توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Parsa8
02-23-2018, 03:43 PM
فعلا روز خوش
(sm127)
دوست عزیز شادمهر سال هاست اینه
اگه بشناسیش که قاعدتا میشناسیش
اصلا براش ترانه مهم نیست مهم براش ملودی هست
به نظرم تو این مورد کاملا اشتباه میکنی شادمهر تنها خواننده ای هست اصلا کلام براش مهم نیست
نه اینکه نباشه درجه اولویت اول نیست براش
حتی لازمه باشه ترانه رو عوض میکنه که ملودیش درست در بیاد
کلام رو فدای موسیقی میکنه
نه این که ملودی رو به زور به شعر بخورونه
شعر رو کاری میکنه به ملودیش بشینه
این چیز جدیدی نیست برای شادمهر
چیزیه اگه چند تا آلبوم ازش گوش بدی کاملا متوجه میشی
همین خیلیا که اسم بردی ترانه رو داد برا ملودیش بگن
واقعا برام عجیبه در مورد تنظیم اینجوری میگی
تنظیم سرنوشت و صدام بزن دینگ دینگه؟
بدون شک سعید زمانی جز 5 تنظیم کننده برتر موزیک ایرانه
در کنار شادمهر و سیروان و افکاری و ...
صد در صد میلاد هاشمی جز لول های بعدی به حساب میاد
بهتره کارنامه کاری و ترک های تنظیم شده این دو نفر رو یه مروری بکنی
منظورم اینه ملودی و ترانه با هم چفت نیستن حالا اول ترانه بگه بعد ملودلی یا برعکس نمونش همون ترک معروف
من ملاکم برای سطح تنظیم کننده این نیست کی بیشتر کار کرده یا با کیا. کار کرده چون خواننده های ما جو گیرن وقتی میبینن یکی با 4 نفر کار کرده فک میکنن عقب افتادن اینام حتما باید با اون کار کنن همین میشه که چند سال کوشان حداد همه آلبوما رو میزنه یه مدت همه رو معین راهبر میزنه بعد میشه سعید زمانی که تو همه آلبوما هست دریغ از یه کار درست حسابی اصلا من موندم این برای هر ترک چقد وقت میذاره که هر ماه 10 ترک ازش منتشر میشه همینه که انقد خالی تنظیماش
masoud741
02-23-2018, 03:52 PM
منظورم اینه ملودی و ترانه با هم چفت نیستن حالا اول ترانه بگه بعد ملودلی یا برعکس نمونش همون ترک معروف
من ملاکم برای سطح تنظیم کننده این نیست کی بیشتر کار کرده یا با کیا. کار کرده چون خواننده های ما جو گیرن وقتی میبینن یکی با 4 نفر کار کرده فک میکنن عقب افتادن اینام حتما باید با اون کار کنن همین میشه که چند سال کوشان حداد همه آلبوما رو میزنه یه مدت همه رو معین راهبر میزنه بعد میشه سعید زمانی که تو همه آلبوما هست دریغ از یه کار درست حسابی اصلا من موندم این برای هر ترک چقد وقت میذاره که هر ماه 10 ترک ازش منتشر میشه همینه که انقد خالی تنظیماش
باشه دوست عزیز ب شادمهر میگیم تو آهنگ بعدیش از تنظیم شما استفاده کنه اینجور ک معلومه شما خیلی استادی
باشه دوست عزیز ب شادمهر میگیم تو آهنگ بعدیش از تنظیم شما استفاده کنه اینجور ک معلومه شما خیلی استادی
تصویر آلبوم آخرش بود
ebihamed
02-23-2018, 03:58 PM
این آدم هر آلبومش نسبت به قبلی یه چیز جدید داره
مسافر دنیاش کجاست دهاتی کجا
دقیقا همینه دیگه قیاس کاملا اشتباهه ما که از بهار من باهاش بزرگ شدیم هر مسیری رو که انتخاب کنه باهاش همراهیم
ebihamed
02-23-2018, 04:01 PM
منظورت کدوم ملودیه ؟ نقطه ضعف که عالی با ترانه چفت شده .. اگه میبینی شعر تصویر زیاد رو وزن نیست واسه اینه که احتمالا روی ملودی سروده شده .. اینکه تنظیماشون خالیه باهات موافقم چون خیلی ساده و بدون پیچیدگی بودن و میلاد هاشمی که سبکش از اول همینطوری بوده یعنی الکترونیک و خلوت تنظیم میکرده و الانم همینه .. سعید زمانی هم خیلی پرکار شده و زیادی واسه این آلبوم وقت نذاشته وگرنه من سعید زمانی رو تنظیم کننده خوبی میدونم و انگار شباهت آهنگا تو تنظیمشون هم عمدی بوده شما تنظیمهایی که سعید زمانی برای آلبوم آخر علیرضاعصار یا روزبه بمانی یا علی زندوکیلی و خیلی های دیگه رو بشنوی نظرت راجع به سعید زمانی عوض میشه .. من احساس میکنم یکی ازش خواسته این شکلی خلوت و و ساده تنظیم کنه و زیاد تو تنظیم آب و تاب نده و همش عمدی بوده وگرنه قابلیتشو داشته بهتر تنظیم کنه .. خوب معلومه نسبت به این دو نفر شادمهر تنظیم کننده خیلی بهتریه و این دوتا ناخون کوچیکه شادمهر نمیشن اما باز از هیچی بهتره و مقایسه آهنگ و تنظیم شادمهر با اینها عادلانه نیست چون شادمهر هم استاده هم با تجربه تر ولی اینا تازه اول راه هستن ..
دقیقا خود سعید چند وقت پیش گفت تنظیمهای آلبوم تصویر رو سعی کردیم دلنشین در بیاریم و فکر میکنم کاملا در این زمینه موفق بودن
nasernew
02-23-2018, 04:04 PM
یعنی کوشان حداد و معین راهبر و سعید زمانی و .. تنظیم کننده های بدی هستن؟ (sm77) احتمالا اسم حامد برادران و مسعود جهانی و هومن نامداری و...... رو که الان پرکارن و سیروان و زانیار و شهاب اکبری که روزی پرکارترین تنظیم کننده های ایران بودن رو هم یادت رفت بیاری (sm192) ...
bighbigh1362
02-23-2018, 04:04 PM
درود بر دوستان عزیز شادمهری.مدتهاست که تو این فروم میام و نظرات تک تک دوستان رو میخوام و بهشون عمیقا فکر میکنم.فقط یه جمله میگم کن نظرم و گفته باشم.آلبوم بسیار خوبیه.با تک تک تراکهای آلبوم لذت میبرم غیر از تو بی من.استاد هم که طنین صداش و تحریراش فوقالعاده ست.مرسی استاد.مرسی که هستی و مرسی دوستان شادمهری عزیز. خوش باشید(sm127)
nasernew
02-23-2018, 04:12 PM
دقیقا خود سعید چند وقت پیش گفت تنظیمهای آلبوم تصویر رو سعی کردیم دلنشین در بیاریم و فکر میکنم کاملا در این زمینه موفق بودن
آره دلنشین بودن و هدفش هم فقط همین دلنشین بودن بوده که به هدفشم رسیده و من که موسیقی حرفه ای زیاد گوش کردم و سواد موسیقیم یه خرده نسبت به سالهای پیش بالاتر رفته انتظار داشتم یه خرده تکنیکی تر و آکادمیک و فنی تر کار کنه و بیشتر واسه شادمهر وقت بزاره همونطر که واسه علیرضاافکاری وقت میزاره، چون سعید زمانی خیلی فراتر از ایناست و مطمئن باش میتونست بهتر از اینها هم تنظیم کنه و این تنظیم ها تمام دانسته های سعید زمانی نبود اما بازم قابل قبوله و دوستشون داشتم ..
Farbod-7
02-23-2018, 04:13 PM
ما از اون مدل تو به هر راهی بریم نیستیم
به به الکی برای چی؟
برای اینکه خودش کنار بکشه میلاد خالتور و سعید دینگ دینگ بشن همه کاره
این مسائل برای یه بی شرفی مثل گلیم باف خوبه که ازش کسب درامد کنه
MaMaTiR
02-23-2018, 04:17 PM
به به الکی برای چی؟
برای اینکه خودش کنار بکشه میلاد خالتور و سعید دینگ دینگ بشن همه کاره
این مسائل برای یه بی شرفی مثل گلیم باف خوبه که ازش کسب درامد کنه
تو به هر راهی بری من ادامه میدمت(sm19)
یعنی کوشان حداد و معین راهبر و سعید زمانی و .. تنظیم کننده های بدی هستن؟ (sm77) احتمالا اسم حامد برادران و مسعود جهانی و هومن نامداری و...... رو که الان پرکارن و سیروان و زانیار و شهاب اکبری که روزی پرکارترین تنظیم کننده های ایران بودن رو هم یادت رفت بیاری (sm192) ...
کوشان حداد تواناییش بالاس درسته خیلی مسیر و اشتباه رفت ولی هر وقت بخواد تنظیمی میزنه که هیچکدوم از اینا به گرد پاش نمیرسن
راهبرم یکی عین زمانی
گفتم که تعداد کار مهم نیست اینایی که اسمشون بردی شهاب اکبری ده ساله دیگه تنظیم خوب نمیزنه جهانی و برادران که فاجعه
نامداری کارش درسته
سیروانم که سطحش بالاس ولی اگه حمله نکنید بیشتر پرودیوسر خوبیه تا تنظیم کننده
MaMaTiR
02-23-2018, 04:23 PM
کوشان حداد تواناییش بالاس درسته خیلی مسیر و اشتباه رفت ولی هر وقت بخواد تنظیمی میزنه که هیچکدوم از اینا به گرد پاش نمیرسن
راهبرم یکی عین زمانی
گفتم که تعداد کار مهم نیست اینایی که اسمشون بردی شهاب اکبری ده ساله دیگه تنظیم خوب نمیزنه جهانی و برادران که فاجعه
نامداری کارش درسته
فقط شهاب اکبری (sm19)(sm2)
فقط شهاب اکبری (sm19)(sm2)
(sm2)(sm25)
MaMaTiR
02-23-2018, 04:24 PM
(sm2)(sm25)
ضجه باز اصلی(sm2)
mohammadho3in
02-23-2018, 04:25 PM
رو به روى من یه تصویر هزار تیکه شده ست
که با هر بار رفتنت، یه تیکه شو گم کردم(sm88)
MaMaTiR
02-23-2018, 04:27 PM
asc قرایی منش ارزش داره بگیرم؟ اگه اره دوتا نمونه بگو(sm2)
mohammadho3in
02-23-2018, 04:28 PM
نگاهتو ازم نگیر صدام بزن پیش همه
پیش همه
کیه ندونه ما دوتا حواسمون پیش همه
پیش همه
بذار بفهمن با منی(sm74)
asc قرایی منش ارزش داره بگیرم؟ اگه اره دوتا نمونه بگو(sm2)
نه نگیر خودمم نگرفتم (sm2)
MaMaTiR
02-23-2018, 04:30 PM
نه نگیر خودمم نگرفتم (sm2)
دستت درد نکنه روشنم کردی(sm2)
ضجه باز اصلی(sm2)
خدا رحم کنه به آلبوم (sm2)
دستت درد نکنه روشنم کردی(sm2)
(sm2)
MaMaTiR
02-23-2018, 04:32 PM
خدا رحم کنه به آلبوم (sm2)
نمیارتش تو البوم(sm25)
نا امید میشم ازش(sm2)
البته این اواخر کاش ندیده بودمت رو بد تنظیم نکرد(sm2)
nasernew
02-23-2018, 04:32 PM
راهبرم یکی عین زمانی
نامداری کارش درسته
با اجازه تون میخوام حمله کنم (sm173) چون سیروان واقعا تنظیم کننده خوبیه و واقعا هم سطحش بالاست
شما که هیچکدوم از تنظیم کننده هارو نمیپسندین و کلا همه شون رو نفی میکنید دیگه اسمی باقی نمیمونه که ازش تعریف کنید شما سلیقه تون احتمالا تو تنظیم صادق نوجوکی و ناصر چشم آذر و بابک رادمنش و قدیمی های موسیقی ایرانیه و اینام واقعا کاره شون تو سبک خودشون درسته و سلیقه ات بد نیست .. حداقل تو داخل ایرانیا، انشالله که بهروز صفاریان رو که واقعا نامبروانه بپسندین (sm55)
با اجازه تون میخوام حمله کنم (sm173) چون سیروان واقعا تنظیم کننده خوبیه و واقعا هم سطحش بالاست
شما که هیچکدوم از تنظیم کننده هارو نمیپسندین و کلا همه شون رو نفی میکنید دیگه اسمی باقی نمیمونه که ازش تعریف کنید شما سلیقه تون احتمالا تو تنظیم صادق نوجوکی و ناصر چشم آذر و بابک رادمنش و قدیمی های موسیقی ایرانیه و اینام واقعا کاره شون تو سبک خودشون درسته و سلیقه ات بد نیست .. حداقل تو داخل ایرانیا، انشالله که بهروز صفاریان رو که واقعا نامبروانه بپسندین (sm55)
چرا نمیپسندم سیروان خوبه صفاریان نامداری کوشان شادمهر چاوشی کاوه یغمایی فرشاد حسامی گروه کامنت بهروز پایگان و خیلیای دیگه
همین اروین که آلبومش اومده واقعا بعضی ترک هاش موسیقیش عالیه تو سبک خودش . عادل روحنواز وامید محرم زاده پدیده های جدید
تنظیم کننده خوب زیاده منتها اینا تنظیم کننده نیستن
نمیارتش تو البوم(sm25)
نا امید میشم ازش(sm2)
البته این اواخر کاش ندیده بودمت رو بد تنظیم نکرد(sm2)
حضورش قطعیه (sm81)(sm2)
MaMaTiR
02-23-2018, 04:44 PM
حضورش قطعیه (sm81)(sm2)
(sm81)(sm120)
mohammadho3in
02-23-2018, 04:45 PM
نگاهتو ازم نگیر صدام بزن پیش همه
پیش همه
کیه ندونه ما دوتا حواسمون پیش همه
پیش همه
بذار بفهمن با منی(sm74)
Hobbit
02-23-2018, 04:46 PM
چی شد که به این شادمهر عادتمون دادن؟
کجای کار اشتباه بود؟
MaMaTiR
02-23-2018, 04:47 PM
چی شد که به این شادمهر عادتمون دادن؟
کجای کار اشتباه بود؟
تنظیمای فوق العاده... ملودیای خوفناک..شعرای خفن(sm2)
mohammadho3in
02-23-2018, 04:48 PM
هرکدوم از ما یه جور، نگران بعدشه(sm88)
mohammadho3in
02-23-2018, 04:51 PM
اونیکه عاشقم کرد باید ادامه میداد(sm228)
9NIMA1
02-23-2018, 04:55 PM
اول بگو کیفیت wav آهنگ اعتراف رو از کجا آوردی؟ آخه اگه خودت کیفیت mp3 رو به wav یا flac تبدیل کرده باشی که شک نکن کیفیتش هیچ فرقی با mp3 نداره و فقط اگه مستقیما تو استودیو به این کیفیتها تبدیل بشن یا از روی سی دی اورجینال و اصلیش ریپ بشن کیفیتشون صد در صد از mp3 بالاتره ..
نه بابا تبدیل چیه!! خودم اینا رو که میدونم، یه چیز ابتداییه!(sm170) از جایی پیدا کردم خواستم بدونم فرقی داره یا نه الکیه
nasernew
02-23-2018, 05:11 PM
نه بابا تبدیل چیه!! خودم اینا رو که میدونم، یه چیز ابتداییه!(sm170) از جایی پیدا کردم خواستم بدونم فرقی داره یا نه الکیه
ببخشید واسه این فکر کردم خودت تبدیل کردی (sm14) ..چون آخه نسخه wav و flac از این آلبوم هیچ جا و به هیچ طریقی منتشر نشده و فعلا گیر نمیاد و به احتمال 90 درصد فیک باشه .. تست میکنم اما فکر نکنم اصلی باشه .. (sm120) ..ممنون
9NIMA1
02-23-2018, 05:13 PM
اصن من میگم جمع شیم بریم شادمهرو از چنگال گلیم باف ، زمانی، پویان و هاشمی نجات بدیم و اونو از حصر خارج کنیم(sm122)(sm2) چون دست و پاشو بستن یه اسلحه ام گذاشتن رو شقیقه اش میگن اینو بخون اونو بخون حرف اضافی هم نزن(sm105) (sm2)
9NIMA1
02-23-2018, 05:15 PM
ببخشید واسه این فکر کردم خودت تبدیل کردی (sm14) ..چون آخه نسخه wav و flac از این آلبوم هیچ جا و به هیچ طریقی منتشر نشده و فعلا گیر نمیاد و به احتمال 90 درصد فیک باشه .. تست میکنم اما فکر نکنم اصلی باشه .. (sm120) ..ممنون
آره ناصر خان منم شک دارم(sm51) دستت درد نکنه بتست...
9NIMA1
02-23-2018, 05:42 PM
بهش فرصت زیاد دادم...با من وقتش تلف میشد(sm74)
ebihamed
02-23-2018, 05:53 PM
اصن من میگم جمع شیم بریم شادمهرو از چنگال گلیم باف ، زمانی، پویان و هاشمی نجات بدیم و اونو از حصر خارج کنیم(sm122)(sm2) چون دست و پاشو بستن یه اسلحه ام گذاشتن رو شقیقه اش میگن اینو بخون اونو بخون حرف اضافی هم نزن(sm105) (sm2)
آره موافقم منم باهات تازه اینو نمیدونی که پست آخری که شادمهر گذاشت بعد آلبوم تصویر بعد از گرو گرفتن میا و ملینا مجبور شد اون تعریف و تمجیدها رو از تیمش بکنه تا زن و بچه شو نجات بده
nasernew
02-23-2018, 06:12 PM
منم میام .. (sm229)(sm11) .. شادی رو آزاد کنید (sm81) ...
