توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
sibiloo
12-20-2019, 04:38 PM
الانه که یه پست بذاره بگه از میلاد هاشمی عزیزم تشکر میکنم که مثل همیشه تو این کار هم سنگ تموم گذاشت
اینجا دیدن داره یعنی بعدش (sm2)
اخ اخ (sm2)(sm2)
چقد این حرکت لازم بود
این نشون میده اگه برا بقیه اهنگا هم اسم تنظیم کننده اینا رو نزنه همه از کار لذت میبرن (sm2)
اخ اخ (sm2)(sm2)
چقد این حرکت لازم بود
این نشون میده اگه برا بقیه اهنگا هم اسم تنظیم کننده اینا رو نزنه همه از کار لذت میبرن (sm2)
مگه کاری نبوده که خورش ساخته باشه و بگیم بده؟
sibiloo
12-20-2019, 04:49 PM
مگه کاری نبوده که خورش ساخته باشه و بگیم بده؟
بیخیال حاجی(sm128)
خودتم میدونی الان سر این اهنگ همه فک کردن تنظیم خود شادمهره که همه تعریف کردن (sm2)
اگه از اول میدونستید این تنظیم شادمهر نیست بازم تعریف میکردید ؟ قسم میخورم که نه (sm2)
Elenaz
12-20-2019, 05:11 PM
دوستان اینم آلبوم کامل خانم zaho حتما دانلود کنید
شادمهر از ترک ۶ این البوم الهام گرفته
کاور البوم رو ببینید یاد چی می افتید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مرسی
2 آلبوم دیگه هم داره من نتونستم پیدا کنم اگه ممکنه قرار بده
Farbod-7
12-20-2019, 05:11 PM
گفتم این ادم بشو نیست
Farbod-7
12-20-2019, 05:12 PM
تنظیم آرون
ebihamed
12-20-2019, 05:15 PM
متاسفانه فک کنم سیاست شادمهر بود که اینظوری آهنگ بده که همه بگن به به عجب تنظیمی کرده شادمهر بعد بیاد پست بذاره بگه یکی دیگه تنظیم کرده که نشون بده طرفدارا بدون اطلاعات کافی از موسیقی فقط دنبال اسم میگردن و شاید به راحتی بشه تنظیم هاشمی رو هم بدون اسم با شادمهر اشتباه بگیریم و کلی هم تعریف کنیم به به عجب لایه هایی داره تنظیم و فلان و بهمان خلاصه که همه رکب خوردیم امیدوارم کارای خودش بیاد و از همون اولم بگه عواملو
Farbod-7
12-20-2019, 05:20 PM
متاسفانه فک کنم سیاست شادمهر بود که اینظوری آهنگ بده که همه بگن به به عجب تنظیمی کرده شادمهر بعد بیاد پست بذاره بگه یکی دیگه تنظیم کرده که نشون بده طرفدارا بدون اطلاعات کافی از موسیقی فقط دنبال اسم میگردن و شاید به راحتی بشه تنظیم هاشمی رو هم بدون اسم با شادمهر اشتباه بگیریم و کلی هم تعریف کنیم به به عجب لایه هایی داره تنظیم و فلان و بهمان خلاصه که همه رکب خوردیم امیدوارم کارای خودش بیاد و از همون اولم بگه عواملو
گوه تو هنرش و کار کردنش
اخه بیشعور اهنگ بی کلام رو هم یکی دیگه باید برات تنظیم کنه بعد خود بیشعورت چیکاره ای این وسط به اسم خودت میزنیش
peyman.2012
12-20-2019, 06:16 PM
از سبک دیپ هاوس اش میشد حدس زد نباید کار خودش باشه (sm25)
شادمهر هیچ موقع این سبکی تنظیم نکرده بود
MaMaTiR
12-20-2019, 06:33 PM
بابا گوش بدین حرف نزنین همش درگیر اسامی هستین(sm2)
MaMaTiR
12-20-2019, 06:37 PM
کار تر و تمیزی در اومد راضیم ازش(sm120)
گوه تو هنرش و کار کردنش
اخه بیشعور اهنگ بی کلام رو هم یکی دیگه باید برات تنظیم کنه بعد خود بیشعورت چیکاره ای این وسط به اسم خودت میزنیش
مسئولیت اسکل کردن ملت رو به عهده گرفته(sm2)(sm2)(sm2)
MaMaTiR
12-20-2019, 07:06 PM
(sm19)
masoud741
12-20-2019, 07:13 PM
خب خداراشکر اینجا مشخص شد ک بعضیا فقط درگیر اسامی هستند چون بعضی از عزیزان تا دیشب کلی تعریف کردند از آهنگ ولی الان ک فهمیدند تنظیم شادمهر نیست از این رو ب اون رو شدند(sm70)
(sm19)
شما نظر مثبتت در مورد نطق بنده چه است ؟(sm23)
Farbod-7
12-20-2019, 07:37 PM
خب خداراشکر اینجا مشخص شد ک بعضیا فقط درگیر اسامی هستند چون بعضی از عزیزان تا دیشب کلی تعریف کردند از آهنگ ولی الان ک فهمیدند تنظیم شادمهر نیست از این رو ب اون رو شدند(sm70)
اخه چی به تو بگم اسامی چه خریه
ما منتظر کار خودشیم
این اهنگ هم تنظیمش عالی بود چه ربطی به شادمهر دار؟
مگه شادمهر ساختش مگه شادمهر تنظیمش کرد؟
این آهنگ بی کلام متعلق به آرون هست شادمهر فقط یه نوازنده ساده ویالونه اینو متوجه میشی؟
masoud741
12-20-2019, 08:14 PM
اخه چی به تو بگم اسامی چه خریه
ما منتظر کار خودشیم
این اهنگ هم تنظیمش عالی بود چه ربطی به شادمهر دار؟
مگه شادمهر ساختش مگه شادمهر تنظیمش کرد؟
این آهنگ بی کلام متعلق به آرون هست شادمهر فقط یه نوازنده ساده ویالونه اینو متوجه میشی؟
داداش همه منتظر کار خودشیم... آهنگ بعدی انشالله همونه ک هممون میخوایم
GreenWorld
12-20-2019, 08:18 PM
الان که میبینم تنظیمش کار یکی دیگس،هرچی بیشتر گوش میدم میبینم انچنان هم کار قشنگی نیس به جز نوازندگی ویولونش...
منطق بعضیا(sm178)
sibiloo
12-20-2019, 08:21 PM
گفتم این ادم بشو نیست
فربد باورت میشه وقتی دیدم پست گذاشته قبل از اینکه برم اهنگساز و تنظیم کننده رو ببینم فکر تو افتادم :)))))))) وجدانا به خاطر توام که شده دوست داشتم خودش باشه ( وجدانا بدون غرض ورزی و اینکه فکر کنی تیکه اینا میندازم ) دوست داشتم حال کنید همچنان
نه بابا این چه حرفیه حاجی
اصن فکرشم نمیکنه این ادم بیخیال تر از این حرفاست که بخواد بشینه همچین فکری کنه :))))
احتمالا گذاشته بود بعد از کنسرت استانبول خبرش رو بده
ولی در کل این بحث هم درسته . من از همون تجربه کن به اینور هم گفتم . واقعا اگه اسم ننویسه عمرا کسی متوجه نمیشه کدوم رو خودش ساخته کدوم رو بقیه . یه سری آهنگا ملومه مثل ورژن دوم دور شدی یا تکرارم نکن اصن نیاز نبود اسم خودشم بزنه تابلوعه خودش ساخته ولی مثلا اهنگ ادامه میدمت رو اگه نمیگفتن هاشمی کی میخواست بفهمه ؟ قسم میخورم هیشکی . اصن لذت موسیقی هم همینه خیلی سخت میگیرن دوستان خدایی . چند ساله زهر کردن به خودشون شادمهر رو و لذت نمیبرن...
گوه تو هنرش و کار کردنش
(sm30)(sm30) انصافا اره چرا به اسم خودش زد این اهنگو . نه اهنگسازش بوده نه تنظیم . شاید چون فقط ایده از اون بوده و به اسم خودش زده !!!
ولی بیکلام خودش باس بیاد وجدانا
موزیک بی کلامی که توش ساز زنده نداشته باشه حال نمیده
کاش یدونه تو مایه های گل گندم اینا بزنه بده ...
(sm30)(sm30)(sm30)
Farbod-7
12-20-2019, 08:58 PM
فربد باورت میشه وقتی دیدم پست گذاشته قبل از اینکه برم اهنگساز و تنظیم کننده رو ببینم فکر تو افتادم :)))))))) وجدانا به خاطر توام که شده دوست داشتم خودش باشه ( وجدانا بدون غرض ورزی و اینکه فکر کنی تیکه اینا میندازم ) دوست داشتم حال کنید همچنان
نه بابا این چه حرفیه حاجی
اصن فکرشم نمیکنه این ادم بیخیال تر از این حرفاست که بخواد بشینه همچین فکری کنه :))))
احتمالا گذاشته بود بعد از کنسرت استانبول خبرش رو بده
ولی در کل این بحث هم درسته . من از همون تجربه کن به اینور هم گفتم . واقعا اگه اسم ننویسه عمرا کسی متوجه نمیشه کدوم رو خودش ساخته کدوم رو بقیه . یه سری آهنگا ملومه مثل ورژن دوم دور شدی یا تکرارم نکن اصن نیاز نبود اسم خودشم بزنه تابلوعه خودش ساخته ولی مثلا اهنگ ادامه میدمت رو اگه نمیگفتن هاشمی کی میخواست بفهمه ؟ قسم میخورم هیشکی . اصن لذت موسیقی هم همینه خیلی سخت میگیرن دوستان خدایی . چند ساله زهر کردن به خودشون شادمهر رو و لذت نمیبرن...
(sm30)(sm30) انصافا اره چرا به اسم خودش زد این اهنگو . نه اهنگسازش بوده نه تنظیم . شاید چون فقط ایده از اون بوده و به اسم خودش زده !!!
ولی بیکلام خودش باس بیاد وجدانا
موزیک بی کلامی که توش ساز زنده نداشته باشه حال نمیده
کاش یدونه تو مایه های گل گندم اینا بزنه بده ...
(sm30)(sm30)(sm30)
بیاد نیاد دیگه مهم نیست دیگه معلومه خودشم اعتقادی به خودش نداره تمام اهنگای کنسرت هم کار همین ارونه اینم همینجور جفت و جور کرد که پس فردا پلی بک تو کنسترتاش مثلا ویلن بزنه
Hosein333
12-21-2019, 12:52 AM
من میدونستم این کارم برای خودش نیست
فقط در عجبم چطور با اسم خودش داده بیرون این ترکو
MaMaTiR
12-21-2019, 02:53 AM
شما نظر مثبتت در مورد نطق بنده چه است ؟(sm23)
به نظرم خواست بگه اهای کسایی که اینهمه ایراد میگیرین دارین سس میگین.... ی اسم جلوتون بندازن راضی میشین(sm2)
Hosein333
12-21-2019, 05:10 AM
به نظرم خواست بگه اهای کسایی که اینهمه ایراد میگیرین دارین سس میگین.... ی اسم جلوتون بندازن راضی میشین(sm2)
حسین (sm128)
لامصب(sm51)
masoud741
12-21-2019, 10:36 AM
سینا پارسیان استوری گذاشته زده اتفاق سال درحال آماده شدن.. امیدوارم این اتفاق سال مال شادمهر نباشه و آهنگ بعدی از خود شادمهر باشه
Hosein333
12-21-2019, 11:05 AM
41482
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
12-21-2019, 11:07 AM
کاور شبیه البوم تصویر و تجربه کن
یه چشمی (sm54)
GreenWorld
12-21-2019, 11:42 AM
دقیقا همینه،خیلی از کسایی که خودش خودش میکنن،کار هرکسی رو بزارن بگن خودش ساخته کلی تعریف میکنن.
اتفاقا همچین پیشنهادی رو تو اینستاگرام زمان البوم تجربه کن که اینجا جو خراب بود با اینکه خیلی از آهنگا قشنگ بود،تو کامنت اینستا بهش دادم،شاید اونو خونده و ایندفه انجام داده(sm59)
تا دیروز داشتن از ظرافتای تنظیمش میگفتن و اینکه هیشکی نمیتونه اینجوری تنظیم کنه و امروز که اسم رو دیدن میگن ما میدونستیم کار خودش نیس...بابا اگه خوشت اومده خداروشکر چه خودش باشه چه نباشه نباید تاثیری در دوس داشتنت بزاره،اگرم خوشت نیومده از اول باید میگفتی جالب نیس،نه با یه تغییر کلا نظرات 180 درجه تغییر کنه.
در کل مثل همیشه پرچمش بالاس چه خودش بسازه چه نه!
Farbod-7
12-21-2019, 02:06 PM
دقیقا همینه،خیلی از کسایی که خودش خودش میکنن،کار هرکسی رو بزارن بگن خودش ساخته کلی تعریف میکنن.
اتفاقا همچین پیشنهادی رو تو اینستاگرام زمان البوم تجربه کن که اینجا جو خراب بود با اینکه خیلی از آهنگا قشنگ بود،تو کامنت اینستا بهش دادم،شاید اونو خونده و ایندفه انجام داده(sm59)
تا دیروز داشتن از ظرافتای تنظیمش میگفتن و اینکه هیشکی نمیتونه اینجوری تنظیم کنه و امروز که اسم رو دیدن میگن ما میدونستیم کار خودش نیس...بابا اگه خوشت اومده خداروشکر چه خودش باشه چه نباشه نباید تاثیری در دوس داشتنت بزاره،اگرم خوشت نیومده از اول باید میگفتی جالب نیس،نه با یه تغییر کلا نظرات 180 درجه تغییر کنه.
