توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
peyman.2012
12-12-2020, 03:46 AM
والا از مجله ها که بعید نیست واسه جذب مشتری.... از طرفی ممکن هم درست باشه
یه تیکه از مصاحبه آنکات دیدم شادمهر میگفت راجع به موزیکم هرکسی حق داره نقد کنه و نظر بده اما راجع به چیزای دیگه و کارایی که تو زندگیم میکنم هرکی هرچی بگه من کار خودمو میکنم (sm120) جریان الانه فکر کنم.
شامهر تو آنکات مال سال ۸۸ عه. شادمهر امروز یه شادمهر دیگه ست . ازش فقط یه اسم و فامیل مونده همین
درسته که مردم ایران اکثریت فراموش کار هستن ولی این حرکت شادمهر حداقل تا چند سال تو ذهن و خاطره مردم باقی میمونه. حیثت و آبرویی براش باقی نموند دیگه چون بحث مال مردم در میونه و با توجه به اوضاع مملکت همه به سواستفاده و دزدی و بالا کشیدن پول مردم حساس هستن و به جز ۴ تا دختر بچه کم سن و سال و معذرت میخوام گاو کسی دیگه برای شادمهر تره هم خرد نمیکنه. ۲۰ و چند سال اعتبار یک شبه به باد رفت ...(sm50)
Hosein333
12-12-2020, 06:57 AM
دقیقا موافقم. شادمهر این کارش قابل دفاع نیست اما کم کم فرصت طلبا دارن از زیر آب میان بالا و اظهار نظر میکنن!
ا
در حالی که قبلا نمیتونستن چیزی بگن
و شادمهر باهوش بود و نه مصاحبه ایی میکرد و نه آتویی میداد
Hosein333
12-12-2020, 06:59 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این ویدیو جالب رو ببینید
از حسن آقا میری
Hosein333
12-12-2020, 07:03 AM
شامهر تو آنکات مال سال ۸۸ عه. شادمهر امروز یه شادمهر دیگه ست . ازش فقط یه اسم و فامیل مونده همین
درسته که مردم ایران اکثریت فراموش کار هستن ولی این حرکت شادمهر حداقل تا چند سال تو ذهن و خاطره مردم باقی میمونه. حیثت و آبرویی براش باقی نموند دیگه چون بحث مال مردم در میونه و با توجه به اوضاع مملکت همه به سواستفاده و دزدی و بالا کشیدن پول مردم حساس هستن و به جز ۴ تا دختر بچه کم سن و سال و معذرت میخوام گاو کسی دیگه برای شادمهر تره هم خرد نمیکنه. ۲۰ و چند سال اعتبار یک شبه به باد رفت ...(sm50)
پیمان داستان زندگی خیلی جالبه
یه شبه تمام اعتبار و جلالت رو به باد میدی
و یا اینکه یه شبه میشی همه چیز
masoud741
12-12-2020, 08:39 AM
شادمهر استوری چی گذاشته بوده امشب؟
نوشته بود فکر کردن مشکل است برای همین است که اکثرا راه آسان را انتخاب میکنند؛قضاوت
Aghili
12-12-2020, 09:59 AM
نوشته بود فکر کردن مشکل است برای همین است که اکثرا راه آسان را انتخاب میکنند؛قضاوت
سایت شرط بندی دیگه فکر کردن نمیخواد.
میخواد بگه سایت من با بقیه فرق داره؟ که اصن همچین چیزی نیست مافیای شرط بندی قانونه خودشو داره که حق نداری ازش سرپیچی کنی یه نمونش اینه که دستور میده ریحانه پارسا تو موزیک ویدیو باشه که دیدیم انجام شد.
کلاهبرداری هم قانونشونه از این سایت یه مافیا نون میخورن پس نمیتونی خلاف جهتشون حرکت کنی.
حیف هم جوونیمون با فشار اقتصادی سوخت هم خاطراته جوونیمونو شادمهر سوزوند/(sm50)
Aghili
12-12-2020, 10:24 AM
من محمدرضا بعد از نزدیک به 18سال هوادار شادمهر بودن، از این لحظه دیگه هوادار شادمهر نیستم
خداحافظ ...
ما هم بعد 15 سال هواداری خداحافظی میکنیم(sm50)
و این رفتن ها چقدر دردناکه(sm50)
Gsshop
12-12-2020, 11:27 AM
(sm2)صدای زوزه داوووود
9NIMA1
12-12-2020, 12:39 PM
سایت شرط بندی دیگه فکر کردن نمیخواد.
میخواد بگه سایت من با بقیه فرق داره؟ که اصن همچین چیزی نیست مافیای شرط بندی قانونه خودشو داره که حق نداری ازش سرپیچی کنی یه نمونش اینه که دستور میده ریحانه پارسا تو موزیک ویدیو باشه که دیدیم انجام شد.
کلاهبرداری هم قانونشونه از این سایت یه مافیا نون میخورن پس نمیتونی خلاف جهتشون حرکت کنی.
حیف هم جوونیمون با فشار اقتصادی سوخت هم خاطراته جوونیمونو شادمهر سوزوند/(sm50)
همه اینا درست و اینکه اعتبارش رو خدشه دار کرده هم درست... ولی این که حماسه سرایی میکنن که آی سایتو زده تا از مردم بیچاره و بدبخت پول بکشه و جیبشو پر کنه هیچ جوره تو کتم نمیره! چرا؟ چون هرکسی خودش عقل و فهم و شعور داره و میدونه نباید توی همچین سایت هایی شرکت کنه، حالا اونی که عقل و شعور نداره میره ثبت نام میکنه و حالا پولشم به باد میده که به درک همون بهتر پولش به فنا بره تا از این غلطا نکنه :)
masoud741
12-12-2020, 01:26 PM
همه اینا درست و اینکه اعتبارش رو خدشه دار کرده هم درست... ولی این که حماسه سرایی میکنن که آی سایتو زده تا از مردم بیچاره و بدبخت پول بکشه و جیبشو پر کنه هیچ جوره تو کتم نمیره! چرا؟ چون هرکسی خودش عقل و فهم و شعور داره و میدونه نباید توی همچین سایت هایی شرکت کنه، حالا اونی که عقل و شعور نداره میره ثبت نام میکنه و حالا پولشم به باد میده که به درک همون بهتر پولش به فنا بره تا از این غلطا نکنه :)
(sm174)
Aghili
12-12-2020, 01:42 PM
حرفت درست اونی که سنش بالاس و قمار میکنه مهم نی
ولی اکثریت 17 یا 18 سالشونه.
خودم یه کلیپ دیدم طرف 16 سالش بود از حساب مادرش یواشکی پول برداشت میکرده/ یه همچین اوشکول هایی هم هستن اینارو هم در نظر بگیر(sm120)
9NIMA1
12-12-2020, 01:53 PM
خودم یه کلیپ دیدم طرف 16 سالش بود از حساب مادرش یواشکی پول برداشت میکرده/ یه همچین اوشکول هایی هم هستن اینارو هم در نظر بگیر(sm120)
(sm37)
ebihamed
12-12-2020, 02:00 PM
آخه نیما جان وجهه ی شادمهرم در نظر باید گرفت ... اصلا چرا شادمهر باید وارد این داستان بشه که ما بخایم بریم تو سایتش یا نه
مثل اینه که فردا شادمهر راه بیفته با ماشین تو خیابون این و اونو زیر بگیره بعد ما بگیم تقصیر خود مردمه میتونستن نرن جلوی ماشینش
peyman.2012
12-12-2020, 02:41 PM
آخه نیما جان وجهه ی شادمهرم در نظر باید گرفت ... اصلا چرا شادمهر باید وارد این داستان بشه که ما بخایم بریم تو سایتش یا نه
مثل اینه که فردا شادمهر راه بیفته با ماشین تو خیابون این و اونو زیر بگیره بعد ما بگیم تقصیر خود مردمه میتونستن نرن جلوی ماشینش
والا (sm2)
peyman.2012
12-12-2020, 02:54 PM
جناب کاموری هم به خیر و خوشی صفحه شون رو دوباره فعال کردن و به لیست فالوور های شادمهر بازگشتن!
Farbod-7
12-12-2020, 03:35 PM
نیما ازت بعیده این حرفا
خدشه دار فقط کرد؟ یا خودشو به یه دزد تبدیل کرد؟
از کی طرفداری میکنی؟ فکر میکنی همه مثل خودت میفهمن؟ فکر بچه های 18 ساله 17 ساله نیستی شاید با طناب کثیف این آدم کثیف بیفتن تو لجن؟
اینکه یه آدم مشهور یه کار کلاهبرداری و دزدی رو تبلیغ کنه رو عادی جلوه میدی؟
واقعا ننگ بود براش و ارزشش پیش من اندازه یه سگ شده
9NIMA1
12-12-2020, 03:41 PM
(sm2) صد درصد وجه که خراااب شد
Hosein333
12-12-2020, 03:51 PM
متاسفانه افراد 16 تا 24 سال میفتن تو این گودال
و هیچگونه اطلاع رسانی هم از طرف صدا و سیما و مدرسه نمیشه تا ملت بیدار شن
خوده س پ ا ه کشور از این سایتها حمایت میکنه
و جالبه درگاه بانکی هم براشون گذاشته
Hosein333
12-12-2020, 03:51 PM
جناب کاموری هم به خیر و خوشی صفحه شون رو دوباره فعال کردن و به لیست فالوور های شادمهر بازگشتن!
