توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
mojtabaa
04-10-2020, 01:04 PM
بابا کاور کنه ی کاری شبیه حس خوبیه هم بده من راضیم(sm98)بهتر از این دری وریاس
(sm120)
Hosein333
04-10-2020, 01:45 PM
(sm155)
9NIMA1
04-10-2020, 02:21 PM
قضاوت با شما
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
زیاد ربطی به هم نداشتن(sm55)
9NIMA1
04-10-2020, 03:39 PM
آهنگ چاوشی چقد چرررت بود(sm120)
Gsshop
04-10-2020, 04:06 PM
(sm50)
masoud741
04-10-2020, 06:05 PM
چاووشی هم زده تو جاده خاکی... آهنگ قبلیشم خوب نبود... دوستمون candle خوب حرفی زد انگار قرار نیست تو موسیقی دیگه اتفاقی بیفته
hoohoo
04-10-2020, 07:04 PM
(sm54)
entehaa
04-10-2020, 07:46 PM
شبیه سرودهای صداسیما بود
biseda
05-04-2020, 09:18 PM
چاکر برو بچ
دل تنگ همتون بودم(sm118)
آقا آهنگ بی احساس شادمهر وکالش رو دوس داشتم.تماممممممم
Hosein333
05-05-2020, 03:19 AM
چی شده بود تاپیک
احساس میکنم از زندان آزاد شدم
حالا که تاپیک برقراره
باید بگم ایمن رید تو کارنامه شادمهر (sm178)
edvin242
05-05-2020, 07:43 PM
چی شده بود تاپیک
احساس میکنم از زندان آزاد شدم
حالا که تاپیک برقراره
باید بگم ایمن رید تو کارنامه شادمهر (sm178)
میدونستی اهنگ پاییز هم کاور؟؟؟؟چند وقت پیش اتفاقی ی اهنگ از بتی (خواننده قدیمی )گوش دادم حتما گوشش کن ..اسم اهنگ خوشبختی....دانلود کن ببین نظرت بگو
biseda
05-05-2020, 08:02 PM
کاملا حق با ادوین هستش.کاوره
Hosein333
05-05-2020, 09:07 PM
میدونستی اهنگ پاییز هم کاور؟؟؟؟چند وقت پیش اتفاقی ی اهنگ از بتی (خواننده قدیمی )گوش دادم حتما گوشش کن ..اسم اهنگ خوشبختی....دانلود کن ببین نظرت بگو
بله درسته
ولی شادمهر خیلی خوب کاور میکنه یعنی از اصلش بهتر در میاد
قبول داری
چه از عربا چه یونانی و چه همین خانم بتی
و یه چیزایی اضافه میکنه فقط اینطور نیست که همونو کپی کنه
Hosein333
05-05-2020, 09:08 PM
از نظر من الهام گرفتن از اهنگ های دیگه هیچ عیبی نداره
edvin242
05-06-2020, 05:15 AM
از نظر من الهام گرفتن از اهنگ های دیگه هیچ عیبی نداره
اصلا کاری ندارم....شما میدونستی>؟یا تازه گوش دادی؟
ebihamed
05-06-2020, 09:20 AM
آهنگساز این کار سیاوش قمیشی هست و خود سیاوش قمیشی اونو سالهای بسیار دور خونده و یه سرچ کنی پیدا میشه اسم آهنگشم همون پاییز هست ترانشم همونه که شادمهر خوند... توی کاور آلبوم دهاتی جلوی اسم آهنگساز خط تیره گذاشتن در حالی که آهنگساز سیاوش قمیشیه و خیلی جالبه که شادمهر در اوج جوانی تو آلبوم دهاتی از سیاوش قمیشی کار خونده یا مثلا تو آلبوم بهار من از پوران بنان و عماد رام و .... کار نواخته و الان که در اوج پختگی باید باشه رو آورده به کارای ایمین
ebihamed
05-06-2020, 09:33 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%86%DA%AF_%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%B2_%D8%A7% D8%B2_%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D9%88%D8%B4_%D9%82%D9%85% DB%8C%D8%B4%DB%8C.mp3.html
اینم لینک دانلود آهنگ پاییز با صدای سیاوش قمیشی البته کیفیت بهتر از این موجود نیست
9NIMA1
05-06-2020, 03:28 PM
به به خوش برگشتیم به انجمن! (sm120)
راجع به بی احساس: قسمت اول کار تا کورس کار خوب بود ولی قسمت دوم آهنگ یا همون ورس دوم واقعا افتضاح بود!!(لعنت به اون شب....) یعنی قشنگ میره رو مخ آدم(sm25)
جدیدا اکثر کارای شادمهر خوب شروع میشه و افتضاح تموم میشه
masoud741
05-06-2020, 03:55 PM
سلام ب بچه های گل انجمن. دلم واسه همتون تنگ شده بود
و اما نظرم در مورد بی احساس. ب نظرم اگه کسی غیر از شادمهر اینو میخوند شاید ی بارم نمیشد گوشش داد ولی صدای شادمهر قشنگش کرده بود و مثل همیشه شادمهر خلاء ترانه و ملودی افتضاح ایمین را پوشوند. .. تنظیم هم ک هیچی نداشت...در کل ب نظرم بر نبود ولی خوبم نبود...خوشحال میشم نظر بقیه دوستان را هم بدونم
masoud741
05-06-2020, 03:56 PM
راجع به بی احساس: قسمت اول کار تا کورس کار خوب بود ولی قسمت دوم آهنگ یا همون ورس دوم واقعا افتضاح بود!!(لعنت به اون شب....) یعنی قشنگ میره رو مخ آدم(sm25)
اتفاقا من اونجاش خیلی دوست داشتم(sm120)
9NIMA1
05-06-2020, 04:12 PM
اتفاقا من اونجاش خیلی دوست داشتم(sm120)
(sm121)
Hosein333
05-06-2020, 04:48 PM
دقیقا
Hosein333
05-06-2020, 04:49 PM
سلام ب بچه های گل انجمن. دلم واسه همتون تنگ شده بود
و اما نظرم در مورد بی احساس. ب نظرم اگه کسی غیر از شادمهر اینو میخوند شاید ی بارم نمیشد گوشش داد ولی صدای شادمهر قشنگش کرده بود و مثل همیشه شادمهر خلاء ترانه و ملودی افتضاح ایمین را پوشوند. .. تنظیم هم ک هیچی نداشت...در کل ب نظرم بر نبود ولی خوبم نبود...خوشحال میشم نظر بقیه دوستان را هم بدونم
سلام مسعود یه دوتا تیکه بار ایمنی کن بچه ها کیف کنن
Hosein333
05-06-2020, 04:50 PM
اصلا کاری ندارم....شما میدونستی>؟یا تازه گوش دادی؟
نه من تازه گوش کردم
masoud741
05-06-2020, 05:50 PM
سلام مسعود یه دوتا تیکه بار ایمنی کن بچه ها کیف کنن
سلام داداش . نمیتونم بلاکم کرده(sm120)
Mil@d-F
05-06-2020, 06:22 PM
(sm118)
edvin242
05-06-2020, 11:58 PM
آهنگساز این کار سیاوش قمیشی هست و خود سیاوش قمیشی اونو سالهای بسیار دور خونده و یه سرچ کنی پیدا میشه اسم آهنگشم همون پاییز هست ترانشم همونه که شادمهر خوند... توی کاور آلبوم دهاتی جلوی اسم آهنگساز خط تیره گذاشتن در حالی که آهنگساز سیاوش قمیشیه و خیلی جالبه که شادمهر در اوج جوانی تو آلبوم دهاتی از سیاوش قمیشی کار خونده یا مثلا تو آلبوم بهار من از پوران بنان و عماد رام و .... کار نواخته و الان که در اوج پختگی باید باشه رو آورده به کارای ایمین
شما این کار بتی گوش دادید؟؟؟؟یا گوش ندادید؟
ebihamed
05-07-2020, 06:55 PM
شما این کار بتی گوش دادید؟؟؟؟یا گوش ندادید؟
دوست عزیز اگه منظورتون کار پاییزه که شادمهر توی آلبوم دهاتی خونده اصل ملودی و اجرا واسه سیاوش قمیشی هست حالا بتی اون ملودی رو با شعر دیگه ای خونده در جریان نیستم اما چون کاری که شادمهر خونده سیاوش قمیشی خونده بود و ملودی متعلق بهش هست من بهش اشاره کردم
9NIMA1
05-08-2020, 02:02 AM
صحبتهای خشایار اعتمادی درباره شادمهر:
entehaa
05-08-2020, 07:31 PM
کار جدید علیرضا افکاری
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3
nasernew
05-08-2020, 09:05 PM
صحبتهای خشایار اعتمادی درباره شادمهر:
ممنون (sm10) . صحبتهایی که در مورد بهروز میکنن .. ویدیوی اون مصاحبه رو هم داری؟
nasernew
05-08-2020, 09:11 PM
کسی میدونه ترانه سرا و اهنگساز اهنگ جدید گوگوش که قراره شنبه متشر بشه کیه ؟
کار جدید علیرضا افکاری
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](128).mp3
جدای از بحث فضای موسیقی
کار های علیرضا افکاری رو میشه از سبک خوندن خواننده فهمید
من که فکر میکنم خودش داره میخونه این کارو
این تاثیر رو حتی روی کارهای علی زند وکیلی هم میشه فهمید
یک مصاحبه از بهروز صفاریان دیدم که میگفت علیرضا افکاری کارهایی که میسازه تاریخ گذشته اس و به روز نیست و روی یک سری از خواننده های قدیمی فقط جواب میده
من به حرف بهروز صفاریان کار ندارم
ولی ترجیح میدم این کارای تاریخ گذشته و از دور خارج شده رو گوش کنم تا این کارای ضعیف الان
nasernew
05-08-2020, 10:04 PM
یک مصاحبه از بهروز صفاریان دیدم که میگفت علیرضا افکاری کارهایی که میسازه تاریخ گذشته اس و به روز نیست و روی یک سری از خواننده های قدیمی فقط جواب میده
ولی ترجیح میدم این کارای تاریخ گذشته و از دور خارج شده رو گوش کنم تا این کارای ضعیف الان
خب بهروز و افکاری رقیب هم هستن و مثل کری خوندن پرسپولیس و استقلاله .. چون فکر نکنم به جز این دو نفر تو ایران موزیسین خاصی مطرح باشه فعلا اینا تو راس ان.. حالا با سیروان یا خواننده های دیگه که موزیسین های خوبی هستن اما خوانندگیشون بیشتر گل کرده و اکثرا فقط برای خودشون موزیک میسازن کاری ندارم .. افکاری موزیکهای مدرن یا به قولی امروزی هم داشته و از صفاریان هم موزیکهای دهه پنجاهی زیاد شنیدیم ..
و کاملا با نظرت موافقم
nasernew
05-08-2020, 10:13 PM
خب بهروز و افکاری رقیب هم هستن و مثل کری خوندن پرسپولیس و استقلاله .. چون فکر نکنم به جز این دو نفر تو ایران موزیسین خاصی مطرح باشه فعلا اینا تو راس ان.. حالا با سیروان یا خواننده های دیگه که موزیسین های خوبی هستن اما خوانندگیشون بیشتر گل کرده و اکثرا فقط برای خودشون موزیک میسازن کاری ندارم .. افکاری موزیکهای مدرن یا به قولی امروزی هم داشته و از صفاریان هم موزیکهای دهه پنجاهی زیاد شنیدیم ..
و کاملا با نظرت موافقم
راستی در ادامه نظر خودم اینو اضافه کنم که موزیسین خوب تو ایران خیلی زیاد داریم .. تنظیم های شاهکار بهنام ابطحی تو البوم دوستت دارم ناصر عبدالهی یا چراغعلی یا رضا تاجبخش و نیکان و بامداد بیات و غیره .. و منظورم مطرحه .. معنی مطرح با خوب تفاوت داره و این دوتا مطرح ترن ..
9NIMA1
05-08-2020, 11:57 PM
ممنون (sm10) . صحبتهایی که در مورد بهروز میکنن .. ویدیوی اون مصاحبه رو هم داری؟
والا نه متاسفانه ندارم. لایو بوده. اگه پیدا کردم میذارم حتما
nasernew
05-09-2020, 01:21 AM
والا نه متاسفانه ندارم. لایو بوده. اگه پیدا کردم میذارم حتما
ممنون (sm127)
Hosein333
05-09-2020, 01:50 AM
اهنگ داداشی شادمهر چقدر میچسبه این روزا
ebihamed
05-09-2020, 09:14 AM
اینو توی لایو اینستاگرام گفت اما جمله ش این بود که گفت کارهای افکاری واسه خواننده های بزرگ و شناخته شده خیلی خوبه و همیشه جواب میده ولی واسه ی خواننده ی تازه کار تاثیر نداره .... راجب شادمهرم هر چی میپرسیدن از زیرش سعی میکرد در بره و بازم مشخص شد اختلاف عمیقی بینشون هست البته شادمهر تقریبا با هیچکدوم از رفقای داخل ایرانش
ارتباط خوبی مثل قبل نداره و دلخوری اونام بیشتر سر اینه که میگن شادمهر بی معرفته یه بار بهروز علنا گفت بعضی هنرمندا وقتی مشهور میشن بی معرفت میشن
nasernew
05-09-2020, 07:53 PM
اینو توی لایو اینستاگرام گفت اما جمله ش این بود که گفت کارهای افکاری واسه خواننده های بزرگ و شناخته شده خیلی خوبه و همیشه جواب میده ولی واسه ی خواننده ی تازه کار تاثیر نداره .... راجب شادمهرم هر چی میپرسیدن از زیرش سعی میکرد در بره و بازم مشخص شد اختلاف عمیقی بینشون هست البته شادمهر تقریبا با هیچکدوم از رفقای داخل ایرانش
ارتباط خوبی مثل قبل نداره و دلخوری اونام بیشتر سر اینه که میگن شادمهر بی معرفته یه بار بهروز علنا گفت بعضی هنرمندا وقتی مشهور میشن بی معرفت میشن
تقریبا ( و نه کاملا ) با بهروز موافقم و علتش اینه که اهنگهای افکاری اینقدر قوی و سطح بالاست که فقط خواننده های سطح بالا میتونن اونارو بخونن .. تصور کن اهنگ دنیای این روزای من رو پازل باند میخوند ..( مثال زدم) .. چون هنوز خواننده خوب و سطح بالایی مثل داریوش یا ابی یا گوگوش یا معین و .... ( کلا دهه پنجاهی یا شصتی ) ظهور نکردن که بتونن با اهنگهای افکاری مچ بشن و خواننده های خیلی خوبی داریم اما سبک مدرن و امروزی تر ( غربی اما ناشیانه) میخونن و با آهنگهای آکادمیک و علمی و حتی احساسی افکاری جور درنمیان ..
و به نظرم یکی از دلایلی که بهروز از زیر سوالایی که در مورد شادمهر میشده در میرفته اینه که نمیتونه به شادمهر توهین کنه .. چون میتونست به راحتی بگه هنرمند ضعیفیه و کارشو بلدنیست یا حداقل اینارو نگه و بگه من ازش خوشم نمیاد و سلیقه شخصیمه ... ولی چون هنوز بهروز معتقده که شادمهر بهترین آهنگساز نسل جدید ایرانیه پس نمیتونه علیه نظر و افکار و سلیقه خودش حرف بزنه و از طرفی نمیخواد هم ازش تعریف کنه یا حرفی بزنه که رضایتش رو نشون بده چون ازش دلخوره و به قول خسایار این موضع گرفتنا به خاطر عشقه ..با اینکه خود بهروزم مقصره اما باهاش موافقم که شادمهر در گذشته بی معرفتی کرده چون شرایط روحی خوبی نداشته و تقریبا از همه دوستای قدیمیش فاصله گرفت اما وقتی عماد نکویی به امریکا رفته بود ازش حمایت کرد و موجب همکاریش با جمشید و ... شد و این یعنی هنوز گذشته شو فراموش نکرده و الان که حال روحیش بهتره مطمئنم به یاد بهروز و دوستای قدیمیش هم هست و اما نمیخواد برای گفتگو یا رفع کدورت پیش قدم شه و علتش خیلی چیزا حتی غرور هم میتونه باشه
masoud741
05-09-2020, 09:18 PM
داداش نظرت را در مورد آهنگ بی احساس بگو
masoud741
05-09-2020, 09:19 PM
تقریبا ( و نه کاملا ) با بهروز موافقم و علتش اینه که اهنگهای افکاری اینقدر قوی و سطح بالاست که فقط خواننده های سطح بالا میتونن اونارو بخونن .. تصور کن اهنگ دنیای این روزای من رو پازل باند میخوند ..( مثال زدم) .. چون هنوز خواننده خوب و سطح بالایی مثل داریوش یا ابی یا گوگوش یا معین و .... ( کلا دهه پنجاهی یا شصتی ) ظهور نکردن که بتونن با اهنگهای افکاری مچ بشن و خواننده های خیلی خوبی داریم اما سبک مدرن و امروزی تر ( غربی اما ناشیانه) میخونن و با آهنگهای آکادمیک و علمی و حتی احساسی افکاری جور درنمیان ..
