توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
hoohoo
03-24-2020, 12:10 AM
تنها مقلد شادمهر که من خیلی دوسش دارم
عالی و بدون حاشیه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مقلدای شادمهرُ ندوس(sm50)
اوهوم (sm50)
شاااید دیگه بی خیال شدن
ولی در مقایسه با اونا شادمهر هنوز خیلی زود بود واسه بی خیال شدن (sm81)
داریوشُ اصن یادم نیس آخرین بار چی شنیدم ازش
ولی معین همدم (sm54)
یچی دیگم بود ک یادم نیس (sm98)
ی مصااحیه ی کوچیکم بود ک قرار بود با شادمهر هم کاری داشته باشه ک اونم هیچی (sm37)
ابی (sm172)
اون آهنگی ک شادمهر با کل متعلقات تقدیمش کرد هنوز اعصابمو خورد می کنه (sm128)(sm25)
تو ک می تونی چرا واسه خودت نمی سازی (sm25)
نمی دونم دیگه چی بگم
خودشون باید بخوان .... (sm81)
سابقه داشتش که قهر کنه بکشه کنار یک مدت ولی با کولاک بر میگشت هر بار
من نمی دونم شاید واقعا انگیزه ای نداره، از طرفی موزیکای رو صحنه ای که براش ساختن به مذاق طرفدارای کنسرتیش و تو ماشینیش خوش اومده و به ظاهر مخاطب راضی هست دلیلی نمیبینه بخواد تغییری ایجاد کنه
حیف این اسطوره هایی که دارن این شکلی پا به سن میگذارن و خودشونو میکشن کنار
مگه ما چقدر دیگه داریمشون ؟
hoohoo
03-24-2020, 12:31 AM
من نمی دونم شاید واقعا انگیزه ای نداره، از طرفی موزیکای رو صحنه ای که براش ساختن به مذاق طرفدارای کنسرتیش و تو ماشینیش خوش اومده و به ظاهر مخاطب راضی هست دلیلی نمیبینه بخواد تغییری ایجاد کنه
خواننده واااااسه ما اسطوره س
ولی
ی کتاب می خوندم
ک می گفت هر چه قد افراد معروووف خودشونُ شفاف کنن واسه مردم و توضیح بدن راجع ب خودشون
مردم بازم برداشت خودشونُ از افراد مشهور دارن
ینی این ک اینا همه شون آدمن دیگه
ما ک نمی دونیم شادمهر از زندگی چی می خواد
شاااید ب خواسته ی هنریش رسیده
و
حالا می خواد ب زندگی شخصیش برسه
شایدم فعلا این جوریه و بعدا باز با کاراش بخواد شکه مون کنه
هیچی معلوم نیس
تازه اون کتابه راجع ب کسایی ک خودشونو شفاف کردن واسه مخاطب اینو گفت
شاااادمهر ک هیچ وقت سعی نکرد خودشُ توضیح بده
ی جوراااااایی عاااشقِ این رفتارش بودم .... (sm50)
و این ک آره ی سری مخاطبا رو راضی می کنه
شااایدم اونا انقد الان زیادن ک ما ب چشم نمیااایم (sm25)
..
و راجع ب دو خط آخرم وقتی ی چند سال بگذره و امثال این خواااننده ها بکشن کنار
نسل بعدی موسیقی ی دست می شه (sm98)
شاااایدم ماا وصله ی نا جوریم (sm37)
ebihamed
03-24-2020, 12:34 AM
تا وقتی تنظیم کننده اختصاصیش میلاد هاشمی باشه
شاعرش ایمین
اهنگ سازش پارسیان
چه توقعی میشه داشت ؟به مراتب اون کار فرق نکن از خواب خوش بیشتر به دلم نشست
کاش حداقل با سعید زمانی کار کنه اون تنظیم کننده بهتریه
آها اگه منظورتون بین بد و بدتر هست که منم باهاتون موافقم یاد روزهایی که شادمهر بی برو برگرد حرف اول موزیکو میزد به خیر الان دیگه باید دلخوش کنیم که خدا کنه در حد کارای احمد سعیدی باشه
nasernew
03-24-2020, 01:00 AM
با شنیدن این کار و موسیقی داریوش تقی پور یه بار دیگه باید تکرار کنم موزیسین های نسل اول پاپ اکثرشون کار درست بودن و با استعداد
بعد از چند بار گوش دادن :
داریوش آهنگ مدرن خونده .. ملودیش شبیه ملودی های معمولی فرید زلاند بود ( فرید زلاند ملودی های شاهکار هم داره) . تنظیمش مدرن بود و پارت دومش تو مایه های راک تنظیم شده بود سبک جدبدی برای داریوش محسوب میشه و باید ببینیم بازتابش چیه .. کیک و بیس خوبی هم داشت و میکس و مستر خوبی هم داشت ، تنظیم عالی بود ، ترانه هم که خوب .. .. دوستش داشتم چون کار تکنیک بالایی داشت اما علیرضاافکاری مارو خیلی پرتوقع کرده و جای خالیش بازم حس شد .. در کل تو این بازار آشفته موسیقی اثر خوبی بود و به قول تو اهنگهای خیلی قدیمیش و آلبوم دنیای این روزهای من انتظارا رو بالا برده و منتظر اهنگهای بهتر از این از داریوش هستم .. ولی بازم حرف همیشگیمون اینکه جای هنرمندای باسواد نسل اول موسیقی خالیه و باید همشون دست به کار شن و خوشحالم داریوش تقی پور بازم شروع به فعالیت کرده و با این اثر تکنیکی حرف مارو بیش از پیش ثابت کرد
nasernew
03-24-2020, 01:06 AM
تا وقتی تنظیم کننده اختصاصیش میلاد هاشمی باشه
شاعرش ایمین
اهنگ سازش پارسیان
چه توقعی میشه داشت ؟به مراتب اون کار فرق نکن از خواب خوش بیشتر به دلم نشست
کاش حداقل با سعید زمانی کار کنه اون تنظیم کننده بهتریه
ایندفعه آهنگسازش خود ایمین هست .. بله سعید زمانی خیلی خیلی بهتر از میلاد هاشمیه اما به شرطی که شعر و اهنگ فاخر باشن وگرنه میلاد هاشمی هم میتونه شعر و اهنگهای معمولی رو به خوبی تنظیم کنه ، فکر نمیکنم تنظیم کردنه یک اهنگ ساده و معمولی ، .. دشوار به نظر بیاد .. سعید زمانی هم شعر و آهنگهای معمولی رو بسیار معمولی تنظیم میکنه و بستگی به این داره که چی بهش بدن تا چی رو تحویل بده .. تا وقتی که شعر و آهنگ معمولی باشن حتی بهروز صفاریان هم نمیتونه معجزه کنه و اینو تو تنظیمهای جدیدی که ازش منتشر شده ( مثلا آهنگ آخر احسان خواجه امیری ) میشه دید ..
nasernew
03-24-2020, 01:16 AM
این جمله ات خیلی تاثیرگزار بود .. شادمهر هم داره پیر میشه (sm74)
من نمیخوام تغییر تو سبکش ایجاد کنه میخوام آهنگهای بااحساس تر و ماندگار تر بخونه .. سبکش بد نیست .. آهنگ بیتابی تو آلبوم مسافر یا اهنگهای آلبوم دهاتی یا آدم و حوا همشون شاد و بازاری بودن اما هنری بودن و تکرار نمیشن .. یا اهنگهای آلبوم خیالی نیست همشون الکترونیک بودن اما بدون رقیب ..حرف من این نیست که شادمهر سبک موسیقیش رو تغییر بده اما باید اهنگهای فاخرتر و ماندگارتر و بهتری بخونه .. اهنگهای آلبوم آخر مهستی هم همشون شاد و بازار پسند بودن .. خیلی ها فکر میکنن ما از شادمهر میخوایم روضه بخونه .. نه اینطور نیست .. فقط آهنگهایی بخونه که بشه بیشتر از یکبار بهش گوش داد
ebihamed
03-24-2020, 01:17 AM
بعد از چند بار گوش دادن :
داریوش آهنگ مدرن خونده .. ملودیش شبیه ملودی های معمولی فرید زلاند بود ( فرید زلاند ملودی های شاهکار هم داره) . تنظیمش مدرن بود و پارت دومش تو مایه های راک تنظیم شده بود سبک جدبدی برای داریوش محسوب میشه و باید ببینیم بازتابش چیه .. کیک و بیس خوبی هم داشت و میکس و مستر خوبی هم داشت ، تنظیم عالی بود ، ترانه هم که خوب .. .. دوستش داشتم چون کار تکنیک بالایی داشت اما علیرضاافکاری مارو خیلی پرتوقع کرده و جای خالیش بازم حس شد .. در کل تو این بازار آشفته موسیقی اثر خوبی بود و به قول تو اهنگهای خیلی قدیمیش و آلبوم دنیای این روزهای من انتظارا رو بالا برده و منتظر اهنگهای بهتر از این از داریوش هستم .. ولی بازم حرف همیشگیمون اینکه جای هنرمندای باسواد نسل اول موسیقی خالیه و باید همشون دست به کار شن و خوشحالم داریوش تقی پور بازم شروع به فعالیت کرده و با این اثر تکنیکی حرف مارو بیش از پیش ثابت کرد
آره علیرضا افکاری خوب بیشتر توی یه خط حرکت میکنه و البته سطح بالا اما این کار برای داریوش یه کار متفاوت محسوب میشد درسته که خیلی خوبه افکاری باز با داریوش کار کنه اما به دلیل اینکه سبک مشخصی داره شاید داریوش فعلا انتخابش نکنه واسه ساختن کار چون باهاش یه آلبوم و یکی دو تک آهنگ داشته و از اونطرف افکاری فعلا با اونور آبی ها احتمالا کار نمیکنه . راجب فرید زلاند که بله صد در صد جزو آهنگسازهای درخشان ماست درش شکی نیست این کار به لحاظ تنظیم تقریبا راک هم برای داریوش متفاوت بود هم به لحاظ محتوا همه ی مخاطباشو راضی کرد فک میکنم داریوش خواسته سبک گذشته شو با کمی نوآوری ادامه بده و البته موفق هم بوده
ebihamed
03-24-2020, 01:23 AM
این جمله ات خیلی تاثیرگزار بود .. شادمهر هم داره پیر میشه (sm74)
من نمیخوام تغییر تو سبکش ایجاد کنه میخوام آهنگهای بااحساس تر و ماندگار تر بخونه .. سبکش بد نیست .. آهنگ بیتابی تو آلبوم مسافر یا اهنگهای آلبوم دهاتی یا آدم و حوا همشون شاد و بازاری بودن اما هنری بودن و تکرار نمیشن .. یا اهنگهای آلبوم خیالی نیست همشون الکترونیک بودن اما بدون رقیب ..حرف من این نیست که شادمهر سبک موسیقیش رو تغییر بده اما باید اهنگهای فاخرتر و ماندگارتر و بهتری بخونه .. اهنگهای آلبوم آخر مهستی هم همشون شاد و بازار پسند بودن .. خیلی ها فکر میکنن ما از شادمهر میخوایم روضه بخونه .. نه اینطور نیست .. فقط آهنگهایی بخونه که بشه بیشتر از یکبار بهش گوش داد
در ادامه ی کامنت خوبت بگم شادمهر ترکهایی مثل رسیمثلیا چه خوابهایی داشته که اسلو نبودن و تو سبک خودشون نه توسط کسی تونستن تکرار بشن نه مصرف دار بودن هنوزم بوی تازگی دارن از لحاظ تنظیم و تکنیک . کارهای مسافر پشتش یه عالم تفکر و انگیزه بوده که بیتابی هم به عنوان شاد ترین آهنگ آلبوم همچنان میدرخشه ولی پشت کارهای فعلی هیچ تفکری جز ایکنه برای فروش بیشتر بلیط های کنسرت فقط چند ماهی یک کار بده نیست به شخصه دوست داشتم شادمهر با توجه به شرایط سنی کمی رو بیاره به شعرای بهتر واقعا هنوزم بعضی وقتا تعجب میکنم شادمهر توی بیست و هفت هشت سالگی ترانه داره که میگه شب و نگاه خیس تردید پشت حصار لحظه هاس بال و پرت اگر که بسته س شوق پریدنت کجاس بعد الان توی چهل و هفت سالگی از دور شدی و مغرور شدی و کور شدی میخونه . شادمهر پتانسیلشو داره ترانه ی قوی با ملوید و تنظیم قوی بده که موندگار بشه اما نمیدونم چرا انقد نگاهش بیزنسی شده
nasernew
03-24-2020, 01:33 AM
آره علیرضا افکاری خوب بیشتر توی یه خط حرکت میکنه و البته سطح بالا اما این کار برای داریوش یه کار متفاوت محسوب میشد درسته که خیلی خوبه افکاری باز با داریوش کار کنه اما به دلیل اینکه سبک مشخصی داره شاید داریوش فعلا انتخابش نکنه واسه ساختن کار چون باهاش یه آلبوم و یکی دو تک آهنگ داشته و از اونطرف افکاری فعلا با اونور آبی ها احتمالا کار نمیکنه . راجب فرید زلاند که بله صد در صد جزو آهنگسازهای درخشان ماست درش شکی نیست این کار به لحاظ تنظیم تقریبا راک هم برای داریوش متفاوت بود هم به لحاظ محتوا همه ی مخاطباشو راضی کرد فک میکنم داریوش خواسته سبک گذشته شو با کمی نوآوری ادامه بده و البته موفق هم بوده
بعضی ها میگفتن آلبوم لاله زار زیادی واسه ابی مدرن بود اما به نظر من ابی همیشه مدرن بوده و اون وسطا چند تا کار کلاسیک هم خونده اما آهنگ به این مدرنی از داریوش نشنیده بودم ( داریوش اهنگهای مدرن تو آلبوم پیچک داشت ) اما این دیگه زیادی مدرن بود و اصلا با نوآوری و تنوع مخالف نیستم چون از نوع خوبش بود و سطح هنری داریوش رو پایین نیاورده بود .. افکاری که کلا مثال بود، چون فکر کنم تعهد داده با هنرمندای اونور آب همکاری نکنه و براش مشکل امنیتی پیش میاد یا اینکه پول خوبی بهش بدن که حاضر شه اسمشو تو آهنگ نیارن و ناشناس یا با اسم یکی دیگه منتشر شه که اینم بعید میدونم .. و افکاری رو مثال زدم چون همیشه تو آهنگهای داریوش غم خاصی هست و افکاری هم میتونه اون غم رو انعکاس بده و صادق نوجوکی هم در سال گذشته با اون تنظیمهای ارکسترال و کلاسیک برای داریوش کم نذاشته و این غم ربطی به افکاری نداره و تاکید میکنم فقط مثال زدم چون حتی دهه 50 یا 60 هم تو آهنگهای داریوش اون غمه حس میشد و مطمئننا برای افکاری الگو بودن .. به هر حال اگه داریوش تو موسیقی تغییر سبک بده تو شعر نمیده و همیشه شعرای خوبی انتخاب میکنه .. و این خیلی مهمه
nasernew
03-24-2020, 01:35 AM
در ادامه ی کامنت خوبت بگم شادمهر ترکهایی مثل رسیمثلیا چه خوابهایی داشته که اسلو نبودن و تو سبک خودشون نه توسط کسی تونستن تکرار بشن نه مصرف دار بودن هنوزم بوی تازگی دارن از لحاظ تنظیم و تکنیک . کارهای مسافر پشتش یه عالم تفکر و انگیزه بوده که بیتابی هم به عنوان شاد ترین آهنگ آلبوم همچنان میدرخشه ولی پشت کارهای فعلی هیچ تفکری جز ایکنه برای فروش بیشتر بلیط های کنسرت فقط چند ماهی یک کار بده نیست به شخصه دوست داشتم شادمهر با توجه به شرایط سنی کمی رو بیاره به شعرای بهتر واقعا هنوزم بعضی وقتا تعجب میکنم شادمهر توی بیست و هفت هشت سالگی ترانه داره که میگه شب و نگاه خیس تردید پشت حصار لحظه هاس بال و پرت اگر که بسته س شوق پریدنت کجاس بعد الان توی چهل و هفت سالگی از دور شدی و مغرور شدی و کور شدی میخونه . شادمهر پتانسیلشو داره ترانه ی قوی با ملوید و تنظیم قوی بده که موندگار بشه اما نمیدونم چرا انقد نگاهش بیزنسی شده
لایک .. موافقم
nasernew
03-24-2020, 01:52 AM
ولی آهنگ لبخند ( داریوش ) عجب تنظیم و میکس و مستر خوبی داره .. (sm127) دم اوستا گرم ..
