توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
ebihamed
08-03-2019, 10:11 AM
مژده بدم به دوستان شادمهری و اون اینکه شادمهر تعدادی کار آهنگسازی کرده که هر کدوم در زمان خودش پخش میشه و البته در کنار اونا
کارهای آماده ی دیگه ای هم با آهنگسازی غیر خودش داره
entehaa
08-03-2019, 12:25 PM
منم یه خبر توپ بدم اونم اینکه شادمهر دیگه ترانه ای رو به تنهاییذقبول نمیکنه و ترانه و ملودی باید باهم واسش ارسال بشه!
masoud741
08-03-2019, 02:53 PM
مژده بدم به دوستان شادمهری و اون اینکه شادمهر تعدادی کار آهنگسازی کرده که هر کدوم در زمان خودش پخش میشه و البته در کنار اونا
بله احتمال زیاد یکی از کارای خودش قبل عید پخش میشه
masoud741
08-03-2019, 02:56 PM
منم یه خبر توپ بدم اونم اینکه شادمهر دیگه ترانه ای رو به تنهاییذقبول نمیکنه و ترانه و ملودی باید باهم واسش ارسال بشه!
یعنی چی؟
ebihamed
08-03-2019, 03:22 PM
یعنی چی؟
تا الانم روال کار به همین شکل بوده که ترانه و ملودی برای شادمهر ارسال میشده و شادمهر در صورت تایید اجرا میکرده
masoud741
08-03-2019, 03:33 PM
تا الانم روال کار به همین شکل بوده که ترانه و ملودی برای شادمهر ارسال میشده و شادمهر در صورت تایید اجرا میکرده
آهان.. داداش اون کارایی ک ساخته تنظیمش با خودش بوده؟
9NIMA1
08-03-2019, 05:17 PM
امیدوارم فقط آهنگسازی نباشه. یا آهنگ و تنظیم باهم و یا تنظیم. چون اگه یه آهنگ خوبم بسازه ممکنه تنظیم کننده گند بزنه توش :/
Farbod-7
08-03-2019, 05:47 PM
از این خبر بدتر هم مگه وجود داره؟
یعنی دیگه آهنگسازی نمیکنه
Farbod-7
08-03-2019, 05:48 PM
امیدوارم فقط آهنگسازی نباشه. یا آهنگ و تنظیم باهم و یا تنظیم. چون اگه یه آهنگ خوبم بسازه ممکنه تنظیم کننده گند بزنه توش :/
اگه تنظیم از خودش باشه ملودی نباشه بهتره تا برعکسش چون موقع تنظیم ملودی رو هم طبق تنظیمش اصلاح میکنه
entehaa
08-03-2019, 06:18 PM
از این خبر بدتر هم مگه وجود داره؟
یعنی دیگه آهنگسازی نمیکنه
خخخ گفتم که خبره توپ
masoud741
08-03-2019, 08:03 PM
قبل عید منتظر آهنگسازی خودش باشید...
ebihamed
08-03-2019, 09:02 PM
آهان.. داداش اون کارایی ک ساخته تنظیمش با خودش بوده؟
آره بعضیاش تنظیمم خودشه البته بازم میگم لابلای این کارها کارهای آماده ی دیگه ای هم داره ترتیب پخش مشخص نشده هنوز اما احتمال داره کار بعدی کار خودش باشه بازم میگم شاید
masoud741
08-03-2019, 10:14 PM
آره بعضیاش تنظیمم خودشه البته بازم میگم لابلای این کارها کارهای آماده ی دیگه ای هم داره ترتیب پخش مشخص نشده هنوز اما احتمال داره کار بعدی کار خودش باشه بازم میگم شاید
کاش کارای دیگشم با قربانپور و شیرالی باشه نه ایمین و پارسیان
ebihamed
08-03-2019, 11:24 PM
کاش کارای دیگشم با قربانپور و شیرالی باشه نه ایمین و پارسیان
اکثر کارها با قربانپوره خوشبختانه ...
masoud741
08-04-2019, 12:00 AM
خداراشکر
Hosein333
08-04-2019, 01:26 AM
قربانپور باز یه درکی از شادمهر داره میدونه چی میخواد
پارسیان ول معطله فکر میکنم این بشرو هم رادیو جوان کرده باشه تو پاچه شادمهر
Hobbit
08-04-2019, 08:55 AM
به جایی رسیدیم که میگیم شادمهر اگه قربان پور کار کنه براش خوبه ������������������������
زیبا نیست ؟
ebihamed
08-04-2019, 09:08 AM
به جایی رسیدیم که میگیم شادمهر اگه قربان پور کار کنه براش خوبه ����������������� ��������
زیبا نیست ؟
ما داریم راجب کسایی که این چند سال اخیر براش کار ساختن صحبت میکنیم مثل وحید پویان سینا پارسیان و حسین قربانپور هر وقت گفتیم نسبت به خود شادمهر و علیرضا افکاری اینا بهترن بعد شما به جایی برس
کارهای ساخته شده ی خودشم میاد بعد همین امثال شماها قبل از لذت بردن اول میرن بگردن ببین از چیزی کاور شده یا نه تا همین چند سال قبل همه ی این رفتارها رو خودم به شخصه دیدم از هوادارا
(خیلی جو اینجا مسمومه متاسفانه از هر حرفی یه برداشت بی ربط میشه)
Hosein333
08-04-2019, 10:28 AM
این کار اخر قربانپور قابل قبوله
Hobbit
08-04-2019, 11:24 AM
ما داریم راجب کسایی که این چند سال اخیر براش کار ساختن صحبت میکنیم مثل وحید پویان سینا پارسیان و حسین قربانپور هر وقت گفتیم نسبت به خود شادمهر و علیرضا افکاری اینا بهترن بعد شما به جایی برس
کارهای ساخته شده ی خودشم میاد بعد همین امثال شماها قبل از لذت بردن اول میرن بگردن ببین از چیزی کاور شده یا نه تا همین چند سال قبل همه ی این رفتارها رو خودم به شخصه دیدم از هوادارا
اگر جایی دیدی که من از کارهای شادمهر انتقاد کردم ( تو فروم نسل شادمهر از اهنگ آینده انتقاد کردم ) اون وقت این حرف رو بزن
اول طرف مقابلت را بشناس بعد قضاوت کن دوست عزیز :)
موافقم که جو اینجا مسمومه، نه بخاطر انتقاد از شادمهر ، بخاطر تعریف های بیجا از شادمهر ، بخاطر خیلی مسائل دیگه ، بیشتر از این بحث کردن فایده ای نداره ،
موفق باشید
masoud741
08-04-2019, 11:25 AM
آره داداش.... خودش بسازه میگند کاور کرده یکی دیگه بسازه میگند چرا خودش نمیسازه.... اصلا من فکر کنم یکی از دلایلی ک شادمهر انگیزش واسه آهنگسازی کم شده همین بود ک همش میگفتند کاور میکنی
ebihamed
08-04-2019, 11:34 AM
اگر جایی دیدی که من از کارهای شادمهر انتقاد کردم ( تو فروم نسل شادمهر از اهنگ آینده انتقاد کردم ) اون وقت این حرف رو بزن
اول طرف مقابلت را بشناس بعد قضاوت کن دوست عزیز :)
موافقم که جو اینجا مسمومه، نه بخاطر انتقاد از شادمهر ، بخاطر تعریف های بیجا از شادمهر ، بخاطر خیلی مسائل دیگه ، بیشتر از این بحث کردن فایده ای نداره ،
موفق باشید
بحث انتقاد یا تعریف از شادمهر نیست دوست عزیز حرف اینه که من میگم از بین کسایی که برای شادمهر کار ساختن قربانپور بهتر از پویان و پارسیانه چون خط ملودیهاش تو سبک شادمهره تقریبا و کارهاش برای شادمهر از بین این سه نفر بهتره بعد شما میای میگی به جایی رسیدیم که میگیم قربانپور بهتره اما نمیگی که ما داریم میگیم از کی بهتره
Hobbit
08-04-2019, 12:42 PM
بحث انتقاد یا تعریف از شادمهر نیست دوست عزیز حرف اینه که من میگم از بین کسایی که برای شادمهر کار ساختن قربانپور بهتر از پویان و پارسیانه چون خط ملودیهاش تو سبک شادمهره تقریبا و کارهاش برای شادمهر از بین این سه نفر بهتره بعد شما میای میگی به جایی رسیدیم که میگیم قربانپور بهتره اما نمیگی که ما داریم میگیم از کی بهتره
خودت جواب خودت رو میدی
وقتی میگین قربان پور از بین این آدم ها بهتره ، عمق فاجعه مشخصه، من میگم چرا باید به این نقطه برسیم ؟
که بیایم مقایسه کنیم ؟
تمام اون آدم ها همشون خط مشی شادمهر رو دارن، درست ! من میگم کپی هیچ وقت اصل نمیشه !
ebihamed
08-04-2019, 03:42 PM
واضح تر بگم برای شادمهر حتی سیاوش قمیشی هم نمیتونه مث خود شادمهر کار بسازه ( برای شادمهر گفتم نه کلی ) اما دراین سالها 3 نفر برای شادمهر کار ساختن ما از بین 3 نفرشون گفتیم قربانپور بهتر از اون دو تا بود
Hobbit
08-04-2019, 07:16 PM
واضح تر بگم برای شادمهر حتی سیاوش قمیشی هم نمیتونه مث خود شادمهر کار بسازه ( برای شادمهر گفتم نه کلی ) اما دراین سالها 3 نفر برای شادمهر کار ساختن ما از بین 3 نفرشون گفتیم قربانپور بهتر از اون دو تا بود
منم موافقم هیچ کسی نمیتونه برا شادمهر کار بسازه ،
همون طور که دیگران نتونستن برای ابی و داریوش و سیاوش و معین کار بسازن...
منو شما تو کلیات مشکلی نداریم ،
مشکل من اینه و باورم نمیشه و نتونستم و نمیتونم هضم کنم شادمهر رو در این چند ساله گذشته ...
entehaa
08-04-2019, 07:29 PM
همش احساس میکنم قسمت وسط اهنگ میترسم کار خود شادمهره که یه اتود داده هاشمی تنظیم کرده. دقیقا همون حس و حال شادمهری داره چیزی که فقط از ته دل خودش بلند میشه یجورایی قسمت خالی اهنگ منو یاد تقدیر مینداره
ebihamed
08-04-2019, 07:49 PM
منم موافقم هیچ کسی نمیتونه برا شادمهر کار بسازه ،
همون طور که دیگران نتونستن برای ابی و داریوش و سیاوش و معین کار بسازن...
منو شما تو کلیات مشکلی نداریم ،
مشکل من اینه و باورم نمیشه و نتونستم و نمیتونم هضم کنم شادمهر رو در این چند ساله گذشته ...
