PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 [129] 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164

nasernew
06-20-2019, 01:46 PM
سینا پارسیان همزمان با انتشار آهنگ دور شدی آهنگ جدیدی با صدای خودش منتشر کرد که از نظر ترانه و ملودی چند لول از آهنگ دور شدی بالاتره .. اینا مثلا طرفدار شادمهرن ؟ این خیانته .. آثار ضعیفش رو میده به شادمهر و خوباشو خودش برمیداره .. ( البته خوباشم برای اسم شادمهر خیلی ضعیف و کوچیکه )
خودتونشعر و آهنگ خودشو بشنوید با شعر و آهنگی که به شادمهر داده و این دوتارو همزمان منتشر کرده مقایسه کنید

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Hosein333
06-20-2019, 02:06 PM
سینا پارسیان همزمان با انتشار آهنگ دور شدی آهنگ جدیدی با صدای خودش منتشر کرد که از نظر ترانه و ملودی چند لول از آهنگ دور شدی بالاتره .. اینا مثلا طرفدار شادمهرن ؟ این خیانته .. آثار ضعیفش رو میده به شادمهر و خوباشو خودش برمیداره .. ( البته خوباشم برای اسم شادمهر خیلی ضعیف و کوچیکه )
خودتونشعر و آهنگ خودشو بشنوید با شعر و آهنگی که به شادمهر داده و این دوتارو همزمان منتشر کرده مقایسه کنید

اینا میخوان با این کارا خودشونو تا جایی که میتونن معروف کنن
و میدونن هم که شادمهر زیاد باهاشون کار نمیکنه

Gsshop
06-20-2019, 02:16 PM
سینا پارسیان ریده

me16
06-20-2019, 05:58 PM
آهنگ جدید روزبه رو هم دوس نداشتم، سعید زمانی هم طبق معمول دینگ دینگ تنظیم کرده

nasernew
06-20-2019, 07:19 PM
آهنگ جدید روزبه رو هم دوس نداشتم، سعید زمانی هم طبق معمول دینگ دینگ تنظیم کرده

روزبه نباید علیرضا افکاری رو از تیمش جدا کنه ... این آهنگ بیشتر مناسب معین یا احسان خواجه امیری بود و احسان نی زن و وحیدپویان تو سبک معین بهتر آهنگسازی میکنن و روزبه بمانی باید با اون صدای نیمه کلفت و کاملا مناسب موسیقی پاپ آهنگای متمایل به سنتی اجرا نکنه .. تنظیمش رو هم چون علیرضاافکاری نظارتی بهش نداشته ( سعید زمانی با نظارت افکاری فقط خوب تنظیم میکنه) زیاد تعریفی نداشت و خیلی ساده بود و به قول تو دینگ دینگه ..

nasernew
06-20-2019, 07:33 PM
فعلا که تقریبا همه خواننده ها آلبومشون منتشر شده و قابل تعریف نبودن ، من تو داخلیا منتظر آلبوم نیما مسیحا هستم فقط به شرطی که اون 5 تا آهنگی که قبلا منتشر شده رو با سه تا آهنگ جدید مخلوط نکنه و یه آلبوم کاملا تکراری منتشر نکنه و باید تمام آهنگاش جدید باشه .. البته شنیدم فریدون آسرایی یه آلبوم فول و کامل با بهروز صفاریان همکاری کرده و تقریبا آخرای کارشونه اگه بهروز واسش مثل آلبوم غریبه وقت گذاشته باشه منتظر اون آلبومم هستم .. اونور آبیا هم فکر نکنم دیگه حالا حالاها آلبومی منتشر کنن ..
راستی این آهنگ تقریبا قدیمیه و مال تقریبا 5 سال پیشه اما قشنگه .. تو سبک فریدون آسرائیه تقریبا
خواننده حامد طاها با شعر محمد کاظمی و آهنگسازی بهروز صفاریان و تنظیم سعید زمانی و مدیریت هنری و نظارت بهروز صفاریان ( آلبوم جدیدش با همکاری بهنام قربانی و بهروز صفاریان و موموریزا و سعید زمانی به زودی منتشر میشه)

me16
06-20-2019, 07:45 PM
روزبه نباید علیرضا افکاری رو از تیمش جدا کنه ... این آهنگ بیشتر مناسب معین یا احسان خواجه امیری بود و احسان نی زن و وحیدپویان تو سبک معین بهتر آهنگسازی میکنن و روزبه بمانی باید با اون صدای نیمه کلفت و کاملا مناسب موسیقی پاپ آهنگای متمایل به سنتی اجرا نکنه .. تنظیمش رو هم چون علیرضاافکاری نظارتی بهش نداشته ( سعید زمانی با نظارت افکاری فقط خوب تنظیم میکنه) زیاد تعریفی نداشت و خیلی ساده بود و به قول تو دینگ دینگه ..

گندی که شادمهر با میدون دادن به اینا زد رو حالا حالاها نمیشه جمع کرد، همه رفتن سراغشون

entehaa
06-20-2019, 11:00 PM

اینکه میگی پارسیان اهنگ خوباشو خودش میخونه بدهارو میده شادمهر غیر منطقیه. شادمهر که بچه نیست هرچی دادن بهش بخونه. تنها دلیله اینکه شادمهر اینجور کارهارو میخونه فرار از تکرار به هر قیمتی هست چیزی که از اول باهاشه

nasernew
06-21-2019, 12:25 AM
اینکه میگی پارسیان اهنگ خوباشو خودش میخونه بدهارو میده شادمهر غیر منطقیه. شادمهر که بچه نیست هرچی دادن بهش بخونه. تنها دلیله اینکه شادمهر اینجور کارهارو میخونه فرار از تکرار به هر قیمتی هست چیزی که از اول باهاشه

اولا من نگفتم شادمهر خوباشو نمیخونه و بداشو میخونه .. گفتم سینا پارسیان آهنگهای بدش رو میده به شادمهر و خوبارو برای خودش نگه میداره .. پس این ربطی به بچه بودن و بزرگ بودن شادمهر نداره چون اصلا خوبارو نشنیده که بخواد انتخاب بکنه و یک گزینه در اختیارش میزارن و حق انتخابی نداره ..
دوما اگه هر آهنگی رو خوندن بچگی به حساب میاد پس احتمالا شادمهر بچه است .. چون هر چی بهش میدن میخونه و هر کسی هم دیگه اینو میدونه و بهتره خودمونو نزنیم به کوچه علی چپ
سوما اگه خوندن آثار ضعیف باعث فرار از تکرار میشه کاملا باهات موافقم که شادمهر تو این فرار کاملا موفق بوده .. این آهنگ یک سبک تکراریه و اگه شادمهر برای فرار از تکرار خودش رفته یک سبک تکراریه دیگه رو بخونه که ساخت و تنظیمش از عهده هر کسی برمیاد بازم حق با شماست .. یعنی شادمهر برای فرار از تکرار خودش، توانائیه سینا پارسیان رو نداره که دست به دامن اون شده ؟ موضوع عجیبیه (sm50)

ebihamed
06-21-2019, 12:51 AM

این تنها استدلاله واسه فرار از واقعیت و لاپوشونی افتضاحهای چند سال اخیر شادمهر . ما دو روزه طرفدار شادمهر نشدیم شادمهر یه زمانی ریشک میکرد اونم با خلاقیت خودش چیی که عمرا نه کسی جرأت میکرد بخاد همچین ریسکی کنه نه تو مارکت نمونه ش شنیده میشد نه اینکه مثل الان آهنگای دست چندمی که نهایتش در حد کارای همین مارکت خودمونه رو میخونه و یه عده هم الکی با تعریف و تمجید بهش حالی میکنن تو هنوزم همون شادمهر سابقی

9NIMA1
06-21-2019, 01:00 AM

راجع به اینکه آیا سینا آهنگای خوبشو خودش میخونه یا اینکه شادمهر انتخاب درستی نمیکنه نمیتونم نظری بدم...
اما این آهنگ خیلی خیلی بهتر از دور شدی هست. هم ترانه هم آهنگ!
الالخصوص ترانه. کاش حداقل اینو میخوند! :|

entehaa
06-21-2019, 01:12 AM
اولا من نگفتم شادمهر خوباشو نمیخونه و بداشو میخونه .. گفتم سینا پارسیان آهنگهای بدش رو میده به شادمهر و خوبارو برای خودش نگه میداره .. پس این ربطی به بچه بودن و بزرگ بودن شادمهر نداره چون اصلا خوبارو نشنیده که بخواد انتخاب بکنه و یک گزینه در اختیارش میزارن و حق انتخابی نداره ..
دوما اگه هر آهنگی رو خوندن بچگی به حساب میاد پس احتمالا شادمهر بچه است .. چون هر چی بهش میدن میخونه و هر کسی هم دیگه اینو میدونه و بهتره خودمونو نزنیم به کوچه علی چپ
سوما اگه خوندن آثار ضعیف باعث فرار از تکرار میشه کاملا باهات موافقم که شادمهر تو این فرار کاملا موفق بوده .. این آهنگ یک سبک تکراریه و اگه شادمهر برای فرار از تکرار خودش رفته یک سبک تکراریه دیگه رو بخونه که ساخت و تنظیمش از عهده هر کسی برمیاد بازم حق با شماست .. یعنی شادمهر برای فرار از تکرار خودش، توانائیه سینا پارسیان رو نداره که دست به دامن اون شده ؟ موضوع عجیبیه (sm50)

شادمهر یه انتخاب بیشتر نداره؟؟! مطمئن باش اینا هرچی میسازن اول میفرستن واسه شادمهر از خداشونه شادمهر دوتا کار بیشتر ازشون بخونه ولی این شادمهره که دور شدی رو انتخاب کرده دلیلشم باید از خودش بپرسی این سبک هم تو کارنامه خود شادمهر کار تکراری حساب نمیشه و تنظیمشم هرچند از نظر اساتیده این سایت ضعیفه ولی واسه من تازگی داشت.

entehaa
06-21-2019, 01:15 AM
این تنها استدلاله واسه فرار از واقعیت و لاپوشونی افتضاحهای چند سال اخیر شادمهر . ما دو روزه طرفدار شادمهر نشدیم شادمهر یه زمانی ریشک میکرد اونم با خلاقیت خودش چیی که عمرا نه کسی جرأت میکرد بخاد همچین ریسکی کنه نه تو مارکت نمونه ش شنیده میشد نه اینکه مثل الان آهنگای دست چندمی که نهایتش در حد کارای همین مارکت خودمونه رو میخونه و یه عده هم الکی با تعریف و تمجید بهش حالی میکنن تو هنوزم همون شادمهر سابقی
فرار از واقعیت اینه که شماها نمیخاین بین این همه احتمالاتتون یه درصدم به این فکر کنین که شاید شادمهر در ساختن اهنگ دچار افول شده و اینو خودش حس کرده و میخواد چند وقتی خودش نسازه. حالا هی بیاین بگین پس بهتره نخونه

nasernew
06-21-2019, 12:03 PM
شادمهر یه انتخاب بیشتر نداره؟؟! مطمئن باش اینا هرچی میسازن اول میفرستن واسه شادمهر از خداشونه شادمهر دوتا کار بیشتر ازشون بخونه ولی این شادمهره که دور شدی رو انتخاب کرده دلیلشم باید از خودش بپرسی این سبک هم تو کارنامه خود شادمهر کار تکراری حساب نمیشه و تنظیمشم هرچند از نظر اساتیده این سایت ضعیفه ولی واسه من تازگی داشت.

نه اشتباه نکن .. مگه پخش همزمان این دو تا اثر تو یه روز و تو یه ساعت تصادفیه ؟ سینا پارسیان خودش میدونه تو خوانندگی زودتر از آهنگسازی پیشرفت میکنه و صدای خوبی هم داره و میدونه که فقط جامعه موزیک و هنرمندا و طرفدارای شادمهر تنها کسایی هستن که میدونن آهنگساز این اثر یعنی دور شدی رو سینا پارسیان انجام داده .. و قیمت آهنگسازیش بالاتره میره اما مردم عادی هنوزم فکر میکنن آهنگساز این اثر خود شادمهره و یکی از دوستان بحث میکرد و میگفت نه اشتباه میکنی و شادمهر با هیچ آهنگسازی همکاری نمیکنه پس وقتی کسی باور نکنه این آهنگ و سیناپارسیان ساخته هیچ سودی براش نداره پس میاد در کنارش یه آهنگ با ادای تحریرای شادمهر و همزمان با این آهنگ با صدای خودش پخش میکنه تا تو خوانندگیش سرمایه ذاری کنه و به قول یکی از دوستان چون میدونه همکاریش با شادمهر دائمی نیست میخواد زودتر چیزی رو که کاشته درو کنه ..
در ضمن این آهنگ بد نبود و قشنگ و پرانرژی بود و حتی میلاد هاشمی نسبت به آهنگهای آلبوم تصویر تنظیم خیلی بهتری داشته ما منظورمون اینه که این سبک تکراریه و قبلا امثال بنیامین و حمیدعسگری و محمدعلیزاده و احمدوند و.... تو این سبک خودن و به جای اینکه شادمهر بیاد و از اینا تقلید کنن بیاد یه آهنگی کار کنه که اونا مثل گذشته ازش تقلید کنند ..
من تو ماشین آهنگ رو گوش میدادم و پسرعموم گفت آهنگ جدید حمیدعسگریه ؟ مگه ممنوع الفعالیت نشده ؟ گفتم نه مگه نمیبینی خوانندگی حرفه ای تره .. شادمهره .. گفت آها اون قسمت ترجیح بند باعث شد فکر کنم حمیدعسگریه ..

nasernew
06-21-2019, 12:05 PM
فرار از واقعیت اینه که شماها نمیخاین بین این همه احتمالاتتون یه درصدم به این فکر کنین که شاید شادمهر در ساختن اهنگ دچار افول شده و اینو خودش حس کرده و میخواد چند وقتی خودش نسازه. حالا هی بیاین بگین پس بهتره نخونه

نه شادمهر دچار افول نشده .. شادمهر هنرمند بزرگیه که قبلا ایده ها و فکرهای بزرگی داشت ولی فعلا نداره و بی حوصله شده .. شادمهر دچار افول نمیشه و به نظر من هر وقت اراده کنه میتونه بازار موسیقی ایران رو دوباره متحول کنه و هیچی از هنرش کم نشده و تازه با تجربه ترم شده .. فقط دیگه حوصله فکر کردن و ایده چیدن نداره .. و این حرف شماها یه جور توهین به هنر شادمهره

ebihamed
06-21-2019, 01:38 PM

چرا من خودم این احتمال رو میدم ولی مشکل اینجاست که چرا در این مقطعی که خودش نمیسازه چرا باید با یه آدمی که تا قبل از آهنگ کوه حتی یه نفر هم نمیشناختن کار کنه مگه آهنگساز و شاعر خوب و به نام واسه شادمهر قحطه که میره سراغ اینا خواهشا از آهنگ کاملا متوسط رو به پایین دور شدی بت نساز که یه هفته نشده انقضاش گذشت

Farbod-7
06-21-2019, 03:04 PM

ملودی هاش ضعیف شده نوازندگیش چش شده؟ الان مثلا با همه ضعیفیش اتدازه سینا پارسیان هم نیست؟

9NIMA1
06-21-2019, 04:45 PM
ملودی هاش ضعیف شده نوازندگیش چش شده؟ الان مثلا با همه ضعیفیش اتدازه سینا پارسیان هم نیست؟

نکته کاملا ظریفی بود...(sm93)

9NIMA1
06-21-2019, 04:50 PM
آهنگ اصرار سینا پارسیان دقیقه 2:44 به بعد یه حرکت اسکی از کار "رسیدی" شادمهر نزده؟(sm132)
@nasernew ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

KamkarDel
06-21-2019, 10:09 PM
چه اساتید محترم و کارشناسی هستند داخل انجمن که ترجیع بند رو ترجیح بند میگن!

nasernew
06-22-2019, 02:52 AM
آهنگ اصرار سینا پارسیان دقیقه 2:44 به بعد یه حرکت اسکی از کار "رسیدی" شادمهر نزده؟(sm132)
@nasernew ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دقیقای با یه صدای بی شباهت به شادمهر سعی داره تحریراهای شادمهر و مثل خودش برنه و اگه شعر و ملودی های خوبی بسازه .. تو خوانندگی آینده خوبی داره .. همه تحریرها و نحوه خوندنش کپی از شادمهره

nasernew
06-22-2019, 02:55 AM
چه اساتید محترم و کارشناسی هستند داخل انجمن که ترجیع بند رو ترجیح بند میگن!