ebihamed
03-24-2020, 02:13 AM
بعضی ها میگفتن آلبوم لاله زار زیادی واسه ابی مدرن بود اما به نظر من ابی همیشه مدرن بوده و اون وسطا چند تا کار کلاسیک هم خونده اما آهنگ به این مدرنی از داریوش نشنیده بودم ( داریوش اهنگهای مدرن تو آلبوم پیچک داشت ) اما این دیگه زیادی مدرن بود و اصلا با نوآوری و تنوع مخالف نیستم چون از نوع خوبش بود و سطح هنری داریوش رو پایین نیاورده بود .. افکاری که کلا مثال بود، چون فکر کنم تعهد داده با هنرمندای اونور آب همکاری نکنه و براش مشکل امنیتی پیش میاد یا اینکه پول خوبی بهش بدن که حاضر شه اسمشو تو آهنگ نیارن و ناشناس یا با اسم یکی دیگه منتشر شه که اینم بعید میدونم .. و افکاری رو مثال زدم چون همیشه تو آهنگهای داریوش غم خاصی هست و افکاری هم میتونه اون غم رو انعکاس بده و صادق نوجوکی هم در سال گذشته با اون تنظیمهای ارکسترال و کلاسیک برای داریوش کم نذاشته و این غم ربطی به افکاری نداره و تاکید میکنم فقط مثال زدم چون حتی دهه 50 یا 60 هم تو آهنگهای داریوش اون غمه حس میشد و مطمئننا برای افکاری الگو بودن .. به هر حال اگه داریوش تو موسیقی تغییر سبک بده تو شعر نمیده و همیشه شعرای خوبی انتخاب میکنه .. و این خیلی مهمه
دقیقا موافقم باهات رنگ صدای داریوش در کل طوریه که برای کارهای اعتراضی یا احساسی ایده آله و همیشه هم کارهاش تو این دو ژانر بوده حالا یه براش بابک بیات میساخته یا زلاند یا واروژان تا میرسه به افکاری اما از کار امشبش خوشم اومد که تقریبا اومده سبک قدیمیشو با تنظیم مدرن تری ادامه داده و خوشبختانه آلبومشم تو راهه و یک کار دوباره با داریوش تقی پور داره
ebihamed
03-24-2020, 02:13 AM
ولی آهنگ لبخند ( داریوش ) عجب تنظیم و میکس و مستر خوبی داره .. (sm127) دم اوستا گرم ..
با موزیک ویدیوش میبینی لذتش دو چندان میشه
Hosein333
03-24-2020, 03:10 AM
به نظرتون بانو هایده اگه الان زنده بود
با این عوامل کار میکرد
پارسیان
ایمنی
مسعود جهانی
معین راهبر
حامد برادران
و غیره
pangabi
03-24-2020, 06:01 AM
این اژده هایی که گفتند کی وارد میشه ؟ تاریخ دادن ؟
masoud741
03-24-2020, 11:08 AM
داداش یارو جوگیر شده ی چیزی گفته شما جدی نگیر(sm120)
مشک آن است ک خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
mojtabaa
03-24-2020, 01:49 PM
با این عوامل کار میکرد
پارسیان
ایمنی
مسعود جهانی
معین راهبر
حامد برادران
و غیره
(sm120)روح بانو تو گور لرزید
Hosein333
03-24-2020, 05:40 PM
(sm120)روح بانو تو گور لرزید
(sm59)
Hosein333
03-24-2020, 05:41 PM
احتمالا جای اهنگ میخوان فیلم سینمایی بدن بیرون
masoud741
03-24-2020, 07:46 PM
nasernew
ب نظر میرسه اختلاف ایمین و پارسیان بالا گرفته..پخش آهنگ کشتی3 کنسل شده
bisedaa
03-24-2020, 08:28 PM
زیر پست آخر ایمین برای همدیگه زیاد لاو ترکونده بودن(سینا پارسیان_ایمین)
hoohoo
03-24-2020, 09:05 PM
با این عوامل کار میکرد
پارسیان
ایمنی
مسعود جهانی
معین راهبر
حامد برادران
و غیره
(sm37)
hoohoo
03-24-2020, 09:07 PM
اژدها چیه ؟ (sm77)
مثِ همون نهنگه ک پرواز می کنه ؟ (sm110)
masoud741
03-24-2020, 09:18 PM
زیر پست آخر ایمین برای همدیگه زیاد لاو ترکونده بودن(سینا پارسیان_ایمین)
این ظاهر قضیست... قطعا ب مشکل خوردند وگرنه هیچ دلیلی نداره آهنگی ک این همه روش مانور داده را یهو کنسل کنه
ebihamed
03-24-2020, 10:01 PM
این ظاهر قضیست... قطعا ب مشکل خوردند وگرنه هیچ دلیلی نداره آهنگی ک این همه روش مانور داده را یهو کنسل کنه
پارسیان فعلا داره با این پرستو کار میکنه شایدم مشکلی نداشته باشن با هم فقط راهشون کمی جدا شده باشه
masoud741
03-24-2020, 10:11 PM
پارسیان فعلا داره با این پرستو کار میکنه شایدم مشکلی نداشته باشن با هم فقط راهشون کمی جدا شده باشه
نمیدونم شاید حرف شما درسته... ولی ب نظرم اگه مشکل نداشتند هیچ دلیلی نداشت کاری ک چند ماهه روش مانور داده و حتی تاریخ پخشش را هم مشخص کرده بود بعد کنسل کنه
nasernew
03-25-2020, 02:15 AM
نمیدونم شاید حرف شما درسته... ولی ب نظرم اگه مشکل نداشتند هیچ دلیلی نداشت کاری ک چند ماهه روش مانور داده و حتی تاریخ پخشش را هم مشخص کرده بود بعد کنسل کنه
آره منم شنیدم کنسل شده ..اما بالاخره این اهنگ با صدای یکی پخش میشه .. چون ایمین کشتی 3 رو خیلی دوست داره و اگه سینا نخونه به یکی دیگه واگذارش میکنه اگه شادمهر میخوند به اون میدادش یا شاید پیشنهادش و داده .. من حس میکنم اختلاف بین ایمین و سیناپارسیان سر شادمهر یا همکاری با شادمهره وگرنه اختلافشون جدی نیست و احتمالا حل میشه ..سینا الان رفته تو فاز محسن چاووشی و چون باهاش رفیق شده و محسن هم تو موزیک آدم بزرگیه سینا خودشو گم کرده و از فاز شادمهر اومده بیرون .. به نظر من همکاریش با پرستو خیلی خوبه و این مسیر براش بهتره ..
nasernew
03-25-2020, 02:21 AM
دقیقا موافقم باهات رنگ صدای داریوش در کل طوریه که برای کارهای اعتراضی یا احساسی ایده آله و همیشه هم کارهاش تو این دو ژانر بوده حالا یه براش بابک بیات میساخته یا زلاند یا واروژان تا میرسه به افکاری اما از کار امشبش خوشم اومد که تقریبا اومده سبک قدیمیشو با تنظیم مدرن تری ادامه داده و خوشبختانه آلبومشم تو راهه و یک کار دوباره با داریوش تقی پور داره
آره این آهنگ تو لول داریوشه و آبروریزی نکرد و داریوش هنوز سقوط نکرده و داره نون انتخاب های درستش رو میخوره .. داریوش سبکهای این شکلی و شبیه به اهنگهای فرید زلاند رو دوست داره اما به قول تو اهنگهای اعتراضی و اجتماعی خیلی بهش میاد و آهنگهای غمگین تر بخونه بهتره .. تنظیمشم عالی بود و باید خودشو بروز کنه تا مخاطبهای جوونتر هم موزیکش رو دنبال کنن و ریسک های این شکلی که باعث افت و ضرر نشه لازمه و جزو خوننده هائیه که منتظر آلبومش هستم ..
nasernew
03-25-2020, 02:29 AM
همیشه اهنگهایی که حاصل همکاری شادمهر با تیم ایمین بوده یهویی پخش شده .. اگه فردا شب پخش شد تعجب نکن .. تاریخ مشخصی ندادن اما فکر میکنم تو فروردین قطعا منتشر میشه .. فقط امیدوارم این اژدها یه وقت موش از آب درنیاد
masoud741
03-25-2020, 06:53 AM
آره منم شنیدم کنسل شده ..اما بالاخره این اهنگ با صدای یکی پخش میشه .. چون ایمین کشتی 3 رو خیلی دوست داره و اگه سینا نخونه به یکی دیگه واگذارش میکنه اگه شادمهر میخوند به اون میدادش یا شاید پیشنهادش و داده .. من حس میکنم اختلاف بین ایمین و سیناپارسیان سر شادمهر یا همکاری با شادمهره وگرنه اختلافشون جدی نیست و احتمالا حل میشه ..سینا الان رفته تو فاز محسن چاووشی و چون باهاش رفیق شده و محسن هم تو موزیک آدم بزرگیه سینا خودشو گم کرده و از فاز شادمهر اومده بیرون .. به نظر من همکاریش با پرستو خیلی خوبه و این مسیر براش بهتره ..