R A S O O L
02-23-2018, 06:31 PM
آره موافقم منم باهات تازه اینو نمیدونی که پست آخری که شادمهر گذاشت بعد آلبوم تصویر بعد از گرو گرفتن میا و ملینا مجبور شد اون تعریف و تمجیدها رو از تیمش بکنه تا زن و بچه شو نجات بده
شما احیانا از فامیل های فرشباف نیستی؟ عه ! نکنه خودتی فرشباف(sm2)
masoud741
02-23-2018, 06:34 PM
حالا اصلا عارف اون ترانه را پخشش میکنه یا کلا منصرف شده؟؟
ebihamed
02-23-2018, 06:37 PM
شما احیانا از فامیل های فرشباف نیستی؟ عه ! نکنه خودتی فرشباف(sm2)
فامیل باشم یا دشمنش باشم حقایق رو میگم هر جام لازم باشه انتقاد کردم
Hosein333
02-23-2018, 06:58 PM
متراژ ترانه ها قابل قبول بود(sm70)
اره خوب بود مسعود
Hosein333
02-23-2018, 06:59 PM
با هم اشتراک نظر داریم .. موافقم
(sm176)
Parsa8
02-23-2018, 06:59 PM
منم ملاکم تعداد کار نیست
کیفیت کار هست
رزومه دوتاشونو دانلود کن گوش بده
قابل قیاس نیستن اصن
کوشان مسیر و اشتباه رفت و قدر خودشو ندونست
Hosein333
02-23-2018, 07:02 PM
آلبوم خوشبختانه خیلی مورد اقبال عمومی قرار گرفته همین یکی دو روز پیش آهنگها اکثرا تو خیابونا شنیده میشد اونایی هم مدام در حال غر زدن هستن ادامه بدن ولی آلبوم ترکوند اکثر هوادارای قدیمی شادمهر و مخابطهای معمولی موسیقی حتی کسایی که طرفدار شادمهر نیستن هم لذت بردن
باور کن اونایی که غر میزنن بیشتر از ما با اهنگها حال میکنن
mohammadho3in
02-23-2018, 07:03 PM
(sm6)
Hosein333
02-23-2018, 07:04 PM
در ضمن کسایی که طرفدار شادمهر نیستن بیشتر از طرفدارای قدیمیش از آلبوم خوششون اومده .. اونای که شادمهری بودن مخالفن و برعکس اونایی که شادمهری نبودن طرفدارش شدن .. تو این دو روزه 2 هزار نفر به اعضای کانال تلگرام شادمهر یهویی اضافه شد
دقیقا
شادمهر میخواد همه رو جمع کنه دوره خودش
من خیلیا رو میشناختم که اهنگهای قدیمی شادمهر دوست نداشتن
ولی از البوم تقدیر به اینورو خیلی دوست دارن
این نشون میده شادمهر فقط تو یه سبک نمونده
Hosein333
02-23-2018, 07:06 PM
از سعید زمانی تو کامنت یکی از پستهاش تو اینستا پرسیدم این آلبوم آخرین فعالیت شادمهره و جواب داد که نه این فقط آخرین آلبومشه اما تک آهنگهای جدید تو راهه .. منم خوشحال شدم که شادمهر از دنیای موسیقی خداحافظی نمیکنه .. منم از طرفداراش خواهش میکنم انرژی مثبت بهش منتقل کنن تا تو ذوقش نخوره و فکر نکنه دیگه کسی دوستش نداره و واقعا از موسیقی خداحافظی کنه خودش به اندازه کافی بدخواه داره ما باید پشتش باشیم .. واسه همین من نکات منفی آلبوم رو ندید گرفتم و سعیم بر این بوده لذت ببرم .. این آلبوم حتی اگه بدترین آلبوم شادمهر باشه به نظرم بهترین آلبوم سال هست و منی که آهنگهای تند و هووس دوست دارم از نقطه ضعف و تصویر و فرصت واقعا خوشم اومد .. آهنگهای اسلو هم سرنوشت که تکراری بود اما صدام بزن رو دوست داشتم .. اعترافم چون سبکش شادمهریه دوست دارم
(sm10)
Hosein333
02-23-2018, 07:11 PM
پتانسیل آلبوم بیشتر از 3 آهنگ هیت هست
آلبومی رو میشنویم که کاملا نمره قبولی میگیره از نظر فنی
از نظر سلیقه هیچ وقت نمیشه همه رو راضی کرد
به ترتیب قطعات آلبوم اعتراف - صدام بزن - سرنوشت - نقطه ضعف - تصویر واقعا ترک های فوق العاده ای هستن
بقیه ترک ها هم دلنشین هستن
آهنگ فرصت به مروز جا میوفته همین طور یه قفس
تو بی من هم ترانه متوسط رو به پایینی داره اما تنظیم و اجرای زیبایی داشته
قلب من هم یه ترک فوق العاده انرژیکی هست
شادمهر جز معدود خواننده هایی هست که به همه وسعت صداش بها میده
همه جای صداشو امتحان میکنه
این هم جرات میخواد هم ریسک بالایی رو میطلبه
قدرت این پسر تو آهنگسازی اونقدر بالاست که ورس اول ترانه تصویر با این که خیلی قشنگ و پر نغز هست
به نثر سخت میشه اجراش کرد
اما میاد به این شکل عالی به نظم درش میاره
ملودی تصویر بینهایت مدرن و زیباست و یکی بهترین کارای چند وقت اخیرشه
به مرور بیشتر از زیبایی های آلبوم میشه فهمید
وقتی اواخر اسفن آلبوم رو گوش کنی با آرامش به دور از هیاهو و هیجان ریلیز اولیه
میفهمی چقدر آلبوم خوبی هست
بدون شک بهترین آلبوم سال خواهد بود
پارسا جان حرف دلمو زدی
سلیقه هامون نزدیک بهم (sm127)
ebihamed
02-23-2018, 07:12 PM
باور کن اونایی که غر میزنن بیشتر از ما با اهنگها حال میکنن
اصلا شک نکن
ebihamed
02-23-2018, 07:13 PM
حالا اصلا عارف اون ترانه را پخشش میکنه یا کلا منصرف شده؟؟
نه پخش میشه ایشالا کار خوبی شده
منم ملاکم تعداد کار نیست
کیفیت کار هست
رزومه دوتاشونو دانلود کن گوش بده
قابل قیاس نیستن اصن
کوشان مسیر و اشتباه رفت و قدر خودشو ندونست
گوش کردم همه کاراشو و به همین خاطر میگم هیچی نیست
شما دو تا تنظیم تاپ بگو ازش
رزومش پر کارای معمولی و متوسط
بازم میگم هاشمی هم هیچی نیست مثل زمانی
Hosein333
02-23-2018, 07:27 PM
قطعه ی عاشقترین نیما مسیحا یکی از ناب ترین موزیک هایی هست که شنیدم (sm127)
Hosein333
02-23-2018, 07:29 PM
نیما مسیحا عاشقترین
سعید زمانی
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
02-23-2018, 07:30 PM
قطعه ی عاشقترین نیما مسیحا یکی از ناب ترین موزیک هایی هست که شنیدم (sm127)
البومش کلا با افکاریه چه شود این البوم
farid007
02-23-2018, 07:40 PM
البوم طرفدار و و نقدیر هم که اومدن یه دقیقا همین دوستان همین حرفارو میزدن و از اشعار برزوویی ایراد میگرفتن
masoud741
02-23-2018, 07:43 PM
نه پخش میشه ایشالا کار خوبی شده
من فکر کنم عید پخش بشه
Hosein333
02-23-2018, 07:52 PM
دوستان کیفیت اصلی ایتونز نیومده
KamkarDel
02-23-2018, 07:56 PM
حسین جان یه سر بیا تاپیک now playing
Hosein333
02-23-2018, 07:57 PM
اصلا شک نکن
ابی حامد عزیز ترک بدون کلام از اهنگهای البوم پخش نمیکنن مثل روز سرد که بیکلامش اومد
اعتراف یا تصویر بدن کلام هم بدن
farid007
02-23-2018, 08:03 PM
به نظرم شادمهر از نظر ترانه تو دو البوم اخیرش عالی عمل کرده و فقط تو بی من وقلب من و تا حدودی یه قفس ترانه های ضعیفی داشتن . از تک به تک ترک ها میشه لذت برد و تقریبا هیچ کس رو ندیدم مثل شادمهر که بتونه این همه کار هیت داشته باشه....این البوم هم فاصله ی شادمهرو با دیگران بیشتر کرد.......تو این دوره ی موزیک که هیچ کار خوب متفاوتی نمیبینیم و موسیقی رو به نزول رفته باز هم شادمهره که متفاوته ...یه تک تراک تصویر کافیه تا بفهمی این بشر چقدر نابغس....تنها ایراد کار تنظیم هاس اونم در مقایسه با خود شادمهر نه دیگران..تنظیم ها فاقد اون ریزه کاری ها و تکنیک های شادمهره که اونم باید به شادمهر حق داد که دیگه مثل گذشته خودش نتونه همه ی وقتشو صرف موزیک کنه...هر چند تو تمام تراک ها رد پای خودش مشخص بود ........موزیک پاپ یعنی همین.......موسیقی که زبان محاوره ی مردمه و ساده و دلنشین احساسات مردم رو به چالش میکشه و از عشق سرچشمه میگیره........فقط باید لدت برد ازین هنر بی بدیل.....درسته ما شادمهریو میخایم که خودش رو به چالش میکشید با انواع موسیقی جاز کانتری راک و ... که با تلفیقش با پاپ باعث اون اثار بی نظیر میشد ولی شادمهر با گذشت زمان اینو نمیخاد و باید بهش حق داد...البوم تصویر بی نهایت زیبا بود حالا کارشناسان نخبه تایپیک کناری موزیک باران هر چه میخاهند بگویند (sm59).....
Hosein333
02-23-2018, 08:10 PM
به نظرم شادمهر از نظر ترانه تو دو البوم اخیرش عالی عمل کرده و فقط تو بی من وقلب من و تا حدودی یه قفس ترانه های ضعیفی داشتن . از تک به تک ترک ها میشه لذت برد و تقریبا هیچ کس رو ندیدم مثل شادمهر که بتونه این همه کار هیت داشته باشه....این البوم هم فاصله ی شادمهرو با دیگران بیشتر کرد.......تو این دوره ی موزیک که هیچ کار خوب متفاوتی نمیبینیم و موسیقی رو به نزول رفته باز هم شادمهره که متفاوته ...یه تک تراک تصویر کافیه تا بفهمی این بشر چقدر نابغس....تنها ایراد کار تنظیم هاس اونم در مقایسه با خود شادمهر نه دیگران..تنظیم ها فاقد اون ریزه کاری ها و تکنیک های شادمهره که اونم باید به شادمهر حق داد که دیگه مثل گذشته خودش نتونه همه ی وقتشو صرف موزیک کنه...هر چند تو تمام تراک ها رد پای خودش مشخص بود ........موزیک پاپ یعنی همین.......موسیقی که زبان محاوره ی مردمه و ساده و دلنشین احساسات مردم رو به چالش میکشه و از عشق سرچشمه میگیره........فقط باید لدت برد ازین هنر بی بدیل.....درسته ما شادمهریو میخایم که خودش رو به چالش میکشید با انواع موسیقی جاز کانتری راک و ... که با تلفیقش با پاپ باعث اون اثار بی نظیر میشد ولی شادمهر با گذشت زمان اینو نمیخاد و باید بهش حق داد...البوم تصویر بی نهایت زیبا بود حالا کارشناسان نخبه تایپیک کناری موزیک باران هر چه میخاهند بگویند (sm59).....
احسنت بر شما (sm93)
Hosein333
02-23-2018, 08:12 PM
وسط اعتراف هست این!!! ولی این ویالونش بیشتره. توی آهنگ اصلی گیتاره بیشتر
نیما جان اون اهنگ خالی خیلی چسبید بقیه کاراشم دان کردم محشر بود
دست گلت درد کنه
راجه به ویو و فلاکی که گذاشتی تو تاپیک بگم که هردو از mp3 کانورت شدن و قلابی هستن
ebihamed
02-23-2018, 08:34 PM
ابی حامد عزیز ترک بدون کلام از اهنگهای البوم پخش نمیکنن مثل روز سرد که بیکلامش اومد
اعتراف یا تصویر بدن کلام هم بدن
اتفاق خیلی خوبی در راهه
nasernew
02-23-2018, 08:35 PM
چرا اومده و تو آیتونز برای فروش گذاشتن حتی تو آمازون هم هست اما امیر میگه کیفیتش همینه و بالاتر نیست و اونی که تو آیتونز برای فروش گذاشتن از mp3 به m4a تبدیل شده و منتظر نسخه فیزیکی اورجینال آلبومه تا wav بزاره
masoud741
02-23-2018, 08:43 PM
من نمیدونم دوستان اینجا خیلی کارشناسند یا بقیه افراد دیکه تو اینستاگرام و سایت ها و پیج های مختلف خیلی سطحشون پایینه...آخه هرجا میرم میبینم بالای نود درصد از آلبوم خوششون اومده
Farbod-7
02-23-2018, 08:46 PM
من نمیدونم دوستان اینجا خیلی کارشناسند یا بقیه افراد دیکه تو اینستاگرام و سایت ها و پیج های مختلف خیلی سطحشون پایینه...آخه هرجا میرم میبینم بالای نود درصد از آلبوم خوششون اومده
اگه همه بگن خوبه راضی میشی؟
همون پیج های مسخره ای که میگی شادمهرو به اینجا رسوندن که دیگه خودش اهنگسازی نکنه
9NIMA1
02-23-2018, 08:48 PM
البومش کلا با افکاریه چه شود این البوم
افکاری، منجی خواننده های فراموش شده!
Hosein333
02-23-2018, 08:52 PM
اتفاق خیلی خوبی در راهه
ایشالا
9NIMA1
02-23-2018, 08:52 PM
نیما جان اون اهنگ خالی خیلی چسبید بقیه کاراشم دان کردم محشر بود
دست گلت درد کنه
راجه به ویو و فلاکی که گذاشتی تو تاپیک بگم که هردو از mp3 کانورت شدن و قلابی هستن
خیلی مخلصیم(sm19)
آها با همون برنامه تست کردی؟ دمت گرم. مشخصه وقتی نسخه فیزیکی وجود نداره این کیفیت ها تقریباً غیر ممکن هست(sm132)
نیما مسیحا عاشقترین
سعید زمانی
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
این ترک به لطف افکاری گرفت و صدای فوق العاده نیما مسیحا تنظیمش اتفاقا سطح کارو آورده پایین این سعید زمانی کلا یکی دو تا تنظیم قابل قبول داره جفتشم برای یراحی بوده یکی ترک 4 آلبوم مثل مجسمه که اسمش یادم نیست یکی هم تیتراژ نفس که اونم تو همون سبک ترک 3 آلبوم آخر خواجه امیری هومن نامداری زد خیلی از این بهتر بود
Hosein333
02-23-2018, 08:53 PM
چرا اومده و تو آیتونز برای فروش گذاشتن حتی تو آمازون هم هست اما امیر میگه کیفیتش همینه و بالاتر نیست و اونی که تو آیتونز برای فروش گذاشتن از mp3 به m4a تبدیل شده و منتظر نسخه فیزیکی اورجینال آلبومه تا wav بزاره
اره منظور منم همون اورجیناله که نیومده
وگرنه کیفیت mp3 هستش
Hosein333
02-23-2018, 08:55 PM
خیلی مخلصیم(sm19)
آها با همون برنامه تست کردی؟ دمت گرم. مشخصه وقتی نسخه فیزیکی وجود نداره این کیفیت ها تقریباً غیر ممکن هست(sm132)
اره تستش کردم
ولی با کیفیت ای تونز هم میشه خروجی ویو گرفت ولی نسخه ایی که خودشون به صورت ایدیو میزارن و یا نسخه فیزیکی خیلی بهتر هستن
Hosein333
02-23-2018, 08:56 PM
خیلی مخلصیم(sm19)
پیشنهاد میکنم بقیه کارای peter رو هم دانلود کنی واقعا ارامش بخشه (sm127)
Hosein333
02-23-2018, 08:57 PM
این ترک به لطف افکاری گرفت و صدای فوق العاده نیما مسیحا تنظیمش اتفاقا سطح کارو آورده پایین این سعید زمانی کلا یکی دو تا تنظیم قابل قبول داره جفتشم برای یراحی بوده یکی ترک 4 آلبوم مثل مجسمه که اسمش یادم نیست یکی هم تیتراژ نفس که اونم تو همون سبک ترک 3 آلبوم آخر خواجه امیری هومن نامداری زد خیلی از این بهتر بود
بله افکاری خیلی تاثیر داشته
masoud741
02-23-2018, 09:01 PM
اگه همه بگن خوبه راضی میشی؟
همون پیج های مسخره ای که میگی شادمهرو به اینجا رسوندن که دیگه خودش اهنگسازی نکنه
نه داداش من نگفتم همه بگن خوبه...فقط انتظارم اینه ک چون از این تیم بعضیا خوششون نمیاد نیاند الکی آلبوم را بکوبند
Farbod-7
02-23-2018, 09:04 PM
نه داداش من نگفتم همه بگن خوبه...فقط انتظارم اینه ک چون از این تیم بعضیا خوششون نمیاد نیاند الکی آلبوم را بکوبند
خداکنه زودتر شر این تیم مسخره کم بشه
masoud741
02-23-2018, 09:06 PM
خداکنه زودتر شر این تیم مسخره کم بشهدیر یا زود اینا هم میرند....شادمهر عادت نداره همیشه با افراد خاصی همکاری کنه..چند وقت با ناهیدی و مونا بود..چندوقتم این تیم..چند وقت دیگه هم چندتا دیگه
نکته جالبی که الان متوجه شدم اینه که اولین البوم باکلام شادمهر، مسافر، هم اسفند منتشر شده
شروع از اسفند، پایان در اسفند(sm25)
دیر یا زود اینا هم میرند....شادمهر عادت نداره همیشه با افراد خاصی همکاری کنه..چند وقت با ناهیدی و مونا بود..چندوقتم این تیم..چند وقت دیگه هم چندتا دیگه
اگر ادامه ای وجود داشته باشه
Hosein333
02-23-2018, 09:09 PM
نکته جالبی که الان متوجه شدم اینه که اولین البوم باکلام شادمهر، مسافر، هم اسفند منتشر شده
شروع از اسفند، پایان در اسفند(sm25)
(sm81)
masoud741
02-23-2018, 09:22 PM
بچه ها الان برنامه ابی را گذاشت و ب سوالای طرفداران جواب میداد..کسی دید؟؟؟ واسه همکاریش با شادمهر حرف نزد؟؟
9NIMA1
02-23-2018, 09:38 PM
بچه ها الان برنامه ابی را گذاشت و ب سوالای طرفداران جواب میداد..کسی دید؟؟؟ واسه همکاریش با شادمهر حرف نزد؟؟
اتفاقا این سوالو من توی کامنتا پرسیدم(sm59) ولی نه جواب نداده. البته این پارت ۱ بود پخش شد
peyman.2012
02-23-2018, 09:38 PM
به به الکی برای چی؟
داشتم کم کم احساس تنهایی میکردم با جوی که اینجا به خودش گرفته (sm50)
9NIMA1
02-23-2018, 09:39 PM
محسن یگانه تو آهنگ جدیدش اسکی رفته از شب برهنه!؟؟ :|
9NIMA1
02-23-2018, 09:43 PM
تنها نیستید پیمان جان... ولی وقتی خودش داره اینجوری پیش میره ماها دور از جون چه غلطی میتونیم بکنیم؟! هرچی شما بگی همون کارو میکنیم به خدا!