درسته دوست عزیز سخت بود کنار اومدن با این قضیه شاید ده سال پیش به ما میگفتن قراره شادمهر فقط و فقط یه کار با آهنگسازی کس دیگه بخونه محال بود باور کنیم اما الان سه ساله شادمهر توی این رونده و ناچارا اگه لااقل صداشو دوست داریم میتونیم بعضی از کارهای که این سالها خونده رو دوست داشته باشیم بعضی از کارها که این چند سال اومد بیرون واقعا بد هم نبودن انصافا مثل میترسم تنهاییام روز سرد سرنوشت اینا رو خدایی هیچ جوری نمیشه گفت ضعیف یا مثلا بخای بگی اینا تو کارنامه ی شادمهر کارای ضعیف محسوب میشن در کل شادمهر کم کم داره بر میگرده به مود آهنگسازی اما من اینو مطمئنم شادمهر دست از اینکه با جوونترها کار کنه و بهشون بها بده به این راحتی بر نمیداره
همش احساس میکنم قسمت وسط اهنگ میترسم کار خود شادمهره که یه اتود داده هاشمی تنظیم کرده. دقیقا همون حس و حال شادمهری داره چیزی که فقط از ته دل خودش بلند میشه یجورایی قسمت خالی اهنگ منو یاد تقدیر مینداره
یه جاهاییش رو حس میکنم اسکی از تقدیره، شاید اشتباه میکنم ولی خیلی شبیه اون شده
اون قسمت خالی ای که میگه دقیقا کپی اول تقدیره
entehaa
08-04-2019, 09:20 PM
اون قسمت خالی ای که میگه دقیقا کپی اول تقدیره
بنظر من کپی نیست ولی همون حس حال رو داره و اون حس رو فقط شادمهر میتونه ایجاد کنه. بعید میدونم هاشمی همه کاره ی این تنظیم بوده باشه( از نظر ملودی میگم نه فنی)
9NIMA1
08-04-2019, 11:42 PM
بنظر من کپی نیست ولی همون حس حال رو داره و اون حس رو فقط شادمهر میتونه ایجاد کنه. بعید میدونم هاشمی همه کاره ی این تنظیم بوده باشه( از نظر ملودی میگم نه فنی)
راجع به وقتی که بد میشم هم قربانپور یه استوری داره که خودش یه تیکه آهنگو خونده اما ملودیش با اونی که شادمهر خونده یه مقدار فرق داره. قطعا اونم شادمهر عوض کرده
Hosein333
08-05-2019, 12:51 AM
منم موافقم
از اون اهنگهای شادمهر هست که هر چقدر گوش میدی جذاب تر میشه
خودش یه دستی داشته
از اول عادت داشته که اسمی از خودش نبره
تو البوم خیلیا هم اسم مستعار میزدن براش
ebihamed
08-05-2019, 09:00 AM
منم موافقم
از اون اهنگهای شادمهر هست که هر چقدر گوش میدی جذاب تر میشه
خودش یه دستی داشته
از اول عادت داشته که اسمی از خودش نبره
تو البوم خیلیا هم اسم مستعار میزدن براش
البته ملودی رو چون من اتودشو شنیدم همونه اما صد در صد شادمهر نظارت مستقیم روی تنظیمها داشته از تجربه کن تا حالا
Farbod-7
08-05-2019, 01:12 PM
خوب خودتونو گول میزنید(sm2)
به قول اون دوستمون وای به این روز که قربانپور براتون خوبه شده معلومه به تب راضی شدین وگرنه قربانپور ذره ای از وحید پویان بهتر نیست
قربانپور دقیقا کدوم ترک رو ساخته که اینقد خوبه؟ میترسم؟ میترسم در حد همون تنهاییام بیشتر نیست
entehaa
08-05-2019, 03:59 PM
به قول اون دوستمون وای به این روز که قربانپور براتون خوبه شده معلومه به تب راضی شدین وگرنه قربانپور ذره ای از وحید پویان بهتر نیست
قربانپور دقیقا کدوم ترک رو ساخته که اینقد خوبه؟ میترسم؟ میترسم در حد همون تنهاییام بیشتر نیست
اتفاقا من ملودی قربانپور در اهنگ میترسم رو نپسندیدم هیچ چیز تازه ای نداشت
masoud741
08-05-2019, 07:37 PM
شما حرص نخور احمدوندتو گوش کن
masoud741
08-05-2019, 07:37 PM
Farbod-7
08-06-2019, 01:01 AM
مایه آهنگ بعدی رو مشخص کن(sm2)
masoud741
08-06-2019, 08:48 AM
مایه آهنگ بعدی رو مشخص کن(sm2)
شما پیگیر آهنگای بعدی احمدوند باش من کاری ب طرفدارای احمدوند ندارم
9NIMA1
08-06-2019, 12:23 PM
سعید زمانی هم تو آلبوم ابی تنظیم داره...
entehaa
08-06-2019, 08:05 PM
خبر: اهنگ بعدی همکاری با سینا پارسیان
9NIMA1
08-06-2019, 10:55 PM
ebihamed
آقا چطوریه برام ایمیل میاد منو منشن کردی بعد که میام تو فروم هیچی نیست! :)))
9NIMA1
08-06-2019, 10:59 PM
چه خبر خووووبی(sm2)
masoud741
08-07-2019, 12:36 AM
دروغه... منبعت کیه؟؟؟ خود پارسیان بعد دور شدی گفت دیگه همکاری با شادمهر نداره
entehaa
08-07-2019, 07:17 AM
دروغه... منبعت کیه؟؟؟ خود پارسیان بعد دور شدی گفت دیگه همکاری با شادمهر نداره
اینم خودش گفته
masoud741
08-07-2019, 10:35 AM
اینم خودش گفته
کجا گفته میتونی اسکرین واسم بگیری؟
entehaa
08-07-2019, 11:55 AM
کجا گفته میتونی اسکرین واسم بگیری؟
داداش بیخیال دیگه خلاصه بازم باهم همکاری دارند.
masoud741
08-07-2019, 12:57 PM
داداش بیخیال دیگه خلاصه بازم باهم همکاری دارند.
خدا ب داد برسه با اون ترانه های آبکی ایمین(sm25)
masoud741
08-07-2019, 01:54 PM
از پست آخر سینا پارسیان میشه فهمید ک متاسفانه بازم با شادمهر همکاری داره(sm25)
Farbod-7
08-07-2019, 02:56 PM
بگو واقعا کی بود کی(sm2)
Farbod-7
08-07-2019, 02:57 PM
یه جای شیک و پیک تو باشی و یه موزیک هیت(sm120)
ebihamed
08-07-2019, 03:03 PM
همون بهتر که امثال دور شدی بیاد(sm2)
Farbod-7
08-07-2019, 05:42 PM
لیلی و مجنون تو و سینا
شیرین و فرهاد تو وسینا
Farbod-7
08-07-2019, 05:43 PM
مسعود بیا وسط(sm2)
masoud741
08-07-2019, 06:11 PM
همون بهتر که امثال دور شدی بیاد(sm2)
امیدوارم لااقل کارشون بعد از پخش آهنگی باشه ک خودش ساخته
masoud741
08-07-2019, 06:12 PM
مسعود بیا وسط(sm2)
(sm59)
masoud741
08-07-2019, 06:13 PM
خداییش من ی درصدم ب این تیم پارسیان و ایمنی امید ندارم
Hosein333
08-07-2019, 06:18 PM
میخوام مارکو پلو باشم
تو سبک ایمنی هستش این شعر
اهنگ دلم میخواد ترک ۷ ابی
Hosein333
08-07-2019, 06:20 PM
البوم ابی ضعیف
این اخرین باره
بغض
همین خووبه و ....
(sm127)
البوم ابی ضعیف
این اخرین باره
بغض
همین خووبه و ....
(sm127)
به نظرم اشتباهه اینقدر زود درباره البوم نظر بدیم
مخصوصا که چندوقته فقط چرت وپرت شنیدیم
همین اشتباه رو سر البوم قمیشی هم کردیم
من ترجیح میدم چندین بار گوش بدم البوم رو بعد نظرم رو بگم
9NIMA1
08-07-2019, 06:43 PM
معروف با تنظیم مهران عباسی امشب...
میخوام مارکو پلو باشم
تو سبک ایمنی هستش این شعر
اهنگ دلم میخواد ترک ۷ ابی
با کمال احترام با این نظرت هم مخالفم، شعرش واقعا خوب و مفهمومیه، ولی قربونی اهنگ و تنظیم بد شده
معروف با تنظیم مهران عباسی امشب...
واقعا؟! خیلی دوست داشتم اون ورژن رو هم بشنومم
entehaa
08-07-2019, 06:52 PM
البوم جدید ابی ترانه ها که خوبه. حرفاتو مثل موت نندازی پشت گوش....
ولی ملودی ها خیلی خشک و بی احساسه
این اخرین باره می ارزه به همه اینا از نظر ملودی
9NIMA1
08-07-2019, 06:56 PM
واقعا؟! خیلی دوست داشتم اون ورژن رو هم بشنومم
آره احتمالاً. تو کانال همسایه دیدم(sm120)
entehaa
08-07-2019, 07:07 PM
چیکار کرده یغما گلرویی واقعا ترانه ها توصیف ناپذیره حیف که فدای ملودی بد شده در این البوم
Hosein333
08-07-2019, 07:46 PM
با کمال احترام با این نظرت هم مخالفم، شعرش واقعا خوب و مفهمومیه، ولی قربونی اهنگ و تنظیم بد شده
شعرش خوبه فقط این قسمت مارکو پلو سبزی پلو به دلم نمیشینه یه اهنگ خوب تک تک ثانیه هاش باید به دلت بشینه
Hosein333
08-07-2019, 07:48 PM
بقیه رو فعلا گوش نکردم
تنظیم ارون خیلی بهتر بود خدایی
بعد از دو بار گوش دادن، به نظرم ترانه ها واقعا عالین، فقط میشه حسرت خورد که شادمهر با یغما کار نمیکنه، از نظر ترانه چندین لول بالاتر چرت و پرتای اخیر شادمهر و باقی خواننده هاس ولی اهنگ و تنظیم واقعا ضعیفم
Hosein333
08-07-2019, 08:07 PM
تنظیم ارون خیلی بهتر بود خدایی
اره خوب بود
ولی اون یه تیکه شعرش خوب نبود
اره خوب بود
ولی اون یه تیکه شعرش خوب نبود
معروف رو میگما، تنظیم مهران عباسی خوب نبود
ebihamed
08-07-2019, 08:45 PM
سبک شعرای یغما همینه کلا شاید عادت نداریم با صدای ابی بعضی لغات رو بشنویم ولی آلبوم خوبیه
masoud741
08-07-2019, 08:46 PM
سهراب قالپاق میدزده(sm120)
ebihamed
08-07-2019, 08:52 PM
شعر پست مدرنه
ebihamed
08-07-2019, 08:57 PM
البوم ابی ضعیف
این اخرین باره
بغض
همین خووبه و ....
(sm127)
ابی واقعی یعنی آلبوم ستاره های سربی شب زده خلیج و خیلی کارهای قدیمیش حتی نوازش هم نتونست به سطح این کارها برسه
masoud741
08-07-2019, 10:28 PM
بعد از دو بار گوش دادن، به نظرم ترانه ها واقعا عالین، فقط میشه حسرت خورد که شادمهر با یغما کار نمیکنه، از نظر ترانه چندین لول بالاتر چرت و پرتای اخیر شادمهر و باقی خواننده هاس ولی اهنگ و تنظیم واقعا ضعیفم
کسی ک ب ترانه میترسم میگه چرت و پرت تکلیفش مشخصه
کسی ک ب ترانه میترسم میگه چرت و پرت تکلیفش مشخصه
تکلیفم چیه؟
من اسمی از میترسم بردم؟
کاری به تو داشنم؟ یا دنبال شر میگردی و دوست داری وسط هر بحثی بپری؟
متوجه منظورم نمیشی دلیل نمیشه بیای شروور بگی
GreenWorld
08-08-2019, 04:07 AM
البوم ابی ام معمولی بود،شعرا خوب بودن ،تنظیما متوسط،ولی از چیزی که رنج میبرد ضعف ملودی بود که اینجا به کارای علیرضا افکاری تو البوم قبل میشه ایمان آورد.
کلا از دو تا اهنگش خوشم اومد یکی"جاده های نرفته" که مثه کی اشکاتو پاک میکنه هس تا حدودی و اهنگ "دلم میخواد" از بقیه اهنگا خوشم نیومد البته اهنگ کوچه ی نسترنم که زودتر اومده بود با توجه به شعرش و داستانش بد نبود.
Gsshop
08-08-2019, 09:50 AM
البوم ابی ام معمولی بود،شعرا خوب بودن ،تنظیما متوسط،ولی از چیزی که رنج میبرد ضعف ملودی بود که اینجا به کارای علیرضا افکاری تو البوم قبل میشه ایمان آورد.
کلا از دو تا اهنگش خوشم اومد یکی"جاده های نرفته" که مثه کی اشکاتو پاک میکنه هس تا حدودی و اهنگ "دلم میخواد" از بقیه اهنگا خوشم نیومد البته اهنگ کوچه ی نسترنم که زودتر اومده بود با توجه به شعرش و داستانش بد نبود.