کلا پارسیان شخصیت خوبی نداره و زود خودشو گم میکنه...اگه اخلاقش اینجوری باشه خیلی زود حذف میشه... همین الانم کلی هواداراش از دستش شاکیند چون اخلاق ب شدت گندی داره
masoud741
03-25-2020, 06:56 AM
همیشه اهنگهایی که حاصل همکاری شادمهر با تیم ایمین بوده یهویی پخش شده .. اگه فردا شب پخش شد تعجب نکن .. تاریخ مشخصی ندادن اما فکر میکنم تو فروردین قطعا منتشر میشه .. فقط امیدوارم این اژدها یه وقت موش از آب درنیاد
بله احتمال 99درصد اواخر فروردین پخش میشه... فقط کاش ایمین گند نزده باشه چون ما ک خیالمون از بابت صدا و نوع خوندن شادمهر راحته... لامصب ی جوری آهنگ میخونه ک بیشتر موقع ها با صداش ضعف تنظیم و ملودی را هم پوشش میده
nasernew
03-25-2020, 11:53 AM
بله احتمال 99درصد اواخر فروردین پخش میشه... فقط کاش ایمین گند نزده باشه چون ما ک خیالمون از بابت صدا و نوع خوندن شادمهر راحته... لامصب ی جوری آهنگ میخونه ک بیشتر موقع ها با صداش ضعف تنظیم و ملودی را هم پوشش میده
موافقم .. انشالله
masoud741
03-25-2020, 01:34 PM
موافقم .. انشالله
(sm93)
Hobbit
03-25-2020, 01:53 PM
کجای راه رو اشتباه رفتیم که بچه ها باید در مورد علت اختلاف دو تا آدم مجهول الحال اینجا بحث کنند ... نمیدونم
دوستان کسی در مورد فرهاد مرفه اطلاعاتی داره ؟
اینکه الان کار میکنه یا در قید حیات هست یا خیر ؟ من توی اینستا نتونستم پیجی ازش پیدا کنم
از روی کاور البوم منصور سیاوش شمس و امید اسمشو دیدم که چه کار های طلایی تنظیم کرده و الان خبری نیست ازش
چه ستاره هایی داشتیم که دیگه بین ما نیستن(sm74)
امیدوارم همین تعدادی که باقی موندن به خودشون بیان
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] DB%8C
nasernew
03-25-2020, 07:47 PM
کجای راه رو اشتباه رفتیم که بچه ها باید در مورد علت اختلاف دو تا آدم مجهول الحال اینجا بحث کنند ... نمیدونم
فکر کنم هنوز معنی مجهول الحال رو نمیدونی (sm30) ... شما هیچ جای راه رو اشتباه نرفتی شادمهر رفته
hoohoo
03-25-2020, 08:32 PM
واااااقعا (sm178)(sm37)
masoud741
03-25-2020, 08:34 PM
ایمین پست مربوط ب آهنگ جدید را پاک کرده فکر کنم پخشش یا عقب افتاده یا کنسل شده
masoud741
03-25-2020, 08:42 PM
@ nasernew
داداش جواب شمارا اگه میده لطف کن ازش بپرس کنسل شده یا عقل افتاده؟
ebihamed
03-26-2020, 12:29 AM
@ nasernew
داداش جواب شمارا اگه میده لطف کن ازش بپرس کنسل شده یا عقل افتاده؟
من حاضرم شادمهر یکسال دیگه هیچ آهنگی نده ولی کارش با ایمین هیچوقت نیاد
masoud741
03-26-2020, 01:09 AM
(sm120)
داداش شاید این سری خوب دربیاد
ebihamed
03-26-2020, 01:21 AM
(sm120)
داداش شاید این سری خوب دربیاد
من نشنیده مطمئنم اینم هر چقد خوب باشه یه هفته بیشتر عمر نمیکنه
masoud741
03-26-2020, 01:53 AM
من نشنیده مطمئنم اینم هر چقد خوب باشه یه هفته بیشتر عمر نمیکنه
قطعا همینطوره... اگه قربانپور هم بسازه همینه... تا وقتی خودش نسازه آهنگاش ماندگاری ندارند
ebihamed
03-26-2020, 11:16 AM
قطعا همینطوره... اگه قربانپور هم بسازه همینه... تا وقتی خودش نسازه آهنگاش ماندگاری ندارند
صد در صد هیچکس مث خودش نمیتونه برای خودش کار بسازه مسلما قربانپورم مث خود شادمهر نمیشه اما برای شخص من 3 تا همکاری که با شادمهر داشته نسبت به پویان و پارسیان جذابیت بیشتری داشته
GreenWorld
03-26-2020, 12:46 PM
امروز اهنگ «میترسم» روبعد چندوقت گوش میدادم،چیزی که به نظرم اومد این بود که این اهنگ مظلوم واقع شد بخاطر اینکه ویدیو نداشت و بی خبر اومد،اما واقعا اهنگ زیباییه و حقش ادا نشده..اصلا با کارای چرت و پرتی که از پارسیان و ایمن گرفته قابل مقایسه نیست وملودیش در سطح کارای خوب خود شادمهر بود.
من که ازش واقعا لذت میبرم،یه ملودی خوب،بدون تحریرای زیاد و الکی و تنظیم خوب.
masoud741
03-26-2020, 02:02 PM
صد در صد هیچکس مث خودش نمیتونه برای خودش کار بسازه مسلما قربانپورم مث خود شادمهر نمیشه اما برای شخص من 3 تا همکاری که با شادمهر داشته نسبت به پویان و پارسیان جذابیت بیشتری داشته
بله منم همیشه گفتم ترجیح میدم قربانپور واسه شادمهر کار بسازه تا پویان و پارسیان
Hosein333
03-26-2020, 05:25 PM
واسه قربانپور تاریخ انقضا خیلی بیشتری داره نسبت به پارسیان و ایمنی
masoud741
03-26-2020, 07:03 PM
...Coming soon
ebihamed
03-26-2020, 07:15 PM
امروز اهنگ «میترسم» روبعد چندوقت گوش میدادم،چیزی که به نظرم اومد این بود که این اهنگ مظلوم واقع شد بخاطر اینکه ویدیو نداشت و بی خبر اومد،اما واقعا اهنگ زیباییه و حقش ادا نشده..اصلا با کارای چرت و پرتی که از پارسیان و ایمن گرفته قابل مقایسه نیست وملودیش در سطح کارای خوب خود شادمهر بود.
من که ازش واقعا لذت میبرم،یه ملودی خوب،بدون تحریرای زیاد و الکی و تنظیم خوب.
کاملا موافقم اگه این آهنگ همزمان با یه ویدیوی خوب با کارگردانی مثلا سینارت میومد خیلی بیشتر گل میکرد ولی حیف اونطوری بی خبر اومد اما جزو کاراییه که میشه همیشه شنیدش من حتی کار وقتی که بد میشم رو هم تو سبکی که داره خیلی دوستش دارم اگه بخام با ترک قلب من تو یه سبک بذارمش اونو بیشتر دوست دارم متاسفانه بدترین کارای شادمهر تعلق مسگسره به گروه پارسیان و ایمین حتی از پویان و مهرابی هم بدترن اونا باز پویان چند تا کار قابل دفاع مثل سرنوشت تنهاییام روز سرد دادن اما اینا که انگار فکر کردن دارن برای علی عبدالمالکی کار میسازن
ebihamed
03-26-2020, 07:16 PM
کاملا موافقم اگه این آهنگ همزمان با یه ویدیوی خوب با کارگردانی مثلا سینارت میومد خیلی بیشتر گل میکرد ولی حیف اونطوری بی خبر اومد اما جزو کاراییه که میشه همیشه شنیدش من حتی کار وقتی که بد میشم رو هم تو سبکی که داره خیلی دوستش دارم اگه بخام با ترک قلب من تو یه سبک بذارمش اونو بیشتر دوست دارم متاسفانه بدترین کارای شادمهر تعلق مسگسره به گروه پارسیان و ایمین حتی از پویان و مهرابی هم بدترن اونا باز پویان چند تا کار قابل دفاع مثل سرنوشت تنهاییام روز سرد دادن اما اینا که انگار فکر کردن دارن برای علی عبدالمالکی کار میسازن
پوزش بابت غلط املایی های احتمالی
hoohoo
03-26-2020, 07:44 PM
در اوج خدافظی می کردم از الان بهتر بود (sm50)
خیلی ناراحت کننده بود ولی
از این ک هر بچه ای الان می تونه نقدُ بررسیش کنه
و با ی سری خواانده و آهنگساازُ ............... کم تجربه مقایسه ش کنه
بهتر بود (sm25)
hoohoo
03-26-2020, 07:45 PM
اووون ویسه ک می گ در تمام این سال ها تلاش کردم از علاقه ی اصلیم دور نشم ....... (sm98)
hoohoo
03-26-2020, 07:47 PM
...Coming soon
کی ؟ شااادمهر ؟ (sm25)
مگه همین دیروز پریروووزا کار نداد ؟ (sm37)
masoud741
03-26-2020, 08:09 PM
کی ؟ شااادمهر ؟ (sm25)
مگه همین دیروز پریروووزا کار نداد ؟ (sm37)
ببخشید ازتون اجازه نگرفت..شما ناراحتی اومد گوش نده
bisedaa
03-26-2020, 08:48 PM
بنده خدا حرف بدی نزد که(sm54)
خو راس میگه.شادمهر ی ترک میداد می رفت 2 سال بعد با ی ترک دیگه سورپرایزمون میکرد.
bisedaa
03-26-2020, 08:49 PM
هنوز این گمت کردم برا آدم تازگی داره.چه قد خوبه این آهنگ.چه ویدئویی(sm178)
masoud741
03-26-2020, 08:53 PM
بنده خدا حرف بدی نزد که(sm54)
خو راس میگه.شادمهر ی ترک میداد می رفت 2 سال بعد با ی ترک دیگه سورپرایزمون میکرد.
بله داداش ولی اونوقتا آلبوم میداد بیرون ولی الان ک قرار نیست آلبوم بده طبیعیه هرچند وقت ی بار آهنگ بده
hoohoo
03-26-2020, 08:54 PM
ببخشید من از شما اجازه نگرفتم واسه نظرم
همه واسه ما صاحب شادمهر شدن دیگه (sm2)
bisedaa
03-26-2020, 09:02 PM
مصاحبه سال 1386 شادمهر رو داشتم میدیم با شبکهpen که مجری از شادمهر داره میپرسه در حال حاضر داری چیکار میکنی؟
شادمهر میگه اخرین سالی که در کانادا بودم مشغول ضبط یک آلبوم بودم که هی تنظیم ترک ها و ملودی هارو عوض کردم.به جایی رسید که کل ترک هاروعوض کردم.
مجری پرسید چرا برای چی اینکارو کردی؟
شادمهر گفت من آهنگی که میسازم دوس ندارم بشه حدس زد بعدش چه اتفاقی میفته.حتی خودمم سورپرایز شم
اما حالا این شادمهر طرز تفکرش کلا عوض شده(sm178)
hoohoo
03-26-2020, 09:08 PM
مصاحبه سال 1386 شادمهر رو داشتم میدیم با شبکهpen که مجری از شادمهر داره میپرسه در حال حاضر داری چیکار میکنی؟
شادمهر میگه اخرین سالی که در کانادا بودم مشغول ضبط یک آلبوم بودم که هی تنظیم ترک ها و ملودی هارو عوض کردم.به جایی رسید که کل ترک هاروعوض کردم.
شادمهر گفت من آهنگی که میسازم دوس ندارم بشه حدس زد بعدش چه اتفاقی میفته.حتی خودمم سورپرایز شم
همون شادمهری ک می گفت من صدام خوب نیست (sm50)
من آهنگسازم خوااننده نیستم
اصلا واسه این خواننده شدم چون بهترین خواننده واسه آهنگ ، آهنگسازشه (sm50)
bisedaa
03-26-2020, 09:30 PM
همون شادمهری ک می گفت من صدام خوب نیست (sm50)
من آهنگسازم خوااننده نیستم
اصلا واسه این خواننده شدم چون بهترین خواننده واسه آهنگ ، آهنگسازشه (sm50)
سیگار لازم شدم از دست شادمهر(sm149)
Hosein333
03-26-2020, 09:48 PM
تو رو خدا اینارو نگو من دیوانه میشم
اون شادمهر گذشته به جرات میتوتم بگم هیچ کسی تو موسیقی بهش نمیرسید
شادمهر اگه خوده واقعیش بشه صدتای افکاری و بقیه ست
hoohoo
03-26-2020, 09:53 PM
سیگار لازم شدم از دست شادمهر(sm149)
(sm37)(sm181)
Hosein333
03-26-2020, 09:59 PM
(sm74)
اشک من پیرهنتو تر کرده
hoohoo
03-26-2020, 11:22 PM
(sm74)
اشک من پیرهنتو تر کرده
چقد خوبه این آهنگ (sm81)
GreenWorld
03-27-2020, 12:23 AM
دقیقا...اهنگای دیگش که انگار فقط با تحریراش میارشون بالا ولی ملودی نداره...پارسیان که افتضاح بود کاراش،فقط یکم دور شدی متوسط بود،،ولی خب کارای پویان رو دوس داشتم ولی به غیر از برنده،کلا اهنگساز بدی نیس.
ولی خب کجاست اون شادمهری که یه سال لحظه شماری و پیگیری میکردیم اهنگ بده و خبراشو پیگیری میکردیم،یدفه ای وقتی میومد،میترکوند کل ایرانو،اصلا اینقد خوب بود که دیگه تا چندوقت اهنگای خوب همزمانشو گوش نمیدادیم و واسمون انگار بی رنگ میشد،اما حالا اهنگاش نهایتا در سطح کارای خوب بازاره که میاد،بالاتر از اونا نیس،در سطح کارای خوبیه که همزمانش میاد نهایتا.
یادش بخیر همیشه منتظر بودیم اهنگ جدیدش بیاد باز فک میکردیم قراره چه ساز جدیدی رو تو این آهنگش استفاده کنه...اصلا رسم کرده بود با هر اهنگ جدیدش یه ساز جدید رو میکرد.
کجا رفته اونروزا و اون حس و حالا.
از کارای الانش راضی ام از بعضیاش،اما اون حس و حال رو نمیده دیگه به غیر از یه تعداد محدودی.
masoud741
03-27-2020, 12:36 AM
دقیقا...اهنگای دیگش که انگار فقط با تحریراش میارشون بالا ولی ملودی نداره...پارسیان که افتضاح بود کاراش،فقط یکم دور شدی متوسط بود،،ولی خب کارای پویان رو دوس داشتم ولی به غیر از برنده،کلا اهنگساز بدی نیس.
ولی خب کجاست اون شادمهری که یه سال لحظه شماری و پیگیری میکردیم اهنگ بده و خبراشو پیگیری میکردیم،یدفه ای وقتی میومد،میترکوند کل ایرانو،اصلا اینقد خوب بود که دیگه تا چندوقت اهنگای خوب همزمانشو گوش نمیدادیم و واسمون انگار بی رنگ میشد،اما حالا اهنگاش نهایتا در سطح کارای خوب بازاره که میاد،بالاتر از اونا نیس،در سطح کارای خوبیه که همزمانش میاد نهایتا.
