توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
edvin242
03-06-2020, 01:55 AM
شما فکر کنید تو یه فستیوال برای جشن یه کشور دیگه هم بگن اقا تو بیا لب بزن برامون :))))))) اسکلن انگار
واقعا چی دیدی تو این اجرا؟؟؟؟خودت داری گول میزنی؟؟؟تقدیر اولش ندیدی چی شد؟؟؟پلی بک به این واضحی؟؟؟من اومدم بگم هنوز میشه به این شادمهر امید داشت واقعا؟؟؟
بعد دوست عزیز میگه به خاطر کرونا کسی نیومده بود؟؟!!!!سوال من اینه تو عربستان با وجود این همه خواننده زن خوش صدا از کشورهای مجاور و عربی طرف مغز خرخورده بیاد اهنگ لیلا گوش بده؟؟؟
edvin242
03-06-2020, 01:56 AM
پاپ کورن کاملا پلی بک خونده شد نوع وکال حتی فرق میکرد قشنگ مشخص بود حتی همون رویای ما آخرش داشت صداشو میکشید تو آهنگ ولی شادمهر پشت پیانو دهنش بسته بود
واقعا میشه به این شادمهر امید داشت؟؟؟باید قبول کنیم دیگه هدفش کلا ی چیز دیگه است..اصلا از فکر تنظیم این صحبت ها به کل باید فاصله بگیریم. فقط هدفش پول و تجارت .
ebihamed
03-06-2020, 02:01 AM
دوستانی که اصرار دارن کارها لایو خونده شده یه بار انصافا اجرای رویای ما رو نگاه کنن آخر
اجرا که صدا رو داره شادمهر میکشه ولی تصویرشو که میبینی دهنش کاملا بسته س بعد هر چی خواستین بگین همه ی بلاهایی که سر هنر شادمهر اومده به خاطر همین حمایتهای الکیه که نه شادمهر آهنگ ضعیف نمیده نه شادمهر پلی بک نمیخونه ولی کاش کمی واقع بین بودیم تا شادمهرم تو کارش کمی جدی تر میشد چه به لحاظ ارائه موزیک چه اجرای استیج
edvin242
03-06-2020, 02:03 AM
دوستانی که اصرار دارن کارها لایو خونده شده یه بار انصافا اجرای رویای ما رو نگاه کنن آخر
اجرا که صدا رو داره شادمهر میکشه ولی تصویرشو که میبینی دهنش کاملا بسته س بعد هر چی خواستین بگین همه ی بلاهایی که سر هنر شادمهر اومده به خاطر همین حمایتهای الکیه که نه شادمهر آهنگ ضعیف نمیده نه شادمهر پلی بک نمیخونه ولی کاش کمی واقع بین بودیم تا شادمهرم تو کارش کمی جدی تر میشد چه به لحاظ ارائه موزیک چه اجرای استیج
به نظرم تقدیر از وسطش لایو اجرا کرد
ebihamed
03-06-2020, 02:12 AM
به نظرم تقدیر از وسطش لایو اجرا کرد
تابلوترین قسمت اجراش همون جاییه که میگم آخر رویای ما
ebihamed
03-06-2020, 02:12 AM
حضور مهران جمالی راد هم تو بند شهرام شب پره جالب بود
edvin242
03-06-2020, 02:35 AM
از همه هم کمتر شادمهر اجرا کرد
تابلوترین قسمت اجراش همون جاییه که میگم آخر رویای ما
همه اهنگا رو قبول دارم که پلی بک بود، رویای ما رو قبول ندارم، اون قسمت رو چند بار دیدم با کمال احترام بات مخالفم
ebihamed
03-06-2020, 02:41 AM
همه اهنگا رو قبول دارم که پلی بک بود، رویای ما رو قبول ندارم، اون قسمت رو چند بار دیدم با کمال احترام بات مخالفم
نظرت کاملا محترمه عزیزم من خودمم اولش تا نرسیده به اون قسمت آخر داشتم میگفتم چه خوب داره لایو میخونه اما چرا باید اون آخرش اونجوری بشه که صداش داره پخش میشه اما دهنش بسته باشه
masoud741
03-06-2020, 02:46 AM
از همه هم کمتر شادمهر اجرا کرد
نه داداش همشون نیم ساعت خوندند فقط تعداد ترانه های شادمهر کمتر از بقیه بود
نظرت کاملا محترمه عزیزم من خودمم اولش تا نرسیده به اون قسمت آخر داشتم میگفتم چه خوب داره لایو میخونه اما چرا باید اون آخرش اونجوری بشه که صداش داره پخش میشه اما دهنش بسته باشه
دقیقا وسط اجراش به جاهایی که میکشه دقت کن، دهنش همون شکلیه، بسته نیست یه حالت خاص داره
در کل که به نظرم گند زد، بدترینش هم تقدیر بود، حد اقل یه نسخه دیگه رو پلی میکرد
تازه فهمیدم کجا رو میگی، حق با توعه، ولی به اجراش نمیومد که پلی بک باشه
ebihamed
03-06-2020, 02:54 AM
دقیقا وسط اجراش به جاهایی که میکشه دقت کن، دهنش همون شکلیه، بسته نیست یه حالت خاص داره
در کل که به نظرم گند زد، بدترینش هم تقدیر بود، حد اقل یه نسخه دیگه رو پلی میکرد
رویای ما همه جاش طبیعی بود جز اون چند ثانیه یآخرش که نمیمیرن دوم رو میکشه دهنش بسته س
Hosein333
03-06-2020, 03:07 AM
چقدر ملت همیشه در صحنه داشتن فحاشی میکردن تو کامنتا
مخصوصا شهرام شب پره رو خیلی مورد عنایت قرار دادن
به نطر من خیلی از ایرانی ها موافق نیستن با اجراهای اینا تو کشوری که آل سعود هستش
خیلی فحش هم به شادمهر میدادن
فکر کنم جمعیت خیلی کم بود که از اونا فیلمی پخش نکردن
nasernew
03-06-2020, 03:34 AM
وقتی از خواننده های خوبی مثل حامی (با اخلاقش کاری ندارم) یا مانی رهنما یا علیرضاعصار و ... سوال میشه چرا کنسرت نمیزارین همیشه تو مصاحبه هاشون میگن که مردم کنسرت رو با کاباره یا مجلس عروسی اشتباه گرفتن و همیشه به کنسرت میرن تا انرژیشونو تخلیه کنن یا برقصن .. شاید یکی از اهداف کنسرت همین شاد کردن و رقصوندن باشه اما هدف اصلی اینه که مردم یک اثر هنری باارزش رو از نزدیک با صدای آکوستیک و با آرامش گوش بدن و با هنرمند مورد علاقه شون ارتباط نزدیک بگیرن .. خواننده ها جزو بهترین های موسیقی ایران بودن اما همشون پیر شدن و به خاطر عدم تمرین صداشون گرفته و جدا از این بیشتر به همون کاباره و مراسم عروسی شبیه بود تا کنسرت و کنسرت های اپرا یا حتی استاد شجریان خودمون و کنسرت های یانی و کیتارو و... که حتی با وجود اینکه بعضی هاشون تو سبک نیوایج یا کلاسیک بی کلام هستن تو دنیا استقبال خوبی ازشون میشه و مردم میرن موسیقی گوش بدن ..
اگه اینا به نمایندگی از ایران رفتن با وجود اینکه یه زمانی ستاره های ایران بودن اما نماینده های خوبی نبودن و بیشتر به درد همین جماعت فارسی زبون و متعصب همون خواننده ها میخورد امیدوارم فردا ابی افتضاح اینارو جبران کنه که با این صدابرداری افتضاح فکر نکنم
کاری ندارم شادمهر لایو خوند یا نه اما اجراهاش کوک و عالی بودن یه سوتی هایی داده شد که میشه ازش چشم پوشی کرد ..
کسایی که مخالف عرب ها هستن و فحاشی میکنن و به اینا میگن وطن فروش مثل اینکه یادشون رفته امارات هم کشور عربیه و عربستان دشمن مردم ایران نیست بلکه دشمن جمهوری اسلامیه و حتی اگه دشمنی بین عربا و یا ایرانیا هم باشه که هست کشور امارات با دعوا سر خلیج عربی یا فارس تو صدر قرار میگیره که با این وجود الان خیلی ها برای اقامت دبی سرودست میشکونن و به سرزمین این عربا سفر میکنن و هدف این کنسرت رفع دشمنی ها و صلح و آزادی بود و حرفای شادمهر و شروع کنسرت با آهنگ رویای ما هم همینارو میرسوند
Hosein333
03-06-2020, 07:06 AM
شادمهر را شادی صدا می زدیم
بدون شک اگر بخواهیم از روز آغاز موسیقی پاپ مجاز داخلی تا به امروز یک نفر را به عنوان تک ستاره موسیقی ایران انتخاب کنیم، آن فرد نمی تواند کسی جز شادمهر عقیلی باشد. اسطوره موسیقی پاپ بعد از انقلاب که تا به امروز فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته، همیشه حرف پشت سرش بوده و هیچ وقت هم تصمیم نداشته خودش وارد این حاشیه ها شود و جوابیه ای برایشان بفرستد.
در خلال گفت و گویی که چند سال پیش با خشایار اعتمادی داشتم حرف هایی متفاوت درباره شادمهر شنیدم. حرف هایی که فارغ از دوستی ها و دشمنی های کاذب با شادمهر عقیلی بود . حرف هایی که به نظر راست بود و صاحب سخنش هم دلیلی برای دروغ گفتن نداشت.
ماجرای دوستی شادمهر و خشایار به سال ها قبل برمی گردد. وقتی هنوز شادمهر مشهور نبوده، وقتی که خشایار و بابک بیات تازه مشغول کار کردن با هم شده بودند. خشایار، شادمهر را در یک جمع موزیسین می بیند و با او آشنا می شود، و چند روز بعد شادمهر به خانه پدری او می آید و از او می خواهد که در زمینه موسیقی با هم کار کنند.
رازهایی که درباره خواننده های ایرانی نمی دانید
خشایار اعتمادی هم این پیشنهاد را قبول می کند و شروع به کار می کنند. فعالیتی که در ابتدا بابک بیات از آن راضی نبوده و اما استعداد و کاربلدی شادمهر، خشایار را وادار به ادامه دادن این فعالیت می کند.
اعتمادی در مصاحبه اش خاطره های زیادی از شادمهر نقل کرد اما جالب ترین آن ها این بوده که در آن زمان شادمهر آنقدر به خانه خشایار اعتمادی می آمده که دیگر مثل یکی از اعضای همان خانواده با او برخورد می کردند. شادمهر را شادی صدا می کردند و شادمهر هم مادر خانواده را خاله خطاب می کرده.
یکی دیگر از خاطرات جذاب اعتمادی ضبط آلبومی در خانه پدری اش بود. آلبومی با صدای شادمهر که بعدها لو رفت و به اسم «آلبوم فریبا» در بازار موسیقی ایران درست به دست می گشت. آلبومی که کیفیت خوبی نداشت اما در آن زمان خیلی گل کرد و هر کسی که آن را گوش کرده بود به دیگر طرفداران شادمهر فخرفروشی می کرد.
این آلبوم در نیم طبقه بالایی خانه پدری خشایار اعتمادی ضبط شده بوده و بیشتر جنبه تمرینی داشته است. در استودیویی که با هزینه خیلی کم و به دست شادمهر و خشایار ساخته شده بود و مکان خوبی برای تمرین هر دو آن ها بوده است. بعدها نتیجه این تمرین های هر روزه آن می شود که اعتمادی نوازندگی ویولن یکی از آهنگ های «آلبوم دلشوره» را به شادمهر می سپارد. همین امر هم کمی باعث دل چرکینی بابک بیات می شود اما هر موزیسینی اعتقاد دارد که شادمهر اگر خواننده و موزیسین خوبی نباشد حتما نوازنده ویولن خوبی است و این خوب بودن را در آلبوم مجوزدار و بی کلام «بهار من» هم ثابت کرده است.
ebihamed
03-06-2020, 11:05 AM
شادمهر را شادی صدا می زدیم
بدون شک اگر بخواهیم از روز آغاز موسیقی پاپ مجاز داخلی تا به امروز یک نفر را به عنوان تک ستاره موسیقی ایران انتخاب کنیم، آن فرد نمی تواند کسی جز شادمهر عقیلی باشد. اسطوره موسیقی پاپ بعد از انقلاب که تا به امروز فراز و فرودهای زیادی را تجربه کرده و مشکلات زیادی را پشت سر گذاشته، همیشه حرف پشت سرش بوده و هیچ وقت هم تصمیم نداشته خودش وارد این حاشیه ها شود و جوابیه ای برایشان بفرستد.
در خلال گفت و گویی که چند سال پیش با خشایار اعتمادی داشتم حرف هایی متفاوت درباره شادمهر شنیدم. حرف هایی که فارغ از دوستی ها و دشمنی های کاذب با شادمهر عقیلی بود . حرف هایی که به نظر راست بود و صاحب سخنش هم دلیلی برای دروغ گفتن نداشت.
ماجرای دوستی شادمهر و خشایار به سال ها قبل برمی گردد. وقتی هنوز شادمهر مشهور نبوده، وقتی که خشایار و بابک بیات تازه مشغول کار کردن با هم شده بودند. خشایار، شادمهر را در یک جمع موزیسین می بیند و با او آشنا می شود، و چند روز بعد شادمهر به خانه پدری او می آید و از او می خواهد که در زمینه موسیقی با هم کار کنند.
رازهایی که درباره خواننده های ایرانی نمی دانید
خشایار اعتمادی هم این پیشنهاد را قبول می کند و شروع به کار می کنند. فعالیتی که در ابتدا بابک بیات از آن راضی نبوده و اما استعداد و کاربلدی شادمهر، خشایار را وادار به ادامه دادن این فعالیت می کند.
اعتمادی در مصاحبه اش خاطره های زیادی از شادمهر نقل کرد اما جالب ترین آن ها این بوده که در آن زمان شادمهر آنقدر به خانه خشایار اعتمادی می آمده که دیگر مثل یکی از اعضای همان خانواده با او برخورد می کردند. شادمهر را شادی صدا می کردند و شادمهر هم مادر خانواده را خاله خطاب می کرده.
یکی دیگر از خاطرات جذاب اعتمادی ضبط آلبومی در خانه پدری اش بود. آلبومی با صدای شادمهر که بعدها لو رفت و به اسم «آلبوم فریبا» در بازار موسیقی ایران درست به دست می گشت. آلبومی که کیفیت خوبی نداشت اما در آن زمان خیلی گل کرد و هر کسی که آن را گوش کرده بود به دیگر طرفداران شادمهر فخرفروشی می کرد.
این آلبوم در نیم طبقه بالایی خانه پدری خشایار اعتمادی ضبط شده بوده و بیشتر جنبه تمرینی داشته است. در استودیویی که با هزینه خیلی کم و به دست شادمهر و خشایار ساخته شده بود و مکان خوبی برای تمرین هر دو آن ها بوده است. بعدها نتیجه این تمرین های هر روزه آن می شود که اعتمادی نوازندگی ویولن یکی از آهنگ های «آلبوم دلشوره» را به شادمهر می سپارد. همین امر هم کمی باعث دل چرکینی بابک بیات می شود اما هر موزیسینی اعتقاد دارد که شادمهر اگر خواننده و موزیسین خوبی نباشد حتما نوازنده ویولن خوبی است و این خوب بودن را در آلبوم مجوزدار و بی کلام «بهار من» هم ثابت کرده است.
البته بابک بیات در یکی از سفرهای خارج از کشورش که مصادف بود با سالهای اول خروج شادمهر از ایران در کانادا به ملاقات شادمهر رفت و این دل چرکینی به اون شدت هیچوقت نبوده اتفاقا بابک بیات استعداد شادمهر رو مورد تایید قرار داده بود همیشه
Elenaz
03-06-2020, 11:39 AM
اگه ممکنه فایل کنسرت رو قرار بدید(sm10)
Parsa8
03-06-2020, 02:27 PM
متاسفانه جایی بودم که دسترسی به نت نداشتم
فقط آخرش از یوتیوب اجرای رویای ما رو دیدم
به نظرم هم تنظیم و هم اجراش خیلی زیبا بود
یه سوتی هایی هم داشت ولی در کل خوب بود و اینکه ضعف تو صدا برداری و حتی تدوین تصویر مشهود بود
امیدوارم روزای بهتری رو از شادمهر ببینیم
و اینکه اختلاف و انزجار مردم از مردم اشتباه هست
و سیاست و تبلیغات علیه هم دیگه حکومت هاست که باعث شده این انزجار به وجود بیاد
Parsa8
03-06-2020, 02:34 PM
داداشم اگه امکانش هست ویدئو کنسرت های دیشب و امشب رو تو سایت بذار (sm127)
A ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])mir
biseda
03-06-2020, 04:37 PM
اولین کنسرت بدی که دیدم از شادمهر همین بود.
از اینکه در عربستان کنسرت داشت از میزان محبوبیت خودش تا حد زیادی کاست.
شادمهر با اینکه جز خواننده های پولداره نمیدونم چرا اینقد حریص شده.
این کنسرت مخصوصا هنگام اجرای تقدیر کلا آدمو نا امید میکنه.
چند ترک آخر مخصوصا برنده کلا آدمو به این فکر میبره که باید از شادمهر قطع امید کرد.
