توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
Hosein333
02-07-2019, 11:23 AM
احتمالا خود این یارو هم سر کاره!(sm2)
(sm59)
ebihamed
02-07-2019, 11:26 AM
این امین و امید خیلی تابلو میخونن
دهنشون رو کج میکنن تا مثل شادمهر بخونن
کلا حرکات سر و دست شادمهر هم موقعی که میخونن تقلید میکنن
صداشون خیلی بده هیچی از خودشون برای ارائه ندارن فقط ادا در میارن
masoud741
02-07-2019, 12:07 PM
آقا فکر کنم آهنگ جدید دیگه ولنتاین پخش نمیشه رفت واسه عید
Farbod-7
02-07-2019, 01:17 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
(sm25)
Hosein333
02-07-2019, 02:02 PM
(sm25)
داغ دلمو تازه کردی فربد
فقط اون لحظه که میگه من نوازنده هستم و اونقدر کار خوب دارم که به همه خواننده ها میتونم اهنگ بدم
entehaa
02-07-2019, 02:54 PM
البته سلیقه ها فرق میکنه من از اساس مخالف هر گونه خواننده ی تقلیدی هستم اونم تقلیدی دست چندمی مثل این دو نفر کارهای این دو نفرم در حد توان خودشونه ولی هیچوقت به سطح متوسط مارکت فعلی هم نمیرسن
ولی برای من در بیابان لنگه کفشی غنیمت است. حالا که خودش کشیده کنار لااقل از کپی دسته چندمش ناچارا لذت میبرم
Farbod-7
02-07-2019, 04:03 PM
ولی برای من در بیابان لنگه کفشی غنیمت است. حالا که خودش کشیده کنار لااقل از کپی دسته چندمش ناچارا لذت میبرم
منم چند روز پیش همینو گفتم
9NIMA1
02-08-2019, 01:46 AM
(sm25)
(sm81) آخه چراااااا! واقعا این شادمهر جدیدو درک نمیکنم(sm172) ای کاش یه روزی فاز الانشو بتونیم بفهمیم ! دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار از دستش دیگه...
ebihamed
02-08-2019, 02:11 AM
خوب دیگه اینم نظر شماست ولی برای من بدترین آهنگ شادمهر از بهترین کار امثال اینا قشنگتره حتی اگه شادمهر خورپوف کنه تو یه آهنگ در پیت بهتر از کارای ایناست البته اینم نظر منه
ebihamed
02-08-2019, 02:12 AM
ولی در کل بخام از موسیقی جز شادمهر لذت ببرم به جای اینکه برم سراغ خواننده های تقلیدی میرم سراغ یراحی چاوشی نیما مسیحا مانی رهنما حامی و ...
Hosein333
02-08-2019, 11:14 AM
خوب دیگه اینم نظر شماست ولی برای من بدترین آهنگ شادمهر از بهترین کار امثال اینا قشنگتره حتی اگه شادمهر خورپوف کنه تو یه آهنگ در پیت بهتر از کارای ایناست البته اینم نظر منه
(sm120)
(sm2)
entehaa
02-08-2019, 12:32 PM
ebihamed
02-08-2019, 11:46 PM
(sm81) آخه چراااااا! واقعا این شادمهر جدیدو درک نمیکنم(sm172) ای کاش یه روزی فاز الانشو بتونیم بفهمیم ! دلم میخواد سرمو بکوبم دیوار از دستش دیگه...
فاز الانش گشادی مفرط و تبدیل شدن به یه خواننده ی مارکتی که فقط جهت فروش بلیطهای کنسرتش هر از گاهی سینگل میده
9NIMA1
02-08-2019, 11:56 PM
فاز الانش گشادی مفرط و تبدیل شدن به یه خواننده ی مارکتی که فقط جهت فروش بلیطهای کنسرتش هر از گاهی سینگل میده
یعنی ببخشید طرفداراش به چیزشن!!؟(sm120) همچین آدمی نبود... نمیدونم تنش به تن کی خورده اینجوری شده! گلیم باف لعنت الله علیه(sm70)
Farbod-7
02-09-2019, 12:49 PM
یعنی ببخشید طرفداراش به چیزشن!!؟(sm120) همچین آدمی نبود... نمیدونم تنش به تن کی خورده اینجوری شده! گلیم باف لعنت الله علیه(sm70)
بله طرفدارایی که آهنگ همیشگی و عقل و عشق و کوه براشون بهترین هست به چیزشن(sm2)
ebihamed
02-09-2019, 01:07 PM
دیگه من فازشو گفتم حالا تنش به تنه کدوم خری خورده رو نمیدونم ولی بازم میگم بهتره منتظر اون شادمهری که اونهمه سال میشناختین فعلا نباشین شادمهر الان فقط یه خواننده س والسلام
Hosein333
02-09-2019, 02:40 PM
من که فکر میکنم برگشتی در کار نیست
قراره شادمهر همین اهنگهایی مثل کوه رو ادامه بده
اگه هم بخواد خودش کار بده ۱۰ تا با این عوامل کار میده یکی خودش میده که اونم کنسلش میکنه
Mehdi67
02-09-2019, 02:56 PM
(sm19)
sibiloo
02-09-2019, 03:59 PM
گوش کنید این اهنگو و لذت ببرید از این همه زیبایی (sm50)
گیتار دیوونه کنندش مخصوصا چند ثانیه اخر اهنگ ...
یکی از فانتزیام همکاری شادمهر با این یاروعه (sm27)
Gsshop
02-12-2019, 03:20 PM
سالار عقیلی
masoud741
02-13-2019, 08:04 PM
ولنتاین هم اومد و خبری از آهنگ جدید نشد
entehaa
02-14-2019, 03:17 PM
ملودی این اهنگ چقدر اشناس. کسی میدونه مال کدوم اهنگه؟
GreenWorld
02-14-2019, 03:54 PM
ملودی این اهنگ چقدر اشناس. کسی میدونه مال کدوم اهنگه؟
آهنگ قدیمی رضا صادقی به نام"سهم ما" شبیهه اونه به نظر من
خستم از تظاهر ایستادگی،جای دندون هزار گرگ رو تنم،نه کسی میدونه که من چی میخوام،نه خودم دونستم عیب کار کجاس!
entehaa
02-14-2019, 06:58 PM
آهنگ قدیمی رضا صادقی به نام"سهم ما" شبیهه اونه به نظر من
خستم از تظاهر ایستادگی،جای دندون هزار گرگ رو تنم،نه کسی میدونه که من چی میخوام،نه خودم دونستم عیب کار کجاس!
نه احساس میکنم کامل کاور کرده از یه کار دیگه
Farbod-7
02-14-2019, 09:59 PM
نه احساس میکنم کامل کاور کرده از یه کار دیگه
پلی که شد احساس کردم مازیار فلاحی داره میخونه ولی کدوم آهنگش نمیدونم(sm128)
entehaa
02-14-2019, 10:10 PM
پلی که شد احساس کردم مازیار فلاحی داره میخونه ولی کدوم آهنگش نمیدونم(sm128)
پیداش کردم
یوسف زمانی روز عشق
Hosein333
02-15-2019, 02:02 AM
مصاحبه مونا برزویی
hoohoo
02-15-2019, 05:16 PM
من بودم اون کوهــــــــــــی کـــــــــــــه به چـــــشمای توو کوچیکـــــــــــــــه (sm127)(sm81)
masoud741
02-16-2019, 02:15 AM
ebihamed
داداش پخش آهنگ باز عقب افتاد؟؟؟
ebihamed
02-16-2019, 11:49 AM
@ebihamed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
داداش پخش آهنگ باز عقب افتاد؟؟؟
چه عرض کنم احتمالا در حال شمارش پول بلیطهای کنسرتشه وقت نداره کار بده بیرون
GreenWorld
02-16-2019, 04:14 PM
آهنگ "عاشق" سیاوش قمیشی رو که گوش دادم نمیدونم چرا حسرت شادمهرو خوردم،شادمهری که دیگه الان راضی شده به لقمه ی آماده شده و کارای دم دستی فقط واسه کنسرت گذاشتن،کاشکی استاد قمیشی رو واقعا الگوش قرار میداد که بعد اینهمه تجربه و آهنگ ساختن هنوز که هنوزه ملودی میسازه و میخونه اونم چه ملودیایی،آدم لذت میبره و چه انتخاب شعرای عالی ای،همیشه موسیقیش حس گذشتشو به آدم میده در عین متفاوت بودن اما شادمهر که سنش خیلی خیلی کمتره دیگه آنچنان انگیزه واسه ساختن کارای خاصو نداره البته صد درصد چند سال دیگه پشیمون میکنه که چرا اینسالا رو از دست داده به راحتی...با اینکه کارایی که دیگران مخصوصا تیم پویان واسش ساختن خیلی توشون کار خوب و عالی بوده ولی خب کارای ساخته ی خودش(کارای خوبش البته نه همش)یه چی دیگه بود اونم بخاطر وسواسی که رو کاراش داشت و الان حتی اون وسواسو رو کارای خودشم نداره..حیف!!(sm50)
ebihamed
02-16-2019, 08:10 PM
آهنگ "عاشق" سیاوش قمیشی رو که گوش دادم نمیدونم چرا حسرت شادمهرو خوردم،شادمهری که دیگه الان راضی شده به لقمه ی آماده شده و کارای دم دستی فقط واسه کنسرت گذاشتن،کاشکی استاد قمیشی رو واقعا الگوش قرار میداد که بعد اینهمه تجربه و آهنگ ساختن هنوز که هنوزه ملودی میسازه و میخونه اونم چه ملودیایی،آدم لذت میبره و چه انتخاب شعرای عالی ای،همیشه موسیقیش حس گذشتشو به آدم میده در عین متفاوت بودن اما شادمهر که سنش خیلی خیلی کمتره دیگه آنچنان انگیزه واسه ساختن کارای خاصو نداره البته صد درصد چند سال دیگه پشیمون میکنه که چرا اینسالا رو از دست داده به راحتی...با اینکه کارایی که دیگران مخصوصا تیم پویان واسش ساختن خیلی توشون کار خوب و عالی بوده ولی خب کارای ساخته ی خودش(کارای خوبش البته نه همش)یه چی دیگه بود اونم بخاطر وسواسی که رو کاراش داشت و الان حتی اون وسواسو رو کارای خودشم نداره..حیف!!(sm50)
عاشق خیلی قشنگ بود و در کنارش کار گل سرخ زندوکیلی با ملودی افکاری هم بی نظیر بود افکاری در زمینه ی آهنگسازی روز به روز در حال پر بار کردن کارنامه ی خودشه و بعدها قطعا از اون به عنوان یکی از آهنگسازهای برجسته ی اواخر دهه هشتاد و دهه ی نود و احتمالا بعد از اون نام خواهند برد شادمهرم نمیدونه خودش با خودش چکار کنه فقط الان براش درآمد مهمه راجب وحید پویان هم باهات موافقم کارهای خوبی داشت با شادمهر کارهای ضعیفم داشت ولی در کل سبک کارش به شادمهر نخورد واسه همین هوادرا دوست نداشتن کارهاشو ولی دقت کنی کار خونه ی آرزوی معین واقعا شاهکار بود یا شمال معین
Farbod-7
02-16-2019, 08:58 PM
عاشق خیلی قشنگ بود و در کنارش کار گل سرخ زندوکیلی با ملودی افکاری هم بی نظیر بود افکاری در زمینه ی آهنگسازی روز به روز در حال پر بار کردن کارنامه ی خودشه و بعدها قطعا از اون به عنوان یکی از آهنگسازهای برجسته ی اواخر دهه هشتاد و دهه ی نود و احتمالا بعد از اون نام خواهند برد شادمهرم نمیدونه خودش با خودش چکار کنه فقط الان براش درآمد مهمه راجب وحید پویان هم باهات موافقم کارهای خوبی داشت با شادمهر کارهای ضعیفم داشت ولی در کل سبک کارش به شادمهر نخورد واسه همین هوادرا دوست نداشتن کارهاشو ولی دقت کنی کار خونه ی آرزوی معین واقعا شاهکار بود یا شمال معین
کارهای پویان با بقیه برای این خوب بوده چون اونا خودشون آهنگساز نبودن ولی با شادمهر چون خیلی ضعیفتر از شادمهره ضعف کارهاش به چشم میاد
شادمهر هم برای حال و روز این روزاش نه جوابی میده نه کسی هست ازش بپرسه کل حرف هایی که خودش میگفتو زیر پا گذاشته شده یا آدم دیگه
Hosein333