و به نظرم یکی از دلایلی که بهروز از زیر سوالایی که در مورد شادمهر میشده در میرفته اینه که نمیتونه به شادمهر توهین کنه .. چون میتونست به راحتی بگه هنرمند ضعیفیه و کارشو بلدنیست یا حداقل اینارو نگه و بگه من ازش خوشم نمیاد و سلیقه شخصیمه ... ولی چون هنوز بهروز معتقده که شادمهر بهترین آهنگساز نسل جدید ایرانیه پس نمیتونه علیه نظر و افکار و سلیقه خودش حرف بزنه و از طرفی نمیخواد هم ازش تعریف کنه یا حرفی بزنه که رضایتش رو نشون بده چون ازش دلخوره و به قول خسایار این موضع گرفتنا به خاطر عشقه ..با اینکه خود بهروزم مقصره اما باهاش موافقم که شادمهر در گذشته بی معرفتی کرده چون شرایط روحی خوبی نداشته و تقریبا از همه دوستای قدیمیش فاصله گرفت اما وقتی عماد نکویی به امریکا رفته بود ازش حمایت کرد و موجب همکاریش با جمشید و ... شد و این یعنی هنوز گذشته شو فراموش نکرده و الان که حال روحیش بهتره مطمئنم به یاد بهروز و دوستای قدیمیش هم هست و اما نمیخواد برای گفتگو یا رفع کدورت پیش قدم شه و علتش خیلی چیزا حتی غرور هم میتونه باشه
نظر شما چیه در مورد بی احساس آقا ناصر
nasernew
05-10-2020, 01:49 AM
نظر شما چیه در مورد بی احساس آقا ناصر
من چون از جنس صدا و تحریرها و سبک خوندن شادمهر لذت میبرم سعی میکنم با همه اهنگهاش کنار بیام و دوستشون داشته باشم .. نمیدونم چی باعث میشه از ایرادات آهنگ چشم پوشی کنم و سعی کنم لذت ببرم اما با این وجود الکی نعریف نمیکنم چون نمیخوام شادمهر رو گول بزنم و به بیراهه بکشم .. فکر نمیکنم خودتم خوشت اومده باشه یا اگه اومده باشه از روی عادت و علاقه و حس عشقی که به شادمهر داری باید باشه وگرنه همه میدونن که تنظیم یک کپی ضعیف از اهنگ سوزه هات تکراری سیروان بود که برخلاف اون آهنگ هیچ خلاقیتی نداشت و حتی هیچ سازی نداشت و فقط ریتم و آکورد و بیس و کمی (خیلی کم) هارمونی بود و حتی اورتور اول و وسط هم نبود .. شعرش برخلاف اسمش با احساس بود اما از واژگان بسیار عامیانه و مبتدی و بدون خلاقیت استفاده شده بود که انتظاری بیشتر از این هم از ایمین نمیشه داشت اما داستان شعر قشنگ بود اگه شعرشو یکی دیگه میگفت قطعا این سوژه و داستان با پرداخت بهتر و با جملات و ایده های جدید میتوسنت بترکونه ... ملودی هم قسمت ترجیع بندش قشنگ بود .. اونجا که میگه بی احساس منکه گفتم .... این قسمت اهنگ به نظرم جزو قسمتهای خوب این اثر بود .. در کل بازم اهنگ خوبی نبود و دوستش نداشتم چون اصلا حس نمیکنم دارم شادمهر گوش میدم و طبق معمول سطحش از شادمهر کمتره و اصلا خیلیبا سبک شادمهر فاصله داشت .. این سلیقه منه و هر کی دوستش داشت نوش جانش و به عقایدش احتارم میذارم ..اما با اینکه از این اهنگ خوشم نیومده و هنوز با شاهکارهاش فاصله داره ولی به عشق شادمهر و مهره ماری که داره بارها گوش دادم امیدوارمدیگه ایمین واسه شادمهر آهن نسارن
ایمین یه استوری گذاشته بود که ازش پرسیدن چرا با محسن یگانه همکاری نمیکنی و گفته بود خب کسایی که خودشون خوب میسازن باید بسازن و ما بدون دخالت فقط لذت ببریم .. بعد در مورد آهنگهای جدید شادمهر گفته بود فقط تکرارم نک قشنه . یعنی اهنگهای خودشو حتی از تصویر و تقطه ضعف بهتر میدونه .. همکاری با این هنرمندایی که شان و شخصیت شادمهر رو پایین میارن عاقلانه نیست
Hosein333
05-10-2020, 03:50 AM
من چون از جنس صدا و تحریرها و سبک خوندن شادمهر لذت میبرم سعی میکنم با همه اهنگهاش کنار بیام و دوستشون داشته باشم .. نمیدونم چی باعث میشه از ایرادات آهنگ چشم پوشی کنم و سعی کنم لذت ببرم اما با این وجود الکی نعریف نمیکنم چون نمیخوام شادمهر رو گول بزنم و به بیراهه بکشم .. فکر نمیکنم خودتم خوشت اومده باشه یا اگه اومده باشه از روی عادت و علاقه و حس عشقی که به شادمهر داری باید باشه وگرنه همه میدونن که تنظیم یک کپی ضعیف از اهنگ سوزه هات تکراری سیروان بود که برخلاف اون آهنگ هیچ خلاقیتی نداشت و حتی هیچ سازی نداشت و فقط ریتم و آکورد و بیس و کمی (خیلی کم) هارمونی بود و حتی اورتور اول و وسط هم نبود .. شعرش برخلاف اسمش با احساس بود اما از واژگان بسیار عامیانه و مبتدی و بدون خلاقیت استفاده شده بود که انتظاری بیشتر از این هم از ایمین نمیشه داشت اما داستان شعر قشنگ بود اگه شعرشو یکی دیگه میگفت قطعا این سوژه و داستان با پرداخت بهتر و با جملات و ایده های جدید میتوسنت بترکونه ... ملودی هم قسمت ترجیع بندش قشنگ بود .. اونجا که میگه بی احساس منکه گفتم .... این قسمت اهنگ به نظرم جزو قسمتهای خوب این اثر بود .. در کل بازم اهنگ خوبی نبود و دوستش نداشتم چون اصلا حس نمیکنم دارم شادمهر گوش میدم و طبق معمول سطحش از شادمهر کمتره و اصلا خیلیبا سبک شادمهر فاصله داشت .. این سلیقه منه و هر کی دوستش داشت نوش جانش و به عقایدش احتارم میذارم ..اما با اینکه از این اهنگ خوشم نیومده و هنوز با شاهکارهاش فاصله داره ولی به عشق شادمهر و مهره ماری که داره بارها گوش دادم امیدوارمدیگه ایمین واسه شادمهر آهن نسارن
ایمین یه استوری گذاشته بود که ازش پرسیدن چرا با محسن یگانه همکاری نمیکنی و گفته بود خب کسایی که خودشون خوب میسازن باید بسازن و ما بدون دخالت فقط لذت ببریم .. بعد در مورد آهنگهای جدید شادمهر گفته بود فقط تکرارم نک قشنه . یعنی اهنگهای خودشو حتی از تصویر و تقطه ضعف بهتر میدونه .. همکاری با این هنرمندایی که شان و شخصیت شادمهر رو پایین میارن عاقلانه نیست
(sm10)
GreenWorld
05-10-2020, 10:54 AM
با ابنکه صفاریانو دوس دارم ولی چرت و پرت گفته..کارای افکاری کجا تاریخ گذشته اتفاقا تنها اهنگسازیه که اهنگاش نه تنها تاریخ گذشته نیس بلکه تاریخ مصرف نداره...
هر از چندوقتی اهنگاشو یدفه ای به سرت میزنه گوش کنی و شاید از روز اول هم لذت گوش دادنش بیشتر باشه
ebihamed
05-10-2020, 11:07 AM
نه خوب بهروز که از نظر هنری و موسیقایی با شادمهر اختلافی نداره که بخاد بیاد از ضعیف بودنش بگه مشکل فقط همون مشکل رفاقتیه و اینکه مسافر رو بهروز و شادمهر با هم کشیدن بالا
و خوب شادمهر کم کم که معروف شد این چیزا رو از یاد برد البته شادمهر در این زمینه کاملا سابقه داره یعنی بعد از یه مدت علنا همکار یا دوستاشو میذاره کنار مثل محمد ناهیدی نیلوفر لاریپور جواد شریفپور خیلیای دیگه کی بشه نوبت به ایمین برسه البته به لحاظ کاری مشکلی نداره هر کس مختاره با هر کس دیگه ای کار کنه ولی شادمهر کلا ارتباطه رو هم قطع میکنه
ebihamed
05-10-2020, 11:10 AM
داداش نظرت را در مورد آهنگ بی احساس بگو
من فقط یه بار همون روز اول گوش کردم پارت اولش تا قبل از ترجیع بند خوب بود ترجیع بندش معمولی بود و پارت دوم که لعنت و این حرفا بود کلا زد نابود کرد آهنگو
یه جورایی آهنگ هر چی رفت جلوتر رو به ضعیف بودن رفت
masoud741
05-10-2020, 12:20 PM
ممنون ک نظرتو گفتی. کاملا موافقم با حرفات(sm10)
Hosein333
05-10-2020, 03:52 PM
من فقط یه بار همون روز اول گوش کردم پارت اولش تا قبل از ترجیع بند خوب بود ترجیع بندش معمولی بود و پارت دوم که لعنت و این حرفا بود کلا زد نابود کرد آهنگو
منم همین حس داشتم به اهنگ اولش خوب شروع شد و رفته رفته ضعیف تر شد
nasernew
05-10-2020, 10:29 PM
پارت دوم که لعنت و این حرفا بود کلا زد نابود کرد .. کاملا با این حرفت موافقم .. انگار اهنگ یهو میفته تو دست انداز ..
nasernew
05-10-2020, 10:30 PM
(sm10)
(sm127)
nasernew
05-10-2020, 10:33 PM
نه خوب بهروز که از نظر هنری و موسیقایی با شادمهر اختلافی نداره که بخاد بیاد از ضعیف بودنش بگه مشکل فقط همون مشکل رفاقتیه و اینکه مسافر رو بهروز و شادمهر با هم کشیدن بالا
و خوب شادمهر کم کم که معروف شد این چیزا رو از یاد برد البته شادمهر در این زمینه کاملا سابقه داره یعنی بعد از یه مدت علنا همکار یا دوستاشو میذاره کنار مثل محمد ناهیدی نیلوفر لاریپور جواد شریفپور خیلیای دیگه کی بشه نوبت به ایمین برسه البته به لحاظ کاری مشکلی نداره هر کس مختاره با هر کس دیگه ای کار کنه ولی شادمهر کلا ارتباطه رو هم قطع میکنه
خیلیا مثل شادمهرن ( 80 درصد هنرمندا ) اما خب شادمهر بیشتر تو چشم و تو هر مصاحبه و لایو و استوری و جمله ای اسم شادمهرم وسطه و چون زیر ذره بینه باید بیشتر مراقب رفتارش باشه ..
nasernew
05-10-2020, 10:34 PM
ممنون ک نظرتو گفتی. کاملا موافقم با حرفات(sm10)
خواهش میکنم .. منم ممنونم ارت که نظرم برات اهمیت داره و ازم میپرسی (sm127)(sm10)
masoud741
05-11-2020, 04:43 AM
(sm93)
masoud741
05-11-2020, 04:43 AM
خواهش میکنم .. منم ممنونم ارت که نظرم برات اهمیت داره و ازم میپرسی (sm127)(sm10)
(sm127)
9NIMA1
05-11-2020, 05:33 PM
الان که فکر میکنم میبینم ما که حریف شادمهر تو انتخاب و خوندن کاراش نمیشیم! از طرفی هم خیلی سخته برام روزی رو ببینم که دیگه نمیخونه...(sm172)
بهتره کنار بیایم و از صداش لذت ببریم. چون واقعا همه چیزِ یه آهنگ ضعیفو صداشه که میتونه بکشه بالا..