شادمهر واقعا به بی راهه ززده.کلا از مسیر درست خارج شده.
masoud741
03-06-2020, 05:17 PM
همه اونایی ک دارند میگند شادمهر نباید میرفت عربستان و شادمهر پول دوست شده و... خودشون اسم پول ک بیاد دست و پاشون میلرزه... کیه که از پول بدش بیاد؟؟؟ نمیخواد واسه ما تریپ روشن فکری بردارید ... در ضمن شادمهر گفته بود امارات نمیره نه عربستان. .. در ثانی تو عربستان فستیوال موسیقی بدون مرز هست ک اگه دوستان ی کم سواد داشته باشند میفهمند معنی و هدفش چیه و اراجیف نمیگند
biseda
03-06-2020, 05:28 PM
همه اونایی ک دارند میگند شادمهر نباید میرفت عربستان و شادمهر پول دوست شده و... خودشون اسم پول ک بیاد دست و پاشون میلرزه... کیه که از پول بدش بیاد؟؟؟ نمیخواد واسه ما تریپ روشن فکری بردارید ... در ضمن شادمهر گفته بود امارات نمیره نه عربستان. .. در ثانی تو عربستان فستیوال موسیقی بدون مرز هست ک اگه دوستان ی کم سواد داشته باشند میفهمند معنی و هدفش چیه و اراجیف نمیگند
مشتی تعصب کورکورانه تا کی؟
هیچکس از پول بدش نمیاد اما ن شادمهری که اونقد به پول رسیده که هفت جد و ابادشم خرج کنن تموم نمیشه.
موسیقی بدون مرز فقط ی توجیحه.شادمهر با اون همه ابهت باید بره ی همچین کنسرتی بذاره خالی از جماعت اونم تو همچین کشوری.
همه اینجا شادمهری هستن اما تو خیلی دیگه کورکورانه داری ازش حمایت میکنی.شادمهر خدا نیست.
کسی که داره راه رو اشتباه میره باید گفت
masoud741
03-06-2020, 07:06 PM
مشتی تعصب کورکورانه تا کی؟
هیچکس از پول بدش نمیاد اما ن شادمهری که اونقد به پول رسیده که هفت جد و ابادشم خرج کنن تموم نمیشه.
موسیقی بدون مرز فقط ی توجیحه.شادمهر با اون همه ابهت باید بره ی همچین کنسرتی بذاره خالی از جماعت اونم تو همچین کشوری.
همه اینجا شادمهری هستن اما تو خیلی دیگه کورکورانه داری ازش حمایت میکنی.شادمهر خدا نیست.
کسی که داره راه رو اشتباه میره باید گفت
چی میگی؟؟کلی خواننده تو اون فستیوالند مگه فقط شادمهر اونجا بوده؟؟ غیر از اون خواننده های خارجی ابی و اندی و... هم هستند اونا چی اوناهم گداگشنه هستند یا پولدار؟؟؟ من از این کنسرت نه حمایت کردم نه کوبوندمش فقط گفتم اگه آدم سواد داشته باشه از شعار اون فستیوال میفهمه هدف چیه...در ضمن اگه هرکی پولداره دیگه نباید کار کنه؟؟؟ اصلا شما از کجا میدونی شادمهر آنقدر پول داره ک هفت جد و آبادشم بخورند تموم نمیشه؟؟؟ جوری حرف میزنی انگار داداششی
darkmlu
03-06-2020, 07:20 PM
همون اجرای رویای ما کلی حرف داشت
hoohoo
03-06-2020, 07:20 PM
آقا واسه من چند وقته سواله شادمهر عمدا موهاشو این رنگی کرده یا همینجوری هست
واسه منم (sm37)
hoohoo
03-06-2020, 07:21 PM
کسی ویدیو رو داره ؟
biseda
03-06-2020, 09:16 PM
چی میگی؟؟کلی خواننده تو اون فستیوالند مگه فقط شادمهر اونجا بوده؟؟ غیر از اون خواننده های خارجی ابی و اندی و... هم هستند اونا چی اوناهم گداگشنه هستند یا پولدار؟؟؟ من از این کنسرت نه حمایت کردم نه کوبوندمش فقط گفتم اگه آدم سواد داشته باشه از شعار اون فستیوال میفهمه هدف چیه...در ضمن اگه هرکی پولداره دیگه نباید کار کنه؟؟؟ اصلا شما از کجا میدونی شادمهر آنقدر پول داره ک هفت جد و آبادشم بخورند تموم نمیشه؟؟؟ جوری حرف میزنی انگار داداششی
من فقط درباره شادمهر حرف میزنم ن ابی که پول باشه اونم هست.همین چیزها شادمهرو خاص کرد.کم مصاحبه کردن هاش.هر حا کنسرت نذاشتناش....الان چی؟
تو که شادمهر هرکاری کنه بهبه چهه چهه میکنی.بعد چند وقت آهنگش دلتو میزنه میای میگی به امید روزای بهتر و خودش بسازه و فلان..نمیدونم پویان از قربانپور بهتره اونیکی از سینا پارسیان.آخرش که چی؟میدوننم خود شادمهر دیگه دلش نمیخواد بسازه.از تمام کامنت هاتم میدونم خیلی بیش از ما روش تعصب داری ولی برادر من قبول کن شادمهر خیلی وقته راه رو داره اشتباه میره.در ضمن نظر تو هم برام محترمه.حتما میگی فستیواله همه بودن حتما تو درست میگی.من اشتباه کردم و ازت عذر میخوام.ایشالله شادمهر اینقدپول دربیاره که حسابش از دست خودش دربره.
entehaa
03-06-2020, 09:23 PM
تنظیم جدید رویای من عالی بود. حواشی رو ولش کنید
nasernew
03-06-2020, 10:58 PM
موزیک باران هم این کنسرت رو برای دانلود گذاشته .. نوشته کنسرت شادمهر عقیلی ولی فکر کنم کامل باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/
nasernew
03-06-2020, 11:08 PM
من مشکلم با این نیست که چرا تو عربستان اجرا کرده .. شما تحت تاثیر رسانه های جمهوری اسلامی مثل فارس و ایرنا و .... قرار گرفتین .. اونا آمریکا رو دشمن ایران میدونن و همه این خواننده ها از آمریکا اومدن و اگه قراره دشمن ما یا وطن فروش باشن پس با زندگی تو آمریکا دشمنیشون رو ثابت کردن و حتی اسراییل که هایده یا امید و خیلی های دیگه تو اسراییل کنسرت برگزار کردن .. این دشمن تراشی ها و اینکه کی دشمن ماست رو حاکمین عربستان و امارات یا ایران میگن .. مردم فارغ از رنگ پوست و نژاد و زبون همشون ساکن کشوری مشترک به نام کره زمین هستن و این مرزگزاری ها و خط کشی ها معنی نمیده و من اگه آهنگ انگلیسی یا عربی یا ترکی و یونانی رو با اینکه شاید زبون بعضیاشون رو بلد نباشم گوش میدم و به قول شادمهر موسیقی زبان مشترک همه مملکت هاست .. در ضمن اینو اضافه کنم بزرگترین دشمن ما ایرانیا در همین مملکت و با زبون فارسی زندگی میکنن که به ما حکومت میکنن و اگه اینا خیلی دوست داشتن که هنرمندامون تو عربستان کنسرت اجرا نکنن شرایطی محیا میکردن که بتونن تو ایران کنسرت بزارن نه اینکه امثال شادمهر رو فراری بدن و ... به خواننده های درپیت مجوز بدن
کنسرتش زیاد خوب نبود و میتونست بهتر باشه اما من به غیر از قطعه تقدیر با اون صداگزاری ضعیف و اکوی بی معنی بقیشو پسندیدم .. به جای این حواشی کاش میشد فقط رو این تمرکز کنیم که کاش شعرای قوی میخوند و همونقدر که از نظر تکنیکی هنرمند بزرگیه از نظر احساسی هم مثل قدیما قوی بشه و آهنگای با احساس و ماندگار بسازه و آبروریزی نکنه و در کل تنبلی رو بزاره کنار و خودش آهنگاشو بسازه
peyman.2012
03-06-2020, 11:34 PM
رویای من (sm2)
ebihamed
03-07-2020, 12:24 AM
آهنگ دکتر از ساسی بعد از دو روز با 4 میلیون بازدید رکوردها رو جابجا کرده درست مث جنتلمن که اونم در زمان خودش رکورد زد حالا اینجاست که میفهمیم آمار دانلود و بازدید یه آهنگ هیچ مدرک و دلیلی بر قوی بودن اون أهنگ نداره که اگه اینطوره ساسی اسطوره ی موسیقی ماست پس 😂😂😂
Hosein333
03-07-2020, 01:17 AM
آهنگ دکتر از ساسی بعد از دو روز با 4 میلیون بازدید رکوردها رو جابجا کرده درست مث جنتلمن که اونم در زمان خودش رکورد زد حالا اینجاست که میفهمیم آمار دانلود و بازدید یه آهنگ هیچ مدرک و دلیلی بر قوی بودن اون أهنگ نداره که اگه اینطوره ساسی اسطوره ی موسیقی ماست پس ������������������
متاسفانه باید بگم که موسیقی ما داره عوض میشه و گوش مردم همهمینطور
و بعد چندین سال ساسی مانکن میشه پادشاه موسیقی ایران
زمانی که نسل ما دیگه موسیق گوش نده
بچه های الان و حتی جوونای الان هم عاشق این نوع موسیقی میشن
رفته رفته انسانهای کمی موسیقی رو درک میکنن و موزیک زیبا رو تشخیص میدن
hoohoo
03-07-2020, 01:38 AM
متاسفانه باید بگم که موسیقی ما داره عوض میشه و گوش مردم همهمینطور
و بعد چندین سال ساسی مانکن میشه پادشاه موسیقی ایران
زمانی که نسل ما دیگه موسیق گوش نده
بچه های الان و حتی جوونای الان هم عاشق این نوع موسیقی میشن
رفته رفته انسانهای کمی موسیقی رو درک میکنن و موزیک زیبا رو تشخیص میدن
خواننده ی مورد علاقه م داریوشُ ابی و هاااایده و سیاوش و ..... اینا نیست
ولی هنوزم می تونم تشخیص بدم ک اینا خوبن (sm50)
sibiloo
03-07-2020, 02:32 AM
حس بحث کردن نیست چون نظر هیشکی عوض نمیشه و ادامه دادنش هم بی فایدست
فقط ادم لذت میبره از این همه متفاوت بودن دوستان
فقط شما هوادارید و فقط شما میفهمید
این حس هوادار«تر» جدیدا خیلی مد شده . تو فوتبالم همینه
چی میشه که فکر میکنید شما هوادارتر هستید و دلسوزتر مثلا ؟
نه شادمهر نه هیچکس دیگه بت نیست واس من یکی حداقل
همین اهنگ اخرش برید نظرا رو بخونید . اولین نفر خودم گفتم که ریده
سر اهنگ تو بی من هم همینطور
کار بد باشه میاییم میگیم بده و خوبم باشه میگیم خوب
کنسرتاش رو میگم سالنایی که اجرا میذاره مزخرفه
پس از این فاز ما میفهمیم ما هوادارتریم و شما نمیفهمید بیایید بیرون
فستیوال تو یه کشور بوده و ازش دعوت شده . چرا نره ؟ واقعا چرا نره ؟
یکی از دوستان میگه از محبوبیتش کم شد
این چه حرفیه اخه ؟ چرا باید کم بشه ؟
اگه بحث دشمنی با عربستانه که ما هیچ مشکلی نداریم با عربستان . نه عربستان بلکه کل کشورای دیگه . حتی همون موقع که به عربا میگفت ما ایرانیا از شما سرتریم تو پیجش ریدم بهش به خاطر این حرف
شما اگه مشکلی دارید لیست کشورایی که دوست داری رو بنویس بده بهش بره اونجاها کنسرت بذاره تا شما دوست داشته باشید
اگه عربستان بده پس محل زندگیش که امریکاست دیگه هیچی کلا
بعدشم رفت تو خود کشور عربستان از صلح خوند . از صلح جهانی . رویای مایی رو خوند که توش میگه دنیایی که بمب و موشک نمیسازه...
اتفاقا همونایی که با عربستان مشکل دارن باید برن ازش تقدیر کنن به خاطر اجرای این اهنگ تو خاک عربستان
همینایی که ادعای وطن پرستی دارن یدونشون جرات ندارن برن تو خاک عربستان این حرفو بزنن
از یه طرف دیگه نگاه کنیم یارو رفته پول گرفته ازشون . اگه این از محبوبیت کم میکنه پس حاجی ای که میره عربستان کلی پول میریزه تو جیب عربستان دیگه مرتد هست باید اعدام شه
تقدیر پلی بک بود
اخر اهنگ رویای مارو پلی بک بود
یه تیکه وسط اهنگ محال پلی بک بود
یک سوم ابتدایی قلب من هم پلی بک بود
بیخیال بابا
صد تا خواننده دعوت شدن و میخونن
مسخره شادمهر نیستن که دعوتش کنن و بگن بیا لب بزن واسمون و ادای ساز زدن در بیار
امشب اجرای ارش هم تقریبا همش زیرصدا داشت
حتما ارش هم با کلی جشن و مراسم و فستیوال هم نمیفهمه داره چیکار میکنه و لایو نمیخونه
اونا که تو سالنن نمیفهمن . این همه این یکی دوسال اجرا داشته هیشکی نفهمیده . یارو تو کنسرت میگه من فن ابی هستم و فکر نمیکردم شادمهر همچین اجرایی داشته باشه
بعد شما اینجا دیدید و حکمم صادر کردید :)))))
کار درستو خودش میکنه که به این حرفای خاله زنکی اهمیت نمیده
ebihamed
03-07-2020, 02:43 AM
آرش هم وحشتناک پلی بک کرد ولی دم ابی گرم که با وجود پیری تو صداش همه ی آهنگاشو که خیلی هم چه به لحاظ اجرا چه شعر سخت هستن رو کاملا لایو خوند
nasernew
03-07-2020, 02:59 AM
اگه ساسی رو فاکتور بگیریم برنامه امشب از دیشب قوی تر و بهتر بود و صدابرداری و نورپردازی و فیلمبرداری همشون از دیشب قوی تر بودن .. آرش هم که بیشتر آهنگاش پلی بک بودن جدا از سلیقه خودم چون اهنگاش اینترنشنال و بین المللی هستن و تقریبا همه شنیدن و خارجی ها هم گوش میدن خیلی ازش استقبال شد و واقعا ترکوند .. ابی هم همونطور که دیروز گفتم و انتظار داشتم افتضاح دیروز و شست و برد .. برنامه شادمهرم خارج از حواشی پلی بک و سوتی های کوچیکش دوست داشتم فقط کاش تو اهنگ تقدیر اینقدر اکو نمیدادن تا صداش دوتایی شنیده نشه و صدای موزیک و خواننده مچ نبود و از عربستان هم بیشتر از این انتظار نمیره .. به نظرم باید فقط شادمهر و آرش و ابی برنامه اجرا میکردن و نماینده های خوبی برای ایران بودن و با اینکه اصلا و ابدا مخالف اندی و .. نیستم و همشون رو به عنوان استارهای ایرانی قبول دارم و به غیر از ساسی بقیشون تو موسیقی چند تا پیراهن پاره کردن و با تجربه ان اما این سه تا بهتر بودن مخصوصا شادمهر و ابی که کاش مثل سالای پیش با هم اجرا میکردن ( شاید من زیاد شیش و هشت دوست ندارم و سلیقه است ) ولی من شادمهر و ابی رو بیشتر دوست داشتم و آرشم خیلی پرانرژی بود ..
