PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 [135] 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165

Farbod-7
10-28-2019, 04:52 PM
عجب چیز تمیزی بود چه میکس و مستری داشت از آهنگهای شادمهر بهتر بود (sm2)
قسمت آخرش (sm2)

ول کن این جهانی نیست هر اهنگی میده کپیشو میزنه

MaMaTiR
10-28-2019, 04:53 PM
پیانو وسط آهنگ حرف نداره ... کم نظیره انصافا ...(sm127)

کلیت کار قشنگ بود.. شعرش .. خوندنش.. اهنگ(sm19)

MaMaTiR
10-28-2019, 04:55 PM
فقط معرفی اخرشو گوش بده حسین شما هم دانلود [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm2)رید بهشون

Farbod-7
10-28-2019, 05:03 PM
(sm2)

peyman.2012
10-28-2019, 05:06 PM

احتمالا با حمایت رقیبای مسعود جهانی این کار رو میکنه (sm2)

MaMaTiR
10-28-2019, 05:06 PM
همه رو خالتور کرده این مسعود جهانی.. میثم ابراهیمی رو من خوشم میاد از صداش و از کاراش.. از وقتی این احمق اومده جون و دلم رو براش زده و هیت شده... میثم ابراهیمی هم زده تو کار خالتوری خوندن(sm120)

peyman.2012
10-28-2019, 05:15 PM
همه رو خالتور کرده این مسعود جهانی.. میثم ابراهیمی رو من خوشم میاد از صداش و از کاراش.. از وقتی این احمق اومده جون و دلم رو براش زده و هیت شده... میثم ابراهیمی هم زده تو کار خالتوری خوندن(sm120)

میثم ابرامیمی اون دوره ای که با پازل بند کار میکرد آهنگاش خوب بود

از وقتی با این جهانی همکاری میکنه خیلی ضعیف و به درد نخور شده کاراش اصلا ارزش یه بار گوش کردن هم دیگه نداره (sm172)

MaMaTiR
10-28-2019, 05:46 PM
میثم ابرامیمی اون دوره ای که با پازل بند کار میکرد آهنگاش خوب بود

از وقتی با این جهانی همکاری میکنه خیلی ضعیف و به درد نخور شده کاراش اصلا ارزش یه بار گوش کردن هم دیگه نداره (sm172)

ها والا .. گفتی.. شاید عاشقشم رو هنوزم گوش میدم(sm50)

مسعود ترمال(sm120)

entehaa
10-28-2019, 06:03 PM
رکورد کامنت واسه پیج شادمهر شکسته شد
۵۰ هزار کامنت واسه پست اهنگ خواب خوش

Changed
10-28-2019, 08:20 PM
جنتلمن ملودی و تنظیمش کاور از رو یه آهنگ هلندیه و اصلانم آهنگ قوی به حساب نمیاد اما خب تا الان بین خیلیا محبوب بوده (sm120)
(sm51)بفرست برام

Hosein333
10-28-2019, 09:36 PM

فربد این پسره ممد هستش همکلاسی هستیم تو دانشگاه (sm30)
خیلی
پسر خوبی هستش

من بهش گفته بودم اگه شادمهرو مسخره کنی دهنتو سرویس میکنم

Hosein333
10-28-2019, 09:38 PM
احتمالا با حمایت رقیبای مسعود جهانی این کار رو میکنه (sm2)

نه بابا بنده خدا خودش میسازه

تتلو دعوتش کرده بود یه جا نزاشتم بره چون اهنگشو مسخره کرده بود
گفتم بری گوشتو میبرن
پسر خیلی خوبی هستش

masoud741
10-28-2019, 09:55 PM
دو میلیون و سیصد هزار پلی تو 48ساعت(sm127)

peyman.2012
10-29-2019, 12:43 AM
رکورد کامنت واسه پیج شادمهر شکسته شد
۵۰ هزار کامنت واسه پست اهنگ خواب خوش

عجب رکورد دست نیافتنی (sm2)
تتل تا قبل از این که پیجش حذف بشه تو زیر یکی از پستهاش ملت بیشتر از 5 میلیون کامنت گذاشته بودن!(sm61)(sm61)
این چیزا واسی کسی نون و آب نمیشه

(sm51)بفرست برام

تو یکی از صفحات اینستا دیده بودم اگر باز پیداش کردم حتما برات میفرستم عزیز (sm17)

entehaa
10-29-2019, 01:23 AM
عجب رکورد دست نیافتنی (sm2)
تتل تا قبل از این که پیجش حذف بشه تو زیر یکی از پستهاش ملت بیشتر از 5 میلیون کامنت گذاشته بودن!(sm61)(sm61)
این چیزا واسی کسی نون و آب نمیشه

تو یکی از صفحات اینستا دیده بودم اگر باز پیداش کردم حتما برات میفرستم عزیز (sm17)
تو اینو درنظر بگیر پیج هایی مث تتلو و دنیا جهانبخت که زیاد کامنت میخورن اولا نصفش فحشه بعدشم در کل اگه تعداد کسایی که کامنت میزارنو حساب کنی درحد چند هزار نفرم نشه ولی کسایی که واسه شادمهر پست گذاشتن بالای نود درصد تکراری نیستن و ابراز عشق و علاقست.

GreenWorld
10-29-2019, 02:55 PM
آهنگ خواب خوش نه بده نه خوب،مثه بقیه ی کارای پارسیان،اما صدا و تحریرای شادمهر حرف نداره،ملودیش متوسط،تنظیم خوب،شعر نسبت به دور شدی و کوه خوب،در کل بهترین اهنگ این مدت شادمهر از نظر من«میترسم» بود،البته موسیقی سلیقست و اینم سلیقه ی من،نه سلیقه ی من بهترینه و نه نظرات دیگران درست،،بازخورد اهنگ و نظرات نه موندگاریو مشخص میکنه و نه خوب و بد بودن،،چه اهنکای خوبی که شاید خیلی دیده نشدن و چه اهنگای افتضاحی که بیش از حد دیده شدن ولی دلیل بر بهترین بودنشون نیس.
میترسم خیلی از دور شدی از نظر من بهتر بود اما شاید کمتر دیده شد و شنیده شده چون کلیپی نداشت!

biseda
10-29-2019, 04:31 PM
در حال حاضر دیگه کمتر آهنگی ماندگار میشه دلیل این قضیه هم اینه که 40 سال پیش به اندازه الان این همه خواننده و بند نداشتیم.خواننده های تاپ اون زمان مثل ابی داریوش هایده مهستی معین سیاوش قمیشی دو بهترین زمان ممکن با آهنگساز ها و تنظیم کننده ها و شاعر های به نامی کار میکردن و سلیقه مردم هم محدود بود.ن مثل الان که هرکسی برای خودش ی سبکی رو رواج میده. و سلیقه مردم هم متفاوت شده.من هنوزم میگم سیاوش و معین با اختلاف بهترینن ولی شما نگاه کن که طیف سنی الان بیشتر سمت سیاوش یا معین هستش یا تتلو و ماکان بند یا امثالهم؟کسانی که تو این تایپیک هستن اکثرا مثل من دهه شصتی هستن و با اهنگ های سیاوش و ابی و معین ...خاطره ها ساخن.ولی در حال حاضر شما بیا نگاه کن سلیقه مردم داره به کدوم سمت میره؟به نظر من تنها خوانده ای که هنوز برای نسل جدید حتی دهه هشتادی ها جذابه همین شادمهره.چون میدونه مخاطب الان چی رو می پسنده.قسم میخورم همین الان شادمهر میتونه ی ترکی مانند تقدیر یا بهتر از اون خلق کنه که طرفدارهای واقعیش از جمله خود من رو با تنظیم و موزیکش غافلگیر کنه ولی الان نگاه شادمهر حفظ طرفدارهای عام جامعس.حالا شاید ی روزی دلشم برای طرفدارهای واقعیش سوخت و ماهارو سورپرایز کرد.و مطمذنم که اگه ی آهنگ با موزیک و تنظیم خودش بده که شاهکار باشه هستن باز هم کسانی که بگن دوره شادمهر تموم شده یا بگن شادمهر از آلبوم طرفدار به اون ور تموم شده.در آخر بیاید فعلا به تصمیمش احترام بذاریم و از صداش و تحریرهای نابش لذت ببریم.به امید روزهای بهتر و خلق آثار جاودانه تر(sm127)

sibiloo
10-29-2019, 04:57 PM
خیلی دوس دارم بدونم کارای قدیمیشو خودشم گوش میده هنوز یا نه
مثلا یه شب که حالش خوب نیست و داره بارون میاد میره مسافر رو پلی کنه و گوش کنه بهش ؟‌ احتمالا وقتی به اینجاش برسه < دل که به جاده میسپرد کسی اونو صدا نکرد > چند بار تشنج کنه
نمیدونم چه طاقتی داره این ادم . من اگه بودم همون لحظه میرفتم تو استدیو هفتصد تا اهنگ این سبکی میساختم و همون شب میدادم بیرون . گور بابای مارکت و کارای تبلیغاتیش و این مسخره بازیا :))

عکسای یادگاریشو برای ما گذاشت و رفت... (sm50)

Farbod-7
10-29-2019, 06:10 PM
در حال حاضر دیگه کمتر آهنگی ماندگار میشه دلیل این قضیه هم اینه که 40 سال پیش به اندازه الان این همه خواننده و بند نداشتیم.خواننده های تاپ اون زمان مثل ابی داریوش هایده مهستی معین سیاوش قمیشی دو بهترین زمان ممکن با آهنگساز ها و تنظیم کننده ها و شاعر های به نامی کار میکردن و سلیقه مردم هم محدود بود.ن مثل الان که هرکسی برای خودش ی سبکی رو رواج میده. و سلیقه مردم هم متفاوت شده.من هنوزم میگم سیاوش و معین با اختلاف بهترینن ولی شما نگاه کن که طیف سنی الان بیشتر سمت سیاوش یا معین هستش یا تتلو و ماکان بند یا امثالهم؟کسانی که تو این تایپیک هستن اکثرا مثل من دهه شصتی هستن و با اهنگ های سیاوش و ابی و معین ...خاطره ها ساخن.ولی در حال حاضر شما بیا نگاه کن سلیقه مردم داره به کدوم سمت میره؟به نظر من تنها خوانده ای که هنوز برای نسل جدید حتی دهه هشتادی ها جذابه همین شادمهره.چون میدونه مخاطب الان چی رو می پسنده.قسم میخورم همین الان شادمهر میتونه ی ترکی مانند تقدیر یا بهتر از اون خلق کنه که طرفدارهای واقعیش از جمله خود من رو با تنظیم و موزیکش غافلگیر کنه ولی الان نگاه شادمهر حفظ طرفدارهای عام جامعس.حالا شاید ی روزی دلشم برای طرفدارهای واقعیش سوخت و ماهارو سورپرایز کرد.و مطمذنم که اگه ی آهنگ با موزیک و تنظیم خودش بده که شاهکار باشه هستن باز هم کسانی که بگن دوره شادمهر تموم شده یا بگن شادمهر از آلبوم طرفدار به اون ور تموم شده.در آخر بیاید فعلا به تصمیمش احترام بذاریم و از صداش و تحریرهای نابش لذت ببریم.به امید روزهای بهتر و خلق آثار جاودانه تر(sm127)

هر چی یادمه خودت میگفتی شادمهر بعد گمت کردم تمام شده و اهنگ خوب نداده

Hosein333
10-29-2019, 07:57 PM
تصویر

masoud741
10-29-2019, 08:18 PM
تموم زندگیمو فقط با ی اشاره بهت میبخشم...(sm127)

biseda
10-29-2019, 08:25 PM
از آلبوم تجربه کن به بعد و چند ترکی که داد به ندرت خوب میتونستی ازکاراش دربیاری.یعنی خوب بودن و مارکت و عموم رو راضی میکرد و لی برای من متوسط بود.به نظر من هنوز گمت کردم با اون ویدئوش ی چیز دیگس.ولی انگار تقدیر داره طوری رقم میخوره که فعلا صبر کنیم.ولی با تمام احترام به نظرات همه دوستان این آهنگ خیلی به من چسبید.حتی یادمه سر آهنگ کوه بعد از گوش دادن اولین انتقاد رو من داشتم که به شدت ضعیف بود.مخصوصا اون شعر آبکی مسخره.ولی هنوز منتظر سورپرایز خودشم که ایشالله اتفاق بیفته.(sm19)

biseda
10-29-2019, 08:26 PM
در ضمن ایول به حافظت(sm127)

Farbod-7
10-29-2019, 10:05 PM
در ضمن ایول به حافظت(sm127)

(sm10)

peyman.2012
10-30-2019, 12:12 AM
به نظر (شخصی ) من بین ترک های اخیر شادمهر از پارسال به این ور

بهترین آهنگش که از همه بیشتر ازش خوشم اومده مشترکا "میترسم" و "وقتی که بد میشم" هستن به خاطر ترانه های زیبا و دلنشینی که دارن و ملودی های قوی و دوست داشتنی شون + تنظیم های قشنگ و نسبتا خوب و قوی که میلاد هاشمی براشون زده
رتبه سوم هم "دور شدی" فقط به خاطر تنظیم فوق العاده و بی نقصی که میلاد هاشمی هم تو ورژن اصلی انجام داده هم تنظیم مشترک با شادمهر تو ورژن آنپلاگد
آهنگ بعدی را هم "کوه" انتخاب میکنم که در مجموع یه کار تماما متوسط به حساب میاد
آخر از همه هم نوبت به "خواب خوش" میرسه که بعد از گوش دادن آنلاین چون اصلا ازش خوشم نیومد حتی دانلودش هم نکردم :دی (sm147)

در بین این ترکها بیشتر از همه "میترسم" و "وقتی که بد میشم" را تا حالا پلی کردم و باز هم بعدش "دور شدی" رو
"کوه" هم فقط اوایلی که اومده بود تا چند هفته پلی میکردم و بعد روانه آرشیو شد ....

