PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 [153] 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164

Hosein333
07-02-2021, 10:10 AM
البته یه بخشیشو ما خودمونم مقصریم وقتی مثلا شادمهر میبینه برای یه کاری مثل تکرارم نکن که زحمت فراوانی داشته ساخت ملودی و تنظیمش هیچکس استقبالی نکرد و بین آهنگای اون آلبوم کمترین استقبال ازش شد و از اونور از کارایی مثل یخ زدم و جنگ دلم اینهمه مورد استقبال قرار میگیره مطمئنا در زمینه ی آهنگسازی دلسردتر میشه ... یه کار واسه ی ابی ساخته که امیدوارم پخشش کنه ابی که اگه پخشش کنه اون روز خیلی خیلی بیشتر حسرت میخوریم که چرا خودش کار نمیسازه

شادمهر اهنگ یخ زدم بده بیرون جنگه دلم بده بیرون هر چی میده بده ولی خودش بسازه همینا میشن شاهکار

ترانه شیلا تو البوم تقدیر رو ببینید اصلا از لحاظ شعر ضعیف تره نسبت به بقیه اهنگها ولی با اهنگسازی خودش

ببین چیکار کرده من واقعا لذت میبرم از اهنگ شیلا

ebihamed
07-02-2021, 12:16 PM
شادمهر اهنگ یخ زدم بده بیرون جنگه دلم بده بیرون هر چی میده بده ولی خودش بسازه همینا میشن شاهکار

ترانه شیلا تو البوم تقدیر رو ببینید اصلا از لحاظ شعر ضعیف تره نسبت به بقیه اهنگها ولی با اهنگسازی خودش

به خاط اینکه همون شیلا هم نمونه ش توی مارکت نبوده و نیست ....... مشکل کارای الان شادمهر اینه که همشون داره از کارای متوسط مارکت الهام میگیره و با وکال شادمهر بالا کشیده میشه

Elegance
07-02-2021, 04:11 PM
چند سالِ دیگه از موسیقی‌ پاپ اصیل ایرونی‌ چیزی باقی‌ نمی‌‌مونه(sm77)

Gsshop
07-02-2021, 05:43 PM
نمیدونم چرا اینقد قضیه رو میپیچونین ... بدتون نیاد ولی هواداری از شادمهر هیچ فرقی با سالهای قبل نکرده هنوزم همونیم یک دنده و عاصی ... دیگه همه چیز مشخصه و بارها و بارها گفته شده ... باز دوباره همون حرفا دائم تکرار میشه ... اینجا باید یه فرقی با اینستا و جو مسموم داشته باشه ولی فرقی دیده نمیشه متاسفانه ... ینی از اونموقع که یادمه این تاپیک همین بوده تازه خیلیا بر اثر کهولت سن شمشیرها رو غلاف کردن و نظاره گر هستن ... اگه بحثی میشه باید نکته جدیدی توش باشه نه اینکه به سبک و سیاق گذشته ...
الان این آهنگ اومده به عده مخالف و یه عده موافق ... ماشالا همه عاقل و بالغ ولی در اسپم ها دیده نمیشه ...
خواننده های مثل شادمهر و منصور هر آهنگ جدیدی که میاد همه کانال میزنن به گذشته ... دلیلش هم مشخصه اینا چند سال از دوره خودشون جلوتر بدن و حالا زمین خوردن به هر دلیلی ...
عده ای هم هستن چون دستشون کوتاه شده از تیم شادمهر و این حرفا هدفمند تخریب میکنن ...

ما چه اعتراض کنیم چه نکنیم طرف تصمیم خودشو گرفته...

Gsshop
07-02-2021, 05:46 PM
تو قضیه شادمهر همه انگشتا نباید طرف شادمهر باشه
به قول کیهان کلهر موسیقی خاص همیشه کم طرفدارتر بوده. ولی شادمهر تصمیم گرفت از اون قسمت خاص بودنش بیاد بیرون دیگه
این فیدی که امروز به خورد گوش ما میدن حاصل کار یه عده خاصه که پول براشون داره، امیدوارم ریششون خشک بشه هرچه زودتر

ehsan1361
07-02-2021, 07:16 PM
ما چه اعتراض کنیم چه نکنیم طرف تصمیم خودشو گرفته...
والا منم همینو میگم ... ولی خب باز هم تکرار میشه ... این حرفا تو این شیش هفت سال اخیر بارها و بارها تکرار شده و نتیجه ای نداشته ... الان هم با این وضع شادمهر تحول از غیر ممکن هم غیرممکنه و هر روز بیشتر تو باتلاق فرو میره کاری هم از دست هیچکس ساخته نیست ...
البته خوبه که هوادار بیخیال نباشه ولی تکرار مکررات هیچ نتیجه ای نداره ...

Changed
07-02-2021, 10:51 PM
در کل به نظرم یه آهنگ معمولی دیگه
فقط به درد ماشین و مهمونی و این چیزا میخوره
یعنی داداشمون یه جوری داره تر میزنه به سابقه ش که چنگیز مغول با تاریخ نکرد
حاجی تو نیاز به دیده شدن داری که هر از چند گاهی یه چی تفت میدی میندازی بیرون
اینکارا مال امثال این خواننده دوزاری هاس که یه آهنگ ماشین خور بدن واسه دور دور که هیت بشه
مگه تو اصن لازم داری به اینا
سالی یه آهنگ بده خودت بساز
اگه میبینی هر سال آهنگات میشه بهترین پر بازدید ترین فقط واسه اسمت هست
اسمی که من خاطرات خوب باهاش دارم به اون امید میام میشنوم
هر بار هم با امید میام ولی نا امید میشم
اما عشقی که به تو و خاطرات خوب با آهنگات دارم نمیذاره بی خیال بشم
لعنتی این آهنگ به درد امثال من نمیخوره
نه اینکه من و امثال من آدم هایی خاصی هستیم
ولی بابا ما با آهنگات زندگی کردیم حرص و جوش خوردیم
نکن با ما و خودت
سالی یه آهنگ بده خودت باش بابا تو میگفتی من تو ذهنم واسه کل خواننده ها ملودی دارم
چی شده الان 4 تا جوجه دقیقا جوجه که اسمشون کنار تو نیاد سوپری سر کوچه شونم نمیشناستشون شدن موزیسین تو

شادمهر دیگه خیلی وقته شادمهر نیست
اما همچنان وقتی میخواد آهنگ بده با ذوق در انتظار آهنگ جدیدشم
امیدوارم به خودش بیاد

و به نظرم تو چند سال اخیر بهترین آهنگش از نظر من تکرارم نکن هست
البته اینم نظر شخصی من هست

(sm70)شادمهر ببین چه کردی که پارسا در موردت اینجوری میگه(sm25)
کورسوی امیدی شاید باشه در حد یک درصد (sm25)

پارسا داداش(sm127)

Changed
07-02-2021, 10:55 PM

شیلا قافیه داره انصافا قابل مقایسه نیس با این اراجیف جنگه دلم ...
(sm172)خودش هم بسازه از ته دل نمیسازه بهتره امیدوار نباشی که اذیت نشی

9NIMA1
07-03-2021, 09:22 PM
آلبوم کاوه ۱۴ تیر میاد...(sm58)

mosk
07-04-2021, 09:20 PM
دوستان موزیک ویدیو بارون چی شد ؟ آخر منتشرش نکرد ؟

Parsa8
07-04-2021, 09:43 PM
کاش اهنگ خالی بده

نمیدونم چرا اعتراف مونا رو پخش نکرد با اینکه میدونست چقدر زیباست

به نظرم شادمهر داره خودش کاری میکنه که هواداراش رو از دست بده

تا بتونه یواش یواش به خواسته ایی که داره برسه

خداحافظی از خوانندگی

اینو یادتون باشه یکی دو بار تو اینستاش گفته بود که میخواد خداحافظی کنه

بعد با واکنش تند هواداراش روبرو شد

و گفت که دیگه آلبوم نمیدم ولی تک اهنگ چرا

شما نظرتون چیه ؟؟؟؟

این مسئله شدنی نیست
دلیل هم اینه که شاکی ترین طرفدار شادمهر اسمش که میاد از رو کنجکاوی هم که شده میاد ببینه چیکار کرده

Parsa8
07-04-2021, 09:48 PM
کاملا درسته ... یه شاهکار بود تکرارم نکن که ابهت شادمهر رو نشون داد همون سال که اومد من گفتم این کار انگار بازمونده ی کارنامه ی داخل ایران شادمهره کارهایی با تنظیمای ارکسترال با نوای حزن انگیز و ملودی و تنظیم بسیار پخته و قوی .... برای کسایی که شادمهر رو از زمانی که آلبوم بهار من رو داد دنبال میکنن اتفاقا شادمهر واقعی یعنی اون نوع کارها .... بعد از اونم که از ایران خارج شد بازم به لطف تنوع و نو آوری کاراش برای هممون عزیز بود ولی متاسفانه به لطف هوادارای نوجوون و کم سن و سال و بد سلیقه شادمهر کم کم تبدیل شد به یه خواننده ی تینجر پسند که ملاک قبولی آهنگاش شده تعداد لایکهای اینستاگرامی و ویوهای رادیوجوان ............ متاسفانه این یه واقعیته که شادمهر الان فقط به لطف اسم بزرگش از کاراش داره استقبال میشه اونم بین عامه ی مردم نه در بین جامعه ی موسیقی

متاسفانه بُعد مالی این داستان هم تاثیر گذار هست
ببین تا کجا تاثیر داشته آقا سایت بت زده
داستان کرونا هم تاثیر داشته
اما همینه اینا حتی بدترش هم دلیل به این کاراش نمیشه

Parsa8
07-04-2021, 09:49 PM
(sm70)شادمهر ببین چه کردی که پارسا در موردت اینجوری میگه(sm25)
کورسوی امیدی شاید باشه در حد یک درصد (sm25)

پارسا داداش(sm127)

عزیزم (sm134)
تو ببین وخامت اوضاع رو (sm70)

تنها دلیلم واسه دنبال کردن کاراش همون عشق و علاقه و کورسوی امید هست (sm50)(sm25)

sibiloo
07-04-2021, 11:48 PM
حالا شادمهر که هیچی وضعش مشخصه ولی جدی چند سالی میشه یه تنظیم خوب تو این مارکت خراب شده نشنیدیم
یه فضاسازی خفن
چرا اینجوری شده
قبلا هرکی جدید میومد یه چیز جدید میاورد با خودش حداقل تو یه بازه زمانی کم
همه ریتما تکراری
همه ترانه ها آشغال آشغال آشغال
همه تنظیما مثل هم
همه صداها معمولی و مزخرف
چیکار دارن میکنن اینا :))))

اونور آبیا که الکی دست و پا میزنن
داخلیا هم آبروی موسیقی رو بردن :))))

تک و توک اهنگای باحال و جدید میومد الان همونم چند ماهه نیومده

تقریبا آخرین تنظیم های خوبی که شنیدم برا البوم مثل مجسمه یراحی بود که اونم بعد اون البوم زد جاده خاکی

RezaMahdavian
07-05-2021, 05:30 PM
این چند سال اخیر همه میگن چرا موسیقی ایرانی وضعش خراب شده.
والا قشنگ بودن و قوی بودن کارها در گذشته حتی شامل خواننده های امریکایی و معروف هم میشه!
خالا خیلی خیلی راه دور نمیرم. دهه نود تا حداکثر اواخر سال های 2000 کارهای خواننده هایی مثل جنیفر لوپر و بریتنی و انریکه و Kelly Clarkson و خیلی دیگه از خواننده ها رو گوشی بدین. فوق العاده بودن. موزیک و شعر و...
یه سری مثل بریتنی که کاملاً نابود شدن. سال به سال بدتر.
حالا من نمیدونم مشکل از گوش ماست یا دلیلش چیز دیگه ست.

entehaa
07-06-2021, 06:08 PM
مسعود کجاس آهنگ جدیدم اومد مسعود نیومد

masoud741
07-07-2021, 12:08 AM
مسعود کجاس آهنگ جدیدم اومد مسعود نیومد
سلام انتها جان من هستم ولی به خودم قول دادم دیگه اینجا نظر نذارم. چون خیلیا هنوز متوجه نیستند که سلیقه ها باهم متفاوته و همه نباید مثل هم باشند. منم نظرم را پیش خودم راجع به آهنگ نگه میدارم. اینجا دیگه بحثا داره تکراری و خسته کننده میشه.... اگه خوشتون اومده از آهنگ برید حالشو ببرید و کاری به حرفهای کسی نداشته باشید اگرم بدتون اومده آهنگ و گوش نکنید و برید سراغ آهنگای بهتر . والسلام

Hosein333
07-07-2021, 07:23 AM
سلام انتها جان من هستم ولی به خودم قول دادم دیگه اینجا نظر نذارم. چون خیلیا هنوز متوجه نیستند که سلیقه ها باهم متفاوته و همه نباید مثل هم باشند. منم نظرم را پیش خودم راجع به آهنگ نگه میدارم. اینجا دیگه بحثا داره تکراری و خسته کننده میشه.... اگه خوشتون اومده از آهنگ برید حالشو ببرید و کاری به حرفهای کسی نداشته باشید اگرم بدتون اومده آهنگ و گوش نکنید و برید سراغ آهنگای بهتر . والسلام

تکبیر (sm128)

9NIMA1
07-07-2021, 02:57 PM
Amir

آقا آلبوم کاوه یغمایی رو با کیفیت FLAC میشه بذارید؟؟

Candle_ir
07-08-2021, 12:07 AM
آفرین به کاوه یغمایی ... خدا رو شکر که حداقل به مسیر ذهنی خودش و هنرش خیانت نمیکنه آلبوم جدیدش تو این حجم خزعبلات که به اسم موسیقی تو کشور هست واقعا شنیدنی هست و میتونی صدای ساز و نوازندگی در بالاترین سطح بشنوی... با اینکه به شخصه توقع بیشتری داشتم ولی تو این بازار غنیمته و میشه بارها گوش داد...