9NIMA1
02-23-2018, 09:44 PM
اونایی که از آلبوم خوششون اومده نیان اینجا که جو خراب نشه!!
edvin242
02-23-2018, 09:48 PM
کاملا درسته
اما موسیقی به قول خودت برای دور کردن استرس و آرامش گرفتن هست
اون دوستانی که من اسم بردم برای من آرامش ندارن
شایدم من خیلی عصبی هستم (sm70)(sm120)
ببین من از زمان البوم دهاتی دارم شادمهر گوش میدم .سطح و کلاسش هم بری همه بالاست.. ی مثال فوتبالی کسی که از بازی اندره پیرلو یا اینیستا لذت میبره نباید از بازی عمرعبدالرحمن لذت ببره؟؟؟
من مگم کسی که طرفدار داره محو نمیشه .چون ی چیزی داشته که طرف خوشش اومده حالا کم یا زیاد کاری نداریم..ولی موسیقی مملکت ما اوضاع خوبی نداره همونطور که خیلی چیزهای ما اوضاع خوبی نداره
ebihamed
02-23-2018, 09:53 PM
معلومه کدوم دسته دارن جو خراب میکنن اشکال کار اینجاست اون چند نفری که اینجا همش ساز مخالف میزنن فکر میکنن خودشون طرفدار چندین و چند ساله ی شادمهرن و بقیه تازه 2 ساله فهمیدن شادمهر یعنی چی ولی سخت در اشتباهن
ebihamed
02-23-2018, 09:55 PM
تو این موسیقی غرق شده ی ما دادن آلبوم توسط شادمهر فقط مثل معجزه س . الان یراحی میاد میگه حوصله ی آهنگسازی ندارم سیروان میگه واسه خودمم به زور تنظیم میکنم بعد یه عده فکر میکنن شادمهر خودش میخاد ولی نمیذارن بسازه
MaMaTiR
02-23-2018, 10:00 PM
من ادامه میدمت(sm19)
Hosein333
02-23-2018, 10:08 PM
کاری نمیتونیم بکنیم پیمان جان
شما به هراهی برید ما هم هستیم
MaMaTiR
02-23-2018, 10:08 PM
Farbod-7 peyman.2012
شوخی کردما(sm2)
کلا نمیشه دیگه ادامه داد(sm120)
برخلاف نظر دوستان البوم قبلی بهتر از این بود(sm120)
منکه فقط اعتراف رو دوس داشتم.. با تصویر ....سابقه نداشت اهنگ شادمهر رو بعد ی بار گوش دادن دیلیت کنم.... ی قفس رو به نصف رسیدم دیلیت کردم کلا(sm120)
Hosein333
02-23-2018, 10:10 PM
@Farbod-7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شوخی کردما(sm2)
منکه فقط اعتراف رو دوس داشتم.. با تصویر ....سابقه نداشت اهنگ شادمهر رو بعد ی بار گوش دادن دیلیت کنم.... ی قفس رو به نصف رسیدم دیلیت کردم کلا(sm120)
یه قفس بعد 10 بار شنیدن تازه قشنگ میشه حیف کردی پاک کردی (sm70)
MaMaTiR
02-23-2018, 10:10 PM
یه قفس بعد 10 بار شنیدن تازه قشنگ میشه حیف کردی پاک کردی (sm70)
شدت ریده مان زیاد بود(sm2)
Parsa8
02-23-2018, 10:33 PM
پارسا جان حرف دلمو زدی
سلیقه هامون نزدیک بهم (sm127)
(sm127)(sm134)
masoud741
02-23-2018, 10:37 PM
Farbod-7 peyman.2012
شوخی کردما(sm2)
امثال شماها همینطورید..آلبوم تقدیر اومد گفتید آلبوم قبلیش بهتر بود..طرفدار اومد گفتید آلبوم تقدیر بهتر بود..تجربه کن اومد گفتید طرفدار..الانم ک تصویر اومد میگید تجربه کن. .اگه باز آلبوم بده میگید تصویر بهتر بود..تو این سایت و فروم تا بوده همین بوده
Parsa8
02-23-2018, 10:41 PM
اگه اینایی که میگم معمولیه اون وقت نمیفهمم شما انتظارت از تنظیم خوب چیه
قطعه باورم کن علی زند وکیلی
آهنگساز علیرضا افکاری تنظیم و میکس و مستر سعید زمانی
قطعه عاشقترین نیما مسیحا
قطعه زیر سقف دودی سینا سرلک
آهنگساز علیرضا افکاری تنظیم سعید زمانی
قطعه لالایی علی زند وکیلی
قطعه من با تو ام علیرضا عصار
قطعه نگو نگفتی مهدی یراحی
آهنگساز احسان نی زن تنظیم سعید زمانی
قطعه کوچه های عاشقی سینا سرلک
به نظرم همین قطعات برای این که نشون بده تنظیم کننده قابلی هست کافبه
از تنظیمای خوبی که برا شادمهر زده اسم نمیبرم چون ممکنه بگن چون برا شادمهر زده میگی خوبه
Hosein333
02-23-2018, 10:47 PM
نیما مسیحا - عاشقترین (sm127)
اگه اینایی که میگم معمولیه اون وقت نمیفهمم شما انتظارت از تنظیم خوب چیه
قطعه باورم کن علی زند وکیلی
قطعه عاشقترین نیما مسیحا
قطعه زیر سقف دودی سینا سرلک
قطعه لالایی علی زند وکیلی
قطعه من با تو ام علیرضا عصار
قطعه نگو نگفتی مهدی یراحی
آهنگساز احسان نی زن تنظیم سعید زمانی
قطعه کوچه های عاشقی سینا سرلک
به نظرم همین قطعات برای این که نشون بده تنظیم کننده قابلی هست کافبه
از تنظیمای خوبی که برا شادمهر زده اسم نمیبرم چون ممکنه بگن چون برا شادمهر زده میگی خوبه
خب پس تعریفمون از تنظیم خوب با هم متفاوته دیگه کاریش نمیشه کرد (sm10)
Parsa8
02-23-2018, 10:52 PM
ببین من از زمان البوم دهاتی دارم شادمهر گوش میدم .سطح و کلاسش هم بری همه بالاست.. ی مثال فوتبالی کسی که از بازی اندره پیرلو یا اینیستا لذت میبره نباید از بازی عمرعبدالرحمن لذت ببره؟؟؟
من مگم کسی که طرفدار داره محو نمیشه .چون ی چیزی داشته که طرف خوشش اومده حالا کم یا زیاد کاری نداریم..ولی موسیقی مملکت ما اوضاع خوبی نداره همونطور که خیلی چیزهای ما اوضاع خوبی نداره
نه اصن منکر بحث سلیقه نمیشم
ببین تو موسیقی دو تا بحث وجود داره
یکی بحث سلیقه و هنر هست یکی بحث فنی
وقتی سلیقه من نوعی به هر دلیلی نمیپسنده یه آلبومو نباید از نظر فنی ببرمش زیر سوال
من نمیگم نباشن این خواننده ها
وقتی اینا هستن تو قدرت یه خواننده و آهنگساز تاپ رو ازبقیه میتونی متمایز کنی
اما اونقدر تعدادشون زیاد شده و آهنگای از لحاظ فنی چرت خومدن گوش مردم به موسیقی سخیف عادت کرده
یه خواننده هست مثل امید جهان از نظر من نظر شخصیم بار فنی موزیکاش صفره ولی سلیقه خیلیا میپسنده اونو
جالبتر این که مجوز میگیره از وزارت به اصطلاح ارشاد و جالبتر این کنسرت سولد اوت میشه
چرا الان تعداد خواننده ها ها داره از شنونده ها بیشتر میشه
چون نظارت و پایه درستی توی موسیقی ما وجود نداره
اگه یه ***** درست وجود داشت که از صافی رد بشن خواننده ها شاید کلا 100 تا هم خواننده نداشتیم
همون دوران شادمهر ایران رو به خاطر بیار
تعداد خواننده ها کم بود ولی قوی بودن چون پایه و اصالت درست داشتن
توشون بود خواننده معمولی ولی الان رو ببین
همین موزیک باران آهنگ همه رو میذاره
یه روز صبح تا شب بشین دانلود کن
از توش 2 تا آهنگ در نمیاد
منظورم خواننده های جدید هست
edvin242
02-23-2018, 10:55 PM
نه اصن منکر بحث سلیقه نمیشم
ببین تو موسیقی دو تا بحث وجود داره
یکی بحث سلیقه و هنر هست یکی بحث فنی
وقتی سلیقه من نوعی به هر دلیلی نمیپسنده یه آلبومو نباید از نظر فنی ببرمش زیر سوال
من نمیگم نباشن این خواننده ها
وقتی اینا هستن تو قدرت یه خواننده و آهنگساز تاپ رو ازبقیه میتونی متمایز کنی
اما اونقدر تعدادشون زیاد شده و آهنگای از لحاظ فنی چرت خومدن گوش مردم به موسیقی سخیف عادت کرده
یه خواننده هست مثل امید جهان از نظر من نظر شخصیم بار فنی موزیکاش صفره ولی سلیقه خیلیا میپسنده اونو
جالبتر این که مجوز میگیره از وزارت به اصطلاح ارشاد و جالبتر این کنسرت سولد اوت میشه
چرا الان تعداد خواننده ها ها داره از شنونده ها بیشتر میشه
چون نظارت و پایه درستی توی موسیقی ما وجود نداره
اگه یه ***** درست وجود داشت که از صافی رد بشن خواننده ها شاید کلا 100 تا هم خواننده نداشتیم
همون دوران شادمهر ایران رو به خاطر بیار
تعداد خواننده ها کم بود ولی قوی بودن چون پایه و اصالت درست داشتن
توشون بود خواننده معمولی ولی الان رو ببین
همین موزیک باران آهنگ همه رو میذاره
یه روز صبح تا شب بشین دانلود کن
از توش 2 تا آهنگ در نمیاد
منظورم خواننده های جدید هست
حرفات همه درستن. منم نگفتم غلط.همش درسته... منتهای مراتب انتظار نداشته باش خیلی ها دنبال سطح فنی برن
Parsa8
02-23-2018, 10:58 PM
خب پس تعریفمون از تنظیم خوب با هم متفاوته دیگه کاریش نمیشه کرد (sm10)
پس هیچی دیگه (sm70)(sm127)
من سعی میکنم موسیقی رو گوش بدم لذت ببرم
دنبال نقطه قوت میگردم تو آهنگ و بهش تکیه میکنم
برای من نوعی تو ملودی اجرا ترانه و تنظیم یک نکته مثبت کافیه تا موسیقی رو بپسندم و لذت ببرم
چون اگه بخوام دنبال آهنگی بگردم که همه اِلمان های مناسب برای 4 موردی که گفتم رو داشته باشه
و بعد این ***** تازه سلیقه رو هم پاس کنه
باید در سال یه آهنگ بیشتر گوش ندم
زمانی برای من آهنگ مرده س که هیچ المان مثبتی تو بخش های تشکیل دهنده ش وجود نداشته باشه
این حرفا رو زدم که بگم به این خاطر تعریف من و شما از تنظیم و موسیقی خوب با هم متناقض هست و بحثمون به جایی نخواهد رسید
Farbod-7
02-23-2018, 10:59 PM
اسم تاپیک رو بزارید به هر راهی رفته ها(sm2)
Farbod-7
02-23-2018, 10:59 PM
اینا خودشونم میدونن چه خبره
Parsa8
02-23-2018, 11:03 PM
حرفات همه درستن. منم نگفتم غلط.همش درسته... منتهای مراتب انتظار نداشته باش خیلی ها دنبال سطح فنی برن
دقیقا مشکلی که هست همینه
و سلیقه تو موسیقی از دیدگاه شنونده ها حکم رو صادر میکنه
امیدوارم با هر سلیقه ای که داریم از موسیقی لذت ببریم (sm127)
Parsa8
02-23-2018, 11:12 PM
اسم تاپیک رو بزارید به هر راهی رفته ها(sm2)
(sm70)
امیدوارم بعد یه مدت استراحت انگیزه آهگسازی و تنظیم توش به وجود بیاد
تو فکر میکنی من و امثال من موافق اینیم شادمهر بده بقیه براش آهنگ بسازن
اتفاقا اینو خیانت به موسیقی شادمهر میدونم
اما خودت میشناسیش از اولشم لجباز بود
با هر کی یه مدت کار کرد به هر دلیلی ولش کرد
خالق ناب ترین کارای شادمهر تیم شادمهر و بهروز و نیلوفر بودن ول کرد
اومد از جواد شریف پور کار گرفت ول کرد
یه مدت با مونا و سروش و محمد ناهیدی کار کرد ول کرد
یه مدت هم با اینا کار کرد اینارو هم ول کرد
اما یه چیزی هم هست باید به نظر مولف هم احترام گذاشت
باور کن یه سری ها رو میشناسم تو همین انجمن بحث کردیم قبل تر ها
آلبوم مسافر و دهاتی هم قبول نداشتن
نظر همه محترمه اونم دلایل خودشو داشت
هم اون دوستمون هم تو هم امثال من
هیچ وقت نمیشه همه رو راضی نگه داشت حتی با بهترین آلبوم
این اخلاق شادمهر چیز جدیدی نیست
دختر 14 ساله هم نیست بگیم نمیفهمه
مطمئن باش خودش بهتر از ما میفهمه چیکار داره میکنه با خودش
Farbod-7
02-23-2018, 11:15 PM
(sm70)
(sm127)
masoud741
02-23-2018, 11:16 PM
(sm70)
(sm19)
nasernew
02-23-2018, 11:22 PM
@Farbod-7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) @peyman.2012 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شوخی کردما(sm2)
طرفدارای شادمهر تو این تاپیک این شکلی ان که تو متن پایین تو پرانتز میبینی (sm2)
( من عاشق شادمهرم و هیشکی مثل من شادمهری نیست اما نمیدونم چرا آخه کلا بعد از یک بار گوش دادن به آلبوم تصویر کل آلبوم رو شیفت دلیت کردم و اصلا دیگه تحمل گوش دادن به هیچ کدومشون رو ندارم چون همش آشغال بود باید خودش فقط آهنگ بسازه این تیم ضعیفش کردن و به نظرم ضعیفترین آهنگاش تو این آلبوم نقطه ضعف و تصویره .. نمیدونم چرا خودش نمیسازه آخه ؟ آخه اینم شد آلبوم؟(sm89) همش به خاطر علاقه به شادمهره ها .. بعدش کلا همش بهش فحش خواهر و مادر دادم یه حالی داد (sm70)اصلا کی منو آورده این تاپیک .. اصلا اینجا کجاست؟ من گم شدم(sm81)
با تمام تنفری که از آلبوم دارم میخوام بدونم کسی خبر داره کیفیت wav کی میاد تا دانلود کنم؟ نسخه فیزیکی هم باشه اورجینالشو خریدارم پولشم اصلا مهم نیست ..(sm51))
Hosein333
02-23-2018, 11:41 PM
( من عاشق شادمهرم و هیشکی مثل من شادمهری نیست اما نمیدونم چرا آخه کلا بعد از یک بار گوش دادن به آلبوم تصویر کل آلبوم رو شیفت دلیت کردم و اصلا دیگه تحمل گوش دادن به هیچ کدومشون رو ندارم چون همش آشغال بود باید خودش فقط آهنگ بسازه این تیم ضعیفش کردن و به نظرم ضعیفترین آهنگاش تو این آلبوم نقطه ضعف و تصویره .. نمیدونم چرا خودش نمیسازه آخه ؟ آخه اینم شد آلبوم؟(sm89) همش به خاطر علاقه به شادمهره ها .. بعدش کلا همش بهش فحش خواهر و مادر دادم یه حالی داد (sm70)اصلا کی منو آورده این تاپیک .. اصلا اینجا کجاست؟ من گم شدم(sm81)
با تمام تنفری که از آلبوم دارم میخوام بدونم کسی خبر داره کیفیت wav کی میاد تا دانلود کنم؟ نسخه فیزیکی هم باشه اورجینالشو خریدارم پولشم اصلا مهم نیست ..(sm51))
(sm10)
nasernew
02-23-2018, 11:44 PM
این شوخی بود جدی نگیرید آخه کلا خیلی ضد و نقیض حرف میزنیم از یه طرف منتظر آلبومی بودیم که قراره با این تیم کار کنه و میدونستیم ضعیفه و از طرف دیگه آلبومو میکوبیم و میگیم ضعیفه بعدش دنبال کیفیت wav میگردیم و منتظر تک آهنگهای بعدیش هستیم که قراره با این تیم ضعیف کار کنه و بازم بعد از انتشارشون میایم و بد میگیم