special
10-30-2019, 12:29 AM
نکته خوبی گفتی...
کارای این چند وقته شادمهر تا بیرون میاد اکثرا به‌به چه‌چه میکنیم و حال میکنیم با اون موزیک ولی سر یکی دو هفته دیگه کم پیش میاد سراغی ازشون بگیریم! ولی وقتی آدم میره کارای از گمت کردم به قبل رو گوش میکنه اصن براش تکراری نمیشه و همیشه تازگی داره.
موندگاری خیلی مهمه...
هیچکس نمیتونه به قشنگیِ خودش اون حس کار رو منتقل کنه.
من میگم حتی آهنگسازی به کنار،با هر کی میخواد کار کنه، اما باید تنظیم ها رو خودش انجام بده.
البته این فقط شادمهر نیست که اینطور کارای سطحی رو میخونه تقریبا تمام خواننده ها همین شدن برای من به شخصه پیش نیومده آهنگی از ایرانی های مقیم خارج منتشر بشه و به نظر موندگار بیاد همین آهنگ هایی هم که ریلیز میکنند هدفشون بیشتر آپدیت بودن برای کنسرت هست و تا وقتی هم عامه مردم استقبال میکنند وضع همینه خواننده وقتی میبینه مردم هرچی میخونن تعریف و تمجید میکنند به خودشون زحمت نمیدن...وقتی مخاطب توقع نداشته باشه هیچ اتفاق تازه ای نمیفته...

masoud741
10-30-2019, 12:52 AM
به نظر (شخصی ) من بین ترک های اخیر شادمهر از پارسال به این ور

بهترین آهنگش که از همه بیشتر ازش خوشم اومده مشترکا "میترسم" و "وقتی که بد میشم" هستن به خاطر ترانه های زیبا و دلنشینی که دارن و ملودی های قوی و دوست داشتنی شون + تنظیم های قشنگ و نسبتا خوب و قوی که میلاد هاشمی براشون زده
رتبه سوم هم "دور شدی" فقط به خاطر تنظیم فوق العاده و بی نقصی که میلاد هاشمی هم تو ورژن اصلی انجام داده هم تنظیم مشترک با شادمهر تو ورژن آنپلاگد
آهنگ بعدی را هم "کوه" انتخاب میکنم که در مجموع یه کار تماما متوسط به حساب میاد
آخر از همه هم نوبت به "خواب خوش" میرسه که بعد از گوش دادن آنلاین چون اصلا ازش خوشم نیومد حتی دانلودش هم نکردم :دی (sm147)

در بین این ترکها بیشتر از همه "میترسم" و "وقتی که بد میشم" را تا حالا پلی کردم و باز هم بعدش "دور شدی" رو
"کوه" هم فقط اولی که اومده بود تا چند هفته پلی میکردم و بعد روانه آرشیو شد ....

از نظر شخصی من خواب خوش بهترین کار این چندوقته شادمهر بود..بعدش میترسم بعدش وقتی ک بد میشم بعدا دور شدی و آخری کوه

peyman.2012
10-30-2019, 05:14 AM
وقتی ملودی های
"میترسم" و "وقتی که بد میشم" را با "دور شدی" و "خواب خوش" مقایسه میکنم قشنگ به عمق فاجعه ملودی سازی سینا پارسیان پی میبرم

(sm178)

ملودی "دور شدی" و "خواب خوش" رسما چرتی بیش نیست حیف وقتی که شادمهر رو این ترک ها گذاشته (sm9)(sm9)

Farbod-7
10-30-2019, 10:30 AM
وقتی ملودی های
"میترسم" و "وقتی که بد میشم" را با "دور شدی" و "خواب خوش" مقایسه میکنم قشنگ به عمق فاجعه ملودی سازی سینا پارسیان پی میبرم

(sm178)

ملودی "دور شدی" و "خواب خوش" رسما چرتی بیش نیست حیف وقتی که شادمهر رو این ترک ها گذاشته (sm9)(sm9)

حیف اعتباری که از بین رفت

ebihamed
10-30-2019, 10:31 AM
ابی حامدی پیداش نیست.. هی این بحثارو میکنی با هم بحثتون میشه ی سری میزارن میرن(sm120)نظر بدین ... از نظر هم خوشتون نیومد ریپلای نکنین.. ریپلای کردین، دیگه هرچی گفتین قهر نکنین(sm120)
سلام دوست عزیز نه عزیزم صحبت قهر و این حرفا نیست
قبلا هم گفتم گرفتاریها زیاد شده و مثل قبل نمیتونم فعال باشم و گرنه پیامها رو میخونم
خوشبختانه شادمهر خودش شروع به کار کرده دوباره و تعدادی کار ساخته و تنظیم کرده فقط باید تصمیم به پخش بگیره
قرار بوده اولین کار ساخته ی خودش زمستون بیاد با ویدیو ولی شادمهر در لحظه تصمیم میگیره که چی رو کی پخش کنه
چون تعداد زیادی کار آماده داره با ملودی و تنظیمهای دیگران واسه همین نمیشه با قاطعیت گفت که کار بعدی چی هستش

خبر تازه ای بشه حتما اطلاع میدم بهتون رفقا(sm127)

masoud741
10-30-2019, 01:00 PM
قبلا هم گفتم گرفتاریها زیاد شده و مثل قبل نمیتونم فعال باشم و گرنه پیامها رو میخونم
خوشبختانه شادمهر خودش شروع به کار کرده دوباره و تعدادی کار ساخته و تنظیم کرده فقط باید تصمیم به پخش بگیره
قرار بوده اولین کار ساخته ی خودش زمستون بیاد با ویدیو ولی شادمهر در لحظه تصمیم میگیره که چی رو کی پخش کنه
چون تعداد زیادی کار آماده داره با ملودی و تنظیمهای دیگران واسه همین نمیشه با قاطعیت گفت که کار بعدی چی هستش

سلام داداش بیشتر بهمون سر بزن... انشالله ک کار بعدی ساخته خودش باشه...انشالله خوش خبر باشی
راستی نظرت در مورد این آهنگ چیه؟

Farbod-7
10-30-2019, 01:44 PM

بدبختی همینه که با به به الکی بعضیا براین افتضاحات کارای خودش کنسل میشه

ebihamed
10-30-2019, 02:58 PM
سلام داداش بیشتر بهمون سر بزن... انشالله ک کار بعدی ساخته خودش باشه...انشالله خوش خبر باشی
راستی نظرت در مورد این آهنگ چیه؟
امیدوارم دفعه ی بعد با خبر پخش آهنگ خودش بیام مسعود جان
فقط بگم این کار نسبت به دو کار قبلی این گروه بهتر بود
به نظرم میتونستن بین دو پارت مجددا ترجیع بند رو نذارن
چون ترجیع بند مدام تکرار میشه و بعد از چند وقت به تکرار میرسه و شنونده خسته میشه از شنیدنش

کماکان منتظر فصل ظهور دوباره ی شادمهرم ...

ebihamed
10-30-2019, 03:00 PM
بدبختی همینه که با به به الکی بعضیا براین افتضاحات کارای خودش کنسل میشه
متاسفانه باید بگم صد در صد این بازخوردها بی تاثیر نیست الانم که ملاک نمره ی قبولی گرفتن موزیک شده تعداد لایک و آمار دانلود و بازدید
و شاید تا روزی که شادمهر جایگاه خودشو در خطر نبینه و حمایت هوادارا رو ببینه خودشو زحمت نده و هیچ اتفاق خوشایندی برامون نیفته
وقتی شادمهر میبینه بین آلبوم طرفدار که مدتها تلاش کرد برای ساختنش و آهنگ دور شدی هیچ فرقی برای هواداراش وجود نداره
خوب میگه همینا رو پخش میکنم تازه زود به زودم پخش میکنم

Farbod-7
10-30-2019, 05:00 PM
متاسفانه باید بگم صد در صد این بازخوردها بی تاثیر نیست الانم که ملاک نمره ی قبولی گرفتن موزیک شده تعداد لایک و آمار دانلود و بازدید
و شاید تا روزی که شادمهر جایگاه خودشو در خطر نبینه و حمایت هوادارا رو ببینه خودشو زحمت نده و هیچ اتفاق خوشایندی برامون نیفته
وقتی شادمهر میبینه بین آلبوم طرفدار که مدتها تلاش کرد برای ساختنش و آهنگ دور شدی هیچ فرقی برای هواداراش وجود نداره
خوب میگه همینا رو پخش میکنم تازه زود به زودم پخش میکنم

دقیقا و متاسفانه خیلیا اینو متوجه نیستند و میگن برمیگرده خودش نمیدونن تا این حمایت کور کورانه هست برگشتی نیست

masoud741
10-30-2019, 05:01 PM
امیدوارم دفعه ی بعد با خبر پخش آهنگ خودش بیام مسعود جان
فقط بگم این کار نسبت به دو کار قبلی این گروه بهتر بود
به نظرم میتونستن بین دو پارت مجددا ترجیع بند رو نذارن
چون ترجیع بند مدام تکرار میشه و بعد از چند وقت به تکرار میرسه و شنونده خسته میشه از شنیدنش

کماکان منتظر فصل ظهور دوباره ی شادمهرم ...

انشالله با خبرای خوبت خوشحالمون کنی

Hosein333
10-30-2019, 07:06 PM
انشالله با خبرای خوبت خوشحالمون کنی

با این وضعیت فکر کنم هر دو سال یکبار خبرای خوب بشنویم

peyman.2012
10-30-2019, 09:49 PM
حیف اعتباری که از بین رفت

حیف و صد افسوس واقعا ...(sm172)

MaMaTiR
10-31-2019, 12:06 AM

خوشحالم که حرفی زدی(sm19)

بحث کلی بود.. زیاد سر همین بحثا قهر کردن رفتن دیگه نیومدن

fdd
10-31-2019, 02:50 AM
میترسم ضعیفه از نظر شما فواد جان از نظر بعضی ها بهترین کار شادمهر تو این چند ساله اخیر به شمار میاد (sm176)

دوست من خب معلومه که از نظره منه!
و حتی شاید نظر خوده شادمهر هم نباشه که این کار رو پخش کرده!
موسیقی سلیقه ست در نهایت هر چقدر هم که ادم بگه نه

اما موفقیت یک موزیک و ماندگاریش اینا دیگه نظر و سلیقه نیست باید تحلیل و بررسی بشه و امار رو دراورد.
این کاره جدید و دور شدی دوتا کار هیت و موفق به لحاظ مارکت پاپ ایران بودن. ماندگاریشون هم که بعدا باید دید و از الان نمیشه گفت.

همون جوری که نقطه ضعف کاره بسیار خوب و زیبایی بود به نظر من اما به نسبت بقیه نراک های آلبوم موفق نبود! حتی نسبت به قلب من.
یا تو البوم قبلی تراک همیشگی به نظره من معمولی بود اما شنیده شد.
یا تراک غرور و تو بی من خوب نبودن به نظر من و حتی توفیق خاصی هم نداشتن به لحاظ موفقیت!

-
در نهایت تجربه نشون داده شادمهر مسیر رو بهتر میدونه

Hosein333
10-31-2019, 03:17 AM

اما موفقیت یک موزیک و ماندگاریش اینا دیگه نظر و سلیقه نیست باید تحلیل و بررسی بشه و امار رو دراورد.
این کاره جدید و دور شدی دوتا کار هیت و موفق به لحاظ مارکت پاپ ایران بودن. ماندگاریشون هم که بعدا باید دید و از الان نمیشه گفت.

همون جوری که نقطه ضعف کاره بسیار خوب و زیبایی بود به نظر من اما به نسبت بقیه نراک های آلبوم موفق نبود! حتی نسبت به قلب من.
یا تراک غرور و تو بی من خوب

نبودن به نظر من و حتی توفیق خاصی هم نداشتن به لحاظ موفقیت!

-

دوست عزیزم به نظر من آدم عادی نمیتونه در مورد موسیقی نظر بده یا بگه سلیقه من اینطوریه
چون شناخت کافی نداره از موسیقی یه سری از افرااد یا بهتره بگم بیشتر افراد نمیتونن موسیقی خوب رو از موسیقی ناب تشخیص بدن
به عنوان مثال کسایی که تتلو رو خواننده میدونن یا اهنگ جنتلمن ساسی رو بالاتر از تقدیر میدونن
و خیلی مقایسه ها که خنده دار هستش
موسیقی رو کسی میفهمه که انواع اونو بشناسه مفهومه کارو بدونه ارزش کار اون موزیک رو بفهمه
که البته اکثرا افرادی که تو فروم هستن اینو میدونن
به نظر من اینجا سطح کاربرا از سطح عادی بالاتر هستش و درک موسیقیشون بالاست
اینجا بعضی اوقات بحث ها خیلی شیرینه
ولی حتما تو دورو برتون کسایی هستن که شاخترین موزیک هارو اصلا موزیک نمیدونن اینا هیچوقت موسیقی رو درک نمیکنن

میخوام اینو بگم فهمیدن و درک کردن موسیقی هم خودش یه استعداده که هرکسی نداره

Farbod-7
10-31-2019, 03:43 AM

یا تراک غرور و تو بی من خوب نبودن به نظر من و حتی توفیق خاصی هم نداشتن به لحاظ موفقیت!

-

شادمهر الان مسیر راحت طلبی رو خوب بلده اهنگسازی سینا پارسیان برای شادمهر یعنی تمام شدن شادمهر سینا پارسیان اهنگساز که هیچ خالتور هم نیست

fdd
10-31-2019, 04:16 AM
دوست عزیزم به نظر من آدم عادی نمیتونه در مورد موسیقی نظر بده یا بگه سلیقه من اینطوریه
چون شناخت کافی نداره از موسیقی یه سری از افرااد یا بهتره بگم بیشتر افراد نمیتونن موسیقی خوب رو از موسیقی ناب تشخیص بدن
به عنوان مثال کسایی که تتلو رو خواننده میدونن یا اهنگ جنتلمن ساسی رو بالاتر از تقدیر میدونن
موسیقی رو کسی میفهمه که انواع اونو بشناسه مفهومه کارو بدونه ارزش کار اون موزیک رو بفهمه
ولی حتما تو دورو برتون کسایی هستن که شاخترین موزیک هارو اصلا موزیک نمیدونن اینا هیچوقت موسیقی رو درک نمیکنن

خب البته نظر شما محترمه و این هم یک دیدگاهه اما من قبول ندارم.
خیلی از موزیسین ها هم حتی شاید مثل شما فکر میکنن که خب به نظر من اشتباهه

موسیقی در عالی ترین و ساده ترین تعریفش میشه بیان احساس به وسیله اصوات. این به این معنی نیست که حتما باید پیچیده و عجیب غریب باشه! نه! باید حس درستی که منظور بیان کننده اش هست رو برسونه و حتی دریافت این حس هم بنا به نگرش و جایگاه مکانی و زمانی و حس و حال مخاطبش هم متفاوته.