شما استاد علم فارسی هستی و من استاد موزیک و از این به بعد قبل انتشار برای غلط گیری نشونتون میدم و شمام میتونی در زمینه موسیقی سوالی داشتی بپرسی .. شادمهرم جدیدن فارسی رو با لحجه حرف میزنه برو کمکش کن فارسی سلیس صحبت کنه .. جواب درست و حسابی ندارین بدین به چیزای بیخود گیر میدین(sm70)

masoud741
06-22-2019, 09:30 AM
نه اشتباه نکن .. مگه پخش همزمان این دو تا اثر تو یه روز و تو یه ساعت تصادفیه ؟ سینا پارسیان خودش میدونه تو خوانندگی زودتر از آهنگسازی پیشرفت میکنه و صدای خوبی هم داره و میدونه که فقط جامعه موزیک و هنرمندا و طرفدارای شادمهر تنها کسایی هستن که میدونن آهنگساز این اثر یعنی دور شدی رو سینا پارسیان انجام داده .. و قیمت آهنگسازیش بالاتره میره اما مردم عادی هنوزم فکر میکنن آهنگساز این اثر خود شادمهره و یکی از دوستان بحث میکرد و میگفت نه اشتباه میکنی و شادمهر با هیچ آهنگسازی همکاری نمیکنه پس وقتی کسی باور نکنه این آهنگ و سیناپارسیان ساخته هیچ سودی براش نداره پس میاد در کنارش یه آهنگ با ادای تحریرای شادمهر و همزمان با این آهنگ با صدای خودش پخش میکنه تا تو خوانندگیش سرمایه ذاری کنه و به قول یکی از دوستان چون میدونه همکاریش با شادمهر دائمی نیست میخواد زودتر چیزی رو که کاشته درو کنه ..
در ضمن این آهنگ بد نبود و قشنگ و پرانرژی بود و حتی میلاد هاشمی نسبت به آهنگهای آلبوم تصویر تنظیم خیلی بهتری داشته ما منظورمون اینه که این سبک تکراریه و قبلا امثال بنیامین و حمیدعسگری و محمدعلیزاده و احمدوند و.... تو این سبک خودن و به جای اینکه شادمهر بیاد و از اینا تقلید کنن بیاد یه آهنگی کار کنه که اونا مثل گذشته ازش تقلید کنند ..
من تو ماشین آهنگ رو گوش میدادم و پسرعموم گفت آهنگ جدید حمیدعسگریه ؟ مگه ممنوع الفعالیت نشده ؟ گفتم نه مگه نمیبینی خوانندگی حرفه ای تره .. شادمهره .. گفت آها اون قسمت ترجیح بند باعث شد فکر کنم حمیدعسگریه ..

منم همین فکرو میکنم ..سینا پارسیان ترانه هایی ک میخونه از لحاظ شعر و ملودی بهتر از کارایی هست ک واسه شادمهر درست میکنه. ..مثل منفی پنج ک تازه خونده و کشتی 2 ک چند روز دیگه میده بیرون و خودش خیلی تعریفش کرده

ebihamed
06-22-2019, 11:53 AM
منم همین فکرو میکنم ..سینا پارسیان ترانه هایی ک میخونه از لحاظ شعر و ملودی بهتر از کارایی هست ک واسه شادمهر درست میکنه. ..مثل منفی پنج ک تازه خونده و کشتی 2 ک چند روز دیگه میده بیرون و خودش خیلی تعریفش کرده
منفی پنج و کشتی 2 اسم سریاله یا آهنگ؟(sm77)

masoud741
06-22-2019, 12:13 PM
منفی پنج و کشتی 2 اسم سریاله یا آهنگ؟(sm77)

خخخخخ

KamkarDel
06-22-2019, 02:48 PM
شما استاد علم فارسی هستی و من استاد موزیک و از این به بعد قبل انتشار برای غلط گیری نشونتون میدم و شمام میتونی در زمینه موسیقی سوالی داشتی بپرسی .. شادمهرم جدیدن فارسی رو با لحجه حرف میزنه برو کمکش کن فارسی سلیس صحبت کنه .. جواب درست و حسابی ندارین بدین به چیزای بیخود گیر میدین(sm70)

با لحجه حرف زدن شادمهر چندان مهم برای هواداراش نیست که من برم کمکش کنم... شما که استاد موسیقی هستید برید کمکش کنید که کلی هوادارای قدیمیش رو و بیشتر از همه خودتون رو از این موضوع خوشحال کنید و به همون شادمهری که بوده برگردونینش(sm2)ضمنا سوال نشده از من که بخوام جواب بدم!

hoohoo
06-22-2019, 09:06 PM
مشکلیه؟! :|
با روزبه کسی بد صوبت کنه خودم از خجالتش در میام(sm142)

آره هست (sm50)

hoohoo
06-22-2019, 09:27 PM

آخی (sm81)

meh12
06-23-2019, 09:08 PM
سلام. از دوستان کسی هست بتونه این آهنگ رو شناسایی کنه. یه آهنگ خارجی که تقریبا 10 سال پیش از ماهواره پخش می‌شد که الان من یه قسمتشو لینک میزارم.
لینک مورد نظر قسمتی از آهنگه که در سریال هیولا زنگ گوشی شبنم مقدمی هست [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

entehaa
06-24-2019, 01:42 PM
چه ترانه زیبایی

خوش باشی هرجا که هستی
توی این گردش تقویم
ما یه جاهایی حریف
جبر زندگی نمیشیم
دور هم میگشتیم اما
تو جهانای موازی
نرسیدن منطقی بود
ته این دیوونه بازی
خوش باشی هرجا که هستی
یادتم هرجا که هستم
من برومم نمیارم
که چقدر بی تو شکستم
جنگل از بیرون قشنگه
از تو که چندتا درخته
اینکه محکم باشی اما
از درون بخشکی سخته
با تو تقدیرم گره خورد
به یه مشت اما و ای کاش
بعد من مراقب اون
خنده های لعنتیت باش
بعد من فکر خودت باش
غصه رسم روزگاره
ما چه باشیم چه نباشیم
زندگی ادامه داره
واسه ما گذشتن از هم
یه مسیر ناگذیره
اما هیشکی جای ما رو
تو دل هم نمیگیره
آدما به مهربونی
خیلی زود وابسته میشن
آدمای تنها زودتر
ساده تر شکسته میشن

ebihamed
06-24-2019, 04:43 PM
آقای ایمنی بهترشو بلده انقده دور شدی و مغرور شدی و انگور شدی و زنبور شدی(sm70)

Gsshop
06-24-2019, 05:40 PM
که دیگه گوز شدی (sm2)

masoud741
06-24-2019, 08:52 PM
ی خبرای خوبی تو راهه

nasernew
06-24-2019, 09:14 PM
با فاصله یک هفته آهنگ جدید سینا پارسیان منتشر شده .. منظورم از اینکه میگم اونی که کاشته میخواد زود درو کنه یعنی همین ... سرمایه گذاری با اسم شادمهر برای شهرت بیشتر

بازم تاکید میکنم آهنگهای خوبشم واسه شادمهر کمه و کلی دارم میگم و باید شادمهر با بهترا همکاری کنه مخصوصا تو شعر و ترانه .. در ضمن با یه صدای غیر شادمهری خیلی سعی میکنه تحریرهای شادمهری بزنه و این خوبه و بهتره به همین آهنگسازی برای خودش مشغول باشه و به جای نزول شادمهر رو آلبوم خودش تمرکز کنه چون میتونه خواننده مقلد موفقی باشه .. بقیه فقط صداشون شبیه شادمهره این ولی میخواد تحریراشم شادمهری کنه و روی همه مقلدهای شادمهر رو کم کنه .. اما اگه میخواد موفق باشه باید با ایمین همکاری نکنه .. اما تو اینستا خیلی ازش تعریف و حمایت کرده ..

بعد من میگم آهنگهای قشنگش رو خودش میخونه و آشغالاشو میندازه به شادمهر قبول نمبکنید
اینو بشنوید متوجه منظورم میشید ..آهنگ کاملش تو رادیوجوان هست و شاید موزیک بارانم بزاره

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

masoud741
06-24-2019, 09:37 PM
با فاصله یک هفته آهنگ جدید سینا پارسیان منتشر شده .. منظورم از اینکه میگم اونی که کاشته میخواد زود درو کنه یعنی همین ... سرمایه گذاری با اسم شادمهر برای شهرت بیشتر

بازم تاکید میکنم آهنگهای خوبشم واسه شادمهر کمه و کلی دارم میگم و باید شادمهر با بهترا همکاری کنه مخصوصا تو شعر و ترانه .. در ضمن با یه صدای غیر شادمهری خیلی سعی میکنه تحریرهای شادمهری بزنه و این خوبه و بهتره به همین آهنگسازی برای خودش مشغول باشه و به جای نزول شادمهر رو آلبوم خودش تمرکز کنه چون میتونه خواننده مقلد موفقی باشه .. بقیه فقط صداشون شبیه شادمهره این ولی میخواد تحریراشم شادمهری کنه و روی همه مقلدهای شادمهر رو کم کنه .. اما اگه میخواد موفق باشه باید با ایمین همکاری نکنه .. اما تو اینستا خیلی ازش تعریف و حمایت کرده ..

بعد من میگم آهنگهای قشنگش رو خودش میخونه و آشغالاشو میندازه به شادمهر قبول نمبکنید
اینو بشنوید متوجه منظورم میشید ..آهنگ کاملش تو رادیوجوان هست و شاید موزیک بارانم بزاره

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

آره خیلی آشغاله ... چرا یکی از این ترانه ها را ب شادمهر نمیدند بخونه؟ ب قول شما بهترین کار این گروه هم واسه شادمهر کمه ولی لااقل میتونستند ترانه های قویتری بدند شادمهر.... صد رحمت ب قربانپور و شیرالی

masoud741
06-24-2019, 09:50 PM
ولی اینو هم باید اغراق کنیم ک شادمهر انتخاب ترانه هاش زیاد خوب نیست... لااقل تو این چند سال اخیر اینو نشون داده

masoud741
06-24-2019, 09:58 PM
من همین الان ب ایمین تو اینستاگرام پیام دادم واسه ترانه... اون گفت همه این ترانه ها را واسه شادمهر فرستادیم ولی خودش قبول نکرده... و متاسفانه گفت ک همکاریش با شادمهر ادامه داره

masoud741
06-24-2019, 10:00 PM
بهمن آرامی هم تو اینستا دیشب استوری گذاشته بود ک بزودی ی کار استثنایی از شادمهر پخش میشه

nasernew
06-24-2019, 10:13 PM
من همین الان ب ایمین تو اینستاگرام پیام دادم واسه ترانه... اون گفت همه این ترانه ها را واسه شادمهر فرستادیم ولی خودش قبول نکرده... و متاسفانه گفت ک همکاریش با شادمهر ادامه داره

(sm132)

entehaa
06-24-2019, 10:24 PM
ی خبرای خوبی تو راهه
خودش دست به کار شده؟

masoud741
06-24-2019, 10:29 PM
خودش دست به کار شده؟

آره ولی تا عید باید منتظر موند.. ترانه بعدی محصول تیم شیرالی و قربانپوره. .البته شنیدم خیلی قشنگه

masoud741
06-24-2019, 10:30 PM
(sm132)

اون گفت همه اینارا واسه شادمهر فرستادیم ولی چون خود شادمهر ابداع کننده این سبک ترانه هاست قبول نکرده بخونه

nasernew
06-24-2019, 10:33 PM
اون گفت همه اینارا واسه شادمهر فرستادیم ولی چون خود شادمهر ابداع کننده این سبک ترانه هاست قبول نکرده بخونه

آره جوابش منطقیه .. شادمهر گفته خودم اگه بخوام این سبک آهنگ بسازم بهتر از این هم میتونم میسازم پس اگه قراره با کس دیگه ای همکاری کنم پس بهتره متفاوت باشه ..

nasernew
06-24-2019, 10:35 PM
ولی اینو هم باید اغراق کنیم ک شادمهر انتخاب ترانه هاش زیاد خوب نیست... لااقل تو این چند سال اخیر اینو نشون داده

من موندم با این سلیقه ضعیف تو انتخاب شعر پس چرا آهنگ قلب ساعتی رو نخوند .. فقط اونجای شعر که میگه اگه نباشم کی لباساتو مرتب میکنه رو عوض میکردن و جمله دیگه ای میزاشتن آهنگ خوبی میشد .. تنظیم کنندشم که خودش بود و چی از این بهتر

nasernew
06-24-2019, 10:39 PM
چه ترانه زیبایی

خوش باشی هرجا که هستی
توی این گردش تقویم
ما یه جاهایی حریف
جبر زندگی نمیشیم
دور هم میگشتیم اما
تو جهانای موازی
نرسیدن منطقی بود
ته این دیوونه بازی
خوش باشی هرجا که هستی
یادتم هرجا که هستم
من برومم نمیارم
که چقدر بی تو شکستم
جنگل از بیرون قشنگه
از تو که چندتا درخته
اینکه محکم باشی اما
از درون بخشکی سخته
با تو تقدیرم گره خورد
به یه مشت اما و ای کاش
بعد من مراقب اون
خنده های لعنتیت باش
بعد من فکر خودت باش
غصه رسم روزگاره
ما چه باشیم چه نباشیم
زندگی ادامه داره
واسه ما گذشتن از هم
یه مسیر ناگذیره
اما هیشکی جای ما رو
تو دل هم نمیگیره
آدما به مهربونی
خیلی زود وابسته میشن
آدمای تنها زودتر
ساده تر شکسته میشن

بابک صحرایی ترانه سرای خیلی خوبیه

masoud741
06-24-2019, 10:42 PM
من موندم با این سلیقه ضعیف تو انتخاب شعر پس چرا آهنگ قلب ساعتی رو نخوند .. فقط اونجای شعر که میگه اگه نباشم کی لباساتو مرتب میکنه رو عوض میکردن و جمله دیگه ای میزاشتن آهنگ خوبی میشد .. تنظیم کنندشم که خودش بود و چی از این بهتر

آره همون ی تیکه دمو ک گذاشته بود واقعا عالی شده بود

hoohoo
06-24-2019, 10:49 PM
بهمن آرامی هم تو اینستا دیشب استوری گذاشته بود ک بزودی ی کار استثنایی از شادمهر پخش میشه

ب زودی ؟ (sm81)
نه به اون موقع ک 2 سال ی بار ی آهنگ می داد (sm50)
نه به حالا (sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(sm86)(s m86)(sm86)(sm86)(sm86)

sibiloo
06-24-2019, 10:50 PM

بهمن آرامی کیه ؟

hoohoo
06-24-2019, 10:51 PM

بهتر نخوند (sm59)
چی بود مثلا ترانه ش (sm50)
اصن از این ترانه های این جوری ندوص
کودکانه س (sm25)

sibiloo
06-24-2019, 11:01 PM
برقارو خاموش کنید
هدفونو بذارید
چه خوابایی رو پلی کنید
چشاتونو ببندید
و صدا رو زیاد کنید...

شروع اهنگ
نواهای شادمهر کنار پیانو ، صدای نازک و روانی کننده شادمهر که اصن این لحن خوندن مخصوص همین اهنگ لعنتی بوده و بعدش صدای سوت و بعدش ترجیع بند وحشتناکی که هنوزم وقتی گوش میدم مو به تنم سیخ میشه ...
واقعا به معراج رفتن کار سختی نمیتونه باشه بعد از شنیدن این اهنگ :))

چه ترانه باحالی
توو چشمای تو میدیدم تموم آرزوهامو
چه خوابایی برات دیدم ، چه فکرایی برات داشتم
پشت من بد میگی حرف مردم میشم ، اما دوست دارم :))

طرفدار وحشیانه ترین البوم ممکن شادمهر بوده و هست و خواهد بود ... (sm25)

9NIMA1
06-24-2019, 11:14 PM
برقارو خاموش کنید
هدفونو بذارید
چه خوابایی رو پلی کنید
چشاتونو ببندید
و صدا رو زیاد کنید...

شروع اهنگ
نواهای شادمهر کنار پیانو ، صدای نازک و روانی کننده شادمهر که اصن این لحن خوندن مخصوص همین اهنگ لعنتی بوده و بعدش صدای سوت و بعدش ترجیع بند وحشتناکی که هنوزم وقتی گوش میدم مو به تنم سیخ میشه ...

چه ترانه باحالی

(sm19)

hoohoo
06-24-2019, 11:23 PM
برقارو خاموش کنید
هدفونو بذارید
چه خوابایی رو پلی کنید
چشاتونو ببندید
و صدا رو زیاد کنید...

شروع اهنگ

چه ترانه باحالی

(sm81)

hoohoo
06-24-2019, 11:24 PM
آخه چراااا ؟ (sm88)(sm88)(sm88)(sm88)

masoud741
06-24-2019, 11:29 PM
بهمن آرامی کیه ؟

ترانه سرا

Hosein333
06-25-2019, 12:14 AM
برقارو خاموش کنید
هدفونو بذارید
چه خوابایی رو پلی کنید
چشاتونو ببندید
و صدا رو زیاد کنید...

