توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حبیب محبیان درگذشت .... 21/03/1395
meshki_pooosh2002
06-10-2016, 12:04 PM
مرد تنهای شب در ۶۳ سالگی رخ در نقاب خاک کشید.
حبیب خواننده مشهور ایرانی که در دهه پنجاه خورشیدی با اجرای ترانه مرد تنهای شب و مادر به شهرتی فراگیر رسید، صبح روز جمعه بر اثر ایست قلبی در روستای نیاسته کتالم رامسر در
گذشت. آقای حبیب سال های گذشته را در ایران به سر می برد و چند ترانه در بازار غیر رسمی موزیک ایران منتشر کرد اما هیچگاه موفق نشد، مجوز انتشار آلبوم و اجرای صحنه ای دریافت
کند. زکریا اشک پور سخنگوی مرکز اورژانس مازندران به خبرگزاری ها گفته است که آقای حبیب سابقه مشکل قلبی داشته است.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
AMIR HOSEIN
06-10-2016, 01:06 PM
روحش شاد باشه.بالاخره هر کی بود یکی از هنرمندان خوب کشورمون بود.
^Amin^
06-10-2016, 01:39 PM
واقعا حالم گرفته شد...
inmanam
06-10-2016, 01:47 PM
یادش بخیر
Shayesteh
06-10-2016, 01:56 PM
خدانگهدار مرد دوست داشتنی و محجوب موسیقی ایران
مرد تنهای شبم صداتو سر کن
مهر خاموشی رو از لبت جدا کن
تو هنوزم واسه من سالار عشقی
بیا آشتی بکن و عشق رو صدا کن
توی گرگ و میش این شب جدایی
بخون از خورشید خانوم عشق خدایی
بشکن این سکوت سنگینو رها کن
همنفس تو بهترین اوج صدایی
بخون از یاد مادر بگو از عشق پرپر
بخون شهلا کجایی بشکن حصار این در
از کویر باور بگو از قمریان از مرگ قو قصه بگو
احساس من تقدیم تو ای مرد پاک
ای مثل کوه ای باشکوه
Shayesteh
06-10-2016, 02:18 PM
همیشه میگن مهمون "" حبیب "" خداست...
اما امشب
"" حبیب "" مهمون خداست...
روحت شاد بزرگوار
ebi2014
06-10-2016, 02:32 PM
خداحافظ مرد تنهای شب
Parsa8
06-10-2016, 02:36 PM
روحت شاد بزرگمرد ...(sm50)
بد تا کردن باهاش
top30
06-10-2016, 02:51 PM
بازگشت همه به سوی اوست...
خدا رحمتش کنه(sm10)
Hosein333
06-10-2016, 02:53 PM
خدا رحمتش کنه (sm25)
_Khashi_
06-10-2016, 02:55 PM
روحش شاد
(sm81)
اولی گفت اگه بارون بازبباره توکویر،دیگه اما سررسیده عمراین درخت پیر
دومی گفت که قدیما یادمه کویرنبود، جنگل وپرنده بود و گذر زلال رود
گفتن و ازجا پریدن با یه دنیا خاطره
اون درخت اما هنوزم تو کویر باوره
ehsan1361
06-10-2016, 02:59 PM
روحش شاد
mooshi
06-10-2016, 03:07 PM
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
Changed
06-10-2016, 03:26 PM
تسلیت به همگی
روحش شاد
l_SAVALAN_l
06-10-2016, 03:40 PM
♫♫♫♫
پرنده پرنده دلش پریشونه
دلش پر از غمه از اون که مونده بی لونه
می خواد بخونه ولی طفلکی نمی تونه
کدوم پرنده ی خسته ترانه می خونه
هنوز پرنده پر بسته فکر پروازه
بگو بگو مگه این گریه شکل آوازه
منم منم مثه برگی که خسته از باده
چی شد چی شد که یه عاشق به این روز افتاده
♫♫ ♫♫
صدا صدای شکستن صدای فریاده
تو هر شکسته ی دل جای پای فریاده
کدوم بنفشه و پونه به خونه برگشته
کدوم پرنده و آهو تو باغ و تو دشته
هنوز پرنده پر بسته فکر پروازه
چی شد چی شد که عاشق به این روز افتاده
♫♫ ♫♫
ترانه خونِ شبم، قصه گوی تنهایی
کسی ندیده یه عاشق به این شکیبایی
من اون غریبه ی تنهام همیشه بی باور
که پر شکسته رسیدم به لحظه آخر
♫♫ ♫♫
هنوز پرنده ی پر بسته فکر پروازه
♫♫ ♫♫
ترانه خونِ شبم قصه گوی تنهایی
کسی ندیده یه عاشق به این شکیبایی
من اون غریبه ی تنهام همیشه بی باور
که پر شکسته رسیدم به لحظه آخر
♫♫♫♫
روحت شاد مَرد
چه خاطراتی با صدا و آهنگات داشتیم ...