تنظیم خوب بود اینقد هم قشنگه کسی نمیتونه بگه خوب نیست اما این وسط چه دخلی به شادمهر داره کار آرون حسینی بوده اینکه بچه ها و خودم میگم میدونستیم منظورمون اینه که این بشر اینقد بدبخت شده که اهنگ بی کلامش رو هم یکی دیگه تنظیم میکنه اگه قراره به قول تو هر اهنگی گوش بدیم و کار نداشته باشیم کی ساخته چند صفحه قبل پیمان چندتا گذاشه از اینم قشنگترن اونا رو خوب گوش بده لذت ببر متاسفانه یه عده خودشون دارن یه راهی میزنن که خنده داره اینجا فروم شادمهره طرف کار شادمهر رو میخواد بشنوه تو میگی کار نداشته باشید کی ساخته لذت ببرید ؟ اگه به این حرف باشه که کل موسیقی خوب تو دنیا هست گوش بده آرون چه خریه که آدم براش وقت بزاره امیدوارم شما و بقیه که هی اسم اسم میکنن روشن شده باشین چون اینجا اسم مهم هست اونم اسمی که طرف چند سال طرفدارشه و کار خودشو میخواد
Farbod-7
12-21-2019, 02:08 PM
برای تو که طرفدار شادمهر نیستی عادیه این حرفا نباید به چپتم باشه اصلا
MaMaTiR
12-21-2019, 02:17 PM
حسین (sm128)
لامصب(sm51)
(sm120)(sm171)
MaMaTiR
12-21-2019, 02:21 PM
تجربه کن البومش خیلی بهتر از تصویری بود که خودشم یکی دوتا تنظیم توش داشت
کار خوبه حال کنین.. نبود غر بزنین...هرکیم ساخت دستش درد نکنه(sm120)
البته ی سری از بچه ها اینجا میگن ما طرفدار شادمهر نوازنده هستیم که همین ویلون وسطش کافیه... ی سریام تنظیم دوس دارن که من جاشون بودم اصلا اهنگ شادمهر رو گوش نمیکردم... وقتی شما میگی من فقط تنظیم خودشو دوس دارم صداش برام مهم نیست و فلان خو اهنگاشو نگیر وقتی میدونی خودش نساخته
MaMaTiR
12-21-2019, 02:25 PM
برای تو که طرفدار شادمهر نیستی عادیه این حرفا نباید به چپتم باشه اصلا
از اولین کاست شادمهرو خریدم و یکی از خواننده های مورد علاقمه.. جوری حرف نزن انگار تو مالک شادمهری ما پشمیم
تو گیر دادی به اهنگسازی من اونموقع اهنگسازی و این بحثام حالیم نمیشد و کم سن بودم صداشو دوس داشتم الانم کار خوب بوده راضیم .. تو گیر دادی اهنگ بسازه تاراضی بشی... هر کسی از ظن خود شد یار من ... من کلیت اهنگ خوب در بیاد با صداش راضیم
Farbod-7
12-21-2019, 02:39 PM
از اولین کاست شادمهرو خریدم و یکی از خواننده های مورد علاقمه.. جوری حرف نزن انگار تو مالک شادمهری ما پشمیم
تو گیر دادی به اهنگسازی من اونموقع اهنگسازی و این بحثام حالیم نمیشد و کم سن بودم صداشو دوس داشتم الانم کار خوب بوده راضیم .. تو گیر دادی اهنگ بسازه تاراضی بشی... هر کسی از ظن خود شد یار من ... من کلیت اهنگ خوب در بیاد با صداش راضیم
دقیقا آهنگ چه کسی خوب باشه تو راضی میشی؟
MaMaTiR
12-21-2019, 02:44 PM
دقیقا آهنگ چه کسی خوب باشه تو راضی میشی؟
ها؟ میگم کلیت اهنگ خوب دربیاد و با صدای شادمهر من راضیم تو میگی من طرفدار تنظیمشم و باید خودش تنظیم کنه خوشم بیاد... میگم من صداش باشه برام کافیه
Farbod-7
12-21-2019, 02:46 PM
ها؟ میگم کلیت اهنگ خوب دربیاد و با صدای شادمهر من راضیم تو میگی من طرفدار تنظیمشم و باید خودش تنظیم کنه خوشم بیاد... میگم من صداش باشه برام کافیه
میگم ملودی این اهنگ خارجی بوده تنظیمش هم کار یکی دیگه حالا خوب یا بد چه دخلی به شادمهر دارهکه تعریفشو بدیم یا انتقاد کنیم
MaMaTiR
12-21-2019, 02:54 PM
میگم ملودی این اهنگ خارجی بوده تنظیمش هم کار یکی دیگه حالا خوب یا بد چه دخلی به شادمهر دارهکه تعریفشو بدیم یا انتقاد کنیم
ویولون زد وسط سخت نگیر(sm2)دهن سرویس تو که طرفدار شادمهر نوازنده ای باید همینم غنیمت بدونی
Farbod-7
12-21-2019, 03:15 PM
ویولون زد وسط سخت نگیر(sm2)دهن سرویس تو که طرفدار شادمهر نوازنده ای باید همینم غنیمت بدونی
حالا که سخت نمیگیری اینم گوش بده کار یه ایرانیه فوق العاده زیباست [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
نه دیگه این آهنگ آب سردی بود رو همه انتظاری که کشیدیم یکی دیگه گشاد شده ما اینجا با هم دیگه درگیر میشیم
حقیقتش خودم ظرفیتم پایینه نمیتونم این حرفای درگیر اسم و داره به جوونا میدون میده و شادمهر خودش میدونه داره چیکار میکنه و اگه مثل فلانی هی خودشو تکرار میکرد الان تموم شده بود و این مدل حرفا رو نمیتونم تحمل کنم یه چیزی میگم کسی ناراحت میشه یا کسی چیزی میگه خودم ناراحت میشم
مشکل از خود ماست که به یه آدم اینقد وابستگی پیدا کردیم
اینقد ضد حال خوردیم که دیگه دو روزه اصلا برام مهم نیست که حتی آهنگ بعدی که میگن میاد کار خودش باشه
بهتره اینجا هم نباشم چون دیگه گفتم ظرفیتم پایینه و تا الباقی دوستان به خوبی و خوشی آثار فاخر میلاد خالتور رو گوش بدن و به آپ توووو دیت بودنش افتخار کنن
MaMaTiR
12-21-2019, 03:28 PM
حالا که سخت نمیگیری اینم گوش بده کار یه ایرانیه فوق العاده زیباست [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
نه دیگه این آهنگ آب سردی بود رو همه انتظاری که کشیدیم یکی دیگه گشاد شده ما اینجا با هم دیگه درگیر میشیم
حقیقتش خودم ظرفیتم پایینه نمیتونم این حرفای درگیر اسم و داره به جوونا میدون میده و شادمهر خودش میدونه داره چیکار میکنه و اگه مثل فلانی هی خودشو تکرار میکرد الان تموم شده بود و این مدل حرفا رو نمیتونم تحمل کنم یه چیزی میگم کسی ناراحت میشه یا کسی چیزی میگه خودم ناراحت میشم
مشکل از خود ماست که به یه آدم اینقد وابستگی پیدا کردیم
اینقد ضد حال خوردیم که دیگه دو روزه اصلا برام مهم نیست که حتی آهنگ بعدی که میگن میاد کار خودش باشه
بهتره اینجا هم نباشم چون دیگه گفتم ظرفیتم پایینه و تا الباقی دوستان به خوبی و خوشی آثار فاخر میلاد خالتور رو گوش بدن و به آپ توووو دیت بودنش افتخار کنن
بزار به جوونا میدون بده(sm2)این بحثا برا جذابیت بیشتره وگرنه ما ی سری صداشو دوست داریم شماها هم یسری تنظیم و نوازندگیشو... دیدمون فرق داره (sm120)
sibiloo
12-21-2019, 03:50 PM
کنسرت دیشب گوگوش حقیقتا چقد مزخرف بود
یه ساعت چهل دیقه اولش رو دیدم واقعا از کنسرت زده شدم
خوندنش رو کار ندارم کلا فضاش مزخرف بود :|
همیشه دوست داشتم شادمهر یه کنسرت تو همین سبک داشته باشه همه بشینن اهنگای اروم اجرا کنه کلا سنگین باشه همه چی
ولی دیدم نه
این سبک کنسرت فقط مخصوص داریوش هست
فقط اون باس اینجوری کنسرت بذاره
به عنوان یه منتقد سرسخت کنسرتای شادمهر باس بگم سگ کنسرتاش شرف داره به این کنسرتی ک دیشب نشون دادن از گوگوش
البته به مراتب بهتر شده کنسرتاش . هم اجراهاش هم خود سالن ها ولی باز خیلی با ایده آل فاصله داره
انتخاب اهنگاش هم مزخرفه . میتونه چنتا اهنگ خاطره انگیز قدیمی هم بخونه که نمیخونه ...
Hosein333
12-21-2019, 05:03 PM
از این به بعد تو موزیک های جدید یکی در میون شادمهر میسازه
در صورتی که اینطور نیست واقعا
شادمهر از اول که تو ایران بود با این جور کارا مشکلی نداشت
با اسم مخفف و گاها بدون اسم هم کار میکرد
ebihamed
12-21-2019, 06:52 PM
آهنگ بهروز صفاریان با ملودی وحید پویان به زودی ظاهرا ماها داشتیم اشتباه میزدیم دسته جمعی خخخخخخ
Hosein333
12-21-2019, 09:05 PM
آهنگ بهروز صفاریان با ملودی وحید پویان به زودی ظاهرا ماها داشتیم اشتباه میزدیم دسته جمعی خخخخخخ
(sm25)
از کشفیات شادمهره دیگه
ebihamed
12-21-2019, 10:20 PM
(sm25)
از کشفیات شادمهره دیگه
خوب متعجبم اگه این بده چرا دیگه بهروز صفاریان باهاش کار میکنه به نظر من اینا کارشون بد نیست اما ما دوست داریم شادمهر خودش کار خودشو بسازه شاید اگه یه روز سیاوش قمیشی هم برای شادمهر کار بسازه شاید بازم ما خوشمون نیاد چون شادمهر رو همیشه با عقبه ی ذهنی آهنگساز و تنظیم کننده و نوازنده بودنش تو ذهنمون داریم به نظر منم وحید پویان آهنگساز بدی نیست تو ژانر خودش کارهایی که برای معینم زده انصافا عالیه ولی به شادمهر که میرسه خودشو نشون نمیده کارها شاید اگه تنظیم خود شادمهر روی ملودیهاش میومد بهتر دیده میشد
Hosein333
12-21-2019, 10:31 PM
خوب متعجبم اگه این بده چرا دیگه بهروز صفاریان باهاش کار میکنه به نظر من اینا کارشون بد نیست اما ما دوست داریم شادمهر خودش کار خودشو بسازه شاید اگه یه روز سیاوش قمیشی هم برای شادمهر کار بسازه شاید بازم ما خوشمون نیاد چون شادمهر رو همیشه با عقبه ی ذهنی آهنگساز و تنظیم کننده و نوازنده بودنش تو ذهنمون داریم به نظر منم وحید پویان آهنگساز بدی نیست تو ژانر خودش کارهایی که برای معینم زده انصافا عالیه ولی به شادمهر که میرسه خودشو نشون نمیده کارها شاید اگه تنظیم خود شادمهر روی ملودیهاش میومد بهتر دیده میشد
من فکر میکنم شادمهر اگه دو سه تا کار با این پویان انجام میداد هیچ انتقادی ازش نمیشد
یا حداقلش مثلا بعد دو سه تاکار یکی خودش میساخت
شاید به سلیقه ما زیاد نزدیک نیست این اقای پویان ولی من چند تاشو دوست دارم
شاید واقعا کارش خوبه که بقیه هم دارن ازش استفاده میکنن
شایدم که میگن چون با شادمهر کار کرده پس خووبه
entehaa
12-21-2019, 11:41 PM
پویان و صفاریان
nasernew
12-22-2019, 01:05 AM
بعد از مدتها اومدم .. نمیدونم چیا گفتید و چه اتفاقایی اینجا افتاده ولی از کامتهای آخر به نظر میاد بازم بحث و دعوا بوده پس باعث شد دیگه کامنتهایی که ندیده بودم رو اصلا نخونم .. فعلا حوصله دیدن دعوای دوستامو ندارم .
