توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Farbod-7
12-02-2018, 08:08 PM
این تو اجرای مسافر همون صدای مخملی رو داره
چرا تو این آهنگ های جدید مثل کوه اینقد زور میزنه میخونه
Hobbit
12-02-2018, 09:15 PM
این تو اجرای مسافر همون صدای مخملی رو داره
چرا تو این آهنگ های جدید مثل کوه اینقد زور میزنه میخونه
واسه اینکه صرفا خواننده شده. و اکثر خواننده هایی که دیگران ملودی میسازن براشون اینجورین( داریوش و ابی و معین استثنان)
9NIMA1
12-03-2018, 01:25 AM
Farbod-7
فربد جان یه لینکی لیستی چیزی از فول کارای بهروز داری؟
entehaa
12-03-2018, 02:51 PM
شوخی شادمهر با بندش در کنسرت دیشب و اینکه میگه بهداد مث برادرش میمونه.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
entehaa
12-03-2018, 02:53 PM
پاییز (اسلاید 6ام) و بی تابی (اسلاید 7ام) رو هم خونده (sm127)
و هزار و یک شب. اما یه اهنگم از البوم تصویر نخونده. انگار خودش از همه چی خبر داره....
و هزار و یک شب. اما یه اهنگم از البوم تصویر نخونده. انگار خودش از همه چی خبر داره....
انگار دوباره هم گفته از خوانندگی خوشش نمیاد (sm77)
Candle_ir
12-03-2018, 06:26 PM
در نوع خودش کنسرت جالبی بوده ... اینکه بعد از مدت ها آهنگ جاودانه مسافر با این سبک و سیاق خونده میشه ، روز سرد حال و هوای پاپ راک میگیره ... بی تابی همراه با گیتار اجرا میشه و مردمی که کاملا آهنگ های قدیمی شادمهر یادشون مونده. حس خوبی داشت...
entehaa
12-03-2018, 06:43 PM
انگار دوباره هم گفته از خوانندگی خوشش نمیاد (sm77)
اینو نشنیدم
entehaa
12-04-2018, 10:19 AM
Farbod-7
12-04-2018, 01:37 PM
@Farbod-7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فربد جان یه لینکی لیستی چیزی از فول کارای بهروز داری؟
لیست تو ذهنمه شاید تاپیک کاراشو یه روز زدم البته کسی هم همکاری نمیکنه
9NIMA1
12-04-2018, 03:16 PM
لیست تو ذهنمه شاید تاپیک کاراشو یه روز زدم البته کسی هم همکاری نمیکنه
من دارم سرچ میکنم... هر موقع کامل شد لیست میذارم اگه کم و کسر بود بگو
Farbod-7
12-04-2018, 04:17 PM
من دارم سرچ میکنم... هر موقع کامل شد لیست میذارم اگه کم و کسر بود بگو
چندتا میگم راحتر پیدا کنی
خشایار اعتمادی البوم برمیگردم
سعید شهروز البوم بی خوابی
البوم های غریبه عشق یعنی فریدون
البوم ادم و حوا و مسافر + ترک دلخوشی دهاتی
البوم 14 لهراسبی
البوم شبح و دورنگی بهنام
البوم امیر بی گزند چند ترک
تنظیم البوم اسکناس شاهکار بینش پژوه
اینم لینک صفحه ویکی پدیا
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86
entehaa
12-04-2018, 08:46 PM
یه کار دیگه با همین گروه در حال اماده سازی
Hosein333
12-05-2018, 01:23 AM
(sm50)
Hobbit
12-05-2018, 12:22 PM
(sm1)
Farbod-7
12-05-2018, 02:33 PM
به درک
ehsan1361
12-05-2018, 02:53 PM
(sm120)
Shahab_Persia
12-05-2018, 04:05 PM
entehaa
12-05-2018, 09:27 PM
اجرای کوه توسط سینا پارسیان اهنگساز این کار
entehaa
12-05-2018, 09:32 PM
ویدیوش بلاک شده. چی هست؟
masoud741
12-07-2018, 05:28 PM
داداش نزدیک 1آلبوم با این گروه آهنگ آماده کردند اینو خود آهنگساز کوه گفت
entehaa
12-07-2018, 07:37 PM
اهنگ جدید معین با اهنگسازی وحید پویان و تنظیم سعید زمانی
درسته تنظیمهای زمانی خیلی کلیشهای شده ولی یکی از استانداردترین تنظیم کنندهاست.
nasernew
12-07-2018, 08:33 PM
اهنگ جدید معین با اهنگسازی وحید پویان و تنظیم سعید زمانی
درسته تنظیمهای زمانی خیلی کلیشهای شده ولی یکی از استانداردترین تنظیم کنندهاست.
سعید زمانی تنظیم هاش بار علمی داره و معلومه تنظیم کننده تجربی نیست و موزیک رو آکادمیک و علمی یاد گرفته اما چون آهنگسازی یا همون ملودی سازی رو بلد نیست تنظیم هاش شبیه به هم و یکنواخت شده اما قطعا تو این سبک جزو بهترین هاست .. تنظیم این آهنگ شبیه تنظیم آهنگ سرنوشت بود یعنی بازم واسه آهنگای وحیدپویان وقت نذاشته و فقط خواسته یه تنظیم ساده اما شبیه به آثار افکاری رو تحویل بده .. سعیدزمانی از بس پرکار شده که کمیت رو فدای کیفیت کرده و تقریبا تو هر آلبوم و برای هر خواننده ای یک تنظیم ازش موجوده و وقت کافی نداره که بخواد وقت بزاره ..
mosipush
12-07-2018, 08:57 PM
تنظیم شون فقط به صدای شادمهر نمی خوره واسه بقیه خوب فقط
9NIMA1
12-07-2018, 08:58 PM
اجرای کوه توسط سینا پارسیان اهنگساز این کار
اینجاس که میشه تفاوت رو احساس کرد قشنگ!!(sm120) واقعا بد خوند!
entehaa
12-07-2018, 10:41 PM
چند وقته احمدوند هم ملودی های فوقالعادهای میسازه ولی حیف بخاطر صدای ضعیفش به چشم نمیاد
9NIMA1
12-08-2018, 01:39 AM
البته صدا سلیقه ایه، من خودم خوشم میاد از صداش. تاپ نیست اما خوبه...
Hosein333
12-08-2018, 01:47 AM
تنظیم شون فقط به صدای شادمهر نمی خوره واسه بقیه خوب فقط
فقط خودش میتونه واسه صدای خودش بسازه
Hosein333
12-08-2018, 11:39 AM
مثل اینکه ای تونز اهنگ کوه اومده شادمهر گذاشته تو کانالش
ehsan1361
12-08-2018, 11:55 AM
بعد میگن چرا معین دو سه ساله میگه آلبوم ولی خبری نمیشه ... مدعی بودن شیش ماهه واسه شادمهر آلبوم جمع کردن ...
Farbod-7
12-08-2018, 12:04 PM
بعد میگن چرا معین دو سه ساله میگه آلبوم ولی خبری نمیشه ... مدعی بودن شیش ماهه واسه شادمهر آلبوم جمع کردن ...
هر بی عقل و هنری = ساخت دو آلبوم برای شادمهر
Farbod-7
12-08-2018, 12:55 PM
آهنگ معین به خاطر صدا و اجراش قشنگه
سعید زمانی و تکرار مکررات دینگ دینگ
اینم تو موسیقی هیچی نمیشه
entehaa
12-08-2018, 03:06 PM
البته صدا سلیقه ایه، من خودم خوشم میاد از صداش. تاپ نیست اما خوبه...
منم صداشو دوست دارم ولی توانایی اجرای هر ملودی رو نداره
ehsan1361
12-08-2018, 03:19 PM
هر بی عقل و هنری = ساخت دو آلبوم برای شادمهر
حالا با آهنگش کاری نداریم ولی یادمه پارسال همینجا گفتم که فرشباف باعث شده آلبوم معین اینهمه عقب بیفته و خخخخخخ تحویلم دادن ... همین پریچه مریچه رو هم فرشباف گذاشت تو دامن معین ... از سال 94 که آهنگ شمال منتشر شد میخواستن آلبوم بدن تا الان ... بعدش هم که فرشباف معین رو دور زد و رفت سراغ لقمه چرب تر ...
9NIMA1
12-08-2018, 06:50 PM
تُف تو ذات پلید و کثیف گلیم باف...
همینجوری بیخودی جهت خنک شدن دل خودم و سوزش آن بزرگوار و پیروانش(sm120)
nasernew
12-08-2018, 10:13 PM
آهنگ معین به خاطر صدا و اجراش قشنگه
سعید زمانی و تکرار مکررات دینگ دینگ
اینم تو موسیقی هیچی نمیشه
آهنگش سبک معین رو داره .. اصلا توانایی وحید پویان ساختن آهنگ تو سبک معین و پویا و لیلافروهر و ... است و کلا ایرانیه و این آهنگ و حتی آهنگ شمال رو که برای معین ساخت، قشنگ رو صدای معین میشینه اما همکاری پویان و شادمهر از بیخ اشتباه بود .. چون سبک شادمهر که ترکیبی از موسیقی اروپای شرقی و آسیای غربی و تلفیق این دو ترکیب با موسیقی مدرن اروپای غربیه و اصلا ربطی به سبک هیچ خواننده ای نداره و ساختنش رو فقط خودش بلده و هیشکی نتونسته تو سبک شادمهری آهنگ تاپ بسازه .. درسته که شادمهر تو آلبوم آدم و حوا و تو آلبوم مهستی از استاد صادق نوجوکی تقلید کرده و یک موسیقیه کاملا ایرانی ارائه داده و حتی به نظرم تو ساخت اون سبک کاملا ایرانی استاده اما سبک اصلیش نیست و به نظرم اگه وحید پویان با اینا یعنی امثال معین کار میکرد اسم هنری آبرومندتری داشت و اینقدر آبروش نمیرفت و زیرسوال قرار نمیگرفت و رفتنش سمت شادمهر کلا اشتباه بود
ثانیا یعنی چی سعید زمانی تو موسیقی هیچی نمیشه؟ دیگه چی میخواد بشه؟ هر چی که باید میشد شده و الان جزو معروفترین و گرونترین تنظیم کننده های حال حاضر ایرانیه که با تمام سوپراستارهای موسیقی ایرانی همکاری کرده .. بعدش چون میدونه ما از تکرار مکررات خوشمون میاد مطمئننا به این کارش ادامه میده چون همین تکرار مکررات و الگو گرفتن از امثال افکاری باعث شده به این جایگاه برسه و هیچوقت نمیاد با تغییر سبکش طرفداراشو کم کنه ..
nasernew
12-08-2018, 10:21 PM
حالا با آهنگش کاری نداریم ولی یادمه پارسال همینجا گفتم که فرشباف باعث شده آلبوم معین اینهمه عقب بیفته و خخخخخخ تحویلم دادن ... همین پریچه مریچه رو هم فرشباف گذاشت تو دامن معین ... از سال 94 که آهنگ شمال منتشر شد میخواستن آلبوم بدن تا الان ... بعدش هم که فرشباف معین رو دور زد و رفت سراغ لقمه چرب تر ...
یعنی آلبوم جدید معین با این تیم ساخته شده؟ بابک زرین که بهتر بود .. من یه ویدیو دارم که معین گفته میخواد با شادمهر همکاری کنه .. اما خبری از این همکاری نشد .. احتمالا فرشباف مانع این همکاری شده .. و حتی شنیده بودم شادمهر یه آهنگ واسه معین ساخته با تنظیم سعید زمانی و حتی معین خوندتش اما منتشر نمیشه .. پس فرشباف میخواد واسه معینم تعیین تکلیف کنه ...