یادش بخیر همیشه منتظر بودیم اهنگ جدیدش بیاد باز فک میکردیم قراره چه ساز جدیدی رو تو این آهنگش استفاده کنه...اصلا رسم کرده بود با هر اهنگ جدیدش یه ساز جدید رو میکرد.
از کارای الانش راضی ام از بعضیاش،اما اون حس و حال رو نمیده دیگه به غیر از یه تعداد محدودی.
(sm81)(sm50)
ebihamed
03-27-2020, 02:54 AM
کارای الانش خصوصا با پارسیان و این کار برنده دیگه حالت مصرفی پیدا کرده یعنی جوریه که بعد یه هفته تقریبا تحلیل میره و از بین میره چون بنیه ی ضعیفی داره کار . اما تو اون مقطعی که شادمهر بعد از آلبوم طرفدار تصمیم گرفت چند سینگل بده مث رابطه معروف گمت کردم هر کدوم به تنهایی انقد نوآوری و خلاقیت داشتن که تا یکسال از همون کار لذت میبردیم ولی الان بعد یه هفته باز منتظریم ببینیم آهنگ بعدی بهتر میشه یا نه
Hosein333
03-27-2020, 05:00 AM
چقدر اهنگ میده این سینا پارسیان
اهنگش بنام پیر زن منتشر شد
این کارشم با پرستو هستش
دقیقا کارای سینا پارسیان اینجوری یه بار گوش کنی بعد پاک کنی اهنگو
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Ft%20Parastoo)/Sina%20Parsian%20%20-%20Ye%20Pire%20zan%20Morde%20%28Ft%20Parastoo%29.m p3
Hosein333
03-27-2020, 05:01 AM
اهنگ نیست که لامصب کتاب داستان میخونه
Hosein333
03-27-2020, 05:07 AM
اینا زدن جاده خاکی
رد دادن
Hosein333
03-27-2020, 05:08 AM
من موندم شادمهر چطوری سینا پارسیان رو انتخاب کرده
البته بعید میدونم انتخاب کرده باشه
همش کار این رادیو جوان هستش
GreenWorld
03-27-2020, 03:34 PM
کارای الانش خصوصا با پارسیان و این کار برنده دیگه حالت مصرفی پیدا کرده یعنی جوریه که بعد یه هفته تقریبا تحلیل میره و از بین میره چون بنیه ی ضعیفی داره کار . اما تو اون مقطعی که شادمهر بعد از آلبوم طرفدار تصمیم گرفت چند سینگل بده مث رابطه معروف گمت کردم هر کدوم به تنهایی انقد نوآوری و خلاقیت داشتن که تا یکسال از همون کار لذت میبردیم ولی الان بعد یه هفته باز منتظریم ببینیم آهنگ بعدی بهتر میشه یا نه
تا «حس خوبیه» هم عالی بود،بازم سعی میکرد خودش بسازه وخوب بسازه،اما بعدش پر کار شد که اینم بد نیس اما باید با بهتر از خودش کار کنه،،از تو این پارسیان مارسیان چیزی در نمیاد که اگه میخواست در بیاد واسه خودشون یه حرکتی میزدن.
باز وحید پویان سر جمع هف هشتا کار خوب واسه شادمهر ساخت.
حسین قربانپور سه تا کاری که با شادمهر داده همشون خوب بودن.
ولی این پارسیان اصلا افتضاحه..فقط اداس.
ebihamed
03-27-2020, 05:58 PM
تا «حس خوبیه» هم عالی بود،بازم سعی میکرد خودش بسازه وخوب بسازه،اما بعدش پر کار شد که اینم بد نیس اما باید با بهتر از خودش کار کنه،،از تو این پارسیان مارسیان چیزی در نمیاد که اگه میخواست در بیاد واسه خودشون یه حرکتی میزدن.
باز وحید پویان سر جمع هف هشتا کار خوب واسه شادمهر ساخت.
حسین قربانپور سه تا کاری که با شادمهر داده همشون خوب بودن.
ولی این پارسیان اصلا افتضاحه..فقط اداس.
ظاهرا که از پارسیان داریم میرسیم به ایمین کم کم باید حسرت بخوریم کاش با همون پارسیان کار بده
masoud741
03-27-2020, 06:56 PM
ظاهرا که از پارسیان داریم میرسیم به ایمین کم کم باید حسرت بخوریم کاش با همون پارسیان کار بده
(sm30)
nasernew
03-27-2020, 11:14 PM
كنسرت انلاين برگزار ميشود !
روزبه بماني
١٠ فروردين ٩٩
پخش انلاين به صورت زنده ساعت ٢١ آن شب در سايت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) به نمايش گذاشته ميشود
اعلام برگزاری کنسرت های زنده و بدون تماشاگر و انلاین :
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/
nasernew
03-27-2020, 11:17 PM
كنسرت انلاين برگزار ميشود !
روزبه بماني
١٠ فروردين ٩٩
پخش انلاين به صورت زنده ساعت ٢١ آن شب در سايت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) به نمايش گذاشته ميشود
اعلام برگزاری کنسرت های زنده و بدون تماشاگر و انلاین :
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])/
راستی من کنسرت امشب رو که امید حاجیلی بود دبدم .. کیفیت بالا بود .. تماشاش که رایگانه .. اینترنتشم فکر کنم رایگانه .. تو برج میلاد برگزار میشد و همه چیزش خوب بود
hoohoo
03-27-2020, 11:26 PM
(sm50)
nasernew
03-27-2020, 11:27 PM
چقدر اهنگ میده این سینا پارسیان
اهنگش بنام پیر زن منتشر شد
این کارشم با پرستو هستش
دقیقا کارای سینا پارسیان اینجوری یه بار گوش کنی بعد پاک کنی اهنگو
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Ft%20Parastoo)/Sina%20Parsian%20%20-%20Ye%20Pire%20zan%20Morde%20%28Ft%20Parastoo%29.m p3
یه پیرزن مرده خدابیامرزه (sm98)
پیرزن یائسه و بعد هرهرهرهر ...(sm54)
nasernew
03-27-2020, 11:34 PM
الان یا فکر میکنه محسن چاووشی شده یا حسین صفا ؟ (sm25) .. میخواد ادای حسین صفا رو در بیاره و عمرا بتونه
Hosein333
03-27-2020, 11:38 PM
کسی خبری داره اهنگ کی منتشر میشه
nasernew
03-27-2020, 11:42 PM
آهنگ جدید سارن با شعر و آهنگ ایمین ( اما به دلیل مجوز و مسائل امنیتی به اسم خود سارن منتشر شده ) .. تنظیم هومن آزما
تهیه کننده ایمین و سعید هاشمی ( رادیوجوان ) .. مثل اینکه ایمین یکی از سرمایه گذارای رادیوجوانه هر چی خواننده جدید دختره و همشون اختصاصی رادیوجوان هستن با ایمین همکاری میکنن .. و فکر کنم به خاطر ایمین دیگه رادیو جوان اهنگهای جدید سینا پارسیان رو نمیزاره
nasernew
03-27-2020, 11:45 PM
نه دیگه حرفی در موردش نمیزنن .. اگه مضخرفه کاش در حد همون حرف و خبر باقی بمونه و منتشر نشه .. هومن آزما هم یه نسخه دیگه از میلاد هاشمیه .. کلا تنظیم کننده هایی که با ایمین کار میکنن درجه 2 ان .. شعراشم که ضعیف و فقط بلده اهنگهای شاد بسازه و اصلا سبکش به شادمهر نمیخوره ..
ebihamed
03-28-2020, 01:05 AM
الان یا فکر میکنه محسن چاووشی شده یا حسین صفا ؟ (sm25) .. میخواد ادای حسین صفا رو در بیاره و عمرا بتونه
اولین چیزی که به ذهن منم رسید اینه که اینا محو فضی کارهای چاوشی و صفا شدن خصوصا فضای آلبوم خیلی خوب ابراهیم که به شخصه خیلی دوستش داشتم اما تقلید اینا از صفا و اون سبک خیلی آماتور داره انجام میشه و در واقع چیزی شبیه به شوخیه ترانه های صفا علیرغم مضمون سخت دارای مفاهیم عمیقه اما این ترانه فقط انگار حالت طنز اون سبک بود کلا بین این سه جهار کار مشترکشون من از رگ خوشم اومد
nasernew
03-28-2020, 01:23 AM
اولین چیزی که به ذهن منم رسید اینه که اینا محو فضی کارهای چاوشی و صفا شدن خصوصا فضای آلبوم خیلی خوب ابراهیم که به شخصه خیلی دوستش داشتم اما تقلید اینا از صفا و اون سبک خیلی آماتور داره انجام میشه و در واقع چیزی شبیه به شوخیه ترانه های صفا علیرغم مضمون سخت دارای مفاهیم عمیقه اما این ترانه فقط انگار حالت طنز اون سبک بود کلا بین این سه جهار کار مشترکشون من از رگ خوشم اومد
صفا ترانه سرای خوبیه .. یکی دو تا اهنگ خوند که قشنگ بودن .. سینا داره تقلید میکنه .. یک روز از شادمهر و روز بعد از حسین صفا ( تو شعر گفتن ) و الان از چاووشی ..اگه به نوع خوندنش موقع شروع آهنگ دقت کنی میبینی سعی داره تحریر چاووشی رو بزنه ..الان شده یکی مثل مایکل یا مسترسین که همش داره ادا در میاره و من بعد از اهنگ رگ فکر میکردم داره از شادمهر فاصله میگیره و خودشو پیدا میکنه که اشتباه میکردم و کماکان در حال فاصله گرفتن از خودش و تقلید از دیگرانه .. اگه سعی کنه میتونه ترانه های خوب بگه ولی خیلی مونده بتونه مثل حسین صفا بشه ( حسین صفا رو مثال میزنم چون میخواد ادای اون رو دربیاره وگرنه ترانه سراهای خوب زیاد داریم ) فقط امیدوارم بعد از اختلاف با چاووشی ادای استاد شجریان رو درنیاره (sm50)
masoud741
03-28-2020, 01:55 AM
تو همین چند روزه خبر قطعیش میاد
hoohoo
03-28-2020, 05:09 PM
هواااااااااااااااااااایِ گریه دارم تو این شبِ بی پناه ... (sm81)
هواااااااااااااااااااایِ گریه دارم تو این شبِ بی پناه ... (sm81)
کلا محو فاز این بشرم(sm2)(sm2)
hoohoo
03-28-2020, 09:06 PM
کلا محو فاز این بشرم(sm2)(sm2)
اول اینستا بعد کتاب بگم خوبه ؟ (sm54)(sm25)
Hosein333
03-28-2020, 09:08 PM
(sm51)
Meh23
03-28-2020, 09:17 PM
این سینا پارسیان واقعا جزو فیک ترین خواننده ها و موزیسین هاست. کلا اداست. واقعا نمیدونم شادمهر چرا همچین ادمی رو بزرگ کرد
masoud741
03-28-2020, 09:47 PM
این سینا پارسیان واقعا جزو فیک ترین خواننده ها و موزیسین هاست. کلا اداست. واقعا نمیدونم شادمهر چرا همچین ادمی رو بزرگ کرد
آدم مزخرف تر از این ندیدم
entehaa
03-28-2020, 11:09 PM
آهنگ دور شدی به عنوان برترین آهنگ سال ۱۳۹۸ از نگاه مخاطبین رادیو جوان انتخاب شد.
hoohoo
03-28-2020, 11:09 PM
(sm51)
(sm121)
ebihamed
03-28-2020, 11:30 PM
احتمالا شادمهر هم گول همین آمارها رو میخوره که از این دست کارها پخش میکنه دیگه اون نیمه ی ماجرا رو نمیبینه که جنتلمن ساسی هم رکورد تمام خواننده ها رو زد و این آمارها ملاک ارزیابی خوب یا بد بودن یه اثر نیست
آهنگ دور شدی به عنوان برترین آهنگ سال ۱۳۹۸ از نگاه مخاطبین رادیو جوان انتخاب شد.
برای نگه داشتن شادمهر توی تیم خودشون هر کاری میکنن
یادمه سر رابطه همه حمله کردن به رادیو که چرا نذاشتینش
رادیو پست گذاشت ما هرچی با تیم شادمهر تماس گرفتیم جوابی نگرفتیم
کاش برگرده همون موقع ای که خودش خوب و بدو تشخیص میداد
خودش عقل کل موسیقی فارسی بود ....
