PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 [128] 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164

nasernew
06-10-2019, 07:58 PM
قطعا قابل مقایسه نیستن ولی صحبت اینه یکی تمام توانایی خودشو میزاره حالا چه خوب چه بد
یکی مثل شادمهر میتونه نمیزاره اخه من نمیدونم این سینا پارسیان رو از کجا پیدا کرده ؟تا قبل کار با شادمهر هیچ کس این بشر رو نمیشناخت یک بار کامنت گذاشتم حداقل با افکاری و بمانی کار کن کامنتم پاک شد
ولی طرفدارای الانش (جوون ترا) که اتفاقا همونا هم دارن بهش خط فکری میدن متاسفانه کارنامه الانشو شاهکار میدونن
امیدوارم اوضاع تغییر کنه شادمهر یک تکونی بده خودشو بلکه موسیقی ماهم یک تکونی بخوره و از این یکنواختی بیرون بیاد

باهات موافقم ..منم با جو دیکتاتوری حاکم بر اینستای شادمهر مشکل دارم و خودم بارها بلاک شدم .. آدمینش اصلا انتقادپذیر نیست و دوس داره فقط تعریف کنیم و کوچکترین انتقادی مساوی با بلاکه ..
منم تو زمینه شعر و موسیقی باهات موافقم و امیدوارم در آینده آثار بهتری ازش بشنویم و تعریف و تمجیدهای الکی فقط باعث میشه از این بیراهه ای که رفته دیگه برنگرده ..
ولی منظور من در جواب به شما این بود که شادمهر کارنامه هنری پرباری داره و با دو تا آهنگ ضعیف نمیشه کل هنرش رو زیر سوال برد و امثال احمدوند رو از اون بهتر دونست .. و شما هم به عنوان یک شادمهری ، مثل من فقط به تصمیماتش و همکاراش منتقد باش چون هنر شادمهر چیزی نیست که بشه ازش چشم پوشی کرد و ندیدش و همیشه لقب نابغه موسیقی ایران رو به یدک میکشه

nasernew
06-10-2019, 08:06 PM
بچه ها آلبوم امیرعباس گلاب رو کی دانلود کرده؟؟

میخوامش لطفا لینک بدین

تو سایت که هست

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/

hoohoo
06-10-2019, 09:37 PM
منم رامین رو قبول دارم بهترین نقلد شادمهر هستش حتی بالاتر از حمید عسگری که قبلا نفر اول بود
ولی الان شهریار شهبازی هم کارش درسته یه البوم خیلی قشنگ دارا ولی نمیدونم‌چرا نمیخونه دیگه

اون دیگه کیه ؟
وااااااااااای خدا (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)

hoohoo
06-10-2019, 09:39 PM
مقااایسه نکنید دیگه (sm54)(sm172)

entehaa
06-10-2019, 09:49 PM
از البوم جدید امیرعباس گلاب ترانه ی اهنگ بهم خندید خیلی خوب بود‌ یکی هم تنظیم قله میخکوبم کرد یاسین ترکی پدیده جدیده تنظیمه بنظرم. اهنگهای خودشم خیلی خوبه‌

hoohoo
06-10-2019, 09:52 PM
امیر عباس گلاب و مهدی احمد وند و اینا چ اهمیتی دارن ؟(sm178)

Hosein333
06-10-2019, 10:10 PM
بله .. فرض کن ما دو تا شادمهر داریم .. یکی شادمهره موزیسینه و اون یکی شادمهره خواننده .. ( فقط مثال میزنم) حالا اگه شادمهر موزیسین رو بزاریم کنار و فقط شامهر خواننده رو با احمدوند خواننده مقایسه میکنم (فقط خوانندگی) و اینطوری به این نتیجه میرسم به قول شما حتی اگه با سینا پارسیان همکاری کنه از احمدوند خیلی سرتره (تاکید میکنم فقط خوانندگی) .. و امثال احمدوند باید پیش شادمهر درس خوانندگی یاد بگیرن .. حالا شاید بعضیا بگن آهنگاش ضعیف شده ولی من با آهنگاش کاری ندارم و شادمهر برای من همون شادمهریه که 22 سال پیش عاشق هنرش شدم .. چون اصلا با آثار جدیدش کاری ندارم آخه هنوزم با آلبومهای قدیمیش حال میکنم و با گوش دادن به مسافر و امثالهم بازم مثل قدیم ها لذت میبرم و خودشو اثبات کرده ..
اما منم از تصمیمات جدید غلطش ناراحتم و جزو منتقدهاش شدم و میخوام به دوران اوجش برکرده ( تو خوانندگی که هنوز تو اوجه و منظورم فقط شعر و آهنگه )

تنها دلخوشی این روزای من شده فقط صدای شادمهر
در صورتی که دوست دارم خودش بسازه
ولی فعلا باید به همین قانع باشیم

Hosein333
06-10-2019, 10:13 PM
مقااایسه نکنید دیگه (sm54)(sm172)

مقایسه نیست دوست عزیز اینا مقلد هستن یعنی تقلید میکنن
من میتونم اسم ۱۰۰ نفر رو راحت بیارم که از شادمهر تقلید کردن
هیچکسی تو این سبک قابل مقایسه نیست اصلا با شادمهر

hoohoo
06-10-2019, 10:22 PM
مقایسه نیست دوست عزیز اینا مقلد هستن یعنی تقلید میکنن
من میتونم اسم ۱۰۰ نفر رو راحت بیارم که از شادمهر تقلید کردن
هیچکسی تو این سبک قابل مقایسه نیست اصلا با شادمهر

آره همین قابل مقایسه نبودن مهمه (sm118)
و هم چنان منتظر ی کار تو سبک خودش هستم (sm50)

pangabi
06-10-2019, 11:10 PM
انقد آهنگهای شادمهر رو شنیدیم که همه مون میتونم جزو مقلد ها باشیم فقط نکته اینه که پول این کارو نداریم . کسی چه میدونه شاید صدای هر کدوم مون بهتر از احمدوند و ... باشه که تقلید میکنن

nasernew
06-10-2019, 11:29 PM
از البوم جدید امیرعباس گلاب ترانه ی اهنگ بهم خندید خیلی خوب بود‌ یکی هم تنظیم قله میخکوبم کرد یاسین ترکی پدیده جدیده تنظیمه بنظرم. اهنگهای خودشم خیلی خوبه‌

اگه یادت باشه 3 ماه پیش یکی از آهنگهای یاسین ترکی رو گذاشتم و با تنظیمهای میلاد هاشمی مقایسه کردم .. اصلا با عمق تنظیم کاری نداشتم فقط میخواستم بگم اگه قصد بها دادن به جوونا باشه این جوون چقدر جون دار و مدرن کار میکنه و تو انتخاب ریتم و نوع چینش بیس و کوپ متفاوت عمل میکنه و با اینکه تنظیماش خلوته و چیز درگیرکننده و عمیقی نداره اما چقدر پر قدرته و میکس و مسترای خوبی داره ...

nasernew
06-10-2019, 11:37 PM
تنها دلخوشی این روزای من شده فقط صدای شادمهر
در صورتی که دوست دارم خودش بسازه
ولی فعلا باید به همین قانع باشیم

قانع بودیم که هنوزم تو این انجمن فعالیم و هنوزم بهش تعصب داریم و هنوزم منتظریم به دوران اوجش برگرده .... این یعنی هنوز ازش ناامید و دلزده نشدیم و هنوز طرفدارشیم .. آدم که با دو تا آهنگ ضعیف نباید هنرمند مورد علاقه شو له کنه .. فقط ناراحتیه من اینه که چرا شادمهر با وجود اینهمه هوادار مثل ما که با وجود اینکه همش ناامیدمون کرده و بازم پاش وایستادیم اصلا به حرف ما گوش نمیده ؟ یا چرا آدمین پیجش به جای اینکه نظرات مارو به گوشش برسونه ما مخالفای دلسوز رو بلاک میکنه ؟ یا چرا اگه از موسیقی سرد شده بر خلاف گذشته اینقدر پرکاره ولی اگه سرد نشده پس چرا به خودش یه تکونی نمیده تا ما قدیمی ترهارو هم راضی کنه ؟ یا چرا آهنگ اعتراف مونابرزویی رو نهایی و منتشر نمیکنه؟ و هزارتا سوال بی جواب دیگه .. وگرنه ما که با شادمهر دشمنی نداریم هم صلاح اونو میخوایم و هم دوس داریم مثل گذشته با آهنگاش خاطره بسازیم و هزار بار آهنگاش رو پلی کنیم، نه اینکه آهنگ یک بار مصرف بشنویم

nasernew
06-10-2019, 11:42 PM
انقد آهنگهای شادمهر رو شنیدیم که همه مون میتونم جزو مقلد ها باشیم فقط نکته اینه که پول این کارو نداریم . کسی چه میدونه شاید صدای هر کدوم مون بهتر از احمدوند و ... باشه که تقلید میکنن

(sm30) خیلی باحال گفتی .. لایک .. همه اونایی که الان خواننده شدن یه زمانی مثل ما فقط هوادار شادمهر بودن و فکرشم نمیکردن یه روزی به جایگاه امروزشون برسن مثل محسن یگانه ، بابک جهانبخش که اصلا صداشم شبیه شادمهر نیست یا علیرضاطالسچی و تابلوترهایی مثل رامین بیباک و حمیدعسگری و سامان جلیلی و خیلی های دیگه که اگه شادمهر نبود اینا شاید الان خواننده نبودن .. البته استعدادشم داشتن و به قول تو پولشم داشتن

entehaa
06-11-2019, 07:51 AM
اگه یادت باشه 3 ماه پیش یکی از آهنگهای یاسین ترکی رو گذاشتم و با تنظیمهای میلاد هاشمی مقایسه کردم .. اصلا با عمق تنظیم کاری نداشتم فقط میخواستم بگم اگه قصد بها دادن به جوونا باشه این جوون چقدر جون دار و مدرن کار میکنه و تو انتخاب ریتم و نوع چینش بیس و کوپ متفاوت عمل میکنه و با اینکه تنظیماش خلوته و چیز درگیرکننده و عمیقی نداره اما چقدر پر قدرته و میکس و مسترای خوبی داره ...
اره واقعا تنظیم هاش به روز و تازست جدای از تنظیم اهنگهاشم با اینکه سبکش جدیده ولی رو اصول پیش میره و دلنشینه.

Hosein333
06-11-2019, 08:13 AM
قانع بودیم که هنوزم تو این انجمن فعالیم و هنوزم بهش تعصب داریم و هنوزم منتظریم به دوران اوجش برگرده .... این یعنی هنوز ازش ناامید و دلزده نشدیم و هنوز طرفدارشیم .. آدم که با دو تا آهنگ ضعیف نباید هنرمند مورد علاقه شو له کنه .. فقط ناراحتیه من اینه که چرا شادمهر با وجود اینهمه هوادار مثل ما که با وجود اینکه همش ناامیدمون کرده و بازم پاش وایستادیم اصلا به حرف ما گوش نمیده ؟ یا چرا آدمین پیجش به جای اینکه نظرات مارو به گوشش برسونه ما مخالفای دلسوز رو بلاک میکنه ؟ یا چرا اگه از موسیقی سرد شده بر خلاف گذشته اینقدر پرکاره ولی اگه سرد نشده پس چرا به خودش یه تکونی نمیده تا ما قدیمی ترهارو هم راضی کنه ؟ یا چرا آهنگ اعتراف مونابرزویی رو نهایی و منتشر نمیکنه؟ و هزارتا سوال بی جواب دیگه .. وگرنه ما که با شادمهر دشمنی نداریم هم صلاح اونو میخوایم و هم دوس داریم مثل گذشته با آهنگاش خاطره بسازیم و هزار بار آهنگاش رو پلی کنیم، نه اینکه آهنگ یک بار مصرف بشنویم

ترس من اینه که ادمین پیجش هیچ انتقادی رو به گوش شادمهر نمیرسونه و فقط بهبه چهچه میکنه و شادمهرم پیش خودش فکر میکنه این اهنگها مردم رو الان راضی نیکنه
در صورتی که نمیدونه این اهنگها اصلا اهنگ نیست
عامل اصلی خراب شدن شادمهر ادمین پیجش و دورو بریاش هستن من اینطور فکر میکنم

ebihamed
06-11-2019, 09:16 AM
ترس من اینه که ادمین پیجش هیچ انتقادی رو به گوش شادمهر نمیرسونه و فقط بهبه چهچه میکنه و شادمهرم پیش خودش فکر میکنه این اهنگها مردم رو الان راضی نیکنه
در صورتی که نمیدونه این اهنگها اصلا اهنگ نیست
عامل اصلی خراب شدن شادمهر ادمین پیجش و دورو بریاش هستن من اینطور فکر میکنم
شک نکن ذهنیت شادمهر الان چند ساله همینه که میگه من هر چی بخونم بازم تو مارکت فعلی جزو تاپ ها حساب میشه
و مخطبامم راضین پس چرا خودمو به زحمت بندازم . از این من مطمعنم

mortezi212
06-11-2019, 12:10 PM
تو سایت که هست

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/

مرسی (sm127)

masoud741
06-11-2019, 01:27 PM
ی حسی بهم میگه این آهنگ با اینکه آهنگساز و تنظیم مال خودش نیست ولی از چندتا کار قبلی خیلی بهتر میشه

entehaa
06-11-2019, 01:37 PM
ی حسی بهم میگه این آهنگ با اینکه آهنگساز و تنظیم مال خودش نیست ولی از چندتا کار قبلی خیلی بهتر میشه

شک نکن با جوی که اینجا داره اگه بهترین اهنگشم بشه اینجا کسی خوشش نمیاد

masoud741
06-11-2019, 01:45 PM

آره متاسفانه جو اینجا زیاد خوب نیست من یادمه سر آهنگایی مثل تقدیر و سبب هم ب شادمهر ایراد میگرفتتد الان ک دیگه هیچی... من چندوقته تصمیم گرفتم هروقت شادمهر آهنگ میده اول حسابی گوش کنم بعد بیام اینجا... البته همه دوست داریم خود شادمهر آهنگ بسازه ولی وقتی فعلا خودش نمیخواد کاریش نمیشه کرد و مجبوریم فقط ب خوانندگی قانع باشیم

9NIMA1
06-11-2019, 03:10 PM
من یکی که با سابقه درخشانی که از شادمهر سراغ دارم البته تا قبل از کارای چیپ اخیر هیچ وقت نمیتونم به خوانندگیش قانع باشم!
شادمهر اول یه موزیسینه تا خواننده

9NIMA1
06-11-2019, 03:12 PM
والا منم همیشه امید داشتم هر آهنگ از قبلی بهتر باشه اما امید واهی هست...
همیشه یه کار معمولی بوده که هر کسی تو این مارکت میخونه و میسازه!
خیر سرش یه زمان بش میگفتن جریان ساز (sm120)

Hosein333
06-11-2019, 06:29 PM

مسعود تو بار اولت نیست از این حس ها داشتی
منم فکر میکردم اهنگ کوه خوب باشه ولی (sm120)

Hosein333
06-11-2019, 06:32 PM
یه چیزی رو مطمعنم
اهنگ اگه خوب باشه خود به خود ۵۰ بار پلی میشه و خسته نمیشی
هیچ ربطی هم به این نداره که قبل اهنگ اون اهنگ رو بد جلوه داده باشن

Hosein333
06-11-2019, 06:34 PM
من یکی که با سابقه درخشانی که از شادمهر سراغ دارم البته تا قبل از کارای چیپ اخیر هیچ وقت نمیتونم به خوانندگیش قانع باشم!
شادمهر اول یه موزیسینه تا خواننده

والا منم همیشه امید داشتم هر آهنگ از قبلی بهتر باشه اما امید واهی هست...
همیشه یه کار معمولی بوده که هر کسی تو این مارکت میخونه و میسازه!
خیر سرش یه زمان بش میگفتن جریان ساز (sm120)

(sm10)

Hosein333
06-11-2019, 06:35 PM
شک نکن ذهنیت شادمهر الان چند ساله همینه که میگه من هر چی بخونم بازم تو مارکت فعلی جزو تاپ ها حساب میشه
و مخطبامم راضین پس چرا خودمو به زحمت بندازم . از این من مطمعنم

ای کاش بشه یه جوری به گوشش برسونیم
کسایی که میرن کنسرتش ازش بخوان

mojtabaa
06-11-2019, 06:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

این جدیده ؟

Hosein333
06-11-2019, 07:13 PM

این جدیده ؟

اینو قبلا لایو خونده بود منتها این مموریزا ریمیکسشو داده بیرون
که بهتر از ورژن لایو هستش

nasernew
06-11-2019, 08:48 PM

بهتره زیاد جوگیر نباشین .. اگه آهنگ خوب باشه خوبه و اگه بد باشه بده و جو اینجا که نمیتونه یه آهنگ خوب رو بد کنه یا بد رو خوب کنه .. هر کسی باید استقلال سلیقه داشته باشه ..

nasernew
06-11-2019, 08:51 PM
آره متاسفانه جو اینجا زیاد خوب نیست من یادمه سر آهنگایی مثل تقدیر و سبب هم ب شادمهر ایراد میگرفتتد الان ک دیگه هیچی... من چندوقته تصمیم گرفتم هروقت شادمهر آهنگ میده اول حسابی گوش کنم بعد بیام اینجا... البته همه دوست داریم خود شادمهر آهنگ بسازه ولی وقتی فعلا خودش نمیخواد کاریش نمیشه کرد و مجبوریم فقط ب خوانندگی قانع باشیم

اگه الان طرفدار خوانندگی شی به خاطر اینه که آهنگایی که واسه خودش ساخته باعث شده ازش خوشت بیاد چون اگه اون آهنگها نبودن که الان شادمهر یه خواننده معمولی و فقط توانا بود و کسی بهش لقب جریان ساز یا نابغه موسیقی نمیداد و هیچ هنرمندی منتظر نمیموند تا ببینه چیکار میکنه تا ازش تقلید کنه و دنباله روی راهش باشه تا اونم موفق شه . شادمهر موزیسین باعث شده تا آثار شادمهر خواننده به شهرت برسن و محبوبیت الانش رو کسب کنه

entehaa
06-11-2019, 09:20 PM
بهتره زیاد جوگیر نباشین .. اگه آهنگ خوب باشه خوبه و اگه بد باشه بده و جو اینجا که نمیتونه یه آهنگ خوب رو بد کنه یا بد رو خوب کنه .. هر کسی باید استقلال سلیقه داشته باشه ..
اتفاقا اگه از قدیم الایام اینجا بوده باشی احتمالا یادت بیاد که زمان پخش آهنگهایی که الان بعنوان شاهکار ازشون یاد میشه هم اینجا کلی ایراد ازشون گرفته میشد. یادمه زمان پخش انتخاب گفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها خونده یا حالم عوض میشه کلیییی ایراد ازش میگرفتن پس این جو شاید رو تو اثر نزاره ولی رو خیلیای دیگه اثر میزاره البته من منکر این نیستم که کارای اخیرش خیلی دم دستی شده ولی منظورم اینه اینجا از هرکاری ایراد گرفته میشه.

nasernew
06-11-2019, 10:27 PM
اتفاقا اگه از قدیم الایام اینجا بوده باشی احتمالا یادت بیاد که زمان پخش آهنگهایی که الان بعنوان شاهکار ازشون یاد میشه هم اینجا کلی ایراد ازشون گرفته میشد. یادمه زمان پخش انتخاب گفتن این چیه چرا شبیه مجید خراطها خونده یا حالم عوض میشه کلیییی ایراد ازش میگرفتن پس این جو شاید رو تو اثر نزاره ولی رو خیلیای دیگه اثر میزاره البته من منکر این نیستم که کارای اخیرش خیلی دم دستی شده ولی منظورم اینه اینجا از هرکاری ایراد گرفته میشه.

