توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
neo_mehdi
02-15-2022, 11:55 AM
اسم این اجرا رو نه میشه گذاشت آنپلاگد ، نه میشه گفت لایو ...! نمیدونم من اسمشو میزارم آن آفیشیال ...!!! چون همه چی داشت ...! افکت داشت ... زیر صدا داشت ... صداگذاری شده بود ... فقط هر کاری کرده بودن نتونستن صدا و تصویر رو سینک بزنن ... دکور استودیو هم که تکراری که بارها تو استیج منوتو و جم دیدیم ...
وکال هم که چیزی نگیم بهتره ... یهو بم میشد یهو فاز تنور میگرفت ... آش شوربایی بود واسه خودش ...
چندین بار هم اون سه تا پشت سر شادمهر از صداش خندشون میگرفت ... تماشاگرا هم که بهت زده نگاه میکردن که این آ تقی یا شادمهر ...؟!؟! فک کنم الان که ویدیو رو دیدن میگن ما که چیز دیگه ای شنیدیم اونجا ... یه دختره هم با صدای بلند دو متری شادمهر میخوند ولی خب صدایی نمی اومد ...!
کلاً همچین کارایی مسخره شده ... جنبه فان قضیه بیشتره ... جدی نگیرید ...
کاملا درسته که اجرا زنده نبود ولی هررچی باشه یه خوبی داشت ورژن دیگه این آهنگها رو شنیدیم به نظرم زیبا بود
ebihamed
02-15-2022, 07:13 PM
نکته ی مثبت این اجراها تنظیم متفاوتشون بود که برای شنیدن ام پی تری حس خوبی به آدم میده ولی دیدن تصویری این اجراها اعصاب خورد کن هست انقد خودشو میچسبونه به میکروفن که تابلو نشه پلی بکه راجب انتخاب آهنگا هم انتقاد وجود داره اینجا دیگه کنسرت نبود که بگیم ملت آهنگای پر انرژی میخان یه کنسرت استودیویی بود که بیشتر آهنگا medly بودن و بر پایه گیتار که آهنگای قدیمی ترش رو میتونست جایگزین کنه مثلا بی تابی رو جای عوض نمیشی میخوند
Elegance
02-15-2022, 09:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
masoud741
02-15-2022, 11:39 PM
هنوز باورم نمیشه معین از ایمنی ترانه گرفته باشه.من فکر کردم ایمنی فقط به شادمهر ترانه ۴خطی میده ولی دیدم کلا مخش بیشتر از ۴تا خط نمیکشه ترانه بگه.معین هم فقط میگه فقط تو فقط تو(sm120)
Hobbit
02-16-2022, 12:31 AM
چقدر غر میزنی، خوشت نمیاد خب گوش نده
والا
ehsan1361
02-16-2022, 09:11 AM
کاملا درسته که اجرا زنده نبود ولی هررچی باشه یه خوبی داشت ورژن دیگه این آهنگها رو شنیدیم به نظرم زیبا بود
این بُعدش کاملاً سلیقه ایه ... البته اسمش رو ورژن جدید هم نمیشه گذاشت ...
ehsan1361
02-16-2022, 09:16 AM
به نظرم تنها نکته مثبت این بود که هدف از قبل مشخص بود : بت ...! وگرنه دست بردن در آهنگایی مثل علامت سوال و تقدیر جنایت در حق نوستالژیه ...!!!
البته این نظر منه که کلاً با بازخونی آثار فاخر مشکل دارم ... حالا اگه ریمیکس بود یه چیزی ... سلیقه س دیگه هر کی یجوره ...
ehsan1361
02-16-2022, 09:21 AM
هنوز باورم نمیشه معین از ایمنی ترانه گرفته باشه.من فکر کردم ایمنی فقط به شادمهر ترانه ۴خطی میده ولی دیدم کلا مخش بیشتر از ۴تا خط نمیکشه ترانه بگه.معین هم فقط میگه فقط تو فقط تو(sm120)
خصوصیات اینجور آهنگا اینه که خیلی زود از شنیدنش خسته میشی در حالی که سه دقیقه بیشتر نیست ... کلاً تنظیمای هاشمی همینه هنوز یک دقیقه نگذشته میخوای تموم بشه مثل قلب من و جنگه دلم و غیره ذالک ... تنظیمای دو میزان دو میزان همینه ... حالا شاید بگن بیشتر از دو میزانه ولی همونه ...
Gsshop
02-16-2022, 12:28 PM
(sm2)روز ولنتاین هرچی اهنگ غمگین داشت خوند
(sm2)بی احساس
masoud741
02-16-2022, 02:20 PM
خصوصیات اینجور آهنگا اینه که خیلی زود از شنیدنش خسته میشی در حالی که سه دقیقه بیشتر نیست ... کلاً تنظیمای هاشمی همینه هنوز یک دقیقه نگذشته میخوای تموم بشه مثل قلب من و جنگه دلم و غیره ذالک ... تنظیمای دو میزان دو میزان همینه ... حالا شاید بگن بیشتر از دو میزانه ولی همونه ...
آره کاش شادمهر با میلاد هاشمی هم بهم میزد
Elenaz
02-17-2022, 08:47 PM
سهم من از بودن تو، یه خاطره ست همینو بس ....(sm127)
Hosein333
02-18-2022, 02:16 PM
(sm77)
Gsshop
02-18-2022, 06:20 PM
(sm118) معین - فقط تو فقط تو فقط تو فقط تو
ehsan1361
02-20-2022, 11:21 AM
حالا کاری با این اجرا و این نمایش نسبتا مسخره ندارم
ولی اهنگ چه خوابایی چقد خوبه
و چقد این نسخته این مدلی میاد به این اهنگ
اونجا که میگه « تو این روزا نمیدونی با عشقت تا کجا میرم... » واقعا خوبه
آقا واقعا خوبه
این تیکه یه طرف
کل فعالیت ده سال اخیرش یه طرف :)))))
آره الان تو اینستای رادیو دوباره دیدم یاد حرف شما افتادم دقت کردم ... فلامنکو طور شروع شد و لحن شادمهر برای پایین خوب بود ... ملودی رو هم برده بود سمت اپراهای غربی های های های های هو هوی هوی هوی ... خوب نشسته بود ...
فقط اوجش به همه میخندی تا آخر با این لحن درنیومده بود ... هم ملودی هم لحن با متن شعر هماهنگ نبود ... یجورایی بابا طور بود با حس شوگر ددی اینطوری > (sm66)... هنوزم نتونستم با این قسمت "عشق دوم میشم " کنار بیام بعد اینهمه سال ...
ebihamed
02-20-2022, 12:46 PM
آره الان تو اینستای رادیو دوباره دیدم یاد حرف شما افتادم دقت کردم ... فلامنکو طور شروع شد و لحن شادمهر برای پایین خوب بود ... ملودی رو هم برده بود سمت اپراهای غربی های های های های هو هوی هوی هوی ... خوب نشسته بود ...
فقط اوجش به همه میخندی تا آخر با این لحن درنیومده بود ... هم ملودی هم لحن با متن شعر هماهنگ نبود ... یجورایی بابا طور بود با حس شوگر ددی اینطوری > (sm66)... هنوزم نتونستم با این قسمت "عشق دوم میشم " کنار بیام بعد اینهمه سال ...
دقیقا ... چه خوابایی کلا کار بی نظیری بود که شعر بدش یه کم خرابش کرد به خصوص همین عشق دوم میشم
در صورتی که اگه ترانه سرا یه کم خوش ذوق تر بود قافیه رو خیلی بهتر میبست
ساعد باقری
02-20-2022, 01:08 PM
به نظر من البوم طرفدار باتوجه به اینکه البوم ترانه محوری نبود ،در مجموع ترانه های بدی نداشت و به فضای اهنگ ها میخورد ولی اهنگ تکرارم نکن واقعا حیف شد ،چقدر این کار خوبه واقعا ،به جرات میتونم بگم اگه یکی مثل جواد شریف پور ترانش رو مینوشت پتانسیل تبدیل شدن به بهترین اثر شادمهر رو هم داشت درست عین اهنگ رسیدی که از نظر من بهترین اهنگ شادمهره ،تازه اگر ابی هم باتوجه به جنس صداش این اهنگ رو میخوند با ترانه یکی مثل زویا زاکاریان باز هم به نظرم میتونست تبدیل بشه به یکی از شاهکار های ابی ،ولی نمیدونم چرا نخوند ؟
ehsan1361
02-20-2022, 02:59 PM
دقیقا ... چه خوابایی کلا کار بی نظیری بود که شعر بدش یه کم خرابش کرد به خصوص همین عشق دوم میشم
در صورتی که اگه ترانه سرا یه کم خوش ذوق تر بود قافیه رو خیلی بهتر میبست
به خاطر این بود که شادمهر بخشی از ملودی رو سمپل زده بود از آهنگ گلوریا گینور ... واسه همین دو تا ترانه سرا داشت که بتونن روی ملودی ترانه رو جفت و جور کننن ... کروس دو بخش داشت که بخش دومش افتضاح تر بود و با دستشو میگیری عشق دوم میشم ... به جای عشق دوم هم چیزی نمیتونست باشه مثلاً قهر میکنه یا میره ... جفت و جور نمیشد با ملودی ...
peyman.2012
02-20-2022, 03:26 PM
به خاطر این بود که شادمهر بخشی از ملودی رو سمپل زده بود از آهنگ گلوریا گینور ... واسه همین دو تا ترانه سرا داشت که بتونن روی ملودی ترانه رو جفت و جور کننن ... کروس دو بخش داشت که بخش دومش افتضاح تر بود و با دستشو میگیری عشق دوم میشم ... به جای عشق دوم هم چیزی نمیتونست باشه مثلاً قهر میکنه یا میره ... جفت و جور نمیشد با ملودی ...
احسان جان سر جدت ول کن تو رو خدا
بحث های ده سال قبل را تازه یادت اومده
واقعا تو این یک مورد من عصبی میشم وقتی ببینم کسی اومده حرفهای بیخود یه سری دشمن شادمهر و یک سری آدم علاف را بعد این همه مدت میخواد دوباره تکرار کنه
peyman.2012
02-20-2022, 03:29 PM
پنج شیش جلسه اونم کی تو دوران رفسنجانی یه کلاس گیتار تو دارغوز آباد تهران رفتی احسان دیگه تا اخر عمر خودت را موزیسین به حساب میاری (sm2)
به جای این حرفها برو یه کم وقت بذار چهار تا موزیک خوب پیدا کن و ببین تو دنیا چه خبره عوض این همه پرحرفی و اونم حرفهای صد من یک غاز
ببخشید که رک گفتم (sm70)
peyman.2012
02-20-2022, 03:33 PM
یک بار آرزو به دل موندیم بیایم این جا ببینیم یک نفر ناپرهیزی کرده داره در مورد فلان اثر فلان خواننده یونان یا ترکیه یا آذربایجان و رومانی و فرانسه و غیره بحث میکنه
همش بحث ها شده پرت و پلا .....
چه وضعشه بابا یکم رو این سلیقه هاتون کار کنید در کنار این موسیقی ایران حالا هر چی که هست یکمم کارای کشورهای دیگه را که برای خودشون حرفی تو جهان موسیقی دارن دنبال کنید
ehsan1361
02-20-2022, 03:46 PM
احسان جان سر جدت ول کن تو رو خدا
بحث های ده سال قبل را تازه یادت اومده
واقعا تو این یک مورد من عصبی میشم وقتی ببینم کسی اومده حرفهای بیخود یه سری دشمن شادمهر و یک سری آدم علاف را بعد این همه مدت میخواد دوباره تکرار کنه
پنج شیش جلسه اونم کی تو دوران رفسنجانی یه کلاس گیتار تو دارغوز آباد تهران رفتی احسان دیگه تا اخر عمر خودت را موزیسین به حساب میاری (sm2)
به جای این حرفها برو یه کم وقت بذار چهار تا موزیک خوب پیدا کن و ببین تو دنیا چه خبره عوض این همه پرحرفی و اونم حرفهای صد من یک غاز
ببخشید که رک گفتم (sm70)
پیمان دوباره داغ کردیا ...(sm120) چرا یهو میزنی صحرای کربلا ...؟(sm120)
کدوم حرفای دشمن شادمهر ... (sm77) چرا جو میدی ...؟! چرا آخه ناراحت شدی ...؟ از اینکه گفتم شادمهر از سمپل استفاده کرده ... ؟! نکرده ...؟ اگه تو تاپیک شادمهر و انجمن موزیک این حرفا رو نزنیم کجا بزنیم ...؟!؟! اینستا بریم به به چه چه کنیم براش ...!!!
خودت که دیدی همیشه گفتم سواد موسیقی من در همین حده ... همینا رو بلدم و یادم مونده ... 20 سال گذشته و ادعایی ندارم ... من در هیجده سالگی تدریس گیتار کردم ... خونه های مردم رفتم حتی با مخالفت پدرم ... همدوره من و شاگرد من الان داره تو یکی از آموزشگاه ها تدریس میکنن ...
از من گذشته دنبال موزیک روز دنیا باشم ... موزیک رو در حد پشت فرمون گوش میدم ...
اگه پرحرفی کردم عذر تقصیر ... اما حرف صد من یه غاز نزدم ...!!!
peyman.2012
02-20-2022, 03:55 PM
کدوم حرفای دشمن شادمهر ... (sm77) چرا جو میدی ...؟! چرا آخه ناراحت شدی ...؟ از اینکه گفتم شادمهر از سمپل استفاده کرده ... ؟! نکرده ...؟ اگه تو تاپیک شادمهر و انجمن موزیک این حرفا رو نزنیم کجا بزنیم ...؟!؟! اینستا بریم به به چه چه کنیم براش ...!!!
خودت که دیدی همیشه گفتم سواد موسیقی من در همین حده ... همینا رو بلدم و یادم مونده ... 20 سال گذشته و ادعایی ندارم ... من در هیجده سالگی تدریس گیتار کردم ... خونه های مردم رفتم حتی با مخالفت پدرم ... همدوره من و شاگرد من الان داره تو یکی از آموزشگاه ها تدریس میکنن ...
نیازی به عذرخواهی نیست عزیز جان ولی خواهش میکنم قبل از اینکه هر جمله و موضوعی را تایپ کنی یه چند ثانیه روش تامل کنی بعد ارسالش کنی
واقعا مساله تهمت زدن از طریق کاور و کپی کردن به شادمهر من یکی را به شدت عصبی میکنه و بارها و بارها تو همین اینستاگرام با چندین و چند نفر درگیر شدم
پرونده آلبوم طرفدار خیلی وقته بسته شده تو این تاپیک و اینکه حالا تو یه هویی میای یه همچین مساله ای را بعد نزدیک به ده سال دوباره بازش میکنی قطعا حساسیت برانگیز و جنجال آفرین میتونه باشه
نه که حالا این روزا خیلی از طرفدارا و چه مردم عادی برای شادمهر به به چه چه میکنن ماشالله همه شدن یه پا منتقد و فوق کارشناس که هیچ کی را هم بنده نیستن
بگذریم ... منظوری نداشتم احسان جان (sm127)(sm111)
ehsan1361
02-20-2022, 03:56 PM
پیمان گفت کلاس گیتار یاد اونموقع افتادم ... بزار جریان عجیبی رو بگم جالبه برای اولین بار برای ثبت در تاریخ ...(sm120)
من شاید تنها کسی باشم در جهان که همزمان به خاله و عمه خودش گیتار یاد داده ...(sm2)موضوع هم اینطوری شروع شد که خاله کوچیک ما هوس کرد گیتار یاد بگیره و نزدیک خونه ما هم بودن هیچی منم با ناخون گیر معروفم رفتم سراغش ...(sm2) بعد نمیدونم از کجا به گوش عمه خانم محترم ما رسید و چشمتون روز بد نبینه ... خونشون هم نزدیک نبود ولی با توپ و تشر پدر راهی خانه عمه شدم ...(sm120) بدین ترتیب نزدیک به شش ماه بیچاره شدم ...(sm2)
فقط تنها خوبی که داشت این بود که مثل اینکه عمه خانم به پدر فرموده بودن که داداش گناه داره استعداد خوبی داره اذیتش نکن و بعد از اون دیگه از غر زدن خبری نبود ...
واسه اینکه پیمان نگه پرحرفی نکن خلاصه گفتم ...(sm120)
ehsan1361
02-20-2022, 04:00 PM
نیازی به عذرخواهی نیست عزیز جان ولی خواهش میکنم قبل از اینکه هر جمله و موضوعی را تایپ کنی یه چند ثانیه روش تامل کنی بعد ارسالش کنی
واقعا مساله تهمت زدن از طریق کاور و کپی کردن به شادمهر من یکی را به شدت عصبی میکنه و بارها و بارها تو همین اینستاگرام با چندین و چند نفر درگیر شدم
پرونده آلبوم طرفدار خیلی وقته بسته شده تو این تاپیک و اینکه حالا تو یه هویی میای یه همچین مساله ای را بعد نزدیک به ده سال دوباره بازش میکنی قطعا حساسیت برانگیز و جنجال آفرین میتونه باشه
نه که حالا این روزا خیلی از طرفدارا و چه مردم عادی برای شادمهر به به چه چه میکنن ماشالله همه شدن یه پا منتقد و فوق کارشناس که هیچ کی را هم بنده نیستن
بگذریم ... منظوری نداشتم احسان جان (sm127)(sm111)
تعصب اینجوری آفت موسیقیه ... اینکه شادمهر کاور میکرده کپی میکرده در موقع خوش کار عجیبی نبوده ... همه اینکارو میکردن ...
اصلاً با اون آلبوم کاری نداشتم که ... امروز تو اینستای رادیو جوان یه تیکه از چه خوابهایی رو دیدم که دیروز گذاشته بود ... اتفاقاً میخواستم همون روز ریپلای کنم بگم یادم رفت ... تا دیدم یادم اومد ... همین ...!!!
مخلصم ...(sm19)
peyman.2012
02-20-2022, 04:00 PM
من کلا آدمیم که عادتای بعضا بدی دارم یا حرفی نمیزنم یا اگر بزنم تند حرف میزنم!