نظرت شما به شخم کسی نیست (sm2)
masoud741
08-08-2019, 10:38 AM
بهترین کار ابی تو چند سال گذشته همون نوازش بود
GreenWorld
08-08-2019, 11:48 AM
نظرت شما به شخم کسی نیست (sm2)
دقیقا مثل نظر شما
9NIMA1
08-08-2019, 01:47 PM
بهترین کار شادمهر هم تو چند سال گذشته همون گمت کردم بود(sm120)
masoud741
08-08-2019, 02:23 PM
بهترین کار شادمهر هم تو چند سال گذشته همون گمت کردم بود(sm120)
این نظر شماست... بهتره بگی از نظر من از نظر بقیه اظهار نظر نکن
sibiloo
08-08-2019, 02:38 PM
البوم خوبی نبود واقعا اگه ترانه هارو فاکتور بگیریم
حیف صدای ابی و این ترانه ها که اینجوری با این ملودی ها حروم میشه
هیچی نداشت یعنی هیچی به معنای واقعی :))
همش داد و بیداد الکی و بعضا گوش خراش واقعا :|
رو این ترانه ها افکاری میتونست غوغا کنه ولی حیف که از البوم قبل به مشکل خوردن با هم...
ابی هم اومد و چیز جالبی نشنیدیم
به قول یکی از این اهنگسازا که میگفت ابی رو باید بالا سرش واستی وگرنه نمیتونه الانم نمیشه تا اینجوری پیش میره امیدوار بود بهش
تمام امیدم به موسیقی شادمهره و داریوش و چاوشی ... ( البته بجز همایون و قربانی تو سبک خودشون )
یراحی هم بینظیر داشت جلو میومد ولی کم آورده انگار دیگه . هیچی نداشته یکی دو ساله . چنتا اهنگ اجتماعی خیلی معمولی و چنتا ترک عاشقانه ضعیف...
بار موسیقی رو دوش همین چند نفره . حتی اگه اهنگای معمولی هم بدن باز میشه به اهنگ بعدیشون امیدوار بود برعکس بقیه که کاملا نا امید کننده شدن
ما که کلا به موسیقی بیکلام پناه بردیم از این اوضاع شخمی
به شما هم توصیه میکنم ، بسیار جوابه :)))
Hobbit
08-08-2019, 02:58 PM
بهترین کار ابی تو چند سال گذشته همون نوازش بود
دوست عزیز شما که به نظر دیگران خرده می گیری چرا در مورد نظر دیگران در مورد ابی احترام نمیزاری؟
شما هم بهتره بگی از نظر من نوازش بهترین بود ، شاید من یه اهنگ دیگه مد نظرم باشه
9NIMA1
08-08-2019, 03:26 PM
این نظر شماست... بهتره بگی از نظر من از نظر بقیه اظهار نظر نکن
به همچنین!
ebihamed
08-08-2019, 03:41 PM
رو این ترانه ها افکاری میتونست غوغا کنه ولی حیف که از البوم قبل به مشکل خوردن با هم...
به قول یکی از این اهنگسازا که میگفت ابی رو باید بالا سرش واستی وگرنه نمیتونه الانم نمیشه تا اینجوری پیش میره امیدوار بود بهش
تمام امیدم به موسیقی شادمهره و داریوش و چاوشی ... ( البته بجز همایون و قربانی تو سبک خودشون )
یراحی هم بینظیر داشت جلو میومد ولی کم آورده انگار دیگه . هیچی نداشته یکی دو ساله . چنتا اهنگ اجتماعی خیلی معمولی و چنتا ترک عاشقانه ضعیف...
بار موسیقی رو دوش همین چند نفره . حتی اگه اهنگای معمولی هم بدن باز میشه به اهنگ بعدیشون امیدوار بود برعکس بقیه که کاملا نا امید کننده شدن
آلبوم ابی اونقدرم بد نبود اتفاقا هر چی بیشتر میشنوی بهترم میشه آهنگای جاده های نرفته لاله زار آخرین آهنگ دلم میخاد جهان بدون تو واقعا بی نظیرن تنها نکته نخوردن سبک ترانه ها به ابی هست و گرنه خوبه میشه ازش لذت برد
masoud741
08-08-2019, 04:00 PM
تنها کسی ک میتونه موسیقی الانو از این شخمی بودن دربیاره خود شادمهره البته ب شرطی ک ب خودش بیاد و دل بکار بده
Farbod-7
08-08-2019, 04:17 PM
شادمهر بعد گمت کردم تموم شد
masoud741
08-08-2019, 05:22 PM
شادمهر همیشه فراز و فرود زیاد داشته ولی من مطمئنم ب همین زودیا همون شادمهری میشه ک میخوایم
sibiloo
08-08-2019, 06:37 PM
آلبوم ابی اونقدرم بد نبود اتفاقا هر چی بیشتر میشنوی بهترم میشه آهنگای جاده های نرفته لاله زار آخرین آهنگ دلم میخاد جهان بدون تو واقعا بی نظیرن تنها نکته نخوردن سبک ترانه ها به ابی هست و گرنه خوبه میشه ازش لذت برد
حالا شما لذت میبرید یه بحث دیگست و به کسی هم ربطی نداره
اما من خیلی حال نکردم
اتفاقا مشکلم با ترانه نیست اصلا
هرچند ترانه های این سبکی و انقد سنگین رو هم خیلی نمیپسندم ولی بازم مشکلم با ترانه نیست
اصلا نوع خوندن ابی رو مخه . نمیخوام چون شادمهری هستم از کارایی که با شادمهر کرده تعریف کنم ولی خداوکیلی نوع اوج گرفتن ابی تو همین خوبه رو مقایسه کن با اوج گرفتناش تو این البوم . دیگه عربده هست رسما و هیچ جذابیتی توش نیست . یا تو درخت هم اوج داره اینجا هم اوج داره . ما اگه از ضعف ملودی های شادمهر میگیم اینجا هم باید بگیم دیگه
حالا بازم بیشتر گوش بدیم ببینیم چی میشه شاید شما درست بگی
با این حال لاله زار و کوچه نسترن رو از بقیه بیشتر دوست داشتم
اما من خیلی حال نکردم
هرچند ترانه های این سبکی و انقد سنگین رو هم خیلی نمیپسندم ولی بازم مشکلم با ترانه نیست
اصلا نوع خوندن ابی رو مخه . نمیخوام چون شادمهری هستم از کارایی که با شادمهر کرده تعریف کنم ولی خداوکیلی نوع اوج گرفتن ابی تو همین خوبه رو مقایسه کن با اوج گرفتناش تو این البوم . دیگه عربده هست رسما و هیچ جذابیتی توش نیست . یا تو درخت هم اوج داره اینجا هم اوج داره . ما اگه از ضعف ملودی های شادمهر میگیم اینجا هم باید بگیم دیگه
میکس و مستر البوم هم فوق العاده بده، خیلی جاها صدای ابی بزور به گوش میرسه
ebihamed
08-08-2019, 08:34 PM
اما من خیلی حال نکردم
دوست عزیزم خوب بحث سلیقه جداست ولی فقط اینم در نظر بگیر شاهکار درخت رو ابی حدودا پونزده سال پیش خونده و حنجره ش انقد آسیب ندیده بود ما باید با این زاویه به اوج صدا گوش کنیم که اینو داره یه پیرمرد 70 ساله میخونه و برای این سن هنوزم عالیه فکر نکنم هیچ خواننده ای 70 سالگی بتونه این اوج رو بخونه راجب شعرا بازم سلیقه س اتفاقا من عاشق اینم متن ترانه شنونده رو به فکر فرو ببره نه اینکه انگار داریم یه انشا رو میشنویم و بدون هیچ معطلی معنی سطحی اونو درک میکنیم برای مثال ترانه های ایرج جنتی عطایی تو کارنامه ی ابی مثل نگین همچنان دارن میدرخشن و هیچوقت تکرار شدنی نیستن در آخر اضافه کنم ابی بعد از ألبوم شب نیلوفری خواه ناخواه از دوران طلایی خودش کمی فاصله گرفت و برای کسایی که به اصطلاح ابی باز هستن هیچوقت همین خوبه نوازش کارهای افکاری کارهای دباغ کارهای شوبرت به کارهایی مثل خاکستری پوست شیر ستاره های سربی خلیج درخت شب زده و امثالهم که کلی استاد مثل قمیشی بابک بیات زلاند جنتی عطایی سرفراز و ....پشت این آثار هستن نخواهند رسید
Farbod-7
08-08-2019, 09:05 PM
دوست عزیزم خوب بحث سلیقه جداست ولی فقط اینم در نظر بگیر شاهکار درخت رو ابی حدودا پونزده سال پیش خونده و حنجره ش انقد آسیب ندیده بود ما باید با این زاویه به اوج صدا گوش کنیم که اینو داره یه پیرمرد 70 ساله میخونه و برای این سن هنوزم عالیه فکر نکنم هیچ خواننده ای 70 سالگی بتونه این اوج رو بخونه راجب شعرا بازم سلیقه س اتفاقا من عاشق اینم متن ترانه شنونده رو به فکر فرو ببره نه اینکه انگار داریم یه انشا رو میشنویم و بدون هیچ معطلی معنی سطحی اونو درک میکنیم برای مثال ترانه های ایرج جنتی عطایی تو کارنامه ی ابی مثل نگین همچنان دارن میدرخشن و هیچوقت تکرار شدنی نیستن در آخر اضافه کنم ابی بعد از ألبوم شب نیلوفری خواه ناخواه از دوران طلایی خودش کمی فاصله گرفت و برای کسایی که به اصطلاح ابی باز هستن هیچوقت همین خوبه نوازش کارهای افکاری کارهای دباغ کارهای شوبرت به کارهایی مثل خاکستری پوست شیر ستاره های سربی خلیج درخت شب زده و امثالهم که کلی استاد مثل قمیشی بابک بیات زلاند جنتی عطایی سرفراز و ....پشت این آثار هستن نخواهند رسید
واقعا شادنهر میتونست یه البوم توپ براش بسازه حیف که نشد و نمیشه
sibiloo
08-08-2019, 09:37 PM
میکس و مستر البوم هم فوق العاده بده، خیلی جاها صدای ابی بزور به گوش میرسه
کاور البوم رو ندارید ببینیم چی به چیه ؟
نه اقا قبول ندارم این قضیه سن اینا رو
هنوزم که هنوزه اگه یکی مثل افکاری براش اهنگ بسازه مطمعن هستم که میترکونه
هنوزم اوج صداش اگه رو حساب کتاب و اصولی باشه شاهکاره
ولی مشکلش اینه که ادم درست حسابی ای کنارش نیست الان که بتونه از صداش استفاده درست بگیره
اره این قضیه اهنگای قدیمی برا همه خواننده ها صدق میکنه . همین شادمهر خودمون هرچی بخونه ما از مسافر و تقدیر و اینا میگیم یا بقیه خواننده ها همینطور ولی خب نسبی باس نگاه کنیم دیگه . من نوازش رو مطمعنم خیلی از ابی بازها هم راضی بودن . نسبت به کارای اخیرش باس در نظر بگیریم دیگه که به نظرم نوازش و ماکت ( !! ) این اخرین باره بهترین اهنگای ابی تو این چند سال اخیر بودن با اختلاف . بعدشم همین خوبه . خود همینایی که اسم بردی هم دیگه جواب نمیدن . همه ما قبول داریم این اساتیدی که گفتی شاهکارایی خلق کردن که تکرار نمیشه ولی کار جدید تاپی ما ندیدیم ازشون تو این چند سال . اگه دیدید شما اسم ببرید ؟ مشکل اینه که همه چی تکراری شده دیگه . هیشکی وقت نمیذاره . حتی اونایی که ازشون توقع هست هم ول کردن . فقر ملودی داره نابود میکنه موسیقی مارو . همه شدن اهنگساز . از همه چیز هم مهمتر همین ملودیه حتی از ترانه و تنظیم . میگم دیگه واقعا امیدی نیست به این موسیقی بجز همون چهار پنج نفری که اسم بردم . یه اهنگ خوبم بیاد اتفاقیه و ادامه دار نیست دیگه
راجع به ترانه هم من ترجیحم یه ترانه سادست . نه عشقم جونم عمرم ولی یه چیز معقول تر
ترانه های روزبه و مقدم رو ترجیح میدم به یغما به طور کلی
این محرابی هم خوب بود وجدانا تازه داشت پخته میشد که بیخیالش شد شادمهر
9NIMA1
08-09-2019, 01:01 AM
به نظر من که آلبوم خیلی خوبه. من که دارم لذت میبرم...(sm127)
ترانه ها که حرفی توش نیست...