02-16-2019, 09:25 PM
شادمهر هیچ موقع پشیمون نمیشه از کاراش حتی اگه اشتباه کنه
ebihamed
02-16-2019, 11:58 PM
کارهای پویان با بقیه برای این خوب بوده چون اونا خودشون آهنگساز نبودن ولی با شادمهر چون خیلی ضعیفتر از شادمهره ضعف کارهاش به چشم میاد
شادمهر هم برای حال و روز این روزاش نه جوابی میده نه کسی هست ازش بپرسه کل حرف هایی که خودش میگفتو زیر پا گذاشته شده یا آدم دیگه
دقیقا منظور من همینه شاید یه روز سیاوش قمیشی هم برای شادمهر کار بسازه هوادارا خوششون نیاد حتی اگه اون کار خوب بشه چون اونا سالها عادت کرده بودن شادمهر همه ی کارهاشو خودش بکنه
ebihamed
02-16-2019, 11:59 PM
البته اینم بگما شادمهر تو کارهای تصویر و نقطه ضعف زیاد نشونی از شادمهر دوران اوج رو نداشت هر چقدرم به تنظیم کارها ربط بدیم ولی واقعیته
Hosein333
02-17-2019, 09:31 AM
صدام بزن و تنهاییام یه لول بالاتر از بقیه اهنگهای دو البوم اخر بود
Farbod-7
02-17-2019, 07:37 PM
البته اینم بگما شادمهر تو کارهای تصویر و نقطه ضعف زیاد نشونی از شادمهر دوران اوج رو نداشت هر چقدرم به تنظیم کارها ربط بدیم ولی واقعیته
اونا هم در سطح همون آلبوم بودن با تنظیم خودش یکم بهتر میشدن ولی در حد همون البوم بودن
ebihamed
02-17-2019, 08:20 PM
اونا هم در سطح همون آلبوم بودن با تنظیم خودش یکم بهتر میشدن ولی در حد همون البوم بودن
دقیقا همینطوره احتمالا خودشم متوجه این قضیه شده که یه کم از فضای آهنگسازی و تنظیم فاصله گرفته
Farbod-7
02-17-2019, 08:34 PM
دقیقا همینطوره احتمالا خودشم متوجه این قضیه شده که یه کم از فضای آهنگسازی و تنظیم فاصله گرفته
بازم من بهش حق نمیدم اگه قرار هم خودش هم اونا متوسط باشن پس چرا خودش نسازه؟
خدایی این آهنگ کوه این چه تنظیمیه داره فکر کنم اینو خودش 20 دقیقه میتونست تنظیم کنه
Farbod-7
02-17-2019, 09:00 PM
مرحبا سیاوش(sm127)
entehaa
02-17-2019, 09:52 PM
مرحبا سیاوش(sm127)
کجاش مرحبا داره برداشته کاور کرده معلوم نیست داستان چیه. البته اگه منظورت سیاوش صحنست
hoohoo
02-17-2019, 09:56 PM
سالار عقیلی
(sm142)(sm54)
hoohoo
02-17-2019, 09:57 PM
این جوری نیس
شاید دیگه اون حس قدیمُ نداره (sm81)
hoohoo
02-17-2019, 09:59 PM
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm8 1)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
Farbod-7
02-17-2019, 10:52 PM
کجاش مرحبا داره برداشته کاور کرده معلوم نیست داستان چیه. البته اگه منظورت سیاوش صحنست
تو هیچ وقت نرفتی لب جاده تا انتظارو بفهمی(sm127)
ebihamed
02-17-2019, 11:01 PM
کار سیاوش قشنگ بود ولی یجورایی فضای همون آهنگ قول بود تو آلبوم آخر اما با تنظیم خیلی خیلی بهتر الیاس شیرزاد
ebihamed
02-17-2019, 11:04 PM
این جوری نیس
شاید دیگه اون حس قدیمُ نداره (sm81)
شادمهر توی آرشیوش انقد کار خوب داره که نیازی نباشه دیکه ملودی تازه ای بسازه شاید اگه از همون آرشیوش حای نقطه ضعف و تصویر میذاشت تو آلبوم بهتر میشد فرق سطح آهنگهای شادمهر و پویان رو فهمید متاسفانه این دو کار پایین تر از سرنوشت و صدام بزن قرار میگیره ولی اگه کاری مثل اعتراف مونا رو میذاشت با قدرت از همه کارهای آلبوم بهتر بود
Farbod-7
02-17-2019, 11:11 PM
شادمهر توی آرشیوش انقد کار خوب داره که نیازی نباشه دیکه ملودی تازه ای بسازه شاید اگه از همون آرشیوش حای نقطه ضعف و تصویر میذاشت تو آلبوم بهتر میشد فرق سطح آهنگهای شادمهر و پویان رو فهمید متاسفانه این دو کار پایین تر از سرنوشت و صدام بزن قرار میگیره ولی اگه کاری مثل اعتراف مونا رو میذاشت با قدرت از همه کارهای آلبوم بهتر بود
تو این چند سال هیچ وقت ناامیدتر از الان نبودم
hoohoo
02-17-2019, 11:29 PM
ربطی به ترانه هم نداره به نظرم (sm81)
نه ک مهم نیستا خیلی هم مهمه
ولی اگه شادمهر ی کار (به قول خودمون) شادمهری انجام می داد تاثیر همه ی اینا کم تر می شد (sm50)
.
.
و این ک خیلی ها می گن دیگه نمی تونه رو هم قبول ندارم
نمی خواد (sm172)
AMIR HOSEIN
02-18-2019, 02:13 AM
سلام.دوستان کنسرت شادمهر که تو ایران پخش شده که گیتار میزنه و میخونه با کیفیت اورجینالش پیدا میشه
ebihamed
02-18-2019, 10:35 AM
سلام.دوستان کنسرت شادمهر که تو ایران پخش شده که گیتار میزنه و میخونه با کیفیت اورجینالش پیدا میشه
اون کنسرت نیست کارهای آلبوم مسافر رو با گروه به صورت ویدیو خونده
ebihamed
02-18-2019, 10:37 AM
تو این چند سال هیچ وقت ناامیدتر از الان نبودم
نمیدونم در آینده چی میشه و آیا شادمهر میشه همون شادمهری که پکیج بود یا نه اما در حال حاضر بخام بگم میگم احتمالش صفره
9NIMA1
02-18-2019, 10:41 AM
(sm50)
AMIR HOSEIN
02-18-2019, 12:15 PM
اون کنسرت نیست کارهای آلبوم مسافر رو با گروه به صورت ویدیو خونده
ممنون پس همون ویدیوها کاملش هست
ebihamed
02-18-2019, 02:03 PM
ممنون پس همون ویدیوها کاملش هست
آره موجوده سرچ کنی پیدا میکنی هزار و یکشب حدیث مهربونی سل وحشی بی تابی مشق سکوت فکر کنم بود
AMIR HOSEIN
02-18-2019, 04:19 PM
آره موجوده سرچ کنی پیدا میکنی هزار و یکشب حدیث مهربونی سل وحشی بی تابی مشق سکوت فکر کنم بود
ممنون ویدئوی مسافرشم هست
pangabi
02-18-2019, 04:37 PM
کاش جای این * شعرای جدید یه ملودی از افکاری میگرفت یه ترانه هم از بمانی
KamkarDel
02-18-2019, 04:45 PM
همون بهتر که این کار رو نمیکنه (sm50) کاراش شبیهِ اونا میشه، بدرد نمیخوره...
ebihamed
02-18-2019, 04:48 PM
همون بهتر که این کار رو نمیکنه (sm50) کاراش شبیهِ اونا میشه، بدرد نمیخوره...
کارای اونا به درد نمیخوره؟ یعنی آلبومهایی که با داریوش با ابی با گوگوش و ترکهایی که با معین با عصار نیما مسیحا احسان یا زندوکیلی و ... کار کرده از نظر شما به درد نمیخوره؟ واقعا شگفت زده شدم 😀😀
KamkarDel
02-18-2019, 04:53 PM
نه منظور من این نبود که این گروه، کار های خوبی انجام ندادند و نمیدن... منظور من اینه که شادمهر اگه بره سمتشون، موزیک هایی ازش میشنویم که درسته خوبه اما تکراریه یجورایی و خلاقیت جدیدی توش نیست... به این دلیل میگم... روزبه بمانی رو قبول دارم اما ملودی هایی که میذارن، تکراریه، خلاقیت خاصی توشون دیده نمیشه...
ebihamed
02-18-2019, 07:45 PM
نه منظور من این نبود که این گروه، کار های خوبی انجام ندادند و نمیدن... منظور من اینه که شادمهر اگه بره سمتشون، موزیک هایی ازش میشنویم که درسته خوبه اما تکراریه یجورایی و خلاقیت جدیدی توش نیست... به این دلیل میگم... روزبه بمانی رو قبول دارم اما ملودی هایی که میذارن، تکراریه، خلاقیت خاصی توشون دیده نمیشه...
اگه نقدتون به علیرضا افکاریه خوب علیرضا تو خط ملودی خودش شاهکارهای فراوانی خلق کرده که این خودش یه هنر بی نظیره شما اگه به کارهای آهنگسازهای گذشته هم گوش کرده باشی میبینی خیلیاشون امضاشون تو ملودیهاشون هست مثلا بابک بیات شما میتونی فضای کارهای بابک بیات رو گوش کنی و ببینی این فضا تو اکثر کارهاش بوده ولی هر کدوم زیبایی خودشونو داشتن
9NIMA1
02-18-2019, 10:53 PM
حرفای خنده دار میزنن بعضیا!!!(sm2)
9NIMA1
02-18-2019, 10:55 PM
اگه نقدتون به علیرضا افکاریه خوب علیرضا تو خط ملودی خودش شاهکارهای فراوانی خلق کرده که این خودش یه هنر بی نظیره شما اگه به کارهای آهنگسازهای گذشته هم گوش کرده باشی میبینی خیلیاشون امضاشون تو ملودیهاشون هست مثلا بابک بیات شما میتونی فضای کارهای بابک بیات رو گوش کنی و ببینی این فضا تو اکثر کارهاش بوده ولی هر کدوم زیبایی خودشونو داشتن
(sm176)
موافقم. افکاری(البته دیگه میشه گفت استاد افکاری!) درجه یکه
nasernew
02-21-2019, 12:52 AM
من آهنگ گل سرخ علی زندوکیلی رو خیلی دوست داشتم .. چون حس میکردم بعد از شاهکارهایی که از علیرضاافکاری شنیدم اونم داره میره به سمت مسیر شادمهر و بهروز صفاریان و سیروان و .... و چون ضعیف ترین آهنگهای استاد افکاری تو آلبوم کجا باید برم با صدای روزبه بمانی بود و این آلبوم هم آخرین اثر منتشر شده از این نابغه موسیقی مونه ( البته از بقیه آلبومهای منتشر شده بسیار بهتر و قشنگتره) داشتم از اونم ناامید میشدم ..چون من از هر هنرمندی خوشم اومده بعد از یه مدت ناامیدم کرده (sm74)
اما علیرضاافکاری با یک سبک متفاوت برگشت ( البته شهر حسود هم آهنگ بسیار زیبایی بود) و امیدوارم کرد و نشون داد هنوز تو حس آهنگسازی هست و باید در آینده منتظر آهنگهای هیت و ماندگار از این هنرمند خوب باشیم و امیدوارم با کم شدن فعالیت اساتید موسیقی خارج از کشور یا نسل اول داخل کشور که فعالیت نمیکنن، آینده موزیک و دستش بگیره و نزاره بیشتر از اینا نزول کنه که کرده و امیدوارم تو آلبوم آینده محمد اصفهانی در کنار بهروز صفاریان و روزبه بمانی یه آلبوم شیک و تر و تمیز جمع کرده باشن و من خیلی منتظر آلبوم محمد اصفهانی هستم تا همکاری این 4 هنرمند بزرگ داخل کشور و بشنوم
nasernew
02-21-2019, 01:01 AM
خب درسته علیرضاافکاری یه ذره آهنگاش یکنواخت شده اما همین یکنواختی باعث شده تو اوج بمونه و تا زمانی که یکنواخت کار کنه تو اوجه چون همین سبکی که کار میکنه دستخط کاراشه و باعث شده دوستش داشته باشیم . امضای هنری و سبک کاریش زیر آثارش مهر شده است و حتی اگه اسمی ازش به میون نیاد هم میشه فهمید که آهنگسازش کیه ولی اگه یهو تغییر سبک بده مطمئنا از محبوبیتش کم میشه و انتظار بیخودیه که ازش بخوایم از سبک خودش فاصله بگیره و امضاش پای آثارش نباشه...