آخه عزیز چی بهت بگم زندگی شخصی خودت را که مربوط به من و دیگران نمیشه مال خودته و خانوادت اما خودت دوست داشتی تو این بلبشو وضعیت فوق داغان مملکت بری دو بچه بیاری و کهنه تر و خشک کنی! پس جای توجیح و بهانه ای نیست! تو هم میتونی وقت آزادت را بذاری برای فرضا پیگیری موسیقی ولی خودت انتخاب کردی چه جوری زندگی کنی و داری همین کارو میکنی
با احترام (sm176)
ehsan1361
02-20-2022, 04:05 PM
من کلا آدمیم که عادتای بعضا بدی دارم یا حرفی نمیزنم یا اگر بزنم تند حرف میزنم!
آخه عزیز چی بهت بگم زندگی شخصی خودت را که مربوط به من و دیگران نمیشه مال خودته و خانوادت اما خودت دوست داشتی تو این بلبشو وضعیت فوق داغان مملکت بری دو بچه بیاری و کهنه تر و خشک کنی! پس جای توجیح و بهانه ای نیست! تو هم میتونی وقت آزادت را بذاری برای فرضا پیگیری موسیقی ولی خودت انتخاب کردی چه جوری زندگی کنی و داری همین کارو میکنی
با احترام (sm176)
نه اشتباه نکن اصلاً ربطی به زندگی و مشغله نداره ... موسیقی دغدغه زندگیم نبود و حالا هم نیست ... از گذشته در حد یه شنونده بودم و هستم ... اینجا هم برای سرگرمی خوبه ... البته سر همین نظر دادن چندین بار درگیری بوجود اومد که طبیعیه نظر مخالف مورد حمله قرار گرفته و میگیره در هر جایی ...
peyman.2012
02-20-2022, 04:06 PM
پیمان گفت کلاس گیتار یاد اونموقع افتادم ... بزار جریان عجیبی رو بگم جالبه برای اولین بار برای ثبت در تاریخ ...(sm120)
من شاید تنها کسی باشم در جهان که همزمان به خاله و عمه خودش گیتار یاد داده ...(sm2)موضوع هم اینطوری شروع شد که خاله کوچیک ما هوس کرد گیتار یاد بگیره و نزدیک خونه ما هم بودن هیچی منم با ناخون گیر معروفم رفتم سراغش ...(sm2) بعد نمیدونم از کجا به گوش عمه خانم محترم ما رسید و چشمتون روز بد نبینه ... خونشون هم نزدیک نبود ولی با توپ و تشر پدر راهی خانه عمه شدم ...(sm120) بدین ترتیب نزدیک به شش ماه بیچاره شدم ...(sm2)
فقط تنها خوبی که داشت این بود که مثل اینکه عمه خانم به پدر فرموده بودن که داداش گناه داره استعداد خوبی داره اذیتش نکن و بعد از اون دیگه از غر زدن خبری نبود ...
واسه اینکه پیمان نگه پرحرفی نکن خلاصه گفتم ...(sm120)
اختیار داری من همیشه برای پست ها و نوشته های تو وقت میذارم و هر چه قدرم طولانی بنویسی بازم از اول تا اخرش را میخونم چون برای تو همیشه به عنوان یه دوست و کاربر محترم و باشخصیت ارزش زیادی قایل بودم. اون مقطعی که حوصله نداشتی یا قهر کرده بودی و مدت طولانی نمیومدی باران واقعا جای خالیت هر روز اینجا احساس میشد امیدوارم بازم چراغ اینجا را روشن نگه داری
امان از چشم و هم چشمی های خانوادگی اونم بین خانواده مادری با پدری (sm59)
ehsan1361
02-20-2022, 04:07 PM
اختیار داری من همیشه برای پست ها و نوشته های تو وقت میذارم و هر چه قدرم طولانی بنویسی بازم از اول تا اخرش را میخونم چون برای تو همیشه به عنوان یه دوست و کاربر محترم و باشخصیت ارزش زیادی قایل بودم. اون مقطعی که حوصله نداشتی یا قهر کرده بودی و مدت طولانی نمیومدی باران واقعا جای خالیت هر روز اینجا احساس میشد امیدوارم بازم چراغ اینجا را روشن نگه داری
امان از چشم و هم چشمی های خانوادگی اونم بین خانواده مادری با پدری (sm59)
عزیزی (sm19)(sm127)
peyman.2012
02-20-2022, 04:11 PM
تعصب اینجوری آفت موسیقیه ... اینکه شادمهر کاور میکرده کپی میکرده در موقع خوش کار عجیبی نبوده ... همه اینکارو میکردن ...
اصلاً با اون آلبوم کاری نداشتم که ... امروز تو اینستای رادیو جوان یه تیکه از چه خوابهایی رو دیدم که دیروز گذاشته بود ... اتفاقاً میخواستم همون روز ریپلای کنم بگم یادم رفت ... تا دیدم یادم اومد ... همین ...!!!
مخلصم ...(sm19)
منم جای تو باشم بخوام خودم خودمو قضاوت کنم میگم این واکنشم از سر تعصب و علاقه بی اندازه ایه که نزدیک یک دهه ست به شادمهر پیدا کردم ولی خب خودت بهتر میدونی به خاطر شرایط کشورمون و زندگی تو این مملکت همیشه فشار عصبی و روانی روی همه مون وجود داره
چی بگم دیگه بیشتر از این نیازی به توضیح نیست ......
قربانت من ارادتمندم (sm66)(sm66)
نه اشتباه نکن اصلاً ربطی به زندگی و مشغله نداره ... موسیقی دغدغه زندگیم نبود و حالا هم نیست ... از گذشته در حد یه شنونده بودم و هستم ... اینجا هم برای سرگرمی خوبه ... البته سر همین نظر دادن چندین بار درگیری بوجود اومد که طبیعیه نظر مخالف مورد حمله قرار گرفته و میگیره در هر جایی ...
راستش ممکنه منم درست حدس نزده باشم در این مورد اما خب تو زندگی شخصی هم وقتی سرت شلوغ باشه و مرتب گرفتار باشی دیگه طبیعتا فرصت و مجالی برای موسیقی اونم تو سنین بالای سی و خرده ای واقعا نمیمونه
peyman.2012
02-20-2022, 04:13 PM
عزیزی (sm19)(sm127)
آقایی احسان ممنون
شرمنده یه دفعه حمله ای شدم طرفت خودتم میدونی منظوری نداشتم (sm170)(sm121)
ehsan1361
02-20-2022, 04:34 PM
راستش ممکنه منم درست حدس نزده باشم در این مورد اما خب تو زندگی شخصی هم وقتی سرت شلوغ باشه و مرتب گرفتار باشی دیگه طبیعتا فرصت و مجالی برای موسیقی اونم تو سنین بالای سی و خرده ای واقعا نمیمونه
همه گرفتارن به خصوص تو این شرایط ... اما من اگه به قول تو فرصت و مجال باشه برای بسکتبال میزارم تا موسیقی ...! چون بسکتبال تنها کاری بود که بهش علاقه داشتم و رفتم سراغش ... چیزای دیگه مثل پینگ پنگ و موسیقی سر راهم قرار گرفتن و علاقه من نبودن ... هر چی سن هم بالا میره تعصب کمتر میشه ...
peyman.2012
02-20-2022, 05:12 PM
همه گرفتارن به خصوص تو این شرایط ... اما من اگه به قول تو فرصت و مجال باشه برای بسکتبال میزارم تا موسیقی ...! چون بسکتبال تنها کاری بود که بهش علاقه داشتم و رفتم سراغش ... چیزای دیگه مثل پینگ پنگ و موسیقی سر راهم قرار گرفتن و علاقه من نبودن ... هر چی سن هم بالا میره تعصب کمتر میشه ...
ورزش هم که نیاز به توصیه و تعریف نیست هر رشته ای که باشه حتی در ساده ترین شکلش و ابتدایی ترین نوع دنبال کردنش خیلی خوبه
میدونی راستش برای بعضی ها که من هم از قضا جز همین دسته هستم موسیقی صرفا یک نوع تفریح و سرگرمی معمولی و وقت پرکن نیست
یه چیز را مطمین هستم که اگر موسیقی وجود نداشت تا به امروز تو این فضا و در این شرایط خاص ایران ابدا نمیتونستم یک لحظه هم دووم بیارم و زنده باشم.
masoud741
02-20-2022, 07:13 PM
عزیزی (sm19)(sm127)
احسان تو این آموزشای گیتارت به کسی پیشنهاد ندادی جوراب شلواری بپوشه؟؟؟(sm120)
ehsan1361
02-21-2022, 08:32 AM
احسان تو این آموزشای گیتارت به کسی پیشنهاد ندادی جوراب شلواری بپوشه؟؟؟(sm120)
نه من پاستوریزه تر از این حرفا بودم ...(sm2)نهایتش مامور ساواک میشدم با ناخن گیر و گریه ...(sm120)
masoud741
02-21-2022, 02:23 PM
نه من پاستوریزه تر از این حرفا بودم ...(sm2)نهایتش مامور ساواک میشدم با ناخن گیر و گریه ...(sm120)
(sm59)
Dark Silence
02-21-2022, 04:48 PM
(sm132)
ehsan1361
02-23-2022, 10:07 AM
اون مقطعی که حوصله نداشتی یا قهر کرده بودی و مدت طولانی نمیومدی باران واقعا جای خالیت هر روز اینجا احساس میشد امیدوارم بازم چراغ اینجا را روشن نگه داری
اینو اونروز وقت نشد توضیح بدم گذاشتم برای موقعی که وقت و حوصله هست مفصل بگم راجع به اون مقطع ... دیروز وقت نشد ... الان یادم اومد ...
اون مقطع دو دلیل داشت ... اول اینکه واقعاً و حسابی درگیر بودم ... نمیگم حتی چند دقیقه وقت نداشتم بیام سر بزنم ولی حدود دو سال سر یه پروژه ای وقت گذاشته بودم و حسابی زوم کرده بودم روش تا به نتیجه برسه در یک کلام مخم .وزیده بود حسابی ... دوم اینکه بدون رو در بایستی اون مقطع فضای اینجا جور دیگه بود که نمیخوام بیشتر توضیح بدم ... گفتم دور باشم بهتره ...
اصلاً قضیه قهر وحوصله نداشتن نبود ... قهر کردن من نهایت دو روز طول بکشه خودم پا جلو میزارم منت کشی میکنم ...(sm120)
چراغ اینجا هم باید همه روشن نگه دارن و گذشته رو فراموش کنن ...
Hobbit
02-23-2022, 01:10 PM
امروز تو اینستا داشتم میگشتم
رسیدم به جایی که خوندم متاسفانه پویا حسین خانی فوت کرده (2 سال قبل)
دلم گرفت... چند باری باهاش حرف زده بودم پشت تلفن( قضیه مال سال 87 تا 90 هست)
چی شد که به اینجا رسیدیم که حتی از حال و احوال خودمون هم بی خبریم
روحت شاد پویا جان... تو همیشه بدون حاشیه کار کردی، حتی زمانی که حقت بود اسمت تو آلبوم های شادمهر باشه ولی نشد و نخواستن...
نمیدونم چی بگم
ebihamed
02-23-2022, 01:43 PM
امروز تو اینستا داشتم میگشتم
رسیدم به جایی که خوندم متاسفانه پویا حسین خانی فوت کرده (2 سال قبل)
دلم گرفت... چند باری باهاش حرف زده بودم پشت تلفن( قضیه مال سال 87 تا 90 هست)
چی شد که به اینجا رسیدیم که حتی از حال و احوال خودمون هم بی خبریم
روحت شاد پویا جان... تو همیشه بدون حاشیه کار کردی، حتی زمانی که حقت بود اسمت تو آلبوم های شادمهر باشه ولی نشد و نخواستن...
نمیدونم چی بگم
دو سال قبل پیج خودش اطلاع رسانی کرده بود
entehaa
02-23-2022, 03:34 PM
چقدر این کار قربانپورو دوس داشتم ولی متاسفانه خوانندش خیلی بد اجراش کرده
Hobbit
02-23-2022, 03:46 PM
دو سال قبل پیج خودش اطلاع رسانی کرده بود
در هر صورت روحش شاد
masoud741
02-25-2022, 07:21 PM
bigbig داداش کجایی؟ نکنه تو آقای ایمنی بودی که دیگه خبری ازت نیست
Gsshop
02-25-2022, 11:57 PM
شادمهر سال 2014 : رویایی دارم رویای آزادی
شادمهر سال 2021: من دلم بارونو خواست بارون دلم خواست (sm74)
ehsan1361
02-26-2022, 10:16 AM
ماه مارچ اوکی شد ...
آهنگ جدید >> واقعاً بزودی ...
masoud741
02-26-2022, 09:10 PM
ماه مارچ اوکی شد ...
آهنگ جدید >> واقعاً بزودی ...
داداش از عوامل کار خبر نداری؟ میتونی یه خبر بگیری
Elegance
02-26-2022, 09:25 PM
(sm117)
ehsan1361
02-27-2022, 02:48 PM
داداش از عوامل کار خبر نداری؟ میتونی یه خبر بگیری
نه خبری ندارم ... فقط کامینگش سونه ... اگه دیدی هفته دیگه اومد تعجب نکن ...
masoud741
02-27-2022, 07:12 PM
همین که ایمنی تو کار نباشه خداراشکر..البته اونا هم داغونند
masoud741
02-27-2022, 08:49 PM
ممنون از خبرت احسان جان .فقط اگه تونستی یه خبر از عوامل کار هم بگیر
sibiloo
02-27-2022, 09:37 PM
خیلی دوس دارم نظرتون رو راجع به مهرداد احمدزاده بدونم
تنظیم کننده کم کاری که خودم شخصا بدم نمیاد ازش
تو هر البومی که تنظیم داره اون اهنگ بهترین اهنگ البوم میشه ( نظر شخصیم )
شلیک روزبه بمانی
همه اون روزا صادقی
ندارمت یراحی
حتی همین اهنگ اخر صادقی
و...
سگش شرف داره به خیلی از این تنظیم کننده هایی که چپ و راست اسمشون رو میشنویم و الکی اسم در کردن
تقریبا یه چیزی شبیه به سعید زمانی هست
حتی تنظیمای تر تمیزتر از زمانی هم داشته
شخصا دوست داشتم حالا که شادمهر با این عتیقه ها کار میکنه یه ترک هم میداد احمدزاده تنظیم کنه
به نظرم از چیزی که این چند وقت بوده بدتر نمیشد اوضاع
ehsan1361
02-28-2022, 10:34 AM
خیلی دوس دارم نظرتون رو راجع به مهرداد احمدزاده بدونم
تنظیم کننده کم کاری که خودم شخصا بدم نمیاد ازش
تو هر البومی که تنظیم داره اون اهنگ بهترین اهنگ البوم میشه ( نظر شخصیم )
شلیک روزبه بمانی
همه اون روزا صادقی
ندارمت یراحی
حتی همین اهنگ اخر صادقی
و...
سگش شرف داره به خیلی از این تنظیم کننده هایی که چپ و راست اسمشون رو میشنویم و الکی اسم در کردن
تقریبا یه چیزی شبیه به سعید زمانی هست
حتی تنظیمای تر تمیزتر از زمانی هم داشته
شخصا دوست داشتم حالا که شادمهر با این عتیقه ها کار میکنه یه ترک هم میداد احمدزاده تنظیم کنه
به نظرم از چیزی که این چند وقت بوده بدتر نمیشد اوضاع
این آهنگایی که گفتی چند ثانیه گوش دادم ... اینجور تنظیم کننده ها بیشتر فضاسازی میکنن و با ملودی همراهی میکنن سیکل آکورد آنچنانی ندارن که بگیم ارکسترال باشه ( شلوغش نمیکنن ) ... با پیانو کارو جمع میکنن میره ... البته از تنظیم کننده های کیبوردیست خیلی بهترن که به نظرم موسیقی وقتی دچار افت شدید شد که کیبوردیستا رو ریختن تنظیما ...
اینجور آهنگا بستگی به صدای خواننده داره و به نظرم برای صدای تنور مناسب تره ... برای صدای چپ کوک خیلی سریع یکنواخت و تبدیل به ناله میشه ...
به نظرم به شادمهر نمیخوره مگر شعری پیدا بشه مثل تقدیر که ملودی روش سواره ...
ehsan1361
02-28-2022, 10:35 AM
چه خوبه همه نظر بدن و همراهی کنن ... هر کی هر چی بلده بگه ... انجمن موزیک باید بحث موزیک باشه ...
ساعد باقری
02-28-2022, 11:40 AM
چه خوبه همه نظر بدن و همراهی کنن ... هر کی هر چی بلده بگه ... انجمن موزیک باید بحث موزیک باشه ...
آقا احسان من چند جا دیدم شما گفتید شادمهر صداش چپ کوکه ،ولی من فکر میکنم شادمهر جنس صداش مثل بیشتر خواننده ها باریتون هست ،چپ کوک تا اونجا که من میدونم خیلی صدای کمیابی هست بین مردان ،و فکر میکنم به اون صدا هایی گفته میشه که در گام های بالا میتونند مثل خواننده های زن بخونند ،مثلا میگند صدای ایرج بسطامی چپ کوک بود ،ولی الان مثلا شادمهر حتی فکر نکنم بتونه در گام خواننده های تنور بخونه چه برسه به چپ کوک ،البته من اصلا ادعایی در موسیقی ندارم ،فقط چون خیلی مختصر راجع به جنس صدا ها مطالبی خوندم و شما هم گفتید در بحث ها شرکت کنید این رو میگم ،ولی باز هم میگم این چیز هایی که گفتم بر اساس همون بررسی مختصر راجع به جنس صدا ها بود و مطمئن نیستم درست باشه .
ehsan1361
02-28-2022, 02:50 PM
آقا احسان من چند جا دیدم شما گفتید شادمهر صداش چپ کوکه ،ولی من فکر میکنم شادمهر جنس صداش مثل بیشتر خواننده ها باریتون هست ،چپ کوک تا اونجا که من میدونم خیلی صدای کمیابی هست بین مردان ،و فکر میکنم به اون صدا هایی گفته میشه که در گام های بالا میتونند مثل خواننده های زن بخونند ،مثلا میگند صدای ایرج بسطامی چپ کوک بود ،ولی الان مثلا شادمهر حتی فکر نکنم بتونه در گام خواننده های تنور بخونه چه برسه به چپ کوک ،البته من اصلا ادعایی در موسیقی ندارم ،فقط چون خیلی مختصر راجع به جنس صدا ها مطالبی خوندم و شما هم گفتید در بحث ها شرکت کنید این رو میگم ،ولی باز هم میگم این چیز هایی که گفتم بر اساس همون بررسی مختصر راجع به جنس صدا ها بود و مطمئن نیستم درست باشه .