همه مون یک سالیه که میدونستیم شادمهر داره با این تیم دوزاری همکاری میکنه اما با اینحال تو این تاپیک بودیم و جایی نرفتیم و همیشه هم پیگیری کردیم که فلان آهنگ یا ویدیو کی منتشر میشه و روزی که داشت آلبوم منتشر میشد دویست کاربر آنلاین تو این تاپیک بودن و همه لحظه شماری میکردن آلبوم منتشر شه تو گوش بدن .. آخه چرا؟ مگه شما نمیدونستین این تیم هر چی بسازه ضعیفه پس این لحظه شماری ها و پیگیری ها واسه چی بود؟ الانم که میدونید تک آهنگهای بعدیش با همین تیمه ولی بازم اینجا هستین و پیگیری میکنید و منتظرید آهنگهای بعدیش منتشر شه پس چرا بیخیال شادمهر نمیشید؟ چرا با همون آلبومهای قدیمی و خاطره سازش سر نمیکنید؟ چرا منتظر آهنگهایی بودین و هستین که از اولشم میدونستین ضعیفه؟ من خودم از این تیم خوشم نمیاد و کاملا مخالف همکاری شادمهر با این تیمم چون تمام داشته هاشونو برای شادمهر نمیزارن و در حد اسم شادمهر نیستن اما نمیتونم بهش بی احترامی کنم حداقل به احترام خاطراتی که با آهنگهای گذشته اش دارم به تصمیمات جدیدش احترام میزارم .. این آلبوم اصلا در حد پرپرواز یا مسافر یا تقدیر نبود اما من چون طرفدار شادمهرم این تاپیک رو ترک نکردم و بازم پیگیر آهنگهای بعدیش هستم و با اینکه میدونم آهنگ ضعیفی شاید بشنوم ولی دوست دارم بازم بشنوم و همین که میبینم هست و فعالیت میکنه خوشحالم میکنه .. انشالله همیشه سالم باشه و زنده و تا ابد بخونه ... اگه دیگه طرفدارش نیستین آهنگهای جدیدشو اصلا دانلود نکنید چرا وقتی میدونستین تنظیم کننده ها و ملودی ساز کیه آلبومو بازم گرفتین و دانلود کردین؟ با همون خاطره هاتون و آلبومهای قدیمیش حالتونو میکردین؟ همتون خوب میدونید شادمهر به حرف هیچکدوممون گوش نمیده نمیدونید 10 بار بلاک شدم با ده تا اکانت مختلف چون نقد منصفانه کردم ... دیگه باید چیکار میکردم که نکردم؟ منم یکی مثل شماها هستم که فحش میدم و میام اینجا میگم فلان ویدیو کی میاد فلان آهنگ جدیدش با همین تیم کی میاد و اولین کسی ام که دانلود میکنه .. اصلا نمیدونم با خودمون چند چندیم
masoud741
02-23-2018, 11:49 PM
این شوخی بود جدی نگیرید آخه کلا خیلی ضد و نقیض حرف میزنیم از یه طرف منتظر آلبومی بودیم که قراره با این تیم کار کنه و میدونستیم ضعیفه و از طرف دیگه آلبومو میکوبیم و میگیم ضعیفه بعدش دنبال کیفیت wav میگردیم و منتظر تک آهنگهای بعدیش هستیم که قراره با این تیم ضعیف کار کنه و بازم بعد از انتشارشون میایم و بد میگیم
همه مون یک سالیه که میدونستیم شادمهر داره با این تیم دوزاری همکاری میکنه اما با اینحال تو این تاپیک بودیم و جایی نرفتیم و همیشه هم پیگیری کردیم که فلان آهنگ یا ویدیو کی منتشر میشه و روزی که داشت آلبوم منتشر میشد دویست کاربر آنلاین تو این تاپیک بودن و همه لحظه شماری میکردن آلبوم منتشر شه تو گوش بدن .. آخه چرا؟ مگه شما نمیدونستین این تیم هر چی بسازه ضعیفه پس این لحظه شماری ها و پیگیری ها واسه چی بود؟ الانم که میدونید تک آهنگهای بعدیش با همین تیمه ولی بازم اینجا هستین و پیگیری میکنید و منتظرید آهنگهای بعدیش منتشر شه پس چرا بیخیال شادمهر نمیشید؟ چرا با همون آلبومهای قدیمی و خاطره سازش سر نمیکنید؟ چرا منتظر آهنگهایی بودین و هستین که از اولشم میدونستین ضعیفه؟ من خودم از این تیم خوشم نمیاد و کاملا مخالف همکاری شادمهر با این تیمم چون تمام داشته هاشونو برای شادمهر نمیزارن و در حد اسم شادمهر نیستن اما نمیتونم بهش بی احترامی کنم حداقل به احترام خاطراتی که با آهنگهای گذشته اش دارم به تصمیمات جدیدش احترام میزارم .. این آلبوم اصلا در حد پرپرواز یا مسافر یا تقدیر نبود اما من چون طرفدار شادمهرم این تاپیک رو ترک نکردم و بازم پیگیر آهنگهای بعدیش هستم و با اینکه میدونم آهنگ ضعیفی شاید بشنوم ولی دوست دارم بازم بشنوم و همین که میبینم هست و فعالیت میکنه خوشحالم میکنه .. انشالله همیشه سالم باشه و زنده و تا ابد بخونه ... اگه دیگه طرفدارش نیستین آهنگهای جدیدشو اصلا دانلود نکنید چرا وقتی میدونستین تنظیم کننده ها و ملودی ساز کیه آلبومو بازم گرفتین و دانلود کردین؟ با همون خاطره هاتون و آلبومهای قدیمیش حالتونو میکردین؟ همتون خوب میدونید شادمهر به حرف هیچکدوممون گوش نمیده نمیدونید 10 بار بلاک شدم با ده تا اکانت مختلف چون نقد منصفانه کردم ... دیگه باید چیکار میکردم که نکردم؟ منم یکی مثل شماها هستم که فحش میدم و میام اینجا میگم فلان ویدیو کی میاد فلان آهنگ جدیدش با همین تیم کی میاد و اولین کسی ام که دانلود میکنه .. اصلا نمیدونم با خودمون چند چندیم
(sm174)
Hosein333
02-23-2018, 11:56 PM
Shadmehr Aghili (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Farbod-7
02-23-2018, 11:56 PM
تو درستی کارمون شک نکن با همین فرمون جلو برو
طرف میاد شادمهرو میکوبه که اینم تیم کذایی رو بالا ببره
اگه چند روز دیگه نگفتن ما شادمهرو احیا کردیم
حالا ببین
farid007
02-24-2018, 12:01 AM
(sm70)
تا بوده همین بوده ...ولی من نمیدونم یه سری از دوستان ایراد از چی میگیرن؟؟؟؟البوم از همه لحاظ عالیه و قابل مقایسه نیست با دیگران مثل همیشه..........اره منم قبول دارم دیگه اون تنظیم های لایه لایه ی عجیب رو نمیشنویم چون شادمهر شاید دیگه حوصله ی قدیمو نداره ولی این البوم هر انچه باید از یه البوم موسیقی پاپ انتظار داشتو داره....فقط باید لذت برد ازین همه هنر این اعجوبه .
nasernew
02-24-2018, 12:11 AM
تو درستی کارمون شک نکن با همین فرمون جلو برو
طرف میاد شادمهرو میکوبه که اینم تیم کذایی رو بالا ببره
اگه چند روز دیگه نگفتن ما شادمهرو احیا کردیم
حالا ببین
همونایی که میان و دم از این میزنن که چرا شادمهر خودش آهنگاشو نمیسازه میان و میگن نقطه ضعف و تصویر جزو آهنگهای ضعیف آلبوم بوده و آهنگ اعتراف و سرنوشت رو میکشن بالا .. منم نمیگم اعتراف بده اما نقطه ضعف رو بیشتر دوست دارم و خیلی میخواستم که خودش تو این آلبوم یک آهنگ آروم و غمگین بسازه که آهنگهای اعتراف و سرنوشت در کنارش به چشم نیان که متاسفانه محقق نشد ..منم از همون دسته آدمهایی هستم که خودم مثال زدم و ضد و نقیض حرف میزنن چون آلبومشو شیفت و دلیت نکردم و به خاطر صداش همیشه این آلبوم تو گنجینه آرشیوم میمونه و اگه کیفیت wav بیاد هم خریدارم اما هیچوقت از این موضع که باید به خودش بیاد کوتاه نمیام و به نظرم شادمهر باید با احساس تر کار کنه و همون شادمهر قدیمی بشه و تنظیم و ملودی هاشو هم خودش بسازه ، اما نمیامم بکوبمش و تخریبش کنم تا یه وقت دشمناش سوءاستفاده نکنن و با ما همراه شن و تحقیرش کنن و کلیت هنرش رو زیر سوال ببرن و تو ذوقش بزنن .. هم نظراتمو بهش منتقل میکنم که فکر میکنم درسته و انتقاداتمو بهش میگم و هم سعی میکنم چشمامو روی ایرادات کارای جدیدش ببندم و ازش لذت ببرم چون چاره ای نیست آخه واقعا دوستش دارم ...
Farbod-7
02-24-2018, 12:22 AM
میتونست چی بشه چی شد
Farbod-7
02-24-2018, 12:23 AM
همونایی که میان و دم از این میزنن که چرا شادمهر خودش آهنگاشو نمیسازه میان و میگن نقطه ضعف و تصویر جزو آهنگهای ضعیف آلبوم بوده و آهنگ اعتراف و سرنوشت رو میکشن بالا .. منم نمیگم اعتراف بده اما نقطه ضعف رو بیشتر دوست دارم و خیلی میخواستم که خودش تو این آلبوم یک آهنگ آروم و غمگین بسازه که آهنگهای اعتراف و سرنوشت در کنارش به چشم نیان که متاسفانه محقق نشد ..منم از همون دسته آدمهایی هستم که خودم مثال زدم و ضد و نقیض حرف میزنن چون آلبومشو شیفت و دلیت نکردم و به خاطر صداش همیشه این آلبوم تو گنجینه آرشیوم میمونه و اگه کیفیت wav بیاد هم خریدارم اما هیچوقت از این موضع که باید به خودش بیاد کوتاه نمیام و به نظرم شادمهر باید با احساس تر کار کنه و همون شادمهر قدیمی بشه و تنظیم و ملودی هاشو هم خودش بسازه ، اما نمیامم بکوبمش و تخریبش کنم تا یه وقت دشمناش سوءاستفاده نکنن و با ما همراه شن و تحقیرش کنن و کلیت هنرش رو زیر سوال ببرن و تو ذوقش بزنن .. هم نظراتمو بهش منتقل میکنم که فکر میکنم درسته و انتقاداتمو بهش میگم و هم سعی میکنم چشمامو روی ایرادات کارای جدیدش ببندم و ازش لذت ببرم چون چاره ای نیست آخه واقعا دوستش دارم ...
شادمهری ترین کار آلبوم نقطه ضعفه
farid007
02-24-2018, 12:24 AM
همه میدونن شادمهر چه نابغخ ای و اگر خودش بسازه و تنظیم کنه چه تفاوتی ایجاد میشه همینطور که تراک تصویر نشون داد هنوزم بهترین ملودی سازه ولی نمیشه از البوم ایراد گرفت چون واقعا خوبه ...........ما باید این انگیزرو بهش بدیم که خودش دوباره بسازه ...نه صفاریان نه ناهیدی نه اینا هیچ کدوم در حد خود شادمهر نیستن ولی وقتی میان تو تیم شادمهر میتونن کارای نزدیک به خودش رو با استفاده از خود شادمهر اراعه بدن و همینم برای ما خوبه...
nasernew
02-24-2018, 12:26 AM
همه میدونن شادمهر چه نابغخ ای و اگر خودش بسازه و تنظیم کنه چه تفاوتی ایجاد میشه همینطور که تراک تصویر نشون داد هنوزم بهترین ملودی سازه ولی نمیشه از البوم ایراد گرفت چون واقعا خوبه ...........ما باید این انگیزرو بهش بدیم که خودش دوباره بسازه ...نه صفاریان نه ناهیدی نه اینا هیچ کدوم در حد خود شادمهر نیستن ولی وقتی میان تو تیم شادمهر میتونن کارای نزدیک به خودش رو با استفاده از خود شادمهر اراعه بدن و همینم برای ما خوبه...
باهات موافقم
nasernew
02-24-2018, 12:30 AM
شادمهری ترین کار آلبوم نقطه ضعفه
بهترین آهنگهای آلبوم نقطه ضعف و تصویر هستن و من عاشق آهنگ نقطه ضعفم و از دیروز مدام دارم گوشش میدم .. بهترین ترک آلبوم .. بعضی ها سبک غمگین دوست دارن و خوششون نیومده واسه همین میگم کاش خودش یک آهنگ غمگین و با سازهای زنده میساخت تا اونا هم راضی بشن و جای خالی همچین آهنگی احساس میشه و بقیه مجبورن با اعتراف یا سرنوشت خلع نبودن همچین آهنگی رو پر کنن چون چاره ای ندارن .. مثلا اگه اعترافی که با شعر مونا برزویی بود تو آلبوم میذاشت کسی از اعتراف جدید و سرنوشت تعریف نمیکرد ..
Farbod-7
02-24-2018, 12:32 AM
بهترین آهنگهای آلبوم نقطه ضعف و تصویر هستن و من عاشق آهنگ نقطه ضعفم و از دیروز مدام دارم گوشش میدم .. بهترین ترک آلبوم .. بعضی ها سبک غمگین دوست دارن و خوششون نیومده واسه همین میگم کاش خودش یک آهنگ غمگین و با سازهای زنده میساخت تا اونا هم راضی بشن و جای خالی همچین آهنگی احساس میشه و بقیه مجبورن با اعتراف یا سرنوشت خلع نبودن همچین آهنگی رو پر کنن چون چاره ای ندارن .. مثلا اگه اعترافی که با شعر مونا برزویی بود تو آلبوم میذاشت کسی از اعتراف جدید و سرنوشت تعریف نمیکرد ..
کاش نقطه ضعفو خودش یه تنظیم مثل امون ازتو میزد روش
پر جنب و جوش و زیرصداهای قشنگ
farid007
02-24-2018, 12:38 AM
کاش مثل قدیم ترک ها رو نقد میکردیم و کالبد شکافی میشد البوم ....تصویر به نظرم زیباترین ترک البومه ..با اون ملودیه ماورایی تنظیمش هم مطمعنن کار شادمهره چون در مخیله کسی نمیگنجه همچین تنظیمی بزنه هاشمی .....در کل من فکر میکنم شادمهر مثل یه طراح مهندسی و معماری میکنه و اینا براش کارگر هایی هستن که انجام میدن......چون وقتی یه کارهاشون برای دیگران گوش میسپاری حتی در این حدم نیستن و چند پله زیرترن چه برسه به همچین شاهکار هایی ....ولی ف ی ل ت ر شادمهر با خود شادمهر متفاوته و امیدوارم تو اینده خودشو ببینیم
ebihamed
02-24-2018, 12:38 AM
(sm70)
دقیقا درسته احسنت . پس واسه همینه که ما شادمهر رو همه جوره حمایت میکنیم چون از روز اولم که شناخته شده همکارهای متعددی داشته و تغییرشون داده الانم نوبت اینهاست اون وقتا که با ناهیدی کار کرد هم حمایتش کردیم حتی خشایی حتی قربانپور . این و اون میان و میرن فقط شادمهره که میمونه و دم اونایی که تو همه ی این سالها حمایتش کردن و ادای طرفدار بودن و دلسوز بودن رو در نیاوردن
Parsa8
02-24-2018, 12:42 AM
تا بوده همین بوده ...ولی من نمیدونم یه سری از دوستان ایراد از چی میگیرن؟؟؟؟البوم از همه لحاظ عالیه و قابل مقایسه نیست با دیگران مثل همیشه..........اره منم قبول دارم دیگه اون تنظیم های لایه لایه ی عجیب رو نمیشنویم چون شادمهر شاید دیگه حوصله ی قدیمو نداره ولی این البوم هر انچه باید از یه البوم موسیقی پاپ انتظار داشتو داره....فقط باید لذت برد ازین همه هنر این اعجوبه .
گوش میدیم و لذت میبریم
nasernew
02-24-2018, 12:43 AM
کاش نقطه ضعفو خودش یه تنظیم مثل امون ازتو میزد روش
پر جنب و جوش و زیرصداهای قشنگ
داداش زیاد سخت نگیر منم گوشم حرفه ای شده و جدیدا زیاد آهنگها رو آنالیز میکنم و لایه ها و حجم آهنگ رو زیر و رو میکنم و حتی کوچیکترین صداها هم تو تنظیم برام مهمه اما نقطه ضعف همینطوریشم قشنگه این کاش گفتن ها فقط در حد همین کاش باقی میمونه و نتیجه ای نمیگیریم .. بهتره به عنوان یه شنونده عادی و غیرحرفه ای گوشش کنی و سعی کنی ازش لذت ببری ..همون کاری که من دارم میکنم .. فکر کن اصلا شادمهر رو نمیشناختی و هیچ آهنگی ازش نشنیدی و این اولین آلبومشه و سعی کن باهاش حال کنی چون فعلا شادمهر داره کار خودشو میکنه و نظرات ما براش مطرح نیست و خیلی ها هم از آلبوم راضی بودن و بازخوردش مثبت بوده و کلی شنونده غیرشادمهری طرفدار شادمهر شدن چون این مدل آهنگارو بیشتر دوست داشتن .. خب سلیقه است دیگه و نمیشه کاریش کرد و انشالله به سلیقه ما هم در اینده توجه کنه و ما هم بازم خواسته مونو مطرح میکنیم .. در کل حرفم این بود که سخت نگیر چون من با این تفکر که برات گفتم که توام اونطوری باشی از کلیت آلبوم خوشم اومده و برام قابل قبول بوده و مدام دارم گوشش میدم و به نظرم از تجربه کن بهتر بود ( تو اون آلبوم خود آهنگ تجربه کن و تنهاییمام هم خوب بودن ) ..