وجود شادمهر حتی اگه دیگه با نبوغ جادوییش ملودی و تنظیم نزنه بازم یه وزنه حساب میشه(sm127)
9NIMA1
05-11-2020, 05:53 PM
کار جدید دیگهای از افکاری:
9NIMA1
05-11-2020, 06:03 PM
اینم یکی دیگه :))
Hosein333
05-11-2020, 09:26 PM
(sm50)
Hosein333
05-11-2020, 09:29 PM
@Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Parsa8
05-11-2020, 10:34 PM
@Parsa8 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm134)
nasernew
05-11-2020, 11:54 PM
کار جدید دیگهای از افکاری:
ممنون (sm127)
9NIMA1
05-12-2020, 12:20 AM
ممنون (sm127)
(sm176)
9NIMA1
05-12-2020, 02:03 PM
من و تو وارث دردیم...(sm81)
Gsshop
05-12-2020, 02:56 PM
شادمهر باید با یکی مثل یراحی کار کنه
همون طور که داریوش با یراحی یه زمان کار کرده
Hosein333
05-12-2020, 03:11 PM
(sm134)
پارسا جان نظرت در مورد اهنگ بی احساس خیلی دوست دارم بدونم(sm19)
entehaa
05-13-2020, 06:52 PM
حالا که تقریبا یه ماه از پخش بی احساس گذشته میشه نظر داد راجبش. بنظرم تنها دلیل انتخاب شادمهر واسه خوندن این کار سادگی و احساس اون بود که هر شنوندهای میتونست باهاش ارتباط برقرار کنه( جدای از هوادارای قدیمیش که انتظاراتشون بالاست) شادمهر فعلا فقط میخواد اکثریت رو با این کارها راضی نگه داره وگرنه این کار هم هیچ چیز تازه ای نداشت بجز دلنشین بودنش که همین کافی بوده که شادمهر راضی به خوندنش بشه
Parsa8
05-13-2020, 09:59 PM
پارسا جان نظرت در مورد اهنگ بی احساس خیلی دوست دارم بدونم(sm19)
ذاستش به نظرم یه کار معمولی بود که میشه گفت تونست رضایت نسبی عموم رو بگیره
چیز تازه ای با شنیدنش به دست نمیاری
اجرای شادمهر رو دوس داشتم
شعر مفهوم خوبی داشت اما شاعر قوی نداشت شاید یه ترانه سرای قوی این داستان رو ترانه میگفت میتونستیم کلمات و شعر قشنگ تری بشنویم
تنظیم و ملودی هم معمولی بودن
در کل کار قوی نبود اما رضایت بخش بود
اما برای من کافی نبود
masoud741
05-13-2020, 10:18 PM
کار بعدی شادمهر هم با قربانپوره
nasernew
05-14-2020, 01:28 AM
من اهنگ با مسافر رو با این ورزن و تنظیم جدید نشنیده بودم . شادمهر به جای اینکه از آهنگهای دور شدی و غرور و ... چند تا ورزن بیرون بده اگه این اهنگا که نوستالوزیک تره رو بازسازی کنه بیشتر به دل میشینه
nasernew
05-14-2020, 01:37 AM
این اهنگ ورزن اصلی هم داره ؟
shafagh
05-14-2020, 01:49 AM
دوستان آهنگ بی احساس شادمهر کسی نسخه flac نداره؟؟ اینی که مزیک باران گذاشته 320 هم نیست و تقلبیه
nasernew
05-14-2020, 02:19 AM
دوستان آهنگ بی احساس شادمهر کسی نسخه flac نداره؟؟ اینی که مزیک باران گذاشته 320 هم نیست و تقلبیه
بالاترین کیفیت رو همین موزیک باران و رادیوجوان گذاشتن و فکر نکنم منتشر شده باشه
entehaa
05-14-2020, 12:07 PM
بالاترین کیفیت آهنگ بی احساس و سایر آهنگهای اخیر رو در یوتیوب رسمی شادمهر شنیدم
Hosein333
05-14-2020, 06:11 PM
بی صبرانه منتظر این کار هستم
یکی بهم میگفت کار خیلی تمیزی شده
باید ببینیم تمیزی که میگه در چه حدی هستش
Hosein333
05-14-2020, 06:12 PM
موزیک باران که فلک نزاشته که قلابی باشه
Hosein333
05-14-2020, 06:18 PM
این اهنگ ورزن اصلی هم داره ؟
من فایل صوتی رو داشتم ولی کیفیتش پایین بود
میگردم اگه پیدا کردم تو آرشیوم حتما میزارم
اسم اهنگم تو رو اینجوری میخوام هستش
masoud741
05-14-2020, 09:00 PM
بی صبرانه منتظر این کار هستم
یکی بهم میگفت کار خیلی تمیزی شده
باید ببینیم تمیزی که میگه در چه حدی هستش
قربانپور تا حالا کارایی ک ساخته واسه شادمهر خوب بوده
nasernew
05-14-2020, 09:21 PM
من فایل صوتی رو داشتم ولی کیفیتش پایین بود
میگردم اگه پیدا کردم تو آرشیوم حتما میزارم
اسم اهنگم تو رو اینجوری میخوام هستش
ممنون از پاسخت (sm10)(sm127)
Hosein333
05-14-2020, 10:09 PM
قربانپور تا حالا کارایی ک ساخته واسه شادمهر خوب بوده
آره انصافا خوب بوده
با اینکه خوده شادمهر نمیشه ولی خیلی سطحش از بقیه بالاتره
و شادمهر خوب درک میکنه
Hosein333
05-14-2020, 10:11 PM
ممنون از پاسخت (sm10)(sm127)
کامل نیست ولی زیباست
9NIMA1
05-14-2020, 10:51 PM
خدا را شکر
Hosein333
05-15-2020, 01:42 AM
اهنگ جدید محسن چاووشی هم ضعیف بود
masoud741
05-15-2020, 04:54 PM
خدا را شکر
بله خداراشکر... هرچی باشه از ایمنی و پارسیان لولش بالاتره... احتمالا ترانه هم از شیرالی باشه.... فقط نمیدونم کی قراره کارایی ک خودش ساخته را پخش کنه
Hosein333
05-16-2020, 02:43 AM
مهشید زن ابی رفته به چاووشی چرت و پرت گفته
بعد ابی اومده شسته قضیه رو
Hosein333
05-16-2020, 02:45 AM
بله خداراشکر... هرچی باشه از ایمنی و پارسیان لولش بالاتره... احتمالا ترانه هم از شیرالی باشه.... فقط نمیدونم کی قراره کارایی ک خودش ساخته را پخش کنه
من که فکر نمیکنم خودش کاری ساخته باشه
ولی اگه خودش ساخت باید خیلی کامنت و لایک بارونش کنیم تا رکورد بزنه
شاید اینطوری متوجه شه کارایی که خودش میسازه برای عموم بیشتر جذابیت داره
ebihamed
05-16-2020, 09:42 AM
امیدوارم واقعا اینطور باشه و کار بعدی از قربانپور باشه چون خیلی از کارهای خوبی که ساختن هنوز نیومده
ebihamed
05-16-2020, 09:45 AM
البته نمیدونم این وسط تقصیر ابی چی بوده که چاوشی صدای ابی رو عربده زن نام برده و واقعا جای تأسف داره که یه صدا که هنوز مشخص نیس واقعیه یا ربات صدا ساز بیاد به یکی از بهترین صداهای تاریخ موسیقی ایران همچین نسبتی رو بده خوشبختانه اکثر موزیسین ها و خواننده های درست حسابی داخل ایران و خارج از ایران از ابی حمایت کردن و رو سیاهیش به چاوشی و طرفدرارای فحاشش موند اون کلیپ ابی هم واسه قبلا بوده که از کارهای چاوشی تعریف کرده بود اما واقعا حیف از اونهمه بزرگواری در حق کسی که حتی نتونست احترام پیشکوستش رو نگه داره
masoud741
05-16-2020, 10:30 AM
امیدوارم واقعا اینطور باشه و کار بعدی از قربانپور باشه چون خیلی از کارهای خوبی که ساختن هنوز نیومده
راستش چند وقت پیش قربانپور یکی دوتا استوری از شادمهر گذاشته بود منم تو دایرکت ازش پرسیدم خبری تو راهه؟ جواب منو نداد ولی کامنتمو لایک کرد.. تقریبا میشه گفت با زبون بی زبونی گفت آره
ebihamed
05-16-2020, 10:34 AM
راستش چند وقت پیش قربانپور یکی دوتا استوری از شادمهر گذاشته بود منم تو دایرکت ازش پرسیدم خبری تو راهه؟ جواب منو نداد ولی کامنتمو لایک کرد.. تقریبا میشه گفت با زبون بی زبونی گفت آره
البته همیشه لایک میکنه تو دایرکتش که میری پس نمیشه زیاد به اون لایکه استناد کرد اما امیدوارم واقعا اینطور باشه
masoud741
05-16-2020, 11:21 AM
البته همیشه لایک میکنه تو دایرکتش که میری پس نمیشه زیاد به اون لایکه استناد کرد اما امیدوارم واقعا اینطور باشه
اگه توجه کرده باشی تقریبا کارای شادمهر یکی در میون از قربانپوره.پس احتمالا کار بعدی هم از قربانپوره. البته من امیدوارم که بعدی از خودش باشه.... داداش ب نظرت چرا اون چندتا کار ک خودش ساخته را تا حالا پخش نکرده؟؟
ebihamed
05-16-2020, 12:42 PM
اگه توجه کرده باشی تقریبا کارای شادمهر یکی در میون از قربانپوره.پس احتمالا کار بعدی هم از قربانپوره. البته من امیدوارم که بعدی از خودش باشه.... داداش ب نظرت چرا اون چندتا کار ک خودش ساخته را تا حالا پخش نکرده؟؟
نه دیگه کارای قربانپور اگه یکی در میون میخاست باشه باید بعد از خواب خوش میشد ولی برنده و بی احساسم اومد و خبری نشد
راجب کارای خودشم که خیلی کار آماده داره و تموم شدن اما نمیشه فعلا امیدی داشت تا اینکه شادمهر تصمیم بگیره بعد از چند سال استراحت و کار با ملودی خودش منتشر نکردن پوست بندازه و دوباره شروع کنه
اما با استقبالهای بیخودی که از کارهای ایمین و پارسیان و اینا میشه اونم بعیده فعلا کاری انجام بده و با خودش میگه راضین همه لابد دیگه
masoud741
05-16-2020, 01:16 PM
نه دیگه کارای قربانپور اگه یکی در میون میخاست باشه باید بعد از خواب خوش میشد ولی برنده و بی احساسم اومد و خبری نشد
راجب کارای خودشم که خیلی کار آماده داره و تموم شدن اما نمیشه فعلا امیدی داشت تا اینکه شادمهر تصمیم بگیره بعد از چند سال استراحت و کار با ملودی خودش منتشر نکردن پوست بندازه و دوباره شروع کنه
اما با استقبالهای بیخودی که از کارهای ایمین و پارسیان و اینا میشه اونم بعیده فعلا کاری انجام بده و با خودش میگه راضین همه لابد دیگه
من ی حدس میزنم اینکه شاید پیش خودش فکر میکنه کارایی ک ساخته شاید تو مارکت امروزی جواب نده واسه همین فعلا داره آهنگای مارکتی بیرون میده تا ماندگار
ebihamed
05-16-2020, 03:28 PM
من ی حدس میزنم اینکه شاید پیش خودش فکر میکنه کارایی ک ساخته شاید تو مارکت امروزی جواب نده واسه همین فعلا داره آهنگای مارکتی بیرون میده تا ماندگار
اگه اینجوری فکر کنه که پس مشخصه اخلاقش عوض شده چون شادمهر معمولا مارکت رو دنبال خودش میکشوند نه اینکه خودش دنباله روی مارکت باشه
masoud741
05-16-2020, 03:38 PM
اگه اینجوری فکر کنه که پس مشخصه اخلاقش عوض شده چون شادمهر معمولا مارکت رو دنبال خودش میکشوند نه اینکه خودش دنباله روی مارکت باشه
بله دقیقا
ذاستش به نظرم یه کار معمولی بود که میشه گفت تونست رضایت نسبی عموم رو بگیره
چیز تازه ای با شنیدنش به دست نمیاری
اجرای شادمهر رو دوس داشتم
شعر مفهوم خوبی داشت اما شاعر قوی نداشت شاید یه ترانه سرای قوی این داستان رو ترانه میگفت میتونستیم کلمات و شعر قشنگ تری بشنویم
تنظیم و ملودی هم معمولی بودن
در کل کار قوی نبود اما رضایت بخش بود
اما برای من کافی نبود
بله
تبارک الله
مستفیذ شدیم از نظر کارشناسیتان(sm70)(sm2)(sm93)(sm3)
استاد نظرتون رو در مورد فضای موسیقی حال حاضر جهان بفرمایید(sm59)
Navid
05-16-2020, 07:18 PM
بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!
Mo$en
05-16-2020, 07:50 PM
بهترین خوانندگان داخلی (محسن چاوشی ،رضا صادقی ، محسن یگانه ، احسان خواجه امیری ) انگشت کوچیکه بزرگانی چون داریوش وابی و سیاوش قمیشی عارف و معین و ... نیستن . نگذارید تعصب کورکورانه چشمتون رو به حقایق ببنده . سمند و با بنز مقایسه نکنید . در این که زن ابی اشتباه کرد هیچ شکی نیس . عقیده هرکس به خودش ربط داره ولی توهین عجیب چاوشی که معمولا فروتن و بی حاشیه بود بسیار تاسف باره .از ابی به عنوان عربده زن نام برد !! خواننده ی بزرگی مثل عارف رو سگ خطاب کرد در حالی که در این ماجرا هیچ نقشی نداشت !!!
شایعه نکن دوست اینه ای من
رد میکنم
Hosein333
05-16-2020, 09:16 PM
البته نمیدونم این وسط تقصیر ابی چی بوده که چاوشی صدای ابی رو عربده زن نام برده و واقعا جای تأسف داره که یه صدا که هنوز مشخص نیس واقعیه یا ربات صدا ساز بیاد به یکی از بهترین صداهای تاریخ موسیقی ایران همچین نسبتی رو بده خوشبختانه اکثر موزیسین ها و خواننده های درست حسابی داخل ایران و خارج از ایران از ابی حمایت کردن و رو سیاهیش به چاوشی و طرفدرارای فحاشش موند اون کلیپ ابی هم واسه قبلا بوده که از کارهای چاوشی تعریف کرده بود اما واقعا حیف از اونهمه بزرگواری در حق کسی که حتی نتونست احترام پیشکوستش رو نگه داره
ابی از نظر هنری خیلی بالاتر از چاووشی هستش اینو من باور دارم بهش
ولی زن ابی هم تو همه کارها دخالت میکنه و کنار ابی هستش
یکی نیست بگه زن بشین خونه داریتو بکن اخه تو چرا دخالت میکنی
حتما ابی هم همینو گفته به زنش (sm54)
به نظر من مهشید مقصره که راجع به چاووشی صحبت کرده
هرکس صلاح خود داند
Hosein333
05-16-2020, 09:21 PM
در این شکی نیست که داخلی ها انگشت کوچیکه داریوش ابی و .... نیستن
دوست عزیز منم هیچ وقت نگفتم که اینا بهترن
فقط مهشید اشتباه کرده
هرکاری کرده به خودش ربط داره
مهشید نمیتونه اونو قضاوت کنه در این جایگاه نیست اصلا
و برای چاووشی هم متاسفم که به ابی توهین کرده که به عنوان عربده زن نام برده ازش
بهتر این بود که سکوت میکرد
ebihamed
05-16-2020, 11:37 PM
ابی از نظر هنری خیلی بالاتر از چاووشی هستش اینو من باور دارم بهش
ولی زن ابی هم تو همه کارها دخالت میکنه و کنار ابی هستش
یکی نیست بگه زن بشین خونه داریتو بکن اخه تو چرا دخالت میکنی
حتما ابی هم همینو گفته به زنش (sm54)
به نظر من مهشید مقصره که راجع به چاووشی صحبت کرده
هرکس صلاح خود داند
حسین جان دقیقا مشکل اینجاست که اولا مهشید حرف زده چرا چاوشی ابی رو خطاب قرار داده ؟ و دو اینکه مهشید به اعتقاد چاوشی انتقاد کرد اونم.میتونست اعتقاد اینو نقد کنه چرا دست گذاشت روی صدای ابی مگه مهشید از صدای چاوشی حرف زده بود؟ بعدم مطمئن باش حکومت منتقد کنسرت عربستان بود و چاوشی هم با این حرکتی که در نقد کنسرت عربستان انجام داد بیش از پیش مورد لطف ارشاد و حکومت قرار میگیره و مشخص میشه که ترانه های اعتراضی چاوشی هم بی دلیل نیس مجوز میگیره چون نور چشم ارشاده و گرنه فرق چاوشی با یراحی چیه که اون فورا ممنوع الکار میشه اما چاوشی حتی با تهدید ترک وطن واسه مجوز نگرفتن ابراهیم هیچ اتفاقی براش نمیفته و تازه مجوزشم بهش میدن این برخوردای ممیزی خیلی داره بو دار میشه ... در کل اینکه چاوشی برای طرفداراش چاوشیه برای مردم ایران زمین ابی همیشه از ابهت و بزرگی صد چندان بیشتری نسبت به چاوشی برخورداره حرکت مهشید میشه گفت اشتباه بود ولی برخورد چاوشی با ابی هزار برابر کار رو خراب کزد و البته خودشم خراب کرد