EmranMusic
06-10-2016, 03:46 PM
صداش همیشه در قلب ماست خاطرات زیادی با اهنگاش دارم .. روحش شاد
Changed
06-10-2016, 03:52 PM
ببار ای برف سنگین بر مزارش(sm50)
MaMaTiR
06-10-2016, 04:01 PM
تف به این روزگار(sm27)
روحش شاد
k@mbiz
06-10-2016, 04:06 PM
روحش شاد و یادش گرامی باد
yaran
06-10-2016, 04:22 PM
بی صدا در تنهایی تو اتیش غم میسوزم (sm25)
arastoo
06-10-2016, 04:29 PM
خدا رحمتش کنه
sadegh1
06-10-2016, 04:56 PM
من امروز توی واتساپ دیدم پست گذاشته بودن اول فکر کردم دروغه ولی الان که اینجا دیدمش فهمیدم راسته و خیلی ناراحت شدم.(sm74)
روحش شاد خدا رحمتش کنه.(sm127)
Rasoulh111
06-10-2016, 05:33 PM
ای مرد تنهای شب بخواب اسوده بخواب که اینها باهات بد کردن(sm172)
روحت شاد
Sahand.M
06-10-2016, 06:09 PM
مرد تنهاي شب با صد قصه بر لب از ميان ما رفت
TanhaMusic
06-10-2016, 07:47 PM
حبیب محبیان ، مرد تنهای شب ، با این که چند سال آخر عمرش در وطن خود بود ولی در تنهایی (به دور از خانواده اش) و غربت (به دور از فعالیت موسیقی دلخواهش) درگذشت . روحش شاد و یادش گرامی .
JavanVatan
06-10-2016, 08:00 PM
خداوند قرین رحمتش کنه روز جمعه رفت
Shahin
06-10-2016, 08:02 PM
خدا بیامرزه
Masoud-70
06-10-2016, 09:12 PM
بزن باران بهاران فصل خون است...(sm10)(sm10)(sm10)
Milik
06-10-2016, 09:13 PM
صدای دهل دیگه نمیاد ...
مرگ پایان یک اسطوره نیست
Masoud-70
06-10-2016, 09:20 PM
بزن باران به نام هرچه خوبیست
به زیر آوار گاه پایکوبیست
مزار تشنه جویباران پر از سنگ
بزن باران که وقت لای روبیست
بزن باران بهاران فصل خون است
بزن باران که صحرا لاله گون است
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
خدا رحمتش کنه (sm74)
دعیوثا پس مرگش تازه دارن اهنگاش تو تی وی پخش میکنن
jigilivigili
06-10-2016, 10:27 PM
مسعود امامی:«خداحافظ مرد تنهای شب! خیلی دوست داشتم بدونم از اینکه دیگه غربتنشین نیستی شادی یا توی این غربت خانگی ملول!»
مسعود مرادی:«مرگ آغاز جاودانههاست. حبیب هم رفت... ممنون از اینهمه موزیک خاطرهساز حبیب همیشه محبوب.»
سعید شهروز:«مرد تنهای شب درگذشت. روحت شاد.»
سینا سرلک:«حبیب محبیان درگذشت...من مرد تنهای شبم...روحش شاد.»
روزبه نعمتاللهی:« در این زمان بی های و هوی لال پرست/خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست. چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را برای این همه ناباوری خیال پرست...»
محسن یگانه:«با صدای گیتارش خاطرات زیادی داشتم.»
علی ایلیا:«شنیدم که چون قوی زیبا بمیرد.»
مسعود همایونی:«حبیب عزیز هم از میان ما پرکشید. مرد تنهای شب...خواننده، آهنگساز و نوازنده گیتار...صدای فریاد نسل ما و پدران ما... روحش شاد و یادش گرامی. پ.ن: ما هیچ وقت قدر هنرمندانمون رو تا زنده هستند نفهمیدیم... حالا همش گیر بدیم به مجوز و حراست و...! امیدوارم خداوند خودش روزی تقاص هنر و هنرمندان رو از دشمنان هنر بگیره... شاید در آینده دور یا نزدیک من و ما هم زنده نباشیم، ولی رودخانه هنر همیشه جاری خواهد بود...»
احسان حقشناس:«روحش شاد و یادش گرامی»
عارف محمدی:«خداحافظ مرد تنهای شب... میدونم که منتظر بودی تا در خاک کشور خودت بتونی کنسرت بذاری ولی حیف که...»
علی عبدالمالکی:«بدرود...»
محمد علیزاده:«حبیب محبیان درگذشت... روحشون شاد و قرین رحمت الهی.»
علی پارسا:«تسلیت.........»
سعید زمانی:«ای وای... نمیدونم چی بگم...روحت شاد.»
علیرضا طلیسچی:«تسلیت به جامعه موسیقی...»
رضا صادقی:«قدر آیینه بدانیم که هست، نه در آن لحظه که افتاد و شکست... تسلیت به جامعه هنری، مرد تنهای شب رفت و یادگارهایش خواهد ماند...»
مصطفی پاشایی:«بازگشت همه به سوی اوست. با نهایت تأسف و تأثر درگذشت حبیب محبیان خواننده محبوب و مردمی و انسان مهربان و رئوف را به شما عزیزانم و اهالی هنر تسلیت عرض مینمایم. از خداوند متعال برای ایشان طلب مغفرت و برای بازماندگان گرامیشان صبر خواستاریم.»
بابک قدمایی:«مرد تنهای شب تنهاتر شد!»
حسین توکلی:«این قافله عمر عجب میگذرد. خداحافظ حبیب دوست داشتنی.»
سعید مدرس:«درگذشت حبیب رو به همه دوستداران صدا و آهنگهای این هنرمند تسلیت میگم. یادش گرامی.»