اصلا کاری ندارم که آهنگ کوه قشنگه یا نه اما فرشباف حتی یه دموی کوچیک از این آهنگ رو تو صفحاتش نذاشت و این ادعای حمایت و رفاقت با شادمهر پس چی شد؟ یعنی اگه دخالتی تو آهنگ نداشته باشه رفاقت و حمایت کشکه؟ واقعا براش متاسفم ..(sm25)
nasernew
12-08-2018, 10:36 PM
داشتم این آهنگ خشایار اعتمادی با تنظیم و ملودی بهروز صفاریان رو گوش میدادم که دیدم چقدر ضعیفه .. تنظیم و ملودی بسیار بسیار ضعیف از صفاریان .. واقعا ازش بعید بود .. دقیقا شبیه همین تنظیمای جدید سعید زمانی دینگ دینگه یا حتی بدتر(sm25) ... این نشون دهنده اینه که چرا دیگه صفاریان تنظیم نمیکنه و بهروز صفاریان هم دچار بیماری شادمهر شده یعنی بی انگیزه شده و تو مود ساخت و تنظیم آهنگ نیست .. کاش بهروز صفاریان و شادمهر هر دو برگردن به روزای دوران اوجشون
Farbod-7
12-09-2018, 12:07 AM
آهنگش سبک معین رو داره .. اصلا توانایی وحید پویان ساختن آهنگ تو سبک معین و پویا و لیلافروهر و ... است و کلا ایرانیه و این آهنگ و حتی آهنگ شمال رو که برای معین ساخت، قشنگ رو صدای معین میشینه اما همکاری پویان و شادمهر از بیخ اشتباه بود .. چون سبک شادمهر که ترکیبی از موسیقی اروپای شرقی و آسیای غربی و تلفیق این دو ترکیب با موسیقی مدرن اروپای غربیه و اصلا ربطی به سبک هیچ خواننده ای نداره و ساختنش رو فقط خودش بلده و هیشکی نتونسته تو سبک شادمهری آهنگ تاپ بسازه .. درسته که شادمهر تو آلبوم آدم و حوا و تو آلبوم مهستی از استاد صادق نوجوکی تقلید کرده و یک موسیقیه کاملا ایرانی ارائه داده و حتی به نظرم تو ساخت اون سبک کاملا ایرانی استاده اما سبک اصلیش نیست و به نظرم اگه وحید پویان با اینا یعنی امثال معین کار میکرد اسم هنری آبرومندتری داشت و اینقدر آبروش نمیرفت و زیرسوال قرار نمیگرفت و رفتنش سمت شادمهر کلا اشتباه بود
ثانیا یعنی چی سعید زمانی تو موسیقی هیچی نمیشه؟ دیگه چی میخواد بشه؟ هر چی که باید میشد شده و الان جزو معروفترین و گرونترین تنظیم کننده های حال حاضر ایرانیه که با تمام سوپراستارهای موسیقی ایرانی همکاری کرده .. بعدش چون میدونه ما از تکرار مکررات خوشمون میاد مطمئننا به این کارش ادامه میده چون همین تکرار مکررات و الگو گرفتن از امثال افکاری باعث شده به این جایگاه برسه و هیچوقت نمیاد با تغییر سبکش طرفداراشو کم کنه ..
هیچی نشده
یعنی اسمی نشده مثل صفاریان مثل افکاری
یه تنظیم کننده متوسط با کارها و حتی سمپل های تکراری
9NIMA1
12-09-2018, 01:45 AM
راست میگه فربد، سمپل هاش اکثراً تکراریه... غالبش پیانو
Hosein333
12-09-2018, 01:45 AM
اعتراف واسه من ...(sm50)
سعید زمانی تنظیم هاش بار علمی داره و معلومه تنظیم کننده تجربی نیست و موزیک رو آکادمیک و علمی یاد گرفته اما چون آهنگسازی یا همون ملودی سازی رو بلد نیست تنظیم هاش شبیه به هم و یکنواخت شده اما قطعا تو این سبک جزو بهترین هاست .. تنظیم این آهنگ شبیه تنظیم آهنگ سرنوشت بود یعنی بازم واسه آهنگای وحیدپویان وقت نذاشته و فقط خواسته یه تنظیم ساده اما شبیه به آثار افکاری رو تحویل بده .. سعیدزمانی از بس پرکار شده که کمیت رو فدای کیفیت کرده و تقریبا تو هر آلبوم و برای هر خواننده ای یک تنظیم ازش موجوده و وقت کافی نداره که بخواد وقت بزاره ..
داداش کیفیتش کجا بوده دقیقا که الان داره فدای کیفیتش میکنه
ehsan1361
12-09-2018, 10:14 AM
یعنی آلبوم جدید معین با این تیم ساخته شده؟ بابک زرین که بهتر بود .. من یه ویدیو دارم که معین گفته میخواد با شادمهر همکاری کنه .. اما خبری از این همکاری نشد .. احتمالا فرشباف مانع این همکاری شده .. و حتی شنیده بودم شادمهر یه آهنگ واسه معین ساخته با تنظیم سعید زمانی و حتی معین خوندتش اما منتشر نمیشه .. پس فرشباف میخواد واسه معینم تعیین تکلیف کنه ...
اصلا کاری ندارم که آهنگ کوه قشنگه یا نه اما فرشباف حتی یه دموی کوچیک از این آهنگ رو تو صفحاتش نذاشت و این ادعای حمایت و رفاقت با شادمهر پس چی شد؟ یعنی اگه دخالتی تو آهنگ نداشته باشه رفاقت و حمایت کشکه؟ واقعا براش متاسفم ..(sm25)
نه بابا معین مگه دیوانه س آلبومو بده به این !!! نامردی کرد حالا هم معین بهش احتیاجی نداره ... اینو گفتم که معین بدقول نیست ...
فرشباف رو ولش ولی هنوز شادمهر داره تجربه میکنه !!! پول و کنسرت رو بچسب ...
entehaa
12-11-2018, 09:59 PM
نگاه تو تاکسی دم آخری بود
قدمهای تندت ته زندگی بود
نگاه تو تاکسی دم آخری بود
قدمهای تندت ته زندگی بود
این چیه؟
entehaa
12-14-2018, 12:09 PM
این چیه؟
یه اهنگ خوب
به نظر من فایده ای نداره، شادمهر حتی نمیبینی اینا رو، قبل از اینکه به دستش برسه مدیرای *****ش پاکش میکنن
فایده ای نداره پاک میکنن
الان من تو پیج این تیم جدیدش که بلاکم خود پیج شادمهرم پاک کرده من چند بار گذاشتم
9NIMA1
12-16-2018, 06:22 PM
چقد این کار سیاوش شبیه کارای شادمهره :)
9NIMA1
12-18-2018, 12:20 AM
پیشنهاد میکنم همگی گفتگو افشین مقدم رو ببینید، خیلی آدم پُریه. کاش از این ترانه سراها بیشتر داشتیم:
nasernew
Gsshop
12-19-2018, 03:56 PM
Coming Soon
entehaa
12-19-2018, 09:44 PM
mortezi212
12-23-2018, 01:36 PM
Coming Soon
چی کامینگ سوون؟ (sm55)
Gsshop
12-23-2018, 02:26 PM
چی کامینگ سوون؟ (sm55)
New Song
entehaa
12-24-2018, 01:35 AM
سینه زنی وسط کنسرت
Farbod-7
12-24-2018, 06:13 PM
این همه احساس از کجا میاد(sm81)
emadatr
12-25-2018, 10:26 PM
موزیک ویدیو روز سرد لایو کسی کاملشو میدونه از کجا پیدا کنم؟
hoohoo
12-25-2018, 11:45 PM
من بودم ای دیوونه حیف یادت نمی مونه .... (sm81)
سخت گرفته همه دنیا که تورو رها کنم
تو هجوم سختیها، ببین چه آسون با توام
hoohoo
12-26-2018, 09:53 PM
خاطراتِ بچه گی با اسمِ تو شروووع می شع
همــه ی شعرررایِ دنیــاا با تو پاایون می گیره (sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
entehaa
12-26-2018, 11:11 PM
بعد از شاید حدود یک سال تقدیر رو گوش دادم و موزیک ویدیوش رو دیدم قشنگ یه ساعت منو درگیر خودش کرد. چیکار کرده الک تو این ویدیو اون همه سرباز و تانک....
یادمه اون زمان که تقدیر پخش شد من یه دانشگاهی بودم که نیم ساعت با سرویس راه بود و من چهار سال هروز این مسیر رو تقدیر گوش میدادم....
به امید تکرار جاودانهای دیگر.
9NIMA1
12-26-2018, 11:40 PM
(sm127)
Farbod-7
12-29-2018, 04:51 PM
تو ریمیکس آلبوم بی خوابی سعید شهروز بهروز صفاریان برداشته دوتا ملودی شادمهر رو گذاشته اول ریمیکس(sm127)
9NIMA1
12-29-2018, 05:11 PM
یراحی، این کارات تا الان کجا بودن...!! :| چه میکنه این بازیکن(sm120)
بزنه تو کارای اجتماعی کلا! هم قبلی هم این پارسنگ عالی بود... شادمهر جای اون جوجه ها بیاد با همین هومن نامداری کار کنه لا اقل!
Farbod-7
12-29-2018, 05:17 PM
یراحی، این کارات تا الان کجا بودن...!! :| چه میکنه این بازیکن(sm120)
بزنه تو کارای اجتماعی کلا! هم قبلی هم این پارسنگ عالی بود... شادمهر جای اون جوجه ها بیاد با همین هومن نامداری کار کنه لا اقل!
من که خوشم نمیاد از این مدل کارا
موزیک باید عاشقانه باشه
این سبک بیشتر برای خودنماییه
گوشش هم که میدی یا یاد بدبختیات میفتی یا خنثی
Hosein333
12-29-2018, 06:24 PM
(sm50)
9NIMA1
12-29-2018, 06:52 PM
من که خوشم نمیاد از این مدل کارا
موزیک باید عاشقانه باشه
این سبک بیشتر برای خودنماییه
گوشش هم که میدی یا یاد بدبختیات میفتی یا خنثی
طبیعتاً من هم عاشقانه رو ترجیح میدم ولی همه چیز عشق نیست!
همه جای دنیا همه نوع مدل کار هست ویه چیز بین المللی هست.
الان که موزیک داخل به چوخ رفته و همه ترانه ها شده تو عشق منی من عشق توام تو تو فال منی من تو فال توام، این مدل کارا توش غنیمته :)
یراحی همیشه جزو درجه یک هاست و همیشه برای گوش مخاطبش احترام قائله و سوار موج موزیک های جدید درِ پیت نشده!
به نظرم ارتباطی هم به خودنمایی نداره، هرچند خودنمایی هم باشه قشنگ از آب درومده! در کل سلیقه ای هست... منم از همه کارای اجتماعی ممکن خوشم نیاد اصن.