آهنگ و تنظیم ها هم خوبن به نظرم.
جاده های نرفته منو یاد کی اشکاتو پاک میکنه انداخت(sm19)
Parsa8
08-09-2019, 01:41 AM
وارث (sm50)
Parsa8
08-09-2019, 01:43 AM
یادمه موقعی که معروف با تنظیم آرون اومد همه گیر دادن که کاش با تنظیم عباسی میومد و این حرفا
تا یه مدت هم همه دنبال تنظیم مهران عباسی بودن
معلومه تصمیم شادمهر کاملا در مورد تنظیم مجدد درست بوده
Parsa8
08-09-2019, 01:48 AM
این ترانه های ناب یغما دست شادمهر یا علیرضا افکاری میوفتاد چه آلبومی ازش در میومد
با این حال جذابیت ترانه و صدای بی تکرار ابی وادارت میکنه گوش بدی آلبومو
ترانه های پست مدرن رو خواننده ها کم از پسش بر میان
در کل آلبوم قابل قبول هست به تمام نقاط ضعفی که داره
این ترانه های پست مدرن خوراک شاهین نجفیه
Hosein333
08-09-2019, 02:13 AM
ابی واقعی یعنی آلبوم ستاره های سربی شب زده خلیج و خیلی کارهای قدیمیش حتی نوازش هم نتونست به سطح این کارها برسه
این آخرین باره خیلی قشنگه مخصوصا اون ورژن تک اهنگش
اون ورژنی که تو البوم بود به پای اون ورژن اولیه نمیرسه
Hosein333
08-09-2019, 02:19 AM
منم رو اوردم به موزیک بی کلام
و با کلام خیلی کم گوش میدم
آهنگ خوب باید ثانیه به ثانیه ش خوب باشه و بهت حس رو انتقال بده
هستن اهنگهایی که تا فلان دقیقه خوبه بعدش چرت میشه باز در ادامه خوب میشه
اینارو نمیشه زیاد گوش کرد
Hosein333
08-09-2019, 02:23 AM
اما من خیلی حال نکردم
منم همین حس داشتم
انگار یکی داره دادو بیداد میکنه تو اهنگ
Hosein333
08-09-2019, 02:27 AM
وارث (sm50)
من شخصا وارث رو بیشتر از گمت کردم دوست دارم (sm127)
خیلی کارش درسته تو این آهنگ
این ترانه های ناب یغما دست شادمهر یا علیرضا افکاری میوفتاد چه آلبومی ازش در میومد
با این حال جذابیت ترانه و صدای بی تکرار ابی وادارت میکنه گوش بدی آلبومو
ترانه های پست مدرن رو خواننده ها کم از پسش بر میان
در کل آلبوم قابل قبول هست به تمام نقاط ضعفی که داره
این ترانه های پست مدرن خوراک شاهین نجفیه
شاهین 3-4 تا کار از یغما خونده، عالین (رانندگی در مستی، آلیس، پونز، ...)
peyman.2012
08-09-2019, 05:08 AM
معروف با تنظیم مهران عباسی را شنیدم حالم کلا به هم خورد
یعنی خاک دو عالم بر سرش کنن با این همکاریش با شادمهر (sm3)(sm3)
تنظیم مافوق افتضاح. هزار رحمت به اون یارو مورموریزا الان بچه های 16 17 ساله با اف ال و کیوبیس آهنگ میسازن آدم لذت میبره بعد مهران عباسی هم خیرسرش مثلا اومده تنظیم کرده گند عالم را زده به آهنگ
یکی نیست بگه آخه گولاخ تو که چیزی بارت نیست خیلی غلط میکنی با شادمهر همکاری میکنی (sm138)
حیف کارنامه تر و تمیز شادمهر که توسط مشتی معلوم الحال به لجن کشیده شد (sm9)
MaMaTiR
08-09-2019, 09:55 AM
معروف با تنظیم مهران عباسی را شنیدم حالم کلا به هم خورد
یعنی خاک دو عالم بر سرش کنن با این همکاریش با شادمهر (sm3)(sm3)
تنظیم مافوق افتضاح. هزار رحمت به اون یارو مورموریزا الان بچه های 16 17 ساله با اف ال و کیوبیس آهنگ میسازن آدم لذت میبره بعد مهران عباسی هم خیرسرش مثلا اومده تنظیم کرده گند عالم را زده به آهنگ
یکی نیست بگه آخه گولاخ تو که چیزی بارت نیست خیلی غلط میکنی با شادمهر همکاری میکنی (sm138)
حیف کارنامه تر و تمیز شادمهر که توسط مشتی معلوم الحال به لجن کشیده شد (sm9)
جووون(sm19)(sm120)
ebihamed
08-09-2019, 10:42 AM
کاور البوم رو ندارید ببینیم چی به چیه ؟
نه اقا قبول ندارم این قضیه سن اینا رو
هنوزم که هنوزه اگه یکی مثل افکاری براش اهنگ بسازه مطمعن هستم که میترکونه
هنوزم اوج صداش اگه رو حساب کتاب و اصولی باشه شاهکاره
ولی مشکلش اینه که ادم درست حسابی ای کنارش نیست الان که بتونه از صداش استفاده درست بگیره
اره این قضیه اهنگای قدیمی برا همه خواننده ها صدق میکنه . همین شادمهر خودمون هرچی بخونه ما از مسافر و تقدیر و اینا میگیم یا بقیه خواننده ها همینطور ولی خب نسبی باس نگاه کنیم دیگه . من نوازش رو مطمعنم خیلی از ابی بازها هم راضی بودن . نسبت به کارای اخیرش باس در نظر بگیریم دیگه که به نظرم نوازش و ماکت ( !! ) این اخرین باره بهترین اهنگای ابی تو این چند سال اخیر بودن با اختلاف . بعدشم همین خوبه . خود همینایی که اسم بردی هم دیگه جواب نمیدن . همه ما قبول داریم این اساتیدی که گفتی شاهکارایی خلق کردن که تکرار نمیشه ولی کار جدید تاپی ما ندیدیم ازشون تو این چند سال . اگه دیدید شما اسم ببرید ؟ مشکل اینه که همه چی تکراری شده دیگه . هیشکی وقت نمیذاره . حتی اونایی که ازشون توقع هست هم ول کردن . فقر ملودی داره نابود میکنه موسیقی مارو . همه شدن اهنگساز . از همه چیز هم مهمتر همین ملودیه حتی از ترانه و تنظیم . میگم دیگه واقعا امیدی نیست به این موسیقی بجز همون چهار پنج نفری که اسم بردم . یه اهنگ خوبم بیاد اتفاقیه و ادامه دار نیست دیگه
راجع به ترانه هم من ترجیحم یه ترانه سادست . نه عشقم جونم عمرم ولی یه چیز معقول تر
ترانه های روزبه و مقدم رو ترجیح میدم به یغما به طور کلی
این محرابی هم خوب بود وجدانا تازه داشت پخته میشد که بیخیالش شد شادمهر
نمیشه انتظار داشت اون بزرگانی که نام بردم بعد از عمری که شاهکار خلق کردن حالا تو سن بازنشستگی هم همدنجور تو اوج باشن ولی مشکل اینجاست شادمهر خودمون تو سنی که باید تو اوج باشه افول داشته مثلا شادمهر هم روی یه شعر یغما واسه عارف کار ساخت آیا اصلا استقبالی ازش شد؟ چند نفر که هر روز میگن خودش باید بسازه اصلا این آهنگو پسندیدن ؟ موسیقی ما سکته زده کلا و این مربوط به همه موزیسین ها خوانند ها و امثالهم هست ولی در آخر اضافه کنم امثال ابی و داریوش نذاشتن کارنامه شون خدشه ای بهش وارد بشه حتی همین آلبوم آخر ابی جدا از ضعفهایی که در ملودی یا تنظیم داره به هر حال در مقایسه با 90 در صد آلبومهایی که منتشر میشن حرف برای گفتن داره
ebihamed
08-09-2019, 10:43 AM
و اینکه این آلبوم ابی نسبت به جان جوانی از لحاظ کلامی دارای هویت خیلی بیشتری هست ...
masoud741
08-09-2019, 10:50 AM
نمیشه انتظار داشت اون بزرگانی که نام بردم بعد از عمری که شاهکار خلق کردن حالا تو سن بازنشستگی هم همدنجور تو اوج باشن ولی مشکل اینجاست شادمهر خودمون تو سنی که باید تو اوج باشه افول داشته مثلا شادمهر هم روی یه شعر یغما واسه عارف کار ساخت آیا اصلا استقبالی ازش شد؟ چند نفر که هر روز میگن خودش باید بسازه اصلا این آهنگو پسندیدن ؟ موسیقی ما سکته زده کلا و این مربوط به همه موزیسین ها خوانند ها و امثالهم هست ولی در آخر اضافه کنم امثال ابی و داریوش نذاشتن کارنامه شون خدشه ای بهش وارد بشه حتی همین آلبوم آخر ابی جدا از ضعفهایی که در ملودی یا تنظیم داره به هر حال در مقایسه با 90 در صد آلبومهایی که منتشر میشن حرف برای گفتن داره
داداش اگه تنظیم کار دست شادمهر بود قطعا کار خیلی بهتر میشد ولی متاسفانه فقط شادمهر آهنگساز اون آهنگ بود
entehaa
08-09-2019, 01:31 PM
جالبه هوادارای ابی بیشتر از ترانه ها ناراضی هستند.
9NIMA1
08-09-2019, 02:05 PM
جالبه هوادارای ابی بیشتر از ترانه ها ناراضی هستند.