حسین علیشاپور:«حبیب محبیان، جزو نسلی از خوانندگان موسیقی پاپ ایران بود که خوب میدانستند که کارشان چیست و چه باید بکنند. حبیب، مرد تنهای شب، امروز صبح در شصت و سه سالگی قلبش ایستاد و درگذشت. انگار این همه راه از لس آنجلس آمده بود که نگذارند کار کند تا بمیرد. وقوف داشت شاید به زودرس بودن مرگش و اصلا شاید به قول بهروز وثوقی گوزنها میخواست آبرومند خلاص شود...به کسانی که دوستش داشته و دارند و کسانی که موسیقی و کلاً هنر را در هر ژانری سره میپسندند تسلیت میگویم. در این زمان بی های و هوی لال پرست/خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست.»
موموریضا:«خدای من باورش سخته...»
پدرام طهماسبیان:«حبیب محبیان درگذشت»
علی تفرشی:«مرد تنهای شب چه تنها خاموش شد.»
مهدیه عرب:«رسیدهها چه غریب و نچیده میافتند/به پای علفهای هرزکال پرست. حبیب درگذشت. تسلیت به جامعه هنری و تمام دوستداران این خواننده خاطرهساز.»
زانیار خسروی:«روحش شاد...»
امین رستمی:«حبیب هم آسمونی شد... اومده بود ایران با هزار امید برای فعالیت مجاز. روحش شاد.»
بهنام صفوی:«خیلی دوست داشتم شایعه باشه ولی فقط افسوس... روحش شاد و یادش گرامی.»
مهدی مدرس:«همه یه روزی میریم...ولی کاش آرزو به دل نریم...محمد عزیزم تسلیت میگم خدا بهت صبر بده.»
حامد همایون:«من مرد تنهای شبم/صد قصه مانده بر لبم تنها و.... روحش شاد. همیشه یاد این کلام زیبای پروین اعتصامی میفتم این جور مواقع هرکه باشی و به هرجا برسی/آخرین منزل هستی این است.»
حمیدرضا گلشن:«چگونه شرح دهم لحظه لحظه خود را/ برای این همه ناباور خیال پرست. حبیب عزیزم همیشه در قلب مردم ایران ماندگاری. روحت شاد.»
فرشید اعرابی:«با نهایت تاسف حبیب عزیز هم از بین ما رفت. عاشقت بودم مرد تنهای شب. هشت سالم بود پای برنامه رنگارنگ لحظهشماری میکردم که حبیب نشون بده. گیتارو با آهنگهای تو شروع کردم. مادر بی تو تنها و غریبم... خیلی دلم سوخت خیلی... آسمان خاکستری رنگ بغض باران در نگاهش. حبیب نمرد دق کرد...»
نیما علامه:«مرد تنهای شب روحت شاد... تسلیت»
هومن خلعتبری:«صدای دهل از سینهکش کوههای بلند روستای «نیاسته کتالم» رامسر برای حبیب آمد. آخر هم اجازه خواندن آواز نگرف... عمرها بردی و خوردی، بیش از این باری ندادی! حیف، حیف از این همه رنج بشر در رهگذارت...»
افشین کریمی:«خداحافظ آوای بی نوایی... به شکوفهها به باران برسان سلام ما را»
حجت اشرفزاده:«مرد تنهای شب سفرت بخیر.»
مهدی کاشی:«مرد تنهای شب... من مرد تنهای شبم/مهر خاموشی بر لبم... تنها و غمگین رفتهام. دل از همه، گذشتهام. تنهای تنها. غمگین و رسوا. تنها و بی فردا منم.»
سید محمد کاظمی:«انالله و انا الیه راجعون»
زهرا عاملی:«آقا... هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق... امیدوارم کسایی که نذاشتن شما در کشورتون بخونید بتونن خودشون و ببخشن... دلم گرفت از رفتنتون...»
ترانه مکرم:« در این زمان بی های و هوی لال پرست/خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست»
هومن گامنو:«تازه آهنگاشو ریخته بودم تو فلشم خیلی حال میده آهنگاش، دمش گرم. تو آرامش باشی مرد. این همه وقته نمیذاشتن آلبومش بیاد الان اگه بدن بیرون خیلی نامردیه.»
مجید اخشابی:«مرد تنهای شب روحت شاد»
علی لهراسبی:«تسلیت فراوان... خداوند رحمتشون کنه.»
محمد زارع:«تسلیت... طبق آمار دوستان نزدیک ایشون و پسرشون در حال افزایش هستن.»
گرشا رضایی:«باورش خیلی سخته واسه هممون. مرد تنهای شب قهرمان کودکی و نوجوانی ما درگذشت.»
مانی رهنما:«با نهایت تاثر و تالم از درگذشت خواننده ارزشمند و قدیمی، حبیب، اشکهایم را با شنیدن آثارش پاک میکنم و به خانوادهاش و شما عزیزان که خاطرههای بسیار دارید از خودش و صداش تسلیت میگویم. حیف و صد حیف.»
بابک جهانبخش:«باورم نمیشه...هنرمندی که کلی با صدای خاصش و آثار زیباش خاطره داشتیم و داریم هم خیلی زود از بین ما پرکشید و آسمانی شد... روحت شاد و در آرامش حبیب جان. به خانواده محترم محبیان بخصوص محمد عزیز از صمیم قلب تسلیت عرض میکنم.»