Hosein333
05-17-2020, 02:53 AM
حسین جان دقیقا مشکل اینجاست که اولا مهشید حرف زده چرا چاوشی ابی رو خطاب قرار داده ؟ و دو اینکه مهشید به اعتقاد چاوشی انتقاد کرد اونم.میتونست اعتقاد اینو نقد کنه چرا دست گذاشت روی صدای ابی مگه مهشید از صدای چاوشی حرف زده بود؟ بعدم مطمئن باش حکومت منتقد کنسرت عربستان بود و چاوشی هم با این حرکتی که در نقد کنسرت عربستان انجام داد بیش از پیش مورد لطف ارشاد و حکومت قرار میگیره و مشخص میشه که ترانه های اعتراضی چاوشی هم بی دلیل نیس مجوز میگیره چون نور چشم ارشاده و گرنه فرق چاوشی با یراحی چیه که اون فورا ممنوع الکار میشه اما چاوشی حتی با تهدید ترک وطن واسه مجوز نگرفتن ابراهیم هیچ اتفاقی براش نمیفته و تازه مجوزشم بهش میدن این برخوردای ممیزی خیلی داره بو دار میشه ... در کل اینکه چاوشی برای طرفداراش چاوشیه برای مردم ایران زمین ابی همیشه از ابهت و بزرگی صد چندان بیشتری نسبت به چاوشی برخورداره حرکت مهشید میشه گفت اشتباه بود ولی برخورد چاوشی با ابی هزار برابر کار رو خراب کزد و البته خودشم خراب کرد
بله درسته
اگه بالا ببینی برای نوید جان هم نوشتم
برای چاووشی متاسفم که به ابی توهین کرده
در واقعیت به شادمهر و اندی و لیلافروهر و ساسی و شهرام شپره که همگی تو اون کنسرت بودن
توهین کرده چون همشون باهم رفتن به عربستان
شادمهر هم اهنگ همین خووبه ابی رو استوری کرد تو پیجش
فکر میکنم با منظور این کارو کرده شادمهر
ebihamed
05-17-2020, 09:01 AM
بله درسته
در واقعیت به شادمهر و اندی و لیلافروهر و ساسی و شهرام شپره که همگی تو اون کنسرت بودن
آره دقیقا تا الان بهروز صفاریان مونا برزویی یغما زهرا عاملی مانی رهنما حامی و خیلیای دیگه ابی رو تو این ماجرا حمایت کردن
entehaa
05-17-2020, 10:30 AM
بی احساس روز به روز داره واسم شنیدنیتر میشه. واسه خودمم عجیبه
entehaa
05-17-2020, 10:34 AM
بله درسته
دقیقا
شادمهر کاراش بدون علت نیست. پست کردن آهنگ همین خوبه صرفا بخاطر حمایت از ابی بوده فقط نخواسته مستقیم حمایت کنه تا اونم وارد این بازی نشه
چاووشی کلا مسیرشو گم کرده
اونم نه به تازگی خیلی وقته این اتفاق افتاده
با چندتا از دوستای بارانی قدیم که اتفاقا چاوشیسم هم هستن صحبت میکردن همگی به این نتیجه رسیدن چاوشی بعد البوم پاروی بی قایق به جز چندتا کار محدود دیگه نتونست کار قابل قبولی ارائه بده
حتما دوستانی ام هستن که میگن ابراهیم ، اما ابراهیم انگشت کوچک اون البوم هم نمی شدش و استقبالی که ازش شد بخاطر اعتراضی بودن چندتا ترک بودش
اینکه تو موسیقی مثل خیلیای دیگه من جمله شادمهر مسیر گم کردن بیشتر بخاطر به به چه چه کردن یک سری طرفدار احمق هستش که هر کاری ارئه میده زرتی زیر پستش مینویسن سلطان البته شادمهر داستانش فرق داره ، شادمهر ملودی ساز و تنظیم کننده ای نامبر وانی هستش
بحث موسیقیایش که زده جاده خاکی یک طرف
الانم که توهین به ابی ... و ی جاهایی من مطالبی در مورد عارف هم شنیدم {البته عارف سلیقه من نیست}
این رفتارا منو یاد تتلو میندازه تو اشعارش زد جاده خاکی و شروع کرد به فحاشی کردن - از نظر اخلاقی به درجه ای رسید که جز یک سری دختر پسر نوجوون دیگه طرفداری نداره براش به به چه چه کنن - و یک بارهم برای حاشیه درست کردن و سر زبون افتادن اومد شادمهر رو مخاطب یکی از حرفاش قرار داد
یغما خیلی حرف زیبایی زد درختی که ریشه هایش را انکار کند میوه نخواهد داد
ابی داریوش معین سیاوش ریشه هایی از موسیقی ما محسوب میشن
تو بری ی جا بگی اهنگ جدید محسن چقدر خوب بود میپرسن کدوم محسن ؟از این محسنا زیاده ..... چاووشی - یگانه - ابراهیم زاده
ولی ابی یکیه
دوستمون حرف قشنگی زد ابی برای همه فارسی زبانان اسطوره اس
ماجرای عربستان رو هم من کار ندارم - خودتون تو این خراب شده دارین زندگی میکنین خیلی باید احمق باشی که بگی اونا دروغ میگن این داخلیا راست میگن(sm2)اما ببخشید اینو میگم خیلی باید بی شعور باشی که با این دین و مذهب و ح.کومت مشکل داشته باشی همه جا بهش دری وری بگی بعد بیای از چاوشی دفاع کنی سر این موضوع که به اعتقادات هم توهین نکنیم مهشیدو به باد فحش بدی که چرا اینکارو کرده
از مهشید هیچ دفاعی نمی کنم اما مهشید و فرشید چشم و گوش ابی هستن ، ابی تمام امور رو گذار کرده به این دو نفر
Hosein333
05-17-2020, 05:45 PM
بی احساس روز به روز داره واسم شنیدنیتر میشه. واسه خودمم عجیبه
فکر میکنم بخاطر قسمت اول اهنگ و صدای شادمهر باشه
ebihamed
05-17-2020, 06:58 PM
فکر میکنم بخاطر قسمت اول اهنگ و صدای شادمهر باشه
سکته ی ناقص آهنگ از ترجیع بندش شروع میشه و سکته ی قطعی و کشنده ی کار پارت دوم و لعنت به اون شب به بعد بود
غربت(sm74)
چه غمی داره این کار
Dariush - Dobareh Baz Khaham Gasht
Hosein333
05-19-2020, 01:44 AM
دوستان اهنگ دور شدی یه خانم میخونه که فکر کنم آنیتا هست
شما میدونید اهنگ با تموم یکدلی رو با کدوم خانم خونده شادمهر
Hosein333
05-19-2020, 03:06 AM
حتما ببینید
میگه اینقدر اهنگ دارم که میتونم همه خواننده هارو ساپورت کنم
خودش میگه تقدیر بهترین اهنگمه و عادت هم تو همون لول هست و الان وسواسم بیشتر شده
بخاطر این دیر به دیر اهنگ میدم
کجاست اون شادمهر
کجایی لامصب
الان باید ما بهتر از تقدیر و عادت رو میشنیدیم تو اوج پختگی هستی (sm74)
رفتی با یه مشت نادون کار میکنی (sm178)
ebihamed
05-19-2020, 09:19 AM
دوستان اهنگ دور شدی یه خانم میخونه که فکر کنم آنیتا هست
شما میدونید اهنگ با تموم یکدلی رو با کدوم خانم خونده شادمهر
تمام وکالهای آلبوم آدم و حوا مثل با تموم یکدلی و دیدی امروز و فردا کردی رفتش و ستاره کلا هر وکال که مثل صدای خانم به گوش میرسه توسط خود شادمهر اجرا شده
چاووشی برا امام علی اهنگ میخونه مهشید حق نداره با کلامش توهین کنه غیر مستقیم به امام علی.
من خودم طرفدار شادمهر بودم اینو از اسم کاربری و اواتارم میشه فهمید ولی از وقتی رفت دم تکون داد برا بن سلمان قیدشو زدم.
به عنوان شیعه هم میگم هم مهشید هم هر کی ازش دفاع میکنه خیلی بیجا میکنن به امام علی توهین کنن.
چجوره اینا از عرب ها پول بگیرن اشکال نداره ولی چاووشی برا امام علی آهنگ بخونه میشه عرب پرست؟
به شادمهر هم بگید بیشتر از این خودشو منفور نکنه خیلیا میذارنش کنار مثل خودم. هی گفتیم اسطوره فکر کرده میتونه وارد مذهب ما هم بشه و بهش توهین کنه هر یه لا قبایی
هرکی بره عربستان یه لا قبا هستش ؟
پس هرکی رفته مکه یا میره مکه ام مستقیم پول ریخته تو جیب عربستان اونم یک لاقبا هستش
هرکی میره کربلا و مدینه و عراق هم یک لا قبا هستش چون اونم پول ریخته تو شکم عربا
به نظر من کسی که نژاد پرسته منفوره
بن سلمان و عربا هم نیازی به ایرانی جماعت و حمایتش ندارن یک زمانی ایرانی احترام و اهمییت داشت الان هرجای دنیا بری همون عراقشم هو میکنن مارو
اون کنسرت اسمش موسیقی بدون مرز بود خارج از هر نوع سیاستی البته فهمیدن این شعور میخواد
یوزر و اوتارم ملاک نیست
ای پی تو بزنن تو پنل معلوم میشه چندتا یوزر دیگه داری
Aghili
05-19-2020, 11:11 AM
هرکی بره عربستان یه لا قبا هستش ؟
پس هرکی رفته مکه یا میره مکه ام مستقیم پول ریخته تو جیب عربستان اونم یک لاقبا هستش
هرکی میره کربلا و مدینه و عراق هم یک لا قبا هستش چون اونم پول ریخته تو شکم عربا
به نظر من کسی که نژاد پرسته منفوره
بن سلمان و عربا هم نیازی به ایرانی جماعت و حمایتش ندارن یک زمانی ایرانی احترام و اهمییت داشت الان هرجای دنیا بری همون عراقشم هو میکنن مارو
اون کنسرت اسمش موسیقی بدون مرز بود خارج از هر نوع سیاستی البته فهمیدن این شعور میخواد
یوزر و اوتارم ملاک نیست
ای پی تو بزنن تو پنل معلوم میشه چندتا یوزر دیگه داری
متوهم نباش ای پی هم بزنن ما همین یه اکانت رو داریم.
در ضمن نوشتمو خوب بخون بعد نظر بده گفتم هر کی توهین کنه به مذهبم یه لا قباس حالا میخواد هر کی باشه. چیکار دارم با افرادی که میرن طواف مکه؟ نوشته هارو خوب بخون تا همه مسائل رو قاطی نکنی
موسیقی بدون مرز هه اهنگه چاووشی برا امام علی هم موزیکه بدونه مرزه با شعور
ضمنا از سیاست اطلاعات نداری همین بن سلمان پیش پای شما که گفتی احتیاجی به حمایت ایران نداره با نخست وزیر عراق تماس داشته که میانجی گری کنه تو روابط ایران و عربستان.
شماها دیگه کی هستید ایرانی رو تحقیر میکنید. منتها واقعیت چیزه دیگه ایه.
در اخر اگر مسلمون هستی و وطن دوست باهات هم کلام بشم وگرنه که فاصله یه متری رو رعایت کن و نزدیک نشو
متوهم نباش ای پی هم بزنن ما همین یه اکانت رو داریم.
در ضمن نوشتمو خوب بخون بعد نظر بده گفتم هر کی توهین کنه به مذهبم یه لا قباس حالا میخواد هر کی باشه. چیکار دارم با افرادی که میرن طواف مکه؟ نوشته هارو خوب بخون تا همه مسائل رو قاطی نکنی
موسیقی بدون مرز هه اهنگه چاووشی برا امام علی هم موزیکه بدونه مرزه با شعور
ضمنا از سیاست اطلاعات نداری همین بن سلمان پیش پای شما که گفتی احتیاجی به حمایت ایران نداره با نخست وزیر عراق تماس داشته که میانجی گری کنه تو روابط ایران و عربستان.
شماها دیگه کی هستید ایرانی رو تحقیر میکنید. منتها واقعیت چیزه دیگه ایه.
در اخر اگر مسلمون هستی و وطن دوست باهات هم کلام بشم وگرنه که فاصله یه متری رو رعایت کن و نزدیک نشو
اولا مخاطب یه لا قبایی که گفتی شادمهر بود واسه همین اینجوری جواب گرفتی
دوم اینکه تو دونسته هایی که داری از سیاست بخاطر اخباره منم در مورد سیاست با این قشر صحبتی ندارم
سوم اینکه نه مسلمونم نه وطن دوست زیادی ام دور بر ندار که فیتیله اتو رو میپیچم امثال تورو زیاد دیدم تو این ده سال اینجا
مقصر این اتفاقات خودمون هستیم که فکر میکنیم هر کسی اواتار و ایدی شادمهری داره اجازه داره بیاد توهین کنه
لطفا نسبت به اینجور اتفاقا واکنش نشون بدین دوستان
Aghili
05-19-2020, 03:12 PM
اولا مخاطب یه لا قبایی که گفتی شادمهر بود واسه همین اینجوری جواب گرفتی
دوم اینکه تو دونسته هایی که داری از سیاست بخاطر اخباره منم در مورد سیاست با این قشر صحبتی ندارم
سوم اینکه نه مسلمونم نه وطن دوست زیادی ام دور بر ندار که فیتیله اتو رو میپیچم امثال تورو زیاد دیدم تو این ده سال اینجا
شادمهر هم اگر بخواد با طرفداریش از مهشید به مذهب من توهین کنه یه لا قباس خب که چی؟ بالاتر از امام علی و مذهبم که نیست فردا روز برم تو قبر اماما شفاعت میکنن نه ابی و مهشید و شادمهر
در ضمن من علوم سیاسی خوندم و همه نوع اطلاعاتی دارم تو حیطه علم من داخل نشو که صلاحیت نداری
سوم چون مسلمون نیستی پس ما را با کافران چیکار فاصله بگیر :)
چهارم بیا فتیله رو بکش از پشت سیستم ببینم چجور میکشی
تو دور برندار جمع کن کاسه و کوزه تو موزیکتو گوش کن
هر کی نظر میذاره منم گذاشتم ترش نکن کافر :)
این کلمه رو هم میگم چون خودت گفتی ها ناراحت نشی جوجه کافر
Aghili
05-19-2020, 03:29 PM
مقصر این اتفاقات خودمون هستیم که فکر میکنیم هر کسی اواتار و ایدی شادمهری داره اجازه داره بیاد توهین کنه
لطفا نسبت به اینجور اتفاقا واکنش نشون بدین دوستان
من زیاد مشتاق نیستم با ادمی که میگه مسلمون نیست صحبت کنم حالا چه خودت چه دوستایی که هم فکرت باشن و اسلام رو قبول نداشته باشن
این پیام اخرمه از نوید اینجا شادمهری تر نیست اواتاری که داره رو خودم سایزشو ردیف کرده بودم چند سال پیش دادم بهش نطراتمم بخونی همش طرفداری از شادمهره
پس برو قرصاتو بخور تا توهمت کم بشه. گفتم که شادمهر زیاد رو مذهب مانور بده منفور میشه ریزش طرفدار پیدا میکنه چون هیچ چی بالاتر از خدا و اماما برا ما نیست.
یا حق بیشتر از این حرف نمیزنم تا نه خودت نه هم فکرات گنده نشید کفار رو نباید گنده کرد
Hosein333
05-19-2020, 03:35 PM
تمام وکالهای آلبوم آدم و حوا مثل با تموم یکدلی و دیدی امروز و فردا کردی رفتش و ستاره کلا هر وکال که مثل صدای خانم به گوش میرسه توسط خود شادمهر اجرا شده
خانما هم خود شادمهره یعنی (sm77)
9NIMA1
05-19-2020, 05:32 PM
من زیاد مشتاق نیستم با ادمی که میگه مسلمون نیست صحبت کنم حالا چه خودت چه دوستایی که هم فکرت باشن و اسلام رو قبول نداشته باشن
این پیام اخرمه از نوید اینجا شادمهری تر نیست اواتاری که داره رو خودم سایزشو ردیف کرده بودم چند سال پیش دادم بهش نطراتمم بخونی همش طرفداری از شادمهره
پس برو قرصاتو بخور تا توهمت کم بشه. گفتم که شادمهر زیاد رو مذهب مانور بده منفور میشه ریزش طرفدار پیدا میکنه چون هیچ چی بالاتر از خدا و اماما برا ما نیست.
یا حق بیشتر از این حرف نمیزنم تا نه خودت نه هم فکرات گنده نشید کفار رو نباید گنده کرد
زر مفت نزن عنتر. اونی که منفوره تویی . راجع به شادمهرم درست صحبت کن. رو هر کیم دوس داشته باشه میتونه مانور بده حتی تو و جد و آبادت...
حالا سیکتیر(sm102)
خدافظی
دیگه اینجا پیام نبینم ازت نکبت
Aghili
05-19-2020, 06:20 PM
زر مفت نزن عنتر. اونی که منفوره تویی . راجع به شادمهرم درست صحبت کن. رو هر کیم دوس داشته باشه میتونه مانور بده حتی تو و جد و آبادت...
حالا سیکتیر(sm102)
هارت و پورتای امثال تو چون مجازیه و جرات بازگوی واقعی نداره میگذرم ازش وگرنه جرات ندارید این عقاید رو بیرون از خونه جار بزنید چون میدونید کی سیکیتر میشه.