نه منظورم من این نیست که اینجا از آثار شادمهر یا حتی به قول شما از شاهکارهاش هم ایراد نمیگیرن .. شاید خیلی هم ایراد گرفتن و باز هم گرفته بشه .. منظور من اینه که آهنگی که خوبه حتی اگه ازش ایراد گرفته بشه بازم خوبه و کسی نمیتونه با نظرات منفی آهنگ خوبی رو بد کنه یا آهنگ بد رو خوب کنه و آثار خوب همیشه به حقشون میرسن .. برای مثال شما گفتید که مثلا از آهنگ انتخاب هم ایراد میگرفتن اما به نظر شما چه تاثیری رو اثر داشت؟ انتخاب الان جزو آهنگهای برتره شادمهره و جو منفی نتونسته هیچی از اعتبار اون کم کنه و برعکس اینجا از آهنگ کوه کلی تعریف هم شنیدیم اما این تعاریف نتونسته باعث موفقیت آهنگ بشه .. یعنی شما با جو اینجا یا نظرات بقیه کاری نداشته باش چون اثری که خوب باشه خودشو اثبات میکنه و اثر بد ناخودآگاه از چشم مردم میفته و از پلی لیست ها حذف میشه و نظرات ما رو کیفیت آثار تاثیری نمیزارن و هر کسی سلیقه ای داره

Hosein333
06-12-2019, 01:12 AM
اگه الان طرفدار خوانندگی شی به خاطر اینه که آهنگایی که واسه خودش ساخته باعث شده ازش خوشت بیاد چون اگه اون آهنگها نبودن که الان شادمهر یه خواننده معمولی و فقط توانا بود و کسی بهش لقب جریان ساز یا نابغه موسیقی نمیداد و هیچ هنرمندی منتظر نمیموند تا ببینه چیکار میکنه تا ازش تقلید کنه و دنباله روی راهش باشه تا اونم موفق شه . شادمهر موزیسین باعث شده تا آثار شادمهر خواننده به شهرت برسن و محبوبیت الانش رو کسب کنه

و خیلی از خواننده هارو به اوج برگردوند
مثل مهستی

RAHAM
06-12-2019, 09:11 AM
من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه
منم من همون آغوشی که یه روزی خونه ت بود

من بودم آی دیوونه حیف یادت نمی مونه
یادت رفته این آدم یه روز دیوونه ت بود

شادمهر (sm127)

ebihamed
06-12-2019, 09:12 AM
ای کاش بشه یه جوری به گوشش برسونیم
کسایی که میرن کنسرتش ازش بخوان
حسین جان اتفاقا عامل بدبختی همونا هستن
که میرن تو کنسرت شادمهر قر میدن
و شادمهرم فکر میکنه فقط اونا طرفدارشن و راضی هم هستن

Hosein333
06-12-2019, 10:49 AM
حسین جان اتفاقا عامل بدبختی همونا هستن
که میرن تو کنسرت شادمهر قر میدن
و شادمهرم فکر میکنه فقط اونا طرفدارشن و راضی هم هستن

اونا بخاطر موزیک نمیرن میرن تا نوشیدنی چیزی بخورن و فیلم و عکس بزارن تو اینستا که بله ما رفتیم کنسرت شادمهر
ولی یه عده ایی هم باید باشن که بخاطر موسیقی خود شادمهر رفتن

masoud741
06-12-2019, 12:15 PM
اینجا متاسفانه همه درگیر اسامی هستند و میگند چرا شادمهر با اونایی ک داخل ایران هستند و معروفند و کارشون خوبه نمیره..بقول ی دوستمون ک همینجا گفت از کجا میدونید ب ااونا پیشنهاد نشده؟ شاید شده ولی بخاطر شرایطشون قبول نکردند.. مثل مونا برزویی ک تو این شرایط قید همکاری با شادمهر را زد

masoud741
06-12-2019, 12:17 PM
راستی کسی از سروش دادخواه خبری نداره؟ ؟؟ چرا یهو محو شد؟؟

AbEc
06-12-2019, 01:26 PM
اینجا متاسفانه همه درگیر اسامی هستند و میگند چرا شادمهر با اونایی ک داخل ایران هستند و معروفند و کارشون خوبه نمیره..بقول ی دوستمون ک همینجا گفت از کجا میدونید ب ااونا پیشنهاد نشده؟ شاید شده ولی بخاطر شرایطشون قبول نکردند.. مثل مونا برزویی ک تو این شرایط قید همکاری با شادمهر را زد
افکاری و بمانی کسایی هستن که شرایط به هیجاشون نیست سابقه و کارنامه کاریشون اینو ثابت کرده
این دونفرم فقط اسم نیستن
تو ایران چند نفر مثل افکاری داریم ؟ یا اصلا بهتر از اون داریم ؟
اصلا افکاری چندتا کار ضعیف داره ؟
ترکیب این سه نفر باهم میشه بهترین حالت همکاری شادمهر

entehaa
06-12-2019, 01:41 PM
شادمهر همیشه باهوش بوده و یه سری کاراشم بخاطر همینه دلیله اینکه هیچوقت از افراد مشهور به اون صورت کار نمیگیره اینه که پسفردا نگن این کارش مدیونه فلانیه و بخاطر ملودی یا شعر یا تنظیم فلانی این اهنگه شادمهر موفق شده. همیشه با جوونها کار کرده تا هم به اونا میدون بده هم شرایط همکاری واسه خودش راحتره

entehaa
06-12-2019, 01:42 PM
راستی کسی از سروش دادخواه خبری نداره؟ ؟؟ چرا یهو محو شد؟؟
خب اونم ظرفیتش در حد همون چندتا کار بود دیگه.

ebihamed
06-12-2019, 02:26 PM
شادمهر همیشه باهوش بوده و یه سری کاراشم بخاطر همینه دلیله اینکه هیچوقت از افراد مشهور به اون صورت کار نمیگیره اینه که پسفردا نگن این کارش مدیونه فلانیه و بخاطر ملودی یا شعر یا تنظیم فلانی این اهنگه شادمهر موفق شده. همیشه با جوونها کار کرده تا هم به اونا میدون بده هم شرایط همکاری واسه خودش راحتره
دقیقا متاسفانه این دلیل اصلی همکاری نکردن شادمهر با اسمهای بزرگه چیزیه که من ازش خبر دارم
شادمهر یه اخلاقی داره که بیشتر دوست داره دیگران زیر دینش باشن تا خودش زیر دین کسی دیگه
و هیچوقت تو کتش نمیره که فرضا یه نفرم بخاد بگه با شعر روزبه یا افکاری آهنگش عالی شد
صد در صد اگه این اخلاق رو نداشت تا الان کلی کار با بهروز صفاریان افکاری روزبه افشین مقدم داشت

Gsshop
06-12-2019, 02:33 PM
(sm50)چقدر ساده این

علی فرخی نمین
06-12-2019, 02:47 PM
ایکاش امشب موزیک ویدیوش هم بیاد (sm50)

masoud741
06-12-2019, 03:10 PM
ایکاش امشب موزیک ویدیوش هم بیاد (sm50)

موزیک ویدئو نداره داداش

entehaa
06-12-2019, 03:13 PM
قسمتی از ترانه دور شدی:

بهتر میشه حتماً بعد از تو دنیای من ،
اما تو مجبور میشی آخر یه روز
پس بگیری حرفاتو...

ترانه : A_min
آهنگ : سینا پارسیان
تنظیم : میلاد هاشمی
گیتار سلو : آرا پرسادمهر
گیتار الکتریک : ...
بک وُکال : ...

shadmehrLive

Gsshop
06-12-2019, 03:15 PM
ساعت چند میاد ؟

Hosein333
06-12-2019, 03:19 PM
ساعت چند میاد ؟

9 شب

Gsshop
06-12-2019, 03:20 PM
خوب نبود Billie Eilish گوش بدید بشوره ببره

entehaa
06-12-2019, 03:53 PM
بک وکال: آنیتا

Gsshop
06-12-2019, 04:36 PM
(sm2)انیتا

masoud741
06-12-2019, 05:14 PM
گیتار الکتریک عادل روح نواز

ebihamed
06-12-2019, 05:30 PM
واقعا شعره یا اس ام اس؟
از اونور هم صدایی شادمهر با آنیتا چی میگه اصلا آنیتا چی هست ؟ از هم صدایی با ابی رسیده به آنیتا و کلا موزیکی که سازنده ش پارسیانه شعرش ایمین تنظیمش هاشمی و بک وکالش آنیتا معلومه چه شاهکاری میشه

9NIMA1
06-12-2019, 05:34 PM
قسمتی از ترانه دور شدی:

بهتر میشه حتماً بعد از تو دنیای من ،
اما تو مجبور میشی آخر یه روز
پس بگیری حرفاتو...

ترانه : A_min
آهنگ : سینا پارسیان
تنظیم : میلاد هاشمی
گیتار سلو : آرا پرسادمهر
گیتار الکتریک : ...
بک وُکال : ...

shadmehrLive

قافیه و وزن و این چیزاش کو! :)

9NIMA1
06-12-2019, 05:38 PM
واقعا شعره یا اس ام اس؟
از اونور هم صدایی شادمهر با آنیتا چی میگه اصلا آنیتا چی هست ؟ از هم صدایی با ابی رسیده به آنیتا و کلا موزیکی که سازنده ش پارسیانه شعرش ایمین تنظیمش هاشمی و بک وکالش آنیتا معلومه چه شاهکاری میشه

به قول دوستان اینجا همش جو منفیه (sm120) باید گوش کنیم و سرمونو بکنیم تو برف!!

ebihamed
06-12-2019, 05:40 PM
واقعا شادمهر قاطی این اسامی کوچیک چکار میکنه پارسیان ایمین میلاد هاشمی آنیتا ؟ ما دست و پا زدیم از تیم تجربه کن کناره گیری کنه بعد رفته با اینا که صد لول پایین تر از اون گروهن

9NIMA1
06-12-2019, 05:44 PM
چند وقت دیگه میگه صدای منو میشنوید از کالیفرنیا آمریکا

nasernew
06-12-2019, 06:38 PM
الان که تو این ساعت اکثرا یا سر کار هستن یا بیرونن و ساعتیه که کسی پشت نت نیست ، نزدیک به 70 نفر دارن پست رو نگا میکنن .. یکیش خودم که زیاد به آهنگ جدیدش امیدوار نیستم اما بازم منتظر آهنگشم .. خدایی شادمهر باید قدر ماهارو بدونه که همیشه پشتش بودیم .. حالا یه نقدهایی هم هست که از روی دشمنی نیست و فقط دوس داریم به گوشامون احترام بزاریم و اینکه دوس نداریم شادمهر دست دشمناش و طرفدارای هنرمندای دیگه که چشم ندارن موفقیتش رو ببینن آتو بده و به آرزوشون برسن ... وقتی اونا میان از روی دشمنی شادمهر رو نقد میکنن به منم برمیخوره واسه همین دوس دارم آثارش اینقدر خوب باشه تا دهن دشمناشو ببنده .. اگه شما به این علاقه میگین جو منفی منم جزو کسایی هستم که جو منفی میده و افتخارم میکنم که اینقدر هنرمندم رو دوس دارم که نمیخوام با آهنگای ضعیف نقل دهان دشمناش و تازه به دوران رسیده های موسیقی بشه و یا بخوان زیر سوالش ببرن و حاضرم برای جلوگیری از این اتفاق جو منفی بدم و همش تو پیجش انتقاد کنم حتی به بهای بلاک شدن .. من دوس دارم هیشکی نتونه ازش ایراد فنی و حتی احساسی بگیره که حتی منطق هم بتونه اون ایرادات رو بپذیره و دهنمون بسته بمونه
حالا شاید آهنگش قشنگ شده .. پیش داوری نمیکنم .. انشالله که خوبه یه سه ساعت تحمل کنیم حاصل کارو میبینیم

nasernew
06-12-2019, 06:51 PM
واقعا شعره یا اس ام اس؟

اصلا نمیدونم کی به آمین گفته میتونه شعر بگه .. به خدا من شعرام مجوز وزارت ارشاد داره و میتونم خیلی بهتر از اینها شعر بگم ولی بازم اعتماد به نفس اینو ندارم که امثال شادمهر شعرامو بخونن .. خدایی اینا دوستن یا دشمن ؟ صددرصد هوادارش بودن که همکاری با شادمهر رو دوس دارن ولی به چه قیمتی؟ آمین باید کارگردانی کنه و اگه سعی کنه تو کارگردانی آینده خوبی داره ( البته خیلی تو سبک کوجی زادوری میسازه و زیادم شاخ نیست اما استعدادش رو داره) و سینا پارسیان هم باید خوانندگی کنه یا برای خواننده های جدید آهنگ بسازه .. صداشم خیلی خوبه و مطمئنم تو خوانندگی آینده روشنی داره و موفق میشه .. حالا چه اصراریه حتما با شادمهر کار کنن نمیدونم ..
بازم میگم .. پیش داوری نمیکنم .. شاید قشنگ باشه .. من مخالف همکاری شادمهر با هنرمندای دیگه نیستم چون آهنگهای یه پنجره با یه قفس یا روح سبز یا .... آثار خودش نیستن اما ماندگار شدن فقط میگم یه ذره به این محبوبیت عظیمش ارزش و احترام قائل باشه چون که هر کسی نتونسته بهش دست پیدا کنه ولی شادمهر تونسته و این نعمت خدادادی رو که هنر و طرفداراشن قدر بدونه .. حیفه به خدا

sibiloo
06-12-2019, 07:09 PM

مونا برزویی قید همکاری با شادمهر رو زده ؟‌ شوخی میکنی دیگه ؟ :دی
برزویی داره جر میخوره از اینکه شادمهر دیگه باهاش کار نمیکنه
تو تک تک مصاحبه هاش و جوابایی که به هوادارای شادمهر میده میتونی بفهمی اینو

درباره مونا برزویی من نظرم اینه که شادمهرچون میترسه برا برزویی دردسر درست شه تو ایران باهاش همکاری نمیکنه
اگه یادتون باشه یه پست گذاشت تو پیجش قدیما که اخبار بیست و سی داشت مونا برزویی رو میکوبید بعد شادمهر نوشت دستتون به من نمیرسه به همکارام گیر میدید
از بعد اون دیگه با هم کار نکردن
اینایی هم که الان ایرانن و باهاشون کار میکنه به خاطر اینه که مسولا روشون زوم نیستن مثل برزویی
مثلا زمانی و پویان برا شادمهر میسازن ولی خیلی راحت اسمشون رو کاور البومای بقیه خواننده ها هم مینویسن
ولی برا برزویی اسم مادرشو مینوشتن همیشه رو کاورا !!!!

اینم باید در نظر بگیریم که در کل شادمهر هم با کسی همیشه نمیمونه
از لاری پور و صفاریان به اینور بگیر تا ناهیدی که یه بازه ای بود و الانم یکی دو تا تیم
اینا هم رفتنی هستن
تهش خودش میمونه و خودش و هنر نابش

sibiloo
06-12-2019, 07:11 PM
اچون آهنگهای یه پنجره با یه قفس یا روح سبز یا .... آثار خودش نیستن اما ماندگار شدن ا

حاجی داشتیم ؟؟؟؟؟ (sm142)

nasernew
06-12-2019, 07:44 PM
حاجی داشتیم ؟؟؟؟؟ (sm142)

یعنی خدایی نمیدونستی آهنگساز اولی محمدرضا چراغعلی و دومی بهروز صفاریانه ؟ بد نیست کاور آلبوم هارو یه نگاهی بندازی .. حتی آهنگ پرپرواز رو هم محمدرضاچراغعلی ساخته .. فقط آتیش بازی ساخته خودش بود

nasernew
06-12-2019, 07:50 PM
تو کانال شرکت آونگ.... آرمین هاشمی نوشته که امشب یک‌ سری مسائل رو اینجا باز میکنم و خدمتتون عرض میکنم .. این حرفش مصادف با پخش آهنگ شادمهره .. (sm148)

me16
06-12-2019, 07:56 PM
تو کانال شرکت آونگ.... آرمین هاشمی نوشته که امشب یک‌ سری مسائل رو اینجا باز میکنم و خدمتتون عرض میکنم .. این حرفش مصادف با پخش آهنگ شادمهره .. (sm148)

نه ادمینش نوشته درباره هاشمی مدیر اونگ افشاگری میکنم، کانال اونگ هم عوض‌شده، این کانال رو ادمینش بالا کشیده ������

unknow2
06-12-2019, 07:57 PM
یعنی خدایی نمیدونستی آهنگساز اولی محمدرضا چراغعلی و دومی بهروز صفاریانه ؟ بد نیست کاور آلبوم هارو یه نگاهی بندازی .. حتی آهنگ پرپرواز رو هم محمدرضاچراغعلی ساخته .. فقط آتیش بازی ساخته خودش بود

آهنگساز هر دو تراک "روح سبز" و "علامت سوال" خوده شادمهر عقیلیه
همین طور تنظیم "علامت سوال" هم برای خودشه. اشتباه چاپی پشت جلد البوم باعث شده بنویسن چراغعلی وگرنه نیلوفر لاری پور بارها خاطره ساخت و تنظیم این اهنگ توسط شادمهر رو بازگو کرده. تو فیسبوک رسمی شادمهر هم به این قضیه اشاره شده:

اهنگ روح سبز هم کافیه جلد البوم مسافر رو دیده باشی. اهنگسازش رو زده شادمهر و تنظیم از بهروز صفاریان !

nasernew
06-12-2019, 08:02 PM

درباره مونا برزویی من نظرم اینه که شادمهرچون میترسه برا برزویی دردسر درست شه تو ایران باهاش همکاری نمیکنه
اگه یادتون باشه یه پست گذاشت تو پیجش قدیما که اخبار بیست و سی داشت مونا برزویی رو میکوبید بعد شادمهر نوشت دستتون به من نمیرسه به همکارام گیر میدید
اینایی هم که الان ایرانن و باهاشون کار میکنه به خاطر اینه که مسولا روشون زوم نیستن مثل برزویی
مثلا زمانی و پویان برا شادمهر میسازن ولی خیلی راحت اسمشون رو کاور البومای بقیه خواننده ها هم مینویسن

از لاری پور و صفاریان به اینور بگیر تا ناهیدی که یه بازه ای بود و الانم یکی دو تا تیم
اینا هم رفتنی هستن

اره همشون رفتن ولی تو حیطه کاریشون جزو بهترینها شدن و در حال حاضر گرونترین موزیسینهای ایرانن .. همه با شادمهر معروف شدن فقط علیرضاافکاری و سیروان و یکی دو نفر دیگه بدون شادمهر هنرمندای گرونی شدن ...
جالبه که شادمهر از خوب داره به سمت بد میره .. با نابغه ای مثل بهروز صفاریان استارت میزنه و با نابغه های دیگه ای مثل پدرام کشتکار و محمدرضاچراغعلی ادامه میده و میرسه به مهران جمالی راد و محمد ناهیدی که تو سبک خودشون بهترینن مخصوصا جمالی راد که با میکس آهنگ عادت و تنظیم آهنگ ترس تو آلبوم تقدیر هنرشو اثبات کرد .. بعد پویان و هاشمی که اونام و الانم سینا پارسیان و ...تو انتخاب همکارهاش این یک سقوط بوده و هر سال بدتر از پارسال .. جالبه میلاد هاشمی تعویض شدنی نیست (sm70)

unknow2
06-12-2019, 08:05 PM

اهنگساز هر دو کار شادمهر عقیلیه. به جز اهنگ تنظیم علامت سوال هم برای خودشه. پشت جلد البوم پرپرواز اشتباه چاپی بوده و خاطره ساخت و تنظیم علامت سوال رو بارها نیلوفر لاری پور گفته و تو فیسبوک شادمهر بهش اشاره شده
پشت جلد البوم مسافر هم اسم اهنگساز شادمهر خورده و اسم تنظیم کننده بهروز صفاریان

ebihamed
06-12-2019, 08:07 PM
اره همشون رفتن ولی تو حیطه کاریشون جزو بهترینها شدن و در حال حاضر گرونترین موزیسینهای ایرانن .. همه با شادمهر معروف شدن فقط علیرضاافکاری و سیروان و یکی دو نفر دیگه بدون شادمهر هنرمندای گرونی شدن ...
جالبه که شادمهر از خوب داره به سمت بد میره .. با نابغه ای مثل بهروز صفاریان استارت میزنه و با نابغه های دیگه ای مثل پدرام کشتکار و محمدرضاچراغعلی ادامه میده و میرسه به مهران جمالی راد و محمد ناهیدی که تو سبک خودشون بهترینن مخصوصا جمالی راد که با میکس آهنگ عادت و تنظیم آهنگ ترس تو آلبوم تقدیر هنرشو اثبات کرد .. بعد پویان و هاشمی که اونام و الانم سینا پارسیان و ...تو انتخاب همکارهاش این یک سقوط بوده و هر سال بدتر از پارسال .. جالبه میلاد هاشمی تعویض شدنی نیست (sm70)

به قول خودت داره از نظر انتخاب همکاراش همش پسرفت میکنه ولی دلیل اینکه میلاد هاشمی تعویض نمیشه چون از اون بدتر نداریم که بخاد بازم نزول کنه پس مجبوره تو زمین نگهش داره😂😂

me16
06-12-2019, 08:32 PM
یه نکته مثبت داره این اهنگ اونم عادل روحنوازه

worldpic
06-12-2019, 09:02 PM
یک کار متفاوت و زیبا (sm127)

shahrum1988
06-12-2019, 09:02 PM
به نظرم که کار خوبیه (sm127)

963
06-12-2019, 09:06 PM
عالیههههههههههههههههههه(sm1 27)(sm127)

شاهکارررررررررررررررررررر ررررر

hosseinalm
06-12-2019, 09:06 PM
(sm118)

/ Pouria /
06-12-2019, 09:07 PM
واسه من یکی قابل قبول بود
حداقل از کوه و وقتی که بد میشم سرتر بود
تنها دلخوشی من وکال شادمهر (sm127)

Mohammadbitaraf
06-12-2019, 09:07 PM
استاددددددددددددد... خیلی بوی قدیم میدهههههههه(sm127)

9NIMA1
06-12-2019, 09:09 PM
شاهکار؟!؟!؟!!!!؟!!؟(sm2)(sm2)(sm2)

biseda
06-12-2019, 09:09 PM
جوووووووووونم چه صدااااااااااااااااااااااا ااااییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی(sm127 )

shahrum1988
06-12-2019, 09:15 PM
دوستان این کار ویدیو هم داره؟؟

ebihamed
06-12-2019, 09:20 PM
این سامان جلیلی بود بیشتر

R A S O O L
06-12-2019, 09:29 PM
به به عادل خان روح نواز (sm127)

9NIMA1
06-12-2019, 09:30 PM
اونایی که همیشه امیدوارن لذت بردن از شاهکار؟!!!
مخصوصا ترانه‌ی شاهکارش!!!!(sm70)