Farbod-7
12-31-2018, 10:15 PM
آهنگ ستاره اون ورژن که ویلن نداره و فکر کنم ساکسیفون داره اون ورژن اول آهنگ بود صفاریان تنظیم کرد مجوز نگرفت بعد شادمهر خودش با ویلن و گیتار تنظیم کرد
Gsshop
12-31-2018, 10:18 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=scontent-vie1-1.cdninstagram.com
Gsshop
12-31-2018, 10:19 PM
(sm120)
Hosein333
01-01-2019, 09:16 AM
آهنگ ستاره اون ورژن که ویلن نداره و فکر کنم ساکسیفون داره اون ورژن اول آهنگ بود صفاریان تنظیم کرد مجوز نگرفت بعد شادمهر خودش با ویلن و گیتار تنظیم کرد
من هردوتاشم دوست دارم
Hosein333
01-01-2019, 09:16 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] g?_nc_ht=scontent-vie1-1.cdninstagram.com
اسکی رفته مثلا
ebihamed
01-01-2019, 10:14 AM
مهدی یراحی عالیه کاراش دقیقا در بهترین شرایطی که اجتماعی خوندن ایجاب میکنه دست به این کار زده
هوش یراحی و چاوشی در انتخاب کارهاشون ستودنیه
bijanariya
01-02-2019, 04:44 AM
(sm19)(sm19)(sm19)
bijanariya
01-02-2019, 02:16 PM
(sm10)
Parsa8
01-04-2019, 12:17 PM
(sm50)
Candle_ir
01-07-2019, 11:52 PM
مهدی یراحی عالیه کاراش دقیقا در بهترین شرایطی که اجتماعی خوندن ایجاب میکنه دست به این کار زده
هوش یراحی و چاوشی در انتخاب کارهاشون ستودنیه
نظر من مخالف نظر شماست ... این دو هنرمند حداقل در هوش تجاری و تا حدودی هنری در این چند سال خوب عمل نکردن ... محسن چاوشی با این همه پتانسیل برچسب هنرمند سیستم، سفارشی و تلویزیونی رو داره و خیلی ها چه آشکار و چه پنهان از ارتباطات خاص و نفوذ این هنرمند میگن. خود من به شخصه محسن چاوشی رو تا پاروی بی قایق دوست دارم و هنوز گوش میدم اون حال و هوا و اون قریحه از حال کلام زده و ملودی های تکراری فعلی که مدام ارائه میده خیلی جذاب تر بود ولی از حق نگذریم در داخل تاثیرگذارترین و بی رقیب هست.
مهدی یراحی هم از یک هنرمند مولف به یک هنرمند مصرفی تبدیل شده . آهنگ هاش نمیگیره و مجبور هست از فرمول های دیگه استفاده کنه ... در کل در نبود خلاقیت های درست در موسیقی فعلی کشور مجبوریم به تکرار مکررات گوش بدیم و تو این تکرارها به خوب هاش آفرین بگیم.
ebihamed
01-08-2019, 11:43 AM
نظر من مخالف نظر شماست ... این دو هنرمند حداقل در هوش تجاری و تا حدودی هنری در این چند سال خوب عمل نکردن ... محسن چاوشی با این همه پتانسیل برچسب هنرمند سیستم، سفارشی و تلویزیونی رو داره و خیلی ها چه آشکار و چه پنهان از ارتباطات خاص و نفوذ این هنرمند میگن. خود من به شخصه محسن چاوشی رو تا پاروی بی قایق دوست دارم و هنوز گوش میدم اون حال و هوا و اون قریحه از حال کلام زده و ملودی های تکراری فعلی که مدام ارائه میده خیلی جذاب تر بود ولی از حق نگذریم در داخل تاثیرگذارترین و بی رقیب هست.
مهدی یراحی هم از یک هنرمند مولف به یک هنرمند مصرفی تبدیل شده . آهنگ هاش نمیگیره و مجبور هست از فرمول های دیگه استفاده کنه ... در کل در نبود خلاقیت های درست در موسیقی فعلی کشور مجبوریم به تکرار مکررات گوش بدیم و تو این تکرارها به خوب هاش آفرین بگیم.
مشکلی نیست هر کس نظر خودشو داره از نظر من یراحی و چاوشی الان بهترینهای داخلن و هوش بالایی خصوصا در زمینه ی انتخاب ترانه دارن
bijanariya
01-08-2019, 04:38 PM
(sm19)
9NIMA1
01-08-2019, 07:54 PM
حد اقل یراحی در دو کار آخرش این جسارت رو داشته و به سمت کارایی رفت که تکرار مکررات نیست!!( عشق و عاشقی). و نتیجه اش شد این جنجالی که براش از سمت ارشاد درست کردن و تا مرز ممنوع الکاری رفته و هنوز مشخص نیست که شده یا نه! مصاحبه ای که توی کانالش گذاشته رو گوش بدین.
بازم میگم یراحی اکثرا توی انتخاب آهنگ و ترانه خوب عمل کرده و برای گوش مخاطبش ارزش قائل هست...
البته این فقط #نظر_شخصی من هست(sm10)
bijanariya
01-09-2019, 07:21 AM
(sm10)
hoohoo
01-11-2019, 02:49 PM
تاپیک نقد و بررسی سایر هنرمندا ؟ (sm54)(sm1)
Farbod-7
01-11-2019, 04:27 PM
میدونم خیلی گرفتاری دارین سر برجه و بدهکاری دارین
بابت مزاحمت شرمنده ام ته جیبتون یه دوزاری دارین
من باید زنگ بزنم به بچگیم من باید زنگ بزنم به کوچمون
به روزای دلخوشی های کوچیک به شبای خنده های بی امون
دل من تنگه برای خونمون برای جوونیای مادرم
من فقط میخوام صداشو بشنوم من دلم تنگه برای پدرم
من باید زنگ بزنم به رفقام که برن دوچرخمو سوار شن
که نذارم قدشون بلند شه مث من این جوری گریه دار شن
من دلم تنگه برای مدرسم واسه نیمکتی که خیلی تنگ بود
زنگ تفریح پر از نارنگی چه اهمیتی داشت که جنگ بود
من میخوام زنگ بزنم به برف دی به زمستونی که با ما قهره
من باید به آسمون خبر بدم که به جاش چه دودی روی شهره
حیف از کسی که جای زندگی لا به لای خاطره گیر افتاد
حیف که نفهمیدیم پیر شدیم حیف که دوزاریمون دیر افتاد
میدونم خیلی گرفتاری دارین سر برجه و بدهکاری دارین
بابت مزاحمت شرمنده ام ته جیبتون یه دوزاری دارین
دم رضا یزدانی و مهدی ایوبی گرم به این میگن آهنگ
lovely__boy
01-12-2019, 02:55 PM
(sm127)
mortezi212
01-13-2019, 09:50 PM
خبری نیس؟؟؟؟؟؟؟ (sm25)
Farbod-7
01-14-2019, 07:47 PM
کاش اتفاقی رد بشی از کوچه های دلخوری(sm127)
hoohoo
01-14-2019, 11:02 PM
معروووووفــــــــــــــــ ـــــــــــــم ............... (sm81)(sm81)
nasernew
01-15-2019, 01:12 AM
آهنگ جدید سینا پارسیان رو شنیدین؟ دقیقا سبک شادمهره .. کاملا میشه دستخط شادمهر رو تو این آهنگ دید ... البته قابل مقایسه با آثار خودش نیست اما از آهنگایی که وحید پویان ساخته شادمهری تره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3)
Farbod-7
01-15-2019, 02:56 PM
ژانویه = انتشار آلبوم خیالی نیست(sm127)
masoud741
01-15-2019, 05:40 PM
آهنگ جدید سینا پارسیان رو شنیدین؟ دقیقا سبک شادمهره .. کاملا میشه دستخط شادمهر رو تو این آهنگ دید ... البته قابل مقایسه با آثار خودش نیست اما از آهنگایی که وحید پویان ساخته شادمهری تره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3)
اگه این ترانه را شادمهر بجای کوه میخوند بیشتر میگرفت کارش
Hosein333
01-15-2019, 08:54 PM
(sm127)(sm10)
nasernew
01-15-2019, 09:02 PM
اگه این ترانه را شادمهر بجای کوه میخوند بیشتر میگرفت کارش
اره این آهنگ از کوه خیلی بهتر و کاملتره و کاملا دستخط شادمهر رو هم داره و حتی سینا پارسیان سعی میکنه تحریرای شادمهری بزنه که به قول خودش زیره به کرمان میبره اما متاسفانه این آهنگ هم یک بار مصرفه و چیزی نداره که ماندگارش کنه .. این تیم باید ایمین رو از گروهشون پرت کنه بیرون
nasernew
01-15-2019, 09:02 PM
عاشقشم و کلی باهاش خاطره دارم .. (sm127)(sm127)
Farbod-7
01-16-2019, 01:21 AM
عاشقشم و کلی باهاش خاطره دارم .. (sm127)(sm127)
بهترین خاطراتو باهاش دارم
کاست بی کیفیت (sm81)
خوشحالم از اینکه کیفیت رکورد و کوالتی آهنگهاش مثل آهنگ های امروزی عالیه
nasernew
01-16-2019, 02:13 AM
کاست بی کیفیت (sm81)
همون کاست بی کیفیت می ارزید به تمام آهنگای با کیفیت امروزی و حتی آهنگای جدید خودش .. کلمه استثنایی هم براش کمه ..
Farbod-7
01-16-2019, 02:19 PM
تو ای سنگ صبور گریه های بی قرارم
خداحافظ برو اما همیشه دوستت دارم
یکی از قطعات آلبوم آدم و حوا که واگذار شده
آهنگ و تنظیم شادمهر با صدای شهرام ساجدی
nasernew
01-16-2019, 09:31 PM
تو ای سنگ صبور گریه های بی قرارم
خداحافظ برو اما همیشه دوستت دارم
یکی از قطعات آلبوم آدم و حوا که واگذار شده
آهنگ و تنظیم شادمهر با صدای شهرام ساجدی
خود آهنگش کو؟ اگه داری بزارش .. ممنون
Farbod-7
01-17-2019, 12:16 AM
خود آهنگش کو؟ اگه داری بزارش .. ممنون
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
nasernew
01-17-2019, 01:57 AM
ممنون (sm10) .. مثل همیشه عالیه .. (sm127)
nasernew
01-17-2019, 06:21 PM
یه آهنگ جدید دیگه از سینا پارسیان که از موزیک باران پخش نشده .. آلبومش قراره بزودی از شرکت امید مانگار پخش بشه .. بی مناسبت با تاپیک شادمهر نیست .. به هر حال متاسفانه قراره با هم همکاری کنن(sm25)..ولی با شنیدن این آهنگ و آهنگ جنگ جهانی که هفته گذشته منتشر شده بود، معلومه حسابی خوره شادمهره و یه مقلد به مقلدهاش اضافه شد و موج شامهریسم داره روز به روز بزرگتر میشه ...و اینم به جای همکاری با شادمهر بهتره خودش بخونه و اینطوری خیلی بهتره ..صداشم قشنگه .. اما چه آهنگ یکنواختیه .. حالا خودتون گوش کنید..آهنگ جنگ جهانی تو همین سایت هست اونم حتما گوش کنید
Farbod-7
01-17-2019, 07:23 PM
یه آهنگ جدید دیگه از سینا پارسیان که از موزیک باران پخش نشده .. آلبومش قراره بزودی از شرکت امید مانگار پخش بشه .. بی مناسبت با تاپیک شادمهر نیست .. به هر حال متاسفانه قراره با هم همکاری کنن(sm25)..ولی با شنیدن این آهنگ و آهنگ جنگ جهانی که هفته گذشته منتشر شده بود، معلومه حسابی خوره شادمهره و یه مقلد به مقلدهاش اضافه شد و موج شامهریسم داره روز به روز بزرگتر میشه ...و اینم به جای همکاری با شادمهر بهتره خودش بخونه و اینطوری خیلی بهتره ..صداشم قشنگه .. اما چه آهنگ یکنواختیه .. حالا خودتون گوش کنید..آهنگ جنگ جهانی تو همین سایت هست اونم حتما گوش کنید
قلب منو با یه نگاه داری به توبره میکشی
چرت که میگن دقیقا همین کلمات منظورشونه
hoohoo
01-17-2019, 07:59 PM
این مثلا هم سبکاشُ آخه کی می شناسه ؟ (sm54)
الکی بزرگشون می کنید (sm142)
nasernew
01-18-2019, 02:29 AM
قلب منو با یه نگاه داری به توبره میکشی
چرت که میگن دقیقا همین کلمات منظورشونه
(sm30)
nasernew
01-18-2019, 02:35 AM
این مثلا هم سبکاشُ آخه کی می شناسه ؟ (sm54)
الکی بزرگشون می کنید (sm142)
قراره به برکت اسم شادمهر همه بشناسنشون .. من از ایمین بهتر شعر میگم .. ترانه هاش افتضاحه .. باز آهنگای سینا پارسیان نسبت به آهنگای وحید پویان قابل تحمل تره(منظورم فقط تو سبک شادمهره) اما ترانه (sm25) اما این آهنگ کشتی که بدون اوج و فرود و خیلی یکنواخته باز آهنگ جنگ جهانی کمی بهتره ... خدا کنه شادمهر از اینا بکشه بیرون یا حداقل فقط به عنوان مشاور و همفکر با هم همکاری کنن ...