شروع اهنگ

چه ترانه باحالی

چه خوابایی رو منم دوست دارم اکثرا شبا وقتی میخوام بخوابم گوش میکنم

nasernew
06-25-2019, 01:47 AM
بهتر نخوند (sm59)
چی بود مثلا ترانه ش (sm50)
اصن از این ترانه های این جوری ندوص
کودکانه س (sm25)

نه .. خوبه که .. میگه اگه من نباشم کی لباساتو مرتب میکنه ؟ کی ظرفاتو میشوره ؟ .. خیلی بامفهومه که .. آموزنده است .. نظافت رو تبلیغ میکنه(sm2)

me16
06-25-2019, 03:59 AM
نه .. خوبه که .. میگه اگه من نباشم کی لباساتو مرتب میکنه ؟ کی ظرفاتو میشوره ؟ .. خیلی بامفهومه که .. آموزنده است .. نظافت رو تبلیغ میکنه(sm2)

کی از پشت لباست رو میبنده (sm128)

Hosein333
06-25-2019, 04:45 AM
کی از پشت لباست رو میبنده (sm128)

اینو مهسا ناوی خونده بود
(sm25)

Hosein333
06-25-2019, 04:47 AM
انقدر بدم میاد یه خواننده یه اهنگ دو بار بخونه
کشتی ۱
کشتی ۲
خوب اگه شما خواننده ایی یه کشتی بده که به همه کشتی های عالم بیارزه

entehaa
06-25-2019, 07:28 AM
بهمن ارامی جزو اون دسته ست که میخواد با شایعه پراکنی اسم در کنه. جدی نگیریدش

Farbod-7
06-25-2019, 01:51 PM
طرفداران سینا پارسیان کشتی 2 منتشر شد (sm2)
با اجازه دوستان اسم این گروه رو کشتی سازان می گذاریم(sm2)

Hosein333
06-25-2019, 02:15 PM
اینا اگه کشتی ساز بودن یه کشتی خوب میساختن

نه کشتی ۱ کشتی ۲ درست کنن
انگار سریاله

ebihamed
06-25-2019, 06:20 PM
طرفداران سینا پارسیان کشتی 2 منتشر شد (sm2)
با اجازه دوستان اسم این گروه رو کشتی سازان می گذاریم(sm2)

کشتی سازان زیاده واسه اینا همون گروه قایق شکسته کافیه

ebihamed
06-25-2019, 06:22 PM
یکی از کارهای آرشیوی که از آلبوم طرفدار حذف شده بود و دموش رو قبلا اینجا گذاشته بودم رسیده به دستم اگه ترک بعدی زد جاده خاکی همینجا قول میدم پخشش کنم البته کار اتوده و تنظیم و میکس و مستر نهایی نشده

me16
06-25-2019, 07:12 PM
یکی از کارهای آرشیوی که از آلبوم طرفدار حذف شده بود و دموش رو قبلا اینجا گذاشته بودم رسیده به دستم اگه ترک بعدی زد جاده خاکی همینجا قول میدم پخشش کنم البته کار اتوده و تنظیم و میکس و مستر نهایی نشده

تک خوری نکن داداش، بده همه حالش رو ببریم (sm74)

nasernew
06-25-2019, 08:23 PM

دمت گرم .. ممنون .. (sm10).. به احتمال زیاد میزنه جاده خاکی .. پس زودتر بزار (sm127)

masoud741
06-25-2019, 10:08 PM

نه داداش کار بعدی خوبه ولی تو واسه احتیاط همین الان بفرست

masoud741
06-25-2019, 10:08 PM

نه داداش کار بعدی خوبه ولی تو واسه احتیاط همین الان بفرست

hoohoo
06-25-2019, 11:02 PM

آره خیلی
یاد ترانه ی استاد بزرگ می ندازه منُ
ک می فرمایند :
کی از پشت لباستُ می بنده ؟ (sm25)

hoohoo
06-25-2019, 11:04 PM

(sm74)

ebihamed
06-25-2019, 11:10 PM
یه کم صبور باشین قول میدم براتون بذارمش تایم آهنگ هم حدود 5 دقیقه هستش توشم ساکسیفون زده محشر

Hosein333
06-25-2019, 11:40 PM

فعلا نفرست این اهنگ دور شدی واسه یکسال بسه (sm2)بزار از چشممون بیفته بعد بزارش (sm70)

nasernew
06-25-2019, 11:41 PM
فعلا نفرست این اهنگ دور شدی واسه یکسال بسه (sm2)بزار از چشممون بیفته بعد بزارش (sm70)

(sm2)

nasernew
06-25-2019, 11:43 PM
یه کم صبور باشین قول میدم براتون بذارمش تایم آهنگ هم حدود 5 دقیقه هستش توشم ساکسیفون زده محشر

باشه .. بچه ها یک ساعت صبور باشین میزاره .. یک ساعت که چیزی نیست .. (sm70)

دور از شوخی هر موقع بزاری مهم نیست به هر حال دستت درد نکنه

ebihamed
06-26-2019, 12:02 AM
باشه .. بچه ها یک ساعت صبور باشین میزاره .. یک ساعت که چیزی نیست .. (sm70)

دور از شوخی هر موقع بزاری مهم نیست به هر حال دستت درد نکنه

بگذریم بهتره منتظره کار بعدی باشیم فقط امیدوارم با پروژه ی کشتی 3 همزمان نشه خخخخخ

9NIMA1
06-26-2019, 01:13 AM

الان میان میگن عههه این چه کار بدیه(sm51) شادمهر راضی نیست و ما به هر راهی بره ادامه میدیمش(sm59)

entehaa
06-26-2019, 07:51 AM
دموش کدوم بود

Hosein333
06-26-2019, 02:03 PM
بگذریم بهتره منتظره کار بعدی باشیم فقط امیدوارم با پروژه ی کشتی 3 همزمان نشه خخخخخ

اتفاقا مصادف هست با کشتی ۳

ebihamed
06-26-2019, 03:03 PM
دموش کدوم بود
وقتی جادوی نگاهت قلب سنگمو شکسته
تو رو میتونم ببینم حتی با چشمای بسته

Hosein333
06-26-2019, 07:28 PM

عمرا اگه اقای ایمنی اینطور شعر بگه
تورو میتونم ببینم حتی با چشمای بسته خیلی قشنگه

Farbod-7
06-26-2019, 08:23 PM

یعنی امید داری شادمهر کاری بسازه دوباره؟
بیخیال بفرست بشنویم همینو ، چند ماه پیش گفتم دیگه باید دلمون به همین اتودها خوش باشه

ebihamed
06-26-2019, 09:37 PM
عمرا اگه اقای ایمنی اینطور شعر بگه
تورو میتونم ببینم حتی با چشمای بسته خیلی قشنگه

ترانه از پویا حسین خانی هستش

ebihamed
06-26-2019, 09:39 PM
یعنی امید داری شادمهر کاری بسازه دوباره؟
بیخیال بفرست بشنویم همینو ، چند ماه پیش گفتم دیگه باید دلمون به همین اتودها خوش باشه

آره فربد جان خودشم کار ساخته فقط باید تصمیم به پخش بگیره به کارهای آینده البته اگه وسطش باز نره با پارسیان خیلی امیدوارم چون خودش کار ساخته با قربانپورم کار دارن یکی از کارهاشون خیلی قشنگه امیدوارم حتما حتما پخش بشه

me16
06-26-2019, 09:39 PM
تا حالا بهت نگفتم وقتی میخندی کنارم
دوس دارم قلبمو آروم روی قلب تو بذارم
تا حالا بهت نگفتم به تو وقتی خیره میشم
همش از خودم میپرسم که چقدر میمونی پیشم
تا حالا بهت نگفتم پشت این نگاه مغرور
یه نفر هست که همیشه نگرانت بوده از دور
وقتی که جادوی نگاهت دل سنگمو شکسته
تورو میتونم ببینم حتی با چشمای بسته
تا حالا بهت نگفتم واسه داشتنت حسودم
وقتی عاشقم نبودی عاشق هیشکی نبودم
تا حالا بهت نگفتم چرا ساکتم همیشه
واسه دیدنت نمیخوام حتی یک لحظه هدر شه

me16
06-26-2019, 09:40 PM
آره فربد جان خودشم کار ساخته فقط باید تصمیم به پخش بگیره به کارهای آینده البته اگه وسطش باز نره با پارسیان خیلی امیدوارم چون خودش کار ساخته با قربانپورم کار دارن یکی از کارهاشون خیلی قشنگه امیدوارم حتما حتما پخش بشه

آقا بذار ما هم گوش بدیم (sm81)

masoud741
06-26-2019, 11:39 PM

کار بعدی همین ترانست ک با قربانپور کار کرده و ی عیدی خیلی خوب قراره بهمون بده اونم ی آهنگ با آهنگسازی و تنظیم خودش... منتظر باشید کارای خوب و خبرای خوبی تو راهه

hoohoo
06-27-2019, 12:00 AM
کار بعدی همین ترانست ک با قربانپور کار کرده و ی عیدی خیلی خوب قراره بهمون بده اونم ی آهنگ با آهنگسازی و تنظیم خودش... منتظر باشید کارای خوب و خبرای خوبی تو راهه
چ با اطمینان می گی (sm81)

masoud741
06-27-2019, 12:16 AM
چ با اطمینان می گی (sm81)

آره خیالت راحت...کار بعدی با قربانپور خیلی خوب شده کار خودشم ک همیشه عالی بوده

ebihamed
06-27-2019, 01:02 AM

بیت اول میگه تا حالا بهت نگفتم وقتی میرقصی کنارم

ebihamed
06-27-2019, 01:05 AM

و البته ترجیع بند هم میگه

me16
06-27-2019, 01:39 AM
و البته ترجیع بند هم میگه

من فقط ترانه رو دیدم بودم، نشنیدم کارو که :-(

Hosein333
06-27-2019, 04:11 AM

عجب شعر زیبایی

ebihamed
06-27-2019, 10:23 AM
من فقط ترانه رو دیدم بودم، نشنیدم کارو که :-(

متوجه ام خواستم غلطهای متن رو بگم

masoud741
06-27-2019, 10:31 AM
متوجه ام خواستم غلطهای متن رو بگم

داداش بفرست بیاد گوش کنیم

Hosein333
06-27-2019, 11:44 AM
نه نفرست بزار فعلا با اهنگ‌ دور شدی حال کنیم فعلا از چشمم نیوفتاده (sm51)

Farbod-7
06-27-2019, 01:19 PM
آهنگ بعدی اگه با قربانپوره یه گندی مثل کار قبلی میسازه رابطه ه اگه خوب شد به خاطر تنظیم شادمهر بود
اهنگو بزار بشنویم قربانپور و امثالهم اگه کار بساز بودن الان خودشون یه کاره ای بودن

9NIMA1
06-27-2019, 07:04 PM
آهنگ بعدی اگه با قربانپوره یه گندی مثل کار قبلی میسازه رابطه ه اگه خوب شد به خاطر تنظیم شادمهر بود
اهنگو بزار بشنویم قربانپور و امثالهم اگه کار بساز بودن الان خودشون یه کاره ای بودن

(sm93)

hoohoo
06-29-2019, 08:41 PM
آره خیالت راحت...کار بعدی با قربانپور خیلی خوب شده کار خودشم ک همیشه عالی بوده

آهنگسازی ، تنظیم ؟(sm50)

edvin242
06-30-2019, 12:23 PM
ناصر جان خیلی وقت پیش هم که آلبومهای تجربه کن و تصویر اومد و تازه شروع کرده بود به نساختن من چون مطلع بودم میگفتم که شادمهر خودش دوست نداره کار بسازه و همون فرشبافی که الان شادمهر گذاشتش کنار و شرایط فرقی نکرده بهش خیلی اصرار میکرد که خود شادمهر تو اون آلبومها کار بسازه خصوصا تو آلبوم تصویر کاملا میشه احساس کرد که شادمهر در نهایت شکم سیری اون دو تا ملودی رو ساخته و تازه حال نداشته تنظیم کنه داده به بقیه تنظیم کنن خودتون میتونین مقایسه کنین ببینین تصویر و نقطه ضعف چقد با روزای اوج شادمهر فاصله دارن . الانم که ادامه ی همون وضعیته تازه بدتر که دیگه پای پارسیان و ایمین به کارای شادمهر باز شده که امیدوارم لااقل بعد از حواشی دور شدی شادمهر لااقل اونا رو بیخیال بشه در کل بله همه میدونیم شادمهر هنرمند بزرگیه و اگه الان میگیم اسطوره بهش به خاطر شروع خیره کننده ش با بهار من مسافر تا آلبوم طرفداره که با وجود برخی کارایی که بهش انتقاد وارد بود اما اونام میشه گذاشت به حساب ریسک پذیری شادمهر ولی الان در حال حاضر فرق شادمهر در زمینه ی پخش این کارای مارکتی با امثال سامان جلیلی مهدی احمدوند چیه ؟ به نظرم تنها فرقش وکال فوق حرفه ای تر شادمهر نسبت به اوناست و گرنه از نظر ملودی و تنظیم در همون حده واسه همینه که نمیشه شادمهر رو با بزرگان موسیقی یکی دونست چون یه واقعیته که شادمهر به کارنامه ش خیانت میکنه و اونا خیلی مواظب بودن خصوصا تو سالهای اوجشون خیلی عالی بود آثارشون الان دیگه نمیشه فرضا از ابی که از اون صدای نابش چیزی نمونده توقع زیادی داشت اینا دیگه نمره ی قبولی و استادی رو همون دهه ی پنجاه و شصت و هفتاد و اوایل هشتاد گرفتن الان واسه دل خودشون و هواداراشون و عشق به این کار میخونن اما شادمهر الان تو سن و سالیه که باید کارایی پخش کنه اوج بلوغ هنری شادمهر باشه واقعا در شأن یه هنرمند اسطوره ی چهل و هفت ساله هست که همچنان کارای عشقی و ضد عشق بخونه انقده دور شدی و مجبور شدی و سنتور شدی و .... واقعا شما به کار غریبه تو آلبوم دهاتی گوش کنین اون کار رو تو حوالی سی سالگی خونده معبود رو در حوالی بیست و چهار سالگی خونده اون کارا شادمهر رو واسه یه نسل که خودمم سال 77 شناختمش و طرفدارش شدم تبدیل به یه بت کرد اونم یه بتی که هنوز اون طرفداری نسل اولش با وجود تموم نا امیدی که از برگشتن شادمهر به همون روزاش دارن اما چون از پتانسیلش آگاهن ازش دست نمیکشن

فرمایشات شما کاملا درسته به عقیده بنده. وفقط کامنت گذاشتم که بگم موبه مو حرفات قبول دارم. یعنی قشنگ شرح دادی که واقعیت چیه......
فقط یک نکته ما کنسرتی بودن شادمهر فراموش کردیم. شادمهر اهنگ میسازه که وقتی میره کنسرت طرف برقص و شاد باشه و به قول خودمون قر بده و دیگه اون شادمهری که دهاتی وادم وحوا و هزار ویک شب میخونه باید قبول کنیم که مدت هاست تموم شده ولی نمیدونم چرا دوست داریم خودمون گول بزنیم. شادمهر فکر تجاری بودن کنسرت هاش وفروش بلیط هاست به عقیده من

entehaa
06-30-2019, 02:28 PM
شادمهر با نگاهی که بازار موسیقی داره کار خودشو پیش میبره وگرنه اگه مثل شماها فکر میکرد و میگفت حالا چون البوم های داخلیم موفق بوده بزا تو همون سبک ادامه بدم شک نکنید مثل همه هم دوره های خودش الان مفقود و فراموش شده بود. ولی همچنان داره رکورد دانلود میزنه و تنها دلیلش هوش بالا و فرار از تکرار حتی به قیمت تنزلی هست که پذیرفته به جون بخره ولی دچار تکرار نشه.

ebihamed
07-01-2019, 09:23 AM
شادمهر با نگاهی که بازار موسیقی داره کار خودشو پیش میبره وگرنه اگه مثل شماها فکر میکرد و میگفت حالا چون البوم های داخلیم موفق بوده بزا تو همون سبک ادامه بدم شک نکنید مثل همه هم دوره های خودش الان مفقود و فراموش شده بود. ولی همچنان داره رکورد دانلود میزنه و تنها دلیلش هوش بالا و فرار از تکرار حتی به قیمت تنزلی هست که پذیرفته به جون بخره ولی دچار تکرار نشه.
رکورد دانلود خیلی اهمیتش کمتر از خراب کردن کارنامه ی یک هنرمنده شما ده سال دیگه نمیتونی بیای از دور شدی همچنان یاد کنی اما میتونی هنوز از شاهکارهای خودش یاد کنی

Hobbit
07-01-2019, 10:25 AM
رکورد دانلود خیلی اهمیتش کمتر از خراب کردن کارنامه ی یک هنرمنده شما ده سال دیگه نمیتونی بیای از دور شدی همچنان یاد کنی اما میتونی هنوز از شاهکارهای خودش یاد کنی

لایک

entehaa
07-01-2019, 05:15 PM
پول همه جا حرف اولو میزنه

Gsshop
07-01-2019, 07:21 PM
پول همه جا حرف اولو میزنه

(sm59) کس نگو مومن

entehaa
07-01-2019, 09:39 PM
اینم همون اهنگ پخش نشده «تا حالا بهت نگفتم»»

Farbod-7
07-01-2019, 09:40 PM

یعنی به نظرت 10 ترک میلاد هاشمی بسازه و یک دونه و فقط یک دونه خودش بین این 10 تا تنظیم کنه همون یک دونه عامل بدبختی و تکرارش میشه؟
کل این حرفی که زدی گول زدن خودته فقط

9NIMA1
07-01-2019, 10:16 PM

همین یه تیکه دمو رو گوش کنی میفهمی که خودش خوب بلده از تکرار فرار کنه و لازم به افراد دیگه‌ای نیست!
همین چند ثانیه به کل اهنگای اخیر میارزه

Hobbit
07-01-2019, 10:23 PM
همین یه تیکه دمو رو گوش کنی میفهمی که خودش خوب بلده از تکرار فرار کنه و لازم به افراد دیگه‌ای نیست!