Hosein333
03-07-2020, 12:06 PM
خواننده ی مورد علاقه م داریوشُ ابی و هاااایده و سیاوش و ..... اینا نیست
ولی هنوزم می تونم تشخیص بدم ک اینا خوبن (sm50)
افرادی مثل من و شما رفتته رفته خیلی کم میشن
hoohoo
03-07-2020, 07:04 PM
افرادی مثل من و شما رفتته رفته خیلی کم میشن
داریم منقرص می شیم (sm50)
Hosein333
03-07-2020, 07:47 PM
داریم منقرص می شیم (sm50)
(sm81)
hoohoo
03-07-2020, 10:03 PM
(sm81)
(sm36)
Hosein333
03-07-2020, 10:54 PM
(sm36)
نوکرتم (sm19)
تنظیم جدید رویای ما(sm19)
اون تیکه ام از رویای ما که داره صدای شادمهر پخش میشه و دهن شادمهر بسته اس واسه ناهماهنگی دوربین با صداس که اگر دقت کنید حتی وقتی درامر هم داره میزنه این اتفاق میفته چند باری
Changed
03-08-2020, 12:16 AM
پاپ کورن کاملا پلی بک خونده شد نوع وکال حتی فرق میکرد قشنگ مشخص بود حتی همون رویای ما آخرش داشت صداشو میکشید تو آهنگ ولی شادمهر پشت پیانو دهنش بسته بود
درسته
Changed
03-08-2020, 12:22 AM
باورم نمیشه بعد از افتضاحی که سر تقدیر داشت هنوز فک میکنی لایو میخونه
کاملا افتضاح بود (sm1)
hoohoo
03-08-2020, 12:24 AM
(sm98)
ک ب این روووز افتااادیم (sm25)(sm54)
nasernew
03-08-2020, 02:07 AM
علیرضا امیرقاسمی هم با وجود رفاقت و صمیمت با اندی و شهرام شب پره و لیلا و ... تو برنامه امروز گفت اجرای هیچکدوم از خواننده ها لایو نبود .. من فکر کنم نیمه لایو بوده یه ذره بوده و یه ذره نبوده .. من که گیج شدم حودم فهمیدم لایو نبود اما ...بیخیال اصلا مهم نیست مهم اینه اجراها بعضیاشون واقعا خوب بود (تاکید میکنم بعضیاشون چون در مقایسه با کنسرت های دیگه شون حرفی برای گفتن نداشت ) در کل خوب بود (sm50)
peyman.2012
03-08-2020, 04:22 AM
علیرضا امیرقاسمی هم با وجود رفاقت و صمیمت با اندی و شهرام شب پره و لیلا و ... تو برنامه امروز گفت اجرای هیچکدوم از خواننده ها لایو نبود .. من فکر کنم نیمه لایو بوده یه ذره بوده و یه ذره نبوده .. من که گیج شدم حودم فهمیدم لایو نبود اما ...بیخیال اصلا مهم نیست مهم اینه اجراها بعضیاشون واقعا خوب بود (تاکید میکنم بعضیاشون چون در مقایسه با کنسرت های دیگه شون حرفی برای گفتن نداشت ) در کل خوب بود (sm50)
شبپره و لیلا انصافا زنده بود بابا پلی بک که اینطوری نیست (sm54)(sm54)
اره واضح نفس کم میوردن
nasernew
03-08-2020, 12:41 PM
منم سر همون گیج شدم .. (sm98)
حتی تو شادمهر نحوه نواختن درامز با صدا یکی بود .. چقدر خوب هماهنگ بودن و چه نمایش خوبی .. اگه لایو نباشه هنرپیشه های خوبی بودن .. اینطوری فکر کنم نود درصد کنسرتهای برج میلاد پلی بک باشه .. شادمهر نتونه لایو بخونه اونوقت پازل باند بتونه؟ یا اگه اجرای ساسی لایو بوده و واسه شادمهر نبوده یعنی ساسی زنده خون تره ؟ اگه قراره لایو باشه باید واسه همه بشه و اگه قرار نیست باشه باید واسه هیشکی نباشه .. مثلا بری سی دی خودتو بدی و بگی بقیه رو بیخیال ولی من خودم تکی میخوام پلی بک برم .. اونوقت اونا میگن پول گرفتی لایو بخونی بعد بگه همینیه که هست و مسئول برگزاری تو رودرواسی بمونه ..جالبه به عوامل عرب فستیوال بگی این آهنگهارو پخش کن که ما روش نمایش بازی کنیم و شما هم در ازای دلارهای زیادی که دادین به جای کنسرت ،، تئاتر تماشا میکنید و اونام میگن باشه و اون پولی که برای برگزاری کنسرت گرفتن و بخورن و یه لیوان آب روش ..پس آخه اینم شد فستیوال ؟ یه دفعه ای نوازنده هارو نمیاوردن و اجرای ورژن اصلی استودیو رو میذاشتن و از یه طرف صدای موزیک با خواننده مچ نبود و با هم میکس نبودن .. فکر کنم بعضی جاها موزیک لایو بود و فقط صدای خواننده پلی بک میشد و بعضی جاها موزیک پلی بک بود و صدای خواننده لایو بود واسه همین از اصطلاح نیمچه لایو استفاده کردم .. کلا خیلی گیج کننده بود .. بیخیال .. به قول خودم مهم کوک خوندن و زیبا اجرا کردن آهنگهاست ..
ebihamed
03-08-2020, 01:24 PM
منم سر همون گیج شدم .. (sm98)
حتی تو شادمهر نحوه نواختن درامز با صدا یکی بود .. چقدر خوب هماهنگ بودن و چه نمایش خوبی .. اگه لایو نباشه هنرپیشه های خوبی بودن .. اینطوری فکر کنم نود درصد کنسرتهای برج میلاد پلی بک باشه .. شادمهر نتونه لایو بخونه اونوقت پازل باند بتونه؟ یا اگه اجرای ساسی لایو بوده و واسه شادمهر نبوده یعنی ساسی زنده خون تره ؟ اگه قراره لایو باشه باید واسه همه بشه و اگه قرار نیست باشه باید واسه هیشکی نباشه .. مثلا بری سی دی خودتو بدی و بگی بقیه رو بیخیال ولی من خودم تکی میخوام پلی بک برم .. اونوقت اونا میگن پول گرفتی لایو بخونی بعد بگه همینیه که هست و مسئول برگزاری تو رودرواسی بمونه ..جالبه به عوامل عرب فستیوال بگی این آهنگهارو پخش کن که ما روش نمایش بازی کنیم و شما هم در ازای دلارهای زیادی که دادین به جای کنسرت ،، تئاتر تماشا میکنید و اونام میگن باشه و اون پولی که برای برگزاری کنسرت گرفتن و بخورن و یه لیوان آب روش ..پس آخه اینم شد فستیوال ؟ یه دفعه ای نوازنده هارو نمیاوردن و اجرای ورژن اصلی استودیو رو میذاشتن و از یه طرف صدای موزیک با خواننده مچ نبود و با هم میکس نبودن .. فکر کنم بعضی جاها موزیک لایو بود و فقط صدای خواننده پلی بک میشد و بعضی جاها موزیک پلی بک بود و صدای خواننده لایو بود واسه همین از اصطلاح نیمچه لایو استفاده کردم .. کلا خیلی گیج کننده بود .. بیخیال .. به قول خودم مهم کوک خوندن و زیبا اجرا کردن آهنگهاست ..
ناصر جان اگه امیرقاسمی همچین حرفی زده خوب اشتباه کرده مثلا شهرام شب پره بنده خدا اگه میخاست پلی بک کنه خوب لااقل با وکالهای بهتری لب میزد نه صدایی که همش میگرفت یا نفسش کم میومد به نظر من در بین همه ی خواننده هایی که اجرا کردن آرش با قاطعیت کاملا پلی بک خوند شادمهر نصف کارا رو پلی بک خوند خصوصا اجرای پاپ کورن و حتی ویولنش به جز اون ویولنی که وسطش بداهه زد و بقیه کاملا زنده خوندن اینکه ساسی زنده میخونه ولی شادمهر نه به تنبلی شادمهر برمیگرده نه توانایی ساسی چون شادمهر تا همین شش سال پیش کاملا زنده میخوند و مینواخت من در بین همه ی اینایی که اجرا کردن به لحاظ توانایی ابی رو پسندیدم چون کارایی که ابی خوند اکثرشون کارای سخت به لحاظ گام و شعر هستن به لحاظ سرگرم کنندگی بخام بگم آرش رو میگم چون انصافا از همه بیشتر به کسایی که تو سالن بودن هیجان داد تو نصاویرم کاملا مشخص بود
hoohoo
03-08-2020, 07:09 PM
ممکنه تو ویدیو صدا و تصویر هماهنگ نباشه ها (sm50)
جاهای دیگه م اتفاق می افته (sm54)
البته من ندیدم ویدیو رو (sm37)
البته ی تیکه شو ک دیدم
اگه واقعا اگه لایو نیس
احتیاجی ب اون تلاش کردن تو خوندن نیست (sm50)
entehaa
03-08-2020, 10:05 PM
اهنگ جدید سینا پارسیان گیتار اولش خیلی آشناس تو یه آهنگی شنیدم کسی میدونه مال کدوم آهنگه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
hoohoo
03-08-2020, 11:42 PM
اهنگ جدید سینا پارسیان گیتار اولش خیلی آشناس تو یه آهنگی شنیدم کسی میدونه مال کدوم آهنگه؟
چ فکری می کنن اینا آخه ؟ (sm81)
nasernew
03-09-2020, 12:32 AM
ناصر جان اگه امیرقاسمی همچین حرفی زده خوب اشتباه کرده مثلا شهرام شب پره بنده خدا اگه میخاست پلی بک کنه خوب لااقل با وکالهای بهتری لب میزد نه صدایی که همش میگرفت یا نفسش کم میومد به نظر من در بین همه ی خواننده هایی که اجرا کردن آرش با قاطعیت کاملا پلی بک خوند شادمهر نصف کارا رو پلی بک خوند خصوصا اجرای پاپ کورن و حتی ویولنش به جز اون ویولنی که وسطش بداهه زد و بقیه کاملا زنده خوندن اینکه ساسی زنده میخونه ولی شادمهر نه به تنبلی شادمهر برمیگرده نه توانایی ساسی چون شادمهر تا همین شش سال پیش کاملا زنده میخوند و مینواخت من در بین همه ی اینایی که اجرا کردن به لحاظ توانایی ابی رو پسندیدم چون کارایی که ابی خوند اکثرشون کارای سخت به لحاظ گام و شعر هستن به لحاظ سرگرم کنندگی بخام بگم آرش رو میگم چون انصافا از همه بیشتر به کسایی که تو سالن بودن هیجان داد تو نصاویرم کاملا مشخص بود
حالا شاید امیرقاسمی از روی غرزورزی گفته چون تو زمینه موسیقی حداقل از ما باتجربه تره و برنامه گزار قدیمیه و صددرصد از روی نادانی نبوده و حسادتا اینا هم دخیله .. چون شادمهر و ابی و آرش و حتی شهرام که زمانی مجری طپش بود دیگه براش کنسرت احرا نمیکنن .. ساسی و اندی و لیلارو هم بعدا از دلشون در میاره .. مثلا به اینکه پویا به ساسی گفته حرومزاده واکنش نشون داد که توام بی ادبی که این حرفارو میزنی چون ساسی پای ثابت کنسرت های امیرقاسمی شده .. دیگه خودمون اینقدر از موزیک حالیمون میشه که به این نظرات توجه نکنیم .. منم کاملا با هر چی گفتی موافقم .. گرفتن صدای شهرام و نفس نفس زدن ها ابی موقع صحبت کردن یا عرق های لیلا و ... جنس موزیکم میشه شناخت که لایو هست یا نه .. به هر حال منم رو همون نظرم که برنامه اش نیمچه لایو بود معتقدم چون یه ذره لایو بود و یه ذره پلی بک .. به هر حال خواننده ها خوب بودن و کنسرت بد و خیلی از شرایط دست به دست هم داد تا همه چی داغون به نظر بیاد .. عربا میخواستن بگن ایرانیا اینکاره نیستن وگرنه با پرداخت اونهمه پول میتونست مانع اجرای پلی بک بشه یا کیفیت و صدای موزیک و خواننده رو مچ میکس کنه یا اکوی بی ربط نده ..
nasernew
03-09-2020, 12:39 AM
شنیدم امین هم با سیناپارسیان به اختلاف خورده و چون رابط بینشون آمین بوده باید منتظر قطع همکاری سیناپارسیان و شنیدن ملودی ها و آهنگسازی های خود امین واسه شادمهر باشیم .. سینا صداش خوبه اما آهنگساز نیست و هزاربار بهش پیشنهاد دادم اهنگسازتو عوض کن که گوش نداد .. امروزم امین گلایه میکرد کسی موزیک ویدیوی خواب خوش رو درک نکرد و من برای مردم متاسفم و از این حرفا که بهش گفتم جلوه های ویژه و نهنگش اگه پیام خاصی داشته خوب بود اما قاب بندی و تدوین و رنگ ضعیف بودن و مشکل ما نهنگ پرده نیست...
nasernew
03-09-2020, 01:05 AM
حالا نظر نهایی من اینه که مهم نیست برنامه شادمهر لایو بود یا پلی بک .. من فقط از سوتی ها ناراحت شدم یا از اینکه اولین بار بود اجرای زنده شادمهر میخواست زنده پخش شه و میلیون ها نفر ببینن کاش سوتی ها کمتر بود .. یا از این ناراحتم که موهاش سفید شده ( موهای سفید نشونه پیری نیست ) اما دل آدم میگیره که میبینه شادمهرم داره پیر میشه .. ابی پیر شده و معلوم نیست چند سال دیگه عمر کنه و باعث نگرانیه همچین اسطوره ای رو از دست بدیم .. وقتی سن و سالم کم بود شادمهرم سنی نداشت و منم دارم با اون پیر میشم و یاد نوارکاست های مسافر و دهاتی و انتظاری که برای ادم و حوا میکشیدم تا مجاز بیاد و یاد همه اینا میفتم و اونهمه خاطراتی که با هم داشتیم و دوران خوبی که سپری کردیم و اینکه عمرها چه زود میگذره و زمان چه با سرعت در حال پیشرویه و کاش شادمهر تو اوج خداحافظی کنه و دیگه اهنگهای ضعیف نخونه یا جاهای غیرمعتبر کنسرت نزاره یا حداقل لایو بخونه چون این اعتبار رو یک شبه به دست نیاورده ک یک شبه از دست بده .. نگرانی های من اینهاست وگرنه گور بابای بن سلمان و اجرای زنده و به همین پلی بک اگه خوب اجرا و پخش بشه راضی ام ولی کاش شادمهر به خودش بیاد و سوتی ها و اشتباهاتش رو کم کنه
masoud741
03-09-2020, 01:09 AM
شنیدم امین هم با سیناپارسیان به اختلاف خورده و چون رابط بینشون آمین بوده باید منتظر قطع همکاری سیناپارسیان و شنیدن ملودی ها و آهنگسازی های خود امین واسه شادمهر باشیم .. سینا صداش خوبه اما آهنگساز نیست و هزاربار بهش پیشنهاد دادم اهنگسازتو عوض کن که گوش نداد .. امروزم امین گلایه میکرد کسی موزیک ویدیوی خواب خوش رو درک نکرد و من برای مردم متاسفم و از این حرفا که بهش گفتم جلوه های ویژه و نهنگش اگه پیام خاصی داشته خوب بود اما قاب بندی و تدوین و رنگ ضعیف بودن و مشکل ما نهنگ پرده نیست...
سینا پارسیان خیلی آشغاله... با اسم شادمهر معروف شد ولی حالا هی دم از چاووشی میزنه
nasernew
03-09-2020, 01:15 AM
سینا پارسیان خیلی آشغاله... با اسم شادمهر معروف شد ولی حالا هی دم از چاووشی میزنه
احتمالا شادمهر قرار نیست باهاش همکاری کنه تو ذوقش خورده .. با اینکه صداشو دوست دارم اما اگه ببینم به شادمهر توهین میکنه دیگه آهنگاشو گوش نمیدم .. اگه چاووشی هم عقلشو از دست بده و اهنگاشو بده این پسره بسازه بهتره خودشو بندازه زیر کامیون چون فاتحه اش خونده است .. آمین هم آهنگساز بدی نیست و در حد همین سیناپارسیان آهنگ میسازه ولی دیگه خیلی ادا درمیاره مثلا آهنگسازی کشتی 2 برای سیناپارسیان 99 درصد کپی کامل بود که این یعنی آمین یه طرفدار دواتیشه و کپی کاره و تا تنوع به کارش نده شادمهر هیچوقت آهنگاشو نمیخونه و با نخوندن اهنگ کشتی 2 اینو ثابت کرد ولی جالا شاید همکاریش با شادمهر خوب از آب دربیاد ( وحید پویان با اون همه هنرش که خیلی بااستعداده اما اهنگاش برای شادمهر خوب از آب در نیومد چه برسه به آمین که از این شاخه به اون شاخه میپره و خدا به طرفدارای شادمهر رحم کنه ) ولی میتونیم امیدوار باشیم
masoud741
03-09-2020, 01:29 AM
احتمالا شادمهر قرار نیست باهاش همکاری کنه تو ذوقش خورده .. با اینکه صداشو دوست دارم اما اگه ببینم به شادمهر توهین میکنه دیگه آهنگاشو گوش نمیدم .. اگه چاووشی هم عقلشو از دست بده و اهنگاشو بده این پسره بسازه بهتره خودشو بندازه زیر کامیون چون فاتحه اش خونده است .. آمین هم آهنگساز بدی نیست و در حد همین سیناپارسیان آهنگ میسازه ولی دیگه خیلی ادا درمیاره مثلا آهنگسازی کشتی 2 برای سیناپارسیان 99 درصد کپی کامل بود که این یعنی آمین یه طرفدار دواتیشه و کپی کاره و تا تنوع به کارش نده شادمهر هیچوقت آهنگاشو نمیخونه و با نخوندن اهنگ کشتی 2 اینو ثابت کرد ولی جالا شاید همکاریش با شادمهر خوب از آب دربیاد ( وحید پویان با اون همه هنرش که خیلی بااستعداده اما اهنگاش برای شادمهر خوب از آب در نیومد چه برسه به آمین که از این شاخه به اون شاخه میپره و خدا به طرفدارای شادمهر رحم کنه ) ولی میتونیم امیدوار باشیم
میگند ی آهنگ واسه شادمهر ساخته ولی معلوم نیست کی پخش بشه.... احتمالا کلا اینور سال دیگه آهنگ نده
mf60232000
03-09-2020, 03:41 PM
به امید آهنگ های بهتر از شادمهر عزیز
Hosein333
03-09-2020, 05:38 PM
به امید آهنگ های بهتر از شادمهر عزیز
الهی آمین
hoohoo
03-10-2020, 04:50 PM
(sm50)
masoud741
03-10-2020, 11:56 PM
ebihamed
سلام داداش خوبی؟؟ خبری چیزی دستت نیومده؟
ebihamed
03-11-2020, 10:20 AM
@ebihamed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام مسعود جان فعلا خبری ندارم احتمال آهنگ دادنش تا شب عید پنجاه پنجاهه
ولی خودم فک نکنم پخش بشه
البوم سر بلند امید به طرز ماورایی زیباست(sm19)
nasernew
03-12-2020, 12:03 AM
به نظر من .. شاید به خاظر کرونا یا قرنطینه پخش کنه و الان این شکلی مد شده .. عید نداریم .. کار و کاسبی خواننده ها چه تو ایران چه خارج تعطیل شده و همه کنسرتها تعطیله .. برای اینکه میدون رو خالی نکنن آهنگ و کلیپ میدن .. ولی من فکر نمیکنم تا بعد عید آهنگ جدید در کار باشه
ebihamed
03-12-2020, 12:50 AM
به نظر من .. شاید به خاظر کرونا یا قرنطینه پخش کنه و الان این شکلی مد شده .. عید نداریم .. کار و کاسبی خواننده ها چه تو ایران چه خارج تعطیل شده و همه کنسرتها تعطیله .. برای اینکه میدون رو خالی نکنن آهنگ و کلیپ میدن .. ولی من فکر نمیکنم تا بعد عید آهنگ جدید در کار باشه
ناصر خیلی عجیب شده که حتی دو کار اخیر سینا پارسیان از هر لحاظ از کارایی که شادمهر میده بهتره یکیشو چند روز پیش داد عصای موسی یکی هم امشب داد به اسم رگ . واقعا نمیدونم داستان چیه وحید پویان هر چی کار خوبه دست معین و یراحی میده پارسیانم کارای خوبش واسه خودشه پس شادمهر فازش چیه که هر چی میدن دستش میخونه
Hosein333
03-12-2020, 06:11 PM
ناصر خیلی عجیب شده که حتی دو کار اخیر سینا پارسیان از هر لحاظ از کارایی که شادمهر میده بهتره یکیشو چند روز پیش داد عصای موسی یکی هم امشب داد به اسم رگ . واقعا نمیدونم داستان چیه وحید پویان هر چی کار خوبه دست معین و یراحی میده پارسیانم کارای خوبش واسه خودشه پس شادمهر فازش چیه که هر چی میدن دستش میخونه
من هیچکدوم از کارای سینا پارسیان رو دوست نداشتم ولی این کار رگ خیلی قشنگ بود و به دلم نشست
عجیبه که این همه استعداد داره
Hosein333
03-12-2020, 06:12 PM
شادمهر جان هم باید به خودش بیاد
ebihamed
03-12-2020, 06:17 PM
من هیچکدوم از کارای سینا پارسیان رو دوست نداشتم ولی این کار رگ خیلی قشنگ بود و به دلم نشست
عجیبه که این همه استعداد داره
واقعا رگ و عصای موسی که شعر خیلی قوی و خوبی داره صد برابر بهتر از دور شدی و خواب خوش بود البته همچنان با صدای تقلیدی سینا پارسیان مشکل دارم
hoohoo
03-12-2020, 06:31 PM
(sm50)
entehaa
03-12-2020, 06:47 PM
به شخصه از کارای سینا پارسیان واقعا لذت میبرم.
nasernew
03-12-2020, 08:29 PM
ebihamed
میخواستم نقل قول کنم که سایت همش هنگ کرد .. هنوزم انجمن هنگه .. نمیدونم برای همه اینجوریه یا ..