9NIMA1
07-08-2021, 06:15 PM
آفرین به کاوه یغمایی ... خدا رو شکر که حداقل به مسیر ذهنی خودش و هنرش خیانت نمیکنه آلبوم جدیدش تو این حجم خزعبلات که به اسم موسیقی تو کشور هست واقعا شنیدنی هست و میتونی صدای ساز و نوازندگی در بالاترین سطح بشنوی... با اینکه به شخصه توقع بیشتری داشتم ولی تو این بازار غنیمته و میشه بارها گوش داد...

دقیقاً، از آلبوم های قبلی ممکنه کمی فاصله داشته باشه اما واقعا غنیمته. آدم عشق میکنه از این موسیقی

9NIMA1
07-08-2021, 06:16 PM
Amir

آقا آلبوم کاوه یغمایی رو با کیفیت FLAC میشه بذارید؟؟

مرسی که جواب دادین(sm59)

Hosein333
07-08-2021, 06:38 PM
مرسی که جواب دادین(sm59)

داداش من اگه دستم برسه میزارم

یه مدت تاپیک ضعیف عمل میکنه

همینطور ادمینش

ایشالا که تاپیک برگرده به روزای اوجش

9NIMA1
07-08-2021, 06:41 PM
داداش من اگه دستم برسه میزارم

یه مدت تاپیک ضعیف عمل میکنه

همینطور ادمینش

ایشالا که تاپیک برگرده به روزای اوجش

عیب نداره حسین جان دمت گرم (sm127) فعلا همین ۳۲۰ رو گوش میدم تا بهترش پیدا شه(sm132)
البته که کیفیت فلک باید از بیپ تیونز خریداری شه که اونم زیاده انصافا ۳۵ تومن(sm172) پول نداریم(sm120)

9NIMA1
07-08-2021, 08:20 PM
خودم کیفیت Flac گیر آوردم بالاخره(sm173)
از deezer گرفتم، هر کی خواست بگه(sm118)

Hosein333
07-09-2021, 03:22 AM
خودم کیفیت Flac گیر آوردم بالاخره(sm173)
از deezer گرفتم، هر کی خواست بگه(sm118)

اره منم میخواستپ از دیزر برات بگیرم

ehsan1361
07-09-2021, 07:06 PM
این چند سال اخیر همه میگن چرا موسیقی ایرانی وضعش خراب شده.
والا قشنگ بودن و قوی بودن کارها در گذشته حتی شامل خواننده های امریکایی و معروف هم میشه!
خالا خیلی خیلی راه دور نمیرم. دهه نود تا حداکثر اواخر سال های 2000 کارهای خواننده هایی مثل جنیفر لوپر و بریتنی و انریکه و Kelly Clarkson و خیلی دیگه از خواننده ها رو گوشی بدین. فوق العاده بودن. موزیک و شعر و...
یه سری مثل بریتنی که کاملاً نابود شدن. سال به سال بدتر.
حالا من نمیدونم مشکل از گوش ماست یا دلیلش چیز دیگه ست.
دقیقاً همینطوره ... موسیقی جهان ایده و حرف تازه ای واسه ارائه نداره ... ولی اونا هنوز مارکت پر رونقی دارن و ما به آخر خط رسیدیم و جنازه موسیقی روی زمین مونده ...
فرق ما با اونا اینه که ما گذشته درخشان داشتیم در تمام زمینه ها ( اقتصاد و فرهنگ و غیره ) ولی اونا گذشته و حالشون یکیه و پیشرفت هم کردن و میکنن ... واسه همینه که ما تا یه تصویر از قدیم میبینیم میگیم کاش هنوز اونموقع بود بزرگ نمیشدیم و حسرت میخوریم ... در زمینه موسیقی هم همینه ! فرق گوش ما و اونا هم همینه ! ما به خاطر حس نوستالژی و احساس خوبی که نسبت به گذشته داریم هر چیز جدیدی رو پس میزنیم و گوش ما هم همینطور ... حتی ما نسبت به آهنگهای مزخرف شیش و هشت اون سالها که هیچ ارزشی موسیقی نداره احساس خوبی داریم ... پس این حس نوستالژی هم عامل مهمیه ...
البته من هم قبول دارم آهنگای خارجی الان نسبت به گذشته بدتر شده و هیچی نداره ...

Gsshop
07-09-2021, 09:30 PM
رضا بهرام - لطف ثانیه ۲۵ به بعد تا ۴۶

تنظیم کاور شده از بی تو هرگز شادمهر

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
07-10-2021, 12:30 AM
رضا بهرام - لطف ثانیه ۲۵ به بعد تا ۴۶

تنظیم کاور شده از بی تو هرگز شادمهر

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ایول یوسوپ

RezaMahdavian
07-10-2021, 05:23 PM
سلام به همگی
1- به نظر شما میشه از تک آهنگ های شادمهر که بعد از آلبوم آخرش تا به امروز منتشر شده یه آلبوم قابل تحمل با 6 تا آهنگ ساخت؟ دوستان نظرشونو نقل قول کنن.
2- از بین این آهنگ ها به نظر شما بهترینش کدومه؟ فقط یک انتخاب. (نظر شخص من: "میترسم")

Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Vaghti Ke Bad Misham
Shadmehr Aghili – Door Shodi
Shadmehr Aghili – Mitarsam
Shadmehr Aghili – Khaabe Khosh
Shadmehr Aghili – Barandeh
Shadmehr Aghili – Bi Ehsas
Shadmehr Aghili – Ghazi
Shadmehr Aghili – Baroon Delam Khast
Shadmehr Aghili – Avaz Nemishi
Shadmehr Aghili – Yakh Zadam
Shadmehr Aghili – Jange Delam

fdd
07-10-2021, 05:59 PM
سلام به همگی 1- به نظر شما میشه از تک آهنگ های شادمهر که بعد از آلبوم آخرش تا به امروز منتشر شده یه آلبوم قابل تحمل با 6 تا آهنگ ساخت؟ دوستان نظرشونو نقل قول کنن. 2- از بین این آهنگ ها به نظر شما بهترینش کدومه؟ فقط یک انتخاب. (نظر شخص من: "میترسم") Shadmehr Aghili – Kooh Shadmehr Aghili – Vaghti Ke Bad Misham Shadmehr Aghili – Door Shodi Shadmehr Aghili – Mitarsam Shadmehr Aghili – Khaabe Khosh Shadmehr Aghili – Barandeh Shadmehr Aghili – Bi Ehsas Shadmehr Aghili – Ghazi Shadmehr Aghili – Baroon Delam Khast Shadmehr Aghili – Avaz Nemishi Shadmehr Aghili – Yakh Zadam Shadmehr Aghili – Jange Delam ایده ی خوبیه. کاش پیج اصلی شادمهر این نظرسنجی رو بذاره. نظرمن(شش تای دوم که انتخاب کردم به نظرم امتیازشون خیلی نزدیکه بهم و بسته به حال و هوام میتونن عوض شن): 1-دور شدی 2-خواب خوش 3-بی احساس 4-وقتی که بد میشم 5-قاضی 6-جنگ دلم 7-میترسم 8-کوه 9-یخ زدم 10-بارون دلم خواست 11-عوض نمیشی 12-برنده

Hosein333
07-10-2021, 06:12 PM
سلام به همگی
1- به نظر شما میشه از تک آهنگ های شادمهر که بعد از آلبوم آخرش تا به امروز منتشر شده یه آلبوم قابل تحمل با 6 تا آهنگ ساخت؟ دوستان نظرشونو نقل قول کنن.
2- از بین این آهنگ ها به نظر شما بهترینش کدومه؟ فقط یک انتخاب. (نظر شخص من: "میترسم")

Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Ghazi

MaMaTiR
07-10-2021, 11:29 PM
سلام به همگی

Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Ghazi

سلام... من از خواب خوش بیشتر خوشم اومد

RAHAM
07-11-2021, 01:32 AM
سلام به همگی

Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Ghazi

Shadmehr Aghili – Mitarsam(sm127)

ebihamed
07-11-2021, 11:07 AM
میترسم
.
.
.
.
.
.
بی احساس
.
.
.
.
.
.
خواب خوش
با همین ترتیب و همین فاصله

GreenWorld
07-11-2021, 03:02 PM
سلام به همگی

Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Ghazi

میترسم...بی احساس...قاضی...وقتی که بد میشم...دور شدی...عوض نمیشی...بارون دلم خواست...برنده
یه آلبوم هشت ترکه مد نظر من ایناس

edvin242
07-11-2021, 05:31 PM
دقیقاً همینطوره ... موسیقی جهان ایده و حرف تازه ای واسه ارائه نداره ... ولی اونا هنوز مارکت پر رونقی دارن و ما به آخر خط رسیدیم و جنازه موسیقی روی زمین مونده ...
فرق ما با اونا اینه که ما گذشته درخشان داشتیم در تمام زمینه ها ( اقتصاد و فرهنگ و غیره ) ولی اونا گذشته و حالشون یکیه و پیشرفت هم کردن و میکنن ... واسه همینه که ما تا یه تصویر از قدیم میبینیم میگیم کاش هنوز اونموقع بود بزرگ نمیشدیم و حسرت میخوریم ... در زمینه موسیقی هم همینه ! فرق گوش ما و اونا هم همینه ! ما به خاطر حس نوستالژی و احساس خوبی که نسبت به گذشته داریم هر چیز جدیدی رو پس میزنیم و گوش ما هم همینطور ... حتی ما نسبت به آهنگهای مزخرف شیش و هشت اون سالها که هیچ ارزشی موسیقی نداره احساس خوبی داریم ... پس این حس نوستالژی هم عامل مهمیه ...
البته من هم قبول دارم آهنگای خارجی الان نسبت به گذشته بدتر شده و هیچی نداره ...

جز تایید حرفات واقعا حرفی نیست

mortezi212
07-11-2021, 09:23 PM
سلام به همگی

Shadmehr Aghili – Kooh
Shadmehr Aghili – Ghazi

برای آلبوم:

1: کوه
2: میترسم
3: بی احساس
4: قاضی
5: دور شدی
6: بارون دلم خواست

...................

برای انتخاب یک ترک ( میترسم )

RezaMahdavian
07-11-2021, 10:17 PM
تا اینجای کار اکثر دوستان در مورد انتخاب بهترین ترک با من هم عقیده بودن: "میترسم"

mortezi212
07-13-2021, 12:26 PM
تا اینجای کار اکثر دوستان در مورد انتخاب بهترین ترک با من هم عقیده بودن: "میترسم"

بله میشه گفت یه ترک کاملی هست.. تقریبا از همه ی ساز های روتین استفاده کرده

Elenaz
07-13-2021, 06:08 PM
1- میترسم (sm127)
2- دور شدی (sm127)
3- خواب خوش (sm127)
4- بی احساس (sm127)
5- قاضی
6- بارون دلم خواست
7- وقتی که بد میشم
8- یخ زدم

اسم آلبوم : احساس
بهترین ترک : میترسم

- یکی از دوستان هم یه کاور طراحی کنه آلبوم ریلیز شه(sm93)

ehsan1361
07-13-2021, 07:09 PM
نظرسنجی های ما همیشه یک گزینه کم داره و اون گزینه : هیچکدام ...
فکر اینکه برم این آهنگا رو یه بار دیگه گوش بدم مثل شکنجه میمونه برای گوشم ...

Elenaz
07-13-2021, 07:12 PM
نظرسنجی های ما همیشه یک گزینه کم داره و اون گزینه : هیچکدام ...
فکر اینکه برم این آهنگا رو یه بار دیگه گوش بدم مثل شکنجه میمونه برای گوشم ...

بذار دلمون خوش باشه(sm128)

ehsan1361
07-13-2021, 07:14 PM
بذار دلمون خوش باشه(sm128)
یکی دیگه از مسائلی که در نظرسنجی های ایرانی وجود نداره احترام به نظر دیگرانه ...

Hosein333
07-13-2021, 08:33 PM
وقتی که بد میشم و میترسم کار حسین قربانپوره واقعا من هنرشو دوست دارم حتی ترک رابطه هم خوب بود

ولی از کارای دیگه فقط عوض نمیشی خوب بود

masoud741
07-14-2021, 02:41 AM
از خانم جوراب شلواری چه خبر؟؟(sm120) ehsan1361

ehsan1361
07-14-2021, 08:45 AM
از خانم جوراب شلواری چه خبر؟؟(sm120) @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm120)ولش کن گناه داره بدبخت ...

entehaa
07-14-2021, 10:22 PM
میترسم به نظرم بهترین و با احساس ترین تنظیم میلاد هاشمی هست بعدش دور شدی

Hosein333
07-17-2021, 12:41 AM
به من فکر کن داریوش چقدر زیباست (sm127)

me16
07-17-2021, 09:10 AM
به من فکر کن داریوش چقدر زیباست (sm127)

به جرات میگم تنها خواننده ایه (حداقل از اونوریا) که هنوز برای مخاطبش ارزش قائله

ebihamed
07-17-2021, 08:50 PM
به جرات میگم تنها خواننده ایه (حداقل از اونوریا) که هنوز برای مخاطبش ارزش قائله

یا تنها کسی که هنوز اسطوره بودن و بزرگیشو حفظ کرده هیچوقت شان خودشو پایین نیاورده

entehaa
07-17-2021, 10:01 PM
به داریوش احترام قائل هستم ولی هیچوقت نتونستم با کارهاش ارتباط برقرار کنم به جز آلبوم دنیای این روزای من و جادوی علیرضا افکاری و روزیه بمانی که هنوزم تازگی داره یه کار هم خونده با این مشخصات که شاهکار به معنای واقعی هست که حتما خیلیاتون شنیدین
تصویر رویا
آهنگساز: مهدی یراحی
ترانه: روزبه بمانی
تنظیم: بهروز صفاریان

ebihamed
07-17-2021, 11:18 PM
اتفاقا برای طرفدارای داریوش و علاقمندان موسیقی جدی آلبومهایی مثل امان از . فریاد زیر آب شقایق . بیتا . ندیم .پرنده ی مهاجر خیلی سطح بالاتر از دنیای این روزای من بوده و هست ..... آلبوم امان از با ترانه های شهیار قنبری و موسیقی عبدی یمینی رو وقتی میشنوی میفهمی چقد سطح بالاست .... دنیای این روزای من چون درکش آسونتره مخاطب عام بیشتری پیدا کرد ولی بین طرفدارای داریوش زیاد کار شاخصی نیست

ebihamed
07-17-2021, 11:18 PM
اینو چون چند جا خونده بودم گفتم ربطی به کامنت کسی نداشت سو تفاهم نشه

ebihamed
07-17-2021, 11:20 PM
البته اضافه کنم همونطور که آلبوم جان جوانی هم برای طرفداران ابی هیچوقت به آلبومهای شب زده خلیج کوه یخ نازی ناز کن و دیگر آلبومهاش نمیرسه

ebihamed
07-17-2021, 11:22 PM
در کل درسته علیرضا افکاری و روزبه خیلی کارشون خوبه اما فاصله شون با موزیسین و ترانه سراهای دهه پنجاه زیاده شاید خیلیایشون به تکرار رسیدن الان ولی همین آلبوم جدید داریوش صادق نوجوکی هنوز با این سن و سال داره با موسیقیش به همه آموزش میده