راستی این اهنگ جدید بهروز صفاریان خیلی قشنگه .. لینک دانلود کامل اهنگ :
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ebihamed
12-22-2019, 01:08 AM
من فکر میکنم شادمهر اگه دو سه تا کار با این پویان انجام میداد هیچ انتقادی ازش نمیشد
یا حداقلش مثلا بعد دو سه تاکار یکی خودش میساخت
شاید به سلیقه ما زیاد نزدیک نیست این اقای پویان ولی من چند تاشو دوست دارم
شاید واقعا کارش خوبه که بقیه هم دارن ازش استفاده میکنن
شایدم که میگن چون با شادمهر کار کرده پس خووبه
والا قطعا سبک و سیاقش شادمهری نیست وحید پویان واسه همین کارهاش واسه شادمهر به اندازه ی کارهاش واسه معین نگرفت البته چند تاش انصافا خوب بود ولی بازم هر چی هست من چند برابر به سینا پارسیان ترجیحش میدم چون که حداقل سبک خودشو داره ولی پارسیان چه به لحاظ آهنگسازی چه خوانندگی یه بدل دست چندم از شادمهره
nasernew
12-22-2019, 01:10 AM
دقیقا به خود وحید پویان و حتی به امیر فرشباف هم گفتم که چرا آهنگهایی که وحید پویان برای هر کسی به جز شادمهر میسازه قشنگه اما هیچ وقت و انرژی ای واسه شادمهر نمیزاره ؟ این آهنگی که واسه بهروز صفاریان ساخته تو دستخط اهنگهای مهدی یراحی میمونه و چون اهنگهای یراحی رو دوس دارم از اینم خوشم اومد .. فکر کنم یکی از دلایلی که باعث شده اهنگ بهروز صفاریان شنیدنی بشه شعر بسیار زیبا و تنظیم فوق العاده خودشه .. اگه وحید پویان یه اهنگ جدید برای شادمهر بسازه و تنظیم کنندش بهروز صفاریان باشه و ترانه اش رو هم همین احمدامیرخلیلی یا افشین مقدم یا روزبه بگن حتما استقبال میکنم و شعر و تنظیم برای زیبا شدن یه آهنگ به اندازه آهنگسازی اهمیت دارن واسه همینه که حتی به یه اهنگ با ملودی های وحید پویان و با تنظیم خود شادمهر هم استقبال میکنم
nasernew
12-22-2019, 01:13 AM
راستی در جوابت سیاوش قمیشی آهنگ پاییز رو برای شادمهر ساخت و واقعا دوستش داشتم .. عالی بود و الانم عالیه .. سیاوش قمیشی هم مثل شادمهر جدیدا مثل قدیما برای آهنگاش وقت نمیزاره
nasernew
12-22-2019, 01:25 AM
بچه ها من به فربد حق میدم ناراحت باشه و منم با این رویه که شادمهر در پیش گرفته مشکل دارم اما همینکه بازم با آرون همکاری کرده یعنی یک قدم رو به جلو و اگه باعث بشه از میلاد هاشمی فاصله بگیره که چند قدم رو به جلو به حساب میاد .. و یه نکته مثبتشم نوازندگی شادمهر اونم تو یه اهنگ بیکلام بود .. اکثر آهنگهای آلبوم بیکلام بهار من شادمهر عزیز هم همشون کاور و قدیمی بودن اما اولین البومش بود و خیلی هم ازش استقبال شد و بعد آلبوم مسافر منتشر شد و ترکوند .. همکاری وحید پویان با بهروز صفاریان میتونه زمینه رو برای همکاری شادمهر با بهروز صفاریان فراهم کنه و اینم خیلی خوبه .. این اتفاقات باعث شده یه ذره اما کوچولو به آینده شادمهر امیدوارتر بشم .. انشالله آهنگهای جدید باکلام بهروز صفاریان رو با اهنگسازی های شادمهر بشنویم و به نظرم دور از دسترس و نشدنی نیست و ممکنه از طریق کانال همین وحیدپویان بازم مثل گذشته با هم همکاری کنن و خاطره تجربه شنیدن شاهکارهای قدیمی شادمهر از آلبوم مسافر بگیر تا خیالی نیست رو برامون زنده کنن .. البته بد نیست شادمهر تو سبک یونانی هم آهنگی بسازه و بخونه
Hosein333
12-22-2019, 02:09 AM
بعد از مدتها اومدم .. نمیدونم چیا گفتید و چه اتفاقایی اینجا افتاده ولی از کامتهای آخر به نظر میاد بازم بحث و دعوا بوده پس باعث شد دیگه کامنتهایی که ندیده بودم رو اصلا نخونم .. فعلا حوصله دیدن دعوای دوستامو ندارم .
راستی این اهنگ جدید بهروز صفاریان خیلی قشنگه .. لینک دانلود کامل اهنگ :
نه هیچ دعوایی نیست نظرات رو بخون جالب شده
Hosein333
12-22-2019, 02:11 AM
والا قطعا سبک و سیاقش شادمهری نیست وحید پویان واسه همین کارهاش واسه شادمهر به اندازه ی کارهاش واسه معین نگرفت البته چند تاش انصافا خوب بود ولی بازم هر چی هست من چند برابر به سینا پارسیان ترجیحش میدم چون که حداقل سبک خودشو داره ولی پارسیان چه به لحاظ آهنگسازی چه خوانندگی یه بدل دست چندم از شادمهره
موافقم
ebihamed
12-22-2019, 10:15 AM
راستی در جوابت سیاوش قمیشی آهنگ پاییز رو برای شادمهر ساخت و واقعا دوستش داشتم .. عالی بود و الانم عالیه .. سیاوش قمیشی هم مثل شادمهر جدیدا مثل قدیما برای آهنگاش وقت نمیزاره
البته ناصر جان سیاوش قمیشی رو مثال زدم منظورم این بود حتی غول های آهنگسازی هم برای شادمهر بسازن باز ما منتظر خودشیم و اینکه آهنگ پاییز رو شادمهر بازسازی و تنظیم مجدد کرد و سیاوش اون کار رو مخصوصا واسه ی شادمهر نساخته بوده
ebihamed
12-22-2019, 10:17 AM
بچه ها من به فربد حق میدم ناراحت باشه و منم با این رویه که شادمهر در پیش گرفته مشکل دارم اما همینکه بازم با آرون همکاری کرده یعنی یک قدم رو به جلو و اگه باعث بشه از میلاد هاشمی فاصله بگیره که چند قدم رو به جلو به حساب میاد .. و یه نکته مثبتشم نوازندگی شادمهر اونم تو یه اهنگ بیکلام بود .. اکثر آهنگهای آلبوم بیکلام بهار من شادمهر عزیز هم همشون کاور و قدیمی بودن اما اولین البومش بود و خیلی هم ازش استقبال شد و بعد آلبوم مسافر منتشر شد و ترکوند .. همکاری وحید پویان با بهروز صفاریان میتونه زمینه رو برای همکاری شادمهر با بهروز صفاریان فراهم کنه و اینم خیلی خوبه .. این اتفاقات باعث شده یه ذره اما کوچولو به آینده شادمهر امیدوارتر بشم .. انشالله آهنگهای جدید باکلام بهروز صفاریان رو با اهنگسازی های شادمهر بشنویم و به نظرم دور از دسترس و نشدنی نیست و ممکنه از طریق کانال همین وحیدپویان بازم مثل گذشته با هم همکاری کنن و خاطره تجربه شنیدن شاهکارهای قدیمی شادمهر از آلبوم مسافر بگیر تا خیالی نیست رو برامون زنده کنن .. البته بد نیست شادمهر تو سبک یونانی هم آهنگی بسازه و بخونه
ما یه جایی سال پیش با بهروز حرف میزدیم و راجب همکاری احتمالیش با شادمهر صحبت شد ولی از حرفهای بهروز اینجور برداشت کردیم همکاری مجددشون
اون زمان تقریبا نزدیک به صفر بود چون یه سری مشکلات بینشون به وجود اومده بود سالها پیش و هنوزم سر جاشه
Hosein333
12-22-2019, 06:52 PM
ما یه جایی سال پیش با بهروز حرف میزدیم و راجب همکاری احتمالیش با شادمهر صحبت شد ولی از حرفهای بهروز اینجور برداشت کردیم همکاری مجددشون
اون زمان تقریبا نزدیک به صفر بود چون یه سری مشکلات بینشون به وجود اومده بود سالها پیش و هنوزم سر جاشه
این کار جدیدش با پویان خوبه
nasernew
12-22-2019, 08:01 PM
نه هیچ دعوایی نیست نظرات رو بخون جالب شده
(sm127)
nasernew
12-22-2019, 08:06 PM
البته ناصر جان سیاوش قمیشی رو مثال زدم منظورم این بود حتی غول های آهنگسازی هم برای شادمهر بسازن باز ما منتظر خودشیم و اینکه آهنگ پاییز رو شادمهر بازسازی و تنظیم مجدد کرد و سیاوش اون کار رو مخصوصا واسه ی شادمهر نساخته بوده
آره خب . حساس شدیم دیگه هیچ کسی رو اندازه شادمهر هنرمند نمیدونیم .. اگه خودش بسازه تو سبک خودش میخونه اما اگه بقیه بسازن میشه سبک یکی دیگه .. آهنگ پاییز منو یاد آهنگ دوراهی ابی میندازه که آهنگسازش استاد قمیشه ..( سر دوراهی میشنم خودمو تنها میبینم ... ) و این یعنی اون اهنگم تو سبک شادمهر نبوده اما چون قشنگ بوده قابل تحمله و شادمهر میتونه تو سبک یکی دیگه بخونه اما حداقل قابل تحمل باشه که نمونه اش همین آهنگ پاییزه .. خب زمانی که شادمهر این آهنگ رو خوند من فکر میکردم ساخته خودشه ولی اونموقع زیاد مشهور نبود
nasernew
12-22-2019, 08:13 PM
من اونموقع یه مصاحبه از بهروز تو مجله اتفاق نو با علی بحرینی خونده بودم که بهروز میگفت شادمهر تنظیمهای من و شعرای شاهکاربینش پژوه رو دزدید و برد به نام خودش زد و شادمهر دزده و ... اتهام دزدی و اون مصاحبه جنجالی نشون دهنده اختلاف بزرگی بینشون بود که حدود 15 سال یا بیشتر ازش میگذره اما الان یه چند سالی میشه که همش اسم شادمهر و میاره و همه جا میگه بهترین آهنگساز جوون تاریخ موسیقی ایران شادمهره .. بهروز که یه غرور کوچولو داره میخواد اگه قراره یه همکاری بینشون باشه باید اولین قدم رو شادمهر برداره که شادمهر عمرا همچین کاری نمیکنه و بهروزم مطمئننا غرورش رو زیر پا نمیزاره و این همکاری شکل نمیگیره و به قول شما احتمال اینکه همکاری نکنن خیلی بیشتر از اینه که همکاری کنن ..
nasernew
12-22-2019, 08:21 PM
این کار جدیدش با پویان خوبه
تلفیق سبک مهدی یراحی و علی لهراسبیه .. اسم علی لهراسبی رو نباید بیارم چون فقط اجرا کننده است و آهنگسازی بلد نیست ..وحید پویان نمیتونه تو سبک شادمهر اهنگسازی کنه اما اهنگساز خوبیه که از هر آهنگسازی مثل علیرضاافکاری یا مهدی یراحی و حتی شادمهر برای ساخت آهنگاش الگو میگیره و تقریبا تو آهنگسازی دستخط خودشو نداره و همش تقلیدیه اما فکر کنم یکی از دلایلی که شادمهر باهاش همکاری کرد همین بود که نمیتونه تو دستخط شادمهر آهنگ بسازه و چون شادمهر میخواسته از دستخط خودش فاصله بگیره و سبک های دیگه رو هم تجربه کنه
آهنگ آخرش خواب خوش خیلی خوبه . (sm50)
Hosein333
12-23-2019, 01:24 AM
آهنگ آخرش خواب خوش خیلی خوبه . (sm50)
من زیاد از خواب خوش خوشم نیومد ولی وقتی که بد میشم قشنگ بود
Elenaz
12-23-2019, 08:34 PM
41482
سلام
اگه میشه کامل بزار نتونستم پیدا کنم بقیه آلبوم هاشو
Hosein333
12-23-2019, 09:05 PM
سلام
اگه میشه کامل بزار نتونستم پیدا کنم بقیه آلبوم هاشو
سلام دوست عزیز منم نتونستم پیدا کنم البومای دیگرو
sibiloo
12-23-2019, 10:09 PM
اهنگ بی هوا یزدانی
و اهنگ قمار باز عمو محسن
(sm88)(sm88)(sm88)(sm88)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
ha3an
12-24-2019, 03:11 AM
سلام عزیز وقت بخیر
بی زحمت لینک هارو اصلاح کنید
ممنون
Fariba
Shadmehr Aghili - Fariba ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Sabab
Shadmehr Aghili - Sabab ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Doori o Pashimani
Shadmehr Aghili - Doori Va Pashimani ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Talafi
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shadmehr Aghili - Talafi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shame Ghariban
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Shadmehr Aghili - Shame Ghariban ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Adam o Havva
Shadmehr Aghili - Adam O Havva ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
12-24-2019, 02:10 PM
سلام عزیز وقت بخیر
بی زحمت لینک هارو اصلاح کنید
ممنون
فکر نمیکنم وقت بکنه اصلاح کنه پارسا
باید از سایتای دیگه دان کنی یا پکیج کاملشو بخری
ha3an
12-24-2019, 04:31 PM
از کجا بخرم ؟
فکر نمیکنم وقت بکنه اصلاح کنه پارسا
باید از سایتای دیگه دان کنی یا پکیج کاملشو بخری
Hosein333
12-24-2019, 07:13 PM
از کجا بخرم ؟
دقیقا کدوم البوماشو میخوای بگیری بقیه که تو موزیک باران هست
hoohoo
12-25-2019, 07:56 PM
جریان عنوان تاپیک چیه ؟ (sm54)
hoohoo
12-25-2019, 08:00 PM
آهنگسااااز یکی دیگه ، تنظیم کننده یکی دیگه ، اصن آهنگ مال یکی دیگه (sm25)
چ عنوان تاپیکی ه ؟ (sm178)(sm54)(sm81)(sm81)
entehaa
12-25-2019, 10:11 PM
پیر نشو لعنتی....
masoud741
12-26-2019, 12:55 AM
پیر نشو لعنتی....