سینا پارسیان بالاخره حرف گوش کرد و آهنگسازشو عوض کرد .. جفت این اهنگهارو آهنگاشونو دختر با استعدادی به نام پرستو ساخته که باعث شده سبک سینا با شادمهر فاصله بگیره و سینا هم ار آمین جدا شده و شعراشو خودش میگه و نشون داد ترانه سرایی رو بهتر از آهنگسازی بلده ..
جفتمون یعنی هم من و هم تو همیشه میگفتیم مشکل از همکارای شادمهر نیست و اینکه بیایم و بگیم آهنگش ضعیفه چون سعیدمانی تنظیم کرده فقط واسه دلخوشیه و از اساس اشتباهه .. شادمهر میتونه با هر هنرمندی کهخ دوست داره همکاری کنه اما به شرط قشنگ بودن شعر و اهنگ ( البته ناگفته نمونه ما رو آهنگسازیش خیلی تعصب داریم و این هم خوبه و هم بد ) ..
من فکر میکنم سینا اگه کماکان از آمین فاصله بگیره و با پرستو همکاری کنه آثارش قوی تر میشه .. شادمهرم باید از بعضیا فاصله بگیره و همکارای بهتری پیدا کنه ..
..............
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/
Hosein333
03-12-2020, 10:32 PM
واقعا رگ و عصای موسی که شعر خیلی قوی و خوبی داره صد برابر بهتر از دور شدی و خواب خوش بود البته همچنان با صدای تقلیدی سینا پارسیان مشکل دارم
خواب خوش و برنده فاقد ارزش هنری هستن
ebihamed
03-13-2020, 03:32 PM
خواب خوش و برنده فاقد ارزش هنری هستن
برنده که دیگه جوک بود
ebihamed
03-13-2020, 03:33 PM
ebihamed
میخواستم نقل قول کنم که سایت همش هنگ کرد .. هنوزم انجمن هنگه .. نمیدونم برای همه اینجوریه یا ..
سینا پارسیان بالاخره حرف گوش کرد و آهنگسازشو عوض کرد .. جفت این اهنگهارو آهنگاشونو دختر با استعدادی به نام پرستو ساخته که باعث شده سبک سینا با شادمهر فاصله بگیره و سینا هم ار آمین جدا شده و شعراشو خودش میگه و نشون داد ترانه سرایی رو بهتر از آهنگسازی بلده ..
جفتمون یعنی هم من و هم تو همیشه میگفتیم مشکل از همکارای شادمهر نیست و اینکه بیایم و بگیم آهنگش ضعیفه چون سعیدمانی تنظیم کرده فقط واسه دلخوشیه و از اساس اشتباهه .. شادمهر میتونه با هر هنرمندی کهخ دوست داره همکاری کنه اما به شرط قشنگ بودن شعر و اهنگ ( البته ناگفته نمونه ما رو آهنگسازیش خیلی تعصب داریم و این هم خوبه و هم بد ) ..
من فکر میکنم سینا اگه کماکان از آمین فاصله بگیره و با پرستو همکاری کنه آثارش قوی تر میشه .. شادمهرم باید از بعضیا فاصله بگیره و همکارای بهتری پیدا کنه ..
..............
کاملا موافقم
masoud741
03-13-2020, 06:34 PM
من ک از شخصیت پارسیان اصلا خوشم نمیاد...اون اوایل ک با شادمهر همکاری داشت همش شادمهر شادمهر میکرد ولی الان ک شادمهر اونو گذاشته کنار حرفاش کامل عوض شده... این وسط فقط پارسیان سود کرد ک با اسم شادمهر معروف شد و الان نون ب نرخ روز میخوره....بخدا اگه شادمهر نبود تا ده سال دیگه هم کسی اینو نمیشناخت...الانم اگه بهترین ترانه ها را هم بخونه دو ریال واسه من ارزش نداره چون شخصیت نداره...هنرمند نباید نمک نشناس باشه
منم از شخصیت پارسیان اصلا خوشم نمیاد
بخاطر تعریف دوستان این دوتا کار اخرشو دانلود کردم خیلی کارای خوبی هستش
واقعا اگر این دوتا کار با همین عوامل به شادمهر واگذار می شد نه ما از شادمهر نا امید می شدیم نه از پارسیان و ایمن متنفر می شدیم
ebihamed
03-13-2020, 07:07 PM
من ک از شخصیت پارسیان اصلا خوشم نمیاد...اون اوایل ک با شادمهر همکاری داشت همش شادمهر شادمهر میکرد ولی الان ک شادمهر اونو گذاشته کنار حرفاش کامل عوض شده... این وسط فقط پارسیان سود کرد ک با اسم شادمهر معروف شد و الان نون ب نرخ روز میخوره....بخدا اگه شادمهر نبود تا ده سال دیگه هم کسی اینو نمیشناخت...الانم اگه بهترین ترانه ها را هم بخونه دو ریال واسه من ارزش نداره چون شخصیت نداره...هنرمند نباید نمک نشناس باشه
شخصیتش برای منم جذاب نیس راستش بعد از دور شدی منو بلاکم کرد اما اینکه بخاد ترجیحا هنرمند دیگه ای رو بیشتر از شادمهر قبول داشته باشه زیاد جای انتقاد نداره خود ما هم بیست سال شادمهر شادمهر کردیم ولی الان خیلی از آهنگهایی که میاد از آهنگهای شادمهر بهتر هست و به نوعی شادمهر اول باید خود واقعیش باشه تا دوباره همه رو وادار به تمجید بکنه
masoud741
03-13-2020, 07:18 PM
شخصیتش برای منم جذاب نیس راستش بعد از دور شدی منو بلاکم کرد اما اینکه بخاد ترجیحا هنرمند دیگه ای رو بیشتر از شادمهر قبول داشته باشه زیاد جای انتقاد نداره خود ما هم بیست سال شادمهر شادمهر کردیم ولی الان خیلی از آهنگهایی که میاد از آهنگهای شادمهر بهتر هست و به نوعی شادمهر اول باید خود واقعیش باشه تا دوباره همه رو وادار به تمجید بکنه
اون روز دور نیست مطمئن باش
Hosein333
03-13-2020, 08:47 PM
اتفاقا اینطور آدما خوبه بیان سمت شادمهر
تا شادمهر متوجه بشه با هر جوجه ایی کار نکنه
با هنرمند دو روزه کار نکنه
اینا باعث میشن شادمهر دفعه بعد این اشتباهات رو نکنه
ebihamed
03-13-2020, 11:27 PM
اون روز دور نیست مطمئن باش
همه ی ما از خدامونه به شرطی که حمایتهای الکی کنار گذاشته بشه تا شادمهر خودش از طرف هواداراش احساس خطر بکنه و به خودش بیاد ولی تا وقتی برای هر کار متوسطی میرن بهش میگن شاهکار قرن بود این روال ادامه داره
masoud741
03-14-2020, 12:01 AM
همه ی ما از خدامونه به شرطی که حمایتهای الکی کنار گذاشته بشه تا شادمهر خودش از طرف هواداراش احساس خطر بکنه و به خودش بیاد ولی تا وقتی برای هر کار متوسطی میرن بهش میگن شاهکار قرن بود این روال ادامه داره
بله کاملا درسته... اینطور ک من شنیدم دیگه امسال خبری از آهنگ نیست پس میشه گفت امسال یکی از بدترین سالای هنری شادمهر بود
Hosein333
03-14-2020, 02:07 AM
بله کاملا درسته... اینطور ک من شنیدم دیگه امسال خبری از آهنگ نیست پس میشه گفت امسال یکی از بدترین سالای هنری شادمهر بود
از تمام کارایی که شادمهر امسال پخش کرد کدوم خوب بود کدوم بد؟؟؟
Hosein333
03-14-2020, 02:07 AM
اهنگ بی قرار احسان خواجه امیری قشنگه
Hosein333
03-14-2020, 02:12 AM
اهنگ بی قرار احسان خواجه امیری قشنگه
عوامل کار ببینید کیا هستن اینا با شادمهر کار کنن چی میشه اون کار
بهروز صفاریان music producer
زهرا عاملی Lyrics
مجتبی مسری melody
احسان میدونه که کار خوب رو باید با کی بسازه
البته افکاری بهتر احسان رو درک میکنه
همینطور که صفاریان شادمهرو درک میکنه
ebihamed
03-14-2020, 10:28 AM
زهرا عاملی Lyrics
مجتبی مسری melody
رد پای بهروز توی هر کاری باشه اون کار یه کاز درست در میاد
زهرا عاملی Lyrics
مجتبی مسری melody
احسان خواجه امیری صدای قوی نداره
ولی چند سال اخیر با عواملی کار کرده که اونو کشیدن بالا
صدرشم افکاری و بمانی بودن
البته البوم اخرش جز ترک غریبه افتضاح بودش که عوامل غریبه هم تیم تجربه کن بودن
masoud741
03-14-2020, 04:06 PM
از تمام کارایی که شادمهر امسال پخش کرد کدوم خوب بود کدوم بد؟؟؟
هیچکدوم در حد شامهر نبود
nasernew
03-14-2020, 09:30 PM
احسان خواجه امیری صدای قوی نداره
ولی چند سال اخیر با عواملی کار کرده که اونو کشیدن بالا
صدرشم افکاری و بمانی بودن
البته البوم اخرش جز ترک غریبه افتضاح بودش که عوامل غریبه هم تیم تجربه کن بودن
خوندن احسان خواجه امیری تو این اهنگ جدیدش منو یاد محمد اصفهانی انداخت و سعی میکنه تحریرهای اصفهانی رو بزنه ..
nasernew
03-14-2020, 09:44 PM
بهروز صفاریان هم دیگه صفاریان قدیمی نیست .. درسته از خیلی از هنرمندای نوپا که الکی به شهرت رسیدن بهتره اما معلومه مثل شادمهر ذوق و شوق قدیم و نداره .. آکوردها و بیس هاش هنوزم عالیه اما آخرین تنظیم های خوبی که ازش منتشر شد مال محسن چاووشی بود .. آهنگ جدید لهراسبی و احسان خواجه امیری هم خوبن و دوست داشتم اما اورتور وسط این آهنگ سطحش از صفاریان پایین تره و و قدیما هارمونی تنظیم هاش کلا خیلی بهتر بود و بیشترین انتظارم از آهنگهائیه که برای خودش تنظیم کرده و میکنه و منتظر یه سوپرتنظیم هستم چون میدونم قابلیتش رو داره .. اونام خوب بودن اما بهروز توقعات و بالا برده و من منتظر یه آلبوم بی تکرار با صدای خودشم نه مثل این دوتا ترک که امسال منتشر کرد ( دارم با خودش مقایسه اش میکنم نه با بقیه ) .. آلبوم شبح هنوزم تنظیمهاش مدرنه و بعد از سالها هنوز از تنظیمهای جدید بروزتره و یه میکس و مستر مجدد بشه آدم حس میکنه امسال تنظیمشون کرده و امیدوارم قدرتمندتر از اینا ظاهر بشه و با اینکه شاید از تنظیم کننده های دیگه بهتر باشه اما اینا سطحشون از صفاریان پایین تره .. اما هنوز برای من مثل شادمهر استاده و کلا اکثر هنرمندای دهه هفتاد داخل ایران از جدیدا باسوادترن .. امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم قصدم کوبیدن صفاریان نیست اما میتونه بهتر از اینا هم باشه
Betty
03-15-2020, 02:54 AM
(sm74)
iman_dellealpi
03-15-2020, 03:07 AM
پروردگارا
Betty
03-15-2020, 03:08 AM
ینی عررررررررر(sm81)(sm81)
Betty
03-15-2020, 03:10 AM
انگار اومدم قبرستون(sm74)
چه شبایی اینجا صبح میکردیم
Parsa8
03-15-2020, 12:12 PM
(sm74)
پروردگارا
ینی عررررررررر(sm81)(sm81)
(sm50)
گرندمام(sm74)
masoud741
03-15-2020, 07:56 PM
چ دلخوش بودیم ب ویدئو جدید با آهنگسازی شادمهر ولی چی خواستیم چی شد...
hoohoo
03-15-2020, 09:03 PM
(sm172)
Hosein333
03-15-2020, 09:06 PM
(sm98)
hoohoo
03-15-2020, 09:20 PM
(sm86)
nasernew
03-15-2020, 11:14 PM
همه اینجا افسرده ان ..(sm50)
یادش بخیر شب عید شادمهر همش برامون سروپرایز داشت .. اگه اشتباه نکنم ویدیو و اهنگ سبب اوایل عید پخش شد .. فکر کنم شادمهر هر سال رادیبهشت و خرداد آهنگ جدید میداد و میترکوند ..
ebihamed
03-16-2020, 12:08 AM
یادش بخیر شب عید شادمهر همش برامون سروپرایز داشت .. اگه اشتباه نکنم ویدیو و اهنگ سبب اوایل عید پخش شد .. فکر کنم شادمهر هر سال رادیبهشت و خرداد آهنگ جدید میداد و میترکوند ..
نوروز 86 دو تا ویدیوی سبب و رسیدی اومدن چه عیدی شد اون سال . خیلی وقته دیگه اون حال و هوا رو شادمهر بهمون نمیده یه زمانی موزیکهای شادمهر با کل موزیکهای ایرانی میکرد الان بین آهنگای شادمهر و مقلدهاش مث رامین بیباک و سامان جلیلی هم هیچ فرقی نیست جای تاسف داره که قدر اسمش که یه برند بوده همیشه تو موسیقی ما رو ندونست
hoohoo
03-16-2020, 12:25 AM
ساالــــــی یدوونه (sm50)(sm54)
nasernew
03-16-2020, 01:51 AM
نوروز 86 دو تا ویدیوی سبب و رسیدی اومدن چه عیدی شد اون سال . خیلی وقته دیگه اون حال و هوا رو شادمهر بهمون نمیده یه زمانی موزیکهای شادمهر با کل موزیکهای ایرانی میکرد الان بین آهنگای شادمهر و مقلدهاش مث رامین بیباک و سامان جلیلی هم هیچ فرقی نیست جای تاسف داره که قدر اسمش که یه برند بوده همیشه تو موسیقی ما رو ندونست
(sm25) دقیقا
nasernew
03-16-2020, 01:55 AM
ساالــــــی یدوونه (sm50)(sm54)
یه دونه بود ولی دردونه بود .. کمکار بود اما اهنگاش پرمخاطب ترین آهنگ سال میشد با اینکه اونموقع داریوش و ابی و قمیشی ...از الانشون هم پرکارتر بودن و هم خیلی قوی تر کار میکردن خواننده های قدیمی دیگه مثل امید و معین و .. آهنگاشون خیلی خیلی بهتر از الان بود .. تو اون موقعیت درخشید و سپراستار شد اما الان روزی ده تا خواننده جدید میاد و 80 درصدشون مقلد شادمهرن اما شادمهر توشون گم شده ..