(sm172)
Hosein333
12-12-2020, 03:57 PM
والا (sm2)
(sm2) صد درصد وجه که خراااب شد
شادمهر 6 میلیون طرفدار داره
باور کن اگه پول میخواست واسه کاراش
از این 6 میلیون نفر 3 میلیون نفرش براش 20 هزار تومن واریز میکردن میشد
60 میلیارد تومن
من به شخصه 500 تومن میریختم ولی ای کاش اینکارو نمیکرد
masoud741
12-12-2020, 04:02 PM
جالبه دوستان افراد 18ساله را بچه میدونند. اگه اینا بچند پس اون که 9سالشه هنوز بدنیا نیومده... ماشالله الان نوجوانان 15ساله از یه آدمه 40ساله اطلاعات اینترنتیش قویتره.اگه ی همچین کسی با این همه ضد تبلیغ که واسه این سایتا میشه بازم بره من میشاشم تو اون مخش. دوستانی هم که شادمهر را سگ میدونند بهتره خودشونو اذیت نکنند و دیگه نیاند تو این فروم.فکر نکنم یه سگ دیگه نیازی به فروم و نظر داشته باشه. یه عمره همه از بالا تا پایین دارند خون مردم رو تو شیشه میکنند و کسی صداش در نیومد ولی حالا واسه شادمهر همه شدند آدم خوبه. لات مجازی همینه که الان میبینیم.الان شدند همه حافظ مال مردم. اگه به فکر بدبختی مردمید برید بریزید بیرون اعتراض کنید.. مثل قضیه این میمونه که طرف سال به سال مادرش را نمیره سر بزنه ولی هرروز استوری واسه مهربانی با مادر بذاره. لطفا لات مجازی نباشیم
ebihamed
12-12-2020, 04:23 PM
گویا اصلا آنفالویی در کار نبوده و استاد کاموری از دست هوادارای شادمهر دل چرکین بودن و چند روزی پیجشون رو از دسترس خارج کرده بودن خوب حقم داره مزد زحماتشو به پاس اینکه شادمهر عقیلی رو داره تبدیل به مسعود صادقلو میکنه خوب ندادیم .... شاهین دلیوند هم با همکاری ایمین یه لایو که بیشتر شبیه سیرک بود رو ترتیب دادن تا همه چیز رو عادی جلوه بدن
peyman.2012
12-12-2020, 04:48 PM
گویا اصلا آنفالویی در کار نبوده و استاد کاموری از دست هوادارای شادمهر دل چرکین بودن و چند روزی پیجشون رو از دسترس خارج کرده بودن خوب حقم داره مزد زحماتشو به پاس اینکه شادمهر عقیلی رو داره تبدیل به مسعود صادقلو میکنه خوب ندادیم .... شاهین دلیوند هم با همکاری ایمین یه لایو که بیشتر شبیه سیرک بود رو ترتیب دادن تا همه چیز رو عادی جلوه بدن
من همون روز گفتم صفحه اش رو دی اکتیویت کرده و آنفالویی اتفاق نیافتاده
از شاهین دلیوند چه قدر آدم حرصش میگیره مثلا خیر سرش تا امروز خودشُ طرفدار دلسوز شادمهر نشون میداد درصورتی که یه جیره خوار حرف گوش کنه که نگرانه حقوقشه مبادا قطع بشه. ثابت کرد اونم یه آشغالیه مثل علیرضا حقیقی که تو این چند ساله وظیفه خفه کردن صدای هوادارارو به عهده داشت و کارش پاک کردن نظرات و بلاک کردن بود فقط (sm102)
Aghili
12-12-2020, 04:58 PM
جالبه دوستان افراد 18ساله را بچه میدونند. اگه اینا بچند پس اون که 9سالشه هنوز بدنیا نیومده... ماشالله الان نوجوانان 15ساله از یه آدمه 40ساله اطلاعات اینترنتیش قویتره.اگه ی همچین کسی با این همه ضد تبلیغ که واسه این سایتا میشه بازم بره من میشاشم تو اون مخش. دوستانی هم که شادمهر را سگ میدونند بهتره خودشونو اذیت نکنند و دیگه نیاند تو این فروم.فکر نکنم یه سگ دیگه نیازی به فروم و نظر داشته باشه. یه عمره همه از بالا تا پایین دارند خون مردم رو تو شیشه میکنند و کسی صداش در نیومد ولی حالا واسه شادمهر همه شدند آدم خوبه. لات مجازی همینه که الان میبینیم.الان شدند همه حافظ مال مردم. اگه به فکر بدبختی مردمید برید بریزید بیرون اعتراض کنید.. مثل قضیه این میمونه که طرف سال به سال مادرش را نمیره سر بزنه ولی هرروز استوری واسه مهربانی با مادر بذاره. لطفا لات مجازی نباشیم
مسعود تو به یه 15 ساله که بره تو این سایتا چون میدونیم بد هست میشاشی به مخش ولی به زننده ی سایت کار نداری؟
اگه میخوای بشاشی خب به همه بشاش اشنا دیدی قطع نکن(sm2)
ضمنا شادمهر هر کسی نبود برا خیلیا الگو بود/ یکی مثل مهراد جم رفت تو شرط بندی برامون مهم نبود ولی شادمهر بخشی از خاطرات جوونیمون بود
الانم حق بده طرفداراش ناراحت باشن برا تو شاید پیش نیومده ولی رفقای خودم گفتن دیدی اسطورت هم رفت تو قمار و شرط بندی؟ (sm50)
یه عمر پز دادیم الان شدیم خنده ی ملت/
یه عمر موزیک ویدیوهای شادمهر رو بقیه خواننده ها اسکی میرفتن ازش الان اینی که با ریحانه پارسا اومده رو ببین چیا ازش ساختن و چجور دارن مسخره میکنن
peyman.2012
12-12-2020, 05:04 PM
تا الان ۲۷ هزار راس گاو صفحه مجیک بت را فالو کردن
جالبیش اینجاست که استاد کاموری پول خرج کرده و برای تبلیغ صفحه شرط بندی شادمهر تعدادی صفحات طرفداری یا همون فن مجیک بت را راه اندازی کردن! شما اوج خلاقیت این شخص را ببینید (sm120)
peyman.2012
12-12-2020, 05:14 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Concert%20Version)/Faramarz%20Asef%20-%20Gole%20Sorkh%20%28Concert%20Version%29.jpg
گوش کنید ببینید اجرای زنده به چی میگن (sm132)
masoud741
12-12-2020, 06:06 PM
مسعود تو به یه 15 ساله که بره تو این سایتا چون میدونیم بد هست میشاشی به مخش ولی به زننده ی سایت کار نداری؟
اگه میخوای بشاشی خب به همه بشاش اشنا دیدی قطع نکن(sm2)
ضمنا شادمهر هر کسی نبود برا خیلیا الگو بود/ یکی مثل مهراد جم رفت تو شرط بندی برامون مهم نبود ولی شادمهر بخشی از خاطرات جوونیمون بود
الانم حق بده طرفداراش ناراحت باشن برا تو شاید پیش نیومده ولی رفقای خودم گفتن دیدی اسطورت هم رفت تو قمار و شرط بندی؟ (sm50)
یه عمر پز دادیم الان شدیم خنده ی ملت/
یه عمر موزیک ویدیوهای شادمهر رو بقیه خواننده ها اسکی میرفتن ازش الان اینی که با ریحانه پارسا اومده رو ببین چیا ازش ساختن و چجور دارن مسخره میکنن
من نگفتم کار شادمهر درست بوده.و اشتباه بودن کار شادمهر ک اصلا شکی نیست ولی خدا به آدم عقل و شعور داده.کسی که این همه ضد تبلیغ از این سایتا میبینه و بازم میره ی گوسفند به تمام معناست
masoud741
12-12-2020, 06:16 PM
یه جایی ی چیز جالب خوندم. نوشته بود شادمهر یه سایت بت زد کل ایران صداشون دراومد اونوقت سه هزار میلیارد را مثل آب خوردند و بردند اما کسی صداش در نیومد
یه جایی ی چیز جالب خوندم. نوشته بود شادمهر یه سایت بت زد کل ایران صداشون دراومد اونوقت سه هزار میلیارد را مثل آب خوردند و بردند اما کسی صداش در نیومد
از دزد انتظار دزدی میره، از کسی که این همه اعتبار داشته و الگوی چندین نفر میره انتظار همچین حرکتی نمیرفت
Hosein333
12-12-2020, 06:22 PM
من نگفتم کار شادمهر درست بوده.و اشتباه بودن کار شادمهر ک اصلا شکی نیست ولی خدا به آدم عقل و شعور داده.کسی که این همه ضد تبلیغ از این سایتا میبینه و بازم میره ی گوسفند به تمام معناست
مسعود جان خیلی از مردم ما از سایت های شرط بندی چیزی نمیدونن
تو خودت این چیزا رو میدونی و فکر میکنی همه میدونن
کدوم رسانه تا به الان یه مستند از این سایت ها پخش کرده
تا الان ۲۷ هزار نفر فالو کردن پیج این سایت بت رو
ebihamed
12-12-2020, 06:25 PM
برای اینکه از اونا توقع همه چی میره ولی از شادمهر نه
Hosein333
12-12-2020, 06:31 PM
از دزد انتظار دزدی میره، از کسی که این همه اعتبار داشته و الگوی چندین نفر میره انتظار همچین حرکتی نمیرفت
مهدی آواتارت کدوم بازیکنه
Hosein333
12-12-2020, 06:34 PM
شادمهر با این حرکتش برنامه خوبی ریخت که هواداراش بیخیالش بشن و یواش یواش با موزیک هم خداحافظی کنه
اول میشه آخرین آلبوم
بعد میشه آخرین سینگل
درامدشم که از سایت بت محفوظه
masoud741
12-12-2020, 06:38 PM
برای اینکه از اونا توقع همه چی میره ولی از شادمهر نه
خب این اشتباه از ماست که از کسی بت نسازیم. شادمهر یه خواننده و نوازنده بوده باید در همون حد ازش انتظار داشت نه در حد امامان و معصومین
peyman.2012
12-12-2020, 06:39 PM
یا خیلی ساده ای یا خودت رو زدی به سادگی ...(sm209)
داداش چیه تو رودروایسی موندی؟! تعارف نکنی یه وقت تو رو خدا خواستی هم صفحه رو فالو کن هم برو تو سایتش شانست رو امتحان کن ناسلامتی طرفدارشی
چشم امید شادمهر و بهداد به کساییه که قضاوت نمیکنن آخه
masoud741
12-12-2020, 06:42 PM
مسعود جان خیلی از مردم ما از سایت های شرط بندی چیزی نمیدونن
تو خودت این چیزا رو میدونی و فکر میکنی همه میدونن
کدوم رسانه تا به الان یه مستند از این سایت ها پخش کرده
تا الان ۲۷ هزار نفر فالو کردن پیج این سایت بت رو
خب اینم اشتباهه وقتی از یه چیزی اطلاع نداریم بریم تو اون کار..پس بازم اشتباه از خودمونه. با یه سرچ ساده کلی مطلب واسه این سایتا میاد.کسی که نره یه سرچ ساده بکنه پس حقشه هرچی سرش بیاد
masoud741
12-12-2020, 06:44 PM
یا خیلی ساده ای یا خودت رو زدی به سادگی ...(sm209)
داداش چیه تو رودروایسی موندی؟! تعارف نکنی یه وقت تو رو خدا خواستی هم صفحه رو فالو کن هم برو تو سایتش شانست رو امتحان کن ناسلامتی طرفدارشی
چشم امید شادمهر و بهداد به کساییه که قضاوت نمیکنن آخه
داداش چرا میپیچونی؟؟ من گفتم شادمهر کارش درست بوده؟؟؟ من اصلا بحثم شادمهر نیست بحثم بی عرضگی مردمه.نشستیم تو خونه فریاد وامصیبتا سر میدیم که واای شادمهر فلان کرد در صورتی که میلیارد میلیارد دارند حق منو شمارا میخورند و یه آبم روش کسی هم ککش نمیگزه
peyman.2012
12-12-2020, 06:54 PM
داداش چرا میپیچونی؟؟ من گفتم شادمهر کارش درست بوده؟؟؟ من اصلا بحثم شادمهر نیست بحثم بی عرضگی مردمه.