این حرف هم بیگ لایک

ebihamed
07-01-2019, 11:26 PM

خوب دموشم لو رفت همونی که میگفتم

ebihamed
07-01-2019, 11:27 PM

البته کار کاملا خام و اتوده اگه اون زمان یه تنظیم میکرد و میکس و مسترینگ میشد عالی میشد

9NIMA1
07-01-2019, 11:38 PM
البته کار کاملا خام و اتوده اگه اون زمان یه تنظیم میکرد و میکس و مسترینگ میشد عالی میشد

آره قشنگ باید یه سر و شکل حسابی بهش بده فوق‌العاده میشه

imnuot
07-02-2019, 06:42 AM
داداش اینم تیکه اولش خخخ کمک کنین کاملش کنیم (sm70)(sm118)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%AA_%D9%86%DA%AF%D9%81%D8%AA%D9%85.mp3.html

entehaa
07-02-2019, 07:21 AM
من از تصمیمات اخیرش دفاع نکردم و منکر اینم نیستم که خودش بسازه زمین تا اسمون فرق داره با اینا گفتم نگاهش به بازار موسیقیه یعنی میخواد چیزی بخونه که تو بازار کشش داشته باشه مثلا همین اهنگ تاحالا بهت نگفتم درسته از نظر تنظیم و شعر و ملودی کاملا تازست ولی ایا واقعا مخاطب عام اینو گوش میده؟ سلیقه و انتظار مخاطب عام با مال ما کاملا فرق داره و شادمهرم دیگه مثل گذشته همچین اهنگهایی رو پخش نمیکنه و بجاش چیزی میخونه که تو بازار بگیره

entehaa
07-02-2019, 08:28 AM
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه
یادت نیاد که تولدم چند پاییزه

هرکدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته
چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته

یه روزی میاد سالی یه بارم یاد هم نیایم
..‌‌‌‌‌‌‌..

ebihamed
07-02-2019, 09:13 AM
من از تصمیمات اخیرش دفاع نکردم و منکر اینم نیستم که خودش بسازه زمین تا اسمون فرق داره با اینا گفتم نگاهش به بازار موسیقیه یعنی میخواد چیزی بخونه که تو بازار کشش داشته باشه مثلا همین اهنگ تاحالا بهت نگفتم درسته از نظر تنظیم و شعر و ملودی کاملا تازست ولی ایا واقعا مخاطب عام اینو گوش میده؟ سلیقه و انتظار مخاطب عام با مال ما کاملا فرق داره و شادمهرم دیگه مثل گذشته همچین اهنگهایی رو پخش نمیکنه و بجاش چیزی میخونه که تو بازار بگیره
متاسفانه کاملا نظرات خیلیامون با شما در تضاده
شادمهر اول باید مخاطب خودشو راضی کنه که تعدادشون کم نیست
مگه آلبوم طرفدار با اون همه نبوغ واسه مخاطب عام ساخته شده بود ولی عام و خاص همه ازش لذت بردن
سالهای سال خودش کارهای شاهکار خوند و عام و خاص و هوادارش لذت بردن بعد چجوری یهو تصمیم گرفت دور شدی و امثالهم رو به عنوان کار عامه پسند بخونه؟؟؟

GreenWorld
07-02-2019, 09:35 AM

اهنگ دور شدی خیلی خوب نبود متوسط بود ولی الان که این دمو رو گوش دادم میبینم از این اهنگ که خودش ساخته خیلی بهتره،،،این تو مایه های شیلا میلایه(sm25)

GreenWorld
07-02-2019, 09:43 AM
مگه آلبوم طرفدار با اون همه نبوغ واسه مخاطب عام ساخته شده بود ولی عام و خاص همه ازش لذت بردن
سالهای سال خودش کارهای شاهکار خوند و عام و خاص و هوادارش لذت بردن بعد چجوری یهو تصمیم گرفت دور شدی و امثالهم رو به عنوان کار عامه پسند بخونه؟؟؟

کارای خاص شادمهر مثه این دمو در حد همون"بغض" و "شیلا"و غیره است که شادمهر با اینا معروف نشده بلکه با تقدیر و یکاری کن و سبب و دهاتی و هزار و یک شب و مسافر معروف شده،،،،اگه دنبال موسیقی خاص میگردین برین حامی گوش کنین که صداش پر از تکنیکه ولی اهنگاش دو پول نمیرزه خودشم فک میکنه خاص پسنده،کلا هرکی طرفدار نداره یا طرفداراش از بین میرن میگه ما گوشای خاص مارو گوش میکنن،البته اینو نگه چی بگه،،،ولی امثال نیما مسیحا رو ادم باید نگا کنه که هم اههنگ خوب میخونه هم صداش پر از تکنیکه و هم کار دوزاری نمیخونه،اهنگسازم باید مثه علیرضا افکاری بود که بر اساس سلیقه ی مخاطب بهترینو میسازه و هم اینکه موسیقیش فاخره،،،حالا شما صد بگو این اهنگو چون شادمهر خودش ساخته قشنگه،نه اتفاقا گول نزنین خودتونو دو روزم همچین اهنگیو پشت سرهم پلی نمیکنین که اگرم بکنین فقط واسه اسم شادمهره که بگین اره نگا چون خودش ساخته چی ساخته(sm50)

ebihamed
07-02-2019, 10:40 AM
کارای خاص شادمهر مثه این دمو در حد همون"بغض" و "شیلا"و غیره است که شادمهر با اینا معروف نشده بلکه با تقدیر و یکاری کن و سبب و دهاتی و هزار و یک شب و مسافر معروف شده،،،،اگه دنبال موسیقی خاص میگردین برین حامی گوش کنین که صداش پر از تکنیکه ولی اهنگاش دو پول نمیرزه خودشم فک میکنه خاص پسنده،کلا هرکی طرفدار نداره یا طرفداراش از بین میرن میگه ما گوشای خاص مارو گوش میکنن،البته اینو نگه چی بگه،،،ولی امثال نیما مسیحا رو ادم باید نگا کنه که هم اههنگ خوب میخونه هم صداش پر از تکنیکه و هم کار دوزاری نمیخونه،اهنگسازم باید مثه علیرضا افکاری بود که بر اساس سلیقه ی مخاطب بهترینو میسازه و هم اینکه موسیقیش فاخره،،،حالا شما صد بگو این اهنگو چون شادمهر خودش ساخته قشنگه،نه اتفاقا گول نزنین خودتونو دو روزم همچین اهنگیو پشت سرهم پلی نمیکنین که اگرم بکنین فقط واسه اسم شادمهره که بگین اره نگا چون خودش ساخته
چی ساخته(sm50)
اگه یه جا تو کامنتهای من خوندین که گفتم این آهنگ تو مایه های سبب و تقدیره جایزه دارین چرا بدون دقیق خوندن هر کامنتی اونو ریپلی میکنین
بله این آهنگ کاملا اتود و خام هستش و تو دسته ی کارهایی از شادمهر قرار میگیره که چالشی هستش
البته یه کار خام که هیچ تنظیمی نشده رو نمیشه با یه کار تنظیم و میکس و مسترینگ شده مقایسه کرد که البته شما اینکار رو کردی
مشکلی نیست فقط من حرفی از لول این آهنگ نزدم تنها گفتم این آهنگ خام و اتود توش خلاقیت داره و این اصلا ربطی به اینکه بگم در سطح تقدیره نداشت
به خاطر همین خام بودن و قضاوتی که قراره روش بشه من کار رو نذاشتم اینجا

entehaa
07-02-2019, 11:40 AM
من نمیدونم مشکل از بیان منه یا فهم شما! اتفاقا البوم طرفدار اهنگی شبیه تاحالا بهت نگفتم نداشت و شادمهر در این البوم اهنگهاشو خیلی به سلیقه مردم نزدیک کرده بود. اره سالهای ساله داریم از اهنگهاش لذت میبریم ولی یه سری اهنگ هم مثل بغض و حالا بیا اینجا و....‌‌داره که هرچند برای منه هوادار لذت بخشه ولی بقیه لذت نبردن

ebihamed
07-02-2019, 12:19 PM
من نمیدونم مشکل از بیان منه یا فهم شما! اتفاقا البوم طرفدار اهنگی شبیه تاحالا بهت نگفتم نداشت و شادمهر در این البوم اهنگهاشو خیلی به سلیقه مردم نزدیک کرده بود. اره سالهای ساله داریم از اهنگهاش لذت میبریم ولی یه سری اهنگ هم مثل بغض و حالا بیا اینجا و....‌‌داره که هرچند برای منه هوادار لذت بخشه ولی بقیه لذت نبردن
مودب بحث کردن کار اصلا سختی نیست
جوابتو مثل خودت نمیدم چون میشم یکی مثل خودت
شما هنوز فرق کار اتود با کار تنظیم شده رو نمیدونی اگه هم بدونی اتفاقا تا حالا بهت نگفتم دقیقا یه کار مثل امون از تو میتونست باشه توی آلبوم
که حذف شد شما خودت حرف خودتو نقض میکنی اولش میگی شادمهر امثال دور شدی رو خوند که به سلیقه ی عام نزدیک بشه بعد میگی اتفاقا
طرفدار واسه مخاطب عام بود پس اگه اینطوره خودش داشت به بهترین نحو واسه مخاطب عام کار میساخت چه احتیاجی به پارسیان داشت؟؟؟
بهتره وقتی نمیتونم با شعور بحث کنیم با هم پس کامنت همدیگه رو ریپلی نکنیم

entehaa
07-02-2019, 01:59 PM
مودب بحث کردن کار اصلا سختی نیست
جوابتو مثل خودت نمیدم چون میشم یکی مثل خودت
شما هنوز فرق کار اتود با کار تنظیم شده رو نمیدونی اگه هم بدونی اتفاقا تا حالا بهت نگفتم دقیقا یه کار مثل امون از تو میتونست باشه توی آلبوم
که حذف شد شما خودت حرف خودتو نقض میکنی اولش میگی شادمهر امثال دور شدی رو خوند که به سلیقه ی عام نزدیک بشه بعد میگی اتفاقا
طرفدار واسه مخاطب عام بود پس اگه اینطوره خودش داشت به بهترین نحو واسه مخاطب عام کار میساخت چه احتیاجی به پارسیان داشت؟؟؟
بهتره وقتی نمیتونم با شعور بحث کنیم با هم پس کامنت همدیگه رو ریپلی نکنیم
تاحالا بهت نگفتم حذف شد از البوم چون نخواست از سلیقه مردم زیاد دور بشه این بار سوم که اینو گفتم! پسر خوب من اندازه سن تو موسیقی گوش دادم پس بحث اتود و این چیزارو پیش نکش
اره بهتره این بحثو ادامه ندیم چون معمولا کسایی که زیادی دم از یه چیزی میزنن خودشون تهی از اونن و به احترام شادمهر بهتره بحث ادامه پیدا نکنه

9NIMA1
07-02-2019, 02:11 PM
اهنگ دور شدی خیلی خوب نبود متوسط بود ولی الان که این دمو رو گوش دادم میبینم از این اهنگ که خودش ساخته خیلی بهتره،،،این تو مایه های شیلا میلایه(sm25)

همین یه ذره دمو صد درجه بهتر از دور شدی کور شدی اسکل شدیه! (sm2)

9NIMA1
07-02-2019, 02:15 PM
ضمناً من همون شیلا رو هم ترجیح میدم به آهنگای جدید. برو نبوغ توی تنظیمشو دقیق گوش کن بعد بیا

severi
07-02-2019, 02:17 PM
سلام بچه های موزیک باران.بازم که دارین سر ساختن و نساختن ملودی شادمهر جنگ میکنین.عجب بحث تکراری(sm25)

severi
07-02-2019, 02:21 PM
راستی این دمویی که پخش شده من کاملشو دارم.چیز خاصی رو از دست ندادین.تنظیم هم که نداره و اتوده.ولی نبوغ توش موج میزنه.انشالله زودتر لو بره همتون بشنوین(sm174)

Farbod-7
07-02-2019, 02:45 PM

واقعا همین میکس ساده صداش تو این دمو می ارزه به کل دوتا البوم آخر

Hosein333
07-02-2019, 02:47 PM
ضمناً من همون شیلا رو هم ترجیح میدم به آهنگای جدید. برو نبوغ توی تنظیمشو دقیق گوش کن بعد بیا

(sm10)

Farbod-7
07-02-2019, 02:49 PM
تاحالا بهت نگفتم حذف شد از البوم چون نخواست از سلیقه مردم زیاد دور بشه این بار سوم که اینو گفتم! پسر خوب من اندازه سن تو موسیقی گوش دادم پس بحث اتود و این چیزارو پیش نکش
اره بهتره این بحثو ادامه ندیم چون معمولا کسایی که زیادی دم از یه چیزی میزنن خودشون تهی از اونن و به احترام شادمهر بهتره بحث ادامه پیدا نکنه

واقعا خسته نشدی از این سلیقه مردم و تکراری نشدن و به روز بودن و این حرفا
اینا چیه واقعا؟
سیناپارسیان به روزه؟ اینکه مقلده خود شادمهره
میلاد هاشمی به روزه؟ این آهنگ دور شدی که کپی ضعیفی از تنظیمای خود شادمهره
سه کلمه تو این آهنگ کشیده میشه تحریر داده میشه که جز ملودی اصلی نیست و خود شادمهر اضافه کرده که میدونم از همینا خوشت اومده بعد تو دنبال بروز بودنی و ملاکت سینا پارسیانه؟

Hosein333
07-02-2019, 02:54 PM
شیلا رو باید با صدای بلند گوش کنی تا بفهمی موزیک یعنی چی
عشق میکنه آدم

ebihamed
07-02-2019, 03:21 PM
ادعای الکی نکن کوچولو وقتی اصلا سن منو نمیدونی اون موقع که من کاست بهار من رو خریدم احتمالا به دنیا هم نیومده بودی
وقتی حرف زدن بلد نبودی من موسیقی های بابک بیات و واروژان و منفردزاده و چشم آذر و امثالهم رو از بر بودم
از نوع کامنتهاتم معلومه چه موسیقی هایی گوش کردی وقتی که دور شدی واست شاهکاره
جواب کامنت قبلیمو نتونستی بدی عصبانی تر جواب دادی
شما تکلیفتو با خودت مشخص کن وقتی میگی طرفدار عامه پسنده پس چرا میگی همکاری با پارسیان به دلیل عامه پسند شدن کارهاست
چند چندی
دیگه هم منو ریپلی نکن خواهشا

ebihamed
07-02-2019, 03:25 PM
راستی این دمویی که پخش شده من کاملشو دارم.چیز خاصی رو از دست ندادین.تنظیم هم که نداره و اتوده.ولی نبوغ توش موج میزنه.انشالله زودتر لو بره همتون بشنوین(sm174)
دقیقا حرف منم همینه توش نبوغه و همین اتود هنوزم به شکلش تو مارکت کاری نیومده مثل دور شدی نیست که صد جور از اون سبک رو حمید عسکری و سامان جلیلی خوندن شک نکن تنظیم میشد میترکوند