توی موسیقی پاپ با کلام یه جایی وسط عروسی و شادی و عیش و نوش همون ساسی مانکنی که میگی موسیقی درسته و مخاطب هم با همون ترانه ها حس مورد نظره خودش رو در اون لحظه میگیره اونجا تقدیر شادمهر اشتباهه!
تو کلاب و دیسکو یه موسیقی میچسبه
توی ماشین یه چیز
تو خلوت یه چیز!
و باز همه اینا بستگی به حال و هوای طرف داره یکی میبینی توی تنهاییش هم مثلا ساسی و تتلو حالش رو خوب میکنه!

حالا واقعا میشه گفت موسیقی ساسی مانکن بده؟ یا میشه گفت خوبه؟ پاسخ اینه که همه چیز نسبیه. و به نظر من موسیقی درست و غلط خوب و بد نداره.
باید حال و هوات رو پیدا کنی توش.

-----

متاسفانه خیلی از ما و حتی خیلی از موزیسین ها این قدر اسیر قواعد و چارچوب شدیم که همون معنی اول موسیقی رو از یاد بردیم.
توی ایران اونی که پاپ گوش میده هیپ هاپ رو ضعیف میدونه. طرف دو تا البوم راک گوش میده کلاسیک و سنتی رو بی ارزش میدونه. اون کلاسیک کاره پاپ رو سطحی میدونه. مثلا جلوش بگی شادمهر بهت میخنده! جلوی یه نوازنده ارکستر سمفونیک از نوازندگی شادمهر و هر نوازنده ی دیگه ای که تو سبک پاپ کار میکنه بگی مسخره میکنه. باورش اینه موسیقی یعنی یه مشت آکورد و هارمونی پیچیده! موسیقی یعنی بتهوون و چایکوفسکی پس بقیه به درد نمیخورن و ادمای عادی سلیقه شون درست نیست!(حرف و دید شما)

آهنگ ستاره یکی از ساده ترین تنظیم های موسیقی پاپ ایران رو داره. آکورد های ساده هارمونی ساده. یه گیتار و یه ویلون!
اما این موسیقی بی نظیره! در عین سادگی حسش رو میرسونه و روی روان و حس مخاطبش اثر میزاره
حالا همین اثر روی مخاطب رو شاید ادمی که عمرش رو توی موسیقی کلاسیک گذاشته و سواد اکادمیک داره و از شادمهر موسیقی رو تکنیکی تر میدونه و میسازه حتی به اندازه یک میزان نمیتونه روی کسی بزاره!
چرا؟ چون هی دنبال پیچیدگیه بی دلیل و بی جاست! موسیقی رو دسته بندی کرده پیش خودش! پیچیدگی خوب هست اما در جای خودش.

---
طولانی شد ببخشید
ولی در نهایت موسیقی هیچ مدلش رو مرز بندی و دسته بندی نکنید. گوش کنید اگر هم سو شدین با احساسش لذتش رو ببرید.
میخواد شادمهر باشه، میخواد لدزپلین باشه میخواد علیرضا قربانی باشه یا حتی میخواد ماکان بند و حمید هیراد و جاستین بیبر.

fdd
10-31-2019, 04:29 AM
شادمهر الان مسیر راحت طلبی رو خوب بلده اهنگسازی سینا پارسیان برای شادمهر یعنی تمام شدن شادمهر سینا پارسیان اهنگساز که هیچ خالتور هم نیست

تعصبی نباش فربد جان (sm120)
خب سلیقه شادمهر الان باهات هم سو نیست دیگه و البته خیلی ها هم، هم نظره شادمهرن (sm135)

peyman.2012
10-31-2019, 06:15 AM
تعصبی نباش فربد جان (sm120)
خب سلیقه شادمهر الان باهات هم سو نیست دیگه و البته خیلی ها هم، هم نظره شادمهرن (sm135)

تعصب کجا بود چی میگی برادر
یعنی شما فرق ملودی درست حسابی را با ملودی چرند و مزخرفی که بیشتر به حرف زدن و قصه تعریف کردن شبیهه را نمیتونی تشخیص بدی؟؟؟ (sm77)(sm77)
ببخشیدا ولی نظر ندی خیلی سنگین تره فواد جان

fdd
10-31-2019, 08:42 AM
تعصب کجا بود چی میگی برادر
یعنی شما فرق ملودی درست حسابی را با ملودی چرند و مزخرفی که بیشتر به حرف زدن و قصه تعریف کردن شبیهه را نمیتونی تشخیص بدی؟؟؟ (sm77)(sm77)
ببخشیدا ولی نظر ندی خیلی سنگین تره فواد جان

اقا ما هرچی میگیم نظر و سلیقه که متوجه نمیشید
پس با استدلال خودت میگم:
شما فرق ملودی درست حسابی رو میفهمی شادمهر عقیلی نمیفهمه؟؟؟؟
-
راجع به اظهار نظر من هم در ارتباط با خواننده مورد علاقه ام توی تاپیک مربوط به ایشون، پیمان جان اگه ناراحت نمیشی دفعه بعد از شما کسب تکلیف میکنم دی:

9NIMA1
10-31-2019, 12:03 PM
پس با استدلال خودت میگم:
-
راجع به اظهار نظر من هم در ارتباط با خواننده مورد علاقه ام توی تاپیک مربوط به ایشون، پیمان جان اگه ناراحت نمیشی دفعه بعد از شما کسب تکلیف میکنم دی:

منظور بچه ها این نیست که شادمهر نمیفهمه! اتفاقاً میفهمه خوبم میفهمه. اما راحت طلبی و به به چه چه فضای مجازی باعث شده به همین راضی باشه. چرا؟ چون میبینه ملت با همین ملودی ها و تنظیم های درِ پیت و پیش پا افتاده هم حال میکنن!

Farbod-7
10-31-2019, 02:10 PM
پس با استدلال خودت میگم:
-

شادمهر میفهمه ولی وقتی یه طرفداری قدیمی مثل تو این چرندیات رو هیت میدونه چرا ادامه نده همینارو

Hosein333
10-31-2019, 03:13 PM

شما درست میگی فواد جان عروسی اهنگش با ماشین و جای دیگه فرق میکنه
من منظورم موسیقی سبک شادمهر هستش که افرادی که موسیقی رو نمیشناسن میان تتلو و ساسی رو با شادمهر مقایسه میکنن
و همینطور این اهنگ های جدید شادمهرو با البوم طرفدار یا تقدیر مقایسه میکنن
به نظر من اونا موسیقی رو نمیفهمن

Hosein333
10-31-2019, 03:17 PM
من خودم به شخصه هر وقت اهنگهای شادمهر از اول تا البوم طرفدار گوش میکنم روحمم پرواز میکنه
همین طور چند تا ترک کم دیگه بعد از البوم طرفدار

Meh23
10-31-2019, 04:02 PM
دوباره سینا پارسیان دو روز بعد انتشار آهنگ شادمهر، آهنگ خودشو پخش کرد(sm120)

entehaa
10-31-2019, 10:00 PM
این ادیت عالیه

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

peyman.2012
11-01-2019, 12:41 AM
شادمهر میفهمه ولی وقتی یه طرفداری قدیمی مثل تو این چرندیات رو هیت میدونه چرا ادامه نده همینارو

دقیقا تازه وقتی هوادار قدیمی و کسی مثل فواد که درکش از موسیقی همیشه بالا بوده همچین دیدگاهی داشته باشه از کاربرای اینستا که مدام مشغول قربون صدقه رفتن و به به چه چه هستند دیگه چه انتظاری میره؟ (sm120)

Parsa8
11-01-2019, 02:04 AM

داداشم مگه هر آهنگی هیت میشه آهنگ قشنگیه
ساسی آهنگ جنتلمن رو خونده که کاور از یه آهنگ خارجیه به هر دلیلی زیاد شنیده شد و هیت شد
آهنگ خوبی بود؟
یا تتلو آهنگ مسخره بازی رو خوند هیت شد
آهنگ خوبی بود؟

حالا من یه چیزی میگم آلبوم تجربه کن یه ترک شاهکار داره تو آهنگ سازی تنظیم اجرا فضا سازی و کلا همه چیز
تکرارم نکن

چقدر شنیده شد؟
چقدر طرفداری کردیم از این سبک موسیقی
همینقدر که داریم میکوبیم به بهونه این آهنگا
یک دهم تعریف کردیم از همچین آهنگی
برای من شخصا تکرارم نکن یه طرفه هفت تا آهنگ دیگه آلبوم یه طرف
من خودم عاشق این سبک از موسیقی شادمهر ام

یه چیزی ام هست که بحث پول هست و پشت پرده های رادیو جوان که کم تاثیر نداره رو این داستانا
بعضی چیزا رو نمیشه عنوان کرد

گوش مردم متاسفانه به موسیقی سطح پایین عادت کرده
چون 90 درصد کارایی که منتشر میشن سطحشون پایینه
وقتی کل موسیقی داخلی خلاصه بشه تو آهنگسازی و تنظیم مسعود جهانی و حامد برادران و معین راهبر
آخرش فکر میکنی خروجی چی باشه
شادمهری که کار معمولی هم میده اکثریت رو راضی میکنه

و در آخر این که فکر نکن ما راضی ایم از این وضعیت و فقط تو ناراحتی
یه نفر تو این بچه ها حتی اونایی که دارن تعریف می کنن از این آهنگ آخر نیست که آرزوش باشه شادمهر دوباره خودش بسازه و تنظیم کنه
حسی که تو الان داری من وقتی تو آلبوم طرفدار کار مشترک داشت داشتم

Farbod-7
11-01-2019, 02:33 AM
ساسی آهنگ جنتلمن رو خونده که کاور از یه آهنگ خارجیه به هر دلیلی زیاد شنیده شد و هیت شد
آهنگ خوبی بود؟
آهنگ خوبی بود؟

حالا من یه چیزی میگم آلبوم تجربه کن یه ترک شاهکار داره تو آهنگ سازی تنظیم اجرا فضا سازی و کلا همه چیز
تکرارم نکن

چقدر شنیده شد؟

یه چیزی ام هست که بحث پول هست و پشت پرده های رادیو جوان که کم تاثیر نداره رو این داستانا

وقتی کل موسیقی داخلی خلاصه بشه تو آهنگسازی و تنظیم مسعود جهانی و حامد برادران و معین راهبر

یه نفر تو این بچه ها حتی اونایی که دارن تعریف می کنن از این آهنگ آخر نیست که آرزوش باشه شادمهر دوباره خودش بسازه و تنظیم کنه

درسته ولی منظورم اینه که ادمای عادی به به میکنن طرفداری قدیمی هم به به کنن چه دلیلی به نظرت هست کار با میلاد هاشمی بی هنر ادامه نداشته باشه؟و فواد خودش میدونه من چقد همون موقع البوم طرفدار از ناهیدی مثل همینا خوشم نمیومد

fdd
11-01-2019, 02:51 AM
حالا کاری به اختلاف دیدگاه ها راجع به مسیر و آهنگهای شادمهر ندارم
اما واقعا فکر میکنید استقبال یا عدم استقبال از کارهای شادمهر تاثیری روش داره؟
شوخی میکنید دیگه حتما
شادمهر؟؟ شادمهر به هیچ جاش نیست هیچ نظری از هیچ کس و کاری که بخواد انجام میده.

-
طرفدارای قدیمی یادشون قبل البوم پاپکرن کلی فشار روش بود که به فضای کارای گذشته ات برگرد شادمهر وعده داد اره همین کارو میخوام بکنم سوپرایز بشین بعد یه دفعه "حالا بیا اینجا" رو داد با موزیک ویدئو (sm30)

من قبلا خوشم نمیومد از این اخلاق ولی الان میفهمم وجه تمایز و موفقیتش همینه

Parsa8
11-01-2019, 03:03 AM
درسته ولی منظورم اینه که ادمای عادی به به میکنن طرفداری قدیمی هم به به کنن چه دلیلی به نظرت هست کار با میلاد هاشمی بی هنر ادامه نداشته باشه؟و فواد خودش میدونه من چقد همون موقع البوم طرفدار از ناهیدی مثل همینا خوشم نمیومد

خودت از قدیم میشناسی مارو
من-فواد-ایمان-امید-وحید سرباز-وحید- سامان و ...
چقدر حرص میخوردیم اون موقع

بخدا فواد هم میدونم ته دلش راضی نیست ولی شل کرده
مثل من

شادمهر از اون تیپ آدماس که تا خودش به یه نتیجه نرسه بیخیال نمیشه
هر چقدر داد و هوار کنیم بازم حرف خودشه

اصلا یه چیزی بگم
وقتی دور شدی میخواست منتشر بشه مگه نمیتونست خودش تنظیم کنه
چرا نکرد؟
چرا یهو دوباره آنپلاگد با تنظیم خودش داد؟

اصلا این آدم قابل پیش بینی نیست
سیر انتشار آلبومارو ببین یا حتی تک آهنگا
چیزی رو نمیفهمی که به کدوم سمت میخواد بره
فقط امیدوارم به خودش بیاد

Parsa8
11-01-2019, 03:06 AM
حالا کاری به اختلاف دیدگاه ها راجع به مسیر و آهنگهای شادمهر ندارم
اما واقعا فکر میکنید استقبال یا عدم استقبال از کارهای شادمهر تاثیری روش داره؟
شوخی میکنید دیگه حتما
شادمهر؟؟ شادمهر به هیچ جاش نیست هیچ نظری از هیچ کس و کاری که بخواد انجام میده.