این حرفها چیه آخه
حرکت و تصمیم شادمهر سر سوزنی توجیح و جای دفاع کردن نداره
نه من و نه شما دیگه بین دیگران نمیتونیم سرمون رو بالا بگیریم و با افتخار شادمهری بودنمون را اعلام کنیم حالا دیگه نه گذشته اش مهمه نه حال و نه آینده اش
وقتی کسی شخصیتش اینگونه زیر سوال میره یعنی فاتحه اش خونده شده چرا پای مردم نااگاه را هی وسط میکشی مردم اگه قدرت تشخیصشون انقدر بالا بود که سال ۹۲ و ۹۶ به روحانی رای نمیدادن با وجود اتفاقات ۱۱ سال پیش... از مردم چه انتظاری میشه داشت چه بزرگسالش چه جوونش همه سرو ته یک کرباسن.. همه مون جهان چندمی و ایرانی هستیم دیگه غیر از اینه
Gsshop
12-12-2020, 07:09 PM
تو یا نوچه بچههای رادیو جوان و شادمهری یا کلا سواد سیاسی اجتماعی نداری
Gsshop
12-12-2020, 07:27 PM
وای بر او که قمارش طلبد جانش را ... (sm50)
masoud741
12-12-2020, 07:33 PM
تو یا نوچه بچههای رادیو جوان و شادمهری یا کلا سواد سیاسی اجتماعی نداری
ببخشید آقای سیاسی اجتماعی
مهدی آواتارت کدوم بازیکنه
وین رونی
Gsshop
12-12-2020, 08:12 PM
(sm50) جناب شادمهر میتونی از آهنگ جدید یراحی الگو بگیری
Aghili
12-12-2020, 08:25 PM
داداش چرا میپیچونی؟؟ من گفتم شادمهر کارش درست بوده؟؟؟ من اصلا بحثم شادمهر نیست بحثم بی عرضگی مردمه.نشستیم تو خونه فریاد وامصیبتا سر میدیم که واای شادمهر فلان کرد در صورتی که میلیارد میلیارد دارند حق منو شمارا میخورند و یه آبم روش کسی هم ککش نمیگزه
داداش اونی که داره میلیارد میلیارد میخوره نفرین یه ملت پشتشه/
اگر ما هم داد و فریاد میکنیم برا اینکه شادمهر رو دوست داشتیم و نمیخواستیم اونم بره قاطی افرادی که نفرین یه جماعت پشتش میره
خیلیا عاشق شادمهر بودن پولاشونو جمع میکردن از ایران میرفتن دبی کنسرتش این علاقه ی هوادارا بود / اینهمه هم شادمهر تو کنسرتاش از عشق و علاقه گفت ولی چیکار کرد برا هواداراش؟ تقدیر که نساخت هیچ رفته تو کار شرط بندی و قمار
هوادارا میزان عشق خودشونو دیدن و عشق پوشالی و پولکی شادمهر رو دیدن صداشون دراومده وگرنه اینم بره تو چاهی که پویان مختاری رفت که از این کشور به اون کشور فرار میکنه که پلیس بین الملل نگیرتش/
همیشه فکر میکردم شادمهر بخواد خداحافظی کنه یا یه کتاب در مورد موسیقی مینویسه و ایرانیا قطعا میخریدنش یا سازهاشو به هواداراش میفروخت حداقل اینجور رفتن خیلی قشنگ تر بود تا الان که دله همه رو بشکنه و مسیر خلافکارایی رو بره که از این کشور به اون کشور دیپورت میشن.
biseda
12-12-2020, 08:28 PM
سینه چاک های شادمهرم دیگه به کل ازش قطع امید کردن.طرفداری به هر قیمتی هم فایده نداره.ی زمانی درد ما این بود که خودش دوباره دستی به ساز و تنظیم ببره.اخرش به کجا رسید.ذهنمون رو از کحا به کجا برد.نمیگم همه ولی نزدیک به 90 در صد هیچ حسی به شادمهر دیگه ندارن.قطعا خودش اینو میدونه ولی براش مهم نیست.
biseda
12-12-2020, 08:32 PM
وقتی خودش این تصمیم رو گرفته قطعا ی فلش بک به سختی های سی سال قبلش زده و تمام جوانب رو سنجیده.و قطعا این حرکت برای خداحافظی از دنیای موسیقی هستش که سه سال پیش طرفدارهاش نذاشتن.حالا که خود شادمهر برای تک تک طرفدارهاش ارزش قایل نبود شماها چرا به جون هم افتادید.شما هم عین شادمهر بیخیال باشید.
عجب شعری گفته مونا
peyman.2012
12-12-2020, 09:19 PM
یادش بخیر یه زمانی در گذشته نه چندان دور تنها دغدغه هوادارا انتخاب ترانه های نامتعارف مونا توسط شادمهر بود
اون موقع کی فکرشُ میکرد روزی به اینجا برسیم (sm74)
هوووووووف ... (sm20)(sm20)
sibiloo
12-12-2020, 10:00 PM
در ریدمان شادمهر که بحثی نیست
ولی یراحی اخه؟
همین اهنگ جدیدش رو دو بار بیشتر میشه گوش داد؟
یراحی بعد از البوم مثل مجسمه رو باید ده نفر بگیرن بلند کنن
بجز یکی دوتا اهنگ تو البوم آیینه قدی و بیست و یک روز بعد چی داشته واقعا؟
مسیری که یراحی میره هم اشتباهه
حیف از اون صدا
اهنگ های معمولیه اجتماعی-سیاسی هیچ تاثیری نداره جز خسته کردن گوش مخاطب
اهنگ اجتماعی رو تو کل طول دوره هنری باید نهایت چهار پنج تا بخونی
نه البوم بدی
نه چپ و راست
بجز اونا بقیه اهنگا هم مزخرف بوده
mojtabaa
12-12-2020, 10:08 PM
بیا بمالمت به خیارم.
Gsshop
12-12-2020, 10:37 PM
بیا بمالمت به خیارم.
بخورش...
Gsshop
12-12-2020, 10:41 PM
در ریدمان شادمهر که بحثی نیست
ولی یراحی اخه؟
همین اهنگ جدیدش رو دو بار بیشتر میشه گوش داد؟
یراحی بعد از البوم مثل مجسمه رو باید ده نفر بگیرن بلند کنن
بجز یکی دوتا اهنگ تو البوم آیینه قدی و بیست و یک روز بعد چی داشته واقعا؟
مسیری که یراحی میره هم اشتباهه
حیف از اون صدا
اهنگ های معمولیه اجتماعی-سیاسی هیچ تاثیری نداره جز خسته کردن گوش مخاطب
اهنگ اجتماعی رو تو کل طول دوره هنری باید نهایت چهار پنج تا بخونی
نه البوم بدی
نه چپ و راست
بجز اونا بقیه اهنگا هم مزخرف بوده
من نمیدونم این اوج سعادت کجاس برا شما که هیچ خوانندهای بهش نمیرسه.
یراحی آلبوم به آلبوم پیشرفت داشته، آدمیه که قشنگ خوانندگی بلده و کارشم درست انجام میده
حالا اینکه دوست داره سیاسی بخونه ربطی به خوب بد بودن نداره رسالت خودشه ولی در کل یه خواننده کامله تو این مارکت
Gsshop
12-12-2020, 10:42 PM
عجب شعری گفته مونا
مونا شعر خوب زیاد داره بیرون نمیده نمیدونم چرا
mojtabaa
12-12-2020, 10:42 PM
یراحی آلبوم به آلبوم پیشرفت داشته، آدمیه که قشنگ خوانندگی بلده و کارشم درست انجام میده
حالا اینکه دوست داره سیاسی بخونه ربطی به خوب بد بودن نداره رسالت خودشه ولی در کل یه خواننده کامله تو این مارکت
دوست عزیز یراحی رو وارد این تاپیک نکن.
در ضمن تو بخورش
sibiloo
12-12-2020, 11:30 PM
اون اوج مد نظر سلیقه ای هست دیگه
برای هرکسی یجاست
برای من مثل مجسمه اوج سعادت یراحی بود :))
پیشرفتی که میگی درسته منتها تا البوم مثل مجسمه که کامل بود
امپراطور از منو رها کن کامل تر بود و مثل مجسمه از امپراطور
ولی بعدش اون افت شروع شد
تک و توک اهنگایی مثل بیست و یک روز بعد هم بود ولی خب کلیت ماجرا نزول یراحی بوده
اتفاقا این سبک اهنگا و کیفیتشون هست که مهمه دیگه
و این انتخاباشون هستن که خوب و بد رو مشخص میکنن
برای کار اجتماعی حتی زمان پخش رو هم باید در نظر بگیری
تو خوب بودن یراحی که شکی نیست ولی حتی اهنگا اجتماعی-سیاسی که شما میگی هم نه اونقدر تاثیرگذار بودن نه آنچنان شنیده شدن نه اصلا چیز خاصی داشت، مخصوصا از نظر موسیقیایی. باز ترانه ها رو میشه گفت خوب بود. ( به نظر من )
Hosein333
12-13-2020, 12:25 AM
(sm50)
Gsshop
12-13-2020, 07:06 PM
دوستان هر کسی اینجا بهتون گفت "مگه سایت شرط بندی چه عیبی داره هرکسی پول خودشه اختیارشو داره" بدونین خودشون تو سایتا باختن میخوان پول باختنشون رو از چند نفر دیگه جبران کنن
Mo$en
12-13-2020, 07:25 PM
دوست عزیز یراحی رو وارد این تاپیک نکن.
در ضمن تو بخورش
تایید داداش عجب کلاهی داری چند
Hosein333
12-13-2020, 07:35 PM
اصلا سایت شرط بندی با اون پیج مثبت بی نهایت جور در نمیاد
هدفش چی بوده از این کار
mojtabaa
12-13-2020, 09:06 PM
تایید داداش عجب کلاهی داری چند
فروشی نیست
9NIMA1
12-13-2020, 09:25 PM
دوستان هر کسی اینجا بهتون گفت "مگه سایت شرط بندی چه عیبی داره هرکسی پول خودشه اختیارشو داره" بدونین خودشون تو سایتا باختن میخوان پول باختنشون رو از چند نفر دیگه جبران کنن
(sm41)
9NIMA1
12-14-2020, 02:39 AM
43328
Hosein333
12-14-2020, 02:12 PM
امیر تتلو هم کاور بلده (sm2)
Sura Iskenderli - Mohtac
امیر تتلو هم کاور بلده (sm2)
Sura Iskenderli - Mohtac
تتلو اهنگش قدیمی تره حسین جان
این خودش هم موزیک رو به اسم تتلو زده
Hosein333
12-14-2020, 03:31 PM
تتلو اهنگش قدیمی تره حسین جان
این خودش هم موزیک رو به اسم تتلو زده
جدی میگی (sm25)
یا حضرت تتلو (sm178)
Hosein333
12-14-2020, 08:27 PM
با خودم بدون تو چیکار کنم
masoud741
12-15-2020, 08:43 AM
خداراشکر شادمهر سایت بت زد که دولت بیفته دنبال بستن این سایتا
Hosein333
12-15-2020, 09:48 AM
دولت و بانکها خودشون هم دست هستن و دارن درگاه بانکی هم میسازن براشون
دولت فقط بلده سحر تبر رو ۱۰ سال زندانی کنه
9NIMA1
12-15-2020, 01:46 PM
ایشالله سایت بت مجیکم ببندن
9NIMA1
12-15-2020, 01:48 PM
دولت و بانکها خودشون هم دست هستن و دارن درگاه بانکی هم میسازن براشون
دولت فقط بلده سحر تبر رو ۱۰ سال زندانی کنه
بدبخت به خاطر هیچ و پوچ ۱۰ سال براش بریدن اونوقت واسه یه خلافکار و دزد و.... میان ۷-۸ سال زندان میدن!!!