باریتون برای قدیم بود خدابیامرزتش ... الان صدای اکثر مردها زیره ... صدای زیر هم از نظر من یعنی چپ کوک ... الان اکثر خواننده ها چپ کوک هستن از نظر من ... بخوام مثال بزنم مثل فریدون آسرایی و اندی ... از این جدیدا هم بخوام مثال بزنم مثل بابک جهانبخش که چپ کوک ترین ناله جهان رو داره ...
تنور و شادمهر ؟ شادمهر یه بار سر آهنگ تکرارم نکن رفت سراغ گام بالا که همه به به چه چه کردن براش که چه ارکسترالی زده ولی از نظر من افتضاح بود ...
ebihamed
03-01-2022, 04:37 PM
باریتون برای قدیم بود خدابیامرزتش ... الان صدای اکثر مردها زیره ... صدای زیر هم از نظر من یعنی چپ کوک ... الان اکثر خواننده ها چپ کوک هستن از نظر من ... بخوام مثال بزنم مثل فریدون آسرایی و اندی ... از این جدیدا هم بخوام مثال بزنم مثل بابک جهانبخش که چپ کوک ترین ناله جهان رو داره ...
تنور و شادمهر ؟ شادمهر یه بار سر آهنگ تکرارم نکن رفت سراغ گام بالا که همه به به چه چه کردن براش که چه ارکسترالی زده ولی از نظر من افتضاح بود ...
احسان جان تکرارم نکن رو شادمهر برای ابی ساخته بود ولی شعرشو ابی خوشش نیومد و شادمهر خودش اونو خوند شاید حتی جز ابی صداهایی مثل نیما مسیحا حامی و ... اونو میخوندن بهتر میشد ولی من خودم از اون دسته ای هستم که جزو کارهای ساخته شده ی قوی شادمهر میدونمش از نظر تنظیم تنها کار خارج از کشور شادمهره که شبیه کارهای داخل ایرانش مث پرپرواز و ... هست تنظیمش
masoud741
03-01-2022, 06:19 PM
آقا احسان خبری از عوامل کار پیدا نکردید؟؟؟ ehsan1361
ehsan1361
03-02-2022, 10:20 AM
احسان جان تکرارم نکن رو شادمهر برای ابی ساخته بود ولی شعرشو ابی خوشش نیومد و شادمهر خودش اونو خوند شاید حتی جز ابی صداهایی مثل نیما مسیحا حامی و ... اونو میخوندن بهتر میشد ولی من خودم از اون دسته ای هستم که جزو کارهای ساخته شده ی قوی شادمهر میدونمش از نظر تنظیم تنها کار خارج از کشور شادمهره که شبیه کارهای داخل ایرانش مث پرپرواز و ... هست تنظیمش
بایدم همچین آهنگی رو یه صدای تنور و پر حجم بخونه ... البته به صدای نیما مسیحا بیشتر میخوره تا حامی ...
تنظیم هم که والا من چیزی ندیدم ... یه فضای ارکسترال طور بود به نظرم ...
ehsan1361
03-02-2022, 10:21 AM
آقا احسان خبری از عوامل کار پیدا نکردید؟؟؟ @ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
نه خبری نیست ...
فقط ممکنه همین امشب بیاد یا فردا شب ... تا هفته دیگه قطعیه حتماً میاد ...
ebihamed
03-02-2022, 10:34 AM
بایدم همچین آهنگی رو یه صدای تنور و پر حجم بخونه ... البته به صدای نیما مسیحا بیشتر میخوره تا حامی ...
تنظیم هم که والا من چیزی ندیدم ... یه فضای ارکسترال طور بود به نظرم ...
منظورم این بود که از نظر فضای ارکسترال تنظیم بین کارهای خارج از کشورش بیشترین شباهت رو به کارهای داخلش داشت
ehsan1361
03-02-2022, 10:44 AM
منظورم این بود که از نظر فضای ارکسترال تنظیم بین کارهای خارج از کشورش بیشترین شباهت رو به کارهای داخلش داشت
من که یادم نمیاد ... کدوم کار داخلی شادمهر ارکسترال بود ...؟
ebihamed
03-02-2022, 11:27 AM
من که یادم نمیاد ... کدوم کار داخلی شادمهر ارکسترال بود ...؟
حالا دقیقا شبیه که نمیگم ولی مثلا خود آهنگ پرپرواز تقریبا تنظیمی این شکلی داشت
ehsan1361
03-02-2022, 11:40 AM
حالا دقیقا شبیه که نمیگم ولی مثلا خود آهنگ پرپرواز تقریبا تنظیمی این شکلی داشت
آره به خصوص اورتور که با فضای ارکسترال بود ... اونموقع هم صدای شادمهر بدجور چپ کوک و زیر بود ... واسه همین چراغعلی برخلاف رویه اون سالها زیاد شلوغش نکرده بود که صدای شادمهر اون لا لوها گم بشه ... واسه همینه میگم این فضا فقط به درد صدای تنور پرحجم میخوره ...
ebihamed
03-02-2022, 12:36 PM
آره به خصوص اورتور که با فضای ارکسترال بود ... اونموقع هم صدای شادمهر بدجور چپ کوک و زیر بود ... واسه همین چراغعلی برخلاف رویه اون سالها زیاد شلوغش نکرده بود که صدای شادمهر اون لا لوها گم بشه ... واسه همینه میگم این فضا فقط به درد صدای تنور پرحجم میخوره ...
دقیقا ......
masoud741
03-02-2022, 09:19 PM
سس شعر جدید ساسی هم پخش شد(sm3)
sibiloo
03-02-2022, 10:40 PM
این آهنگایی که گفتی چند ثانیه گوش دادم ... اینجور تنظیم کننده ها بیشتر فضاسازی میکنن و با ملودی همراهی میکنن سیکل آکورد آنچنانی ندارن که بگیم ارکسترال باشه ( شلوغش نمیکنن ) ... با پیانو کارو جمع میکنن میره ... البته از تنظیم کننده های کیبوردیست خیلی بهترن که به نظرم موسیقی وقتی دچار افت شدید شد که کیبوردیستا رو ریختن تنظیما ...
اینجور آهنگا بستگی به صدای خواننده داره و به نظرم برای صدای تنور مناسب تره ... برای صدای چپ کوک خیلی سریع یکنواخت و تبدیل به ناله میشه ...
به نظرم به شادمهر نمیخوره مگر شعری پیدا بشه مثل تقدیر که ملودی روش سواره ...
من خیلی به صورت تخصصی سر در نمیارم از تنظیم اینا ولی به عنوان یه شنونده پیگیر موسیقی نظر میدم
این قسمت از حرفت که میگی فضا سازی رو به شدت قبول دارم
و شاید مسخره باشه اما واقعا بخش بزرگی از چیزی که از موسیقی میخوام و بهم لذت میده همین فضا سازی هست
اگه یادت باشه سر اهنگ «یادته» منصور هم اونور بحث کردیم
چه فضای نازی دراورده فرد میرزا
راجع به احمدزاده هم موافقم
و وقتی موسیقی توی همینچین سطحی هست من توقعم از یه تنظیم اینه که حداقل تو ملودی نرینه
و این کارو خوب انجام میده
بالا هم گفتم نمونه دیگه این سبک تنظیم رو سعید زمانی هم داشته
هومن نامداری هم چنتا تنظیم خیلی خوب این مدلی داشته این اواخر
مخصوصا تو البوم مثل مجسمه یراحی واقعا خوب بود. واقعا خوب بود. اهنگ انفرادی یراحی واقعا تنظیم تمیزی داره
یکی دوتا کار خواجه امیری هم خوب بود
ولی خب اینا به اندازه خودشون دیده شدن
اما احمدزاده خیلی هم دیده نشد
به نظرم تو این اوضاع مزخرفی که داره پیش میره موسیقی همینا هم غنیمت هستن
ولی برا شادمهر نظرم برعکسته
نمیدونم اگه سرنوشت رو ناله بدونی که یه بحث دیگس ولی به نظرم میتونه یه چیزی تو اون مایه ها و حتی بهتر از اون دراره برای شادمهر
GreenWorld
03-03-2022, 02:00 AM
پس ماندگار چی بود؟! 😳
ehsan1361
03-03-2022, 10:06 AM
من خیلی به صورت تخصصی سر در نمیارم از تنظیم اینا ولی به عنوان یه شنونده پیگیر موسیقی نظر میدم
این قسمت از حرفت که میگی فضا سازی رو به شدت قبول دارم
و شاید مسخره باشه اما واقعا بخش بزرگی از چیزی که از موسیقی میخوام و بهم لذت میده همین فضا سازی هست
اگه یادت باشه سر اهنگ «یادته» منصور هم اونور بحث کردیم
چه فضای نازی دراورده فرد میرزا
راجع به احمدزاده هم موافقم
و وقتی موسیقی توی همینچین سطحی هست من توقعم از یه تنظیم اینه که حداقل تو ملودی نرینه
و این کارو خوب انجام میده
بالا هم گفتم نمونه دیگه این سبک تنظیم رو سعید زمانی هم داشته
هومن نامداری هم چنتا تنظیم خیلی خوب این مدلی داشته این اواخر
مخصوصا تو البوم مثل مجسمه یراحی واقعا خوب بود. واقعا خوب بود. اهنگ انفرادی یراحی واقعا تنظیم تمیزی داره
یکی دوتا کار خواجه امیری هم خوب بود
ولی خب اینا به اندازه خودشون دیده شدن
اما احمدزاده خیلی هم دیده نشد
به نظرم تو این اوضاع مزخرفی که داره پیش میره موسیقی همینا هم غنیمت هستن
ولی برا شادمهر نظرم برعکسته
نمیدونم اگه سرنوشت رو ناله بدونی که یه بحث دیگس ولی به نظرم میتونه یه چیزی تو اون مایه ها و حتی بهتر از اون دراره برای شادمهر
سلیقه موسیقی شما رو میپسندم ... خواننده و تنظیم کننده هم برمیگرده به سلیقه ...
آهنگ سرنوشت شادمهر و کلاً اون آلبوم رو خوشم نمیاد سلیقه من نیست ...
همین آهنگ سرنوشت از نظر تنظیم چیز خاصی نداره ... یه فضای آشنا و تکراری داره که همه چیز رو سپرده به ترجیع بند ... اینجور آهنگا همش بر پایه کورس ترجیع بند شکل میگیره ... یعنی ملودی ساز میاد همچین ملودی یا حتی شعری رو در اختیار ترانه سرا میزاره میگه واسش ترانه بگو یا اینکه ورس اول و دوم با تو ... واسه همین شادمهر عملاً داره در ورس اول دکلمه میکنه و در ورس دوم هم سریع دکلمه رو جمع میکنه با سرعت میره سراغ ترجیع بند ... بعد همین ترجیع بند میمونه تو ذهن مخاطب ...
ebihamed
03-03-2022, 11:38 AM
پس ماندگار چی بود؟! 😳
آره آفرین ماندگار هم بود همین دو تا فقط شبیه اون سبک داخلش بودن
ehsan1361
03-03-2022, 11:57 AM
ماندگار وام گرفته از بابک بیات بود ... صفر تا صدش ...
entehaa
03-03-2022, 12:57 PM
ظاهرن کار جدید با گروه تجربه کن هست
Meh23
03-03-2022, 04:56 PM
ظاهرن کار جدید با گروه تجربه کن هست
یعنی از کارای پخش نشده اون موقع ست مثل برنده یا اینکه دوباره برگشته با اون گروه؟
ehsan1361
03-03-2022, 07:06 PM
اختصاصی ...
عجیب ولی واقعی ...!
پخش آهنگ جدید در ماه مارچ هم کنسل شد ...!!!!!!
ظاهراً شادمهر قصد همکاری با یکی از آهنگسازای معروف داخلی رو داشته ... مثل اینکه اوکی نشده واسه همین پخش آهنگ در فوریه کنسل شد ... حالا خبر رسیده که کلاً این همکاری انجام نمیگیره و این آهنگ هم به مجموعه آهنگ های پخش نشده شادمهر اضافه میشه ...
با این حساب منتظر آهنگ جدید نباشید حداقل تا دو سه ماه دیگه ... مگر دوباره فست فودی جدیدی سر و کله ش پیدا بشه ...
sibiloo
03-03-2022, 08:43 PM
ظاهراً شادمهر قصد همکاری با یکی از آهنگسازای معروف داخلی رو داشته .
منظورت تنظیم کننده هست ؟ یا ملودی؟ چون داخل ایران دیگه ملودی سازی نداریم تقریبا که بخواد معروف هم باشه اصن؟ (sm142)
مگر افکاری که بعید میدونم سمت اون رفته باشه ؟
ehsan1361
03-03-2022, 09:54 PM
منظورت تنظیم کننده هست ؟ یا ملودی؟ چون داخل ایران دیگه ملودی سازی نداریم تقریبا که بخواد معروف هم باشه اصن؟ (sm142)
مگر افکاری که بعید میدونم سمت اون رفته باشه ؟
نمیدونم والا ... میگن معروف بوده و مثل این چند سال تازه کار نبوده ...
peyman.2012
03-03-2022, 11:25 PM
یعنی کارای ساخته شده ولی پخش نشده شادمهر اگر از کل تعداد آثارش بیشتر نباشه کمتر هم نیست (sm188)(sm60)
masoud741
03-04-2022, 12:21 AM
نمیدونم والا ... میگن معروف بوده و مثل این چند سال تازه کار نبوده ...
یعنی آهنگ ساخته شده ولی پخش نمیشه یا کلا پروژه کنسل شده؟
ehsan1361
03-04-2022, 10:06 AM
یعنی آهنگ ساخته شده ولی پخش نمیشه یا کلا پروژه کنسل شده؟
آهنگ اماده پخش بوده کنسل شده ...
ehsan1361
03-04-2022, 10:07 AM
بهداد تغییر رویه داده میشه امید داشت شادمهر از این شرایط دربیاد ... شادمهر الان نیاز به تغییر داره از هر نظر ...
masoud741
03-04-2022, 11:19 AM
آهنگ اماده پخش بوده کنسل شده ...
خب دلیل اینکه کنسل شده چی بوده
masoud741
03-04-2022, 11:24 AM
بهداد تغییر رویه داده میشه امید داشت شادمهر از این شرایط دربیاد ... شادمهر الان نیاز به تغییر داره از هر نظر ...
منظورت از تغییر رویه چیه
mortezi212
03-04-2022, 02:12 PM
من حتی حاضرم تا یک سال آینده از شادمهر آهنگی نشنوم ولی بعدش یه چیز درست و حسابی پخش کنه. این چندتای آخری رو بشوره ببره
ehsan1361
03-04-2022, 03:24 PM
خب دلیل اینکه کنسل شده چی بوده
منظورت از تغییر رویه چیه
دلیلش رو نمیدونم ...
یعنی دوره آزمون و خطا تموم بشه و شادمهر با بچه مچه ها کار نکنه ... شادمهر اگه میخواد از این وضعیت دربیاد باید تغییر ایجاد کنه ... تغییر از هر نظر ...
Gsshop
03-04-2022, 05:20 PM
(sm2) کلا کنسرت نیست همش پلی بکه
masoud741
03-04-2022, 07:14 PM
دلیلش رو نمیدونم ...
یعنی دوره آزمون و خطا تموم بشه و شادمهر با بچه مچه ها کار نکنه ... شادمهر اگه میخواد از این وضعیت دربیاد باید تغییر ایجاد کنه ... تغییر از هر نظر ...
آخه اول گفتی قرار بوده با یه آهنگساز معروف کار کنه ولی نشده وقتی نشده چجوری آهنگ آماده پخش شده؟
masoud741
03-04-2022, 08:58 PM
من الان با سعید شادمهر لایو چت میکردم گفت که آهنگ جدید 4ماه پیش آماده شده و واسه عید قراره پخش بشه.اینجور که از حرفاش متوجه شدم احتمال میدم قراره یکی از آهنگای قربانپور پخش بشه
ehsan1361
03-05-2022, 09:58 AM
مسعود یکم صبر کن همه چی مشخص میشه ...