وضعیت خوبی نیست
hoohoo
03-16-2020, 02:02 AM
یه دونه بود ولی دردونه بود .. کمکار بود اما اهنگاش پرمخاطب ترین آهنگ سال میشد با اینکه اونموقع داریوش و ابی و قمیشی ...از الانشون هم پرکارتر بودن و هم خیلی قوی تر کار میکردن خواننده های قدیمی دیگه مثل امید و معین و .. آهنگاشون خیلی خیلی بهتر از الان بود .. تو اون موقعیت درخشید و سپراستار شد اما الان روزی ده تا خواننده جدید میاد و 80 درصدشون مقلد شادمهرن اما شادمهر توشون گم شده ..
وضعیت خوبی نیست
دقیقا مشکل همینه (sm81)
اگه از اولش یکی بود مث بقیه ما هم الان آهنگاشُ گوش می دادیمُ بعضیاشُ دوس داشتیم و می گذشت (sm50)
ولی الان نمی گذره
Betty
03-16-2020, 03:42 AM
(sm50)
(sm81)
Betty
03-16-2020, 03:43 AM
گرندمام(sm74)
اععع توام زنده ای(sm74)
masoud741
03-16-2020, 10:13 AM
من دلم روشنه انشالله سال 99 شادمهر همون شادمهری بشه ک همه میخواند
Hosein333
03-16-2020, 05:13 PM
دقیقا مشکل همینه (sm81)
اگه از اولش یکی بود مث بقیه ما هم الان آهنگاشُ گوش می دادیمُ بعضیاشُ دوس داشتیم و می گذشت (sm50)
ولی الان نمی گذره
(sm51)
hoohoo
03-16-2020, 10:41 PM
من دلم روشنه انشالله سال 99 شادمهر همون شادمهری بشه ک همه میخواند
من دلــــم بــــاااا موووندنـــه ک ادامه مــی دمت .... (sm81)
hoohoo
03-16-2020, 10:42 PM
(sm51)
(sm50)
hoohoo
03-17-2020, 06:49 PM
تـــــــــــــــووو ایـــن مثلث غریـــــــــــــبــ ستاااره هــــااا روووو خط زدم ........ (sm98)
Hosein333
03-18-2020, 02:45 AM
تـــــــــــــــووو ایـــن مثلث غریـــــــــــــبــ ستاااره هــــااا روووو خط زدم ........ (sm98)
چقدر این آهنگ الان میچسبه
چی ساخته شده اون موقع که الانم تازگی داره
entehaa
03-18-2020, 02:35 PM
ویدیوی جالب سه دقیقه ای از خونه ی شادمهر
hoohoo
03-18-2020, 07:23 PM
چقدر این آهنگ الان میچسبه
چی ساخته شده اون موقع که الانم تازگی داره
هـــــــــــــــــــی (sm81)
و خیلـــــــــــــــــی کارای دیگـــــــــــــــــــــه ش (sm81)
دلم می گیره می بینم می تونه و ...... (sm25)
Hosein333
03-19-2020, 12:47 AM
هـــــــــــــــــــی (sm81)
و خیلـــــــــــــــــی کارای دیگـــــــــــــــــــــه ش (sm81)
دلم می گیره می بینم می تونه و ...... (sm25)
ناراحت نشو (sm162)
masoud741
03-19-2020, 01:30 AM
وقتی میرم زیر مطالب پارسیان را میخونم و میبینم ک بعضیا بهش میگند استاد کهیر میزنم(sm120)
Hosein333
03-19-2020, 02:06 AM
وقتی میرم زیر مطالب پارسیان را میخونم و میبینم ک بعضیا بهش میگند استاد کهیر میزنم(sm120)
درسته منم موافقم
ولی شادمهر الانم اصلا شبیه به استاد نیست اومده شده در حد سامان جلیلی و مقلدهای دیگش
masoud741
03-19-2020, 02:46 AM
درسته منم موافقم
ولی شادمهر الانم اصلا شبیه به استاد نیست اومده شده در حد سامان جلیلی و مقلدهای دیگش
انشالله سال جدید دوباره خوب میشه
masoud741
03-19-2020, 03:04 AM
ebihamed
کاش لااقل یکی از اونآهنگای قربانپور را واسه عید پخش میکرد... ب قربانپور پیام دادم واسه آهنگ جدید ولی فقط میخونه جواب نمیده.... خوشم نمیاد از این آدمایی ک زود خودشون گم میکنند.وقتی میخواند با اسم یکی بزرگ بشند خوب احترام میذارند ب هوادارا ولی وقتی ک معروف شدند دیگه خدا را هم بنده نیستند... نمونش همین ایمین و پارسیان.. یادم میاد وقتی میخواست آهنگ کوه بیاد این دوتا همه کامنتا را میخوندند و جواب میدادند حتی اگه دایرکت مسیج بهشون میدادی ولی الان...
Hosein333
03-19-2020, 04:01 AM
ebihamed
کاش لااقل یکی از اونآهنگای قربانپور را واسه عید پخش میکرد... ب قربانپور پیام دادم واسه آهنگ جدید ولی فقط میخونه جواب نمیده.... خوشم نمیاد از این آدمایی ک زود خودشون گم میکنند.وقتی میخواند با اسم یکی بزرگ بشند خوب احترام میذارند ب هوادارا ولی وقتی ک معروف شدند دیگه خدا را هم بنده نیستند... نمونش همین ایمین و پارسیان.. یادم میاد وقتی میخواست آهنگ کوه بیاد این دوتا همه کامنتا را میخوندند و جواب میدادند حتی اگه دایرکت مسیج بهشون میدادی ولی الان...
مسعود جان اتفاقا حسین قربانپور هر سوالی بپرسی جواب میده مخصوصا در رابطه با خودش
ولی در مورد شادمهر نمیتونه این حرفه ی کاریشون هست
این نشون میده که چقدر تو کارش حرفه ایی هستش در مورد کار خواننده دیگه صحبت نمیکنه
چون ممکنه کار اصلا پخش نشه شادمهر هم که یدفعه دیدی اهنگ رو پخش نکرد
بخاطر این مسائل هست دلیلش
Hosein333
03-19-2020, 04:02 AM
یکی از مریدان شادمهر ببینید و لذت ببرید (sm155)
قبلا یه تگ اهنگ میداد میترکوند الان خیلی ضعیف شده
masoud741
03-19-2020, 10:56 AM
مسعود جان اتفاقا حسین قربانپور هر سوالی بپرسی جواب میده مخصوصا در رابطه با خودش
ولی در مورد شادمهر نمیتونه این حرفه ی کاریشون هست
این نشون میده که چقدر تو کارش حرفه ایی هستش در مورد کار خواننده دیگه صحبت نمیکنه
چون ممکنه کار اصلا پخش نشه شادمهر هم که یدفعه دیدی اهنگ رو پخش نکرد
بخاطر این مسائل هست دلیلش
بله درسته ولی میتونه بجای جواب ندادن بگه ک اطلاعی نداره یا هنوز مشخص نیست نه اینکه کلا جواب نده
قبلا یه تگ اهنگ میداد میترکوند الان خیلی ضعیف شده
میگن تاثیر خود ارضاییه درست فرمودن استاد ؟(sm171)
ebihamed
03-19-2020, 05:12 PM
بله درسته ولی میتونه بجای جواب ندادن بگه ک اطلاعی نداره یا هنوز مشخص نیست نه اینکه کلا جواب نده
من حسین رو از نزدیک میشناسم خیلی خیلی پسر خوب و آقاییه اینکه جواب سوالات مربوط به کارهای شادمهر رو نده اصلا غیر طبیعی نیس
و ربطی به خود گم کردن نداره مسعود جان و اینکه شادمهر خیلی حساسه اگه زودتر یکی دیگه بیاد از پخش کارش چیزی بگه ممکنه کلا شادمهر دور اونو خط بکشه
masoud741
03-19-2020, 05:25 PM
من حسین رو از نزدیک میشناسم خیلی خیلی پسر خوب و آقاییه اینکه جواب سوالات مربوط به کارهای شادمهر رو نده اصلا غیر طبیعی نیس
و ربطی به خود گم کردن نداره مسعود جان و اینکه شادمهر خیلی حساسه اگه زودتر یکی دیگه بیاد از پخش کارش چیزی بگه ممکنه کلا شادمهر دور اونو خط بکشه
(sm127)
Hosein333
03-19-2020, 09:32 PM
بچه ها پیشا پیش سال نو رو تبریک میگم به همتون
امیدوارم سال جدید فقط خبرای خوب بشنویم
در مورد همه چیز
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
hoohoo
03-19-2020, 10:25 PM
ناراحت نشو (sm162)
ی خوااااننده رو دوس داشتم در تمام این سااال هاااا (sm54)
چی گوش بدم پس ؟ (sm50)
hoohoo
03-19-2020, 10:26 PM
بچه ها پیشا پیش سال نو رو تبریک میگم به همتون
امیدوارم سال جدید فقط خبرای خوب بشنویم
در مورد همه چیز
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
ساااالِ نویِ شمااااا هم مبااارک
و پر از سلانتیُ اتفاقایِ خیلـــــــــــــــــــی خــــــــــــــــــــــــ ـــــــوب (sm10)
hoohoo
03-19-2020, 10:30 PM
مردم ک ب آرایشگر منم می گن استاد (sm37)
Hosein333
03-20-2020, 12:04 AM
ی خوااااننده رو دوس داشتم در تمام این سااال هاااا (sm54)
چی گوش بدم پس ؟ (sm50)
کارای قدیمشو گوش کن
یه مدتی بود میخواستم از بچه های اینجا خواهش کنم هر اهنگ قشنگی که گوش میدن اینجا بزارن تا بقیه هم گوش بدیم
تا کمتر جای خالی شادمهر جان به چشم و گوشمون بیاد
حالا اهنگ خارجی و ایرانی و اهنگ خالی هر چی باشه
اول خودم یه اهنگ معرفی میکنم
میتونید نمره هم بدید بهش
Hosein333
03-20-2020, 12:05 AM
ساااالِ نویِ شمااااا هم مبااارک
و پر از سلانتیُ اتفاقایِ خیلـــــــــــــــــــی خــــــــــــــــــــــــ ـــــــوب (sm10)
قربونت برم با مرام (sm127)
Hosein333
03-20-2020, 12:23 AM
کارای قدیمشو گوش کن
یه مدتی بود میخواستم از بچه های اینجا خواهش کنم هر اهنگ قشنگی که گوش میدن اینجا بزارن تا بقیه هم گوش بدیم
میتونید نمره هم بدید بهش
دوستان گلم اهنگ تقدیم شما
از 1 تا 10 نمره بدید
من خودم خیلی حال میکنم با اهنگ و 8 میدم
hoohoo
03-20-2020, 01:52 AM
کارای قدیمشو گوش کن
میتونید نمره هم بدید بهش
آره باااید همین کااارُ کرد (sm50)
فکر بدی نیست (sm10)
hoohoo
03-20-2020, 01:52 AM
قربونت برم با مرام (sm127)
(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)
entehaa
03-20-2020, 12:41 PM
آهنگی که چند وقت پیش شادمهر رو یکی از پست هاش گذاشته بود و تنظیمش خیلی شبیه اون اهنگ اعتراف هست که پخش نشد
آخرای آهنگ شاهکاره. حتما با هندزفری تا آخر گوش بدید.
entehaa
03-20-2020, 02:56 PM
اجرای اهنگ بی تابی شادمهر توسط ساسی در برنامه نوروزی
Hosein333
03-20-2020, 04:29 PM
صداش یجوریه حس میکنم وسط اهنگ میخواد بگه دکتر جون دکتر چرا هی میری دور دور
Hosein333
03-20-2020, 04:31 PM
سپاس (sm10)
اهنگساز این کار خیلی معروفه و من تمام کاراشو دنبال میکنم و دارم
واقعا خیلی سطح موسیقی peter gundry بالاست
از بدی های علیرضا افکاری اینه که با هرکی یک مدت کار کنه ، بعد از اون خواننده نمیتونه با کسی دیگه کار کنه ومورد قبول باشه کارش مگر انگشت شمار
مثل معین بعد از همدم و مردم
مثل داریوش بعد از اون البوم استثنایی و پرستش
مثل گوگوش بعد از اعجاز
و حالا هم علی زند وکیلی
nasernew
03-20-2020, 08:27 PM
امیرقاسمی یه آنکات نوروزی درست کرده که تقریبا با همه هنرمندای ایرانی مصاحبه کرده و این به گفته خودش این برنامه طولانیه و پرستاره ترین مصاحبه های نوروزی انجام شده و در حال انجامه .. جای شادمهر تو مصاحبه ها خالیه .. یادم نمیاد مصاحبه های زیادی از شادمهر دیده یا شنیده باشم .. به نظرم باید پیش یه مجری قاطع بشینه که بدون ترس و تعارف سوالای جدی مارو از شامهر بپرسن .. در مورد اینکه چرا اهنگسازی نمیکنه یا چرا کمیت رو به کیفیت ترجیح داده و خیلی سوالای جدید .. باید جلوی دوربین حاضر شه و جواب بده .. ما سوالای زیادی از شادمهر داریم که سالهاست بی جواب مونده و اصلا تو هیچ مصاحبه ای حاضر نمیشه . جای شادمهر تو مصاحبه های تلویزیونی اونم با سوالای درست و حسابی خالیه .. فقط یادمه تو شبکه PEN دیدمش و یه بارم تو TAPESH که خیلی قدیمی شده ...
nasernew
03-20-2020, 08:28 PM
از بدی های علیرضا افکاری اینه که با هرکی یک مدت کار کنه ، بعد از اون خواننده نمیتونه با کسی دیگه کار کنه ومورد قبول باشه کارش مگر انگشت شمار
مثل گوگوش بعد از اعجاز
و حالا هم علی زند وکیلی
الان رفته تو مود زندوکیلی ..
hoohoo
03-20-2020, 11:01 PM
ایش این (sm25)
hoohoo
03-20-2020, 11:03 PM
مثل گوگوش بعد از اعجاز
و حالا هم علی زند وکیلی
معین و داریوش ک از اولش شناخته شده بودن (sm50)
hoohoo
03-20-2020, 11:04 PM
آهنگی که چند وقت پیش شادمهر رو یکی از پست هاش گذاشته بود و تنظیمش خیلی شبیه اون اهنگ اعتراف هست که پخش نشد
آخرای آهنگ شاهکاره. حتما با هندزفری تا آخر گوش بدید.
کدوم پست ؟ (sm54)
hoohoo
03-20-2020, 11:06 PM
ی تیکه ش شبیه اول game of thrones ـه (sm50)
Hosein333
03-21-2020, 12:49 AM
(sm50)
hoohoo
03-21-2020, 12:56 AM
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
masoud741
03-21-2020, 02:10 PM
آهنگ جدید چاووشی هم اومد. انگار همه زدند تو جاده خاکی(sm25)
masoud741
03-21-2020, 02:39 PM
باید امیدوار بود الان ک شادمهر قرنطینه خانگیه حوصلش سر بره ی چندتا آهنگ درست حسابی بسازه
الان رفته تو مود زندوکیلی ..
توی یک مصاحبه ای که ازش دیدم می گفت الان بهترین گزینه برای موسیقی تلفیقی علی زند وکیلی هستش البته همکاری های خیلی بهنری داشته
من کماکان منتظرم شاید بشه یک روزی با شادمهر همکاری کنن
معین و داریوش ک از اولش شناخته شده بودن (sm50)
منکرش نمیشم
ولی اخیرا چندتا کار قابل قبول ارائه دادن ؟
ابی که هم دوره ایناها محسوب میشه خودشو توی یک سطحی بالاتر از ایناها نگه داشته اونم به نظرم بیشتر به همت فرشید پسرش هستش که انتخاب های تقریبا خوبی میکنه برای ابی
ولی متاسفانه معین و داریوش ....