Candle_ir
06-12-2019, 09:35 PM
بعد از مدت ها شادمهر آهنگی خوند که حداقل ساختار داشت، ملودی داینامیک هست، از نت های کشیده هم استفاده شده ، تنظیم هم تو سطح خودش خوبه، نوازندگی ها کیفیت خوبی داشت به خصوص عادل روحنواز که تو فواصل استادانه نوازندگی کرده ...

nasernew
06-12-2019, 09:41 PM
این تنظیم از تنظیمهای قبلی میلاد هاشمی بهتر بود و منو یاد تنظیم آهنگ حس خوبیه میندازه اما گیتار الکتریک عادل روحنواز کارو بالا کشیده و با توجه به سابقه قبلی آثار میلاد هاشمی انتظار تنظیم ضعیف تری رو داشتم اما انگار ایندفعه یه خرده بیشتر وقت گذاشته .. آهنگسازیش اصلا تو سبک آهنگهای شادمهر نبود و برعکس خیلی شبیه آهنگهای مقلد خودش یعنی حمید عسگری بود و حتی ته صدای شادمهر هم تو این آهنگ شبیه حمید عسگری شده و احساس میکردم دارم حمید عسگری یا محمد علیزاده گوش میدم ... آهنگ متفاوتی بود اما بازم شادمهری نبود .. حالا چند روز باید گوش کنم تا به نظر قطعی برسم .. امیدوارم دوستدارانش لذت برده باشن ولی با اینکه خواننده خوبی مثل شادمهر خوندتش اما من انتظار خیلی بیشتر از این و داشتم اما فعلا بدم نیومده هر چی باشه از این خواننده های جدید بهتره و خواننده خوب فقط خواننده های نسل شادمهر و قدیمی ترها و پیشکسوتهان که هر چی میخونن بازم محبوبن دم همه قدیمی ها گرم .. بازم تبریک به هوادارایی که خوششون اومده (sm127) .. نظر قطعی بعد از چند روز .. فعلا نمیخوام فضا و جو خوب اینجا رو خراب کنم ولی خداییش اگه اسم سینا پارسیان رو نمینوشتن فکر میکردم آهنگسازش حمیدعسگریه ..

nasernew
06-12-2019, 10:11 PM
به چند روز نرسیده یه نظر میدم .. آهنگش مدرن و باکلاس بود اما احساسی نبود .. من اون احساسی که موهای بدنمو سیخ کنه توش ندیدم .. بیشتر تکنیکال بود تا احساسی .. منظورم از احساسی روضه و غم و قصه نیست .. منظورم یه چیزایی تو مایه های آهنگهای قمیشی یا داریوش یا ساخته های افکاری یا ساخته های قدیمیه خودشه یا حتی آهنگ تنهاییهام تو آلبوم تجربه کنه .. یعنی احساس آهنگش منو نگرفت .. تکنیکش خوب بود ولی احساس نداشت .. .. چند بار مدام که پلی کردم دیدم دیگه دوس ندارم زیاد گوش بدم و خیلی رباتیه .. میلاد هاشمی چند درصدی پیشرفت داشته و میکس و مستر محمد فلاحی هم خوب بود ولی کاش با احساس تر بود ... حتی شاد هم نیست .. اگه منتظر یه آهنگ بسیار متفاوت و غیر شادمهری بودین این همون چیزیه که میخواستین .. آخه خیلیاتون میگین شادمهر که همش نباید مثل هم بخونه .. این دسته از افراد حتما خوششون میاد .. آهنگش خوب بود اما انگار با سلیقه من جور درنمیاد و هنوز به چند روز دیگه نرسیدیم به این حس رسیدم این آهنگی نیست که من دوس دارم مدام گوش کنم .. نظر نهاییم این بود یه آهنگ متوسط رو به پایین ...
البته این سلیقه و نظر شخصیه منه و شما اگه دوس داشتید به خودتون مربوطه و لذت ببرید و تحت تاثیر نظر من نباشید
ببخشید اگه تو ذوقتون زدم .. (sm74) ...

entehaa
06-12-2019, 10:15 PM
این صدا کی میخواد تکراری بشه. تو هر اهنگی یه رنگی داره. تو این اهنگ مظلوم ترین صدای شادمهرو شنیدم

علی فرخی نمین
06-12-2019, 10:19 PM
وقتی 3 تا کار اخر شادمهر رو مقایسه میکنیم معلوم میشه که این اهنگ سر تره از اون دو تا
امیدوارم این استارت یه فصل تازه از شادمهر باشه (sm127)

masoud741
06-12-2019, 10:20 PM
آهنگش خیلی خوب بود .. البته با شادمهر ایده آل فاصله داشت ولی قابل قبول بود و چند لول از چندتا کار قبلی باللتر بود

nasernew
06-12-2019, 10:35 PM
آهنگش خیلی خوب بود .. البته با شادمهر ایده آل فاصله داشت ولی قابل قبول بود و چند لول از چندتا کار قبلی باللتر بود

با اینکه بیشتر از شادمهر موزیسین به شادمهر خواننده علاقه داری و همینکه بخونه راضیت میکنه اما نظرت نسبت به قبل حرفه ای تر بود و همین که گفتی از شادمهر ایده آل فاصله داشت یعنی داره سلیقه ات تقویت پیدا میکنه و منظور مارو میفهمی .. قبلنا الکی فقط تعریف میکردی و همه منتقدارو مخصوصا فربد رو ....... (sm2) .. دمت گرم ..

از فربد خبری نیست بیاد به میلاد هاشمی بگه میلاد خالتور .. ( البته حق داره)

Gsshop
06-12-2019, 10:37 PM
اشاره دی جی ممسی به یکی از ایرادات تکنیکی مسترینگ

ضمن دی جی ممسی تو بحث مسترینگ یکی از قوی ترین هاست

nasernew
06-12-2019, 10:39 PM
شادمهر باید یه خرده هم اجتماعی یا سیاسی بخونه یا حداقل اشعار عاشقانه اش عمیق تر باشه .. نمیدونم پس این آهنگ خلیج فارس چی شد ؟ (sm50)

mosipush
06-12-2019, 10:39 PM
کار با اختلاف از قبلی ها بهتر بود دلیل اینکه گیتار عادل و به صدای شادمهر نشست (sm127)

nasernew
06-12-2019, 10:41 PM
اشاره دی جی ممسی به یکی از ایرادات تکنیکی مسترینگ

ضمن دی جی ممسی تو بحث مسترینگ یکی از قوی ترین هاست

باهاش کاملا موافقم .. کلا محمد فلاحی واسه شادمهر این شکلی میکس و مستر میکنه و بیشتر به کیفیت صدای موزیک اهمیت بیشتری نسبت به صدای وکال میده .. آهنگ معروف رو هم اینطوری مسترینگ کرده بود و صدای خواننده خیلی پایینتر از موزیک بود .. و اینو از آهنگهای آلبوم خیالی نیست الگو گرفته ..

Gsshop
06-12-2019, 10:44 PM
دوستان من بازم تکرار می کنم اینکه شادمهر با این گروه کار میکنه به خاطر قراردادی هست که شادمهر با رادیو جوان داره

رادیو جوان باعث این مافیا هست
رادیو جوان پول میده به شادمهر و تعیین میکنه باید از چه شخصی ملودی بگیره کی کارو رو تنظیم کنه

اگه توجه نکنین به این مسئله رادیو جوان کاری میکنه شادمهر مثل خیلی های دیگه رادیو جوان از بینشون برد از بین بره

این چند روزه که توی یوتوب افشاگری شده از رادیو جوان این بحثا بالا گرفته اگه می خواین شادمهر رو از دست ندین خواهشا به رادیو جوان اعتراض کنید

رادیو جوان با ارشاد ایران مافیا داره با اونگ مافیا داره با محسن رجب پور مافیا داره رادیو جوان الان مثل یه هاب هست که تعیین میکنه چه کسی باشه که کسی نباشه تمام انحصار موسیقی الان دست رادیو جوانه

Gsshop
06-12-2019, 10:47 PM
اگه دقت کنین میگید چرا شخصی به نام آنیتا بک ولکال شادمهر شده

به خاطر اینکه آنیتا یکی از اون خواننده های هست که رادیو جوان روش سرمایه گذاری کرده مثل خیلی از درپیت های دیگه مثل دنیا و ....

رادیو جوان با همکاری ارشاد تصمیم میگیره سلیقه و گوش مردم رو چه جوری عوض کنه

رادیو جوان تصمیم میگیره چه کسی بیاد بالا چه کسی با چه کسی کار کنه

nasernew
06-12-2019, 10:54 PM
اگه دقت کنین میگید چرا شخصی به نام آنیتا بک ولکال شادمهر شده

به خاطر اینکه آنیتا یکی از اون خواننده های هست که رادیو جوان روش سرمایه گذاری کرده مثل خیلی از درپیت های دیگه مثل دنیا و ....

رادیو جوان با همکاری ارشاد تصمیم میگیره سلیقه و گوش مردم رو چه جوری عوض کنه

رادیو جوان تصمیم میگیره چه کسی بیاد بالا چه کسی با چه کسی کار کنه

البته لینکی که شادمهر تو کانال تلگرامش گذاشته از سایت بیاتو بود و شادمهر از قدیم هم رابطه اش با بیاتو خیلی بهتر از رادیوجوان و امثالهم بود و تا الان هم حتی تهیه کننده حتی یکی از آهنگها یا کلیپهای شادمهر نبوده .. ولی اینکه رادیوجوان مافیای موسیقی امروز شده و سطح کارا رو پایین آورده درسته . اونموقع ها که نبود آهنگها قشنگتر بودن ..

Gsshop
06-12-2019, 10:57 PM
البته لینکی که شادمهر تو کانال تلگرامش گذاشته از سایت بیاتو بود و شادمهر از قدیم هم رابطه اش با بیاتو خیلی بهتر از رادیوجوان و امثالهم بود و تا الان هم حتی تهیه کننده حتی یکی از آهنگها یا کلیپهای شادمهر نبوده .. ولی اینکه رادیوجوان مافیای موسیقی امروز شده و سطح کارا رو پایین آورده درسته . اونموقع ها که نبود آهنگها قشنگتر بودن ..

داستان خیلی پیچیده تر از این حرفاست

sibiloo
06-12-2019, 11:02 PM
مثل همیشه لذت بردیم از این صدای بینظیر و تکرار نشدنی و خاطره انگیز...(sm50)
اهنگ خوبی بود
ترانه فاخر و عجیب غریبی نداشت ولی امروزی بود که ملت خوششون میاد
به مراتب از دوتا کار قبلی بهتر بود همه چیش
بک وکاله زنه خیلی چسبید
یه حس خوبی داشت . وقتی یهو خوند یاد اهنگای زمان ایرانش افتادم که بک وکال زن زیاد استفاده میکرد :)))
وقتی میگه پس بگیری حرفاتوو وووو وووووو این حرفاتو چه تحریریه اخه میدی فدات شم ؟‌نمیگی جر میخوریم ؟‌نمیگی کلی خاطره واسمون زنده میشه با این یه تیکه تحریر ؟(sm50)

اقا لذت بردیم
بحثای فنی میکس و نوازندگی ها و بقیه چیزای تخصصی هم بمونه واسه بقیه دوستان اینکاره(sm27)

Farbod-7
06-12-2019, 11:03 PM
به به عادل خان روح نواز (sm127)

واقعا به به داره زمانی که خودش این سازهارو صدبرابر بهتر میزد امثال این نوازنده ها داشتن منچ بازی میکردن

darkmlu
06-12-2019, 11:04 PM
قشنگ بود لذت بردیم

Farbod-7
06-12-2019, 11:05 PM
افتضاحی دیگر از دارو دسته اقای ایمنی و دوستان

nasernew
06-12-2019, 11:17 PM
افتضاحی دیگر از دارو دسته اقای ایمنی و دوستان

فکر کنم الان ما دو نفر تنها کسایی هستیم که نظرات منفی داشتیم .. بقیه فقط تعریف کردن .. منم نخواستم زیاد تو ذوق کسی بزنم ولی حرف حق همیشه تلخه .. .
دوران نوار کاست آهنگها خیلی بهتر بودن چون فضای مجازی و پیجی نبود که هوادارها با حمایت کورکورانه باعث سقوط هنرمندا بشن
شادمهرم چون میدونه سلیقه ها تنزل پیدا کرده و هر چی بخونه همه تعریف میکنن دیگه به خودش زحمت نمیده ..
البته سلیقه ها محترم اما این شادمهری نبود که من میشناختم و میشناسم ..
الان همه دارن میگن این آهنگ از دو تا آهنگ قبلی بهتر بود و زمانی که آهنگ وقتی که بد میشم هم منتشر شد همه همین رو میگفتن که اون از دو تا آهنگ قبلی بهتر بوده و حالا که به این آهنگ رسیدیم اون آهنگ رو انداختن دور و این و از دوتا آهنگ قبلی بهتر میدونن و مطمئنم تو آهنگ بعدی هم میگن این از دو تا آهنگ قبلی بهتره و این آهنگ هم میره تو سطل زباله .. این آهنگها باعث شد منی که منتقد آلبوم تجربه کن بودم الان ازش دفاع کنم ..
البته سلیقه ها هم نزول پیدا کرده و دیگه گوشها حرفه ای نمیشنون و چون انسانها بی احساس شدن دیگه دنبال حس موزیک نیستن و فقط میخوان یه آهنگی رو دو روز گوش کنن بندازن دور و منتظر آهنگ بعدی باشن و از این بد بگن و آهنگ بعدی رو کورکورانه بپرستن ..
امیدوارم سلیقه ها دوباره تقویت شه و مردم به هر آهنگی نگن شاهکار .. شادمهر فقط خودش شاهکاره اما راهش نه

9NIMA1
06-12-2019, 11:30 PM
واقعا افتضاحه افتضاح!!! حتی دوبار هم به زور گوش دادم!
کاش یکی پیدا شه شادمهر و از این سقوط نجات بده، چشمشو باز کنه :|

9NIMA1
06-12-2019, 11:32 PM
فکر کنم الان ما دو نفر تنها کسایی هستیم که نظرات منفی داشتیم .. بقیه فقط تعریف کردن .. منم نخواستم زیاد تو ذوق کسی بزنم ولی حرف حق همیشه تلخه .. .
دوران نوار کاست آهنگها خیلی بهتر بودن چون فضای مجازی و پیجی نبود که هوادارها با حمایت کورکورانه باعث سقوط هنرمندا بشن
شادمهرم چون میدونه سلیقه ها تنزل پیدا کرده و هر چی بخونه همه تعریف میکنن دیگه به خودش زحمت نمیده ..
البته سلیقه ها محترم اما این شادمهری نبود که من میشناختم و میشناسم ..
الان همه دارن میگن این آهنگ از دو تا آهنگ قبلی بهتر بود و زمانی که آهنگ وقتی که بد میشم هم منتشر شد همه همین رو میگفتن که اون از دو تا آهنگ قبلی بهتر بوده و حالا که به این آهنگ رسیدیم اون آهنگ رو انداختن دور و این و از دوتا آهنگ قبلی بهتر میدونن و مطمئنم تو آهنگ بعدی هم میگن این از دو تا آهنگ قبلی بهتره و این آهنگ هم میره تو سطل زباله .. این آهنگها باعث شد منی که منتقد آلبوم تجربه کن بودم الان ازش دفاع کنم ..
البته سلیقه ها هم نزول پیدا کرده و دیگه گوشها حرفه ای نمیشنون و چون انسانها بی احساس شدن دیگه دنبال حس موزیک نیستن و فقط میخوان یه آهنگی رو دو روز گوش کنن بندازن دور و منتظر آهنگ بعدی باشن و از این بد بگن و آهنگ بعدی رو کورکورانه بپرستن ..
امیدوارم سلیقه ها دوباره تقویت شه و مردم به هر آهنگی نگن شاهکار .. شادمهر فقط خودش شاهکاره اما راهش نه

دقیقا.
الان خیلیا تو تاپیک دو روز دیگه منتظر آهنگ جدیدن. چرا؟ چون اصلا کارا موندگار نیست...
شادمهر سالی یه آهنگ میداد میرفت تا سال بعد موزیکمون تامین بود ..
به نظر خیلی پولکی شده دیگه اصن به کار اهمیت نمیده

Farbod-7
06-12-2019, 11:55 PM
دقیقا.
الان خیلیا تو تاپیک دو روز دیگه منتظر آهنگ جدیدن. چرا؟ چون اصلا کارا موندگار نیست...
شادمهر سالی یه آهنگ میداد میرفت تا سال بعد موزیکمون تامین بود ..
به نظر خیلی پولکی شده دیگه اصن به کار اهمیت نمیده

پارت اول اهنگ بخاطر اجرا و صدای قشتگ قابل شنیدنه پارت دوم حتی وکال هم نتونست افتضاخ ملودی و شعر رو بپوشونه

Gsshop
06-12-2019, 11:58 PM
(sm2)پس شما هم از خودشونین

خاک بر سر مافیایی تون کنن

Hosein333
06-13-2019, 12:07 AM
افتضاح کامل
دلم به صدای شادمهر خوش بود
که با این شعر مسخره صدای شادمهر هم ناپدید شد تو اهنگ
اینقدر خر شدیو رفتیو گنگ شدی بعد کصخول شدی
خدا لعنت نکنه این ایمن رو که اصلا استعداد نداره
بچه بهتر از این شعر می نوشت

me16
06-13-2019, 12:11 AM
با خودش داره چکار میکنه شادمهر

9NIMA1
06-13-2019, 01:11 AM
پارت اول اهنگ بخاطر اجرا و صدای قشتگ قابل شنیدنه پارت دوم حتی وکال هم نتونست افتضاخ ملودی و شعر رو بپوشونه

من نمیدونم چه اصراری داره شعرای تفت داده شده‌ی این یارو رو بخونه که شبیه انشاء هست و به هیچ ملودی ای صراطش مستقیم نیست هیچ وزنی نداره!

9NIMA1
06-13-2019, 01:14 AM
افتضاح کامل
دلم به صدای شادمهر خوش بود
که با این شعر مسخره صدای شادمهر هم ناپدید شد تو اهنگ
اینقدر خر شدیو رفتیو گنگ شدی بعد کصخول شدی
خدا لعنت نکنه این ایمن رو که اصلا استعداد نداره
بچه بهتر از این شعر می نوشت

(sm30) خودشو کنترل کن داداش !
از آهنگی که میگفتن خیلی شادمهریه(!!!!!) لذت ببر(sm132)

masoud741
06-13-2019, 01:38 AM
آره بابا شما خیلی متفاوتید و استاد موزیک ..ما هم هیچی سرمون نمیشه ک از آهنگ خوشمون اومده

Farbod-7
06-13-2019, 01:39 AM
آره بابا شما خیلی متفاوتید و استاد موزیک ..ما هم هیچی سرمون نمیشه ک از آهنگ خوشمون اومده