Hobbit
03-05-2022, 10:55 AM
حالا چه فرقی میکنه آهنگساز کی باشه
وقتی خودش نباشه = فاقد ارزش
اینقدر قربان پور رو بزرگ نکنید
masoud741
03-05-2022, 02:22 PM
کسی بزرگش نکرد فقط گفتم احتمالا اون باشه
Gsshop
03-05-2022, 10:59 PM
(sm132)
entehaa
03-07-2022, 08:43 AM
بعید میدونم بت مجیک جونمون هوادارارو بدون عیدی بزاره
ebihamed
03-07-2022, 09:31 AM
شادمهر اگه کاری در طول این سالها ساخته بود ( کار زیاد ساخته )
که میتونست مث کارای قدیمیش بترکونه واسه پخشش یه لحظه هم معطل نمیکرد ولی هوشمندانه ساخت کارهاشو میده به دیگران تا هم فحش و بد و بیراهش واسه اونا باشه و هم حسرت اینکه چرا خودت نمیسازی با هوادارا
Hobbit
03-07-2022, 01:11 PM
شادمهر اگه کاری در طول این سالها ساخته بود ( کار زیاد ساخته )
که میتونست مث کارای قدیمیش بترکونه واسه پخشش یه لحظه هم معطل نمیکرد ولی هوشمندانه ساخت کارهاشو میده به دیگران تا هم فحش و بد و بیراهش واسه اونا باشه و هم حسرت اینکه چرا خودت نمیسازی با هوادارا
در مورد اولی موافقم باهات
ولی در مورد فحش و این حرفها، مطمئن باش امثال من و شاید شاید شاید خیلی امثال من شخص شادمهر رو مقصر میدونن و اصلا کاری به دیگران ندارن ک بخوان بهش فحش بدن
در وحله اول شخص شادمهر مقصر تمامی این مسایل هست، نفر بعد بهداد
مابقی سیاهی لشکرن تو این چرخه
ebihamed
03-07-2022, 01:32 PM
در مورد اولی موافقم باهات
ولی در مورد فحش و این حرفها، مطمئن باش امثال من و شاید شاید شاید خیلی امثال من شخص شادمهر رو مقصر میدونن و اصلا کاری به دیگران ندارن ک بخوان بهش فحش بدن
در وحله اول شخص شادمهر مقصر تمامی این مسایل هست، نفر بعد بهداد
مابقی سیاهی لشکرن تو این چرخه
متوجه ام رفیق ولی تعداد اونایی که فکر میکنن شادمهر مقصر نیست و فحششو به ایمین و .... میدن خیلی بیشتر از ماهاست الانشم هر آهنگی میده از هر 10 کامنت 9 تاش قربون صدقه و اینحرفاست
sibiloo
03-07-2022, 06:33 PM
چه خوشتون بیاد چه نیاد این اهنگای جدید هم خیلیا رو راضی کرده
و بازم چه خوشتون بیاد چه نیاد سلیقه موسیقیایی کشور و کلا وضع موسیقی عوض شده
همین الان اگه اهنگ ماندگار رو میداد بیرون نه شنیده میشد نه کسی دنبالش میرفت
اینو همون بهداد گاگول هم فهمید که برگشت گفت من میترسم با اینکه کار بهتریه ولی همه دور شدی رو گوش کردن و هیت شد
اجرای بی احساس رو نگاه کنید میفهمید جریان از چه قراره
وقتی بی احساس و یخ زدم رو اجرا کرد تو کنسرت اخرش سالن منفجر شد
هیشکی مثل خود شادمهر در جریان این وضع نیست
یه مصاحبه ازش دارم یارو ازش میپرسه اهنگای جدیدت خیلی مردم حال نکردن ( فکر کنم پاپ کرن بود )
برمیگرده میگه برای اون دسته از هوادارام هم یه اهنگ تو البومم دارم اسمش ماندگاره وقتی بیاد مطمعنم اونا راضی میشن
این یعنی خودش میدونه قدیمیا چی ازش میخوان و شک ندارم پنجاه تا اهنگ اون مدلی داره
ولی زمان پخش اونا نیست الان
خودشم چند وقت پیش گفت تو پیجش که دوره اهنگای مثل تقدیر گذشته دیگه
من قبلا هم اینجا گفتم بازم میگم که مطمئنم این روند هم ادامه دار نخواهد بود
همونجوری که روند قبلش ادامه دار نبود
entehaa
03-07-2022, 11:36 PM
تا بوده همین بوده نسل قبل ما با شادمهر حال نمیکردن ما باهاش حال کردیم نسل جدیدم با این عتیقهها حال میکنن حالا این وسط شادمهر تنها کسیه که موفق شده علاوه بر شنونده نسل خودش تا حدود زیادی نسل جدیدم به خودش جذب کنه هرچند هوادارای قدیمیش ازش گله دارن بابت این کار.
Hosein333
03-08-2022, 12:19 AM
نظرات همتون درسته
فقط زمان میتونه مشخص کنه که تو آینده چه اتفاقی میافته
ebihamed
03-08-2022, 01:09 AM
چه خوشتون بیاد چه نیاد این اهنگای جدید هم خیلیا رو راضی کرده
و بازم چه خوشتون بیاد چه نیاد سلیقه موسیقیایی کشور و کلا وضع موسیقی عوض شده
همین الان اگه اهنگ ماندگار رو میداد بیرون نه شنیده میشد نه کسی دنبالش میرفت
اینو همون بهداد گاگول هم فهمید که برگشت گفت من میترسم با اینکه کار بهتریه ولی همه دور شدی رو گوش کردن و هیت شد
اجرای بی احساس رو نگاه کنید میفهمید جریان از چه قراره
وقتی بی احساس و یخ زدم رو اجرا کرد تو کنسرت اخرش سالن منفجر شد
هیشکی مثل خود شادمهر در جریان این وضع نیست
یه مصاحبه ازش دارم یارو ازش میپرسه اهنگای جدیدت خیلی مردم حال نکردن ( فکر کنم پاپ کرن بود )
برمیگرده میگه برای اون دسته از هوادارام هم یه اهنگ تو البومم دارم اسمش ماندگاره وقتی بیاد مطمعنم اونا راضی میشن
این یعنی خودش میدونه قدیمیا چی ازش میخوان و شک ندارم پنجاه تا اهنگ اون مدلی داره
ولی زمان پخش اونا نیست الان
خودشم چند وقت پیش گفت تو پیجش که دوره اهنگای مثل تقدیر گذشته دیگه
من قبلا هم اینجا گفتم بازم میگم که مطمئنم این روند هم ادامه دار نخواهد بود
همونجوری که روند قبلش ادامه دار نبود
شاید دوره ی آهنگی مث تقدیر گذشته ولی تقدیر رو میشه سالی یه بار و البته خیلی بیشتر هنوز گوش کرد اما عوض نمیشی و یخ زدم و جنگ دلم و دست مننیست رو بعد از دو هفته کی تونست بشنوه؟ اونایی که استقبال کردن مخاطبهای فعلی مارکت هستن که فقط یه کاری رو در حد مصرفش میشنون و میندازن دور تا کار بعدی بیاد
Hosein333
03-08-2022, 08:35 AM
شاید دوره ی آهنگی مث تقدیر گذشته ولی تقدیر رو میشه سالی یه بار و البته خیلی بیشتر هنوز گوش کرد اما عوض نمیشی و یخ زدم و جنگ دلم و دست مننیست رو بعد از دو هفته کی تونست بشنوه؟ اونایی که استقبال کردن مخاطبهای فعلی مارکت هستن که فقط یه کاری رو در حد مصرفش میشنون و میندازن دور تا کار بعدی بیاد
عوض نمیشی نسبت به بقیه ترانه ها خوب بود میشه ماهی یه بار گوش کرد
ولی تقدیرو هر روزممیتونی گوش کنی
بقیه ترک ها سالی یه بار گوش کنی اونم بخاطر صدای شادمهر
sibiloo
03-08-2022, 05:09 PM
اینا که اسم بردی اگه به من باشه همون دو هفته هم گوش نمیدم
ولی خدا خیرت بده خودت داری میگی مخاطبای فعلی مارکت استقبال کردن
به هرحال اونی هم که این مارکت رو خوشش میاد آدمه
اونم نظری داره
هرچند که مخالف ما
ولی نظرش اونه و با این جور اهنگا حال میکنه
نمیتونیم بریم بگیم تو گوه میخوری اینجوری گوش میدی که؟
دیگه حالا هر دلیلی داره این وضع پیش اومده
و هیشکی هم بدش نمیاد سوار این موج باشه و پول به جیب بزنه
شادمهرم همینه
وقتی میبینه استقبال میشه خب طبیعیه که ادامه میده
میگم من کنسرت اخرش رو دیدم اصن پشمام ریخت وقتی بی احساس رو اجرا کرد انقد ملت ذوق کردن
ده تا ویدیو هم از همین اجرا گذاشت تو پیجش از کنسرت آخرش
یا قبل از اون سر اهنگ همیشگی اینجوری ملت خوششون میومد
شما خواننده بودی وقتی همچین استقبالی از اهنگت میشد چیکار میکردی؟
درسته ما حال نمیکنیم ولی خب فقط ما نیستیم...
باید بپذیریم که عوض شده همه چی
ولی با همه اینا من نظرم اینه بازم درست میشه شادمهر
چون ذاتش این مدلیه
چون ذاتا با استعداده تو این کار
چون بلده کاره
ebihamed
03-08-2022, 06:17 PM
اینا که اسم بردی اگه به من باشه همون دو هفته هم گوش نمیدم
ولی خدا خیرت بده خودت داری میگی مخاطبای فعلی مارکت استقبال کردن
به هرحال اونی هم که این مارکت رو خوشش میاد آدمه
اونم نظری داره
هرچند که مخالف ما
ولی نظرش اونه و با این جور اهنگا حال میکنه
نمیتونیم بریم بگیم تو گوه میخوری اینجوری گوش میدی که؟
دیگه حالا هر دلیلی داره این وضع پیش اومده
و هیشکی هم بدش نمیاد سوار این موج باشه و پول به جیب بزنه
شادمهرم همینه
وقتی میبینه استقبال میشه خب طبیعیه که ادامه میده
میگم من کنسرت اخرش رو دیدم اصن پشمام ریخت وقتی بی احساس رو اجرا کرد انقد ملت ذوق کردن
ده تا ویدیو هم از همین اجرا گذاشت تو پیجش از کنسرت آخرش
یا قبل از اون سر اهنگ همیشگی اینجوری ملت خوششون میومد
شما خواننده بودی وقتی همچین استقبالی از اهنگت میشد چیکار میکردی؟
درسته ما حال نمیکنیم ولی خب فقط ما نیستیم...
باید بپذیریم که عوض شده همه چی
ولی با همه اینا من نظرم اینه بازم درست میشه شادمهر
چون ذاتش این مدلیه
چون ذاتا با استعداده تو این کار
چون بلده کاره
آخه دوست عزیز من شادمهر مگه آهنگاش حتی هزار برابر الان گل نمیکرد؟ مگه اصلا نیازی داشت سوار موج بشه؟ مگه شادمهر از ایران زد بیرون مخاطبشو با هر آلبوم دنبال خودش نکشوند تا آلبوم طرفدار ؟ دقیقا همین ناراحت کننده س که شادمهر تو عمر هنری خودش سوار بدترین موج موسیقی شد .... امیدوارم درست بشه ولی حرف خوبی زدی شادمهر داره خوب پول در میاره قبلا هم در میاورد ولی با زحمت بیشتری که روی کارش میکشید ولی الان بدون زحمت و راحت و زیاد پول در میاره
Hosein333
03-08-2022, 11:50 PM
آخه دوست عزیز من شادمهر مگه آهنگاش حتی هزار برابر الان گل نمیکرد؟ مگه اصلا نیازی داشت سوار موج بشه؟ مگه شادمهر از ایران زد بیرون مخاطبشو با هر آلبوم دنبال خودش نکشوند تا آلبوم طرفدار ؟ دقیقا همین ناراحت کننده س که شادمهر تو عمر هنری خودش سوار بدترین موج موسیقی شد .... انیدوارم درست بشه ولی حرف خوبی زدی شادمهر داره خوب پول در میاره قبلا هم در میاورد ولی با زحمت بیشتری که روی کارش میکشید ولی الان بدون زحمت و راحت و زیاد پول در میاره
(sm10)
sibiloo
03-09-2022, 12:31 AM
آخه دوست عزیز من شادمهر مگه آهنگاش حتی هزار برابر الان گل نمیکرد؟ مگه اصلا نیازی داشت سوار موج بشه؟ مگه شادمهر از ایران زد بیرون مخاطبشو با هر آلبوم دنبال خودش نکشوند تا آلبوم طرفدار ؟ دقیقا همین ناراحت کننده س که شادمهر تو عمر هنری خودش سوار بدترین موج موسیقی شد .... انیدوارم درست بشه ولی حرف خوبی زدی شادمهر داره خوب پول در میاره قبلا هم در میاورد ولی با زحمت بیشتری که روی کارش میکشید ولی الان بدون زحمت و راحت و زیاد پول در میاره
اهنگ تکرارم نکن
اهنگ نقطه ضعف
و اهنگ تصویر
و حتی اهنگ وارث
اینا چنتا اهنگ آخری بود که خود شادمهر ساخت
دوتاش ملودی از خودش بود
و دوتاش تنظیمم از خودش
کدومشون اندازه روز سرد و بی احساس و یخ زدم شنیده شدن؟
بخدا هیچکدوم
و خود شادمهرم اینو خوب فهمید
تو اون ویس بهداد هم مشخص بود که اینو فهمیدن رسما که اونجوری میگه بهداد
واقعیت اینه که عوض شده همه چی رفیق
سلیقه مردم عوض شده
دیگه اصن کسی دنبال کار خوب نیست انگار
کسی دیگه نمیگه اوه یه کار فاخر اومد و فلان
همه دنبال اینن چند روزی رو با یه اهنگ خوش باشن تا اهنگ بعدی بیاد
انقدر هم تعداد خواننده زیاد شده که کسی منتظر نمیمونه تا یه سال شادمهر کار بده
خیلی سریع جاش پر میشه اگه تو چشم نباشه و کار نده
و نیازی به هیچ فردی نیست توی این مارکت دیگه
هرکی نباشه رفته که رفته
پس باید زود به زود اهنگ بدی تا دیده شی تا کنسرت بتونی بذاری
وقتی میتونه با کمترین هزینه و وقت بیشترین درامد رو داشته باشه چرا نکنه؟
این همه سختی کشید تا اینجا برسه که زندگی راحت داشته باشه
الان داره استفادشو میکنه
فعلا همینه تا شاید دوباره نظرش عوض شه
شک ندارم خودشم اهنگ میسازه هنوز
اصلا خودش پست گذاشت که داره یه کار بی کلام میسازه اگه یادت باشه
چندبارم ازش پست گذاشت
ولی پخشش نکرد
به نظر شما جامعه ما موسیقی بی کلام اصلا گوش میده دیگه الان؟
تو دوره ای که دیگه اصلا کسی دل و دماغ هیچی نداره دیگه وقت این نیست که خلاف جهت حرکت کنی
دیگه دوره ازمون و خطای البوم پاپ کرن نیست
بازم میگم با همه حرفات موافقم
منم اون شادمهر رو دوس دارم قطعا
ولی چیزی که هست و پیش اومده رو هم باید دید
الان اولویت براش پول و خانوادش هست
وقتی یه تایم زیادی صدر بهترینا هم باشی کم کم بی انگیزه میشی
اینم شاید یه دلیل دیگش باشه
به هرچی توی مارکت داخلی میخواست تقریبا رسید
و دیگه اون شور و هیجان این کارم نداره شاید
به هرحال همه اینا میتونه باشه...
ebihamed
03-09-2022, 11:09 AM
اهنگ تکرارم نکن
اهنگ نقطه ضعف
و اهنگ تصویر
و حتی اهنگ وارث
اینا چنتا اهنگ آخری بود که خود شادمهر ساخت
دوتاش ملودی از خودش بود
و دوتاش تنظیمم از خودش
کدومشون اندازه روز سرد و بی احساس و یخ زدم شنیده شدن؟
بخدا هیچکدوم
و خود شادمهرم اینو خوب فهمید
تو اون ویس بهداد هم مشخص بود که اینو فهمیدن رسما که اونجوری میگه بهداد
واقعیت اینه که عوض شده همه چی رفیق
سلیقه مردم عوض شده
دیگه اصن کسی دنبال کار خوب نیست انگار
کسی دیگه نمیگه اوه یه کار فاخر اومد و فلان
همه دنبال اینن چند روزی رو با یه اهنگ خوش باشن تا اهنگ بعدی بیاد
انقدر هم تعداد خواننده زیاد شده که کسی منتظر نمیمونه تا یه سال شادمهر کار بده
خیلی سریع جاش پر میشه اگه تو چشم نباشه و کار نده
و نیازی به هیچ فردی نیست توی این مارکت دیگه
هرکی نباشه رفته که رفته
پس باید زود به زود اهنگ بدی تا دیده شی تا کنسرت بتونی بذاری
وقتی میتونه با کمترین هزینه و وقت بیشترین درامد رو داشته باشه چرا نکنه؟
این همه سختی کشید تا اینجا برسه که زندگی راحت داشته باشه
الان داره استفادشو میکنه
فعلا همینه تا شاید دوباره نظرش عوض شه
شک ندارم خودشم اهنگ میسازه هنوز
اصلا خودش پست گذاشت که داره یه کار بی کلام میسازه اگه یادت باشه
چندبارم ازش پست گذاشت
ولی پخشش نکرد
به نظر شما جامعه ما موسیقی بی کلام اصلا گوش میده دیگه الان؟
تو دوره ای که دیگه اصلا کسی دل و دماغ هیچی نداره دیگه وقت این نیست که خلاف جهت حرکت کنی
دیگه دوره ازمون و خطای البوم پاپ کرن نیست
بازم میگم با همه حرفات موافقم
منم اون شادمهر رو دوس دارم قطعا
ولی چیزی که هست و پیش اومده رو هم باید دید
الان اولویت براش پول و خانوادش هست
وقتی یه تایم زیادی صدر بهترینا هم باشی کم کم بی انگیزه میشی
اینم شاید یه دلیل دیگش باشه
به هرچی توی مارکت داخلی میخواست تقریبا رسید
و دیگه اون شور و هیجان این کارم نداره شاید
به هرحال همه اینا میتونه باشه...
حرفات کاملا درسته ولی من دوست داشتم جزو اون دسته ای از هنرمندا باشه که تن به موسیقی مارکت ندادن و روی اصول و کار خودشون پایبند بودن چون شادمهر نیازی نداشت به دیده شدن چون در هر شرایطی دیده میشه تنها و تنها دلیل بروز اتفاقات این چند سال بی حوصلگی بی انگیزگی و راحت پول درآوردن شادمهره که باعث شده خودش کار نسازه
چند کار ساخته ی خودش که مثال زدی به جز تکرارم نکن رو شادمهر در اوج بی انگیزگی ساخت حتی اون زمان که من با بچه های تجربه کن ارتباط داشتم میگفتن
نقطه ضعف و تصویر رو با اصراری که بهش میکردن خودش ساخته و گرنه رو همون نقطه ضعف هم وحید پویان ملودی ساخته بود ولی ورژن شادمهرش اومد بیرون
masoud741
03-09-2022, 10:31 PM
اینجور که از شواهد پیداست آهنگ جدید از همون قربانپور و شیرالی هستش
Hosein333
03-09-2022, 11:13 PM
اینجور که از شواهد پیداست آهنگ جدید از همون قربانپور و شیرالی هستش
بسیار هم عالی
(sm127)
ساعد باقری
03-09-2022, 11:55 PM
دیشب داشتم چند تا از اهنگ های قربانپور رو گوش میدادم از یک اهنگش خوشم اومد به اسم با تو میشه ،شما هم اگه خواستید دو سه تا از بهترین کار هاش رو معرفی کنید که برم بشنوم .
masoud741
03-10-2022, 01:19 AM
ebihamed
کاش یکی از همون آهنگایی باشه که گفتی خیلی قشنگه
9NIMA1
03-10-2022, 08:31 PM
دیشب داشتم چند تا از اهنگ های قربانپور رو گوش میدادم از یک اهنگش خوشم اومد به اسم با تو میشه ،شما هم اگه خواستید دو سه تا از بهترین کار هاش رو معرفی کنید که برم بشنوم .