MEHRAN_DRAGON
12-15-2020, 03:59 PM
سایت بت مجیک عجب ضریبی داره ایول دمت گرم شادمهر 100 گذاشتم 1 تومن بردم
زنده باد شادمهر و بت مجیک
Hosein333
12-15-2020, 07:06 PM
انفجار زدی
Hosein333
12-15-2020, 07:07 PM
بدبخت به خاطر هیچ و پوچ ۱۰ سال براش بریدن اونوقت واسه یه خلافکار و دزد و.... میان ۷-۸ سال زندان میدن!!!
واقعا زیاده 10 سال
فقط من موندم قیافه به اون خوشگلی داشته چرا عمل کرده
با گریم اگه این کارارو میکرد میزاشت تو پیجش حتی میتونست هنرمند هم باشه تو زمینه خودش
masoud741
12-15-2020, 07:30 PM
(sm120)
Hosein333
12-15-2020, 08:33 PM
������ پرسش و پاسخ شب گذشت پیج مونا برزویی ( بخشی سوالات مربوط به شادمهر ) ������������
سوال : شما که با تقدیر ممنوع الاسم شدین ، حاضرین به عقب برگردین و تقدیر رو به شادمهر ندین ؟
پاسخ : خیر ، تقدیر رو شادمهر باید می ساخت و برای من ممنوعیتم اهمیتی نداره
سوال : دیدن تنهایی تو منو بلا تکلیف کرد ! یعنی به هم برگشتن آخر ؟
پاسخ : نه برنگشتند ، ولی راوی از دور مراقبش موند
سوال : شبی که تقدیر منتشر شد چه حالی داشتید ؟
پاسخ : اولین باری که شنیدمش پرواز کردم و از آنجا رفتم برای همیشه
سوال : با شادمهر بیشتر دیده میشید ؟
پاسخ : هدف من بیشتر دیده شدن نیس
Gsshop
12-15-2020, 08:36 PM
(sm2)
MEHRAN_DRAGON
12-15-2020, 08:41 PM
انفجار زدی
یس
MEHRAN_DRAGON
12-15-2020, 08:42 PM
(sm120)
اسکل خنده داشت
Aghili
12-15-2020, 08:50 PM
دیگه اینو همه میدونن که پول کم بذاری برندت میکنن تا جذب سایت بشی و بیشتر پول بذاری.
فکر نکنم همین یه تومن رو هم بتونی برداشت کنی
کارمون رسید به کجا در مورد چیا باید حرف بزنیم جا تنظیم موزیک و موسیقی(sm25)
masoud741
12-15-2020, 09:12 PM
اسکل خنده داشت
اوسکول هفت جد و آبادته
Gsshop
12-15-2020, 10:40 PM
چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه؟ (sm50)
MEHRAN_DRAGON
12-15-2020, 11:04 PM
اوسکول هفت جد و آبادته
سیک کن باو دوزاری نبینم دیگه فضولی کنی کی با تو کار داشت
MEHRAN_DRAGON
12-15-2020, 11:07 PM
دیگه اینو همه میدونن که پول کم بذاری برندت میکنن تا جذب سایت بشی و بیشتر پول بذاری.
فکر نکنم همین یه تومن رو هم بتونی برداشت کنی
کارمون رسید به کجا در مورد چیا باید حرف بزنیم جا تنظیم موزیک و موسیقی(sm25)
سایت شرط بندی قلق داره و بلدی میخواد من تا حا لا تو هیچ کدومشون باخ ندادم مبالغش کم بوده ولی باید تجربه داشته باشی شادمهر دمش گرمه
masoud741
12-15-2020, 11:19 PM
سیک کن باو دوزاری نبینم دیگه فضولی کنی کی با تو کار داشت
دوزاری قیافته
MEHRAN_DRAGON
12-15-2020, 11:30 PM
دوزاری قیافته
تو شاخ مجازی بچه جون بیا ببینم رو در رو هم لاپات داری اینجوری زر بزنی
masoud741
12-16-2020, 12:13 AM
تو شاخ مجازی بچه جون بیا ببینم رو در رو هم لاپات داری اینجوری زر بزنی
ببند
masoud741
12-16-2020, 12:16 AM
چ عجب شادمهر جواب یکیو داد. پست چند روز پیش علی کریمی را استوری کرده و کریمی را تگ کرده
Hosein333
12-16-2020, 12:18 AM
چرا هرچی که خوبه زود تموم میشه؟ (sm50)
(sm128)
Hosein333
12-16-2020, 12:22 AM
من دلم قورمه سبزی خواست , قورمه سبزی دلم خواست
Aghili
12-16-2020, 12:47 AM
سایت شرط بندی قلق داره و بلدی میخواد من تا حا لا تو هیچ کدومشون باخ ندادم مبالغش کم بوده ولی باید تجربه داشته باشی شادمهر دمش گرمه
خودت میگی مبالغ کم بوده/ مبلغ کم خوردن نداره که ازت بالا بکشن. مگه برداشت کردی پولو؟
مبالغ بالا بره بردنی در کار نیست. اگر قرار بود ملت ببرن که زننده ی سایت پولدار نمیشد. اون وحید خزایی هم با اون مشنگ بودنش اعتراف کرد سایت شرط بندی جوری طراحی شده 96 درصد میبازی
Hosein333
12-16-2020, 01:07 AM
43333
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Gsshop
12-16-2020, 12:07 PM
(sm196) با تو چنتا لقمه آبگوشت دلم خواست
Hosein333
12-16-2020, 12:09 PM
(sm2)
Gsshop
12-16-2020, 12:17 PM
گوش کنین بشوره ببره (sm50)
Hosein333
12-16-2020, 02:38 PM
گوش کنین بشوره ببره (sm50)
دل نشینه
Gsshop
12-16-2020, 05:41 PM
دل نشینه
طاهر قریشی کارای قشنگی داره
Gsshop
12-16-2020, 05:42 PM
از کشتی سازان به قمار بازان (sm2)
9NIMA1
12-16-2020, 06:12 PM
من دلم پیتزا میخواد، پیتزا دلم خواست(sm74)
Gsshop
12-16-2020, 06:22 PM
(sm59)
Hosein333
12-16-2020, 08:23 PM
منم دلم خواست نیما
Hosein333
12-16-2020, 08:24 PM
طاهر قریشی کارای قشنگی داره
چندتاشو گوش کردم قشنگ بودن
edvin242
12-16-2020, 11:35 PM
ولی خدایی یادش بخیر از اوایل دهه هشتاد که شادمهر و ناصر عبدالهی و خشایار اعتمادی بودن ..بعد که شادمهر رفت حمیدرضا و علیرضا دوتا البوم دادن که مثل توپ صدا کرد .تو همین حین چاوشی و یگانه فعالیت میکردن ..بعدش البوم 85بنیامین اومد ..بعدش البوم امین حبیبی بود که معروف شد..بعدش شاهکار محسن چاوشی ی شاخه نیلوفر اومد و بعدش هم حمید عسکری با کمای اولش واقعا بازار گرفت... دارم حساب میکنم دهه هشتاد نسل طلایی موسیقی ایران بود....ینی بعد رفتن شادمهر میشه گفت واقعا کسایی که اومدن کارشون خوب بود..حالا طبق سلیقه مردم بود یا نه کاری ندارم...
ولی الان دیگه افرادی مثل حمید عسکری یا خود بنیامین یا حتی محسن یگانه نتونستن اون روند تکرار کنن...از اون خواننده های اوایل دهه هشتاد ناصر که رحمت خدا رفت..شادمهر هم که اینطوری..خشایار ومحمد اصفهانی وعلیرضا عصار هم به نظرم کم کم فراموش میشن...
masoud741
12-17-2020, 01:13 AM
شادمهر افتاده رو دور استوری جواب دادن. ایندفعه جواب سیامک نعمتی را داده و واسش آرزوی موفقیت کرده
Hosein333
12-17-2020, 01:17 AM
شادمهر افتاده رو دور استوری جواب دادن. ایندفعه جواب سیامک نعمتی را داده و واسش آرزوی موفقیت کرده
یه دلیلش میتونه بخاطر فینال آسیا باشه
و دلیل دومش اینکه از این راه طرفدارای علی کریمی و سیامک نعمتی رو جذب سایت بت میکنه
بعد این شادمهر بخاطر سایت بت هم که شده بیشتر تو اینستا فعال میشه
حتی امکان داره لایو هم بزاره
9NIMA1
12-17-2020, 12:14 PM
ولی خدایی یادش بخیر از اوایل دهه هشتاد که شادمهر و ناصر عبدالهی و خشایار اعتمادی بودن ..بعد که شادمهر رفت حمیدرضا و علیرضا دوتا البوم دادن که مثل توپ صدا کرد .تو همین حین چاوشی و یگانه فعالیت میکردن ..بعدش البوم 85بنیامین اومد ..بعدش البوم امین حبیبی بود که معروف شد..بعدش شاهکار محسن چاوشی ی شاخه نیلوفر اومد و بعدش هم حمید عسکری با کمای اولش واقعا بازار گرفت... دارم حساب میکنم دهه هشتاد نسل طلایی موسیقی ایران بود....ینی بعد رفتن شادمهر میشه گفت واقعا کسایی که اومدن کارشون خوب بود..حالا طبق سلیقه مردم بود یا نه کاری ندارم...
ولی الان دیگه افرادی مثل حمید عسکری یا خود بنیامین یا حتی محسن یگانه نتونستن اون روند تکرار کنن...از اون خواننده های اوایل دهه هشتاد ناصر که رحمت خدا رفت..شادمهر هم که اینطوری..خشایار ومحمد اصفهانی وعلیرضا عصار هم به نظرم کم کم فراموش میشن...
عصار که یکی دو سال پیش بود آلبوم داد خیلیم خوب بود آلوبمش. خشایار موزیک رو فعلا گذاشته کنار! خیلی اشتباه کرد... حیف واقعاً خیلی خواننده خوب و با سوادی هست... ممد اصفهانی هم هنوز روی بورسه فقط کم کار شده تا آلبومش آماده شه، به نظرم یه آلبوم خفن از دکتر تو راهه! افرادی مثل علیرضا افکاری و بهروز صفاریان هستن تو آلبوم!