-
طرفدارای قدیمی یادشون قبل البوم پاپکرن کلی فشار روش بود که به فضای کارای گذشته ات برگرد شادمهر وعده داد اره همین کارو میخوام بکنم سوپرایز بشین بعد یه دفعه "حالا بیا اینجا" رو داد با موزیک ویدئو (sm30)

من قبلا خوشم نمیومد از این اخلاق ولی الان میفهمم وجه تمایز و موفقیتش همینه

(sm2)(sm2)(sm2)
تازه چه استرسی داشتیم سر آلبوم پاپکرن (sm30)
دهنت سرویس یادش بخیر (sm30)

این قسمتی که قرمز کردم به شدت باهات موافقم (sm25)

peyman.2012
11-01-2019, 03:32 AM
آهنگ خوبی بود؟
آهنگ خوبی بود؟

تکرارم نکن

چقدر شنیده شد؟

پارسا جان یه نگاه به کامنت هایی که زیر پست آهنگ شهریار مردم گذاشتن بنداز

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (sm50)

Parsa8
11-01-2019, 04:12 AM
پارسا جان یه نگاه به کامنت هایی که زیر پست آهنگ شهریار مردم گذاشتن بنداز

تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل (sm50)

چی بگم

حرف آخرم همینه که قبلا گفتم امیدوارم به خودش بیاد
یه کاری میکنه به چند سال قبل راضی بشیم
میگفتیم چرا خودش تنظیم نمیکنه
یا چرا خودش تنظیم میکنه رو آهنگ بقیه
الان میگیم خدا کنه فقط خواننده نباشه یه کاری کنه

اما امیدوارم کاری که خودش ساخته و تنظیم کرده باخوردش جوری باشه که تکونش بده
هر چند من با فواد هم نظرم و میدونم این آدم نظر بقیه براش اهمیت خاصی نداره

Hosein333
11-01-2019, 04:54 AM
چی بگم

حرف آخرم همینه که قبلا گفتم امیدوارم به خودش بیاد
یه کاری میکنه به چند سال قبل راضی بشیم
میگفتیم چرا خودش تنظیم نمیکنه
یا چرا خودش تنظیم میکنه رو آهنگ بقیه
الان میگیم خدا کنه فقط خواننده نباشه یه کاری کنه

اما امیدوارم کاری که خودش ساخته و تنظیم کرده باخوردش جوری باشه که تکونش بده
هر چند من با فواد هم نظرم و میدونم این آدم نظر بقیه براش اهمیت خاصی نداره

پارسا جان نظر منم با نظر شما یکیه
تصمیم گیرنده اول و اخر خودش هست
فقط باید دعا کنیم که خودش دوباره دل به کار بده

guitar
11-01-2019, 08:47 AM
سلام به دوستان عزیز (sm10)
عذر میخوام امکانش هست موزیک ویدیو انتخاب شادمهر رو با کیفیت اورجینال واسم ارسال کنید
(البته اگر این موزیک ویدیو رو دارید و واستون زحمتی نیست)
Farbod-7
11-01-2019, 08:56 AM
تو همون پاپکرن ماندگار بود محال بود تنها دوره ای که کلا بیخیال شده الانه

mojtabaa
11-01-2019, 12:52 PM
بی تو تنهای تنها سکوتی بر لبانم گشته پیدا

بدون تو هیچ هستم ندارم من امیدی به فردا

شبم تاریک و سرده دلم بی تو به غم ها رو کرده
برای عاشقی چون من سکوتی این چنین آواز مرگه

(sm118)

Changed
11-01-2019, 05:19 PM
وقتی تو زندگی به پوچی برسی
دلت نخواد قله خاصی رو فتح کنی

فقط می مونه دلخوش نگه داشتن هوادارها
وقتی اونا هم به هر چی راضی بشن
خب معلومه کار نمیکنی

نمیشه بهش خرده گرفت

sibiloo
11-01-2019, 05:31 PM

البته این پوچی مربوط به زندگی هنریش میشه و نه زندگی شخصی ولی نکته تلخ و درستی رو اشاره کردی
دیگه قله ای شاید نمیبینه که بخواد فتح کنه
شما وقتی ۲۰ سال جزو بهترینای رشته خودت باشی سخته که بخوایی همچنان با همون انگیزه ادامه بدی
شادمهر رو اطرافیاش باید هل میدادن که ندادن
اونا هم دنبال این بودن که بچسبن بهش و پولی به دست بیارن
کلی پروژه های مختلف ، کلی کنسرتای بزرگ ، کلی کارای دیگه میشد کرد
به جرات میگم که توانایی همکاری با موزیسین های بزرگ دنیا رو داشت اگه دل میداد به کار و اگه بهش انگیزه میدادن
خیلی زود دست از کار کشید

Hosein333
11-01-2019, 05:38 PM

فقط می مونه دلخوش نگه داشتن هوادارها
وقتی اونا هم به هر چی راضی بشن
خب معلومه کار نمیکنی

نمیشه بهش خرده گرفت

(sm10)(sm127)

9NIMA1
11-01-2019, 10:05 PM
بابک سعیدی اومد از ملودیای افکاری اسکی بره رفت تو باقالیا!!(sm120)

nasernew
11-01-2019, 10:43 PM
من سه تا مثال میارم

بابک جهانبخش - زندگی ادامه داره
احسان خواجه امیری - باید برگشت
معین - خونه ی آرزو

مطمئنا کارای دیگه ای هم هست که قوی بوده و ماندگار شده باشه (sm10)

این آهنگها متاسفانه ماندگار نشدن اما واقعا زیبا هستن و لایق ماندگاری هستن و انشالله ماندگار میشن .. ماندگار شدن یعنی آهنگ مسافر یا تقدیر یا ژینا یا ...

nasernew
11-01-2019, 10:45 PM
بابک سعیدی اومد از ملودیای افکاری اسکی بره رفت تو باقالیا!!(sm120)

اون قسمت ترجیع بندش رو خیلی خواسته شادمهری کنه اما نتونسته ..
اما در کل آهنگ خوبی بود . از این آهنگهایی که این روزا میاد خیلی بهتره

nasernew
11-01-2019, 11:02 PM
کامنت های قبلی رو دیدم .. همه میخوان بگن من از موسیقی بیشتر میفهم ولی فهم هممون از موزیک در یک سطحه و هممون سواد موسیقیمون یکیه .. ولی هر کی هم که فکر میکنه میکنه آهنگساز و تنظیم کننده است و خیلی حالیشه هم باهاش مشکلی ندارم و خیلی هم براش خوشحالم (sm127) ماشالله به اینهمه اعتماد به نفس .. اقا ما بیسواد (sm10)
بعدش اینکه بحث هامون خیلی خنده داره اگه نظراتمون متفاوت بود و بحث میکردیم مشکلی نبود اما وقتی نظراتمون یکیه و بحث میکنیم خنده داره .. مثلا من میگم ماست سفیده یکی برمیگرده میگه تو هیچی از رنگ ماست حالیت نیست و ماست سفیده و یکی دیگه میاد میگه به نظرم اشتباه میکنی چون رنگ ماست سفیده و نظر هممون برمیگرده به همون سفید اما بارم بحث میکنیم (sm30) .. اینا بیخودیه .. اما باز شیرینه و دم همتون گرم که هستین (sm127) ...
من همون روز اول و یک ساعت بعد از پخش اهنگ اومدم و گفتم اهنگش ضعیفه و اولین نفری بودم که بعد از تعریف های داغ و الکی بقیه نقد منفی کردم ولی یه عده بهم پیام خصوصی دادن که اسم نمیارم و بعضیام همینجا غیرمستقیم بهم اشاره کردن که تو هیچی از موزیک حالیت نیست و آهنگش ضعیفه .. بابا منم که همین رو گفتم .. لطفا یکم بیشتر دقت کنید و پیاما رو با دقت بیشتری بخونید من فقط از یک چیز آهنگ خوشم اومد و برام قابل تعریفه و اونم صدا و تحریرهای شادمهره .. اگه به اینم منتقدین پس بیخودی تو این تاپیک هستین و آهنگهای جدیدشو دانلود میکنید و لطفا وقتی میبینید آهنگساز یکی دیگه است دیگه دانلود نکنید و حتی گوش نکنید و خودآزاری برای چیه؟ اینطوری به خودتون لطف بزرگی کردین ولی برای منی که صدا و خوانندگیش هم برام مهمه آهنگهای جدیدش رو هم دانلود میکنم و با اینکه شاید حتی یه روز بیشتر هم گوش نکنم و خوشمم نیاد که نمیاد اما به احترام صدای شادمهر حتی شیفت و دلیت هم نمیکنم و کلی هم نقد میکنم و نمیام تعریف بیخودی بکنم تا شادمهر مسیر درست رو تو تعریفای من ببینه و به خاطر تعریفهای بیخودی من تو چاه بیفته و تعریف بیخودی فقط باعث ایجاد مشکلات بیشتر و شنیدن آهنگهای مضخرف تر میشه .. مطمئنم 99 درصدتون مثل من هستین پس به جای بحث بیخودی منتظر آهنگ بعدی باشین که انشالله خودش ساخته باشه

biseda
11-02-2019, 12:31 AM
شعر مونا برزویی برای آهنگ جدید گوگوش زیباست.

nasernew
11-02-2019, 12:39 AM
ناصر جان تفاوت هاوس و ترنس تو جنس صداها، بیس و میزان ضرب آهنگ (تمپو) هست
داداش ما میگیم تنظیم ضعیفه و در حد کارای داخل ایران هم نیست بعد شما میگی شاهکار نیست! (sm77)(sm77)(sm2)
ضمنا آرون حسینی و سیروان بیشتر هاوس کار کردن تا ترنس. تنظیم معروف هم هاوس بود

پیمان جان
ترنس برگرفته از صداهای الکترونیکی ( سینت ساینزرها) هستش و در اون صداها و سازهای طبیعی به گوش نمیخوره ولی در هاوس صداهایی که استفاده میشند طبیعی تر هستند ( از درام گرفته تا بیس و لید ها ) این تفاوت رو با هم دارند
در مورد فرق این دو سبک باید بگم اول از همه این سبک ها شاخه های زیادی دارن که محبوب ترین ها در ترنس پروگرسیو ترنس و آپلیفتنگ هستش و در هاوس پروگرسیو هاوس و الکترو هاوس . شاید چندین سال پیش میشد به طور مشخص گفت که آهنگی که فلان تمپو رو داره و فلان ساختار رو پیروی میکنه ترنس هستش یا هاوس , اما در حال حاضر این ۲ سبک خیلی به هم نزدیک شدن مخصوصا پروگرسیو ترنس به پروگرسیو هاوس و تا حدی الکترو هاوس ..
حالا شاید چون شما میگی تمپوی این آثار از 128 کمتره پس حتما هووسه ولی بعضی از کارها به دلیل نزدیکیشون به هر دو، هم ترنس در نظر میگیرن هم هاوس! بستگی به سابقه ی آرتیست داره که ترنس کار کرده باشه یا هاوس! یا خودش چی مشخص کرده باشه!
مثلا این دو تا رو مقایسه کن:

Porter Robinson - Language (هاوس شناخته میشه چون آرتیستش هاوسی بوده!)

Gabriel & Dresden feat Betsie Larkin - Play it Back (Maor Levi Remix) ترنس تگ میخوره چون آرتیستش ترنس میساخته!

در حد کدوم کارای داخل ؟ همه تنظیما که مال داخله ؟ شادمهرم از داخل شروع کرد و تو همین داخل محبوب شد و بعدش رفت .. اگه داری با آهنگهای خارجی مقایسه میکنی که صددرصد آهنگهای پاپ و ترنس و هووس و .... خارجی از اهنگهای ایرانی خیلی بهترن و اصلا قابل مقایسه نیست .. به نظرم اهنگهای شادمهر رو باید با اهنگهای داخل مقایسه کردو اکثر موزیک های اونور ایرانی تر و اصیل تر هستن و هر آهنگساز دستخط مخصوص خودشو داره و فقط داخل ایرانه که همه دارن ادای شادمهر رو درمیارن و مقایسه شادمهر با جهانبخش پازوکی یا معین که آثارشون کاملا ایرانیه درست نیست و بهتره شادمهر رو با سعید زمانی یا محمدعلیزاده که مدرن تر کار میکنن مقایسه کنیم .. بعد وقتی میگم شاهکار نیست یعنی ضعیفه دیگه .. وقتی میگیم شاهکاره یعنی قویه .. اینکه دیگه نیاز به ترجمه نداره(sm51)

nasernew
11-02-2019, 01:39 AM
آهنگ خوبی بود؟
آهنگ خوبی بود؟

تکرارم نکن

چقدر شنیده شد؟

آفرین ..توام مثل من طولانی مینویسی ولی بیشتر از من لپ کلام رو میرسونی..
در کل نظر منم همینه .. اینقدر که اهنگ دور شدی یا کوه منفور شدن آهنگ تکرارم نکن محبوب نشد .. اینقدر که از آهنگ تجربه کن بد گفتیم از آهنگ تصویر بد نگفتیم .. ( الان بعضیا از روی تعصب میگن تصویر شاهکار بود اما در مقایسه با آلبوم طرفدار به قبل هیچی به حساب نمیاد و اگه اسم شادمهر رو نمینوشتن فکر میکردم وحیدپویان ساخته ) .. ..
من فقط تو نظرات قبلیم گفتم حداقل وقتی داریم نقد میکنیم نکات مثبت اهنگ رو هم ببینیم .. و گفتم اعضای تیمش نسبت به گذشته پیشرفت کردن و اونام مثل ما شادمهری ان و اگه هستن واسه اینه که شادمهر قصد آهنگسازی نداره و اگه نباشن شادمهر دیگه نمیخونه و به جای اینکه به اینا بتوپیم که یکی مثل ما هستن باید شادمهر و مقصر اصلی بدونیم ..خب اینا دوست دارن پیشرفت کنن ولی چرا شادمهر دوست داره پسرفت کنه ؟
البته به قول تو منم از این وضعیت ناراحتم اما چیکار کنم ؟ نقد میکنم و حرفمو میزنم و بازم شادمهر کار خودشو میکنه و هیچوقت از کارای جدیدش تعریف نکردم و نمیکنم چون منتقدم و اگه تعریف بیخودی کنم به شعور خودم توهین کردم.. ولی چیکار کنم که نمیتونم از شادمهر بگذرم؟ .. مگه میشه صداش رو نادیده گرفت؟ یا تحریرهاش رو ؟
حالا مگه همه اهنگهای هیت شادمهر رو خودش ساخته ؟ ما فراموش کردیم شادمهر در عین حال که موزیسین خوبیه خواننده هم هست و کنسرت هم میزاره و به پول هم احتیاج داره ما هم از پول بدمون نمیاد .. کی بدش میاد که شادمهرم بدش بیاد ؟ و همه به اندازه ما نمیدونن کدوم اهنگ رو خودش ساخته و کدوم رو نه و اصلا کاور رو نمیبینن یا تو نت سرچچ نمیکنن و فقط طرفدار صداشن و شاید فکر میکنن آهنگ مشق سکوت یا غم تنهایی یا پاییز یا دلخوشی یا پرپرواز یا بی تو یا مشکوک یا .... رو خودش ساخته که اینطور نیست و اهنگسازشون کسای دیگه ان یا شاید برعکس فکر میکنن که اهنگهای طرفدار یا تقدیر یا مسافر یا.... رو یکی دیگه ساخته که نه اینارو خودش ساخته .. من حتی فکر نمیکنم انتقادهامون روش تاثیر بزاره و حتی سعیدشهروز رو مثال زدم .... 4 ساله داریم میگم و داره بدتر میشه و بهتر نمیشه و این یعنی ما داریم فقط با در و دیوار حرف میزنیم .. و تنها میشه منتظر یه معجزه بود

Gsshop
11-02-2019, 09:45 AM
(sm2) شعر کار گوگوش رو مونا قبلا برا شادمهر زده شک نکنین

Meh23
11-02-2019, 04:11 PM
هر طنابی که نجاتم میده
یاد گرفتم که خودم پاره کنم
تو قمارِ عشق برام آسونه
خودمو یک شبه بیچاره کنم

چرا از چشمای من می‌ترسی؟
منی که نقابمو برداشتم
نگا کن! شبیه اون کسی شدم
که میگفتم دوستش نداشتم !