ebihamed
02-24-2018, 12:47 AM
اعتراف جزو بهترین کارهای شادمهر تو این چند سال اخیر بود
ebihamed
02-24-2018, 12:48 AM
و از نظر من بهترین آهنگ آلبوم
Parsa8
02-24-2018, 12:48 AM
دقیقا درسته احسنت . پس واسه همینه که ما شادمهر رو همه جوره حمایت میکنیم چون از روز اولم که شناخته شده همکارهای متعددی داشته و تغییرشون داده الانم نوبت اینهاست اون وقتا که با ناهیدی کار کرد هم حمایتش کردیم حتی خشایی حتی قربانپور . این و اون میان و میرن فقط شادمهره که میمونه و دم اونایی که تو همه ی این سالها حمایتش کردن و ادای طرفدار بودن و دلسوز بودن رو در نیاوردن
شادمهر به شدت لجبازه
دنیا بیاد بگه وقتی حواست نیست و نفس بکش و اعتراف مونا رو پخش کن تا خودش نخواد هیچ کس مجبورش نمیتونه بکنه
تو همکاراشم همین طور تا وقتی بخواد به یکی همکاری میکنه بعد میذاره کنار
و جالب اینجاس هر کی کنارش اومده اوج گرفته و با فاصله گرفتن از شادمهر افول کرده
چه آهنگساز چه تنظیم کننده چه شاعر
از شروعش تا الان زمان بودن با شادمهر در اوج بودن و با رفتن شادمهر یا گوشه گیر شده یا افول کردن
پس اجباری در کتار نیست خواست خودش بوده
امیدوارم بعد از استراحتش خواست این باشه که خودش بسازه
منتظر اون روز میمونم
Parsa8
02-24-2018, 12:50 AM
و از نظر من بهترین آهنگ آلبوم
هنوزم من تو هیجان ریلیز آلبومم
فعلا نمیتونم یکی رو بالاتر بدونم
ebihamed
02-24-2018, 12:55 AM
شادمهر به شدت لجبازه
دنیا بیاد بگه وقتی حواست نیست و نفس بکش و اعتراف مونا رو پخش کن تا خودش نخواد هیچ کس مجبورش نمیتونه بکنه
تو همکاراشم همین طور تا وقتی بخواد به یکی همکاری میکنه بعد میذاره کنار
و جالب اینجاس هر کی کنارش اومده اوج گرفته و با فاصله گرفتن از شادمهر افول کرده
چه آهنگساز چه تنظیم کننده چه شاعر
از شروعش تا الان زمان بودن با شادمهر در اوج بودن و با رفتن شادمهر یا گوشه گیر شده یا افول کردن
پس اجباری در کتار نیست خواست خودش بوده
امیدوارم بعد از استراحتش خواست این باشه که خودش بسازه
منتظر اون روز میمونم
دقیقا همینه مثلا وقتی حواست نیست قرار بود جزو کارای آلبوم طرفدار باشه اما اومد و خیلیا و امون از تو رو ترجیح داد بهشون
ebihamed
02-24-2018, 12:56 AM
هنوزم من تو هیجان ریلیز آلبومم
فعلا نمیتونم یکی رو بالاتر بدونم
از بین 6 تا کار جدید آلبوم فقط فرصت سلیقه ی من نبود گرچه اونم کار خوبی در اومد
nasernew
02-24-2018, 12:58 AM
فرصت آهنگ اکتیو و قشنگیه و خوراک مهمونی و پارتیه و درسته سبکش شادمهری نیست اما قشنگه
ebihamed
02-24-2018, 12:58 AM
پارسا جان دقیقا کارکتر شادمهر رو میشناسی اینو به یه عده بگو که میگن شادمهر رو مجبور کردن با اینا کار کنه یا مجبورش کردن اعتراف مونا رو نده یا امثال اینا
ebihamed
02-24-2018, 12:59 AM
فرصت آهنگ اکتیو و قشنگیه و خوراک مهمونی و پارتیه و درسته سبکش شادمهری نیست اما قشنگه
صد در صد همینه من خودم چون بیشتر کارای اسلوی شادمهر رو میپسندم نظرم اون بود و گرنه کار خوبیه اجراش تو یه قفس که بی نظیره
nasernew
02-24-2018, 01:07 AM
صد در صد همینه من خودم چون بیشتر کارای اسلوی شادمهر رو میپسندم نظرم اون بود و گرنه کار خوبیه اجراش تو یه قفس که بی نظیره
با وجود اینکه منم این سبک رو دوست دارم یعنی اسلو و غمگین ولی صدای شادمهر به آهنگهای ترنس و هووس هم خیلی میاد و جذابشون میکنه .. مثلا آهنگ ژینا یا خیالی نیست یا معروف یا تجربه کن یا حالم عوض میشه و غیره ..... یعنی کلا آهنگهای این سبکی هم خوراک صدای شادمهره .. خب آهنگهای اسلو و غمگین موندگار تر میشن و این ذات موزیکه واسه همین تقدیر یا انتخاب یا پرپرواز و آهنگهای آلبوم مسافر بیشتر تو ذهن ها موندن ...
Farbod-7
02-24-2018, 01:10 AM
ما هم به امید اون روزیم که این افراد کثیف ازش فاصله بگیرن
ebihamed
02-24-2018, 01:18 AM
دمش گرم شادمهر با آلبوم بی نظیری که داد اتقد حمایتش میکنیم تا چشم بدخواهاش درآد
Candle_ir
02-24-2018, 01:19 AM
منم از روزی که اومده دارم گوش میدم
خوندنش همش مجاب میکرد دوباره گوش بدم
حس کردم وکال محوره و بعد که کلی به آلبوم نگاه میکنی به همین نتیجه تجربه جدید تو صداش می رسی
من با اکثر آهنگاش ارتباط برقرار کردم
شاید اگه میخواستم به دید گذشته و مقایسه نگاه کنم نمیتونستم ارتباط بگیرم ولی به دید یه کار جدید دارم لذت میبرم
امیدوارم اگه از آلبوم دادن منصرف شده حد اقل سینگل بده
چند وقت پیش یه ویدئو تو کنسرتش دیدم که میگفت یه تور تو ایران میذارم و دیگه میرم پی زندگیم
خیلی طول نمیکشه
امیدوارم یکی دو سالی فاصله بگیره و با انگیزه برگرده
شاید رسیدن به این جایگاه تو این سن و سال اشباعش کرده و نیاز به انگیزه جدید داره
امیدوارم یه راهی بشه برگرده ایران
همین برگشت انگیزه میده
از نظر من خاموش شدن شادمهر مثل افول یه ستاره بزرگ و پر نور تو شب کم فروغ آسمون موسیقی ایرانه شایدم ماه
وقتی نظرات اینجا رو میخونم اولین چیز که به نظرم میرسه تعصب هست ! چه مخالف ها چه موافق ها ... این نظرات ارزش خاصی نداره ...
همه ما میدونیم شادمهر قابلیت های بسیار بسیار بالاتری نسبت به این آلبوم داره ولی مگه میشه بگی صدام بزن، اعتراف، نقطه ضعف، تصویر یا سرنوشت بد هست حالا هرکس که ساخته کما اینکه شادمهر بارها و بارها آهنگ های به مراتب بهتر ساخته.
ولی به نظرم شادمهر همون شادمهره اینو تو گیتار صدام بزن و تصویر میشه دید تو ملودی تصویر میشه دید به تکرارهای همینم نقطه ضعفم بود (مگه میشه تحریرهایی اینچنینی زد) تو کنترل صدایی که مدام داره بهتر میشه. اینکه بیشتر میخونه تا ضجه بزنه ...
این آلبوم برای مارکت فعلی کافی هست ... از تکرار مکرراتی که بزرگ و کوچیک دارن میدن بیرون و فقط تفاوت در ترانه هایی هست یکی بهتر عمل میکنه یکی نه ...
در کل امیدوارم مثل همه هواردارن شادمهر باز هم ادامه بده و خودش دست به کار بشه تا بیشتر از موسیقی لذت ببریم.
ebihamed
02-24-2018, 01:21 AM
شادمهر هواداری قدیمیت همیشه باهاتن حتی اگه هیچوقت خودت کار نسازی تو صداتم سازه ملودی داره تو فقط باش و فداکاری کن آرزدهای مارو یاری کن
Farbod-7
02-24-2018, 01:24 AM
(sm2)
nasernew
02-24-2018, 01:27 AM
یکی از نکات مثبت شادمهر اینه که بعد از پخش آلبومهاش کلی بحث و تبادل نظر میشه و همه سعی میکنن آهنگاشو آنالیز و کالبدشکافی کنن و نظر شخصیشونو بگن .. من در مورد بقیه هنرمندا همچین چیزی ندیدم و این خیلی خوبه .. اما اونی که بده اینه که الان اگه به پست دانلود آلبوم شادمهر برین کلی نظرات مخالف هست که حتی گفتن شادمهر تو موسیقی از اولم حرفی برای گفتن نداشته و رسانه ها الکی گنده اش کردن و یه هنرمند معمولیه و کلی از این حرفهای از روی دشمنی و کینه که معلومه از محبوبیت شادمهر دارن عذاب میکشن و تو همه سایتها به وضوح میشه اینو دید .. خوبه هر کدوم نظر خودمونو داریم و سلیقه هامون فرق میکنه و هممون طرفدارای شادمهریم و این بحث ها درون خودمون که همه حامی شادمهریم بی معنیه ما باید با اونایی بحث کنیم که دارن به شادمهر از بیخ و بن بی احترامی میکنن و تو نظرات پستهای دانلود آلبوم تصویر اینقدر با خشم علیه اش جبهه گرفتن و تو سایتهای مختلف هم هستن و سعی میکنن زهرشونو بریزن نه بین خودمون .. ما که همه شادمهری هستیم پس این بحث ها کافیه و بیشتر جنگمون هم جنگ سلیقه است چون هممون شادمهر رو استاد میدونیم و فقط خواسته ها و سلایقمون فرق میکنه پس بیخیال این حرفا
nasernew
02-24-2018, 01:29 AM
وقتی نظرات اینجا رو میخونم اولین چیز که به نظرم میرسه تعصب هست ! چه مخالف ها چه موافق ها ... این نظرات ارزش خاصی نداره ...
همه ما میدونیم شادمهر قابلیت های بسیار بسیار بالاتری نسبت به این آلبوم داره ولی مگه میشه بگی صدام بزن، اعتراف، نقطه ضعف، تصویر یا سرنوشت بد هست حالا هرکس که ساخته کما اینکه شادمهر بارها و بارها آهنگ های به مراتب بهتر ساخته.
ولی به نظرم شادمهر همون شادمهره اینو تو گیتار صدام بزن و تصویر میشه دید تو ملودی تصویر میشه دید به تکرارهای همینم نقطه ضعفم بود (مگه میشه تحریرهایی اینچنینی زد) تو کنترل صدایی که مدام داره بهتر میشه. اینکه بیشتر میخونه تا ضجه بزنه ...
این آلبوم برای مارکت فعلی کافی هست ... از تکرار مکرراتی که بزرگ و کوچیک دارن میدن بیرون و فقط تفاوت در ترانه هایی هست یکی بهتر عمل میکنه یکی نه ...
در کل امیدوارم مثل همه هواردارن شادمهر باز هم ادامه بده و خودش دست به کار بشه تا بیشتر از موسیقی لذت ببریم.
لایک
Parsa8
02-24-2018, 01:40 AM
دقیقا همینه مثلا وقتی حواست نیست قرار بود جزو کارای آلبوم طرفدار باشه اما اومد و خیلیا و امون از تو رو ترجیح داد بهشون
بعضی موقع غیر قابل درک کاراش
ولی همینه که متفاوته
Parsa8
02-24-2018, 01:42 AM
در کل آلبومیه که نمره قبولی میگیره
بعد آلبوم طرفدار جو جوری بود که همه اینجا میگفتن شادمهر تموم شد
مجله موسیقی بود یا یه برنامه تحلیل موسیقی نمره 4.5 از 5 به آلبومش داده بود
Parsa8
02-24-2018, 01:43 AM
پارسا جان دقیقا کارکتر شادمهر رو میشناسی اینو به یه عده بگو که میگن شادمهر رو مجبور کردن با اینا کار کنه یا مجبورش کردن اعتراف مونا رو نده یا امثال اینا
آخه این چیز جدیدی نیست که بخوام بگم
همه طرفدارای شادمهر اینو میدونن
شاید تاثیر بپیذره از کسی
اما اجبار به هیچ وجه
اگه خودش نخواد کسی نمیتونه مجبورش کنه
Parsa8
02-24-2018, 01:44 AM
این یه فصل تازه از موسیقی شادمهر بود که با یه دید تازه باید نگاهش کرد
ایشالا که ادامه میده و اینار خودش مثل گذشته موسیقی کارو میگیره دستش
Parsa8
02-24-2018, 01:51 AM
شاد و شادمهری باشید
ایمون (sm50)امید (sm50)
شبتون آروم (sm127)
R A S O O L
02-24-2018, 02:23 AM
آخرین اسیر
R A S O O L
02-24-2018, 02:38 AM
دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
تنظیم ها هم که الحمدلله !!! چهار تا سمپل و یه گیتار ! همین
البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
sibiloo
02-24-2018, 03:21 AM
با خودم بدون تو چیکار کنم ... (sm50)
sibiloo
02-24-2018, 03:21 AM
دارین خودتونو گول میزنید ! شادمهر اون شادمهر قبلی نیست ! بی انگیزه و خسته شده . حالا هی تلقین کنید به خودتون به به عجب ملودی به به چه تنظیم نابی ! به به چه شعر پر عمقی !
از نظر ترانه که صفره انگار جناب آرش ژیگول یه برگه یه متری برداشته ترانه نوشته بعد به 9 تیکه تقسیمش کرده هر کدوم شده یه ترک !
ملودی هم غیر از آهنگ تصویر و نقطه ضعف بقیش اصلا ملودی نداره ! هنر شادمهر توی خوندن و تحریره که موزیک رو قابل شنیدن کرده وگرنه ااین اشعار پر عمق اصلا قابل خوندن نیست
البته حق هم دارین کورکورانه دفاع کنید چون خورده تو ذوقتون دلتون نمیاد اعتراف کنید کار ضعیفه ! به هر حال یکم که بگذره بشینید یکم تقدیر و مسافر و ... کلا قدیمی هارو گوش کنید پی میبرید به حرفای من
ماها کور کورانه دفاع میکنیم شما از روی فلسفه و منطق ناب محمدی پسند نقد میکنید ؟ :)))))) حاجی ما که گوش میدیم و داریم حال میکنیم چه اصراری دارید بهمون فرو کنید این موضوع رو که کارا خوب نیستن و ما لذت نمیبریم :)))) والا داریم گوش میدیم و لذت میبریم . صدام بزن رو عمیقا دوست دارم ، تصویر و نقطه ضعف و سرنوشت رو شدیدا دوست دارم . فرصت به شدت چسبیده بهم . اعتراف همینطور . با یه قفس و تو بی من حال نکردم خیلی و میگم حال نکردم خیلی راحت . چرا به خوردمون میخوایید بدید اخه :)))) با صدام بزن حال میکنم ، از اونور با طرفدار و انتخاب و عادت هم حال میکنم . چرا اینجوری حرف میزنید اخه . چرا فکر میکنید فقط شماها از بیست سال پیش با شادمهر اشنایید و میایید جلو و ما دو ساله :)))))
واقعا برام سواله ترانه ها مشکلشون چیه . حالا تنظیم و اهنگسازی هیچی بارمون نیست سر در نمیاریم تخصصی ولی دیگه ترانه رو که میفهمیم . بجز موارد خاص کی و کجا ترانه های شادمهر خیلی شاخ بوده .یجور میگید ترانه ها ضعیفه انگار شادمهر همیشه فردوسی و مولانا میخونده . مثلا مشکوک چی داشت ترانش ، همون البوم طرفدار بجز خود طرفدار تا حدودی بقیه کدوم ترک ترانش خیلی عجیب غریب بوده . همون انتخاب با اون زیبایی بی نهایتش ترانش چه چیز شاخی نسبت به این ترانه ها داشته ؟ اونجا میگه تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن که مصرع طلایی اون ترانست ، اینجا هم توی هم کدوم کارا یه همچین چیزی هست . خداوکیلی تنها جایی که نمیشه بهش ایراد گرفت همین ترانه ها هست تو این البوم ، بجز تو بی من . البته خیلی جاها قافیه و وزن اینا مشکل داره ولی به قول پاکسیما نباید قشنگی رو فدای این چیزا کرد :))))
خیلی جالبته شادمهر رو همه قبول دارید به عنوان موزیسین ، افکاری رو همه قبول دارید ، یراحی همینطور به عنوان موزیسین قبول دارید . ولی وقتی همینا کاراشون رو میدن زمانی میگید زمانی چیزی حالیش نیست . چجوری ممکنه اخه . بقران خنده داره این حرف اصن . شادمهر رو مجبور کردن با زمانی کار کنه ، افکاری چی ؟ اونم حتما گاوه نمیفهمه که همه کاراشو میده زمانی تنظیم کنه این اواخر . بخدا زور میگید . اگه یکی مثلا معین بود میگفتیم اره موزیسین نیست شاید خیلی در حد اینا نباشه و متوجه خوب و بد نشه مثلا . این اصن بحث انتقاد نیست دیگه . بحث لجیازیه . به ولله ، حاضرم دست رو قران بذارم بگم اگه تو کاور نمیزد کدوم کارا از شادمهره الان همینم نمیگفتید که فقط تصویر و نقطه ضعف قشنگه ، چون متوجه نمیشدید اصلا . همونجوری که از روی دموها متوجه نشید !! بیایید بگید تکراریه ، حال نکردید یا هر چیز دیگه ولی برای ماها دیگه تصمیم نگیرید خداوکیلی . کار حال نکنیم میاییم میگیم تعارف با شما داریم که بمونیم تو رودروایسی ؟ شادمهر قِدیس نیست ، نماینده خدا نیست که بی اشتباه باشه . تا دلمون هم بخواد اهنگ ضعیف داره . تو همین البوم تو بی من رو خوشمون نیومد همه اینجا گفتن خوب نیست . یکی رو خوشمون اومده میگیم خوشمون اومده . به همین راحتی
اون که یه روزگاری عشق و ایمونم بود
اون که فقط نگاهش دردمو و درمونم بود
اما حالا می بینم که آفت جونم بود آه
(sm50)
bijanariya
02-24-2018, 04:43 AM
(sm10)
GreenWorld
02-24-2018, 07:15 AM
ماها کور کورانه دفاع میکنیم شما از روی فلسفه و منطق ناب محمدی پسند نقد میکنید ؟ :)))))) حاجی ما که گوش میدیم و داریم حال میکنیم چه اصراری دارید بهمون فرو کنید این موضوع رو که کارا خوب نیستن و ما لذت نمیبریم :)))) والا داریم گوش میدیم و لذت میبریم . صدام بزن رو عمیقا دوست دارم ، تصویر و نقطه ضعف و سرنوشت رو شدیدا دوست دارم . فرصت به شدت چسبیده بهم . اعتراف همینطور . با یه قفس و تو بی من حال نکردم خیلی و میگم حال نکردم خیلی راحت . چرا به خوردمون میخوایید بدید اخه :)))) با صدام بزن حال میکنم ، از اونور با طرفدار و انتخاب و عادت هم حال میکنم . چرا اینجوری حرف میزنید اخه . چرا فکر میکنید فقط شماها از بیست سال پیش با شادمهر اشنایید و میایید جلو و ما دو ساله :)))))
واقعا برام سواله ترانه ها مشکلشون چیه . حالا تنظیم و اهنگسازی هیچی بارمون نیست سر در نمیاریم تخصصی ولی دیگه ترانه رو که میفهمیم . بجز موارد خاص کی و کجا ترانه های شادمهر خیلی شاخ بوده .یجور میگید ترانه ها ضعیفه انگار شادمهر همیشه فردوسی و مولانا میخونده . مثلا مشکوک چی داشت ترانش ، همون البوم طرفدار بجز خود طرفدار تا حدودی بقیه کدوم ترک ترانش خیلی عجیب غریب بوده . همون انتخاب با اون زیبایی بی نهایتش ترانش چه چیز شاخی نسبت به این ترانه ها داشته ؟ اونجا میگه تمام تو سهم منه به کم قانعم نکن که مصرع طلایی اون ترانست ، اینجا هم توی هم کدوم کارا یه همچین چیزی هست . خداوکیلی تنها جایی که نمیشه بهش ایراد گرفت همین ترانه ها هست تو این البوم ، بجز تو بی من . البته خیلی جاها قافیه و وزن اینا مشکل داره ولی به قول پاکسیما نباید قشنگی رو فدای این چیزا کرد :))))
خیلی جالبته شادمهر رو همه قبول دارید به عنوان موزیسین ، افکاری رو همه قبول دارید ، یراحی همینطور به عنوان موزیسین قبول دارید . ولی وقتی همینا کاراشون رو میدن زمانی میگید زمانی چیزی حالیش نیست . چجوری ممکنه اخه . بقران خنده داره این حرف اصن . شادمهر رو مجبور کردن با زمانی کار کنه ، افکاری چی ؟ اونم حتما گاوه نمیفهمه که همه کاراشو میده زمانی تنظیم کنه این اواخر . بخدا زور میگید . اگه یکی مثلا معین بود میگفتیم اره موزیسین نیست شاید خیلی در حد اینا نباشه و متوجه خوب و بد نشه مثلا . این اصن بحث انتقاد نیست دیگه . بحث لجیازیه . به ولله ، حاضرم دست رو قران بذارم بگم اگه تو کاور نمیزد کدوم کارا از شادمهره الان همینم نمیگفتید که فقط تصویر و نقطه ضعف قشنگه ، چون متوجه نمیشدید اصلا . همونجوری که از روی دموها متوجه نشید !! بیایید بگید تکراریه ، حال نکردید یا هر چیز دیگه ولی برای ماها دیگه تصمیم نگیرید خداوکیلی . کار حال نکنیم میاییم میگیم تعارف با شما داریم که بمونیم تو رودروایسی ؟ شادمهر قِدیس نیست ، نماینده خدا نیست که بی اشتباه باشه . تا دلمون هم بخواد اهنگ ضعیف داره . تو همین البوم تو بی من رو خوشمون نیومد همه اینجا گفتن خوب نیست . یکی رو خوشمون اومده میگیم خوشمون اومده . به همین راحتی
دو کلام حرف حق!!