ما آخر نفهمیدیم این موها خودشه یا این رنگیش کرده
nasernew
12-26-2019, 02:54 AM
آهنگسااااز یکی دیگه ، تنظیم کننده یکی دیگه ، اصن آهنگ مال یکی دیگه (sm25)
چ عنوان تاپیکی ه ؟ (sm178)(sm54)(sm81)(sm81)
اجرا کننده اش شادمهره .. (sm120)
Hosein333
12-26-2019, 05:01 AM
اجرا کننده اش شادمهره .. (sm120)
نه پخش کنندش شادمهر بوده
masoud741
12-26-2019, 09:01 AM
New video
Coming soon
entehaa
12-26-2019, 10:00 AM
موزیک ویدیوی نمیبخشمت بزودی(۹۹٪)
masoud741
12-26-2019, 12:19 PM
منبعت کیه داداش؟؟ این عکس از کجا گرفتی؟
9NIMA1
12-26-2019, 01:52 PM
خواننده: حَسَن قُلی
سوت زننده: شادمهر (sm120)
MaMaTiR
12-26-2019, 02:46 PM
(sm2)
entehaa
12-26-2019, 02:54 PM
منبعت کیه داداش؟؟ این عکس از کجا گرفتی؟
قطعی نیست
nasernew
12-26-2019, 03:36 PM
فکر کنم 80 درصدتون دانلود کردین اما به اونایی که هنوز نشنیدن پیشنهاد میکنم که این آلبوم رو حتما دانلود کنید .. پیمان زحمتش رو کشیده
masoud741
12-26-2019, 03:51 PM
قطعی نیست
این خبر و عکس از کجا گرفتی؟؟؟ اسم آهنگ قطعی نیست یا پخش ویدئو؟
sibiloo
12-26-2019, 04:27 PM
ویدیوی خواب خوش هست
nasernew
12-26-2019, 06:26 PM
ویدیوی خواب خوش هست
این دو نفر کی ان ؟ ایمین و .... ؟
nasernew
12-26-2019, 07:24 PM
اثر جدید آمین و سیناپارسیان و میلاد هاشمی با صدای دنیا ..
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/ باز این خوبه
اینم الان اومد شعر و اهنگ از آمین و تنظیم محمد عباسی (sm8) .. افتضاحه ..
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])هر چی جدیدا از این تیم میشنوم فقط شاد و شیش و هشته .. بیشتر از اینکه هنرمند باشن مطرب ان .. احتمال میدم یه آهنگ شاد و شیش و هشت هم واسه شادمهر بسازن چون به نظر میرسه خیلی به این سبک علاقه مندن
entehaa
12-26-2019, 08:27 PM
این خبر و عکس از کجا گرفتی؟؟؟ اسم آهنگ قطعی نیست یا پخش ویدئو؟
گفتم دیگه مسعود جان قطعی نیست هیچی
Hosein333
12-26-2019, 09:37 PM
لامصب اهنگ شادمهر یهویی میاد خیلی میچسبه به آدم
masoud741
12-26-2019, 10:54 PM
یکیشون ک بهداد کاموریه... اون یکیو نمیشناسم
Hosein333
12-26-2019, 11:36 PM
(sm50)
masoud741
12-27-2019, 12:37 AM
خواب خوش یا نمیبخشمت هرچی ک هست کارگردانش ایمینه
masoud741
12-27-2019, 12:38 AM
متاسفانه ایمین و یدئوهاش خیلی سادند. بهترین گزینه ها واسه شادمهر سینارت و فرید ناصری هستند
sibiloo
12-27-2019, 12:47 AM
سمت راستی که بهداده
اون یکی شایان نمیدونم چی چی هست
پیجش زده تهیه کننده و ازین چیزا
ولی به نظرم تو همون تیم ایمین اینان چون عکس مشترک هم داشتن با هم
نمیدونم خدایی پول نداره . اسپانسر نداره . شعور نداره . چی نداره که از ویدیوهای سینارت رسیده به این اسکل
اصن تو ساخت ویدیو فاجعه ای بیش نیستن...
masoud741
12-27-2019, 01:12 AM
سمت راستی که بهداده
نمیدونم خدایی پول نداره . اسپانسر نداره . شعور نداره . چی نداره که از ویدیوهای سینارت رسیده به این اسکل
نه داداش پول داره خوبم داره ولی مگه بده یکی کار مفتکی واست بکنه؟؟ بقولی مفت باشه کوفت باشه(sm70)
nasernew
12-27-2019, 04:36 PM
نه داداش پول داره خوبم داره ولی مگه بده یکی کار مفتکی واست بکنه؟؟ بقولی مفت باشه کوفت باشه(sm70)
باهات موافقم شادمهر مفت خور شده .. آهنگ و تنظیم مفت . کارگردانی مفت .. این راحت طلبی داره خرابش میکنه .. حالا الک کارتیو رو نخواستیم حداقل با سینارت و فرید ناصری یا حداقل با زیگورات هم کار میکرد بهتر از ایمین بود .. هر سه تای اینا با شادمهر معروف و معرفی شدن و فکر نمیکنم از شادمهر پول زیادی بگیرن .. الانم که ماشالله 3 تا تهیه کننده داره و اون شکلاته هم همش اسپانسرش میشه ..
nasernew
12-27-2019, 04:40 PM
سمت راستی که بهداده
آره بهداد کاموری از وقتی داره با این تیم کار میکنه اسپانسرش هم پریده تو این دو تا ویدیوی آخری لوگوی شکلات roshen رو ندیدم .. فکر کنم اون شایانه از تیم رادیوجوانه .. اگه آهنگ و تنظیماش خوب نبودن حداقل ویدیوهاش خوب بودن که داره اونم خراب میکنه
Hosein333
12-27-2019, 08:50 PM
الان این رادیو جوانه که برای شادمهر تصمیم میگیره این سینا پارسیان و ایمنی و غیره هم از ادمای رادیو جوان هستن
masoud741
12-28-2019, 02:20 PM
موزیک ویدئو خواب خوش بزودی...
ebihamed
12-28-2019, 03:27 PM
سمت راستی که بهداده
اون انتخاب بود که لایق کارگردانی سینارت بود ولی دور شدی و کوه رو بهترین کارگردان دنیا هم ویدیو کنه اتفاقی میفته؟
sibiloo
12-28-2019, 07:33 PM
آره بهداد کاموری از وقتی داره با این تیم کار میکنه اسپانسرش هم پریده تو این دو تا ویدیوی آخری لوگوی شکلات roshen رو ندیدم .. فکر کنم اون شایانه از تیم رادیوجوانه .. اگه آهنگ و تنظیماش خوب نبودن حداقل ویدیوهاش خوب بودن که داره اونم خراب میکنه
ویدیوهاش بینظیر بود
اکت های خودش تو ویدیو بینظیر بود
هر کدوم ویدیو هاش دو سال زمان میبرد ساختش
اصن انتشار اهنگاش به خاطر این ویدیوها تاخیر میخورد
ولی الان این چنتا ویدیو آخرش فک کنم دو روز هم کار نبرده باشه
از نظر افکت اینا کاری ندارم ولی موضوع هم نداره
سپهر وکیلی هم ساده میسازه ولی داستان داره باحاله
زاویه هایی که فیلمبرداری میکنه مشتیه
این یارو یه گوشی میگیره دستش شادمهر جلو گوشی میخونه میده بیرون میگه ویدیو دادیم :|
این دیگه اصن اسپانسر هم نمیخواد
سر جمع صد هزار تومن خرج ویدیو بشه :))))
من هنوز تو کف زیگوراتم که گفت بهترین کارم رو برا شادمهر زدم ولی هنوز نیومده و احتمال زیاد کنسل شده کار...
این ویدیوهارو میتونه تو حیاط خونش بده . دخترش ازش فیلم بگیره . با یه اپ هم تصاویر رو بچسبونه به هم . اصن بحث مالی مطرح نیس دیگه :)))))
اون انتخاب بود که لایق کارگردانی سینارت بود ولی دور شدی و کوه رو بهترین کارگردان دنیا هم ویدیو کنه اتفاقی میفته؟
اینم هست ولی کلا ویدیو جذابیت کار رو بیشتر میکنه
حال میده دیدن ویدیوی خوب حتی اگه اهنگ خوب نباشه
ولی این مورد هم ریده دیگه :))
انتخاب . گمت کردم . معروف . فقط با تو . رابطه و حتی حس خوبیه ...
رسیدیم به ویدیوی دور شدی :| خدایا توبه
Hosein333
12-28-2019, 10:22 PM
بله موزیک هم خیلی تاثیر داره
اهنگ تقدیر ویدیو رو زیباتر کرده بود
Elenaz
12-28-2019, 10:55 PM
امیدوارم ویدئوش خوب باشه هرچند آهنگ بغیر از صدای شادمهر چیزی خاصی نداشت! کی میخواد بیدار بشه شادمهر !؟
Hobbit
12-28-2019, 10:56 PM
اتفاقا بر عکس، ویدیو تقدیر باعث شد اهنگ تقدیر بشه تقدیر
به نظر من پنجاه در صد فراگیر شدن تقدیر مربوط به ویدیوش بود
شادمهر اهنگ تاپ زیاد داره که متاسفانه ویدئو نشدند و اینجور که لایق اون اهنگ ها بودند شنیده نشدند، ( منظور عموم هست نه هوادارای شادمهر )
Hosein333
12-28-2019, 11:59 PM
اتفاقا بر عکس، ویدیو تقدیر باعث شد اهنگ تقدیر بشه تقدیر
به نظر من پنجاه در صد فراگیر شدن تقدیر مربوط به ویدیوش بود
شادمهر اهنگ تاپ زیاد داره که متاسفانه ویدئو نشدند و اینجور که لایق اون اهنگ ها بودند شنیده نشدند، ( منظور عموم هست نه هوادارای شادمهر )
با شما موافقم
منم منظورم این بود
ولی فکر میکنم مکمل هم بودن هم اهنگ و هم ویدیو هردو خوب بودن
Gsshop
12-29-2019, 12:17 AM
تمام تو سهم منه
به کم قانعم نکن (sm50) (sm101)
ebihamed
12-29-2019, 10:09 AM
باید هر دو مکمل همدیگه باشن مطمئن باش ویدیوی تقدیر اگه آهنگ کوه رو روش بذاری هیچ حسی بهت دست نمیده
واسه همینم انتخاب رو مثال زدم چون اون موزیک شاهکار باید یه ویدیوی شاهکار هم داشته باشه
Hobbit
12-29-2019, 11:09 AM
در مجموع اگه بخوایم حساب کنیم شادمهر در حال حاضر فقط به خواننده تبدیل شده، چیزی که هیچ کدوم از ماها دوست نداریم
نمیدونم باید تا کی امیدوار باشم ولی یک چیزی برام روشن شده، اینکه دلمو بی خودی صابون نمی زنم واسه ملودی ها و تنظیم های نابش... چون میدونم شاید برام آرزو شه، واسه همین خودمو با اهنگ های قدیمیش سرگرم کردم
اینجور شاید برام قابل هضم تر باشه.
منم مثل همه شما امیدوارم یه روزی شادمهر به دوران خودش برگرده ولو اینکه یک بار قبلا این کار رو کرده بود ....
ebihamed
12-29-2019, 01:29 PM
در مجموع اگه بخوایم حساب کنیم شادمهر در حال حاضر فقط به خواننده تبدیل شده، چیزی که هیچ کدوم از ماها دوست نداریم
نمیدونم باید تا کی امیدوار باشم ولی یک چیزی برام روشن شده، اینکه دلمو بی خودی صابون نمی زنم واسه ملودی ها و تنظیم های نابش... چون میدونم شاید برام آرزو شه، واسه همین خودمو با اهنگ های قدیمیش سرگرم کردم
اینجور شاید برام قابل هضم تر باشه.
منم مثل همه شما امیدوارم یه روزی شادمهر به دوران خودش برگرده ولو اینکه یک بار قبلا این کار رو کرده بود ....
شادمهر آهنگ میسازه تنظیمم میکنه همین حالا چند تا کار ساخته اما طلسم شده انتشار اونها و معلوم نیس کی این طلسم شکسته بشه
Hosein333
12-29-2019, 01:53 PM
شادمهر آهنگ میسازه تنظیمم میکنه همین حالا چند تا کار ساخته اما طلسم شده انتشار اونها و معلوم نیس کی این طلسم شکسته بشه
یعنی میخوای بگی کسایی هستن که اجازه نمیدن این کارا منتشر بشن یا خودش نخواسته پخش بشن
masoud741
12-29-2019, 03:24 PM
امیدوارم این طلسم تا عید شکسته بشه
9NIMA1
12-29-2019, 04:18 PM
چقد کار جدید بهروز رو دوس دارم(sm19) حیف تایمش کمه :/
یه امضای خاصی داره تنظیماش
Hosein333
12-29-2019, 05:28 PM
چقد کار جدید بهروز رو دوس دارم(sm19) حیف تایمش کمه :/
یه امضای خاصی داره تنظیماش
منم مدام پلی میکنم نیما جان
صداش هم قشنگه
9NIMA1
12-29-2019, 05:57 PM
منم مدام پلی میکنم نیما جان
صداش هم قشنگه
دقیقا. امیدوارم بیشتر بخونه. به شرطی که تنظیمو ول نکنه(sm120)
Parsa8
12-29-2019, 10:11 PM
آلبوم چاوشی رو از کجا باید دانلود کنم؟
لینک تو سایت نداره؟
sibiloo
12-29-2019, 10:13 PM
آلبوم چاوشی رو از کجا باید دانلود کنم؟
لینک تو سایت نداره؟
این لینکو امیر گذاشته بود تو تاپیک چاوشی
Parsa8
12-29-2019, 10:20 PM
این لینکو امیر گذاشته بود تو تاپیک چاوشی
ممنون (sm127)
Hosein333
12-29-2019, 11:49 PM
آره (sm51)
nasernew
12-30-2019, 01:58 AM
تصور کن بهروز خواننده بشه و بعدش مثل شادمهر دور موزیسین بودن رو خط بکشه و فقط اجرا کننده باشه و بس و یا در بدترین حالت میلادهاشمی اهنگهای بهروزصفاریان رو تنظیم کنه .. مثل این میمونه که روزبه بمانی شعرهای آرش محرابی یا آمین رو بخونه .. شادمهر الان داره دقیقا همین کار رو میکنه (sm25)
nasernew
12-30-2019, 02:05 AM
باهات موافقم .