9NIMA1
01-18-2019, 02:23 PM
کاست بی کیفیت (sm81)
یادمه اولین بار ترک خیالی نیست رو توی سرویس مدرسه شنیدم! نمیدونم چهارم یا پنجم بودم... حیرت کرده بودم از این آهنگ! یه سبک جدید بود که تا حالا نشنیده بودم... بعد یه مدت که خبری از شادمهر نبود و رفته بود اونور یهو با این کار ترکوند.
سریع از راننده سرویسمون کاستو گرفتم و بردم خونه از روش یه کپی زدم :))
چه خاطراتی...(sm172)
شادمهر کجایی که یادت بخیر...
Farbod-7
01-18-2019, 02:52 PM
یادمه اولین بار ترک خیالی نیست رو توی سرویس مدرسه شنیدم! نمیدونم چهارم یا پنجم بودم... حیرت کرده بودم از این آهنگ! یه سبک جدید بود که تا حالا نشنیده بودم... بعد یه مدت که خبری از شادمهر نبود و رفته بود اونور یهو با این کار ترکوند.
سریع از راننده سرویسمون کاستو گرفتم و بردم خونه از روش یه کپی زدم :))
چه خاطراتی...(sm172)
شادمهر کجایی که یادت بخیر...
همش خاطره شد منم از یه جا کاستو خریده بودم خیلی بی کیفیت بود چون لو رفته بود
بعد چند وقت رفتم با کیفیتش اومد گرفتم
از این دستگاههای رکورد کاست داشت اصلی رو میزاشت یه طرف کاست خالی میزاشت اونور با دور بالا 5 دقیقه دو طرفش ضبط میشد(sm81)
از لحاظ خاطره بازی هیچ آلبومی برای من خیالی نیست نمیشه
9NIMA1
01-18-2019, 04:10 PM
(sm127)(sm10)
hoohoo
01-18-2019, 06:57 PM
قراره به برکت اسم شادمهر همه بشناسنشون .. من از ایمین بهتر شعر میگم .. ترانه هاش افتضاحه .. باز آهنگای سینا پارسیان نسبت به آهنگای وحید پویان قابل تحمل تره(منظورم فقط تو سبک شادمهره) اما ترانه (sm25) اما این آهنگ کشتی که بدون اوج و فرود و خیلی یکنواخته باز آهنگ جنگ جهانی کمی بهتره ... خدا کنه شادمهر از اینا بکشه بیرون یا حداقل فقط به عنوان مشاور و همفکر با هم همکاری کنن ...
توجه نکنیم بهشون بی اهمیت بشن (sm128)
Farbod-7
01-19-2019, 11:37 AM
با تموم جاده ها عطر تو هست (sm127)
Gsshop
01-19-2019, 05:21 PM
درگیر موندن نیستی
درگیر موندم نکن (sm50)
با تموم جاده ها عطر تو هست (sm127)
زدی تو کار چاوشی؟
masoud741
01-21-2019, 09:17 AM
اینجور ک بوش میاد آهنگ جدید شادمهر اسفندماه با همین گروه پخش میشه..
nasernew
01-24-2019, 02:13 PM
آلبوم جدید احسان خواجه امیری با تیم فرشباف رو شنیدین ( پویان و زمانی و هاشمی )؟ البته اشخاص دیگه ای هم توش آهنگ ساختن که آینده خوبی دارن مثل امیرحسین فیضی و تو آلبومش هم فقط آهنگ شهر دیونه قشنگه .. آهنگ میرم هم یه سبک متفاوت و جدید تو سبک کارای قبلی پدرام کشتکار که منو یاد آهنگای گروه چارتار میندازه ..آهنگ تو بارون هم با شعر زیبای روزیه بمانی قشنگ شده وگرنه چیز خاصی نداره .. آهنگ با دلم رو هم اگه با دقت گوش کنید میبینید که تنظیمش دقیقا مثل تنظیم آهنگ تجربه کن و نقطه ضعف با صدای شادمهر هست و سعید زمانی از خودش کپی کرده و خلاقیت به خرج نداده و همون راه رو رفته ..حیف که افکاری دیگه تو این آلبوم نیست
9NIMA1
01-25-2019, 02:01 AM
آلبوم جدید احسان خواجه امیری با تیم فرشباف رو شنیدین ( پویان و زمانی و هاشمی )؟ البته اشخاص دیگه ای هم توش آهنگ ساختن که آینده خوبی دارن مثل امیرحسین فیضی و تو آلبومش هم فقط آهنگ شهر دیونه قشنگه .. آهنگ میرم هم یه سبک متفاوت و جدید تو سبک کارای قبلی پدرام کشتکار که منو یاد آهنگای گروه چارتار میندازه ..آهنگ تو بارون هم با شعر زیبای روزیه بمانی قشنگ شده وگرنه چیز خاصی نداره .. آهنگ با دلم رو هم اگه با دقت گوش کنید میبینید که تنظیمش دقیقا مثل تنظیم آهنگ تجربه کن و نقطه ضعف با صدای شادمهر هست و سعید زمانی از خودش کپی کرده و خلاقیت به خرج نداده و همون راه رو رفته ..حیف که افکاری دیگه تو این آلبوم نیست
تفاوت افکاری اینجاس که مشخص میشه... بعدها به عنوان اسطوره ازش یاد میشه بدون شک
به نظرم ترانه مهرابی هم خوب بود
nasernew
01-25-2019, 02:14 AM
تفاوت افکاری اینجاس که مشخص میشه... بعدها به عنوان اسطوره ازش یاد میشه بدون شک
به نظرم ترانه مهرابی هم خوب بود
اره ترانه های آلبوم خوب بودن .. زهرا عاملی و مهرابی و روزبه بمانی همشون خوب بودن .. نمیگم عالی اما خیلی خوب بودن .. انتخاب ترانه های عاشقانه احسان خواجه امیری خیلی خوبه مخصوصا تو آلبومای قبلی خیلی بهترم بود
افکاری واقعا اسطوره است .. جاش خیلی خالیه تو این آلبوم . تنظیم مشترک سعید زمانی و میلاد هاشمی تو آهنگ اولم تم غربی و خوبی داشت .. از کارایی که واسه شادمهر زدن بهتر بود ..
9NIMA1
01-25-2019, 03:01 PM
اره ترانه های آلبوم خوب بودن .. زهرا عاملی و مهرابی و روزبه بمانی همشون خوب بودن .. نمیگم عالی اما خیلی خوب بودن .. انتخاب ترانه های عاشقانه احسان خواجه امیری خیلی خوبه مخصوصا تو آلبومای قبلی خیلی بهترم بود
افکاری واقعا اسطوره است .. جاش خیلی خالیه تو این آلبوم . تنظیم مشترک سعید زمانی و میلاد هاشمی تو آهنگ اولم تم غربی و خوبی داشت .. از کارایی که واسه شادمهر زدن بهتر بود ..
کلا اینا یا با شادمهر مشکل داشتن یا گفتن یه تنظیم بزن در رویی براش بزنید!(sm2)
nasernew
01-25-2019, 09:04 PM
کلا اینا یا با شادمهر مشکل داشتن یا گفتن یه تنظیم بزن در رویی براش بزنید!(sm2)
والا بعیدم نیست (sm2).. اگه هنر یا تجربه نداشتن ادم نمیسوخت .. بدترین هاشونو به شادمهر دادن .. حالا باز آلبوم تجربه کن قابل تحمله منظورم آلبوم تصویره که به غیر از صدام بزن بقیه شون بدترین تنظیمارو دارن ..