اینجا کتابخون نداریم همه اینستایین(sm180)
Hobbit
03-29-2020, 02:35 PM
بدتر از وجود چنین کارهایی تو کارنامه شادمهر ، پر و بال دادن به این کارها با عناوین مختلفه
پر مخاطب ، بهترین و .... فلان سال
ماها هر چی بگیم از طنز قضیه کم میشه
hoohoo
03-29-2020, 07:01 PM
اینجا کتابخون نداریم همه اینستایین(sm180)
کتابخونم داریم (sm50)
masoud741
03-29-2020, 09:44 PM
آقا فعلا پخش آهنگ عقب افتاده
Hosein333
03-29-2020, 11:29 PM
آقا فعلا پخش آهنگ عقب افتاده
خدا کنه پخش نشه
سر عقل بیاد بعد این همش کارای خودش بیاد
کنسرت انلاین روزبه رو کسی داره ؟ یا لینکی چیزی
(sm118)
entehaa
03-30-2020, 02:32 PM
اهنگ جدید وحید پویان
9NIMA1
03-30-2020, 03:39 PM
Amir
داداش آلبوم Dua lipa آیتونز شو نمیذارید؟(sm148)
ebihamed
03-30-2020, 03:43 PM
بعد از شنیدن این دمویی که وحید پویان توی پیجش گذاشته بازم به این فکر فرو میرم چرا برنده باید برسه با شادمهر و این کار به کس دیگه دقیقا مث همون پارسیان که کارهای بدش میرسه به شادمهر
hoohoo
03-30-2020, 04:39 PM
بعد از شنیدن این دمویی که وحید پویان توی پیجش گذاشته بازم به این فکر فرو میرم چرا برنده باید برسه با شادمهر و این کار به کس دیگه دقیقا مث همون پارسیان که کارهای بدش میرسه به شادمهر
برنامه ریزیشونه شاید شادمهر دیگه قوی نباشه (sm37)
ولی اگه این باشه خودش چرا عین خیالش نیس ؟ (sm205)
کسی ک خواننده شده واسه این ک ب نظرش بهترین خواننده واسه کار آهنگسازشه عجیبه ک متوجه نشه دارن باهاش چی کار می کنن (sm50)
پس شاااید خودش این جوری راحته (sm81)
یکی این جا گفت شاید می خواد کاری کنه مردم خودشون بی خیال خوندنش بشن .... یاااادم میوفته ناراحت می شم (sm86)(sm86)
eagles
03-30-2020, 05:12 PM
اهنگ جدید وحید پویان
(sm81)
masoud741
03-30-2020, 05:29 PM
این ک درسته ولی کاملا مشخص بود ک خود پویان و مهرابی اصلا انتظار نداشتند آهنگ برنده پخش بشه و آهنگ برنده جزو اون تصمیمات لحظه ای شادمهر بود... و دوم اینکه آهنگای خود پارسیان هم همچین مالی نیست
ebihamed
03-30-2020, 05:51 PM
این ک درسته ولی کاملا مشخص بود ک خود پویان و مهرابی اصلا انتظار نداشتند آهنگ برنده پخش بشه و آهنگ برنده جزو اون تصمیمات لحظه ای شادمهر بود... و دوم اینکه آهنگای خود پارسیان هم همچین مالی نیست
بخش اول حرفت میشه همین حرف من که چرا شادمهر این کارای متوسطشونو برمیداره چون صد در صد اینا نمیتونن کار بدی به شادمهر قالب کنن و حرف من انتخابهای بد شادمهره و بخش دوم حرفتم بله خود پارسیانم کارهاش خوب نیست اما بازم در مقایسه با اونایی که به شادمهر داده گفتم مثلا همین رگ ملودیش خیلی خیلی بهتر از کوه بود
ebihamed
03-30-2020, 05:53 PM
کسی ک خواننده شده واسه این ک ب نظرش بهترین خواننده واسه کار آهنگسازشه عجیبه ک متوجه نشه دارن باهاش چی کار می کنن (sm50)
یکی این جا گفت شاید می خواد کاری کنه مردم خودشون بی خیال خوندنش بشن .... یاااادم میوفته ناراحت می شم (sm86)(sm86)
آخه به فرض اینا دشمن خونی شادمهر باشن که محاله اینطوری باشه ولی بازم در صورت گرفتن این فرض خود شادمهر یعنی متوجه نیس کار برنده در حدش هست یا نه و اینکه اون آدمی که میگفت تا یه کار در اون لولی نباشه که میخام باشه اونو بیرون نمیدم چی به سرش اومده که هر کار دم دستی رو میخونه و منتشر میکنه
masoud741
03-30-2020, 06:15 PM
بخش اول حرفت میشه همین حرف من که چرا شادمهر این کارای متوسطشونو برمیداره چون صد در صد اینا نمیتونن کار بدی به شادمهر قالب کنن و حرف من انتخابهای بد شادمهره و بخش دوم حرفتم بله خود پارسیانم کارهاش خوب نیست اما بازم در مقایسه با اونایی که به شادمهر داده گفتم مثلا همین رگ ملودیش خیلی خیلی بهتر از کوه بود
(sm93)
masoud741
03-30-2020, 06:16 PM
آخه به فرض اینا دشمن خونی شادمهر باشن که محاله اینطوری باشه ولی بازم در صورت گرفتن این فرض خود شادمهر یعنی متوجه نیس کار برنده در حدش هست یا نه و اینکه اون آدمی که میگفت تا یه کار در اون لولی نباشه که میخام باشه اونو بیرون نمیدم چی به سرش اومده که هر کار دم دستی رو میخونه و منتشر میکنه
آره واقعا چرا .. الان شادمهر با این سنش باید تو اوج پختگی باشه ولی داره برعکس عمل میکنه
hoohoo
03-30-2020, 06:16 PM
همینو می گم دیگه ، تقصیر خودشه
و شایدم اگه بخوایم تعبییر دیگه کنیم
انتخاب خودشه (sm50)
البته ی احتمال دیگه رو هم می شه در نظر گرفت : هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمی کنن (sm25) ک البته اینم خیلی عجیبه (sm54)
البته حتی اگه این جوری باشه خودش چرا نمی سازه ؟ (sm37)
پس می رسیم ب همون حرف اول ک این جوری راحت تره خودش (sm205)
bisedaa
03-30-2020, 06:29 PM
من گفتم و هنوزم سر حرفم هستم.دقیقا داره این کارو میکنه تا ما بیخیال خوانندگیش بشیم
ebihamed
03-30-2020, 06:55 PM
همینو می گم دیگه ، تقصیر خودشه
و شایدم اگه بخوایم تعبییر دیگه کنیم
انتخاب خودشه (sm50)
البته ی احتمال دیگه رو هم می شه در نظر گرفت : هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمی کنن (sm25) ک البته اینم خیلی عجیبه (sm54)
البته حتی اگه این جوری باشه خودش چرا نمی سازه ؟ (sm37)
پس می رسیم ب همون حرف اول ک این جوری راحت تره خودش (sm205)
اون قسمتی که گفتی هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمیکنن یه بار منو کنجکاو کرد برم با یکی از شاعرای به نام ترانه نوین صحبت کنم تو دایرکتش که آیا احتمال این هست که روزی شما با شادمهر کار کنین که جواب داد دنیای ما خیلی از هم متفاوته و احتمالش فعلا نیست یعنی یجورایی شادمهر در زمینه ی انتخاب ترانه هاشم جوری بد عمل کرده که دیگران میدونن شادمهر تو فاز شعرای خوب نیست دقت به شعراش بکنین شعرا متناسب با هنرمند بیست ساله س نه کسی که اسم بزرکی داره و کم کم داره به مرز پنجاه سالگی میرسه
nasernew
03-30-2020, 07:02 PM
nasernew
03-30-2020, 07:14 PM
قسمتی از اجراى قطعه عاشقی روزبه بمانی
كنسرت آنلاين
١٠فروردين99
...................................
راستی مدیر بخش تیوانوا از سایت تی وی آر یا همان تیوا که بخش موسیقی سایت هست بهروز صفاریانه
فردا شب کنسرت رضا یزدانی و پس فردا گروه رستاک و 14 فروردین جمید سگریه .. حمید حامی هم 18 فروردین کنسرت زنده انلاین داره
Hosein333
03-30-2020, 09:25 PM
(sm50)
hoohoo
03-30-2020, 09:38 PM
من گفتم و هنوزم سر حرفم هستم.دقیقا داره این کارو میکنه تا ما بیخیال خوانندگیش بشیم
اا شما یودی ؟(sm10)
من نمی دونم دلیل واقعیشو
ولی با ابن حرف نزدنه
ک البته شبیه همیشه شه
باعث می شه آدم فقط نظریه پردازی کنه واسه خودش ک چی شده
چن تا شو امروز گفتم
یکی دیگه شم میدون دادن ب جووونا می تونه باشه
ولی اونم آخه به چ قیمتی ؟ (sm25)
ی حالتش اینه ک اونا بیان بالا و قدردان باشن تو این حالتم باید ببینی خودت پایین نری
ی حالتشم اینه می بینی همون تازه کارا هم بهترین خودشونو واست نمی ذارن و تو هم چنان ادامه می دی ک دیگه اصلا منطقی نیست (sm81)
خلاصه ک سعس می کنم فک نکنم زیاد ب این موضوعات اعصابم خورد می شه (sm98)
hoohoo
03-30-2020, 09:43 PM
اون قسمتی که گفتی هنرمندای حرفه ای باهاش کار نمیکنن یه بار منو کنجکاو کرد برم با یکی از شاعرای به نام ترانه نوین صحبت کنم تو دایرکتش که آیا احتمال این هست که روزی شما با شادمهر کار کنین که جواب داد دنیای ما خیلی از هم متفاوته و احتمالش فعلا نیست یعنی یجورایی شادمهر در زمینه ی انتخاب ترانه هاشم جوری بد عمل کرده که دیگران میدونن شادمهر تو فاز شعرای خوب نیست دقت به شعراش بکنین شعرا متناسب با هنرمند بیست ساله س نه کسی که اسم بزرکی داره و کم کم داره به مرز پنجاه سالگی میرسه
اینا ک گفتم همه ش فکرای منه
ممکنه اصلا شادمهر برنامه ش این چیزا نبااشه (sm25)
ولی راجع ب ترانه (sm172)
مگه مونا برزویی نبود نیلوفر لاری پور و خیلیای دیگه ؟ (sm50)
ترانه رو اصلا می ذاریم کنار و اینایی ک گفتم فکرمو مشغول می کنه
چون موضوع ترانه واسه خیلی وقته
از ی جااایی ب بعد همون موقع ها ک خودش هنوز آهنگسازی و تنظیم می کرد
می گفتم وای این صدا و آهنگ خارق العاده س
کاش بگرده ی ترانه سرای مناسب هم پیدا کنه ک
همونا رو هم گذاشت کنار از این طرفی ست شه (sm37)
entehaa
03-30-2020, 10:40 PM
دیگه باید بعد از این همه سال شادمهرو شناخته باشید. دلیل انتخاب این آهنگها توسط شادمهر و نخوندن یه سری ملودی دیگه که زیبا هستند تنها یک چیز هست اونم اینه که شادمهر همیشه دنبال چیزای تازه هست بخصوص در ملودی و ترانه حالا به هر قیمتی حتی ضعیف بودن کار. نوآوری حتی همراه با ضعف رو به قوی بودن همراه با تکرار رو همیشه ترجیح داده.
hoohoo
03-30-2020, 11:33 PM
دیگه باید بعد از این همه سال شادمهرو شناخته باشید. دلیل انتخاب این آهنگها توسط شادمهر و نخوندن یه سری ملودی دیگه که زیبا هستند تنها یک چیز هست اونم اینه که شادمهر همیشه دنبال چیزای تازه هست بخصوص در ملودی و ترانه حالا به هر قیمتی حتی ضعیف بودن کار. نوآوری حتی همراه با ضعف رو به قوی بودن همراه با تکرار رو همیشه ترجیح داده.
اون آهنگ مونا برزویی ک تو اینستا گذاشت گفت من 50 تا دیگه از این کارا دارم ولی نمی خوام (sm205)
entehaa
03-31-2020, 07:44 AM
اون آهنگ مونا برزویی ک تو اینستا گذاشت گفت من 50 تا دیگه از این کارا دارم ولی نمی خوام (sm205)
دقیقا
اصلا به نظر من دلیل اصلی کارهای ضعیف شادمهر فرار از تکراره که واسه من ارزشمنده هرچند دردآوره
masoud741
03-31-2020, 08:25 AM
دقیقا
اصلا به نظر من دلیل اصلی کارهای ضعیف شادمهر فرار از تکراره که واسه من ارزشمنده هرچند دردآوره
ببخشید داداش ولی من کاملا مخالفم.... شادمهر واسه فرار از تکرار لااقل میتونه ترانه های بهتری انتخاب کنه نه اینکه هرچی دم دستش بیاد بخونه... فرار از تکرار ب قیمت از بین بردن سابقه هنریش کاری کاملا اشتباهه
Hosein333
03-31-2020, 08:37 AM
شادمهر تنبل شده بحث اصلا سر تکرار اینا نیست
خودش انواع اهنگهارو ساخته حالا اگه بخواد از تکرار هم دربیاد باز باید خودش بسازه منتها نه مثل قبلی ها
خودش با ابتکار خودش مثل قدیماش بسازه
چی شدش بی معرفت
کی تورو اینجوری دیوونه کرد؟(sm89)
اون قلب سنگیه بی رحم بی درد
هی تور هی دورُ دورتر میکرد
entehaa
03-31-2020, 12:50 PM
ببخشید داداش ولی من کاملا مخالفم.... شادمهر واسه فرار از تکرار لااقل میتونه ترانه های بهتری انتخاب کنه نه اینکه هرچی دم دستش بیاد بخونه... فرار از تکرار ب قیمت از بین بردن سابقه هنریش کاری کاملا اشتباهه
منم نگفتم کارش درسته بالاخره طرز فکرش از اول همین بوده
entehaa
03-31-2020, 12:52 PM
اهنگ چی بخونم از حمید طالب زاده
آهنگی که گیتارش رو شادمهر زده و شعرش از یغما گلرویی هست
hoohoo
03-31-2020, 04:13 PM
دقیقا
فرار از تکرار خوبه ، مثلا نشه مثِ بازیگرایی ک تو ی نقش خاص کلیشه شدن
ولی اولویت بندی باید وجود داشته باشه
می گن خودتونو با دیگران مقایسه نکنید ....