MaMaTiR
02-24-2018, 07:44 AM
امثال شماها همینطورید..آلبوم تقدیر اومد گفتید آلبوم قبلیش بهتر بود..طرفدار اومد گفتید آلبوم تقدیر بهتر بود..تجربه کن اومد گفتید طرفدار..الانم ک تصویر اومد میگید تجربه کن. .اگه باز آلبوم بده میگید تصویر بهتر بود..تو این سایت و فروم تا بوده همین بوده
چون بوده.. تو خیلی دوست داری برعکسش کن بگو تصویر بهترین البومش بود بعد تجربه کن بود.. (sm2)
MaMaTiR
02-24-2018, 07:51 AM
نه من کاری با اهنگسازی خودش و فلان و فلان ندارم....
من کلا هرچی خوشم بیاد میگم خوبه... البوم قبلیم فربد و اینا خیلی کوبیدن گفتم بد نبود.. حداقل 3.4 تا از کاراشو هنوز دارم گوش میدم....
این البومم کاری که فکر کنم چند وقت گوش بدم اعتراف و تصویر...
در کل هم هرکی حال کرد گوش بده هرکیم نکرد ..نکرد(sm2)
MaMaTiR
02-24-2018, 07:57 AM
من(sm120)
من اشک من رو از همه اهنگاش بیشتر دوس دارم(sm74)
ولی اعتراف قشنگه نکوبش..هم شعرش خوبه هم خوندن شادمهر عالیه
تیکه های خیلی خوبیم داره
MaMaTiR
02-24-2018, 08:18 AM
(sm85)
دست که میبردی به کوله بار سفر
دخیل میبستم به دستگیره در(sm2)
Farbod-7
02-24-2018, 09:35 AM
وقتی طرف از قلب من دفاع میکنه چه انتظاری ازش هست؟
میلاد هاشمی به لطف همین اقایون شد تنظیم کننده
یه ادمی که ارکست عروسی بود شد تنظیم کننده شادمهر
ebihamed
02-24-2018, 10:17 AM
آقایونی که دوست ندارید واسه هزارمین بار حرفای تکراریتونو شنیدیم کمی هم احترام بذارید به اینهمه تعداد زیادی که دوست دارن ایشالا کارهای بعدی با شما کار میکنن که اساتید تنظیم و ملودی و ترانه سرایی هستین
Farbod-7
02-24-2018, 10:19 AM
میخوای همه خفه خون بگیرن ابی حامدی؟
نخیر من تا اینجام پدر این لاشخورا رو در میارم
تو چرا ناراحتی؟
ebihamed
02-24-2018, 10:55 AM
میخوای همه خفه خون بگیرن ابی حامدی؟
نخیر من تا اینجام پدر این لاشخورا رو در میارم
تو چرا ناراحتی؟
روزی هزار بار بیا و فحش نثارشون کن اگه فکر میکنی جواب میگیری
ولی احترام اون کسایی که از البوم خوششون اومده رو هم کمی نگه دارین
فکر میکنم این یه حق طبیعی باشه
ebihamed
02-24-2018, 10:58 AM
جوری میگین لاشخور که انگار شادمهر مسواک و ریش تراش شما بوده بعد از چنگتون در آوردنش
نه برادر شادمهر چه بخایم چه نخایم فرشباف رو قابل اعتمادترین کسی میدونه که تا حالا باهاش کار کرده
تا وقتی هم مورد تایید شادمهرباشه مورد تایید ما هم هست همونجوری که خوشزبان هم بود
ebihamed
02-24-2018, 11:01 AM
شماها فقط حوصله ی ماها رو سر میبرین با این حرفای تکراری
برین یه جایی پدرشونو در بیارین که صداتون بهشون برسه نه اینجا که همه دارن لذت میبرن از آلبوم
میتونین برین از همون آلبومهای قبلی لذت ببرید
ebihamed
02-24-2018, 11:03 AM
ما نخواستیم کسی خدایی نکرده خفه خون بگیره چون در شخصیتم نیست
اما شما نظر شخصیتونو میخاین به صد نفر دیگه هر روز با گفت حرفای تکراری تعمیم بدین
darkmlu
02-24-2018, 11:04 AM
مصاحبه ابی ندارین واسه دانلود؟
Amir
خیلی خودتونو درگیر توضیح دادن به دیگران در مورد البوم نکنین بابا
توقع دهاتی و مسافر داشتن از شادمهر مثل اینه که از یگانه توقع داشته باشی دوباره یک کار بده مثل گناهی ندارم یا سنتوری چاووشی یا شکایت هجران اصفهانی
زشته انقدرم مقایسه نکنید که امیر بی گزند فلان بود ( همون اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند)
فلان البوم اینجوری بود
از کل البوم امیر بی گزند کلا شرمساریش قابل شنیدن بود حالا ما بیایم همش به رخ بکشیم ؟ این البوم با توجه به شرایط جدید موسیقی ایران یک کار جدیده به خاطر همین این همه در مقابلش گارد گرفته شده
منم قلب من رو گوش نمیده خیلی طبیعیه هر البومی کار ضعیف داره ولی به مراتب قلب منم شنیدنی تره از اکثر کارای داخلی
خیل خودتونو کد خدا ندونبن خیلی از ماها که حرف نمیزنیم دلیل بر جواب نداشتنن یا تسلیم شدن در مقابل یاوه گویی نیست
دلیلش اینه که دیگه حوصله بحث نیست
فقط امیدوارم شادمهر تیم کاریشو عوض کنه چون تا بوده همین بوده خیلی خودشو در گیر یک تیم یا یک شخص خاص نمی کرده
شماها فقط حوصله ی ماها رو سر میبرین با این حرفای تکراری
برین یه جایی پدرشونو در بیارین که صداتون بهشون برسه نه اینجا که همه دارن لذت میبرن از آلبوم
میتونین برین از همون آلبومهای قبلی لذت ببرید
وقتی شما به نظر کسایی که مخالف البوم هستن احترام نمیذاری، منطقی باقی هم به نظرت احترام نذارن
همونطور که کسایی که خوششون اومده میتونن بیان اینجا هی به به و چه چه کنن، کسایی که هم خوششون نیومده میتونن بیان بگن خوشم نیومد
کسی هم حق اعتراض نداره، فروم ازاده هر کی نظرش رو بگه
خیلی مشکل دارید نخونید نظرات بقیه رو
ebihamed
02-24-2018, 12:35 PM
وقتی شما به نظر کسایی که مخالف البوم هستن احترام نمیذاری، منطقی باقی هم به نظرت احترام نذارن
همونطور که کسایی که خوششون اومده میتونن بیان اینجا هی به به و چه چه کنن، کسایی که هم خوششون نیومده میتونن بیان بگن خوشم نیومد
کسی هم حق اعتراض نداره، فروم ازاده هر کی نظرش رو بگه
خیلی مشکل دارید نخونید نظرات بقیه رو
اینجا پایگاه طرفداران شادمهره و هر کس طرفدار شادمهر میتونه بیاد از هنرمندش دفاع کنه
شما اگه مشکل دارین برین یه تاپیک درست کنید از صبح تا شب فحش بدین و انتقاد کنین
اینجا فقط متعلقه به هوادارای اصیل شادمهر
ebihamed
02-24-2018, 12:38 PM
شماها زورتون نمیرسه شرایطو عوض کنید میخاید فقط به کام بقیه دوستان اینجا زهر کنید
اینجا پایگاه طرفداران شادمهره و هر کس طرفدار شادمهر میتونه بیاد از هنرمندش دفاع کنه
شما اگه مشکل دارین برین یه تاپیک درست کنید از صبح تا شب فحش بدین و انتقاد کنین
اینجا فقط متعلقه به هوادارای اصیل شادمهر
چرا فک میکنی هوادار کسیه که فقط تعریف کنه؟
چرا فک میکنی ماهایی که انتقاد میکنیم هوادار نیسیتم؟
bijanariya
02-24-2018, 12:57 PM
(sm19)
hamidjalab1
02-24-2018, 01:22 PM
عالبوم قشنگی بود (sm59)
تنظیمای هاشمی فراتر از حد خودش بود(sm70)
کلیت عالبوم یکنواخت بود.
اعتراف اون چیزیکه فکر میکردم نبود دموش قشنگتر بود.
یه قفس شبیه یکی از کارای فرزاد فرزینه.
صدام کن رو دوس داشتم مخصوصا اونجاش میگه پیش همه عاخر ترکش با لحن خاص(sm70)
ضعیفترین کار هم تو بی من فقط فحشه(sm70)
سرنوشت بهترین همکاری شادمهر با این تیم.
فرصت تیریپ هوس قشنگه ولی ترانش تعطیله فقط صداش.
نقطه ضعفم اون چیزی که انتظار داشتم نبود ولی قشنگ بود.شاید کلیپش باحال باشه مخصوصا دختره(sm127)(sm70)
قلب من کار ضعیف دیگه ای که اون اووووو اووو کردن وسطش فحشه(sm70)
تصویر از نظرم بهترین ترک عالبومه...لحن شادمهر و ملودیش واقعا دلنشینه پس بهترین میشه(sm70)هرکی میگه نیس فلانش(sm70)
و در عاخر تشکر میکنم از پارسای عزیز که این وقتو بهم داد(sm59)
منتظر کارهای شنیدنی از پارسا باشید با تنظیم میلاد هاشمی(sm70)
iman_dellealpi
02-24-2018, 01:33 PM
خب
بعد سالها یه نوشته طولانی بریم به مناسبت ریلیز این آلبوم!
اینکه هنوز بعد از چند قرن که موسیقی به صورت جدی داره ساخته و نوشته میشه ما متوجه نشدیم که اصلی ترین رکن در لذت بردن یا نبردن از موسیقی (( سلیقه )) است جای تعجب داره!
از دوران اولیه موسیقی تا امروز با هزاران هزار سبک و ژانر در موسیقی طرف بودیم که هر کدومشون شنونده های خاص خودشو داشته.
نکته بعدی اینه که شما به خط کاری موسیقی دان های بزرگ دوران کلاسیک هم نگاه کنی کاملا تنوع رو در کارهاشون میبینی.
سمفونی های بتهون هم شبیه هم نیستن باور کنید! اینکه از یک آدم توقع داشته باشیم همواره یک خط رو دنبال کنه به نظرم توقع عجیبیه! ذات هنر نوآوری و آفرینشه! باید این فرصت رو به داد تا اتفاقات جدید رقم بخوره و این گذر زمانه که مشخص میکنه اون کارها و اون نو آوری ها درست بودن یا نه.
سلیقه شخصی من هم آلبوم رو دوست داشت.
به عنوان آلبوم مجموعه تقریبا یکدستی بود که میشه از ابتدا تا انتها گوش کرد بدون اینکه خسته بشی و بخوای یعضی آهنگ هارو رد کنی.
تفاوت اصلی آلبوم با سینگل هم در همینه که شما باید قطعات یک آلبوم رو در داخل خود آلبوم و به عنوان آلبوم ببینید.
9تا قطعه داشت که3تای اونها اعتراف و سرنوشت و تصویر به سلیقه من نزدیکتر بودن
نقطه ضعف کاملا مهر شادمهر رو داشت هم اجرا هم ملودی
فرصت در سبک خودش خیلی خوب بود . میشه آهنگ با هیجان و ریتمیک خوند با شعری که پدر مادر داره و یه حرفی هم میزنه نه صرفا دوبس دوبس کوبیدن الکی
صدام بزن هم لطیف و دوست داشتی بود
قلب من و تو بی من هم مخاطب خودش رو داشت شاید سلیقه من خیلی نبود ولی میشناسم آدمی که تو بی من آهنگ محبوبش در آلبوم بود!
درباره اینکه آلبوم آخر بود هم قاعدتا همه ناراحتن که موسیقی داغون و رو به نابودی ایران که هم در خارج هم در داخل با سرعت نور به سمت نابود شدنه و انواع چی چی باند ها و چسب زخم ها دارن به عنوان پرچمدار موسیقی ایران معرفی میشن، یکی از انگشت شمار افراد مولف خودش رو داره از دست میده!
انشالله هرچی که برای خودش بهتره پیش بیاد چون به عنوان طرفدار بی شک حال خوب خودش برای ما از همه چیز مهمتره.
مدتی به تمرین ویلون و درام برسه و تو خلوت خودش باشه انشالله که مجدد یادی از ما هم میکنه.
ebihamed
02-24-2018, 01:55 PM
چرا فک میکنی هوادار کسیه که فقط تعریف کنه؟
چرا فک میکنی ماهایی که انتقاد میکنیم هوادار نیسیتم؟
چون شمام راجب ما همین فکرو میکنید
ali1boy
02-24-2018, 02:03 PM
چقدر جنگ کردید...کمک کسی خواست سوت بلبلی بزنه..(sm70)(sm70)(sm70)
نظر من اینه و فک کنم نظر کلی باشه: ترانه ها ضعفی توش نیست شنیدنی ان..ملودیا نسبت به کارای همیشگی شادمهر خیلی ضعیفن..و انگار ملودی ای نیست..به جز دو یا سه ترانه...تنظیم ها هم خیلی ی ی یک دستن..همشون شبیه به همن..کلا فضای البوم خیلی بی روحه...صد درصد این انتقاد وارده که تیم شادمهر باید عوض بشه...به همه حق میدم انتقاد رو چون یه هو سبک کلا عوض شده..این ملودیای بی روح(تازه شادمهر یه کم با صداش تحریرای زیبا گذاشته وگرنه وضع ملودی بدتر از ایناست..) و تنظیمای شبیه به هم یه هو اومدن تعجب کردیم..در کل تیم ضعیفی هستن..
چون شمام راجب ما همین فکرو میکنید
یادم نمیاد کسی گفته باشه تعریف نکنید، یا غر بزنه که چقد تعریف میکنید
hamidjalab1
02-24-2018, 02:26 PM
چقدر جنگ کردید...کمک کسی خواست سوت بلبلی بزنه..(sm70)(sm70)(sm70)
نظر من اینه و فک کنم نظر کلی باشه: ترانه ها ضعفی توش نیست شنیدنی ان..ملودیا نسبت به کارای همیشگی شادمهر خیلی ضعیفن..و انگار ملودی ای نیست..به جز دو یا سه ترانه...تنظیم ها هم خیلی ی ی یک دستن..همشون شبیه به همن..کلا فضای البوم خیلی بی روحه...صد درصد این انتقاد وارده که تیم شادمهر باید عوض بشه...به همه حق میدم انتقاد رو چون یه هو سبک کلا عوض شده..این ملودیای بی روح(تازه شادمهر یه کم با صداش تحریرای زیبا گذاشته وگرنه وضع ملودی بدتر از ایناست..) و تنظیمای شبیه به هم یه هو اومدن تعجب کردیم..در کل تیم ضعیفی هستن..
اینو(sm70)
تو چی میگی این وسط (sm59)
hamidjalab1
02-24-2018, 02:28 PM
خب
بعد سالها یه نوشته طولانی بریم به مناسبت ریلیز این آلبوم!
اینکه هنوز بعد از چند قرن که موسیقی به صورت جدی داره ساخته و نوشته میشه ما متوجه نشدیم که اصلی ترین رکن در لذت بردن یا نبردن از موسیقی (( سلیقه )) است جای تعجب داره!
از دوران اولیه موسیقی تا امروز با هزاران هزار سبک و ژانر در موسیقی طرف بودیم که هر کدومشون شنونده های خاص خودشو داشته.
نکته بعدی اینه که شما به خط کاری موسیقی دان های بزرگ دوران کلاسیک هم نگاه کنی کاملا تنوع رو در کارهاشون میبینی.
سمفونی های بتهون هم شبیه هم نیستن باور کنید! اینکه از یک آدم توقع داشته باشیم همواره یک خط رو دنبال کنه به نظرم توقع عجیبیه! ذات هنر نوآوری و آفرینشه! باید این فرصت رو به داد تا اتفاقات جدید رقم بخوره و این گذر زمانه که مشخص میکنه اون کارها و اون نو آوری ها درست بودن یا نه.
سلیقه شخصی من هم آلبوم رو دوست داشت.
به عنوان آلبوم مجموعه تقریبا یکدستی بود که میشه از ابتدا تا انتها گوش کرد بدون اینکه خسته بشی و بخوای یعضی آهنگ هارو رد کنی.