موزیک ویدیو باعث میشه که آهنگی رو که مردم به صورت صوتی در دسترس ندارن یا زیاد تو اینترنت چرخ نمیزنن یا آهنگهای جدید دیر به دیر دستشون میرسه بشنون و اینطوری باعثه شنیده شدن آهنگها میشه و حکم تبلیغ برای اهنگهای منتشر شده رو داره وگرنه برخلاف نظرات دوستان هیچ موزیک ویدیویی نمیتونه آهنگی رو مطرح کنه و این آهنگه که به موزیک ویدیو حس زنده بودن و لطافت میده وگرنه سیناپارسیان اگه با الک کارتیو یا حتی کارگردانهای مطرح خارجی هم همکاری کنه فکر نمیکنم براش اتفاق خاصی بیفته
nasernew
12-30-2019, 02:09 AM
یعنی میخوای بگی کسایی هستن که اجازه نمیدن این کارا منتشر بشن یا خودش نخواسته پخش بشن
من حس میکنم شادمهر فکر میکنه آهنگهایی که خودش میسازه ضعیف تر از ساخته های وحیدپویان یا سیناپارسیانه و اعتماد به نفس خودشو از دست داده و به آثارش ایمان نداره و دوست داره تو اوج با آهنگسازی و تنظیم خداحافظی کنه و برای حفظ معیشت و زندگی مالی مجبوره بخونه و کنسرت بزاره ولی نمیدونه اشتباه میکنه و خیلی از هوادارها تو اینستا و فیس بوک و تلگرام و... تو این اشتباه کمکش کردن
ha3an
12-30-2019, 06:40 AM
دوستان ترانه سفر رو با کیفیت Flac دارین ؟؟
Hosein333
12-30-2019, 07:09 AM
دوستان ترانه سفر رو با کیفیت Flac دارین ؟؟
این اهنگ حتی با کیفیت ۳۲۰ اورجینال هم پخش نشده چه برسه به فلک
این نسخه توسط شادمهر منتشر نشده بلکه لو رفته
Hosein333
12-30-2019, 07:10 AM
من حس میکنم شادمهر فکر میکنه آهنگهایی که خودش میسازه ضعیف تر از ساخته های وحیدپویان یا سیناپارسیانه و اعتماد به نفس خودشو از دست داده و به آثارش ایمان نداره و دوست داره تو اوج با آهنگسازی و تنظیم خداحافظی کنه و برای حفظ معیشت و زندگی مالی مجبوره بخونه و کنسرت بزاره ولی نمیدونه اشتباه میکنه و خیلی از هوادارها تو اینستا و فیس بوک و تلگرام و... تو این اشتباه کمکش کردن
بنطرم ما طرفدارا باید وقتی خوده شادمهر کار داد بیرون باید تو اینستا بریم ازش حمایت کنیم تا روحیش درست شه واسه ادامه
Hosein333
12-30-2019, 07:12 AM
باهات موافقم .
موزیک ویدیو باعث میشه که آهنگی رو که مردم به صورت صوتی در دسترس ندارن یا زیاد تو اینترنت چرخ نمیزنن یا آهنگهای جدید دیر به دیر دستشون میرسه بشنون و اینطوری باعثه شنیده شدن آهنگها میشه و حکم تبلیغ برای اهنگهای منتشر شده رو داره وگرنه برخلاف نظرات دوستان هیچ موزیک ویدیویی نمیتونه آهنگی رو مطرح کنه و این آهنگه که به موزیک ویدیو حس زنده بودن و لطافت میده وگرنه سیناپارسیان اگه با الک کارتیو یا حتی کارگردانهای مطرح خارجی هم همکاری کنه فکر نمیکنم براش اتفاق خاصی بیفته
دقیقا اهنگ خیلی مهمه
ha3an
12-30-2019, 08:39 AM
این اهنگ حتی با کیفیت ۳۲۰ اورجینال هم پخش نشده چه برسه به فلک
این نسخه توسط شادمهر منتشر نشده بلکه لو رفته
خیلی خیلی قشنگه کاش خودش پخشش کنه
ebihamed
12-30-2019, 10:19 AM
نه هیچ مانعی تو پخش کارهای خودش نیست فقط لابلای اینا یهو میبینی یه کار میرسه دستش خوشش میاد و میگه بهتره اینو پخش کنم
9NIMA1
12-30-2019, 12:15 PM
سفر آهنگ با کیفیتش(۳۲۰) رو بخوای لهراسبی خونده :)
ha3an
12-30-2019, 03:31 PM
سفر آهنگ با کیفیتش(۳۲۰) رو بخوای لهراسبی خونده :)
عمرا گوش بدم :))))
9NIMA1
12-30-2019, 04:31 PM
تصور کن بهروز خواننده بشه و بعدش مثل شادمهر دور موزیسین بودن رو خط بکشه و فقط اجرا کننده باشه و بس و یا در بدترین حالت میلادهاشمی اهنگهای بهروزصفاریان رو تنظیم کنه .. مثل این میمونه که روزبه بمانی شعرهای آرش محرابی یا آمین رو بخونه .. شادمهر الان داره دقیقا همین کار رو میکنه (sm25)
ناصر جان یه کار بود انتهای عزیز زحمتشو کشیده بود گذاشته بود به نام ما داریم به کجا میریم که کار علیرضا افکاری بود، پیجشو برات منشن کردم اینستاگرام. دوتا کار دیگه هم خونده اونام عالیه! اسم آهنگساز نخورده اما تقریبا میشه فهمید اونا هم کار افکاری باشه... اونا رو هم گوش کن(sm176)
Hosein333
12-30-2019, 06:12 PM
البته این کارو معرفی کرده بود به علی لهراسبی
که خودش ساخته
اهنگ سفر علی لهراسبی رو دانلود کن اونم خووبه
Hosein333
12-30-2019, 06:17 PM
ناصر جان یه کار بود انتهای عزیز زحمتشو کشیده بود گذاشته بود به نام ما داریم به کجا میریم که کار علیرضا افکاری بود، پیجشو برات منشن کردم اینستاگرام. دوتا کار دیگه هم خونده اونام عالیه! اسم آهنگساز نخورده اما تقریبا میشه فهمید اونا هم کار افکاری باشه... اونا رو هم گوش کن(sm176)
نیما جان واس منم بفرست
ما داریم کجا میریم خیلی قشنگ بود ولی من پیجشو پیدا نکردم
9NIMA1
12-30-2019, 06:19 PM
نیما جان واس منم بفرست
ما داریم کجا میریم خیلی قشنگ بود ولی من پیجشو پیدا نکردم
حسین جان پیجش با نام parvinarjmandimusic هست(sm10)
Hosein333
12-30-2019, 09:58 PM
حسین جان پیجش با نام parvinarjmandimusic هست(sm10)
کلا چندتا کار داره
9NIMA1
12-30-2019, 10:34 PM
کلا چندتا کار داره
3 عدد :)
nasernew
12-30-2019, 11:00 PM
ممنون خیلی لطف کردی (sm10) من مشتاقانه منتظر شنیدن آثار جدید علیرضاافکاری هستم و اینایی که میگی هنوز نشنیدم و اگه هنرمندای قبل انقلاب رو به حساب نیارم همونطور که شادمهر رو تو آهنگسازی قبول دارم افکاری رو هم قبول دارم و جزو بهتریناست
بازم ممنون(sm127)
nasernew
12-30-2019, 11:10 PM
نیما جا اهنگها بسیار زیبا بود و لینک صفحاتش رو میزارم که هر کسی دوست داشت بشنوه و باید از آثار خوب حمایت کرد اما متاسفانه آهنگهای این خانوم پخش خیلی ضعیفی داشتن
.. حسین غیاثی هم ترانه های خوبی میگه و مثل اینکه همکار جدید افکاری شده .. چون روزبه جدیدا فقط داره واسه خودش ترانه میگه و کمکار شده
9NIMA1
12-31-2019, 12:12 AM
(sm10)
GreenWorld
12-31-2019, 12:25 AM
نیما جا اهنگها بسیار زیبا بود و لینک صفحاتش رو میزارم که هر کسی دوست داشت بشنوه و باید از آثار خوب حمایت کرد اما متاسفانه آهنگهای این خانوم پخش خیلی ضعیفی داشتن
.. حسین غیاثی هم ترانه های خوبی میگه و مثل اینکه همکار جدید افکاری شده .. چون روزبه جدیدا فقط داره واسه خودش ترانه میگه و کمکار شده
خیلی قشنگن آهنگاش مخصوصا یه خاطره و ما داریم کجا میریم،یعنی صداش خیلی خوب نیستا،ملودیا جادوییه.
اهنگ «گفتی بمان»ش شبیهه اهنگ «باورم کن»علی زند وکیلیه که اونم اهنگسازش افکاریه.
نمیدونم چطوریه که ۹۹ درصد کارایی که افکاری میسازه فوق العادن و ماندگار،،به نظرم جزه اهنگسازاییه که نه مثلش بوده با اینهمه کار عالی و نه مثلش میاد دیگه.
Hosein333
12-31-2019, 01:11 AM
افکاری شهر حسود زندوکیلی رو هم عالی ساخته
nasernew
12-31-2019, 01:18 AM
خیلی قشنگن آهنگاش مخصوصا یه خاطره و ما داریم کجا میریم،یعنی صداش خیلی خوب نیستا،ملودیا جادوییه.
نمیدونم چطوریه که ۹۹ درصد کارایی که افکاری میسازه فوق العادن و ماندگار،،به نظرم جزه اهنگسازاییه که نه مثلش بوده با اینهمه کار عالی و نه مثلش میاد دیگه.