با خودتون مقایسه کنیدُ سعی کنید از خود دیروزتون بهتر باشید
الان از خود دیروزش بهتره ؟ (sm50)
hoohoo
03-31-2020, 04:17 PM
اهنگ چی بخونم از حمید طالب زاده
آهنگی که گیتارش رو شادمهر زده و شعرش از یغما گلرویی هست
واقعا ؟ (sm81)(sm81)
ebihamed
03-31-2020, 05:04 PM
چقد تاسف آوره که اگه طرز فکر شادمهر همینه که به قیمت تکراری نشدن بیاد کار ضعیف بخونه چون تاریخ کارنامه ی یه آرتیست رو قضاوت میکنه و دونه دونه این کارهایی که با این طرز فکر احتمالی شادمهر پخش میشن باعث دادن یه نمره ی منفی تو کارنامه ش میشن و واقعا عجییه این کارهایی که در عرض یک هفته فراموش میشن چطور ممکنه کارنامه ی شادمهر رو فرضا بیست سال دیگه نجات بدن ... هر چه هست اگه طرز تفکر شادمهر این باشه که به تکرار نرسه حتی به قیمت دادن کارهای بد باید براش تاسف خورد و جالبه شادمهر قبلا هم برای به تکرار نرسیدن خودش کار میساخته و اون کارها هم هنوز رو بورس هستن و شنیدنی هم باعث شدن به تکرار نرسه ولی این کارهای ضعیف چی
masoud741
03-31-2020, 05:07 PM
چقد تاسف آوره که اگه طرز فکر شادمهر همینه که به قیمت تکراری نشدن بیاد کار ضعیف بخونه چون تاریخ کارنامه ی یه آرتیست رو قضاوت میکنه و دونه دونه این کارهایی که با این طرز فکر احتمالی شادمهر پخش میشن باعث دادن یه نمره ی منفی تو کارنامه ش میشن و واقعا عجییه این کارهایی که در عرض یک هفته فراموش میشن چطور ممکنه کارنامه ی شادمهر رو فرضا بیست سال دیگه نجات بدن ... هر چه هست اگه طرز تفکر شادمهر این باشه که به تکرار نرسه حتی به قیمت دادن کارهای بد باید براش تاسف خورد و جالبه شادمهر قبلا هم برای به تکرار نرسیدن خودش کار میساخته و اون کارها هم هنوز رو بورس هستن و شنیدنی هم باعث شدن به تکرار نرسه ولی این کارهای ضعیف چی
(sm174)
9NIMA1
03-31-2020, 07:16 PM
شادمهر تنبل شده بحث اصلا سر تکرار اینا نیست
خودش انواع اهنگهارو ساخته حالا اگه بخواد از تکرار هم دربیاد باز باید خودش بسازه منتها نه مثل قبلی ها
خودش با ابتکار خودش مثل قدیماش بسازه
دقیقا به تنبلی و گشادی بر میگرده! (sm120)
بنا به عدم تکرار باشه که خودش استادِ خلق کارای نو و جدیده!! چه بسا کلی کار هم ساخته که هیچکدوم تکراری نیست و نخواسته پخش کنه. به نظرم یکیش همین آهنگ تاحالا بهت نگفتم...
biseda
03-31-2020, 07:35 PM
فکر کنم شادمهر دچار نوعی بیماری نادر به نام سندرم باسن بیخیال شده(sm81)
Candle_ir
03-31-2020, 08:31 PM
بحث تنبلی و مسائل دیگه نیست. موسیقی و فعالیت حداکثری در این زمینه از اولویت های زندگی شادمهر نیست. در حال حاضر موسیقی منبع درآمد و سرگرمی شادمهر هست. اینُ از کنسرت ها و نوع آهنگ هایی که ریلیز میکنه میشه فهمید. یک سرخوشی و بی تفاوتی کامل چه در کنسرت ها که بخش زیادی از لایه های موسیقی سیکوئنس شده و خیلی از آهنگ ها پلی بک اجرا میشه و چه در آهنگ ها که با توجه به قراردادهای پشت پرده و فقط جهت کسب درآمد برای شادمهر و ایجاد موقعیت برای دیگران هست. یه جورایی شادمهر دربست در اختیار شرکت های مافیایی موسیقی قرار گرفته... شرکت شادمهر در کنسرت عربستان خودش نشون میده اولویت شادمهر داشتن ارتباط حداکثری با شرکت های برگزاری کنسرت هست برای همین با وجود اینکه میدونه حساسیت ها برای این کنسرت زیاد هست باز شرکت میکنه تا رضایت شرکت ها رو جلب کنه و یه جورایی با 30 دقیقه اجرا (که از همه کمتر بود) فقط رفع تکلیف میکنه... کلا شادمهر داره از نبوغش درجهت کسب و درآمد استفاده میکنه...
امیدوارم در آینده ای نزدیک باز شادمهر در زمره هنرمندان دارای استایل و وزین قرار بگیره نه بازاری و تاریخ مصرفی...
Gsshop
03-31-2020, 08:38 PM
شادمهر عقیلی - مکدر
به زودی
masoud741
03-31-2020, 09:21 PM
شادمهر عقیلی - مکدر
به زودی
داداش اینو از کجا آوردی(sm120)
آهنگ فعلا پخشش عقب افتاده
biseda
03-31-2020, 09:54 PM
یادش بخیررررررر.زمان خدمتم این آلیوم اومد و من تو آموزشی بودم.آلبوم روز یکشنبه میومد و من باید تا 5شنبه صبر میکردم تا بیام خونه.حالا بماند که چه قد روزهارو میشمردم تا 5 شنبه بشه.فقط میگفتم با خودم اینبار چه جوری سورپرایزم میکنه.
5 شنبه که از پادگان زدم بیرون با اینکه اینترت هم داشتم ولی صبر نکردم.با همون لباس پادگان رفتم اولین خدمات کامپیوتری و سی دی رو گرفتم.رو اهنگ طرفدار هم قفلی زده بودم.8 سال از اون روز گذشته ولی هنوزم برای من این آلبوم ی چیز دیگس.
محمد ناهیدی هم سنگ تموم گذاشت با تنظیماش.
ebihamed
03-31-2020, 10:03 PM
یادش بخیررررررر.زمان خدمتم این آلیوم اومد و من تو آموزشی بودم.آلبوم روز یکشنبه میومد و من باید تا 5شنبه صبر میکردم تا بیام خونه.حالا بماند که چه قد روزهارو میشمردم تا 5 شنبه بشه.فقط میگفتم با خودم اینبار چه جوری سورپرایزم میکنه.
5 شنبه که از پادگان زدم بیرون با اینکه اینترت هم داشتم ولی صبر نکردم.با همون لباس پادگان رفتم اولین خدمات کامپیوتری و سی دی رو گرفتم.رو اهنگ طرفدار هم قفلی زده بودم.8 سال از اون روز گذشته ولی هنوزم برای من این آلبوم ی چیز دیگس.
محمد ناهیدی هم سنگ تموم گذاشت با تنظیماش.
بهترین خاطره ی این آلبوم هنگ کردن سرورهای آونگ شب انتشارش بود
hoohoo
03-31-2020, 11:21 PM
(sm81)
Hosein333
03-31-2020, 11:39 PM
ای خدا
البوم طرفدار اومد اول با زود تموممیشه حال کردم
عادت داشتم از اخر اهنگهای البومو گوش کنم
چون شادمهر بهترین ترک هارو میندازه آخر
hoohoo
04-01-2020, 05:43 PM
یااااادمـــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــه حاااالم عوض می شد با آهنگای جدیدش (sm81)
همه ی خووونواده متوجه می شدن شاااادمهر آهنگ داده (sm87)
صب تا شب ی سره آهنگشو گوش می دادم (sm168)
masoud741
04-02-2020, 12:22 AM
یکی این پارسیان را از برق بکشه بیرون... از جلد شادمهر در اومده رفته تو فاز چاووشی... بعدم میگه واسه من مهم نیست مخاطبم از ترانه هام خوشش میاد یا نه من میخوام ب هنر خیانت نکنم(sm120)
Hosein333
04-02-2020, 02:19 AM
یکی این پارسیان را از برق بکشه بیرون... از جلد شادمهر در اومده رفته تو فاز چاووشی... بعدم میگه واسه من مهم نیست مخاطبم از ترانه هام خوشش میاد یا نه من میخوام ب هنر خیانت نکنم(sm120)
هنر و هنرمند قهوه ایی کرده این بشر (sm178)(sm77)
Hosein333
04-02-2020, 11:56 AM
بازم یه کار ضعیف از سینا پارسیان
هفته ایی یه آهنگ میده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](ft.%20Parastoo)/Sina%20Parsian%20-%20Ashil%20%28ft.%20Parastoo%29.mp3
هفته ایی یه آهنگ میده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](ft.%20Parastoo)/Sina%20Parsian%20-%20Ashil%20%28ft.%20Parastoo%29.mp3
توی خوندن الگوش شده چاوشی
توی پخش الگوش شده تتلو
(sm50)
Hosein333
04-02-2020, 03:52 PM
توی خوندن الگوش شده چاوشی
توی پخش الگوش شده تتلو
(sm50)
زمانی که با شادمهر همکاری میکرد مثل شادمهر میخوند
همین که ادای خواننده ها رو در میاره و خودش نیست
یعنی در کل هنری نداره واسه نمایش دادن
Hosein333
04-02-2020, 03:54 PM
مکدر چی شد
این کار با ایمن هست یا قربانپور
Hosein333
04-02-2020, 03:56 PM
و خاک بر سر رادیو جوان که عامل تمام بدبختی های شادمهره
یه زمان یادتون باشه شادمهر مخالف سر سخت رادیو جوان بود
نمیدونم که مخ شادمهرو زد تا با این کمپانی کار کنه
یاد اون شادمهر بخیر که کاراش از bia2 پخش میشد
Hosein333
04-02-2020, 04:01 PM
شنیدید شادمهر گفته بود من الان ۱۰۰ کار مثل تقدیر دارم ولی پخش نمیکنم
خدایا چی میشه این ۱۰۰ تا کار لو بره
با همون ۱۰۰ تا ترک که پخش بشه هزار بار موسیقی ایران منفجر میشه
چرا اعتراف حواست نیست و سفر و ..... رو پخش نکرده
nasernew
04-02-2020, 05:30 PM
هفته ایی یه آهنگ میده
میخواسته بره معتاد شه اشتباهی خواننده شده .. کلا زده جاده خاکی .. شبیه نوحه های موزیکال ماه محرم میمونه .. ببخشید از این کلمه استفاده میکنم ولی ریده
entehaa
04-02-2020, 05:31 PM
احتمالا آهنگ لغو شده چون تاکتیک شادمهر موقع لغو آهنگها به تاخیر انداختن اوناست.
biseda
04-02-2020, 07:02 PM
تنها رهایی شادمهر از این وضعیت لغو قرار داش با رادیو جوانه که اونم احتمالش خیلی کمه.
biseda
04-02-2020, 07:16 PM
masoud741
04-02-2020, 07:26 PM
احتمالا آهنگ لغو شده چون تاکتیک شادمهر موقع لغو آهنگها به تاخیر انداختن اوناست.
نه لغو نشده فقط تاخیر خورده احتمالا اردیبهشت پخشش کنه
biseda
04-02-2020, 08:24 PM
ایشالله همکاری دباره شادمهر با آرمین هاشمی
hoohoo
04-02-2020, 09:23 PM
(sm50)
biseda
04-02-2020, 09:28 PM
Hosein333
04-02-2020, 11:32 PM
میخواسته بره معتاد شه اشتباهی خواننده شده .. کلا زده جاده خاکی .. شبیه نوحه های موزیکال ماه محرم میمونه .. ببخشید از این کلمه استفاده میکنم ولی ریده
دقیقا
Hosein333
04-02-2020, 11:35 PM
کاملا مشخصه که عروسی خاتواده های پولدار اون موقعست
کار یگانه خوب بودش
سالی یک بار همینجوری کار بدن ابرو داری کنن گذشتشونو ما راضیم
ebihamed
04-03-2020, 01:19 AM
کار یگانه خوب بودش
منم خیلی دوست داشتم هنوز کمی فاصله داره از دوران اوجش ولی نسبت به خیلی از سینگلهای اخیرش بهتر بود
masoud741
04-03-2020, 01:51 AM
دور شدی و مغرور شدی را از ترانه دور شدی اسکی رفته(sm120)
masoud741
04-03-2020, 01:53 AM
منم خیلی دوست داشتم هنوز کمی فاصله داره از دوران اوجش ولی نسبت به خیلی از سینگلهای اخیرش بهتر بود
خوب بود ولی عالی نبود...اگه اینم با ترانه های قدیمی خود یگانه مقایسه کنیم ی کار معمولیه... نمیدونم چرا کلا همه زدند تو جاده خاکی
Hosein333
04-03-2020, 05:25 AM
دور شدی و مغرور شدی را از ترانه دور شدی اسکی رفته(sm120)
بالاخره اینم یکی از مقلدهای شادمهر هستش انتظاری بیشتری نمیره ازش
entehaa
04-03-2020, 09:13 AM
آهنگ جدید ملینا دختر شادمهر
با ترانش داستان خوبی رو میشه تصور کرد
masoud741
04-03-2020, 02:05 PM
امیدواریم واسه خودشم دست بکار بشه
masoud741
04-03-2020, 02:18 PM
ترانه محسن یگانه را ک گوش میدم حس میکنم هیچ چیز جدیدی نداره هیچ جذابیتی نداره.آدم حس میکنه چندبار قبلا اینو شنیده... یاد دوران اوج شادمهر بخیر ک همه با شنیدن آهنگاش میخکوب میشدیم
ebihamed
04-03-2020, 04:07 PM
ترانه محسن یگانه را ک گوش میدم حس میکنم هیچ چیز جدیدی نداره هیچ جذابیتی نداره.آدم حس میکنه چندبار قبلا اینو شنیده... یاد دوران اوج شادمهر بخیر ک همه با شنیدن آهنگاش میخکوب میشدیم
مسعود جان متاسفانه الان مث قبلا نیس روزانه ده آهنگ خوب بیاد الان همینا جزو خوبای موسیقیه نسبتا هم کار بدی نشده تاکید میکنم از دوران اوجش فاصله داره ولی نسبت به جیزایی که میشنویم بازم قابل قبوله
masoud741
04-03-2020, 04:50 PM
مسعود جان متاسفانه الان مث قبلا نیس روزانه ده آهنگ خوب بیاد الان همینا جزو خوبای موسیقیه نسبتا هم کار بدی نشده تاکید میکنم از دوران اوجش فاصله داره ولی نسبت به جیزایی که میشنویم بازم قابل قبوله
درسته منم نمیگم بده...منظورم اینه ک دیگه آهنگا مثل قبل نیست ک آدمو میخکوب کنه
entehaa
04-03-2020, 07:18 PM
به نظر من یگانه خیلی وقته به بن بست رسیده بن بستی که خودش واسه خودش ساخته پافشاری واسه خوندن آهنگهایی که شعر و ملودی خودش باشه باعث افتش شده همین کار آخرش ملودی ترجیع بندش شبیه اهنگ قبلیش( عشق تو پیرم کرد) هست
عشق تو پیرم کرد بهونه گیرم کرد....= حالا میخواد هرچی باشه عشق بعدیت هر کی باشه....