فک کنم خیلی براشون سنگینه ترانه ها(sm2)
Farbod-7
08-09-2019, 02:11 PM
یه تنظیم خوب میتونه ملودی رو ببر بالا و همونجور هم میتونه بکوبش زمین
تنظیم آهنگ عارف ضعیف نبود منتها اصلا رو ملودی ننشست
فضاهای خالی و سکوت های بی مورد توی تنظیم شنونده رو خسته میکرد و هیچ هیجانی نداشت فراز و فرود ملودی رو داغون کرد و کاری کرد یکنواخت شنیده بشه
ebihamed
08-09-2019, 11:32 PM
فک کنم خیلی براشون سنگینه ترانه ها(sm2)
خیر سنگین نیست بلکه ترانه های ایرج جنتی عطایی اردلان سرفراز شهیار قنبری سبک ترانه ی نوین هست و سالها شاهکار خلق شده با این سبک ترانه و حالا ابی گام در سبک شعری پیشرو و پست مدرن گذاشته که کمی عجیبه برای هوادارای ابی . همین حرف رو یغما هم تو پستش گذاشته مسلمه کسایی که با ترانه هایی مث واژه رنگ زندگی بود یا مثلا وقتی تن حقیرمو به مسلخ تو میبرم زندگی کردن یه کم اوایلش کلماتی مثل مارکوپلو یا سهراب قالپاق میدزده تو ذوقشون بزنه
ebihamed
08-09-2019, 11:34 PM
احتمال داره شادمهر تنظیم کارایی که خودش ساخته رو به دیگران بسپاره
Farbod-7
08-10-2019, 12:30 AM
وسط ریمیکس معروف انگار برنامه گزارش ورزشی شروع میشه(sm2)
masoud741
08-10-2019, 12:49 AM
گل بود ب سبزه نیز آراسته شد
9NIMA1
08-10-2019, 12:55 AM
خیر سنگین نیست بلکه ترانه های ایرج جنتی عطایی اردلان سرفراز شهیار قنبری سبک ترانه ی نوین هست و سالها شاهکار خلق شده با این سبک ترانه و حالا ابی گام در سبک شعری پیشرو و پست مدرن گذاشته که کمی عجیبه برای هوادارای ابی . همین حرف رو یغما هم تو پستش گذاشته مسلمه کسایی که با ترانه هایی مث واژه رنگ زندگی بود یا مثلا وقتی تن حقیرمو به مسلخ تو میبرم زندگی کردن یه کم اوایلش کلماتی مثل مارکوپلو یا سهراب قالپاق میدزده تو ذوقشون بزنه
اونا دیگه خیلی تو تاریخ گیر کردن. ترانهها واقعا عالیه... تنها جایی تو آلبوم که ایراد بهش نیست
9NIMA1
08-10-2019, 12:56 AM
خود مهران عباسی گفته این چیه اصن میکس و مستر نیست و من راضی نبودم پخش کردین(sm120)
9NIMA1
08-10-2019, 12:57 AM
به قول مدیری؛ به به ، خدارو ششششکررر!(sm2)
9NIMA1
08-10-2019, 01:08 AM
آهنگ دلم میخواد ملودیش شبیه کارای افکاریه
peyman.2012
08-10-2019, 02:24 AM
جووون(sm19)(sm120)
به به احوالت حسین جان؟ (sm127)(sm174)
peyman.2012
08-10-2019, 04:23 AM
(sm2)
خدا لعنتش کنه
ebihamed
08-10-2019, 09:13 AM
اونا دیگه خیلی تو تاریخ گیر کردن. ترانهها واقعا عالیه... تنها جایی تو آلبوم که ایراد بهش نیست
نه اونام نمیگن ضعیفه چون ضعیف به نود و نه در صد کارهایی که داره منتشر میشه تو موزیک ما میگن نه این شعرای نو و مدرن و پر مفهوم یغما بحث اینه که گوششون عادت نداره به این سبک پست مدرن
ebihamed
08-10-2019, 09:57 AM
به به ظاهرا جناب یغما و دباغ هم کلاه بردار در اومدن چون آهنگ و ترانه ی دلم میخاد رو چند سال پیش به خواننده ای به نام سهیل محمدی فروختن که اونم الان قسمتی از موزیک ویدیوشو گذاشته توی پیجش
9NIMA1
08-10-2019, 10:47 AM
به به ظاهرا جناب یغما و دباغ هم کلاه بردار در اومدن چون آهنگ و ترانه ی دلم میخاد رو چند سال پیش به خواننده ای به نام سهیل محمدی فروختن که اونم الان قسمتی از موزیک ویدیوشو گذاشته توی پیجش
لینکش رو میذاشتی...
البته فکر میکنم اگه صاحب اثر از اجرای اون راضی نباشه میتونه کار رو بده به کسی دیگه(sm55) بازم دقیق نمیدونم
sibiloo
08-10-2019, 12:04 PM
مث چشامی
مث نفس کشیدن شدی برام
هوامی
برو به هرکی پرسید ازت
چرا باهامی ؟
بگو خدامی...
تو یه پناهی
تو مث فرصت آخری
تو ته راهی
واسه ی من که شب دنیامو گرفته
ماهی...
(sm27)
ebihamed
08-10-2019, 12:21 PM
لینکش رو میذاشتی...
البته فکر میکنم اگه صاحب اثر از اجرای اون راضی نباشه میتونه کار رو بده به کسی دیگه(sm55) بازم دقیق نمیدونم
توی پیج همین خواننده توضیح کامل داده شده ضمن اینکه وقتی صاحب اثر کار رو واگذار کنه و پولشو بگیره نمیتونه بازم اون کار رو به یکی دیگه بفروشه
9NIMA1
08-10-2019, 12:38 PM
توی پیج همین خواننده توضیح کامل داده شده ضمن اینکه وقتی صاحب اثر کار رو واگذار کنه و پولشو بگیره نمیتونه بازم اون کار رو به یکی دیگه بفروشه
از این اتفاقات اگه راست و حقیقت باشه زیاد تو ایران میوفته!! برای شادمهر هم دوستان عزیزمون از این حرکات زدن :))
MaMaTiR
08-10-2019, 01:38 PM
به به احوالت حسین جان؟ (sm127)(sm174)
گذران زندگی مارو میکنه... البته فک کنم برعکس گفتم(sm120)
تو خوبی؟
Farbod-7
08-10-2019, 09:16 PM
تجربه گران ادامه نمیدم رو منتشر کردن(sm120)
MaMaTiR
08-10-2019, 09:56 PM
تجربه گران ادامه نمیدم رو منتشر کردن(sm120)
من ادامه میدمت(sm19)
(sm120)
peyman.2012
08-10-2019, 10:07 PM
گذران زندگی مارو میکنه... البته فک کنم برعکس گفتم(sm120)
تو خوبی؟
(sm25)(sm59)
برای همه مون زندگی همینجوریه به جز قشر آقازاده ها و خانم زاده ها
مرسی از لطفت منم میگذرونم ...(sm172)
masoud741
08-10-2019, 10:22 PM
آقا ی سوال فنی چرا فایلایی ک از آپ رادیو جوان میگیرم ضبط ماشین پخشش نمیکنه.. قبلا پخش میشد ولی جدیدا فایل میگیرم پخش نمیکنه
peyman.2012
08-10-2019, 10:26 PM
آقا ی سوال فنی چرا فایلایی ک از آپ رادیو جوان میگیرم ضبط ماشین پخشش نمیکنه.. قبلا پخش میشد ولی جدیدا فایل میگیرم پخش نمیکنه
فرمتش چیه؟ اگر m4a باشه معمولا ضبط ماشینا پخش نمیکنن
masoud741
08-10-2019, 10:46 PM
فرمتش چیه؟ اگر m4a باشه معمولا ضبط ماشینا پخش نمیکنن
نه همش mp3... تو ورژنای قبلی وقتی دانلود میکردم پخش میکرد ولی تو این چندتا ورژن آخری پخش نمیکنه
peyman.2012
08-10-2019, 10:53 PM
نه همش mp3... تو ورژنای قبلی وقتی دانلود میکردم پخش میکرد ولی تو این چندتا ورژن آخری پخش نمیکنه
mp3 قاعدتا نباید مشکلی داشته باشه. شاید طوری اینکود میکنند که با ضبط ماشین ناسازگار شده البته خیلی بعیده این مورد با فرمت mp3
بعضا با فرمت mp4 برای فایلهای تصویری ممکنه این مورد پیش بیاد
MaMaTiR
08-10-2019, 10:57 PM
(sm25)(sm59)
برای همه مون زندگی همینجوریه به جز قشر آقازاده ها و خانم زاده ها
مرسی از لطفت منم میگذرونم ...(sm172)
خوب باشی(sm19)
Farbod-7
08-11-2019, 12:09 AM
من ادامه میدمت(sm19)
(sm120)
(sm10)
MaMaTiR
08-11-2019, 12:11 AM
(sm10)
اینقدر ناشکر تجربه گران بودی که گیرت افتاد به ایمنی و گوربه گوران(sm120)
peyman.2012
08-11-2019, 01:13 AM
خوب باشی(sm19)
قربانت تو هم همینطور (sm111)(sm4)
9NIMA1
08-11-2019, 10:23 AM
یغما جواب یارو رو داد! همونطور که حدس میزدم میخواد از کنار اسم ابی اون بیچاره رو هم بشناسن(sm2)
Farbod-7
08-11-2019, 03:25 PM
یه چیزی میگیم کنار هم بخندیم وگرنه اینقد گرفتاریم که اصلا شادمهر کیه(sm25)
MaMaTiR
08-11-2019, 03:44 PM
یه چیزی میگیم کنار هم بخندیم وگرنه اینقد گرفتاریم که اصلا شادمهر کیه(sm25)
ها والا.. کیون لق همشون(sm2)
Hosein333
08-11-2019, 06:27 PM
من میترسم (sm127)
Hosein333
08-11-2019, 06:27 PM
حسین قربانپور (sm118)(sm127)
Farbod-7
08-11-2019, 09:13 PM
کشتی سازان(sm2)
MaMaTiR
08-11-2019, 10:03 PM
کشتی سازان(sm2)
2تا کِشتی ساختن.. این سری میخوان کُشتی کج بسازن(sm120)
masoud741
08-12-2019, 12:50 AM
تازه میخواند کشتی3 را تو آلبوم جدیدشون پخش کنند(sm120)
ebihamed
08-12-2019, 02:49 PM
آلبوم ابی هر بار شنیده میشه جذابتر میشه ترانه ها خیلی خوبن پر از شاه بیتهای ناب خیلی خوبه که یه اسطوره توی هفتاد سالگی هم حرف برای گفتن داشته باشه و از سر شکم سیری کار منتشر نکنه
Farbod-7
08-12-2019, 07:42 PM
2تا کِشتی ساختن.. این سری میخوان کُشتی کج بسازن(sm120)
الان با گوشی اومدم هر وقت با سیستم وارد شدم اینو میخوام بزارم امضا
بگو واقعا کی بود کی(sm2)
Farbod-7
08-12-2019, 07:46 PM
آلبوم ابی هر بار شنیده میشه جذابتر میشه ترانه ها خیلی خوبن پر از شاه بیتهای ناب خیلی خوبه که یه اسطوره توی هفتاد سالگی هم حرف برای گفتن داشته باشه و از سر شکم سیری کار منتشر نکنه
یعنی داره بیتی که در حد رنگش چهره ش زرد میشد از بلندی پرت میشد باشه؟
MaMaTiR
08-12-2019, 07:48 PM
الان با گوشی اومدم هر وقت با سیستم وارد شدم اینو میخوام بزارم امضا
بگو واقعا کی بود کی(sm2)
حب براش سوال پیش اومده.... به تو چه(sm2)
Farbod-7
08-12-2019, 07:56 PM
حب براش سوال پیش اومده.... به تو چه(sm2)
بعد اون یارو که هیچی نمیگه خودش مجبور میشه میگه من بودم ای دیوونه
این همه استعاره وزن تشبیه و دیگر زوایای این ترانه ستودنیه(sm2)
ebihamed
08-12-2019, 08:34 PM
یعنی داره بیتی که در حد رنگش چهره ش زرد میشد از بلندی پرت میشد باشه؟
در حد اون داره ولی در حد انقده دور شدی که مغرور شدی و دیگه کور شدی و زنبور شدی عمرا داشته باشه
MaMaTiR
08-12-2019, 09:30 PM
بعد اون یارو که هیچی نمیگه خودش مجبور میشه میگه من بودم ای دیوونه
این همه استعاره وزن تشبیه و دیگر زوایای این ترانه ستودنیه(sm2)
دید هیچکی به شخمشم نگرفت مجبور شد جواب بده(sm2)
peyman.2012
08-13-2019, 02:17 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اجرای زنده آهنگ خاطرات تو توسط سیروان
اینو مقایسه کنید با چند تا آهنگی که شادمهر به اسم به اصطلاح زنده بیرون داد .. همه چیز گویاست (sm120)
entehaa
08-14-2019, 02:57 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اجرای زنده آهنگ خاطرات تو توسط سیروان
اینو مقایسه کنید با چند تا آهنگی که شادمهر به اسم به اصطلاح زنده بیرون داد .. همه چیز گویاست (sm120)
منکر این کار قشنگ نیستم ولی هروقت سیروان تونست اوجه یکی از کارای شادمهرو بخونه اونوقت میشه اجراش رو با شادمهر مقایسه کرد!
ضمن اینکه احتمال خیلی زیاد اینم یه کار استودیویی هست.