Hosein333
07-18-2021, 12:25 AM
در کل درسته علیرضا افکاری و روزبه خیلی کارشون خوبه اما فاصله شون با موزیسین و ترانه سراهای دهه پنجاه زیاده شاید خیلیایشون به تکرار رسیدن الان ولی همین آلبوم جدید داریوش صادق نوجوکی هنوز با این سن و سال داره با موسیقیش به همه آموزش میده

کاملا حرفت درسته

ebihamed
07-18-2021, 09:02 AM
کاملا حرفت درسته
حسین جون برام خیلی جالبه هیچ ترکی صرفا برای پر کردن آلبوم داخلش گنجونده نشده مگه میشه یه آدم تو 71 سالگی همچنان انقد مواظب کارش باشه...
آهنگ به من فکر کن فک کنم بهترین آهنگی بوده که امسال شنیدم

RezaMahdavian
07-18-2021, 10:16 AM
چه خوبه که داریوش بعد از این همه سال هنوزم سبک خودش داره و مثل خیلیا خودشو خراب نکرده.
کار کردن با آهنگ سازها و شاعرهای قدیمی، مطرح و حرفه ای یکی از دلایلشه.
این بشر صداش جادوییه

9NIMA1
07-18-2021, 11:21 AM
صادق نوجوکی واقعا ملودی های دلنشین ، شیرین و خاص خودش رو داره

Hosein333
07-18-2021, 12:36 PM
حسین جون برام خیلی جالبه هیچ ترکی صرفا برای پر کردن آلبوم داخلش گنجونده نشده مگه میشه یه آدم تو 71 سالگی همچنان انقد مواظب کارش باشه...
آهنگ به من فکر کن فک کنم بهترین آهنگی بوده که امسال شنیدم

ای کاش شادمهرم راه خودشو ادامه میداد و بعد از البوم طرفدار که خودش ساخته بود

تا الان خودش به نحو خودش میومد جلو

اگه شادمهر اینطور میومد جلو واقعا الان موسیقی برای شادمهر سر خم میکرد

حیف که اسیر طمع و پول شد حیف که اسیر بت شد

ولی داریوش اصالت موسیقی خودش و شخصیتش رو حفظ کرد

ترک به من فکر کن واقعا زیباست

همه چی درست بکار برده شده تو اهنگ

شعر زیبایی هم داره

RezaMahdavian
07-18-2021, 05:01 PM
دلم با توئه فکر چیزی نباش
خودم غصه‌هاتو به جون می‌خرم
تو رو با خودم هر کجا که بگی
تو رو سمت لبخند و گل می‌برم
تمام منی کم نشو کم نیار
با این روزگار و غمش تا نکن
امیدم تویی از ته دل بخند
نگاهتو از گریه دریا نکن
اجازه نده ابر بی‌حوصله
لب مرز خنده بباره بره
به روز سیاه و شب شک نواز
بگو ناامیدی بزاره بره
بگو ناامیدی بزاره بره
به روزای خوبی که پیش منی
به آینده‌ای تازه و دیدنی
به سقفی که پر میشه از روشنی
به من فکر کن
تو قلب منی که نفس میزنی
کنار تن من توی پیرهنی
واسه اینکه باور کنی از منی
به من فکر کن
منو قله کن عشقو بالا ببر
به دنیا بگو فاتح من شدی
بدون تو این زندگی مرگ بود
دلیلی برای نمردن شدی
تو این دوره از حیله و حرف و رنگ
کنار توئم با یه حس قشنگ
اگه عاشقی با غرورت بجنگ
به من فکر کن
منم از بد لحظه‌ها دلخورم
منم گاهی از آدما می‌برم
شبیه تو از درد بودن پرم
به من فکر کن
به روزای خوبی که پیش منی
به آینده‌ای تازه و دیدنی
به من فکر کن
تو قلب منی که نفس می‌زنی
کنار تن من توی پیرهنی
به من فکر کن

Hosein333
07-18-2021, 11:29 PM
دلم با توئه فکر چیزی نباش
خودم غصه‌هاتو به جون می‌خرم
تو رو با خودم هر کجا که بگی
تو رو سمت لبخند و گل می‌برم
تمام منی کم نشو کم نیار
با این روزگار و غمش تا نکن
امیدم تویی از ته دل بخند
نگاهتو از گریه دریا نکن
اجازه نده ابر بی‌حوصله
لب مرز خنده بباره بره
به روز سیاه و شب شک نواز
بگو ناامیدی بزاره بره
بگو ناامیدی بزاره بره
به روزای خوبی که پیش منی
به آینده‌ای تازه و دیدنی
به من فکر کن
تو قلب منی که نفس میزنی
کنار تن من توی پیرهنی
به من فکر کن
منو قله کن عشقو بالا ببر
به دنیا بگو فاتح من شدی
بدون تو این زندگی مرگ بود
دلیلی برای نمردن شدی
تو این دوره از حیله و حرف و رنگ
کنار توئم با یه حس قشنگ
اگه عاشقی با غرورت بجنگ
به من فکر کن
منم از بد لحظه‌ها دلخورم
منم گاهی از آدما می‌برم
شبیه تو از درد بودن پرم
به من فکر کن
به روزای خوبی که پیش منی
به آینده‌ای تازه و دیدنی
به من فکر کن
تو قلب منی که نفس می‌زنی
کنار تن من توی پیرهنی
به من فکر کن

فوق العاده ست

sibiloo
07-19-2021, 10:22 PM
چقد البوم داریوش معرکه و ناشنیدنی بود
ترانه ها که مثل همیشه بی نقص بود
ترانه بد نمیخونه این ادم
ولی چیزی که واقعا پشم ریزون بود تو این البوم ملودی های بی نهایت دلنشینش بود
چقد خوب بودن خداوکیلی چقد
هیچ حرفی برا گفتن نذاشتن ملودی ها
از کی بود همچین ملودی هایی به گوشم نخورده بود
مخصوصا اهنگ به من فکر کن و اینبار
ولی ناشنیدنی هست این البوم چون اغلب سیاسی-اجتماعی بودن
و این اهنگ هارو هرچقدر هم خوب باشن نمیشه زیاد گوش دادشون
تو هر حالی نمیشه گوش کرد بهشون
و حیف واقعا
تنها مشکل البوم از نظر من تعداد زیاد اهنگای این مدلی بود
کاش بعضیا یاد بگیرن از داریوش
از این تعهد کاری
از این همه وقت گذاشتن

ebihamed
07-20-2021, 08:49 AM
چقد البوم داریوش معرکه و ناشنیدنی بود
ترانه ها که مثل همیشه بی نقص بود
ترانه بد نمیخونه این ادم
ولی چیزی که واقعا پشم ریزون بود تو این البوم ملودی های بی نهایت دلنشینش بود
چقد خوب بودن خداوکیلی چقد
هیچ حرفی برا گفتن نذاشتن ملودی ها
از کی بود همچین ملودی هایی به گوشم نخورده بود
مخصوصا اهنگ به من فکر کن و اینبار
ولی ناشنیدنی هست این البوم چون اغلب سیاسی-اجتماعی بودن
و این اهنگ هارو هرچقدر هم خوب باشن نمیشه زیاد گوش دادشون
تو هر حالی نمیشه گوش کرد بهشون
و حیف واقعا
تنها مشکل البوم از نظر من تعداد زیاد اهنگای این مدلی بود
کاش بعضیا یاد بگیرن از داریوش
از این تعهد کاری
از این همه وقت گذاشتن
آلبوم فوق العاده س اتفاقا تنوع داره آهنگا هم سیاسی اجتماعی داره هم چند تا عاشقانه ... داریوش همیشه همین بوده همیشه توی کارهاش
باید ترانه ی سیاسی اجتماعی خونده باشه در کنار عاشقانه های ناب .... مثل همیشه واسه آلبومش وقت گذاشته تفکر گذاشته حتی توی 71 سالگی نیومده همینجوری یه چیزی بگه بره
خیلی برام عجیبه این آدم هنوز تو این سن و سال براش رزومه ی کاریش مهمه و انگیزه داره ولی خیلیا نه

Hosein333
07-23-2021, 01:27 PM
به من فکر کن ...

Hobbit
07-24-2021, 12:58 PM
خب به سلامتی شادمهر کنسرتاش شروع شد
کسایی که بهونه نداشتن کنسرت رو عامل سایت بت شادمهر میدونستن الان نظری دارن؟

Changed
07-26-2021, 01:27 AM
اگه حتی عطر دستای تو از یادم بره
یا اگه خورشید چشمای تو از یادم بره ...

mortezi212
07-26-2021, 11:45 AM
یا اگه خورشید چشمای تو از یادم بره ...

این کدوم شعره؟

RezaMahdavian
07-26-2021, 12:12 PM
این کدوم شعره؟

شادمهر

یا اگه خورشید چشمای تو از یادم بره
دل من تورو میخواد

هر جای دنیا كه باشی
دل من تو رو میخواد
اونور ابرا كه باشی
دل من تو رو میخواد

تو برام كعبه عشقی
تو برام قبله حاجت
از تو گفتن با تو موندن
واسه من شده عادت

دل من تو رو میخواد

دل من تورو میخواد

هر جای دنیا كه باشی
دل من تو رو میخواد
اونور ابرا كه باشی
دل من تو رو میخواد
تو برام كعبه عشقی
تو برام قبله حاجت
از تو گفتن با تو موندن
واسه من شده عادت
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد

mortezi212
07-27-2021, 06:11 PM
شادمهر

دل من تورو میخواد

هر جای دنیا كه باشی
دل من تو رو میخواد
اونور ابرا كه باشی
دل من تو رو میخواد

تو برام كعبه عشقی
تو برام قبله حاجت
از تو گفتن با تو موندن
واسه من شده عادت

دل من تو رو میخواد

دل من تورو میخواد

هر جای دنیا كه باشی
دل من تو رو میخواد
اونور ابرا كه باشی
دل من تو رو میخواد
تو برام كعبه عشقی
تو برام قبله حاجت
از تو گفتن با تو موندن
واسه من شده عادت
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد
دل من تو رو میخواد

(sm127)

Elegance
07-27-2021, 09:13 PM
از سایتِ اینترنتی پیش‌بینی و کازینوی آنلاین شادمهر چه خبر؟

9NIMA1
07-27-2021, 11:01 PM
چقدر نمکدون زیاد شده

mortezi212
07-28-2021, 11:57 AM
چقدر نمکدون زیاد شده

و روز به روز داره به تعدادشون اضافه میشه ...

9NIMA1
07-28-2021, 03:18 PM
و روز به روز داره به تعدادشون اضافه میشه ...

(sm120)

Elegance
07-28-2021, 04:52 PM
(sm70)

Hosein333
07-28-2021, 07:08 PM
کنسرت ها شروع میشود

masoud741
07-28-2021, 08:37 PM
متاسفانه شهرام کاشانی به کما رفته و دکترها ازش قطع امید کردند(sm81)

Elegance
07-28-2021, 09:41 PM
متاسفانه شهرام کاشانی به کما رفته و دکترها ازش قطع امید کردند(sm81)

خدا بهش رحم کنه (sm74)

imnuot
07-28-2021, 10:55 PM
رادیو جوان خبر فوتش رو زد

Hosein333
07-28-2021, 11:16 PM
اهنگ دختر بندری خیلی زیبا بود

خدا بیامرزتش

masoud741
07-28-2021, 11:35 PM
خدا رحمتش کنه

9NIMA1
07-29-2021, 12:22 AM
چقد خاطره سازی کرد (sm172) روحش شاد

peyman.2012
07-29-2021, 01:01 AM
(sm74) (sm74)

Parsa8
07-30-2021, 01:10 PM
داریوش جان دست راستت رو سر شادمهر
از تک تک ترک ها و ثانیه هایی که این آلبوم رو گوش دادم لذت بردم
تعهد
احساس
کیفیت
صلابت صدا
موسیقی ناب
معلومه به تک تک آهنگ ها فکر کرده
چرا اینقدر تو خوبی
جز معدود خواننده هایی بوده که همیشه از درد مردمش خونده
بی تفاوت نبوده و منفعل رفتار نکرده
افتخار میکنم که این هنرمند ایرانیه

Hosein333
07-30-2021, 01:54 PM
داریوش جان دست راستت رو سر شادمهر
از تک تک ترک ها و ثانیه هایی که این آلبوم رو گوش دادم لذت بردم
تعهد
احساس
کیفیت
صلابت صدا
موسیقی ناب
معلومه به تک تک آهنگ ها فکر کرده
چرا اینقدر تو خوبی
جز معدود خواننده هایی بوده که همیشه از درد مردمش خونده
بی تفاوت نبوده و منفعل رفتار نکرده
افتخار میکنم که این هنرمند ایرانیه

واقعا البوم زیبایی بود

مخصوصا ترک به من فکر کن

Changed
07-30-2021, 04:36 PM
من "گرگ" رو خیلی دوس دارم
"به من فکر کن" هم قشنگه

Changed
07-30-2021, 04:43 PM
زندگی یعنی همین (sm19)

9NIMA1
07-30-2021, 07:42 PM
+ اینبار هم کار قشنگیه
+ معلم تاریخ ما..