تفاوت اصلی آلبوم با سینگل هم در همینه که شما باید قطعات یک آلبوم رو در داخل خود آلبوم و به عنوان آلبوم ببینید.
9تا قطعه داشت که3تای اونها اعتراف و سرنوشت و تصویر به سلیقه من نزدیکتر بودن
نقطه ضعف کاملا مهر شادمهر رو داشت هم اجرا هم ملودی
فرصت در سبک خودش خیلی خوب بود . میشه آهنگ با هیجان و ریتمیک خوند با شعری که پدر مادر داره و یه حرفی هم میزنه نه صرفا دوبس دوبس کوبیدن الکی
صدام بزن هم لطیف و دوست داشتی بود
قلب من و تو بی من هم مخاطب خودش رو داشت شاید سلیقه من خیلی نبود ولی میشناسم آدمی که تو بی من آهنگ محبوبش در آلبوم بود!
درباره اینکه آلبوم آخر بود هم قاعدتا همه ناراحتن که موسیقی داغون و رو به نابودی ایران که هم در خارج هم در داخل با سرعت نور به سمت نابود شدنه و انواع چی چی باند ها و چسب زخم ها دارن به عنوان پرچمدار موسیقی ایران معرفی میشن، یکی از انگشت شمار افراد مولف خودش رو داره از دست میده!
انشالله هرچی که برای خودش بهتره پیش بیاد چون به عنوان طرفدار بی شک حال خوب خودش برای ما از همه چیز مهمتره.
مدتی به تمرین ویلون و درام برسه و تو خلوت خودش باشه انشالله که مجدد یادی از ما هم میکنه.
چطوری ایمان میگن مزدوج شدی(sm59)
Hosein333
02-24-2018, 03:07 PM
(sm50)
Farbod-7
02-24-2018, 03:08 PM
ابی حامد عزیز این فروم رو دقت نکردی اکثرا مخالف این تیم هستن
اگه راس گفتی همه راضین واسه انتقاد ما یکی دو نفر چرا از کوره در میری
خیلی عجیبه برام
Hosein333
02-24-2018, 03:09 PM
به امیر بگیم نظر سنجی بزاره
واسه همه البوما گذاشتن واسه البوم شادمهر نمیزارن
آلبومو که به پلی لیستم اضافه کردم شد این...
−سرنوشت...
−یه قفس...
−نقطه ضعف...
−صدام بزن...
−اعتراف...
−تصویر...
−محال(شادمهر)...
−درخت(ابی)...
−شب نیلوفری(ابی)...
−طلایه دار (داریوش)...
خیلی عجیبه...چقد سلیقه ها عوض شده...سال ۵۳ داریوش اومده آهنگ خونده هنوز مو به تن آدم سیخ میکنه...ینی بابک بیات جادوگر بوده یا ایرج خان جنتی عطایی؟...
ینی قراره ۴۰ ۵۰ سال دیگه بچه هاتون با آهنگای تصویر و نقطه ضعف حال کنن یا داریوش و ابی و ... موندگار میمونن؟...
9NIMA1
02-24-2018, 03:45 PM
یادم نمیاد کسی گفته باشه تعریف نکنید، یا غر بزنه که چقد تعریف میکنید
نسبت دادن "به به و چه چه الکی" تقریباً همین معنی رو میده فکر کنم(sm55)
البته همگی انجا یه نظر کاملا مشترک دارن و اونم کار نکردن شادمهر با این گروه و تکیه به خودش هست(sm10)
نصبت دادن "به به و چه چه الکی" تقریباً همین معنی رو میده فکر کنم(sm55)
البته همگی انجا یه نظر کاملا مشترک دارن و اونم کار نکردن شادمهر با این گروه و تکیه به خودش هست(sm10)
من که نگفتم "الکی"، خودمم جز کسایی هستم که از بعضی ترک ها خوشم اومد، کل حرفم اینه که هرکسی ازاده نظرش رو بگه، چه مخالف چه موافق، به هیچ کس هم ربط نداره
ولی اره هممون یه نظر مشترک داریم(sm88)(sm127)
Hosein333
02-24-2018, 04:25 PM
(sm132)
Hosein333
02-24-2018, 04:30 PM
(sm125)
ebihamed
02-24-2018, 04:47 PM
ابی حامد عزیز این فروم رو دقت نکردی اکثرا مخالف این تیم هستن
اگه راس گفتی همه راضین واسه انتقاد ما یکی دو نفر چرا از کوره در میری
خیلی عجیبه برام
والا شماها همش از کوره در میرین من یادم نمیاد اینجا از تف و لعنت استفاده کرده باشم ظاهرا از کوره در رفتنم معنیش فرق میکنه اینجا 😄😄😄
ali1boy
02-24-2018, 05:08 PM
اینو(sm70)
تو چی میگی این وسط (sm59)
اومدم نجاتت بدم کچل..(sm70)(sm70)
Clint
02-24-2018, 06:42 PM
تا الان هیچ صحبتی در مورد البوم نکردم و بعد از 4 روز گوش دادن با حالات مختلف نظرم اینه که توف توی صورت تیم فرشباف اما آلبوم قوی و کاملی هست..
متاسفانه یا خوشبختانه علت اینکه عده ای آلبوم رو بزرگ نمیبینن اینه که اسم شادمهر خیلی بزرگه..
این قبول که هیچ ملودی برای شادمهر از ملودی خودش بهتر نمیشه ولی باید به این مرد به خاطر این همه ایستادگی و اعتمادش احترام گذاشت..
(sm50)
Hosein333
02-24-2018, 06:53 PM
(sm2)
ali1boy
02-24-2018, 07:13 PM
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)
R A S O O L
02-24-2018, 08:01 PM
خیلی خودتونو درگیر توضیح دادن به دیگران در مورد البوم نکنین بابا
توقع دهاتی و مسافر داشتن از شادمهر مثل اینه که از یگانه توقع داشته باشی دوباره یک کار بده مثل گناهی ندارم یا سنتوری چاووشی یا شکایت هجران اصفهانی
زشته انقدرم مقایسه نکنید که امیر بی گزند فلان بود ( همون اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند)
فلان البوم اینجوری بود
از کل البوم امیر بی گزند کلا شرمساریش قابل شنیدن بود حالا ما بیایم همش به رخ بکشیم ؟ این البوم با توجه به شرایط جدید موسیقی ایران یک کار جدیده به خاطر همین این همه در مقابلش گارد گرفته شده
منم قلب من رو گوش نمیده خیلی طبیعیه هر البومی کار ضعیف داره ولی به مراتب قلب منم شنیدنی تره از اکثر کارای داخلی
خیل خودتونو کد خدا ندونبن خیلی از ماها که حرف نمیزنیم دلیل بر جواب نداشتنن یا تسلیم شدن در مقابل یاوه گویی نیست
دلیلش اینه که دیگه حوصله بحث نیست
فقط امیدوارم شادمهر تیم کاریشو عوض کنه چون تا بوده همین بوده خیلی خودشو در گیر یک تیم یا یک شخص خاص نمی کرده
اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند ؟؟؟ امیر بی گزند صفاریان و عادل روحنواز و چاوشی و حسین صفا و مولانا داشت نه خالطور و دینگ دینگ ! تنظیم چنگیز به تنهایی کل کارنامه ی این 3 نفر استاد خالطور رو زیر و رو میکنه ! به قول فربد پروژه ی چنگیز رو اینا ببینن سرگیجه میشن
در مورد اون دو مورد هم چیزی ندارم جز ... (sm2)(sm2)
nasernew
02-24-2018, 09:33 PM
من الان که بیشتر فکر میکنم میبینم با هر دو تا گروه هم مخالفم و هم موافق .. تعریف از میلاد هاشمی یا وحید پویان رو نمیشه تعریف از شادمهر دونست .. مثلا اگه من بیام و بگم آرش مهرابی چه شعر قشنگی گفته فقط دارم از خود آرش مهرابی تعریف میکنم و هیچ تعریفی از شادمهر صورت نگرفته یعنی من حرفی از شادمهر نزدم و حرفم آرش مهرابی بوده .. خود من بارها گفتم سعید زمانی متولد سال 68 اما تنظیم کننده باسوادیه که موسیقی رو میشناسه اما این تعریف من فقط تعریف از خود سعید زمانیه نه شادمهر و هرچقدرم سعیدزمانی رو بالا بکشم هیچ تعریفی از شادمهر نکردم و فقط همه تعریف هام شامل سعید زمانی میشه .. نمیدونم چرا بعضی هاتون فکر میکنید اگه نسبت به میلا هاشمی یا وحید پویان تعصب داشته باشین به منزله تعصب داشتنه به شادمهره ..اونا اشخاص دیگه ای هستن در بدن دیگه ای که گوشت و خون و تفکرشون با شادمهر فرق میکنه واقعا یعنی اگه من بیام و بگم وحید پویان ملودی هاش قشنگه معنی اینو میده که شادمهر خیلی خوبه؟؟ (sm77) .. اصلا این حرفا با عقل جور درنمیاد ..
من همه پست هارو خوندم و مخالفای همکاری شادمهر با این تیم اصلا به شادمهر توهینی نکردن و انتقادشون به بقیه اعضای تیم بوده و اونایی که موافق همکاری شادمهر با این تیم بودن هم به شادمهر توهین نکردن و فقط گفتن همه چی خوبه .. اینجا اختلاف نظرها فقط به خاطر دفاع یا حمایت از بقیه عوامل آلبومه یکی میگه میلاد هاشمی بده و یکی دیگه میگه خداست و این وسط حرفی از شادمهر نمیشه ..
masoud741
02-24-2018, 11:52 PM
داداش چرا الکی جو میدی؟؟؟ کی کورکورانه دفاع کرده؟
اینجا هرکی خوشش اومده گفته خوشم اومده هر کی هم خوشش نیومده گفته نیومده...کدوم تو ذوق خوردن؟؟؟ آلبوم ک فوق العاده مورد استقبال عموم قرار گرفته...اتفاقا تو ذوق امثال شماها خورده ک فکر نمیکردند از آلبوم آنقدر استقبال خوبی بشه...پس دیگه حرف الکی نزن و ب کسی نظر خودتو تلقین نکن..تو برو همون ترانه های خواننده تیتراژ خونتون را گوش بده.
R A S O O L
02-25-2018, 01:23 AM
داداش چرا الکی جو میدی؟؟؟ کی کورکورانه دفاع کرده؟
اینجا هرکی خوشش اومده گفته خوشم اومده هر کی هم خوشش نیومده گفته نیومده...کدوم تو ذوق خوردن؟؟؟ آلبوم ک فوق العاده مورد استقبال عموم قرار گرفته...اتفاقا تو ذوق امثال شماها خورده ک فکر نمیکردند از آلبوم آنقدر استقبال خوبی بشه...پس دیگه حرف الکی نزن و ب کسی نظر خودتو تلقین نکن..تو برو همون ترانه های خواننده تیتراژ خونتون را گوش بده.
هر وقت یاد گرفتی شادمهر رو فقط با خوده شادمهر مقایسه کنی اونوقت معلومه چیزی سرت میشه !
masoud741
02-25-2018, 01:25 AM
هر وقت یاد گرفتی شادمهر رو فقط با خوده شادمهر مقایسه کنی اونوقت معلومه چیزی سرت میشه !
نه من چیزی سرم نمیشه...فقط تو سرت میشه خوبه؟
Hosein333
02-25-2018, 04:41 AM
(sm27)
!M?sbh؟!
02-25-2018, 08:59 AM
نه من چیزی سرم نمیشه...فقط تو سرت میشه خوبه؟
به کی گفتی خواننده تیتراژ خون !?؟!
hamidjalab1
02-25-2018, 09:56 AM
اومدم نجاتت بدم کچل..(sm70)(sm70)
(sm70)عکستو نزاشتی فشن(sm70)
hamidjalab1
02-25-2018, 09:57 AM
(sm70)باز بحثای قدیمی فن های چاوش و شادمهر(sm59)
hamidjalab1
02-25-2018, 09:57 AM
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)
(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)(sm70)هپ
Gsshop
02-25-2018, 10:55 AM
نیاد روزی ببینم بی قرارم
ز اهی پر ز غم اسمت میارم
اعتراف می ارزه به کل امیر بی گزند ؟؟؟ امیر بی گزند صفاریان و عادل روحنواز و چاوشی و حسین صفا و مولانا داشت نه خالطور و دینگ دینگ ! تنظیم چنگیز به تنهایی کل کارنامه ی این 3 نفر استاد خالطور رو زیر و رو میکنه ! به قول فربد پروژه ی چنگیز رو اینا ببینن سرگیجه میشن
در مورد اون دو مورد هم چیزی ندارم جز ... (sm2)(sm2)
اینکه شخصیت رفتاری شما به سخره گرفتنه دیگران شکل گرفته دلیل نیست همه جا اونو به رخ بکشی و اینم بدون هیچ وقت با تحقیر و توهین به بقیه ادما شخصیت بالاتری پیدا نمیکی
در مورد نظراتی هم که دادین اونا نظر شماست نه من یا سایر اشخاص، چاووشی و عادل روحنواز و امثال هم برای شما بزرگن نه بنده حتی اگر یک درصد چنگیز انقدر کار بزرگی باشه که ما فرض رو بر این این میگیریم کل موسیقی تنظیم نیست و زیادی هم خودمو درگیر اسم اشخاص نمیکنم من حتی نگاه نکردم ببینم کدوم ترک تنظیم کیه و مطمئنم باش همون قلب منو اگر با نام صفاریان و تنظیم کسی دیگه ریلیز میکردن همتون به به چه چه میکردین
صفاریانی که الان شما ازش نام میبرین شادمهر کهنه اش کرده گذاشتش کنار اگر لازم ببینه دوباره باهاش کار میکنه
و در اخر اینم میگم من ازتیم دفاعی نمیکنم اما این دوتا البوم هم خیلی دلنشین بود هم جمع کثیر دیگه ای رو به طرفدارای شادمهر اضافه کرد که البته قبل این دوتا البوم کمم نبودن
و انقدر این روزا مردم مشکلات درگیری دارن که فرصت به تحلیل یک تنظیم عجیب غریب خاص ندارن حوصله اش هم نیسست مردم یک موسیقی میخوان که به دل بشینهو شادمهر خوب بلده توی هر بازه زمانی چه کاری رو ارائه بده
موفق باشی
Gsshop
02-25-2018, 11:15 AM
فرشاد حسامی (sm2)
!M?sbh؟!
02-25-2018, 11:15 AM
اینکه شخصیت رفتاری شما به سخره گرفتنه دیگران شکل گرفته دلیل نیست همه جا اونو به رخ بکشی و اینم بدون هیچ وقت با تحقیر و توهین به بقیه ادما شخصیت بالاتری پیدا نمیکی
در مورد نظراتی هم که دادین اونا نظر شماست نه من یا سایر اشخاص، چاووشی و عادل روحنواز و امثال هم برای شما بزرگن نه بنده حتی اگر یک درصد چنگیز انقدر کار بزرگی باشه که ما فرض رو بر این این میگیریم کل موسیقی تنظیم نیست و زیادی هم خودمو درگیر اسم اشخاص نمیکنم من حتی نگاه نکردم ببینم کدوم ترک تنظیم کیه و مطمئنم باش همون قلب منو اگر با نام صفاریان و تنظیم کسی دیگه ریلیز میکردن همتون به به چه چه میکردین
صفاریانی که الان شما ازش نام میبرین شادمهر کهنه اش کرده گذاشتش کنار اگر لازم ببینه دوباره باهاش کار میکنه
و در اخر اینم میگم من ازتیم دفاعی نمیکنم اما این دوتا البوم هم خیلی دلنشین بود هم جمع کثیر دیگه ای رو به طرفدارای شادمهر اضافه کرد که البته قبل این دوتا البوم کمم نبودن
و انقدر این روزا مردم مشکلات درگیری دارن که فرصت به تحلیل یک تنظیم عجیب غریب خاص ندارن حوصله اش هم نیسست مردم یک موسیقی میخوان که به دل بشینهو شادمهر خوب بلده توی هر بازه زمانی چه کاری رو ارائه بده
موفق باشی
نظرتو فقط راجع به آلبوم شادی بذار کار به باقی خواننده ها نداشته باش ..
Gsshop
02-25-2018, 11:19 AM
(sm2)چاوشی فقط اسمای گنده انتخاب میکنه بقیش گوش خراشه
ممنون از امیر اقا بابت پیگیری
در ضمن اقای به ظاهر محترم من ازشما اجازه نمیگیرم که چیکار کنم خیلی ناراحتی میتونی اینجا رو ترک کنی من در مورد هرشخصی بخوام نظرمو میگم
من نمیدونم چرا هرکی اینجا دو کلام حرف حساب میزنه و جواب اقایون رو مثل خودشون میده بهشون بر میخوره سریع قرمز میشن خیلی واستون سخته با ادب جواب بدین حرف نزنین اینجا محیط اجتماعیه نه طویله
چیزی که عوض داره گله نداره
hamidjalab1
02-25-2018, 11:57 AM
باو ول کنید الان الیشون میاد(sm59)
بنظرم باید علی یک پسر رو بن کنیم مخله آسایش شده آشوبگره(sm70)
9NIMA1
02-25-2018, 11:57 AM
من الان که بیشتر فکر میکنم میبینم با هر دو تا گروه هم مخالفم و هم موافق .. تعریف از میلاد هاشمی یا وحید پویان رو نمیشه تعریف از شادمهر دونست .. مثلا اگه من بیام و بگم آرش مهرابی چه شعر قشنگی گفته فقط دارم از خود آرش مهرابی تعریف میکنم و هیچ تعریفی از شادمهر صورت نگرفته یعنی من حرفی از شادمهر نزدم و حرفم آرش مهرابی بوده .. خود من بارها گفتم سعید زمانی متولد سال 68 اما تنظیم کننده باسوادیه که موسیقی رو میشناسه اما این تعریف من فقط تعریف از خود سعید زمانیه نه شادمهر و هرچقدرم سعیدزمانی رو بالا بکشم هیچ تعریفی از شادمهر نکردم و فقط همه تعریف هام شامل سعید زمانی میشه .. نمیدونم چرا بعضی هاتون فکر میکنید اگه نسبت به میلا هاشمی یا وحید پویان تعصب داشته باشین به منزله تعصب داشتنه به شادمهره ..اونا اشخاص دیگه ای هستن در بدن دیگه ای که گوشت و خون و تفکرشون با شادمهر فرق میکنه واقعا یعنی اگه من بیام و بگم وحید پویان ملودی هاش قشنگه معنی اینو میده که شادمهر خیلی خوبه؟؟ (sm77) .. اصلا این حرفا با عقل جور درنمیاد ..