MaMaTiR
08-14-2019, 04:12 PM
منکر این کار قشنگ نیستم ولی هروقت سیروان تونست اوجه یکی از کارای شادمهرو بخونه اونوقت میشه اجراش رو با شادمهر مقایسه کرد!
سیروان البوم انپلاگد رو هم همینجوری ضبط کرد که ی البوم خیلی خوبی در اومد
9NIMA1
08-14-2019, 04:18 PM
همچنان سیری ناپذیر از لاله زار....(sm127)
همه اجراهای زنده اخیر استدیویین، شادمهر، همین سیروان، عارف، و ...
همچنان سیری ناپذیر از لاله زار....(sm127)
واقعا شاهکاره این البوم، همش رو ریپیته، به اخرین اهنگ که میرسم، اون یه یه بار دیگه ریپیت میشه
آخرین آهنگ خیلی شعرش خوبه
همیش مومنت بودم...که لبخند تو دینم بود(sm127)
ebihamed
08-15-2019, 12:22 AM
منصورم آلبومش عالی بود برگشت به دوران اوجش لذت بردم از ترانه های شهیار قنبری بزرگ
Hosein333
08-15-2019, 01:07 AM
منصورم آلبومش عالی بود برگشت به دوران اوجش لذت بردم از ترانه های شهیار قنبری بزرگ
من حالا گوش نکردم
کدوم اهنگش قشنگتره از نظر تو
nasernew
08-15-2019, 01:38 AM
موافقم .. به نظر من یکی از بهترین آلبومهای امسال ..
9NIMA1
08-15-2019, 02:06 AM
برو به هرکی پرسید ازت چرا باهامی....
بگو خدامی...
(sm127)(sm27)
peyman.2012
08-15-2019, 04:18 AM
احتمال خیلی زیاد؟!! اگر شک دارید که زنده نیست برید پیش یه موزیسین تا اون قانعون کنه
اتفاقا 100 درصد زنده است و از این تابلوتر هم نمیشه
از کدوم اجرا صحبت میکنید؟ شادمهرم هر وقت پلی بک تو کنسرتاش را کنار گذاشت و به اجرای زنده روی آورد اون وقت میشه با سیروان مقایسه اش کرد! (sm120)
masoud741
08-15-2019, 07:24 AM
احتمال خیلی زیاد؟!! اگر شک دارید که زنده نیست برید پیش یه موزیسین تا اون قانعون کنه
از کدوم اجرا صحبت میکنید؟ شادمهرم هر وقت پلی بک تو کنسرتاش را کنار گذاشت و به اجرای زنده روی آورد اون وقت میشه با سیروان مقایسه اش کرد! (sm120)
داداش آدرس را اشتباهی اومدی اینجا فروم شادمهره نه سیروان... موقعی ک شادمهر خواننده بود سیروان موزم نبود... واقعا خنده داره بعضیا خیلی تابلوئه فقط اومدند اینجا شادمهر را بکوبند و برند. .. خیلی خنده دارتر اینکه شادمهر را باسیروان مقایسه کنیم در حالی ک هرکدوم سبکاشون باهم فرق داره
masoud741
08-15-2019, 07:30 AM
داداش منصور را ولش کن. ی تحقیقی کن ببین آهنگ بعدی شادمهر همونه ک خودش ساخته یا نه
9NIMA1
08-15-2019, 12:49 PM
(sm120)
شما اگر قبل تر ها تو این انجمن بودی زمانی که دوستان من پارسا و امیر فعالیت میکردن و کنسرت های شادمهر رو میذاشتن دانلود میکردی و می دیدی اینجوری نطق نمیکردی
مطرح ترین خواننده های دنیا الان پلی بک دارن سیروان کجای کاره ؟
توی اون برهه سیروان درگیر کپی بودن کاور البومش بود و طرفدارا توی کنسرت توی بهت و تعجب از تفاوت فاحش صداش با کارای استدیوییش و کلفتیه بیش از اندازه صداش توی اجرا زنده ،شادمهر احساسی ترین کنسرت های دوران خودشو می ذاشت
چندتا کار زنده ای که از شادمهر منتشر شده کار مارکتیه سواد داشته باشی میفهمی همونی که نیست توی کنسرت اجرا میشه
حالا یکی مثل سیروان مجبوره خودشو ثابت کنه تر تمیز تر اجرا زندشو میده بیرون یکی مثل شادمهر نیازی نداره خودشو ثابت کنه
masoud741
08-15-2019, 01:58 PM
شما اگر قبل تر ها تو این انجمن بودی زمانی که دوستان من پارسا و امیر فعالیت میکردن و کنسرت های شادمهر رو میذاشتن دانلود میکردی و می دیدی اینجوری نطق نمیکردی
توی اون برهه سیروان درگیر کپی بودن کاور البومش بود و طرفدارا توی کنسرت توی بهت و تعجب از تفاوت فاحش صداش با کارای استدیوییش و کلفتیه بیش از اندازه صداش توی اجرا زنده ،شادمهر احساسی ترین کنسرت های دورانت خودشو می ذاشت
چندتا کار زنده ای که از شادمهر منتشر شده کار مارکتیه سواد داشته باشی میفهمی همونی که نیست توی کنسرت اجرا میشه
حالا یکی مثل سیروان مجبوره خودشو ثابت کنه تر تمیز تر اجرا زندشو میده بیرون یکی مثل شادمهر نیازی نداره خودشو ثابت کنه
(sm93)
یک جوری پست بزارین که ادم به عقلتون شک نکنه
هر اسکلی از راه میرسه میاد اینجا یک چیزی میگه میره
شادمهر همونیه که 7 سال پیش توی تور رویای ما اهنگای خود ابی رو از خود ابی بهتر و مسلط تر می خوند بعد 7 سال اولین باره همچین بی ادبی میکنم نسب به ابی
ابی ثابت شده اس
شادمهر و معین و سیاوش همه اینا ثابت شده ان
masoud741
08-15-2019, 02:20 PM
شادمهر همونیه که 7 سال پیش توی تور رویای ما اهنگای خود ابی رو از خود ابی بهتر و مسلط تر می خوند بعد 7 سال اولین باره همچین بی ادبی میکنم نسب به ابی
ابی ثابت شده اس
داداش اینجا بعضیا اومدند فقط شادمهر را بکوبند
Hosein333
08-15-2019, 03:06 PM
داداش تو داری سیروان رو با شادمهر مقایسه میکنی
شادمهر یه کارش برابری میکنه با کل کارنامه سیروان
انگشت گوچیکه شادمهر هم نمیشه
9NIMA1
08-15-2019, 03:24 PM
چه خبره!!(sm55) دوست باشید با هم(sm19)
masoud741
08-15-2019, 03:36 PM
وقتی ی نفر میاد شادمهر را با سیروان مقایسه میکنه خودت خندت نمیگیره؟
Farbod-7
08-15-2019, 03:44 PM
وقتی ی نفر میاد شادمهر را با سیروان مقایسه میکنه خودت خندت نمیگیره؟
کلی مقایسه نکرد ولی بدون سیروان هم یکی از بهترین تنظیم کننده هاس و این اجرای زنده هم از اجراهای اخیر شادمهر خیلی بهتر بود
9NIMA1
08-15-2019, 04:33 PM
آلبومش خوبه و خیلی بهتر از آلبوم قبل. اما به نظرم به آلبوم ابی نمیرسه.
منصور دیگه اون منصور قدیم نشد هیچوقت(sm172) اما تونست نزدیک بشه..
masoud741
08-15-2019, 04:59 PM
کلی مقایسه نکرد ولی بدون سیروان هم یکی از بهترین تنظیم کننده هاس و این اجرای زنده هم از اجراهای اخیر شادمهر خیلی بهتر بود
اشتباه شما اینه ک ی اجرا را داری مقایسه میکنی بهتره کلی مقایسه کنی ..در ضمن من کاری ب تنظیم کنندگی ندارم من خوانندگی را میگم هرچند ک تو تنظیم هم انگشت کوچیکه شادمهر هم نمیشه
ebihamed
08-15-2019, 05:08 PM
من حالا گوش نکردم
کدوم اهنگش قشنگتره از نظر تو
لب سرخ درد چت گیسو در باد تاریخ ایران رو من خیلی دوست داشتم سفید برفی هم تو سبک کارهای ریتمیک قدیم منصور ساخته فرید زلاند شعرای شهیار قنبری واقعا همچنان درجه یک باید با تفکر گوش کنی تا ترانه ها رو درک کنی اگه کارهای قدیمی منصور رو دوست داشتی این آلبومم دوست داری
ebihamed
08-15-2019, 05:09 PM
آلبومش خوبه و خیلی بهتر از آلبوم قبل. اما به نظرم به آلبوم ابی نمیرسه.
منصور دیگه اون منصور قدیم نشد هیچوقت(sm172) اما تونست نزدیک بشه..
اگه نخایم مقایسه کنیم باید گفت واقعا آلبوم ابی و منصور فارغ از موزیکها و ترانه های سطحی مارکت امسال جزو بهترینها خواهند بود
ebihamed
08-15-2019, 05:14 PM
داداش منصور را ولش کن. ی تحقیقی کن ببین آهنگ بعدی شادمهر همونه ک خودش ساخته یا نه
متاسفانه یه کار با این پارسیان و ایمنی باز کار کرده امیدوارم لااقل حالا حالاها نیاد
9NIMA1
08-15-2019, 05:15 PM
اگه نخایم مقایسه کنیم باید گفت واقعا آلبوم ابی و منصور فارغ از موزیکها و ترانه های سطحی مارکت امسال جزو بهترینها خواهند بود
موافقم. آلبوم منصور رو باز باید بیشتر گوش بدم چون یه دور سطحی گوش دادم...
آلبوم ابی رو از تک تک آهنگاش میشه لذت برد واقعا! دوتا آهنگ جاده های نرفته و دلم میخواد که دیگه خیلی به من حال میدن :)
masoud741
08-15-2019, 05:56 PM
متاسفانه یه کار با این پارسیان و ایمنی باز کار کرده امیدوارم لااقل حالا حالاها نیاد
(sm25)
entehaa
08-15-2019, 06:25 PM
شوخی نکن باهامون!
nasernew
08-15-2019, 06:52 PM
ترانه های آلبوم منصور خوب بود اما آهنگسازی و مخصوصا تنظیمش رو اگه بخوایم فقط با خودش مقایسه کنیم به نظرم مثل آلبومهای قدیمیش نمیشه اما نسبت به آلبوم قبلیش و خیلی از آلبومهای جدید بهتر بود اما میتونست بهتر باشه .. ولی آلبوم ابی خیلی بهتر بود و اونو بیشتر پسندیدم .. فعلا شش ماه مونده ..باید منتظر آلبومهای نیما مسیحا و علیرضاعصار یا داریوش یا .... باشیم
nasernew
08-15-2019, 07:02 PM
سیروان هنرمند خیلی خوبیه و دوستش دارم و بعضیا میان با مقایسه و نشونه گرفتن تعصب هواداری شادمهر بین اونا هم خرابش میکنن .. سیروان هم خوبه شادمهر هم خوبه و سبک و سیاق آهنگاشون فرق داره .. سیروان مدرن تره و شادمهر احساسی تر .. البته شادمهر باتجربه تره .. اصلا مقایسه جالبی نیست و مثل مقایسه شجریان با ابی میمونه ..