اگه ما از آهنگهای نقطه ضعف یا تصویر خوشمون نیومده واسه اینه که شادمهر آهنگاش شبیه به آهنگای قدیمیش نبوده و ما همون تکرار گذشته و یکنواختی رو میخوایم چون دستخط شادمهر و امضا و مهرش پای اون آهنگهاست که به اصطلاح بهش میگیم شادمهری و یعنی کامل تر بگم که ما دوس داریم شادمهر شبیه آهنگهای قدیمیش بسازه و همون یکنواختی رو به تغییر سبکش ترجیح میدیم تا یه وقت از امضاش و سبکش فاصله نگیره .. و همین مقایسه آثار جدید با آهنگهای قبلیشه که باعث میشه هیچوقت از آهنگهای جدیدش خوشمون نیاد
ebihamed
02-21-2019, 03:53 PM
خب درسته علیرضاافکاری یه ذره آهنگاش یکنواخت شده اما همین یکنواختی باعث شده تو اوج بمونه و تا زمانی که یکنواخت کار کنه تو اوجه چون همین سبکی که کار میکنه دستخط کاراشه و باعث شده دوستش داشته باشیم . امضای هنری و سبک کاریش زیر آثارش مهر شده است و حتی اگه اسمی ازش به میون نیاد هم میشه فهمید که آهنگسازش کیه ولی اگه یهو تغییر سبک بده مطمئنا از محبوبیتش کم میشه و انتظار بیخودیه که ازش بخوایم از سبک خودش فاصله بگیره و امضاش پای آثارش نباشه...
اگه ما از آهنگهای نقطه ضعف یا تصویر خوشمون نیومده واسه اینه که شادمهر آهنگاش شبیه به آهنگای قدیمیش نبوده و ما همون تکرار گذشته و یکنواختی رو میخوایم چون دستخط شادمهر و امضا و مهرش پای اون آهنگهاست که به اصطلاح بهش میگیم شادمهری و یعنی کامل تر بگم که ما دوس داریم شادمهر شبیه آهنگهای قدیمیش بسازه و همون یکنواختی رو به تغییر سبکش ترجیح میدیم تا یه وقت از امضاش و سبکش فاصله نگیره .. و همین مقایسه آثار جدید با آهنگهای قبلیشه که باعث میشه هیچوقت از آهنگهای جدیدش خوشمون نیاد
البته یه چیزم هست اونم اینه که شادمهر گل یاس رو ساخته بود شیلا هم ساخته بود نمونه های زیادی داریم که سرک کشیده اینور اونور ولی اون چاشنی شادمهر ی بودن رو داشته اما کارای تصویر و نقطه ضعف کلا یجورایی این حسو منتقل میکنه که شادمهر کمی افت کرده در زمینه ی آهنگسازی و شاید دلیل اینکه داره واگذار میکنه بقیه بسازن این باشه که کسی متوجه افت خودش نشه
KamkarDel
02-21-2019, 06:21 PM
واقعا موندم که بعضیا تو این تاپیک، چه کسایی رو استاد دارند...!
nasernew
02-21-2019, 09:01 PM
البته یه چیزم هست اونم اینه که شادمهر گل یاس رو ساخته بود شیلا هم ساخته بود نمونه های زیادی داریم که سرک کشیده اینور اونور ولی اون چاشنی شادمهر ی بودن رو داشته اما کارای تصویر و نقطه ضعف کلا یجورایی این حسو منتقل میکنه که شادمهر کمی افت کرده در زمینه ی آهنگسازی و شاید دلیل اینکه داره واگذار میکنه بقیه بسازن این باشه که کسی متوجه افت خودش نشه
من حتی تو همین تاپیک این اتهام رو زدم که اون آهنگارو وحید پویان ساخته و الکی به اسم شادمهر زدن که بگن هنوزم آهنگ میسازه تا سر و صداها بخوابه (sm148) ... ولی این فقط یه فرضیه بوده و هست
nasernew
02-21-2019, 09:08 PM
واقعا موندم که بعضیا تو این تاپیک، چه کسایی رو استاد دارند...!
بستگی داره منظور شما از استاد چی باشه .. بعضی ها فقط به آموزگار و کسی که آموزش میده یعنی مدرسان و محقق ها میگن استاد و بعضی های دیگه به رتبه های بالای مراکز علمی و تحقیقاتی دانشگاهها و باشگاهها میگن استاد ... که این تعاریف تو ویکی پدیا و لغت نامه هم هست
و اگه بخوایم با این تعاریف دنبال استاد بگردیم به غیر از شجریان و محمد نوری هیچ استاد دیگه ای در زمینه موسیقی ( خوانندگی) و به جز جلال ذوالفنون و فریدون شهبازیان و یکی دو نفر دیگه مثل عندلیبی هیچ استادی در زمینه موسیقی ساز نوازی نداریم و هیشکی هم استاد نیست
پس برمیگرده به سلیقه و تفکر شما و سواد خودتون و ممکنه شما افشین آذری رو استاد بدونی ولی من نه ...
9NIMA1
02-22-2019, 12:36 AM
بعضیا برن آهنگای وحید کچل گوش کنن(sm70)
Hosein333
02-22-2019, 09:26 AM
این اهنگ ماندگار چی داره که اصلا از چشم نمیوفته
همه چیه این اهنگ خوبه
ebihamed
02-22-2019, 07:39 PM
متاسفانه یه عده هستن که فنی نمیتونن حرف بزنن میان فقط یه چی گفته باشن
masoud741
02-23-2019, 11:28 PM
متاسفانه یه عده هستن که فنی نمیتونن حرف بزنن میان فقط یه چی گفته باشن
داداش خبری نشد؟؟
masoud741
02-25-2019, 02:22 AM
آقا بالاخره شادمهر ی خبریش شد..آهنگ جدید ب اسم وقتی ک بد میشم..
وقتی که بد میشم...
اسم اهنگ بعدیه
masoud741
02-25-2019, 12:17 PM
آهنگساز حسین قربانپور
ترانه محسن شیرالی
ebihamed
02-25-2019, 12:27 PM
آهنگساز حسین قربانپور
ترانه محسن شیرالی
ای شیطون از کجا فهمیدی
ebihamed
02-25-2019, 12:28 PM
البته کار شادمهر و قربانپور در ابتدا یه اسم دیگه داشت و جز این کار یه کار دیگه هم دارن
حالا نمیدونم این همون کاره یا نه
masoud741
02-25-2019, 12:31 PM
ای شیطون از کجا فهمیدی
خخخخخخ... میگم خبر نداری آهنگش تو چ سبکیه؟؟ آهنگ خوبی هست یا نه؟
ebihamed
02-25-2019, 12:34 PM
خخخخخخ... میگم خبر نداری آهنگش تو چ سبکیه؟؟ آهنگ خوبی هست یا نه؟
اگه همون باشه یه کار آروم خیلی قشنگه
ولی میگم چون اسمش چیز دیگه ای بود نمیتونم قطعی بگم اونه
9NIMA1
02-25-2019, 01:17 PM
آهنگساز حسین قربانپور
ترانه محسن شیرالی
یعنی میشه تنظیم خودش باشه!!!(sm58)
masoud741
02-25-2019, 02:32 PM
یعنی میشه تنظیم خودش باشه!!!(sm58)
نه احتمالا همون قربانپور تنظیم کرده باشه
masoud741
02-25-2019, 02:34 PM
خوبیش اینه ک ایندفعه با دوتا آدم اسم و رسم دار کار کرده و این میتونه شروع خوبی واسه کارای قویتر از شادمهر باشه
Farbod-7
02-25-2019, 03:03 PM
نه احتمالا همون قربانپور تنظیم کرده باشه
قربانپور تنظیم کننده نبوده تا الان
در هر صورت اگه تنظیم کار خود شادمهر نباشه این اهنگ هم یه چرتیه مثل بقیه
Farbod-7
02-25-2019, 04:17 PM
فکر کنم تو همین ماه رفته اف ال یاد گرفته قربانپور خودشم تنظیمش کرده(sm2)
Hosein333
02-25-2019, 05:38 PM
قربانپور قابل قبوله
Hosein333
02-25-2019, 05:39 PM
اهنگساز خوبیه
mortezi212
02-25-2019, 05:40 PM
فضای آهنگ؟؟؟
masoud741
02-25-2019, 06:38 PM
فضای آهنگ؟؟؟
آروم
9NIMA1
02-25-2019, 07:31 PM
در کل تنظیم شادمهر باشه میشه امیدوار بود، چون از طرفی قربانپورم یه جورایی تو سبک شادمهر میسازه. همانطور که رابطه کار خوبی بود اگه اینم خودش تنظیم کرده باشه میتونه خوب باشه. که البته با انگیزه بالایی(!) که از شادمهر دیدم بعید میدونم کاری کرده باشه(sm120)
bisedaa
02-25-2019, 10:08 PM
شعرهای محسن شیرال خوبه مخصوصا همین خوبه ابیکه واقعا زیبا بود.
Farbod-7
02-25-2019, 10:39 PM
در کل تنظیم شادمهر باشه میشه امیدوار بود، چون از طرفی قربانپورم یه جورایی تو سبک شادمهر میسازه. همانطور که رابطه کار خوبی بود اگه اینم خودش تنظیم کرده باشه میتونه خوب باشه. که البته با انگیزه بالایی(!) که از شادمهر دیدم بعید میدونم کاری کرده باشه(sm120)
دقت نکردی صفحه قبل گفتم زحمت تنظیم رو هم حسین اقا خودش متقبل شده
9NIMA1
02-26-2019, 02:22 AM
اوه!! پس هیچی بریم خونه هامون(sm27)
nasernew
02-26-2019, 02:58 AM
یعنی اولین تنظیمش با شادمهر؟ چه شود (sm1) هنرمندای با تجربه اش که به کل گند زدن به کارنامه هنری شادمهر، حالا اینکه تو تنظیم بی تجربه است (sm25)
اما ملودی سازی هاش که تا الان قابل قبول بوده شاید تو تنظیمم با استعداده ... فقط باید صبر کرد اما من که اینقدر ناامید شدم منتظر اتفاق خوبی نیستم
Farbod-7
02-26-2019, 12:55 PM
یعنی اولین تنظیمش با شادمهر؟ چه شود (sm1) هنرمندای با تجربه اش که به کل گند زدن به کارنامه هنری شادمهر، حالا اینکه تو تنظیم بی تجربه است (sm25)
اما ملودی سازی هاش که تا الان قابل قبول بوده شاید تو تنظیمم با استعداده ... فقط باید صبر کرد اما من که اینقدر ناامید شدم منتظر اتفاق خوبی نیستم
یه چندتا تنظیم معمولی و ابتدایی برای خودش زده تو اینستاگرامش میتونی دموهارو گوش بدی
البته 100 درصد نیست تنظیم هم کار خودش باشه ولی احتمالش خیلی زیاده
masoud741
02-28-2019, 12:20 AM
هرچی ک هست این تیم از تیم قبلی خیلی بهتره
nasernew
03-01-2019, 01:35 AM
هرچی ک هست این تیم از تیم قبلی خیلی بهتره
اینا که تیم نیستن فقط دارن همکاری میکنن حسین قربانپور همیشه ترانه سراها و تنظیم کننده هاش عوض شدن .. محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیست
Meh23
03-01-2019, 08:48 PM
36396
وقتی که دنیا رو تنها با من میخوای
از هر طرف برم بازم باهام میای
به قدری بی هوا امروز هوای حالمو داری
که جز عاشق شدن راهی جلوی پام
نمی زاری
(sm111)
9NIMA1
03-01-2019, 08:56 PM
ووووییییی چه عکسی...(sm127)(sm58)
ebihamed
03-01-2019, 10:36 PM
اینا که تیم نیستن فقط دارن همکاری میکنن حسین قربانپور همیشه ترانه سراها و تنظیم کننده هاش عوض شدن .. محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیست
مشکل اینجاست شادمهر ترانه های خوب ترانه سراها رو نمیگیره همیشه دنبال سطحی ترین ترانه هاست
Hosein333
03-01-2019, 11:07 PM
شعر که خوب نیست ولی شاید شادمهر خوب اجراش کنه
KamkarDel
03-01-2019, 11:19 PM
محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیست...