کلاً هر ترکش یه جور قشنگه

ebihamed
07-30-2021, 08:29 PM
خدا رحمتش کنه

آخرین بار که دیدمش لایوی بود که راجب سایت بت شادمهر گذاشته بود و میگفت مردم از یکی الکی اسطوره نسازن که بعدا تو ذوقشون بخوره و اینکه میگفت اون ماشین و خونه ی توی تیزر رو شادمهر کرایه کرده و واسه خودش نبوده خلاصه که کلی انتقاد کرد و احتمالا شادمهرم به همین دلیل واکنشی به مرگش نداشته لااقل تا الان نداشته ...

ebihamed
07-30-2021, 08:30 PM
خیلی وقت بود که آلبومی نمیومد که بشه از همه ی کارهاش لذت برد ولی آلبوم گرگ از اون آلبوما بود که با هر آهنگش یه جور ارتباط میشه برقرار کرد واقعا عالی بود

Zaxmx
07-30-2021, 09:28 PM
دوستان این آلبومم تازه اومده بدک نیست بعضی کاراش تنظیمه بهروز صفاریانه

Hobbit
07-31-2021, 11:07 PM
حقیقتا آلبوم داریوش بسیار دلنشین و زیبا است
ترک معلم تاریخ ما به شدت قشنگه و حال و روز این روزها رو تداعی میکنه...
این آلبوم خیلی قشنگه. حقیقتا چند سالی بود که یه آلبوم یه دست و قشنگ نشنیده بودم

ممنون داریوش نازنین

entehaa
08-04-2021, 10:41 AM
ترانه بازی رو هرکی کاملش رو داره بفرسته
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد....

imnuot
08-04-2021, 05:18 PM
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد / دلم به اشکای هر عشقی راضی شد / بعد از تو دنیای عشقو هوس دیدم / به هر چی احساس خیالی خندیدم / ... ترانه سرا : آرش ایزدی

masoud741
08-04-2021, 06:45 PM
بعد از تو هر عشقی فقط یه بازی شد / دلم به اشکای هر عشقی راضی شد / بعد از تو دنیای عشقو هوس دیدم / به هر چی احساس خیالی خندیدم / ... ترانه سرا : آرش ایزدی

ترانش همین دوتا خطه؟

entehaa
08-05-2021, 12:15 PM
نه کاملش رو قبلا دیده بودم

مهم نبود با کی کجا شروع میشه
انگار یکی میگفت یه روز تموم میشه

Hosein333
08-06-2021, 01:36 PM
لیونل مسی از بارسا جدا شد

Changed
08-06-2021, 03:35 PM
لیونل مسی از بارسا جدا شد

روح فوتبال = سیتی و پاریس
اصلا فوتبال ناب باید بوی نفت بده(sm19)
چفرین (sm3)
روح فوتبال(sm3)

me16
08-06-2021, 05:32 PM
روح فوتبال = سیتی و پاریس
اصلا فوتبال ناب باید بوی نفت بده(sm19)
چفرین (sm3)
روح فوتبال(sm3)

طرفدارای انگلیسی احمق اگه پای تیماش مونده بودن و از سو-پر لیگ حمایت میکردن، الان وضع این نبود

Hosein333
08-06-2021, 06:15 PM
یه روزی امیدوارم رونالدو مسی و راموس رو تو پی اس جی ببینم

mortezi212
08-06-2021, 10:09 PM
عنوان تاپیک چرا عوض نمیشه حالا (sm128)

Hosein333
08-06-2021, 11:26 PM
چون این تاپیک دیگه فاقد ارزش هنری شده

Elegance
08-07-2021, 01:53 AM
(sm131)

mortezi212
08-08-2021, 12:31 PM

(sm77)

9NIMA1
08-08-2021, 03:41 PM

(sm30)

Elegance
08-08-2021, 08:34 PM
(sm125)

Gsshop
08-09-2021, 09:53 AM

(sm2)

Gsshop
08-09-2021, 09:53 AM
(sm59)پول دادم آرمین برام وبسایت بت ساخت

masoud741
08-11-2021, 02:54 AM
کنسرت 16شهریور شادمهر تکمیل شد و واسه23شهریور تمدید کردند

imnuot
08-11-2021, 07:39 PM
بوی فیلمبرداری ویدیو جدید میا (sm30)

masoud741
08-11-2021, 09:15 PM
بوی فیلمبرداری ویدیو جدید میا (sm30)

آهنگ هم جدیده یا از آهنگای پخش شدست؟

Elegance
08-11-2021, 10:13 PM
کی‌ تو کرونا میره کنسرت!؟ (sm37)

9NIMA1
08-12-2021, 01:15 AM
چقد زیباست، چقد دلم برا اینجور کارا تنگ شده...

masoud741
08-12-2021, 02:44 AM
کی‌ تو کرونا میره کنسرت!؟ (sm37)

کرونا فقط تو ایران داره کشته میده. همه اروپا واکسن زدند و دارند زندگی معمولیشون را میکنند

imnuot
08-12-2021, 03:45 PM
جدید

masoud741
08-12-2021, 06:13 PM
جدید

احتمال زیاد میره ترکیه هم کنسرت هم ضبط ویدیو. عوامل کار را هم میدونی کیاند؟

peyman.2012
08-12-2021, 08:12 PM
"جنگه دلم" به من شخصا انقدر چسبیده و برام جذابه که حاضرم دیگه هیچ ترک جدیدی تا دست کم دو سال و حتی بیشتر از شادمهر نشنوم

خلاصه بخوام بگم مجموعه تمامی اجزای کار با هم مچ و هماهنگ هستن و این سبب شده که جذابیت و کشش بسیار بالایی برای گوش من داشته باشه

جدا حیف که بعضی دوستان ازش نتونستن اصلا لذت ببرن

ایشالله کارای بعدی عامه پسند تر از این باشه و بتونه باعث رضایت اکثریت بشه ... (sm10)

fdd
08-13-2021, 12:13 AM
یه ضرب المثل قدیمی هست که میگه اگر خدا بخواد یکی رو بالا نگه داره زمین و زمان دست هم بدن نمیتونن بیارنش پایین. بعد از شنیدن سولد اوت شدن کنسرت شادمهر و تمدیدش برای یک شب دیگه اونم توی سالن تقریبا بزرگ با قیمت نجومی دلار برای ایرانی ها و وضع کرونا! و اون هم در شرایطی که ابی و قمیشی و کامران و هومن توی همون حوالی هم استانبول برنامه داشتن عجیب یاده همین ضرب المثل راجع به شادمهر افتادم. کنسرت عربستان، سایت بت، شایعه تجاور هرکدومش میتونست محبوبیت و اعتبار هر آرتیستی رو با خاک یکسان کنه و از جلوی چشم مردم بندازش کاملا ولی برای شادمهر خدا رو شکر اتفاقی نیفتاد و تازه استقبال از موزیک هاش هم شیب صعودی گرفت. (نکته تاسف اور اینه که شاید بعضی از هوادارای مثلا قدیمی و متعصبش هم دوست داشتن زمین بخوره تا مثلا به قول خودشون سرش به سنگ بخوره و برگرده تو مسیری که اون ها مدنظرشونه)

masoud741
08-13-2021, 02:39 AM
"جنگه دلم" به من شخصا انقدر چسبیده و برام جذابه که حاضرم دیگه هیچ ترک جدیدی تا دست کم دو سال و حتی بیشتر از شادمهر نشنوم

خلاصه بخوام بگم مجموعه تمامی اجزای کار با هم مچ و هماهنگ هستن و این سبب شده که جذابیت و کشش بسیار بالایی برای گوش من داشته باشه

ایشالله کارای بعدی عامه پسند تر از این باشه و بتونه باعث رضایت اکثریت بشه ... (sm10)

داداش بهترین کار ممکن را میکنی. وقتی از یه آهنگ خوشت اومده فارغ از نظر بقیه سعی کن از اون لذت ببری. اگرم بد بود همه دنیا هم گفتند خوبه تو گوش نکن. من خیلی وقته دیگه نظرات اینجا واسم بی اهمیت شده چون نظرات کاملا تکراری و خسته کننده شدند... نظر هر کس واسه خودش محترمه اما من اعتقاد دارم موزیک سلیقه شخصیه .میشه من از یه موزیک خوشم بیاد ولی همه بگند بده یا همه بگند فوق العادست ولی من حالم از اون آهنگ بهم بخوره..پس سعی کنید فارغ از هر نظری به سلیقه و نظر خودتون احترام بذارید. موفق باشید

9NIMA1
08-13-2021, 06:39 PM
الان تلویزیون داشت آهنگ مُجرم از شهیاد رو پخش میکرد یه لحظه شک کردم گفتم اینو شادمهر کِی واسه شهیاد ساخته! (sm77) یعنی تا این حد شبیه ملودی های شادمهر بود، تعجب کردم! ولی رو کاور کار زده ملودی تنظیم شهیاد

ebihamed
08-13-2021, 08:06 PM

خوشحالم که شما دوست داشتی اما برای من شخصا عمر این آهنگ حتی به یک هفته هم نرسید ... متاسفانه شادمهر این دو سه سال به لحاظ کیفیت کارهاش خیلی به هواداراش بدهکاره و باید حسابی براشون جبران کنه البته اگه بکنه

Hosein333
08-13-2021, 10:38 PM
خوشحالم که شما دوست داشتی اما برای من شخصا عمر این آهنگ حتی به یک هفته هم نرسید ... متاسفانه شادمهر این دو سه سال به لحاظ کیفیت کارهاش خیلی به هواداراش بدهکاره و باید حسابی براشون جبران کنه البته اگه بکنه

باورت میشه من یه بار کامل نتونستم گوش کنم

سلیقه ها متفاوته

ولی این کار درست کار نشده بود و ایراد زیاد داشت

ebihamed
08-14-2021, 12:21 AM
باورت میشه من یه بار کامل نتونستم گوش کنم

سلیقه ها متفاوته

ولی این کار درست کار نشده بود و ایراد زیاد داشت

تو این بیست و پنج سالی که شادمهر رو میشناسم اولین آهنگشه که حتی حفظشم نیستم ...

peyman.2012
08-14-2021, 04:04 AM
داداش بهترین کار ممکن را میکنی. وقتی از یه آهنگ خوشت اومده فارغ از نظر بقیه سعی کن از اون لذت ببری. اگرم بد بود همه دنیا هم گفتند خوبه تو گوش نکن. من خیلی وقته دیگه نظرات اینجا واسم بی اهمیت شده چون نظرات کاملا تکراری و خسته کننده شدند... نظر هر کس واسه خودش محترمه اما من اعتقاد دارم موزیک سلیقه شخصیه .میشه من از یه موزیک خوشم بیاد ولی همه بگند بده یا همه بگند فوق العادست ولی من حالم از اون آهنگ بهم بخوره..پس سعی کنید فارغ از هر نظری به سلیقه و نظر خودتون احترام بذارید. موفق باشید

ممنونم ازت مسعود جان (sm127) (sm176)

مرسی عزیز (sm176) واقعا دلم میخواد آهنگای بعدی جوری قوی باشه که بازم شاهد نشونه و رگه هایی از شادمهر دلخواه و ایده آل هممون باشیم

masoud741
08-14-2021, 08:36 AM

مرسی عزیز (sm176) واقعا دلم میخواد آهنگای بعدی جوری قوی باشه که بازم شاهد نشونه و رگه هایی از شادمهر دلخواه و ایده آل هممون باشیم

(sm174)

RezaMahdavian
08-14-2021, 08:44 AM
یکی از دوستان در مورد آهنگ "مجرم" شهیاد گفته بود. منم کنجکاو شدم رفتم دنبالش
آهنگش سال 1391 منتشر شد:
فکر کنم اون موقع گوش داده بودم ولی اصلاً یادم نبود
خیلی شبیه کارای قوی و به یاد موندنیه شادمهره. بسیار زیبا

ebihamed
08-14-2021, 12:46 PM

امیدوارم دوست عزیز

Hosein333
08-16-2021, 10:56 AM
(sm27)

9NIMA1
08-17-2021, 01:23 PM
از کارهای جدید علیرضا افکاری با صدای پروین ارجمندی...

9NIMA1
08-18-2021, 01:45 PM
الان داشتم golden hits معین رو گوش میدادم...

واقعاً آهنگسازا و ترانه سراهامون چی میساختن..