آهنگ روزی چند لحظه به من فکر میکنی... البته بعد داد به لهراسبی. اما ورژنی که خودش خونده خیلی بهتره به نظر من
ساعد باقری
03-10-2022, 10:08 PM
آهنگ روزی چند لحظه به من فکر میکنی... البته بعد داد به لهراسبی. اما ورژنی که خودش خونده خیلی بهتره به نظر من
اتفاقا وقتی اهنگ لهراسبی اومد ،من دنبال این اهنگ بودم ولی اون موقع تو سایت ها چیزی پیدا نکردم ،الان که شما گفتید بالاخره تونستم از کانال تلگرامش اهنگ رو گوش کنم ،به نظرم اجراهاشون خیلی تفاوتی نداشت ولی به نظر من صدای لهراسبی بیشتر نشسته رو این اهنگ و یه کوچولو اجرای لهراسبی رو بیشتر دوست داشتم .
masoud741
03-11-2022, 02:15 PM
bigbig آقای ایمین دیگه به ما سر نمیزنی؟
ebihamed
03-11-2022, 09:06 PM
آهنگ جدید اومد با یه گروه جدید و سم دیگه
ebihamed
03-11-2022, 09:09 PM
اینبار دیگه رسما سبک میثم ابراهیمی بود
9NIMA1
03-11-2022, 09:13 PM
به نظرم آهنگ ساسی از این آهنگ قشنگتره(sm30)
Hobbit
03-11-2022, 09:19 PM
آهنگ جدید کی میاد دوستان؟
کسی میدونه؟
sibiloo
03-11-2022, 09:19 PM
شناور روی فاز جدید مارکت جدید ایران البته در ورژن کاملا ضعیفتر نسبت به بقیه :)))))))))))))
قبل از دانلود اهنگ اول از همه اسم اتوسا کلانتری رو دیدم گفتم دمش گرم حداقل ترانه خوبی میشنویم
الان دیگه شک ندارم اگه با روزبه هم کار میکرد آشغالترین ترانه روزبه رو انتخاب میکرد برای خوندن
مشکل اونا نیستن
مشکل جای دیگس :)))
خیلی بد بود
به قول دوستمون میثم ابراهیمی طور بود هرچند بعید میدونم میثم ابراهیمی هم این اهنگ رو میخوند و پخش میکرد
جنگ دلم و این اهنگ جزو فجایع موسیقی دهه اخیر بودن
اون متن پستی که گذاشت هم خیلی جالب بود
یعنی خفه شید همتون
خودم میدونم چیکار دارم میکنم :))))
ممنون جناب شادمهر
ممنون مشتی
masoud741
03-11-2022, 09:20 PM
چ افتضاحی...هر روز بدتر از دیروز(sm25)
Hobbit
03-11-2022, 09:22 PM
قراره یه سال با این گروه زخم شیم
entehaa
03-11-2022, 09:24 PM
خب دیگه کم کم باید حسرت ایمین رو هم مث وحید پویان بخوریم
!M?sbh؟!
03-11-2022, 09:26 PM
پلی ..
!M?sbh؟!
03-11-2022, 09:28 PM
لاشی سگ این چیه آخه ..
ebihamed
03-11-2022, 09:33 PM
اون روزایی که از یخ زدم و جنگ دلم و عوض نمیشی و دست من نیست و همه مزخرفا حمایت شد و هی گفتن بیشترین بازخورد و استقبال ازش میشه باید فکر این روزام میکردن .... شادمهر تموم شد و خیلی حیف شد با فجایع اینچنینی گند زد به اعتباری که ۲۵ سال براش زحمت کشیده بود و به دست اورده بود ... پیج موزیک لند حرف خوبی میزد شادمهر دست برده تو سبک مزخرفی که تو اون سبک مزخرف خیلی ازش بهتر هستن و خودش جزو سطح پایینهای اون سبکا
masoud741
03-11-2022, 09:41 PM
خب به سلامتی دوباره ی گروه مزخرف پیدا کرد و قراره چندتا آهنگ داغون با این گروه کار کنه و بره سراغ گروه بعدی... فقط این وسط 4تا آدم ناشناس معروف میشند به قیمت خراب شدن شادمهر... شادمهر نخواستیم خودت بسازی ولی خداوکیلی اینارا از قوطی لپ لپ پیدا میکنی؟؟؟ بخدا ترانه های ایمنی لولش از این بالاتر بود.بجای اینکه بره با یکی بهتر هی بدتر میشه
Hobbit
03-11-2022, 09:43 PM
Cover design : Danial
هیییی
بالاخره اینم به آرزوش رسید (sm2)
masoud741
03-11-2022, 09:49 PM
این سعید شادمهر لایو هم خیلی آشغاله. همیشه واسه اینکه خبرارو بهش بدند میگه یه آهنگ خیلی قشنگ قراره بیاد بعد که اومد فقط یه انتقاد ریز میکنه و میره واسه تعریف از آهنگ بعدی.. کاش حرف احسان درست درمیومد و آهنگ کلا کنسل میشد
masoud741
03-11-2022, 09:58 PM
حالا تو دایرکت بهش گفتم این همون آهنگ قشنگی بود که گفتی میگه من منظورم آهنگ قربانپور بود.دوتا کار آماده کرده بودند یکی کار قربانپور یکی هم این.تصمیم گرفتند اینو پخش کنند(sm120)
ساعد باقری
03-11-2022, 10:36 PM
بالاخره نظرات متفاوته و هر کس سلایق و نظرات خودش رو داره ،من فکر میکنم خود شادمهر هم بعیده همچین تصوری داشته باشه که این مدل کارها در کارنامش ماندگار خواهند شد ،الان صرفا مثل بیشتر خواننده های دیگه واسه رفع تکلیف و اینکه چند روزی مخاطب ها سرگرم بشن این کار ها رو میده بیرون ،حتما پیش خودش فکر میکنه من که حداقل گذشته قوی دارم و حداقل یک بیست تا اهنگ ماندگاری دارم ،الان دیگه بهتره به فکر درآمدزایی و بعد مالی از شهرت و محبوبیتم باشم ،فقط باید منتظر موند و ببینیم در آینده چه پیش میاد ،زمان مشخص میکنه این راهی که الان داره میره درسته یا نه ؟
entehaa
03-11-2022, 11:02 PM
ایندفم زده تو خط اهنگای رضا گلزار
masoud741
03-11-2022, 11:05 PM
ایندفم زده تو خط اهنگای رضا گلزار
من که یاد محسن ابراهیم زاده افتادم
masoud741
03-11-2022, 11:08 PM
یعنی چی تو سر این بشر میگذره که این این مزخرف را به آهنگ قربانپور ترجیح میده.دیگه فکر نکنم آهنگ قربانپور بدتر از این باشه
ebihamed
03-11-2022, 11:08 PM
بالاخره نظرات متفاوته و هر کس سلایق و نظرات خودش رو داره ،من فکر میکنم خود شادمهر هم بعیده همچین تصوری داشته باشه که این مدل کارها در کارنامش ماندگار خواهند شد ،الان صرفا مثل بیشتر خواننده های دیگه واسه رفع تکلیف و اینکه چند روزی مخاطب ها سرگرم بشن این کار ها رو میده بیرون ،حتما پیش خودش فکر میکنه من که حداقل گذشته قوی دارم و حداقل یک بیست تا اهنگ ماندگاری دارم ،الان دیگه بهتره به فکر درآمدزایی و بعد مالی از شهرت و محبوبیتم باشم ،فقط باید منتظر موند و ببینیم در آینده چه پیش میاد ،زمان مشخص میکنه این راهی که الان داره میره درسته یا نه ؟
دیگه خسته شدیم از بس هی گفتن پشت هر گندی که میزنه حتما یه تفکری نهفته س .... خیلی واضح و علنی گوه زده به اعتبار و کارنامه ش .... یعنی هر کی بیست تا آهنگ خوب داده باشه باید بره تو کار دری وری پخش کردن ؟؟؟ والا توو همین انجمن اون بچه هایی که پشت کارهای ضعیفشم در میومدن دیگه به ستوه اومدن ... شادمهر دیگه مطمئنم این روند نزولی رو تا ته خط ادامه میده و یه روزی میرسه که مث سیاوش شمس تبدیل شده به یه خواننده ی محو شده از موسیقی هر چند الانشم شادمهر وضعش همونه
ebihamed
03-11-2022, 11:10 PM
یعنی چی تو سر این بشر میگذره که این این مزخرف را به آهنگ قربانپور ترجیح میده.دیگه فکر نکنم آهنگ قربانپور بدتر از این باشه
آهنگای قربانپور و کلا آهنگسازیش سبک خود شادمهره و قطعا هیچکدوم اون کارها دیگه پخش نخواهد شد چون شادمهر مزه ی این آهنگای مزخرف رفته زیر زبونش و دیگه بعیده به سبک کاری خودش برگرده من حدس میزنم آهنگ بعدی بیاد باز بگیم قبلیه بهتر بود
masoud741
03-11-2022, 11:29 PM
آهنگای قربانپور و کلا آهنگسازیش سبک خود شادمهره و قطعا هیچکدوم اون کارها دیگه پخش نخواهد شد چون شادمهر مزه ی این آهنگای مزخرف رفته زیر زبونش و دیگه بعیده به سبک کاری خودش برگرده من حدس میزنم آهنگ بعدی بیاد باز بگیم قبلیه بهتر بود
والا من شنیدم دوتا کار آماده داشته واسه عید یکی این یکی از قربانپور ولی این مزخرف را پخش کرده.... تازه با این تیم آشنا شده و تا چندتا کار با این گروه نده بیرون دست بردار نیست
ساعد باقری
03-11-2022, 11:39 PM
دیگه خسته شدیم از بس هی گفتن پشت هر گندی که میزنه حتما یه تفکری نهفته س .... خیلی واضح و علنی گوه زده به اعتبار و کارنامه ش .... یعنی هر کی بیست تا آهنگ خوب داده باشه باید بره تو کار دری وری پخش کردن ؟؟؟ والا توو همین انجمن اون بچه هایی که پشت کارهای ضعیفشم در میومدن دیگه به ستوه اومدن ... شادمهر دیگه مطمئنم این روند نزولی رو تا ته خط ادامه میده و یه روزی میرسه که مث سیاوش شمس تبدیل شده به یه خواننده ی محو شده از موسیقی هر چند الانشم شادمهر وضعش همونه
من هم واقعا از این شرایط راضی نیستم ،ولی خب بالاخره این کارهایی که داره میکنه واسش دلایلی هم داره ،شاید دلیلش به بن بست رسیدن در ساخت ملودی و ته کشیدن خلاقیت باشه ،شاید فقط مسائل مالی و قرارداد های گوناگون ،و ... من به عنوان یک هوادار کارهای قدیمی حق دارم که نظرم رو راجع به موسیقی این روزهاش بيان کنم ،خود شادمهر هم قبلا گفت راجع موزیک من هر کس میتونه نظری داشته باشه ،من این حق رو دارم که اهنگ های جدید رو بشنوم یا نشنوم ،دوست داشته باشم یا نداشته باشم ولی در نهایت نمیتونم واسه شادمهر تعیین تکلیف کنم ،اون مختاره که هر تصمیمی بگیره ،حالا میخواد گند بزنه به کارنامش ،در نهایت کاری از من جز کمی افسوس و حسرت بر نمیاد،اون زمان که سایت بت زد اگر نصف هواداران انفالوش میکردن شاید اوضاع برمیگشت یا حداقل با یک خداحافظی خوشحالمون میکرد اما وقتی میبینه هر بی احترامی به هواداران میکنه نه تنها فالوور هاش کمتر نمیشه بلکه بیشتر قربون صدقش میرن ،وقتی میبینه که خیلی از هواداران هر اهنگی میخونه تعریف میکنند،وقتی میبینه خیلی ها اصلا فرق اجرای لایو با پلی بک رو تشخیص نمیدند ،دیگه دلیلی نمیبینه که بخواد وسواسی به خرج بده ،باید بپذیریم که سطح موسیقایی مردم ضعیفه ،شادمهر قبلا بعضی موزیک هاش حداقل یک دهه از مارکت زمان خودش جلوتر بود الان شده در سطح همین مارکت فعلی ،ولی یک چیزی که واسه من همیشه این ادم رو جذاب کرده ،غیر قابل پیشبینی بودن اون هست ،واسه همین میگم بذاریم ببینیم در آینده چی پیش میاد .
ebihamed
03-12-2022, 12:02 AM
من هم واقعا از این شرایط راضی نیستم ،ولی خب بالاخره این کارهایی که داره میکنه واسش دلایلی هم داره ،شاید دلیلش به بن بست رسیدن در ساخت ملودی و ته کشیدن خلاقیت باشه ،شاید فقط مسائل مالی و قرارداد های گوناگون ،و ... من به عنوان یک هوادار کارهای قدیمی حق دارم که نظرم رو راجع به موسیقی این روزهاش بيان کنم ،خود شادمهر هم قبلا گفت راجع موزیک من هر کس میتونه نظری داشته باشه ،من این حق رو دارم که اهنگ های جدید رو بشنوم یا نشنوم ،دوست داشته باشم یا نداشته باشم ولی در نهایت نمیتونم واسه شادمهر تعیین تکلیف کنم ،اون مختاره که هر تصمیمی بگیره ،حالا میخواد گند بزنه به کارنامش ،در نهایت کاری از من جز کمی افسوس و حسرت بر نمیاد،اون زمان که سایت بت زد اگر نصف هواداران انفالوش میکردن شاید اوضاع برمیگشت یا حداقل با یک خداحافظی خوشحالمون میکرد اما وقتی میبینه هر بی احترامی به هواداران میکنه نه تنها فالوور هاش کمتر نمیشه بلکه بیشتر قربون صدقش میرن ،وقتی میبینه که خیلی از هواداران هر اهنگی میخونه تعریف میکنند،وقتی میبینه خیلی ها اصلا فرق اجرای لایو با پلی بک رو تشخیص نمیدند ،دیگه دلیلی نمیبینه که بخواد وسواسی به خرج بده ،باید بپذیریم که سطح موسیقایی مردم ضعیفه ،شادمهر قبلا بعضی موزیک هاش حداقل یک دهه از مارکت زمان خودش جلوتر بود الان شده در سطح همین مارکت فعلی ،ولی یک چیزی که واسه من همیشه این ادم رو جذاب کرده ،غیر قابل پیشبینی بودن اون هست ،واسه همین میگم بذاریم ببینیم در آینده چی پیش میاد .
من میترسم این بار عکسش اتفاق بیفته و یه روز بیاد که دلمون به همین آهنگ آخریه راضی باشه همونطور که فکر میکردیم ایمین کابوسه و تموم میشه ولی بدترش اومد سرمون
ساعد باقری
03-12-2022, 12:06 AM
حتی تو اینستا هم هشتاد درصد کامنت ها واسه این دو اهنگ اخیر انتقادی بوده ،گاهی فکر میکنم یکسری ادم ها تو داخل و خارج کشور عمدا میخوان شادمهر رو خراب کنند و شادمهر رو وادار به چنین اقداماتی میکنند وگرنه واقعا این حجم از خرابکاری چه از نظر هنری چه از نظر غیر هنری ظرف چند سال از اون آدمی که اینقدر کم حاشیه و موفق بود غیر ممکن به نظر میرسه ،احتمالش هم کم نیست ،بالاخره شادمهر محبوبیت عجیبی پیدا کرده بود و اون قضیه کنسرتش در امارات و اهنگ خلیج فارس هم که محبوبیتش رو چند برابر کرد
امیدوارم حداقل این توهم توطئه درست نباشه و شادمهر درست یا غلط این کار ها رو با اختیار خودش انجام داده باشه .
ساعد باقری
03-12-2022, 12:19 AM
من میترسم این بار عکسش اتفاق بیفته و یه روز بیاد که دلمون به همین آهنگ آخریه راضی باشه همونطور که فکر میکردیم ایمین کابوسه و تموم میشه ولی بدترش اومد سرمون
من زیاد از این بابت ترسی ندارم ندارم چون هر چی فکر میکنم میبینم دیگه از این بدتر نمیشه ،هیچ موقع هم چرت و پرت هایی که امثال ایمین و بقیه تو این چند سال قالب کردن نمیتونه نزد من خوب جلوه کنه ،همین طور که دست من نیست، کوه رو تا حالا چهار بار کامل گوش ندادم این اهنگ جدید هم همین حالت رو داره واسم ،چیزی که مشخصه این هست که این مدل موزیک ها همشون تاریخ انقضا داره ،حالا یک کدوم ممکنه بعد پنج بار شنیدن دور ریخته بشه یک کدوم هم فقط با یک بار شنیدن .
Meh23
03-12-2022, 12:23 AM
احسان دریادل شده الگوی شادمهر؟
Gsshop
03-12-2022, 12:27 AM
(sm89)
Gsshop
03-12-2022, 12:35 AM
راغب یزدی از شادمهر تکنیکش بیشتره (sm89)
talis
03-12-2022, 12:53 AM
فقط خدا به داد آهنگ بعدی برسه که قراره بگیم این یکی بهتر بود من فکر میکردم بدتر از دست من نیست نتونه بخونه دیدم میتونه این آدم واقعا همیشه کاراش سورپرایزه حالا فکر کنین بعدی قراره چقد افتضاح باشه
Hosein333
03-12-2022, 01:10 AM
این اهنگ مزخرفه (sm59)
Hosein333
03-12-2022, 01:13 AM
دوستان قبلا گفتم بازم میگم
فقط فقط فقط
خواسته ی شادمهر اینه که طرفداراش بیخیال شادمهر بشن
دیگه بگن اصلا نخونه سنگین تره
این سیاست خوده شادمهره که از خوانندگی خداحافظی کنه
این بهترین راه حله آهنگهای ضعیف
bisedaa
03-12-2022, 01:29 AM
ملودی از عماد طغرایی که ی زمانی با میلاد ترابی کار میکرد.