اخرین کار خوبی که من از داریوش شنیدن دوباره باز خواهم گشت بودش ...(sm127)
Parsa8
03-21-2020, 03:42 PM
سال نو مبارک باشه عزیزای دل
امیدورام سال جدید برای همه پُر از
موفقیت
دل خوشی
شادابی
جیب پر پول
سلامتی سلامتی سلامتی و سلامتی
باشه
بلا از همتون به دور
چاکریم
امیدوارم سر این رفیقمون هم به سنگ بخوره اینقد دل مارو نشکنه
ولی چه کنیم کار دل دیگه
آدم از عشقش مگه دست میکشه
شاد و شادمهری باشید
(sm127)
nasernew
03-21-2020, 03:47 PM
توی یک مصاحبه ای که ازش دیدم می گفت الان بهترین گزینه برای موسیقی تلفیقی علی زند وکیلی هستش البته همکاری های خیلی بهنری داشته
من کماکان منتظرم شاید بشه یک روزی با شادمهر همکاری کنن
دقیقا .. الان من هر آهنگی که حتی اگه خوانندش ناشناس یا جدید هم باشه اما اسم علیرضاافکاری رو کاورش باشه یا بفهمم موزیکشو ساخته حتما دانلود میکنم .. خودم بیشتر از خواننده بیشتر به آهنگساز اهمیت میدم .. آهنگهایی که قمیشی یا شادمهر یا چشم آذر یا صفاریان یا سعید زمانی ...و مهم تر از همه همین افکاری که فعلا پسرفت نکرده ساخته باشن حتما گوش میدم و دنبال میکنم و شاعر و آهنگساز برام بیشتر از خواننده اهمیت داره چون خواننده های خوب هم جدیدا آثار ضعیف زیادی داشتن و دیگه نمیشه خواننده محور بود .. البته ساخته های وحیدپویان و قربانپور یا پارسیان رو هم دنبال میکنم چون میدونم در آینده با شادمهر آهنگ خواهند داشت و میخوام سطح پیشرفت یا پسرفتشون رو بسنجم و ببینم امیدی میشه به آینده شادمهر داشت یا نه یا اینکه شادمهر همکاراشو عوض کنه
nasernew
03-21-2020, 03:48 PM
موفقیت
دل خوشی
شادابی
جیب پر پول
باشه
بلا از همتون به دور
چاکریم
ولی چه کنیم کار دل دیگه
شاد و شادمهری باشید
(sm127)
منم از همینجا هم به شما و هم به بقیه اعضای تاپیک و کلیه مخاطبان سایت موزیک باران عید رو تبریک میگم .. سال نو همگی مبارک (sm127)
bisedaa
03-21-2020, 05:32 PM
شادمهر با هرکی دوس داره کار کنه حتی بده موزیکش رو ساسی بسازه حداقل فقط برای ی بار فقط برای ی بار ی آلبوم بده با آهنگسازی و تنظیم خودش و با شعرهای جواد شریف پور،نیلوفر لاری پور،مونا برزویی،سروش دادخواه،مهدی ایوبی.این آلبوم رو بده بعد بره با هرکی دوس داره کار کنه.خدا شاهده اگه من انتقادی کردم همتون بیایید بریزید سرمن هرچی دلتون خواست بگید.بقران حیفه که تو اوج پختگی باشی ولی کار نکنی.
entehaa
03-21-2020, 06:43 PM
کدوم پست ؟ (sm54)
زمان پخش آلبوم آخرش
nasernew
03-21-2020, 06:45 PM
همخوانی محسن چاووشی با پرستو یاری تو آهنگ جدیدش ( شرح الف) .. پرستو همون آهنگساز و همخوان سیناپارسیان تو اهنگ رگ بود و جزو تیم جدید سیناپارسیانه .. چاووشی عاقل باشه نمیزاره سینا از کنارشم رد شه و همکاری رو درحد همین پرستو نگه میداره
masoud741
03-21-2020, 07:09 PM
همخوانی محسن چاووشی با پرستو یاری تو آهنگ جدیدش ( شرح الف) .. پرستو همون آهنگساز و همخوان سیناپارسیان تو اهنگ رگ بود و جزو تیم جدید سیناپارسیانه .. چاووشی عاقل باشه نمیزاره سینا از کنارشم رد شه و همکاری رو درحد همین پرستو نگه میداره
داداش اگه توجه کنی این آهنگ هم اصلا در حد چاووشی نبود
masoud741
03-21-2020, 07:20 PM
موفقیت
دل خوشی
شادابی
جیب پر پول
باشه
بلا از همتون به دور
چاکریم
ولی چه کنیم کار دل دیگه
شاد و شادمهری باشید
(sm127)
فدات پارسا جان. ب همچنین... انشالله تو قرنطینه خانگی حوصلش سر بره چندتا آهنگ توپ بسازه
nasernew
03-21-2020, 07:50 PM
داداش اگه توجه کنی این آهنگ هم اصلا در حد چاووشی نبود
چاووشی خودش آهنگساز خوبیه و تنظیم کننده خوبی هم هست و با تنظیم کننده های خیلی خوبی هم همکاری کرده .. بعد از آلبوم ابراهیم افتاده تو تکرار که این آهنگ کمتر از حد انتظار بود .. چاووشی از شادمهر جوونتره باید ببینه انتخاب نادرست چقدر میتونه به آدم ضربه بزنه و تو اهنگهای بعدی به خودش بیاد .
وقتی ساسی آهنگ بیتابی شادمهر رو تو خونه ابی بازخوانی کرد کل جماعت باهاش میخوندن .. آهنگهای آلبوم مسافر رو حتی ابی هم از حفظه ..تو ابتدای کنسرت عربستانش مجری ها بیشتر از خواننده بودن شادمهر به اهنگساز و نوازنده بودنش زوم کرده بودن هی میگفتن بهترین آهنگساز و .... هر چی ازش بگیم کم گفتیم .. همه دوست دارن آهنگسازی کنه . شادمهر از قله سقوط کرده اما به لطف صدای خوب و تحریرهای زیباش همه هنوز حمایتش میکنن و به چشم اهالی هنر و رسانه ها و مردم همون شادمهر قدیمه که میتونه برگرده به اوج .. اگه خبرگزاری های رسمی خبری جمهوری اسلامی مثل فارس و ایرنا و .. حتی مجله های اصولگرا و حتی مجله هفت رو دیده باشی نوشتن غول های موزیک ایران در عربستان یا غول موسیقی ایران را بهتر بشناسید یا ... از شادمهر در کنار دیگر هنرمندایی که سابقه 50 سال فعالیت هنری دارن با نام غول موزیک یاد میکنن .. باید به جای غرور به خودش بیاد و امیدوارم سال 99 برای شادمهرم سال خوبی باشه
masoud741
03-21-2020, 08:18 PM
چاووشی خودش آهنگساز خوبیه و تنظیم کننده خوبی هم هست و با تنظیم کننده های خیلی خوبی هم همکاری کرده .. بعد از آلبوم ابراهیم افتاده تو تکرار که این آهنگ کمتر از حد انتظار بود .. چاووشی از شادمهر جوونتره باید ببینه انتخاب نادرست چقدر میتونه به آدم ضربه بزنه و تو اهنگهای بعدی به خودش بیاد .
وقتی ساسی آهنگ بیتابی شادمهر رو تو خونه ابی بازخوانی کرد کل جماعت باهاش میخوندن .. آهنگهای آلبوم مسافر رو حتی ابی هم از حفظه ..تو ابتدای کنسرت عربستانش مجری ها بیشتر از خواننده بودن شادمهر به اهنگساز و نوازنده بودنش زوم کرده بودن هی میگفتن بهترین آهنگساز و .... هر چی ازش بگیم کم گفتیم .. همه دوست دارن آهنگسازی کنه . شادمهر از قله سقوط کرده اما به لطف صدای خوب و تحریرهای زیباش همه هنوز حمایتش میکنن و به چشم اهالی هنر و رسانه ها و مردم همون شادمهر قدیمه که میتونه برگرده به اوج .. اگه خبرگزاری های رسمی خبری جمهوری اسلامی مثل فارس و ایرنا و .. حتی مجله های اصولگرا و حتی مجله هفت رو دیده باشی نوشتن غول های موزیک ایران در عربستان یا غول موسیقی ایران را بهتر بشناسید یا ... از شادمهر در کنار دیگر هنرمندایی که سابقه 50 سال فعالیت هنری دارن با نام غول موزیک یاد میکنن .. باید به جای غرور به خودش بیاد و امیدوارم سال 99 برای شادمهرم سال خوبی باشه
ما هم امیدواریم
bigbig
03-21-2020, 08:43 PM
این کرونا هرچیش بد باشه شاید درصدی باعث بشه خونه نشستن شادمهر دلیلی بشه برای ملودی ساختن و تنظیم کردن دوباره خودش
Hosein333
03-21-2020, 08:50 PM
ساسی همیشه میگه شادمهر اصلا نابغست
ای کاش شادمهر عم تو مهمونی ابی بود و اهنگ میخوند
به نظرتون چه اهنگی رو میخوند خونه ابی اگه میرفت ؟؟؟
ebihamed
03-21-2020, 10:21 PM
باید امیدوار بود الان ک شادمهر قرنطینه خانگیه حوصلش سر بره ی چندتا آهنگ درست حسابی بسازه
اتفاقا الان دیگه فقط به بازی و سر و کله زدن با دخترش میپردازه اگه به ساختن باشه که چند تا کار ساخته و تنظیم کرده مهم پخششه که معلوم نیس میرن تو آرشیو یا میان بیرون
ebihamed
03-21-2020, 10:23 PM
ساسی همیشه میگه شادمهر اصلا نابغست
ای کاش شادمهر عم تو مهمونی ابی بود و اهنگ میخوند
به نظرتون چه اهنگی رو میخوند خونه ابی اگه میرفت ؟؟؟
مطمئن باش احتمالا از جو مهمونی خبر داشته و طبق معمول از خوندن فرار میکرده و گرنه بعید نیس دعوتش کرده باشن
nasernew
03-21-2020, 10:59 PM
مطمئن باش احتمالا از جو مهمونی خبر داشته و طبق معمول از خوندن فرار میکرده و گرنه بعید نیس دعوتش کرده باشن
منم باهات موافقم .. شادمهرم مثل ابی و ساسی جزو تیم ام بی سی پرشیا بود ( برای کنسرت سینا دعوتش کرد و دعوت رسمی از بن سلمان نگرفت بود) و رابطه خوبی هم با ابی و ممهشید داره و ابی هم خرش تو این شبکه میره .. سینا هم شادمهرو دوست داره ولی موفق نشده حتی یه بار تو برنامه چندشنبه با سینا دعوتش کنه .. شادمهر کلا از جمع فراریه و جای خالیش تو برنامه های تلویزیون های حرفه ای و این دورهمی ها و مصاحبه ها خالیه .. خجالتیه .. در مورد آهنگسازی هم باهات موافقم .. شاید جدیدا یه آهنگی بسازه که از نظر خودش استثنائی باشه و پخشش کنه وگرنه آهنگ آماده زیاد داره که تمایلی به پخششون نداره و دلیلش مشخص نیست شاید میخواد تو اهنگسازی مثل خوانندگی گند نزنه و از نظر خودش آهنگها معمولیه و سطح وجهه حرفه ایش رو پایین میاره .. نیازی به ساخت آهنگ جدید نداره ..
میشه به این قضیه مثبت نگاه کرد و خداروشکر حداقل تو آهنگسازی برخلاف خوانندگی وسواس داره و هر اهنگی که میسازه منتشر نمیکنه و قبلش سبک و سنگین میکنه و دوست داره کسی نتونه از آهنگی که خودش میسازه ایراد بگیره و کاش تو خوانندگی هم همینکارو میکرد ولی متاسفانه تو انتخاب آهنگهایی که دیگران براش میسازن این خصوصیت رو مثل گذشته نداره
ebihamed
03-21-2020, 11:41 PM
منم باهات موافقم .. شادمهرم مثل ابی و ساسی جزو تیم ام بی سی پرشیا بود ( برای کنسرت سینا دعوتش کرد و دعوت رسمی از بن سلمان نگرفت بود) و رابطه خوبی هم با ابی و ممهشید داره و ابی هم خرش تو این شبکه میره .. سینا هم شادمهرو دوست داره ولی موفق نشده حتی یه بار تو برنامه چندشنبه با سینا دعوتش کنه .. شادمهر کلا از جمع فراریه و جای خالیش تو برنامه های تلویزیون های حرفه ای و این دورهمی ها و مصاحبه ها خالیه .. خجالتیه .. در مورد آهنگسازی هم باهات موافقم .. شاید جدیدا یه آهنگی بسازه که از نظر خودش استثنائی باشه و پخشش کنه وگرنه آهنگ آماده زیاد داره که تمایلی به پخششون نداره و دلیلش مشخص نیست شاید میخواد تو اهنگسازی مثل خوانندگی گند نزنه و از نظر خودش آهنگها معمولیه و سطح وجهه حرفه ایش رو پایین میاره .. نیازی به ساخت آهنگ جدید نداره ..
میشه به این قضیه مثبت نگاه کرد و خداروشکر حداقل تو آهنگسازی برخلاف خوانندگی وسواس داره و هر اهنگی که میسازه منتشر نمیکنه و قبلش سبک و سنگین میکنه و دوست داره کسی نتونه از آهنگی که خودش میسازه ایراد بگیره و کاش تو خوانندگی هم همینکارو میکرد ولی متاسفانه تو انتخاب آهنگهایی که دیگران براش میسازن این خصوصیت رو مثل گذشته نداره
همینطوره ناصر جان راستی لذت بردم از نوازندگی بابک امینی و با خودم گفتم واقعا کسایی که تو نسل اول پاپ شروع کردن چه خواننده ها مث اصفهانی ناصر عبدالهی مانی رهنما حسین زمان شادمهر و .... و چه موزیسین هایی مث شادمهر بهروز صفاریان بابک امینی بهنام ابطحی فواد حجازی و خیلیای دیگه همشون نابغه بودن و چه حیف که اون نسل رو قلع و قمع کردن و الان موزیک فعلیمونم از دست چنین آدمهای استثنایی رسیده دست مسعود جهانی و ....
nasernew
03-22-2020, 12:52 AM
همینطوره ناصر جان راستی لذت بردم از نوازندگی بابک امینی و با خودم گفتم واقعا کسایی که تو نسل اول پاپ شروع کردن چه خواننده ها مث اصفهانی ناصر عبدالهی مانی رهنما حسین زمان شادمهر و .... و چه موزیسین هایی مث شادمهر بهروز صفاریان بابک امینی بهنام ابطحی فواد حجازی و خیلیای دیگه همشون نابغه بودن و چه حیف که اون نسل رو قلع و قمع کردن و الان موزیک فعلیمونم از دست چنین آدمهای استثنایی رسیده دست مسعود جهانی و ....
لایک و بازم لایک .. باهات موافقم
همیشه گفتم هنرمندای نسل اول موسیقی داخل ایران باسوادتر بودن و همینطور هنرمندای نسل اول خارج از کشور هم از جدیداشون باسوادترن و هنوزم رقیب پیدا نکردن .. و تو دورانی که هنوز آهنگسازی به شکل سمپل و کامپیوتری نبود موزیک میساختن و حتی یه زمانی سی دی نبود و نوارکاست بود و مثل الان نبود که یکی یک کامپیوتر خوب داشت بتونه تو اطاق خوابش استودیو بزنه و با کامپیوتر صدای سازهای موسیقی رو بسازه و اسمشو بزاره تنظیم کننده .. اون موقع اساتیدی مثل صادق نوجوکی یا واروژان نت مینوشتن .. یا داخل ایران هم مثالای خوبی زدی بهنام ابطحی مثل شادمهر به چند تا ساز مسلط بود و تک تک هنرمندا نت خوندن و نت نوشتن بلد بودن .. واقعا چه دوران خوبی بود ..
ebihamed
03-22-2020, 01:26 AM
لایک و بازم لایک .. باهات موافقم
همیشه گفتم هنرمندای نسل اول موسیقی داخل ایران باسوادتر بودن و همینطور هنرمندای نسل اول خارج از کشور هم از جدیداشون باسوادترن و هنوزم رقیب پیدا نکردن .. و تو دورانی که هنوز آهنگسازی به شکل سمپل و کامپیوتری نبود موزیک میساختن و حتی یه زمانی سی دی نبود و نوارکاست بود و مثل الان نبود که یکی یک کامپیوتر خوب داشت بتونه تو اطاق خوابش استودیو بزنه و با کامپیوتر صدای سازهای موسیقی رو بسازه و اسمشو بزاره تنظیم کننده .. اون موقع اساتیدی مثل صادق نوجوکی یا واروژان نت مینوشتن .. یا داخل ایران هم مثالای خوبی زدی بهنام ابطحی مثل شادمهر به چند تا ساز مسلط بود و تک تک هنرمندا نت خوندن و نت نوشتن بلد بودن .. واقعا چه دوران خوبی بود ..
کاملا درسته واقعا عالی بودن
Hosein333
03-22-2020, 02:15 AM
منم فکر میکنم ابی ۱۰۰درصد دعوتش کرده شک ندارم
چون خونه ابی زیاد میره شادمهر و رابطش با ابی خوبه
ولی چون مصاحبه داشته و قرار بوده آهنگ بخونن نرفته
میرفت اونجا خودش برای ابی گیتار میزد تا بخونه یا خودش میزد خودش میخوند یا با زخودش میزد و ساسی میخوند
خیلی جذاب میشد برنامه
Hosein333
03-22-2020, 02:16 AM
حالا چرا از لایو خوندن فرار میکنه شادمهر نمیدونم
masoud741
03-22-2020, 02:19 AM
ebihamed
داداش خصوصیتو چک کن
Hosein333
03-22-2020, 02:19 AM
تامین دهن ابی رو باز کرد
اینقدر اهنگ شب زده ابی رو قشنگ خوند که دهن ابی باز موند
منم خیلی خوشم اومد واقعا صدای تامین عالیه و بسیار خوب لایو میخونه اونم اهنگی به این سختی که ابی خونده
کار جدید رامین بیباک هم خوبه
امیدوارم یک روزی مجوز بگیره (sm1)
موفقیت
دل خوشی
شادابی
جیب پر پول
باشه
بلا از همتون به دور
چاکریم
ولی چه کنیم کار دل دیگه
شاد و شادمهری باشید
(sm127)
تبریک امیر جان
امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشی(sm19)
ebihamed
03-22-2020, 12:40 PM
ebihamed
داداش خصوصیتو چک کن
جواب دادم که مسعود جان
ebihamed
03-22-2020, 12:41 PM
حالا چرا از لایو خوندن فرار میکنه شادمهر نمیدونم
توی آنکاتم یه بار گفت که توی مهمونی و اینا اگه بهم بگن بخون نمیدونم باید چکار کنم
Hosein333
03-22-2020, 03:40 PM
توی آنکاتم یه بار گفت که توی مهمونی و اینا اگه بهم بگن بخون نمیدونم باید چکار کنم
از همه قشنگ میخونه
نمیدونم چرا اعتماد به نفسشو از دست داده
Hosein333
03-22-2020, 03:41 PM
تبریک امیر جان
امیدوارم سال خوبی رو در پیش داشته باشی(sm19)
اشتباه نوشتی امیر
پارسا ست اسمش
masoud741
03-22-2020, 03:58 PM
جواب دادم که مسعود جان
بله داداش مرسی(sm93)
اشتباه نوشتی امیر
پارسا ست اسمش
عادت کردم همیشه امیر صداش میکنم(sm25)
کم پیش میاد یک البوم تمام ترک هاش عالی باشن
کجا باید برم خیلی خوبه
حیف این دونفر(sm74)
نه حسین غیاثی روزبه میشه
نه احسان نی زن افکاری
نه با تو زندگی دارم
نه از فکر تو ازادم
چه می موندی
چه میرفتی
تورو از دست میدادم(sm74)
Hosein333
03-22-2020, 07:40 PM
چقدر این حامد برادران کارش درسته
مخصوصا اهنگهایی که برای خودش میسازه
خیلی به جزییات و همه چیز اهمیت میده
و خیلی کارای خوبی میسازه
hoohoo
03-22-2020, 09:26 PM
منکرش نمیشم
ولی اخیرا چندتا کار قابل قبول ارائه دادن ؟
ابی که هم دوره ایناها محسوب میشه خودشو توی یک سطحی بالاتر از ایناها نگه داشته اونم به نظرم بیشتر به همت فرشید پسرش هستش که انتخاب های تقریبا خوبی میکنه برای ابی
ولی متاسفانه معین و داریوش ....