9NIMA1
12-17-2020, 12:15 PM
و در آخر، من همیشه حسرت نداشتن ناصر رو میخورم، خیلی عشق بود...(sm81)
Gsshop
12-17-2020, 01:08 PM
100 اضافه بدی شهرستانم میاد (sm2)
9NIMA1
12-17-2020, 01:31 PM
سروش رضایی با بولدوزر از رو شادمهر رد شد(sm2)
MEHRAN_DRAGON
12-17-2020, 05:04 PM
من شخصا از شادمهر و بت مجیک حمایت خودم رو اعلام میکنم زنده باد شادمهر (sm171)
هم خودش نون میبره هم ما من که بازی کردم تو بت مجیک راضیم (sm10)
Hosein333
12-17-2020, 06:17 PM
سروش رضایی با بولدوزر از رو شادمهر رد شد(sm2)
لینک بده نیما جان
Hosein333
12-17-2020, 06:17 PM
من شخصا از شادمهر و بت مجیک حمایت خودم رو اعلام میکنم زنده باد شادمهر (sm171)
هم خودش نون میبره هم ما من که بازی کردم تو بت مجیک راضیم (sm10)
گریتم میبینیم
حالا اولشه
.
(sm128)
9NIMA1
12-17-2020, 06:21 PM
لینک بده نیما جان
سوریلند دیگه... :)
Hosein333
12-17-2020, 06:25 PM
سوریلند دیگه... :)
(sm30)
masoud741
12-17-2020, 06:50 PM
وقتی شادمهر هوادارایی مثل شما داشته باشه بایدم هر خری از راه میرسه به شادمهر تیکه بندازه... معلوم بود چقدر این بیچاره ها چند سال خفه بودند و دنبال فرصت. خداراشکر شادمهر لال شفا داد
9NIMA1
12-17-2020, 07:32 PM
وقتی شادمهر هوادارایی مثل شما داشته باشه بایدم هر خری از راه میرسه به شادمهر تیکه بندازه... معلوم بود چقدر این بیچاره ها چند سال خفه بودند و دنبال فرصت. خداراشکر شادمهر لال شفا داد
مسعود جان تعصب روی موزیسین مورد علاقه خوب هست، اما راستش رو بخوای این همه و کورکورانه اش نه!
اصلا میگیم کارای اخیرش عالیه و گوش هم میدیم اما این حرکتش به هیچ وجه قابل دفاع نیست و هر حرف و تیکه ای هم بشنوه حقشه! من خودم کاراشو همچنان گوش میدم و خواهم داد ولی دیگه از نظر شخصیتی برای من قابل دفاع نیست...
نکته بعدی اینکه سروش رضایی یا همون سوریلند هم چندین ساله داره کار میکنه کاراشم عالی و به حق هست و به درستی مشکلات و مسائل رو به شکل فان بیان میکنه، خیلیم معروفه. مشکل اینجاس شادمهر نباید دست این ملت آتو میداد که داد متاسفانه.
ببین منم اولش خیلی بهم بر میخورد کسی به شادمهر میگفت بالای چشمت ابروئه ولی الان دیگه دایورت کردم... بیخیال باش و به موزیکش اگه دوس داری گوش بده و حالتو بکن. هرچند موزیکش هم اگه تکونی نخوره اونم باید فاتحشو خوند! (-_-)
Changed
12-17-2020, 10:24 PM
لامصب یه کاری کرد دیگه هرجا بخوای شادمهر گوش کنی همه مسخرت میکنن
شهرت، شهوت، ثروت، مرد
کدومش تو رو دعوت کرد؟
(sm50)
Changed
12-17-2020, 10:28 PM
من هیچ وقت اهل بزرگ نمایی و گنده کردن الکی موضوعی نیستم اما واقعا به قول اون یارو شیخه خیلی اوضاع خیطه ...(sm2)(sm25)
آدمی که این همه اعتبار و شخصیت و هنرش زبان زد مردم بود حالا یا اکثریت دارن براش اظهار تاسف میکنن و ازش بد میگن یا دارن مسخره اش میکنن و با مقایسه اون با اشخاص معلوم الحالی مثل علیشمس ساشا سبحانی دنیا جهانبخت پویان مختاری مونتیگو جیدل و نخاله هایی از این دست بهش متلک میندازن و میخندن
وجدانا چه کرد با خودش شادمهر، باور کردنی نیست مثل یه خواب و کابوس آشفته میمونه ....
(sm50)
Changed
12-17-2020, 10:34 PM
سایت سمت راست یکی سایت های ساخت برادر فرشید مونتیگو صاحب همه سایت های شرط بندی دست دلقک های مجازی رو مشاهده میکنین
با نام btl90
.
و سمت چپ مجیک بت سایت شادمهر که فقط اسمش تغییر کرده ..
آخه مونتیگو لامصب لااقل داشتی واسه شادمهر میزدی یه مقدار شیک تر کار میکردی (sm2)(sm2)
(sm178)
Changed
12-17-2020, 10:36 PM
پس کار مونتی گوه بوده
سردمدار تمام سایت های بت هستن ایشون و پدرشون
سایتهاشون برای
پویان مختاری
دنیا جهانبخت
ساشا صبحانی
حاتمی
و ......
(sm1)
Changed
12-17-2020, 10:37 PM
جالبه تا الان شادمهر لایو نزاشته
ولی تو این شغل جدیدش باید لایو بزاره و بگه برید ضریب انفجار تو این ساعت بالاست من خودمم میام
(sm30)لعنتی چه باحال میگی
Changed
12-17-2020, 10:38 PM
از این به بعد باید تو این تاپیک اون ساعتایی که ضرایب انفجار بالا میره رو بگیم بهم دیگه (sm128)
(sm30)حسین
Changed
12-17-2020, 10:48 PM
این ویدیو جالب رو ببینید
از حسن آقا میری
(sm50)
Hosein333
12-17-2020, 10:56 PM
(sm30)حسین
جونم علیرضا (sm127)
Hosein333
12-17-2020, 10:57 PM
(sm30)لعنتی چه باحال میگی
(sm128)
entehaa
12-18-2020, 01:27 AM
این بشر از همون اول تو کارهاش و موسیقیش صفر و یک بود حد وسط نداشت یا خوبه خوب یا افتضاح موندم سایت بت رو تحمل کنم یا این این متن فوق العاده که راجب باورها نوشته و دکلمهش کرده.
9NIMA1
12-18-2020, 02:21 AM
آلبوم امیریار چه باحاله(sm118)
Hosein333
12-18-2020, 01:42 PM
چه دافی بوده این
فقط مارو ترسونده بود
9NIMA1
12-18-2020, 01:52 PM
چه دافی بوده این
فقط مارو ترسونده بود
اون چجوری این شده تو زندان! چاق شده قد کشیده(sm120) یکی دیگه رو جاش قالب کردن فک کنم
Hosein333
12-18-2020, 03:28 PM
اون چجوری این شده تو زندان! چاق شده قد کشیده(sm120) یکی دیگه رو جاش قالب کردن فک کنم
آره دهن سرویس گریم میکرده (sm70)
از این راه درامد زایی میکرده که پیج رو ببره بالا (sm77)
الان این باید بیاد زن من بشه (sm173)
Hosein333
12-18-2020, 08:00 PM
اهنگ روز سرد ویلون ورژن
حتما دانلود کنید
به نظرم بهترین ورژن روز سرد هست
هم از آنپلاگد بهتره و هم از ورژن اصلی
Download ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
sibiloo
12-18-2020, 09:59 PM
الان به این فکر میکردم که اگه این گوه بت اتفاق نمیوفتاد با این کتابی که قراره بده بیرون چقد میتونست پرستیژ کاری خودشو بالاتر ببره
چقد میتونست بزرگ تر از قبل باشه و تاثیرگذارتر
از هر زاویه ای که نگاه میکنم میبینم واقعا رید :))))
چرا نمیتونم هضم کنم
چرا نمیتونم قبول کنم که شادمهر وارد همچین لجنزاری شد :))
Gsshop
12-19-2020, 03:07 PM
الان به این فکر میکردم که اگه این گوه بت اتفاق نمیوفتاد با این کتابی که قراره بده بیرون چقد میتونست پرستیژ کاری خودشو بالاتر ببره
چقد میتونست بزرگ تر از قبل باشه و تاثیرگذارتر
از هر زاویه ای که نگاه میکنم میبینم واقعا رید :))))
چرا نمیتونم هضم کنم
چرا نمیتونم قبول کنم که شادمهر وارد همچین لجنزاری شد :))
این کتاب و قضیه مثبت بی نهایت کلا الکیه
همون ویدیوهای انگیزشیه که خیلیا میسازن میگن بیا من راز پولدار شدنو بهت یاد میدم بعدش میگن حالا این پکیج مارو بخر تا توش تمام اسرار پولدار شدن رو ببینی (sm2)
Hosein333
12-19-2020, 04:31 PM
همون ویدیوهای انگیزشیه که خیلیا میسازن میگن بیا من راز پولدار شدنو بهت یاد میدم بعدش میگن حالا این پکیج مارو بخر تا توش تمام اسرار پولدار شدن رو ببینی (sm2)
متاسفانه 99 درصد همین کارارو میکنن
ebihamed
12-19-2020, 11:52 PM
آره منم همینطور فکر میکنم آخه مخصوصا اگه محتوای کتابه تقریبا چیزی تو مایه های این کلیپی که چند روز پیش راجب باورها بود باشه که توی کتابهایی مثل راز و امثالهم خیلی وقت پیش گفته شده و حرف جدیدی نیس و البته حرف شادمهر نیست چون قبلا بارها و بارها توسط نویسندگان دیگه زده شده
Hosein333
12-20-2020, 01:26 AM
آره منم همینطور فکر میکنم آخه مخصوصا اگه محتوای کتابه تقریبا چیزی تو مایه های این کلیپی که چند روز پیش راجب باورها بود باشه که توی کتابهایی مثل راز و امثالهم خیلی وقت پیش گفته شده و حرف جدیدی نیس و البته حرف شادمهر نیست چون قبلا بارها و بارها توسط نویسندگان دیگه زده شده
از اینم میخواد یه پولی دربیاره و کتابشو یا فایلشو به مردم بفروشه
masoud741
12-20-2020, 03:32 AM
از اینم میخواد یه پولی دربیاره و کتابشو یا فایلشو به مردم بفروشه
خب پس انتظار دارید مفتی پخش کنه؟ وقتی از آهنگاش پولی دستش نمیاد و فعلا کنسرتی برگزار نمیشه باید فکر درآمدزایی باشه. محسن چاووشی هم کتاب داده بیرون فکر کنم حدود 15هزار قیمتشه
peyman.2012
12-20-2020, 09:13 AM
خب پس انتظار دارید مفتی پخش کنه؟ وقتی از آهنگاش پولی دستش نمیاد و فعلا کنسرتی برگزار نمیشه باید فکر درآمدزایی باشه. محسن چاووشی هم کتاب داده بیرون فکر کنم حدود 15هزار قیمتشه
بله خب فراری سواری و پورشه بازی خرج داره، بالاخره باید از طریق یه مشت گوسفند خرج و مخارج زندگی لوکسش رو تامین کنه (sm89)
ebihamed
12-20-2020, 11:39 AM
بله خب فراری سواری و پورشه بازی خرج داره، بالاخره باید از طریق یه مشت گوسفند خرج و مخارج زندگی لوکسش رو تامین کنه (sm89)
چند روز پیش شهرام کاشانی یه لایو گذاشته بود و کلی تیکه انداخت به شادمهر و تازه میگفت تا جایی که من میدونم اون ماشینی که توی تیزر سایت شرطبندی بود ماشین خودش نیست و کرایه ایه و یه جا هم گفت امثال اینا قبلا تا کیش میرفتن میگفتن رفتیم خارج و انواع تیکه های دیگه ... کلی هم ملت کامنت گذاشتن واسش که اینو از روز اول بیخودی گنده ش کردن
و اینحرفا .....