مهرداد نصرتی:«همیشه آهنگاشو میخوندم. ازشون خیلی چیزا یاد گرفتم. خواننده تاثیرگذار و بسیار خلاق. روحت شاد مرد تنهای شب. روحت شاد.»
کیوان کاظمیان:«زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست. هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود. صحنه پیوسته به جاست. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد.»
حامد طاهری:«تکرار عکست در این فضای مجازی یعنی فریاد... هنرمندان رو دق ندید بالانشینان.»
محمدرضا خانزاده:«مردی که کلی با صداش خاطره داشتیم از بینمون رفت. روحش شاد.»
ایلیا منفرد:«مرد تنهای شب، با مهر خموشی بر لبش... در سکوت رفت... تا این سکوت برای برخی، حامل پیامی باشد: هنرمند در سکوت؛ میمیرد، دق میکند و تمام میشود.»
حمید عسکری:«تسلیت. مرد تنهای شب از تنهایی درآمد.»
محمد ناهیدی:«چه دردیست در میان جمع بودن ولیکن گوشهای تنها نشستن.»
کامران رسولزاده:«شنیدم که چون قوی زیبا بمیرد/فریبنده زاد و فریبا بمیرد/شب مرگ تنها نشیند به موجی/ رود گوشهای دور و تنها بمیرد. پ.ن: تو در صدای رمزآلودت زنده خواهی ماند، اسم این کار تو مرگ نیست، افسوس...»
امید جهان:«سلام. روحش شاد، همیشه میگفتن مهمون حبیب خداست ولی امشب حبیب مهمون خداست.»
میلاد اکبری:«هنرمند دوست داشتنی، حبیب عزیز روحت شاد. به خانواده محترمش تسلیت میگم.»
رضا پوررضوی:«این عکس واسه روزیه که این بزرگ مرد تازه اومده بود ایران. یادمه وقتی رفتیم دنبالش روز 4 ماه رمضان بود و دقیقاً در همچین روزی درگذشت. روحت شاد مرد تنهای شب.»
اهورا ایمان:«حبیب از بس سکوت کرد مرد. تسلیت... کجای این شب غریبم و کجای این کرانه کبود/ کجای این شبی که از ازل چراغ ماه قسمتش نبود/ کجای این شبم که میکشد هوای گریهام به ناکجا/ از این خرابیام که میبرد/ به خانهای که نیست ای خدا...»
استاد محمدعلی بهمنی:«با عرض تأسف و تسلیت چگونه شرح دهم لحظه لحظهی خود را برای اینهمه ناباور خیال پرست.»
تهمورس پورناظری:«در امتداد حبس نفس. اجازه مردن داری. وقتی مجوز خواندن نداری.»
مهدی یغمایی:«مرد تنهای شب در تنهایی از شهر ما رفت.»
امیر تاجیک:«معلوم نیست نوبت بعدی سفر بنام چه کسی از ما باشد، گرچه رفتن از این مسافرخانه زمین انکارناپذیر است! حبیب مرد تنهای شب. خیلیها مثل من با صداش بزرگشدن. خواننده دوستداشتنی و خاطرهساز با آهنگهای بینظیر و خاص از میان ما رفت اما صدا همیشه ماندنیست.»
رحمان:«بازگشت همه بسوی اوست. تسلیت به جامعه هنری مردم ایران بری از دست دادن مرد تنهای شب. حبیب محبیان، خواننده مشهور و خوش صدای کشورم به دیار باقی شتافت، رفت و ایران بانو تنها ماند. روحش شاد و قرین رحمت حق تعالی، آمین.»
محمدرضا عیوضی:«چه غریبانه کوچ میکنند، کسانی که یک عمر باهاشون خاطره داریم.»
هومن نامداری:«رسیدهها چه غریبه و نچیده میافتند. به پای هرزه علفهای باغ کال پرست.»
مونا برزویی:«هنوز زندهام و زنده بودنم خاریست/ به تنگ چشمی نامردم زوال پرست. غربت کدومه؟ اینکه در میان مردمت باشی و سکوت کنی یا اینکه دور از مردمت باشی و اجرا کنی؟ هنرمندهای ما همیشه توی غربتن.»
مازیار فلاحی:«با اینکه بهار است اما ببار ای برف... ببار ای برف.»
مهرداد احمدزاده:«مرد تنهای شب روحت شاد... امیدوارم تا هنرمندای بزرگمون زنده هستن قدرشون رو بدونیم.»
بهنام صفاریان:«حبیب هم از میان ما رفت.»
احسان نیزن:« شنیدم که چون قوی زیبا بمیرد/فریبنده زاد و فریبا بمیرد/شب مرگ تنها نشیند به موجی/ رود گوشهای دور و تنها بمیرد. روحت شاد مرد تنهای شب.»
احسان خواجهامیری در حالی که عکسی از لحظه دریافت تندیس از دست مرحوم حبیب در سومین جشن سالانه «موسیقی ما» را به اشتراک گذاشته بود نوشت:«هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق/ ثبت است بر جریده عالم دوام ما/ خیلی غم انگیز بود رفتن حبیب عزیز از بین ما. تسلیت به همه هنردوستان و خانواده محترمشون.»
انوشیروان تقوی:«در نهایت تأسف و ناباوری حبیب محبیان عزیز از بین ما رفت. افتخار اینو داشتم که آهنگ «شونه به شونه» رو از اون مرحوم تنظیم کرده بودم که به شما هواداران عزیز این هنرمند عزیز تقدیم میکنم. روحت شاد.»