گندتون نمیکنم خواستی هم دوباره تو نقل قول بزن هم بقیه کفار که یه خواننده رو به امام ترجیح بدن.
روز قیامت قیافه تو یکی دیدنیه :)))
حالا سیکتیر(sm102)
داداش من میدونم ایناها از کجا شارژ میشن
اگه از تخم و ترکه باباش باشه با ایدی خودش میاد حرفشو میزنه
9NIMA1
05-19-2020, 07:08 PM
هارت و پورتای امثال تو چون مجازیه و جرات بازگوی واقعی نداره میگذرم ازش وگرنه جرات ندارید این عقاید رو بیرون از خونه جار بزنید چون میدونید کی سیکیتر میشه.
گندتون نمیکنم خواستی هم دوباره تو نقل قول بزن هم بقیه کفار که یه خواننده رو به امام ترجیح بدن.
روز قیامت قیافه تو یکی دیدنیه :)))
زااااااررررررت(sm30)
9NIMA1
05-19-2020, 07:09 PM
داداش من میدونم ایناها از کجا شارژ میشن
اگه از تخم و ترکه باباش باشه با ایدی خودش میاد حرفشو میزنه
این کثافتا ارزش بحث کردن ندارن. همین یه بارم که ریپلای کردم وقتم حروم شد(sm120)(sm127)
masoud741
05-19-2020, 10:29 PM
معمولا شادمهر خیلی کم خودشو درگیر حواشی میکنه ولی واسم جالب بود ک تو قضیه ابی و چاووشی از ابی حمایت کرد . این نشون میده ک هنوز رابطش با ابی خوبه...امیدوارم دوباره ی آهنگ با ابی بخونه البته ایندفعه عاشقانه نه سیاسی
Hosein333
05-19-2020, 11:31 PM
معمولا شادمهر خیلی کم خودشو درگیر حواشی میکنه ولی واسم جالب بود ک تو قضیه ابی و چاووشی از ابی حمایت کرد . این نشون میده ک هنوز رابطش با ابی خوبه...امیدوارم دوباره ی آهنگ با ابی بخونه البته ایندفعه عاشقانه نه سیاسی
من فکر میکنم بیشتر از اینکه بخواد از ابی دفاع کنه
از خودش دفاع کرده
چون چاووشی منظورش همه ی کسایی بودن که رفتن عربستان
که شامل شادمهر ابی اندی لیلا شهرام و ساسی هم میشه
دقیقا با اینکارش به همه اینا توهین کرد
ebihamed
05-20-2020, 12:08 AM
از خودش دفاع کرده
اتفاقا شادمهر هیچوقت به حاشیه هایی که راجب خودش بوده هیچ واکنشی نشون نمیداده مثل مشکلش با امیر قاسمی و نادر رفیعی یا امید و سیاوش شمس یا خیلیای دیگه مطمئنا اگه چاوشی به خود شادمهر مستقیما توهین میکرد شادمهر جوابشو نمیداد جوابشم کاملا زیرکانه و حرفه ای بود کلیپی از کار مشترک با ابی استوری کرد و نیومد مستقیما نظری بده یا جبه ای بگیره فقط با همون کلیپ همین خوبه موضع خودشو در حمایت از ابی اعلام کرد خیلی از این کارش خوشم اومد دمش گرم
masoud741
05-20-2020, 12:08 AM
از خودش دفاع کرده
چاووشی گ.... زیادی خورده... شده دستمال بدست این آخوندا
masoud741
05-20-2020, 12:10 AM
اتفاقا شادمهر هیچوقت به حاشیه هایی که راجب خودش بوده هیچ واکنشی نشون نمیداده مثل مشکلش با امیر قاسمی و نادر رفیعی یا امید و سیاوش شمس یا خیلیای دیگه مطمئنا اگه چاوشی به خود شادمهر مستقیما توهین میکرد شادمهر جوابشو نمیداد جوابشم کاملا زیرکانه و حرفه ای بود کلیپی از کار مشترک با ابی استوری کرد و نیومد مستقیما نظری بده یا جبه ای بگیره فقط با همون کلیپ همین خوبه موضع خودشو در حمایت از ابی اعلام کرد خیلی از این کارش خوشم اومد دمش گرم
بله قطعا همینجوره... خیلی باهوش عمل کرد تو این موضوع... چ خبر از کارای قربانپور و شادمهر؟
ebihamed
05-20-2020, 12:12 AM
خانما هم خود شادمهره یعنی (sm77)
حسین جان هیچکدوم صداها خانم نبودن تمامش خود شادمهر که با تبحر خاصش در زمینه ی وکال اونا رو خونده من از بهروز پرسیدم چند سال پیش اینو و جالبه خودتم دقت کنی رنگ صدا مشخصه خود شادمهره فقط نازک کرده صداشو
ebihamed
05-20-2020, 12:14 AM
بله قطعا همینجوره... خیلی باهوش عمل کرد تو این موضوع... چ خبر از کارای قربانپور و شادمهر؟
مشخص نیس مسعود جان برنامه ی شادمهر چیه واسه کار بعدی همیشه همین بوده فقط وقتی به زمان پخش نزدیک بشه مشخص میشه نوبت کدوم کاره
masoud741
05-20-2020, 12:27 AM
مشخص نیس مسعود جان برنامه ی شادمهر چیه واسه کار بعدی همیشه همین بوده فقط وقتی به زمان پخش نزدیک بشه مشخص میشه نوبت کدوم کاره
تو ب کارای قربانپور امیدواری ک خوب باشه؟
9NIMA1
05-20-2020, 12:28 AM
حسین جان هیچکدوم صداها خانم نبودن تمامش خود شادمهر که با تبحر خاصش در زمینه ی وکال اونا رو خونده من از بهروز پرسیدم چند سال پیش اینو و جالبه خودتم دقت کنی رنگ صدا مشخصه خود شادمهره فقط نازک کرده صداشو
آقا دمت گرم!! خییییلی باحــــــــال بود این فَکتی که گفتی!(sm127)(sm176) اصلا فکر نیمکردم و باورم نمیشه اینجوری باشه!!(sm77) باید برم یه دور دیگه گوش کنم :))
Hosein333
05-20-2020, 02:05 AM
آقا باور کردنی نیست
فوق العادست شادمهر فوق العادست تو هنر موسیقی رو دستش ندیدم
زمان خودش با این صدا چقدر کارت شارژ میتونست از پسرا بگیره (sm51)
Hosein333
05-20-2020, 02:06 AM
آقا دمت گرم!! خییییلی باحــــــــال بود این فَکتی که گفتی!(sm127)(sm176) اصلا فکر نیمکردم و باورم نمیشه اینجوری باشه!!(sm77) باید برم یه دور دیگه گوش کنم :))
وایسا منم بیام
البوم آدم حوا رو باید کامل از اول گوش کنیم
Hosein333
05-20-2020, 02:08 AM
مسعود قربانپور خیلی بهتر از ایمنی و بقیه ست
تا الانم همه کاراش با قربانپور خوب بوده
Hosein333
05-20-2020, 02:09 AM
چاووشی گ.... زیادی خورده... شده دستمال بدست این آخوندا
چاووشی اگه مرام و معرفت علی حالیش بود هیچ موقع به شخصی توهین نمیکرد
ebihamed
05-20-2020, 12:23 PM
اصلا شنیدن آلبوم آدم و حوا وقتی متوجه میشی تمام وکالها متعلق به خودشه لذتش صد برابر میشه اون قسمتی که میگه اگه فکر رفتن تو گذشته از سرم یا شروع دیدی امروز و فردا کردی رفتش رو خوب با دقت گوش کنی متوجه میشی
ebihamed
05-20-2020, 12:25 PM
آقا باور کردنی نیست
فوق العادست شادمهر فوق العادست تو هنر موسیقی رو دستش ندیدم
زمان خودش با این صدا چقدر کارت شارژ میتونست از پسرا بگیره (sm51)
حیرت انگیزه واقعا ... یادمه روزی که پیش قربانپور بودم و هنوز آهنگ میترسم پخش نشده بود میگفت کار رو واسه شادمهر فرستادیم و اون وکال این کار رو کمتر از پنج دقیقه فرستاد فک کن چقد توی استودیو میشه مسلط بود
ebihamed
05-20-2020, 12:27 PM
مسعود جان البته من نظر بدم میشه یه نظر شخصی اما تا الان لااقل تجربه نشون داده کارایی که با قربانپور داشته انصافا کارای بدی نبوده الانم حدود پنج شش تا از کاراشون مونده که تو سبکهای مختلفه فقط باید شادمهر تصمیم بگیره پخش بشن
masoud741
05-20-2020, 01:18 PM
مسعود جان البته من نظر بدم میشه یه نظر شخصی اما تا الان لااقل تجربه نشون داده کارایی که با قربانپور داشته انصافا کارای بدی نبوده الانم حدود پنج شش تا از کاراشون مونده که تو سبکهای مختلفه فقط باید شادمهر تصمیم بگیره پخش بشن
(sm93)
Hosein333
05-20-2020, 02:50 PM
حیرت انگیزه واقعا ... یادمه روزی که پیش قربانپور بودم و هنوز آهنگ میترسم پخش نشده بود میگفت کار رو واسه شادمهر فرستادیم و اون وکال این کار رو کمتر از پنج دقیقه فرستاد فک کن چقد توی استودیو میشه مسلط بود
جلل الخالق (sm77)
Hosein333
05-20-2020, 04:14 PM
بچه ها برید اهنگ انگیزه شادمهرو گوش کنید ببنید چی ساخته
حالا اینطور اهنگ نیومده با اینکه این همه سال ازش گذشته
با کیفیت ویو و سیستم پخش توپ گوش کنید (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm118)(sm118)(sm118)( sm118)
قربانپور هم خیلی با اخلاقه هم کاراش شادمهری تره و به سبک کاری خودش نزدیک تره
با کیفیت ویو و سیستم پخش توپ گوش کنید (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm118)(sm118)(sm118)( sm118)
انگیزه فقط اولش یکم متفاوت شروع میشه واسه همین من بهش توجه نکرده بودم
ولی چند سال پیش اتفاقی با سیستم خوب گوش دادم تازه فهمیدم چقدر کار خوبیه
یک پیشنهاد دارم برای خروجی صدای بهتر
این نرم افزار رو بگیرین
این تنظیماتو روش اعمال کنین ( با توجه به سلیقه خودتون تغییر بدین ولی این تنظیمات به نظر من خیلی خروجی خوبی میداد)
دعا میکنین منو(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
05-20-2020, 04:56 PM
این نرم افزار رو بگیرین
این تنظیماتو روش اعمال کنین ( با توجه به سلیقه خودتون تغییر بدین ولی این تنظیمات به نظر من خیلی خروجی خوبی میداد)
دعا میکنین منو(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
من دانلودش کردم
چیکار میکنه مگه این برنامه
من دانلودش کردم
چیکار میکنه مگه این برنامه
صدا رو واضح تر و تیون تر پخش میکنه
یک بار همین تنظیماتو روش اعمال کن بعد یک اهنگ پخش کن
پاورشو رو بزن تفاوت کیفیت خروجی رو راحت متوجه میشی
9NIMA1
05-20-2020, 06:22 PM
واقعاً شادمهر کارایی داره که تا حالا کپی نشده(sm118)
البته انگیزه کاوره
Hosein333
05-20-2020, 09:17 PM
البته انگیزه کاوره
آره
میتونی اصلشم بزاری تا مقایسه کنیم چقدر کپی کرده
آره
میتونی اصلشم بزاری تا مقایسه کنیم چقدر کپی کرده
آهنک Ven Bailalo از Angel Y Khriz
Hosein333
05-20-2020, 11:54 PM
پیداش کردم
خیلی شبیهه ولی شادمهر قشنگتر در آورده
ebihamed
05-21-2020, 12:53 AM
قربانپور هم خیلی با اخلاقه هم کاراش شادمهری تره و به سبک کاری خودش نزدیک تره
واقعا پسر خیلی خوش برخورد و خوبیه و خیلیم با استعداده صحبت که میکردیم میگفت من بچه که بودم آرزو داشتم و البته مطمئن بودم یه روز برای شادمهر کار میسازم تا اینکه آهنگ رابطه پیش اومد و به قول شما قربانپور سبکش شادمهریه. و ذاتیه در اون این سبک ادا در نمیاره بر عکس پارسیان که سعی میکنه ادای شادمهر رو در بیاره مخصوصا در زمینه ی وکال ... و بازم جالب اینکه من خودم یه ویس از شادمهر پیشش شنیدم که به قربانپور گفته بود توی بچه های ایران فقط تو میدونی من چی میخام یعنی تا این حد مورد تایید شادمهره
ebihamed
05-21-2020, 12:56 AM
پیداش کردم
خیلی شبیهه ولی شادمهر قشنگتر در آورده
کلا شادمهر تموم کاورهاش از اصل بهتر در اومدن و این چیزی نیس جز چیره دستی توی تنظیم کردن این آدم
masoud741
05-21-2020, 04:38 AM
واقعا پسر خیلی خوش برخورد و خوبیه و خیلیم با استعداده صحبت که میکردیم میگفت من بچه که بودم آرزو داشتم و البته مطمئن بودم یه روز برای شادمهر کار میسازم تا اینکه آهنگ رابطه پیش اومد و به قول شما قربانپور سبکش شادمهریه. و ذاتیه در اون این سبک ادا در نمیاره بر عکس پارسیان که سعی میکنه ادای شادمهر رو در بیاره مخصوصا در زمینه ی وکال ... و بازم جالب اینکه من خودم یه ویس از شادمهر پیشش شنیدم که به قربانپور گفته بود توی بچه های ایران فقط تو میدونی من چی میخام یعنی تا این حد مورد تایید شادمهره
عجب خیلی جالبه... خب داداش تو که با قربانپور رابطت خوبه ازش بپرس کار بعدیشون کی پخش میشه
Hosein333
05-21-2020, 07:14 AM
عجب خیلی جالبه... خب داداش تو که با قربانپور رابطت خوبه ازش بپرس کار بعدیشون کی پخش میشه
یعنی دهنت سرویس مسعود
ابی جان هر موقع خبری بوده بهمون داده
مطمئنا کار شادمهر مشخص نیست
یهو دیدی شادمهر پشیمون شد پخش نکرد
Hosein333
05-21-2020, 10:44 AM
اهنگ هنوز باور نکردم خیلی شادمهریه که خودش خونده
روزی چند لحظه به من فکر میکنی هم خووبه
لهراسبی میخواد این اهنگ بخونه و خودشو خیلی به قربانپور نزدیک کرده
کلا شادمهر تموم کاورهاش از اصل بهتر در اومدن و این چیزی نیس جز چیره دستی توی تنظیم کردن این آدم
جز مشکوک باقی رو قبول دارم، من اصل مشکوک رو بیشتر دوست دارم
Hosein333
05-21-2020, 06:20 PM
این نرم افزار رو بگیرین
دعا میکنین منو(sm2)
42576
درسته
42577
Parsa8
05-21-2020, 06:49 PM
بله
تبارک الله
مستفیذ شدیم از نظر کارشناسیتان(sm70)(sm2)(sm93)(sm3)
استاد نظرتون رو در مورد فضای موسیقی حال حاضر جهان بفرمایید(sm59)
منم از حضور گرمت مستفیض شدم (sm3)(sm2)(sm127)(sm134)
دلوم برات تنگ رفته یره (sm25)(sm172)(sm74)
nasernew
05-22-2020, 12:34 AM
کامل نیست ولی زیباست
ممنون (sm10)
چند روزی نبودم ببخشید دیر جواب دادم .. (sm127)
nasernew
05-22-2020, 12:53 AM
هر کی بره عربستان مسلمون نیست ؟ میرفت فلسطین مسلمون بود ؟ ما مشکلمون با عربا به خاطر اسلام نیست بلکه کاملا سیاسیه .. اگه عربا سنی هستن پس فلسطینی ها هم سنی ان و حتی وقتی تو بیمارستانهای ایران بستری بودن و میخواستن بهشون خون تزریق کنن میگفتن خون شیعه به ما تزریق نکنید که نجسه .. شادمهر رفته تو یه کشور مسلمون کنسرت کذاشته و قیدشو زدی ؟ وقتی تو کشورهای غیرمسلمون کنسرت میذاشت قدیشو نزده بودی ؟ تازه سر اسلام منت میزاری ؟ اسلام به امثال تو نیازی نداره .. شما اسلام رو بدنام کردین .. شماها دقیقا مثلابعضی از اخونداها در ایران و حتی بن سلمان با نام اسلام ریا میکنید چون حرفاتون و منطقتون خیلی بی معنیه ..