از اهنگ تو مایه های سبب لذت ببر

Gsshop
06-13-2019, 01:45 AM

عجب کس خلی هسنی به خدا ما میگیم مافیا هست این میگه اهنگ خوب بود

me16
06-13-2019, 01:54 AM
حتی وکال رو دوس ندازم، دو بار فقط بخطار گیتار روحنواز گوشش دادم
مطمئنم اینم کاوره، چون خیلی برام آشناس آهنگش

nasernew
06-13-2019, 02:01 AM
حالا میخوام یه نقد بدون تحمیل سلیقه و غیرمردمی کنم چون موزیک هر چقدرم بدون تاکتیک باشه باید اول به دل بشینه ( اصلا شما این نقد فنی رو هم بزارید به حساب سلیقه )
ولی اگه ارکسترال کارهایی مثل رضا تاجبخش و بابک زرین و نیکان و افکاری و صفاریان رو ندید بگیریم و فقط از بین هنرمندایی مثل سیروان یا کوشان که 90 درصد آثارشون الکترونیک بوده و موفق هم بودن بپرسین فکر کنم نظرشون با من یکی باشه
خدایی شادمهر خواننده بسیار توانائیه و بسیار عالی میخونه و این آهنگ ضعیف رو هم با کلی احساس خونده و سطح کار رو بسیار بالا برده و بالاترین نمره رو تو این تیم داره و من که نتونستم ایرادی ازش بگیرم و حتی اگه ازش متنفر هم باشین نمیتونید ایراد فنی از خوانندگی اثر بگیرین .. ولی به قول دیجی مامسی کیفیت صدای وکال خیلی از موزیک پایینتره و صدای شادمهر توش گم شده و اگه از اونم بگذریم کیفیت صدا اینقد تیز و شارپه که باعث آزار گوش میشه و فقط باید سیستم صوتی حرفه ای داشته باشی که بتونی از کیفیتش لذت ببری (به غیر از پایین بودن صدای وکال دقیقا همین ویژگی هارو آلبوم تصویر هم داره) .. شعرش هم که کاملا افتضاح ، اصلا با مضمون و جملاتش که سلیقه ایه کاری ندارم ولی از نظر تکنیکی هم اصلا نمیفهمم ردیف و قافیه اش کجاست و اصلا وزن توش دیده نمیشه ، فقط یه جاهایی زورکی بهش وزن داده که بشه روش ملودی ساخت و شاید شعر رو روی ملودی گفته باشه و به جای ترانه سرایی باید اسم اینکارش رو بزاریم جمله سرایی که روی علی بحرینی رو هم کم کرده حداقل اون اگه شعرش مفهومم نداشته باشه ساختار داره و ویژگی شعر بودن تو اثارش هست .. آهنگشم که چه قشنگ باشه چه مضخرف که اینم کاملا سلیقه ایه و اصلا وارد بحثش نمیشم اصلا تو سبک آثار شادمهر نیست و بیشتر منو یاد آهنگهای بنیامین و حمیدعسگری میندازه .. فقط میتونم بگم میلاد هاشمی یه خرده بیشتر از قبل رو تنظیم وقت گذاشته و نسبت به آلبوم تصویر یه پیشرفت کوچولویی داشته که باعث امیدواریه ولی چون تنظیم رو تمام الکترونیک زده و فقط خواسته ریتم و پایه رو با آکورد مخلوط کنه نشون میده سواد موسیقیش کمه و باید هنوز یاد بگیره و از روش همیشگیش یعنی ترکیب سینتی سایزر و گیتار استفاده کرده و اصلا ساز زنده ای به جز دو تا گیتار نداره و موزیک رو خیلی خلوت و ساده و بدون هارمونی تنظیم کرده و باعث شده بی روح بشه اما تاکید میکنم نسبت به قبل پیشرفت هم داشته ولی هنوز خیلی راه داره .. نوازندگی های هر دو گیتار هم خوب بودن و مخصوصا گیتار الکتریکش نقطه قوت آهنگ بود که استادانه نواخته شده و شاید اگه گیتار پاپ رو هم فرشید ادهمی یا فیروز ویسانلو میزدن یه خرده بهتر میشد چون جنس صدای گیتارشون بهتره ( اسم مارک گیتارشون رو نمیدونم اما صدای بهتری میده) اما گیتار همین آهنگ هم خیلی خوبه و نوازنده خواسته مثل آهنگ کوه از سیم های گیتاری استفاده کنه که شادمهر 20 سال پیش استفاده میکرد و سعی داشته صدای گیتار رو به گیتار قدیمی شادمهر نزدیک کنه .. و از همه مهم تر احساسه که تو این آهنگ جز تو صدای شادمهر نبود
این ایرادات فنی و تکنیکی رو حتی من که میدونم حتی کمتر از 10 درصد سواد موسیقی شادمهر رو دارم متوجه شدم ، یعنی شادمهر متوجه نشده ؟ چرا شده فقط میخواسته به سطح سلیقه کسایی که ازش تعریف میکنن نزدیک بشه و به جای اینکه مثل گذشته سلیقه هارو عوض کنه و به سمت سبک موسیقی خودش بکشونه، برعکس سبک موسیقی شو داره به سمت سلیقه مردم میبره و اینم از برکت تعریف و تمجیدهای بیجاست و مطمئن باشین اگه خودش کامنت هارو تو اینستا بخونه واسه ما متاسف میشه که موسیقی خوب رو از بد تشخیص نمیدیم و به همه آهنگا میگیم شاهکار و اونم چون راحت طلب شده میگه پس چه بهتر کار منم اینطوری آسونتره و چون هوادارام هر چی بخونم خوششون میاد پس نیازی به تلاش بیشتر برای رضایت هوادارا ندارم و همین راه رو میرم و پولم درمیارم
طولانی شد ببخشید .. پرونده این آهنگ رو هم همینجا میبندم و منتظر آهنگ بعدیش میمونم .. به امید یه آهنگ بهتر ..

masoud741
06-13-2019, 02:22 AM
من نمیدونم چرا شادمهر الکی رفته دنبال سینا پارسیان و هاشمی و... بیاد تو همین تاپیک کلی استاد و موسیقیدان جمع شدند

me16
06-13-2019, 02:29 AM
حالا میخوام یه نقد بدون تحمیل سلیقه و غیرمردمی کنم چون موزیک هر چقدرم بدون تاکتیک باشه باید اول به دل بشینه ( اصلا شما این نقد فنی رو هم بزارید به حساب سلیقه )
ولی اگه ارکسترال کارهایی مثل رضا تاجبخش و بابک زرین و نیکان و افکاری و صفاریان رو ندید بگیریم و فقط از بین هنرمندایی مثل سیروان یا کوشان که 90 درصد آثارشون الکترونیک بوده و موفق هم بودن بپرسین فکر کنم نظرشون با من یکی باشه
خدایی شادمهر خواننده بسیار توانائیه و بسیار عالی میخونه و این آهنگ ضعیف رو هم با کلی احساس خونده و سطح کار رو بسیار بالا برده و بالاترین نمره رو تو این تیم داره و من که نتونستم ایرادی ازش بگیرم و حتی اگه ازش متنفر هم باشین نمیتونید ایراد فنی از خوانندگی اثر بگیرین .. ولی به قول دیجی مامسی کیفیت صدای وکال خیلی از موزیک پایینتره و صدای شادمهر توش گم شده و اگه از اونم بگذریم کیفیت صدا اینقد تیز و شارپه که باعث آزار گوش میشه و فقط باید سیستم صوتی حرفه ای داشته باشی که بتونی از کیفیتش لذت ببری (به غیر از پایین بودن صدای وکال دقیقا همین ویژگی هارو آلبوم تصویر هم داره) .. شعرش هم که کاملا افتضاح ، اصلا با مضمون و جملاتش که سلیقه ایه کاری ندارم ولی از نظر تکنیکی هم اصلا نمیفهمم ردیف و قافیه اش کجاست و اصلا وزن توش دیده نمیشه ، فقط یه جاهایی زورکی بهش وزن داده که بشه روش ملودی ساخت و شاید شعر رو روی ملودی گفته باشه و به جای ترانه سرایی باید اسم اینکارش رو بزاریم جمله سرایی که روی علی بحرینی رو هم کم کرده حداقل اون اگه شعرش مفهومم نداشته باشه ساختار داره و ویژگی شعر بودن تو اثارش هست .. آهنگشم که چه قشنگ باشه چه مضخرف که اینم کاملا سلیقه ایه و اصلا وارد بحثش نمیشم اصلا تو سبک آثار شادمهر نیست و بیشتر منو یاد آهنگهای بنیامین و حمیدعسگری میندازه .. فقط میتونم بگم میلاد هاشمی یه خرده بیشتر از قبل رو تنظیم وقت گذاشته و نسبت به آلبوم تصویر یه پیشرفت کوچولویی داشته که باعث امیدواریه ولی چون تنظیم رو تمام الکترونیک زده و فقط خواسته ریتم و پایه رو با آکورد مخلوط کنه نشون میده سواد موسیقیش کمه و باید هنوز یاد بگیره و از روش همیشگیش یعنی ترکیب سینتی سایزر و گیتار استفاده کرده و اصلا ساز زنده ای به جز دو تا گیتار نداره و موزیک رو خیلی خلوت و ساده و بدون هارمونی تنظیم کرده و باعث شده بی روح بشه اما تاکید میکنم نسبت به قبل پیشرفت هم داشته ولی هنوز خیلی راه داره .. نوازندگی های هر دو گیتار هم خوب بودن و مخصوصا گیتار الکتریکش نقطه قوت آهنگ بود که استادانه نواخته شده و شاید اگه گیتار پاپ رو هم فرشید ادهمی یا فیروز ویسانلو میزدن یه خرده بهتر میشد چون جنس صدای گیتارشون بهتره ( اسم مارک گیتارشون رو نمیدونم اما صدای بهتری میده) اما گیتار همین آهنگ هم خیلی خوبه و نوازنده خواسته مثل آهنگ کوه از سیم های گیتاری استفاده کنه که شادمهر 20 سال پیش استفاده میکرد و سعی داشته صدای گیتار رو به گیتار قدیمی شادمهر نزدیک کنه .. و از همه مهم تر احساسه که تو این آهنگ جز تو صدای شادمهر نبود
این ایرادات فنی و تکنیکی رو حتی من که میدونم حتی کمتر از 10 درصد سواد موسیقی شادمهر رو دارم متوجه شدم ، یعنی شادمهر متوجه نشده ؟ چرا شده فقط میخواسته به سطح سلیقه کسایی که ازش تعریف میکنن نزدیک بشه و به جای اینکه مثل گذشته سلیقه هارو عوض کنه و به سمت سبک موسیقی خودش بکشونه، برعکس سبک موسیقی شو داره به سمت سلیقه مردم میبره و اینم از برکت تعریف و تمجیدهای بیجاست و مطمئن باشین اگه خودش کامنت هارو تو اینستا بخونه واسه ما متاسف میشه که موسیقی خوب رو از بد تشخیص نمیدیم و به همه آهنگا میگیم شاهکار و اونم چون راحت طلب شده میگه پس چه بهتر کار منم اینطوری آسونتره و چون هوادارام هر چی بخونم خوششون میاد پس نیازی به تلاش بیشتر برای رضایت هوادارا ندارم و همین راه رو میرم و پولم درمیارم
طولانی شد ببخشید .. پرونده این آهنگ رو هم همینجا میبندم و منتظر آهنگ بعدیش میمونم .. به امید یه آهنگ بهتر ..

نقدت رو خیلی دوست داشتم با همش هم تقریبا موافقم، جز قسمت اخرش که امیدی به آهنگ بهتر ندارم

nasernew
06-13-2019, 02:37 AM
قبل از هر چیزی به امثال آقا مسعود بگم که اگه شما سینا پارسیان رو موزیسین میدونی پس منم موزیسن هستم و نوازندگی بلدم و شعر و ملودی هم میسازم ..شما فکر میکنی پارسیان قبل از شادمهر کجا بوده چرا واسه کسی آهنگی نساخته و با شادمهر فعالیتش رو گسترش داده ؟ حتما مثل من یه جاهایی مثل این تاپیک شادمهر نظر میداده و موقعیتی براش پیش اومده و با هم همکاری کردن و منم میتونم از کانال بابک مافی یا علی لهراسبی باهاش ارتباط برقرار کنم ولی باید قبل از ورود به مافیا پول خرج کنی که من از اون پولا ندارم تازه اصلا و اصلا در حد شادمهر نیستم و کاش سینا پارسیان هم اعتماد به نفس کاذب نداشت و مثل من اعتراف میکرد در حد شادمهر نیست .. موزیسین به امثال شادمهر و افکاری و قمیشی و .... میگن نه پارسیان ولی منکر صداش نمیشم
چون شادمهر کارنامه پرباری داره و یک موزیسین واقعیه من بازم حمایتش میکنم و جزو هواداراش هستم و میمونم و بازم با این چند تا آهنگ ضعیف اونو له نمیکنم و مقصر امثال کسایی مثل مسعود هستن و نباید تقصیرهارو گردن شادمهر انداخت و شادمهر نابغه بوده و همیشه میمونه ولی کاش هوادارنماهایی مثل مسعود کمتر شن تا دیگه شادمهر از همین جایگاهی هم که داره بیشتر سقوط نکنه .. این آهنگها هیچی از اعتبار شادمهر کم نمیکنه فقط داره دست دشمناش رو برای توهین باز میزاره و تو این راه موفق بوده .. کاش یه آهنگ توپ بده و دهن بدخواهاش رو ببنده .. به امید اون روز .. امروز خیلی پرحرف شدم .. آخه وقتی یه آهنگ جدید از شادمهر میاد یا میخواد بیاد کلی ذوق میکنم و پر چونه میشم ... از کاربرا هم عذرخواهی میکنم که اینجا رو با پرحرفی ترکوندم .. اگه بازم خبری چیزی داشتید بگید من میام و میخونم .. خدا کنه حداقل اگه این آهنگ کلیپ داره کلیپش فوق العاده باشه .. دیگه بحثی ندارم و بازم یه مدتی فعالیتم و کم میکنم .. انشالله تو آهنگ بعدی بیام و بگم عجب شاهکاری بود و هممون هم نظر باشیم و تو ذوقمون نخوره و حتی یه نظر منفی تو این تاپیک نباشه و شادمهر به دوران اوجش برگرده چون واقعا لایقش هست ..

nasernew
06-13-2019, 02:39 AM
نقدت رو خیلی دوست داشتم با همش هم تقریبا موافقم، جز قسمت اخرش که امیدی به آهنگ بهتر ندارم

نظر لطفته داداش .. چون سلیقه مون تو هنرمند مورد علاقه مون یکیه و جفتمون هوادار استاد شادمهریم پس 80 درصد نظراتمون هم مطمئننا شبیهه .. (sm10) .. ولی امید داشته باش و مطمئن باش شادمهر بالاخره برمیگرده

Hobbit
06-13-2019, 06:39 AM
عجب سراشیبی تلخیه ....

شادمهر راه کسایی رو داره میره که قبلا بهشون خندیدیم و همین بلا هم سر خودش اومده ....

سهوا یا عمدا یا هر چیزی ، شادمهر در هر حال حاضر خواننده و آهنگساز و تنظیم کننده درجه دو تبدیل شده ( متاسفانه )

entehaa
06-13-2019, 08:03 AM
قبلا یکی دیگه خونده....

Hosein333
06-13-2019, 08:57 AM
اینو جدی میگم این اهنگ یک دفعه هم کامل نتونستم گوش کنم وسطاش هی قطع کردم

mf60232000
06-13-2019, 09:13 AM
اهنگ خیلی ضعیفه در حد کارهای قبلیش نیست(sm74)

entehaa
06-13-2019, 09:45 AM
تا امروز اینقدر انتقاد زیر پست شادمهر ندیده بودم. اینم اخرین همکاری این گروه با شادمهر بود.

Hosein333
06-13-2019, 10:32 AM
دوستان تلگرام خودتون رو بروز رسانی کنید و برید تو کانال شادمهر برای پست اهنگ دور شدی کامنت بزارید و انتقاد کنید این قابلیت تازه برای تلگرام اضافه شده
و از ش بخواید خودش کار بسازه
۸۰ نفر پیام دادن
فقط امیدوارم کانال شادمهر دست خودش باشه نه دست ادمین

masoud741
06-13-2019, 10:53 AM
قبل از هر چیزی به امثال آقا مسعود بگم که اگه شما سینا پارسیان رو موزیسین میدونی پس منم موزیسن هستم و نوازندگی بلدم و شعر و ملودی هم میسازم ..شما فکر میکنی پارسیان قبل از شادمهر کجا بوده چرا واسه کسی آهنگی نساخته و با شادمهر فعالیتش رو گسترش داده ؟ حتما مثل من یه جاهایی مثل این تاپیک شادمهر نظر میداده و موقعیتی براش پیش اومده و با هم همکاری کردن و منم میتونم از کانال بابک مافی یا علی لهراسبی باهاش ارتباط برقرار کنم ولی باید قبل از ورود به مافیا پول خرج کنی که من از اون پولا ندارم تازه اصلا و اصلا در حد شادمهر نیستم و کاش سینا پارسیان هم اعتماد به نفس کاذب نداشت و مثل من اعتراف میکرد در حد شادمهر نیست .. موزیسین به امثال شادمهر و افکاری و قمیشی و .... میگن نه پارسیان ولی منکر صداش نمیشم
چون شادمهر کارنامه پرباری داره و یک موزیسین واقعیه من بازم حمایتش میکنم و جزو هواداراش هستم و میمونم و بازم با این چند تا آهنگ ضعیف اونو له نمیکنم و مقصر امثال کسایی مثل مسعود هستن و نباید تقصیرهارو گردن شادمهر انداخت و شادمهر نابغه بوده و همیشه میمونه ولی کاش هوادارنماهایی مثل مسعود کمتر شن تا دیگه شادمهر از همین جایگاهی هم که داره بیشتر سقوط نکنه .. این آهنگها هیچی از اعتبار شادمهر کم نمیکنه فقط داره دست دشمناش رو برای توهین باز میزاره و تو این راه موفق بوده .. کاش یه آهنگ توپ بده و دهن بدخواهاش رو ببنده .. به امید اون روز .. امروز خیلی پرحرف شدم .. آخه وقتی یه آهنگ جدید از شادمهر میاد یا میخواد بیاد کلی ذوق میکنم و پر چونه میشم ... از کاربرا هم عذرخواهی میکنم که اینجا رو با پرحرفی ترکوندم .. اگه بازم خبری چیزی داشتید بگید من میام و میخونم .. خدا کنه حداقل اگه این آهنگ کلیپ داره کلیپش فوق العاده باشه .. دیگه بحثی ندارم و بازم یه مدتی فعالیتم و کم میکنم .. انشالله تو آهنگ بعدی بیام و بگم عجب شاهکاری بود و هممون هم نظر باشیم و تو ذوقمون نخوره و حتی یه نظر منفی تو این تاپیک نباشه و شادمهر به دوران اوجش برگرده چون واقعا لایقش هست ..

داداش من هیچوقت نگفتم سینا پارسیان موزیسین خوبیه این اولا... دوما شما حق نداری منو هوادار نما بخونی من از زمان بهار من تا الان عاشق شادمهر بودم و هستم و خواهم بود... سوما من حق دارم از ی ترانه خوشم بیاد و یا نیاد اینجور نیست ک هرکی با نظر شما موافقه بشه طرفدار دو آتیشه هرکی مخالفه بشه هوادار نما.... من از این آهنگ فقط بخاطر صدای شادمهر و خوندنش خوشم اومد وگرنه منکر ترانه ضعیفش نیستم واسه ملودی و تنظیم هم هیچ نظری ندارم چون سررشته ندارم و لازم نیست وقتی کسی از چیزی سردرنمیاره بیاد الکی جو بده ک من استادم...منم مثل همه شادمهریا دوست دارم ک خودش بسازه ک خوشبختانه فکر کنم در آینده ای نه چندان دور ی آهنگ با تنظیم و آهنگسازی خودش میخواد بیاد.... و در آخر بگم ک لطفا وقتی کسی نظر مخالف شما را داره نباید انگ هوادار نما بهش بچسبونید

masoud741
06-13-2019, 10:58 AM
تا امروز اینقدر انتقاد زیر پست شادمهر ندیده بودم. اینم اخرین همکاری این گروه با شادمهر بود.

خداراشکر.... البته امیدوارم دیگه نره سراغ ی سری بدتر از این گروه

fdd
06-13-2019, 11:10 AM
خیلی سال پیش یه گروه احمقی تو اینترنت بودن به اسم آنتی -شادمهر که کاره اینا بود تو سایتای مختلف تا جایی که میشد علیه شادمهر سم پاشی و تخریبش می کردن که البته به مرور زمان محو شدن.
الان متاسفانه بعضی از طرفدارای شادمهر ناخواسته به جای انتقاد دارن شادمهر رو تخریب می کنن. هر چند با نیت خیر

fdd
06-13-2019, 11:19 AM
این بنده خدا که اسمش رو مثلا گذاشته خبرنگار افشا کننده اطلاعات و سواد حرفه ایش فوق العاده پایینه

اصلا این دوستان با مفهوم حق موئلف آشنان؟؟ میدونن یعنی چی؟؟
ترانه سرا و آهنگساز یک قطعه مالک مطلق اون اثر هستن و صرفا با دریافت پول اجازه خوندن یک کار رو به خواننده میدن و این حق رو قانونا دارن که یک ملودی یا ترانه رو برای اجراهای مختلف به ادمای مختلف بدن.

این قضیه خیلی توی موسیقی مرسومه خیلی از ترانه ها و آهنگها با صدای چند خواننده اجرا شده. مثلا آهنگ گنجشکک اشی مشی که منفردزاده ساخته یا گل واژه که فرید زولاند ساخته و...

بعد این مثلا خبرنگار احمق تیتر زده سرقت ادبی و تو حرفاشم میگه کاور!!!!!!!!!!!! (sm70)
الان معنی بازخونی شده کاور

fdd
06-13-2019, 11:29 AM

دلیلش اینه یه سری طرفدار خاص شادمهر فقط دارن این حرکت رو میکنن وگرنه عموم مردم و اونایی که تو فاز طرفداری افراطی نیستن خوششون اومده. کامنتای این اهنگ تو پیجای دیگه رو ببین اکثرا مثبت مثل تمام کارهای این چند وقت اخیرش

یه نکته جالب دیگه هم سیاست امیر فرشباف این وسطه! زمانی که خودش تهیه کننده یه کاری باشه تمام کامنت های این چنینی از صفحه شادمهر پاک میشه و کامنت گزاران هم بلاک میشن. ولی سره اهنگ کوه و این اهنگ میبینی هیچ اتفاقی نمی افته و دموکراسی کاملا برقراره (sm2)

از اون عجیب تر سره اهنگهایی که خودش نقشی توشون نداره مثل کوه و همین اهنگ اخری کانال و صفحات نسل شادمهر و وابسه به نسل شادمهر اصلا انگار نه انگار!! حتی خوده امیر فرشباف هم تو صفحه اش این اهنگارو نمیزاره!!! بعد واسه ورژن دوم اهنگ "غرور" خودش رو جرواجر میکنه...

(البته من در مجموع از کارهایی که فرشباف واسه شادمهر تهیه کرده بدم نمیاد ولی دو رویی و سیاست این مدلی بده)

Gsshop
06-13-2019, 11:45 AM
این بنده خدا که اسمش رو مثلا گذاشته خبرنگار افشا کننده اطلاعات و سواد حرفه ایش فوق العاده پایینه

اصلا این دوستان با مفهوم حق موئلف آشنان؟؟ میدونن یعنی چی؟؟
ترانه سرا و آهنگساز یک قطعه مالک مطلق اون اثر هستن و صرفا با دریافت پول اجازه خوندن یک کار رو به خواننده میدن و این حق رو قانونا دارن که یک ملودی یا ترانه رو برای اجراهای مختلف به ادمای مختلف بدن.