واقعا شادمهر دیگه حتی حس و حال نذاشته که کامنت بذاریم.
چه بر سر این بشر اومده؟
bisedaa
03-12-2022, 01:58 AM
سقوط شادمهر ترسناک ترین کابوس من بود.
دیگه حتی خودش هم خوب نمیخونه
ehsan1361
03-12-2022, 09:58 AM
تغییر رویه داده ... !!! این بود تغییر رویه ...؟! اینا ترانه سرا و آهنگساز معروف بودن ...؟! با احترام بهت بهداد خیلی کثیفی همین ...
جنگ دلم ؟ چرا تو جنگی ؟ جنگ با کی ؟ با اعصاب هوادار بدبخت ؟
ehsan1361
03-12-2022, 10:07 AM
از این به بعد هر کی دنبال آهنگ جدید باشه خود خره ... خریت نسبی هم نه خریت محض ... یعنی خود خری نه اینکه مثه خری ... اصن مصدریه معنی مصدری میده ... خر بودن تویی اصن خر رو از رو تو اسم گذاشتن اگه اینکارو بکنی ... یعنی تو بودی که خر از تو یاد گرفت خر شد ...
ebihamed
03-12-2022, 10:16 AM
خوب خوب این فاجعه کپی هم از آب در اومده ... حالشو ببر جناب عقیلی
ehsan1361
03-12-2022, 10:18 AM
چند ماه پیش میگفتم نوبت کپی از دریادل رسیده ... میترسیدم همونم شد ... خاک بر جسد متعفن شده چند تا فحش نثارش کردم الان ...
bisedaa
03-12-2022, 10:48 AM
آهنگ کلا به ۳ دقیقه نمیرسه.
شعر داغون
ملودی داغون
صدای شادمهر آبکی
بی حس و حال
بابا برو دنبال همون بت مجیک اینقد با این کارهای سطح پایین داغونمون نکن.
کجا رفت اون همه حساسیت نسبت به کارهاش؟
مگه نمیگه هرچی دارم از شما طرفدارها دارم پس چرا نمیخواد قبول کنه اینا به جز شرو ور چیز دیگه ای نیست.
لعنت به فضای مجازی و ی مشت نفهم که چیزی به جز تعریف و تمجید الکی بلد نیستن.همینا باعث میشن طرف چرت ترین آهنگشو میده بیرون.
یکی نیست بگه تروقران دست بردارید از تعریف تمجید الکی بذارید طرف به خودش بیاد.البته که بعید میدونم.طرف به حاضری خوری عادت کرده.
peyman.2012
03-12-2022, 01:18 PM
خیــــــــلی اوضـاع خیطه .... (sm196) (sm20)
ehsan1361
03-12-2022, 03:02 PM
یادم نمیاد هیچوقت واسه یه خواننده ناراحت بشم ... اصن تعصب به خواننده ندارم ... ولی امروز واقعاً ناراحت شدم ... شادمهر کاور کنه کپی کنه پلی بک کنه کنسرتش و حتی بت رو تونستم باهاش کنار بیام نهایتش گفتم تموم شده دیگه چند ساله تموم شده ولی این که بیاد سبک خودشو تمام و کمال تغییر بده رو نمیتونم هضم کنم ... حالا صداش عوض شده به هر دلیل به کنار ولی چرا خودت نیستی ...؟!
entehaa
03-12-2022, 03:57 PM
اهنگساز عماد طغرایی هست و اهنگ و قبلا داده ب کسی الانم قالب کرده ب شادمهر
Meh23
03-12-2022, 04:10 PM
باز اهنگای قبلیش حالا هرچقدرم چرت بودن میشد چند بار گوش داد این رو واقعا یه بار به زور تا اخر تحمل کردم و دیلیت شد. افتضاح ترینه رسما. شادمهر الان یه کپی دست چندم از خواننده های مارکت داخل شده که کارهاش نسبت به مارکت داخل هم خیلی عقبه. مثلا تو همین سبک احسان دریادل و مسیح و ارش و حتی ماکان و میثم ابراهیمی و اینا کارای بهتری دارن (sm25) ینی در واقع کارای فعلیش کاملا چند لول از کارای مسعود جهانی هم پایین تره (sm25)
Meh23
03-12-2022, 04:19 PM
و الان دیگه مشکل از اینکه چرا خودش نمیسازه به اینکه چرا زباله ساز شده تغییر کرده. اصلا کسی نمیخواد خودش بسازه ولی حداقل اول برای اسم و اعتبار و شخصیت خودش ارزش قائل باشه و بعد برای گوش مخاطب تا این زباله هارو منتشر نکنه، ما این همه اهنگساز، ترانه سرا و تنظیم کننده خوب داریم، اینکه شادمهر میاد چنین شر و ورایی رو منتشر میکنه دیگه ربطی به بی حوصلگی و تنبلی و اینجور چیزا نداره مشکل اینجاست خودش آشغال پسند شده و سلیقش تا این حد نفرت انگیز و سخیف شده. این حتی سوار موج جامعه شدن هم نیست، درسته ماکان بند و صادقلو و این مدل خواننده ها طرفدار دارن ولی مگه تو همین مارکت امثال بابک جهانبخش، روزبه بمانی، محسن چاوشی، علی زند وکیلی و ... که برای گوش مخاطبشون احترام قائلن طرفدار ندارن؟ اونا هم به همون اندازه طرفدار دارن دیگه اینکه شادمهر رفته سراغ این زباله ها مشکل از جای دیگه ست
ebihamed
03-12-2022, 05:15 PM
والا محسن یگانه هم سالی یه آهنگ میده هواداراشم منتظرش هستن همیشه ، نمیدونم چرا باید انقد پر کار باشه شادمهر ای کاش یکی از برق میکشیدش میرفت بعد از دو سال با دست پر برمیگشت
ebihamed
03-12-2022, 05:16 PM
متن ترانه رو امروز جایی دیدم به صورت نوشته ، خدایی اینو یه پسر بچه ی ۷ ساله باید بخونه نه شادمهر
Aghili
03-12-2022, 05:29 PM
بیخیاله شادمهر بشید
ما هم طرفدارش بودیم خیلی وقته بیخیالیم
همون موقع که سایت شرط بندی زد مشخص بود فقط پول براش مهمه نه هوادار..الانم داره دست و پا میزنه تو مارکت ایران بمونه در صورتیکه این آهنگش تو لول خودش ضعیف ترینه مخاطبان 15 سالش هم اینو گوش نمیدن بیکارن مگه میرن زانکو و مجید رضوی رو گوش میدن
در کل شادمهر الفاتحه دیگه با این آهنگا روم هم نمیشه بهش بگم استاد شادمهر (sm2)
آهنگ جدید حقیقتا خنده دار بود بیشتر!
بحث فقط ترانه اش نیست(که البته هیچ نکته ی درخشانی نداره) شادمهر ترانه های چرت و پرت تر ازین هم خونده بود. بحث اینجاست کلا بد اجرا شده. این فرم ملودی و ترانه و تنظیم اصلا با مدل خوندنش مچ نیست.
در حقیقت الان همین کار رو خیلی از خواننده های داخلی مثلا همین خواننده هایی که هر روز مسعود جهانی پست میذاره ازشون از شادمهر خیلی بهتر اجرا میکنن
مقایسه این شادمهر با امثال علی یاسینی و آرش ای پی بیشتر توهین به این دوتاست(sm25) اونا توی این مدل کار خیلی بهتر از شادمهر دارن عمل میکنن. شادمهره این مدل کارها باید با همین کیانوش خواننده ی قبلی همین ملودی مقایسه بشه یا نهایتا زانکو و...
قبلن هم گفته بودم شادمهر از شروع فعالیتش تا یکی دو سال بعد از آلبوم طرفدار جلوتر از مارکت بود و روی جریان اصلی پاپ ایران هر اهنگش تاثیر میذاشت و جهت میداد.
از اون تایم تا امسال یه خواننده ی مارکتی بود که نه عقب تر و نه جلوتر با مارکت روز داخل ایران پیش میرفت و عموما هم توی این فرم تجاری جدید موفق بود و چیزی کم نمی اورد. تاثیر گذار نبود ولی این جوری هم نبود.
الان با این تراک(و قبل ترش هم تراک تو عوض نمیشی) رسما از مارکت عقب تر افتاده یعنی با این مدل کار کردن دیگه حتی اون موفقیت تجاری و هیت شدن مدنظرش هم کسب نمیکنه چون خواننده های این سطح بازاری در داخل خیلی خیلی بهتر و با تجربه تر و با انگیزه بیشتر این مدل سطحی رو کار میکنن.
همیشه گفتم باید به استراتژی که داره احترام گذاشت چون بهتر میدونه داره چه کار میکنه ولی این بار به نظرم اشتباه عجیبی کرده. هم خودش هم بهداد کاموری.(حداقل با سلیقه من) امیدوارم اشتباه کرده باشم و شادمهر اون نتیجه ای که میخواد رو بگیره ولی این مسیر ادامه دار باشه بعیده به هدفش برسه.
راجع به بحث کپی بودن ملودیش هم از روی یک اهنگ دیگه که همین اهنگساز ساخته واقعا بحث مهمی نیست.
خیلی خیلی پیش میاد که یه اهنگساز یه ملودی رو به دو یا چند نفر میده. از زمان دهه پنجاه بوده این قضیه تا الان. طرف وقتی یه ملودی میسازه که میبینه با صدای یک خواننده جواب نمیگیره و فکر میکنه یکی دیگه بهتر میتونه اجراش کنه و شنیده بشه این کارو میکنه.
(اصلا کاری به کیفیت این اهنگ ندارم که به نظرم اصلا حتی ارزش این صحبت ها رو نداشت. کلی میگم)
خوده شادمهرم زیاد این کارو کرده.
مثلا اهنگ "زندگی جز با تو برام حرومه" رو اول توی ایران داده بود به عماد نکویی خونده بود. دید شنیده نشد. اون ور داد به مهستی خوندش گل کرد کار.
Gsshop
03-12-2022, 05:53 PM
(sm2)خدایی سم خالص تولید کرد شادمهر
ebihamed
03-12-2022, 05:59 PM
به نظرمپیج موزیک لند بهترین تفسیر رو از شادمهر کرد گفت هنر این نیست که تو یه خواننده ی درجه ی سه باشی و تو همون لیگ دسته ۳ پشت سر هم قهرمان بشی بلکه هنر اینه تو یه خواننده ی دسته اولی باشی که پشت سر هم قهرمان میشده ولی ترجیح میده بره دسته ی سه با خواننده های اونجا رقابت کنه و تازه اونجا نتونی اول بشه
ehsan1361
03-12-2022, 06:58 PM
قبلاً میگفتم هیچ چیز نمیتونه گذشته خواننده های قدیمی رو خراب کنه و خراب شدنی نیستن ... ولی الان میگم شادمهر گذشتشو داره لگدمال میکنه ... تا چند ماه پیش از شادمهر یه دونه ر مونده بود و حالا همون هم نمونده ...
هر کی با شادمهر همراهی کنه خیانت کرده بهش ... این آدم کارش از بت و مواد گذشته ... مثل موزیسین کارتن خواب شده ... خاک بر سرش ...
masoud741
03-12-2022, 07:12 PM
آقا ب نظرم دیگه کلا در این تاپیک را تخته کنید بره... اگه ی روزی شادمهر ی کار خوب داد دوباره راهش بندازید
masoud741
03-12-2022, 07:24 PM
قربانپور الان ی استوری گذاشته با صدای خودش واقعا مخصوص شادمهره
masoud741
03-12-2022, 09:03 PM
الان تو دایرکت به قربانپور پیغام دادم چرا آهنگی که با شادمهر کار کردید و قرار بود واسه عید پخش بشه چرا نشد گفت بخاطر دستهای پشت پرده!!کاملا مشخص بود منظورش بهداد کاموری آشغاله
talis
03-12-2022, 09:54 PM
بنظرم خودتون رو ناراحت نکنین وقتی ما براش مهم نیستیم چرا اون برامون مهم باشه آخه این اهنگ رو بدی حتی صادقلو و زانکو هم نمیخونن این ادم کاملا رد داده و برای من یکی واقعا تموم شدست بدترین اهنگی که میشد بخونه رو خوند و من حتی دانلودم نکردم
ebihamed
03-12-2022, 09:56 PM
آقا ب نظرم دیگه کلا در این تاپیک را تخته کنید بره... اگه ی روزی شادمهر ی کار خوب داد دوباره راهش بندازید
من مطمئنم آهنگ به آهنگ سیر شادمهر نزولی تر میشه و روزی میرسه که میفهمه همون دهه هشتاد نودی ها هم دیگه آدم حسابش نمیکنن چه برسه به ما قدیمیا ولی دیگه خیلی دیر شده
ebihamed
03-12-2022, 09:57 PM
احمق نشسته اینو با پیانو زده و استوری کرده
entehaa
03-12-2022, 10:30 PM
الان تو دایرکت به قربانپور پیغام دادم چرا آهنگی که با شادمهر کار کردید و قرار بود واسه عید پخش بشه چرا نشد گفت بخاطر دستهای پشت پرده!!کاملا مشخص بود منظورش بهداد کاموری آشغاله
معلومه قربانپور ب اینا باج نمیده اینام میدون نمیدن بهش
masoud741
03-12-2022, 10:35 PM
معلومه قربانپور ب اینا باج نمیده اینام میدون نمیدن بهش
البته سریع پیامش را پاک کرد که یهو واسش شر نشه...
masoud741
03-12-2022, 10:36 PM
من مطمئنم آهنگ به آهنگ سیر شادمهر نزولی تر میشه و روزی میرسه که میفهمه همون دهه هشتاد نودی ها هم دیگه آدم حسابش نمیکنن چه برسه به ما قدیمیا ولی دیگه خیلی دیر شده
کلا دیگه باید بیخیال شادمهر شد.من فاتحه شادمهر را خوندم شماهم بخونید
ebihamed
03-12-2022, 10:55 PM
کلا دیگه باید بیخیال شادمهر شد.من فاتحه شادمهر را خوندم شماهم بخونید
ما هم خیلی وقته خوندیم مسعود جون قول بده دیگه سراغ اهنگ جدید رو نگیری خخخ
Farbod-7
03-12-2022, 11:19 PM
این اهنگا نتیجه به به کردن برای آهنگی مثل همیشگی بود که انگار با بوق شیپوری قدیمی بچه گونه تنظیم شده بود نتیجه به به کردن برای آهنگ مسخره ادامه میدمت بود و کل البوم های تجربه کن و تصویر البته این روند از البوم طرفدار و تنظیمای محمد ناهیدی شروع شد باز اونجا ملودی ها و شعرها خوب بود کمتر نمایان شد ولی استارت این روزا از البوم طرفدار بود.
masoud741
03-12-2022, 11:25 PM
ما هم خیلی وقته خوندیم مسعود جون قول بده دیگه سراغ اهنگ جدید رو نگیری خخخ
من دیگه غلط بکنم(sm1)
Meh23
03-13-2022, 12:54 AM
جالبه حتی کامنت های زیر پست خودش و پست رادیوجوان هم منفیه و خبری از به به چه چه کردن نیست. الان دلش به چی خوشه جدی؟ تعداد دانلود؟ اونو که دنیا و کیمیا و ساسی هم دارن.
masoud741
03-13-2022, 01:02 AM
جالبه حتی کامنت های زیر پست خودش و پست رادیوجوان هم منفیه و خبری از به به چه چه کردن نیست. الان دلش به چی خوشه جدی؟ تعداد دانلود؟ اونو که دنیا و کیمیا و ساسی هم دارن.
چ فایده وقتی اثری ندارد.دوباره دوماه دیگه ی افتضاح دیگه با همین گروه میده بیرون.با سابقه ای که از شادمهر سراغ داریم حداقل 3تا کار با این گروه مزخرف میده بیرون
Hosein333
03-13-2022, 08:49 AM
بهنرین تنبیه شادمهر اینه که کسی کنسرتش نره
ehsan1361
03-13-2022, 09:40 AM
یه زمانی حمید عسکری آلبوم داد همه جا پخش شد آلبوم جدید شادمهر ... بعدش مقلدان مثل رامین بیباک اومدن و تا الان ادامه داره تقلید از شادمهر ... حالا چجوری شده شادمهر صدای بقیه رو تقلید میکنه ...؟! درسته صداشو از دست داده ولی نباید بره دنبال تقلید از صدای خواننده های دوزاری ... کاور کنه از فلان خواننده هضمش راحت تره تا تقلید صدا ... کجا رفت سبک شادمهر ...(sm172)
peyman.2012
03-13-2022, 03:26 PM
بیا ببین چه کار قشنگ و قویه احسان (sm118)(sm144)
ترک 2 Come Into World World
دانلود آلبوم Alexandra Stan Bad At Hating You (41musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan1361
03-13-2022, 04:04 PM
بیا ببین چه کار قشنگ و قویه احسان (sm118)(sm144)
ترک 2 Come Into World World
دانلود آلبوم Alexandra Stan Bad At Hating You (41musicbaran.us) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
@ehsan1361 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
مرسی (sm176)
ترک 2 رو کامل گوش دادم خوب بود ... رفتم تو گذشته و کارهای ATC ...