اخرین کار خوبی که من از داریوش شنیدن دوباره باز خواهم گشت بودش ...(sm127)
اوهوم (sm50)
شاااید دیگه بی خیال شدن
ولی در مقایسه با اونا شادمهر هنوز خیلی زود بود واسه بی خیال شدن (sm81)
داریوشُ اصن یادم نیس آخرین بار چی شنیدم ازش
ولی معین همدم (sm54)
یچی دیگم بود ک یادم نیس (sm98)
ی مصااحیه ی کوچیکم بود ک قرار بود با شادمهر هم کاری داشته باشه ک اونم هیچی (sm37)
ابی (sm172)
اون آهنگی ک شادمهر با کل متعلقات تقدیمش کرد هنوز اعصابمو خورد می کنه (sm128)(sm25)
تو ک می تونی چرا واسه خودت نمی سازی (sm25)
نمی دونم دیگه چی بگم
خودشون باید بخوان .... (sm81)
hoohoo
03-22-2020, 09:27 PM
زمان پخش آلبوم آخرش
ااا یادم نیست (sm25)
Parsa8
03-23-2020, 12:25 AM
اشتباه نوشتی امیر
پارسا ست اسمش
نه امیر درسته داداشم
پارسا اسمی بود که یه دوره کارای موزیک میکردم با اون
Parsa8
03-23-2020, 12:26 AM
عادت کردم همیشه امیر صداش میکنم(sm25)
بذار بمونه عادتت داداشم (sm127)(sm134)
nasernew
03-23-2020, 02:02 AM
چقدر این حامد برادران کارش درسته
مخصوصا اهنگهایی که برای خودش میسازه
خیلی به جزییات و همه چیز اهمیت میده
و خیلی کارای خوبی میسازه
میکس و مسترهاش خیلی خوبه ..در مورد تنظیمشم نظر خاصی نمیدم اما از رقیب های هم دوره خودش مثل مسعود جهانی و امثالهم بهتره
masoud741
03-23-2020, 02:10 AM
ی خبر جدید تو راهه... ی هفته دیگه احتمالا اعلام بشه
masoud741
03-23-2020, 02:18 AM
چیزی ک من شنیدم خودش نساخته .فکر کنم قربانپور ساخته باشه ولی شنیدم کار خیلی خوبی شده
Hosein333
03-23-2020, 02:46 AM
نه امیر درسته داداشم
پارسا اسمی بود که یه دوره کارای موزیک میکردم با اون
(sm19)
Hosein333
03-23-2020, 02:49 AM
میکس و مسترهاش خیلی خوبه ..در مورد تنظیمشم نظر خاصی نمیدم اما از رقیب های هم دوره خودش مثل مسعود جهانی و امثالهم بهتره
آره از اونا یه لول بالاتره
برای کسای دیگه به اندازه کارهای خودش مایه نمیزاره
یا شایدم خودش خودش بهتر درک میکنه
entehaa
03-23-2020, 12:00 PM
آهنگ جدید و احساسی شادمهر بزودی
ترانه و ملودی: ایمین
nasernew
03-23-2020, 12:13 PM
خودش میگه شبیه به آهنگ کشتی نیست و آهنگ کشتی 3 هم قراره با صدای پارسیان بدون همکاری با ایمین منتشر شه ..
masoud741
03-23-2020, 12:52 PM
یا ابوالفضل خدایا خودت بخیر کن(sm25)
masoud741
03-23-2020, 12:55 PM
خودش میگه شبیه به آهنگ کشتی نیست و آهنگ کشتی 3 هم قراره با صدای پارسیان بدون همکاری با ایمین منتشر شه ..
معلوم نیست چی شده ایمین با پارسیان قطع رابطه کردند چون قبلنا خیلی باهم خوب بودند و قرار بود ترانه کشتی3 را هم ایمین بگه حالا این وسط چ اتفاقی افتاده خدا میدونه... البته خوب شد اینجوری از شر پارسیان راحت شدیم انشالله از شر ایمین هم راحت بشیم
masoud741
03-23-2020, 12:57 PM
البته امیدوارم این آهنگ و واسه شادمهر خوب ساخته باشه
masoud741
03-23-2020, 02:28 PM
داداش اینو تو پیجش گفته؟؟؟ منو بلاک کرده دسترسی بهش ندارم
nasernew
03-23-2020, 03:51 PM
داداش اینو تو پیجش گفته؟؟؟ منو بلاک کرده دسترسی بهش ندارم
آره براش پیغام گذاشتم جواب داد .. پرسیدم این آهنگی که پست گذاشتی ( بعد از ۴ ماه سکوت منتظر یه آهنگ خیلی احساسی با ترانه و ملودی هستید ؟ ) کشتی 3 هست یا فرق داره ؟ گفت منم منتظر شنیدم آهنگ کشتی 3 هستم که امیدوارم قشنگ شده باشه .. گفتم شادمهره ؟ گفت آره .. میخواستم سوالای دیگه در مورد تنظیم کننده یا قطعی بودن پخشش یا زمان پخش و اینا بپرسم که رفت و تا الانم انلاین نشده و نمیدونم اونارو جواب بده یا نه .. فقط امیدوارم حداقل تنظیم کنندش شادمهر باشه که گمون نمیکنم ولی خیلی دوست دارم اینو بدونم و سعی میکنم ازش حرف بکشم (sm70)
nasernew
03-23-2020, 04:02 PM
معلوم نیست چی شده ایمین با پارسیان قطع رابطه کردند چون قبلنا خیلی باهم خوب بودند و قرار بود ترانه کشتی3 را هم ایمین بگه حالا این وسط چ اتفاقی افتاده خدا میدونه... البته خوب شد اینجوری از شر پارسیان راحت شدیم انشالله از شر ایمین هم راحت بشیم
حالا احتمال داره کشتی 3 رو با سینا همکاری کرده اما بعد از اختلافشون ماحصل نتیجه این اثر رو نشنیده چون میگفت دوست دارم ببینم قشنگ شده یا نه .. حالا احتمالا یا سینا شعرشو عوض کرده یا تو آهنگ دست برده یا .. شایدم بدون دستکاری پخش شه و دوباره آشتی کنن و یا اصلا هیچوقت منتشر نشه .. و تو این مدت سینا 3 تا آهنگ جدید منتشر کرد که ایمین نه اشاره ای بهشون کرده و نه تبریک گفته و نه براش مهم بوده و سینا هم تو پست هاش از بی رفاقتی و نارو زدن زیاد مینویسه ...
حالا جدا از اینا ملودی اثر رو خود ایمین ساخته .. سینا شعرای خوبی میگه اما آهنگهای خوبی نمیسازه برعکس ایمین شعرای خوبی نمیگه و امیدوارم حداقل ملودی ساز خوبی باشه .. همه آهنگهایی که ساخته شاد و شیش و هشت هستن .. مثلا آهنگ نگارم نگارم با صدای بلک کتس یا آهنگهایی که با صدای دنیا یا آنیتا یا علیرضا جاوید یا بقیه ساخته و منتشر شدن همشون شاد بودن و نمیدونم تو ساخت آهنگ احساسی گند زده یا نه .. اما اصلا امیدی به شعرش ندارم (sm50) . مثلا این آهنگ جدیده که واسه دنیا ساخته میگه از خر شیطون بیا پاپین بیا پایین اخه شیطون خود ماییم خود ماییم (sm25)
9NIMA1
03-23-2020, 04:07 PM
سلام دوستای گُل شادمهری. امیدوارم توی این اوضاع و احوال حال همگی خوب باشه.(sm10)
سال نوی همه مبارک.(sm174)
امیدوارم سالی پر از سلامتی و موفقیت برای همه باشه.(sm127)
شادمهر هم از خر شیطون بیاد پایین!(sm120)
masoud741
03-23-2020, 04:17 PM
آره براش پیغام گذاشتم جواب داد .. پرسیدم این آهنگی که پست گذاشتی ( بعد از ۴ ماه سکوت منتظر یه آهنگ خیلی احساسی با ترانه و ملودی هستید ؟ ) کشتی 3 هست یا فرق داره ؟ گفت منم منتظر شنیدم آهنگ کشتی 3 هستم که امیدوارم قشنگ شده باشه .. گفتم شادمهره ؟ گفت آره .. میخواستم سوالای دیگه در مورد تنظیم کننده یا قطعی بودن پخشش یا زمان پخش و اینا بپرسم که رفت و تا الانم انلاین نشده و نمیدونم اونارو جواب بده یا نه .. فقط امیدوارم حداقل تنظیم کنندش شادمهر باشه که گمون نمیکنم ولی خیلی دوست دارم اینو بدونم و سعی میکنم ازش حرف بکشم (sm70)
منو ک بلاک کرده اگه جواب کامل داد مارا هم در جریان بذار.... البته ی بنده خدایی ک با ایمین ارتباطش خوبه بهم گفت آهنگش خیلی خوبه... حالا نمیدونم واقعا خوبه یا از روی رفاقت با ایمین اینو گفت
ebihamed
03-23-2020, 04:59 PM
اگه قرار باشه آهنگش با ملودی ایمین باشه که اصلا این بار دانلودشم نمیکنم بیشتر منتظر کار امشب داریوشم با ترانه ی اردلان سرفراز
nasernew
03-23-2020, 05:01 PM
اگه قرار باشه آهنگش با ملودی ایمین باشه که اصلا این بار دانلودشم نمیکنم بیشتر منتظر کار امشب داریوشم با ترانه ی اردلان سرفراز
احتمالا شعرش تو مایه های آهویی دارم خوشگله باشه ...
داریوش ؟ امشب ؟ نمیدونستم .. خبر خوبی بود (sm127)
nasernew
03-23-2020, 05:09 PM
منو ک بلاک کرده اگه جواب کامل داد مارا هم در جریان بذار.... البته ی بنده خدایی ک با ایمین ارتباطش خوبه بهم گفت آهنگش خیلی خوبه... حالا نمیدونم واقعا خوبه یا از روی رفاقت با ایمین اینو گفت
ممکنه ..امیدوارم این بنده خدا درست گفته باشه و با آهنگش کاری ندارم اما ایمین تا الان یه شعر درست و حسابی نتونسته بگه .. اگه تنظیم کنندش شادمهر باشه که خوبه در غیراینصورت سال 99 هم مثل پارسال جزو سالهای سقوط شادمهره چون شروعش که اینه تا تهش معلومه چی میشه .. احتمالا کلیپش رو هم ایمین میسازه و به جای نهنگ پرنده به مناسبت کرونا خفاش میاره تو کلیپ .. من که بدم نمیاد قشنگ شده باشه و دشمن ایمین هم نیستم و باید منتظر موند و شنید ولی امید چندانی هم ندارم .. انشاله تنظیم کنندش شادمهر باشه که فکر نمیکنم
masoud741
03-23-2020, 05:36 PM
ممکنه ..امیدوارم این بنده خدا درست گفته باشه و با آهنگش کاری ندارم اما ایمین تا الان یه شعر درست و حسابی نتونسته بگه .. اگه تنظیم کنندش شادمهر باشه که خوبه در غیراینصورت سال 99 هم مثل پارسال جزو سالهای سقوط شادمهره چون شروعش که اینه تا تهش معلومه چی میشه .. احتمالا کلیپش رو هم ایمین میسازه و به جای نهنگ پرنده به مناسبت کرونا خفاش میاره تو کلیپ .. من که بدم نمیاد قشنگ شده باشه و دشمن ایمین هم نیستم و باید منتظر موند و شنید ولی امید چندانی هم ندارم .. انشاله تنظیم کنندش شادمهر باشه که فکر نمیکنم
ب هر حال تا آهنگ نیاد نمیشه نظر داد. باید منتظر ماند ببینیم چی از آب در اومده... اینکار هم مال ساخته های قبله و جزو آهنگایی بوده ک تو نوبت پخش بودند ولی انشالله از کارای خودش هم بذاره تو لیست پخش
masoud741
03-23-2020, 05:39 PM
اینو میگی ولی میدونم ب عشق شادمهر دلت نمیاد گوشش ندی(sm128)
ebihamed
03-23-2020, 05:56 PM
احتمالا شعرش تو مایه های آهویی دارم خوشگله باشه ...
داریوش ؟ امشب ؟ نمیدونستم .. خبر خوبی بود (sm127)
أره ساعت ده شب آهنگ لبخند ترانه ی اردلان سرفراز ملودی داریوش تقی پور که قبلا برای مانی رهنما و خیلیای دیگه توی ایران کار میکرد
ebihamed
03-23-2020, 06:02 PM
اینو میگی ولی میدونم ب عشق شادمهر دلت نمیاد گوشش ندی(sm128)
باورت میشه برنده رو همون شب اول یه بار شنیدم متاسفانه شادمهر خودشو برای مخاطبهای قدیمیش تا این حد کشیده پایین که اگه فکری به حال تغییر این وضعیت نکنه خیلی دور نیس اون روزی که از چشم مخاطبهای خودشم بیفته با سطح أهنگهای فعلیش هیچ أینده ی خوبی رو نمیشه متصور بود به هر حال منم امیدوارم کار خوبی بشه ولی بازم ما منتظر خودش هستیم
masoud741
03-23-2020, 06:29 PM
باورت میشه برنده رو همون شب اول یه بار شنیدم متاسفانه شادمهر خودشو برای مخاطبهای قدیمیش تا این حد کشیده پایین که اگه فکری به حال تغییر این وضعیت نکنه خیلی دور نیس اون روزی که از چشم مخاطبهای خودشم بیفته با سطح أهنگهای فعلیش هیچ أینده ی خوبی رو نمیشه متصور بود به هر حال منم امیدوارم کار خوبی بشه ولی بازم ما منتظر خودش هستیم
میگم ک ی بنده خدایی گفت آهنگش خیلی خوبه... حالا واقعا من نمیدونم شنیده یا فقط از روی رابطه خوبی با ایمین اینو گفته
nasernew
03-23-2020, 06:50 PM
أره ساعت ده شب آهنگ لبخند ترانه ی اردلان سرفراز ملودی داریوش تقی پور که قبلا برای مانی رهنما و خیلیای دیگه توی ایران کار میکرد
چه همکاری خوبی .. داریوش تقی پور خیلی وقت بود آهنگ نمیساخت .. آهنگهاشو شنیدم یه آلبوم گروهی هم به یاد واروژان ساخته بود که از پیغام سحر منتشر شد . آلبوم مانی رهنما رو هم یادمه خیلی وقته اون آهنگهارو گوش ندادم ولی اینطور که یادمه آهنگسازی تکنیکالیه ولی اون زمان با وجود تکنیک بالاش زیاد مطرح نشد شاید به خاطر اینکه احساس ملودی هاش به خوبیه احساس آهنگهای بابک بیات یا چراغعلی یا شادمهر و امثالهم که رقبای اون دوره اش بودن نبوده ولی امیدوارم همکاریش با داریوش احساسی باشه .. اردلان سرافراز که هیچی .. بدترین ترانه هاش از بهترین ترانه های خیلی های دیگه بهتره .. منم مثل تو منتظرم
ebihamed
03-23-2020, 06:53 PM
چه همکاری خوبی .. داریوش تقی پور خیلی وقت بود آهنگ نمیساخت .. آهنگهاشو شنیدم یه آلبوم گروهی هم به یاد واروژان ساخته بود که از پیغام سحر منتشر شد . آلبوم مانی رهنما رو هم یادمه خیلی وقته اون آهنگهارو گوش ندادم ولی اینطور که یادمه آهنگسازی تکنیکالیه ولی اون زمان با وجود تکنیک بالاش زیاد مطرح نشد شاید به خاطر اینکه احساس ملودی هاش به خوبیه احساس آهنگهای بابک بیات یا چراغعلی یا شادمهر و امثالهم که رقبای اون دوره اش بودن نبوده ولی امیدوارم همکاریش با داریوش احساسی باشه .. اردلان سرافراز که هیچی .. بدترین ترانه هاش از بهترین ترانه های خیلی های دیگه بهتره .. منم مثل تو منتظرم
منم خیلی خوشبینم راجب اردلان و شهیار قنبری و ایرج جنتی عطایی که چه میشه گفت جز اینکه دیگه تکرار نمیشن هنوزم حرف برای گفتن دارن هیچ شاعری در نسل فعلی حتی به نزدیکیشونم نرسیده
ebihamed
03-23-2020, 06:54 PM
میگم ک ی بنده خدایی گفت آهنگش خیلی خوبه... حالا واقعا من نمیدونم شنیده یا فقط از روی رابطه خوبی با ایمین اینو گفته
مسعود جان نهایتش میخاد بشه یه چیزی مثل خواب خوش دیگه بیشتر از اون از امثال اینا نمیشه توقع داشت که بسازن
nasernew
03-23-2020, 06:56 PM
انشالله همینطوره که تو میگی .. شهبال شبپره که یکی از بزرگهای تاریخ موسیقیه ایمین رو قبول داره شاید به خاطر اینه که سبک کاراش به بلک کتس نزدیکه و آهنگهای شاد خوبی میسازه .. سیناپارسیان با ترانه سرایی مارو سورپرایز کرد و نشون داد اگه اهنگساز خوبی نیست در عوض اگه تلاش کنه میتونه ترانه سرای خوبی باشه و ایمین هم میتونه مارو با آهنگسازیش سورپرایز کنه و باید منتظر معجزه بود .. امیدوارم همونطور که میگی خیلی خوب باشه .. ما که خیر و صلاح شادمهر و میخوایم چی از این بهتر که خوب باشه ولی اینقدر مارو ناامید کرده دیگه ذوق و شوقی نداریم و مثل چند سال پیش عطش شنیدن تو وجودمون نیست .. حالا هر وقت اومد نظرمونو میدیم و منم پیش داوری نمیکنم .. بزار ببینیم کی منتشر میشه شاید مثل قلب ساعتی دقیقه نود از انتشارش پشیمون شد .. ولی من فکر میکنم به همین زودی ها پخش میشه
nasernew
03-23-2020, 07:05 PM
منم خیلی خوشبینم راجب اردلان و شهیار قنبری و ایرج جنتی عطایی که چه میشه گفت جز اینکه دیگه تکرار نمیشن هنوزم حرف برای گفتن دارن هیچ شاعری در نسل فعلی حتی به نزدیکیشونم نرسیده
واقعا .. انشالله خدا این سه نفر رو که نام بردی ( اردلان سرافراز و شهیار قنبری و ایرج جنتی ) به همراه زویا زاکاریان بهشون سلامتی بده و برای ما نگه نداره که بی تکرار ان و ترانه سراهای درجه یک نسل جدید مثل روزبه بمانی و یغماگلرویی و حسین غیاثی و افشین مقدم و داوود رحمت اللهی و بابک صحرایی و غیره که زیادن و خیلی قبولشون دارم الگوشون این بزرگان پیشکسوت ادبی بودن که اگه نبودن شاید این اسامی ای که نام بردم هم نبودن و برای ترانه سرایی ایران یه نعمت به حساب میان ..