واقعا خاک بر سر شادمهر که زبون یه عده ای که تا الان به خاطر درخشش شادمهر تو این سالها محو شده بودن رو باز کرده و آتو داد دستشون
Hosein333
12-20-2020, 11:53 AM
خیلی کار خوبیه اگه کتاب پخش کنه منم استثبال میکنم
ولی دیگه سایت بت چی میگه
entehaa
12-20-2020, 12:06 PM
شماها مطمئنید اگه جایگاه شادمهرو داشتید وسوسه نمیشدید و اشتباه نمیکردید؟!
ebihamed
12-20-2020, 03:36 PM
الان فقط شادمهر مشکل برگزاری کنسرت و کسب درآمد از موزیکاش داره ؟ یعنی معین و امید و ابی و داریوش و گوگوش و سیاوش قمیشی و اینا نمیتونن این مشکلو داشته باشن و به فکر درآمد باشن؟ چرا اونا به فکر زدن سایت نیفتادن چرا شادمهر باید از بین اونهمه خواننده ی مطرح لس انجلسی اولین نفر باشه که سایت میزنه یا مثلا همین نوشتن کتاب
Hosein333
12-20-2020, 05:28 PM
مشکل مالی کدومه اینقدر از این کنسرتا درآمد داشته که برای هفت جدش کافیه
Gsshop
12-21-2020, 06:45 PM
گنده تر از شادمهرم تو این راه کثیف و دزدی نیومدن...
edvin242
12-21-2020, 11:32 PM
ما خیلی خودمون شادمهر بزرگ کردیم..ناصر خدابیامرزمیگفت هیچوقت به خواننده ای اینقدر ارزش ندید اینقدر بها ندید که برای خودتون بخواد کلاس بزاره یا قمپز در کنه...
Hosein333
12-21-2020, 11:49 PM
(sm50)
entehaa
12-22-2020, 04:00 AM
ما خیلی خودمون شادمهر بزرگ کردیم..ناصر خدابیامرزمیگفت هیچوقت به خواننده ای اینقدر ارزش ندید اینقدر بها ندید که برای خودتون بخواد کلاس بزاره یا قمپز در کنه...
همون دیگه اونایی که خیلی تعجب کردن میگن دیگه بیخیال شادمهر میشیم انتظار اشتباه نداشتن ازش به شخصه خیلی وقته از کاراش متوجه شدم که یکم زیادی دنبال پوله نسبت به هم رده های خودش که آخرشم کار دستش داد.
Hosein333
12-22-2020, 06:49 PM
اخبار ساعت ۲ پیج شادمهرو نشون داد و در مورد سایت شرط بندی میگفت
masoud741
12-22-2020, 07:25 PM
چند روز پیش شهرام کاشانی یه لایو گذاشته بود و کلی تیکه انداخت به شادمهر و تازه میگفت تا جایی که من میدونم اون ماشینی که توی تیزر سایت شرطبندی بود ماشین خودش نیست و کرایه ایه و یه جا هم گفت امثال اینا قبلا تا کیش میرفتن میگفتن رفتیم خارج و انواع تیکه های دیگه ... کلی هم ملت کامنت گذاشتن واسش که اینو از روز اول بیخودی گنده ش کردن
و اینحرفا .....
واقعا خاک بر سر شادمهر که زبون یه عده ای که تا الان به خاطر درخشش شادمهر تو این سالها محو شده بودن رو باز کرده و آتو داد دستشون
در این که شادمهر اشتباه کرده شکی نیست ولی آخه شهرام کاشانی چه گوهیه خودش که بخواد نظر هم بده.اصلا لایوش چند نفر میبینند که زر زده
Hosein333
12-22-2020, 08:16 PM
در این که شادمهر اشتباه کرده شکی نیست ولی آخه شهرام کاشانی چه گوهیه خودش که بخواد نظر هم بده.اصلا لایوش چند نفر میبینند که زر زده
شادمهر خودش باعث شده که پویا و شهرام کاشانی گوه بخورن
و میتونن الان گوه بخورن
masoud741
12-22-2020, 08:29 PM
شادمهر خودش باعث شده که پویا و شهرام کاشانی گوه بخورن
و میتونن الان گوه بخورن متاسفانه
بخورن نوش جونشون(sm120)
peyman.2012
12-22-2020, 08:36 PM
هرچی باشه دزد نیست شما هم حد و حدود خودت رو بدون به بقیه توهین نکن
شهرام کاشانی از خواننده های خوب قدیمیه فکر نکن فقط خواننده مورد علاقه خودت آدمه بقیه هم دسته بیل نیستن
masoud741
12-22-2020, 11:09 PM
عشق فقط یه کلام(sm128)
Hosein333
12-23-2020, 04:32 PM
(sm2)
masoud741
12-23-2020, 09:27 PM
(sm2)
(sm128)
MEHRAN_DRAGON
12-23-2020, 09:34 PM
هرچی باشه دزد نیست شما هم حد و حدود خودت رو بدون به بقیه توهین نکن
شهرام کاشانی از خواننده های خوب قدیمیه فکر نکن فقط خواننده مورد علاقه خودت آدمه بقیه هم دسته بیل نیستن
با این یارو زیاد کل کل نکن در حد جواب دادن نیست بیشتر از کپنش حرف میزنه (sm120)
peyman.2012
12-23-2020, 09:57 PM
دیشب حسابی از خجالتش دراومدم ولی به قول شما درست میگی ارزش جواب دادن نداره واقعا بعدش پشیمون شدم مهران جان الانم گذاشتم تو لیست سیاه لاتاعلاتش رو دیگه نبینم (sm291)
MEHRAN_DRAGON
12-23-2020, 10:01 PM
دیشب حسابی از خجالتش دراومدم ولی به قول شما درست میگی ارزش جواب دادن نداره واقعا بعدش پشیمون شدم مهران جان الانم گذاشتم تو لیست سیاه لاتاعلاتش رو دیگه نبینم (sm291)
منم قبلا این یارو رو شستم انداختم رو بند ولی باز پروعه لات مجازین اینا زیاد توجه نکن رو در رو موشن اینا
Hosein333
12-23-2020, 11:26 PM
پیمان جان اهنگ جدید یونانی باحال نداری
همون سبک همیشگی (sm127)
masoud741
12-24-2020, 12:09 AM
شما زیاد شکر اضافی نخور
masoud741
12-24-2020, 12:10 AM
تو از خجالت من دراومدی.من که سرتا پاتو ریدم بهش
masoud741
12-24-2020, 12:10 AM
منم قبلا این یارو رو شستم انداختم رو بند ولی باز پروعه لات مجازین اینا زیاد توجه نکن رو در رو موشن اینا
تو پشم منم نیستی
masoud741
12-24-2020, 12:15 AM
درضمن کسی به تو کاری نداشت تو خودتو نخود آش کردی
peyman.2012
12-24-2020, 08:07 AM
پیمان جان اهنگ جدید یونانی باحال نداری
همون سبک همیشگی (sm127)
داداش همون قبلیا رو گوش بده چه قدر زود از هر اهنگی خسته میشی
یک دونه از کارایی که بهت دادم به اندازه کل ترک های شر و وری که شادمهر بعد آلبوم تجربه کن بیرون داده میارزه
masoud741
12-24-2020, 10:14 AM
طرف تو کل عمرش 5تا ترک ماندگار نداره اونوقت گوهخوری بقیه را میکنه.بشین شیشتو بکش زاقارت(sm120)
peyman.2012
12-24-2020, 10:30 AM
میلاد خوبی؟ (sm176)
کار جدید قاسم افشار رو گوش کردی؟
لطفا نظرتُ بگو
کار تمیزی در اومده همه چی از ترانه و ملودی و تنظیم و اجرا قویه
@Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آثار جدید علیرضا افکاری
ebihamed
12-24-2020, 01:26 PM
یکی از بهترین کارهایی که این اواخر شنیدم لبخند پایانی احسان بود بازم ملودی علیرضا افکاری
masoud741
12-24-2020, 02:05 PM
یکی از بهترین کارهایی که این اواخر شنیدم لبخند پایانی احسان بود بازم ملودی علیرضا افکاری
(sm174)
MEHRAN_DRAGON
12-24-2020, 02:31 PM
تو پشم منم نیستی
خفشو باو اسکل درپیتی لاپاته ادرس بده بیام دهنتو سرویس کنم بچه اوبی
Hosein333
12-24-2020, 03:54 PM
آثار جدید علیرضا افکاری
اندوه دل کندن خیلی خووب بود
Milik
12-24-2020, 05:19 PM
میلاد خوبی؟ (sm176)
کار جدید قاسم افشار رو گوش کردی؟
لطفا نظرتُ بگو
کار تمیزی در اومده همه چی از ترانه و ملودی و تنظیم و اجرا قویه
@Milik ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سلام ...
گوش کردم ، خوبه کارش مثل بقیه کارایی که پخش کرده کلا مونده تو حال و هوای کارای قبلیش ...
یه جورایی شبیه "مداد رنگی ابی" جمعش کردن ...