GreenWorld
07-02-2019, 03:42 PM

خب شما لطفا همین دمو رو گوش کن و امون از تو و شیلا و بغض و بقبه ی مزخرفاتی که ساخته،بزار بقیه با اهنگای خوبش لذت ببرن مثه طرفدار و تقدیر و انتخاب و تنهاییام و روز سرد،، حالا چه خودش بسازه چه دیگران،مهم کیفبت کاره،،مگه هرچی خودش ساز زد دیگه اوکیه؟!خب بخوام ویولون گوش بدی برو بیژن مرتضوی گوش بده تا صبح واست ویولون میزنه ولی هیشکی بیس ساله اهنگاشو گوش نمیده چون خودشو به روز نکرده سعی بر این داشته به هرشکلی شده خودش بسازه که نگن وای این موزیسینه چرا اهنگارو خودش نمیسازه و الانم اهنگای دیگرانو میخونه که انتخاباش افتضاحه بر عکس شادمهر که همیشه سلیقه ی هنریش خوب و انتخاباش متوسط رو به بالا بوده.
شما عزیزم همین دمورو گوش حال کن اگه سلیقت در همین حده،بحثی نیس(sm172)

GreenWorld
07-02-2019, 03:49 PM
ادعای الکی نکن کوچولو وقتی اصلا سن منو نمیدونی اون موقع که من کاست بهار من رو خریدم احتمالا به دنیا هم نیومده بودی
وقتی حرف زدن بلد نبودی من موسیقی های بابک بیات و واروژان و منفردزاده و چشم آذر و امثالهم رو از بر بودم
شما تکلیفتو با خودت مشخص کن وقتی میگی طرفدار عامه پسنده پس چرا میگی همکاری با پارسیان به دلیل عامه پسند شدن کارهاست
چند چندی

شما دارای عمر نوح و تجربه ی کار با بزرگان جهان،شما موسیقیه فاخر گوش ده و ماها هیچ ندون،،شما تهیه کننده البوم بهار من اصلن نوازندش،اینا همه درست،ولی خواهشا نگو اهنگا تاحالا بهت نگفتم و امون از تو و حالا بیا اینجا و اونجا نه از این دور شدی قشنگتره که اگه بگی نشون دهنده ی تعصبته،،،باز نمیدونم چی بود لااقل از همکاریش با پویان تعریف میکردی قبلا نمیدونم سر و سری با اون داشتی که با این یکی نداری،خدا داند،،،،منم گفتم این کار دور شدی اصن خیلی خوب نیس،متوسطه ولی از این تاحالا بهت نگفتم و امون از تو و امثالش خیلی خیلی بهتره..دلیل نمیشه هیشکی نفهمه موسیقی هم فقط شما و کسایی که هم نظرتن موسیقی بفهمن(sm178)

ebihamed
07-02-2019, 03:49 PM
خب شما لطفا همین دمو رو گوش کن و امون از تو و شیلا و بغض و بقبه ی مزخرفاتی که ساخته،بزار بقیه با اهنگای خوبش لذت ببرن مثه طرفدار و تقدیر و انتخاب و تنهاییام و روز سرد،، حالا چه خودش بسازه چه دیگران،مهم کیفبت کاره،،مگه هرچی خودش ساز زد دیگه اوکیه؟!خب بخوام ویولون گوش بدی برو بیژن مرتضوی گوش بده تا صبح واست ویولون میزنه ولی هیشکی بیس ساله اهنگاشو گوش نمیده چون خودشو به روز نکرده سعی بر این داشته به هرشکلی شده خودش بسازه که نگن وای این موزیسینه چرا اهنگارو خودش نمیسازه و الانم اهنگای دیگرانو میخونه که انتخاباش افتضاحه بر عکس شادمهر که همیشه سلیقه ی هنریش خوب و انتخاباش متوسط رو به بالا بوده.

اشکال کار شما اینه که کارایی که تو فضاهای دیگه ساخته شده رو با کارهای شاخص اسلو مقایسه میکنی
شما شیلا یا امون از تو رو با دور شدی مقایسه کن نه با تقدیر . شما که سلیقه ی موسیقاییتون خوبه چرا انقد قیاس اشتباه انجام میدی در صورتی که هر کاری باید با کار سبک خودش مقایسه بشه شما سرنوشت رو با تقدیر مقایسه که و دور شدی رو با کارهای سبک خودش

GreenWorld
07-02-2019, 03:53 PM
اشکال کار شما اینه که کارایی که تو فضاهای دیگه ساخته شده رو با کارهای شاخص اسلو مقایسه میکنی
شما شیلا یا امون از تو رو با دور شدی مقایسه کن نه با تقدیر . شما که سلیقه ی موسیقاییتون خوبه چرا انقد قیاس اشتباه انجام میدی در صورتی که هر کاری باید با کار سبک خودش مقایسه بشه شما سرنوشت رو با تقدیر مقایسه که و دور شدی رو با کارهای سبک خودش

من اهنگای شادمهرو باهم مقایسه میکنم نه سبک با سبک، هر اهنگی با یه اهنگ دیگه،،،من اهنگایی که دوس دارمو گفتم،،حالا ژانرش جازه راکه پاپه سنتیه کلاسیکه واسم فرقی نمیکنه،ملودی زیبا مهمه،باهاش حال کنم لذت ببرم،با ترنس حالم عوض میشه به قدری لذت میبرم که با اسلوی ماندگار حال میکنم،،،ژانرش مهم نیس،اسلو و ترنسش مهم نیس،، ملودیه قشنگش مهم

ebihamed
07-02-2019, 04:03 PM
شما دارای عمر نوح و تجربه ی کار با بزرگان جهان،شما موسیقیه فاخر گوش ده و ماها هیچ ندون،،شما تهیه کننده البوم بهار من اصلن نوازندش،اینا همه درست،ولی خواهشا نگو اهنگا تاحالا بهت نگفتم و امون از تو و حالا بیا اینجا و اونجا نه از این دور شدی قشنگتره که اگه بگی نشون دهنده ی تعصبته،،،باز نمیدونم چی بود لااقل از همکاریش با پویان تعریف میکردی قبلا نمیدونم سر و سری با اون داشتی که با این یکی نداری،خدا داند،،،،منم گفتم این کار دور شدی اصن خیلی خوب نیس،متوسطه ولی از این تاحالا بهت نگفتم و امون از تو و امثالش خیلی خیلی بهتره..دلیل نمیشه هیشکی نفهمه موسیقی هم فقط شما و کسایی که هم نظرتن موسیقی بفهمن(sm178)

من همچین ادعایی نداشتم و ندارم این دوستمون راجب شنیدن موسیقی صحبت کرد منم جوابشو دادم من مخالف همکاریش با دیگران نیستم و اگه اون موقع از یه سری کارهای پویان دفاع کردم چون اولا قابل دفاع بود دوما لااقل پویان رو چهار نفر میشناختنهمونطور که موافق همکاریش با قربانپور هستم اما این پارسیان و خشاییو امثالهم هیچی نیستن ضمنا بدون اینکه وارد خصومت های شخصی شد خیلی قشنگ بحث کرد و به نتیجه رسید موفق باشی در آخر هیچکس از شاهکار بودن تا حالا بهت نگفتم چیزی نگفت لااقل من که نگفتم فقط از نو آوریش گفتم واسلام

ebihamed
07-02-2019, 04:06 PM
من اهنگای شادمهرو باهم مقایسه میکنم نه سبک با سبک، هر اهنگی با یه اهنگ دیگه،،،من اهنگایی که دوس دارمو گفتم،،حالا ژانرش جازه راکه پاپه سنتیه کلاسیکه واسم فرقی نمیکنه،ملودی زیبا مهمه،باهاش حال کنم لذت ببرم،با ترنس حالم عوض میشه به قدری لذت میبرم که با اسلوی ماندگار حال میکنم،،،ژانرش مهم نیس،اسلو و ترنسش مهم نیس،، ملودیه قشنگش مهم

خوب اینم نظر شماست من خودم منتقد خیلی از کارهاش از جمله بیا اینجا و غیره هستم اما معمولا کارهای چالشی رو با کارهای اسلو که تخصص شادمهره مقایسه نمیکنن چون دنیاشون متفاوته ب هر حال میتونیم هر کدوم نظر بدیم قرار نیست با هر نظر مخالف یا موافق بپریم به جون هم

Hosein333
07-02-2019, 04:19 PM
امون ازتو و حالا بیا اینجا هزاربرابر بهتر از دور شدی هستش
اونایی که موزیک میدونن چیه میفهمن حرف منو

GreenWorld
07-02-2019, 04:24 PM
خوب اینم نظر شماست من خودم منتقد خیلی از کارهاش از جمله بیا اینجا و غیره هستم اما معمولا کارهای چالشی رو با کارهای اسلو که تخصص شادمهره مقایسه نمیکنن چون دنیاشون متفاوته ب هر حال میتونیم هر کدوم نظر بدیم قرار نیست با هر نظر مخالف یا موافق بپریم به جون هم

شما الان به دوست دیگه ای پریدین و گفتین کوچولو و فلان،،،من حرفام اصلن جنبه ی توهین نداشت،،،من کل حرفم اینه شادمهر تو سبک اسلو یا ترنس میتونه خوب بسازه پس تو همونا بسازه،لازم نیس تو ژانری که خوب نیس تو اون بسازه،مثلا بیاد سنتی بسازه واسه همایون شجریان که بگیم وای شادمهر همه فن حریفه نه اینطور نیس،،بعدشم شادمهر با اون زندگی ای که الان داره کلا چون بهش خوش میگذره و به طور کلی دردی نداره نمتونیم توقع داشته باشیم در حال حاضر تقدیر بسازه چون ملودی از وجود یه نفر میاد،از دردی که میکشه میاد،یکاری کن رو گوش میکنی میفهمی چی داره میکشه شادمهر تو اون بازه زمانی یا سبب،،هرچه از دل بر اید لاجرم بر دل نشیند،،الان شادمهر زندگیش متفاوت شده،واسه همین خودش فهمیده خیلی چیز خوبی از وجودش در نمیاد،واسه همین استراحت داده به خودش،تا شاید یه زمان دیگه باز اتفاقهایی باعث تغییر احساساتش بشن که بتونه بهترین حسارو بسازه خودش که مثه اهنگ خوباشو هیشکی نمیتونه بسازه،،،چرا موسیقی داخل اهنگای بهتری رو میشنویم نسبت به لس انجلس،یکیش همین زندگی و مشقتای اجتماعی ایه که تو اینجا هست و هنرمندا از نزدیک لمسش میکنن و اونور نه و باعث میشه اثار اینور دلی تر و بگیر تر باشه.....بعدشم شادمهر الان یجورایی دنبال کار مجانیه،ازش خالص پول در بیاره،،،همه ی این عوامل باعث شده فعلن خودش نخواد بسازه یا حداقل ساخته هاشو منتشر کنه اکثریتشو

GreenWorld
07-02-2019, 04:26 PM
امون ازتو و حالا بیا اینجا هزاربرابر بهتر از دور شدی هستش
اونایی که موزیک میدونن چیه میفهمن حرف منو

اره،شما موزیک میفهمی،بقیه نه ،،،افرین(sm10)
البته درست میگی شما موزیک رو متوجه میشی ولی ملودیه خوب رو تشخیص نمیدی متاسفانه از ملودی بد،،،،که البته اینم سلیقه ایه که یا سلیقت بده یا تعصبت رو نام ها بیش از حده

entehaa
07-02-2019, 04:31 PM
اره،شما موزیک میفهمی،بقیه نه ،،،افرین(sm10)
البته درست میگی شما موزیک رو متوجه میشی ولی ملودیه خوب رو تشخیص نمیدی متاسفانه از ملودی بد،،،،که البته اینم سلیقه ایه که یا سلیقت بده یا تعصبت رو نام ها بیش از حده

خودتو خسته نکن مرغ اینا یه پا داره. اگه بهترین کار تاریخ موسیقی رو هم یه نفر بسازه بده شادمهر بخونه اینا قبول نمیکنن.
منم فقط به احترام حضور چند ساله تو این فروم دیگه این بحثو ادامه نمیدم.

entehaa
07-02-2019, 04:37 PM
چند چندی
این طرز حرف زدن خودته من الان چی بگم بهت
متاسفانه همه همینطورن سر کوچکترین اختلاف نظر اونم تو موسیقی که صفر تا صدش سلیقس مثل مرغ و خروس میپرن بهم. به احترام مشترک بودنمون تو هواداریه شادمهر هرچند جوابت تو جیبمه ولی دیگه چیزی نمیگم

ebihamed
07-02-2019, 04:50 PM
شما الان به دوست دیگه ای پریدین و گفتین کوچولو و فلان،،،من حرفام اصلن جنبه ی توهین نداشت،،،من کل حرفم اینه شادمهر تو سبک اسلو یا ترنس میتونه خوب بسازه پس تو همونا بسازه،لازم نیس تو ژانری که خوب نیس تو اون بسازه،مثلا بیاد سنتی بسازه واسه همایون شجریان که بگیم وای شادمهر همه فن حریفه نه اینطور نیس،،بعدشم شادمهر با اون زندگی ای که الان داره کلا چون بهش خوش میگذره و به طور کلی دردی نداره نمتونیم توقع داشته باشیم در حال حاضر تقدیر بسازه چون ملودی از وجود یه نفر میاد،از دردی که میکشه میاد،یکاری کن رو گوش میکنی میفهمی چی داره میکشه شادمهر تو اون بازه زمانی یا سبب،،هرچه از دل بر اید لاجرم بر دل نشیند،،الان شادمهر زندگیش متفاوت شده،واسه همین خودش فهمیده خیلی چیز خوبی از وجودش در نمیاد،واسه همین استراحت داده به خودش،تا شاید یه زمان دیگه باز اتفاقهایی باعث تغییر احساساتش بشن که بتونه بهترین حسارو بسازه خودش که مثه اهنگ خوباشو هیشکی نمیتونه بسازه،،،چرا موسیقی داخل اهنگای بهتری رو میشنویم نسبت به لس انجلس،یکیش همین زندگی و مشقتای اجتماعی ایه که تو اینجا هست و هنرمندا از نزدیک لمسش میکنن و اونور نه و باعث میشه اثار اینور دلی تر و بگیر تر باشه.....بعدشم شادمهر الان یجورایی دنبال کار مجانیه،ازش خالص پول در بیاره،،،همه ی این عوامل باعث شده فعلن خودش نخواد بسازه یا حداقل ساخته هاشو منتشر کنه اکثریتشو

من داشتم مودبانه بحث میکردم ایشون گفتن مشکل از فهم شماهاست به باقی کامنتتون هم کاری ندارم

ebihamed
07-02-2019, 04:53 PM
این طرز حرف زدن خودته من الان چی بگم بهت
متاسفانه همه همینطورن سر کوچکترین اختلاف نظر اونم تو موسیقی که صفر تا صدش سلیقس مثل مرغ و خروس میپرن بهم. به احترام مشترک بودنمون تو هواداریه شادمهر هرچند جوابت تو جیبمه ولی دیگه چیزی نمیگم

مجبورم کردی مثل خودت باهات حرف بزنم وقتی برمیگردی میگی مشکل از فهم شماست توهین رو خودت شروع کردی میتونی همه ی کامنتهای منو تو این فروم بخونی تو بدترین بحثها هم بی ادبی نکردم اما شما مجبورم کردی منم دیگه ادامه نمیدم

nasernew
07-02-2019, 09:30 PM
از یه طرف میگین علت خوندن همین آهنگای مضخرف که ساخت دیگرونه توسط شادمهر خاص بودنه که تو تکرار نیفته و از طرف دیگه میگین آهنگ شیلا یا امون از تو مضخرفن ؟ .. معلومه چون این آهنگها خیلی خاصه پس قشنگ نیست و هر کسی نمیپسنده و خاصیت خاص بودن همینه که هر کسی نپسنده .. اگه دیکشنری دارین لطفا ترحمه کلمه خاص رو حتما نگاه کنید ..خودتونو زحمت ندین ،من معنیش رو میگم .. معنی خاص : یعنی یگانه یعنی بدون مشابه یعنی منفرد یعنی همنوع اون پیدا نشه .. حالا به نظر شما آهنگ دور شدی هیچ مشابهی نداره ؟ یگانه است ؟ یا به نظر شما آهنگ شیلا بدون مشابه یا منفرده ؟ تو بین این دوتا آهنگ یه مقایسه انجام بدین ببینید کدوم یک از این سبکها مشابهشون بیشتره ..؟ شادمهر با همون امون از تو و شیلا خاص بودنش رو نشون داد که حتی خواننده های مقلد هم نتونستن مشاب اونارو بسازن و بخونن ولی تا دلتون بخواد تونستن آنگ عادت و تقدیر رو کپی کنن .. خاص بودن با قشنگ بودن فرق داره .. آهنگ دور شدی نه تنها خاص نیست بلکه قشنگ هم نیست .. اگه فرقی بین شادمهر با شهاب تیام هست واسه امثال همین آهنگهائیه که شما بهشون میگین مضخرف و فقط شادمهر توانائیه ساختنش رو داره .. برعکس آهنگی رو که حتی سینا پارسیان هم تونسته بسازه رو بهش میگین خاص .. سینا پارسیان خاصه ؟؟؟؟؟ خوبه نمردیم و معنی خاص رو فهمیدیم .. کسی که حتی تحریرهای خوانندگیش هم دزدیه چطوری میتونه خاص باشه ؟ به نظرم حسین قربانپور و وحید پویان آثارشون خیلی فنی تر و حرفه ای تر از سیناپارسیانه ... مشکل آثار اونا اینه که فقط شادمهری نیستن ولی برعکس آهنگهای سیناپارسیان اینقدر شادمهری ان که شادمهر میاد میگه من آهنگ کشتی 2 رو نمیخونم چون کاملا شبیه ساخته های منه و این سبک رو من ابداع کردم ... و مثل جنس بنجل چینی میمونه که هیچوقت نمیتونه کیفیت اورجینال رو داشته باشه

hoohoo
07-02-2019, 09:44 PM
چرا بحث می کنید
خوب یا بد یا هر دوتاش
شادمهر کارِ خودشُ می کنه (sm118)