دقیقا باهات موافقم .. صداش پخته نیست .. اما آهنگها استثنایی .. خیلیا میگن افکاری تو تکرار افتاده اما اونا مثل همونایی هستن که اعتماد به نفس شادمهر رو با اینجور حرفا از بین بردن و امیدوارم افکاری آهنگسازی رو همچنان ادامه بده و با این نظرات خودشو نبازه که تو بین این همه بی هنرهایی که موزیسین شدن چند تا اهنگ خوب بشنویم چون به نظرم اینا تکرار نیست و دستخط و سبک خودشه و همینا باعث شده آهنگاش شنیدنی بشه و عالیه
nasernew
12-31-2019, 01:24 AM
آهنگ جدید احسان نی زن با شعر روزبه بمانی و تنظیم سعید زمانی فردا شب منتشر میشه که فکر کنم موزیک بارانم بزاره
ebihamed
12-31-2019, 10:17 AM
اینکه افکاری حتی بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه درش شکی نیس و اینکه جزو بهترینهاست اما اون جمله ی نه مثلش بوده برام یه کم مبهمه
چون امثال بابک بیات شماعی زاده قمیشی زلاند منفردزاده واروژان چشم آذر و خیلیای دیگه تقریبا دست نیافتنی هستن و حتی افکاری هم نتونسته و نمیتونه کارایی مثل اونا بسازه
که در دهه 50 ساخته شدن و هنوز بوی تازگی میدن
اینکه افکاری حتی بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه درش شکی نیس و اینکه جزو بهترینهاست اما اون جمله ی نه مثلش بوده برام یه کم مبهمه
چون امثال بابک بیات شماعی زاده قمیشی زلاند منفردزاده واروژان چشم آذر و خیلیای دیگه تقریبا دست نیافتنی هستن و حتی افکاری هم نتونسته و نمیتونه کارایی مثل اونا بسازه
خیلی از خواننده ها بعد از کار با افکاری به نظر من نتوستن کار بهتری بعد از اون همکاری ارائه بدن
مثالش داریوش
گوگوش که البته چندتا کار خوب بعد البوم اعجاز داره ولی نه به اون کیفیت
ولی البوم جان جوانی به اندازه ای که باید گل نکرد با اینکه عالی بود
معین تا جایی که یادمه دوتا کار با افکاری داشتش به نظر من بعد همدم نتونست کاری به اون کیفیت بده بیرون
افکاری در حال حاضر حرف اولو میزنه و فوق العاده انسان بی حاشیه ای هستش
یکی از دوستان نزدیکش به نام حسام گلشن من اینستاشو دارم بعضی وقتا لایو میزاره اهنگای اتودی که افکاری خونده رو واقعا عالیه
تنها کسی که لایق همکاری با شادمهر هستش افکاریه و امیدوارم یک روز این اتفاق بیفته(sm127)
روزبه بمانی بعد از اختلافی که با افکاری خوردن چندتا کار داده بیرون ولی کاملا تفاوت اون کار ها با کاری که افکاری براش زده مشخصه و اینکه احسان نی زن خیلی سعی میکنه مثل افکاری باشه اینم توی ملودی یعنی تموم مشهوده ولی واقعا نمیتونه
Hosein333
12-31-2019, 01:51 PM
خیلی از خواننده ها بعد از کار با افکاری به نظر من نتوستن کار بهتری بعد از اون همکاری ارائه بدن
مثالش داریوش
معین تا جایی که یادمه دوتا کار با افکاری داشتش به نظر من بعد همدم نتونست کاری به اون کیفیت بده بیرون
یکی از دوستان نزدیکش به نام حسام گلشن من اینستاشو دارم بعضی وقتا لایو میزاره اهنگای اتودی که افکاری خونده رو واقعا عالیه
تنها کسی که لایق همکاری با شادمهر هستش افکاریه و امیدوارم یک روز این اتفاق بیفته(sm127)
افکاری با شادمهر چه مشکلی دارن
یا اینکه شادمهر عیب میدونه برای خودش کار کردن با افکاری رو
ebihamed
12-31-2019, 01:51 PM
من خودم عاشق کارای افکاری ام اما اون دوستمون گفت نه مثلش بوده که خواستم بگم ما خیلی بزرگترهایی هم داشتیم
تو موسیقیمون ضمن اینکه آلبوم داریوش و ابی با افکاری رو مثال زدی اما این آلبوما به هیچ وجه قابل مقایسه با آلبومهای دهه 50 و 60 داریوش و ابی نیستن
اون کارها دیگه تکرار نمیشن اما موافقم که بعد از دنیای این روزا و جان جوانی ابی و داریوش کارهاشون راضی کننده نبوده اما مقایسه با آلبومهای گذشتشون اشتباهه
ebihamed
12-31-2019, 01:53 PM
مشکل اینجاست شادمهر ترجیح میده همه بگن شادمهر فرضا سینا پارسیان رو معروف کرده تا اینکه بخان بگن شادمهر یه آهنگ عالی
داده آهنگسازش افکاریه همین و بس
Hosein333
12-31-2019, 02:03 PM
مشکل اینجاست شادمهر ترجیح میده همه بگن شادمهر فرضا سینا پارسیان رو معروف کرده تا اینکه بخان بگن شادمهر یه آهنگ عالی
ای کاش میشد یکی افکاری براش بسازه
masoud741
12-31-2019, 04:44 PM
داداش خبر نداری این آهنگی ک قراره شادمهر تو اسفندماه بده بیرون ساخته خودشه یا نه؟
entehaa
12-31-2019, 08:50 PM
مثالش داریوش
میشه اینستای این حسام گلشن رو بدی
ebihamed
12-31-2019, 08:51 PM
داداش خبر نداری این آهنگی ک قراره شادمهر تو اسفندماه بده بیرون ساخته خودشه یا نه؟
هنوز مشخص نیس اما تا الان جای بسی خوشحالیه که قطعا کاری با پارسیان و ایمین نداره مگه اینکه همین چند وقته یکی بندازن بهش اینم باز جوگیر بشه پخش کنه
masoud741
12-31-2019, 09:42 PM
هنوز مشخص نیس اما تا الان جای بسی خوشحالیه که قطعا کاری با پارسیان و ایمین نداره مگه اینکه همین چند وقته یکی بندازن بهش اینم باز جوگیر بشه پخش کنه
خهخهههه... من ک ترجیح میدم اگه کار از خودش نیست لااقل از قربانپور و شیرالی باشه
nasernew
12-31-2019, 11:37 PM
آهنگ جدید احسان نی زن با شعر روزبه بمانی و تنظیم سعید زمانی فردا شب منتشر میشه که فکر کنم موزیک بارانم بزاره
مشکلی ندارن باهم ولی فکر میکنم باب همکاری به وجود نیومده
ولی چون هردو به سعید زمانی لینک هستن من این امیدو دارم شاید از طریق سعید زمانی یک روزی این اتفاق بیفته
وقتی وحید پویان و پارسیان واسه شادمهر کار میسازن واقعا همکاریش با افکاری عیب محسوب نمیشه شادمهر میخواد دچار تکرار مکررات نشه و چند ساله کاراشو سپرده دست یک سری که در مقایسه با خودش سطحشون پایینه
ولی افکاری اونقدری خوبه که من مطمئن هستم اگر تیم بشن با شادمهر میشه بهترین و طلایی ترین همکاری که تا به حال داشته
من خودم عاشق کارای افکاری ام اما اون دوستمون گفت نه مثلش بوده که خواستم بگم ما خیلی بزرگترهایی هم داشتیم
تو موسیقیمون ضمن اینکه آلبوم داریوش و ابی با افکاری رو مثال زدی اما این آلبوما به هیچ وجه قابل مقایسه با آلبومهای دهه 50 و 60 داریوش و ابی نیستن
اون کارها دیگه تکرار نمیشن اما موافقم که بعد از دنیای این روزا و جان جوانی ابی و داریوش کارهاشون راضی کننده نبوده اما مقایسه با آلبومهای گذشتشون اشتباهه
مشخصه با کار های سابقشون قابل قیاس نیست ولی داریوش بعد البوم دنیای این روزای من موفق ترین کاری که داشت دوباره باز خواهم گشت بودش
حتی یک البوم داد به نام سال صفر ( فکر میکنم بازم مطمئن نیستم ) که باز خوردی رو که باید می داشت نداشتش
گوگوش هم *هستم و نیستم* و *درد من* قابل قبول بودن
میشه اینستای این حسام گلشن رو بدی
این اتود افکاری رو هم اگر تا بحال گوش نکردین بگیرین
nasernew
01-01-2020, 01:26 AM
ممنون
nasernew
01-01-2020, 01:52 AM
در مورد بحث علیرضاافکاری که اینجا پیش اومده میخوام نظرمو بگم
اینطور که من تو این تاپیک یا شبکه های اجتماعی دیگه متوجه شدم علاقه مشترک طرفدارای شادمهر به علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و سیاوش قمیشی تو همشون یکسان بوده و این نشون دهنده سطح بالای سلیقه طرفدارای شادمهره و حتی برعکسش رو میتونم بگم که همه آهنگسازا و خواننده های ایرانی و به غیر از کسایی که به خاطر شادمهر به موزیک علاقه مند شدن حتی قدیمی ها و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و اندی و معین و .. هم طرفدار شادمهرن .. ( اما نه این شادمهر بلکه شادمهر قدیمی ) و همکاری همین خواننده ها که اسم بردم مثل ابی و معین به علاوه داریوش و گوگوش و بهترینهای داخل ایران مثل عصار و نیما مسیحا و غیره با علیرضاافکاری نشون دهنده اینه که علیرضاافکاری هنرمند بزرگیه که اونا بسیار قبولش دارن ..
و به دوست خوبم ابی حامد که سطح سلیقه و طرز فکرش تو اکثر مسائل با من یکیه هم بگم که مقایسه افکاری با واروژان و بابک بیات و سیاوش قمیشی و فرید زلاند و ... کار بسیار اشتباهیه و درسته اونا تو اون دوران تکرارنشدنی بودن و آثار بسیار موفقی ساختن اما ما باید در مورد زمان حال صحبت کنیم و گذشته تو گذشته باقی مونده و غیرقابل برگشته .. نمیگم تاریخمون رو فراموش کنیم اما بیایم ببینیم الان چی شدیم و چی هستیم و چرا به جای پیشرفت در حال نزول هستیم .. من کوروش کبیر رو دوست دارم اما مهم اینه ببینیم ما الان چی هستیم و به کجا داریم میریم ..من حافظ و سعدی رو دوست دارم اما اردلان سرافراز برام مهم تره و از اون مهم تر برام جوونای با استعدادی مثل یغماگلرویی و حسین غیاثی و روزبه بمانی و بابک صحرایی و غیره هستن چون اینا آینده سازهای شعر هستن و میراثی به اینا رسیده که باید مواظب باشن به همون شکل به دست نسل های آینده برسونن و تو دوران جدید و سالهای اخیر علیرضاافکاری از میراث هنری هنرمندای قدیمی محافظت کرده و آبروی موسیقی ای رو که اونا براش زحمت کشیدن و به اینی که الان هست رسوندن رو حفظ کرده و ازش مراقبت کرده و یه جورایی آبروداری کرده و حتی تو سالهای اخیر درخشان تر از موزیسن های اسطوره مون مثل شماعی زاده و فریدزلاند ظاهر شده و اگر زمان حال اینارو با هم مقایسه کنیم علیرضاافکاری در صدر قرار میگیره .. زمانی موسیقی امانتی بود در اختیار واروژان و بعد شادمهر و الان علیرضاافکاری و باید هنرمندای جدید از اون امانت مراقبت کنن و آبروی موسیقی پارسی رو زیر سوال نبرن .. اما اگه بخوایم کلی بگیم باهات موافقم و موسیقی دهه 70 به قبل دیگه تکرار نمیشه و فکر نمیکنم کسی پیدا شه که مثل اون دوران بتونه شاهکاری خلق کنه و اینم میدونم طرفدار پروپاقرص علیرضاافکاری و شادمهر که جدیدتر از اسطوره هامون هستن هم هستی و فقط نظری دادی و منم نظرمو گفتم و اصلا با نظرت مخالف نیستم ..
nasernew
01-01-2020, 02:21 AM
یکی از دوستان اینجا گفته بود بین افکاری و روزبه اختلاف هست ..
نمیدونم اختلاف بین روزبه بمانی و علیرضاافکاری واقعیه یا نه و انشاالله جفتشون تکذیب کنن و شایعه باشه چون تیم خوبی بودن و با هم پیشرفت کردن و سعیدزمانی هم که یه قسمت از این تیمه با آهنگهای افکاری اوج گرفت و پیشرفت کرد و در کنار هم خیلی موفق هستن و امیدوارم حداقل بین اینا اختلافی پیش نیاد .. این اختلافات موسیقی مارو داغون کرد .. اختلاف شادمهر با بهروز صفاریان .. اختلاف ابی با سیاوش قمیشی .. اختلاف داریوش با فرید زلاند .. و اختلاف پشت اختلاف و این خیلی بده
Hosein333
01-01-2020, 07:16 AM
حالا این ویدیو خواب خوش کی میاد
این اهنگ در حد ویدیو ساختن نیست بنظرم
ebihamed
01-01-2020, 10:36 AM
مشخصه با کار های سابقشون قابل قیاس نیست ولی داریوش بعد البوم دنیای این روزای من موفق ترین کاری که داشت دوباره باز خواهم گشت بودش
حتی یک البوم داد به نام سال صفر ( فکر میکنم بازم مطمئن نیستم ) که باز خوردی رو که باید می داشت نداشتش
گوگوش هم *هستم و نیستم* و *درد من* قابل قبول بودن
دقیقا منظور منم همینه و در مورد همکاری شادمهر با امثال روزبه و افکاری اتفاقا چند سال پیش راجب همکاریش با روزبه صحبت شد ولی
شادمهر بنا به دلایلی نپذیرفت همکاری رو مسلما دلیل نپذیرفتن شادمهر ضعف روزبه که نمیتونه باشه پس میمونه همون دلیلی که شادمهر دوست داره با
کسایی که از خودش پایین ترن و در زمینه ی ترانه هم کمنام ترن کار کنه که بعدها مثلا بگن فلانن شاعر یا آهنگساز رو شادمهر معروف کرد
الان فرضا اگه شادمهر یه کار با افکاری و روزبه بده و اون کار از همه ی کارهای این چند سال شادمهر بیشتر گل کنه مردم میگن بالاخره با افکاری و روزبه شادمهر یه آهنگ خوب داد
و شادمهر دقیقا همینو نمیخاد
ebihamed
01-01-2020, 10:37 AM
این کار هم قراره با صدای علیرضا قربانی بیاد اتود علیرضا قربانی رو من شنیدم
ebihamed
01-01-2020, 11:54 AM
در مورد بحث علیرضاافکاری که اینجا پیش اومده میخوام نظرمو بگم
اینطور که من تو این تاپیک یا شبکه های اجتماعی دیگه متوجه شدم علاقه مشترک طرفدارای شادمهر به علیرضاافکاری و بهروز صفاریان و سیاوش قمیشی تو همشون یکسان بوده و این نشون دهنده سطح بالای سلیقه طرفدارای شادمهره و حتی برعکسش رو میتونم بگم که همه آهنگسازا و خواننده های ایرانی و به غیر از کسایی که به خاطر شادمهر به موزیک علاقه مند شدن حتی قدیمی ها و اسطوره هایی مثل ابی و سیاوش قمیشی و اندی و معین و .. هم طرفدار شادمهرن .. ( اما نه این شادمهر بلکه شادمهر قدیمی ) و همکاری همین خواننده ها که اسم بردم مثل ابی و معین به علاوه داریوش و گوگوش و بهترینهای داخل ایران مثل عصار و نیما مسیحا و غیره با علیرضاافکاری نشون دهنده اینه که علیرضاافکاری هنرمند بزرگیه که اونا بسیار قبولش دارن ..
و به دوست خوبم ابی حامد که سطح سلیقه و طرز فکرش تو اکثر مسائل با من یکیه هم بگم که مقایسه افکاری با واروژان و بابک بیات و سیاوش قمیشی و فرید زلاند و ... کار بسیار اشتباهیه و درسته اونا تو اون دوران تکرارنشدنی بودن و آثار بسیار موفقی ساختن اما ما باید در مورد زمان حال صحبت کنیم و گذشته تو گذشته باقی مونده و غیرقابل برگشته .. نمیگم تاریخمون رو فراموش کنیم اما بیایم ببینیم الان چی شدیم و چی هستیم و چرا به جای پیشرفت در حال نزول هستیم .. من کوروش کبیر رو دوست دارم اما مهم اینه ببینیم ما الان چی هستیم و به کجا داریم میریم ..من حافظ و سعدی رو دوست دارم اما اردلان سرافراز برام مهم تره و از اون مهم تر برام جوونای با استعدادی مثل یغماگلرویی و حسین غیاثی و روزبه بمانی و بابک صحرایی و غیره هستن چون اینا آینده سازهای شعر هستن و میراثی به اینا رسیده که باید مواظب باشن به همون شکل به دست نسل های آینده برسونن و تو دوران جدید و سالهای اخیر علیرضاافکاری از میراث هنری هنرمندای قدیمی محافظت کرده و آبروی موسیقی ای رو که اونا براش زحمت کشیدن و به اینی که الان هست رسوندن رو حفظ کرده و ازش مراقبت کرده و یه جورایی آبروداری کرده و حتی تو سالهای اخیر درخشان تر از موزیسن های اسطوره مون مثل شماعی زاده و فریدزلاند ظاهر شده و اگر زمان حال اینارو با هم مقایسه کنیم علیرضاافکاری در صدر قرار میگیره .. زمانی موسیقی امانتی بود در اختیار واروژان و بعد شادمهر و الان علیرضاافکاری و باید هنرمندای جدید از اون امانت مراقبت کنن و آبروی موسیقی پارسی رو زیر سوال نبرن .. اما اگه بخوایم کلی بگیم باهات موافقم و موسیقی دهه 70 به قبل دیگه تکرار نمیشه و فکر نمیکنم کسی پیدا شه که مثل اون دوران بتونه شاهکاری خلق کنه و اینم میدونم طرفدار پروپاقرص علیرضاافکاری و شادمهر که جدیدتر از اسطوره هامون هستن هم هستی و فقط نظری دادی و منم نظرمو گفتم و اصلا با نظرت مخالف نیستم ..