بالاخره ما نفهمیدیم چی شد (sm2)
9NIMA1
03-01-2019, 11:21 PM
ما که فهمیدیم... مشکل از گیرندهاس(sm120)
9NIMA1
03-01-2019, 11:22 PM
مشکل اینجاست شادمهر ترانه های خوب ترانه سراها رو نمیگیره همیشه دنبال سطحی ترین ترانه هاست
به نظرم این قضیه ترانه های سطحی وقتی خوب بود که موزیک و تنظیم خودش بود و کارو میکشید بالا. اما الان که خودش کاری نمیکنه بهتره حداقل ترانه ها در سطح عالی باشه
KamkarDel
03-01-2019, 11:51 PM
ما که فهمیدیم... مشکل از گیرندهاس(sm120)
کسی با تو نبود... خودتو دخالت نده لطفا...
KamkarDel
03-01-2019, 11:51 PM
شادمهر بیا ببین چه چیزا میگن اساتید (sm59)
nasernew
03-02-2019, 01:17 AM
محسن شیرالی ترانه هاش در حد همون آرش محرابیه اما آرش محرابی هم ترانه سرای بدی نیست...
بالاخره ما نفهمیدیم چی شد (sm2)
این دیگه مشکل من نیست مشکل از خودته (sm2)
جوابتون رو بالاتر دوست خوبمون ebihamed داده اگه اونو میخوندی اینو نمینوشتی
آرش محرابی و محسن شیرالی ترانه سراهای بدی نیستن یعنی خوبم نیستن و در سطح متوسطن و اگه بخوان میتونن جزو بهترین ها باشن چون با استعدادن اما فعلا نخواستن و تلاشی نکردن اما استعدادش رو دارن و از خیلی ترانه سراهای سطحی دیگه بهترن، ولی حتی اگه خوب هم باشن شادمهر ترانه های ضعیفشون رو انتخاب میکنه حالا یا شادمهر یا مدیر برنامه هاش نمیدونم مقصر کیه ...
در ضمن با وجود اینکه ترانه سراهای بدی نیستن اما نمیشه با روزبه بمانی یا افشین مقدم یا جنتی عطایی یا نیلوفرلاری پور و حتی حسین صفا هم ردیفشون کرد .. مونا برزویی هم اگه کتاب تقدیرش رو خونده باشی ترانه های طلایی بسیار خوبی داره و جزو برترین هاست اما شادمهر اومده این ترانه هاشو خونده :
وقتی که بیداری آرومی انگاری
وقتی خوابی پیرهن من روته
مهم نیست چی میگن راجع به تو با من
دوسِت دارم به خودم مربوطه
دیگه اینقدر توضیح لازم نبود اما خب ....(sm35)
بیخیال (sm10)
nasernew
03-02-2019, 01:20 AM
بنده خدا دخالت نکرد فقط گفت من فهمیدم ... و دمش گرم که فهمید (sm127) .. دم خودتم گرم . خب قرار نیست همه مثل هم باشن
nasernew
03-02-2019, 01:36 AM
شادمهر بیا ببین چه چیزا میگن اساتید (sm59)
حالا که مارو به عنوان اساتید قبول داری یه نقد هم به خودت دارم
تاپیک برای این ایجاد شده تا خبرهامون یا نظرهامون که میتوه هم مثبت باشه هم منفی و نقدهامونو اینجا مطرح کنیم وگرنه هدف از اومدن به تاپیک چی میتونه باشه؟ شما که هدفت فقط نقد نظرات کاربراست و معلومه کلا برای تفریح میای اینجا .. اگه خبری داری یا نظری داری یا نقدی داری میتونی اینجا و بین هم سلیقه هات که همه طرفدار شادمهرن مطرح کنی و کمی تو تاپیک مفید باشی .. اینجا کسی با دیگری پدرکشتگی نداره و هممون از دوست داران شادمهر و سایت خوب موزیک باران هستیم و سلیقه ها متفاوته و به جای مسخره کردن دیگران خودتم فعال باش و قرار نیست نظراتمون یکی باشه و نظر شمام برای هممون محترمه(sm176)
nasernew
03-02-2019, 01:40 AM
به نظرم این قضیه ترانه های سطحی وقتی خوب بود که موزیک و تنظیم خودش بود و کارو میکشید بالا. اما الان که خودش کاری نمیکنه بهتره حداقل ترانه ها در سطح عالی باشه
دقیقا باهات موافقم .. شادمهر در آلبومهای قدیمی ترش هم ترانه های ضعیف و سطحی کم نداشت اما چون قدرت آهنگسازی و تنظیمش خیلی بالاست باعث میشد نقاط ضعف ترانه ها به چشم نیاد اما حالا که خودش قرار نیست آهنگ بسازه بهتره ترانه های قوی تر انتخاب کنه تا ضعف آهنگها و تنظیمهای سطحی که دیگران براش میسازن به چشم نیان
9NIMA1
03-02-2019, 02:51 AM
اولا تو نه و شما(sm120)
دوما منم با شما نبودم که نقل میگیری. هرموقع خواستم دخالتتون بدم از بیانات گوهربارت استفاده میکنم.
سوما ما اینجا اهل الکی بَه بَه چه چه کردن نیستیم! شادمهر هم آدمه و اشتباه میکنه. خیلی هم این اواخر کاراش ضعیف و دم دستی شده. کسی که یه زمانی تعیین میکرد موزیک بقیه به چه سمتی بره!
Hobbit
03-02-2019, 10:14 AM
همچنان در حسرت یه اهنگ فقط یه اهنگ و فقط یه اهنگ در حد نام شادمهر و بس ... ������
ebihamed
03-02-2019, 11:29 AM
دقیقا باهات موافقم .. شادمهر در آلبومهای قدیمی ترش هم ترانه های ضعیف و سطحی کم نداشت اما چون قدرت آهنگسازی و تنظیمش خیلی بالاست باعث میشد نقاط ضعف ترانه ها به چشم نیاد اما حالا که خودش قرار نیست آهنگ بسازه بهتره ترانه های قوی تر انتخاب کنه تا ضعف آهنگها و تنظیمهای سطحی که دیگران براش میسازن به چشم نیان
میگم که متاسفانه تو این بخش هم که همون انتخاب شعر خوبه خودش ضعف داره
شیرالی ترانه سرای بدی نیست ولی باید دید شادمهر ازش چی گرفته
شادمهر از اردلان سرفرازم شعر بگیره میره سراغ متوسطهاش
Farbod-7
03-02-2019, 01:00 PM
تنظیمش و معلوم نشد چه خری انجام داده؟
Hosein333
03-02-2019, 08:34 PM
شادمهر هم نقطه ضعف مارو پیدا کرده همه عوامل رو معرفی کرده الا تنظیم کننده
Farbod-7
03-02-2019, 09:34 PM
شادمهر هم نقطه ظعف مارو پیدا کرده همه عوامل رو معرفی کرده الا تنظیم کننده
(sm2)
nasernew
03-02-2019, 11:35 PM
میگم که متاسفانه تو این بخش هم که همون انتخاب شعر خوبه خودش ضعف داره
شیرالی ترانه سرای بدی نیست ولی باید دید شادمهر ازش چی گرفته
شادمهر از اردلان سرفرازم شعر بگیره میره سراغ متوسطهاش
آره تصور کن از اردلان سرافراز یا روزبه بمانی یه شعر بگیره در حد یه توپ دارم قلقلیه (sm30) ...
حداقل راضی ام آهنگاشو خودش تنظیم کنه که ضعف ترانه هاش به چشم نیاد ولی متاسفانه دیگه با هنر آهنگسازی و تنظیم قهر کرده و فاصله گرفته .. مثلا شعر آهنگ پاپکرن یا میخواستمت چی داشت ؟ تازه پاپکرن کاور هم بود اما چون خودش تنظیم کرده بود آهنگهاش روح داشتن و کسی با ترانه هاش کاری نداشتن
9NIMA1
03-03-2019, 01:30 AM
(sm30)
masoud741
03-03-2019, 05:21 PM
کار جدید همین هفته پخش میشه
9NIMA1
03-03-2019, 10:43 PM
تبریک میگم، انگار تنظیم از میلاد خالتوره(sm2)
فربد همون واژه که بکار بردی برازنده بود(sm120)
masoud741
03-03-2019, 11:21 PM
تنظیم میلاد هاشمی
کارگردان a-min
Farbod-7
03-04-2019, 02:37 AM
تبریک میگم، انگار تنظیم از میلاد خالتوره(sm2) فربد همون واژه که بکار بردی برازنده بود(sm120) خالتور تنظیم کم بود کارگردان خالتور هم اضافه شد
Hosein333
03-04-2019, 03:27 AM
(sm25)
ebihamed
03-04-2019, 10:34 AM
تنظیم میلاد هاشمی
کارگردان a-min
اون عکسی که پخش شده مربوط به ویدیو نیست و گویا مثل کوه بدون ویدیو پخش میشه تنظیمم هنوز مشخص نشده فعلا در حد حرفه
masoud741
03-04-2019, 10:58 AM
اون عکسی که پخش شده مربوط به ویدیو نیست و گویا مثل کوه بدون ویدیو پخش میشه تنظیمم هنوز مشخص نشده فعلا در حد حرفه
اگه ویدئو نداشته باشه فایده نداره...اگه قراره تک آهنگ بده باید با ویدئو بده ک بیشتر دیده و شنیده بشه
ebihamed
03-04-2019, 11:03 AM
اگه ویدئو نداشته باشه فایده نداره...اگه قراره تک آهنگ بده باید با ویدئو بده ک بیشتر دیده و شنیده بشه
چی بگم والا اما اون عکسی که شادمهر گذاشته رو زنش یجورایی گفته فقط یه عکسه نمیدنوم دیگه ویدیو چی میشه داره یا نه
Farbod-7
03-04-2019, 12:16 PM
اون عکسی که پخش شده مربوط به ویدیو نیست و گویا مثل کوه بدون ویدیو پخش میشه تنظیمم هنوز مشخص نشده فعلا در حد حرفه ویدیو نداشته باشه بهتره تا آمین چاله میدونی تبدیل به کارگردان بشه
9NIMA1
03-04-2019, 12:23 PM
(sm59)
ebihamed
03-04-2019, 01:21 PM
ویدیو نداشته باشه بهتره تا آمین چاله میدونی تبدیل به کارگردان بشه
کلا شادمهر دیگه تفننی آهنگ میده تموم شد اون وقتایی که یهو موزیک ویدیو جدید میومد و کل ایران صداش میپیچید
امیدوارم لااقل راضی بشیم از اهنگ جدید
Farbod-7
03-04-2019, 02:22 PM
کلا شادمهر دیگه تفننی آهنگ میده تموم شد اون وقتایی که یهو موزیک ویدیو جدید میومد و کل ایران صداش میپیچید امیدوارم لااقل راضی بشیم از اهنگ جدید آخه افت تو همه چی؟ راضی شدن با کار با هر غیر حرفه ای
9NIMA1
03-04-2019, 04:07 PM
کلا شادمهر دیگه تفننی آهنگ میده تموم شد اون وقتایی که یهو موزیک ویدیو جدید میومد و کل ایران صداش میپیچید
امیدوارم لااقل راضی بشیم از اهنگ جدید
واقعا الان هیشکی ککشم نمیگزه شادمهر آهنگ میده :|
ebihamed
03-04-2019, 04:25 PM
آخه افت تو همه چی؟ راضی شدن با کار با هر غیر حرفه ای
واسش مجانی میفته دیگه از اونور پول پارو میکنه تو کنسرت از اینورم نه پول موزیک ویدیو میده نه ملودی نه تنظیم
ایمین از خداشه واسه برندی مث شادمهر شعر بگه ویدیو بسازه یا پارسیان یا خشایی الی آخر
ebihamed
03-04-2019, 04:26 PM
واقعا الان هیشکی ککشم نمیگزه شادمهر آهنگ میده :|
اون موقع کامینگ سون میداد همه ایست قلبی میکردن
nasernew
03-05-2019, 02:17 AM
شادمهر خیلی از چهره هارو به مارکت موسیقی ایران معرفی کرد .. و همشون الان بدون هیچ هنری واسه خودشون سوپراستار شدن و جزو هنرمندای گرونقیمت ایرانی هستن ( بهروز صفاریان و محمدرضا چراغعلی رو فاکتور بگیرین ک واقعا کارشون بیسته منظورم این سالهای جدیده) .. از اینور واسه شادمهر رایگان کار میکنن از اونور پول پارو میکنن .. شادمهرم قشنگ تو توطئه اینا اسیر شد و ناخواسته باعث پیشرفتشون شد .. شادمهر شاید فکر میکنه اینا دارن بهش لطف میکنن که بهش آهنگ و تنظیم میدن اما باید بدونه که خودش به اینا لطف کرده که آهنگ و تنظیم هاشون رو خونده ..