اگه اونا آهنگ بوده پس اینایی که الان داریم گوش میدیم و ساخته میشه چیه!(sm25)

masoud741
08-19-2021, 09:08 AM
وای آهنگ جدید منصور چقدر داغونه...رسماً ر....ه(sm120)

sibiloo
08-19-2021, 07:01 PM
چقد دلم اهنگ و حال و هوای انتخاب رو میخواد :)))
بعد از چند سال سکوت حالم عوض میشه اومد
تقریبا خیلیا ناراضی بودن
از تنظیم
از این تغییر سبک
از ترانه کوتاهش
گذشت و اهنگ اینده اومد
که دیگه صدای خیلیا درومد
که این دیگه چیه بابا
( من دوس داشتم اینده رو )
بعدش بلافاصله یه تیزر اومد که همه میخکوب شدن
تیزر انتخاب...
شادمهر با یه ویلون رو یه صخره
اول اهنگ که ویلون میزد رو تیزر بود
زنه که اسب رو داشت میبرد
دیگه هیشکی از اینده حرف نمیزد
اصن وظیفه اون تیزر انگار همین بود که حاشیه ها رو جمع کنه
هر روز پیج بیا۲ بودیم که پس چی شد انتخاب لعنتیا
و وقتی که اومد...
اولین بار از pmc دیدم ویدیو رو
تو حال و هوای جوونی پشمی بر بدن نمونده بود
تا هفتصد بار اول اصلا به اهنگ و ترانه کازی نداشتم
فقط تمرکز رو ویدیو بود :))))))
الان تو تایم اهنگ اینده‌ایم ( خیلی بدتر از اون )
فقط یه شاهکار مث انتخاب میخواد این فضا
نه فقط شادمهر
کلا این موسیقیه داغون شده نیاز داره به همچین چیزی
از یکی مثل شادمهر
دور نیست روزی که ببینیم همچین چیزی رو

entehaa
08-20-2021, 12:16 AM
چقد دلم اهنگ و حال و هوای انتخاب رو میخواد :)))
بعد از چند سال سکوت حالم عوض میشه اومد
تقریبا خیلیا ناراضی بودن
از تنظیم
از این تغییر سبک
از ترانه کوتاهش
گذشت و اهنگ اینده اومد
که دیگه صدای خیلیا درومد
که این دیگه چیه بابا
( من دوس داشتم اینده رو )
بعدش بلافاصله یه تیزر اومد که همه میخکوب شدن
تیزر انتخاب...
شادمهر با یه ویلون رو یه صخره
اول اهنگ که ویلون میزد رو تیزر بود
زنه که اسب رو داشت میبرد
دیگه هیشکی از اینده حرف نمیزد
اصن وظیفه اون تیزر انگار همین بود که حاشیه ها رو جمع کنه
هر روز پیج بیا۲ بودیم که پس چی شد انتخاب لعنتیا
و وقتی که اومد...
اولین بار از pmc دیدم ویدیو رو
تو حال و هوای جوونی پشمی بر بدن نمونده بود
تا هفتصد بار اول اصلا به اهنگ و ترانه کازی نداشتم
فقط تمرکز رو ویدیو بود :))))))
الان تو تایم اهنگ اینده‌ایم ( خیلی بدتر از اون )
فقط یه شاهکار مث انتخاب میخواد این فضا
نه فقط شادمهر
کلا این موسیقیه داغون شده نیاز داره به همچین چیزی
از یکی مثل شادمهر
دور نیست روزی که ببینیم همچین چیزی رو
هیچ تیزری واسه من اندازه تیزر آهنگ عادت که رو تبلیغ کنسرت لس آنجلس گذاشته بود حال نداد. بعد آلبوم تقدیر وقتی که کسی انتظار آهنگ جدید رو نداشت و همه هنوز توو کف تقدیر مونده بودن یهو یه تیکه از عادت رو گذاشت رو تبلیغ کنسرت و پخش کرد. فکر کنم اون تیزر رو بیشتر از خود موزیک ویدیو عادت نگاه کردم خخ. هیچی تا الان درمورد شادمهر اون اندازه غافلگیرم نکرده بود

entehaa
08-20-2021, 12:24 AM
این همون تیزری بود که میگفتم

sibiloo
08-20-2021, 12:46 PM
هیچ تیزری واسه من اندازه تیزر آهنگ عادت که رو تبلیغ کنسرت لس آنجلس گذاشته بود حال نداد. بعد آلبوم تقدیر وقتی که کسی انتظار آهنگ جدید رو نداشت و همه هنوز توو کف تقدیر مونده بودن یهو یه تیکه از عادت رو گذاشت رو تبلیغ کنسرت و پخش کرد. فکر کنم اون تیزر رو بیشتر از خود موزیک ویدیو عادت نگاه کردم خخ. هیچی تا الان درمورد شادمهر اون اندازه غافلگیرم نکرده بود

اره دقیقا یادمه :)))))
عادت واسه زمانی بود که نظرش این بود وقتی یه اهنگ میده نباید کار بعدی ضعیف تر باشه :))))
البوم تقدیر تازه اومده بود
فک کنم فقط سه تا ترکش هم جدید بود
شیلا و خیال و ترس
که یهو برا تبلیغ کنسرتش عادت هم اومد
عادت هم عجیب بود
جزو شادمهری ترین کارای شادمهره
چه غمی داره
چه غمی داره
یه اجرا ازش دارم که موقع خوندن عادت بغض میکنه و صداش میلرزه و پاره میشه خودش :)))
تا حالا ندیدم واسه اجرایی اینجوری بشه
یدونه هم اجرای مسافر هست که اون اهنگ تموم میشه بغض میکنه
ولی عادت واقعا مغز ادمو در میاره :))))))
کارای غافلگیرانه زیاد داشت
یه عید هم سبب و رسیدی رو با ویدیو داد بیرون پشمام ریخته بود من
دوتا اهنگ
اونم به این خوبی
جدی چه دورانی بود
یکسره اینجا بودیم و بیرموزیک و نسل شادمهر و شادمهر ماندگار و...
یکسره بحث میکردیم دنبال یه خبر بودیم

sibiloo
08-20-2021, 01:14 PM
حالا که بحث شد از البوم طرفدارم بگیم
که چی بود
چیییی بود و چه کرد :))))
اولین بار یه تیزر اومد که اسمم داره یادم میره توش پخش میشد
مو به تن ادم سیخ میکرد
قبل از این تیزر، یه تیکه از نسخه اولیه اهنگ طرفدار هم لو رفته بود
با اون تیزره اهنگ رسمی طرفدار هم یکمش پخش شد
تمام تصوراتم از طرفدار اون نسخه بود
ولی اهنگ رسمی اصلا یه چیز دیگه بود
( یه ترانه رو چجوری با دوتا ملودی و تنظیم ساخته بود که جفتش بی نظیر بود )
فکر کنم دو مرداد قرار بود پخش شه البوم
چقد تو بیا۲ و اینجا و اونگ بودیم
اونگ که از کار افتاد
اینجا هم از بازدید زیاد از دسترس خارج شد:)))
فردا صبحش تیزر تک تک اهنگای البوم اومد
با بچه ها حرف میزدیم همه تو کف چه خوابایی بودیم
تا با یکی دو روز تاخیر البوم اومد
فکر نکنم دیگه سر هیچ البومی از هیچ هنرمندی همچین اتفاقاتی بیوفته
این همه ادم منتظر باشن
این همه پیگیر باشن
و هجوم بیارن این همه...

entehaa
08-20-2021, 07:00 PM
واقعا اون زمون که شادمهر بی برنامه بود کاراش موفق تر بود یه دوره هم همه خبرای موثق دست امیر فرشباف تو نسل شادمهر بود باید هوادارا یه هفته تو فرومش خواهش تمنا میکردن تا یه خبر از کار جدید بده بعد همه منتظر بودن لحظه آخر یهو شادمهر نظرش عوضش میشد رو دست میخوردیم. خخ. یادمه خونه نت نداشتم هروز عصر به عشق شادمهر میرفتم کافی نت فروم ها رو میگشتم یهو مثلا چند ثانیه لو رفته از حالم عوض میشه پخش میشد چه حالی میکردیم....

masoud741
08-21-2021, 09:51 PM
وقتی که آهنگ حالم عوض میشه اومد من آخرای سربازیم بود . داداشم زنگ زده بود پادگان گفت شادمهر یه آهنگ جدید خونده خیلی قشنگه. یادش بخیر وقتی از سربازی برگشتم تا اومدم تو اتاق شبکه pmc پخشش کرد آنقدر محو آهنگ شده بودم که تا آهنگ تموم نشد از جلوی تلویزیون تکون نخوردم به بقیه سلام علیک کنم... خوش اونروزا

imnuot
08-21-2021, 11:05 PM
من دوران تقدیر رفتم خدمت مامانم میگفت هروقت تقدیر پخش میشده شادمهر و تو لباس خدمت میدیده به یاد من گریه میکرده (sm30)

Hosein333
08-21-2021, 11:11 PM
وقتی که آهنگ حالم عوض میشه اومد من آخرای سربازیم بود . داداشم زنگ زده بود پادگان گفت شادمهر یه آهنگ جدید خونده خیلی قشنگه. یادش بخیر وقتی از سربازی برگشتم تا اومدم تو اتاق شبکه pmc پخشش کرد آنقدر محو آهنگ شده بودم که تا آهنگ تموم نشد از جلوی تلویزیون تکون نخوردم به بقیه سلام علیک کنم... خوش اونروزا

متولد چندی مسعود

masoud741
08-21-2021, 11:24 PM
متولد چندی مسعود

۶۸

masoud741
08-21-2021, 11:56 PM
من دوران تقدیر رفتم خدمت مامانم میگفت هروقت تقدیر پخش میشده شادمهر و تو لباس خدمت میدیده به یاد من گریه میکرده (sm30)

(sm30)

mortezi212
08-22-2021, 12:16 PM
یادمه موقع پخش آلبوم طرفدار، از هجوم ملت، سایت ها ترکیده بود..

چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه ؟؟ (sm74)

Hosein333
08-22-2021, 05:59 PM
۶۸

(sm127)

ehsan1361
08-25-2021, 09:41 AM
یادمه موقع پخش آلبوم طرفدار، از هجوم ملت، سایت ها ترکیده بود..

چرا هر چی که خوبه زود تموم میشه ؟؟ (sm74)
اینقدر دلایلش زیاده که میتونم یه کنفرانس یک ساعته در موردش برگزار کنم ...

ehsan1361
08-25-2021, 09:43 AM
خبرای موثق دست امیر فرشباف تو نسل شادمهر بود

(sm2)نتونستم جلوی خودمو بگیرم عذر میخوام ...

Hobbit
08-25-2021, 10:46 AM
(sm2)نتونستم جلوی خودمو بگیرم عذر میخوام ...

بزرگترین خیانت کار به شادمهر، امیر فرشباف
البته اگه باز به یه سری ها بر نخوره

ebihamed
08-25-2021, 10:46 AM
کم کم داره سن و سالمون با این خاطره بازیا لو میره .... یادش بخیر من دموی آلبوم آدم فروش که اومد رفتم آموزشی سربازی سال 82
اون وقتا چون خیلی به سبک داخل ایرانش عادت داشتم هنوز هضم اجرای بعضی آهنگاش برام سخت بود ... بگذریم که الان دیگه هر کاری کنه متعجب نمیشم
یادش بخیر در کل

ebihamed
08-25-2021, 10:47 AM
قبول دارم ولی بعد از بهداد کاموری البته

ehsan1361
08-25-2021, 01:46 PM
کاش یه روز معین در مورد این آقا یه مصاحبه انجام بده که هویتش برای همه معلوم بشه ...

Hobbit
08-26-2021, 09:23 AM
کاش یه روز معین در مورد این آقا یه مصاحبه انجام بده که هویتش برای همه معلوم بشه ...

کسی که به تنهایی گند زد به سه تا خواننده
شادمهر-مهدی یراحی- معین
نیازی به حرف های معین نیست
همه میشناسن این دلال رو

9NIMA1
08-26-2021, 11:31 AM
فرشباف که گند زد. الانم کاموری اومد دو برابر رید!

ehsan1361
08-26-2021, 02:49 PM
فرشباف که گند زد. الانم کاموری اومد دو برابر رید!
بهداد قیافش غلط اندازه ... پسر خوبیه ... بیشتر پادویی میکنه برای شادمهر ...

9NIMA1
08-26-2021, 02:51 PM
بهداد قیافش غلط اندازه ... پسر خوبیه ... بیشتر پادویی میکنه برای شادمهر ...

پس خود شادمهر که داره تر کاری میکنه(sm120)

ehsan1361
08-26-2021, 02:59 PM
پس خود شادمهر که داره تر کاری میکنه(sm120)
شک نکن ... یه دنده تر از این حرفاس ...

ebihamed
08-26-2021, 09:08 PM
بهداد کاموری کسیه که فقط به فکر منافع و جیبشه و شادمهر هر خواسته ای داره بهداد اونو به مرحله ی اجرا میرسونه و چشم بسته بله قربان میگه و هیچوقت نمیتونه مثل منوچهر خوشزبان با هنرمند چلنج داشته باشه و حتی حرفشو به کرسی بنشونه ... فرشباف از این لحاظ لااقل یکم از بهداد بهتر بود ولی متاسفانه یکی از عواملی بود که شادمهر رو به حاضری خوری عادت داد هر چند اون مقطع فکر میکردن این حالت بی انگیزگی برای شادمهر مقطعیه و شادمهر دوباره خودش اوج میگیره و کار میسازه غافل از اینکه تنبلی بهش مزه داد

ehsan1361
08-27-2021, 08:33 AM
فرشباف شادمهر رو عادت نداد ، خر کرد ...

Hobbit
08-27-2021, 12:01 PM
فرشباف شادمهر رو عادت نداد ، خر کرد ...