ناصر جان من توضیحات کامل رو دادم دوستمون گفت مثل افکاری نداشتیم که من گفتم چرا خیلی بزرگتر از افکاری هم داشتیم
اما افکاری بهترین آهنگساز ده سال اخیر ایرانه اصلا واروژان بابک بیات و اینا به کنار آیا افکاری در لول شادمهر دهه 70 و 80 هست؟
به نظرم بهترین جمله اینه که بگیم افکاری بهترین آهنگساز عصر خودشه نه بیشتر ضمن اینکه ناصر جان زمان حال اینا رو با هم مقایسه نکن
یا باید زمان اوجشونو مقایسه کنی یا اینکه صبر کنی بعد اینکه افکاری چهل سال کار کرد و البته اگه دوام آورد کارنامه هاشونو با هم مقایسه کنی
masoud741
01-01-2020, 02:07 PM
حالا این ویدیو خواب خوش کی میاد
این اهنگ در حد ویدیو ساختن نیست بنظرم
تا قبل از تولد شادمهر... من کاری ندارم آهنگش در حد ویدئو ساختن هست یا نه..من کلا مخالف اینم ک ویدئو بعد از پخش آهنگ بیاد چون دیگه جذابیتی نداره
9NIMA1
01-01-2020, 02:19 PM
مو به تنم راست شد!(sm74) همین ورژنِ خودشم بده بیرون راضیم!!
Hosein333
01-01-2020, 04:05 PM
تا قبل از تولد شادمهر... من کاری ندارم آهنگش در حد ویدئو ساختن هست یا نه..من کلا مخالف اینم ک ویدئو بعد از پخش آهنگ بیاد چون دیگه جذابیتی نداره
نمیدونم چرا هزینه میکنه برای این جور ویدیوها البته اگه بشه اسمشو هزینه گذاشت
چرا وقتشو تلف میکنه نمیدونم
چون هیچ ارزشی نداره
فقط میتونه یه مدل خوب معرفی کنه تو ویدیوش
hoohoo
01-01-2020, 05:41 PM
ما آخر نفهمیدیم این موها خودشه یا این رنگیش کرده
ما هم (sm54)
ی جوریه آخه (sm50)
Hosein333
01-02-2020, 03:43 AM
دلم امشب عجیب دموی قلب ساعتی رو خواست
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم (sm127)
GreenWorld
01-02-2020, 08:55 AM
به نظر من که اینطوریه،چون درسته بابک بیات اهنگساز فوق العاده ای بوده،شماعی زاده،جهانبخش پازوکی،،همه درست،اهنگای ماندگار زیادی ساختن ولی خب فکر نمیکنم از نظر تعداد ،این مقدار اهنگ خوب تولید کرده باشن،منظورم نسبت کارای خوبه ساخته شده به تعداد کل کارا،یعنی افکاری تنها کسیه که تا الان از ده تا کاری که ساخته حتما ۹ تاش عالی بودن.منظور من این بود.
GreenWorld
01-02-2020, 09:35 AM
اینکه فوق العادس،فک کنم پارسال دادش،خدا کنه بده به یه خواننده ی خوب یا اینکه خودش بخونه
sibiloo
01-02-2020, 12:13 PM
این با صدای قربانی چی میشه (sm1)(sm25)(sm50)(sm50)
اصن کاش البوم مشترک قربانی و شجریان رو افکاری میساخت (sm128)
Hobbit
01-02-2020, 02:08 PM
دقیقا منظور منم همینه و در مورد همکاری شادمهر با امثال روزبه و افکاری اتفاقا چند سال پیش راجب همکاریش با روزبه صحبت شد ولی
شادمهر بنا به دلایلی نپذیرفت همکاری رو مسلما دلیل نپذیرفتن شادمهر ضعف روزبه که نمیتونه باشه پس میمونه همون دلیلی که شادمهر دوست داره با
کسایی که از خودش پایین ترن و در زمینه ی ترانه هم کمنام ترن کار کنه که بعدها مثلا بگن فلانن شاعر یا آهنگساز رو شادمهر معروف کرد
الان فرضا اگه شادمهر یه کار با افکاری و روزبه بده و اون کار از همه ی کارهای این چند سال شادمهر بیشتر گل کنه مردم میگن بالاخره با افکاری و روزبه شادمهر یه آهنگ خوب داد
و شادمهر دقیقا همینو نمیخاد
حمله اخرت که گفتی شادمهر این رو نمیخواد .... تماما مقصر شادمهر هست که این اتفاق ها افتاده ، اگر سطح همکاری شادمهر با آدم هایی مثل وحید پویان و ایمن و .... اینقدر بالا نبود الان کسی هیچ وقت این جمله رو نمی گفت که شادمهر با افکاری و روزبه یه کار خوب داد ...
نتیجه بی خیالی شادمهر ( حالا هر اسمی که شماها دوست دارید بگذارید ) اینی شده که میبینیم ، تنها کسی هم که میتونه از این شرایط خارج کنه شخص شادمهر هست و بس !!!!
Hobbit
01-03-2020, 10:53 AM
کلیپ خواب خوش به زودی :|
masoud741
01-03-2020, 04:08 PM
موزیک ویدئو خواب خوش دوشنبه ساعت 9شب
9NIMA1
01-03-2020, 05:28 PM
(sm60)
Hosein333
01-03-2020, 07:00 PM
شادمهر علاقه ی زیادی داره تا ویدیوهاش کنار دریا گرفته بشه
گمت کردم
تقدیر
عادت
خواب خوش
تجربه کن
معروف
قلب من
بیا اینجا
علامت سوال
اگه ویدیویی رو جا انداختم بگید
masoud741
01-03-2020, 09:04 PM
فقط اون نهنگا ک دارند پرواز میکنند(sm120)
یکی ب ایمنی بگه تورو چ ب کارگردانی
hoohoo
01-03-2020, 10:05 PM
چرا ویدیو رو جدا پخش می کنه ؟ (sm178)
آهنگ میاد می گذره (sm81)
منتظر آهنگ بعدی ایم
ویدیو آخه ؟ (sm1)
masoud741
01-04-2020, 08:51 AM
چرا ویدیو رو جدا پخش می کنه ؟ (sm178)
آهنگ میاد می گذره (sm81)
منتظر آهنگ بعدی ایم
ویدیو آخه ؟ (sm1)
آهنگ بعدی اسفند میاد
Hosein333
01-04-2020, 07:16 PM
ایشالا که کاره خودش بیاد
masoud741
01-04-2020, 11:18 PM
ایشالا که کاره خودش بیاد
با این اوضاع چشمم آب نمیخوره
Hosein333
01-06-2020, 03:06 PM
امشب ویدیو ساعت ۹ میاد بچه ها ؟؟؟؟
masoud741
01-06-2020, 06:25 PM
امشب ویدیو ساعت ۹ میاد بچه ها ؟؟؟؟
بله
Hosein333
01-06-2020, 09:41 PM
نیومد ببینیم مدلش کیه
بهترین مدل تو موزیک ویدیوی تقدیر بود
عجب چیزی بود لامصب
ویدیو از خود آهنگ هم چرت تره
شادمهر هم باز پا پتیه
پول جمع کنیم فش بخریم براش
9NIMA1
01-06-2020, 10:10 PM
این موزیک ویدیو های چییییپ چیه آخه(sm3)
ebihamed
01-06-2020, 10:20 PM
چرا نهنگه داره عقاب بازی در میاره چرا دست از این سناریوی تکراری توی ویدیوهاش برنمیداره حتی اکت هاش هم شبیه ویدیوی رابطه بود کجاست اون وقتا که موزیک جدیدشو بعد یکسال با ویدیوش میداد بیرون یه ایران حیرت زده میموند شادمهر با این روندش با شیب ملایمی رو به سقوطه و اینو ماها از روی تعصب نمیبینیم و نمیخایم ببینیم اما دیگران بهتر میبینن
mosipush
01-06-2020, 10:26 PM
اینم شانس مایه...(sm81)
sibiloo
01-06-2020, 10:41 PM
چقد همه چی تکراری بود
لوکیشن دریا و صخره و ...
زاویه های فیلمبرداری همینطور
اصلا داستان از چه قرار بود
چقد نا امید کننده بود ویدیو
چقد بی روح بود همه چی
نمیدونم شاید اصن این موقع ویدیو بیرون دادن هم درست نبود و بعیده واسه دیدنش کسی هیجان داشته باشه اصن
همینجوریش که ویدیو چند ماه بعد از انتشار اهنگ بیاد حال نمیده دیگه وقتی اینجوری هم باشه...
چیکار داره میکنه اصن تموم تن ادم میلرزه :))
ebihamed
01-06-2020, 10:47 PM
انقد همه چی بی روح و تکراری به نظر میرسید که انگار آدم هزار بار این ویدیو رو قبلا دیده
Gsshop
01-07-2020, 12:02 AM
بی کیفیت ترین موزیک ویدیو شادمهر
Hosein333
01-07-2020, 01:14 AM
(sm98)
Hosein333
01-07-2020, 02:51 AM
انقدر از ویدیو بد گفتم تو اینستا که بلاک شدم
راستی شما میدونید خودش بلاک میکنه یا ادمین داره
خدا کنه خوده شادمهر بلاک کرده باشه لااقل یکم به فکر بره
Hosein333
01-07-2020, 02:57 AM
اقای ایمنی رو هم ملت مورد لطف قرار دان تو اینستا پست دوم رو بخونید همه ریدن بهش
Hosein333
01-07-2020, 02:57 AM
البته منم ریدم بهش
9NIMA1
01-07-2020, 11:56 AM
البته منم ریدم بهش
می توو(sm59)
Hobbit
01-07-2020, 02:29 PM
به سلامتی حرکت دستاش هم شبیه رپرها شده، اگه این پیشرفت نیست چیه پس؟؟؟؟؟؟؟؟ نهنگ تو هوا بال بال میزنه ، پشمای فرانسیس فورد کاپولا ریخت!!!!!
مرزهای خلاقیت تو این ویدیو جابجا شد ، مرسی به همه عوامل و خسته نباشید
حرفی واقعا ندارم بزنم .... نمیدونم امید داشته باشم این سال های تاریک تموم میشه یا نه ...
به خودت بیا مرد ....
Hosein333
01-07-2020, 02:40 PM
به سلامتی حرکت دستاش هم شبیه رپرها شده، اگه این پیشرفت نیست چیه پس؟؟؟؟؟؟؟؟ نهنگ تو هوا بال بال میزنه ، پشمای فرانسیس فورد کاپولا ریخت!!!!!
مرزهای خلاقیت تو این ویدیو جابجا شد ، مرسی به همه عوامل و خسته نباشید
حرفی واقعا ندارم بزنم .... نمیدونم امید داشته باشم این سال های تاریک تموم میشه یا نه ...
به خودت بیا مرد ....
ای کاش با تیم تجربه گران کار کنه
Hosein333
01-07-2020, 02:41 PM
می توو(sm59)
آفرین
اگه این نهنگ نمیشد باز خیلی بهتر میشد ویدیو
9NIMA1
01-07-2020, 02:44 PM
آفرین
اگه این نهنگ نمیشد باز خیلی بهتر میشد ویدیو
واقعا درک نمیکنم :))))
ebihamed
01-07-2020, 03:40 PM
ای کاش با تیم تجربه گران کار کنه
لااقل کاش ترانه های آرش مهرابی رو میخوند که از این انشاهای بی سر و ته ایمین خیلی سر تر بود و معناگرا تر
Hosein333
01-07-2020, 03:42 PM
لااقل کاش ترانه های آرش مهرابی رو میخوند که از این انشاهای بی سر و ته ایمین خیلی سر تر بود و معناگرا تر
آرش محرابی پیش اینا استاده
9NIMA1
01-07-2020, 04:11 PM
ایمنی کامنتاشو بست :)) خاک بر سرش
masoud741
01-07-2020, 04:14 PM
حرفی واسه گفتن ندارم.من همون دمو را ک دیدم فهمیدم ویدئوش چرت و پرته. .. منو و آقای ایمنی بلاک کرده ولی شماها ک میتونید برید بگید خداوکیلی دیگه واسه شادمهر ویدئو نساز تو همون ترانه را بگی قابل هضم تره
masoud741
01-07-2020, 04:16 PM
ایمنی کامنتاشو بست :)) خاک بر سرش
خودش فهمیده چ گندی زده
masoud741
01-07-2020, 04:16 PM
و در آخر همون حرف تکراری؛ امیدوارم آهنگ بعدی ساخته خودش باشه...