Hosein333
01-26-2019, 03:32 AM
منو تو زنده موندیمو به سختی زندگی کردیم (sm74)
ebihamed
01-26-2019, 03:47 PM
تو آلبوم احسان ترک ترکم کرد رو وحید پویان از روی تو بی من کپی برابر اصل کرده اصلا شروع دو آهنگ کپ همدیگه س
Hosein333
01-26-2019, 10:18 PM
تو آلبوم احسان ترک ترکم کرد رو وحید پویان از روی تو بی من کپی برابر اصل کرده اصلا شروع دو آهنگ کپ همدیگه س
ترک دو با ترک هفت اصلا قابل شنیدن نیست واقعا افتضاحه
انگار تمام عوامل ناشی جمع شدن این کارارو جمع کردن از خواننده تا بقیه
Hosein333
01-26-2019, 10:18 PM
خبری نیست از شادمهر اهنگی چیزی
9NIMA1
01-27-2019, 12:24 AM
تنظیمم کپیشه
9NIMA1
01-27-2019, 12:24 AM
تولده تولللللد...(sm120)
nasernew
01-27-2019, 12:44 AM
موافقم . منم میخواستم بگم
nasernew
01-27-2019, 12:48 AM
احتمالا به قول مسعود شاید یه آهنگ با تیم سینا پارسیان ... انشاله بدونه شعر ا-مین .. ولی چون شادمهر خیلی وقته اجتماعی نخونده من بیشتر متظر آهنگ خلیج فارس هستم تا ببینم چی از آب در اومده یه آهنگ حماسی یا اجتماعی از شادمهر بشنویمم خیلی خوبه .. البته اولویت منم آهنگ و تنظیم خودشه ولی چون میدونم حالا حالاها از این خواسته ما خبری نیست دلمو به اینا خوش کردم
masoud741
01-27-2019, 03:03 AM
احتمال بسیار زیاد قبل از عید ی آهنگ با همین تیم میده بیرون
masoud741
01-27-2019, 03:06 AM
احتمالا به قول مسعود شاید یه آهنگ با تیم سینا پارسیان ... انشاله بدونه شعر ا-مین .. ولی چون شادمهر خیلی وقته اجتماعی نخونده من بیشتر متظر آهنگ خلیج فارس هستم تا ببینم چی از آب در اومده یه آهنگ حماسی یا اجتماعی از شادمهر بشنویمم خیلی خوبه .. البته اولویت منم آهنگ و تنظیم خودشه ولی چون میدونم حالا حالاها از این خواسته ما خبری نیست دلمو به اینا خوش کردم
فکر کنم متاسفانه یا خوشبختانه ترانش از a-min هستش...چون خودش چند وقت پیش گفت ی ترانه واسه سینا پارسیان گفته که بهمن ماه پخش میشه و ی کار به قول خودش مگاهیت اسفندماه پخش میشه و گفت خودتون حدس بزنید خوانندش کیه ک کاملا مشخصه شادمهره
ebihamed
01-27-2019, 10:14 AM
چرا خیلی زود
masoud741
01-27-2019, 11:23 AM
چرا خیلی زود
تاریخش همون اسفندماه درسته؟؟ با همین تیم جدید؟؟
ebihamed
01-27-2019, 04:45 PM
تاریخش همون اسفندماه درسته؟؟ با همین تیم جدید؟؟
از شادمهر هیچ کاری بعید نیس حتی اگه یه کار قرار باشه امروز بیاد ممکنه یهو هیچوقت نیاد ولی قراره خیلی زود یه کار بیاد
nasernew
01-27-2019, 10:49 PM
فکر کنم متاسفانه یا خوشبختانه ترانش از a-min هستش...چون خودش چند وقت پیش گفت ی ترانه واسه سینا پارسیان گفته که بهمن ماه پخش میشه و ی کار به قول خودش مگاهیت اسفندماه پخش میشه و گفت خودتون حدس بزنید خوانندش کیه ک کاملا مشخصه شادمهره
سینا پارسیان یک شادمهریسم و یه مقلد خوبه که سعی میکنه تو دستخط شادمهر بسازه و تا حدودی هم موفق شده و آهنگاش بدک نیست و تنظیمهای محمد عباسی ام خوب و قابل تحمله ولی شعرای این ا-مین(sm25)..امیدوارم شعرای بعدیش خوب باشه .. شایدم خوبه .. ولی سابقه اش خرابه .. کاش شادمهر یه آهنگ با پکیج هنریه خودش یعنی آهنگ و تنظیم خودش یهویی بده بیرون و مارو سورپرایز کنه .. ازش بعید هم نیست همه کاراش یهوئیه .. اما نقطه ضعف جدیدش انتخاب شعراشه که انشالله برطرف کنه
Rasoul7
01-27-2019, 11:24 PM
masoud741
01-28-2019, 12:34 AM
سینا پارسیان یک شادمهریسم و یه مقلد خوبه که سعی میکنه تو دستخط شادمهر بسازه و تا حدودی هم موفق شده و آهنگاش بدک نیست و تنظیمهای محمد عباسی ام خوب و قابل تحمله ولی شعرای این ا-مین(sm25)..امیدوارم شعرای بعدیش خوب باشه .. شایدم خوبه .. ولی سابقه اش خرابه .. کاش شادمهر یه آهنگ با پکیج هنریه خودش یعنی آهنگ و تنظیم خودش یهویی بده بیرون و مارو سورپرایز کنه .. ازش بعید هم نیست همه کاراش یهوئیه .. اما نقطه ضعف جدیدش انتخاب شعراشه که انشالله برطرف کنه
آره متاسفانه انتخاب ترانش ضعیف شده...کارای شادمهر اصلا قابل پیش بینی نیست مثلا چندماه پیش خبر پخش آهنگ بی کلام و خلیج فارس داد ولی دیگه هیچ خبری از اون آهنگا نیست
Hosein333
01-28-2019, 09:42 AM
باز شعرهای البوم تجربه کن قابل قبول تره
ebihamed
01-28-2019, 11:59 AM
فعلا از ایمین و پارسیان خبری نیس
masoud741
01-28-2019, 01:52 PM
فعلا از ایمین و پارسیان خبری نیس
چطور؟؟ پس آهنگ جدید با کدوم تیمه؟؟؟
ebihamed
01-28-2019, 01:57 PM
چطور؟؟ پس آهنگ جدید با کدوم تیمه؟؟؟
کمی صبر کن
کمی صبر کن
بگو که اهنگ و تنظیم از خودشه
ebihamed
01-28-2019, 09:20 PM
بگو که اهنگ و تنظیم از خودشه
آهنگساز خودش نیست تنظیمم نمیدونم هنوز
masoud741
01-29-2019, 01:05 AM
کی پخش میشه؟؟
ebihamed
01-29-2019, 12:12 PM
کی پخش میشه؟؟
قرار بر این بوده همین ماه باشه ولی دیگه بعد از سالها خودت میدونی دیگه سیستم شادمهر رو
masoud741
01-29-2019, 02:33 PM
قرار بر این بوده همین ماه باشه ولی دیگه بعد از سالها خودت میدونی دیگه سیستم شادمهر رو
انشالله ک همین ماه پخش بشه...آهنگسازش کیه؟؟ جدیده یا از تیمای قبلیه؟؟
Farbod-7
01-30-2019, 01:03 AM
مهم همون تنظیمه چون شادمهر موقع تنظیم هر جا لازم باشه ملودی رو تغییر میده
یه پرس و جو کن ببینیم خوشحال میشم یا نه
Farbod-7
01-30-2019, 01:05 AM
زدی تو کار چاوشی؟
چاوشی همیشه بوده
ebihamed
01-31-2019, 05:59 PM
انشالله ک همین ماه پخش بشه...آهنگسازش کیه؟؟ جدیده یا از تیمای قبلیه؟؟
انقد ماشالا همه تیزن که با اشاره ای لو میره قضیه ولی خیالتون راحت تیم تجربه کن نیست
ebihamed
01-31-2019, 06:04 PM
مهم همون تنظیمه چون شادمهر موقع تنظیم هر جا لازم باشه ملودی رو تغییر میده
یه پرس و جو کن ببینیم خوشحال میشم یا نه
باشه بفهمم میگم ولی کار خوبی شده احتمال داره تا ولنتاین بیاد ولی من قول نمیدم که حرفم دو تا بشه چون شادمهر رو میشناسیم همه
Hosein333
01-31-2019, 11:04 PM
ایشالا که میاد تا اون موقع
Farbod-7
01-31-2019, 11:13 PM
باشه بفهمم میگم ولی کار خوبی شده احتمال داره تا ولنتاین بیاد ولی من قول نمیدم که حرفم دو تا بشه چون شادمهر رو میشناسیم همه
تنظیم خودش باشه سال دیگه این موقع بیاد هم خوبه
9NIMA1
02-01-2019, 12:04 AM
تنظیم خودش باشه سال دیگه این موقع بیاد هم خوبه
Like (sm120)
masoud741
02-01-2019, 12:12 AM
داداش از کجا میدونی خوب شده...اگه چیزی میدونی بگو خواهشا... راستی آهنگسازش سابقه همکاری با شادمهر داره یا نه؟؟
ebihamed
02-01-2019, 12:53 PM
داداش از کجا میدونی خوب شده...اگه چیزی میدونی بگو خواهشا... راستی آهنگسازش سابقه همکاری با شادمهر داره یا نه؟؟
تا ولنتاین صبر کنیم ببینیم چی میشه پخشش
masoud741
02-01-2019, 02:54 PM
تا ولنتاین صبر کنیم ببینیم چی میشه پخشش
یعنی از این کارای دوتا آلبوم آخر و کوه بهتر شده کار جدید؟؟
nasernew
02-01-2019, 02:54 PM
آهنگ جدید امین و امید .. مقلدهای جدید شادمهر .. خیلی سعی میکنن ادای شادمهر و دربیارن ولی بیشتر شبیه آهنگای قدیمی سامان جلیلی و مهدی احمدونده .. شعر مهدی کسائیان
nasernew
02-01-2019, 02:58 PM
یعنی از این کارای دوتا آلبوم آخر و کوه بهتر شده کار جدید؟؟
داداش موسیقی سلیقه ایه شاید این دوستمون ebihamed که اسم اصلیشو بعد اینهمه نمیدونم آهنگی رو دوس داره که از نظر شما ضعیفه یا بالاعکس .. و اونی که خبرارو ازش میگیره شاید این آهنگ جدیده رو بیشتر دوس داره و خیلی هم ازش تعریف کرده باشه اما شما آهنگ کوه رو بیشتر دوس داشته باشی .. به نظرم بهتره صبر کنیم ببینیم به سرنوشت قلب ساعتی دچار میشه یا نه .... شاید اصلا پخش نشه .. ولی به قول فربد اگه تنظیم از خودش باشه و توام یه شادمهری واقعی باشی که هستی، مطمئن باش عاشقش میشی .. این قول و میتونم بهت بدم اما اگه عوامل کسای دیگه باشن فقط باید صبر کرد
Farbod-7
02-01-2019, 03:08 PM
خواب با صدای شادمهر
ترانه سرا بهمن آرامی
چقد حقیقت داره؟
masoud741
02-01-2019, 03:08 PM
داداش موسیقی سلیقه ایه شاید این دوستمون ebihamed که اسم اصلیشو بعد اینهمه نمیدونم آهنگی رو دوس داره که از نظر شما ضعیفه یا بالاعکس .. و اونی که خبرارو ازش میگیره شاید این آهنگ جدیده رو بیشتر دوس داره و خیلی هم ازش تعریف کرده باشه اما شما آهنگ کوه رو بیشتر دوس داشته باشی .. به نظرم بهتره صبر کنیم ببینیم به سرنوشت قلب ساعتی دچار میشه یا نه .... شاید اصلا پخش نشه .. ولی به قول فربد اگه تنظیم از خودش باشه و توام یه شادمهری واقعی باشی که هستی، مطمئن باش عاشقش میشی .. این قول و میتونم بهت بدم اما اگه عوامل کسای دیگه باشن فقط باید صبر کرد
بله داداش حرفه کاملا درسته
masoud741
02-01-2019, 03:09 PM
خواب با صدای شادمهر
ترانه سرا بهمن آرامی
چقد حقیقت داره؟
از کجا شنیدی اینو؟؟
Farbod-7
02-01-2019, 03:09 PM
sibiloo
02-01-2019, 03:17 PM
با اختلاف صدای شادمهر نیست حاجی (sm142)
masoud741
02-01-2019, 03:17 PM
این دیگه کیه تا حالا اسمشو نشنیدم
Farbod-7
02-01-2019, 03:24 PM
نگفته صدای شادمهره
masoud741
02-01-2019, 03:24 PM
آره این اصلا شادمهر نیست... این میخواد با اسم شادمهر معروف بشه...شادمهر هروقت بخواد آهنگ لذت بیرون اول خودش اعلام میکنه بعد عوامل کار خبر پخش میکنند
nasernew
02-01-2019, 03:30 PM
این قسمت از تنظیمش شبیه تنظیمای سعید زمانی و پیانومحوره حالا شاید کمی ازش بگذره ارکسترال بشه و دستخط خود شادمهر رو به خودش بگیره .. ملودیشم شبیه ملودی های خود شادمهره که مثلا فرض کن آهنگ آینده رو تو ورژن اسلو و آروم بخواد بسازه این شکلی میشه البته از چند ثانیه موزیک نمیشه چیز زیادی فهمید .. ترانه سراشم که ساکن استامبوله و شامهرم همه کاراشو (ضبط کلیپ و هماهنگی با اعضای تیمش) اونجا انجام میده پس احتمال اینکه این خبر صحت داشته باشه زیاده اما شاید اینم مثل خیلی از اهنگای دیگش پخش نشه .. تصور کن این پخش شه اما هنوز آهنگ اعتراف با شعر مونا برزویی هنوز پخش نشده و شاید اگه لو نره اصلا به صورت رسمی پخش نشه
nasernew
02-01-2019, 03:31 PM
آره این اصلا شادمهر نیست... این میخواد با اسم شادمهر معروف بشه...شادمهر هروقت بخواد آهنگ لذت بیرون اول خودش اعلام میکنه بعد عوامل کار خبر پخش میکنند
پیج خود شادمهر و رادیوجوان رو هم تگ کرده (sm50) .. رادیوجوان شادمهر تقلبی پخش نمیکنه
sibiloo
02-01-2019, 03:38 PM
نگفته صدای شادمهره
پس چی گذاشته (sm142)
اگه اهنگ برا شادمهر هم ساخته باشه بازم نمیتونه دمو بذاره
تا حالا ندیدم عوامل کار شادمهر دمو از کار بذارن قبل از خوده شادمهر
یبار مهران عباسی اهنگ معروف رو گذاشت که شادمهر اون تنظیم و تنظیم کننده رو کلا عوض کرد !!
sibiloo
02-01-2019, 03:39 PM
پیج خود شادمهر و رادیوجوان رو هم تگ کرده (sm50) .. رادیوجوان شادمهر تقلبی پخش نمیکنه
رادیو جوان مگه گذاشته این دمو رو ؟ (sm142)
Farbod-7
02-01-2019, 03:40 PM
پس چی گذاشته (sm142)
اگه اهنگ برا شادمهر هم ساخته باشه بازم نمیتونه دمو بذاره
تا حالا ندیدم عوامل کار شادمهر دمو از کار بذارن قبل از خوده شادمهر
یبار مهران عباسی اهنگ معروف رو گذاشت که شادمهر اون تنظیم و تنظیم کننده رو کلا عوض کرد !!