علی پهلوان:«از تو یه دنیا خاطره زیبا و ترانه ماند... آنها که نگذاشتند باز هم برایمان بخوانی هم در یاد میمانند.»
بهنام کریمی:«روحت شاد مرد تنهای شب... انگار همین دیروز بود سر ضبط کار... وسعت و قدرت صدات بینظیر بود و شنیدن خبر فوتت واقعا غیرمنتظره. ای کاش قدر همو بیشتر بدونیم.. دنیا واقعا دو روز.»
مهرداد کاظمیان:«مرد تنهای شب روحت شاد و یادت همیشه زنده»
علیرضا عصار:«روحتون شاد»
فربد یزدانفر:« قدر آیینه بدانیم که هست، نه در آن لحظه که افتاد و شکست... مرد تنهای شب رفت...»
کیان پورتراب:«هنوز زندهام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست.»
نیوشا بریمانی:«روحش شاد. یادش گرامی»
میلاد فرهودی:«تسلیت. خیلی ناراحت شدم.»
مهران عباسی:«ممنون برای یک عمر خاطرات قشنگت که برای ما ساختی. هنرمند هیچ وقت نمیمیره و صداش همیشه جاودانه خواهد موند.»
رضا یزدانی:«حبیب درگذشت. باورش خیلی سخته... تنها صداست که میماند. روحش شاد.»
احسان غیبی:«به آرزویش رسید. در خاک وطنش سر به خاک نهاد... هنرمند را هرچه بیشتر اذیت کنند، محبوبتر خواهد شد.»
محسن رجبپور:«حبیب آن مرد تنها، بیصدا رفت... مرد تنهای شب، ساعاتی پیش از کنار ما پرکشید و ما تا ابد تشنه صدای زیبای او خواهیم بود.»
مهدی یراحی:«سرداده در سکوتی، آوای بینوایی. یکی از بدترین روزها قطعاً امروزه، که عجیب تداعیکننده روز پرواز غریبانه فریدون فروغی و فرهاده برام... تسلیت به جامعه هنر و خانواده محترم محبیان به خصوص محمد عزیز. روحش شاد. صدای دهل میاد.»
سیروان خسروی:«مرگ حبیب رو به خانواده و دوستدارانش تسلیت میگم. چیزی که قلب آدمو به درد میاره اینه که حبیب و خیلی از هنرمندای قبل و بعد ایشون به مرگ طبیعی از دنیا نمیرن. بلکه با خانه نشین شدن و ممنوع الکاری دق مرگ میشن.»
فریان:«بخواب آروم گل بیخار و بیکینه. ای کاش هیچ وقت از نزدیک ندیده بودمت. ای کاش نمیدیدم که چقدر در مملکت خودت غریب هستی. فدای آن خندهها و مهربانیهایت آخر من چه کنم با خاطراتت؟ میخواستم به مراسم رونمایی آلبوم و اولین کنسرتم دعوتت کنم. میخواستم باز هم تشویقم کنی و برایم دست بزنی تا به خود ببالم. میخواستم روی استیج روی ماهت را ببوسم و از تو تشکر کنم که موسیقی و صدایت باعث ورود من به این حرفه شد. میدانم از این به بعد عزیزتر میشوی و همه میخواهند خودشان را نزدیک اسمت کنند. اما تو آرام بخواب که از این دنیای تزویر و بیرحم رها شدی. خیلی درد در دل داشتی، ببخش که نتوانستیم مرحمی باشیم برای تنهاییهایت. مرد تنهای شبم قلبم ترکید از کوچ غریبانهات... » همچنین فریان قطعه «مرد تنهای شبم» را به زنده یاد حبیب تقدیم کرده که از اینجا ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) می توانید بشنوید و دانلود کنید.
این گزارش طی ساعات آینده تکمیل خواهد شد.
-------------------------
*بخشی از ترانه «اشاره» با صدای زنده یاد «حبیب محبیان»
منبع:
اختصاصی سایت موسیقی ما
نویسنده:
وحید لشکری ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Changed
06-11-2016, 01:40 AM
(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
Changed
06-11-2016, 01:40 AM
(sm74)(sm74)(sm74)
Changed
06-11-2016, 01:41 AM
باورش سخته(sm81)
Changed
06-11-2016, 01:41 AM
خوشا به سعادتش ماه رمضون مرد (sm81)
k@mbiz
06-11-2016, 01:57 AM
خیلی حرف ها و بحث ها هست برای گفتن اما ای دریغ نمیشه گفت من خیلی دلم پر ولی نمیتونم رو دایره بریزم حیف فقط حیف..
lucifer_quest
06-11-2016, 02:42 AM
سگ برینه به این روزگار بیضوی(sm81)(sm81)(sm81)
(sm50)
خدا رحمتت کنه دیگه تنها و غریب نیستی رفتی پیش مادرت (sm50)
shahkar
06-11-2016, 04:24 AM
خدا رحمتش کنه (sm74)
yasin6
06-11-2016, 05:11 AM
(sm81)(sm10)(sm81)(sm10)(sm81)(sm10)
روحش شاد
ببین چه کردی با حالم
ببین چه کردی با روزم
ببین صدام در تنهایی
تو آتیش غم می سوزم
ببین چه کردی با حالم
ببین چه کردی با روزم
ببین صدام در تنهایی
تو آتیش غم می سوزم
هدیه دادم به تو گلهای شادی
هدیه کردی به من چشمای گریون
هدیه دادم به تو یک دل ساده
هدیه کردی به من رنج فراوون
حالا من موندم و چشمای خسته
حالا من موندم و قلب شکسته
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
دل جدا از یاران کردم
در دیاری دور افتاده
مثله برگی سر گردانم
دست به دسته طوفان داده
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
با خاطره ها دمسازم
با سایه غم همرازم
دانلود آهنگ ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) حبیب به نام گل های شادی
(sm25)(sm25)(sm25)
واقعا روحش شاد
(sm10)(sm10)(sm10)
koroush_rahimi
06-11-2016, 09:02 AM
کاملا درست و بجا گفتی
ali18
06-11-2016, 09:46 AM
متاسفانه حبیب عزیز هم رفت ...