این قضیه خیلی توی موسیقی مرسومه خیلی از ترانه ها و آهنگها با صدای چند خواننده اجرا شده. مثلا آهنگ گنجشکک اشی مشی که منفردزاده ساخته یا گل واژه که فرید زولاند ساخته و...

بعد این مثلا خبرنگار احمق تیتر زده سرقت ادبی و تو حرفاشم میگه کاور!!!!!!!!!!!! (sm70)
الان معنی بازخونی شده کاور

حق اشتراک نیست که ترانه هر گوهی خواستن بخورن

یارو پول میده که کس دیگه اون اهنگو نخونه ترانه سرا و اینا بیاد اینو بخوره

me16
06-13-2019, 01:01 PM
جواد شریف‌پور: وقتی بیدار میشم و میبنیم صدتا دایرکت دارم میفهمم باز یک اهنگ از شادمهر پخش شده و طرفدارا ناراضین. من بی‌تقصیرم

AbEc
06-13-2019, 01:11 PM
اینم از شاهکار دوستان(sm142)
هر دری وری که تو اینستا گذاشته میشه رو نباید باور کرد(sm2)(sm2)
نیم ساعت بعد از انتشار اهنگ میشه اون تیکه کاری که تو ویدئو هست رو خوند و پست کرد و حاشیه به وجود ارود
برو اقا خدا روزیتو جای دیگه بده (sm2)

Hobbit
06-13-2019, 01:15 PM
واقعا حرفی باقی نمیمونه...

دو حالت داره : یا شادمهر نمیدونه تو ایران چه خبره و آدم ها گرگ تر شدن یا شادمهر میدونه و خودش هم راضیه ...
البته من به شخصه و در حالت خوش بینی به گزینه اول رای میدم .

حرف من و امثال من به هیچ جای شادمهر نیست ، ولی نمیتونم ببینم کسی که یک عمر باهاش خاطره دارم و برام تداعی کننده 80درصد خاطراتمه اینجوری تو مرداب فرو بره ...

نمیدونم.... نمیدونم و ای کاش این روزها و این کابوس ها تموم شه !!!!!

9NIMA1
06-13-2019, 01:25 PM
واقعا حرفی باقی نمیمونه...

دو حالت داره : یا شادمهر نمیدونه تو ایران چه خبره و آدم ها گرگ تر شدن یا شادمهر میدونه و خودش هم راضیه ...
البته من به شخصه و در حالت خوش بینی به گزینه اول رای میدم .

حرف من و امثال من به هیچ جای شادمهر نیست ، ولی نمیتونم ببینم کسی که یک عمر باهاش خاطره دارم و برام تداعی کننده 80درصد خاطراتمه اینجوری تو مرداب فرو بره ...

نمیدونم.... نمیدونم و ای کاش این روزها و این کابوس ها تموم شه !!!!!

همگی امیدواریم...

Hobbit
06-13-2019, 01:27 PM
ممد اسکورپیون تویی؟
نشناختی منو؟

9NIMA1
06-13-2019, 01:29 PM
خیلی سال پیش یه گروه احمقی تو اینترنت بودن به اسم آنتی -شادمهر که کاره اینا بود تو سایتای مختلف تا جایی که میشد علیه شادمهر سم پاشی و تخریبش می کردن که البته به مرور زمان محو شدن.
الان متاسفانه بعضی از طرفدارای شادمهر ناخواسته به جای انتقاد دارن شادمهر رو تخریب می کنن. هر چند با نیت خیر

آره ما داریم تخریب میکنیم.
شما از این کرسی شعرهایی که داره میخونه خوشت اومده؟؟!!!!!
این کارای مضخرف هیچ جای دفاعی نذاشته.
ماها فقط وقتی راضی میشیم که خودش بسازه و تنظیم کنه. حتی اگه بخواد یه چیزی مثل شیلا باشه، اگر چه اونم انقد ریزه کاری تنظیم و نو آوری داره که به صد تای کارای تجربه گران و تصویر گران و آقای ایمنی و دوستان میارزه

9NIMA1
06-13-2019, 01:33 PM
ممد اسکورپیون تویی؟
نشناختی منو؟

نه نه :) من نیما هستم(sm110)

Hosein333
06-13-2019, 03:18 PM
علی زیبایی خواننده استوری کرده بعد این همه مدت یه اهنگ خوب شنیدیم ازت
این دیگه کلا رد داده

fdd
06-13-2019, 03:20 PM
آره ما داریم تخریب میکنیم.
شمام که از این کرسی شعرهایی که داره میخونه خوشت میاد برو گوش کن!
این کارای مضخرف هیچ جای دفاعی نذاشته الکی دفاع نکن.
ماها فقط وقتی راضی میشیم که خودش بسازه و تنظیم کنه. حتی اگه بخواد یه چیزی مثل شیلا باشه، اگر چه اونم انقد ریزه کاری تنظیم و نو آوری داره که به صد تای کارای تجربه گران و تصویر گران و آقای ایمنی و دوستان میارزه

دوست عزیز این چیزی که شما و بقیه رفقا مد نظرتون هست راجع به ساخت و تنظیم خودش، من خیلی سال پیش موقع انتشار آهنگ حالم عوض میشه(یکسال قبل از انتشار آلبوم طرفدار) دنبالش بودم
اصلا استارت خیلی از این خودت بسازها(که اون موقع ها ما میگفتیم خودت تنظیم کن) توی همین تاپیک و با محوریت منو ایمان و پارسا و چندتا از بچه ها دیگه زده شد به فیسبوک رسید. منم مثل الان شما این قدر روی این قضیه که خودش همه کار بکنه تعصب داشتم که روزی نبود از این تاپیک جرقه حمله به محمد ناهیدی نخوره و دامنه اش به سایت های مختلف و فیسبوکش نرسه. تازه اون بنده خدا(به قول یه دوستی "خر بدن" (sm120) ) که فقط تنظیم 4 تا تراک رو انجام داده بود اونم زیر نظر شادمهر.

حتی با کلی دردسر کامترین ارشیوی که میشد از آهنگسازی ها و تنظیم های شادمهر برای بقیه پیدا کرد رو جمع کردم و به صورت آرشیو تو همین موزیک باران گذاشتم چون قبل از خوانندگیش، شیفته شادمهر موزیسین بودم.

اما گذشت زمان ثابت کرد منو امثال من اشتباه میکردیم. شاید به صورت سلیقه ای انتقاداتی بهش وارد باشه اما شادمهر با هوش بالای خودش بهترین مسیر رو رفته بود. الان حالم عوض میشه و طرفدار از شاهکارای شادمهر از دید طرفدارای قدیمی و حتی مردم عادیه. آهنگایی که زمان خودش بیشترین حمله ها رو خوده ما شادمهری ها تو همین تاپیک بهش کردیم.

چه خوشت بیاد چه نیاد شادمهر یه پاپ استاره که مارکت و بازار موسیقی براش اهمیت زیادی داره و با هوش بالا و انتخاب مسیر مناسب(هر چند پر فراز و نشیب) بعد از 20 سال و با وجود این همه رقیب جدید از نسل های جدید هنوز جز پر مخاطب هاست و کارهاش شنیده میشه. اتفاقی که برای خیلی از ستاره های قدیمی تر، هم نسل و نسل های بعد از شادمهر رخ نداده.

fdd
06-13-2019, 03:27 PM
خیلی سخت نگیرید به خودتون، زمانش که بشه و خودش که بخواد دوباره هم میسازه هم تنظیم میکنه. اهنگارو هم بدون ذهنیت قبلی نسبت به عوامل گوش کنید شاید خوشتون بیاد، فعلا که میشه از صدای زیباش لذت برد.

Farbod-7
06-13-2019, 03:33 PM
خیلی سخت نگیرید به خودتون، زمانش که بشه و خودش که بخواد دوباره هم میسازه هم تنظیم میکنه. اهنگارو هم بدون ذهنیت قبلی نسبت به عوامل گوش کنید شاید خوشتون بیاد، فعلا که میشه از صدای زیباش لذت برد.

فواد خان از تو بعیده این حرفا
این آهنگ های هیچ فرقی با حمید عسکری سامان جلیلی نداره اسم مهدی احمدوند رو نمیارم چون خیلی قویتر از شادمهر الان، داره کار میکنه
هر اهنگی که شادمهر میده این چند سال جز افتضاح و اینکه بگه منم آهنگی دادم هیچی نداره
همون صدا رو هم در پارت دوم ملودی و شعر به گند کشیده

Parsa8
06-13-2019, 04:52 PM
داره سطح توقعا رو میاره پایین اگه خودش ساخت و تنظیم کرد نگن همون بهتر که بقیه بسازن واست (sm70)
در کل حرف خاصی ندارم
به قول فواد این حرصی که الان بچه ها میخورن ما سر حالم عوض میشه میخوردیم
اون موقع باز خودش آهنگ میساخت تنظیمارو نظارت میکرد که یکی در میون خودشم تنظیم میکرد
اونقدر حرص خوردم که جدیدا فقط از صداش لذت میبرم
امیدوارم آهنگ بعدی رو با دست و پنجه خودش بسازه
حیفی تو پسر ... حیف
کل مارکت ما اندازه تو نبوغ و استعداد ندارن ... قدر بدون ... دیر میشه

fdd
06-13-2019, 04:58 PM
فواد خان از تو بعیده این حرفا
این آهنگ های هیچ فرقی با حمید عسکری سامان جلیلی نداره اسم مهدی احمدوند رو نمیارم چون خیلی قویتر از شادمهر الان، داره کار میکنه
هر اهنگی که شادمهر میده این چند سال جز افتضاح و اینکه بگه منم آهنگی دادم هیچی نداره
همون صدا رو هم در پارت دوم ملودی و شعر به گند کشیده

فربد جان من میفهمم چی میگی و کاملا هم درک میکنم
از این دید به قضیه باید نگاه کرد شادمهر تا قبل از آلبوم تجربه کن علاوه بر موفقیت در بازار، جریان سازی هم میکرد اما این فصل تازه صرفا در قد و قواره همین مارکت کار میکنه و البته موفق هم هست و تو بازار رقابتی سال های اخیر با این همه خواننده جدید هنوز مخاطب میلیونی داره و نسل های جدید هم به دایره طرفداراش دارن اضافه میشن.
حالا چرا این استراتژی رو داره؟ چرا یکی از بهترین گیتاریست های ایران تو اکثر اهنگهای اخیرش نوازندگی نمیکنه؟ داره به خودش استارحت میده؟ از تکرار خودش فراریه؟ قطعا خودش بهتر میدونه جواب این سوالارو. شاید به ذائقه ما خوش نیاد ولی تجربه نشون داده معمولا مسیری که انتخاب میکنه در نهایت موفقه(به لحاظ بازار و مخاطب عام)

راجع به بحت تخریب
من روی صحبتم تو و برخی دیگه نبود اما یه سری از شادمهری ها به خاطر علاقه زیادشون الان دقیقا دارن در مقابل همین هدف شادمهر که بازار فعلیه وایمیستن و توی شبکه های اجتماعی ناخواسته تخریبش میکنن. مثلا همین بحث کاور کاور که تو ایسنتا که راه میندازن شدیدا به ضرر شادمهره. دیگه تو که یادته ما چقدر سرویس شدیم تا تونستیم چرت و پرتایی که راجع به کاور میگفتن رو کمرنگ کنیم(با دلیل)
اگه از آهنگای فعلی خواننده مورد علاقه مون خوشمون نمیاد یه جوری تخریبش نکنیم(حتی با نیت خوب) که 4 تا پلانکتون و بچه کم سن و سال بکننش چماق و کلا شادمهرو زیر سوال ببرن.
تو فصل تازه اش اگه نمیخوایم کنارش وایستیم حداقل رو به روش هم نباشیم بهش اعتماد کنیم بزاریم کاره خودش رو بکنه. همون جوری که خودش فهمید مسیره پاپکرن و حالا بیا اینجا اشتباهه و کام بک کرد با تقدیر الانم وقتی وقتش بشه و ببینه از کاراش نتیجه ای که(مد نظرش هست) رو نمیبینه یه حرکت دیگه میزنه

fdd
06-13-2019, 04:59 PM
داره سطح توقعا رو میاره پایین اگه خودش ساخت و تنظیم کرد نگن همون بهتر که بقیه بسازن واست (sm70)
در کل حرف خاصی ندارم
به قول فواد این حرصی که الان بچه ها میخورن ما سر حالم عوض میشه میخوردیم
اون موقع باز خودش آهنگ میساخت تنظیمارو نظارت میکرد که یکی در میون خودشم تنظیم میکرد
اونقدر حرص خوردم که جدیدا فقط از صداش لذت میبرم
امیدوارم آهنگ بعدی رو با دست و پنجه خودش بسازه
حیفی تو پسر ... حیف
کل مارکت ما اندازه تو نبوغ و استعداد ندارن ... قدر بدون ... دیر میشه

(sm74)(sm127)(sm19)

fdd
06-13-2019, 05:03 PM
ولی انصافا "روز سرد" با هر متر و معیاری فوق العادست. برای من شخصا محبوبیتش کمتر از آهنگای شاهکار خودش نیست.
کلا اگه نمیزنید منو (sm174)، من از 80 درصد اهنگای تجربه کن به بعد بدم نمیاد و یه سریاشون هم خیلی دوست دارم (sm111)

entehaa
06-13-2019, 05:59 PM
ته چشمات امروز
دنبال یه ذره احساس بودم
کمترین حقه منه
من که باهات این همه رو راست بودم

Farbod-7
06-13-2019, 07:06 PM
دوست عزیز این چیزی که شما و بقیه رفقا مد نظرتون هست راجع به ساخت و تنظیم خودش، من خیلی سال پیش موقع انتشار آهنگ حالم عوض میشه(یکسال قبل از انتشار آلبوم طرفدار) دنبالش بودم
اصلا استارت خیلی از این خودت بسازها(که اون موقع ها ما میگفتیم خودت تنظیم کن) توی همین تاپیک و با محوریت منو ایمان و پارسا و چندتا از بچه ها دیگه زده شد به فیسبوک رسید. منم مثل الان شما این قدر روی این قضیه که خودش همه کار بکنه تعصب داشتم که روزی نبود از این تاپیک جرقه حمله به محمد ناهیدی نخوره و دامنه اش به سایت های مختلف و فیسبوکش نرسه. تازه اون بنده خدا(به قول یه دوستی "خر بدن" (sm120) ) که فقط تنظیم 4 تا تراک رو انجام داده بود اونم زیر نظر شادمهر.

حتی با کلی دردسر کامترین ارشیوی که میشد از آهنگسازی ها و تنظیم های شادمهر برای بقیه پیدا کرد رو جمع کردم و به صورت آرشیو تو همین موزیک باران گذاشتم چون قبل از خوانندگیش، شیفته شادمهر موزیسین بودم.

اما گذشت زمان ثابت کرد منو امثال من اشتباه میکردیم. شاید به صورت سلیقه ای انتقاداتی بهش وارد باشه اما شادمهر با هوش بالای خودش بهترین مسیر رو رفته بود. الان حالم عوض میشه و طرفدار از شاهکارای شادمهر از دید طرفدارای قدیمی و حتی مردم عادیه. آهنگایی که زمان خودش بیشترین حمله ها رو خوده ما شادمهری ها تو همین تاپیک بهش کردیم.

چه خوشت بیاد چه نیاد شادمهر یه پاپ استاره که مارکت و بازار موسیقی براش اهمیت زیادی داره و با هوش بالا و انتخاب مسیر مناسب(هر چند پر فراز و نشیب) بعد از 20 سال و با وجود این همه رقیب جدید از نسل های جدید هنوز جز پر مخاطب هاست و کارهاش شنیده میشه. اتفاقی که برای خیلی از ستاره های قدیمی تر، هم نسل و نسل های بعد از شادمهر رخ نداده.

اگه انتخاب هاش ادما موجه بودن حرفتو قبول داشتم تازه من هنوز در حسرت شنیدن تنظیم نوازش هستم حتی حالم عوض میشه و طرفدار رو هم باید خودش تنظیم میکرد که خیلی بهتر میشدن ولی الان این ادمایی که باهاشون کار میکنه از هیچ لحاظی استعداد ندارن

Hosein333
06-13-2019, 10:01 PM
اینا در حد امیر تتلو هم نیستن

fdd
06-13-2019, 10:52 PM
اگه انتخاب هاش ادما موجه بودن حرفتو قبول داشتم تازه من هنوز در حسرت شنیدن تنظیم نوازش هستم حتی حالم عوض میشه و طرفدار رو هم باید خودش تنظیم میکرد که خیلی بهتر میشدن ولی الان این ادمایی که باهاشون کار میکنه از هیچ لحاظی استعداد ندارن

اهنگای جدید رو واسه صداش گوش بده(حتی همون یه پارت که میگی)
واسه عشق بازی با موسیقیش هم بزن تو خط قدیمی ها
من یه مدته درگیره البوم ادم فروش شدم... عجب موزیکایی عجب احساسی... عجب نوازندگی هایی... قشنگ سوز سرمای کانادا، شرایط تغییر کرده بعد از مهاجرت و تنهایی شادمهر تو دوران ساخت این البوم احساس میشه

fdd
06-13-2019, 11:01 PM
شادمهر تو البوم تصویر دو تا ملودی فوق العاده ساخت. فضاسازی های بی نظیر و جدید. خصوصا ساختار ملودی "تصویر" فوق العاده مدرن و جذاب بود. عدم استقبال نسبی شادمهری ها از این دو کار شاید باعث شد مصمم تر بشه تو نساختن.

Candle_ir
06-14-2019, 01:03 AM
فربد جان من میفهمم چی میگی و کاملا هم درک میکنم
از این دید به قضیه باید نگاه کرد شادمهر تا قبل از آلبوم تجربه کن علاوه بر موفقیت در بازار، جریان سازی هم میکرد اما این فصل تازه صرفا در قد و قواره همین مارکت کار میکنه و البته موفق هم هست و تو بازار رقابتی سال های اخیر با این همه خواننده جدید هنوز مخاطب میلیونی داره و نسل های جدید هم به دایره طرفداراش دارن اضافه میشن.
حالا چرا این استراتژی رو داره؟ چرا یکی از بهترین گیتاریست های ایران تو اکثر اهنگهای اخیرش نوازندگی نمیکنه؟ داره به خودش استارحت میده؟ از تکرار خودش فراریه؟ قطعا خودش بهتر میدونه جواب این سوالارو. شاید به ذائقه ما خوش نیاد ولی تجربه نشون داده معمولا مسیری که انتخاب میکنه در نهایت موفقه(به لحاظ بازار و مخاطب عام)

راجع به بحت تخریب
من روی صحبتم تو و برخی دیگه نبود اما یه سری از شادمهری ها به خاطر علاقه زیادشون الان دقیقا دارن در مقابل همین هدف شادمهر که بازار فعلیه وایمیستن و توی شبکه های اجتماعی ناخواسته تخریبش میکنن. مثلا همین بحث کاور کاور که تو ایسنتا که راه میندازن شدیدا به ضرر شادمهره. دیگه تو که یادته ما چقدر سرویس شدیم تا تونستیم چرت و پرتایی که راجع به کاور میگفتن رو کمرنگ کنیم(با دلیل)
اگه از آهنگای فعلی خواننده مورد علاقه مون خوشمون نمیاد یه جوری تخریبش نکنیم(حتی با نیت خوب) که 4 تا پلانکتون و بچه کم سن و سال بکننش چماق و کلا شادمهرو زیر سوال ببرن.
تو فصل تازه اش اگه نمیخوایم کنارش وایستیم حداقل رو به روش هم نباشیم بهش اعتماد کنیم بزاریم کاره خودش رو بکنه. همون جوری که خودش فهمید مسیره پاپکرن و حالا بیا اینجا اشتباهه و کام بک کرد با تقدیر الانم وقتی وقتش بشه و ببینه از کاراش نتیجه ای که(مد نظرش هست) رو نمیبینه یه حرکت دیگه میزنه1

کاملا موافقم. من فکر میکنم ما هوادارای دهه شصتی شادمهر صبورتر از نسل بعدی هواداری شادمهر باشیم. شادمهر برای ما انتهای نبوغ، خلاقیت، فهم موسیقایی و ... بود، که یهو با چشمهای مثل گربه مواجه شدیم در ادامه آلبوم عجیب قریب پاپکرن که به اعتقاد خیلی از هوادارهای اون موقع افتضاح بود! شادمهر مسافر ، شادمهر غریبه ، شادمهر علامت سوال ، شادمهر ستاره ، شادمهر فال قهوه میشه شادمهر حالا بیا اینجا ، شادمهر اونه اونه و ... میخوام اینُ بگم ساختار فکری و موسیقایی شادمهر مدام در حال تغییر هست و هیچکس در این سطح نمیتونه برای شادمهر تعریفی از موسیقی داشته باشه.
شادمهر در بدترین زمان یک قله هست ... مثل جیمی هندریکس که میتونه وسط کنسرت با لگد بزنه وسط امپلی فایر و هیچکس جرات نکنه حرفی بزنه یا اریک کلاپتون که ریتم یک آهنگ از اول تا آخر اشتباه بزنه ولی هیچکس جیک نزنه چون بهتر از اونها کسی نیست که حرفی بزنه ....
شادمهر وقتی از تمرین هاش ویدئو استوری میکنه هنوز هم فاخر ترین و بهترین آهنگ های تاریخُ میزنه و کوک هایی عجیبی از ویلون ارائه میده ... آدم هایی مثل ماها هنوز هم درکش نمیکنیم ولی میدونیم تنها او هست که میتونه شکل موسیقی رو عوض کنه و مطمئنم که اتفاق میفته.