در کل تو این منجلاب موسیقی ، همین که یه کار متوسط هم پخش کنی جای امیدواری داره ...
masoud741
12-24-2020, 06:39 PM
خفشو باو اسکل درپیتی لاپاته ادرس بده بیام دهنتو سرویس کنم بچه اوبی
آخه تخمی تو چی میگی این وسط
MEHRAN_DRAGON
12-24-2020, 09:04 PM
آخه تخمی تو چی میگی این وسط
گوه زیادی نخور نپر وسط حرف این و اون که حرف نشنوی بچه اوبنه ای (sm120)
ریدم تو حلق تو و خواننده های مورد علاقت(sm59)
masoud741
12-24-2020, 09:09 PM
گوه زیادی نخور نپر وسط حرف این و اون که حرف نشنوی بچه اوبنه ای (sm120)
ریدم تو حلق تو و خواننده های مورد علاقت(sm59)
اگه گوه خوردنی بود که تو الان وجود نداشتی. من خواننده ها تخمم نیستند درست مثل تو
9NIMA1
12-24-2020, 09:12 PM
جووونم عکس پروفایل(sm58)
9NIMA1
12-24-2020, 09:14 PM
کلا کار بد نمیده انگار این بشر. حتی صدای خواننده هم بد باشه با ملودیش میکشه بالا این افکاری(sm127)
کار زندوکیلی هم خوب بود. همین اندوه دل کندن هم خوب بود
masoud741
12-24-2020, 09:27 PM
حسین جان عکس پروفایلت منو برو به گذشته. یادش بخیر بازی شاهزاده ایرانی عجب بازی بود(sm81)
MEHRAN_DRAGON
12-24-2020, 09:30 PM
اگه گوه خوردنی بود که تو الان وجود نداشتی. من خواننده ها تخمم نیستند درست مثل تو
بچه اوبی خودمی یه شب میام دنبالت میبرمت مکان تا صبح میتپونم توت (sm70)
masoud741
12-24-2020, 10:15 PM
بچه اوبی خودمی یه شب میام دنبالت میبرمت مکان تا صبح میتپونم توت (sm70)
معلومه بدجور نپوندند بهت. امان از تجربه
MEHRAN_DRAGON
12-24-2020, 10:29 PM
معلومه بدجور نپوندند بهت. امان از تجربه
جوووون عمو فدات بیا مکانم ببینیم کی میتپونه در کی (sm51)
Hosein333
12-24-2020, 10:41 PM
جووونم عکس پروفایل(sm58)
(sm19)
نیما بازیشو کردی
فیلمشم باحاله
Hosein333
12-24-2020, 10:41 PM
حسین جان عکس پروفایلت منو برو به گذشته. یادش بخیر بازی شاهزاده ایرانی عجب بازی بود(sm81)
مسعود هم 3 و هم 5 رو کامل رفتم آخرش
خیلی دوست داشتم بازیشو
Hosein333
12-24-2020, 10:43 PM
بچه ها بیخیال شید هیچی ارزش این بحث هارو نداره (sm10)
9NIMA1
12-24-2020, 11:07 PM
(sm19)
نیما بازیشو کردی
فیلمشم باحاله
سری بازیهای prince of persia جزو زیباترین خاطرات زندگیمه(sm19)
Hosein333
12-24-2020, 11:08 PM
سری بازیهای prince of persia جزو زیباترین خاطرات زندگیمه(sm19)
برای منم همینطور
کلی خاطره دارم
9NIMA1
12-24-2020, 11:09 PM
برای منم همینطور
کلی خاطره دارم
نسخه sands of time انگار قراره دوباره بازسازی بشه
Hosein333
12-24-2020, 11:10 PM
اطلاع ندارم
ولی من تا اخرش رفتم
خیلی منتظر هستم 6 بیاد
Hosein333
12-24-2020, 11:18 PM
من پشت یه در موندم که باز نمیشد ولی بعدش کرکش رو ریختم
مشکل بازی رفع شد
ebihamed
12-24-2020, 11:19 PM
کلا کار بد نمیده انگار این بشر. حتی صدای خواننده هم بد باشه با ملودیش میکشه بالا این افکاری(sm127)
کار زندوکیلی هم خوب بود. همین اندوه دل کندن هم خوب بود
واقعا خیلی غنی هستش افکاری توی آهنگسازی... دست مریزاد
9NIMA1
12-24-2020, 11:23 PM
من پشت یه در موندم که باز نمیشد ولی بعدش کرکش رو ریختم
مشکل بازی رفع شد
همین تازگیا بود شروع کردم دوباره برم، از قسمت ۱ تا اون نسخه ۲۰۰۸ که یه حالت کارتونی داشت رفتم فک کنم ۴ بود، دیگه ادامه ندادم :))
اینم نسخه جدید که قراره بیاد:
9NIMA1
12-24-2020, 11:24 PM
واقعا خیلی غنی هستش افکاری توی آهنگسازی... دست مریزاد
شدیداً منتظر همکاریش تو آلبوم اصفهانی هستم. با بهروز
Hosein333
12-24-2020, 11:26 PM
همین تازگیا بود شروع کردم دوباره برم، از قسمت ۱ تا اون نسخه ۲۰۰۸ که یه حالت کارتونی داشت رفتم فک کنم ۴ بود، دیگه ادامه ندادم :))
اینم نسخه جدید که قراره بیاد:
3 با 5 رو برو که خیلی جذابه مخصوصا 5
masoud741
12-24-2020, 11:28 PM
بچه ها بیخیال شید هیچی ارزش این بحث هارو نداره (sm10)
داداش من با کسی کاری ندارم ولی بعضیا خودشون فضولند
ebihamed
12-25-2020, 07:16 PM
شدیداً منتظر همکاریش تو آلبوم اصفهانی هستم. با بهروز
آره منم خیلی مشتاقم زودتر اون آلبوم رو بشنویم مطمئنا حرفهای زیادی برای گفتن داره به هر لحاظ
peyman.2012
12-26-2020, 05:16 AM
سلام ...
گوش کردم ، خوبه کارش مثل بقیه کارایی که پخش کرده کلا مونده تو حال و هوای کارای قبلیش ...
یه جورایی شبیه "مداد رنگی ابی" جمعش کردن ...
در کل تو این منجلاب موسیقی ، همین که یه کار متوسط هم پخش کنی جای امیدواری داره ...
سلام
مرسی از نظرت (sm127)
این شاید بهترین کار این چند ساله اش باشه ضمن اینکه قدرت صداش چه خوبه و کم نمیاره تو اوج
نوازندگی ویلن میثم مروستی هم که حرفی باقی نمیذاره
Milik
12-26-2020, 06:27 AM
سلام
مرسی از نظرت (sm127)
این شاید بهترین کار این چند ساله اش باشه ضمن اینکه قدرت صداش چه خوبه و کم نمیاره تو اوج
نوازندگی ویلن میثم مروستی هم که حرفی باقی نمیذاره
Link ... ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
12-26-2020, 06:35 AM
زیبا بود ممنون (sm74) (sm200)
9NIMA1
12-26-2020, 09:27 PM
آهنگ قبلیش یعنی «پریشانی» هم خیلی قشنگ بود. حتی به نظرم بیشتر از این کار(sm10)
Hosein333
12-27-2020, 08:23 PM
ویدیو جالب از متین دو هنجره
حتما ببینید
masoud741
12-28-2020, 12:19 AM
ویدیو جالب از متین دو هنجره
حتما ببینید
وقتی خودت چیزی نیستی خودتو بچسبون به ی آدم مهم. اینه قانون مردم کشور ما.
Hosein333
12-28-2020, 03:45 AM
وقتی خودت چیزی نیستی خودتو بچسبون به ی آدم مهم. اینه قانون مردم کشور ما.
مسعود تو چرا بیخودی از شادمهر دفاع میکنی
و بقیه همه دارن خودشونو میچسبونن به شادمهر
اصلا همه بد شادمهر حوب
چطور این آدما قبل از سایت بت با شادمهر مشکل نداشتن و فقط تعریف میکردن
الان شادمهر هیچ ارزش انسانی برای من و خیلیای دیگه نداره
همونطور که قبلا ازش دفاع میکردم الان این کارو نمیکنم
چون نه هنر قبلشو داره و نه انسانیتی ازش مونده
Hosein333
12-28-2020, 03:48 AM
حالا خوبه این بنده خدا یکی از طرفداراش بوده
نمیتونه انتقادی کنه از هنرمندش
چیز بدی هم پست نکرده اینو نوشته
فقط دلم میسوزه برای این همه اعتبار ������
گفتم شاید با کنار هم چیدن این تصاویر در کنار هم تلنگری زده باشم ...
جیب مردم زجر کشیده سرزمینت خالیست محبوب بمان
Hosein333
12-28-2020, 03:49 AM
حالا خوبه این بنده خدا یکی از طرفداراش بوده
نمیتونه انتقادی کنه از هنرمندش
چیز بدی هم پست نکرده اینو نوشته
فقط دلم میسوزه برای این همه اعتبار 😕
گفتم شاید با کنار هم چیدن این تصاویر در کنار هم تلنگری زده باشم ...
جیب مردم زجر کشیده سرزمینت خالیست محبوب بمان
entehaa
12-28-2020, 12:19 PM
روزبه بمانی و علیرضا افکاری چقدر بهم نیاز دارن. بدون هم کار هیچکدوم مث سابق شنیدنی نیست
masoud741
12-31-2020, 10:24 AM
رضا صادقی از پویان مختاری عکس گذاشت و ازش تعریف کرد.. آیا کسی اومد بهش فحش بده و بزرگنمایی کنه؟؟؟؟ ولی چرا وقتی شادمهر تو تیزر یک دقیقه ای از ریحانه پارسا استفاده کرد این همه حجمه علیهش اومد؟؟؟
Hosein333
12-31-2020, 09:57 PM
چون رضا صادقی به اندازه شادمهر مهم نبود
شادمهر یه زمانی اسطوره بود
ولی الان هیچی نیست (sm25)
masoud741
01-01-2021, 01:35 AM
چون رضا صادقی به اندازه شادمهر مهم نبود
شادمهر یه زمانی اسطوره بود
ولی الان هیچی نیست (sm25)
یه شیر همیشه شیره
entehaa
01-01-2021, 12:50 PM
شادمهر بیست ساله تو اوجه الانم خوب میدونه باید چیکار کنه درسته سایت شرطبندی بزرگترین اشتباه در حوزه کاریش بود ولی باز میتونه یه حرکتی بزنه همه اونو فراموش کنن کافیه یه آهنگ درحد تقدیر از کارای خودش پخش کنه
masoud741
01-01-2021, 04:11 PM
شادمهر بیست ساله تو اوجه الانم خوب میدونه باید چیکار کنه درسته سایت شرطبندی بزرگترین اشتباه در حوزه کاریش بود ولی باز میتونه یه حرکتی بزنه همه اونو فراموش کنن کافیه یه آهنگ درحد تقدیر از کارای خودش پخش کنه
این آدم خیلی مرموزه. من حس میکنم یه آهنگی بده واسه عید که همگی کف بر بشند.البته ی احتمال هم هست یه آهنگ دوباره از ایمنی بده!!!!