همانگونه که فرهاد و فریدون فروغی و مازیار رفتند ...
برای دریافت مجوز آلبومش تلاش زیادی کرد ولی هرگز به او مجوز ندادند
همانگونه که به آن عزیزان مجوز ندادند و حبیب را نیز دق مرگ کردند.
از آنجایی که مردی نجیب و محترم بود و مردم او را دوست داشتند قطعا تا همیشه از او به نیکی یاد خواهد شد ...
روحش شاد ...
lucifer_quest
06-11-2016, 01:04 PM
متاسفانه حبیب عزیز هم رفت ...
همانگونه که فرهاد و فریدون فروغی و مازیار رفتند ...
برای دریافت مجوز آلبومش تلاش زیادی کرد ولی هرگز به او مجوز ندادند
همانگونه که به آن عزیزان مجوز ندادند و حبیب را نیز دق مرگ کردند.
از آنجایی که مردی نجیب و محترم بود و مردم او را دوست داشتند قطعا تا همیشه از او به نیکی یاد خواهد شد ...
روحش شاد ...
به فرهاد مجوز دادند. فروغی هم یه کنسرت توو کیش اجرا کرد :|
(sm50)(sm50)(sm50)
به شب نشینی خرچنگ های مردابیچگونه رقص کند ماهی زلال پرسترسیده ها چه غریب و نچیده می افتندبه پای هرزه علف های باغ کال پرست
روحش شاد
هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست
به تنگ چشمی نامردم زوال پرست
من مرد تنهای شبم مهر خموشی بر لبم
تنها و غمگین رفته ام دل از همه گسسته ام
تنهای تنها غمگینو رسوا تنها و بی فردا منم
تنهای تنها غمگینو رسوا تنها و بی فردا منم
(sm50)
امشب،امشب شب جدایی مونه
بی تو،بی تو دلم تنها می مونه
منم تنهای تنها،میون بار غم ها
تو زیر خاکی و من اسیر دست شب ها
نمی تونم که بمونم بی تو تنها
با اسمت خوندم،چشم برات موندم
تو رفتی وندادی امونم
با چشمات گفتم، تو دستات رستم
اگه تو نباشی نمی خوام بمونم
منم تنهای تنها، میون بارغم ها
تو زیر خاکی و من اسیر دست شب ها
نمی تونم که بمونم بی تو تنها
(sm50)
hamid_music
06-11-2016, 09:36 PM
واقعا غم بزرگیه. از ته دلم ناراحتم(sm81)
چه غریبانه از دنیا رفت.
اصلا باورم نمیشه. حیف شد. واقعا حیف شد.
لعنت به این دنیای بیرحم
Reza395
06-11-2016, 10:19 PM
خدا رحمتش كنه
ياد و خاطرش با با ترانه هاش هميشه زنده است
Changed
06-11-2016, 10:26 PM
حتی از جسدشم ...(sm60)
چطور نذاشتن قطعه هنرمندان دفن بشه واقعا چطور
حتی از جسدشم ...(sm60)
چطور نذاشتن قطعه هنرمندان دفن بشه واقعا چطور
خدا براشون نسازه ...(sm3)
یعنی حبیب ازون یارو پاشایی کم تره با اون قیافه و اون صداش (sm3)
Sahand.M
06-11-2016, 11:52 PM
دل من در سوگ ياران ماتم گرفته
گل من پژمرده در باد فصل بهاران را غم گرفته
Shayesteh
06-12-2016, 12:01 AM
خواننده ها و کلا هنرمندان همونطور که با کار هنریشون معرفی میشن به لحاظ شخصیتی و زندگی خصوصی هم خواسته یا ناخواسته در کانون توجه هستند...
حبیب مردی بود که در هر دو بعد نام نیک از خودش به جا گذاشت... علاوه بر سبک هنری منحصر به فردی که داشت (طوری که چه داخل و چه خارج از ایران کسی نتونست به سبک و جنس صداش نزدیک بشه) دارای شخصیتی فوق العاده بود و حتی اندک منتقدانش هم که موافق سبک کاریش نبودن به لحاظ شخصیتی احترام زیادی برایش
قائل بودن و هستن
بزرگمردی که هیچوقت دنبال شهرت نبود و وارد بازیهای پشت پرده عالم موسیقی نشد... سالم زندگی کرد و با خصوصیات اخلاقی بینظیر و فروتنی مثال زدنی اش در دل هر ایرانی ماندگار شد.
براستی که هنرمندی گرانقدر از بین ما رفت.