نمیگم بی هنرن اما در حد شادمهر نیستن .. باورتون نمیشه حتی اگه اساتیدی مثل سیاوش قمیشی یا صادق نوجوکی و ... هم واسه شادمهر آهنگ بسازن به اندازه آهنگسازی های خودش بهم نمیچسبه چه برسه به این تازه واردها .. حتی علیرضا افکاری هم تو کامنت ها به این مسئله اشاره کرد و بهم گفت هیشکی به غیر از خودش نمیتونه به خوبیه خودش واسه خودش آهنگ بسازه ( عجب جمله ای ) بعضی طرفدارنماها به این موضوع ایمان ندارن اما حقیقته محضه .. جالبه با اینکه از این تیمهای شادمهر کارش بهتره اما این کامنتش کلی لایک خورد و اکثرا باهاش موافق بودن ..
من میدونم از آهنگ جدیدش احتمالا خوشم میاد چون با صدای هنرمند مورد علاقمه اما دیگه حس و حال قبلی رو ندارم و دیگه اصلا برام مهم نیست که قراره آهنگی ازش منتشر بشه یا نه و یا لحظه شماری نمیکنم و آهنگهای جدیدش رو نهایت یه روز مداوم گوش میکنم و بعدش زده میشم اما درگذشته همش در انتظار بودم و هر وقت آهنگ جدیدی منتشر میکرد تا مدتها 24 ساعته پلی میکردم .. کاش هنوزم مثل اون روزها بود
آهنگ رابطه با آهنگسازی حسین قربانپور جزو آهنگهای مورد علاقم بود اما شاید دلیل این علاقهم این بوده که تنظیم کنندش خود شادمهر بود .. چون بعدش همین آهنگ رابطه با تنظیم آرون حسینی هم منتشر شد اما دوستش نداشتم و با وجود اینکه آرون حسینی رو تو موزیک الکترونیک جزو نابغه های موسیقی ایران میدونم اما اصلا ورژن دومش به دلم ننشست و تنظیم شادمهر بود که ملودی حسین قربانپور رو بالا کشید .. کاش حداقل تنظیم این آهنگم از خودش بود
میلاد هاشمی و آهنگ آروم یا اسلو با هم جور در نمیان باز حداقل آهنگش شاد و شیش و هشت بود یه چیزی .. قضاوت نمیکنم اما با اینکه تو این موارد خیلی تو ذوقم خورده فقط میتونم امیدوارم باشم شاید اینبار تو ذوقم نخوره و یه کار خوب بشنوم
nasernew
03-05-2019, 02:28 AM
فکر کنم میلاد هاشمی فرشباف رو دور زده و خودش همه کاره شده .. هر آهنگی از شادمهر میاد تنظیمش مال اونه .. چه کار وحید پویان باشه یا چه خشایی یا چه قربانپور یا خودش ... فکر کنم تنظیم کننده اصلی شادمهر شده و بعید نیست آهنگ بعدی پارسیان واسه شادمهر رو هم این تنظیم کنه .. مثل خوره افتاده به جون شادمهر .. خوبه ملودی سازی بلد نیست وگرنه نمیذاشت هیچکدوم از این اسامی واسش ملودی بسازن و میشد آچارفرانسه شادمهر .. از شادمهر بعیده با این انتخابش
!M?sbh؟!
03-05-2019, 07:02 PM
کنار من نفس بکش که پر شم از هوای تو .. (sm50)
!M?sbh؟!
03-05-2019, 07:02 PM
گوه تو شادمهر که این شن تا کار که من دوست دارمو نمیده بیرون گوه توش ..
peyman.2012
03-05-2019, 08:14 PM
گوه تو شادمهر که این شن تا کار که من دوست دارمو نمیده بیرون گوه توش ..
گه تو قیافت دیوس (sm3)
pangabi
03-05-2019, 08:58 PM
اون موقع که طرفدار میخواست بیاد من سرباز بودم اصلا غصه میخوردم کی بتونم مرخصی بگیرم بیام آلبومو گوش بدم . الان دیگه مهم نیست برام انگار مث همین خواننده های الکی شده . خدایی با همین فرمون خوب داره میرینه
9NIMA1
03-05-2019, 10:19 PM
اون موقع که طرفدار میخواست بیاد من سرباز بودم اصلا غصه میخوردم کی بتونم مرخصی بگیرم بیام آلبومو گوش بدم . الان دیگه مهم نیست برام انگار مث همین خواننده های الکی شده . خدایی با همین فرمون خوب داره میرینه
(sm2)
nasernew
03-05-2019, 11:45 PM
آهنگ جدید محمد علیزاده با شعر و آهنگ سینا پارسیان
به خاطر اسم شادمهر بازار کار اینم گرفت ولی مضخرفه آهنگش..یا من خوشم نیومده
Farbod-7
03-06-2019, 01:48 AM
خب عزیزان دل چند سال پیش این روز روشن بود بعضیا فکر میکردن من با گلیم باف فقط مشکل دارم حالا دید به به های الکی شادمهر رو به کجا رسوند
الانم این اهنگ شیش و هشت رو گوش بدید تا لااقل ببینید قدیمیا قلب من اسمتو لو داد نمیخونن
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3)
ebihamed
03-06-2019, 11:27 AM
خب عزیزان دل چند سال پیش این روز روشن بود بعضیا فکر میکردن من با گلیم باف فقط مشکل دارم حالا دید به به های الکی شادمهر رو به کجا رسوند
الانم این اهنگ شیش و هشت رو گوش بدید تا لااقل ببینید قدیمیا قلب من اسمتو لو داد نمیخونن
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3)
اتفاقا خوب شد مشخص شد که فرشبافم نباشه تو کارهای شادمهر خودش حال میکنه با این روش کار دادن
من همون موقعشم چون مطلع بودم میگفتم خودش این راهو انتخاب کرده کسی قبول نمیکرد حرف فربد رو کاملا قبول دارم
شادمهر این چند سال اخیر هر آهنگ چرتی دادا ملت هی گفتن به به با اختلاف بهرینه و این تعریفای الکی همین باعث شد شادمهر با خودش بگه من هر چی بخونم ملت حال میکنن
کنسرتامم که قیامته پس چرادیگه خودمو به زحمت بندازم ولی اگه زیر پستهاش انتقاد بشه اونم همه ی کسایی که کامنت میذارن نه یکی دو نفر اونجوری باعث میشه بفهمه مردم ناراضیین شاید به خودش بیاد
Farbod-7
03-06-2019, 11:14 PM
اتفاقا خوب شد مشخص شد که فرشبافم نباشه تو کارهای شادمهر خودش حال میکنه با این روش کار دادن
من همون موقعشم چون مطلع بودم میگفتم خودش این راهو انتخاب کرده کسی قبول نمیکرد حرف فربد رو کاملا قبول دارم
شادمهر این چند سال اخیر هر آهنگ چرتی دادا ملت هی گفتن به به با اختلاف بهرینه و این تعریفای الکی همین باعث شد شادمهر با خودش بگه من هر چی بخونم ملت حال میکنن
کنسرتامم که قیامته پس چرادیگه خودمو به زحمت بندازم ولی اگه زیر پستهاش انتقاد بشه اونم همه ی کسایی که کامنت میذارن نه یکی دو نفر اونجوری باعث میشه بفهمه مردم ناراضیین شاید به خودش بیاد
همه فن پیج ها همه جاها بی روح و مرده شدن فقط چیزی که مونده کارای قدیمیه که میزارن
واقعا خیلی از شعرها مناسب این سن شادمهر نبودن قدیم این مدل خوند اما چند سالش بود؟
همون کنسرت که گفتی هم همش افت بوده کنسرتای قدیمتر رو ببین
راجب نظر گذاشتن فکر کنم کل دهه 80 تا دیها راضین دیگه به نظرم فایده نداره این کار هم الان میان میگن تو اگه طرفداری به هنرمندت احترام میزاشتی
تو به هر راهی بری ادامه میدیم ما
یعنی تو بهتر از شادمهر بلدی؟
nasernew
03-07-2019, 12:53 AM
کسی لینک ویژه برنامه زندگینامه و کارنامه هنری شادمهر که تو برنامه اکو از شبکه من و تو پخش شد رو نداره؟
masoud741
03-07-2019, 02:59 AM
آخرین خبر: اسم آهنگ وقتی بد میشم نیست
9NIMA1
03-07-2019, 12:49 PM
کسی لینک ویژه برنامه زندگینامه و کارنامه هنری شادمهر که تو برنامه اکو از شبکه من و تو پخش شد رو نداره؟
چیز خاصی نداشت! من دیدم، یه چیز کوتاه و مختصر که هممون هم صد بار شنیدیم و خوندیم :))
hoohoo
03-07-2019, 04:31 PM
یــــــــــــــــــه کاری کن که می تونی (sm118)
nasernew
03-07-2019, 04:33 PM
چیز خاصی نداشت! من دیدم، یه چیز کوتاه و مختصر که هممون هم صد بار شنیدیم و خوندیم :))
آها .. من ندیدم گفتم شاید چیز خوبی باشه .. اگه کوتاهه که هیچی ..
ebihamed
03-07-2019, 05:54 PM
همه فن پیج ها همه جاها بی روح و مرده شدن فقط چیزی که مونده کارای قدیمیه که میزارن
واقعا خیلی از شعرها مناسب این سن شادمهر نبودن قدیم این مدل خوند اما چند سالش بود؟
همون کنسرت که گفتی هم همش افت بوده کنسرتای قدیمتر رو ببین
راجب نظر گذاشتن فکر کنم کل دهه 80 تا دیها راضین دیگه به نظرم فایده نداره این کار هم الان میان میگن تو اگه طرفداری به هنرمندت احترام میزاشتی
تو به هر راهی بری ادامه میدیم ما
یعنی تو بهتر از شادمهر بلدی؟
شادمهر بیست و سه چهار ساله بود که معبود رو خوند تو همون مقاطع بهترین ترانه های نیلوفر لاری پور رو خوند اون سالها من میگفتم شادمهر در آینده شاید با شهیار قنبری هم کار کنه اما از همون خیالی نیست شروع کرد به انتخاب ترانه های ضعیف که البته موزیک و تنظیمهای پر از نبوغ و خلاقیتش این صعف رو پوشش میداد اما این سالهای اخیر با کارهای تاریخ مصرف داری که میخونه بیشتر پیدا شوه این صعف
9NIMA1
03-07-2019, 06:50 PM
تیزرشم اومد که!
شیرالی
قربانپور
هاشمی
یه کم ریتمیک انگار(sm74)
خدایا بسه دیگه...(sm120)
9NIMA1
03-07-2019, 06:53 PM
وقتی که بد میشم
Farbod-7
03-07-2019, 07:00 PM
فقط با تو عشقم دیگری در راه است(sm2)
nasernew
03-07-2019, 08:01 PM
وقتی که بد میشم
ممنون بابت تیزر (sm10)
همچین تدوینی از a-min بعدی بود من انتظار یه چیز کاملا وحشتناک داشتم (sm2) .. به نظر میاد که ویدیوش خوب باشه .. میلاد هاشمی تو زمینه شاد و شیش و هشته ساسی مانکی خوب تنظیم میکنه .. حسین قربانپور هم ملودی ساز بدی نیست ..