Meh23
01-07-2020, 05:41 PM
شادمهر خدافظی میکرد بهتر بود تا این چرت و پرتارو بده بیرون(sm25) جدی امیدوارم اگه قراره این روند ادامه پیدا کنه شده موقتی هم یه استراحتی به خودش بده. حاضرم 3 سال استراحت کنه و کار نده ولی دیگه همچین چرت و پرتایی با اسمش بیرون نیاد.
Hosein333
01-07-2020, 06:43 PM
و در آخر همون حرف تکراری؛ امیدوارم آهنگ بعدی ساخته خودش باشه...
مسعود من به محرابی و پویان راضی شدم اونا شاخ موزیک هستن جلوی این اقای ایمنی و پارسیان
Hosein333
01-07-2020, 06:43 PM
ببین کارمون به کجا رسیده (sm25)
hoohoo
01-07-2020, 07:43 PM
آهنگ بعدی اسفند میاد
اسفند (sm50)
اگه آهنگ سازی و تنظیم خودش باشه خوبه (sm74)
Hosein333
01-07-2020, 07:52 PM
شادمهر علاقه ی زیادی داره تا ویدیوهاش کنار دریا گرفته بشه
گمت کردم
تقدیر
عادت
خواب خوش
تجربه کن
معروف
قلب من
بیا اینجا
علامت سوال
اگه ویدیویی رو جا انداختم بگید
(sm51)
hoohoo
01-07-2020, 08:13 PM
اون نهنگه چی می گه ؟ (sm81)(sm25)
hoohoo
01-07-2020, 08:14 PM
(sm51)
(sm54)(sm81)
eagles
01-07-2020, 10:43 PM
ایده ی اون نهنگه که پرواز میکنه رو از این آهنگ فوق العاده گرفته
ولی این کجا و آن کجا!!!!!
Blue Whale
البته ویدیوی اورجینال برای یه آهنگ دیگه ست (pstereo by emilie) ولی روی این آهنگ خوب نشسته
eagles
01-07-2020, 10:45 PM
[QUOTE=eagles;891069]ایده ی اون نهنگه که پرواز میکنه رو از این آهنگ فوق العاده گرفته
Blue Whale
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]]
آهنگ فوق العاده ایه
از دست ندین
sibiloo
01-07-2020, 11:16 PM
ایده ی اون نهنگه که پرواز میکنه رو از این آهنگ فوق العاده گرفته
Blue Whale
البته ویدیوی اورجینال برای یه آهنگ دیگه ست (pstereo by emilie) ولی روی این آهنگ خوب نشسته
ببین ایده ، ایده خوبیه
چیز قشنگی بود این نهنگه. حتی با اینکه کپی هست
ولی اخه خیلی بد دراورده . به قول فراستی اصلا در نیومده :))
اصلا بدون هیچ داستان و موضوعی
اصن موضوع اهنگ نمیخوره به این ویدیو
درد اینجاست خودش ترانه سرای این ویدیو هست .
هیشکی اندازه خودش این ترانه و حس و حال رو درک نمیکنه
یعنی خودش موقع نوشتن ترانه این چیزا تو سرش بوده ک نمایشش داده ؟ :))))
اصلا ویدیوش ترکیب چنتا ویدیوی خود شادمهره
ویدیوی رابطه و فقط با تو رو میکس کرده با هم
با همون زوایای فیلمبرداری . با همون لوکیشن ها
و از کپی بودنش ک بگذریم میبینیم واقعا تو همون کپی کردن هم ریده
نود درصد ویدیوی حس خوبیه کپی هست . ولی باز خوب دراورده اونو
این اصن یچیز گنگ و بی روح و عجیبی بود که منتشر کرد :))
ویدیوی معروف رو ببینید یبار . چقد خوبه . چقد خوبه لعنتی . اصن چی تو مغز زیگوراته . ارتباط دختره تو جنگل با اون پسره از پشت تابلوها . کلافگی پسره . تدوین و کات های فوق العاده . اصن واقعا عجیب غریبه این ویدیو . کاش رو یه اهنگ بهتر میذاشت اون ویدیو رو فقط ...
یا ویدیوی فقط با تو اگه اونجوری نمیکردن تصاویر رو و با کیفیت اصلی میومد شااااهکار بود ویدیوش
ما وقتی از اون ویدیو میاییم اینو میبینیم یهو مغزمون حق داره پاره شه :))
biseda
01-08-2020, 12:13 AM
ویدئوی معروف
گمت کردم
انتخاب
مخصوصا معروف که فوق العادس
Changed
01-08-2020, 12:45 AM
(sm98) پیمان چرا بن شده (sm77)(sm88)
Changed
01-08-2020, 12:56 AM
میگم پرواز والها برام آشناس
era istrefi
eagles
01-08-2020, 01:06 AM
ببین ایده ، ایده خوبیه
چیز قشنگی بود این نهنگه. حتی با اینکه کپی هست
ولی اخه خیلی بد دراورده . به قول فراستی اصلا در نیومده :))
اصلا بدون هیچ داستان و موضوعی
اصن موضوع اهنگ نمیخوره به این ویدیو
درد اینجاست خودش ترانه سرای این ویدیو هست .
هیشکی اندازه خودش این ترانه و حس و حال رو درک نمیکنه
یعنی خودش موقع نوشتن ترانه این چیزا تو سرش بوده ک نمایشش داده ؟ :))))
اصلا ویدیوش ترکیب چنتا ویدیوی خود شادمهره
ویدیوی رابطه و فقط با تو رو میکس کرده با هم
با همون زوایای فیلمبرداری . با همون لوکیشن ها
و از کپی بودنش ک بگذریم میبینیم واقعا تو همون کپی کردن هم ریده
نود درصد ویدیوی حس خوبیه کپی هست . ولی باز خوب دراورده اونو
این اصن یچیز گنگ و بی روح و عجیبی بود که منتشر کرد :))
ویدیوی معروف رو ببینید یبار . چقد خوبه . چقد خوبه لعنتی . اصن چی تو مغز زیگوراته . ارتباط دختره تو جنگل با اون پسره از پشت تابلوها . کلافگی پسره . تدوین و کات های فوق العاده . اصن واقعا عجیب غریبه این ویدیو . کاش رو یه اهنگ بهتر میذاشت اون ویدیو رو فقط ...
یا ویدیوی فقط با تو اگه اونجوری نمیکردن تصاویر رو و با کیفیت اصلی میومد شااااهکار بود ویدیوش
ما وقتی از اون ویدیو میاییم اینو میبینیم یهو مغزمون حق داره پاره شه :))
(sm6)(sm6)(sm6)
Hosein333
01-08-2020, 05:17 PM
میگم پرواز والها برام آشناس
era istrefi
بهتر نیست شادمهر با اون مدلی که تو موزیک ویدیوی تقدیر بود کار کنه (sm128)
اسمشو پیدا نکردی علیرضا (sm173)
Changed
01-08-2020, 06:21 PM
بهتر نیست شادمهر با اون مدلی که تو موزیک ویدیوی تقدیر بود کار کنه (sm128)
اسمشو پیدا نکردی علیرضا (sm173)
(sm120)پیدا نمیشه لامصب
Hosein333
01-08-2020, 06:46 PM
(sm120)پیدا نمیشه لامصب
حیف واقعا حیف(sm25)
Hosein333
01-08-2020, 06:52 PM
41719
Hosein333
01-08-2020, 06:53 PM
41720
Hosein333
01-08-2020, 06:54 PM
41721
Hosein333
01-08-2020, 06:57 PM
41722
Hosein333
01-08-2020, 06:58 PM
41723
Hosein333
41724
Hosein333
41725
hoohoo
01-08-2020, 11:58 PM
فقط ک ب مدل نیست (sm2)
مثلا اون بود این نهنگه اوکی می شد ؟ (sm25)(sm172)
sibiloo
01-09-2020, 12:25 AM
اهنگ منزوی رستاک
دقیقه ۲:10 تا ۲:۲۵
چیه اصن
چیکار میکنی اقای زمانی
مغز ادم در میاد از این حجم زیبایی
این چه شاهکاریه پدسگ :)))
Hosein333
01-09-2020, 01:55 AM
فقط ک ب مدل نیست (sm2)
مثلا اون بود این نهنگه اوکی می شد ؟ (sm25)(sm172)
نه اصلا نهنگ قاطی این مسئله نکن
نهنگی که این اقا ساخته هر حا باشه میرینه به کار
9NIMA1
01-09-2020, 05:14 PM
نهنگه شبیه این عکس فوتوشاپاس که خیلی تابلوئه فوتوشاپن :)))
9NIMA1
01-09-2020, 05:20 PM
Amir
امیر جان آلبوم دنیای این روزای من داریوش رو با کیفیت cd واقعی داری؟ آخرین حد کوالیتی :)
entehaa
01-09-2020, 05:53 PM
با دوتا اکانت از ایمن خیلی نرم اونم تو دایرکت انتقاد کردم بخاطر ویدیو درجا زد بلاک کرد. خدا بیامرزه کاشفه این بلاک کردن رو کار اینارو راحت کرده.
entehaa
01-09-2020, 05:56 PM
البته امثال ایمن مقصر نیستن مقصر اصلی خود شادمهره که کارو میده دست اینا ولی معمولا چون ما شادمهرو دوست داریم نمخوایم اونو مقصر بدونیم.
Hosein333
01-09-2020, 06:59 PM
البته امثال ایمن مقصر نیستن مقصر اصلی خود شادمهره که کارو میده دست اینا ولی معمولا چون ما شادمهرو دوست داریم نمخوایم اونو مقصر بدونیم.
پیچ شادمهر هم انتقاد کردم بلاک شدم خودش بلاک میکنه یا ادمین داره رو نمیدونم
ولی کامنتاشو بست فکر کنم خیلیا انتقاد کردن که کامنت هارو بسته بود
خوده شادمهر تا الان متوجه شده که موزیک ویدیو ضعیف بوده
masoud741
01-09-2020, 07:43 PM
موزیک ویدئوی مفتی دیگه بهتر از اینم در نمیاد... البته گفتم بازم میگم اشتباه محضه وقتی آهنگ چندماه اومده ویدئوش را بسازند...ویدئو اگه قراره بیاد باید با خود آهنگ پخش بشه که اون جذابیت را واسه مخاطب داشته باشه
Hosein333
01-09-2020, 07:53 PM
موزیک ویدئوی مفتی دیگه بهتر از اینم در نمیاد... البته گفتم بازم میگم اشتباه محضه وقتی آهنگ چندماه اومده ویدئوش را بسازند...ویدئو اگه قراره بیاد باید با خود آهنگ پخش بشه که اون جذابیت را واسه مخاطب داشته باشه
این ایمنی فکر کرده با این موزیک ویدیو میشه بهترین کارگردان (sm70)
9NIMA1
01-09-2020, 08:10 PM
دمت گرم(sm10)
Flac یا Wav هم هست؟
ebihamed
01-09-2020, 08:50 PM
متاسفانه تا هوادرایی امثال اونایی که توی پیج شادمهر یا فن پیجهای دیگه یا حتی پیج رادیو جوان که ویدیو رو پست گذاشته میرن و از هر کاری تعریف میکنن و تازه یه عده شون فکر میکنن شادمهر هیچوقت اشتباه نمیکنه و همه ی کاراش شاهکاره اوضع به همین منوال خواهد بود فقط دلم به حال هوادارای نسل اولش میسوزه که داریم چه روزایی رو تجربه میکنیم از بهار من و مسافر و دهاتی و پرپرواز و خیالی نیست و آدم فروش و پاپ کورن و تقدیر کم کم به چه روزای افتضاحی رسیدیم شک ندارم هیچکدوم ده سال پیش حتی یه در صد فکر همچین روزایی رو نمیکردیم خنده داره که زمان تجربه کن داشتیم دست و پا میزدیم که به خودش برگرده و الان دیگه اون واسمون دست نیافتنیه میگیم کاش به همون دوران تجربه کن برگرده و به همونم قانعیم
Hosein333
01-09-2020, 11:09 PM
یا خدا باور کردنی نیست
باور میکنید یکی ۲۴ ساعته تو پیج شادمهر هست
من الان ۴ بار بلاک شدم با اکانتهای مختلف
این بار نوشتم متاسفانه ویدیو اقای ایمن خیلی ضعیف بود
رفرش کردم پیامم پاک شد
یعنی کامنت هارو بخونید فقط تعریف و تمجید هستش
خدای من باورنمیکنم اینا از سیاستمدارامون هم کثیف ترن
Hosein333
01-09-2020, 11:10 PM
(sm74)
دیگه امیدی نیست فقط باید به حال روزه شادمهر گریه کرد
ebihamed
01-10-2020, 12:11 AM
الان اگه دقت کنید هیچ فرقی بین کارایی که پارسیان خودش میخونه با اونایی که میده شادمهر نیست مثلا آخرین آهنگش که اسمش همون بهتر که رفتی هست با خواب خوش واقعا در یه حد و اندازه س فکر کنم یکی در میون آهنگاشو با شادمهر تقسیم میکنه
Elenaz
01-10-2020, 09:35 AM
الان اگه دقت کنید هیچ فرقی بین کارایی که پارسیان خودش میخونه با اونایی که میده شادمهر نیست مثلا آخرین آهنگش که اسمش همون بهتر که رفتی هست با خواب خوش واقعا در یه حد و اندازه س فکر کنم یکی در میون آهنگاشو با شادمهر تقسیم میکنه
این نیز بگذرد....
Elenaz
01-10-2020, 09:43 AM
ویدئو متاسفانه خوب نبود
Shadmehr Aghili - Agoosh (Remix)
اینو گوش کنید حرص حواشی رو نخورید ادم میشه شادمهرم(sm50)
این نیز بگذرد....
چن وقت دیگه میگیم کاش دوباره با ایمن و پارسیان کار کنه
Hosein333
01-11-2020, 06:59 AM