ebihamed
04-03-2020, 07:42 PM
شادمهر و محسن یگانه دقیقا برعکس همدیگه ان شادمهر اصرار داره خودش نسازه و یگانه اصرار داره خودش بسازه مطمئنا اگه هر دوشون لااقل حد وسط این داشتان رو در پیش بگیرن لااقل از وض فعلی اوضاع بهتر میشه براشون . فرضا اگه یگانه از افکاری ملودی بگیره چون به لحاظ وکال در سطح بالاییه میتونه کارهای خوبی بده بیرون
hoohoo
04-03-2020, 08:46 PM
کار یگانه خوب بودش
یگانه آخه ؟ (sm98)
Hosein333
04-03-2020, 09:30 PM
شادمهر و محسن یگانه دقیقا برعکس همدیگه ان شادمهر اصرار داره خودش نسازه و یگانه اصرار داره خودش بسازه مطمئنا اگه هر دوشون لااقل حد وسط این داشتان رو در پیش بگیرن لااقل از وض فعلی اوضاع بهتر میشه براشون . فرضا اگه یگانه از افکاری ملودی بگیره چون به لحاظ وکال در سطح بالاییه میتونه کارهای خوبی بده بیرون
به نظر من باید جاهاشون رو عوض کنن
hoohoo
04-03-2020, 11:45 PM
می گن ب جای این ک ب یکی ماهی بدی بهش ماهی گیری یاد بده (sm50)
خودت بخونُ بساز بچه یاد می گیره خودش (sm98)
ebihamed
04-04-2020, 12:15 AM
به نظر من باید جاهاشون رو عوض کنن
گفتم که من زیاد خیالبافی نکردم حد وسطشو در نظر گرفتم واقعا اگه شادمهر دو سه آهنگ در میونم خودش یکی بسازه من راضیم
ebihamed
04-04-2020, 12:16 AM
می گن ب جای این ک ب یکی ماهی بدی بهش ماهی گیری یاد بده (sm50)
خودت بخونُ بساز بچه یاد می گیره خودش (sm98)
فکر میکنم شادمهر از الان بیشترین انگیزه ش اینه که دخترش در آینده به سطح بین المللی برسه در زمینه ی موزیک و شاید تمام انگیزه هایی که واسه خودش داشته رو واسه دخترش میخاد
9NIMA1
04-04-2020, 12:25 AM
این پرستوعه عکس پروفایلشم خودش و سینا رو گذاشته :| فک کنم زوج شدن اینا (sm120)
راجع به ایمنی هم رابطهاش با پارسیان خراب نیست انگار، چون توی کامنتا زیاد باهم خوش و بش میکنن و دل و قلوه میدن!
پس یه نظریه اینجا مطرح میشه و اونم اینه که چون ایمنی با رادیو جوان کار میکنه و پارسیان دلش میخواسته راه خودشو بره و با هرکی دوس داره کار کنه پس بنابراین راه موزیکشونو از هم جدا کردن. چون اگه پارسیان میخواست بازم با رادیو کار کنه باید هرچی رادیو و دست اندر کاراش میگفتن قبول میکرده.
شادمهر هم احتمالاً با همین فرمون داره جلو میره! چون پول توشه
hoohoo
04-04-2020, 01:01 AM
فکر میکنم شادمهر از الان بیشترین انگیزه ش اینه که دخترش در آینده به سطح بین المللی برسه در زمینه ی موزیک و شاید تمام انگیزه هایی که واسه خودش داشته رو واسه دخترش میخاد
خودش پیش یره ب اونم کمک کنه خب (sm25)
nasernew
04-04-2020, 02:15 AM
چقدر نظراتمون شبیهه .. تصور کن افکاری واسه یگانه آهنگ بسازه و تنظیم کنه و یا صفاریان تنظیم کننده ملودی هاش باشه یا شعراشو روزبه یا افشین مقدم و غیاثی بگن یا برعکس شادمهر به جای همکاری با ایمین یا پویان خودش آهنگاشو بسازه .. محسن یگانه خواننده بسیار خوبیه و صدا و تحریرهای شادمهریش رو خیلی دوست دارم .. و با این نظرت که این آهنگ از چند تا آهنگهای اخیرش بهتر بود هم موافقم ..درسته این تنظیم هم خیلی خلوت و ساده بود اما مسلمه که اگه خود یگانه تنظیم میکرد آهنگ ضعیف تر میشد ( البته شاید جدیدا پیشرفت کرده و باید تنظیم های جدیدش رو شنید و قضاوت کرد) .. با نظر دیگر دوستان هم موافقم که آهنگهای خوب و ماندگار خیلی کم شدن
محسن یگانه داره اقامت کانادا میگیره و چون اقامتش قانونیه و پناهندگی نیست طبق قانون کانادا هر چند وقت یکبار باید به ایران برگرده . این آهنگ خیلی سریع ساخته و تنظیم شد و وقت زیادی براش صرف نشده و مثل اینکه سه هفته دیگه آهنگ دیگه ای ازش منتشر میشه و امیدوارم اون بهتر باشه .
Hosein333
04-04-2020, 01:15 PM
(sm132)
hoohoo
04-04-2020, 11:34 PM
(sm98)(sm98)(sm98)(sm98)
9NIMA1
04-04-2020, 11:36 PM
اینو همون موقع که آهنگ رضا بهرام رو گوش دادم جالب بود برام :)
9NIMA1
04-04-2020, 11:37 PM
البته که خودم خوشم میاد از صداش و کاراش(sm50)
Hosein333
04-05-2020, 02:21 AM
البته که خودم خوشم میاد از صداش و کاراش(sm50)
رضا بهرام رو من ۲ بار گوش میکنم دیگه نمیتونم گوش کنم
به جز یه اهنگش که ۵ یا ۶ بار هم میشه گوش کرد
اسم اهنگ الان خاطم نیست
casper_1
04-05-2020, 09:32 AM
عشق (sm127)
یگانه آخه ؟ (sm98)
کلا سر ناسازگاری برداشتی با من(sm2)
entehaa
04-05-2020, 08:55 PM
چقدر تو این روزا با این حال و هوای خراب و روحیه ی داغون یه اهنگ جدید از شادمهر تو مایه های تقدیر و یکاری کن....میچسبه
masoud741
04-05-2020, 09:38 PM
چقدر تو این روزا با این حال و هوای خراب و روحیه ی داغون یه اهنگ جدید از شادمهر تو مایه های تقدیر و یکاری کن....میچسبه
آهنگ جدید از قبلیاش بهتره ولی بازم هیچی مثل آهنگهای خودش نمیشه
hoohoo
04-05-2020, 10:02 PM
کلا سر ناسازگاری برداشتی با من(sm2)
خوشم نمی آد ازشون
(sm25)(sm121)
ebihamed
04-06-2020, 09:09 AM
تو این مدت کوتاه که از سال جدید گذشته سه کار لبخند داریوش هنوز فرامرز اصلانی و سرنوشت همایون شجریان رو خیلی دوست داشتم
Hosein333
04-06-2020, 03:46 PM
(sm50)
hoohoo
04-06-2020, 10:52 PM
(sm54)
darkmlu
04-06-2020, 11:07 PM
موزیک باران فقط با فیلترشکن باز میشه واس من
Hosein333
04-07-2020, 03:03 PM
موزیک باران فقط با فیلترشکن باز میشه واس من
با pc میای یا گوشی
entehaa
04-07-2020, 03:06 PM
با گوشی چطور میشه استیکرهای سایت رو استفاده کنم؟
Hosein333
04-07-2020, 10:00 PM
با گوشی چطور میشه استیکرهای سایت رو استفاده کنم؟
همش نمیشه ولی سمت چپت میتونی از اونایی که هست استفاده کنی
البته اگه مرورگر گوشیت ورژن بالا باشه همشو نشون میده
hoohoo
04-07-2020, 10:06 PM
(sm25)
Hosein333
04-08-2020, 12:31 PM
سلام دوستان این ورزن اهنگ با کلام هم داره
لطفا گوش کنید خیلی آشناست واسم
entehaa
04-08-2020, 02:24 PM
همش نمیشه ولی سمت چپت میتونی از اونایی که هست استفاده کنی
البته اگه مرورگر گوشیت ورژن بالا باشه همشو نشون میده
سمت چپه کجا
entehaa
04-08-2020, 02:30 PM
سلام دوستان این ورزن اهنگ با کلام هم داره
لطفا گوش کنید خیلی آشناست واسم
ورژن با کلام
Hosein333
04-08-2020, 06:27 PM
سمت چپه کجا
همین قسمت پایین که کامنت میزاری سمت چپ
darkmlu
04-08-2020, 11:41 PM
با pc میای یا گوشی
جفتش
masoud741
04-08-2020, 11:47 PM
آهنگ تا حالا بهت نگفتم هم پخش شد
hoohoo
04-08-2020, 11:49 PM
(sm50)
ebihamed
04-09-2020, 12:27 AM
آهنگ تا حالا بهت نگفتم هم پخش شد
بارها این یکی دو سال اومدم اینجا بذارمش اما چون اتود اولیه بود دلم نیومد ولی خدا رو شکر کسای دیگه پخشش کردن که همه بشنونش
masoud741
04-09-2020, 12:30 AM
بارها این یکی دو سال اومدم اینجا بذارمش اما چون اتود اولیه بود دلم نیومد ولی خدا رو شکر کسای دیگه پخشش کردن که همه بشنونش
(sm174)
darkmlu
04-09-2020, 12:50 AM
تنظیم نداره داغونه یا کلا داغونه؟؟؟
اون وسط میگهه واس دیدنت
9NIMA1
04-09-2020, 12:56 AM
بنا به عدم تکرار باشه که خودش استادِ خلق کارای نو و جدیده!! چه بسا کلی کار هم ساخته که هیچکدوم تکراری نیست و نخواسته پخش کنه. به نظرم یکیش همین آهنگ تاحالا بهت نگفتم...
چه جالب شد! یاد این کامنت خودم افتادم :)))
به به(sm135)
این یعنی فرار از تکرار!! خب لااااامصب تو که اینکارهای چرا میدی هر ننه قمری برات موزیک بسازه!!(sm1) قشنگ کارای ضعیف این چن وقتشو شست برد...
9NIMA1
04-09-2020, 12:56 AM
دست هرکی لو داده درد نکنه(sm120)
mostafaaghili
04-09-2020, 12:58 AM
صدای وکال پایینه یا فقط برای من اینطوریه(sm178)
ebihamed
04-09-2020, 01:37 AM
اون وسط میگهه واس دیدنت
دوست عزیز به نظرت این کار یه کار مسترینگ و تنظیم شده س؟؟؟ خوب اینکه کاملا مشخصه کار در همون مرحله ی اتود اولیه لو رفته
Parsa8
04-09-2020, 01:37 AM
اون وسط میگهه واس دیدنت
نسخه نهایی نیست
از اوناس که ساخته تا یه جایی بعد ولش کرده
Parsa8
04-09-2020, 01:38 AM
چه جالب شد! یاد این کامنت خودم افتادم :)))
به به(sm135)
این یعنی فرار از تکرار!! خب لااااامصب تو که اینکارهای چرا میدی هر ننه قمری برات موزیک بسازه!!(sm1) قشنگ کارای ضعیف این چن وقتشو شست برد...