Elenaz
07-02-2019, 09:50 PM
اگه واقعا کنسل شده کاملشو بزارید

nasernew
07-02-2019, 09:52 PM

اصلا به ما هیچ ربطی نداره که چی تو بازار کشش داره یا نداره و این مشکل بهداد کاموریه نه ما .. اصلا هم برام مهم نیست آهنگ بهت نگفتم رو مخاطب عام گوش میکنه یا نکنه ..ما که تهیه کننده اش نیستیم که دغدغه این چیزارو داشته باشیم ما فقط هواداریم .. تنها چیزی که برام مهمه اینه که من میتونم با احساسات و افکار شادمهر خو بگیرم و آهنگهایی که میسازه اینقدر به روحیات من و امثال من نزدیکه که واسه همین طرفدارش شدیم .. کسی که دنبال مخاطب عام باشه هیچوقت موفق نمیشه .. بنیامین با آهنگ دنیا دیگه مثل تو نداره اومد و مثل بمب ترکوند اما الان کجاست ؟ دیگه تو مارکت نیست چونکه دوس داشت کل دنیا آهنگاشو دوس داشته باشن و موفقم شد اما الان دیگه کسی پیگیر کاراش نیست ..
به نظر من یه هنرمند واقعی کسیه که آهنگی رو بسازه که حتی فقط 3 نفر اون آهنگ رو گوش کنن اما آهنگش تاریخ مصرف نداشته باشه و حتی بشه بعد از 20 سال بهش گوش داد و ازش لذت برد نه اینکه بیاد یه آهنگی رو بسازه که 1000 نفر گوش بدن اما بعد از یک ماه دلتو بزنه و بعدش از پلی لیستت حذفش کنی و یک بار مصرف باشه .. کیفیت بهتر از کمیته
ما مخاطبیم .. شاید طرفدار امیرتتلو باشیم و تتلو هم برای مخاطب عام کار میکنه و وظیفه شادمهر و امثال اون اینه گوش های مارو به آهنگهای بهتر عادت بده نه اینکه چون ما تتلو دوس داریم بیاد و تو سبک تتلو بخونه تا مارو راضی نگه داره ..
خاصیت شادمهر این بود که مبتکر و ابداع کننده سبکی از موسیقی تو ایران شد اگه میخواست دنبال مخاطب عام بره تواناییش رو داشت آهنگهایی مثل بگو از کجا آوردی رو بسازه و بخونه که خونده اما چرا ادام نداد چون سبک اون آهنگ تکراری بود و خیلی خواننده ها و آهنگسازها توانائی ساخت آهنگ تو اون سبک رو دارن .. یا اگه آهنگهایی که به مهستی داده رو خودش نخونده واسه این بود که اگه اینکارو میکرد سرقت هنری به حساب میومد یعنی تقلید آشکار از سبک مهستی و هایده که همه میگفتن شادمهر داره ادای مهستی رو در میاره .. چون اون آهنگهارو دقیقا تو سبک آهنگهای قدیمی مهستی ساخته بود و هیچ ارتباطی با سبک خودش نداشت .. اما با خوندن آثاری که فقط باید خودش میخوند و براش حکم اثرانگشت و امضاء داشت جایگاه خودشو تثبیت میکرد و این همون سبکیه که ما بهش میگیم شادمهری که هیچکس جز خودش نمیتونه بسازه .. آهنگ خاص مخاطب خاص میخواد و اگه شیلا رو نپسندیدین واسه اینه که آهنگش خاصه و شما هم مخاطب خاص نیستید اما همش حرف تکراریه فرار از تکرار و خاص بودن رو میزنید

hoohoo
07-02-2019, 10:04 PM
اصلا به ما هیچ ربطی نداره که چی تو بازار کشش داره یا نداره و این مشکل بهداد کاموریه نه ما .. اصلا هم برام مهم نیست آهنگ بهت نگفتم رو مخاطب عام گوش میکنه یا نکنه ..ما که تهیه کننده اش نیستیم که دغدغه این چیزارو داشته باشیم ما فقط هواداریم .. تنها چیزی که برام مهمه اینه که من میتونم با احساسات و افکار شادمهر خو بگیرم و آهنگهایی که میسازه اینقدر به روحیات من و امثال من نزدیکه که واسه همین طرفدارش شدیم .. کسی که دنبال مخاطب عام باشه هیچوقت موفق نمیشه .. بنیامین با آهنگ دنیا دیگه مثل تو نداره اومد و مثل بمب ترکوند اما الان کجاست ؟ دیگه تو مارکت نیست چونکه دوس داشت کل دنیا آهنگاشو دوس داشته باشن و موفقم شد اما الان دیگه کسی پیگیر کاراش نیست ..
به نظر من یه هنرمند واقعی کسیه که آهنگی رو بسازه که حتی فقط 3 نفر اون آهنگ رو گوش کنن اما آهنگش تاریخ مصرف نداشته باشه و حتی بشه بعد از 20 سال بهش گوش داد و ازش لذت برد نه اینکه بیاد یه آهنگی رو بسازه که 1000 نفر گوش بدن اما بعد از یک ماه دلتو بزنه و بعدش از پلی لیستت حذفش کنی و یک بار مصرف باشه .. کیفیت بهتر از کمیته
ما مخاطبیم .. شاید طرفدار امیرتتلو باشیم و تتلو هم برای مخاطب عام کار میکنه و وظیفه شادمهر و امثال اون اینه گوش های مارو به آهنگهای بهتر عادت بده نه اینکه چون ما تتلو دوس داریم بیاد و تو سبک تتلو بخونه تا مارو راضی نگه داره ..
خاصیت شادمهر این بود که مبتکر و ابداع کننده سبکی از موسیقی تو ایران شد اگه میخواست دنبال مخاطب عام بره تواناییش رو داشت آهنگهایی مثل بگو از کجا آوردی رو بسازه و بخونه که خونده اما چرا ادام نداد چون سبک اون آهنگ تکراری بود و خیلی خواننده ها و آهنگسازها توانائی ساخت آهنگ تو اون سبک رو دارن .. یا اگه آهنگهایی که به مهستی داده رو خودش نخونده واسه این بود که اگه اینکارو میکرد سرقت هنری به حساب میومد یعنی تقلید آشکار از سبک مهستی و هایده که همه میگفتن شادمهر داره ادای مهستی رو در میاره .. چون اون آهنگهارو دقیقا تو سبک آهنگهای قدیمی مهستی ساخته بود و هیچ ارتباطی با سبک خودش نداشت .. اما با خوندن آثاری که فقط باید خودش میخوند و براش حکم اثرانگشت و امضاء داشت جایگاه خودشو تثبیت میکرد و این همون سبکیه که ما بهش میگیم شادمهری که هیچکس جز خودش نمیتونه بسازه .. آهنگ خاص مخاطب خاص میخواد و اگه شیلا رو نپسندیدین واسه اینه که آهنگش خاصه و شما هم مخاطب خاص نیستید اما همش حرف تکراریه فرار از تکرار و خاص بودن رو میزنید

ما طرفدار تتلو نیستیم (sm25)(sm59)

شادمهر و من # ادامه_ می دمش (sm127)

ebihamed
07-02-2019, 10:27 PM
از یه طرف میگین علت خوندن همین آهنگای مضخرف که ساخت دیگرونه توسط شادمهر خاص بودنه که تو تکرار نیفته و از طرف دیگه میگین آهنگ شیلا یا امون از تو مضخرفن ؟ .. معلومه چون این آهنگها خیلی خاصه پس قشنگ نیست و هر کسی نمیپسنده و خاصیت خاص بودن همینه که هر کسی نپسنده .. اگه دیکشنری دارین لطفا ترحمه کلمه خاص رو حتما نگاه کنید ..خودتونو زحمت ندین ،من معنیش رو میگم .. معنی خاص : یعنی یگانه یعنی بدون مشابه یعنی منفرد یعنی همنوع اون پیدا نشه .. حالا به نظر شما آهنگ دور شدی هیچ مشابهی نداره ؟ یگانه است ؟ یا به نظر شما آهنگ شیلا بدون مشابه یا منفرده ؟ تو بین این دوتا آهنگ یه مقایسه انجام بدین ببینید کدوم یک از این سبکها مشابهشون بیشتره ..؟ شادمهر با همون امون از تو و شیلا خاص بودنش رو نشون داد که حتی خواننده های مقلد هم نتونستن مشاب اونارو بسازن و بخونن ولی تا دلتون بخواد تونستن آنگ عادت و تقدیر رو کپی کنن .. خاص بودن با قشنگ بودن فرق داره .. آهنگ دور شدی نه تنها خاص نیست بلکه قشنگ هم نیست .. اگه فرقی بین شادمهر با شهاب تیام هست واسه امثال همین آهنگهائیه که شما بهشون میگین مضخرف و فقط شادمهر توانائیه ساختنش رو داره .. برعکس آهنگی رو که حتی سینا پارسیان هم تونسته بسازه رو بهش میگین خاص .. سینا پارسیان خاصه ؟؟؟؟؟ خوبه نمردیم و معنی خاص رو فهمیدیم .. کسی که حتی تحریرهای خوانندگیش هم دزدیه چطوری میتونه خاص باشه ؟ به نظرم حسین قربانپور و وحید پویان آثارشون خیلی فنی تر و حرفه ای تر از سیناپارسیانه ... مشکل آثار اونا اینه که فقط شادمهری نیستن ولی برعکس آهنگهای سیناپارسیان اینقدر شادمهری ان که شادمهر میاد میگه من آهنگ کشتی 2 رو نمیخونم چون کاملا شبیه ساخته های منه و این سبک رو من ابداع کردم ... و مثل جنس بنجل چینی میمونه که هیچوقت نمیتونه کیفیت اورجینال رو داشته باشه

درود بر تو آقا ناصر تازه کشتی 2 یه کپی ناشیانه از شادمهره ولی این دور شدی که کپی از روی آثار حمید عسکریه که دادن شادمهر خونده یعنی انقدر شادمهر رو کوچیک دیدن اینا؟

hoohoo
07-02-2019, 11:08 PM
درود بر تو آقا ناصر تازه کشتی 2 یه کپی ناشیانه از شادمهره ولی این دور شدی که کپی از روی آثار حمید عسکریه که دادن شادمهر خونده یعنی انقدر شادمهر رو کوچیک دیدن اینا؟

حمید عسگری (sm81)
ای وااای (sm25)(sm178)(sm172)

MaMaTiR
07-02-2019, 11:33 PM
شر و ور نگین البوم تجربه کن قشنگ بود...(sm120) این البوم اخرش خیلی بد بود حتی با ملودیای خودش

nasernew
07-02-2019, 11:39 PM

اینا شادمهر رو کوچیک ندیدن اما مطمئنم خودشونو خیلی بزرگ دیدن .. وقتی کلی هوادار دارن و تو اینستا و فیس بوک و حتی همین تاپیک مورد حمایتن مطمئننا دچار توهم خودبزرگ بینی میشن و فکر میکنن همسطح شادمهرن و یا شاید فکر میکنن حتی از شادمهر بزرگترن .. چون اگه اینا نباشن شادمهر تو تکرار میفته و شادمهر به حضور این ابرهنرمندای موزیک ایرانی نیاز داره تا بتونه موفق تر بشه(sm70)

9NIMA1
07-02-2019, 11:43 PM

تو یکی از سلیقه حرف نزن(sm70)

9NIMA1
07-02-2019, 11:46 PM
ضمناً اون عکس پروفایلتم بنظرم پاک کنی عکس کشتی سازان و تجربه گران بذاری بهتره چون شادمهری که داری گوش میدی همون یه ویولونم تو آهنگاش نمیزنه!

nasernew
07-03-2019, 12:01 AM
ضمناً اون عکس پروفایلتم بنظرم پاک کنی عکس کشتی سازان و تجربه گران بذاری بهتره چون شادمهری که داری گوش میدی همون یه ویولونم تو آهنگاش نمیزنه!

منم نمیفهمم چرا بعضیا دم از طرفداری از شادمهر میزنن اما تو عمق مسئله میری میبینی بیشتر از شادمهر طرفدار سیناپارسیان و وحید پویان و ... هستن (sm132)

nasernew
07-03-2019, 12:13 AM
شر و ور نگین البوم تجربه کن قشنگ بود...(sm120) این البوم اخرش خیلی بد بود حتی با ملودیای خودش

وحید پویان آهنگساز خوبیه .. سعید زمانی هم هنرمند خوبیه فقط همونطور که گفتم اینا تو سبک شادمهر نمیتونن کار کنن و اصلا بلد نیستن آهنگهای شادمهری بسازن و اگه زور بزنن میشن یکی مثل سیناپارسیان که دقیقا سعی میکنه مثل چینیا از یه جنس خوب کپی کنه اما نمیتونه ، وگرنه اونا تو سبک خودشون عالی ان و هر کسی یه سبکی داره و قرار نیست همه مثل شادمهر باشن بعضیا بدون تکرارن .. اما سینا پارسیان هیچ سبکی نداره و فقط داره تقلید و کپی میکنه ..
اگه به منم بگن تو ملودی هات ضعیفه بده یکی دیگه برات بسازه تا از موزیک حذف نشی مثل شادمهر اعتماد به نفسم رو از دست میدم و چند تا آهنگ ضعیف میسازم .. منظورم اطرافیانش نیست بلکه طرفداراشه .. یعنی طرفدارنماها ..

masoud741
07-03-2019, 12:25 AM
ای بابا شادمهر اون سر دنیا داره عشق و حالشو میکنه شما اینجا دارید سر آهنگاش تو سر و مغز هم میزنید... خسته نشدید از این بحث تکراری ک خودش بسازه بهتره یا دیگران؟.. مگه شادمهر با حرف ما طرفدارا رفت سمت بقیه آهنگسازا ک الان با حرف ما دوباره خودش بسازه؟؟ مطمئن باشید خودش هم میسازه و خبرای خوبی تو راهه فقط ی کمی صبر کنید تا شادمهری را ببینید ک همه انتظارش را داریم...

nasernew
07-03-2019, 12:25 AM
در ضمن میدونم همتون دوس دارین شادمهر خودش بسازه و خودش تنظیم کنه اما اینکارو نمیکنه و همینیه که هست .. جواب همتون همینه و منم قبول دارم .. منم تو نظرات قبلیم قصد توهین به هیچکس رو نداشتم و ندارم .. فقط مقایسه خنده دار آثار خاص و هنرمندانه شادمهر و سیناپارسیانه دزد و کپی کار رو بزارین کنار و بحث های دیگه کنید چون مثل مقایسه فیل و مورچه میمونه و ضعیف ترین ساخته های شادمهر از بهترین ساخته های اینا قشنگتره و اگه فکر میکنید از روی تعصب به شادمهر اینو میگم پس شمام روی تیمش تعصب نداشته باشین تا برابر شیم .. اگه فکر کردین توهینی بهتون شده عذر میخوام و همتونو دوس دارم (sm127)

Hosein333
07-03-2019, 03:11 AM

احسنت بر تو
امیدوارم این نوشته ها بی ثمر نباشه و کسایی که باید بفهمن متوجه بشن

MaMaTiR
07-03-2019, 09:51 AM
وحید پویان آهنگساز خوبیه .. سعید زمانی هم هنرمند خوبیه فقط همونطور که گفتم اینا تو سبک شادمهر نمیتونن کار کنن و اصلا بلد نیستن آهنگهای شادمهری بسازن و اگه زور بزنن میشن یکی مثل سیناپارسیان که دقیقا سعی میکنه مثل چینیا از یه جنس خوب کپی کنه اما نمیتونه ، وگرنه اونا تو سبک خودشون عالی ان و هر کسی یه سبکی داره و قرار نیست همه مثل شادمهر باشن بعضیا بدون تکرارن .. اما سینا پارسیان هیچ سبکی نداره و فقط داره تقلید و کپی میکنه ..
اگه به منم بگن تو ملودی هات ضعیفه بده یکی دیگه برات بسازه تا از موزیک حذف نشی مثل شادمهر اعتماد به نفسم رو از دست میدم و چند تا آهنگ ضعیف میسازم .. منظورم اطرافیانش نیست بلکه طرفداراشه .. یعنی طرفدارنماها ..