peyman.2012
01-01-2021, 04:48 PM
البته این ۴ سال اخیر از در عقب تو اوج هست (sm14) (sm126)
masoud741
01-01-2021, 05:08 PM
ولی خداراشکر شادمهر معجزه گر خوبیه. خیلی لال تو این چندوقت شفا داده
9NIMA1
01-01-2021, 05:49 PM
البته این ۴ سال اخیر از در عقب تو اوج هست (sm14) (sm126)
(sm30)
peyman.2012
01-01-2021, 08:45 PM
(sm30)
(sm72) نیما جان
masoud741
01-01-2021, 10:57 PM
درسته تو این چند سال شادمهر شادمهر سابق نبود ولی تو همین دوران نزولش ترانه هایی داد بیرون که خیلیا تو کل دورانشون هم نتونستند بدند بیرون و مشغول اعتیاد خودشون بودند
Elenaz
01-02-2021, 06:03 PM
بعد از گذشت چندین سال ... من که طرفدار تو ام (sm127)
Gsshop
01-02-2021, 11:55 PM
(sm118)
mojtabaa
01-04-2021, 12:04 AM
(sm2)
masoud741
01-04-2021, 01:23 AM
بچه ها یه سوال داشتم لطفا اگه کسی بلده جواب بده.من با ماهواره وقتی میخوام فوتبال اروپا ببینم میره روی فیلم سینمایی باید چیکار کنم فوتبال پخش کنه. رسیورم هم استارمکس a7
9NIMA1
01-04-2021, 01:34 PM
بچه ها یه سوال داشتم لطفا اگه کسی بلده جواب بده.من با ماهواره وقتی میخوام فوتبال اروپا ببینم میره روی فیلم سینمایی باید چیکار کنم فوتبال پخش کنه. رسیورم هم استارمکس a7
با توجه به گندکاری صدا و سیما مبنی بر اینکه شبکه های HD فقط با فرمت HEVC با بیت ریت 10 قابل پخش هستن باید ببینی رسیورت از فرمت HEVC یا همون H265 پشتیبانی میکنه یا نه. اگه پشتیبانی کنه میتونی شبکه سه hd رو بگیری بعد کد بازگشاییش رو بزنی بخش کنه. وگر نه شبکه 3 معمولی رو کاریش نمیشه کرد میره رو فیلم. ( فکر میکنم اینجوری باشه)
تا اونجایی که من میدون فقط رو intelsat بازیا پخش میشن، رو بقیه جهت ها میره تو فیلم
hoohoo
01-04-2021, 05:31 PM
هعـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــی (sm54)(sm25)
hoohoo
01-04-2021, 05:40 PM
آهنگسازیو تنظیم و اینا نمی کنه
لاقل دشمن شادمون نکنه دیگه (sm54)(sm81)
hoohoo
01-04-2021, 06:09 PM
خاطرات بچگیم با اسم تو شروع می شه (sm50)(sm172)
Hosein333
01-05-2021, 11:22 PM
هن
واسه چی
(sm127)
entehaa
01-07-2021, 10:00 PM
از سال ۸۷ تا الان در موزیک باران هستم قبلشم در نسل شادمهر. روزی رو به یاد نمیارم که شادمهر توو این سالها آهنگ داده باشه رفقامون توو این فرومها رو راضی کنه جالب اینه از همون آهنگها بعد چند سال بعنوان شاهکار یاد میکنند!
Elenaz
01-08-2021, 09:24 PM
از سال ۸۷ تا الان در موزیک باران هستم قبلشم در نسل شادمهر. روزی رو به یاد نمیارم که شادمهر توو این سالها آهنگ داده باشه رفقامون توو این فرومها رو راضی کنه جالب اینه از همون آهنگها بعد چند سال بعنوان شاهکار یاد میکنند!
تا بوده همین بوده(sm74)
از بین کارهای شادمهر فقط یکی و یا دو مورد بوده که اصلا دوست نداشتم اونم هم بخاطر ترانه بوده ، کاری به حاشیه ها ندارم برای من صدای شادمهر(و البته شعر و ترانه مناسب) کفایت میکنه و ازش لذت میبرم، کارای اخیر رو هم دوست داشتم .
(sm10)
Gsshop
01-08-2021, 09:58 PM
تاریخ عضویت Nov 2014
(sm120)
bisedaa
01-08-2021, 10:30 PM
entehaa
01-09-2021, 12:11 AM
تاریخ عضویت Nov 2014
(sm120)
قبل این اکانت چندتا اکانت هم ساخته بودم که رمزشون یادم رفته بود قبل اونم یکی دوسال اصلا عضو سایت نبودم مهمان میومدم
Hosein333
01-09-2021, 03:44 PM
(sm1)
ebihamed
01-09-2021, 05:19 PM
اتفاقی که واسه آهنگ بهت قول میدم محسن یگانه افتاد در سطح دنیا بالاخره تکلیف هیت شدن رو واسه خیلیا روشن کرد ... دور شدی واسه یه مشت جوجه طرفدار و پیج رادیو جوان هیت شد و بهت قول میدم در بالاترین سطح
9NIMA1
01-09-2021, 06:55 PM
اتفاقی که واسه آهنگ بهت قول میدم محسن یگانه افتاد در سطح دنیا بالاخره تکلیف هیت شدن رو واسه خیلیا روشن کرد ... دور شدی واسه یه مشت جوجه طرفدار و پیج رادیو جوان هیت شد و بهت قول میدم در بالاترین سطح
اون میشه گفت یه آهنگ مگاهیت هست دیگه الان!!! فکر کنم حتی کسایی که فارسی هم نمیفهمن گوشش میدن(sm120)
ebihamed
01-10-2021, 12:48 AM
اون میشه گفت یه آهنگ مگاهیت هست دیگه الان!!! فکر کنم حتی کسایی که فارسی هم نمیفهمن گوشش میدن(sm120)
آره دیگه قابل توجه بهداد کاموری که با سبکای علی یاسینی و صادقلو دنبال هیته ... آهنگ محسن یگانه با کار صد در صدی خودش در سطح جهانی هیت شد
bisedaa
01-10-2021, 12:56 AM
Hobbit
01-10-2021, 11:56 AM
همیشه شادمهر رو با خود شادمهر سنجیدم. اون زمانها هم انتقاد وجود داشت ، بله کسی منکر نیست
ولی انتقاد به چی بوده؟ به یه سری آهنگ ها و نسبت به آهنگ های خود شادمهر،
از آلبوم پاپکرن به این ور، آهنگ بیا اینجا و می خواستمت مورد انتقاد همه قرار گرفت
آلبوم تقدیر آلبوم یک دستی بود و بعید میدونم کسی بهش انتقاد کرده باشه(منظور هوادارهای خود شادمهر)
آلبوم طرفدار هم چند مورد انتقاد وجود داشت مثل آهنگ آینده که واقعا هم جای انتقاد وجود داشت. اگه یادت باشه تو فروم نسل شادمهر چه غوغایی وجود داشت سر این آهنگ ...
باید قبول کنیم و بپذیریم همیشه واسه آدم هایی در سطح شادمهر چه بخواهیم چه نخواهیم انتقاد وجود داره
ولی در مورد شادمهر ، انتقاد نسبت به خودش بوده نه نسبت به خواننده های دیگه در اون زمان ها
اما در این چند سال ... کار به جایی رسیده که من هوادار شادمهر دارم نسبت به بقیه خواننده ها شادمهر رو میسجنم
چشم هاتون رو بر روی حقایق بستید و کورکورانه تقلید میکنید و هوادارای میکنید...
به هر حال هر کسی مختاره و نمیگم شما چیکار کنی و چیکار نکنی، شما اینجور میپسندی و خرده ای به شما نیست . من جور دیگه شادمهر رو قبول داشتم ولی الان ندارم.
Hobbit
01-10-2021, 12:02 PM
هیت شدن، بهترین آهنگ شدن، پربازدید ترین شدن ... همه و همه این عناوین شاید خوب باشه ، ولی همیشه در خلوت خودمون میدونیم چه کاری از نظر خودمون خوبه، چه کاری بده
من خودم رو مثال میزنم و امیدوارم به هوادارهای محسن چاوشی بر نخوره. هیچ وقت از آهنگ های محسن چاووشی خوشم نمیومد.
دوستی بهم گفت آهنگ عشق دو حرفی رو گوش کن... گوش کردم و واقعا از اون کار لذت بردم
بعد از اون قضیه بیشتر آهنگ های چاووشی رو گوش کردم و تا الان ...
در مورد محسن یگانه هم صادقه. آهنگ هاش دلی هست و از دل خودش بیرون میاد
شاید دلیل موفقیت اکثر کسایی که خودشون همه کاره هستن، این میتونه باشه
البته استثنا هم وجود داره، مثل قدیمی ترها، ابی و داریوش و معین و هایده و خیلی های دیگه که فقط خواننده بودند و آثارشون هنوز هم ماندگاره
به هر حال ، در این آشفته بازار موسیقی ، وجود یه سری دوستان واقعا غنیمته
MEHRAN_DRAGON
01-10-2021, 10:21 PM
اهنگ میخوام تتلو رو گوش بدین اروم بشین (sm19)
سایت زدن شادمهر مهم نیست
9NIMA1
01-11-2021, 01:01 PM
(sm3)
Gsshop
01-11-2021, 03:30 PM
(sm3)
Hosein333
01-11-2021, 10:46 PM
(sm3)
MEHRAN_DRAGON
01-12-2021, 12:10 PM
خوبه خوشم میاد تاپیک شادمهر رو تبدیل به توالت کردین دمتون گرم (sm70)
9NIMA1
01-12-2021, 07:11 PM
نه بابا میخوایم برینیم پس کله ی هَپَلو (sm2)
MEHRAN_DRAGON
01-12-2021, 11:57 PM
نه بابا میخوایم برینیم پس کله ی هَپَلو (sm2)
یه جمله هست که میگه مثل تتل باش بزار هیچیکس دوست نداشته باشه ولی همه پیگیرت باشن
همین که پیگیرشی بسه (sm39)
9NIMA1
01-13-2021, 01:46 AM
یه جمله هست که میگه مثل تتل باش بزار هیچیکس دوست نداشته باشه ولی همه پیگیرت باشن
همین که پیگیرشی بسه (sm39)
بابا تو خیلی سس خلی بخدا (sm2)
ولمون کن
ebihamed
01-13-2021, 12:47 PM
دوست عزیز فک میکنم ادرس رو اشتباهی اومدی ... ایتجا اگه کسی حتی از شادمهر دلخورم باشه و نخواد به کاراش گوش بده مطمئنا میره کارهای علیرضا افکاری روزبه داریوش معین ابی و هنرمندای درجه یک رو گوش میده نه تتلو که عقده های شخصیشو در قالب فحش های رکیک به خورد نسل خردسال میده و یه نسل رو به لجن میکشه پس اگه طرفدارشی میتونی بری توی پیجها و انجمنها و کانال های مربوط به خودش ازش تعریف کنی نه اینجا
MEHRAN_DRAGON
01-13-2021, 12:49 PM
دوست عزیز فک میکنم ادرس رو اشتباهی اومدی ... ایتجا اگه کسی حتی از شادمهر دلخورم باشه و نخواد به کاراش گوش بده مطمئنا میره کارهای علیرضا افکاری روزبه داریوش معین ابی و هنرمندای درجه یک رو گوش میده نه تتلو که عقده های شخصیشو در قالب فحش های رکیک به خورد نسل خردسال میده و یه نسل رو به لجن میکشه پس اگه طرفدارشی میتونی بری توی پیجها و انجمنها و کانال های مربوط به خودش ازش تعریف کنی نه اینجا
من از هر کی هر جا دلم بخواد تعریف میکنم چون اینجا هم فضولی بقیه خواننده ها رو میکنن از اونا یاد گرفتم (sm70)
MEHRAN_DRAGON
01-13-2021, 12:50 PM
بابا تو خیلی سس خلی بخدا (sm2)
ولمون کن
یادم نبود تو دکتری (sm59)
9NIMA1
01-13-2021, 02:34 PM
به شدت موافقم. تربیت نسل جدید رو خیلی خراب کرده. اکثرا بد دهن هستن
Hosein333
01-13-2021, 10:35 PM
فتانه - اون ور دنیا کیفیت ویو (sm127)