مطمئنم ما طرفدارای قدیمی رو راضی نمیکنه اما طرفدارای جدیدش مطمئننا خوششون میاد و طبق معمول کلی هم فاز مثبت به شادمهر میدن .. جالبتر اینکه شادمهر این یکی دو ساله خوب رفته تو کار شیش و هشت .. بعد از آهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی هیچ آهنگ شیش هشتی نخونده بود و بعد از فقط با تو عشقم برگشت تو این سبک ... من شیش و هشت و شاد بدم نمیاد و آلبوم آدم و حوا یا آلبومی که واسه مهستی ساخته بود معرکه بودن و یه احساسی تو آهنگهای شادشون بود اما ... بیخیال
ebihamed
03-07-2019, 08:08 PM
فکر کنم اون کار اسلویی که کار کردن رو بعدا پخش کنه جون کار اول اون بود
Parsa8
03-07-2019, 08:20 PM
نمی دونم چرا اینجوریه این پسر
هر کی استعداد شادمهرو داشت ... (sm54)
Gsshop
03-07-2019, 08:34 PM
محسن شیر علی
خوبه راضیم از شادمهر
masoud741
03-07-2019, 09:12 PM
آهنگساز و ترانه سرا خوبند ولی تنظیم کننده(sm25)
nasernew
03-07-2019, 09:26 PM
آهنگساز و ترانه سرا خوبند ولی تنظیم کننده(sm25)
ویدیو هم به نظر خوب میاد ..(sm50)
masoud741
03-07-2019, 09:33 PM
ویدیو هم به نظر خوب میاد ..(sm50)
آره...اولین ویدئویی هست ک ایمین میسازه البته اگه کوه را حساب نکنیم...فقط امیدوارم واسه اولین تجربش کار خوبی باشه
nasernew
03-07-2019, 09:37 PM
درسته ملودی های آلبوم تصویر ضعیف و یه بار مصرف بودن اما با یه تنظیم خیلی خوب میتونستن خودشونو بکشن بالا .. حالا نمیگم تنظیمهای احساسی یا چند لایه و فکر شده ولی یه تنظیمه جون دار ...
اگه تنظیم آهنگهای یه اتفاق یا فرصت یا ... که ملودی های مدرن و ترنس دارن از میلاد هاشمی نبود میتونستن از آهنگایی که الان میشنویم بسیار بهتر باشن ..
اینو گوش کنید
یه تنظیم ترنس و الکترونیک و کاملا مدرنه که بی روحه اما تکنیکیه ... با اینکه شعر و ملودی ضعیفه اما تنظیم کشیدتش بالا و میکس و مسترش هم خوب شده اما تنظیمای میلاد هاشمی تو آلبوم تصویر با اون میکس و مستر ضعیف .... دیگه خودتون میدونید
شادمهر باید تو انتخاب تنظیم کننده تجدیدنظر کنه
nasernew
03-07-2019, 09:48 PM
آره...اولین ویدئویی هست ک ایمین میسازه البته اگه کوه را حساب نکنیم...فقط امیدوارم واسه اولین تجربش کار خوبی باشه
هیشکی جای خودش نیست .. اگه ایمین ویدیو خوب میسازه ( البته امیدوارم خوب باشه هنوز کاملش رو ندیدم) دیگه نباید ترانه بگه و تو همین شاخه ادامه بده .. مثل این میمونه که فرید ناصری آهنگ بسازه و تنظیم کنه یا الک کارتیو ترانه بگه .. شاید میلاد هاشمی تو ترانه سرایی بهتر از تنظیم باشه باید امتحان کنه (sm70) .. مثلا شادمهر که تو آهنگسازی و تنظیم بهترینه این کارو انجام نمیده .. واقعا هیشکی تو جایگاه خودش نیست
Gsshop
03-07-2019, 10:04 PM
هیشکی جای خودش نیست .. اگه ایمین ویدیو خوب میسازه ( البته امیدوارم خوب باشه هنوز کاملش رو ندیدم) دیگه نباید ترانه بگه و تو همین شاخه ادامه بده .. مثل این میمونه که فرید ناصری آهنگ بسازه و تنظیم کنه یا الک کارتیو ترانه بگه .. شاید میلاد هاشمی تو ترانه سرایی بهتر از تنظیم باشه باید امتحان کنه (sm70) .. مثلا شادمهر که تو آهنگسازی و تنظیم بهترینه این کارو انجام نمیده .. واقعا هیشکی تو جایگاه خودش نیست
میلاد هاشمی تنظیمش خوبه مشکلی نداره
nasernew
03-07-2019, 10:24 PM
موافقم ، میلاد هاشمی بهترین تنظیم کننده ایرانه .. کلا همه خواننده ها و آهنگسازها صف کشیدن باهاش همکاری کنن اما افتخار نمیده نه اینکه قبولش نداشته باشنا خودش وقت نداره .. کلا در سطح بین المللیه .. آفرین به این سلیقه ات و سطح سواد موسیقیایی بالایی که داری .. (sm189)
nasernew
03-07-2019, 10:27 PM
حتما اونی که تنظیماش مشکل داره شادمهره و ما هم داریم بیخودی زور میزنیم خودش تنظیم کنه (sm30).. من برم تو افق محو شم (sm155)
nasernew
03-07-2019, 10:30 PM
دور از شوخی نظر شمام ارزشمنده .. هر کسی از کسی خوشش میاد .. ما طرفدار شادمهریم و شما طرفدار میلاد هاشمی و هر کسی طرفدار کسیه و اگه علم موسیقی رو کنار بزاریم سلیقه ارجحیت داره و اگه به سلیقه ات بی احترامی کردم ببخشید (sm10)
9NIMA1
03-07-2019, 10:34 PM
فقط با تو عشقم دیگری در راه است(sm2)
دقیییییقا همون ریتم(sm2)
9NIMA1
03-07-2019, 10:41 PM
جدیداً روم نمیشه به کسی بگم این آهنگ جدید شادمهره بیا گوش بده!(sm120)(sm25)
Hosein333
03-08-2019, 02:16 AM
اخر ویدیو مثل بازی evil هستش (sm59)
Hobbit
03-08-2019, 11:55 AM
شادمهر انگار داره با ما شوخی میکنه...بابا این چرندیات چیه به اسم اهنگ میده بیرون.
خدایا بسه دیگه !!!!!
Farbod-7
03-08-2019, 12:06 PM
شوخی از وقتی شروع شد که آهنگ های مسخره همیشگی و عقل و عشق و فقط با تو رو طرفداران گرامی ستودند
Hobbit
03-08-2019, 12:26 PM
شوخی از وقتی شروع شد که آهنگ های مسخره همیشگی و عقل و عشق و فقط با تو رو طرفداران گرامی ستودند
متاسفانه این نسل از طرفداران شادمهر هم دخیل بر این امر بودند .
لعنت به هر چی اینستاگرامه
روزهایی رو یادمه شادمهر اصلا دنیای مجازی رو دیپورت کرده بود. زمان امیر چهره ساها
یادمه تو چت یاهو مسنجر یه شب اومد اهنگ من از خدامه مهستی رو با گیتار زد و برامون خوند. چقدر ذوق کردیم اون شب تا صبح
حیف اون روزها که زود تموم شد ....
Farbod-7
03-08-2019, 12:43 PM
متاسفانه این نسل از طرفداران شادمهر هم دخیل بر این امر بودند .
لعنت به هر چی اینستاگرامه
روزهایی رو یادمه شادمهر اصلا دنیای مجازی رو دیپورت کرده بود. زمان امیر چهره ساها
یادمه تو چت یاهو مسنجر یه شب اومد اهنگ من از خدامه مهستی رو با گیتار زد و برامون خوند. چقدر ذوق کردیم اون شب تا صبح
حیف اون روزها که زود تموم شد ....
متاسفانه همش از همین اینستاگرام لعنتیه کاش فولتر بشه
masoud741
03-08-2019, 12:51 PM
شادمهر انگار داره با ما شوخی میکنه...بابا این چرندیات چیه به اسم اهنگ میده بیرون.
خدایا بسه دیگه !!!!!
داداش بذار بیاد بیرون بعد بکوب آهنگو
Hobbit
03-08-2019, 01:06 PM
داداش بذار بیاد بیرون بعد بکوب آهنگو
رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون...
اینقدر شادمهری هستیم که بتونیم تشخیص بدیم اهنگ خوب و بد رو. چون عادتمون داده با چیزهای ناب . یهویی هایی که خودش به فکرش خطور میکرد و جرقه میزد و.سریع میساختش. نه این اهنگ هایی که هیچ مهر تاییدی از سوی شادمهر نیست...
یه بنده خدایی راست میگفت. این شادمهر یه ادمه جدیده ، انگار یه خواننده جدیده که تازه وارد مارکت موسیقی شده
اینقدر خودمون رو تو این چند سال گول زدیم که دیگه بسه... همه هم می دونیم. هر آهنگی که اومد به امید اهنگ بعدی،
پوووف خدایا ، شادمهری که آلبوم میداد سر هر اهنگ چند روزی قفل بودیم تا بریم ترک بعدی ، الان جایی رسیده که دو تا آلبوم آخرش رو فقط گلچین کردم و ذخیره تو سیستم نه کل آلبوم رو ...
masoud741
03-08-2019, 01:44 PM
اینقدر شادمهری هستیم که بتونیم تشخیص بدیم اهنگ خوب و بد رو. چون عادتمون داده با چیزهای ناب . یهویی هایی که خودش به فکرش خطور میکرد و جرقه میزد و.سریع میساختش. نه این اهنگ هایی که هیچ مهر تاییدی از سوی شادمهر نیست...
یه بنده خدایی راست میگفت. این شادمهر یه ادمه جدیده ، انگار یه خواننده جدیده که تازه وارد مارکت موسیقی شده
اینقدر خودمون رو تو این چند سال گول زدیم که دیگه بسه... همه هم می دونیم. هر آهنگی که اومد به امید اهنگ بعدی،
پوووف خدایا ، شادمهری که آلبوم میداد سر هر اهنگ چند روزی قفل بودیم تا بریم ترک بعدی ، الان جایی رسیده که دو تا آلبوم آخرش رو فقط گلچین کردم و ذخیره تو سیستم نه کل آلبوم رو ...
خب دیگه فعلا فقط ب فکر پول درآوردن و کنسرت گذاشتنه...شاید ماهم الان جای اون بودیم همین راه میرفتیم . کی از پول زیاد بدش میاد؟؟.... ولی امیدوارم این آهنگش قابل قبول باشه...متاسفانه یا خوشبختانه صدای شادمهر اینقدر خوبه و قوی ک ضعف آهنگ و تنظیم زیاد ب چشم نمیاد
Hobbit
03-08-2019, 01:52 PM
خب دیگه فعلا فقط ب فکر پول درآوردن و کنسرت گذاشتنه...شاید ماهم الان جای اون بودیم همین راه میرفتیم . کی از پول زیاد بدش میاد؟؟.... ولی امیدوارم این آهنگش قابل قبول باشه...متاسفانه یا خوشبختانه صدای شادمهر اینقدر خوبه و قوی ک ضعف آهنگ و تنظیم زیاد ب چشم نمیاد
خیلی وقته میخوام در مورد پول در آوردن شادمهر بنویسم.
مگه قبلا شادمهر با همون اهنگ ها پول در نمی آورد ؟ چی عوض شده؟ این مسئله فکر کردن به پول زیاد حداقل واسه شادمهر بی معنیه.
نه ، مشکل جاهای دیگس که خب ماها بی خبریم .
Farbod-7
03-08-2019, 03:09 PM
تیزر این آهنگ با انتخاب مقایسه کن 30 ثانیه ویالون بی نظیر
همون رنگ رخساره س که گفتی
نمیدونم بعضی چرا همش میگن قبلش نگیم قبلش نگیم بعدش هم یه افتضاحی پخش میشه
ebihamed
03-08-2019, 03:17 PM
متاسفانه شادمهر خودش واسه این کار نظرش روی میلاد هاشمی بوده و واقعا عجیبه این همه اعتقاد به میلاد هاشمی !!!
ebihamed
03-08-2019, 03:23 PM
خیلی وقته میخوام در مورد پول در آوردن شادمهر بنویسم.
مگه قبلا شادمهر با همون اهنگ ها پول در نمی آورد ؟ چی عوض شده؟ این مسئله فکر کردن به پول زیاد حداقل واسه شادمهر بی معنیه.
نه ، مشکل جاهای دیگس که خب ماها بی خبریم .