اینو باید شادمهر میخوند. (sm50) ولی حیف که فعلا قصد داره چرت و پرتای ایمین رو بخونه.

peyman.2012
11-02-2019, 06:04 PM
پیمان جان
ترنس برگرفته از صداهای الکترونیکی ( سینت ساینزرها) هستش و در اون صداها و سازهای طبیعی به گوش نمیخوره ولی در هاوس صداهایی که استفاده میشند طبیعی تر هستند ( از درام گرفته تا بیس و لید ها ) این تفاوت رو با هم دارند
در مورد فرق این دو سبک باید بگم اول از همه این سبک ها شاخه های زیادی دارن که محبوب ترین ها در ترنس پروگرسیو ترنس و آپلیفتنگ هستش و در هاوس پروگرسیو هاوس و الکترو هاوس . شاید چندین سال پیش میشد به طور مشخص گفت که آهنگی که فلان تمپو رو داره و فلان ساختار رو پیروی میکنه ترنس هستش یا هاوس , اما در حال حاضر این ۲ سبک خیلی به هم نزدیک شدن مخصوصا پروگرسیو ترنس به پروگرسیو هاوس و تا حدی الکترو هاوس ..
حالا شاید چون شما میگی تمپوی این آثار از 128 کمتره پس حتما هووسه ولی بعضی از کارها به دلیل نزدیکیشون به هر دو، هم ترنس در نظر میگیرن هم هاوس! بستگی به سابقه ی آرتیست داره که ترنس کار کرده باشه یا هاوس! یا خودش چی مشخص کرده باشه!
مثلا این دو تا رو مقایسه کن:

Porter Robinson - Language (هاوس شناخته میشه چون آرتیستش هاوسی بوده!)

Gabriel & Dresden feat Betsie Larkin - Play it Back (Maor Levi Remix) ترنس تگ میخوره چون آرتیستش ترنس میساخته!

در حد کدوم کارای داخل ؟ همه تنظیما که مال داخله ؟ شادمهرم از داخل شروع کرد و تو همین داخل محبوب شد و بعدش رفت .. اگه داری با آهنگهای خارجی مقایسه میکنی که صددرصد آهنگهای پاپ و ترنس و هووس و .... خارجی از اهنگهای ایرانی خیلی بهترن و اصلا قابل مقایسه نیست .. به نظرم اهنگهای شادمهر رو باید با اهنگهای داخل مقایسه کردو اکثر موزیک های اونور ایرانی تر و اصیل تر هستن و هر آهنگساز دستخط مخصوص خودشو داره و فقط داخل ایرانه که همه دارن ادای شادمهر رو درمیارن و مقایسه شادمهر با جهانبخش پازوکی یا معین که آثارشون کاملا ایرانیه درست نیست و بهتره شادمهر رو با سعید زمانی یا محمدعلیزاده که مدرن تر کار میکنن مقایسه کنیم ..
بعد وقتی میگم شاهکار نیست یعنی ضعیفه دیگه ..وقتی میگیم شاهکاره یعنی قویه .. اینکه دیگه نیاز به ترجمه نداره(sm51)

از سایت زیر متنُ کپی پیست کردی عزیز! (sm209)(sm2)(sm2)

در مورد خط آخر هم مرزهای ادبیات و تعریف کلمات جابه جا شد واقعا ...(sm70)

MaMaTiR
11-02-2019, 10:25 PM
ناصر کارش درسته.. وقت تایپ کردن نداشت(sm120)

peyman.2012
11-03-2019, 03:39 AM
بهتره شادمهر رو با سعید زمانی یا محمدعلیزاده که مدرن تر کار میکنن مقایسه کنیم

پناه بر خدا! مگه محمد علیزاده هم تنظیم کننده ست؟؟ (sm54)(sm54)

Farbod-7
11-03-2019, 09:37 AM
ناصر کارش درسته.. وقت تایپ کردن نداشت(sm120)

تایپ نمی خواد هر جا اسم میلاد خالتور بود بنویس افتضاح (sm2)

MaMaTiR
11-03-2019, 11:28 AM
پناه بر خدا! مگه محمد علیزاده هم تنظیم کننده ست؟؟ (sm54)(sm54)

ناصر قاتی کرده جدیدا(sm2)ی چندتایی ملودی ساخته ولی تنظیماش اکثرا مال میلاد ترابی... تازه ی چندتا کار خوبی هم که داره ملودیاش مال خودش نیست(sm120)

MaMaTiR
11-03-2019, 11:34 AM
تایپ نمی خواد هر جا اسم میلاد خالتور بود بنویس افتضاح (sm2)

میلاد هاشمی در حد همون احمد سعیدی و اینا کارش خوبه(sm120)فعلا که شادمهر افتاده تو کار مفت بری و اونگ براش نیرو جور میکنه(sm120)

fdd
11-03-2019, 02:24 PM
(sm2)(sm2)(sm2)
تازه چه استرسی داشتیم سر آلبوم پاپکرن (sm30)
دهنت سرویس یادش بخیر (sm30)

این قسمتی که قرمز کردم به شدت باهات موافقم (sm25)

چه دورانی بود واقعا
یادش به خیر (sm172)
ولی امیر در نهایت شادمهر درست بود کارش و تشخیصش و مسیرش. وگرنه الان اینجا نبود!
مهدی یراحی میگفت خیلی سخته کسی چند سال تو اوج باشه و هر سال یه کار هیت بده(توی پاپ) که شادمهر این کارو میکنه.

peyman.2012
11-03-2019, 11:17 PM
ناصر قاتی کرده جدیدا(sm2)ی چندتایی ملودی ساخته ولی تنظیماش اکثرا مال میلاد ترابی... تازه ی چندتا کار خوبی هم که داره ملودیاش مال خودش نیست(sm120)

(sm2)

اصلا از خودش و آهنگاش خوشم نمیاد نمیدونم کی بهش گفته صدات خوبه (sm120)

MaMaTiR
11-03-2019, 11:21 PM
(sm2)

به قول احسان خدابیامرز که به صدای محمد علیزاده میگفت لوله پولیکا(sm2)

peyman.2012
11-03-2019, 11:24 PM
به قول احسان خدابیامرز که به صدای محمد علیزاده میگفت لوله پولیکا(sm2)

افتضاحیه جدا برا خودش (sm2)

MaMaTiR
11-03-2019, 11:42 PM
افتضاحیه جدا برا خودش (sm2)
احسان بیا ببین در مورد خواننده مورد علاقت چی میگه(sm2)
ehsan1361

9NIMA1
11-04-2019, 01:31 AM
یا ابرفرضضض! میلاد هاشمی توی روزبه هم نفوذ کرد!(sm77)(sm2)

peyman.2012
11-04-2019, 03:58 AM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

عــــــــه خواننده مورد علاقه احسانمونه؟! (sm121)

MaMaTiR
11-04-2019, 11:28 AM
عــــــــه خواننده مورد علاقه احسانمونه؟! (sm121)

اره... علیزاده و زند وکیلی.. یکی لوله پولیکا یکی دیگه خر صدا(sm2)

ehsan1361
11-04-2019, 12:19 PM
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
جریان چیه ؟ (sm120)

MaMaTiR
11-04-2019, 03:58 PM
جریان چیه ؟ (sm120)

بخون دیگه گشاد بِیک(sm2)دیگه چایی خوردن چقدر وقتتو مییگیره؟(sm120)

صحبت ممد علیزاده شد یهو یاد لوله پلیکا افتادم... پیمان داشت فحش میداد، گفتم ممد لوله پولیکا و زندوکیلی خر صدا از خواننده های مورد علاقتن(sm2)

ehsan1361
11-04-2019, 04:17 PM
بخون دیگه گشاد بِیک(sm2)دیگه چایی خوردن چقدر وقتتو مییگیره؟(sm120)

صحبت ممد علیزاده شد یهو یاد لوله پلیکا افتادم... پیمان داشت فحش میداد، گفتم ممد لوله پولیکا و زندوکیلی خر صدا از خواننده های مورد علاقتن(sm2)
وقت نمیکنم که (sm120) شایدم از فراخی مفرط ماتحت باشه (sm2)
آها علیزاده و زند وکیل (sm120) اتفاقاً چند ماه پیش تلویزیون داشت یه کلیپ از علیزاده نشون میداد تو یه مشت پر مرغ و خروس (sm2) نمیدونم چی دستام از دوریت یهخ کرد (sm120)معلوم نیست گریه میکنه یا میخنده چایی ریز رضا صادقی (sm120)

MaMaTiR
11-04-2019, 05:03 PM
وقت نمیکنم که (sm120) شایدم از فراخی مفرط ماتحت باشه (sm2)
آها علیزاده و زند وکیل (sm120) اتفاقاً چند ماه پیش تلویزیون داشت یه کلیپ از علیزاده نشون میداد تو یه مشت پر مرغ و خروس (sm2) نمیدونم چی دستام از دوریت یهخ کرد (sm120)معلوم نیست گریه میکنه یا میخنده چایی ریز رضا صادقی (sm120)

(sm2)

Hosein333
11-04-2019, 07:48 PM
(sm2)

منم موافقم
به نظر من هیچ استعدادی نداره
البته نظر منه
اصلا از کاراش خوشم نمیاد

Hosein333
11-04-2019, 07:51 PM
یا ابرفرضضض! میلاد هاشمی توی روزبه هم نفوذ کرد!(sm77)(sm2)

(sm51)نیما

9NIMA1
11-04-2019, 11:04 PM
(sm51)نیما

(sm132)

Parsa8
11-04-2019, 11:39 PM
آفرین ..توام مثل من طولانی مینویسی ولی بیشتر از من لپ کلام رو میرسونی..
در کل نظر منم همینه .. اینقدر که اهنگ دور شدی یا کوه منفور شدن آهنگ تکرارم نکن محبوب نشد .. اینقدر که از آهنگ تجربه کن بد گفتیم از آهنگ تصویر بد نگفتیم .. ( الان بعضیا از روی تعصب میگن تصویر شاهکار بود اما در مقایسه با آلبوم طرفدار به قبل هیچی به حساب نمیاد و اگه اسم شادمهر رو نمینوشتن فکر میکردم وحیدپویان ساخته ) .. ..
من فقط تو نظرات قبلیم گفتم حداقل وقتی داریم نقد میکنیم نکات مثبت اهنگ رو هم ببینیم .. و گفتم اعضای تیمش نسبت به گذشته پیشرفت کردن و اونام مثل ما شادمهری ان و اگه هستن واسه اینه که شادمهر قصد آهنگسازی نداره و اگه نباشن شادمهر دیگه نمیخونه و به جای اینکه به اینا بتوپیم که یکی مثل ما هستن باید شادمهر و مقصر اصلی بدونیم ..خب اینا دوست دارن پیشرفت کنن ولی چرا شادمهر دوست داره پسرفت کنه ؟
البته به قول تو منم از این وضعیت ناراحتم اما چیکار کنم ؟ نقد میکنم و حرفمو میزنم و بازم شادمهر کار خودشو میکنه و هیچوقت از کارای جدیدش تعریف نکردم و نمیکنم چون منتقدم و اگه تعریف بیخودی کنم به شعور خودم توهین کردم.. ولی چیکار کنم که نمیتونم از شادمهر بگذرم؟ .. مگه میشه صداش رو نادیده گرفت؟ یا تحریرهاش رو ؟
حالا مگه همه اهنگهای هیت شادمهر رو خودش ساخته ؟ ما فراموش کردیم شادمهر در عین حال که موزیسین خوبیه خواننده هم هست و کنسرت هم میزاره و به پول هم احتیاج داره ما هم از پول بدمون نمیاد .. کی بدش میاد که شادمهرم بدش بیاد ؟ و همه به اندازه ما نمیدونن کدوم اهنگ رو خودش ساخته و کدوم رو نه و اصلا کاور رو نمیبینن یا تو نت سرچچ نمیکنن و فقط طرفدار صداشن و شاید فکر میکنن آهنگ مشق سکوت یا غم تنهایی یا پاییز یا دلخوشی یا پرپرواز یا بی تو یا مشکوک یا .... رو خودش ساخته که اینطور نیست و اهنگسازشون کسای دیگه ان یا شاید برعکس فکر میکنن که اهنگهای طرفدار یا تقدیر یا مسافر یا.... رو یکی دیگه ساخته که نه اینارو خودش ساخته .. من حتی فکر نمیکنم انتقادهامون روش تاثیر بزاره و حتی سعیدشهروز رو مثال زدم .... 4 ساله داریم میگم و داره بدتر میشه و بهتر نمیشه و این یعنی ما داریم فقط با در و دیوار حرف میزنیم .. و تنها میشه منتظر یه معجزه بود

به نظرم گوش عمومیت مردم عادت کرده به موسیقی معمولی
همین الان یه نظر سنجی عمومی بذار بین آهنگای آلبوم تجربه کن تکرارم نکن آخر میشه

تا یه مدت به عنوان یه موزیسین خوب قبولش داشتم اما بعد یه مدت صداش اصلا یه چیزی داره تو صداش
همین باعث کشش بیشتر شد
الان که موسیقیش چنگی به دل نمیزنه با صداش دلبری میکنه
امیدوارم همونقدر که داره واسه خوانندگی وقت میزاره واسه موسیقیش هم وقت بذاره

شنونده عام واسش فرقی نداره که کی میسازه و تنظیم میکنه فقط میشنوه
الان هم معیار آهنگا به نظرم شده ماشین
تو ماشین جواب میده یا نه (sm70)
در کل تو دوره ای هستیم که موسیقی خوب و کسی که موسیقی خوب کار میکنه مهجوره
چون خلاف جهت شنا میکنه

Parsa8
11-04-2019, 11:43 PM
چه دورانی بود واقعا
یادش به خیر (sm172)
ولی امیر در نهایت شادمهر درست بود کارش و تشخیصش و مسیرش. وگرنه الان اینجا نبود!
مهدی یراحی میگفت خیلی سخته کسی چند سال تو اوج باشه و هر سال یه کار هیت بده(توی پاپ) که شادمهر این کارو میکنه.