نمیدونم من دیدم گذاشتم راستو دروغشو نمیدونم
masoud741
02-01-2019, 04:21 PM
نمیدونم من دیدم گذاشتم راستو دروغشو نمیدونم
الکیه فربد جان اگه واقعیت داشت تا حالا پیج خود شادمهراعلام کرده بود
Farbod-7
02-01-2019, 04:33 PM
اگه آهنگ و تنظیم خودش نباشه واقعی هم باشه برای من الکیه مثل کوه
masoud741
02-01-2019, 05:30 PM
نه مطمئن باش الکیه.. هروقت شادمهر آهنگ بخواد بده اول خودش اعلام میکنه نه عواملش
Farbod-7
02-01-2019, 07:28 PM
نه مطمئن باش الکیه.. هروقت شادمهر آهنگ بخواد بده اول خودش اعلام میکنه نه عواملش
میگم کوه و آلبوم تصویر و تجربه کن و اینا همش برای من الکی بود
nasernew
02-01-2019, 07:47 PM
شادمهر هر چی رو که خودش تو پیج معرفی کرده پخش نشده .. مثل خلیج فارس یا اون آهنگ یبکلام یا ...
برعکس آهنگ کوه رو معرفی نکرده بود یهو اومد ..
nasernew
02-01-2019, 07:47 PM
لایک
masoud741
02-01-2019, 11:58 PM
آقا نمیدونم راسته یا دروغ ولی طرف میگه هفته آینده پخش میشه و آهنگسازش هم خود شادمهره
sibiloo
02-02-2019, 12:48 AM
آقا نمیدونم راسته یا دروغ ولی طرف میگه هفته آینده پخش میشه و آهنگسازش هم خود شادمهره
باو حاجی این داره تو کامنتا میگه همین صدایی که تو فیلم هست صدای شادمهره
بعده یه عمر شادمهری بودن دیگه نفهمیم این صدای شادمهر نیست که دیگه باید بریم ...
جنس صدا ، تحریرا و مخصوصا اون اوج اخرش تو ویدیو دومی که گذاشت تابلوعه اصن . بیشتر رامین بیباک میخوره باشه اوجش
بعدشم عکسایی که میذاره ، نوع جوابایی که به کامنتا داره میده و پخش کردن تیکه تیکه ی دمو در حالی که خود شادمهر هیچ خبری نداده همش نشون دهنده چرت گفتن یاروعه
به هر حال با این کار باعث شد اسمشو بشنویم و حداقل ده بیست نفر شناختنش
به هدفش رسید :)))
masoud741
02-02-2019, 01:10 AM
باو حاجی این داره تو کامنتا میگه همین صدایی که تو فیلم هست صدای شادمهره
بعده یه عمر شادمهری بودن دیگه نفهمیم این صدای شادمهر نیست که دیگه باید بریم ...
جنس صدا ، تحریرا و مخصوصا اون اوج اخرش تو ویدیو دومی که گذاشت تابلوعه اصن . بیشتر رامین بیباک میخوره باشه اوجش
بعدشم عکسایی که میذاره ، نوع جوابایی که به کامنتا داره میده و پخش کردن تیکه تیکه ی دمو در حالی که خود شادمهر هیچ خبری نداده همش نشون دهنده چرت گفتن یاروعه
به هر حال با این کار باعث شد اسمشو بشنویم و حداقل ده بیست نفر شناختنش
به هدفش رسید :)))
خخخخخخ
ابی حامد گفت آهنگساز شادمهر نیست .....
خیلی اصرار داره طرف، یه پست دیگه هم گذاشته ازش
Meh23
02-02-2019, 02:44 AM
این بیشتر شبیه صدای همین امین و امیدِ، مخصوصا آخرش تو اوج که خیلی تابلوس صداش(sm2)
ebihamed
02-02-2019, 12:36 PM
ابی حامد گفت آهنگساز شادمهر نیست .....
اصل قضیه اینه که شادمهر تعداد زیادی کار آماده ی پخش داره تعدادی با گروه پویان یکی با گروه پارسیان و دو تا هم با کسی که گفتم احتمالا تا ولنتاین شاید بیاد
masoud741
02-02-2019, 01:42 PM
اصل قضیه اینه که شادمهر تعداد زیادی کار آماده ی پخش داره تعدادی با گروه پویان یکی با گروه پارسیان و دو تا هم با کسی که گفتم احتمالا تا ولنتاین شاید بیاد
این خبری ک این یارو گذاشته راسته؟
sibiloo
02-02-2019, 02:37 PM
اقا یدونه سعید زمانی چند ماه پیش گفت با شادمهر کار ساخته که فوق العاده شده بعد زیگوراتم گفت یه ویدیو برا شادمهر ساختم که بهترین کاریه که تا حالا ساختم . فکر کنم واسه همون اهنگیه ک زمانی ساخته . اینو میشه یه صحبت کنی بدن بیرون (sm128)
ebihamed
02-02-2019, 04:33 PM
این خبری ک این یارو گذاشته راسته؟
والا من در جریان اون کار نیستم اصلا
ebihamed
02-02-2019, 04:35 PM
اقا یدونه سعید زمانی چند ماه پیش گفت با شادمهر کار ساخته که فوق العاده شده بعد زیگوراتم گفت یه ویدیو برا شادمهر ساختم که بهترین کاریه که تا حالا ساختم . فکر کنم واسه همون اهنگیه ک زمانی ساخته . اینو میشه یه صحبت کنی بدن بیرون (sm128)
من صحبت کنم بده بیرون؟ شادمهر به خودشم گوش نمیکنه چه برسه به من(sm153)
Farbod-7
02-02-2019, 07:05 PM
اینم یه آدم بی عقله فکر کرده مردم مثل خودش خرن صدا رو تشخیص نمیدن
Farbod-7
02-02-2019, 07:34 PM
این با اون قیافش در حدی نیست شادمهر باهاش کار کنه این صدا هم صدای نحس خودشه
!M?sbh؟!
02-02-2019, 09:58 PM
فوک توش اعتراف اومد ..
!M?sbh؟!
02-02-2019, 09:58 PM
با صدای یکی دیگه ..
!M?sbh؟!
02-02-2019, 10:00 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اعتراف
با صدای آرمان اسماعیلی
ملودی : شادمهر عقیلی
تنظیم ، میکس و مستر : آرمان اسماعیلی
ترانه سرا : مونا برزویی ، بهمن آرامی
طراح کاور :مسعود عابدی
عکس : احمد :سراجیان
!M?sbh؟!
02-02-2019, 10:01 PM
هنو تایید نشده واقعیه یا نه ..
!M?sbh؟!
02-02-2019, 10:04 PM
از ترانه سراش معلومه همون جاکشیه که اینستا پست میذاره ..
9NIMA1
02-02-2019, 10:11 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اعتراف
با صدای آرمان اسماعیلی
(sm133)
وات دِ هل!!!!!
Farbod-7
02-02-2019, 10:48 PM
اعتراف
با صدای آرمان اسماعیلی
مرحبا آرمان استاده تنظیمه این پسر
Farbod-7
02-02-2019, 10:49 PM
(sm133)
وات دِ هل!!!!!
رسمی نیست ولی آرمان اسماعیلی یکی از اوناس که خیلی قشنگ تنظیم میکنه خیلی شبیه بهروز صفاریان و شادمهره کاراش
9NIMA1
02-02-2019, 11:13 PM
رسمی نیست ولی آرمان اسماعیلی یکی از اوناس که خیلی قشنگ تنظیم میکنه خیلی شبیه بهروز صفاریان و شادمهره کاراش
رفتم کانال تلگرام خودشم گذاشته بود. اتفاقاً بدم نشده خوب بود! :)
خود شادمهر داره از خودش دور میشه بعد مقلداش دارن شادمهری تر کار میکنن
Farbod-7
02-02-2019, 11:18 PM
رفتم کانال تلگرام خودشم گذاشته بود. اتفاقاً بدم نشده خوب بود! :)
خود شادمهر داره از خودش دور میشه بعد مقلداش دارن شادمهری تر کار میکنن
نسخه های اینجور که میاد بعد چند وقت اصلیش هم لو میره(sm59)
Hosein333
02-03-2019, 03:18 AM
خدا کنه اعتراف مونا لو بره
Hosein333
02-03-2019, 03:23 AM
شعر این اعتراف کجا شعر اون اعتراف کجا (sm74)
اینو شادمهر میخوند خدا میشد شاهکاری بالاتر از تقدیر
masoud741
02-03-2019, 08:48 AM
آقا این یارو میگفت آهنگ خواب تو این هفته میاد حالا میگه قبل عید میاد..تازه میگه دوتا کار دیگه هم با شادمهر کار کرده..معلوم نیست حرفاش راسته یا دروغ
ebihamed
02-03-2019, 10:11 AM
خدا کنه اعتراف مونا لو بره
آره این خوب نبود برداشته قشنگترین قسمت اعتراف که همون موسیقی خفنش بود رو برداشته فقط همون ملودی اعتراف واسه من رو خونده باقیشم سر هم کرده
ebihamed
02-03-2019, 01:06 PM
استوری مونا برزویی هم ببینید بلاکش کرده گفته برداشته ادامه ی شعر منو از خودش در آورده
Farbod-7
02-03-2019, 02:29 PM
آره این خوب نبود برداشته قشنگترین قسمت اعتراف که همون موسیقی خفنش بود رو برداشته فقط همون ملودی اعتراف واسه من رو خونده باقیشم سر هم کرده
واقعا چسبید خیلی شادمهری شده
تنظیمش می ارزه به تنظیمای اون میلاد خالتور
9NIMA1
02-03-2019, 02:42 PM
(sm70)
ebihamed
02-03-2019, 02:47 PM
واقعا چسبید خیلی شادمهری شده
تنظیمش می ارزه به تنظیمای اون میلاد خالتور
خوب من نسبت به کار خود شادمهر دارم میگم خوب نشده خود مونا برزویی هم اصلا خوشش نیومده از این بازسازی افتضاح خصوصا ترانه ضعیفش ایشالا لو بره واسه شادمهر که اینو بشوره ببره
masoud741
02-03-2019, 03:31 PM
استوری مونا برزویی هم ببینید بلاکش کرده گفته برداشته ادامه ی شعر منو از خودش در آورده
آره انگار این یارو خیلی چرت میگه..ترانه شادمهر هم ک گفته الکیه..اگه قرار بود چیزی پخش بشه خود شادمهراعلام میکرد
Farbod-7
02-03-2019, 03:35 PM
خوب من نسبت به کار خود شادمهر دارم میگم خوب نشده خود مونا برزویی هم اصلا خوشش نیومده از این بازسازی افتضاح خصوصا ترانه ضعیفش ایشالا لو بره واسه شادمهر که اینو بشوره ببره
نسبت به اصلش اره درسته
ولی صدا نزدیک به شادمهره بیت اولم که اضافه کردن ساعتا همیشه خوابن بد نیست بیت دوم داغونه
ولی در کل خوب بود برای من لااقل بیشتر از کوه تا الان گوشش دادم
Hosein333
02-03-2019, 05:49 PM
کوه واقعا ضعیف بود
9NIMA1
02-03-2019, 07:35 PM
چیزی که مشخصه اینه که توی کارای جدید شادمهر هیچ حسی وجود نداره! و انگار فقط یه انجام وظیفه کرده برای خوندنشون. تنها دلیلشم اینه که خودش اونا رو نساخته
nasernew
02-03-2019, 08:01 PM
حالا با شعرش کاری ندارم اما تنظیمی که شادمهر واسه این آهنگ زده (اعتراف مونا برزویی که قسمتی ازش لو رفته رو میگم ) خیلی خیلی سرتر از تنظیم این آهنگه است .. نمیخوام تنظیم این یارو جوونه رو بکوبم اما اصلا قابل مقایسه با تنظیم اون دموی لو رفته نیست
Farbod-7
02-03-2019, 10:25 PM
حالا با شعرش کاری ندارم اما تنظیمی که شادمهر واسه این آهنگ زده (اعتراف مونا برزویی که قسمتی ازش لو رفته رو میگم ) خیلی خیلی سرتر از تنظیم این آهنگه است .. نمیخوام تنظیم این یارو جوونه رو بکوبم اما اصلا قابل مقایسه با تنظیم اون دموی لو رفته نیست
اصلا بحث مقایسه نیست
حال و هوامونو شادمهری کرد
ebihamed
02-04-2019, 12:26 PM
من با اجراشم حال نکردم زورکی میخاد صداشو شبیه شادمهر بکنه تنظیمشم اصلا قابل مقایسه با اون کار نیست
کاش اون لو میرفت که بفهمیم چقد تفاوت دارن
Farbod-7
02-04-2019, 12:40 PM
من با اجراشم حال نکردم زورکی میخاد صداشو شبیه شادمهر بکنه تنظیمشم اصلا قابل مقایسه با اون کار نیست
کاش اون لو میرفت که بفهمیم چقد تفاوت دارن
من خیلی وقته کاراشو دنبال میکنم سنش کمه اما سال هاست تنظیم میکنه یه آهنگ داره به اسم داداشی ماله 10 سال پیشه، گوش بده
اون زمان نه میلاد خالتوری وجود داشته نه سعید دینگ دینگی
nasernew
02-04-2019, 01:56 PM
اصلا بحث مقایسه نیست
حال و هوامونو شادمهری کرد
چون که قبلا یه تیکه از این آهنگ رو با صدای شادمهر شنیدی حال و هوات شادمهری شده و چون یه تیکش رو شادمهر ساخته و آهنگسازش شادمهره باعث شده با حسش حال کنی وگرنه اصلا چیز خاصی نداره .. و اتفاقا بحث مقایسه است و تمام دغدغه ما همین تنظیم نکردن خود شادمهر بوده و هست و ما فقط اثر خودشو میخوایم .. اگه قراره از کسی تعریف بکنیم که شدمهر نباشه ، خیلیا هستن که خیلی سرتر از این آقا هستن ..