Hobbit
03-13-2022, 04:20 PM
یه زمانی حمید عسکری آلبوم داد همه جا پخش شد آلبوم جدید شادمهر ... بعدش مقلدان مثل رامین بیباک اومدن و تا الان ادامه داره تقلید از شادمهر ... حالا چجوری شده شادمهر صدای بقیه رو تقلید میکنه ...؟! درسته صداشو از دست داده ولی نباید بره دنبال تقلید از صدای خواننده های دوزاری ... کاور کنه از فلان خواننده هضمش راحت تره تا تقلید صدا ... کجا رفت سبک شادمهر ...(sm172)
هیییی(sm74)
چه روز و شبهایی داشتیم تو شادمهر فنز(sm74)
اون روزها رو که میبینم و الان رو مقایسه میکنم، خیلی تفاوت داره
دیگه هیچ شور و هیجانی نیست واسه پخش آهنگاش
ehsan1361
03-13-2022, 05:57 PM
هیییی(sm74)
چه روز و شبهایی داشتیم تو شادمهر فنز(sm74)
اون روزها رو که میبینم و الان رو مقایسه میکنم، خیلی تفاوت داره
دیگه هیچ شور و هیجانی نیست واسه پخش آهنگاش
اون روزا همه چی سر جای خودش بود ... البته من عضو هیچ فن پیجی نبودم و اصلاً وبلاگ و فن پیج رو دنبال نمیکردم ... ولی خب از زمانی که آلبوم خیالی نیست اومد رو خوب یادمه که چه حال و هوایی بود تو شهر ...
البته خب موسیقی دنیا همینجوری شده و دیگه شور و حال قبلی رو نداره ...
entehaa
03-14-2022, 12:06 AM
ایمین استوری کرده رییس مافیا کیه؟
اوضاع قاریشمیشه دیگه وقتشه شادمهر ب خودش بیاد البته اگه خودشو نزده باشه به خاب
ساعد باقری
03-14-2022, 12:21 AM
بهداد کاموری بیدی نیست که با این بادها بلرزه ،سر قضیه بت هم شرایط از این هم بحرانی تر به نظر میرسید اما بهداد به خوبی( برای خودش و شادمهر )قضیه رو جمع کرد .
باید اعتراف کنم مدیریتش در زمینه حفظ وضع موجود تحسین برانگیزه .
masoud741
03-14-2022, 12:25 AM
ایمین استوری کرده رییس مافیا کیه؟
اوضاع قاریشمیشه دیگه وقتشه شادمهر ب خودش بیاد البته اگه خودشو نزده باشه به خاب
این مرتیکه هم فکر خودشه.چطور اونوقت که با شادمهر کار میکرد به به و چهچهش هوابود...تف تو ذات جفتشون هم ایمنی هم کاموری که نذاشت لااقل آهنگ قربانپور پخش بشه بجای این افتضاح
ساعد باقری
03-14-2022, 12:39 AM
لامصب اینقدر اهنگش چرته با اینکه به سه دقیقه هم نمیرسه ولی باز تو رو خسته میکنه ،آخرین اهنگ زیر سه دقیقه ای که از شادمهر شنیدم فکر کنم اسمم داره یادم میره بود ولی خب اون کجا و این کجا .
masoud741
03-14-2022, 01:04 AM
لامصب اینقدر اهنگش چرته با اینکه به سه دقیقه هم نمیرسه ولی باز تو رو خسته میکنه ،آخرین اهنگ زیر سه دقیقه ای که از شادمهر شنیدم فکر کنم اسمم داره یادم میره بود ولی خب اون کجا و این کجا .
داداش این اولین آهنگی از شادمهر بود که با یه بار گوش دادن پاکش کردم
RAHAM
03-14-2022, 10:11 AM
چه خوب گفته بود یکی از دوستان در کامنت ها
" هیچ اثری از اون هنرمند سالهای دور نیست
ناامید کنندست و بس
چون میدونم دیگه کار از کار گذشته، فقط میتونم بگم ممنون بابت آهنگ های قدیمیت "
ehsan1361
03-14-2022, 10:12 AM
اینطور که مشخصه ایمین بیش تر از دو سه تا آهنگ آماده کرده بود براش که اینجور شاکی شده ... وگرنه رزومه به اندازه کافی جمع کرد معروف شد ... مثل یه فست فودی که یهو میبینه سر کله فست فودی دیگه تو خیابونش پیدا میشه و شروع میکنه به تخریب و نهایت کاری که میکنه سس مخصوص دیگه ای اختراع میکنه برای ساندویچ هاش ...
این وسط مخاطب باید مزه دستپخت های اینا رو بچشه که با هزار تا سس مخصوص هم فرقی با هم ندارن ...
ebihamed
03-14-2022, 11:16 AM
ایمین احتمالا خودشو جواد شریفپور فرض کرده که گفته رییس مافیا کیه !!!!
خوب لامصب همون رییس مافیا ما رو با شعرای تو چند سال نمود حالا بد شد ؟؟؟؟
Meh23
03-14-2022, 04:37 PM
شادمهر شده شبیه اون كلاغه که میخواست راه رفتن كبک رو یاد بگیره راه رفتن خودشم یادش رفت. مثلا خواست سوار موج آهنگ های هیت مارکت بشه و ادای خواننده های امروزی داخلی رو در بیاره ولی کاملا نسبت به اونا تو همون سبک الان ضعیف تره و کلا از سبک و هنر خودشم که فاصله گرفته و دیگه دور شده. از اینور رونده از اونور مونده شده. بیخیالش شین کلا این آدم درست بشو نیست دیگه بنظرم.
Meh23
03-14-2022, 04:39 PM
حالا قدم بعدی تقلید از دنیا و سارن و کیمیا اینا نباشه خوبه، اصغر آقا و عمو حسن رو خوندن منتظر اقدس خانوم از شادمهرم هستیم که یه موقع از این موج هم عقب نیفته (sm120)
Farbod-7
03-14-2022, 05:15 PM
دیگه هر آهنگی بیاد از قبلی بدتره نهایتش بره سراغ قربانپور یه ملودی مسخره دیگه بگیره مثل ملودی تکراری و ضعیف میترسم امثال ایمن و قربانپور در حدی نیستن اسمشونو گذاشت شاعر و آهنگساز
Candle_ir
03-15-2022, 01:10 AM
بعد از مدت دارم در مورد شادمهر نظر میدم ... خیلی وقت هست که پیگیر کاراش نیستم... فقط چند وقت پیش بود که دوستی پیانو نوازی های جدیدی از شادمهر که همسرش تو اینستاگرام منتشر کرده بود فرستاد که دیدم.
یکی از دوستان قدیمی دیروز پیغام داد این چه سقوط آزادی بود که شادمهر داشت ... گفتم از چند سال پیش قابل پیش بینی بود، شادمهر خیلی وقت هست که مهم نیست نه خودش و نه فعالیت های کاری که داره ، از این زباله های صدایی و سرو صدا هایی که جدیدا منتشر کرده (امشب دو تا آهنگ آخرش گوش دادم !) واقعا باید تاسف خورد... این ها حتی موسیقی نیستن ... مگه میشه، باور کردنی نیست ...
برای من شادمهر بعد راه اندازی سایت بت تمام شد ... حداقل برای من ثابت شد دیگه قابل اتکا نیست و از دایره هنر واقعی خارج شده ... به نظرم خیلی خودتونُ درگیر آدم ها نکنین ... به خصوص تو دوران جدید که همه چی عوض شده.
9NIMA1
03-15-2022, 02:14 PM
حالا قدم بعدی تقلید از دنیا و سارن و کیمیا اینا نباشه خوبه، اصغر آقا و عمو حسن رو خوندن منتظر اقدس خانوم از شادمهرم هستیم که یه موقع از این موج هم عقب نیفته (sm120)
خداییش عمو حسن دنیا خیلی قشنگتر از آهنگ شادمهره(sm120)
9NIMA1
03-15-2022, 02:17 PM
به به دوباره زدم تو کار آریان ... چقدر خاطرات زنده شد برام(sm185)(sm59)
9NIMA1
03-15-2022, 02:18 PM
دیگه هر آهنگی بیاد از قبلی بدتره نهایتش بره سراغ قربانپور یه ملودی مسخره دیگه بگیره مثل ملودی تکراری و ضعیف میترسم امثال ایمن و قربانپور در حدی نیستن اسمشونو گذاشت شاعر و آهنگساز
چقدر جات خالی بود فربد(sm10)
Gsshop
03-15-2022, 06:01 PM
(sm128)
Farbod-7
03-15-2022, 06:03 PM
اجرای مجدد پروازو تو اینستاشون ببین چطور علی پهلوان صداش مثل قبل مونده و اصلا تغییری نکرده بر عکس این یارو که صداش هم داغون شده و میگن پیر شده مگه اون پیر نشده؟
Gsshop
03-15-2022, 06:03 PM
اما یکروز یه جایی که پنچر کردی (sm2)
یه گروه داغونو که با خودت همراه کردی
Farbod-7
03-15-2022, 06:10 PM
چقدر جات خالی بود فربد(sm10)
(sm127) از این تاپیک فقط خاطرات و دوستایی مثل تو موندن نه اسمش
Gsshop
03-15-2022, 06:18 PM
اجرای مجدد پروازو تو اینستاشون ببین چطور علی پهلوان صداش مثل قبل مونده و اصلا تغییری نکرده بر عکس این یارو که صداش هم داغون شده و میگن پیر شده مگه اون پیر نشده؟
به ژنتیک هم خیلی ربط داره
9NIMA1
03-15-2022, 07:01 PM
دقیقاً. صدای علی پهلوان همونطور جذاب(نظر شخصی) و خاطره انگیز مونده.
9NIMA1
03-15-2022, 07:03 PM
(sm127) از این تاپیک فقط خاطرات و دوستایی مثل تو موندن نه اسمش
عزیزی (sm127)
Gsshop
03-15-2022, 07:46 PM
(sm118)
Aghili
03-16-2022, 08:29 AM
درسته حرفت اینکه بگیم پیر شده صدا عوض شده که خنده داره اگه اینجوریه باید از سیاوش قمیشی خجالت بکشه ..
اون یارو اصن معلوم نی چیکار میکنه فقط پول به هر قیمت
همه خاطراتمو خراب کرد
ehsan1361
03-16-2022, 03:24 PM
شادمهر رو باید گرفت و زد ...
کتک رو میگم ...
Elenaz
03-16-2022, 05:59 PM
سهم من از خوندن تو یه خاطره ست همینو بس ....(sm74)
.
.
.
.
ولی آهنگ جدید بدم نیومد،(sm77) مث همیشه متفاوت (sm51)
masoud741
03-16-2022, 06:54 PM
شادمهر رو باید گرفت و زد ...
کتک رو میگم ...
من میگم اول باید بهداد کاموری را جر داد
ebihamed
03-16-2022, 11:16 PM
سهم من از خوندن تو یه خاطره ست همینو بس ....(sm74)
.
.
.
.
ولی آهنگ جدید بدم نیومد،(sm77) مث همیشه متفاوت (sm51)
متفاوت رسیدی بود چه خوابایی بود ترس بود سبب بود ... اگه یه سری به سایتهای موزیک بزنی شبیه این آهنگی که شادمهر به اسم چرا تو جنگی خونده تو سایتها فت و فراونه تازه بهترشم خوندن پس این متفاوت نیست و خیلی قضیه ش با اون شادمهری که همیشه تفاوتها رو رقم میزد فرق میکنه
ebihamed
03-16-2022, 11:20 PM
شادمهر تو پیج رادیوجوان تو یه رقابت تنگاتنگ بعد از آهنگ جدید ساسی و عمو حسن دنیا رتبه ی سوم بهترین آهنگا رو در اختیار داره واقعا ببینید موسیقی ما چقد به گند کشیده شده که سه کار برترش اینان
ساعد باقری
03-16-2022, 11:53 PM
کلا زیاد علاقه ای به شنیدن موزیک های جدید ندارم ولی بعضی وقت ها به طور اتفاقی اهنگ های جدیدی به گوشم میخوره که ازشون خوشم میگیره ،مثلا اهنگ از این به بعد باران رو بین اهنگ های جدید دوست داشتم ،یا اهنگ دادگاه مکابیز هم به نظرم خوب بود ،ولی کلا بخوام بین کارهایی که امسال شنیدم یک تاپ تن بگم این هارو میگم :
به من فکر کن داریوش
وداع بعد از رفتن مهدی یراحی
پایان حرفات نیما مسیحا
معلم تاریخ ما داریوش
ببخش عارف
درخت گردو علیرضا قربانی
در کنار پروانه ها احسان خواجه امیری
زخم کاری فرزاد فرزین
مرهم سیاوش قمیشی
نقاش قاسم افشار
شادمهر هم که ماشالله اینقدر پر کار هست آدم اصلا یادش نمیاد امسال اصلا چند تا موزیک بیرون داده .
البته یک خوبی که شادمهر داره اینه که هر چقدر این چند سال رو اعصاب بوده باشه ،اینقدر گذشته قوی و متنوعی داره که قشنگ آدم میتونه با شنیدنشون به خودش التیام بده ،چند روز هست دارم اهنگ هایی مثل ترس وقتی حواست نیست یا حتی آینده رو گوش میدم ،واقعا دم مهران جمالی راد گرم با این تنظیم شاهکارش،و حیف که ترانه و ملودی خیلی به هم چفت نبودند وگرنه قطعا ترس رو شاهکار میدونستم،وقتی حواست نیست هم که قشنگ یکی از شادمهری ترین اهنگ های یک دهه اخیرش محسوب میشد،واقعا ببینید ده سال پیش چه موزیکی ساخته ،حتی آینده هم که خیلی ها میگن ضعیف ترین اهنگ البوم طرفدار بودند وقتی الان میشنوی ،میبینی چقدر از زمان خودش به لحاظ موزیک جلوتر بوده ،و البته ورژن اولیه اهنگ طرفدار هم این چند روز زیاد شنیدم ،به جرات یکی از شاهکار های شادمهر از نظرم همین ورژن اولیه این موزیک بود ،حیف که ناهیدی ورژن دو رو گند زد بهش ،(البته تنظیم بدی نداشت ورژن دوم ولی نسبت به ورژن اول وبحث شبیه بودن اینترو به اهنگ تارکان میگم، گند زد ).
ehsan1361
03-17-2022, 09:48 AM
اینهمه به آهنگای قدیمی شادمهر اشاره میشه ولی هیشکی به آهنگ بیا اشاره ای نمیکنه ... به نظرم تکنیکی ترین آهنگ شادمهره از هر نظر ...! شاید فضا و وکال و میکس و مستر آزاردهنده باشه ولی از نظر تکنیک محشره ...
همین فضا رو شادمهر سعی کرد تو آهنگ معروف دربیاره ولی صداش جواب نداد و میکس مستر ممد فلاحی فاجعه شد ...
masoud741
03-17-2022, 10:58 AM
اینهمه به آهنگای قدیمی شادمهر اشاره میشه ولی هیشکی به آهنگ بیا اشاره ای نمیکنه ... به نظرم تکنیکی ترین آهنگ شادمهره از هر نظر ...! شاید فضا و وکال و میکس و مستر آزاردهنده باشه ولی از نظر تکنیک محشره ...
همین فضا رو شادمهر سعی کرد تو آهنگ معروف دربیاره ولی صداش جواب نداد و میکس مستر ممد فلاحی فاجعه شد ...
(sm10)
RezaMahdavian
03-18-2022, 09:25 PM
صددرصد موافقم
entehaa
03-21-2022, 09:03 AM
اجرای کاملا لایو عادت پس از مدتها در کنسرت دیشب
masoud741
03-21-2022, 11:49 PM
اجرای کاملا لایو عادت پس از مدتها در کنسرت دیشب
(sm50)
entehaa
03-22-2022, 12:27 PM
اجرای تقدیر با تنظیم جدید دیگه خبری از پلی بک نیست خوشبختانه. خوبه حداقل در این مورد اعتراضهارو قبول کرد و پلی بک رو گذاشت کنار
ساعد باقری
03-22-2022, 12:54 PM
واقعا خبر خوشحال کننده ای هست که شادمهر لایو خونده ،البته من خودم که واقعا توانایی تشخیص رو ندارم ،حتی کنسرت های قبلی هم نمیتونستم تشخیص بدم ،ولی این کنسرت آلمان تقریبا همه میگن که اجرا ها لایو بوده ،اجرا ها هم از نظر من خیلی خوب بود ،خصوصا علامت سوال رو عالی خوند به نظرم .
masoud741
03-22-2022, 01:19 PM
اجرای تقدیر با تنظیم جدید دیگه خبری از پلی بک نیست خوشبختانه. خوبه حداقل در این مورد اعتراضهارو قبول کرد و پلی بک رو گذاشت کنار
انشالله تو آهنگ های جدیدشم تجدید نظر بکنه
masoud741
03-22-2022, 01:21 PM
سلام بچه ها سال نو همگی مبارک باشه.انشالله سال خوبی همگی داشته باشید و تو سال جدید خواننده مورد علاقمون هم یه تکونی به خودش بده و آهنگ های بهتر و در شأن خودش بخونه هرچند که بعید میدونم اینجور بشه
Hosein333
03-22-2022, 02:04 PM
سلام بچه ها سال نو همگی مبارک باشه.انشالله سال خوبی همگی داشته باشید و تو سال جدید خواننده مورد علاقمون هم یه تکونی به خودش بده و آهنگ های بهتر و در شأن خودش بخونه هرچند که بعید میدونم اینجور بشه
سال نو تو هم مبارک (sm127)
masoud741
03-22-2022, 03:27 PM
سال نو تو هم مبارک (sm127)
(sm174)
باورم نمیشه رفیق لجبازمون بالاخره یه جا کوتاه آمده جلوی انتقادات (sm178)
مثل این که کنسرت اخیرش که به نوعی شروع تور کنسرت های نوروزیش هم هست کاملا لایو بوده
حتی پاپ کرن هم یه کلیپ چند ثانیه ای ازش دیدم لایو بود
باید از "هومن تکاو" تشکر کنیم که این قدر گفت تا به گوشش برسه (sm120)
(البته من هنوز همه ی اجراهاش رو کامل ندیدم ولی این چندتایی که پخش شده به نظر صد در صد لایوه)
حتی ویلن زدنش تو "عادت" هم لایو بود
ebihamed
03-23-2022, 09:43 AM
بعضی اجراها رو من دیدم فکر میکنم وکالهای جدید ضبط کرده چون وکالهایی که باهاشون این چند سال لب میزد خیلی دیگه تابلو شده بود همه ی تحریرا یه شکل شده بود
ebihamed
03-23-2022, 09:44 AM
انشالله تو آهنگ های جدیدشم تجدید نظر بکنه
جرقه ی دلتنگی واسه آهنگ جدید رو زدی مسعود
masoud741
03-23-2022, 09:59 AM
جرقه ی دلتنگی واسه آهنگ جدید رو زدی مسعود
نه اصلا فقط میگم کاش بهتر بشه وگرنه دیگه هروقت بخواد پخش بشه واسم اهمیت نداره
masoud741
03-23-2022, 10:13 AM
بعضی اجراها رو من دیدم فکر میکنم وکالهای جدید ضبط کرده چون وکالهایی که باهاشون این چند سال لب میزد خیلی دیگه تابلو شده بود همه ی تحریرا یه شکل شده بود
نه لایو بود من دیدم حتی تو یکی از اجراهاش نفس کم آورد
ebihamed
03-23-2022, 01:49 PM
نه لایو بود من دیدم حتی تو یکی از اجراهاش نفس کم آورد
دور شدی رو که یه نفس خوند تقریبا .... خدا کنه زنده بخونه هر چی این آدم آبرومندانه کنسرت بذاره و آهنگ بده ما خوشحال تریم
Hobbit
03-26-2022, 12:01 AM
کیف کردم از کار یگانه
قبل از ریلیز آهنگ جدیدش، تو کنسرت اجرا کرد
این یعنی سورپرایز واسه هواداراها
دمش گرم
ebihamed
03-26-2022, 12:46 AM
کیف کردم از کار یگانه
قبل از ریلیز آهنگ جدیدش، تو کنسرت اجرا کرد
این یعنی سورپرایز واسه هواداراها
دمش گرم
کنسرتم جوری میده که حتی کوچکترین شبهه ای ایجاد نمیشه که لایوه یا نه چون صد در صد لایو میخونه و از بهترینهای لایوه تو داخل کشور ...