(sm54)(sm25)
کیه که گوش کنه
ebihamed
04-09-2020, 01:39 AM
کاش این کار رو تنظیم نهایی میکرد و از آلبوم طرفدار حذفش نمیکرد
Parsa8
04-09-2020, 02:02 AM
ترانه ش مال پویا حسین خانیه؟
nasernew
04-09-2020, 03:18 AM
سورپرایز شدم .. درسته تنظیم و میکس و مستر ناقصه اما دلم برای آهنگسازیش تنگ شده بود .. (sm127)
Hosein333
04-09-2020, 11:05 AM
آهنگش خوب بود نسبت به اهنگهای جدید
اهنگ بعدی ایشالله اعتراف مونا باشه
ebihamed
04-09-2020, 12:12 PM
ترانه ش مال پویا حسین خانیه؟
بله واسه پویا حسین خانی هست البته ترانه رو بعد از اینکه شادمهر منتشر نمیکنه به شتص دیگه ای واگذار کرد و منتشر هم شد با یه ملودی دیگه
ebihamed
04-09-2020, 12:16 PM
آهنگش خوب بود نسبت به اهنگهای جدید
اهنگ بعدی ایشالله اعتراف مونا باشه
اون اگه لو بره کلا داستانش فرق میکنه چون اون کار تنظیم و میکس و مستر شده و نهایی شده بود و خیلی حیف شد که این کار از آلبوم تجربه کن حذف شد و گرنه در کنار تکرارم نکن دو کار قوی به لحاظ ملودی و تنظیم توی آلبوم میشدن البته جای تأسف داره کاری مثل تکرارم نکن از اون دسته کارهاییه که شادمهر خیلی روشون وقت میذاره ولی بین هوادارای شادمهر خصوصا نسل جدیدش اصلا بازخورد نداشت ولی اونایی که قدیمی تر هستن اون کار براشون تو سبک تو بی نهایت شب و آرزوها و اون سبکهاست به لحاظ ارکسترال تنظیم شدنش و ملودی خاصش
Hosein333
04-09-2020, 12:45 PM
اون اگه لو بره کلا داستانش فرق میکنه چون اون کار تنظیم و میکس و مستر شده و نهایی شده بود و خیلی حیف شد که این کار از آلبوم تجربه کن حذف شد و گرنه در کنار تکرارم نکن دو کار قوی به لحاظ ملودی و تنظیم توی آلبوم میشدن البته جای تأسف داره کاری مثل تکرارم نکن از اون دسته کارهاییه که شادمهر خیلی روشون وقت میذاره ولی بین هوادارای شادمهر خصوصا نسل جدیدش اصلا بازخورد نداشت ولی اونایی که قدیمی تر هستن اون کار براشون تو سبک تو بی نهایت شب و آرزوها و اون سبکهاست به لحاظ ارکسترال تنظیم شدنش و ملودی خاصش
ابی جان اگر ترانه اعتراف تو البوم تجربه کن قرار میگرفت با اهنگ تکرارم نکن البومو خیلی بالا میکشیدن
و میشد گفت که البوم تجربه کن یه البوم درجه 1 میشد
خیلی فرق میکرد البوم با اعتراف مونا (sm178)
Gsshop
04-09-2020, 01:37 PM
حوصلش رفته تو قرنظینه گفته بذار یه حالی بهتون بدم (sm59)
Gsshop
04-09-2020, 01:37 PM
به نظرم همین که پخشش نکرده تا الان کار درست تری بوده
nasernew
04-09-2020, 01:48 PM
نباید اینطوری و با این وضعیت پخش میشد .. تنظیم زیر صدای شادمهر .. یه وقت کارشناسای همیشه در صحنه فکر میکنن شادمهر تنظیم بلد نبوده .. باید کامل تنظیم میشد و میکس و مستر و ... اینطوری ناقص به ضرر شادمهره .. ما که شادمهری هستیم برامون خوبه و باهاش حال میکنیم و منم خوشحالم ... اما .. حالا ناقصش اینه .. کاملش چی میشد ؟(sm127)
Hobbit
04-09-2020, 02:20 PM
لینک بدید ما هم گوش کنیم
nasernew
04-09-2020, 02:56 PM
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])تنظیم و میکس و مستر و همه چیش ناقصه و لو رفته
Hobbit
04-09-2020, 03:01 PM
کلا کاری به این آهنگ ندارم
خیلی وقته دیگه شادمهر خوشحالم نمی کنه ، حالا شاید از نظر ما راهش اشتباه باشه ، ولی از نظر خودش راهش درسته و هیچ کسی هم کاری نمیتونه کنه.
در مورد این آهنگ هم حرف خاصی نمیشه زد . چیزی نیست که بخواد جذبت کنه حتی فکر کنم با میکس و مستر اصلی ، دلیل قرار ندادن تو آلبوم هم احتمالا همین بوده ،
ولی پویا حسین خانی کسی بود که حیف شد، بیش از حد دلش میخواست شادمهر شعرهاش رو بخونه و متاسفانه در دوره ای بود که امیر فرشباف سروش دادخواه رو به پویا حسین خانی ترجیح داد...
Elenaz
04-09-2020, 03:24 PM
آهنگو برسونید به داوود نعمتی میکس کنه آهنگ می ترسم رو خوب ریمیکس زده(sm127)
nasernew
04-09-2020, 04:09 PM
کلا کاری به این آهنگ ندارم
خیلی وقته دیگه شادمهر خوشحالم نمی کنه ، حالا شاید از نظر ما راهش اشتباه باشه ، ولی از نظر خودش راهش درسته و هیچ کسی هم کاری نمیتونه کنه.
در مورد این آهنگ هم حرف خاصی نمیشه زد . چیزی نیست که بخواد جذبت کنه حتی فکر کنم با میکس و مستر اصلی ، دلیل قرار ندادن تو آلبوم هم احتمالا همین بوده ،
ولی پویا حسین خانی کسی بود که حیف شد، بیش از حد دلش میخواست شادمهر شعرهاش رو بخونه و متاسفانه در دوره ای بود که امیر فرشباف سروش دادخواه رو به پویا حسین خانی ترجیح داد...
شادمهر سالهاست این آهنگ و ساخته و تو این مدت به خودش زحمت نداده یه تنظیم کامل کنه یا میکسی یا .. تنبل شده.. حتی دلیل حذف کردنش رو یا اهنگسازی نکردنش رو میشه فهمید .. شادمهر فقط دنبال نواوریه و دیگه اهنگسازی براش جذابیتی نداره .. میخواد یه موج جدید راه بندازه اما راهش رو نمیدونه .. فعلا ترجیح میده با بقیه کار کنه که فکر میکنم با حس و حالی که داره منطقیه .. الان حداقل یه دلیل برای ضعفش داریم و برای خودمون بهونه میتراشیم و میگیم چون اهنگشو چون پویان یا هاشمی ساخته ضعیفه اما اگه خودش بسازه و ضعیف باشه چی داریم بگیم ؟ دیگه این بهونه رو هم نداریم و کلا قطع امید میکنیم .. پس به نظرم تصمیم شادمهر منطقیه و باید درکش کرد .. نه میخواد مارکت رو ترک کنه و خداحافظی کنه و نه حوصله ادامه دادن رو داره ..
GreenWorld
04-09-2020, 04:54 PM
زیاد جالب نبود،من دوست نداشتم..درسته ساخته ی خودشه ولی سبک خودش نیس..فقط شاید چون خودش ساخته اکثرا میگن خوبه وگرنه خیلی شنیدنی نبود(sm98)
ebihamed
04-09-2020, 06:58 PM
نباید اینطوری و با این وضعیت پخش میشد .. تنظیم زیر صدای شادمهر .. یه وقت کارشناسای همیشه در صحنه فکر میکنن شادمهر تنظیم بلد نبوده .. باید کامل تنظیم میشد و میکس و مستر و ... اینطوری ناقص به ضرر شادمهره .. ما که شادمهری هستیم برامون خوبه و باهاش حال میکنیم و منم خوشحالم ... اما .. حالا ناقصش اینه .. کاملش چی میشد ؟(sm127)
ناصرجان این کار رو من دو ساله که دارمش ولی به دلیل اینکه کاملا در حد اتود اولیه دستم رسیده بود دوست نداشتم جایی پخش بشه چون همین میشه بهانه واسه کسایی که بگن کار خودشم مالی نبود و کما اینکه از دیشب خیلیا اینو گفتن بدون اینکه بدونن اینکار اصلا هیچ کاری روش انجام نشده و در حد همون اتود زدن اولیه متوقف شده واس همین ای کاش اگه قرار بود چیزی لو بره یکی مث اعتراف لو میرفت که کار موزیکش تموم شد و فقط تو آلبوم نرفت نه این کار که کاری روش نشده با این وجود من مطئنم این کار با تنظیم اصلی و میکس و مستر خیلی قشنگ میشد
masoud741
04-09-2020, 08:29 PM
آقا آهنگ جدید فکر کنم ویدئو داشته باشه چون پارسیان تو استوریش واسه ایمین نوشته بود پس ویدئو چی شد.
entehaa
04-09-2020, 08:48 PM
قضاوت با شما
nasernew
04-09-2020, 08:49 PM
ناصرجان این کار رو من دو ساله که دارمش ولی به دلیل اینکه کاملا در حد اتود اولیه دستم رسیده بود دوست نداشتم جایی پخش بشه چون همین میشه بهانه واسه کسایی که بگن کار خودشم مالی نبود و کما اینکه از دیشب خیلیا اینو گفتن بدون اینکه بدونن اینکار اصلا هیچ کاری روش انجام نشده و در حد همون اتود زدن اولیه متوقف شده واس همین ای کاش اگه قرار بود چیزی لو بره یکی مث اعتراف لو میرفت که کار موزیکش تموم شد و فقط تو آلبوم نرفت نه این کار که کاری روش نشده با این وجود من مطئنم این کار با تنظیم اصلی و میکس و مستر خیلی قشنگ میشد
موافقم
lir3za
04-09-2020, 08:52 PM
متاسفانه من همین اهنگ رو نسبت به یه سری کارای الان شادمهر عزیز بیشتر دوست داشتم. فقط ای اکاش این «واسه دیدنت» گفتنش توی بکگراند نبود
Hosein333
04-09-2020, 08:57 PM
آهنگو برسونید به داوود نعمتی میکس کنه آهنگ می ترسم رو خوب ریمیکس زده(sm127)
تو بفرست براش
اون میکس میترسمشو بزار اینجا ببینم چه کرده
قضاوت با شما
قضاوت نداره که درست میگه اهنگ کپیه، شادمهر نباید اسم خودش رو میزد
ولی کامنتا خیلی بی انصافیه
Elenaz
04-09-2020, 09:34 PM
تو بفرست براش
اون میکس میترسمشو بزار اینجا ببینم چه کرده
یه سرچ بزن پیدا میکنی(sm50)
ebihamed
04-09-2020, 09:49 PM
این پیج از هر هنرمندی کپی کرده رو گذاشته حتی فرنگیس سیاوش قمیشی کپی هست یه کم باید انتقاد پذیر باشن ملت حقیقته دیگه
hoohoo
04-09-2020, 10:38 PM
ااا پس واااقعیه (sm50)
nasernew
04-09-2020, 11:08 PM
این پیج از هر هنرمندی کپی کرده رو گذاشته حتی فرنگیس سیاوش قمیشی کپی هست یه کم باید انتقاد پذیر باشن ملت حقیقته دیگه
ما که کلا میدونستیم کدوم اهنگا کاوره .. همون موقع که منتشر میشدن هم میدونستیم و فرقی هم به حالمون نمیکرد .. فرنگیس هم قشنگه .. یعنی کسایی هستن که هنوز نمیدونستن ؟ یک موضوع قدیمی رو اومدن مطرح کردن و داغ کردن همون موقع هم خیلی به شادمهر توپیدن و بهش بد گفتن و تموم شد .. آهنگ انتخاب شادمهر که توسط جمهوری آذربایجان کاور شد یا اهنگ سکوت محسن یگانه که توسط ترکیه کاور شد .. اینارو نمیگن . ما کاورهاشو بیشتر از آهنگهای پارسیان دوست داریم
nasernew
04-09-2020, 11:11 PM
یکی از کامنتهای همون پیج :
اصلا کپی کرده؟درست... کارو قشنگ دراورده و حتی از اصلیشم بهتر شده، چرا نمیای بگی شادمهر چند نوع آلات موسیقی رو بلده و چند تا ساز رو استادانه میزنه ؟ چرا از تحریرای کوتاه و بلندش نمیگی؟چرا از اهنگهایی که کاور نبودن و مطرح شدن نمیگی ..چرا فقط نقاط ضعف و اشتباهات رو میبینی
Hosein333
04-09-2020, 11:20 PM
شادمهر وقتی از اهنگهای یونانی کاور میکرد
آخ چقدر دلم واسه اون روزا تنگ شده
ebihamed
04-10-2020, 12:07 AM
ما که کلا میدونستیم کدوم اهنگا کاوره .. همون موقع که منتشر میشدن هم میدونستیم و فرقی هم به حالمون نمیکرد .. فرنگیس هم قشنگه .. یعنی کسایی هستن که هنوز نمیدونستن ؟ یک موضوع قدیمی رو اومدن مطرح کردن و داغ کردن همون موقع هم خیلی به شادمهر توپیدن و بهش بد گفتن و تموم شد .. آهنگ انتخاب شادمهر که توسط جمهوری آذربایجان کاور شد یا اهنگ سکوت محسن یگانه که توسط ترکیه کاور شد .. اینارو نمیگن . ما کاورهاشو بیشتر از آهنگهای پارسیان دوست داریم
آره مشکلی نیست منم میگم نباید ملت از کوره در برن خیلی کاورها بوده از اصل بهتر در اومده و این خلاقیت اون هنرمنده که با تنظیمش بتونه از اصل بهتر در بیاره مث خیلی از کاورهای شادمهر و اینکه ما میدونیم تو کارنامه ی شادمهر بیشتر کارهاش ارجینال ملودی و تنظیم خودشه و این قصیه برای خیلیها حل شده س
MaMaTiR
04-10-2020, 12:43 AM
بابا کاور کنه ی کاری شبیه حس خوبیه هم بده من راضیم(sm98)بهتر از این دری وریاس
Candle_ir
04-10-2020, 02:32 AM
یک دقیقه پایانی همین اتود انقدر Pure و لذت بخش هست که بارها میشه گوش داد و لذت برد. ساختار بلوز نزدیک به پراگرسیو داره و میشه گفت شادمهر خیلی تو این سبک کار نکرده بود.
5 یا 6 سال هست که موسیقی های جدید هیچ شوق و حس خوبی ندارند چه ایرانی ها چه غربی ها ... حتی شادمهر هم قدرت عوض کردن وضعیت موجود حتی در قبال خودش هم نداره ... حس میکنم دیگه قرار نیست اتفاق خاصی تو موسیقی بیفته ... هر اتفاقی هم که هست سیر نزولی موسیقی همراهش هست.