9NIMA1
06-14-2019, 02:21 AM
fdd
داداش شرمنده اگه به حالت عصبانیت باهات صحبت کردم. دلگیر نشی از ما(sm176)
چون واقعاً دست خودم نیست، وقتی برمی‌گردم کارای قدیمو گوش میکنم ناخداگاه اعصابم خورد میشه! واسه این همه نبوغی که الان داره تو وجودش خاک میخوره(sm172)
میدونم که میتونه کاری بسازه که همه انگشت به دهن بمونن اما چرا نمیکنه این کارو! همه این چرا ها ، علامت سوالایی که تو ذهنمه ،کارای پخش نشده،شاهکاری مثل اعتراف و و و.... باعث میشه آدم به تنگ بیاد و از کوره در بره.
من خودم هنوز یادمه اولین بار وقتی ۷-۸ سالم بود پدرم یه ضبط کوچیک با دوتا آلبوم برام گرفت که یکیش مسافر بود و یکی حسرت! :) منم خودم با شادمهر بزرگ شدم...
شاد و شادمهری باشی(sm127)

Farbod-7
06-14-2019, 05:57 AM
fdd
چون واقعاً دست خودم نیست، وقتی برمی‌گردم کارای قدیمو گوش میکنم ناخداگاه اعصابم خورد میشه! واسه این همه نبوغی که الان داره تو وجودش خاک میخوره(sm172)
میدونم که میتونه کاری بسازه که همه انگشت به دهن بمونن اما چرا نمیکنه این کارو! همه این چرا ها ، علامت سوالایی که تو ذهنمه ،کارای پخش نشده،شاهکاری مثل اعتراف و و و.... باعث میشه آدم به تنگ بیاد و از کوره در بره.
من خودم هنوز یادمه اولین بار وقتی ۷-۸ سالم بود پدرم یه ضبط کوچیک با دوتا آلبوم برام گرفت که یکیش مسافر بود و یکی حسرت! :) منم خودم با شادمهر بزرگ شدم...

همه از یه چیز میگیم از عشقی که انگار از دست رفت از خاطرات بچگی نوجونی حیف همش حیف شد اهنگ که میداد امکان نداشت اشک ادم در نیاد فرق هم نداشت شاد بود یا غمگین اون حس و حال چه روزایی بود همش رفت برعکس دوستان که منتظرن من فکر میکنم هیچ وقت برنمیگرده

Mil@d-F
06-14-2019, 10:09 AM
دوره شادمهر داره تموم میشه(sm70)(sm155)

AbEc
06-14-2019, 10:39 AM
اینستاگرام پارسیان
امیدوارم حقیقت باشه و با این تیم همکاری نداشته باشه

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

fdd
06-14-2019, 10:43 AM
1

کاملا موافقم. من فکر میکنم ما هوادارای دهه شصتی شادمهر صبورتر از نسل بعدی هواداری شادمهر باشیم. شادمهر برای ما انتهای نبوغ، خلاقیت، فهم موسیقایی و ... بود، که یهو با چشمهای مثل گربه مواجه شدیم در ادامه آلبوم عجیب قریب پاپکرن که به اعتقاد خیلی از هوادارهای اون موقع افتضاح بود! شادمهر مسافر ، شادمهر غریبه ، شادمهر علامت سوال ، شادمهر ستاره ، شادمهر فال قهوه میشه شادمهر حالا بیا اینجا ، شادمهر اونه اونه و ... میخوام اینُ بگم ساختار فکری و موسیقایی شادمهر مدام در حال تغییر هست و هیچکس در این سطح نمیتونه برای شادمهر تعریفی از موسیقی داشته باشه.
شادمهر در بدترین زمان یک قله هست ... مثل جیمی هندریکس که میتونه وسط کنسرت با لگد بزنه وسط امپلی فایر و هیچکس جرات نکنه حرفی بزنه یا اریک کلاپتون که ریتم یک آهنگ از اول تا آخر اشتباه بزنه ولی هیچکس جیک نزنه چون بهتر از اونها کسی نیست که حرفی بزنه ....
شادمهر وقتی از تمرین هاش ویدئو استوری میکنه هنوز هم فاخر ترین و بهترین آهنگ های تاریخُ میزنه و کوک هایی عجیبی از ویلون ارائه میده ... آدم هایی مثل ماها هنوز هم درکش نمیکنیم ولی میدونیم تنها او هست که میتونه شکل موسیقی رو عوض کنه و مطمئنم که اتفاق میفته.

دقیقا (sm127)

fdd
06-14-2019, 10:47 AM
@fdd ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm19)

9NIMA1
06-14-2019, 12:21 PM
اینستاگرام پارسیان
امیدوارم حقیقت باشه و با این تیم همکاری نداشته باشه

([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

اون «آفرین» خیلی خوب بود!(sm120)

Meh23
06-14-2019, 04:41 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%85%DB%8C%D9%86_%D9%81%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%86_% D8%A7%D8%B2_%D8%B3%D8%B1%D9%82%D8%AA_%D8%A7%D8%AF% D8%A8%DB%8C_%D8%B4%D8%A7%D8%AF%D9%85%D9%87%D8%B1_% D8%B9%D9%82%DB%8C%D9%84%DB%8C_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC% D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86

اهنگو قبلا محسن ارشادی خونده بوده(sm25)

Hosein333
06-14-2019, 05:08 PM
دوره شادمهر داره تموم میشه(sm70)(sm155)

به نظر من از اهنگ کوه به این ور تموم شده

Mil@d-F
06-14-2019, 07:15 PM
به نظر من از اهنگ کوه به این ور تموم شده

دیگه ته دیگشم خوردیم راحت شدیم(sm70)

Mil@d-F
06-14-2019, 07:18 PM

آیتونز هم منتشر شد از قرار معلوم..پول بدین بخرید بزارید اینجا ما استفاده کنیم(sm51)

Hosein333
06-14-2019, 10:04 PM

آیتونز هم منتشر شد از قرار معلوم..پول بدین بخرید بزارید اینجا ما استفاده کنیم(sm51)

برداشتن کیفیت mp3 رو تبدیل کردن به ایتونز

sibiloo
06-14-2019, 10:38 PM
یکاری کن
که میتونی
یه خونه شو
توو ویرونی
از این بیشتر نپرس از عشق
نمیدونم
نمیدونی...
کجا دیدی که تنهایی
غماشو با خودش برده

اگه داریم بهتر از این اهنگ اسم ببرید (sm1)

نه لاری پور نه برزویی نه ناهیدی و صفاریان و نه هیچکس دیگه از همکارای قدیمیش...
من فقط دلم لک زده واسه ترانه های شریف پور (sm50)
دلم لک زده واسه یه همکاری دو نفره ازشون
برعکس بقیه هنوزم به نظر رابطشون با هم خوب میاد
شادمهر هر وقت میخواد فخر بفروشه با کاراش از ترانه های شریف پور میگه ( در جواب حواشی مهدی ایوبی سر اهنگ قلب ساعتی )
ترانه یکاری کن ( بهترین اهنگ شادمهر از نظر من ) هنوزم بیوی پیج شریف پوره
خیلی حرفه این همه ترانه و شعر داره طرف ولی بیوش اینه هنوز(sm50)
چرا یکاری کن ویدیو نشد اخه
یه ویدیو سینارت کاش الان بسازه واسه این اهنگ لعنتی
هیچوقت یادم نمیره اولین بار که گوش کردم یکاری کن رو . رسما خون بود که میومد از چشمم دیگه کار از گریه هم گذشته بود . حسی که با هیچ اهنگ دیگه ای تجربه نکردم هیچوقت و نخواهم کرد :))))
چرا اخه به حقش نرسید این اهنگ (sm50)

تردید سبب باور رسیدی بیا آخ آخ آخ شریف پور شریف پور(sm27)

sibiloo
06-14-2019, 10:52 PM
خیلی سخته میدونم ولی اگه بخوایید فقط پنج تا از بهترین اهنگای شادمهر که بهتون خیلی چسبیده رو بگید کدومارو میگید به ترتیب ؟

من خودم به ترتیب :

یکاری کن
تقدیر
عادت
علامت سوال
ستاره

biseda
06-14-2019, 11:29 PM
وقتی شادمهر وارث رو ساخت قبل آلبوم تجربه کن ی سری ها که تعدادشونم کم نبود کامنت گذاشتن که شادمهر افت کرده و دوره شادمهر تموم شده.این بحث سر آهنگ آینده به مراتبم بیشتر بود.حس خوبیه رو ساخت همه ریختن سرش که تو ایده نداری آهنگ رو کاور کردی.به نظر شما این ها نتیجه دلسردی شادمهر نمیتونه باشه که خودش دیگه آهنگ نسازه؟شادمهر الان صداش تو اوج پختگیه و فارغ از آهنگ هایی که دیگران براش ساختن اصلا با صداش جادو میکنه.رو شعر و موزیک هایی جادو میکنه که هیچ خواننده دیگه ای هیچ وقت این ریسک رو نمیپذیره مخصوصا آهنگ آخری.در آلبوم تجربه کن و تصویر که به نظرم دو آلبوم معمولی برای شادمهر بود(ولی هرکس دیگه این آلبوم هار و بیرون میداد نظیر خواجه امیری و بابک جهانبخش...جز آلبوم هایی میشد که طرفداران این دو عزیز فخر فروشی میکردن)ولی با رزومه ای که از شادمهر سراغ داریم این دو آلبوم بسیار معمولی بودن.ولی دو ترک این کار شنیدنی بود.تصور و تنهاییام.به نظر من تو این فروم طرفدارهای چند آتیشه شادمهر هستن که باید ی مدت بیخیال آهنگسازی شادمهر باشن شاید اینطوری کمتر اذیت بشن.بذاریم تا شادمهر به خودش بیاد.امیدوارم اگه دنبال ی تیم جدید میره کسایی پیدا کنه مثل شریف پور،برزویی،...و در آخر شعر های محرابی هم خوب بود فقط به این خاطر کسی ازش نام نمیبره که تو ملودی های معمولی پویان خودش رو نشون نداد.

Hosein333
06-15-2019, 12:01 AM
خیلی سخته میدونم ولی اگه بخوایید فقط پنج تا از بهترین اهنگای شادمهر که بهتون خیلی چسبیده رو بگید کدومارو میگید به ترتیب ؟

من خودم به ترتیب :

یکاری کن
تقدیر
عادت
علامت سوال
ستاره

شادمهر همه ی کاراش قشنگه و هرکدوم تو موقعیت های مختلف میچسبه
ولی من ۱۰ تا اهنگ انتخاب میکنم
ماندگار از البوم پاپ کرن
مسافر از البوم مسافر
خونه از البوم دهاتی
ژینا از البوم خیالی نیست
تقدیر از البوم تقدیر
ستاره از البوم ادم و حوا
علامت سوال از البوم پر پرواز
زود تموم میشه از البوم طرفدار
تصویر از البوم تصویر
اشک من از البوم ادم فروش

Hosein333
06-15-2019, 12:05 AM
یکاری کن
که میتونی
یه خونه شو
توو ویرونی
از این بیشتر نپرس از عشق
نمیدونم
نمیدونی...
کجا دیدی که تنهایی
غماشو با خودش برده

اگه داریم بهتر از این اهنگ اسم ببرید (sm1)

نه لاری پور نه برزویی نه ناهیدی و صفاریان و نه هیچکس دیگه از همکارای قدیمیش...
من فقط دلم لک زده واسه ترانه های شریف پور (sm50)
دلم لک زده واسه یه همکاری دو نفره ازشون
برعکس بقیه هنوزم به نظر رابطشون با هم خوب میاد
شادمهر هر وقت میخواد فخر بفروشه با کاراش از ترانه های شریف پور میگه ( در جواب حواشی مهدی ایوبی سر اهنگ قلب ساعتی )
ترانه یکاری کن ( بهترین اهنگ شادمهر از نظر من ) هنوزم بیوی پیج شریف پوره
خیلی حرفه این همه ترانه و شعر داره طرف ولی بیوش اینه هنوز(sm50)
چرا یکاری کن ویدیو نشد اخه
یه ویدیو سینارت کاش الان بسازه واسه این اهنگ لعنتی
هیچوقت یادم نمیره اولین بار که گوش کردم یکاری کن رو . رسما خون بود که میومد از چشمم دیگه کار از گریه هم گذشته بود . حسی که با هیچ اهنگ دیگه ای تجربه نکردم هیچوقت و نخواهم کرد :))))
چرا اخه به حقش نرسید این اهنگ (sm50)

تردید سبب باور رسیدی بیا آخ آخ آخ شریف پور شریف پور(sm27)
واقعا قشنگه مخصوصا اون ورژنی که تو البوم سبب غیر قانونی پخش شد
پدرمم خیلی اهنگ یکاری کن رو دوست داره

RAHAM
06-15-2019, 07:43 AM
چقدر زیبا بود
یه دونه ای شادمهر (sm127)

Mil@d-F
06-15-2019, 08:37 AM
برداشتن کیفیت mp3 رو تبدیل کردن به ایتونز

جدی؟؟ (sm1)

Hosein333
06-15-2019, 10:34 AM
جدی؟؟ (sm1)

کیفیت درسته ولی خوب ریپ نمیکنن

entehaa
06-15-2019, 12:03 PM
بعد از سه روز مداوم گوش دادن برای من شادمهر همچنان همان شادمهره. نترس و اهل ریسک و لب تیغ راه رفتن و همیشه دنبال نواوری بودن.

KamkarDel
06-15-2019, 01:07 PM
بعد از سه روز مداوم گوش دادن برای من شادمهر همچنان همان شادمهره. نترس و اهل ریسک و لب تیغ راه رفتن و همیشه دنبال نواوری بودن.

(sm10) کاملا درسته.

RAHAM
06-15-2019, 01:08 PM
به قدری بی هوا امروز هوای حالمو داری

به جز عاشق شدن راهی
جلوی پام نمیذاری

غرور تو نگاهِ تو

یه کوه امید بهم میده

کسی میفهمه چی میگم
که لبخند تو رو دیده

شادمهر (sm127)

KamkarDel
06-15-2019, 01:13 PM
بهتر میشه حتماً بعد از تو

دنیای من اما تو

مجبور میشی آخر یه روز

پس بگیری حرفاتو

(sm50)

masoud741
06-15-2019, 01:22 PM

داداش اینو نگو بهت انگ هوادار نما میزنند..اینجا هوادار واقعی کسیه ک ضد شادمهر حرف بزنه

entehaa
06-15-2019, 01:49 PM
داداش اینو نگو بهت انگ هوادار نما میزنند..اینجا هوادار واقعی کسیه ک ضد شادمهر حرف بزنه
اینا فقط خودشونو اذیت میکنن شادمهر مثل یه قطار پرسرعت در حال حرکته و هیچوقت به عقب برنمیگرده حالا چه با قدرت چه بی قدرت نگاهش همیشه سمت جلوست.

masoud741
06-15-2019, 02:18 PM
ی خبر دیگه هم ب هوادارای اصیل شادمهری بدم ک کار بعدی شادمهر هم با حسین قربانپوره و بازهم خبری از آهنگسازی و تنظیم خودش نیست...

Hosein333
06-15-2019, 03:17 PM
بازم حسین قربانپور بهتر از ایناست

entehaa
06-15-2019, 03:23 PM
ی خبر دیگه هم ب هوادارای اصیل شادمهری بدم ک کار بعدی شادمهر هم با حسین قربانپوره و بازهم خبری از آهنگسازی و تنظیم خودش نیست...
یه کارم هست که همه کارش خودشه ویولن هم زده توش

Farbod-7
06-15-2019, 03:29 PM
اینا فقط خودشونو اذیت میکنن شادمهر مثل یه قطار پرسرعت در حال حرکته و هیچوقت به عقب برنمیگرده حالا چه با قدرت چه بی قدرت نگاهش همیشه سمت جلوست.

این قطار که میگی قطار تهومه که داری میبینیش

sibiloo
06-15-2019, 04:48 PM
واقعا قشنگه مخصوصا اون ورژنی که تو البوم سبب غیر قانونی پخش شد
پدرمم خیلی اهنگ یکاری کن رو دوست داره

اصن اهنگ عجیب غریبیه
خیلی میشینه به دل لامصب :))
اره منم همون ورژن رو گوش میدم فقط

شادمهر همه ی کاراش قشنگه و هرکدوم تو موقعیت های مختلف میچسبه
ولی من ۱۰ تا اهنگ انتخاب میکنم
ماندگار از البوم پاپ کرن
مسافر از البوم مسافر
خونه از البوم دهاتی
ژینا از البوم خیالی نیست
تقدیر از البوم تقدیر
ستاره از البوم ادم و حوا
علامت سوال از البوم پر پرواز
زود تموم میشه از البوم طرفدار
تصویر از البوم تصویر
اشک من از البوم ادم فروش

اوه اره ماندگار هم هست
قبل پاپ کرن مصاحبه کردن باهاش که چرا تغییر سبک دادی و این حرفا گفت تو البوم پاپ کرن یه اهنگ دارم به اسم ماندگار که همونیه که هوادارا میخوان از شادمهر :)))) و واقعا هم همون بود . توله سگ قشنگ میدونه هوادارا چی میخوان ولی کرم داره اصن حال میکنه اذیت کنه هوادارا رو . هی کارای عجیب غریب میده . من اینده رو خیلی دوست دارم ولی هیچوقت اگه جای شادمهر بودم اینده رو نمیدادم بیرون اونم با ویدیو که بیشتر دیده شه :|‌ خیلی وقتا نمیفهممش و تصمیماش برام گنگه

sibiloo
06-15-2019, 04:50 PM
یه کارم هست که همه کارش خودشه ویولن هم زده توش

یه کاری بود که زمانی میگفت فوق العاده شده برا شادمهر ساختیم کدومه ؟‌ لغو شده اونم ؟‌ همونی که زیگورات هم میگفت ویدیوش رو ساختم و بهترین کارم هست (sm1)

9NIMA1
06-15-2019, 05:10 PM
واقعا حرفای یه سری خیلی خنده داره!(sm2)

9NIMA1
06-15-2019, 05:14 PM
آهنگ مگه قشنگ نیست؟ چرا دنبال خبر آهنگ بعدی میرید؟! به این زودی دلو زد!!؟(sm55)

entehaa
06-15-2019, 05:23 PM
تو کانال حسین قربانپور عضو بشید اهنگهایی که ساخته و پخش نکرده رو میزاره واقعا زیبا هستند

sibiloo
06-15-2019, 09:52 PM
آهنگ مگه قشنگ نیست؟ چرا دنبال خبر آهنگ بعدی میرید؟! به این زودی دلو زد!!؟(sm55)

عجب بدبختیه بخدا :)))))
دفعه بعد یادمون باشه واسه انتظار از چیزی ازتون اجازه بگیریم که بهتون بر نخوره (sm70)
بعد از انتخاب و تقدیر هم ما منتظر اهنگ بعدی بودیم
هر روز اهنگ بده
هر روز هم تقدیر بسازه بده
فرداش بیصبرانه منتظر اهنگ بعدیش هستم و از هر طریقی خبر اهنگای بعدیش رو دنبال میکنم و واسه اینکار نه نیازی به اجازه کسی دارم نه به کسی ربطی داره (sm128)

entehaa
06-15-2019, 10:39 PM
اهنگ جدید سینا پارسیان منفی پنج. چقدر بوی کارای شادمهرو میده

Hosein333
06-15-2019, 11:46 PM
اصن اهنگ عجیب غریبیه
خیلی میشینه به دل لامصب :))
اره منم همون ورژن رو گوش میدم فقط

اوه اره ماندگار هم هست
قبل پاپ کرن مصاحبه کردن باهاش که چرا تغییر سبک دادی و این حرفا گفت تو البوم پاپ کرن یه اهنگ دارم به اسم ماندگار که همونیه که هوادارا میخوان از شادمهر :)))) و واقعا هم همون بود . توله سگ قشنگ میدونه هوادارا چی میخوان ولی کرم داره اصن حال میکنه اذیت کنه هوادارا رو . هی کارای عجیب غریب میده . من اینده رو خیلی دوست دارم ولی هیچوقت اگه جای شادمهر بودم اینده رو نمیدادم بیرون اونم با ویدیو که بیشتر دیده شه :|‌ خیلی وقتا نمیفهممش و تصمیماش برام گنگه

بعد البوم طرفدار هم یه مصاحبه کرده بود
گفته بود من الان صدتا اهنگ مثل تقدیر و ماندگار دارم که پخش کنم ولی دوست ندارم کار تکراری بدم

9NIMA1
06-15-2019, 11:48 PM
عجب بدبختیه بخدا :)))))
دفعه بعد یادمون باشه واسه انتظار از چیزی ازتون اجازه بگیریم که بهتون بر نخوره (sm70)
بعد از انتخاب و تقدیر هم ما منتظر اهنگ بعدی بودیم
هر روز اهنگ بده
هر روز هم تقدیر بسازه بده
فرداش بیصبرانه منتظر اهنگ بعدیش هستم و از هر طریقی خبر اهنگای بعدیش رو دنبال میکنم و واسه اینکار نه نیازی به اجازه کسی دارم نه به کسی ربطی داره (sm128)

(sm2) خودت جواب خودتو دادی!! هر روز آهنگ بده اما کارای خودش که موندگار باشه. نه این آهنگای معمولی که بعد یه هفته میره تو آرشیو...