entehaa
03-26-2022, 02:20 PM
عجب ترانهای داره
برگرد به خونهی دلم که آخرای جونشه
از غم میخونه آجراش چه حسرتی ستونشه
آتیش رفتنت هنوز نور خونهی منه
یه قاصدک روپشت بوم یه جقد روشونهی منه
ساعتاش رو دور کند چشم تو چشم انتظار
خودم نرم، تو مشت سرنوشت گوش به حرف روزگار
روز به روز غریبه تر با آدماش بدون حس
گذشته ها گذشت بیا باش به داد من برس
ساعد باقری
03-26-2022, 05:00 PM
وقتی کار های امثال محسن یگانه رو میشنوم همون حق رو به شادمهر میدم که دیگه خودش نمیسازه ،یک سال هواداران رو منتظر بذاری واسه همچین اهنگی ؟
نمیدونم چه اصراری داره حتما خودش ترانه بنویسه یا ملودی بسازه ،این اهنگ شبیه همون اهنگ های چند سال اخیر بود که ،این تحریر های بیش از اندازه هم که بیشتر باعث سر درد میشه ،شهر خاکستری به نظرم خیلی بهتر از این اهنگ بود .
ebihamed
03-26-2022, 08:33 PM
وقتی کار های امثال محسن یگانه رو میشنوم همون حق رو به شادمهر میدم که دیگه خودش نمیسازه ،یک سال هواداران رو منتظر بذاری واسه همچین اهنگی ؟
نمیدونم چه اصراری داره حتما خودش ترانه بنویسه یا ملودی بسازه ،این اهنگ شبیه همون اهنگ های چند سال اخیر بود که ،این تحریر های بیش از اندازه هم که بیشتر باعث سر درد میشه ،شهر خاکستری به نظرم خیلی بهتر از این اهنگ بود .
اتفاقا وقتی میبینیم که امثال محسن یگانه توجهی به اراجیف مد شده ی مارکت ندارن و تو خط خودشون حرکت میکنن و ترجیح میدن نباشن تو مارکت تا اینکه به هر قیمتی باشن بهشون باید تبریک گفت چقد خوبه که خودش میسازه ترانه مینویسه و بعد از یکسال هوادارای خودشو حداقل راضی میکنه و اکثر هواداراش از کار جدیدش لذت بردن ... خیلی دوست داشتم شادمهر به تکرار رسیده رو میشنیدم تا شادمهری که تا سطح آرش و مسیح خودشو پایین آورده
ساعد باقری
03-26-2022, 10:53 PM
اتفاقا وقتی میبینیم که امثال محسن یگانه توجهی به اراجیف مد شده ی مارکت ندارن و تو خط خودشون حرکت میکنن و ترجیح میدن نباشن تو مارکت تا اینکه به هر قیمتی باشن بهشون باید تبریک گفت چقد خوبه که خودش میسازه ترانه مینویسه و بعد از یکسال هوادارای خودشو حداقل راضی میکنه و اکثر هواداراش از کار جدیدش لذت بردن ... خیلی دوست داشتم شادمهر به تکرار رسیده رو میشنیدم تا شادمهری که تا سطح آرش و مسیح خودشو پایین آورده
بالاخره نظرات متفاوته ولی به نظر من شما وقتی یک سال هیچ اهنگی از خودت منتشر نمیکنی،انتظارات هواداران رو خیلی بالا میبری برای اهنگ جدیدت ،این اهنگ نسبت به کار های مارکت خیلی خوبه ولی کاری نیست که بخواد یکسال روی اون وقت بذاری ،راجع به اینکه میگید بیشتر طرفدار ها هم راضی بودند ،به نظرم به خاطر تفاوت یگانه با شادمهر هست ،یگانه هیچوقت در موزیک خلاقیت ها و نوآوری های شادمهر رو نداشته پس طبیعی هست که اگه کارهاش تکراری هم باشه خیلی واسه هوادارانش مهم نباشه ،اما شادمهر اگه بیاد خودش رو تکرار کنه ،فکر میکنم یه کم داستان فرق بکنه ،با این حال من چند سال سکوت تا ایجاد یک فکر و ایده جدید رو به هر دو تفکری که الان امثال یگانه و شادمهر دارند ترجیح میدم .
ebihamed
03-27-2022, 02:09 AM
بالاخره نظرات متفاوته ولی به نظر من شما وقتی یک سال هیچ اهنگی از خودت منتشر نمیکنی،انتظارات هواداران رو خیلی بالا میبری برای اهنگ جدیدت ،این اهنگ نسبت به کار های مارکت خیلی خوبه ولی کاری نیست که بخواد یکسال روی اون وقت بذاری ،راجع به اینکه میگید بیشتر طرفدار ها هم راضی بودند ،به نظرم به خاطر تفاوت یگانه با شادمهر هست ،یگانه هیچوقت در موزیک خلاقیت ها و نوآوری های شادمهر رو نداشته پس طبیعی هست که اگه کارهاش تکراری هم باشه خیلی واسه هوادارانش مهم نباشه ،اما شادمهر اگه بیاد خودش رو تکرار کنه ،فکر میکنم یه کم داستان فرق بکنه ،با این حال من چند سال سکوت تا ایجاد یک فکر و ایده جدید رو به هر دو تفکری که الان امثال یگانه و شادمهر دارند ترجیح میدم .
بله رفیق نطرات متفاوته و نظر شما هم کاملا محترمه ... اما دو بحث هست یکی اینکه طرفدارای خود یگانه کاملا رضایت داشتن از آهنگ و دو اینکه من میگم اینکه تو مارکت درب و داغون فعلی یه هنرمند باید شان خودشو در نظر بگیره همین که یه سال نباشی بعد بیای یه کاری بدی که مخاطبهای خودتو لااقل راضی کنی خیلی بهتر از اینه که بیای خودتو تو این مارکت بندازی تو رقابت با ساسی و دنیا و آنیتا و ... و آخر سر هم مخاطبای خودت رو نا امید کنی ..... اما با بند آخر حرفت راجب شادمهر کاملا موافقم شادمهر باید یه سکوت اجباری داشته باشه تا دو سه سال و بعد دست پر برگرده با روند فعلی هر آهنگی ازش بیاد بدتر از قبلی میشه
Elenaz
03-27-2022, 07:30 PM
عجب ترانهای داره
برگرد به خونهی دلم که آخرای جونشه
از غم میخونه آجراش چه حسرتی ستونشه
آتیش رفتنت هنوز نور خونهی منه
یه قاصدک روپشت بوم یه جقد روشونهی منه
ساعتاش رو دور کند چشم تو چشم انتظار
خودم نرم، تو مشت سرنوشت گوش به حرف روزگار
روز به روز غریبه تر با آدماش بدون حس
گذشته ها گذشت بیا باش به داد من برس
ملودی خوبی نداره(sm50)
ehsan1361
03-29-2022, 10:20 AM
باورم نمیشه که یگانه رو با شادمهر مقایسه میکنین ...!!! فرقی هم نمیکنه در چه زمینه و موضوعی ... قیاس مع الفارق از هر نظر ... حتی آوردن اسم این دو تا کنار هم اشتباهه ...
شادمهر یا هر خواننده دیگه ای باید با هم نسل های خودش مقایسه بشه و اسمش در کنار اونا بیاد ... شادمهر دهه هفتاد در اوج خفقان استارت زد و یگانه دهه هشتاد به لطف رفتن شادمهر استارت زد اسمش شد خواننده زیرزمینی ...
Hobbit
03-29-2022, 11:56 AM
باورم نمیشه که یگانه رو با شادمهر مقایسه میکنین ...!!! فرقی هم نمیکنه در چه زمینه و موضوعی ... قیاس مع الفارق از هر نظر ... حتی آوردن اسم این دو تا کنار هم اشتباهه ...
شادمهر یا هر خواننده دیگه ای باید با هم نسل های خودش مقایسه بشه و اسمش در کنار اونا بیاد ... شادمهر دهه هفتاد در اوج خفقان استارت زد و یگانه دهه هشتاد به لطف رفتن شادمهر استارت زد اسمش شد خواننده زیرزمینی ...
به شخصه مقایسه ای انجام ندادم، فقط گفتم چه سورپرایزی داد به هوادارش
البته ک نباید مقایسه ای انجام شه
ولی ولی نباید تو گذشته گیر کرد،
اگه مقایسه ای داره انجام میشه بخاطر شاهکارهای شادمهر هست که این ذهنیت رو به وجود آورده
بهمن بابازاده یه پست گذاشته بود در مورد محسن یگانه وکنسرتش
نظرات جالب بود، اکثر هوادارهای یگانه گفته بودن که یگانه خیلی وقته از فضای شادمهر فاصله گرفته و سبک خودش رو چندین ساله داره پیاده میکنه
نمیدونم چقدر درست هست یا نه، کاری هم ندارم باهاش
میخوام بگم اگه شادمهر، شادمهره 10 سال پیش بود و همون روند رو ادامه میداد چنین بحث هایی وجود نداشت، ولی این خود ما هستیم که کاری میکنیم که ذهنیت آدما نسبت بهمون عوض میشه
پس به شخصه حق میدم به یه سری که بخوان مقایسه انجام بدن
masoud741
03-29-2022, 01:22 PM
(sm93)
ebihamed
03-30-2022, 10:42 AM
شادمهر خودش باعث شده با دیگران مقایسه بشه تازه امثال یگانه که الان به لحاظ عملکرد به مراتب از شادمهر بهتر عمل میکنن ... شادمهر فعلی رو با توجه به سبکهایی که میخونه باید با میثم ابراهیمی ماکان بند علی یاسینی مسعود صادقلو مقایسه کرد و این تقصیر ما نیست تقصیر خودشه که تا اینجا خودشو پایین کشونده اگه هم هنوز یه شان و جایگاهی براش مونده به لطف اسمش و روزمشه و نه عملکرد سه سال اخیرش
edvin242
03-30-2022, 08:24 PM
از هم نسل های خودش به نظرم خیلی پیشرفت بیشتر داشته..خشایار اعتمادی،محمد اصفهانی..حالا اگر زنده یاد ناصر فاکتوربگیریم..چون قطعا اگر بود قضیه فرق میکرد..یا مثلا محو شده هایی به نام سیاوش شمس و خیلی های دیگه که اسمشون یادم نیست...
edvin242
03-30-2022, 08:26 PM
ایا شادمهر قدیم فقط طرفدار های خودش راضی میکرد؟؟؟؟تقدیر و محال و فقط مختص طرفدارهای خود شادمهر بود؟ولی محسن الان فقط طرفدارهای خودش داره....خودت میدونی من چه موضع در مورد شادمهر جدید دارم ولی یگانه هم اون یگانه نیست
ehsan1361
03-31-2022, 07:52 AM
به شخصه مقایسه ای انجام ندادم، فقط گفتم چه سورپرایزی داد به هوادارش
البته ک نباید مقایسه ای انجام شه
ولی ولی نباید تو گذشته گیر کرد،
اگه مقایسه ای داره انجام میشه بخاطر شاهکارهای شادمهر هست که این ذهنیت رو به وجود آورده
بهمن بابازاده یه پست گذاشته بود در مورد محسن یگانه وکنسرتش
نظرات جالب بود، اکثر هوادارهای یگانه گفته بودن که یگانه خیلی وقته از فضای شادمهر فاصله گرفته و سبک خودش رو چندین ساله داره پیاده میکنه
نمیدونم چقدر درست هست یا نه، کاری هم ندارم باهاش
میخوام بگم اگه شادمهر، شادمهره 10 سال پیش بود و همون روند رو ادامه میداد چنین بحث هایی وجود نداشت، ولی این خود ما هستیم که کاری میکنیم که ذهنیت آدما نسبت بهمون عوض میشه
پس به شخصه حق میدم به یه سری که بخوان مقایسه انجام بدن
من هر جا اسم بابازاده رو میبینم فاتحه میخونم ...
ehsan1361
03-31-2022, 07:57 AM
از هم نسل های خودش به نظرم خیلی پیشرفت بیشتر داشته..خشایار اعتمادی،محمد اصفهانی..حالا اگر زنده یاد ناصر فاکتوربگیریم..چون قطعا اگر بود قضیه فرق میکرد..یا مثلا محو شده هایی به نام سیاوش شمس و خیلی های دیگه که اسمشون یادم نیست...
حالا که سرنوشت هم نسل های شادمهر رو میبینم میگم بد هم نشد شادمهر از ایران رفت ... دوره تمام هم نسل هاش سالهاست تموم شده فقط به درد برنامه تلویزیونی و مراسم ارگانی میخورن ... بدون رو دربایستی میگم اگه شادمهر هم الان بود سرنوشتش همین بود کار نمیکرد و دوره ش تموم شده بود چون در موسیقی داخلی الان حداکثر زمان تاریخ مصرف خواننده ها سه سال شده ...
ehsan1361
03-31-2022, 08:05 AM
شادمهر خودش باعث شده با دیگران مقایسه بشه تازه امثال یگانه که الان به لحاظ عملکرد به مراتب از شادمهر بهتر عمل میکنن ... شادمهر فعلی رو با توجه به سبکهایی که میخونه باید با میثم ابراهیمی ماکان بند علی یاسینی مسعود صادقلو مقایسه کرد و این تقصیر ما نیست تقصیر خودشه که تا اینجا خودشو پایین کشونده اگه هم هنوز یه شان و جایگاهی براش مونده به لطف اسمش و روزمشه و نه عملکرد سه سال اخیرش
شادمهر تاریخچه داره رزومه داره رنسانس ایجاد کرده تو این مملکت ... همه قبول دارن که شادمهر و خشایار اعتمادی رنسانس ایجاد کردن ... تحول بزرگ در حد انفجار اتمی بعد از رفتن شادمهر بوجود اومد ... شادمهر هر چقدر هم بد بخونه بت بزنه خودشو خراب کنه بازم ریشه داره تاریخچه داره احترام داره همه به خاطر کارهاش بهش احترام میزارن حتی بعد از بت زدن ... این خواننده های که نام بردی در حد این نیستن حتی نامشون کنار شادمهر تایپ بشه چون ریشه ندارن زود فراموش میشن ولی شادمهر هیچوقت فراموش نمیشه ... عملکرد این چند سال واضحه ولی تو همین سه سال اخیر که هیچ در ده سال اخیر کدوم خواننده عملکردش خوب بوده ؟! تو دوران افت و مرگ موسیقی نمیشه مقایسه ای انجام داد ... قیاس مع الفارق از هر نظر ...
ebihamed
03-31-2022, 01:13 PM
بحث رزومه نیست تو رزومه ی شادنهر که شکی نیست اما اینکه گند بزنی به رزومه حرف دیگه ایه شادمهر تا سه چهار سال میش همردیف بهترینهای موسیقی ایران شناخته میشد و الان ما مقصر نیستیم که تا این حد تو کارش سکته زده ... شادمهر هر چقد رزومه داشته باشه دیگه اندازه ی ابی که رزومه نداره ولی میبینیم که سر همین آهنگ خلیج فارس و اون کنسرتی که بد خوند مردم کلا همه چیو فراموش کردن ولی من خودم به شخصه قبول دارم اینا بهترین بودن و رزومه ی معرکه شون قابل انکار نیست اما خودشون لطمه زدن به جایگاهشون
masoud741
03-31-2022, 01:29 PM
شادمهر تاریخچه داره رزومه داره رنسانس ایجاد کرده تو این مملکت ... همه قبول دارن که شادمهر و خشایار اعتمادی رنسانس ایجاد کردن ... تحول بزرگ در حد انفجار اتمی بعد از رفتن شادمهر بوجود اومد ... شادمهر هر چقدر هم بد بخونه بت بزنه خودشو خراب کنه بازم ریشه داره تاریخچه داره احترام داره همه به خاطر کارهاش بهش احترام میزارن حتی بعد از بت زدن ... این خواننده های که نام بردی در حد این نیستن حتی نامشون کنار شادمهر تایپ بشه چون ریشه ندارن زود فراموش میشن ولی شادمهر هیچوقت فراموش نمیشه ... عملکرد این چند سال واضحه ولی تو همین سه سال اخیر که هیچ در ده سال اخیر کدوم خواننده عملکردش خوب بوده ؟! تو دوران افت و مرگ موسیقی نمیشه مقایسه ای انجام داد ... قیاس مع الفارق از هر نظر ...
کاملا موافقم با حرفات احسان جان. تو این چند سال هیچ خواننده ای نبوده که آهنگی داده باشه بیرون که یه تکونی به مارکت موسیقی ایران داده باشه
MaMaTiR
03-31-2022, 09:14 PM
کاملا موافقم با حرفات احسان جان.
با این حرفت موافقم ولی با احسان کاملا مخالفم(sm120)