به خاطر رابطه خوب ابی و شادمهر من حدس میزدم که یکی از اعضای تیم شادمهر با ابی همکاری کنه و تو بدترین حالت فکر میکردم تنظیم بعضی از اهنگاش با میلادهاشمی باشه که فکر کنم تنظیم همکاری جدید این دو با ایشون باشه اما خدارو شکر ابی یا مدیرای برنامه اش بین میلاد هاشمی و سعید زمانی سلیقه بهتری به خرج داد و سعید زمانی رو انتخاب کرد .. و سعید زمانی هم تنظیم خوبی رو برای آهنگ جاده های نرفته ، زده .. این ترانه ها میتونست توسط شادمهر اجرا بشه ..حالا روزبه بمانی و جنتی عطایی و بابک صحرایی و .... رو نخواستیم ولی نمیدونم چرا شادمهر حداقل با یغماگلرویی که دوست قدیمیش هم هست همکاری نمیکنه .. من که دیگه امیدی با آثار جدید شادمهر ندارم و منتظرم سورپرایز شم .. انشالله خودشو پیدا کنه و اعضای تیمش هم حداکثر توانشو براش بزارن و کارای درپیت واسش نسازن
Hosein333
08-15-2019, 08:13 PM
من با پیمان دوست هستم و رفیق قدیمی (sm127)
و میدونم پیمان هم بخاطر این کارای اخر شادمهر از شادمهر راضی نیست
و گرنه پیمان خودش موسیقی رو میشناسه
و از همه ی ما هم شادمهری تره
Hosein333
08-15-2019, 08:17 PM
ترانه های آلبوم منصور خوب بود اما آهنگسازی و مخصوصا تنظیمش رو اگه بخوایم فقط با خودش مقایسه کنیم به نظرم مثل آلبومهای قدیمیش نمیشه اما نسبت به آلبوم قبلیش و خیلی از آلبومهای جدید بهتر بود اما میتونست بهتر باشه .. ولی آلبوم ابی خیلی بهتر بود و اونو بیشتر پسندیدم .. فعلا شش ماه مونده ..باید منتظر آلبومهای نیما مسیحا و علیرضاعصار یا داریوش یا .... باشیم
اره البوم منصور مثل البومهای قدیمیش نیست
وکال ضعیف شده ولی باز از اون البوم قبلیش بهتره
نیما مسیحا البومش قشنگ میشه خیلی امید دارم بهش (sm127)
bigbig
08-15-2019, 08:33 PM
فعلا سینا پارسیان مشغول کار با محمدرضا گلزاره
nasernew
08-15-2019, 08:57 PM
اره البوم منصور مثل البومهای قدیمیش نیست
وکال ضعیف شده ولی باز از اون البوم قبلیش بهتره
نیما مسیحا البومش قشنگ میشه خیلی امید دارم بهش (sm127)
آره منم بهش امید دارم اما به شرطی که هر چی تک اهنگ تا الان بیرون داده رو در قالب آلبوم جدید اما کاملا تکراری بیرون نده و شاهد یه آلبوم تکراری نباشیم .. اگه این اشتباه و مرتکب نشه مطمئنم با همکاری علیرضاافکاری و خوانندگی خوب و تکنیکال خودش حتما شاهد یه آلبوم بسیار عالی خواهیم بود
Farbod-7
08-15-2019, 09:42 PM
چقد البوم حس تنهایی برام خاطره انگیزه هم حضور شادمهر هم تنظیمای شوبرت رو خیلی دوس دارم
entehaa
08-16-2019, 12:32 AM
چقد البوم حس تنهایی برام خاطره انگیزه هم حضور شادمهر هم تنظیمای شوبرت رو خیلی دوس دارم
البوم جدید ابی با کارای شوبرت استارت خورده چندتا اهنگش هم در حال ساخته. امید اینکه شادمهر هم در این البوم حضور داشته باشه.
peyman.2012
08-16-2019, 04:41 AM
داداش آدرس را اشتباهی اومدی اینجا فروم شادمهره نه سیروان... موقعی ک شادمهر خواننده بود سیروان موزم نبود... واقعا خنده داره بعضیا خیلی تابلوئه فقط اومدند اینجا شادمهر را بکوبند و برند. .. خیلی خنده دارتر اینکه شادمهر را باسیروان مقایسه کنیم در حالی ک هرکدوم سبکاشون باهم فرق داره
جناب مسعود شما که فقط منتظری یه نفر بیاد شادمهر رو نقد کنه حمله ور شی بهش (sm138)
اصلا سیروان را میشناسی؟ میدونی از کی فعالیتش رو شروع کرده؟
من مقایسه کلی بینشون نکردم
مطمئنا سیروان به پای شادمهر نمیرسه. چه از لحاظ صدا چه از لحاظ تکنیک و هنر خوانندگی.سیروان صداش متوسطه و خوانندگیش هم خیلی نکته تعجب برانگیزی نداره ولی از نظر تنظیم بعد از شادمهر دومین تنظیم کننده برتر حال حاضر ایران محسوب میشه.حداقل موزیسینیه که اعتماد به نفسش رو مثل شادمهر از دست نداده و کارهای خودش را خودش تنظیم میکنه
peyman.2012
08-16-2019, 04:55 AM
توی اون برهه سیروان درگیر کپی بودن کاور البومش بود و طرفدارا توی کنسرت توی بهت و تعجب از تفاوت فاحش صداش با کارای استدیوییش و کلفتیه بیش از اندازه صداش توی اجرا زنده ،شادمهر احساسی ترین کنسرت های دوران خودشو می ذاشت
شما هم زمانی که اسم یوتیوب را نشنیده بودی من کنسرت های شادمهر را از اونجا دانلود میکردم و تماشا میکردم و هیچ بحثی هم روشون ندارم .منظور من کنسرت های 3 سال اخیر بود که همش پلی بک شدن
جناب با سواد کاری که با عنوان لایو و زنده بیرون میاد یعنی طبیعتا در کنسرت باید اجرا شده باشه، اونی که خودشُ زده به کوچه علی چپ شمایی
درباره خط آخر هم که باید بگم فعلا که چند وقته شادمهر مشغول گند زدن به رزومه کاریشه و اصلا هم عین خیالش نیست که طرفدارا کاراشُ دوست دارن یا نه.همین طرز فکرای بعضی هواداراست که باعث شده شادمهر اینطوری بشه
ابی ثابت شده اس
اسکل شما هستی که هر 5 سال یک دفعه اینجا سر میزنی و کاربرا رو درست نمیشناسی و میای وسط بحث بقیه بهشون گیر میدی
peyman.2012
08-16-2019, 05:00 AM
داداش تو داری سیروان رو با شادمهر مقایسه میکنی
شادمهر یه کارش برابری میکنه با کل کارنامه سیروان
انگشت گوچیکه شادمهر هم نمیشه
حسین جان تک بعدی نباید نگاه کنیم
سیروان هم هنرمند بسیار خوبیه و آهنگاش قابل دفاع هستند
شوخی نکن باهامون!
امان از بدبینی. حرف شما بیشتر به شوخی نزدیک بود
این کار قطعا زنده اجرا شده
peyman.2012
08-16-2019, 05:07 AM
من با پیمان دوست هستم و رفیق قدیمی (sm127)
و میدونم پیمان هم بخاطر این کارای اخر شادمهر از شادمهر راضی نیست
و گرنه پیمان خودش موسیقی رو میشناسه
و از همه ی ما هم شادمهری تره
خیلی ممنون. تو محبت داری حسین جان (sm19)(sm176)
بنده کوچیکترین فرد تو این جمع دوستان هستم و مطلقا هم هیچ ادعایی ندارم
به عنوان یه شادمهری تنها آرزوم اینه که شادمهر مثل دوران آلبوم طرفدار و قبلترش دوباره تبدیل بشه به دلخوشی ماها چیزی که خیلی وقته از اون فاصله گرفته و اخباری هم که ازش منتشر میشه بیشتر همه مون را متاسفانه دلسرد میکنه
Hosein333
08-16-2019, 07:36 AM
خیلی ممنون. تو محبت داری حسین جان (sm19)(sm176)
بنده کوچیکترین فرد تو این جمع دوستان هستم و مطلقا هم هیچ ادعایی ندارم
به عنوان یه شادمهری تنها آرزوم اینه که شادمهر مثل دوران آلبوم طرفدار و قبلترش دوباره تبدیل بشه به دلخوشی ماها چیزی که خیلی وقته از اون فاصله گرفته و اخباری هم که ازش منتشر میشه بیشتر همه مون را متاسفانه دلسرد میکنه
خیلی عزیزی پیمان جان
منم این آخرا خیلی دلسرد شدم
ولی چاره ایی نیست
بیشتر بیا اینجا سر بزن از حضورت استفاده کنیم
در ضمن یه چندتا از اون موزیک یونانی های باحال هم بزار حال کنیم (sm127)
masoud741
08-16-2019, 12:30 PM
خدا ب داد برسه . آقای ایمنی استوری زده تا سه نشه بازی نشه بعدش هم نوشته بزودی(sm25) خدا کنه منظورش شادمهر نباشه و کشتی3 باشه
entehaa
08-16-2019, 03:34 PM
اهنگ بعدی
اهنگساز: سینا پارسیان
ترانه: ایمین
تنظیم: میلاد هاشمی
Farbod-7
08-16-2019, 03:43 PM
اهنگ بعدی
اهنگساز: سینا پارسیان
ترانه: ایمین
تنظیم: میلاد هاشمی
حالا حتما کامنت های ابنستا
وای ایمینی چقد کارتون عالیه
سینا تو فقط میتونی برای شادمهر کار بسازی
یه موزیک شاهکار دیگه
امیدوارم مثل قبلیا بترکونید
چقد خوشحالم که با شادمهر بازم کار کردید
به به چه شود
منتظریم
کی پخش میشه؟
9NIMA1
08-16-2019, 04:13 PM
(sm3)
Hosein333
08-16-2019, 06:18 PM
خدا ب داد برسه . آقای ایمنی استوری زده تا سه نشه بازی نشه بعدش هم نوشته بزودی(sm25) خدا کنه منظورش شادمهر نباشه و کشتی3 باشه
دقیقا خوده کشتی سازان هستن
خدا بخیر کنه ایشالا اصلا پخش نشه
Gsshop
08-16-2019, 06:31 PM
شادمهر باید یه کار باید پیام شمس هم میزد (sm50)
masoud741
08-16-2019, 06:34 PM
دقیقا خوده کشتی سازان هستن
خدا بخیر کنه ایشالا اصلا پخش نشه
متاسفانه قراره پخش بشه . البته آقای ایمنی از ترسش گفت کشتی 3 ولی دروغ میگه منظورش آهنگ شادمهر هست
masoud741
08-16-2019, 06:37 PM
تو دایرکت اینستا خود ایمنی ب من گفت منظورم از کار 3 شادمهره ولی چون من ظهر تو ی فن پیج شادمهر گفتم سبک ایمنی اصلا ب شادمهر نمیخوره آقای ایمنی مثل بچه ها بدش اومد و گفت منظورم کشتی3 بود(sm120)
masoud741
08-16-2019, 06:39 PM
تو پیج شادمهر لایو هم خبر آهنگ جدید را با گروه کشتی سازان زده .. این پیج همیشه زودتر خبر پخش آهنگارا میده ک همیشه هم درست از آب دراومده
masoud741
08-16-2019, 06:42 PM
چجوری میشه اینجا اسکرین شات بذارم ؟
Gsshop
08-16-2019, 06:43 PM
کشتی سازان چیه باید بگی قایق چوبی
masoud741
08-16-2019, 06:43 PM
کشتی سازان چیه باید بگی قایق چوبی
(sm120)
9NIMA1
08-16-2019, 07:02 PM
چجوری میشه اینجا اسکرین شات بذارم ؟
با همون گزینه اضافه کردن عکس میتونی بذاری دیگه. از کامپیوتر رو بزن و عکس رو از گوشیت انتخاب کن و آپلود کن
masoud741
08-16-2019, 07:05 PM
با همون گزینه اضافه کردن عکس میتونی بذاری دیگه. از کامپیوتر رو بزن و عکس رو از گوشیت انتخاب کن و آپلود کن
(sm93)
masoud741
08-16-2019, 07:10 PM
38987
masoud741
08-16-2019, 07:11 PM
38988
nasernew
08-16-2019, 07:20 PM
حالا حتما کامنت های ابنستا