ضمنا با تو نبودم جو گیر میشی خودتو قاطی میکنی(sm120)

9NIMA1
06-15-2019, 11:57 PM

آهنگ خوباشو خودش میخونه!(sm128)

Hosein333
06-16-2019, 01:17 AM
شادمهر دیگه زیادی داره تغییر میکنه

RAHAM
06-16-2019, 07:19 AM
چقدر بی نظیر و فوق العاده زیبا خونده
یه دونه ای شادمهر (sm127)

RAHAM
06-16-2019, 07:26 AM

سینا هم زیبا خونده

masoud741
06-16-2019, 08:35 AM
وقتی کسایی ک ادعای شادمهری بودن دارند و میاند اینجا میگند احمدوند بهتر از شادمهره دیگه تا ته خط را برید ک اینجا چ خبره. .. حاضرم قسم بخورم اگه شادمهر هم خودش بسازه بازم همینا میاند میگند ضعیف بود و شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست..نمونش را تو آهنگ تصویر و نقطه ضعف دیدیم ک بازم آقایون ایراد میگرفتند...شادمهر ده تا آهنگ دیگه هم مثل تقدیر و سبب و انتخاب بده بازم هستند کسایی ک بگند ضعیفه...کلا ایرانی جماعت فقط دنبال بهونه و نق زدنه

9NIMA1
06-16-2019, 09:20 AM
وقتی کسایی ک ادعای شادمهری بودن دارند و میاند اینجا میگند احمدوند بهتر از شادمهره دیگه تا ته خط را برید ک اینجا چ خبره. .. حاضرم قسم بخورم اگه شادمهر هم خودش بسازه بازم همینا میاند میگند ضعیف بود و شادمهر دیگه شادمهر سابق نیست..نمونش را تو آهنگ تصویر و نقطه ضعف دیدیم ک بازم آقایون ایراد میگرفتند...شادمهر ده تا آهنگ دیگه هم مثل تقدیر و سبب و انتخاب بده بازم هستند کسایی ک بگند ضعیفه...کلا ایرانی جماعت فقط دنبال بهونه و نق زدنه

مقایسه با احمدوند که کاملا اشتباهه. این که تصویر و نقطه ضعف هم یه سری ایراد گرفتن احتمالا به خاطر تنظیم کار بوده که اون حس ملودی رو نتونستن خوب در بیارن. کلا شادمهر وقتی ملودی میسازه اون احساسی که میخواد باید با تنظیم خودش همراه باشه که جوابو بگیره. مثلا تو آلبوم تجربه قطعه تکرارم نکن فوق العاده است و کاملا مشخصه کار نسبت به باقی ترک ها متفاوته و لول بالاتری داره چون شادمهر خودش بهتر میتونه برای ملودی خودش ساز بچینه و به اصطلاح ارنج کنه

Hosein333
06-16-2019, 12:54 PM
37804

9NIMA1
06-16-2019, 01:46 PM
37804

(sm127)(sm19)

هوس کردم برم آلبومو گوش بدم دوباره...

entehaa
06-16-2019, 01:51 PM
37804
اینکه تابلوعه دروغه

Farbod-7
06-16-2019, 02:19 PM

احمدوند رو مقایسه نکردم گفتم احمدوند الان صدرد صد بهتره ! چرا؟ چون احمدوند کجا؟ میلاد هاشمی کجا؟
این موزیک های جدید شادمهر در حد سامان جلیلی نه احمدوند

Hosein333
06-16-2019, 02:20 PM
(sm127)(sm19)

هوس کردم برم آلبومو گوش بدم دوباره...

خیلی قشنگه مخصوصا اهنگ چرا هر چی که خووبه زود تموم میشه
تورو از دور دیدن آرزوم میشه

Hosein333
06-16-2019, 02:27 PM
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد / دلم به اشکای هر عشقی راضی شد / بعد از تو دنیای عشقو هوس دیدم / به هر چی احساس خیالی خندیدم / ... ترانه سرا : آرش ایزدی

Hosein333
06-16-2019, 02:28 PM

9NIMA1
06-16-2019, 10:32 PM
وای که جای دل تو سینت انگار که سنگ و سربه

بگو از کجا آوردی اون چشای مثل گربه(sm47)

hoohoo
06-16-2019, 11:06 PM
آخه با هررررر کی ب غیر از من حالت خوبه
یعنــــــــی چــــــی ؟(sm50)(sm25)

hoohoo
06-16-2019, 11:07 PM
اون 1 ثانیه ی دختره چی می گ ؟ (sm50)

hoohoo
06-16-2019, 11:09 PM

اینا هم رفتنی هستن

آره منم فک می کنم
شادمهر دلش می سوزه واسه اونا (sm50)
ولی کاش دلش واسه خودشم می سوخت (sm81)

hoohoo
06-16-2019, 11:18 PM
صداشو دوس داشتم مثِ همیشه (sm127)
ترانه (sm25)
آهنگسازی ، تنظیم (sm98)
حالا مهم نیس (sm74)
اون تیکه ای که می گه ووو ووو وووو ووو رو دوس داشتم
اون ی تیکه صدای زن چی می گ ؟ (sm81)
از دو تا کار قبلی بهتر بود کمی
یادمه آهنگ ک می اومد 4 ساعت نمی تونستم از جام پاشم کار دیگه انجام بدم (sm81)
4 ساعت وافعی نه مَجاز (sm59)
ی همچین کاری می خوام
امیدوارم ک بشه (sm81)(sm127)
.
.
من ک طرفدارِ توام (sm81)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)

hoohoo
06-16-2019, 11:25 PM
بعد البوم طرفدار هم یه مصاحبه کرده بود
گفته بود من الان صدتا اهنگ مثل تقدیر و ماندگار دارم که پخش کنم ولی دوست ندارم کار تکراری بدم

ی پستم گذاشته بود اینستا با ی تیکه آهنگ از ترانه ی مونا برزویی
اسمش اعتراف بود چی بود
بعد گفته بود من کلی از این کارا می تونم انجام بدم ولی نمی خوام (sm54)(sm98)

hoohoo
06-16-2019, 11:29 PM
37804

این از کجا اومد ؟ (sm77)

Hosein333
06-17-2019, 12:54 AM
این از کجا اومد ؟ (sm77)

اینو تو یه وبلاگی گذاشته بودن

Hosein333
06-17-2019, 12:56 AM
ی پستم گذاشته بود اینستا با ی تیکه آهنگ از ترانه ی مونا برزویی
اسمش اعتراف بود چی بود
بعد گفته بود من کلی از این کارا می تونم انجام بدم ولی نمی خوام (sm54)(sm98)

نمیدونم
ولی خودم حس میکنم شادمهر اگه بخواد میتونه ۱۰۰ تا مثل تقدیر بسازه
اهنگهایی که میخکوبمون میکردن یه زمانی

9NIMA1
06-17-2019, 09:21 PM
وای بر ما که قدر ندونستیم و از آینده انتقاد کردیم(sm81) عجب آهنگ بی نظیریه این آینده...

9NIMA1
06-17-2019, 09:26 PM
روزبه بمانی

یعنی تموم

همین 5 شنبه...

hoohoo
06-17-2019, 10:17 PM
اینو تو یه وبلاگی گذاشته بودن

آهان مرسی (sm10)

hoohoo
06-17-2019, 10:18 PM
نمیدونم
ولی خودم حس میکنم شادمهر اگه بخواد میتونه ۱۰۰ تا مثل تقدیر بسازه
اهنگهایی که میخکوبمون میکردن یه زمانی

آره خودشم گفت (sm1)(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)

hoohoo
06-17-2019, 10:18 PM
روزبه بمانی

یعنی تموم

همین 5 شنبه...

(sm98)

bisedaa
06-17-2019, 11:17 PM
صدا هرروز پخته تر از دیروز
ماشاالله شادمهرررررررر(sm127)

bisedaa
06-17-2019, 11:32 PM
یعنی با هوش تر از شادمهر وجود نداره.کسی که تونسته هنوز خودشو تو لول بالای موزیک نگه داره.ما بزرگتر از قمیشی و داریوش و ابی نداریم که ولی الان بازخورد کارهای اونا کجا و باز خورد کارهای شادمهر کجا.اون عزیزان تو این پنج سال کدوم کارشون بازخورد داشته؟ولی شادمهر حتی با ارائه کارهای متوسط هنوزم تو قله موزیک قرار داره.اون عزیزانی که نام بردن به خاطر رزومه چندسال پیششونه که الان ازشون اسم برده میشه وگرنه اون ها هم همچین کار فاخری ارائه ندادن.شادمهر جوری داره میره که حالا حالا ها کسی نونه از اون بالا بیارتش پایین.یک سری ها سر آهنگ آینده چه قد نسبت به شادمهر انتقاد کردن در صورتی که لول کار بسیار بالا بود الان میشنویم که خوششون اومده و بعدم با اهنگ انتخاب شاهکار هنریش رو تکمیل کرد.

nasernew
06-18-2019, 12:11 AM
یعنی با هوش تر از شادمهر وجود نداره.کسی که تونسته هنوز خودشو تو لول بالای موزیک نگه داره.ما بزرگتر از قمیشی و داریوش و ابی نداریم که ولی الان بازخورد کارهای اونا کجا و باز خورد کارهای شادمهر کجا.اون عزیزان تو این پنج سال کدوم کارشون بازخورد داشته؟ولی شادمهر حتی با ارائه کارهای متوسط هنوزم تو قله موزیک قرار داره.اون عزیزانی که نام بردن به خاطر رزومه چندسال پیششونه که الان ازشون اسم برده میشه وگرنه اون ها هم همچین کار فاخری ارائه ندادن.شادمهر جوری داره میره که حالا حالا ها کسی نونه از اون بالا بیارتش پایین.یک سری ها سر آهنگ آینده چه قد نسبت به شادمهر انتقاد کردن در صورتی که لول کار بسیار بالا بود الان میشنویم که خوششون اومده و بعدم با اهنگ انتخاب شاهکار هنریش رو تکمیل کرد.

اینکه شادمهر بعد 22 سال هنوز پرطرفداره و مثل خواننده های اون دوران مثل شهیاد یا کامران و هومن یا سعید شهروز یا خیلی های دیگه که واقعا بااستعداد بودن و میتونستن هنوز تو اوج باشن و نیستن ... طرفداراش کم نشده فقط عوض شده .. و این یه رکورده و تونسته مثل ستاره های موزیک قبل انقلاب مثل ابی و گوگوش و ... سر زبون ها باشه .. در ضمن هنوزم بازخورد آهنگهای ابی و داریوش و گوگوش و قمیشی خوبه و اشتباه نکن چون آلبومهای آخرشون مثل دنیای این روزای من و جان جوانی و غیره .... جزو آلبومهای برتر دوران خودشون بودن و هوزم قابل قبول و شنیدنی هستن و جزو معدود هنرمندایی هستن که بعد از 40 سال هنوز محبوبن ... خواننده های قبل انقلاب واقعا کارشون خوبه و تو جدیدا فقط شادمهر هم ردیف اوناست

9NIMA1
06-18-2019, 12:43 AM

قمیشی و داریوش و ابی هنوزم خوب هستن!

آینده هم چون همه کارش خودش بوده موندگاره. با احترام، این آهنگای دم دستی الان به هیچ وجه موندگار نخواهند شد (sm176)

9NIMA1
06-18-2019, 12:44 AM
(sm98)

مشکلیه؟! :|
با روزبه کسی بد صوبت کنه خودم از خجالتش در میام(sm142)

Hosein333
06-18-2019, 12:52 AM
من نمیدونم چرا بهضی ها میخوان شادمهرو با ابی و داریوش و سیاوش و احمدوند و هر خواننده ایی مقایسه کنن
عزیزان شادمهرو با خودش مقایسه کنید بزنید اهنگهارو گوش بدید هم جدید و هم قدیمی
نتیجه رو میفهمید
بخدا سخت نیست

nasernew
06-18-2019, 01:51 AM
قمیشی و داریوش و ابی هنوزم خوب هستن!

آینده هم چون همه کارش خودش بوده موندگاره. با احترام، این آهنگای دم دستی الان به هیچ وجه موندگار نخواهند شد (sm176)

دقبقا .. نه اگه این آهنگهای دم دستی میخواست موندگار شه الان باید آهنگهای بنیامین و حمیدعسگری هم موندگار مبشدن که نشدن

nasernew
06-18-2019, 01:54 AM
من نمیدونم چرا بهضی ها میخوان شادمهرو با ابی و داریوش و سیاوش و احمدوند و هر خواننده ایی مقایسه کنن
نتیجه رو میفهمید
بخدا سخت نیست

مشکل بعضی از طرفدارا روکم کنی و کرکری خوندن واسه باقی هنرمنداست .. میخوان فقط هنرمندشون از بقیه بالاتر باشه و آثارش در مقایسه با بقیه بازخوردش بیشتر باشه اما به این نگاه نمیکنن که همین هنرمندی که درموردش صحبت میکنید یه عالمه کارنامه عالی داره که اگه مقایسه کنی میفهمی که شاید از بقیه هنرمندا برده باشه ولی چقدر از خودش شکست خورده و این مهمه یعنی به خودش باخته و پیش بقیه برنده است و پیش خودش یک بازنده ..

ebihamed
06-18-2019, 11:35 AM
بعضی کامنتها رو میخونی خنده ت میگیره
یه جا احمدوند رو از شادمهر بالاتر میدونن
جای دیگه ار ابی و داریوشم شادمهر رو بزرگتر
که در واقعیت هر دو تاشم فرضیه های غلطه
بدترین شادمهر هم از بهترین احمدوند صد لول بالاتره
و از اونورم جایگاه داریوش و ابی در زمینه ی خوانندگی تاکید میکنم خوانندگی و آثاری که در کارنامشون وجود داره دست نیافتنی هستن
اینو همه میدونیم شادمهر از بهترین آهنگسازها و هنرمندای بعد از انقلابه ولی دیگه اغراقه بگیم بزرگترین آهنگساز یا خواننده ی تاریخ ایرانه

ebihamed
06-18-2019, 11:40 AM
دلیل دست نیافتنی بودن داریوش و ابی هم اون احترامی هست که برای کارنامشون قائل بودن و هستن
سال گذشته داریوش حرف قشنگی زد و گفت ممکنه همه منو گوش ندن و دوست نداشته باشن
اما سعی میکنم اون عده ای که مخاطب من هستن رو راضی نگه دارم

9NIMA1
06-18-2019, 11:41 AM
نتیجه رو میفهمید
بخدا سخت نیست

از این ساده تر دیگه نمیشه(sm59)(sm10)

entehaa
06-18-2019, 01:34 PM
آریا عظیمی نژاد در مصاحبه ای جدید:
شادمهر اگر بود به راحتی استادیوم آزادی را پر میکرد.

masoud741
06-18-2019, 01:35 PM
و از اونورم جایگاه داریوش و ابی در زمینه ی خوانندگی تاکید میکنم خوانندگی و آثاری که در کارنامشون وجود داره دست نیافتنی هستن
اینو همه میدونیم شادمهر از بهترین آهنگسازها و هنرمندای بعد از انقلابه ولی دیگه اغراقه بگیم بزرگترین آهنگساز یا خواننده ی تاریخ ایرانه

واقعا حرفت درسته وقتی گفته میشه احمدوند از شادمهر الان بهتره چون تنظیم کنندش میلاد هاشمی نیست آدم چاره ای جز خندیدن نداره...اینجا بعضیا با اسامی مشکل دارند و بس

Hosein333
06-18-2019, 02:52 PM
از این ساده تر دیگه نمیشه(sm59)(sm10)

(sm127)

nasernew
06-18-2019, 05:01 PM
واقعا حرفت درسته وقتی گفته میشه احمدوند از شادمهر الان بهتره چون تنظیم کنندش میلاد هاشمی نیست آدم چاره ای جز خندیدن نداره...اینجا بعضیا با اسامی مشکل دارند و بس

درسته احمدوند با میلاد هاشمی همکاری نکرده اما تنظیمهای خودشم زیاد به درد بخور نیستن و خیلی فاصله داره تا بخواد برسه به جایگاه شادمهر
جمله آخر این دوستمون رو نخوندی و توجه نکردی که میگه شادمهر از بهترین آهنگسازها و هنرمندای بعد از انقلابه .. نمیگه خواننده میگه هنرمند و بین خواننده و هنرمند فرقه... در اینکه شادمهر خواننده خوبیه شکی نیست اما بیشتر از اینکه خواننده خوبی باشه هنرمند خوبیه و با اینکه امثال داریوش و ابی آهنگسازی و تنظیم بلد نیستن اما شاید تو خوانندگی از شادمهر بهتر باشن و کارنامه کاریشون اینو اثبات کرده و یکی دیگه از دلایلش هم اینه که چون به سلیقه مخاطباشون احترام گذاشتن و با هنرمندای واقعا بااستعداد و کاربلد همکاری کردن و چون تو انتخاب همکارهاشون موفق بودن ، هنوزم آهنگهای 40 سال گذشته شون قابل شنیدنه ولی اگه راه شادمهر رو میرفتن ... (sm25) .. توجه کن علیرضاافکاری با داریوش رشد کرد و همون لطفی که شادمهر میخواد به سیناپارسیان و ایمین بکنه داریوش به علیرضاافکاری و روزبه بمانی کرد و به جوونا میدون داد، اما اینا کجا و اونا کجا ...
ولی شادمهر یه لول از این خواننده های قدیمی بالاتره چون خودش آهنگسازی و تنظیم بلده و نوازنده چند تا سازه و 90 درصد از اسطوره های قدیمی اینکاره نیستن به طوری که همون اسطوره هایی مثل ابی یا مهستی میان برای موفقیتشون با شادمهر همکاری میکنن و اونا چون تو انتخاب همکاراشون کاربلد و باسلیقه ان میدونن شادمهر چه گوهریه اما شادمهر اینو نمیدونه .. اونا سلیقه شون خوبه و هنر شادمهر رو فهمیده اما شادمهر از هنر خودش فراریه
حالا بعید نیست آهنگ بعدی ابی رو هم میلاد هاشمی به پیشنهاد شادمهر تنظیم کنه (sm50)

ebihamed
06-18-2019, 05:30 PM
درسته احمدوند با میلاد هاشمی همکاری نکرده اما تنظیمهای خودشم زیاد به درد بخور نیستن و خیلی فاصله داره تا بخواد برسه به جایگاه شادمهر
جمله آخر این دوستمون رو نخوندی و توجه نکردی که میگه شادمهر از بهترین آهنگسازها و هنرمندای بعد از انقلابه .. نمیگه خواننده میگه هنرمند و بین خواننده و هنرمند فرقه... در اینکه شادمهر خواننده خوبیه شکی نیست اما بیشتر از اینکه خواننده خوبی باشه هنرمند خوبیه و با اینکه امثال داریوش و ابی آهنگسازی و تنظیم بلد نیستن اما شاید تو خوانندگی از شادمهر بهتر باشن و کارنامه کاریشون اینو اثبات کرده و یکی دیگه از دلایلش هم اینه که چون به سلیقه مخاطباشون احترام گذاشتن و با هنرمندای واقعا بااستعداد و کاربلد همکاری کردن و چون تو انتخاب همکارهاشون موفق بودن ، هنوزم آهنگهای 40 سال گذشته شون قابل شنیدنه ولی اگه راه شادمهر رو میرفتن ... (sm25) .. توجه کن علیرضاافکاری با داریوش رشد کرد و همون لطفی که شادمهر میخواد به سیناپارسیان و ایمین بکنه داریوش به علیرضاافکاری و روزبه بمانی کرد و به جوونا میدون داد، اما اینا کجا و اونا کجا ...
ولی شادمهر یه لول از این خواننده های قدیمی بالاتره چون خودش آهنگسازی و تنظیم بلده و نوازنده چند تا سازه و 90 درصد از اسطوره های قدیمی اینکاره نیستن به طوری که همون اسطوره هایی مثل ابی یا مهستی میان برای موفقیتشون با شادمهر همکاری میکنن و اونا چون تو انتخاب همکاراشون کاربلد و باسلیقه ان میدونن شادمهر چه گوهریه اما شادمهر اینو نمیدونه .. اونا سلیقه شون خوبه و هنر شادمهر رو فهمیده اما شادمهر از هنر خودش فراریه
حالا بعید نیست آهنگ بعدی ابی رو هم میلاد هاشمی به پیشنهاد شادمهر تنظیم کنه (sm50)