یادآوری یه خاطره ی تلخ دیگه روحم رو آزار میده: روز پرواز ابدی زنده یاد مهستی... و به قول حبیب عزیز در مراسم خاکسپاری: حیف حیف حیف مهستی...
حالا هم باید گفت: حیف حیف حیف...
چه آرزوهایی داشتی و چه آرزوهایی داشتیم...
چقدر سخته برام که از این به بعد پیش از نام حبیب از واژه "زنده یاد" استفاده کنم....
روحت شاد و یادت سبز آقای حبیب.
Khoda rahmatesh koneh. Man kheili sedasho doost dashtam. Yek jazzabiat dar chehre va shakhsiatesh bood. Roohesh shaad. Rest in Peace, brother.
Dark Silence
06-12-2016, 01:05 AM
توف تو ذاتت ازرائیل افتاده به جون هنرمندا (sm172)
روحش شاد... (sm127)
Khoda rahmatesh koneh. Man kheili sedasho doost dashtam. Yek jazzabiat dar chehre va shakhsiatesh bood. Roohesh shaad. Rest in Peace, brother.
چه باکلاس حرف میزنه این (sm2)
sadegh1
06-12-2016, 03:20 AM
چه باکلاس حرف میزنه این (sm2)
چیکار به مردم داری دیوث(sm2)
ali18
06-12-2016, 09:16 AM
به فرهاد مجوز دادند. فروغی هم یه کنسرت توو کیش اجرا کرد :|
(sm50)(sm50)(sm50)
دوست عزیز منظور من آلبوم جدید بود.
آلبومهای فرهاد مهراد پس از مرگ وی توسط همسر ایشان منتشر شد.
فریدون فروغی هم در کیش کنسرت داشت ولی جدای از اینکه کیش منطقه ی آزاد محسوب میشه با کنسرت های فریدون در تهران و از جمله استادیوم عضدی رشت مخالفت شد و مجوز ندادند.
ضمنا آلبوم های افشین مقدم و مازیار هم طی سالیان اخیر منتشر شد. کوروش یغمایی هم بیش از 8 سال دنبال مجوز ارشاد دوندگی کرد که به او هم ندادند تا دست آخر همین چند وقت پیش توسط کمپانی های خارج از کشور منتشر شد.
مطمئن باش ظرف چند ماه یا چند سال آینده آلبوم جدید حبیب هم منتشر میشه...
اصولا به خوانندگان قبل از انقلاب مجوز نمیدن مگر اینکه از دنیا برن.
lucifer_quest
06-12-2016, 10:39 AM
آلبومهای فرهاد مهراد پس از مرگ وی توسط همسر ایشان منتشر شد.
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
(sm50)
Changed
06-12-2016, 02:07 PM
اون اقایی که میاد تو نماز جمعه میگه خواننده لس انجلسی نباید مجوز بگیره ایا شان نماز جمعه رو پایین نیاورده؟(sm148)
Changed
06-12-2016, 02:09 PM
آیا اون دنیا حبیب و اون آقا چهره به چهره با هم روبرو میشن؟(sm148)
اونوقت خدا چیکار میکنه (sm148)
Changed
06-12-2016, 02:16 PM
ویدئوی صحبت هاش تو جشن موسیقی ما دیدم گریه م گرفت
(sm81)
Sahand.M
06-14-2016, 02:26 AM
رفتيو از رفتن تو قلب آيينه شكسته
Shayesteh
06-15-2016, 12:33 AM
Shayesteh
06-17-2016, 02:28 PM
مطلبی از مجله جوانان لس آنجلس- شماره 1514 جمعه بیست و هشتم خرداد ماه 1395
حبیب، مرد تنهای شب در سرزمین خود غریبانه رفتحبیب خواننده قدیمی و خالق آهنگ ماندنی:مرد تنهای شب، هفته قبل در 63 سالگی، بدون اینکه به آرزوهای بزرگ خود برسد، براثر ایست قلبی در کتالم در نزدیکی رامسر درگذشت.
ناهید همسر وفادارش که در تمام سالهای غربت، سفر و بازگشت به وطن کنارش بود، گفت حبیب طبق عادت همیشگی خود صبح زود برای آب دادن به گلها به حیاط ویلا رفت، ولی چون لحظاتی از او خبری نشد، به سراغش رفتم دیدم با صورت سیاه شده روی زمین خوابیده است، بلافاصله اورژانس را خبر کردم، ولی او برای همیشه رفته بود.
حبیب را از سالهای دور می شناسم، سال 1976 حبیب با یک نوارکاست به دفتر مجله آمد، آهنگ مرد تنهای شب را خوانده بود
آنروزها هنوز عزادار مرگ همسر اول خود شادی و مادرش بود، که طی مدتی کوتاه از دست رفتند و حبیب «شهلای من» را در رثای همسر اول و «مادر» را برای بزرگداشت مادرش خواند، که همه این آهنگها ماندنی شدند.
اولین خبرهای خوانندگی حبیب را به اتفاق همکار عزیزم هوشنگ حسینی، در مجله جوانان چاپ کردیم، بعد حبیب به رادیو تلویزیون راه یافت، بدنبال انقلاب حبیب را ندیدم، تا سال 1983 در منطقه اکسارای استانبول حبیب را دیدم که با پسرش محمد قدم میزد، از دیدن هم خوشحال شدیم، او فردای آنروز به اتفاق همسرش ناهید به هتل محل اقامت ما آمدند و همانجا ماندگار شدند.