دقیقا منم همینو خواستم بگم
فرشباف از اسم شادمهر واسه رسیدن به خواسته هاش استفاده کرد
ترانه های آبکی، ملودی سازهای چرند، تنظیم کننده های دوزاری
همینه اینا باعث و بانیش فرشبافه
مثل زالو افتاد به شادمهر،
هییی کجایی خوشزبان... کجایی مازیار خادمی...
هیییییی

entehaa
08-28-2021, 09:53 PM
تو نباشی من از آینده ی خود پیرترم
دست و دل بسته از اینده خود میگذرم
تو نباشی من از اعماق غرورم دورم
زیر بی رحم ترین زاویه ی ساطورم

imnuot
08-28-2021, 11:06 PM
اهنگ جدید ؟(sm77)

entehaa
08-28-2021, 11:08 PM
آهنگ جدید بزودی( احتمالا تا قبل ۱۶ شهریور)

masoud741
08-29-2021, 08:27 PM
آهنگ جدید بزودی( احتمالا تا قبل ۱۶ شهریور)

کجا گفته،؟؟؟ منبع؟

masoud741
08-29-2021, 09:35 PM
تو نباشی من از آینده ی خود پیرترم
دست و دل بسته از اینده خود میگذرم
تو نباشی من از اعماق غرورم دورم
زیر بی رحم ترین زاویه ی ساطورم

این ترانه چیه؟؟

entehaa
08-29-2021, 09:43 PM
این ترانه چیه؟؟

چیز خاصی نیست

entehaa
08-29-2021, 09:44 PM
کجا گفته،؟؟؟ منبع؟
یکی از کارای محسن حسینی آمادس احتمالا اون پخش بشه

masoud741
08-29-2021, 09:58 PM
یکی از کارای محسن حسینی آمادس احتمالا اون پخش بشه

کجا خبرش اومده؟

entehaa
08-30-2021, 07:47 AM
کجا خبرش اومده؟
هیجا

ebihamed
08-30-2021, 09:09 AM
دست بهداد درد نکنه ما میخواستیم شادمهر از وحید پویان و سعید زمانی به خودش برگرده ولی رسید به hosen و محسن حسینی و ایمنی
ظاهرا این قصه سر دراز دارد .....

masoud741
08-30-2021, 01:37 PM
هیجا

پس از کجا میگی آهنگ جدید تو راهه

Hosein333
08-30-2021, 09:25 PM
چون الان وقته تر زدنه شادمهره با گروه خوبش

masoud741
08-31-2021, 12:07 AM
کاش لااقل یه موزیک ویدئو بده. دلمون تنگ شده واسه ویدئو هاش

ebihamed
08-31-2021, 04:11 PM
چون الان وقته تر زدنه شادمهره با گروه خوبش

لامصب لااقل آهنگ نده آخه چه اصراریه هر ۴۰ روز یه آهنگ بدی

masoud741
08-31-2021, 06:16 PM
لامصب لااقل آهنگ نده آخه چه اصراریه هر ۴۰ روز یه آهنگ بدی

شاید طبق قراردادی که با رادیو جوان داره متعهد شده هر دو ماه یه آهنگ بده

ebihamed
08-31-2021, 09:05 PM
شاید طبق قراردادی که با رادیو جوان داره متعهد شده هر دو ماه یه آهنگ بده

نمیدونم والا چی بگم فقط غروب داشتم آهنگ انتخاب رو گوش میکردم همون چهل پنجاه ثانیه ی اول کار که با ویولن شروع شد رو شنیدم گفتم چقد فاصله هست بین این شادمهر و اونی که ما و کل موسیقی ایران رو با هر موزیک و موزیک ویدیویی میخکوب میکرد

masoud741
08-31-2021, 09:57 PM
نمیدونم والا چی بگم فقط غروب داشتم آهنگ انتخاب رو گوش میکردم همون چهل پنجاه ثانیه ی اول کار که با ویولن شروع شد رو شنیدم گفتم چقد فاصله هست بین این شادمهر و اونی که ما و کل موسیقی ایران رو با هر موزیک و موزیک ویدیویی میخکوب میکرد

کاش بین آهنگایی که میداد دوماه به دوماه وسطش یکی از آهنگای خودش را هم پخش میکرد یا یکی از همون آهنگایی که با قربانپور کار کرده و قرار بود آلبومش کنه

ebihamed
08-31-2021, 10:39 PM
کاش بین آهنگایی که میداد دوماه به دوماه وسطش یکی از آهنگای خودش را هم پخش میکرد یا یکی از همون آهنگایی که با قربانپور کار کرده و قرار بود آلبومش کنه

متاسفانه بهداد کاری کرده که نه اون کارایی که خودش ساخته و تنظیم کرده پخش بشن ( البته بعد از کنار گذاشتن فرشباف اون کارام پخشش کنسل شد چون مدیریت کارا با اون بود ) و نه کارایی که قربانپور ساخت و شادمهر به خاطرش حتی وسوسه شد باز آلبوم بده

masoud741
08-31-2021, 11:36 PM
متاسفانه بهداد کاری کرده که نه اون کارایی که خودش ساخته و تنظیم کرده پخش بشن ( البته بعد از کنار گذاشتن فرشباف اون کارام پخشش کنسل شد چون مدیریت کارا با اون بود ) و نه کارایی که قربانپور ساخت و شادمهر به خاطرش حتی وسوسه شد باز آلبوم بده

هنوز چیزی مشخص نیست. شادمهر قابل پیش بینی نیست

ebihamed
09-01-2021, 10:55 AM
هنوز چیزی مشخص نیست. شادمهر قابل پیش بینی نیست
صد در صد همینطوره چون شادمهر بعد از یه مدت بیخیال hosen و محسن و ایمنی میشه لااقل سابقه ی کاریش اینو نشون داده که پا بند کسی نمیشه فقط باید کارای چرتشون ته بکشه
تا این کابوس تموم بشه البته به شرطی که از تو لپ لپ باز از این دست موزیسینها در نیاره

masoud741
09-01-2021, 01:27 PM
صد در صد همینطوره چون شادمهر بعد از یه مدت بیخیال hosen و محسن و ایمنی میشه لااقل سابقه ی کاریش اینو نشون داده که پا بند کسی نمیشه فقط باید کارای چرتشون ته بکشه
تا این کابوس تموم بشه البته به شرطی که از تو لپ لپ باز از این دست موزیسینها در نیاره

بله شادمهر سابقه نداشته این چندسال با یه گروه خاص کار کنه قطعا بعد یه مدت گروه کاریش را عوض می‌کنه فقط گروه بعدی کیا باشند خدا میدونه

Hosein333
09-01-2021, 04:44 PM
گروه بعدی از بین سعید آسایش و اکس بند انتخاب میشه

masoud741
09-01-2021, 07:39 PM
گروه بعدی از بین سعید آسایش و اکس بند انتخاب میشه

شادمهر معمولا کسایی را انتخاب می‌کنه که اولین باره اسماشون را میشنویم و پشمای هوادارانش می‌ریزه از این اسامی

GreenWorld
09-01-2021, 07:39 PM
عجب آهنگیه اهنگ سیاوش قمیشی مرهم،،هرچی شادمهر جدیدا چرت خوند و شست وبرد

entehaa
09-01-2021, 08:06 PM
یه ویدیوی جالب از سگ شادمهر در منزلش که شادمهرم حضور داره

ebihamed
09-01-2021, 08:10 PM
عجب آهنگیه اهنگ سیاوش قمیشی مرهم،،هرچی شادمهر جدیدا چرت خوند و شست وبرد

تنظیم اشکان آریا که دوست و همکار علیرضا افکاریه و تنظیم کارهایی مثل شهر حسود رو انجام داده یجورایی از شاگردای مکتب علیرضا افکاریه و مطمئنا ازش بیشتر خواهیم شنید

RezaMahdavian
09-01-2021, 10:54 PM
ماشالا سیاوش:
بعد از آهنگ "به من فکر کن" داریوش، آهنگ "مرهم" سیاوش قمیشی از آهنگ های خوب امسال بود.
موزیک ویدئوش هم خیلی قشنگ بود

GreenWorld
09-01-2021, 10:57 PM
تنظیم اشکان آریا که دوست و همکار علیرضا افکاریه و تنظیم کارهایی مثل شهر حسود رو انجام داده یجورایی از شاگردای مکتب علیرضا افکاریه و مطمئنا ازش بیشتر خواهیم شنید
آره،من دموش که اومد،کامنت گذاشتم واسش که شبیهه تنظیمای کارای افکاری و مثه تنظیمای سعید زمانی و اشکان اریاس،که بعد از چند روز دیدم نوشت کار اشکان آریاس،،جای همچین تنظیمایی تو اهنگای سیاوش خالی بود،خدا کنه همچنان همکاری کنن،،من که خیلی ملودی و همه چی رو دوس داشتم.

ebihamed
09-02-2021, 12:23 AM
ماشالا سیاوش:
بعد از آهنگ "به من فکر کن" داریوش، آهنگ "مرهم" سیاوش قمیشی از آهنگ های خوب امسال بود.
موزیک ویدئوش هم خیلی قشنگ بود

از نظر من بعد از آلبوم داریوش ( تمام آلبوم ) کار سیاوش بهترین کار این چند وقت بود و خوشبختانه بزرگان موسیقی ما همچنان پرچمدارن امیدوارم شادمهرم زودتر از خواب بیدار بشه و بدونه این کارایی که پخش میکنه مناسب و برازنده ی سن و جایگاهش تو موسیقی ایران نیست

ebihamed
09-02-2021, 12:25 AM
آره،من دموش که اومد،کامنت گذاشتم واسش که شبیهه تنظیمای کارای افکاری و مثه تنظیمای سعید زمانی و اشکان اریاس،که بعد از چند روز دیدم نوشت کار اشکان آریاس،،جای همچین تنظیمایی تو اهنگای سیاوش خالی بود،خدا کنه همچنان همکاری کنن،،من که خیلی ملودی و همه چی رو دوس داشتم.

آره دقیقا فضای تنظیمای سعید زمانی و اشکان آریا کاملا متناسب با ملودیهایی با سبک علیرضا افکاریه و توشبختانه ملودی سیاوشم به حدی خوب بود که این تنظیمم تونست هر چه بهتر حق مطلبو ادا کنه شاید اگه الیاس شیرزاد اینو تنظیم میکرد یه بارم نمیشد شنیدش

9NIMA1
09-02-2021, 12:11 PM
کار سیاوش عالی بود.(sm127) بعد از دو سه تا ملودی و تنظیم تکراری این کار وااااقعا چسبید...

9NIMA1
09-02-2021, 12:13 PM
آره دقیقا فضای تنظیمای سعید زمانی و اشکان آریا کاملا متناسب با ملودیهایی با سبک علیرضا افکاریه و توشبختانه ملودی سیاوشم به حدی خوب بود که این تنظیمم تونست هر چه بهتر حق مطلبو ادا کنه شاید اگه الیاس شیرزاد اینو تنظیم میکرد یه بارم نمیشد شنیدش

به نظرم الیاس شیرزاد دیگه دوره اش به سر رسیده اگه بخواد با همین سبک ادامه بده! اون زمان که برای امثال علی اصحابی تنظیم میزد عالی بود و چیز جدیدی بود تو دوره خودش... مثل کار "اگه عشق منی"

ebihamed
09-02-2021, 01:05 PM
به نظرم الیاس شیرزاد دیگه دوره اش به سر رسیده اگه بخواد با همین سبک ادامه بده! اون زمان که برای امثال علی اصحابی تنظیم میزد عالی بود و چیز جدیدی بود تو دوره خودش... مثل کار "اگه عشق منی"

آره برای اون موقع کاراش خوب بود ولی آپدیت نشد و تو همون فضا موند .... ملودی کار سیاوش البته همون ملودی آهنگ دوزخیه و با تنظیم جدید و ترانه ی جدید اومده

Hosein333
09-02-2021, 01:44 PM
الیاس شیرزاد قبولش داشتم اون موقع

اهنگ بی قرار گوگوش رو هم فکر کنم کار الیاس شیرزاده

9NIMA1
09-02-2021, 02:02 PM
الیاس شیرزاد قبولش داشتم اون موقع

اهنگ بی قرار گوگوش رو هم فکر کنم کار الیاس شیرزاده

آلبوم گوگوش فکر میکنم کامل کار الیاس شیرزاد باشه

GreenWorld
09-02-2021, 02:52 PM

دقیقا،خیلی وقت بود دوس داشتم سیاوش با این مدل تنظیم کننده ها مثل راهبر یا زمانی و یا همین اشکان آریا کار کنه،با اینکه تنظیمای الیاس شیرزاد رو دوس دارم اما احساس ملودیای سیاوش با این تنظیما بیشتر به چشم میاد،دقیقا مثل ملودیای افکاری که پر از احساسه و دلیه،،سیاوشم همینطوریه ملودیاش،مثلا اگه آهنگ «تو عاشق نبودی که در عاشقارو بفهمی» از سیاوش رو‌همین اشکان اریا تنظیم کرده بود با همین تم اونم یکی از شاهکارا میشد

ebihamed
09-02-2021, 04:14 PM
دقیقا،خیلی وقت بود دوس داشتم سیاوش با این مدل تنظیم کننده ها مثل راهبر یا زمانی و یا همین اشکان آریا کار کنه،با اینکه تنظیمای الیاس شیرزاد رو دوس دارم اما احساس ملودیای سیاوش با این تنظیما بیشتر به چشم میاد،دقیقا مثل ملودیای افکاری که پر از احساسه و دلیه،،سیاوشم همینطوریه ملودیاش،مثلا اگه آهنگ «تو عاشق نبودی که در عاشقارو بفهمی» از سیاوش رو‌همین اشکان اریا تنظیم کرده بود با همین تم اونم یکی از شاهکارا میشد

واقعا آهنگ عاشق ملودیش عالی بود اگه تنظیم بهتری داشت همردیف کارای قدیمی سیاوش قرار میگرفت

masoud741
09-03-2021, 11:40 AM
آهنگ جدیدی در کار نیست فعلا الکی جو راه انداختید

ebihamed
09-03-2021, 04:45 PM
آهنگ جدیدی در کار نیست فعلا الکی جو راه انداختید

خوب خدا رو شکر فعلا این بهترین خبریه که از شادمهر میشه داشت

9NIMA1
09-04-2021, 04:59 PM
خوب خدا رو شکر فعلا این بهترین خبریه که از شادمهر میشه داشت

(sm125)

edvin242
09-08-2021, 02:25 AM
کنسرت استانبولش ی تیگه از پاییز اجرا کرد همینطور بی تابی

entehaa
09-09-2021, 07:19 AM
صحبت هاش دو شب پیشه شادمهر در کنسرت استانبول که کلی حرف پشت این چندتا جمله هست و دلیل همه اتفاقات اخیر همین میتونه باشه

entehaa
09-09-2021, 08:10 PM
اجرای کامل کنسرت دو شب پیش استانبول

ebihamed
09-11-2021, 01:11 PM
یه منت هم سرمون گذاشت که من دیگه نمیخام بخونما ولی همینا رو به عشق شما میخونم برید باهاشون حال کنید که همینم غنیمته(sm128)

masoud741
09-11-2021, 10:27 PM
واقعا چه اتفاقی واسه یه آدم میفته که یه زمانی آهنگی مثل تقدیر را تو یه شب میسازه ولی الان حوصله خوندن هم نداره

Hobbit
09-12-2021, 08:02 AM
واقعا چه اتفاقی واسه یه آدم میفته که یه زمانی آهنگی مثل تقدیر را تو یه شب میسازه ولی الان حوصله خوندن هم نداره

الان که داره خوب آهنگ میده بیرون ک
هر سه چهارماه یه اهنگ ریلیز میشه
دیگه ناشکری چرا؟

GreenWorld
09-12-2021, 11:53 PM

چون میرزه،دِرهَم بالاس...