با تمام حرفات کاملا موافقم اما اضافه کنم جایگاه خوانندگان رو اگه بخایم با صدا و آثاری که ارائه دادن مشخص کنیم قطعا شادمهر جایگاه داریوش و ابی رو نداره و از اونورم بخایم راجب موسیقی جایگاه تعیین کنیم خوب داریوش و ابی که موزیسین میستن شادمهر رو باید به بایک بیات قمیشی زلاند منفردزاده شماعی زاده واروژان و ... مقایسه کرد که خوب جایگاه اونا رو هم نداره من همیشه گفتم شادمهر هنرمند خیلی بزرگیه و با استعداد اما هیچوقت نه بهترین خواننده ی ایران بوده نه بهترین آهنگساز الان که شرایطش انقد بد شده که اون کارکتر بزرگی که از خودش ساخته بود رو داره از بین میبره با ارائه ی آثار بسیار متوسط

masoud741
06-18-2019, 06:06 PM

با حرفات کاملا موافقم..بخدا منم دوست دارم شادمهر خودش بسازه.. خبر دارم ک ی آهنگ خودش ساخته احتمالا بعد از آهنگی ک با قربانپور کار کرده پخش میشه البته اگه کنسل نشه... کارای قربانپور هم خوبه انشالله ک اونم خوبه

nasernew
06-18-2019, 08:09 PM
با تمام حرفات کاملا موافقم اما اضافه کنم جایگاه خوانندگان رو اگه بخایم با صدا و آثاری که ارائه دادن مشخص کنیم قطعا شادمهر جایگاه داریوش و ابی رو نداره و از اونورم بخایم راجب موسیقی جایگاه تعیین کنیم خوب داریوش و ابی که موزیسین میستن شادمهر رو باید به بایک بیات قمیشی زلاند منفردزاده شماعی زاده واروژان و ... مقایسه کرد که خوب جایگاه اونا رو هم نداره من همیشه گفتم شادمهر هنرمند خیلی بزرگیه و با استعداد اما هیچوقت نه بهترین خواننده ی ایران بوده نه بهترین آهنگساز الان که شرایطش انقد بد شده که اون کارکتر بزرگی که از خودش ساخته بود رو داره از بین میبره با ارائه ی آثار بسیار متوسط

خب نسبت به سن و سال و تجربه و سالهای فعالیتش از اون اسامی خیلی پایینتره ولی تو همسن و سالای خودش و بین جوونترها و هنرمندای جدید تقریبا همسطح اوناست .. شما نمیتونی یه هنرمندی با سابقه 50 سال فعالیت هنری رو با شادمهر مقایسه کنی .. حتی شادمهر یه زمانی از دستخط موسیقی اون هنرمندا تو آهنگسازی هاش برای دیگر خواننده ها تقلید میکرد و براش الگو بودن .. در ضمن دهه 50 ایران موسیقی دنیا شرایط بهتری رو داشت و نه تنها ایران بلکه در سراسر دنیا آهنگهای بهتری تولید میشد .. الان دوران طلایی موسیقی نیست و این مقایسه منصفانه نیست..
در ضمن منم حرفات رو قبول دارم که شادمهر رو نباید با خواننده ها مقایسه کنیم و باید با هنرمندا یعنی آهنگسازها و تنظیم کننده ها مقایسه اش کنیم و در مقایسه با هم دوره ای های خودش یه پله بالاتره.. هم دوره های خودش مثل بهنام ابطحی و و شهیاد و پوریا حیدری و حتی بهروز صفاریان و چراغعلی... ( سعید زمانی و هومن نامداری و غیره رو نمیگم چون جوونترن و بی تجربه اما بااستعداد ولی هم دوره ایش به حساب نمیان ) و شما نمیتونی شادمهر رو با بابک بیات مقایسه کنی که همسن پدرشو داشت ..خدا رحمتش کنه ..
ولی با کلیات حرفات که موسیقی در دهه های گذشته بهتر بوده و هنرمندای قدیمی دیگه جایگزین ندارن موافقم و این شامل کل دنیا میشده .. ولی اینو به یاد داشته باش آهنگساز بسیار بزرگی مثل فرید زلاند با اون آهنگهای درخشان فقط ساز پیانو میزنه اما شادمهر به بیش از 5 یا 6 تا ساز مسلطه و تو نوازندگی از اونا یه لول بالاتره و ویالونی که شادمهر میزنه رو امثال بابک بیات و سیاوش قمیشی نمیتونن بزنن و اینجا باید مثلا فقط با بیژن مرتضوی مقایسه بشه و تو گیتار با آرمیک مقایسه بشه ( که این مقایسه هارو نسبت با سن و سال و تجارب قبول ندارم) و این نشون میده شادمهر یک هنرمند کامله که تو هر زمینه از موسیقی اسمی به میون میاد یه جهشی زده و سعی کرده از خوانندگی و آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی و حتی ضبط صدا همه رو به بهترین شکل یاد بگیره و فقط جزو یکی از این گروه ها نباشه

nasernew
06-18-2019, 08:11 PM
با حرفات کاملا موافقم..بخدا منم دوست دارم شادمهر خودش بسازه.. خبر دارم ک ی آهنگ خودش ساخته احتمالا بعد از آهنگی ک با قربانپور کار کرده پخش میشه البته اگه کنسل نشه... کارای قربانپور هم خوبه انشالله ک اونم خوبه

لایک .. میدونم زیادی به شادمهر تعصب داری و این از علاقه زیادته و امیدوارم بازم به دوران اوجش برگرده و فکر کنم برگرده

Antiiik
06-18-2019, 08:17 PM
من به عنوان یه مخاطب و یه طرفدار کوچیک امیدوارم لیاقت این آهنگ های که استاد میده بیرون رو داشته باشیم (sm174)

ebihamed
06-18-2019, 08:48 PM
خب نسبت به سن و سال و تجربه و سالهای فعالیتش از اون اسامی خیلی پایینتره ولی تو همسن و سالای خودش و بین جوونترها و هنرمندای جدید تقریبا همسطح اوناست .. شما نمیتونی یه هنرمندی با سابقه 50 سال فعالیت هنری رو با شادمهر مقایسه کنی .. حتی شادمهر یه زمانی از دستخط موسیقی اون هنرمندا تو آهنگسازی هاش برای دیگر خواننده ها تقلید میکرد و براش الگو بودن .. در ضمن دهه 50 ایران موسیقی دنیا شرایط بهتری رو داشت و نه تنها ایران بلکه در سراسر دنیا آهنگهای بهتری تولید میشد .. الان دوران طلایی موسیقی نیست و این مقایسه منصفانه نیست..
در ضمن منم حرفات رو قبول دارم که شادمهر رو نباید با خواننده ها مقایسه کنیم و باید با هنرمندا یعنی آهنگسازها و تنظیم کننده ها مقایسه اش کنیم و در مقایسه با هم دوره ای های خودش یه پله بالاتره.. هم دوره های خودش مثل بهنام ابطحی و و شهیاد و پوریا حیدری و حتی بهروز صفاریان و چراغعلی... ( سعید زمانی و هومن نامداری و غیره رو نمیگم چون جوونترن و بی تجربه اما بااستعداد ولی هم دوره ایش به حساب نمیان ) و شما نمیتونی شادمهر رو با بابک بیات مقایسه کنی که همسن پدرشو داشت ..خدا رحمتش کنه ..
ولی با کلیات حرفات که موسیقی در دهه های گذشته بهتر بوده و هنرمندای قدیمی دیگه جایگزین ندارن موافقم و این شامل کل دنیا میشده .. ولی اینو به یاد داشته باش آهنگساز بسیار بزرگی مثل فرید زلاند با اون آهنگهای درخشان فقط ساز پیانو میزنه اما شادمهر به بیش از 5 یا 6 تا ساز مسلطه و تو نوازندگی از اونا یه لول بالاتره و ویالونی که شادمهر میزنه رو امثال بابک بیات و سیاوش قمیشی نمیتونن بزنن و اینجا باید مثلا فقط با بیژن مرتضوی مقایسه بشه و تو گیتار با آرمیک مقایسه بشه ( که این مقایسه هارو نسبت با سن و سال و تجارب قبول ندارم) و این نشون میده شادمهر یک هنرمند کامله که تو هر زمینه از موسیقی اسمی به میون میاد یه جهشی زده و سعی کرده از خوانندگی و آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی و حتی ضبط صدا همه رو به بهترین شکل یاد بگیره و فقط جزو یکی از این گروه ها نباشه

صد در صد منم یه جورایی حرفای خودتو زدم دیگه و اینو واسه کسایی گفتم که هر نوع مقایسه ای میکنن و گفتم باید در هر شاخه ای مقایسه کرد و البته به قول شما نسبت به میزان سالهای فعالیتش شادمهر یه هنرمند و استعداد توانمند بوده یه نابغه که هم صدا داره هم آهنگسازه هم نوازنده ولی در شاخه های صدا یا آهنگسازی مثالهایی زدم که از او بزرگتر زیاد داریم واز اینورم تقریبا پدیده ای مثل شادمهر که به هر سازی مسلطه نداشتیم

Farbod-7
06-18-2019, 08:50 PM

شما خودتون میزنید به اون راه یا من لهجه دارم؟ من دارم میگم شادمهری که کار معمولیش مثل اینده یک هفته بعدش توسط خواجه امیری کپی شد و همه دنباله روش بودن الان خودش دنباله رو دیگرانه شده یکی مثل سامان جلیلی و احمدوند و دیگران بعد شما اینو میگی اون دسته از طرفدارنی که اهنگ جدید تو مایه های سبب میدونستن هم مثلا شاد میشن و میخندن

ebihamed
06-18-2019, 10:29 PM
شما خودتون میزنید به اون راه یا من لهجه دارم؟ من دارم میگم شادمهری که کار معمولیش مثل اینده یک هفته بعدش توسط خواجه امیری کپی شد و همه دنباله روش بودن الان خودش دنباله رو دیگرانه شده یکی مثل سامان جلیلی و احمدوند و دیگران بعد شما اینو میگی اون دسته از طرفدارنی که اهنگ جدید تو مایه های سبب میدونستن هم مثلا شاد میشن و میخندن

فربد عزیز هوش و سلیقه ی موسیقایی شما برای من قابل احترامه و منظورم با شما نبود چون منظور شما رو از اولم فهمیدم که چیه و میخای بگی اونا دنباله رو بودن من تو همین تایپیک دیدم خودتم میتونی ببینی دیگران از نظر لول کاری گفتن جاهای دیگه هم شنیدم من در پاسخ به اونا گفتم

Farbod-7
06-18-2019, 11:17 PM
فربد عزیز هوش و سلیقه ی موسیقایی شما برای من قابل احترامه و منظورم با شما نبود چون منظور شما رو از اولم فهمیدم که چیه و میخای بگی اونا دنباله رو بودن من تو همین تایپیک دیدم خودتم میتونی ببینی دیگران از نظر لول کاری گفتن جاهای دیگه هم شنیدم من در پاسخ به اونا گفتم

هر کی اراده کنه یه اهنگ مثل شادمهر داشته باشه فکر نکنم قیمت سینا بیشتر از چند تومن باشه ولی یه سوال این سه کلمه شبیهه و امروووز و حرفاتووو کار سینا پارسیانه؟ این فکرش در این حد نیست اصل ملودی رو گوش بده با صدای اون یارو ببین چه افتضاحیه ولی شادمهر خودشو نمیدونم چرا فدای اینا میکنه

ebihamed
06-19-2019, 08:58 AM
هر کی اراده کنه یه اهنگ مثل شادمهر داشته باشه فکر نکنم قیمت سینا بیشتر از چند تومن باشه ولی یه سوال این سه کلمه شبیهه و امروووز و حرفاتووو کار سینا پارسیانه؟ این فکرش در این حد نیست اصل ملودی رو گوش بده با صدای اون یارو ببین چه افتضاحیه ولی شادمهر خودشو نمیدونم چرا فدای اینا میکنه
این که کاملا مشخصه شادمهر خودش تو ملودی و تنظیم دست داره
عمرا این سینا به ذهنش برسه بخاد گیتار الکتریک بذاره روی موزیک و پایان بندی آهنگ با گیتار الکتریک تموم بشه
منتها کلیت کار رو میزنه به اسم اینا که اینا رو گنده کنه

ebihamed
06-19-2019, 10:24 AM
این که کاملا مشخصه شادمهر خودش تو ملودی و تنظیم دست داره
عمرا این سینا به ذهنش برسه بخاد گیتار الکتریک بذاره روی موزیک و پایان بندی آهنگ با گیتار الکتریک تموم بشه
منتها کلیت کار رو میزنه به اسم اینا که اینا رو گنده کنه
اگه تو پیجش گذاشته اصلشو من نمیتونم گوش بدم چون منو بلاک کرده (sm14)

Farbod-7
06-19-2019, 02:16 PM
اگه تو پیجش گذاشته اصلشو من نمیتونم گوش بدم چون منو بلاک کرده (sm14)

تو اپارات بنویس سرقت شادمهر

nasernew
06-19-2019, 06:23 PM

تقریبا هم من و هم تو و هم فربد یه جورایی هم نظر هستیم و در کنار اینکه طرفدار شادمهریم و براش احترام قائلیم اما به فعالیتهای اخیرش انتقاد میکنیم و اونارو در حد اون اسم نمیدونیم .. من با تمام نظراتی که ارتباطی به شادمهر نداشت و در این تاپیک بهش اشاره کردین هم موافقم و برای تمام هنرمندای بزرگی که اسم آوردی ارزش و احترام زیادی قائلم و طرفداری از شادمهر باعث نشده بخوام به پیشکسوت هامون بی احترامی کنم و اینکه بعضیا از روی تعصب شادمهر رو خدای موسیقی میدونن هم مخالفم .. شادمهر هنرمند بزرگیه اما خیلی وقته دیگه فکرای بزرگی نداره و یکی از اشتباهاتی که ما تو این سه ساله مرتکب شدیم اینه که اطرافیانش رو مقصر دونستیم با اینکه شادمهر خودش استقلال فکری و عملی داشت و الانم برای بازگشت دیر نیست و هرموقع اراده کنه میتونه با تلاش و احساسات بیشتر به دوران اوجش برگرده اما تصمیمی برای اینکار نگرفته و حتی اگه سینا پارسیان و ایمین و بهداد کاموری از تیمش برن شاید با یه تیم ضعیف تر و بدتر برگرده و مقصر اصلی خودشه و با اتهام به دوستاش و اطرافیانش شادمهر پیشرفتی نمیکنه و تنها کلید راه پیشرفت و برگشت به دوران اوج قبلی تو دستای خودشه و بس ..

nasernew
06-19-2019, 06:40 PM
من ورژن اصلی رو نشنیدم و دوس ندارم بشنوم چون ذهنیتم رو نسبت به این آهنگ تغییر میده و با اینکه این آهنگ در حد شادمهر نیست و شادمهر باید بیشتر آثار فاخرتر و پرمغزتر یا حتی سبک اصلی خودشو بخونه اما بی انصافیه خوانندگی شادمهر رو نادیده بگیریم چون واقعا شادمهر تو خوانندگی این اثر بهترینه خودشو ارائه کرده و تحریرهای زیبا و کوک و خاص که فقط از عهده خودش برمیاد رو تو این آهنگ میشنویم و نه تنها این آهنگ بلکه همه آهنگهای ضعیفی که ازش شنیدیم دارای این ویژگیه ..
اونی که سرقت کرده شادمهر نیست و شادمهر اصلا تو باغ نبوده و فقط اجرا کننده صرف بوده و بس .. حتی با وجود این شعر و ملودی ضعیف بازم بعضیا بهش حسادت میکنن و قصد دارن در کنار اسم شادمهر رشد کنن و اتهام دزدی به شادمهر هم روشی شده برای دیده شدن و شهرت ... شادمهر نباید بزاره ازش سوءاستفاده کنن تا خودشونو مطرح کنن .. سیناپارسیان با ندادن این آهنگ به شادمهر میتونست هم خودشو و هم شادمهر رو دچار این حاشیه نکنه ولی اما با این بی فکری عمل ناشایستی در جهت رشد عملی دشمنان شادمهر برداشته..
و بهتره شماها که تو این تاپیک هستین و از طرفدارای شادمهرین دچار این حاشیه ها نشین و با انتشار این حواشی کمک نکنید تا اینا موفق شن به هدفشون برسن
این آهنگ اینقدر از نظر اون خواننده بی نام و نشون ضعیف بوده که 2 سال پیش خریده و با وجود پرداخت پول اجراش نکرده اما شادمهر با این همه تجربه و هنر و استعداد اجراش کرده و این فاجعه است اما چرا این خواننده بعد از 2 سال تازه یادش افتاده همچین آهنگی هم وجود داشته ؟ پس هدفشون مشخصه

Gsshop
06-19-2019, 07:44 PM
(sm59)اینقدر دور شدی و مغرور شدی و که دیگه کور شدی هواداراتو نمی بینی

تو که آهنگ میدی با خیال راحت ولی سرنوشتشو نمی بینی

(sm2)

9NIMA1
06-19-2019, 09:16 PM
(sm59)اینقدر دور شدی و مغرور شدی و که دیگه کور شدی هواداراتو نمی بینی

تو که آهنگ میدی با خیال راحت ولی سرنوشتشو نمی بینی

(sm2)

(sm120)

Hosein333
06-20-2019, 12:00 AM
با تموم یکدلی تو بمون برای من

ebihamed
06-20-2019, 12:59 PM
تقریبا هم من و هم تو و هم فربد یه جورایی هم نظر هستیم و در کنار اینکه طرفدار شادمهریم و براش احترام قائلیم اما به فعالیتهای اخیرش انتقاد میکنیم و اونارو در حد اون اسم نمیدونیم .. من با تمام نظراتی که ارتباطی به شادمهر نداشت و در این تاپیک بهش اشاره کردین هم موافقم و برای تمام هنرمندای بزرگی که اسم آوردی ارزش و احترام زیادی قائلم و طرفداری از شادمهر باعث نشده بخوام به پیشکسوت هامون بی احترامی کنم و اینکه بعضیا از روی تعصب شادمهر رو خدای موسیقی میدونن هم مخالفم .. شادمهر هنرمند بزرگیه اما خیلی وقته دیگه فکرای بزرگی نداره و یکی از اشتباهاتی که ما تو این سه ساله مرتکب شدیم اینه که اطرافیانش رو مقصر دونستیم با اینکه شادمهر خودش استقلال فکری و عملی داشت و الانم برای بازگشت دیر نیست و هرموقع اراده کنه میتونه با تلاش و احساسات بیشتر به دوران اوجش برگرده اما تصمیمی برای اینکار نگرفته و حتی اگه سینا پارسیان و ایمین و بهداد کاموری از تیمش برن شاید با یه تیم ضعیف تر و بدتر برگرده و مقصر اصلی خودشه و با اتهام به دوستاش و اطرافیانش شادمهر پیشرفتی نمیکنه و تنها کلید راه پیشرفت و برگشت به دوران اوج قبلی تو دستای خودشه و بس ..

ناصر جان خیلی وقت پیش هم که آلبومهای تجربه کن و تصویر اومد و تازه شروع کرده بود به نساختن من چون مطلع بودم میگفتم که شادمهر خودش دوست نداره کار بسازه و همون فرشبافی که الان شادمهر گذاشتش کنار و شرایط فرقی نکرده بهش خیلی اصرار میکرد که خود شادمهر تو اون آلبومها کار بسازه خصوصا تو آلبوم تصویر کاملا میشه احساس کرد که شادمهر در نهایت شکم سیری اون دو تا ملودی رو ساخته و تازه حال نداشته تنظیم کنه داده به بقیه تنظیم کنن خودتون میتونین مقایسه کنین ببینین تصویر و نقطه ضعف چقد با روزای اوج شادمهر فاصله دارن . الانم که ادامه ی همون وضعیته تازه بدتر که دیگه پای پارسیان و ایمین به کارای شادمهر باز شده که امیدوارم لااقل بعد از حواشی دور شدی شادمهر لااقل اونا رو بیخیال بشه در کل بله همه میدونیم شادمهر هنرمند بزرگیه و اگه الان میگیم اسطوره بهش به خاطر شروع خیره کننده ش با بهار من مسافر تا آلبوم طرفداره که با وجود برخی کارایی که بهش انتقاد وارد بود اما اونام میشه گذاشت به حساب ریسک پذیری شادمهر ولی الان در حال حاضر فرق شادمهر در زمینه ی پخش این کارای مارکتی با امثال سامان جلیلی مهدی احمدوند چیه ؟ به نظرم تنها فرقش وکال فوق حرفه ای تر شادمهر نسبت به اوناست و گرنه از نظر ملودی و تنظیم در همون حده واسه همینه که نمیشه شادمهر رو با بزرگان موسیقی یکی دونست چون یه واقعیته که شادمهر به کارنامه ش خیانت میکنه و اونا خیلی مواظب بودن خصوصا تو سالهای اوجشون خیلی عالی بود آثارشون الان دیگه نمیشه فرضا از ابی که از اون صدای نابش چیزی نمونده توقع زیادی داشت اینا دیگه نمره ی قبولی و استادی رو همون دهه ی پنجاه و شصت و هفتاد و اوایل هشتاد گرفتن الان واسه دل خودشون و هواداراشون و عشق به این کار میخونن اما شادمهر الان تو سن و سالیه که باید کارایی پخش کنه اوج بلوغ هنری شادمهر باشه واقعا در شأن یه هنرمند اسطوره ی چهل و هفت ساله هست که همچنان کارای عشقی و ضد عشق بخونه انقده دور شدی و مجبور شدی و سنتور شدی و .... واقعا شما به کار غریبه تو آلبوم دهاتی گوش کنین اون کار رو تو حوالی سی سالگی خونده معبود رو در حوالی بیست و چهار سالگی خونده اون کارا شادمهر رو واسه یه نسل که خودمم سال 77 شناختمش و طرفدارش شدم تبدیل به یه بت کرد اونم یه بتی که هنوز اون طرفداری نسل اولش با وجود تموم نا امیدی که از برگشتن شادمهر به همون روزاش دارن اما چون از پتانسیلش آگاهن ازش دست نمیکشن