بعضی موقع ها میگم چون خودش رفت و راهش رو ساخت به اینجا رسیده
اگه میخواست دنباله رو بشه کنسرت اولش رو نذاشته دیپورت میشد ایران
همین لجبازیش بود که اینجوریش کرد

حالا من منتظرم این کاری که خودش ساخته تنظیم کرده بیاد ببینم چه گلی به سرمون میزنه
استرس م واسه اون کار بیشتر از کاراییه که دیگران واسش میسازن

Meh23
11-04-2019, 11:54 PM
این کارهایی که میگین خودش ساخته و به زودی پخش میشه نمیدونید ترانه هاش از کیه؟ از ایمین شعر نگرفته باشه برای کارای خودشم(sm25)

Meh23
11-04-2019, 11:59 PM
به نظرم گوش عمومیت مردم عادت کرده به موسیقی معمولی
همین الان یه نظر سنجی عمومی بذار بین آهنگای آلبوم تجربه کن تکرارم نکن آخر میشه

تکرارم نکن به نظرم فدای ترانه معمولی آرش مهرابی شد. شعرش جوری نبود که آهنگو موندگار کنه کلا.

Parsa8
11-05-2019, 12:05 AM
این کارهایی که میگین خودش ساخته و به زودی پخش میشه نمیدونید ترانه هاش از کیه؟ از ایمین شعر نگرفته باشه برای کارای خودشم(sm25)

نمیدونم راستش
ولی شنیدم که قبل عید منتشر میشه

Parsa8
11-05-2019, 12:07 AM
تکرارم نکن به نظرم فدای ترانه معمولی آرش مهرابی شد. شعرش جوری نبود که آهنگو موندگار کنه کلا.

به نظرم ترانه کاملا استاندارد و خوب بود
کاملا متن ترانه با فضا سازی آهنگ همسو بود

البته این نظر منه

9NIMA1
11-05-2019, 12:54 AM
خب خب! سینا پارسیان هم در جواب همکاری مجدد پاسخ داده بعید میدونم سعادتش رو داشته باشم!
ایشالا کم کم باید منتظر کارای خودش باشیم. البته هنوز حسین قربانپور و میلاد هاشمی ای وجود دارند(sm120)

9NIMA1
11-05-2019, 12:58 AM
بعضی موقع ها میگم چون خودش رفت و راهش رو ساخت به اینجا رسیده
اگه میخواست دنباله رو بشه کنسرت اولش رو نذاشته دیپورت میشد ایران
همین لجبازیش بود که اینجوریش کرد

حالا من منتظرم این کاری که خودش ساخته تنظیم کرده بیاد ببینم چه گلی به سرمون میزنه
استرس م واسه اون کار بیشتر از کاراییه که دیگران واسش میسازن

پارسا جان منم واقعا استرس اون کارها رو دارم! واقعا میترسم بازخورد گسترده نگیره و بخوره توی ذوقش(sm1)
هر چند ماها صد درصد خوشمون میاد...

Farbod-7
11-05-2019, 02:40 AM
نمیدونم راستش
ولی شنیدم که قبل عید منتشر میشه

کنسل میشه

Farbod-7
11-05-2019, 02:41 AM
خب خب! سینا پارسیان هم در جواب همکاری مجدد پاسخ داده بعید میدونم سعادتش رو داشته باشم!
ایشالا کم کم باید منتظر کارای خودش باشیم. البته هنوز حسین قربانپور و میلاد هاشمی ای وجود دارند(sm120)

میلاد هاشمی هیچ رقمی ول کن نیست یعنی فکر میکنم این عمرا بره

Hosein333
11-05-2019, 03:37 AM

بازم قربانپور تا حدودی میتونه شادمهرو درک کنه

me16
11-05-2019, 08:49 AM

خوش خبر باشی همیشه

9NIMA1
11-05-2019, 01:37 PM
خوش خبر باشی همیشه

(sm59)(sm10)

entehaa
11-05-2019, 11:21 PM
هرچی تنظیم از میلاد هاشمی میاد بیرون بیشتر بهم ثابت میشه که بدون ایده های شادمهر هیچ ایده خاصی واسه تنظیم نداره به لطف شادمهر کارهایی مثل ادامه میدمت میترسم دور شدی تنظیمشون خوب شد.

peyman.2012
11-05-2019, 11:36 PM
هرچی تنظیم از میلاد هاشمی میاد بیرون بیشتر بهم ثابت میشه که بدون ایده های شادمهر هیچ ایده خاصی واسه تنظیم نداره به لطف شادمهر کارهایی مثل ادامه میدمت میترسم دور شدی تنظیمشون خوب شد.

از کجا مشخصه؟

فقط حدس و گمانتونه؟

MaMaTiR
11-05-2019, 11:40 PM
از کجا مشخصه؟

فقط حدس و گمانتونه؟

تر میزنه میگن خودش زد.... کار خوب میشه میگن شادمهر اعمال نظر کرد(sm2)خب یا اعمال نظر میکنه که رو همه موزیکا هست.. یا نمیکنه که هیچی(sm120)

Hobbit
11-05-2019, 11:50 PM
اهنگ گوگوش با شعر مونا واقعا چسبید....

خیلی وقت بود یه آهنگی رو اینقدر پشت هم پلی نمی‌کردم ...

peyman.2012
11-05-2019, 11:50 PM
تر میزنه میگن خودش زد.... کار خوب میشه میگن شادمهر اعمال نظر کرد(sm2)خب یا اعمال نظر میکنه که رو همه موزیکا هست.. یا نمیکنه که هیچی(sm120)

والا درست میگی حسین جون

به نظر من که تقریبا نظارت خاصی نداره بعدم چه کاریه مرض داره مگه وقتی خودش نمیخواد تنظیم کنه بده به اینا و باز بیاد توش دخالت کنه (sm77)
میلاد هاشمی تخصص خوبی تو بعضی فضاها داره اینجوریم که اینقدر اینجا عزیزان تو سرش میزنن نیست. نباید به خاطر علاقه بیش از حد به شادمهر چشممونُ رو واقعیت ببندیم و درحقش کم لطفی کنیم (sm132)

MaMaTiR
11-05-2019, 11:53 PM
والا درست میگی حسین جون

به نظر من که تقریبا نظارت خاصی نداره بعدم چه کاریه مرض داره مگه وقتی خودش نمیخواد تنظیم کنه بده به اینا و باز بیاد توش دخالت کنه (sm77)
میلاد هاشمی تخصص خوبی تو بعضی فضاها داره اینجوریم که اینقدر اینجا عزیزان تو سرش میزنن نیست. نباید به خاطر علاقه بیش از حد به شاد چشممونُ رو واقعیت ببندیم و درحقش کم لطفی کنیم (sm132)

ی چند نفری که باهاش کار میکردن که میگفتن اصلا دخالت نمیکنه تو کار وقتی ی قضیه رو میسپره به یکی...

Farbod-7
11-06-2019, 03:36 AM

دلخوشی الکیه

entehaa
11-06-2019, 11:45 AM
از کجا مشخصه؟

فقط حدس و گمانتونه؟
هم اینکه میلاد هاشمی چند وقت پیش تو کامنتا گفت که شادمهر نظارت کامل داره رو کارها و هم کامل مشخصه دیگه تنظیم هایی که واسه شادمهر میزنه یه سر و گردن بالاتره

peyman.2012
11-06-2019, 08:18 PM
هم اینکه میلاد هاشمی چند وقت پیش تو کامنتا گفت که شادمهر نظارت کامل داره رو کارها و هم کامل مشخصه دیگه تنظیم هایی که واسه شادمهر میزنه یه سر و گردن بالاتره

نظارت با دخالت و اعمال نظر خیلی فرق میکنه. شما یا تفاوت این دو را نمیدونید یا که قصد دارید مطابق معمول همیشه خودتون را گول بزنید که البته نظر بنده به دومی نزدیک تر است (sm168)

Farbod-7
11-06-2019, 10:11 PM

قد و بالای این سرو گردن رو بنازم نو گل باغ خالتور رو بنازم
خب الان بعد یک هفته تحمل شنیدن اهنگ جدیده رو داری یا انداختیش معلوم نیست تو کدوم پوشه

entehaa
11-07-2019, 03:59 PM
نظارت با دخالت و اعمال نظر خیلی فرق میکنه. شما یا تفاوت این دو را نمیدونید یا که قصد دارید مطابق معمول همیشه خودتون را گول بزنید که البته نظر بنده به دومی نزدیک تر است (sm168)
چیزی که من میگم خیلی سادست نمیدونم چرا منحرفش میکنی. من از تنظیم های هاشمی دفاع نکردم دارم میگم تنظیم هایی که برای شادمهر زده بهتر از بقیه کاراشه نگفتم تنظیم هاش بهتر از بقیه آدماست. البته ظاهرا شما خودتون کنار شادمهر تشریف دارید و خودش کامل فرق نظارت و اعمال نظر رو واست شرح داده!

entehaa
11-07-2019, 04:01 PM
خب الان بعد یک هفته تحمل شنیدن اهنگ جدیده رو داری یا انداختیش معلوم نیست تو کدوم پوشه

نرود میخ اهنین در سنگ...‌

masoud741
11-07-2019, 04:03 PM

آره داداش هر روز گوشش میدم هم تو گوشی هم تو ماشین...

Hosein333
11-07-2019, 09:55 PM
کجای لحطه هامی تو ...

me16
11-07-2019, 10:36 PM
کجای لحطه هامی تو ...

مهدی ایوبی رو سر بچه بازی از دست داد، شعراش بهتر از این شروورای ایمنی بود

Farbod-7
11-08-2019, 03:27 AM
نرود میخ اهنین در سنگ...‌

واقعا به فضاحت اهنگ پی بردی یا نه(sm2)

peyman.2012
11-08-2019, 06:09 AM
چیزی که من میگم خیلی سادست نمیدونم چرا منحرفش میکنی. من از تنظیم های هاشمی دفاع نکردم دارم میگم تنظیم هایی که برای شادمهر زده بهتر از بقیه کاراشه نگفتم تنظیم هاش بهتر از بقیه آدماست. البته ظاهرا شما خودتون کنار شادمهر تشریف دارید و خودش کامل فرق نظارت و اعمال نظر رو واست شرح داده!

همیشه خدا فقط بلدید توجیه کنید
بیخود نیست که میگن عشق به هر چیزی آدم رو کور و کر میکنه ...

entehaa
11-08-2019, 04:40 PM
آهنگ " دور شدی " رکورد دانلود و بین آهنگ های شادمهر در سایت رادیو‌جوان شکست✌

دور شدی با عبور از آهنگ روز سرد پربازدیدترین آهنگ شادمهر در سایت رادیو جوان شد
shadmehrLive

entehaa
11-08-2019, 04:45 PM
واقعا به فضاحت اهنگ پی بردی یا نه(sm2)
شعرش خوب بود ولی در کل دور شدی رو بیشتر دوست دارم.
دیگه چاره چیه وقتی خودش لش بودنو دوست داره باید از کمترین ها لذت برد.

entehaa
11-08-2019, 04:46 PM
همیشه خدا فقط بلدید توجیه کنید
بیخود نیست که میگن عشق به هر چیزی آدم رو کور و کر میکنه ...