من همه پست هارو خوندم و مخالفای همکاری شادمهر با این تیم اصلا به شادمهر توهینی نکردن و انتقادشون به بقیه اعضای تیم بوده و اونایی که موافق همکاری شادمهر با این تیم بودن هم به شادمهر توهین نکردن و فقط گفتن همه چی خوبه .. اینجا اختلاف نظرها فقط به خاطر دفاع یا حمایت از بقیه عوامل آلبومه یکی میگه میلاد هاشمی بده و یکی دیگه میگه خداست و این وسط حرفی از شادمهر نمیشه ..
دقیقا همون نظری داری که من دارم!
قرار بر این نیست بقیه عوامل آلبوم رو با شادمهر مقایسه کنیم، چراکه به قول خود شما ناخن کوچیکه شادمهر هم نمیشن!(sm70) ولی این آلبوم آلبوم خوبی بود و تو این پسرفت موسیقی پاپ ایرانی حداقل بهتر از یه سری کارهای دیگر موزیسین ها یا موزیسین نماها بود و ترک های قابل قبولی داشت در حد این تیم و اصلا با وقتی مقایسه نمیکنم که خود شادمهر همه کارها رو انجام بده. چون اونجوری حرفی واسه گفتن نمیمونه(sm127) اشکال کار مقایسه است... مقایسه این تیم با شادمهر، مقایسه این شادمهر با شادمهر گذشته... بدون قیاس و به عنوان یه فصل جدید میشه با لذت به این آلبوم گوش داد. شادمهر هیچوقت گذشته رو تکرار نمیکنه و اینکه بهش بگی یه چیزی تو مایه مسافر یا تقدیر بساز براش مثل یه فحشه(sm120)
من از بچگی خیلی خیلی موزیک گوش میدادم جوری که فکر کنم بعدها رو سیستم شنواییم تاثیر بذاره(sm25) و هر آهنگی میومد سریع دانلود میکردم و آلبوم ها رو اکثرا خریداری میکردم ولی مدتی هست رغبت نمیکنم آهنگ آنچنانی دانلود کنم و به صورت مداوم بشینم موزیک گوش بدم! متاسفانه موسیقی داخل به شدت تکراری و خسته کننده شده! خیلی ها رو قبلا گوش میدادم الان حتی دانلودشون هم نمیکنم! آهنگ ها چیز جدیدی نداره...
ولی شادمهر همیشه توی کاراش یه چیز جدید داره که آدم رو وادار میکنه که به موسیقیش گوش بده.
امیدوارم تنها امیدمون دست از کار نکشه و دوباره بعد از مدتی خودش کارها رو بدست بگیره(sm19)
hamidjalab1
02-25-2018, 11:58 AM
نیاد روزی ببینم بی قرارم
ز اهی پر ز غم اسمت میارم
باشه(sm70)
KamkarDel
02-25-2018, 01:16 PM
(sm25)
رو به روی من یه تصویر هزار تیکه شدهس...
ali1boy
02-25-2018, 01:51 PM
باو ول کنید الان الیشون میاد(sm59)
بنظرم باید علی یک پسر رو بن کنیم مخله آسایش شده آشوبگره(sm70)
حال عمه چطوره؟ رو به راهه؟ رو به رشده؟(sm70)(sm70)(sm70)
ali1boy
02-25-2018, 01:52 PM
(sm25)
اشکال نداره حالا...(sm70)(sm70)(sm70)
hamidjalab1
02-25-2018, 01:53 PM
حال عمه چطوره؟ رو به راهه؟ رو به رشده؟(sm70)(sm70)(sm70)
خوبه میگه عکس علی یک پسر رو بفرست(sm70)
hamidjalab1
02-25-2018, 01:54 PM
رو به روی من یه تصویر هزار تیکه شدهس...
باشه(sm70)
KamkarDel
02-25-2018, 01:56 PM
اشکال نداره حالا...(sm70)(sm70)(sm70)
آخه دیدم دعوا شده.
تا اومدم، خبری نبود و تموم شد (sm51)
hamidjalab1
02-25-2018, 01:57 PM
آخه دیدم دعوا شده.
مراقب باش باهاش همکلام نشو(sm70)
KamkarDel
02-25-2018, 01:59 PM
مراقب باش باهاش همکلام نشو(sm70)
دعوا هم بشه، به عنوان تماشاچی میام.
(sm2)
hamidjalab1
02-25-2018, 02:00 PM
دعوا هم بشه، به عنوان تماشاچی میام.
(sm2)
پس توام موافقی علی یک پسر باید بن فور اور بشه(sm70)
KamkarDel
02-25-2018, 02:01 PM
نظری ندارم.
(sm30)
bijanariya
02-25-2018, 05:07 PM
(sm19)
Hosein333
02-25-2018, 05:29 PM
موفق باشی
(sm127)
ali1boy
02-25-2018, 07:37 PM
آخه دیدم دعوا شده.
این حمیدجلب1 و ولش کن...ده تا چاقو بسازه دسته به دسته صد دانه یاقوت(sm70)(sm70)
ali1boy
02-25-2018, 07:37 PM
(sm19)
جوون(sm70)
ali1boy
02-25-2018, 07:39 PM
لوکیشنتو بده ***** کنیم...روش مسجد بسازیم(sm70)
KamkarDel
02-25-2018, 08:04 PM
این حمیدجلب1 و ولش کن...ده تا چاقو بسازه دسته به دسته صد دانه یاقوت(sm70)(sm70)
(sm2)
peyman.2012
02-25-2018, 08:16 PM
تنها نیستید پیمان جان... ولی وقتی خودش داره اینجوری پیش میره ماها دور از جون چه غلطی میتونیم بکنیم؟! هرچی شما بگی همون کارو میکنیم به خدا!
شما که تا تونستید تعریف کردین و از آلبوم راضی بودین نیما جان ، دیگه مشکلی ندارید
تیکه میندازی (sm138)
من ادامه میدمت(sm19)
(sm25)
کاری نمیتونیم بکنیم پیمان جان
شما به هراهی برید ما هم هستیم
روز اول که نظر دیگه ای داشتی حسین
شوخی کردما(sm2)
آلبوم قبلی هم آش دهن سوزی نبود. آهنگهای این آلبوم ته مونده کارای تجربه کن بود که مونده بود رو دستشون
به جز تصویر و سرنوشت و نقطه ضعف همه ترکها تقریبا در یک حد بودن
منم دقیقا سابقه نداشت یه آهنگ جدید شادمهر رو به وسطش نرسیده ول کنم و پاکش کنم اتفاقی که با آهنگ فرصت پیش اومد
اینا خودشونم میدونن چه خبره
منظورم خودت بودی فربد (sm120)
masoud741
02-25-2018, 09:14 PM
صدام بزن پیش همه(sm50)
Farbod-7
02-25-2018, 09:26 PM
شما که تا تونستید تعریف کردین و از آلبوم راضی بودین نیما جان ، دیگه مشکلی ندارید
تیکه میندازی (sm138)
(sm25)
روز اول که نظر دیگه ای داشتی حسین
آلبوم قبلی هم آش دهن سوزی نبود. آهنگهای این آلبوم ته مونده کارای تجربه کن بود که مونده بود رو دستشون
منم دقیقا سابقه نداشت یه آهنگ جدید شادمهر رو به وسطش نرسیده ول کنم و پاکش کنم اتفاقی که با آهنگ فرصت پیش اومد
منظورم خودت بودی فربد (sm120)
پای من همیشه رو خرخره گلیم بافه شک نکن
Farbod-7
02-25-2018, 09:33 PM
الان نوچه های گلیم باف کارشون جو دادنه که البوم موفق شده
دقیقا مثل تجربه کن که راه رو باز کردن برای البوم بعدی
آی شادمهر قصد خدافظی داشت ما منصرفش کردیم
تا با این راه پول کثیفی که دارن در میارنو ادامه بدن
زهر مارت میکنم گلیم باف کثیف
MaMaTiR
02-25-2018, 09:40 PM
(sm25)
از نظر کار موندگار اره ولی در کل به نظرم از این بهتر بود
در کل دیگه فعلا بضاعت همینه ..به قدر توانت از این البوم لذت ببر(sm25)
MaMaTiR
02-25-2018, 09:44 PM
یعنی میخوای بگی سهم خود شادمهر به خاطر تنبلی و پول خالص در اوردن از کنسرت و پول اهنگساز و شاعر ندادن از اینا کمتره؟
والا خودش داره حال میکنه.. همه چی مفت اون سمتم کنسرت میترکونه(sm120)
nasernew
02-25-2018, 10:20 PM
آلبوم برای ما که فقط هنر موسیقی خودشو میپسندیم که موفق نبوده و نمیتونه هم باشه اما تو جامعه و بین مردم عادی آلبوم خوب گرفته و شنونده های عادی دوستش داشتن چون مثل ما با آثار قبلیش مقایسه اش نمیکنن ، آخه وقتی آلبوم حامد همایون و خواننده های درجه سه و غیره بین مردم موفق بوده پس نمیشه گفت که آلبوم شادمهر موفق نبوده چون اصلا هیچ انتظاری جز موفق بودن از همچین هنرمندی نمیشه داشت ..آخه با این تنظیمهای بی روح و بدون ساز زنده و یکنواختی که میلاد هاشمی انجان داده بازم آلبومش خوب بود، چون من انتظار بدتر از اینارو داشتم اما خداروشکر به اون بدی ای که فکر میکردم هم نبود و نسبت به باقی آلبومهایی که امسال از باقی هنرمندا شنیدم قشنگ تر بود ..
peyman.2012
02-25-2018, 10:28 PM
پای من همیشه رو خرخره گلیم بافه شک نکن
چه قدر آلبوم از نظر موسیقی فقیره فربد ... تنظیما به معنای واقعی داغونن
از نظر کار موندگار اره ولی در کل به نظرم از این بهتر بود
در کل دیگه فعلا بضاعت همینه ..به قدر توانت از این البوم لذت ببر(sm25)
کم و بیش آره موافقم
چه لذتی نفهمیدم اصن چی بود به اسم آلبوم به خُردمون دادن
تنها ترکی که تقریبا بیشتر اجزاش قابل قبوله سرنوشت بود که اونم قبلا اومده بود
ترک تصویر هم کار خوبیه ولی تنظیمش خیلی پیش پا افتاده و سطح پایینه که باعث شده فقط ملودی و اجرای فوق العاده شادمهر به چشم بیاد و از موسیقیش نشه لذت برد
MaMaTiR
02-25-2018, 10:31 PM
کم و بیش آره موافقم
ترک تصویر هم کار خوبیه ولی تنظیمش خیلی پیش پا افتاده و سطح پایینه که باعث شده فقط ملودی و اجرای فوق العاده شادمهر به چشم بیاد و از موسیقیش نشه لذت برد
البته من اسم سرنوشت رو نیاوردم واسه اینه که قبلش اومده بود و زیاد گوش داده بودم جزو البوم حساب نکردم(sm120)
اره درست میگی ...
من اعتراف رو خوشم اومد بیشتر به خاطر اینه شعرش و لحن شادمهر منو گرفت و شعرش داستان داشت(sm120)
peyman.2012
02-25-2018, 10:32 PM
آلبوم برای ما که فقط هنر موسیقی خودشو میپسندیم که موفق نبوده و نمیتونه هم باشه اما تو جامعه و بین مردم عادی آلبوم خوب گرفته و شنونده های عادی دوستش داشتن چون مثل ما با آثار قبلیش مقایسه اش نمیکنن ، آخه وقتی آلبوم حامد همایون و خواننده های درجه سه و غیره بین مردم موفق بوده پس نمیشه گفت که آلبوم شادمهر موفق نبوده چون اصلا هیچ انتظاری جز موفق بودن از همچین هنرمندی نمیشه داشت ..آخه با این تنظیمهای بی روح و بدون ساز زنده و یکنواختی که میلاد هاشمی انجان داده بازم آلبومش خوب بود، چون من انتظار بدتر از اینارو داشتم اما خداروشکر به اون بدی ای که فکر میکردم هم نبود و نسبت به باقی آلبومهایی که امسال از باقی هنرمندا شنیدم قشنگ تر بود ..
از یه طرف میگید شادمهر نابغه است از طرف دیگه با ناهنرمندانی مثل حامد همایون مقایسه اش میکنید
این بود آرمان های ما؟؟ (sm9)
nasernew
02-25-2018, 10:36 PM
چه قدر آلبوم از نظر موسیقی فقیره فربد ... تنظیما به معنای واقعی داغونن
کم و بیش آره موافقم
اصلا بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تنظیمش بود و اگه تنظیم خوب باشه حتی میتونه ملودی ضعیف رو بالا بکشه و بهش جون بده ...اگه از ضعیفترین بخوایم شروع کنیم اول تنظیم و بعد میکس و مستر و بعد ملودی و بعد شعر به ترتیب ضعیف بودن و قویترین به ترتیب اول خوانندگی و دوم بازم خوانندگی و سوم ملودی های خود شادمهر ..
nasernew
02-25-2018, 10:37 PM
از یه طرف میگید شادمهر نابغه است از طرف دیگه با ناهنرمندانی مثل حامد همایون مقایسه اش میکنید
این بود آرمان های ما؟؟ (sm9)
مقایسه اش نکردم .. شما میگین آلبومش موفق نبوده ولی من میگم موفق بوده و منظورمم اینه که از مردمی که امثال حامد همایون رو میپسندن چطور انتظار دارین نابغه ای مثل شادمهر رو نپسندن و آلبومش رو دوست نداشته باشن؟ اگه واقعا اینطوری باشه باید به شعور موسیقیایی مردممون شک کنیم
peyman.2012
02-25-2018, 10:41 PM
البته من اسم سرنوشت رو نیاوردم واسه اینه که قبلش اومده بود و زیاد گوش داده بودم جزو البوم حساب نکردم(sm120)
اره درست میگی ...
من اعتراف رو خوشم اومد بیشتر به خاطر اینه شعرش و لحن شادمهر منو گرفت و شعرش داستان داشت(sm120)
اعتراف شعرش بد نیست ولی ملودی و تنظیم ....(sm25) شیفت دیلتش کردم رفت (sm120)
در ضمن این حرکت شادمهر که اومد دقیقا یه ترک دیگه به اسم اعتراف ساخت تا اعتراف مونا برزویی را تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه مردم اعتراف قبلی را از یاد ببرن بسیار حرکت چیپ و خنده داری بود که احتمالا پیشنهاد اون کثافته فرشبافه که به فکرش رسیده و شادمهر هم قبول کرده (sm9)
MaMaTiR
02-25-2018, 10:45 PM
در ضمن این حرکت شادمهر که اومد دقیقا یه ترک دیگه به اسم اعتراف ساخت تا اعتراف مونا برزویی را تحت الشعاع قرار بده و باعث بشه مردم اعتراف قبلی را از یاد ببرن بسیار حرکت چیپ و خنده داری بود که احتمالا پیشنهاد اون کثافته فرشبافه که به فکرش رسیده و شادمهر هم قبول کرده (sm9)
ها اونا داغونه ولی شعر و صدا خوبه..بعدم گفتم شعرش ی جوری برام جذب کننده بود(sm74)(sm2)
کلا خواست بگه همه چی این تجربه گرا هستن..بقیه پشم(sm120)
masoud741
02-25-2018, 10:46 PM
شما مشکلت تیمه وگرنه اعتراف خیلی هم خوب بود همه چیزش ولی چون آرمین هاشمی تنظیم کرده بد شده
peyman.2012
02-25-2018, 10:52 PM
اصلا بزرگترین نقطه ضعف آلبوم تنظیمش بود و اگه تنظیم خوب باشه حتی میتونه ملودی ضعیف رو بالا بکشه و بهش جون بده ...اگه از ضعیفترین بخوایم شروع کنیم اول تنظیم و بعد میکس و مستر و بعد ملودی و بعد شعر به ترتیب ضعیف بودن و قویترین به ترتیب اول خوانندگی و دوم بازم خوانندگی و سوم ملودی های خود شادمهر ..
با این نظرتون کاملا موافقم ناصر جان
مقایسه اش نکردم .. شما میگین آلبومش موفق نبوده ولی من میگم موفق بوده و منظورمم اینه که از مردمی که امثال حامد همایون رو میپسندن چطور انتظار دارین نابغه ای مثل شادمهر رو نپسندن و آلبومش رو دوست نداشته باشن؟ اگه واقعا اینطوری باشه باید به شعور موسیقیایی مردممون شک کنیم
دور از جون در مورد بعضی ها باید واقعا شک کرد
تتلو و بهزاد لیتو هم کلی مخاطب دارن کاراشون پس با این استدلال میتونیم بگیم شادمهر که دیگه از لیتو کمتر نیست
مساله اینجاست که ما باید آلبوم را با آثار قبلی خود شادمهر مورد قیاس و بررسی قرار بدیم نه با دیگران، زیاد هم لازم نیست به گذشته های دور بریم با آلبوم طرفدار،تقدیر با تک آهنگهای گمت کردم، رابطه، رویای ما، عادت ...
peyman.2012
02-25-2018, 11:00 PM
ها اونا داغونه ولی شعر و صدا خوبه..بعدم گفتم شعرش ی جوری برام جذب کننده بود(sm74)(sm2)
کلا خواست بگه همه چی این تجربه گرا هستن..بقیه پشم(sm120)
چی بگم برای منی که موسیقی اولویت اولشه به هیچ وجه گیرایی نداشت هیچ حس خاصی با شنیدنش بهم دست نمیده از قضا به غیر از تنظیم ملودی هم ضعیفه (sm74)
شما مشکلت تیمه وگرنه اعتراف خیلی هم خوب بود همه چیزش ولی چون آرمین هاشمی تنظیم کرده بد شده
اتفاقا با میلاد هاشمی مشکلی ندارم همیشه هم از تنظیم حس خوبیه اینجا تعریف کردم ولی وقتی گند زده تو نصف آهنگا چی باید در موردش بگم
MaMaTiR
02-25-2018, 11:01 PM
چی بگم برای منی که موسیقی اولویت اولشه به هیچ وجه گیرایی نداشت هیچ حس خاصی با شنیدنش بهم دست نمیده از قضا به غیر از تنظیم ملودی هم ضعیفه (sm74)
(sm120)
(sm19)