Hosein333
09-13-2021, 07:24 AM

به نظر من شادمهر به قله ی موزیک رسید و دیگه دید کسی نیست که باهاش رقابت کنه

یواش یواش سرد شد

اوایل دوست داشت رقابت رو و هر دفعه هم پیروز میشد

ebihamed
09-13-2021, 10:48 AM
به نظر من شادمهر به قله ی موزیک رسید و دیگه دید کسی نیست که باهاش رقابت کنه

یواش یواش سرد شد

اوایل دوست داشت رقابت رو و هر دفعه هم پیروز میشد
حسین جان واقعا این توجیه خوبی نیست پس داریوش و ابی و گوگوش و سیاوش قمیشی 50 ساله رو قله هستن اونام باید به همین وضع دچار میشدن شاید بعضیاشون یکم از اوجشون فاصله گرفتن ولی از انگیزشون کم نشده

Hosein333
09-13-2021, 01:42 PM
حسین جان واقعا این توجیه خوبی نیست پس داریوش و ابی و گوگوش و سیاوش قمیشی 50 ساله رو قله هستن اونام باید به همین وضع دچار میشدن شاید بعضیاشون یکم از اوجشون فاصله گرفتن ولی از انگیزشون کم نشده

تو موزیک قله ی مشخصی نداریم

منظور من از قله اینجا این بود که دیگه بی رقیب شد

از نظر من با تمام احترامی که برای خود این خواننده هایی که اسم بردی و طرفدارشون

باید عرض کنم که هیچ کدومشون مثل شادمهر نشدن

البته شادمهر تا آلبوم طرفدار

ebihamed
09-13-2021, 02:14 PM
تو موزیک قله ی مشخصی نداریم

منظور من از قله اینجا این بود که دیگه بی رقیب شد

از نظر من با تمام احترامی که برای خود این خواننده هایی که اسم بردی و طرفدارشون

باید عرض کنم که هیچ کدومشون مثل شادمهر نشدن

البته شادمهر تا آلبوم طرفدار

با تمام علاقه و ارادتی که نسبت بهت دارم و خودتم میدونی و همینطور با احترام به نظرت اما کاملا مخالفم چون خود شادمهرم میدونه نه تو آهنگسازی تونست به امثال بابک بیات و واروژان و زلاند و شماعی زاده و قمیشی و چشم آذر برسه و نه توخوانندگی به فرهاد و ابی و داریوش و هایده و گوگوش و خیلیای دیگه ... مطمئنم که خودشم اینو قبول داره اما کاملا قبول دارم که از میان هنرمندای بعد از انقلاب جزو بهترین و به نام ترینشون بوده ...... البته اینم نظر منه نه اینکه بخام بگم با قاطعیت درسته

ebihamed
09-13-2021, 02:17 PM
ضمن اینکه اصلا گیریم به قول تو بی رقیب شد اما همون رقابتی که اون سالها داشت با بزرگان موسیقی میکرد بهتر بود یا رقابتی که الان با مهراد جم و دنیا و آنیتا پیدا کرده با موزیکهای فعلیش؟ آیا کسی که به قول تو توی مارکت ایران رقیبی پیدا نکرده آیا باید فراتر از اون رقابت کنه و وارد رقابت بین المللی بشه یا اینکه باید پا به رقابت با مبتدی های این عرصه بذاره

Hosein333
09-13-2021, 04:12 PM
با تمام علاقه و ارادتی که نسبت بهت دارم و خودتم میدونی و همینطور با احترام به نظرت اما کاملا مخالفم چون خود شادمهرم میدونه نه تو آهنگسازی تونست به امثال بابک بیات و واروژان و زلاند و شماعی زاده و قمیشی و چشم آذر برسه و نه توخوانندگی به فرهاد و ابی و داریوش و هایده و گوگوش و خیلیای دیگه ... مطمئنم که خودشم اینو قبول داره اما کاملا قبول دارم که از میان هنرمندای بعد از انقلاب جزو بهترین و به نام ترینشون بوده ...... البته اینم نظر منه نه اینکه بخام بگم با قاطعیت درسته

فقط تو خود اهنگسازی فقط تو خوانندگی درسته منم باهات موافقم این اسمایی که اوردی خیلی سر ترن از شادمهر

ولی بیا اهنگسازی و خوانندگی رو کنار هم بزاریم کی موفق تر از همه بود

کارای بقیه خواننده ها تو یه سبک بود ولی شادمهر هر سبکی رو ساخت موفق بود

البته تا البوم طرفدار

و چند تا ترک بعد طرفدار

Hosein333
09-13-2021, 04:13 PM
ضمن اینکه اصلا گیریم به قول تو بی رقیب شد اما همون رقابتی که اون سالها داشت با بزرگان موسیقی میکرد بهتر بود یا رقابتی که الان با مهراد جم و دنیا و آنیتا پیدا کرده با موزیکهای فعلیش؟ آیا کسی که به قول تو توی مارکت ایران رقیبی پیدا نکرده آیا باید فراتر از اون رقابت کنه و وارد رقابت بین المللی بشه یا اینکه باید پا به رقابت با مبتدی های این عرصه بذاره

ابی جان درست میگی

ولی الان به جرات میگم کیفیت کار آنیتا از شادمهر بهتره

ebihamed
09-13-2021, 04:38 PM
فقط تو خود اهنگسازی فقط تو خوانندگی درسته منم باهات موافقم این اسمایی که اوردی خیلی سر ترن از شادمهر

ولی بیا اهنگسازی و خوانندگی رو کنار هم بزاریم کی موفق تر از همه بود

کارای بقیه خواننده ها تو یه سبک بود ولی شادمهر هر سبکی رو ساخت موفق بود

البته تا البوم طرفدار

و چند تا ترک بعد طرفدار

گفتم که حسین جون شادمهر بعد از انقلاب جزو کسایی بود که روی نسل خودش و نسلهای بعد حتی تاثیر گذار بود و از اسمهای درخشان موزیک ایران بود ولی به لحاظ ثبات سطح هنرمند بودن نتونست به اون بزرگان برسه حتی اگه اونها توی یک سبک ادامه داده باشن و شادمهر هر سبکی زده باشه کما اینکه اونها رو مردم با اون سبکها دوست داشتن که اونهمه سال دوام آوردن و الا تو همون دهه ۵۰ تموم میشدن و این نکته ایه که نباید فراموش کرد ... در کل این حرفا بی فایده س شادمهر حتی اگه بزرگترین هنرمند تاریخ ایران هم بوده در گذشته ولی الان به هیچ وجه اون جایگاه قبل رو به واسطه ی افول هنریش نداره

Hosein333
09-13-2021, 05:25 PM
گفتم که حسین جون شادمهر بعد از انقلاب جزو کسایی بود که روی نسل خودش و نسلهای بعد حتی تاثیر گذار بود و از اسمهای درخشان موزیک ایران بود ولی به لحاظ ثبات سطح هنرمند بودن نتونست به اون بزرگان برسه حتی اگه اونها توی یک سبک ادامه داده باشن و شادمهر هر سبکی زده باشه کما اینکه اونها رو مردم با اون سبکها دوست داشتن که اونهمه سال دوام آوردن و الا تو همون دهه ۵۰ تموم میشدن و این نکته ایه که نباید فراموش کرد ... در کل این حرفا بی فایده س شادمهر حتی اگه بزرگترین هنرمند تاریخ ایران هم بوده در گذشته ولی الان به هیچ وجه اون جایگاه قبل رو به واسطه ی افول هنریش نداره

دقیقا همینطوره

ولی اگر روال قبلی خودشو ادامه میداد خیلی بهتر تر هم میشد کارنامش ولی حیف خودشو خراب کرد

ebihamed
09-13-2021, 05:54 PM
دقیقا همینطوره

ولی اگر روال قبلی خودشو ادامه میداد خیلی بهتر تر هم میشد کارنامش ولی حیف خودشو خراب کرد

متاسفانه همینطوره ... در دراز مدت این آهنگای دم دستیش دیگه قابل شنیدن نیستن و تک تکشون نمرات منفی کارنامه ی شادمهر میشن

entehaa
09-14-2021, 07:43 AM
وقتی داره میگه توی خونه سالی یبارم نمیخونم دیگه تکلیف روشنه یعنی دیگه موسیقی دغدغه اول این آدم نیست و این چیز عجیبی نیست هر انسانی در طول زندگیش اهدافش دغدغه‌هاش و علایقش تغییر میکنه و نمیشه بهش خورده گرفت و مطمئن باشید اگه یه ذره احساس کنه حمایت طرفداراش کم شده موسیقی رو میبوسه میزاره کنار چون همش داره میگه فقط به عشق شما دارم میخونم

sibiloo
09-14-2021, 09:27 AM
وقتی داره میگه توی خونه سالی یبارم نمیخونم دیگه تکلیف روشنه یعنی دیگه موسیقی دغدغه اول این آدم نیست و این چیز عجیبی نیست هر انسا نی در طول زندگیش اهدافش دغدغه‌هاش و علایقش تغییر میکنه و نمیشه بهش خورده گرفت و مطمئن باشید اگه یه ذره احساس کنه حمایت طرفداراش کم شده موسیقی رو میبوسه میزاره کنار چون همش داره میگه فقط به عشق شما دارم میخونم

عشق شما نه
به عشق پولی که از شما در میارم
این درست تره :))))
مسخره ترین حرف اینه که من به عشق شما فلان میکنم بیسان میکنم
اگه به عشق هوادار بود ارزش قائل میشد واسه کارش
واسه هوادارش
و چیزی که مشخصه
اینه که اهنگ تند تند میخونه
تا از دور خارج نشه
سعی هم میکنه با نسلی کار کنه که به درد الان جامعه میخورن
و سعی میکنه دور نشه از سلیقه جامعه
و برعکس زمانی که خودش همه رو دنبال خودش میکشوند الان افتاده دنبال بقیه
تا از قافله عقب نیوفته
تا جماعت تینیجر رو راضی نگه داره
برای کنسرتا
و درامد

شاید حق هم داشته باشه
اون همه سختی کشید
تا به اینجا برسه که اینجوری پول در بیاره
و الان موقع نتیجه دادن اون سختی هاست
و نمیشه ازش خورده گرفت خیلی از این بابت
ولی برا من بیشتر قابل قبول تر میشد وقتی کنار این کارا و اهنگا خودش هم اهنگ میساخت
خودش هم یه حرکتایی میزد

به هر حال من همچنان نظرم اینه که این دوران هم تموم میشه
شاید با یکی اشنا شه که بهش بگه بسه دیگه پول
حالا فکر چیزای دیگه باش
شاید یه روز گرم
شاید وسط روز
دلش خواست بشه اون شادمهری که دوست داشتیم

GreenWorld
09-14-2021, 11:40 AM
وقتی داره میگه توی خونه سالی یبارم نمیخونم دیگه تکلیف روشنه یعنی دیگه موسیقی دغدغه اول این آدم نیست و این چیز عجیبی نیست هر انسانی در طول زندگیش اهدافش دغدغه‌هاش و علایقش تغییر میکنه و نمیشه بهش خورده گرفت و مطمئن باشید اگه یه ذره احساس کنه حمایت طرفداراش کم شده موسیقی رو میبوسه میزاره کنار چون همش داره میگه فقط به عشق شما دارم میخونم

به عشق طرفدارا نه،به عشق پول کنسرته،،مگه نخونه مبخواد چیکار کنه،،،هرچی ام داشته باشه تموم میشه

ebihamed
09-14-2021, 11:57 AM
به عشق طرفدارا نه،به عشق پول کنسرته،،مگه نخونه مبخواد چیکار کنه،،،هرچی ام داشته باشه تموم میشه
به عنوان یه طرفدار شخصا اگه میخاد به عشق من همچین آهنگایی بخونه من یکی اصلا راضی به زحمت نیستم

GreenWorld
09-15-2021, 12:24 AM
به عنوان یه طرفدار شخصا اگه میخاد به عشق من همچین آهنگایی بخونه من یکی اصلا راضی به زحمت نیستم

کنسرتاشم والا دیگه لذتی نداره،همش لبخونیه و نمایش.
اون زمانی کنسرتاش کنسرت بود که شعرا یادش میرف،مشخص بود زنده میخونه ادم لذت میبرد،،الان که فقط شده بالا پایین پریدنای الکی و لب خونی

mortezi212
09-15-2021, 10:48 AM
این بحثارو ولش کنید

من اینقدی که منتظرم ترک اعتراف با شعر مونا بیاد، منتظر کراشم نیستم (sm70)

masoud741
09-15-2021, 07:37 PM
‏کنسرت دیشب ‎شادمهر عقیلی در ‎استانبول (که سانس تمدیدی تور تابستانه امسالش بود)، مورد توجه رسانه های ترکیه قرار گرفته و این استقبال را «غیرمعمول برای ‎کنسرت های ایرانی» لقب داده اند.
۲۲ سال پس از آلبوم ‎دهاتی، شادمهر هنوز پرطرفدارترین، محبوب ترین و پرفروش ترین ‎خواننده ایرانی است.

ebihamed
09-16-2021, 12:21 AM
کنسرتاشم والا دیگه لذتی نداره،همش لبخونیه و نمایش.
اون زمانی کنسرتاش کنسرت بود که شعرا یادش میرف،مشخص بود زنده میخونه ادم لذت میبرد،،الان که فقط شده بالا پایین پریدنای الکی و لب خونی

کنسرتهاش که سوژه س کلا ... بی احساس و بارون دلم خواست و یخ زدم رو که کلا آهنگ ارجینال رو پلی کرده بود تو سالن و داشت لب میزد

Elenaz
09-16-2021, 06:25 PM
اگه صد دفعه باز به دنیا بیام، میدونم تو رو انتخاب میکنم ......(sm50)

edvin242
09-16-2021, 07:27 PM
کنسرتهاش که سوژه س کلا ... بی احساس و بارون دلم خواست و یخ زدم رو که کلا آهنگ ارجینال رو پلی کرده بود تو سالن و داشت لب میزد