حرفات درست... ولی اینکه البوم تجربه کن رو به خاطر اسامی میکوبن به نظرم بی انصافیه.. اون البوم اخرش واقعا مزخرف بود اما تجربه کن قشنگه.... من هنوزم خیلی از اهنگای تجربه کن رو گوش میدم... برعکسش البوم تصویر که کلا کمتر از 10 بار گوش دادم و رفت تو ارشیو

البته بازم باید گفت موسیقی سلیقه ای(sm174)

GreenWorld
07-03-2019, 10:23 AM
حرفای بعضیا خنده داره،میگن بعضیا خودشونو هم اندازه شادمهر میگیرن یا بزرگتر که کاملا مشخصه کیا اینطوری ان،ما که بهش ایمان داریم میدونیم با همین انتخاباش و انتخاب مسیرش بوده شده شادمهر الان وگرنه اگه میخواست با انتخاب شما خاص بخونه باید همون بغض و بیا اینجا رو میخوند و به تقدیر نمیرسید که خاص نباشه،،،تقدیر خاص نیس ،،خیلی حرف خنده داری بود باید تو تاریخ ثبت بشه،،،بعدشم اتفاقا مشکل بنیامین و حمید عسکری و امثالهم این نبود که میخواستن همه بشنون و نشد که اتفاقا خواننده اثر تولید میکنه که بشنوه کسی،خودشو اذیت میکنه چارنفر گوشش کنن واسع ننه باباش که نمیخونه که بگن خاصه،مشکل بنیامین و امثالهم اتفاقا بازم برمیگرده به تکرار خودشون،یه اهنگ دادن هیت شد هی خواستن شبیهه اون بسازن،نشد،هی خواستن نشد،دچار تکرار شدن ،دقیقا همون چیزی که شما از شادمهر میخواین که با اصرار به ساختن خودش تو زمانی که شاید ذوقشو نداره دچار تکرارش بشین و بعد چند وقت میرفت کنار همین انتخاب شادمهر که نمیخواد خودشو تکرار کنه باعث شده بیس سال اوج باشه،در تاییدش حرف خودتونو میزنم که میگین کشتی رو از این گروه نخونده چون گفته شبیهه کارای خودمه ،احسن دقیقا چون نمیخواد خودشو تکرار کنه اونو نخونده،،حالا خاص نیست و شبیهشو بقیه خوندن فرض میکنیم درسته ولی شبیهشو شادمهر نخونده،،،میگید اگه اهنگای مهستی رو خودش میخوند بد میشدو میگفتن شادمهر داره سبک فلانو داره تقلید میکنه که اتفاقا در نقض حرفاتون تو البوم ادم و حوا چنتا کار اینشکلی داشت مثه بی تو هرگز و دیدی امروز و فردا کردی رفتش که کاملا واسه صدای امثال مهستی ساخته شده،،،هنرمند اگه قرار بود واسه گوش خواص بخونه اصن اسم ژانرش پاپیولار نبود،واسه چار نفر میخوند همونام خاص خاص میکردن و اگه میگف چرا کسی بهم گوش نمیده در جوابش میگفتن شما خاصی (sm2) ولی در کل ما با اهنگای پویان و پارسیان طرفدارش نشدیم والا اقایون خاص ولی اگه اعتراضای ما به اهنگای خاصش مثه حالا بیا اینجا و بغض و امثالش نبود و به گوشش نمیرسید هیچوقت به اهنگای معمولیه مثه تقدیر و انتخاب و عادت نمیرسید.
راستی یچیز دیگه اگه کسی تقلیدی از اهنگای خاصش نمیکنه به خاطر خاص بودنش نیس که نتونه بسازه بخاطر اینه کسی که دنبال شنوندس سعی میکنه از طرفدارش و عادت و تقدیرش کپی کنه نه امون از تو،همیشه چیز خوبه که کپی میشه نه چیز بدرد نخور تو همه رسته ها،همه خودشونو سعی میکنن شبیه یا کپی به چیزی کنن که اکثریت بر این عقیده باشن که چیز یا اثر خوبیه.(sm50)

MaMaTiR
07-03-2019, 10:26 AM
حرفای بعضیا خنده داره،میگن بعضیا خودشونو هم اندازه شادمهر میگیرن یا بزرگتر که کاملا مشخصه کیا اینطوری ان،ما که بهش ایمان داریم میدونیم با همین انتخاباش و انتخاب مسیرش بوده شده شادمهر الان وگرنه اگه میخواست با انتخاب شما خاص بخونه باید همون بغض و بیا اینجا رو میخوند و به تقدیر نمیرسید که خاص نباشه،،،تقدیر خاص نیس ،،خیلی حرف خنده داری بود باید تو تاریخ ثبت بشه،،،بعدشم اتفاقا مشکل بنیامین و حمید عسکری و امثالهم این نبود که میخواستن همه بشنون و نشد که اتفاقا خواننده اثر تولید میکنه که بشنوه کسی،خودشو اذیت میکنه چارنفر گوشش کنن واسع ننه باباش که نمیخونه که بگن خاصه،مشکل بنیامین و امثالهم اتفاقا بازم برمیگرده به تکرار خودشون،یه اهنگ دادن هیت شد هی خواستن شبیهه اون بسازن،نشد،هی خواستن نشد،دچار تکرار شدن ،دقیقا همون چیزی که شما از شادمهر میخواین که با اصرار به ساختن خودش تو زمانی که شاید ذوقشو نداره دچار تکرارش بشین و بعد چند وقت میرفت کنار همین انتخاب شادمهر که نمیخواد خودشو تکرار کنه باعث شده بیس سال اوج باشه،در تاییدش حرف خودتونو میزنم که میگین کشتی رو از این گروه نخونده چون گفته شبیهه کارای خودمه ،احسن دقیقا چون نمیخواد خودشو تکرار کنه اونو نخونده،،حالا خاص نیست و شبیهشو بقیه خوندن فرض میکنیم درسته ولی شبیهشو شادمهر نخونده،،،میگید اگه اهنگای مهستی رو خودش میخوند بد میشدو میگفتن شادمهر داره سبک فلانو داره تقلید میکنه که اتفاقا در نقض حرفاتون تو البوم ادم و حوا چنتا کار اینشکلی داشت مثه بی تو هرگز و دیدی امروز و فردا کردی رفتش که کاملا واسه صدای امثال مهستی ساخته شده،،،هنرمند اگه قرار بود واسه گوش خواص بخونه اصن اسم ژانرش پاپیولار نبود،واسه چار نفر میخوند همونام خاص خاص میکردن و اگه میگف چرا کسی بهم گوش نمیده در جوابش میگفتن شما خاصی (sm2) ولی در کل ما با اهنگای پویان و پارسیان طرفدارش نشدیم والا اقایون خاص ولی اگه اعتراضای ما به اهنگای خاصش مثه حالا بیا اینجا و بغض و امثالش نبود و به گوشش نمیرسید هیچوقت به اهنگای معمولیه مثه تقدیر و انتخاب و عادت نمیرسید.
راستی یچیز دیگه اگه کسی تقلیدی از اهنگای خاصش نمیکنه به خاطر خاص بودنش نیس که نتونه بسازه بخاطر اینه کسی که دنبال شنوندس سعی میکنه از طرفدارش و عادت و تقدیرش کپی کنه نه امون از تو،همیشه چیز خوبه که کپی میشه نه چیز بدرد نخور تو همه رسته ها،همه خودشونو سعی میکنن شبیه یا کپی به چیزی کنن که اکثریت بر این عقیده باشن که چیز یا اثر خوبیه.(sm50)

خیلی شلوغ میکنیا(sm120)

برو اینسپشن ببین ولش کن(sm120)

Farbod-7
07-03-2019, 07:30 PM
اینکه یه عده سنگ کشتی سازان و تجربه گران رو به سینه میزنن دلیلش مشخص نیست
اینجا تاپیک شادمهره هر کی دوس داره بره تاپیک میلاد هاشمی بزنه تو اون چرت و پرتاشو بزاره
موزیک شیلا شرف داره به کل کارای این دوتا گروه

Farbod-7
07-03-2019, 07:35 PM
ای بابا شادمهر اون سر دنیا داره عشق و حالشو میکنه شما اینجا دارید سر آهنگاش تو سر و مغز هم میزنید... خسته نشدید از این بحث تکراری ک خودش بسازه بهتره یا دیگران؟.. مگه شادمهر با حرف ما طرفدارا رفت سمت بقیه آهنگسازا ک الان با حرف ما دوباره خودش بسازه؟؟ مطمئن باشید خودش هم میسازه و خبرای خوبی تو راهه فقط ی کمی صبر کنید تا شادمهری را ببینید ک همه انتظارش را داریم...

هر وقت تو از اینکه بیای آهنگ بعدی رو در حد یکی از شاهکارای شادمهر معرفی کنی خسته شدی ما هم از این حرفا خسته میشیم

entehaa
07-03-2019, 07:55 PM
اینجا تاپیک شادمهره هر کی دوس داره بره تاپیک میلاد هاشمی بزنه تو اون چرت و پرتاشو بزاره
اینجا دو دسته شده یه دسته که شماها باشین خیلی راحت انگ ضد شادمهری و سنگ بقیه رو به سینه زدن میزنین به اون یکی دسته در حالی که خود من به شخصه یکبارم نگفتم فلانی کارش بهتر از شادمهره فقط سعی کردم منطقی‌تر و دور از تعصب نظر بدم چیزی که خیلیاتون ندارید و بدترین اهنگ شادمهرو ترجیح میدید به بهترین کار یه نفر دیگه که البته خدارو هزار مرتبه شکر خود شادمهر اینجوری نیست وگرنه الان اونم قاطی بقیه خواننده هایی شده بود که چشمه اهنگ ساختنشون خشک شده ولی همچنان دارن زور میزنن که کار حتما مال خودشون باشه.

9NIMA1
07-03-2019, 09:03 PM
اینجا سیرک تر از اونیکی تاپیک نیست! اونور زر زر نکنید، مرسی اه(sm2)

Hosein333
07-04-2019, 01:31 AM

(sm10)

entehaa
07-04-2019, 06:58 PM
پست جدید شادمهر و حضورش در کنار ابی. البوم جدید ابی هم بزودی میاد. فک کنم یه خبرایی باشه

hoohoo
07-04-2019, 09:57 PM
(sm50)بحث کردن چ فایده ای داره ؟(sm25)
چیــــــــــــــــــــزی عوض نمی شه چه با سکوت چ فریاااااد ...... (sm98)(sm54)

masoud741
07-05-2019, 12:36 AM
پست جدید شادمهر و حضورش در کنار ابی. البوم جدید ابی هم بزودی میاد. فک کنم یه خبرایی باشه

میگند دوتا آهنگای آلبوم جدید ابی ساخته شادمهره

entehaa
07-05-2019, 03:02 PM
این ویدیو باید پایان دهنده این بحث تکراری در این فروم واسه همیشه باشه

Hobbit
07-05-2019, 06:46 PM

این چیز جدیدی نیست ، مصاحبه شادمهر تو نوروز 86 با شبکه پن هم اگه نگاه کنی همین حرف ها رو می شنوی، در مورد حمید عسکری

اینجا کسی با کسی دشمن نیست. تمام بحث سر اینه که شادمهر که این همه سال خوند و نواخت و هیچ وقت خودشو تکرار نکرد ، چطور شده الان نمیتونه ؟ مگه میشه ؟
شماها حرف های جالبی میزنید ، حرف های جدیدتون نقض حرف های قبلیه، کامنت جدید نقض کامنت قبلی
شادمهر هیچ وقت خودشو تکرار نکرده ، پس الان هم میتونه خودشو تکرار نکنه حتی اگه صد تا اهنگ عین سبب و تقدیر و عادت بسازه

شادمهر الان دیگه جریان ساز نیست ، واقعیته که باید بپذیریم
دلیلش رو شاید هیچ وقت نفهمیم . ولی تو یکی از کامنت ها خوندم که یکی گفت هر چی از دل براید بر دل نشیند
دقیقا مصداق شادمهره
شادمهر در حال حاضر از هر منظری که ما فکر کنیم تامین هست و بعید میدونم سختی خاصی رو تو وجودش احساس کنه، اما چه زمانی که ایران بود ، چه موقعی که رفت کانادا، و اوایل ورود به آمریکا مشکلات زیادی سر راهش بودن
به نظر من که نظر شخصیمه این مهمترین دلیلیه که شادمهر زده تو این مدل کار کردن. چون دغدغه ای نداره ، که بخواد ازش آهنگی بسازه

امیدوارم هیچ وقت شادمهر دغدغه نداشته باشه
به عنوان کوچک ترین هوادار حق دارم دلم تنگ شه واسه اهنگ هایی که از وجودش ساخت و روح خودش و هوادارهارو تسلی میبخشید ،

entehaa
07-05-2019, 10:26 PM
این چیز جدیدی نیست ، مصاحبه شادمهر تو نوروز 86 با شبکه پن هم اگه نگاه کنی همین حرف ها رو می شنوی، در مورد حمید عسکری

اینجا کسی با کسی دشمن نیست. تمام بحث سر اینه که شادمهر که این همه سال خوند و نواخت و هیچ وقت خودشو تکرار نکرد ، چطور شده الان نمیتونه ؟ مگه میشه ؟
شماها حرف های جالبی میزنید ، حرف های جدیدتون نقض حرف های قبلیه، کامنت جدید نقض کامنت قبلی
شادمهر هیچ وقت خودشو تکرار نکرده ، پس الان هم میتونه خودشو تکرار نکنه حتی اگه صد تا اهنگ عین سبب و تقدیر و عادت بسازه

شادمهر الان دیگه جریان ساز نیست ، واقعیته که باید بپذیریم
دلیلش رو شاید هیچ وقت نفهمیم . ولی تو یکی از کامنت ها خوندم که یکی گفت هر چی از دل براید بر دل نشیند
دقیقا مصداق شادمهره
شادمهر در حال حاضر از هر منظری که ما فکر کنیم تامین هست و بعید میدونم سختی خاصی رو تو وجودش احساس کنه، اما چه زمانی که ایران بود ، چه موقعی که رفت کانادا، و اوایل ورود به آمریکا مشکلات زیادی سر راهش بودن
به نظر من که نظر شخصیمه این مهمترین دلیلیه که شادمهر زده تو این مدل کار کردن. چون دغدغه ای نداره ، که بخواد ازش آهنگی بسازه

امیدوارم هیچ وقت شادمهر دغدغه نداشته باشه
به عنوان کوچک ترین هوادار حق دارم دلم تنگ شه واسه اهنگ هایی که از وجودش ساخت و روح خودش و هوادارهارو تسلی میبخشید ،
خوب خودت یجورایی جواب خودتو دادی‌ حدس منم همینه و خودش هم اینو حس کرده که شاید سالی چندتا اهنگ اونجوری که خودش بخواد نمیتونه بسازه( منظورم فقط ملودی هستش که کاملا به احسای ربط داره و یه چیز جوششی هست) و به ناچار رفته سراغ کسای دیگه.

hoohoo
07-05-2019, 11:20 PM
میگند دوتا آهنگای آلبوم جدید ابی ساخته شادمهره

چ خوب (sm81)

hoohoo
07-05-2019, 11:23 PM

اخی چقد دوست داشتنیه (sm81)(sm127)
قبلا هم اینو گفته بود (sm81)(sm81)

bisedaa
07-06-2019, 09:36 PM

AbEc
07-07-2019, 01:12 AM
اینو چند وقت پیش گذاشته بود خودش و به نظرم ثابت میکنه کلی کار خوب داره که قراره یک روزی منتشر بشه و فعلا داره استراحت میکنه
و جالبه توی مدتی که شادمهر داره استراحت میکنه کسی نتونسته کار خفن ارائه بده(sm118)
کارای خوب زیاد بوده ولی هیچ کدوم خفن نبودن(sm70)

entehaa
07-08-2019, 07:16 AM
به نفع دوستانی که سنگ آهنگُ به سینه میزدن نبود که اینُ اینجا بذارن
بدون شرح ...(sm209)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?_nc_ht=instagram.fevn1-4.fna.fbcdn.net

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ?_nc_ht=instagram.fevn1-4.fna.fbcdn.net

اینا واسه ماه قبل اهنگ شادمهره

masoud741
07-08-2019, 11:08 AM
به نفع دوستانی که سنگ آهنگُ به سینه میزدن نبود که اینُ اینجا بذارن
بدون شرح ...(sm209)

من کاری ب این چیزا ندارم ک آهنگ شادمهر خوب بوده یا بد ولی داداش اینا همش قبل آهنگ شادمهر بوده...الان آهنگ شادمهر نزدیک 16میلیون پلی داشته ولی اینجا آهنگ اولی 14تا داشته اونوقت چجوری شادمهر توش نیست؟؟ بهتره قبل پست کردن ی چیزی ی کم روش تحقیق و فکر کنی...