ebihamed
02-04-2019, 02:01 PM
من خیلی وقته کاراشو دنبال میکنم سنش کمه اما سال هاست تنظیم میکنه یه آهنگ داره به اسم داداشی ماله 10 سال پیشه، گوش بده
میلاد هاشمی که وللش ولی اگه قرار به مقایسه با سعید زمانی باشه فکر میکنم سعید زمانی خیلی کارنامه ی پر بار تری داشته باشه
کار با شادمهر عصار نیما مسیحا مهدی یراحی احسان خواجه امیری و معین داشته هر چند خود زمانی هم در قیاس با امثال بهروز هیچی نیست
اما این شخصی که میگی با اینکه سالهاست اومده تو موزیک اما هیچ پیشرفتی نداشته و جایگاه خاصی هم نداره تو موزیک ما حالا یکی بهش علاقه ی شخصی داشته باشه
دلیل نمیشه بگیم آدم بزرگیه
ebihamed
02-04-2019, 02:02 PM
چون که قبلا یه تیکه از این آهنگ رو با صدای شادمهر شنیدی حال و هوات شادمهری شده و چون یه تیکش رو شادمهر ساخته و آهنگسازش شادمهره باعث شده با حسش حال کنی وگرنه اصلا چیز خاصی نداره .. و اتفاقا بحث مقایسه است و تمام دغدغه ما همین تنظیم نکردن خود شادمهر بوده و هست و ما فقط اثر خودشو میخوایم .. اگه قراره از کسی تعریف بکنیم که شدمهر نباشه ، خیلیا هستن که خیلی سرتر از این آقا هستن ..
دقیقا همینطوره قرار به تعریف از مقلدهای شادمهر باشه که خیلی از مقلدهای شادمهر از این کار درست ترن
nasernew
02-04-2019, 02:02 PM
من اصلا کاراشو دنبال نکردم و نمیکنم .. کلا با کسایی که قصد ادا در آوردن دارن زیاد حال نمیکنم( چه این یارو چه امین و امید یا چه رامین بی باک یا ... )
اینکارو یعنی تغییر صدا و شبیه کردن صدات به صدای یه هنرمند دیگه یه چیزی مثل شومن بودن و دلقک بازیه و مثل مسترسین که صدای همه خواننده هارو تقلید میکنه اینام قصد تقلید صدا دارن و بعضی وقتها زورکی میخوان اینکارو انجام بدن که نتیجه نمیده .. اگه نتیجه میداد الان ما منتظر اثر جدید شادمهر نبودیم و آثار همون مقلدهارو دنبال میکردیم
و هیچ کدوم اصلا نمیتونن شادمهر بشن ..
و اگه این دوستمون خیلی هنرمند بود باید خیلی زودتر از میلادخالتور و سعید دینگ دینگ واسه خودش یه اسم و رسمی دست و پا میکرد ( البته تو تنظیم منظورمه وگرنه صدا که تقلیدیه) و جزو هنرمندای نامبروان و درجه یک ایران میشد که نشده و تواناییشو نداشته که بعد از ده سال هنوز کسی اونو بشناسه و اگه به لطف شما نبود و اینجا معرفی نمیکردی من شاید تا همین لحظه هم نمیشناختمش
nasernew
02-04-2019, 02:15 PM
البته نظر هر کسی برای خودش محترمه و خوشحالم که بالاخره با یه آهنگی لذت بردی و حال کردی و بیشتر از اسم و شهرت ، همین لذت بردنه است که خیلی مهمه (sm10)
ولی من باز منتظر یه آهنگ با آهنگسازی و تنظیم شادمهر میمونم .. یعنی میشه؟(sm132)
شادمهر و آهنگسازی و تنظیم؟ ولی ارزو بر جوانان عیب نیست (sm70)
nasernew
02-04-2019, 02:18 PM
میلاد هاشمی که وللش ولی اگه قرار به مقایسه با سعید زمانی باشه فکر میکنم سعید زمانی خیلی کارنامه ی پر بار تری داشته باشه
کار با شادمهر عصار نیما مسیحا مهدی یراحی احسان خواجه امیری و معین داشته هر چند خود زمانی هم در قیاس با امثال بهروز هیچی نیست
اما این شخصی که میگی با اینکه سالهاست اومده تو موزیک اما هیچ پیشرفتی نداشته و جایگاه خاصی هم نداره تو موزیک ما حالا یکی بهش علاقه ی شخصی داشته باشه
دلیل نمیشه بگیم آدم بزرگیه
پس آلبوم جدید نیما مسیحا چی شد؟ (sm142)
ebihamed
02-04-2019, 03:01 PM
پس آلبوم جدید نیما مسیحا چی شد؟ (sm142)
مشخص نشده هنوز نمیدونم چرا نیما مسیحا سکته میده تا یه کار منتشر بکنه حیف این حجم صدا نیست که بعد از 20 سال حضور تو موسیقی تعداد آهنگهای منتشر شده ش کمتر از ماکان بند و سامان جلیلی و هیراد و ... باشه
masoud741
02-04-2019, 03:03 PM
مشخص نشده هنوز نمیدونم چرا نیما مسیحا سکته میده تا یه کار منتشر بکنه حیف این حجم صدا نیست که بعد از 20 سال حضور تو موسیقی تعداد آهنگهای منتشر شده ش کمتر از ماکان بند و سامان جلیلی و هیراد و ... باشه
داداش خبر جدیدی از آهنگ شادمهر بدستت نرسیده؟؟
Farbod-7
02-04-2019, 03:07 PM
من اصلا کاراشو دنبال نکردم و نمیکنم .. کلا با کسایی که قصد ادا در آوردن دارن زیاد حال نمیکنم( چه این یارو چه امین و امید یا چه رامین بی باک یا ... )
اینکارو یعنی تغییر صدا و شبیه کردن صدات به صدای یه هنرمند دیگه یه چیزی مثل شومن بودن و دلقک بازیه و مثل مسترسین که صدای همه خواننده هارو تقلید میکنه اینام قصد تقلید صدا دارن و بعضی وقتها زورکی میخوان اینکارو انجام بدن که نتیجه نمیده .. اگه نتیجه میداد الان ما منتظر اثر جدید شادمهر نبودیم و آثار همون مقلدهارو دنبال میکردیم
و هیچ کدوم اصلا نمیتونن شادمهر بشن ..
و اگه این دوستمون خیلی هنرمند بود باید خیلی زودتر از میلادخالتور و سعید دینگ دینگ واسه خودش یه اسم و رسمی دست و پا میکرد ( البته تو تنظیم منظورمه وگرنه صدا که تقلیدیه) و جزو هنرمندای نامبروان و درجه یک ایران میشد که نشده و تواناییشو نداشته که بعد از ده سال هنوز کسی اونو بشناسه و اگه به لطف شما نبود و اینجا معرفی نمیکردی من شاید تا همین لحظه هم نمیشناختمش
به هر حال من از قدیم سبک تنظیماشو دوست داشتم چون خیلی نزدیک به صفاریانه
به اسم دست و پا کردن نیست الان میلاد خالتور مثلا اسم داره؟ باید ر.. تو اسمش با این تنظیمای مسخرش
یه بچه شهرستانی خیلی سخته بدون پول اسمش بالا بیاد
واقعا آهنگ کوه تنظیم داشت؟ آدم از سمپل هاش خندش میگیره
ebihamed
02-04-2019, 04:09 PM
داداش خبر جدیدی از آهنگ شادمهر بدستت نرسیده؟؟
نه خبری نیست هنوز
masoud741
02-04-2019, 04:19 PM
نه خبری نیست هنوز
یعنی احتمال داره ولنتاین نیاد؟؟؟
دلم ی آهنگ تو مایه های حالم عوض میشه میخواد(sm74)
nasernew
02-04-2019, 06:28 PM
به هر حال من از قدیم سبک تنظیماشو دوست داشتم چون خیلی نزدیک به صفاریانه
به اسم دست و پا کردن نیست الان میلاد خالتور مثلا اسم داره؟ باید ر.. تو اسمش با این تنظیمای مسخرش
یه بچه شهرستانی خیلی سخته بدون پول اسمش بالا بیاد
واقعا آهنگ کوه تنظیم داشت؟ آدم از سمپل هاش خندش میگیره
شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..
نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه
nasernew
02-04-2019, 06:33 PM
یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشن
Farbod-7
02-04-2019, 06:59 PM
شما اگه آهنگای دیگه ای با تنظیمهای این هنرمند داری برام به اشتراک بزاری ممنون میشم حالا خوانندش زیاد مهم نیست و هدف شنیدن تنظیم هاشه حالا خودمم سرچ میکنم .. چون مقایسه ات با صفاریان و نزدیک دونستن تنظیمهاش به نابغه ای مثل صفاریان آدم و وسوسه میکنه بقیه آهنگاشو هم گوش کنه .. البوم شبح با گذشت این همه زمان هنوز جزو آلبومهای فوق تکنیکی ایرانه ... اگه اونطور که میگی تنظیمهاش واقعا شبیه به تنظیمهای صفاریان باشه که خودمم طرفدارش میشم و چی از این بهتر ..
نه میلاد خالتور هم اسم و رسمی نداره و اگه داره فقط بین هنرمندا داره .. اسم و رسم به اسمایی مثل قمیشی و شادمهر و صفاریان و برادرای چشم آذر و اینا میگن .. میلاد هاشمی حتی نزدیک به این اسمها هم نشده چه برسه که همسطح اونا هم باشه
بیخیال منتظر بمونیم ببینیم شادمهر بالاخره میخواد آهنگ بسازه یا نه
ebihamed
02-04-2019, 08:35 PM
بیخیال منتظر بمونیم ببینیم شادمهر بالاخره میخواد آهنگ بسازه یا نه
متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشه
ebihamed
02-04-2019, 08:36 PM
یکی از آلبومهایی که شدیدا منتظرم منتشر بشه آلبوم جدید نیما مسیحاست .. حالا چاووشی و داریوش و ابی و شادمهر و قمیشی به کنار که شدیدا منتظر آلبومهای جدیدشون هستم و شاید دیگه آلبومی ازشون منتشر نشه اما میدونم آلبوم جدید نیما مسیحا جزو بهترین آلبومها میشه .. تو نیمچه سنتی ها هم علی زندوکیلی معلومه آلبوم خوبی داره جمع میکنه.. حسین زمان هم داشت قدمهای خوبی برمیداشت که فعلا متوقف شده و البومهای بعدی علیرضاعصار و مانی رهنما رو نمیدونم چی از اب درمیان اما امیدوارم قشنگ باشن
دقیقا تو این چند سال هم هر سینگلی داده نیما شاهکار بوده
ebihamed
02-04-2019, 08:38 PM
یعنی احتمال داره ولنتاین نیاد؟؟؟
دلم ی آهنگ تو مایه های حالم عوض میشه میخواد(sm74)
مشخص نیس والا چون قرار بود تولدش پخش بشه افتاد عقب تر و ولنتاین اوکی شده بود ولی نمیدونم باز چی میشه اگه منظورت سبک آهنگی مثل حالم هست میشه هست که باید بگم کاری که گفتم آرومه
Farbod-7
02-04-2019, 09:14 PM
متاسفانه تو شرایطی هست شادمهر که داره تبدیل به معجزه میشه یه روز کاری با آهنگسازی و تنظیم خودش بیاد چون داره از کنسرتهاش به خوبی پول در میاره و هر از گاهی یه سینگل هم میده زیاد دیگه خودشو تو زحمت نمیندازه حاضری خوردن بهش مزه کرده تا جایی که من میدونم حالا حالاها روال پخش کارهاش همینه یعنی با دیکران کار میده تنها کار ساخته ی خودش کار بی کلام بود که اونم رفت تو نوبت پخش و اصلا هم معلوم نیس بره تو آرشیو یا پخش بشه
پس ما هم یواش یواش باید بیخیال بشیم
ebihamed
02-04-2019, 09:20 PM
پس ما هم یواش یواش باید بیخیال بشیم
من خودمم به شخصه لااقل تا چند سال امید زیادی ندارم تکرارم نکن آخرین آهنگسازی و تنظیمش بود که به خاطر شعر معمولیش به حقش نرسید و گرنه ملودی و تنظیم ارکسترالش واقعا سبک کارهای بزرگان موسیقی بود و سبک کارهای داخل ایرانش مثل بی نهایت شب پرپرواز و قفس
masoud741
02-04-2019, 09:29 PM
مشخص نیس والا چون قرار بود تولدش پخش بشه افتاد عقب تر و ولنتاین اوکی شده بود ولی نمیدونم باز چی میشه اگه منظورت سبک آهنگی مثل حالم هست میشه هست که باید بگم کاری که گفتم آرومه
اوکی... انشالله ک همون ولنتاین پخش بشه
Farbod-7
02-04-2019, 09:30 PM
من خودمم به شخصه لااقل تا چند سال امید زیادی ندارم تکرارم نکن آخرین آهنگسازی و تنظیمش بود که به خاطر شعر معمولیش به حقش نرسید و گرنه ملودی و تنظیم ارکسترالش واقعا سبک کارهای بزرگان موسیقی بود و سبک کارهای داخل ایرانش مثل بی نهایت شب پرپرواز و قفس
البته امید به پخش کارهای اتود و پخش نشده توسط دوستان هست(sm59)
Farbod-7
02-04-2019, 09:31 PM
تکرارم نکن رو باید ابی میخوند
Hosein333
02-04-2019, 09:55 PM
به این میگن خواننده سالی باید یه قطعه منتشر شه
چاووشی هم خواننده خوبی بود ولی اوایل زرت زرت کار جدید میداد و الان یه امار از کاراش بگیری کلی ترک داده
و ترکهای قبلی قابل مقایسه با الانش نیستن
ebihamed
02-04-2019, 10:40 PM
البته امید به پخش کارهای اتود و پخش نشده توسط دوستان هست(sm59)
امیدوارم
ebihamed
02-04-2019, 10:43 PM
تکرارم نکن رو باید ابی میخوند
درسته البته خود شادمهر توی ایران تو این فضاها میخوند ولی خارج از کشور اون فضا رو دیگه کار نکرد ولی اگه صدای حجم دار مثل ابی نیما مسیحا میخوندن خیلی بهتر میشد روزی که اعتراف مونا از آلبوم تجربه کن حذف شد حالم گرفته شد چون قرار بود دو ملودی و تنظیم شادمهر تکرارم نکن و اعتراف تو آلبوم باشه که هر دوش موسیقی خفن داشت و قوی بود
Hosein333
02-04-2019, 10:44 PM
میشه لینک دانلود بزاری فربد جان
تو اینترنت نیست
ebihamed
02-04-2019, 10:44 PM
به این میگن خواننده سالی باید یه قطعه منتشر شه
چاووشی هم خواننده خوبی بود ولی اوایل زرت زرت کار جدید میداد و الان یه امار از کاراش بگیری کلی ترک داده
و ترکهای قبلی قابل مقایسه با الانش نیستن
در مورد چاوشی ولی من اعتقادم اینه از آلبوم پاروی بی قایق به بعد هر چی اومد جلوتر کارهاش پخته تر شد آخرین آلبومشم که دیگه نقطه ی عطف هنریش بود و من مطمئنم آلبوم قمارباز هم قطعا حرف زیادی برای گفتن داره
Hosein333
02-04-2019, 10:47 PM
در مورد چاوشی ولی من اعتقادم اینه از آلبوم پاروی بی قایق به بعد هر چی اومد جلوتر کارهاش پخته تر شد آخرین آلبومشم که دیگه نقطه ی عطف هنریش بود و من مطمئنم آلبوم قمارباز هم قطعا حرف زیادی برای گفتن داره
دقیقا قبلا خیلی پرکار بود و کاراش بسیار ضعیف ولی الان خیلی قدرت داره
و شادمهر الان نسبت به گذشته یعنی بعد البوم طرفدار ضعیف شده
masoud741
02-04-2019, 10:48 PM
داداش هر موقع خبر جدیدی از آهنگ جدید بدست آوردی مارا هم در جریان بذار
Farbod-7
02-04-2019, 11:30 PM
میشه لینک دانلود بزاری فربد جان
تو اینترنت نیست
تک آهنگ هاش همه تو نکس وان هست
البومش هم اسمش استرس که سرچ کنی هست
Farbod-7
02-04-2019, 11:32 PM
درسته البته خود شادمهر توی ایران تو این فضاها میخوند ولی خارج از کشور اون فضا رو دیگه کار نکرد ولی اگه صدای حجم دار مثل ابی نیما مسیحا میخوندن خیلی بهتر میشد روزی که اعتراف مونا از آلبوم تجربه کن حذف شد حالم گرفته شد چون قرار بود دو ملودی و تنظیم شادمهر تکرارم نکن و اعتراف تو آلبوم باشه که هر دوش موسیقی خفن داشت و قوی بود
حواست نیست که پخش شد اونم امیدوارم پخش بشه
Hosein333
02-05-2019, 07:16 AM
حواست نیست که پخش شد اونم امیدوارم پخش بشه
ایشالا که پخش میشه
اگه پخش شه من دو سال اهنگم تامین میشه حداقل
9NIMA1
02-05-2019, 10:23 PM
اينجانب مهدی یراحی، توسطِ مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامى تا اطلاع ثانوی عملاً از هرگونه فعاليتِ رسمیِ هنری منع شدهام. بههمین دلیل مجوزهای اجراى من در تمامى كنسرتهاى تهران و شهرستانها (از جمله تور جشنواره رفاه "برفاره") لغو شده است.
فارغ از تمامى خساراتِ مادی و معنوی تحمیل شده، قطعاً بزرگترين ضايعهی اين محدودیت براى من، محروم ماندن از ديدارِ شما مخاطبان عزيز است.
.
.
.
گوه تو این مملکت ... اینم ممنوع شد... یه مشت گاو و گوسفند کشورو اداره میکنن! البته اگه اسمشو بشه گذاشت اداره! حیفِ گاو و گوسفند حداقل یه خاصیتی دارن
entehaa
02-06-2019, 09:52 PM
این چندتا کار جدید امین و امید رو اگه نشنیدید حتما گوش بدید بخصوص ترانههاش که از مهدی کساییان هست عالیه
خودم همین بسه و بیزار رو خیلی دوست دارم بقیه هم واقعا عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][128].mp3
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3
ebihamed
02-06-2019, 11:17 PM
این چندتا کار جدید امین و امید رو اگه نشنیدید حتما گوش بدید بخصوص ترانههاش که از مهدی کساییان هست عالیه
خودم همین بسه و بیزار رو خیلی دوست دارم بقیه هم واقعا عالیه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][128].mp3
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3
البته سلیقه ها فرق میکنه من از اساس مخالف هر گونه خواننده ی تقلیدی هستم اونم تقلیدی دست چندمی مثل این دو نفر کارهای این دو نفرم در حد توان خودشونه ولی هیچوقت به سطح متوسط مارکت فعلی هم نمیرسن
Farbod-7
02-07-2019, 12:17 AM
(sm2)
ebihamed
02-07-2019, 12:38 AM
(sm2)
چقدم تابلوئه که صدای شادمهر نیست بعد طرف تو کامنتهاش که بهش میگن این شادمهر نیست با پر رویی میگه اگه شعر منه که میدونم خوانندش کیه
9NIMA1
02-07-2019, 01:23 AM
چقدم تابلوئه که صدای شادمهر نیست بعد طرف تو کامنتهاش که بهش میگن این شادمهر نیست با پر رویی میگه اگه شعر منه که میدونم خوانندش کیه
احتمالا خود این یارو هم سر کاره!(sm2)
Hosein333
02-07-2019, 11:22 AM
البته سلیقه ها فرق میکنه من از اساس مخالف هر گونه خواننده ی تقلیدی هستم اونم تقلیدی دست چندمی مثل این دو نفر کارهای این دو نفرم در حد توان خودشونه ولی هیچوقت به سطح متوسط مارکت فعلی هم نمیرسن
این امین و امید خیلی تابلو میخونن
دهنشون رو کج میکنن تا مثل شادمهر بخونن
کلا حرکات سر و دست شادمهر هم موقعی که میخونن تقلید میکنن