حبیب مدتی در کاباره اشکان استانبول روی صحنه میرفت و هر شب صدها نفر را به سالن می کشید، ولی اصولا از اجرای برنامه در آن محل خشنود نبود. تا بعد از 8 ماه در مسیر سفر به ایتالیا و سپس امریکا آمدیم و من دوباره حبیب را در نورتریج پیدا کردم.
حبیب در امریکا فعلایت هنری خود را آغاز کرد، چند آلبوم تهیه کرد، به کنسرت ها و کاباره ها دعوت شد، ولی به دلیل روحیه خاصی که داشت، ترجیح داد خوانندگی را بعنوان یک هنر بدور از تجارت دنبال کند، خود در پی برپائی بیزینسی بود و سرانجام یک مرکز تولید و پخش بستنی را دایر نمود و با وجود رقبای عجیب، او همچنان مقاومت نمود تا در یک حادثه به شدت زخمی شده و در بیمارستان بستری شد، خود بخود بیزینس اش بسته شد
در آنروزها محمد پسرش به خوانندگی روی آورد و موفق هم شده بود و گاه باهم برنامه اجرا می کردند و حبیب می گفت اگر من به آرزوهایم نرسیدم، محمد را کمک می کنم تا به آرزویش برسد.
حبیب همچنان بی تاب بود و اینکه به ایران برود و برای دوستداران فراوان خود در ایران بخواند. بعد از سالها حبیب عطای شهر فرشتگان را به بقایش بخشید و به اتفاق همسر و پسرش به ایران بازگشت. در آنجا مدتی گرفتار بیماری قلبی محمد بود، که خوشبختانه با عمل جراحی رو به بهبودی رفت، ولی متاسفانه برخلاف انتظار حبیب، مسئولان هنری در ایران در را بروی حبیب هم بستند و درحالیکه چند آلبوم آماده داشت و آماده اجرای کنسرت بود، براو هم مهر ممنوعیت زدند.
حبیب ترجیح داد از تهران و هیاهوی هنری و مطبوعاتی دور باشد، با همسرش به روستای نیاستر کتالم در رامسر رفته و زندگی بسیار آرام و بدون دغدغه ای را شروع کرد، در این مدت سعی بسیار کرد که با تهیه آلبومهایی اجازه پخش آلبوم و اجرای کنسرت را به دست آورد، ولی هربار با بن بست روبرو شد. حتی پارسال هنگام تهیه یک موزیک ویدیو در شمال ایران دستگیر شد، که البته بعد از چند ساعت آزاد گردید.
حبیب در طی سالها دو سه بار به مناسبت درگذشت هنرمندان در مراسم خاکسپاری و ختم شان شرکت کرد، که اغلب او را کنار چهره های سیاسی، مملکتی نشاندند، درحالیکه او اصولا آدم سیاسی نبود و زیر بار ستایش از کسی نمی رفت.
آخرین بار در پائیز گذشته در یک جشن بزرگ برای اهدای جوایز موسیقی از سوی نشریه «موسیقی ما» شرکت کرد و در کنار ناصر چشم آذر و دیگر دوستان قدیمی روی صحنه آمد و گفت من بدون گیتار فلج هستم حتی حرف هم نمی توانم بزنم.
رویدادی که بعد از مرگ حبیب همه را تکان داد، مرگ سگ وفادارش «بلکی» بود، که همه روزه با او پیاده روی می کرد، بلکی دلبستگی عمیقی به حبیب داشت و درست از روز درگذشت او، نه لب به غذا زد و نه آبی، این حادثه همه اطرافیان حبیب و دوستداران او را دچار تاسف و تاثر فراوان کرد.
تسلیتی داریم برای ناهید همسر حبیب و محمد و احمدرضا فرزندان حبیب و همچنین دوستداران او در سراسر جهان.
Shayesteh
06-25-2016, 11:37 PM
روزنامه شرق/شنبه پنجم تیر ماه 1395
Shayesteh
05-11-2017, 08:35 PM
Shayesteh
05-31-2017, 12:38 AM
پسر دلتنگت برگشت
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shayesteh
06-04-2017, 10:07 PM
گردی از راهی نمی خیزد، سواران را چه شد
مرده اند ازبیم یاران، نامداران را چه شد
جز صدای جغدها چیزی نمی آید به گوش
قمریان آخر کجا رفتند، ساران را چه شد
ازهجوم کرکسان شوم قلب من گرفت
بلبلان،قرقاولان،کبکان،هزا ران را چه شد
دور تا دور من از دشمن سیاهی می زند
دوستان ما کجا رفتند، یاران را چه شد
هر کجا سوز زمستان است وتاراج خزان
روح تابستان عطر نوبهاران را چه شد
زیر سم لشکر ضحاک پشت من شکست
کاوه لشکرشکن کو، شهسواران را چه شد
لشکر توران به قلب سرزمین ما رسید
رستم و گودرز کو، اسفندیاران را چه شد
خشک سالی در زمین بیداد و غوغا می کند
بخشش هفت آسمان کو، بادوباران را چه شد
Shayesteh
06-04-2017, 10:08 PM
چقدر سخت و چقدر زود گذشت...
Shayesteh
06-11-2017, 11:14 PM
بخشی از مراسم اولین سالگرد حبیب عزیز و صحبتهای محمد:
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DA%AF%D8%B1%D8%AF_%D8%AD%D8%A8%DB%8C%D8%A8.mp4.htm l