9NIMA1
07-08-2019, 02:57 PM
در کل اینکه آهنگ چقدر پلی شده یا نشده هیچ ربطی به قشنگ بودن کار نداره!! آهنگای تتلو هم زیاد پلی میشه(sm2)

ebihamed
07-08-2019, 03:43 PM
در کل اینکه آهنگ چقدر پلی شده یا نشده هیچ ربطی به قشنگ بودن کار نداره!! آهنگای تتلو هم زیاد پلی میشه(sm2)
این آمار دانلود به دلیل محبوبیت شادمهره نه قوی بودن آهنگ
شادمهر تو یه آهنگ فقط نفسم بکشه آمار دانلودش بالاست

peyman.2012
07-09-2019, 12:34 AM
از دوستان عذر میخوام بنده اشتباه کردم.(sm10) برای خودم هم بسیار عجیب بود که آهنگ شادمهر جایی در تاپ لیست بیشترین پخش نداشته باشه

Hosein333
07-09-2019, 04:20 PM
سلام دوستان براتون ورژن راک اهنگ روح سبز میزارم از دستش ندید
قبلا این اهنگ گذاشته بودم ولی شاید بعضی از دوستان دانلودش نکرده باشن
بخاطر همین باز گذاشتمش برای دانلود
برید حال کنید اونایی که دلتنگ شادمهر هستن

Gsshop
07-09-2019, 10:34 PM
ویدیو جدید شادمهر

9NIMA1
07-09-2019, 11:44 PM
ویدیو جدید شادمهر

همین دوس داره یچی بخونه ملت بپر بپر کنن تو کنسرتاش(sm138)

Hosein333
07-10-2019, 12:02 AM
همین دوس داره یچی بخونه ملت بپر بپر کنن تو کنسرتاش(sm138)

خارجیا اکثرا موزیک بپر بپر میپسندن
بخاطر اونه شادمهر این مدلی شده

SHADMEHR AGHILI
07-10-2019, 12:56 AM
Hi

Hosein333
07-10-2019, 02:34 PM
Hi

علیک Hi

Meh23
07-10-2019, 04:10 PM
سینا پارسیان هفته ای یه اهنگ میده(sm120)

Hosein333
07-10-2019, 05:28 PM
سینا پارسیان هفته ای یه اهنگ میده(sm120)

باز این اهنگش از کشتی ۲ بهتر بود

me16
07-10-2019, 11:11 PM
باز این اهنگش از کشتی ۲ بهتر بود

واقعا گوش میدی کاراش رو؟؟

Hosein333
07-11-2019, 02:30 AM

نه فقط دانلود میکنم ببینم چی ساخته اهنگش به نصف نرسیده شیفت دیلیت میزنم (sm128)

9NIMA1
07-11-2019, 09:04 AM

من اگه خوب باشه گوش میدم. همه مون شادمهر رو دوس داریم، اینم داره دقیقا تو سبک خود شادمهر تقریباً از ملودی هاش اسکی میره و حتی تحریرهاش هم میخواد عین شادمهر در بیاره! صداش هم بد نیست! پس گوش میدم و دلیلی هم برای گوش ندادن نمیبینم. حالا که شادمهر زده جاده خاکی...
اما بحث ساخت آهنگ برای شادمهر فرق می‌کنه و همون‌طور که میدونی به شدت باهاش مخالفم و انگشت کوچیکه اونم نیست، کما اینکه شادمهر کارای چرت سینا پارسیان رو انتخاب میکنه و میخونه!!

ebihamed
07-11-2019, 10:56 AM
ظاهرا جناب پارسیان بعد از سالها ساختن شاهکارهای مختلف دو سه کار اخیر رو خودشون نساختن و دادن به آقای ایمنی گویا پارسیان فاز شادمهر رو برداشته و داره دور میده به جوونا

masoud741
07-11-2019, 12:04 PM
ظاهرا جناب پارسیان بعد از سالها ساختن شاهکارهای مختلف دو سه کار اخیر رو خودشون نساختن و دادن به آقای ایمنی گویا پارسیان فاز شادمهر رو برداشته و داره دور میده به جوونا

(sm120)

me16
07-11-2019, 10:27 PM
جالبه شادمهر تو استوریش ورژن اولیه طرفدار رو گذاشته

entehaa
07-12-2019, 12:36 PM
البوم جدید ابی با اهنگسازی و تنظیم اشکان دباغ بزودی. همه ترانه ها از یغما گلرویی

9NIMA1
07-12-2019, 01:31 PM
(sm30)

9NIMA1
07-12-2019, 01:32 PM
البوم جدید ابی با اهنگسازی و تنظیم اشکان دباغ بزودی. همه ترانه ها از یغما گلرویی
(sm194)

mosk
07-12-2019, 10:13 PM

یا خداااااا . اشکان دباغ دیگه کیه؟؟؟؟؟؟

masoud741
07-12-2019, 10:33 PM

اشکان دباغ کدوم خریه دیگه...انگار میگفتند دوتا آهنگا مال شادمهره

9NIMA1
07-13-2019, 01:41 AM
اشکان دباغ میشه گفت تنظیم کننده اکثر یا تقریبا همه کارای رستاک هست. برای کاوه آفاق هم تنظیم زده چندتا. برای چاوشی هم فک کنم یه کار...

ebihamed
07-13-2019, 10:01 AM
به جز یغما گویا از شهیار قنبری هم ترانه هست احتمالا صادق نوجوکی هم توی آلبوم باشه شوبرتم هست شادمهر برای ابی آهنگ ساخته اما هنوز مشخص نیست تو آلبوم باشه یا نه

pangabi
07-13-2019, 11:18 AM
ابی از سیاوش قمیشی و فرید زلاند به کجا کشیده کارش

masoud741
07-13-2019, 11:21 AM
به جز یغما گویا از شهیار قنبری هم ترانه هست احتمالا صادق نوجوکی هم توی آلبوم باشه شوبرتم هست شادمهر برای ابی آهنگ ساخته اما هنوز مشخص نیست تو آلبوم باشه یا نه

آلبومی ک آهنگ شوبرت باشه ولی شادمهر نباشه باید شا.... توش

entehaa
07-13-2019, 12:26 PM
ابی هم راه شادمهرو داره میره. کار با ادمای ناشناس شاید به لطف رایگان یا ارزان تمام شدن البوم!

mehrshadk
07-18-2019, 07:06 AM
سینا پارسیان اصلا در حد شادمهر نیست نمیدونم
بنظرم همون آهنگ کاور کنه بزاره اینستا بهتره

masoud741
07-18-2019, 07:20 AM
آهنگ جدید شادمهر...پخش تا 20روز دیگه(sm118)

mehrshadk
07-18-2019, 11:22 AM
آهنگ جدید شادمهر...پخش تا 20روز دیگه(sm118)

سازندش کیه

entehaa
07-18-2019, 11:27 AM
این همون اهنگ غمگین هست. ببینیم چه کرده

masoud741
07-18-2019, 11:35 AM
این همون اهنگ غمگین هست. ببینیم چه کرده

این همون آهنگ قربانپور و شیرالی هستش

masoud741
07-18-2019, 12:11 PM
آهنگ بعد از این آهنگ جدید همونه ک فکر کنم خودش ساخته

entehaa
07-18-2019, 01:55 PM
این همون آهنگ قربانپور و شیرالی هستش
اره. خودم خیلی خوش بینم. اهنگهای غمگینه حسین قربانپور همیشه خوب بوده

ebihamed
07-18-2019, 02:57 PM
اسفند ماه چند روز قبل از پخش وقتی که بد میشم من یه آهنگ دیگه از شادمهر شنیدم با ملودی قربانپور و شعر محسن شیرالی یه کار اسلوی معرکه که اگه این کار که میگن اون باشه واقعا کار دوست داشتنی شده من البته پارت اول کار رو شنیدم و اون موقع هنوز یه کم کار داشت تا تکمیل بشه ولی امیدوارم اون باشه

masoud741
07-18-2019, 06:27 PM
اسفند ماه چند روز قبل از پخش وقتی که بد میشم من یه آهنگ دیگه از شادمهر شنیدم با ملودی قربانپور و شعر محسن شیرالی یه کار اسلوی معرکه که اگه این کار که میگن اون باشه واقعا کار دوست داشتنی شده من البته پارت اول کار رو شنیدم و اون موقع هنوز یه کم کار داشت تا تکمیل بشه ولی امیدوارم اون باشه

احتمال خیلی زیاد همونه داداش

ebihamed
07-20-2019, 12:24 AM
یه راهنمایی اسم آهنگ جدید تو مایه های اسم یکی از آهنگهای آلبوم تقدیرشه

masoud741
07-20-2019, 01:49 AM
یه راهنمایی اسم آهنگ جدید تو مایه های اسم یکی از آهنگهای آلبوم تقدیرشه

خخخخخخ فهمیدم(sm120)

me16
07-20-2019, 03:17 AM
وحشت؟
یه کاری نکن؟
نرسیدی؟

میگن تا 15 روز دیگه میاد و ویلون زده درسته؟

entehaa
07-20-2019, 06:21 AM
اهنگ جدید کمتر از ده روز دیگه. ویولن هم داره

entehaa
07-20-2019, 06:23 AM
_ _ _ R_ _ _ _

peyman.2012
07-20-2019, 07:13 AM
اعتراف هم ویلون داشت اما به لعنت خدا نمیارزید (sm172)

ebihamed
07-20-2019, 09:05 AM
وحشت؟
یه کاری نکن؟
نرسیدی؟

هر سه گزینه اشتباه بود (sm128)راجب موزیکم من اتودش رو شنیدم و اون موقع تنظیم نهایی نشده بود
نمیدونم میلاد هاشمی تنظیم کرده یا نه و اگه کرده باشه گند بزنه به تصوراتم یا نه اما اتودش معرکه بود

entehaa
07-20-2019, 09:39 AM
تنظیمش کار میلاد هاشمیه

masoud741
07-20-2019, 10:02 AM
خدا ب داد برسه...کاش میلاد هاشمی گند نزده باشه... میلاد هاشمی تخصصش آهنگای ریتمیکه نمیدونم تونسته این آهنگ ک آرومه را خوب درآورده باشه یا نه

9NIMA1
07-20-2019, 01:12 PM

کلا با اون چیزی که توی دموش بود خیلی فرق داشت!!! هاشمی گند زد توش

Hosein333
07-20-2019, 07:57 PM
وحشت؟
یه کاری نکن؟
نرسیدی؟

حسین قربانپور هم استوری کرده اهنگ‌جدید

Hosein333
07-20-2019, 08:01 PM

شادمهر خودش بسازه مهم نیست ویولن بزنه یا فلوت بزنه مهم اینه که این بشر خودش بسازه
تمام سازهارو بلده این ناقلا

Hosein333
07-20-2019, 08:02 PM
ولی ....

me16
07-20-2019, 09:15 PM
حسین قربانپور هم استوری کرده اهنگ‌جدید

خوب گویا شعر از محسن شیرالیه
استوری کرده اونم

masoud741
07-20-2019, 09:19 PM
خوب گویا شعر از محسن شیرالیه
استوری کرده اونم

بله گفتم ک ترانه از شیرالی هستش...آهنگسازی هم از قربانپور. . خوبیه این تیم اینه که ازتیم ایمین و پارسیان چند لول بالاترند...فقط این وسط میلاد هاشمی تو ذوق میزنه

me16
07-20-2019, 09:20 PM
بله گفتم ک ترانه از شیرالی هستش...آهنگسازی هم از قربانپور. . خوبیه این تیم اینه که ازتیم ایمین و پارسیان چند لول بالاترند...فقط این وسط میلاد هاشمی تو ذوق میزنه

ندیده بودم شرمنده

شعراش خوبن به جز همون یه کاری که واسه شادمهر سروده

peyman.2012
07-20-2019, 09:42 PM
خدا ب داد برسه...کاش میلاد هاشمی گند نزده باشه... میلاد هاشمی تخصصش آهنگای ریتمیکه نمیدونم تونسته این آهنگ ک آرومه را خوب درآورده باشه یا نه

دقیقا میلاد هاشمی فقط به درد تنظیم آهنگای ریتمیک،انرژیک و شاد میخوره
آهنگای آروم را الفاتحه ...(sm120)

کلا با اون چیزی که توی دموش بود خیلی فرق داشت!!! هاشمی گند زد توش

قشنگ فاتحشُ خوند (sm9)

masoud741
07-20-2019, 10:03 PM
ندیده بودم شرمنده

شعراش خوبن به جز همون یه کاری که واسه شادمهر سروده

فدات داداش...انشالله این هم خوب باشه

ebihamed
07-20-2019, 11:50 PM
اگه تنظیم نهایی آهنگ همون فضایی باشه که من تو اتودش شنیدم نمیگم از کارهای خود شادمهر چون اغراقه اما از همه ی کارهایی که دیگران براش ساختن این مدت قشنگتر میشه فقط تنظیمش اگه خراب نکنه راستی نتونستید هنوز حدس بزنید اسم آهنگ شباهت زیادی داره به اسم یکی از کارهای آلبوم تقدیر

masoud741
07-21-2019, 12:25 AM
اگه تنظیم نهایی آهنگ همون فضایی باشه که من تو اتودش شنیدم نمیگم از کارهای خود شادمهر چون اغراقه اما از همه ی کارهایی که دیگران براش ساختن این مدت قشنگتر میشه فقط تنظیمش اگه خراب نکنه راستی نتونستید هنوز حدس بزنید اسم آهنگ شباهت زیادی داره به اسم یکی از کارهای آلبوم تقدیر

من ک میدونم ولی نگم بهتره... انشالله همونی باشه ک شنیدی

masoud741
07-21-2019, 12:55 AM

داداش متن ترانش قویه یا نه؟

9NIMA1
07-21-2019, 03:08 AM
Mitarsam
(sm132)

ebihamed
07-21-2019, 08:56 AM
داداش متن ترانش قویه یا نه؟
عاشقانه س و خیلی خیلی بهتر از کارهای اخیر

masoud741
07-21-2019, 10:05 AM
عاشقانه س و خیلی خیلی بهتر از کارهای اخیر

(sm10)

ebihamed
07-21-2019, 11:12 AM
من در کل دوست دارم خودش بسازه اما توصیه میکنم این آهنگ رو اگه بدون توجه به اینکه خودش نساخته گوش کنید فکر میکنم دوستش داشته باشید

masoud741
07-21-2019, 12:16 PM
من در کل دوست دارم خودش بسازه اما توصیه میکنم این آهنگ رو اگه بدون توجه به اینکه خودش نساخته گوش کنید فکر میکنم دوستش داشته باشید

بخدا اصلش همینه...من گفتم بازم میگم اینجا بعضیا درگیر اسامی هستند نه خود آهنگ

entehaa
07-21-2019, 12:34 PM
میترسم؟؟

fereydoon1
07-21-2019, 12:54 PM
شادمهرم تو آلبوم جدید ابی هست ؟

masoud741
07-21-2019, 12:54 PM
میترسم؟؟

آره خودشه...من تو پیج shadmehrlive هم گفتم ولی ادمینش اومد دایرکت گفت اگه میشه اسمشو نگید تا خود شادمهر رسما اعلام کنه تو هم نمیخواد بگی گناه داره یارو(sm70)

ebihamed
07-21-2019, 01:01 PM
بخدا اصلش همینه...من گفتم بازم میگم اینجا بعضیا درگیر اسامی هستند نه خود آهنگ
میتونم اینو لااقل به راحتی بگم که حداقل دور شدی رو میشوره میبره(sm128)

entehaa
07-21-2019, 01:11 PM
نه متاسفانه

masoud741
07-21-2019, 01:12 PM

نه

masoud741
07-21-2019, 01:13 PM
میتونم اینو لااقل به راحتی بگم که حداقل دور شدی رو میشوره میبره(sm128)

وقتی تو میگی معرکست پس حتما معرکست(sm127)

9NIMA1
07-21-2019, 01:26 PM
آهنگ آخرِ ادوین ترانه و آهنگش از محسن شیرالی و حسین قربانپوره!