من با عربا مشکل دارم سر اینکه با فارسی زبونا رقابت دارن و به خلیج فارس میگن خلیج عرب وگرنه مشکلم اصلا دینی نیست .. همه کافرن و تو مسلمون ؟ اینکه اینقدر به خودت و دینت میبالی یعنی خیلی مغروری .. شاید پیرو حکومت فاسد ایرانی .. اگه عربستان رو سر مردم یمن بمب میریزه ایرانیا هم با کمک به بشار اسد رو سر مردم سوریه بمب میریزن
در مورد چاووشی هم بگم که من طرفدارشم و اهنگهای پرمغز زیادی خونده اما ابی رو بیشتر میپسندم و درسته دخالت های بیجای مهشید باعث این حواشی شد اما چاووشی حق نداشت به ابی توهین کنه . موسیقی فراتر از مرزهاست و خودم موسیقی های یونانی و عربی و ترکی و رومانی و روسی و ..... گوش میدم و زبونشونم بلد نیستم و ابی هم خوب کاری کرد که رفت عربستان .. اگه مهشید به اعتقادات چاووشی توهین کرده چه ربطی به ابی داره که چاووشی به جای مهشید به ابی توهین میکنه ..
لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید
nasernew
05-22-2020, 01:05 AM
واقعا نمیدونم چرا بعضیا با تبعیت از روزنامه کیهان دارن حرفهای شریعتمداری و علم الهدی رو تکرار میکنن .. نمیدونم چرا عراقیا و سوری ها و فلسطینی ها خوبن و عربستان بد مگه اینا همه با هم یه طایفه نیستن ؟ مگه اونا عرب نیستن ؟ فقط اسم کشوراشون فرق داره وگرنه همه عرب ان .. چرا وقتی به دبی مسافرت میکنن به این فکر نمیکنن که دبی یکی از شهرهای یک کشور عربیه که اصرار داره نام خلیج فارس رو بدزده و خصومت جدی داره؟؟ یادتون نره همونایی که سنگ شون رو به سینه میزنید کسایی بودن که ابی یا شادمهر رو فراری دادن وگرنه الان این دو عزیز به جای عربستان تو ایران کنسرت میذاشتن .. و بهتره به جای نگرانی برای یمنی ها به فکر ایرانیایی باشن که به خاطر رشدشون از ایران میرن یا ایرانیایی که در ایران تو فقر زندگی میکنن و از شرایط مملکتشون ناراضی ان .. شما هم بهتره سنگ اخوندا رو به بهانه اسلام و سواستفاده از این دین به سینه نزنید که کافر اصلی شمایید نه حامیان شادمهر و ابی و غیره ...
nasernew
05-22-2020, 01:30 AM
بهروز صفاریان درباره اجرای کنسرت هنرمندان ایرانی در عربستان میگوید: «ایتدا از کسانی که به آقای ابی خورده وارد میکنند باید پرسید آیا ابی را در جایگاه و وضعیت موجهی میبییند که چنین انتظاری از او داشته باشند یا نه؟ ما در سیستم خودمان آقای ابی را به عنوان یک فرد قانونی و رسمی نمیشناسیم و قبول نداریم. ما که او را قبول نداریم، نباید او را نقد کنیم ..
صفاریان در گفتوگو با انصاف نیوز درباره اجرای این کنسرت گفت: « نظر من این است که کار اشتباهی نکردهاند. آنها باید زندگی کنند و بیزینس دارند. بخش مهمی از این بیزینس در جاهایی مثل ترکیه، امارات و ارمنستان است که در اطراف و نزدیکی ایران قرار دارد. ..»
من دل خوشی از آقای شادمهر عقیلی ندارم ولی حرف حق را میزنم، بنده خدا در همین مملکت داشت کار خودش را میکرد و همانطور که خیلی از افراد دیگر میتوانند کار خودشان را بکنند. بسیاری از کسانی که در موسیقی رسمی کشور کار میکنند، کاری خیلی فراتر از آن چیزی میکنند که شادمهر عقیلیها کردند و باعث ممنوع الکاری انها شد ولی برخلاف آهنها اکنون رسمی شدهاند و کنسرت میدهند. بیزینس خیلی خوبی برای عدهای خاص و مشخص در سیستم کنسرتگذاری و مافیای ایران وجود دارد.»
«اجرا میتوانست خیلی تمیزتر باشد و زنده پخش نشود اما آدمهایی که این افراد را مسخره میکنند، نگاهی کنند که خوانندههایی که در اینجا کنسرت میگذارند آیا در واقعیت خودشان از آنها بهتر هستند که پیکان انتقاد خودشان را به سمت آنها میگیرند؟ من به عنوان یک کارشناس و کسی که سالها است این کار را انجام میدهد میگویم: خیر اینطور نیست. تک تک کنسرتهایی که در داخل ایران گذاشته میشود، اگر به صورت لایو از تلویزیون پخش شود به مراتب بدتر از این خواهد بود.»
منبع : پایگاه خبری انصاف نیوز
Hosein333
05-22-2020, 02:32 AM
ممنون (sm10)
چند روزی نبودم ببخشید دیر جواب دادم .. (sm127)
خواهش میکنم
(sm19)
nasernew
05-22-2020, 10:18 PM
Hosein333
05-22-2020, 10:23 PM
قشنگ بود
nasernew
05-22-2020, 11:18 PM
قشنگ بود
خود علیرضاافکاری از خیلی از خواننده های جدیدمون بهتر میخونه
Parsa8
05-22-2020, 11:54 PM
هر کی بره عربستان مسلمون نیست ؟ میرفت فلسطین مسلمون بود ؟ ما مشکلمون با عربا به خاطر اسلام نیست بلکه کاملا سیاسیه .. اگه عربا سنی هستن پس فلسطینی ها هم سنی ان و حتی وقتی تو بیمارستانهای ایران بستری بودن و میخواستن بهشون خون تزریق کنن میگفتن خون شیعه به ما تزریق نکنید که نجسه .. شادمهر رفته تو یه کشور مسلمون کنسرت کذاشته و قیدشو زدی ؟ وقتی تو کشورهای غیرمسلمون کنسرت میذاشت قدیشو نزده بودی ؟ تازه سر اسلام منت میزاری ؟ اسلام به امثال تو نیازی نداره .. شما اسلام رو بدنام کردین .. شماها دقیقا مثلابعضی از اخونداها در ایران و حتی بن سلمان با نام اسلام ریا میکنید چون حرفاتون و منطقتون خیلی بی معنیه ..
من با عربا مشکل دارم سر اینکه با فارسی زبونا رقابت دارن و به خلیج فارس میگن خلیج عرب وگرنه مشکلم اصلا دینی نیست .. همه کافرن و تو مسلمون ؟ اینکه اینقدر به خودت و دینت میبالی یعنی خیلی مغروری .. شاید پیرو حکومت فاسد ایرانی .. اگه عربستان رو سر مردم یمن بمب میریزه ایرانیا هم با کمک به بشار اسد رو سر مردم سوریه بمب میریزن
در مورد چاووشی هم بگم که من طرفدارشم و اهنگهای پرمغز زیادی خونده اما ابی رو بیشتر میپسندم و درسته دخالت های بیجای مهشید باعث این حواشی شد اما چاووشی حق نداشت به ابی توهین کنه . موسیقی فراتر از مرزهاست و خودم موسیقی های یونانی و عربی و ترکی و رومانی و روسی و ..... گوش میدم و زبونشونم بلد نیستم و ابی هم خوب کاری کرد که رفت عربستان .. اگه مهشید به اعتقادات چاووشی توهین کرده چه ربطی به ابی داره که چاووشی به جای مهشید به ابی توهین میکنه ..
لطفا قبل از حرف زدن کمی فکر کنید
به نظزم جواب ندی بهش سنگین تری
از کوزه همان برون تراود که درون اوست
Hosein333
05-23-2020, 01:31 AM
بپه ها اینو حتما کامل ببینید من بغض کردم
وقتی دیدم این کلیپ ������
Hosein333
05-23-2020, 01:31 AM
بپه ها اینو حتما کامل ببینید من بغض کردم
وقتی دیدم این کلیپ 😢
Hosein333
05-23-2020, 04:19 AM
Hosein333
05-23-2020, 03:17 PM
دوستان یه ویدیو دیدم لایو سحر خواننده بود با دوتا جوون
اون دوتا جوون از سحر پرسیدن تو باید یه ویدیوی کامل پوررن ببینی
باید یه نفر انتخاب کنی که باهم یه فیلم کامل ببینید
بدون اینکه به همدیگه دست بزنید
اون نفر کیه
بعد سحر کمی فکر کرد
گفت شادمهر قطعا شادمهره که انتخاب میکنم
خوشبحال شادمهر
Hosein333
05-23-2020, 03:25 PM
اون نفر کیه
بعد سحر کمی فکر کرد
خوشبحال شادمهر
اینم ویدیو (sm173)
پیداش کردم
Hosein333
05-23-2020, 03:53 PM
پارت دوم
9NIMA1
05-23-2020, 03:56 PM
اون نفر کیه
بعد سحر کمی فکر کرد
خوشبحال شادمهر
برنامه لایوهای کامبیز و پاشا (رد لاین) خیلی باهاله ، من دنبال میکنم(sm30)
nasernew
05-23-2020, 05:01 PM
اینم ویدیو (sm173)
پیداش کردم
باحال بود (sm189)
masoud741
05-23-2020, 05:39 PM
اینم ویدیو (sm173)
پیداش کردم
خیلی جالب بود... اگه دقت کنی میگه بذار ی آدم حسابی و با شخصیت و جنتلمن پیدا کنم بعد بدون درنگ میگه شادمهر... این نشون میده شادمهر واقعا دوست داشتنیه
masoud741
05-23-2020, 05:41 PM
اینم ویدیو (sm173)
پیداش کردم
اگه واسه ی آهنگ دو صدایی از این خواننده های زن هم بپرسند قطعا بالای نود درصد میگند شادمهر...نمونش هنگامه و مهسا نوی و...
Hosein333
05-23-2020, 07:23 PM
خیلی جالب بود... اگه دقت کنی میگه بذار ی آدم حسابی و با شخصیت و جنتلمن پیدا کنم بعد بدون درنگ میگه شادمهر... این نشون میده شادمهر واقعا دوست داشتنیه
سوای خوانندگیش و اهنگسازی من عاشق چهرش هم هستم واقعا به ادم آرامش میده و انرژی مثبت داره
Hosein333
05-23-2020, 07:23 PM
اگه واسه ی آهنگ دو صدایی از این خواننده های زن هم بپرسند قطعا بالای نود درصد میگند شادمهر...نمونش هنگامه و مهسا نوی و...