nasernew
03-23-2020, 07:07 PM
سلام دوستای گُل شادمهری. امیدوارم توی این اوضاع و احوال حال همگی خوب باشه.(sm10)
راستی داداش .. قبلا عید به همتون و کل اعضاء تبریک گفتم و بازم به خودت شخصا تبریک میگم انشالله سال خوبی داشته باشی
ebihamed
03-23-2020, 07:22 PM
واقعا .. انشالله خدا این سه نفر رو که نام بردی ( اردلان سرافراز و شهیار قنبری و ایرج جنتی ) به همراه زویا زاکاریان بهشون سلامتی بده و برای ما نگه نداره که بی تکرار ان و ترانه سراهای درجه یک نسل جدید مثل روزبه بمانی و یغماگلرویی و حسین غیاثی و افشین مقدم و داوود رحمت اللهی و بابک صحرایی و غیره که زیادن و خیلی قبولشون دارم الگوشون این بزرگان پیشکسوت ادبی بودن که اگه نبودن شاید این اسامی ای که نام بردم هم نبودن و برای ترانه سرایی ایران یه نعمت به حساب میان ..
ترانه سراهای فعلیمونم در حد خودشون خوب هستن البته خیلیاشونم از روی دست اردلان ایرج شهیار کپی میکنن و به واسطه ی همین مطرح شدن . حالا ببینیم آهنگ امشب چی در میاد خوبی داریوش اینه زیاد جاده خاکی نزده هیچوقت حالا شاید یه آهنگش کمتر گل کنه اما هیچوقت کاری نمیکنه هوادارش نا امید بشه
nasernew
03-23-2020, 07:26 PM
ترانه سراهای فعلیمونم در حد خودشون خوب هستن البته خیلیاشونم از روی دست اردلان ایرج شهیار کپی میکنن و به واسطه ی همین مطرح شدن . حالا ببینیم آهنگ امشب چی در میاد خوبی داریوش اینه زیاد جاده خاکی نزده هیچوقت حالا شاید یه آهنگش کمتر گل کنه اما هیچوقت کاری نمیکنه هوادارش نا امید بشه
میدونم در شرایط فعلی غیرممکنه ولی کاش میشد بازم با علیرضاافکاری همکاری کنه .. میدونم نمیشه ولی اگه میشد خوب میشد ..
entehaa
03-23-2020, 07:27 PM
ایمین برای این اهنگ از عنوان *اژده ها وارد می شود* استفاده کرده و خیلی خوشحاله که بالاخره یکی از ملودی هاشو شادمهر میخواد بخونه. کارای احساسی شو به شخصه دوست دارم مخصوصا اهنگ فرق نکن احمد سعیدی
nasernew
03-23-2020, 07:33 PM
ایمین برای این اهنگ از عنوان *اژده ها وارد می شود* استفاده کرده و خیلی خوشحاله که بالاخره یکی از ملودی هاشو شادمهر میخواد بخونه. کارای احساسی شو به شخصه دوست دارم مخصوصا اهنگ فرق نکن احمد سعیدی
خودش که خیلی به این آهنگ امیدواره .. کاش میدونستیم تنظیم کنندش کیه .. ایمین بیشتر با میلاد هاشمی و هومن آزما همکاری میکنه . با محمد عباسی و بهروز علیاری هم همکاری داشته .. بین اینا بهروز علیاری هم قدیمی تره و هم با تجربه تر .. در کنار شعر و ملودی ، تنظیم هم خیلی مهمه که میتونه کارو بکشه بالا .. اگه فهمیدی کیه بگو ما هم بدونیم .. ممنون
masoud741
03-23-2020, 07:37 PM
داداش هیچکس نمیگه ماست من ترشه... یادمه قبل پخش کوه هم از این حرفا خیلی میزد ولی دیدیم چی از آب دراومد..ولی بازم نمیشه زود قضاوت کرد باید صبر کرد و دید چی ساخته
masoud741
03-23-2020, 07:38 PM
خودش که خیلی به این آهنگ امیدواره .. کاش میدونستیم تنظیم کنندش کیه .. ایمین بیشتر با میلاد هاشمی و هومن آزما همکاری میکنه . با محمد عباسی و بهروز علیاری هم همکاری داشته .. بین اینا بهروز علیاری هم قدیمی تره و هم با تجربه تر .. در کنار شعر و ملودی ، تنظیم هم خیلی مهمه که میتونه کارو بکشه بالا .. اگه فهمیدی کیه بگو ما هم بدونیم .. ممنون
من حدسم میلاد هاشمیه
Hosein333
03-23-2020, 07:44 PM
ایمین هم خواسته جلوی شادمهر یه خودتمایی بکنه وقتی دید رابطه شادمهر با پارسیان خراب شده
ایمن هم با پارسیان بهم زد تا شادمهر بیشتر اعتماد کنه به ایمن
nasernew
03-23-2020, 07:44 PM
من حدسم میلاد هاشمیه
بعید نیست .. هاشمی تو موسیقی مدرن و ریتمیک موفق تره اما تنظیم آهنگ میترسم که ساخته حسین قربانپور بود رو هم قشنگ انجام داده .. فکر کنم شادمهر به ایمین گفته شرطم برای خوندن ملودی اینه که میلاد هاشمی تنظیم کنه (sm70).. میلاد هاشمی تنظیم کننده رسمی شادمهر شده و بعید نیست حدست درست باشه ولی با قاطعیت هم نمیشه گفت ولی احتمالش زیاده .. خیلی دوست داشتم خودش تنظیم کنه که بازم میدونم محاله و فعلا در حد آرزوئه چون شادمهر خیلی از موزیک ( اهنگسازی و تنظیم ) فاصله گرفته
ebihamed
03-23-2020, 07:45 PM
میدونم در شرایط فعلی غیرممکنه ولی کاش میشد بازم با علیرضاافکاری همکاری کنه .. میدونم نمیشه ولی اگه میشد خوب میشد ..
آره افکاری الان جزو بهترینهاست در این شکی نیس ولی آلبوم دنیای این روزا نسبت به کارهای داریوش پونزده سال اخیر بهتر بود اما نسبت به آلبومهای قدیمی داریوش خیلی عقبتره مخصوصا از نظر ترانه . ناصر نمیدونم آلبوم امان از رو گوش دادی یا نه واقعا شاهکار به تملم معنا تنظیمهای عبدی یمینی و ترانه های شهیار قنبری اصلا بی نظیره
Hosein333
03-23-2020, 07:47 PM
سال نو شما هم مبارک نیما جان
امیدواریم همگی
ebihamed
03-23-2020, 07:48 PM
انقد نگاه ایمین و پارسیان آماتوره که از این واژه های بچگانه برای تبلیغ خودشون استفاده میکنن اگه قراره با ملودی ایمین اژدها وارد بشه پس الان علیرضا افکاری ده ساله داره چی وارد میکنه؟ و اصلا تا به حال شده افکاری یا بزرگان موسیقی ما هیچوقت همچین استعاره های بچه گانه ای به کار ببرن اونم واسه کار خودشون؟؟؟؟
Hosein333
03-23-2020, 07:53 PM
واقعا اگه بشه چی میشه
nasernew
03-23-2020, 07:55 PM
آره افکاری الان جزو بهترینهاست در این شکی نیس ولی آلبوم دنیای این روزا نسبت به کارهای داریوش پونزده سال اخیر بهتر بود اما نسبت به آلبومهای قدیمی داریوش خیلی عقبتره مخصوصا از نظر ترانه . ناصر نمیدونم آلبوم امان از رو گوش دادی یا نه واقعا شاهکار به تملم معنا تنظیمهای عبدی یمینی و ترانه های شهیار قنبری اصلا بی نظیره
بله درست میگی .. روح عبدی یمینی هم شاد باشه . واقعا آلبومهای خیلی قدیمیش خیلی خوبه
خب موزیسین های قدیمی یا به رحمت خدا رفتن یا ضعیف شدن و تو زمان فعلی افکاری بهترین گزینه برای همکاری با داریوشه .. البته داریوش خیلی باسلیقه است و سعی کرده تو اوج بمونه .. تقی پور رو هم که میدونیم باتکنیکه و با توجه به انتخاب های درست داریوش به احتمال زیاد اهنگش قشنگه و همکاری های اینطوری مقطعیه و با خیلی ها در حد تک اهنگ همکاری کرده مثلا فرزاد فتاحی و احتمال اینکه همکاریشون در حد همین یک آهنگ باشه هم زیاده .. فقط در مورد آلبومش خبر ندارم و نمیدونم مثل شادمهر به تک اهنگ رو اورده یا آلبوم جدیدی هم درکاره یا نه .. اون آلبوم بیشتر خود واقعی داریوش رو نشون میده تا این تک آهنگها .. داریوش دکلمه هاش هم قشنگه و همینکه شعرش رو اردلان سرافراز گفته خیلی خوبه .. حالا اینقدر ازش تعریف میکنیم و میبینیم اونم از مسیر اصلی خارج شده و ترانه ضعیف از آب درمیاد (sm70)..از هر کی تعریف کردیم گند زده (sm74)
Hosein333
03-23-2020, 07:55 PM
انقد نگاه ایمین و پارسیان آماتوره که از این واژه های بچگانه برای تبلیغ خودشون استفاده میکنن اگه قراره با ملودی ایمین اژدها وارد بشه پس الان علیرضا افکاری ده ساله داره چی وارد میکنه؟ و اصلا تا به حال شده افکاری یا بزرگان موسیقی ما هیچوقت همچین استعاره های بچه گانه ای به کار ببرن اونم واسه کار خودشون؟؟؟؟
واقعا همینطوره
nasernew
03-23-2020, 07:59 PM
واقعا افکاری هیچوقت ادعا نکرده خیلی موزیسین بزرگیه .. و حتی ازش خواستم با شادمهر همکاری کنه تو جواب کامنت گفت هیشکی به خوبی خود شادمهر نمیتونه آهنگ بسازه .. ولی ایمین میگه اژدها وارد میشود .. درخت هر چه بارش بیش سرش فروتر .. هر کی از خودش تعریف کرده چیزی برای گفتن نداشته ..
ebihamed
03-23-2020, 08:31 PM
بله درست میگی .. روح عبدی یمینی هم شاد باشه . واقعا آلبومهای خیلی قدیمیش خیلی خوبه
خب موزیسین های قدیمی یا به رحمت خدا رفتن یا ضعیف شدن و تو زمان فعلی افکاری بهترین گزینه برای همکاری با داریوشه .. البته داریوش خیلی باسلیقه است و سعی کرده تو اوج بمونه .. تقی پور رو هم که میدونیم باتکنیکه و با توجه به انتخاب های درست داریوش به احتمال زیاد اهنگش قشنگه و همکاری های اینطوری مقطعیه و با خیلی ها در حد تک اهنگ همکاری کرده مثلا فرزاد فتاحی و احتمال اینکه همکاریشون در حد همین یک آهنگ باشه هم زیاده .. فقط در مورد آلبومش خبر ندارم و نمیدونم مثل شادمهر به تک اهنگ رو اورده یا آلبوم جدیدی هم درکاره یا نه .. اون آلبوم بیشتر خود واقعی داریوش رو نشون میده تا این تک آهنگها .. داریوش دکلمه هاش هم قشنگه و همینکه شعرش رو اردلان سرافراز گفته خیلی خوبه .. حالا اینقدر ازش تعریف میکنیم و میبینیم اونم از مسیر اصلی خارج شده و ترانه ضعیف از آب درمیاد (sm70)..از هر کی تعریف کردیم گند زده (sm74)
داریوش یه آلبوم تو راه داره احتمالا با عوامل قدیمی یه کار حیلی عالی هم تو راه داره با ملودی داود بهبودی و ترانه ی شهیار قنبری ... داریوش دو سابقه ی همکاری درخشان با داود بهبودی داره یکیش با من از ایران بگو هست ...
ebihamed
03-23-2020, 08:33 PM
واقعا افکاری هیچوقت ادعا نکرده خیلی موزیسین بزرگیه .. و حتی ازش خواستم با شادمهر همکاری کنه تو جواب کامنت گفت هیشکی به خوبی خود شادمهر نمیتونه آهنگ بسازه .. ولی ایمین میگه اژدها وارد میشود .. درخت هر چه بارش بیش سرش فروتر .. هر کی از خودش تعریف کرده چیزی برای گفتن نداشته ..
این واژه های اژدها و بمب و این حرفا واسه أدمای کوچیکه نمیدونم اینا به جایگاه واروژان برسن چی میگن به نظرم ضعیفترین گروهی که با شادمهر کار میده همین ایمین و پارسیانه کاش تموم شه این کابوس
Hosein333
03-23-2020, 08:43 PM
افکاری واقعا یه استاده بزرگه (sm127)
nasernew
03-23-2020, 08:50 PM
داریوش یه آلبوم تو راه داره احتمالا با عوامل قدیمی یه کار حیلی عالی هم تو راه داره با ملودی داود بهبودی و ترانه ی شهیار قنبری ... داریوش دو سابقه ی همکاری درخشان با داود بهبودی داره یکیش با من از ایران بگو هست ...
انشالله .. منتظریم
Hosein333
03-23-2020, 09:25 PM
تنها مقلد شادمهر که من خیلی دوسش دارم
عالی و بدون حاشیه
فرق نکن به نظر من یکی از بهترین کار های سعیدی بودش
اگر یک کار توی اون لول باشه نظر همه در موردش تغییر میکنه(sm19)
ebihamed
03-23-2020, 10:05 PM
فرق نکن به نظر من یکی از بهترین کار های سعیدی بودش
اگر یک کار توی اون لول باشه نظر همه در موردش تغییر میکنه(sm19)
یعنی قراره اگه آهنگ شادمهر عقیلی در سطح و اندازه ی آهنگ احمد سعیدی باشه ما جشن بگیریم؟ چقد سطح توقعمون اومده پایین
ebihamed
03-23-2020, 10:32 PM
آهنگ داریوش اومد واقعا لدت بردم چقد ترانه و ملودی و تنظیم قوی و فاخر بود درود به داریوش عزیز
nasernew
03-23-2020, 10:45 PM
آهنگ داریوش اومد واقعا لدت بردم چقد ترانه و ملودی و تنظیم قوی و فاخر بود درود به داریوش عزیز
حالا باید یه چند بار دیگه گوش کنم تا نظر قطعی مو بدم .. اما همون بار اول نظرم مشابه نظر توئه ..
ebihamed
03-23-2020, 10:59 PM
حالا باید یه چند بار دیگه گوش کنم تا نظر قطعی مو بدم .. اما همون بار اول نظرم مشابه نظر توئه ..
با شنیدن این کار و موسیقی داریوش تقی پور یه بار دیگه باید تکرار کنم موزیسین های نسل اول پاپ اکثرشون کار درست بودن و با استعداد
یعنی قراره اگه آهنگ شادمهر عقیلی در سطح و اندازه ی آهنگ احمد سعیدی باشه ما جشن بگیریم؟ چقد سطح توقعمون اومده پایین
تا وقتی تنظیم کننده اختصاصیش میلاد هاشمی باشه
شاعرش ایمین
اهنگ سازش پارسیان
چه توقعی میشه داشت ؟به مراتب اون کار فرق نکن از خواب خوش بیشتر به دلم نشست
کاش حداقل با سعید زمانی کار کنه اون تنظیم کننده بهتریه
hoohoo
03-24-2020, 12:07 AM
چیزی ک من شنیدم خودش نساخته .فکر کنم قربانپور ساخته باشه ولی شنیدم کار خیلی خوبی شده
(sm98)