فرقش اینه که اون موقع شادمهر با زحمت دادن به خودش پول در میاورد ولی الان بدون زحمت پول در میاره و به جای وقتذاشتن برای موسیقی برای خانوادش وقت میذاره گهگداری هم یه سازی میزنه میذاره استوری
9NIMA1
03-08-2019, 04:02 PM
همون یه ذره سازم به نظرم بیخیال شه دیگه به چه دردیش میخوره(sm120)
9NIMA1
03-08-2019, 04:05 PM
متاسفانه همش از همین اینستاگرام لعنتیه کاش فولتر بشه
به نظر منم به جای تلگرام باید اینستاگرام رو فیتلر میکردن :) یه مشت خز و خیل ریختن توش به گند کشیدن
sibiloo
03-08-2019, 04:31 PM
اینکه دوسم نداشتی
برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست یه روز
تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من
به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو
بدوز روی شونه هات
برام مهم نیست که دیگه
صدای قلبم چی میگه
تو اخرش توجهی به خواهشم نمیکنی
فقط یکم کلافه ام
یکم بهم ریخته ام
اما مهم نیست که دیگه نوازشم نمیکنی
سعی نمیکنم تورو مجاب اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت از این شلوغ تر نشه ؟
از کجا معلوم دل تو
یه روز برام تنگ شه و
یه جور بخوایی بیایی پیشم
که هیشکی با خبر نشه ...
وقتی از ترانه خوب حرف میزنیم دقیقا از چی حرف میزنیم ... (sm50)
Arman Esmaeili - Eteraf
اعتراف واسه من سخت تر از این مردن
خاطراتِ دلمو تا کجاها بردن
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
کاشکی که دردای من مثل دردای مردم باشه
ساعت ها همیشه خوابند من چرا بیدارم
مگه میشه از خیالت دیگه دست بردارم
اعتراف یه قهر کهنه است که سزاشو میدم
رفتی و مرگ خودم رو جلو چشمام دیدم
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
کاشکی که دردای من مثل دردای مردم باشه
ساعت ها همیشه خوابند من چرا بیدارم
مگه میشه از خیالت دیگه دست بردارم
link ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][128].mp3?time=1552052460&filename=/1397/11/15/Arman%20Esmaeili%20-%20Eteraf%20[128].mp3)
میلاد هاشمی منو بلک کرده
کونی(sm70)
Hobbit
03-08-2019, 06:23 PM
اینکه دوسم نداشتی
برام اهمیت نداشت
فقط دلم میخواست یه روز
تموم بشن بهونه هات
دلت که پر زد واسه من
به در که چشم دوختی
بال شکسته ی منو
بدوز روی شونه هات
برام مهم نیست که دیگه
صدای قلبم چی میگه
تو اخرش توجهی به خواهشم نمیکنی
فقط یکم کلافه ام
یکم بهم ریخته ام
اما مهم نیست که دیگه نوازشم نمیکنی
سعی نمیکنم تورو مجاب اومدن کنم
از کجا معلوم که سرت از این شلوغ تر نشه ؟
از کجا معلوم دل تو
یه روز برام تنگ شه و
یه جور بخوایی بیایی پیشم
که هیشکی با خبر نشه ...
وقتی از ترانه خوب حرف میزنیم دقیقا از چی حرف میزنیم ... (sm50)
نمیدونم کیا یادشون میاد این شعر رو
ما یه عمر میون موندن و رفتن دودلیم
یه مسافر آخه عشق ماندگار میخواد چیکار
واسه شکستن من خودتو خسته نکن
آدم مرده آخه چوبه ی دار میخواد چیکار
این دست شعر ها زیاد به شادمهر تحویل داده شده ولی متاسفانه و یا به هر دلیلی نشدن
امثال جواد شریف پورها، لاری پورها، برزویی ها، اینقدر شعر های ناب دارن که همه می دونیم با اهنگ های شادمهر بیشتر جلوه میکنن.... ولی دستمون بنده، کاری نمی تونیم از پیش ببریم
اهنگ جدید زندوکیل اومد و حسرت من برای همکاری نکردن شادمهر و افکاری هزار برابر شد ...
به ولله حیفه
یه ملودی فقط
یه اهنگ از افکاری فقط
یدونه از این ریتمای اینجوری :)))
وقتی میخونه : زیبایی تو فرصت نمیده نگاه من جز تورو ببینه ، چجوری میشه جر نخورد (sm50)
من 1000 بار کامنت گذاشتم نام بردم فقط پاک کردن
ebihamed
03-08-2019, 08:16 PM
تو این هفته یه کارم از نیما مسیحا با ملودی افکاری تنظیم سعید زمانی و ترانه ی افشین مقدم میاد
hoohoo
03-08-2019, 08:28 PM
هیچـــــــــــ وقتـــــــــــــ ازززز اونـــــــــاااایــــــــ ـــــــــی نـــــــــبــــــــــــــ ــوودم کــــــــــــه قـــــــبـــــــــــلِ اووووومـــــــــــدن کااار قضـــــــــــــــــاوت کنم (sm54)
.
.
اما آهنگسازُ تنظیم کننده یکی دیگه آخع ؟ (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
تراااانه سراااا کی هست اصن ؟ (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(s m86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
sibiloo
03-08-2019, 09:40 PM
من 1000 بار کامنت گذاشتم نام بردم فقط پاک کردن
فایده نداره . به حرف ما نیس
تو این هفته یه کارم از نیما مسیحا با ملودی افکاری تنظیم سعید زمانی و ترانه ی افشین مقدم میاد
قرار بود چند ماه پیش البومش بیاد مسیحا چی شد ؟
هیچـــــــــــ وقتـــــــــــــ ازززز اونـــــــــاااایــــــــ ـــــــــی نـــــــــبــــــــــــــ ــوودم کــــــــــــه قـــــــبـــــــــــلِ اووووومـــــــــــدن کااار قضـــــــــــــــــاوت کنم (sm54)
.
.
اما آهنگسازُ تنظیم کننده یکی دیگه آخع ؟ (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
تراااانه سراااا کی هست اصن ؟ (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(s m81)
(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(s m86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)
(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
یعنی سبک کامنت گذاشتنت بعد این همه سال هنوز همونجوریه (sm1)
اتفاقا ترانه سراش بد نیس
مشکل شادمهره که بدترین ترانه هارو از این ترانه سراها میگیره و ترس من از همینه
یعنی یجوری با انتخاب شعر ریده که اگه شعرای مولانا رو هم بخونه من میترسم ضعیف باشه :)))))))
وگرنه ترانه خوب زیاد داره شیرالی . برا زندوکیلی و جهانبخش و حتی همین خوبه ابی ...
نمیدونم کیا یادشون میاد این شعر رو
ما یه عمر میون موندن و رفتن دودلیم
یه مسافر آخه عشق ماندگار میخواد چیکار
واسه شکستن من خودتو خسته نکن
آدم مرده آخه چوبه ی دار میخواد چیکار
این دست شعر ها زیاد به شادمهر تحویل داده شده ولی متاسفانه و یا به هر دلیلی نشدن
امثال جواد شریف پورها، لاری پورها، برزویی ها، اینقدر شعر های ناب دارن که همه می دونیم با اهنگ های شادمهر بیشتر جلوه میکنن.... ولی دستمون بنده، کاری نمی تونیم از پیش ببریم
این شعری که نوشتی برا کیه ؟یادم نیس
بین اینا که اسم بردی فقط دوست دارم با شریف پور کار کنه مجددا
شریف پور اصلا یجور عجیبی میاد به شادمهر
شادمهر انگار میره تو خوده کلمه هایی که شریف پور استفاده میکنه :)))
رابطشون هم برعکس اون دوتای دیگه که اسم بردی هنوزم خوبه و من منتظر همکاریشون هستم باز...
sibiloo
03-08-2019, 09:55 PM
همه این حرفارو هم که بذاریم کنار شادمهر هنوزم درخشانه . حتی با این اهنگایی که شما خوشتون نمیاد
برعکس شما من فکر نمیکنم از کسی یا از چیزی عقب افتاده باشه
همین تیزری که گذاشته رو ببینید چهار میلیون ویو خورده تو پیجش . هنوزم که هنوزه ملت میخوانش و بدجور دنبالش میکنن و اینکه میگید دیگه کسی اشتیاق نداره واسه شنیدن شادمهر اشتباهه
دور نیست روزی که دوباره خودش بسازه
خودش نوازندگی کنه
شک ندارم الانم اهنگ میسازه و تنظیم میکنه
مثل قلب ساعتی مثل اون بیکلامی که ساخته مثل همون اعترافی که پخش نشد و کلی اهنگ دیگه که میدونیم داره تو ارشیوش
ولی اینکه پخش نمیشه نمیدونم چه سیاستیه . نمیدونم فکر میکنه اینا که ریلیز میکنه اهنگای بهتری هستن یا دلیل دیگه ای داره ولی اینجوری نمیمونه
شادمهر ذاتا اهنگسازه . کسی مثل شادمهر نمیتونه تا اخر عمر اهنگ نسازه و منتشر نکنه . بالاخره خسته میشه از دیده نشدنه هنرش
فعلا از همین شادمهر فعلی لذت ببرید انقد سخت نگیرید
درست میشه
حالا مسخره میکنید ولی خدایی من با فقط با تو هم حال میکنم . شاید چون خاطره خوبی برام درست کرده دوسش دارم ولی اهنگ غمگینیه در عین شاد بودنه ریتمش ک باهاش حال میکنم و البته اون ویدیوی بینظیرش که ... :))
masoud741
03-08-2019, 11:35 PM
همه این حرفارو هم که بذاریم کنار شادمهر هنوزم درخشانه . حتی با این اهنگایی که شما خوشتون نمیاد
همین تیزری که گذاشته رو ببینید چهار میلیون ویو خورده تو پیجش . هنوزم که هنوزه ملت میخوانش و بدجور دنبالش میکنن و اینکه میگید دیگه کسی اشتیاق نداره واسه شنیدن شادمهر اشتباهه
خودش نوازندگی کنه
مثل قلب ساعتی مثل اون بیکلامی که ساخته مثل همون اعترافی که پخش نشد و کلی اهنگ دیگه که میدونیم داره تو ارشیوش
ولی اینکه پخش نمیشه نمیدونم چه سیاستیه . نمیدونم فکر میکنه اینا که ریلیز میکنه اهنگای بهتری هستن یا دلیل دیگه ای داره ولی اینجوری نمیمونه
شادمهر ذاتا اهنگسازه . کسی مثل شادمهر نمیتونه تا اخر عمر اهنگ نسازه و منتشر نکنه . بالاخره خسته میشه از دیده نشدنه هنرش
درست میشه
حالا مسخره میکنید ولی خدایی من با فقط با تو هم حال میکنم . شاید چون خاطره خوبی برام درست کرده دوسش دارم ولی اهنگ غمگینیه در عین شاد بودنه ریتمش ک باهاش حال میکنم و البته اون ویدیوی بینظیرش که ... :))
حرفت لایک داشت داداش(sm127)
masoud741
03-08-2019, 11:37 PM
پخش ویدئو یکشنبه 26اسفند
masoud741
03-09-2019, 12:10 AM
ب نظر ویدئوی جالبی میاد...معشوقه ای ک تنها واسه خودش تولد گرفته و عاشقی ک واسش هدیشو پست میکنه...
ebihamed
03-09-2019, 12:39 AM
خودش نوازندگی کنه
درست میشه
آهنگ خونه از آلبوم دهاتی رو گوش کن ببین اون چقد در عین شاد بودن غمگینه یا آسمونی
9NIMA1
03-09-2019, 01:26 AM
خودش نوازندگی کنه
درست میشه
برای منی که با آهنگ ها و تنظیم های شادمهر بزرگ شدم و حال میکنم دیگه درخشان نیست.