سوزان روشن هم خیلی از شادمهر تعریف میکنه
Hosein333
05-23-2020, 07:27 PM
برنامه لایوهای کامبیز و پاشا (رد لاین) خیلی باهاله ، من دنبال میکنم(sm30)
باحال بود (sm189)
حالا بگید ببینم خوشبحال سحر میشه یا شادمهر (sm173)(sm90)
Hosein333
05-23-2020, 07:29 PM
این نرم افزار رو بگیرین
دعا میکنین منو(sm2)
داداش این برنامه ورژن اندروید هم داره تا تو سیستم پخش ماشین هم نصب بشه
9NIMA1
05-23-2020, 07:32 PM
خوش به حال شادمهر میشه(sm120)
سحر فارغ از اینکه جذاب تشریف داره :)) خواننده بسیار خوب و مسلطی هست و واقعا بی نظیر لایو میخونه. به نظرم الان بهترین خواننده زن هست!(sm132)
nasernew
05-23-2020, 11:06 PM
اگه از لحاظ هنر بخوایم بگیم سحر خواننده خیلی خوبیه .. از نظرجنس مخالف بخوایم بگیم هم برای شادمهر از سحر بهتر پیدا میشه و هم واسه سحر از شادمهر بهتر .. اینقدر طرفدار جنس مخالف زیبا و خوش اندام دارن که حاضرن یک بار هم که شده با اینا سر کنن پس فکر کنم خوش به حال هردوشون یا هیچکدوم چون فکر نمیکنم برای هیچکدومشون این مسئله جنسی با هم بودن اهمیتی داشته باشه .. اما هر هنرمندی دوست داره با شادمهر روابط دوستانه داشته باشه تا هم پزش رو بده هم از استعدادش استفاده کنه و دختر و پسر فرقی نمیکنه
Hosein333
05-23-2020, 11:19 PM
اگه از لحاظ هنر بخوایم بگیم سحر خواننده خیلی خوبیه .. از نظرجنس مخالف بخوایم بگیم هم برای شادمهر از سحر بهتر پیدا میشه و هم واسه سحر از شادمهر بهتر .. اینقدر طرفدار جنس مخالف زیبا و خوش اندام دارن که حاضرن یک بار هم که شده با اینا سر کنن پس فکر کنم خوش به حال هردوشون یا هیچکدوم چون فکر نمیکنم برای هیچکدومشون این مسئله جنسی با هم بودن اهمیتی داشته باشه .. اما هر هنرمندی دوست داره با شادمهر روابط دوستانه داشته باشه تا هم پزش رو بده هم از استعدادش استفاده کنه و دختر و پسر فرقی نمیکنه
به نظرم برای سحر با استعداد خیلی خوب میشه که شادمهر براش بسازه و پیشرفت کنه
سحر خواننده لایو خون درجه یکی هست و از استعداد بالایی برخورداره
و به نظر من اگه کار مشترک باهم بدن پتانسیل اینو داره که کار خفنی دربیاد
همین الانش هم سحر با شادمهر دوستی داره و تو کنسرتهای شادمهر میره و باهم چندین عکس هم دارن
Hosein333
05-23-2020, 11:24 PM
خوش به حال شادمهر میشه(sm120)
سحر فارغ از اینکه جذاب تشریف داره :)) خواننده بسیار خوب و مسلطی هست و واقعا بی نظیر لایو میخونه. به نظرم الان بهترین خواننده زن هست!(sm132)
منم موافقم باهات
ولی یه دوستی دارم که خیلی شادمهری میگفت خوشبحال سحر میشه
سحر هم اندام سسکی داره و هم خودش یه فردی هست که تمایل بیشتری به سسک داره
nasernew
05-23-2020, 11:28 PM
به نظرم برای سحر با استعداد خیلی خوب میشه که شادمهر براش بسازه و پیشرفت کنه
سحر خواننده لایو خون درجه یکی هست و از استعداد بالایی برخورداره
و به نظر من اگه کار مشترک باهم بدن پتانسیل اینو داره که کار خفنی دربیاد
همین الانش هم سحر با شادمهر دوستی داره و تو کنسرتهای شادمهر میره و باهم چندین عکس هم دارن
شادمهر با هر خواننده ای کار مشترک نمیخونه حتی اگر به توانایی سحر باشه و ابی مستثنی است و اگه بخواد با یه خواننده زن کار مشترک بخونه به احتمال زیاد اون خواننده گوگوشه .. سحر خواننده توانا و باتجربه ایه که لیاقت همکاری با شادمهر رو داره و حداقل اگه با هم کار مشترک نمیدن میتونن تو زمینه آهنگسازی و تنظیم با هم همکاری کنن یا کنسرتهای مشترک بزارن و تو کنسرت با هم بخونن .. من خیلی خوشحال میشم شادمهر اهنگسازی و تنظیم رو با خواننده های خوب استارت بزنه و از خواننده صرف بودن برگرده به هنر موزیسینی و آهنگسازی .. اهنگهایی که برای مهستی یا جمشید یا ابی ساخته هنوزم شنیدنی هستن
ebihamed
05-23-2020, 11:49 PM
مسعود جان این سوالیه که جوابش با شادمهره و اونه که تشخیص میده کدوم کار رو پخش کنه من فقط پیدونم پنج شش تا کار با قربانپور دارن در مورد پخششون خود قربانپورم نمیتونه نظر دقیقی بده چون در نهایت تصمیم پخش با شادمهره
hoohoo
05-24-2020, 12:55 AM
همین مونده با .............. (sm81)
hoohoo
05-24-2020, 12:56 AM
اگــــــــــــــــــــــه عاااشقتـــــــــــــــ نبودم
تـــــــــــــــــــا الـــــــــــــاان صب نمـــــی کررردم (sm81)
nasernew
05-24-2020, 01:26 AM
مسعود جان این سوالیه که جوابش با شادمهره و اونه که تشخیص میده کدوم کار رو پخش کنه من فقط پیدونم پنج شش تا کار با قربانپور دارن در مورد پخششون خود قربانپورم نمیتونه نظر دقیقی بده چون در نهایت تصمیم پخش با شادمهره
دقیقا حق با توئه .. مثلا اهنگ برنده اصلا قرار نبوده پخش بشه و شادمهر تصمیم گرفت پخشش کنه و حتی وحید پویان غافلگیر شد چون وحید پویان تصمیم گیرنده نبوده و نیست و برعکس من 3 تا دمو ازش شنیدم که تا الان هیچکدومشون پخش نشدن .. در مورد حسین قربانپور هم همینطوره و اونم تصمیم گیرنده نیست چون مثل ایمین جزو مافیای رادیوجوان نیست و تصمیمات با شاذمهره و بادادن اخبار غیرموثق الکی خودشو ضایع نمیکنه
در ضمن حسین قربانپور اهنگساز خیلی خوبیه اما بسیار کمکاره .. وقتی دموی آهنگهایی که برای علی لهراسبی ساخته بود شنیدم اولش فکر کردم آهنگسازشون شاذمهره .. الان خیلیا میان و میگن این دوتارو مقایسه نکن و شادمهر غوله و .. اما به نظرم یکی از آهنگسازهایی که دقیقا راه شادمهر رو میره و سعی میکنه دستخطش نزدیک به شادمهر باشه و یک شادمهریه واقعیه قربانپوره و در حین اینکه شادمهری میسازه خلاقیت داره و از خودشم مایه میزاره و فقط کپی برابر اصل نیست .. وحید پویان آهنگساز بسیار خوبیه و جزو چند اهنگساز هیت ایرانیه که خودش خواننده نیست و الان هر کسی میخواد مطرح شه باهاش همکاری میکنه و با خوانندگان بزرگی هم همکاری کرده اما دستخط خودشو داره و اصلا تو سبک شادمهر آهنگسازی نمیکنه و چون باعث میشه شادمهر از سبکش دور بشه باعث رنجش طرفدارای قدیمی شادمهر میشه و اما آهنگهایی که سینا پارسیان میسازه در زمینه تحریر به شادمهر نزدیکه و فقط سعی میکنه کپی برابر اصل شادمهر باشه و هیچ خلاقیتی از خودش نداره و حتی تو خوانندگی یکی از بهترین مقلدهای شادمهره که تو تقلید و دزدی بسیار موفق بوده
Hosein333
05-24-2020, 02:56 AM
شادمهر با هر خواننده ای کار مشترک نمیخونه حتی اگر به توانایی سحر باشه و ابی مستثنی است و اگه بخواد با یه خواننده زن کار مشترک بخونه به احتمال زیاد اون خواننده گوگوشه .. سحر خواننده توانا و باتجربه ایه که لیاقت همکاری با شادمهر رو داره و حداقل اگه با هم کار مشترک نمیدن میتونن تو زمینه آهنگسازی و تنظیم با هم همکاری کنن یا کنسرتهای مشترک بزارن و تو کنسرت با هم بخونن .. من خیلی خوشحال میشم شادمهر اهنگسازی و تنظیم رو با خواننده های خوب استارت بزنه و از خواننده صرف بودن برگرده به هنر موزیسینی و آهنگسازی .. اهنگهایی که برای مهستی یا جمشید یا ابی ساخته هنوزم شنیدنی هستن
بله کاملا درسته
شادمهر از اول زیاد دوست نداشت با کسی مشترک بخونه
و الانم زورکی داره کار میکنه علاقه و حسش خیلی کمتر شده
masoud741
05-24-2020, 08:57 AM
کاملا درسته... کاش این 6تا کار را با چندتای خودش بذاره روی هم ی آلبوم بده... ب نظرم آلبوم خوبی میشه
masoud741
05-24-2020, 08:58 AM
دوستان کسی از محمد ناهیدی خبر داره؟؟؟ همینطور سروش دادخواه؟؟ این دوتا بعد از اینکه دیگه شادمهر باهاشون کار نکرد کلا محو شدند با اینکه جفتشون واقعا خوب بودند
Hosein333
05-24-2020, 12:44 PM
کاملا درسته... کاش این 6تا کار را با چندتای خودش بذاره روی هم ی آلبوم بده... ب نظرم آلبوم خوبی میشه
اخ گفتی مسعود یه البوم بده که ۱۲ ترک باشه ۶ تاشو خودش بسازه ۶ تا هم حسین قربانپور
ولی حیف که دیگه البوم نمیده
masoud741
05-24-2020, 12:47 PM
اخ گفتی مسعود یه البوم بده که ۱۲ ترک باشه ۶ تاشو خودش بسازه ۶ تا هم حسین قربانپور
کارای شادمهر حساب کتاب نداره یهو تصمیم میگیره آلبوم بده
ebihamed
05-24-2020, 05:02 PM
قرار بود کلا شادمهر با قربانپور آلبوم بزنن و کارها در قالب آلبوم بیاد اما نمیدونم باز چی شد شادمهر تصمیم گرفت تک تک بیاد و لابلای اونام سر و کله ی پارسیان و ایمین پیدا شد آهنگ برنده که خیلی جالبه جزو کارای کنسل شده ی وحید پویان و شادمهر بود و خیلی کارهای بهتر از اون داشتن که پخش نکرد اونوقت برنده رو پخش کرد خودشونم هنگ کردن وقتی شادمهر برنده رو داد بیرون
biseda
05-24-2020, 08:04 PM
من مصاحبه کامل شادمهر با شبکه pen که مجریش زن شبخیز و ژاکلین بود رو دیدم.که تو اون شادمهر گفت تو چهار پنج سال دیگه میخوام خوانندگی رو بذارم کنار و دنبال شغل دوم باشم.گفت سن آدم بره بالا دیگه اون انگیزه و شور و حال الان رو دیگه نداره و ترجیح میدم دیگه کار نکنم.
biseda
05-24-2020, 08:06 PM
تو مصاحبه با آنکات امیر قاسمی گفت بین تمام کارهام تقدیر ی چیز دیگس.و عادت هم برام دوس داشتنیه ولی یخرده لولش از تقدیر پایین تره
biseda
05-24-2020, 08:10 PM
همین الانم فقط به اصرار طرفدارا میخونه و قشنگ معلومه هیچ انگیزه ای نداره.یعنی فقط خدا میتونه ی تکونی به این بشر بده ی انگیزه ای که بشینه پای سیستم و دوباره غوغا کنه.به هر حال باید فقط و فقط دل به صداش بست.با وجود نزدیک بودن سبک قربانپور به شادمهر ولی بازم هیچکس مثل خودش نمیتونه با موزیک و تنظیم هاش سورپرایزمون کنه.
یاد گمت کردم،سبب،وارث،تقدیر،طرفدا ر،انتخاب،محال،عادت،...بخیر
biseda
05-24-2020, 08:12 PM
دو سال کار ندی یهو بیای حالم عوض میشه رو بخونی تو تابستون.هر جا که پا میذاشتی موزیک پلی بود.بعدم سال بعد با آلبوم طرفدار غوغا کنی(sm127)
biseda
05-24-2020, 08:15 PM
خدا به دل مسعود نگاه کنه که اینقد امید داره و شادمهر دوباره بسازه و تنظیم کنه.خدایی من به شخصه دیگه هیچ امیدی به تنظیم و آهنگسازی شادمهر ندارم.بماند که چه قد کسایی که هی شادمهر هر چی ساخت.به جای اینک چند بار آهنگ رو خوب گوش کنن میرفتن آرشیو موزیک هاشون دنبال ی مورد بگردن که بگن کاوره
hoohoo
05-24-2020, 09:56 PM
من مصاحبه کامل شادمهر با شبکه pen که مجریش زن شبخیز و ژاکلین بود رو دیدم.که تو اون شادمهر گفت تو چهار پنج سال دیگه میخوام خوانندگی رو بذارم کنار و دنبال شغل دوم باشم.گفت سن آدم بره بالا دیگه اون انگیزه و شور و حال الان رو دیگه نداره و ترجیح میدم دیگه کار نکنم.
آری منم دیدم (sm172)
ی سری م ک اینستا عکس گذاشته بود از آشپزیش با میا و گفته بود برم سراغ این کار چطوره
ی همچین چیزی
البته ب شوخی (sm50)
.....
نمی دونم چرا من توقع داشتم سنو ساااال نداشته باشه ی سری از کارا (sm54)(sm86)(sm86)(sm178)
hoohoo
05-24-2020, 09:57 PM
خدا به دل مسعود نگاه کنه که اینقد امید داره و شادمهر دوباره بسازه و تنظیم کنه.خدایی من به شخصه دیگه هیچ امیدی به تنظیم و آهنگسازی شادمهر ندارم.بماند که چه قد کسایی که هی شادمهر هر چی ساخت.به جای اینک چند بار آهنگ رو خوب گوش کنن میرفتن آرشیو موزیک هاشون دنبال ی مورد بگردن که بگن کاوره
دیگه کلا هیچ وقت ینی ؟ (sm54)(sm54)
پس من دیگه هیچی گوش نمی دم (sm25)(sm81)
Hosein333
05-24-2020, 09:57 PM
من فکر میکنم که یه رقیب جدی برای شادمهر پیدا شه تا شادمهر دست به کار بشه
hoohoo
05-24-2020, 09:59 PM
تو مصاحبه با آنکات امیر قاسمی گفت بین تمام کارهام تقدیر ی چیز دیگس.و عادت هم برام دوس داشتنیه ولی یخرده لولش از تقدیر پایین تره
ااا خودشم تقدیرُ دوس داره ؟ (sm50)
hoohoo
05-24-2020, 10:02 PM
همین الانم فقط به اصرار طرفدارا میخونه و قشنگ معلومه هیچ انگیزه ای نداره.یعنی فقط خدا میتونه ی تکونی به این بشر بده ی انگیزه ای که بشینه پای سیستم و دوباره غوغا کنه.به هر حال باید فقط و فقط دل به صداش بست.با وجود نزدیک بودن سبک قربانپور به شادمهر ولی بازم هیچکس مثل خودش نمیتونه با موزیک و تنظیم هاش سورپرایزمون کنه.
یاد گمت کردم،سبب،وارث،تقدیر،طرفدا ر،انتخاب،محال،عادت،...بخیر
ب اصرارِ چجور طرفداری ؟ (sm25)
من ک ی همچین چیزی نمی خوام ب طور مثال (sm121)
حداقل با خودش حال نمی کنه واسه دیگران آهنگسازی کنه
مگه نمی گفت من آهنگ سازم
لاقل ما صداشُ آهنگاشُ دو جای مختلف بشنویم (sm172)(sm81)
hoohoo
05-24-2020, 10:03 PM
رقیب ؟ (sm54)
masoud741
05-24-2020, 10:23 PM
(sm2)
Hosein333
05-24-2020, 10:28 PM
رقیب ؟ (sm54)
یه چیزی مثل غیر ممکن هست
هم صدا خوب باشه هم اهنگساز خوبی باشه و هم کلی تسلط داشته باشه
9NIMA1
05-25-2020, 12:06 AM
یه چیزی مثل غیر ممکن هست
بازم به یه ورش نیست (sm2)
9NIMA1
05-25-2020, 12:12 AM
راستی دیدین سامان جلیلی از موزیک خدافظی کرد؟! (sm29)
اون اوایل با مهدی احمدوند باهم شروع کردن و خوب هم شروع کردن. خودم جلیلی رو هم تا یه جایی دنبال کردم اما به نظرم هر چقدر که مهدی پیشرفت کرد سامان جلیلی کم کم پسرفت کرد و مسیر رو اشتباهی رفت! متاسفانه به نظرم درست نتونست از صداش استفاده کنه. هرچند که اونم تقلیدی از یگانه و شادمهر هست.
hoohoo
05-25-2020, 12:12 AM
یه چیزی مثل غیر ممکن هست
حتی اگه یکی با این ویژگی ها هم باشه مگه تاثیری داره ؟ (sm54)
مثلا بگن شادمهر فلانی ازت بهتره مگه کاری می کنه ؟
مثلا تا الان گفتن اینو اون شبیه ب تو دارن می خونن مگه واکنش خاصی داشت ؟
تهش می گ آره خوبن آفرین (sm50)
Hosein333
05-25-2020, 12:20 AM
اون اوایل با مهدی احمدوند باهم شروع کردن و خوب هم شروع کردن. خودم جلیلی رو هم تا یه جایی دنبال کردم اما به نظرم هر چقدر که مهدی پیشرفت کرد سامان جلیلی کم کم پسرفت کرد و مسیر رو اشتباهی رفت! متاسفانه به نظرم درست نتونست از صداش استفاده کنه. هرچند که اونم تقلیدی از یگانه و شادمهر هست.
چرا خداحافظی کرد
اوایل خوب داشت میومد بالا ولی الان حتی اون اهنگهای قبلشم نمیشه گوش کرد
البوم پرتگاهش خوب بود اون موقع ولی الان که گوش میکنم هیچی نداره
بعد الان البوم پاپ کرن رو گوش میدم هیچ الان نظیرش نیست
خیلی عجیبه برام
Hosein333
05-25-2020, 12:38 AM
باز علیرضا افکاری گل کاشت
با صدای علیرضا قربانی
9NIMA1
05-25-2020, 12:41 AM
چرا خداحافظی کرد
اوایل خوب داشت میومد بابا ولی الان حتی اون اهنگهای قبلشم نمیشه گوش کرد
البوم پرتگاهش خوب بود اون موقع ولی الان که گوش میکنم ایچی نداره
بعد الان البوم پاپ کرن رو گوش میدم هیچ الان نظیرش نیست
خیلی عجیبه برام
نمیدونم منم از جایی دیدم بعد رفتم اینستاش دیدم آره ... راجع به نامردی و حق خوری و این چیزا نوشته بود.