بیخیال انگار حرف همو نمیفهمیم

Farbod-7
11-08-2019, 06:15 PM
ای شاخه تر برقصا (sm118)

peyman.2012
11-09-2019, 10:22 PM
آهنگ جدید علیرضا عصار تنظیم و فضاسازیش فوق العاده ست دم سعید زمانی گرم (sm19)
ملودیش هم عالیه ولی ترانه اش خصوصا قسمت ترجیع بند زیاد جالب نیست (sm54)

mortezi212
11-10-2019, 09:40 PM
بچه ها آهنگ رانندگی در مستی شاهین نجفی رو میخوام. با کیفیت بالا

لطفا کمکم کنید

mortezi212
11-11-2019, 06:38 PM
(sm77)(sm77)

Hosein333
11-12-2019, 12:50 PM
بچه ها آهنگ رانندگی در مستی شاهین نجفی رو میخوام. با کیفیت بالا

لطفا کمکم کنید
دوست عزیز شرمنده من اصلا اهنگهایی این خواننده رو گوش نمیدم
فکر میکنم درصد کمی از بچه های اینجا گوش کنن اهنگهای این خواننده رو
اگخ میخوای این اهنگ رو داشته باشی برو به تاپیک چاووشی اونجا در خواست بده
البته اواتارتو عوض کن که زودتر نتیجه بگیری

mortezi212
11-12-2019, 06:21 PM
دوست عزیز شرمنده من اصلا اهنگهایی این خواننده رو گوش نمیدم
فکر میکنم درصد کمی از بچه های اینجا گوش کنن اهنگهای این خواننده رو
اگخ میخوای این اهنگ رو داشته باشی برو به تاپیک چاووشی اونجا در خواست بده
البته اواتارتو عوض کن که زودتر نتیجه بگیری

چه ربطی داره. نداری بگو ندارم دیگه. داستان چرا درست میکنی
(sm128)

entehaa
11-13-2019, 01:13 PM
متنی از
#نیلوفر_لاری_پور:

ساده ام مثل کبوتر...
که به دیوار تو عادت دارم
تو مرا دانه دهی یا ندهی
آب دهی یا ندهی
چون به دیوار تو عادت دارم
هر کجا بال بگیرم به تو بر میگردم.
هر کجا آب ببینم
هر کجا دانه ببینم
هر کجا کوچ کنم
آشیانم سر این دیوار است
من به دیوار تو عادت دارم.
من به این سایه دیوار ارادت دارم
تو به من سنگ زنی یا نزنی من هستم
تو مرا آب نده
تو مرا دانه نده
به خدا هیچ نخواهم.
تو فقط سنگ نزن
میرنجم

تهران آبان 1398

9NIMA1
11-13-2019, 06:12 PM
کار جدید یراحی اومد

9NIMA1
11-16-2019, 01:50 AM
(sm2)(sm2)
خااااااک...

MaMaTiR
11-16-2019, 02:09 AM
چه ربطی داره. نداری بگو ندارم دیگه. داستان چرا درست میکنی
(sm128)

اهنگای شاهین رو میخوای از کانال تلگرام خودش بگیر(sm120).. هرچند سینجول بهت اهنگو داد

MaMaTiR
11-16-2019, 02:10 AM
(sm2)(sm2)
خااااااک...

سری دوزی مسعود جهانی(sm2)

روزی 6تا کار میده بیرون دلت میخواد وقتم بزاره براشون؟(sm120)

9NIMA1
11-16-2019, 03:05 PM
سری دوزی مسعود جهانی(sm2)

روزی 6تا کار میده بیرون دلت میخواد وقتم بزاره براشون؟(sm120)

(sm2) تف به ذاتش یه تنه ری ده تو موسیقی !!

mortezi212
11-16-2019, 07:46 PM
اهنگای شاهین رو میخوای از کانال تلگرام خودش بگیر(sm120).. هرچند سینجول بهت اهنگو داد

باشه باشه (sm132)

Zaxmx
11-23-2019, 08:36 PM
وصل شدیم (sm74)(sm74)

Hosein333
11-24-2019, 10:23 PM
سلام بر همه دوستان

اینترنت را خدا آزاد کرد

masoud741
12-01-2019, 12:56 AM
سلام بچه ها خبری از آهنگ جدید با تنظیم خود شادمهر نشد؟؟ ebihamed

ebihamed
12-01-2019, 10:13 AM
سلام بچه ها خبری از آهنگ جدید با تنظیم خود شادمهر نشد؟؟ @ebihamed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام مسعود جان تنها چیزی که من ازش مطمعنم اینه که شادمهر تعدادی کار خودش ساخته و تنظیم کرده
همشونم قرار بوده پخش بشن اما شادمهر رو همه دیگه میشناسیم در لحظه تصمیم میگیره که چه کاری رو منتشر کنه
واسه همین هنوز مشخص نیس کار بعدی کار خودشه یا کار دیگه ای

masoud741
12-01-2019, 10:53 AM
سلام مسعود جان تنها چیزی که من ازش مطمعنم اینه که شادمهر تعدادی کار خودش ساخته و تنظیم کرده
همشونم قرار بوده پخش بشن اما شادمهر رو همه دیگه میشناسیم در لحظه تصمیم میگیره که چه کاری رو منتشر کنه
واسه همین هنوز مشخص نیس کار بعدی کار خودشه یا کار دیگه ای

سلام داداش... منم شنیدم ی کار با تنظیم خودش با ویدئو قبل از عید پخش میکنه

ebihamed
12-01-2019, 01:44 PM
سلام داداش... منم شنیدم ی کار با تنظیم خودش با ویدئو قبل از عید پخش میکنه
آره خوب اینو قبلا گفته بودم زمستون یکی از کارهاش میاد اما بازم نمیشه راجب شادمهر تا نزدیکای پخش آهنگش با قطعیت حرف زد

peyman.2012
12-02-2019, 12:14 AM
کیصافتا اینترنت خوزستان را وصل نکردن هنوز فربد پشت در مونده طفلک (sm74)

MaMaTiR
12-02-2019, 12:58 AM

فربد از ایران رفته.. خیلی وقته(sm120)تو اخرین کنسرت شادمهر قراره ی پیت بنزین رو بگیره و میلاد هاشمی رو بسوزونه(sm2)

Hosein333
12-02-2019, 02:01 AM
فربد از ایران رفته.. خیلی وقته(sm120)تو اخرین کنسرت شادمهر قراره ی پیت بنزین رو بگیره و میلاد هاشمی رو بسوزونه(sm2)

بنزین لیتری ۳ تومن گرفته خودشم

MaMaTiR
12-02-2019, 02:03 AM
بنزین لیتری ۳ تومن گرفته خودشم

ادم زورش میاد با این قیمت خودشو اتیش بزنه(sm120)

Hosein333
12-02-2019, 02:05 AM
ادم زورش میاد با این قیمت خودشو اتیش بزنه(sm120)

آره
من ترجیح میدم راههای دیگه ایی انتخاب کنم

MaMaTiR
12-02-2019, 02:18 AM
آره
من ترجیح میدم راههای دیگه ایی انتخاب کنم

مردنم خرج داره.. به فکر زندگی باش(sm120)

peyman.2012
12-02-2019, 03:19 AM

(sm14)

Gsshop
12-02-2019, 11:28 AM
چه جنجالی شده تو توییتر برا شادمهر

9NIMA1
12-02-2019, 11:16 PM

(sm2)

9NIMA1
12-02-2019, 11:21 PM
چه جنجالی شده تو توییتر برا شادمهر

شایعه درست کردن.... قضیه جور دیگه بوده انگار

9NIMA1
12-02-2019, 11:22 PM

اگه بهش دسترسی داری چی پی ان برسونیم بهش :/

me16
12-02-2019, 11:45 PM

نه اوکی شده اینترنت خوزستان هم، پیداش میشه کم کم

peyman.2012
12-02-2019, 11:49 PM

نه والا منم فقط از طریق باران باهاش در ارتباط بودم

Farbod-7
12-03-2019, 01:36 AM
(sm59)

Farbod-7
12-03-2019, 01:38 AM
پیمان اگه وقت داشتی اهنگای بیکلام جام جهانی های فوتبال رو بزار

peyman.2012
12-03-2019, 02:13 AM
(sm59)

خوشحالم که اومدی فربد جان
خوبی؟ سلامتی؟ (sm127)(sm15)

پیمان اگه وقت داشتی اهنگای بیکلام جام جهانی های فوتبال رو بزار

وقت که دارم ولی آهنگای جام جهانی را ندارم :دی

peyman.2012
12-03-2019, 02:15 AM
این ترک را بگیر ببین خوش میاد فربد

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 7%A3-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%B4%D9%86%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-Trance-%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A3%E2%97%A3%E2%9 7%A3?p=886160&viewfull=1#post886160

Farbod-7

Farbod-7
12-03-2019, 03:17 PM

وقت که دارم ولی آهنگای جام جهانی را ندارم :دی

یعنی نشد ی چی بخوایم بگی باشه (sm25)

Farbod-7
12-03-2019, 03:19 PM
این ترک را بگیر ببین خوش میاد فربد

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 7%A3-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%B4%D9%86%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-Trance-%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A3%E2%97%A3%E2%9 7%A3?p=886160&viewfull=1#post886160

Farbod-7

نه خوشم نمیاد آهنگ های بی کلام جام جهانی قدیمی رو خوشم میاد

Farbod-7
12-03-2019, 03:23 PM

(sm127)

peyman.2012
12-03-2019, 03:26 PM
یعنی نشد ی چی بخوایم بگی باشه (sm25)

نه خوشم نمیاد آهنگ های بی کلام جام جهانی قدیمی رو خوشم میاد

(sm2)

آخه از کجا بیارم ندارم خب (sm74)

peyman.2012
12-03-2019, 03:30 PM
معذرت این دو تا را باید بهت پیشنهاد میکردم دان کن احتمالا دوست داشته باشی

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 7%A3-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%B4%D9%86%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-Trance-%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A3%E2%97%A3%E2%9 7%A3?p=883512&viewfull=1#post883512

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 7%A3-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A8%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88-%D8%B4%D9%86%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A8%DA%A9-Trance-%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A2%E2%97%A3%E2%97%A3%E2%9 7%A3?p=882925&viewfull=1#post882925

peyman.2012
12-03-2019, 03:32 PM
یه چند تا سبک نیتژونات بهت میدم هم ملودیکن هم شبیه آهنگای دهه 90 ای هستن (sm174)

Farbod-7
12-03-2019, 04:06 PM
(sm2)

آخه از کجا بیارم ندارم خب (sm74)

یوتوب جام جهانی 94هست پلی کن روحت شاد بشه
مگه قحطه که از کجا بیاری

peyman.2012
12-04-2019, 05:30 AM
(sm20)(sm20)

Farbod-7
12-04-2019, 02:46 PM
(sm20)(sm20)

چندتا لینک گذاشتی کجا رفتن

ionas
12-05-2019, 03:42 PM
کار جدید سینا پارسیان زیبا بود ..... (sm127)(sm127)

Farbod-7
12-05-2019, 11:49 PM
فکر کردم نمیخوای دانلود کنی
بفرما خدمتت

مگه میشه پیشنهادت دانلود نشه(sm127)

peyman.2012
12-06-2019, 12:40 AM
مگه میشه پیشنهادت دانلود نشه(sm127)

مرسی از لطفت عزیز ...(sm72)(sm67)
راستی نظرتُ هم بگو بعدا

peyman.2012
12-06-2019, 01:03 AM
اوه اوه چه کامنت هایی (sm170)

entehaa
12-06-2019, 04:05 PM
شاهکار جدید علیرضا افکاری

Gsshop
12-07-2019, 11:47 AM
من و تو وارث دردیم (sm50)

9NIMA1
12-07-2019, 01:49 PM

ای کاش یک نفر دیگه میخوند...(sm9)

Farbod-7
12-07-2019, 04:13 PM
عجیبا غریبا سینا پارسیان برای شادمهر اهنگ میسازه اون وقت یکی دیگه برای خودش اهنگ میسازه

Hosein333
12-07-2019, 05:42 PM
(sm51)

Hosein333
12-07-2019, 05:43 PM
شادمهر رد داده

Hosein333
12-09-2019, 03:39 AM

قشنگ بود من خوشم اومد
دستت درد نکنه

sibiloo
12-10-2019, 01:35 AM
اقا یعنی باید با موزیک باران خدافظی کنیم بعد از نت ملی و این چیزایی که میشنویم ؟ (sm50)

Farbod-7
12-10-2019, 02:29 PM
نه چه ربطی داره
یه تغییر هاست میخواد فقط

entehaa
12-10-2019, 03:24 PM
قشنگ بود من خوشم اومد
دستت درد نکنه
یه اهنگی هست به اسم یه روزی میاد از احسان خواجه امیری که افکاری اهنگسازی کرده و روزبه بمانی ترانه شو گفته‌. برای من این اهنگ یه شاهکار حساب میشه ولی متاسفانه صدای خواجه امیری باعث شنیده نشدنش شد.

Hosein333
12-10-2019, 10:18 PM
یه اهنگی هست به اسم یه روزی میاد از احسان خواجه امیری که افکاری اهنگسازی کرده و روزبه بمانی ترانه شو گفته‌. برای من این اهنگ یه شاهکار حساب میشه ولی متاسفانه صدای خواجه امیری باعث شنیده نشدنش شد.

دستت درد نکنه اینکارو هم دانلود میکنم
ولی اهنگ قبلی رو که ۵۰ بار پشت سر هم گوش دادم خیلی تمیز کار کرده

Farbod-7
12-11-2019, 09:19 PM
ژانویه پر خاطره با خاطره انگیزترین آلبوم دنیا خیالی نیست نزدیکه

Hosein333
12-12-2019, 12:50 PM

این کارو گوش کرده بودم ولی همینطوری که گفتی بخاطر صدای ضعیف خواجه امیری رفته تو آرشیو ولی اهنگسازی خیلی یشنگ بود

entehaa
12-14-2019, 07:31 PM
صحبت های جدید بهمنی راجب شادمهر

Hosein333
12-15-2019, 03:23 AM
صحبت های جدید بهمنی راجب شادمهر

پیج پریده

Farbod-7
12-15-2019, 05:30 PM
پیج پریده

چیز خاصی نگفت گفت کارهای داخلش قوی تر بوده که درست هم میگه

peyman.2012
12-16-2019, 02:45 PM
کاش فراموشی بگیرم تا سراغتُ نگیرم ...