اجرا پاییز و بی تابی خیلی جالب بود نصفه ونیمه!!!!!!همش هم پلی بک

masoud741
09-16-2021, 08:09 PM
اکثر کسایی که میرند کنسرت اول بخاطر دیدن هنرمند مورد علاقشون از نزدیک و دوم بخاطر عشق و حالشونه کاری به پلی بک و این چیزا هم ندارند.اگه به پلی بک باشه که سیاوش قمیشی هم پلی بک میخونه تو کنسرتاش. اگر هم کنسرتای شادمهر سوژه و مسخره بود دوتا کنسرتش سولد اوت نمیشد

entehaa
09-16-2021, 08:23 PM
اکثر کسایی که میرند کنسرت اول بخاطر دیدن هنرمند مورد علاقشون از نزدیک و دوم بخاطر عشق و حالشونه کاری به پلی بک و این چیزا هم ندارند.اگه به پلی بک باشه که سیاوش قمیشی هم پلی بک میخونه تو کنسرتاش. اگر هم کنسرتای شادمهر سوژه و مسخره بود دوتا کنسرتش سولد اوت نمیشد
یه ملت طرفداره شادمهرن حتی رسانه های ترکیه انگشت به دهن موندن از این استقبال اونوقت ۴ نفر که هنوز توو سال ۷۹ گیر کردن اینجا صبح تا شب ایراد میگیرن. خود شادمهر هزار بار گفته اتفاقا چند شب پیش باز گفت هیچ علاقه ای بع خوانندگی نداره خود ماهم میدونیم اجرای لایو قوی نداره ضمن اینکه بزرگترین کنسرتای جهان پلی بک هستش هرچند من خودمم واقعا حالم گرفته میشه از این کارش ولی باید یکمم نیمه پر لیوان رو دید

ebihamed
09-16-2021, 08:59 PM
یکشنبه آهنگ پایان حرفات از نیما مسیحا با آهنگسازی علیرضا افکاری و ترانه ی افشین مقدم

ebihamed
09-16-2021, 09:04 PM

مسعود جان خیلی ببخشید دوست عزیز اما اینکه از روی تعصب چشم روی ایراد هنرمند مورد علاقت ببندی زیاد جالب نیست ... ضمنا یه زمانی زنده اجرا کردن یه هنر محسوب میشد و خیلیا هدفشون از رفتن به کنسرت دیدن توانایی هنرمندشون در اجرای زنده بود ولی خوب الان کنسرتهای شادمهر دیگه بر عکس سالهای پیش فقط شده محل خوش گذروندن مردمی که فقط میان برای چند ساعت خوش باشن و خود موسیقی اصلا براشون مهم نیست ضمن اینکه حتی سیاوش قمیشی هم اگه پلی بک کنه این توجیه نمیکنه کار شادمهر رو سیاوشم اشتباه میکنه که پلی بک میکنه از نظر تو شاید پلی بک خیلی چیز طبیعی باشه اما از نگاه موزیسین ها و کسایی که هدفشون از رفتن به کنسرت لذت بردن از موسیقیه خیلی کار زشتیه و یجورایی سرمردم رو کلاه گذاشتنه لااقل کاش شادمهر میومد یه وکال جدید میگرفت واسه یخ زدم و بی احساس و بارون دلم خواست نه اینکه وکال آهنگ اصلی رو لب بزنه

ebihamed
09-16-2021, 09:10 PM
اینکه کنسرتهای شادمهر سولدات میشه و یا کلی استقبال میشه که منجر میشه به تمجید رسانه ها فقط به دلیل محبوبیتشه نه تواناییش در اجرای کنسرت

masoud741
09-16-2021, 09:27 PM
مسعود جان خیلی ببخشید دوست عزیز اما اینکه از روی تعصب چشم روی ایراد هنرمند مورد علاقت ببندی زیاد جالب نیست ... ضمنا یه زمانی زنده اجرا کردن یه هنر محسوب میشد و خیلیا هدفشون از رفتن به کنسرت دیدن توانایی هنرمندشون در اجرای زنده بود ولی خوب الان کنسرتهای شادمهر دیگه بر عکس سالهای پیش فقط شده محل خوش گذروندن مردمی که فقط میان برای چند ساعت خوش باشن و خود موسیقی اصلا براشون مهم نیست ضمن اینکه حتی سیاوش قمیشی هم اگه پلی بک کنه این توجیه نمیکنه کار شادمهر رو سیاوشم اشتباه میکنه که پلی بک میکنه از نظر تو شاید پلی بک خیلی چیز طبیعی باشه اما از نگاه موزیسین ها و کسایی که هدفشون از رفتن به کنسرت لذت بردن از موسیقیه خیلی کار زشتیه و یجورایی سرمردم رو کلاه گذاشتنه لااقل کاش شادمهر میومد یه وکال جدید میگرفت واسه یخ زدم و بی احساس و بارون دلم خواست نه اینکه وکال آهنگ اصلی رو لب بزنه

خب داداش شما نرو کنسرتش که سرت کلاه نره

edvin242
09-16-2021, 09:43 PM
یه ملت طرفداره شادمهرن حتی رسانه های ترکیه انگشت به دهن موندن از این استقبال اونوقت ۴ نفر که هنوز توو سال ۷۹ گیر کردن اینجا صبح تا شب ایراد میگیرن. خود شادمهر هزار بار گفته اتفاقا چند شب پیش باز گفت هیچ علاقه ای بع خوانندگی نداره خود ماهم میدونیم اجرای لایو قوی نداره ضمن اینکه بزرگترین کنسرتای جهان پلی بک هستش هرچند من خودمم واقعا حالم گرفته میشه از این کارش ولی باید یکمم نیمه پر لیوان رو دید

همون ملت طرفدار تتل هم هستن..همون ملت طرفدار ماکان بند.پازل بند کوفت بند هم هستن...این ملت همون ملت!!وقتی اسم شادمهر میاد میشن ملت؟!!ولی وقتی اسم بقیه خواننده ها میاد میشه سلیقه موسیقی؟؟؟!!!!

edvin242
09-16-2021, 09:44 PM

من وقتی کامنت های این میخوانم یاد طرفدارهای ارسنال تو فوتبال میافتم..مثلا تیمی که سال دوهزار قهرمان شده بعد هنوز میگن این تیم همون تیم!!!

edvin242
09-16-2021, 09:45 PM
همون ملت طرفدار تتل هم هستن..همون ملت طرفدار ماکان بند.پازل بند کوفت بند هم هستن...این ملت همون ملت!!وقتی اسم شادمهر میاد میشن ملت؟!!ولی وقتی اسم بقیه خواننده ها میاد میشه سلیقه موسیقی؟؟؟!!!!اگر اینطور پس دلیل این همه هجمه برای پلی بک کردن هیراد تو کنسرتش واقعا بی معنی؟؟!!!

ebihamed
09-16-2021, 09:49 PM
خب داداش شما نرو کنسرتش که سرت کلاه نره

ممنون از این جواب کاملا منطقی که دادی مسعود جون ... بگذریم

ebihamed
09-16-2021, 09:53 PM
من وقتی کامنت های این میخوانم یاد طرفدارهای ارسنال تو فوتبال میافتم..مثلا تیمی که سال دوهزار قهرمان شده بعد هنوز میگن این تیم همون تیم!!!

یا مثلا بخای نتایج ضعیف آرسنال رو توجیه کنی بگی میلانم خیلی ساله از اوج فاصله گرفته

ebihamed
09-16-2021, 09:57 PM
همون ملت طرفدار تتل هم هستن..همون ملت طرفدار ماکان بند.پازل بند کوفت بند هم هستن...این ملت همون ملت!!وقتی اسم شادمهر میاد میشن ملت؟!!ولی وقتی اسم بقیه خواننده ها میاد میشه سلیقه موسیقی؟؟؟!!!!

الان بزرگترین توهم در بین مخاطبین موسیقی متعلق به اون دسته ایه که اصرار دارن شادمهر هنوزم نفر اوله یا مثلا بهترینه اونم از طریق لایک و بازدید از رسانه هایی که ساسی گل سرسبدشونه ... چه خوبه که آدم تو سال ۷۹ گیر کرده باشه ولی واقع بین باشه

masoud741
09-16-2021, 11:15 PM

نکشیمون ستون موسیقی

edvin242
09-16-2021, 11:43 PM
یا مثلا بخای نتایج ضعیف آرسنال رو توجیه کنی بگی میلانم خیلی ساله از اوج فاصله گرفته

دیدی میخوان سرپوش بزارن رویک اشتباه روی یک باورغلط میگن فلانی هم این کار میکنه...بعد اون فلانی خیلی بزرگ فکر میکنن چون بزرگ هر اشتباهی که میکنه دیگه باید الگو برداری کرد..

الان میگن سیاوش هم پلی بک داره

Hosein333
09-16-2021, 11:58 PM
اگه صد دفعه باز به دنیا بیام، میدونم تو رو انتخاب میکنم ......(sm50)

باید بگم که آهنگ های شادمهر یه عمق دیگه ایی داشت

کدوم اهنگهای خواننده های دیگه رو میشه ۱۰۰ بار گوش داد و خسته نشد

فقط میتونم بگم آهنگهای زنده یاد هایده این شکلی بوده

masoud741
09-17-2021, 12:35 AM
دیدی میخوان سرپوش بزارن رویک اشتباه روی یک باورغلط میگن فلانی هم این کار میکنه...بعد اون فلانی خیلی بزرگ فکر میکنن چون بزرگ هر اشتباهی که میکنه دیگه باید الگو برداری کرد..

الان میگن سیاوش هم پلی بک داره

داداش من کجا گفتم کاره شادمهر درسته یا غلطه. من فقط گفتم اکثر اونایی که میرند کنسرت واسه چی میرند حالا شما میخوای واسه خودت چرت بگی قضیش فرق داره. من سیاوش را مثال زدم که بگم فقط شادمهر اینکار را نمیکنه وگرنه من نگفتم کارش درسته.اتفاقا منم میگم بهتره شادمهر لایو بخونه نه پلی بک. حالا شما که پول واسه کنسرت ندادی نمی‌خواد حرص بقیه را بخوری.هروقت پول دادی و واست پلی بک خوندند بیا اینجا غر بزن

entehaa
09-17-2021, 11:42 AM
من نمیدونم چرا ما اینجا حرف همو نمیفهمیم!
من هیچوقت هیچ کدوم از کارای اخیر شادمهرو توجیح نکردم و مث شماها مخالف بودم که خودش نمیسازه یا پلی بک میخونه. ولی وقتی طرف خودش میگه از خوانندگی خوشم نمیاد یا اجرای لایوش ضعیفه( سالهای قبل به حد کافی سوتی‌هاش رو دیدیم در کنسرتها) پس معلومه از روی شکم پری پلی بک نمیخونه پس نباید بگیم میتونه ولی نمیخواد واقعیت اینه که خوب نمیتونه اینکارو انجام بده

Elenaz
09-17-2021, 12:28 PM
باید بگم که آهنگ های شادمهر یه عمق دیگه ایی داشت

کدوم اهنگهای خواننده های دیگه رو میشه ۱۰۰ بار گوش داد و خسته نشد

فقط میتونم بگم آهنگهای زنده یاد هایده این شکلی بوده
مخاطبم شادمهر نیست .. . قسمتی از ترانه خونه آرزو معین هست(sm50)

Hosein333
09-17-2021, 07:26 PM
مخاطبم شادمهر نیست .. . قسمتی از ترانه خونه آرزو معین هست(sm50)

درسته من این اهنگ معین رو گوش نکردم

معین صدای خوبی داره و انقدر اهنگهای قدیمیش قشنگه که خونه ارزو برام جالب نبود

ولی حرفم کلی بود

edvin242
09-17-2021, 09:31 PM
داداش من کجا گفتم کاره شادمهر درسته یا غلطه. من فقط گفتم اکثر اونایی که میرند کنسرت واسه چی میرند حالا شما میخوای واسه خودت چرت بگی قضیش فرق داره. من سیاوش را مثال زدم که بگم فقط شادمهر اینکار را نمیکنه وگرنه من نگفتم کارش درسته.اتفاقا منم میگم بهتره شادمهر لایو بخونه نه پلی بک. حالا شما که پول واسه کنسرت ندادی نمی‌خواد حرص بقیه را بخوری.هروقت پول دادی و واست پلی بک خوندند بیا اینجا غر بزن

اولا غر زدن من به تو ربطی نداره...چرت امثل تو با حمایت های مسخره ومزخرفتون میدید..که فقط با مسخره کردن فرار به جلو میخوای ی چیزی گفته بشی...تعصب کورکورانه همدیگه این مدت فکر کنم حال همه رو به هم زده....
اگر ما اینجا حرفی میزنیم به خاطر سابقه و عقبه ایکه شادمهر داشته نه غر محسوب میشه نه اینکه پولی یا چیزی دادیم..اسم سیاوش یا خواننده رو میاری چون بزرگتر وگرنه حمید هیراد هم پلیبک کرده میتونی بگی حمید هیراد هم پلی بک کرده پس شادمهر هم کرده....بعدش هم کسی که میاد اینجا حرص نمیخوره بیشتر افسوس میخوره که گذر زمان ادم عوض میکنه.

Elegance
09-17-2021, 10:23 PM
ی بار کنسرتش رفتم، دیگه برام بسه (sm194)

Hosein333
09-17-2021, 10:57 PM
ی بار کنسرتش رفتم، دیگه برام بسه (sm194)

چطوری بود مگه

masoud741
09-18-2021, 12:30 AM
اولا غر زدن من به تو ربطی نداره...چرت امثل تو با حمایت های مسخره ومزخرفتون میدید..که فقط با مسخره کردن فرار به جلو میخوای ی چیزی گفته بشی...تعصب کورکورانه همدیگه این مدت فکر کنم حال همه رو به هم زده....
اگر ما اینجا حرفی میزنیم به خاطر سابقه و عقبه ایکه شادمهر داشته نه غر محسوب میشه نه اینکه پولی یا چیزی دادیم..اسم سیاوش یا خواننده رو میاری چون بزرگتر وگرنه حمید هیراد هم پلیبک کرده میتونی بگی حمید هیراد هم پلی بک کرده پس شادمهر هم کرده....بعدش هم کسی که میاد اینجا حرص نمیخوره بیشتر افسوس میخوره که گذر زمان ادم عوض میکنه.

حرص نخور شیرت میخشکه

9NIMA1
09-18-2021, 12:39 AM
(sm14)