اون آلبومای شادمهر و که اصن با کسی قیاس نکن، هر بار پلی میشن انگار یه آهنگ جدید دانلود کردی :)))
nasernew
05-25-2020, 03:20 AM
شادمهر میخواد لول کاریش رو بببره بالاتر .. با خواننده های اینترنشنال بخونه .. کلیپ های بین المللی بسازه ..این مستلزم اینه که خارجی هم بخونه .. حس میکنه که به تکرار رسیده و داره خودشو تکرار میکنه .. هدف شادمهر یا ایناست یا خداحافظی ... میتونه موقت خداحافظی کنه و اهنگسازی و تنظیم رو برای هنرمندای دیگه شروع کنه و و تو اون بین شاید خودش هوس کنه و بخونه
masoud741
05-25-2020, 08:08 AM
بشنو و باور نکن...اینا همش نمایش واسه جلب توجه.مثل خداحافظی تتلو ک اونم الکیه
Parsa8
05-25-2020, 03:20 PM
بازم به یه ورش نیست (sm2)
دقیقا (sm2)(sm70)
hoohoo
05-25-2020, 10:47 PM
شادمهر میخواد لول کاریش رو بببره بالاتر .. با خواننده های اینترنشنال بخونه .. کلیپ های بین المللی بسازه ..این مستلزم اینه که خارجی هم بخونه .. حس میکنه که به تکرار رسیده و داره خودشو تکرار میکنه .. هدف شادمهر یا ایناست یا خداحافظی ... میتونه موقت خداحافظی کنه و اهنگسازی و تنظیم رو برای هنرمندای دیگه شروع کنه و و تو اون بین شاید خودش هوس کنه و بخونه
چ طرزِ خدافظی کردنه خُب ؟ (sm25)
تو اوج خدافظی کنه خاطره ی خوب بمونه
نه ک با هر خوانننده ی .......... یکیش کنن بعد بره (sm50)
پویا حسین خوانی شاعر سفر فوت کرد
9NIMA1
05-26-2020, 12:01 AM
بروووووووو!!!!!!(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
nasernew
05-26-2020, 12:09 AM
چ طرزِ خدافظی کردنه خُب ؟ (sm25)
تو اوج خدافظی کنه خاطره ی خوب بمونه
نه ک با هر خوانننده ی .......... یکیش کنن بعد بره (sm50)
منظورم خداحافظی قابل برگشت باشه .. نه برای همیشه .. مطمئن باش شادمهر نمیتونه برای همیشه خداحافظی کنه .. و اگه بره برمیگرده
nasernew
05-26-2020, 12:10 AM
خدا بیامرزه (sm170)
hoohoo
05-26-2020, 01:36 AM
منظورم خداحافظی قابل برگشت باشه .. نه برای همیشه .. مطمئن باش شادمهر نمیتونه برای همیشه خداحافظی کنه .. و اگه بره برمیگرده
اون جوریم ی مدت بذاره کنار هر وقت خواست مثل خودش کار کنه ما هستیم (sm54)
Hosein333
05-26-2020, 05:56 AM
شادمهر میگه من ۵ سال دیگه براتون میخونم بعدش دیگه نمیخونم
مردم میگن نه میگه شما بگین هم فایده نمیکنه
من تو پیری نمیخونم
اینم از ویدیو
پ ن : به نظر من دیگه برگشتی تو کار شادمهر نیست
با همین عوامل ضعیف کار میکنه و بعد ۵ سال تو بدترین لحظه خداحافظی میکنه
بیخودی دلخوش نباشیم(sm178)
Hosein333
05-26-2020, 05:59 AM
من تو پیری نمیخونم
اینم از ویدیو
روزی که از موسیقی بری، روز یتیم شدن موسیقیه.... ������
صحبت های شادمهر در کنسرت آنتالیا شهریور ۹۶/ شادمهر: من به خودم قول دادم ۵ سال دیگه موسیقی رو کنار بذارم
تقریبا سه سال از این حرف گذشته
Hosein333
05-26-2020, 05:59 AM
من تو پیری نمیخونم
اینم از ویدیو
روزی که از موسیقی بری، روز یتیم شدن موسیقیه.... 💔
صحبت های شادمهر در کنسرت آنتالیا شهریور ۹۶/ شادمهر: من به خودم قول دادم ۵ سال دیگه موسیقی رو کنار بذارم
Hosein333
05-26-2020, 06:02 AM
این دو سال باقیمانده هم
اهنگهای مثل کوه خواب خوش و برنده از این چیزا میده بیرون
دیگه بعید میدونم خودش کار بسازه
دلخوشیم فقط کارایی که قراره با حسین قربانپور بده
Hosein333
05-26-2020, 06:04 AM
چی میشه تو اون لحظه ی خداحافظیش یه البوم ۱۲ ترکه بده که موسیقی منفجر کنه
که ۵۰ سال دیگه هم نظیرش رو کسی نتونه بسازه
مثلا ترکهای مثل اعتراف مونا و غیره
خدا کنه تو اوج بره کنار
ebihamed
05-26-2020, 10:50 AM
روزی که از موسیقی بری، روز یتیم شدن موسیقیه.... ������
زیاد روی این حرفای شادمهر حساب نمیشه کرد چون یه لحظه یه چیزی میگه بعدها خودشم یادش نمیاد که اینو گفته
masoud741
05-26-2020, 11:39 AM
زیاد روی این حرفای شادمهر حساب نمیشه کرد چون یه لحظه یه چیزی میگه بعدها خودشم یادش نمیاد که اینو گفته
(sm70)
9NIMA1
05-26-2020, 01:33 PM
چی میشه تو اون لحظه ی خداحافظیش یه البوم ۱۲ ترکه بده که موسیقی منفجر کنه
که ۵۰ سال دیگه هم نظیرش رو کسی نتونه بسازه
مثلا ترکهای مثل اعتراف مونا و غیره
خدا کنه تو اوج بره کنار
یه آلبوم خفن مثل آخرین آلبوم مهستی! البته که شادمهر سلامت باشه ۱۲۰ سال
ebihamed
05-26-2020, 03:03 PM
فک کن توی مصاحبه ی آنکات ترتیب آلبومهای خودشو یادش نبود حتی نمیدونست قبل از تقدیر البوم پاپ کورن اومده بعد این حرف کنسرتشو یادش بمونه
nasernew
05-26-2020, 07:57 PM
من تو پیری نمیخونم
اینم از ویدیو
زمانی که میگفت تصویر آخرین آلبوم منه خیلیا فکر میکردن دیگه نمیخواد بخونه بعدش دیدیم که تک آهنگهایی که منتشر کرد اندازه یک آلبوم یا بیشتر بود .. قدیما بین آلبومهاش سالها فاصله مینداخت الان ماهی یه دونه آهنگ منتشر میکنه .. شادمهر نزدیک به 10 ساز رو مسلطه و 10 ساز دیگه رو هم به طور معمولی مینوازه .. و به قول کویتی پور 24 تا ساز میزنه .. کسی که به خاطر موسیقی از ایران کوچ کرد به خاطر موسیقی تو نوجوونیش کامپیوترش رو فروخت تا بتونه ویالون بخره .. این حرفا بیشتر از روی احساساته .. ابی هم قرار بود بعد از شب نیلوفری آلبوم منتشر نکنه و همینطور یک به یک البوم داد و گفت این نه بعد از آلبوم بعدی و همینطور سالها گذشت و هنوزم داره میخونه ..
منظور شادمهر از اینکه دیگه تو پیری نمیخونم اینه که اگه پیر شم و صدام درنیاد و تواناییمو از دست بدم دیگه نمیخونم و حق داره که نخونه .. این حق طبیعیه شادمهره .. ولی فکر نمیکنم شادمهر حالا حالاها پیر شه و به نظرم هر چقدر که میگذره صداش پخته تر و قوی تر میشه و فعلا داریمش .. ولی وقتی پیر شد میتونه مثل دوران پیری بابک بیات آهنگسازی کنه .. اهنگسازی پیر و جوون نمیشناسه .. اگه واقعا پیر شه و صداش درنیاد ما هم دوس نداریم بخونه تا مسخره اش کنن .. به نظر من حالا حالاها داریمش .. البته امیدوارم و آرزو میکنم حالاحالاها پیر نشه و اگه میشه مثل ابی و داریوش و گوگوش و ... تو پیری اینقدر توانا و خوش صدا باشه که بازم داشته باشیمش ..
Hosein333
05-27-2020, 03:34 AM
زمانی که میگفت تصویر آخرین آلبوم منه خیلیا فکر میکردن دیگه نمیخواد بخونه بعدش دیدیم که تک آهنگهایی که منتشر کرد اندازه یک آلبوم یا بیشتر بود .. قدیما بین آلبومهاش سالها فاصله مینداخت الان ماهی یه دونه آهنگ منتشر میکنه .. شادمهر نزدیک به 10 ساز رو مسلطه و 10 ساز دیگه رو هم به طور معمولی مینوازه .. و به قول کویتی پور 24 تا ساز میزنه .. کسی که به خاطر موسیقی از ایران کوچ کرد به خاطر موسیقی تو نوجوونیش کامپیوترش رو فروخت تا بتونه ویالون بخره .. این حرفا بیشتر از روی احساساته .. ابی هم قرار بود بعد از شب نیلوفری آلبوم منتشر نکنه و همینطور یک به یک البوم داد و گفت این نه بعد از آلبوم بعدی و همینطور سالها گذشت و هنوزم داره میخونه ..
منظور شادمهر از اینکه دیگه تو پیری نمیخونم اینه که اگه پیر شم و صدام درنیاد و تواناییمو از دست بدم دیگه نمیخونم و حق داره که نخونه .. این حق طبیعیه شادمهره .. ولی فکر نمیکنم شادمهر حالا حالاها پیر شه و به نظرم هر چقدر که میگذره صداش پخته تر و قوی تر میشه و فعلا داریمش .. ولی وقتی پیر شد میتونه مثل دوران پیری بابک بیات آهنگسازی کنه .. اهنگسازی پیر و جوون نمیشناسه .. اگه واقعا پیر شه و صداش درنیاد ما هم دوس نداریم بخونه تا مسخره اش کنن .. به نظر من حالا حالاها داریمش .. البته امیدوارم و آرزو میکنم حالاحالاها پیر نشه و اگه میشه مثل ابی و داریوش و گوگوش و ... تو پیری اینقدر توانا و خوش صدا باشه که بازم داشته باشیمش ..
ناصر جان شادمهر سنی نداره که
ابی داریوش و گوگوش جای پدر شادمهر هستن اینا تو این سن دارن میخونن
و الان صداشون خیلی پخته ست
ولی شادمهر از الان ترسیده یا دیگه علاقه نداره بخونه
Hosein333
05-27-2020, 03:35 AM
فک کن توی مصاحبه ی آنکات ترتیب آلبومهای خودشو یادش نبود حتی نمیدونست قبل از تقدیر البوم پاپ کورن اومده بعد این حرف کنسرتشو یادش بمونه
امیدوارم اینطور باشه که نره
ولی چند دفعه ایی این موضوع رو در جریان گذاشنه
nasernew
05-27-2020, 10:39 PM
ناصر جان شادمهر سنی نداره که
ابی داریوش و گوگوش جای پدر شادمهر هستن اینا تو این سن دارن میخونن
و الان صداشون خیلی پخته ست
ولی شادمهر از الان ترسیده یا دیگه علاقه نداره بخونه
نمیدونم چرا حس میکنه تا پنج سال دیگه پیر میشه .. شاید چون دیگه انگیزه ای نداره و حوصله ای براش نمونده فکر میکنه مال پیریه .. به نظرم افکارش اشتباست .. هنر رشته ایه که با پیری بازنشسته نمیشی .. امیدوارم به جای اینکه از الان خودشو ببازه و فکر کنه به زودی پیر میشه و فکر کنه دوره اش تموم شده و باید میدون رو خالی کنه و بده به جوونا دست بکشه و از این گذر سن و بزرگسالی و تجربیاتی که به دست آورده برای آینده بهتر موسیقی ایرانی تلاش کنه .. به نظر من توانایی سابقش رو داره اما چون حالش رو نداره میزاره به حساب پیری اما باید به خودش فرصت بده و میدون رو خالی نکنه .. بازم چند سال استراحت کنه و پر قدرت برگرده
Hosein333
05-28-2020, 12:10 AM
نمیدونم چرا حس میکنه تا پنج سال دیگه پیر میشه .. شاید چون دیگه انگیزه ای نداره و حوصله ای براش نمونده فکر میکنه مال پیریه .. به نظرم افکارش اشتباست .. هنر رشته ایه که با پیری بازنشسته نمیشی .. امیدوارم به جای اینکه از الان خودشو ببازه و فکر کنه به زودی پیر میشه و فکر کنه دوره اش تموم شده و باید میدون رو خالی کنه و بده به جوونا دست بکشه و از این گذر سن و بزرگسالی و تجربیاتی که به دست آورده برای آینده بهتر موسیقی ایرانی تلاش کنه .. به نظر من توانایی سابقش رو داره اما چون حالش رو نداره میزاره به حساب پیری اما باید به خودش فرصت بده و میدون رو خالی نکنه .. بازم چند سال استراحت کنه و پر قدرت برگرده
یه لحظه تصور کن که شادمهر بعد البوم طرفدار دوباره همون وسواس قبلش رو حفظ میکرد
تا الان هم دوتا البوم میداد با کارای خودش
چه انفجاری میکرد تو این مارکت موسیقی
و حالا تصور کن که به سن ابی و داریوش رسیده و همون وسواس قبل رو همراه خودش داره
اونجاست که دیگه موسیقی در مقابلش تعظیم میکنه و حرفی برای گفتن نمیزاره
خدایا اون روزارو ببینیم
nasernew
05-28-2020, 01:39 AM
یه لحظه تصور کن که شادمهر بعد البوم طرفدار دوباره همون وسواس قبلش رو حفظ میکرد
تا الان هم دوتا البوم میداد با کارای خودش
چه انفجاری میکرد تو این مارکت موسیقی
و حالا تصور کن که به سن ابی و داریوش رسیده و همون وسواس قبل رو همراه خودش داره
اونجاست که دیگه موسیقی در مقابلش تعظیم میکنه و حرفی برای گفتن نمیزاره
خدایا اون روزارو ببینیم
کاملا باهات موافقم .. کسی که الان ستاره شده تو سن ابی و داریوش فوق ستاره میشه .. به شرطی که همونطوری که تو خوانندگی روز به روز قوی تر میشه تو انتخاب شعر و آهنگ هم روز به روز بهتر و قوی تر شه .. اگه همچین اتفاقی بیفته تو دوران پیریش که اکثرا استارهای بزرگ ما مثل داریوش و ابی و ... که احتمالا فوت کردن ( انشالله صد سال بیشتر عمر کنن ) شادمهر تنها استار دوران خودش میشه
Meh23
05-28-2020, 01:40 AM
حالا همه این حرفا که میگین درست، ولی 2-3 تا کار آخری که خود شادمهر ساخت هم چندان شاهکار نبودن (تصویر- نقطه ضعف) و حتی میشه گفت از بعضی کارای 2 تا آلبوم آخرشم ضعیف تر بودن، درسته هنر و استعدادش رو داره، ولی فکر میکنم اون ذهن خلاق و باز گذشته رو نداره. برای همینم هست که بنظرم ترجیح میده به جای اینکه آثار متوسط دیگه ای مثل تصویر یا نقطه ضعف رو بخواد با اسم خودش بیرون بده، از کارای بقیه استفاده کنه.
masoud741
05-28-2020, 02:09 AM
خب کم کم باید منتظر آهنگ جدید باشیم...فقط امیدوارم ایندفعه طلسم بشکنه و یکی از کارای خودشو پخش کنه
Hosein333
05-28-2020, 02:56 AM
حالا همه این حرفا که میگین درست، ولی 2-3 تا کار آخری که خود شادمهر ساخت هم چندان شاهکار نبودن (تصویر- نقطه ضعف) و حتی میشه گفت از بعضی کارای 2 تا آلبوم آخرشم ضعیف تر بودن، درسته هنر و استعدادش رو داره، ولی فکر میکنم اون ذهن خلاق و باز گذشته رو نداره. برای همینم هست که بنظرم ترجیح میده به جای اینکه آثار متوسط دیگه ای مثل تصویر یا نقطه ضعف رو بخواد با اسم خودش بیرون بده، از کارای بقیه استفاده کنه.
استعداد فراموش شدنی نیست فقط شادمهر اون انگیزه قبل رو نداره
تصویر قابل قبول بود ولی نقطه ضعف کمی ضعیف تر بود
Hosein333
05-28-2020, 02:57 AM
خب کم کم باید منتظر آهنگ جدید باشیم...فقط امیدوارم ایندفعه طلسم بشکنه و یکی از کارای خودشو پخش کنه
منبع رو بگو بلا
از کجا فهمیدی
masoud741
05-28-2020, 07:10 AM
منبع رو بگو بلا
از کجا فهمیدی
پیج شادمهر لایو.... همیشه خبراش دقیق و درست بوده
Hosein333
05-28-2020, 07:08 PM
پیج شادمهر لایو.... همیشه خبراش دقیق و درست بوده
(sm127)