لحن بیژن مرتضوی (sm74)(sm74)

entehaa
12-16-2019, 04:56 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز لازم دونستم که بگم خبری از آهنگ جدیدی از شادمهر بدست ما نرسیده و طبق خبرهایی که ما از قبل داشتیم شادمهر تا آخر سال قرار بوده یه آهنگ احساسی زیبا منتشر کنه مطمعن باشید خبری بشه اولین جا داخل کانال و پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهیم کرد سپاس از همراهیتون 🎻

shadmehrLive

entehaa
12-16-2019, 04:58 PM
پیج پریده

masoud741
12-16-2019, 07:06 PM
با سلام خدمت دوستان عزیز لازم دونستم که بگم خبری از آهنگ جدیدی از شادمهر بدست ما نرسیده و طبق خبرهایی که ما از قبل داشتیم شادمهر تا آخر سال قرار بوده یه آهنگ احساسی زیبا منتشر کنه مطمعن باشید خبری بشه اولین جا داخل کانال و پیج اینستاگرام اطلاع رسانی خواهیم کرد سپاس از همراهیتون 🎻

shadmehrLive

انشالله ک این آهنگ احساسی همونی باشه که میگند خودش ساخته

Hosein333
12-16-2019, 09:03 PM
پشیمون نشه خوووبه

Hosein333
12-16-2019, 09:06 PM
چرت ترین بند موسیقی ایران ماکان بند حال آدم از موزیک بهم میخوره

entehaa
12-18-2019, 03:50 PM
سورپرایززززززززززز
موزیک بیکلام جدید شادمهر

Amir لطفا بزارش تو سایت

entehaa
12-18-2019, 04:22 PM
این باید همون اهنگ بی کلامه باشه که چند وقت پیش گفته بود. گوش بدین پشماااتون بریزه

entehaa
12-18-2019, 04:23 PM
قرار بر این بوده این کار با موزیک ویدیو منتشر بشه اما احتمالا کنسل بشه
ایمین ترکیه هست و خبر از سورپرایز داده. شاید موزیک ویدیوی همین باشه.

ebihamed
12-18-2019, 04:37 PM
این باید همون اهنگ بی کلامه باشه که چند وقت پیش گفته بود. گوش بدین پشماااتون بریزه
نه اینو خودش نساخته آهنگ اصلیش واسه یکی به اسم ZAHO هست

entehaa
12-18-2019, 04:53 PM
اره ولی اون تنظیمش کلا با این فرق داره.

Hosein333
12-18-2019, 07:08 PM

اون اهنگ هم میشه لینک بدی

masoud741
12-18-2019, 07:20 PM

سلام داداش همینم نشانه خوبی میتونه باشه... راستی خبر از آهنگ جدید نداری؟؟؟ چند درصد احتمال میدی آهنگ جدید ساخته خودش باشه؟

ebihamed
12-18-2019, 08:54 PM
سلام داداش همینم نشانه خوبی میتونه باشه... راستی خبر از آهنگ جدید نداری؟؟؟ چند درصد احتمال میدی آهنگ جدید ساخته خودش باشه؟

صد در صد وقتی تنظیم اصلیشو میشنوی و تنظیم شادمهر رو میشنوی متوجه نبوغ شادمهر میشی همچنان قراره کار بعدی ساخته و تنظیم خودش باشه اگه اتفاقی این وسط نیفته

ebihamed
12-18-2019, 08:55 PM
صد در صد وقتی تنظیم اصلیشو میشنوی و تنظیم شادمهر رو میشنوی متوجه نبوغ شادمهر میشی همچنان قراره کار بعدی ساخته و تنظیم خودش باشه اگه اتفاقی این وسط نیفته

اره ولی اون تنظیمش کلا با این فرق داره.

آره تنظیم شادمهر خیلی خیلی بهتره

ebihamed
12-18-2019, 08:56 PM

اون اهنگ هم میشه لینک بدی

ندارمش حسین جان اسم آهنگش همینه فقط اسم خواننده zaho هست سرچ کنی میاد برات

Candle_ir
12-18-2019, 08:58 PM
تنظیم بی نظیری بود... گاهی اوقات ترکیب هایی استفاده میکنه که قابل تصور نیست ...

اصل موسیقی مربوط به ترکی از Zaho هست که سال 2013 ریلیز شده ...

Farbod-7
12-18-2019, 08:59 PM
بگو ماشالا استاد

Farbod-7
12-18-2019, 09:02 PM
یلدا یلدا شد با این آهنگ

Candle_ir
12-18-2019, 09:13 PM
شاید بیشتر از 40 بار گوش دادم ... بیشتر از هر آهنگی تو این چند وقت چه ایرانی و چه خارجی...
هر بار زیباتر شد!!
خود موسیقی قوی تر و تاثیرگزارتر از هر کلام و مفهوم کلامی هست...

ebihamed
12-18-2019, 09:45 PM
نبوغ و خلاقیت رو به وضوح توی همین تنظیم میشه حس کرد یعنی میخام بگم صد در صد حتی کارهایی که قربانپور و پویان و پارسیانم براش ساختن رو اگه خودش تنظیم میزد معرکه میشد چون با تنظیمش رنگ و روح خاصی میبخشه به هر ملودی

entehaa
12-18-2019, 10:27 PM
دقیقه ۲:۲۷ تا۲:۲۸ یه صدایی هست تو موزیک میاد و میره از همون زیر صداهای معروف همیشگیش.
در تعجبم چرا این اهنگ از رسانه های معروف پخش نشده. سال پیش دموی همین اهنگ رو گذاشت تو پیجش کسی نفهمید کار خودشه

entehaa
12-18-2019, 10:33 PM
شاید بیشتر از 40 بار گوش دادم ... بیشتر از هر آهنگی تو این چند وقت چه ایرانی و چه خارجی...
هر بار زیباتر شد!!
خود موسیقی قوی تر و تاثیرگزارتر از هر کلام و مفهوم کلامی هست...
ویژگی شگفت انگیزی که در شادمهر هست اینه که در شعر و در ملودی هایی که گاها کاور میکنه یا از بقیه میگیره چیزی دیده که هیچ کس دیگه قادر نیست ببینه‌. وقتی با تنظیم مجدد یا گذاشتن یه ملودی شاهکار رو یه ترانه معمولی یه شاهکار خلق میکنه مثل یه ارایشگر حرفه ای که با ارایشش از یه قیافه معمولی یه قیافه زیبا میسازه.

biseda
12-18-2019, 10:59 PM
استااااااااااااد(sm81)

Farbod-7
12-18-2019, 11:18 PM
Amir
امیر جان میشه اهنگو بزاری تو هدر جای اون اهنگی که میلاد ملعون تنظیم کرده

masoud741
12-18-2019, 11:37 PM
بگو ماشالا استاد

ماشالله استااااد(sm118)

AbEc
12-19-2019, 12:09 AM
انقدر خاصه که باید بارها گوش بدی تا کارو بفهمی(sm132)

me16
12-19-2019, 01:07 AM
یکی عنوان تاپیک رو هم عوض کنه

SHAH ROKH
12-19-2019, 01:42 AM
با سلام خدمت دوستان جان...دلم براتون تنگ شده بود...
بعد از مدت ها بنده رو به وجد آورد...باور بفرمایید وقتی با هدفن گوش میدم، میبینم که روحم داره از تنم جدا میشه...
چه تنظیمی...به به...بسی لذت این دنیا و اخرت رو بردم...
آخه جوری از ویولون توو کاراش استفاده میکنه که آدم دوست داره اخرین چیزی که قبل مرگش بشنوه ویولون شادمهره...
پارسا کجایی که استاد باز امد...(البته ارادت خاص دارم خدمت محسن عزیز که بیصبرانه منتظر آلبومشم)

SHAH ROKH
12-19-2019, 01:47 AM
ویژگی شگفت انگیزی که در شادمهر هست اینه که در شعر و در ملودی هایی که گاها کاور میکنه یا از بقیه میگیره چیزی دیده که هیچ کس دیگه قادر نیست ببینه‌. وقتی با تنظیم مجدد یا گذاشتن یه ملودی شاهکار رو یه ترانه معمولی یه شاهکار خلق میکنه مثل یه ارایشگر حرفه ای که با ارایشش از یه قیافه معمولی یه قیافه زیبا میسازه.

حرف دل بنده رو زدید...(sm10)
امیدوارم خدا یه انگیزه وافر نصیبش کنه تا خودش آهنگ سازی و تنظیم رو دوباره دستش بگیره و مثل این اثر زیبا ما رو به معراج ببره...

Hosein333
12-19-2019, 01:49 AM
بعد از مدت ها بنده رو به وجد آورد...باور بفرمایید وقتی با هدفن گوش میدم، میبینم که روحم داره از تنم جدا میشه...
آخه جوری از ویولون توو کاراش استفاده میکنه که آدم دوست داره اخرین چیزی که قبل مرگش بشنوه ویولون شادمهره...
پارسا کجایی که استاد باز امد...(البته ارادت خاص دارم خدمت محسن عزیز که بیصبرانه منتظر آلبومشم)

سلام شاهرخ عزیز خوبی
خیلی قشنگه منم دوسش دارم و مدام پلی میشه

Hosein333
12-19-2019, 01:51 AM
دقیقه ۲:۲۷ تا۲:۲۸ یه صدایی هست تو موزیک میاد و میره از همون زیر صداهای معروف همیشگیش.
در تعجبم چرا این اهنگ از رسانه های معروف پخش نشده. سال پیش دموی همین اهنگ رو گذاشت تو پیجش کسی نفهمید کار خودشه

اون اهنگی که شادمهر براش دمو نمیده و یهویی میاد خیلی میچسبه به ادم مثل اون قدیما
فکر کنم سایتها متوجه نشدن چون یهویی اومده فردا دیگه همشون میزارن اهنگو

Farbod-7
12-19-2019, 01:59 AM
پیمان کجایی پس

peyman.2012
12-19-2019, 04:05 AM
پیمان کجایی پس

عصری گوش دادم فربد (sm93)(sm118)
عالیه فقط یکم تمپوش پایینه اگر بیشتر می بود انرژیک تر میشد

peyman.2012
12-19-2019, 04:19 AM
ملودیش متعلق به یک خواننده الجزایری هست ولی جنس ملودی و آهنگسازیش بسیار شبیه به آهنگهای اروپای شرقی و منطقه بالکان مثل آلبانی و بلغارستانه (sm179)

Parsa8
12-19-2019, 09:59 AM

اومد با توپ پر هم اومد (sm118)

Parsa8
12-19-2019, 10:10 AM
واقعا آفرین به این استعداد
این ورژن اصلی آهنگ هست [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
به جرات هم تنظیم و هم نوازندگی یه سر و گردن بالاتر از ورژن اصلی هست

واقعا از دیشب تا الان بیشار از 40 بار گوش دادم
با اینکه بی کلام هست ولی صدای ویلن با آدم حرف میزنه
وقتی این کارا رو میشنوم ازش اون چرای همیشگی مثل باتوم میخوره تو سرم
خدا کنه بیشتر از اینکارا بشنویم ازش
و کار هایی که خودش بسازه و تنظیم کنه
این آدم تموم شدنی نیست و این آهنگ یه خط بطلان رو همه حرفایی هست که پشتش میزنن

Parsa8
12-19-2019, 10:13 AM
یلدا یلدا شد با این آهنگ

بعد مدت ها با این آهنگ تو هم راضی شدی فربد (sm127)

Farbod-7
12-19-2019, 10:50 AM
بعد مدت ها با این آهنگ تو هم راضی شدی فربد (sm127)

(sm127)

Farbod-7
12-19-2019, 11:14 AM
عصری گوش دادم فربد (sm93)(sm118)
عالیه فقط یکم تمپوش پایینه اگر بیشتر می بود انرژیک تر میشد

ویلن که زده اصلا به کنار همیشه خوب بود برو تو قسمت الکترونیک ببین چقد پیشرفت کرده تنظیمش

ionas
12-19-2019, 11:37 AM
همین track رو یکی دیگه تنظیم میکرد باز هم انتقاد میکردید چون اسم شادمهر نبود و بازی با نام اشخاص هست ...............

mortezi212
12-19-2019, 01:55 PM
دیشب رفتم باشگاه به اپراتور باشگاه گفتم آهنگ بی کلام شادمهر رو دانلود کنه بزاره همه گوش بدیم..

آقا دانلودش کرد باشگاه رفت رو هوا.. بچه ها وزنه هارو میرتکوندن (sm137)

mortezi212
12-19-2019, 01:56 PM
این تنظیم شادمهر نشون میده کت تنه کیه هنوز

me16
12-19-2019, 02:28 PM
چرا خود شامهر هیچ پستی نذاشته ؟

GreenWorld
12-19-2019, 02:41 PM
پرچمش بالاس مثل همیشه (sm127)

Farbod-7
12-19-2019, 03:23 PM
چرا خود شامهر هیچ پستی نذاشته ؟

عجیبه این همه انتشارش الکی بود

asc
12-19-2019, 10:25 PM
چقدر شادمهر میتونست کارای بزرگی کنه تو موسیقی و انجام نداد سنشم داره بالا میره دیگه حیف واقعا
این کارش خوب بود بعد مدتها هر چند بهترم میتونست باشه ولی راضی کنندس(sm10)

Farbod-7
12-20-2019, 12:12 AM
نکنه هممون سر کاریم(sm2)

Hosein333
12-20-2019, 12:26 AM
عجیبه این همه انتشارش الکی بود

الان شادمهر پست میزاره میگه این کار کار من نیست (sm25)

sibiloo
12-20-2019, 03:05 AM
الانه که یه پست بذاره بگه از میلاد هاشمی عزیزم تشکر میکنم که مثل همیشه تو این کار هم سنگ تموم گذاشت

اینجا دیدن داره یعنی بعدش (sm2)

me16
12-20-2019, 01:59 PM
الان شادمهر پست میزاره میگه این کار کار من نیست (sm25)

تو اکانت اسپاتیفایش گذاشته

Hosein333
12-20-2019, 03:52 PM
دوستان اینم آلبوم کامل خانم zaho حتما دانلود کنید
شادمهر از ترک ۶ این البوم الهام گرفته
کاور البوم رو ببینید یاد چی می افتید

me16
12-20-2019, 04:19 PM
خوب تنظیمش کار ارون حسینی بودی

me16
12-20-2019, 04:25 PM
دمش گرم، هیچی شک هم نکرد
پس قاعدتا همچنان باید منتظر یه بیکلام ساخته خود شادمهر هم باشیم

Meh23
12-20-2019, 04:29 PM
قطعه Tourner La Page ترانه ای فرانسویست و پیشتر با صدای Zaho منتشر شده که من و همکارانم این قطعه را به صورت بیکلام با اجرا و تنظیمی متفاوت تقدیم شما عزیزان میکنیم.

Violin: Shadmehr Aghili
Arrangement: aronh.official
Mix & Mastering: mohamadfalahireal
Producer: amirfarshbaf1
imehraad_ alirezahaghighi