وای ایمینی چقد کارتون عالیه
سینا تو فقط میتونی برای شادمهر کار بسازی
یه موزیک شاهکار دیگه
امیدوارم مثل قبلیا بترکونید
چقد خوشحالم که با شادمهر بازم کار کردید
به به چه شود
منتظریم
کی پخش میشه؟
دقیقا (sm30)
nasernew
08-16-2019, 07:22 PM
مسعود دهنشونو سرویس کردیا (sm2)
masoud741
08-16-2019, 07:26 PM
مسعود دهنشونو سرویس کردیا (sm2)
خخخخخ... خیلی بی جنبست(sm120)
masoud741
08-16-2019, 07:32 PM
38990
این الان دقیقا از کدوم آهنگ هیت حرف میزنه؟؟؟ مگه قبل از اینکه با شادمهر کار کنه اصلا کسی میشناختش ک بخواد آهنگ هیت هم بسازه؟(sm120)
MaMaTiR
08-16-2019, 08:37 PM
(sm2)
MaMaTiR
08-16-2019, 08:37 PM
هیت نه... مگا هیت(sm2)
MaMaTiR
08-16-2019, 08:38 PM
تو سبکی که الان همه دارن میخونن و یارو میاد شیک و پیک میخونه هیت میشه... معلومه اهنگ شادمهر از اونا بهتره و هیت میشه(sm120)
entehaa
08-16-2019, 08:47 PM
چقدر ملودی این اهنگ به من چسبید. شما هم حتما گوش بدین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند][128].mp3?time=1565968756&filename=/1398/05/24/Kourosh%20Tavahodi%20-%20Royaye%20Shirin%20[128].mp3
ebihamed
08-16-2019, 09:22 PM
من که از آلبوم ابی و منصور لذت میبرم منصور هر بار پلی میشه دوست داشتنی تر میشه درد گیسو در باد چت تاریخ ایران انسان نو سفید برفی بینهایت عالیه
sibiloo
08-16-2019, 09:52 PM
وسط این بحثا جا داره لعنت بفرستم بر باعث و بانی کسی که نذاشت البوم مشترک قربانی و شجریان بیاد
رویایی ترین چیزی که میشد شنید
دیگه نیازی به شادمهر و موسیقی پاپ و این دعواها نبود تا سی سال(sm27)
تو دور دست امیدی و پای من خسته ست
چراغ چشم تو سبز است و راه من بسته ست
تو آرزوی بلندی و دست من کوتاه
مدام پیش نگاهی ، مدام پیش نگاه... (sm50)
Hosein333
08-16-2019, 11:53 PM
دقیقا (sm30)
مسعود اگه یکم بیشتر فشار بیاره رو ایمنی
ایمنی مثل تقدیر ترانه میگه (sm30)
Hosein333
08-16-2019, 11:57 PM
خخخخخ... خیلی بی جنبست(sm120)
مسعود تو تنهایی حریف کشتی سازان میشی
یه جوری اینارو از شادمهر دور کن
با حسین قزبانپور کار بده خیلی بهتر از اینا هستش
masoud741
08-17-2019, 12:05 AM
اینا عین سیریش میمونند.... اینجور ک من شنیدم قرار بوده دور شدی آخرین همکاریشون باشه ولی چند وقت پیش ی ملودی با ترانه واسه شادمهر فرستادند انگار شادمهر خوشش اومده قراره پخشش کنند
Farbod-7
08-17-2019, 12:07 AM
تو سبکی که الان همه دارن میخونن و یارو میاد شیک و پیک میخونه هیت میشه... معلومه اهنگ شادمهر از اونا بهتره و هیت میشه(sm120)
اینو سرچ کن گوش بده دمو فعلا
شبای لعنتی شایان میر
(sm120)
Farbod-7
08-17-2019, 12:10 AM
شاعر شادمهر(sm2)
هر چه فکر میکنم این چطور شاعر شده نمیفهمم
peyman.2012
08-17-2019, 01:11 AM
خیلی عزیزی پیمان جان
منم این آخرا خیلی دلسرد شدم
ولی چاره ایی نیست
بیشتر بیا اینجا سر بزن از حضورت استفاده کنیم
در ضمن یه چندتا از اون موزیک یونانی های باحال هم بزار حال کنیم (sm127)
قربانت، آقایی عزیز ..
درسته مجبوریم همش با این وضعیت کنار بیایم چون شادمهرُ دوست داریم
حتما سعی میکنم بیشتر پست بذارم تو و فربد هم بیشتر سر بزنین یه مدته حضورتون کم رنگ شده
چشم آهنگ یونانی هم میذارم براتون ...
peyman.2012
08-17-2019, 01:15 AM
شادمهر باید یه کار باید پیام شمس هم میزد (sm50)
صد سال سیاه
افتضاح تر از تنظیمای پیام شمس من جایی ندیدم (sm120)
Hosein333
08-17-2019, 01:19 AM
قربانت، آقایی عزیز ..
درسته مجبوریم همش با این وضعیت کنار بیایم چون شادمهرُ دوست داریم
حتما سعی میکنم بیشتر پست بذارم تو و فربد هم بیشتر سر بزنین یه مدته حضورتون کم رنگ شده
چشم آهنگ یونانی هم میذارم براتون ...
(sm127)حتما
ebihamed
08-17-2019, 09:00 AM
با قربانپور به تعداد یه آلبوم کار ساختن اما نمیدونم چرا یکی در میون این پارسیان و ایمنی میان وسط کارها
ebihamed
08-17-2019, 09:05 AM
تا اقاقی برپاست
تا قناری با ماست
شب اگه بی فرداست
زنده بودن زیباست
به به چه ترانه سراییه شهیار قنبری همچنان قفل رو منصور
دمش گرم که بالاخره پوست انداخت
masoud741
08-17-2019, 11:30 AM
با قربانپور به تعداد یه آلبوم کار ساختن اما نمیدونم چرا یکی در میون این پارسیان و ایمنی میان وسط کارها
(sm120)
Hosein333
08-17-2019, 12:10 PM
من راضیم کارایی مثل میترسم بده
دور شدی و کوه خیلی فاجعه ست
Hosein333
08-17-2019, 12:22 PM
(sm120)
مسعود این گروه رو ریشه کنش کن دیگه دورو بر شادمهر نیان
ebihamed
08-17-2019, 12:37 PM
پارسیان که بعد از دور شدی منو بلاک کرد اما این آقای ایمنی بچه پر روئه جواب میده(sm128)
masoud741
08-17-2019, 12:40 PM
تا وقتی ک خود شادمهر نخواد اینا حالا حالاها هستند... متاسفانه شادمهر آماده خور شده و دیگه دنبال زحمت کشیدن واسه ساخت آهنگ نیست .شادمهر از خداشه دوتا اوسکول مثل اینا آهنگ آماده و مجانی واسش درست کنند
masoud741
08-17-2019, 12:41 PM
پارسیان که بعد از دور شدی منو بلاک کرد اما این آقای ایمنی بچه پر روئه جواب میده(sm128)
آره دیروز ب من میگه من 20تا کار هیت ساختم دور شدی هم مگاهیت بود(sm120)
ebihamed
08-17-2019, 01:01 PM
همه ی بدبختی موزیک ما از روزی شروع شد که این واژه ی هیت شدن واردش شد
قبلا به موندگاری اثر فکر میکردن هنرمندا نه به هیت شدن اونم در حد یه هفته
شما هم زمانی که اسم یوتیوب را نشنیده بودی من کنسرت های شادمهر را از اونجا دانلود میکردم و تماشا میکردم و هیچ بحثی هم روشون ندارم .منظور من کنسرت های 3 سال اخیر بود که همش پلی بک شدن
جناب با سواد کاری که با عنوان لایو و زنده بیرون میاد یعنی طبیعتا در کنسرت باید اجرا شده باشه، اونی که خودشُ زده به کوچه علی چپ شمایی
درباره خط آخر هم که باید بگم فعلا که چند وقته شادمهر مشغول گند زدن به رزومه کاریشه و اصلا هم عین خیالش نیست که طرفدارا کاراشُ دوست دارن یا نه.همین طرز فکرای بعضی هواداراست که باعث شده شادمهر اینطوری بشه
اسکل شما هستی که هر 5 سال یک دفعه اینجا سر میزنی و کاربرا رو درست نمیشناسی و میای وسط بحث بقیه بهشون گیر میدی
ما که بلد نیستیم یوتیوب کجاست شما که بلدی برو نگاه کن ببین چند درصد از خواننده های مطرح دنیا در جال حاضر با پلی بک کنسرت میکنن
کاریم که تحت عنوان لایو اومده بیرون دوباره تنظیم شده دوباره مسترینگ شده قطعا با اون چیزی که توی کنسرت اجرا شده فرق میکنه
نسبت به کارای الانشم من هیچ حرفی ندارم بزنم همین که میلاد هاشمی و پارسیان و امثال هم منو تو اینستا بلاک کردن نشون دهنده این هست که من اعتراضم درست بوده نه اینکه فقط بیام توی یک فروم وراجی کنم که 4 نفر تاییدم کنن
من هر چند روز یک بار سر میزنم به شماهم قرار نیست جواب پس بدم دلیل نمیبیم هر روز بیام پست بزارم شما عشقت اینه ارسالات بره بالا اسپم میفرستی قرار نیست همه تفکر شما رو داشته باشن
پسر گل زمانی که میای توی فروم عمومی نطق منفی میکنی جوابتم میگیری حالا اینکه میگی وسط بحث بقیه بحث با کیو میگی ؟
Farbod-7
08-17-2019, 05:44 PM
ما که بلد نیستیم یوتیوب کجاست شما که بلدی برو نگاه کن ببین چند درصد از خواننده های مطرح دنیا در جال حاضر با پلی بک کنسرت میکنن
کاریم که تحت عنوان لایو اومده بیرون دوباره تنظیم شده دوباره مسترینگ شده قطعا با اون چیزی که توی کنسرت اجرا شده فرق میکنه
نسبت به کارای الانشم من هیچ حرفی ندارم بزنم همین که میلاد هاشمی و پارسیان و امثال هم منو تو اینستا بلاک کردن نشون دهنده این هست که من اعتراضم درست بوده نه اینکه فقط بیام توی یک فروم وراجی کنم که 4 نفر تاییدم کنن
من هر چند روز یک بار سر میزنم به شماهم قرار نیست جواب پس بدم دلیل نمیبیم هر روز بیام پست بزارم شما عشقت اینه ارسالات بره بالا اسپم میفرستی قرار نیست همه تفکر شما رو داشته باشن
پسر گل زمانی که میای توی فروم عمومی نطق منفی میکنی جوابتم میگیری حالا اینکه میگی وسط بحث بقیه بحث با کیو میگی ؟
اتفاقا بچه های این فروم از اونایی که تو اینستاگرام نشستن چرت میگن و شادمهر و به این روز رسوندن هم طرفدارترن هم قدیمتر یه جوری میگین 4 نفر تو فروم انگا کسایی که اینجان ادم نیستن
38990
این الان دقیقا از کدوم آهنگ هیت حرف میزنه؟؟؟ مگه قبل از اینکه با شادمهر کار کنه اصلا کسی میشناختش ک بخواد آهنگ هیت هم بسازه؟(sm120)
درباره میخواستمت چی گفته؟
9NIMA1
08-17-2019, 06:37 PM
فک کنم میگه میخواستمت هم شعر روی ملودی بوده اما خب عقلش نمیرسه تنظیم اون آهنگ کجا و تنظیم مگا هیت های ایشون کجاس!(sm120)
masoud741
08-17-2019, 08:01 PM
گفت ک فقط ی کلمه بوده ولی همه باهاش خاطره داریم ولی یکی نیست بقول دوستمون بگه بهش بیشعور تنظیم میخواستمت کجا این تنظیمات درپیت کجا
Farbod-7
08-17-2019, 10:32 PM
هر چی گفتیم بدتر شد دیگه بیخیال
MaMaTiR
08-17-2019, 11:36 PM
اینو سرچ کن گوش بده دمو فعلا
شبای لعنتی شایان میر
(sm120)
دیگه باید چیکار کنم تا که دلم رو پس ندی(sm120)
Hosein333
08-18-2019, 12:41 AM
بهش میگفتی پس گمت کردم چی هستش