9NIMA1
03-09-2019, 01:28 AM
آهنگ خونه از آلبوم دهاتی رو گوش کن ببین اون چقد در عین شاد بودن غمگینه یا آسمونی
+ بیشتر آهنگای آلبوم آدم و حوا... ریتمیک و چقدر فوقالعاده(sm127)
sibiloo
03-09-2019, 06:14 PM
کسی رو اون البوما مگه حرفی داره
اصن کسی جراتشو داره مگه حرف از اونا بزنه مومن :))))
هنوزم که هنوزم وقتی اسمونی رو گوش میدم میمیرم و زنده میشم
یا بیتابی
masoud741
03-09-2019, 08:18 PM
یکشنبه 26اسفند ساعت 9شب(sm118)
nasernew
03-12-2019, 09:09 PM
یکشنبه 26اسفند ساعت 9شب(sm118)
یکی از نکات مثبتش اینه که میکس و مسترش کار محمد فلاحیه و احتمالا کیفیت صدای نهایی برخلاف آهنگهای آلبوم تصویر عالی باشه و این که قراره این آهنگ و با کیفیت بهتری بشنویم خوبه .. اینکه آهنگه سبکش شاد و شیش و هشته شاید باعث شه بعضیا ناراحت باشن اما به نظر من چون تنظیم کننده اش میلاد هاشمیه همون بهتر که سبک این آهنگ شیش و هشت و شاده ، چون حداقل این سبک و بهتر از آهنگای آروم تنظیم میکنه و میلاد خالتور با لقبش معروفه که خوراکش آهنگهای شاده و هیچ تبحری تو نظیم آهنگهای آروم نداره و اون چند تا آهنگ اسلو و آروم رو هم با مشورت با سعید زمانی انجام داده .. پس میشه کمی امیدوار بود
masoud741
03-14-2019, 09:36 PM
یکی از نکات مثبتش اینه که میکس و مسترش کار محمد فلاحیه و احتمالا کیفیت صدای نهایی برخلاف آهنگهای آلبوم تصویر عالی باشه و این که قراره این آهنگ و با کیفیت بهتری بشنویم خوبه .. اینکه آهنگه سبکش شاد و شیش و هشته شاید باعث شه بعضیا ناراحت باشن اما به نظر من چون تنظیم کننده اش میلاد هاشمیه همون بهتر که سبک این آهنگ شیش و هشت و شاده ، چون حداقل این سبک و بهتر از آهنگای آروم تنظیم میکنه و میلاد خالتور با لقبش معروفه که خوراکش آهنگهای شاده و هیچ تبحری تو نظیم آهنگهای آروم نداره و اون چند تا آهنگ اسلو و آروم رو هم با مشورت با سعید زمانی انجام داده .. پس میشه کمی امیدوار بود
منم امیدوارم...
hoohoo
03-14-2019, 10:19 PM
فایده نداره . به حرف ما نیس
قرار بود چند ماه پیش البومش بیاد مسیحا چی شد ؟
یعنی سبک کامنت گذاشتنت بعد این همه سال هنوز همونجوریه (sm1)
اتفاقا ترانه سراش بد نیس
مشکل شادمهره که بدترین ترانه هارو از این ترانه سراها میگیره و ترس من از همینه
یعنی یجوری با انتخاب شعر ریده که اگه شعرای مولانا رو هم بخونه من میترسم ضعیف باشه :)))))))
وگرنه ترانه خوب زیاد داره شیرالی . برا زندوکیلی و جهانبخش و حتی همین خوبه ابی ...
این شعری که نوشتی برا کیه ؟یادم نیس
بین اینا که اسم بردی فقط دوست دارم با شریف پور کار کنه مجددا
شریف پور اصلا یجور عجیبی میاد به شادمهر
شادمهر انگار میره تو خوده کلمه هایی که شریف پور استفاده میکنه :)))
رابطشون هم برعکس اون دوتای دیگه که اسم بردی هنوزم خوبه و من منتظر همکاریشون هستم باز...
تو کب هستی آخع ؟(sm142)
ترس خوب بود (sm50)
نه واسه ترانه ش(sm54)
فقط به خاطر شاااادمهر
حیفـــــــــــــ .........
اون هیچی
آهنگ سازی و تنظیم (sm25)
قبلا آهنگ سازی و تنظیم می کرد ملت می خوندن
حالا برعکس شده (sm74)
hoohoo
03-14-2019, 10:32 PM
خودش نوازندگی کنه
درست میشه
ما نیز هم (sm50)
hoohoo
03-14-2019, 10:32 PM
برای منی که با آهنگ ها و تنظیم های شادمهر بزرگ شدم و حال میکنم دیگه درخشان نیست.
(sm54)(sm142)
mosipush
03-15-2019, 11:31 AM
من فکر می کنم با اونگ و ارمین هاشمی به مشکل خورده ؟؟؟ درست؟؟؟
nasernew
03-15-2019, 02:14 PM
من فکر می کنم با اونگ و ارمین هاشمی به مشکل خورده ؟؟؟ درست؟؟؟
نه تک آهنگ ها و موزیک ویدیو هاش که تا الان با لوگوی آونگ پخش میشد .. اما این آهنگ جدیده رو نمیدونم .. شادمهر باید بین رادیوجوان و آونگ یکی رو انتخاب کنه چون اینا رقیبن و شاید در ظاهر دوست باشن اما در حال رقابتن .. رادیوجوان که بیشتر با خواننده های رپ و مدرن و راک و جدیدا میپره و امثال شادمهرم ممکنه به بیراهه ببره .. به نظرم شادمهر نباید به آرمین هاشمی پشت کنه .. اگه ویدیوش با لوگوی رادیوجوان منتشر شه .. پخشش ضعیف میشه و بقیه شبکه های حرفه ای موزیک مثل pmc و gala و غیره .... پخشش نمیکنن
Farbod-7
03-15-2019, 03:30 PM
این الان تعریف بو یا (sm2)
خیلی با حال بود دمت گرم
mosipush
03-15-2019, 03:55 PM
نه تک آهنگ ها و موزیک ویدیو هاش که تا الان با لوگوی آونگ پخش میشد .. اما این آهنگ جدیده رو نمیدونم .. شادمهر باید بین رادیوجوان و آونگ یکی رو انتخاب کنه چون اینا رقیبن و شاید در ظاهر دوست باشن اما در حال رقابتن .. رادیوجوان که بیشتر با خواننده های رپ و مدرن و راک و جدیدا میپره و امثال شادمهرم ممکنه به بیراهه ببره .. به نظرم شادمهر نباید به آرمین هاشمی پشت کنه .. اگه ویدیوش با لوگوی رادیوجوان منتشر شه .. پخشش ضعیف میشه و بقیه شبکه های حرفه ای موزیک مثل pmc و gala و غیره .... پخشش نمیکنن
درست ولی اینبار سر کنسرت تفلیس مشکل خورده باهاشون
nasernew
03-15-2019, 05:04 PM
این الان تعریف بو یا (sm2)
خیلی با حال بود دمت گرم
اره مثلا .. میلاد هاشمی اگه اینو بخونه آخرش نمیفهمه باید ذوق کنه و ازم متشکر باشه یا فحشم بده و بیاد منو ترور کنه (sm2) ..
nasernew
03-15-2019, 05:07 PM
درست ولی اینبار سر کنسرت تفلیس مشکل خورده باهاشون
متاسفانه شادمهر با خوبا به مشکل میخوره و با بدا رفیقه .. من خبر نداشتم و نمیدونم چقدر میتونه این حرفت صحت داشته باشه ...
hoohoo
03-15-2019, 09:12 PM
ک تا بوده همین بوده (sm74)
Farbod-7
03-15-2019, 09:15 PM
اره مثلا .. میلاد هاشمی اگه اینو بخونه آخرش نمیفهمه باید ذوق کنه و ازم متشکر باشه یا فحشم بده و بیاد منو ترور کنه (sm2) ..
ذوق میکنه چون سر دسته خالتوراس(sm2)
9NIMA1
03-16-2019, 04:48 PM
(sm77) چراااا؟!؟!؟!
Farbod-7
03-16-2019, 05:55 PM
صدبار گفتم گیر نده به میلاد هاشمی امیر طرفدارشه(sm2)
Farbod-7
03-16-2019, 05:58 PM
خب از کی بپرسیم چرا؟
انگار کسی نیست
masoud741
03-16-2019, 08:26 PM
آقا زیاد منتظر نباشید چون آهنگش تو ذوقتون میزنه
نیستیم واقعا
Hosein333
03-16-2019, 10:30 PM
انگار نه انگار که فردا قراره اهنگ بیاد
masoud741
03-16-2019, 10:33 PM
نیستیم واقعا
بهتر
.. چون آهنگ خوبی نشده
masoud741
03-16-2019, 10:33 PM
انگار نه انگار که فردا قراره اهنگ بیاد
داداش زیاد منتظر نباش آهنگش زیاد جالب نیست
9NIMA1
03-16-2019, 11:07 PM
اینو باید به اونایی گفت که میگن قبلش قضاوت نکنید!! معلوم نیست چند بار میخوان از یه سوراخ گزیده شن!(sm2)
Farbod-7
03-17-2019, 01:11 AM
فقط خودت منتظر بودی و ضد حال خوردی
چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است این جمله رو چند روز قبل دمو گفتیم برگرد عقب بخون
Hosein333
03-17-2019, 06:43 AM
داداش زیاد منتظر نباش آهنگش زیاد جالب نیست
دیگه وقتی شادمهر میخواد اهنگ بده هیجان زده نمیشم
انگار یه خواننده مثل بقیه خواننده ها داره اهنگ میده
ebihamed
03-17-2019, 09:53 AM
به نظر من کارهای قربانپور به مراتب شادمهری تر ازپویانه و ترجبح میدم اگه خودش نمیسازه که قطعا هم همینطورره با قربانپور کار کنه
ebihamed
03-17-2019, 09:55 AM
دوستان عزیز مدتها پیش میگفتم شادمهر دیگه کار نمیسازه اما هی میگفتین میسازه ولی فرشباف نمیذاره تقی نمیذاره نقی نمیذاره
اما واقعیت امر همینه که میبینید شادمهر اصلا در حال حاضر و از 3 سال پیش میلی به آهنگسازی نداره و مشخصم نیس این داستان تا کی ادامه داره
ebihamed
03-17-2019, 10:11 AM
به نظر من یا باید سعی کنیم با این قضیه کنار بیایم یا باید همون کارهای قدیمشو گوش کنیم
چون راه سومی وجود نداره شادمهر فعلی همینه
Gsshop
03-17-2019, 11:19 AM
ویدیو امشب ساعت ۸:۴۵
شادمهر با انتخاباش یه تنه گند زده به موسیقی ایران
رضا صادقی هم رفته سراغ وحید پویان
9NIMA1
03-17-2019, 01:24 PM
شادمهر با انتخاباش یه تنه گند زده به موسیقی ایران
رضا صادقی هم رفته سراغ وحید پویان
معلومه هنوز یه سری دنبالشن ببینن چی میکنه بقیهام همون غلطو کنن(sm120)
9NIMA1
03-17-2019, 01:25 PM
Amir
امیر جان آلبومایی که دیروز اومد رو نمیذاری؟
KamkarDel
03-17-2019, 03:49 PM
افتضاح... خیلی افتضاح
Gsshop
(sm196) شادمهر
Meh23
(sm25)(sm25)
بر خلاف چندتا کار قبلی این آهنگ وکالشم چنگی به دل نمیزنه
Gsshop
03-17-2019, 03:51 PM
(sm178)(sm81) بابا شادی چی کار میکنی
ebihamed
03-17-2019, 04:06 PM
از ریتمیکهای مثل قلب من و تو بی من خیلی بهتر بود
9NIMA1
03-17-2019, 04:17 PM
خاک تو سرش... کی گفته بود اصن اینو ریتمیک بخونی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چقدر سکته داره :|| به زور خواستن شعر و بچپونن تو ملودی!!! شادمهر چرا قیمه ها رو میریزی تو ماستا (sm2)
ebihamed
03-17-2019, 04:26 PM
شعرش خیلی خوبه ملودیشم خوبه
ebihamed
03-17-2019, 04:28 PM
خیلی خوبه که شادمهر از شعرای شکست عشقی فاصله گرفته و رو آورده به عاشقانه خوندن
mortezi212
03-17-2019, 04:30 PM
(sm178)
top30
03-17-2019, 04:33 PM
ملت همه آهنگ دپ دوس دارن آخه همه چی گل و بلبل شده(sm70)
قوی نبود ولی راضیم
Gsshop
03-17-2019, 04:34 PM
اخه چرا مثل این خواننده داغونا می خونی (sm196)
Parsa8
03-17-2019, 05:11 PM
باید بیشتر گوش داد
باید بیشتر گوش دادما رو حرف شما حرفی نمیزنیم سلطان(sm127)
همکاری شادمهر و حسین قربانپور و محسن شیرالی ادامه داره
pangabi
03-17-2019, 05:34 PM
شادی باز تر زد
خیلی ملودیش اشناس برام
از رو چی اسکی رفته؟
Hosein333
03-17-2019, 05:38 PM
خوبیش اینه که بهتر از قلب من و تو بی من و فقط باتو عشقم هست
(sm51)