توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
peyman.2012
06-26-2015, 01:01 AM
فرید جان ؟ هستی ؟
Farbod-7
06-26-2015, 01:02 AM
اره چطوری؟
peyman.2012
06-26-2015, 01:04 AM
اره چطوری؟
ممنونم ازت
خوبی تو ؟
Farbod-7
06-26-2015, 01:05 AM
اره مرسی
peyman.2012
06-26-2015, 01:06 AM
آلبوم «دهاتی» شادمهر قطعاً پرفروشترین آلبوم تاریخ موسیقی ایران است. هیچ شک و تردیدی در این موضوع نیست و رقم واقعی فروش این آلبوم هم بیش از دو میلیون و صدهزار نسخه کاست است.
بعضیا میگفتن میزان فروش دهاتی حدود 8 تا 10 میلیون نسخه بوده یعنی واقعیت نداشت ؟
Farbod-7
06-26-2015, 01:09 AM
شرکتی که چاپ میکرد حتما دقیقتر میتونه بگه اون موقع هم کپی بود یه دستگاهایی بود شبیه استریوهای قدیمی اگه دیده باشی یه دونه کاست میزاشتن دوتا کپی ازش میگرفتن با دور تند هم کپی میکردن 5 دقیقه طول میکشید کاست کپی میشه
peyman.2012
06-26-2015, 01:15 AM
ولی منظور اینجا فروش نسخه های اصلیه نه کپی شده
خود صفحه فیس بوک شادمهر پارسال تو سالگرد انتشار دهاتی اعلام کرد فروش دهاتی بیش از 10 میلیون نسخه بوده
گمون نکنم کاستهای کپی شامل این رقم باشه (sm148)
Farbod-7
06-26-2015, 01:17 AM
والا 10 میلیون رقم خیلی بالاییه غیر ممکن هم نیست
peyman.2012
06-26-2015, 01:19 AM
والا 10 میلیون رقم خیلی بالاییه غیر ممکن هم نیست
پس چرا این علمشاهی اینقدر کم میگه ؟
خیلی اختلاف داره 2 میلیون کجا و 10 میلیون کجا (sm120)
Farbod-7
06-26-2015, 01:19 AM
اونو گفتم چون میگن اون موقع دانلود نبوده اون موقع هم کپی یه جور دیگه بوده یه نوار فروشی تو شهرستان به جای اینکه 50 کاست دهاتی بخره 50 هزار تومن یه دونه میخرید ازش کپی میزد
Farbod-7
06-26-2015, 01:20 AM
علمشاهی میگه فقط کاست بعدش که سی دی اومد رو نگفت
peyman.2012
06-26-2015, 01:21 AM
فیس بوک شادمهر صحبت از تیراژ 10 میلیونی کرده بود وقتی میگه تیراژ حتما نسخه رسمی را مقصودشه نه کپی ها
Farbod-7
06-26-2015, 01:22 AM
منم اصلا فکر کپی ها نیستم(sm120)
peyman.2012
06-26-2015, 01:23 AM
علمشاهی میگه فقط کاست بعدش که سی دی اومد رو نگفت
اما بازم اینکه فقط 2 میلیون کاست بوده و بقیش سی دی منطقی به نظر نمیاد
حتما فروش کاست هم بیشتر از اینا بوده
Farbod-7
06-26-2015, 01:26 AM
نه 2 میلیون نه 10 میلیون(sm120)
peyman.2012
06-26-2015, 01:27 AM
رقم واقعی را شرکت صاحب امتیاز دهاتی که خودش فروخته و اطلاع داره باید اعلام کنه علمشاهی که مال یه شرکت دیگست معلوم نیست از کجا رقم واقعی و درست را میدونه
peyman.2012
06-26-2015, 01:28 AM
نه 2 میلیون نه 10 میلیون(sm120)
چی بگم تمیتونم نظر بدم راستش (sm120)
Farbod-7
06-26-2015, 01:29 AM
دهاتی فکر کنم برای شرکت دارینوش باشه که با لیبل فارس نوا منتشر شد
peyman.2012
06-26-2015, 01:31 AM
دهاتی فکر کنم برای شرکت دارینوش باشه که با لیبل فارس نوا منتشر شد
هنوزم فعالیت میکنه یا تعطیل شده شرکتش ؟
peyman.2012
06-26-2015, 01:32 AM
مسافرم مال همین دارینوشه ؟
Farbod-7
06-26-2015, 01:34 AM
ورژن جدید رو ایران گام منتشر کرده حالا یا امتیازش رو خریده یا همون شرکته اسمش این شده
Farbod-7
06-26-2015, 01:35 AM
مسافر برای شرکت پیغام سحر بود
Farbod-7
06-26-2015, 01:36 AM
پرپرواز برای شرکت هم آواز آهنگ بود
peyman.2012
06-26-2015, 01:38 AM
ورژن جدید رو ایران گام منتشر کرده حالا یا امتیازش رو خریده یا همون شرکته اسمش این شده
آره بازنشرش رو شرکت ایران گام تو بازار توزیع کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Farbod-7
06-26-2015, 01:43 AM
بهار من برای شرکت طنین صوت
نغمه های مشرقی سروش
نغمه های شرقی آوای نوین
peyman.2012
06-26-2015, 01:43 AM
این شرکت ها هم احتمالا دیگه تعطیل شدن تا حالا ..
Farbod-7
06-26-2015, 01:46 AM
اره اگه باشن هم کم کار و نیمه تعطیلن
peyman.2012
06-26-2015, 01:48 AM
شادمهر رفته مکزیک چی کار (sm51)
Farbod-7
06-26-2015, 01:50 AM
پاپ کرن مکزیک ویدئو شده(sm120)
peyman.2012
06-26-2015, 01:52 AM
پاپ کرن مکزیک ویدئو شده(sm120)
هاوایی نبود ؟(sm192)
Farbod-7
06-26-2015, 01:54 AM
فکر کنم مکزیک بوده
peyman.2012
06-26-2015, 01:56 AM
الانم رفته لابد یه حرکتی بزنه اونجا (sm120)
Farbod-7
06-26-2015, 01:59 AM
رفته مسافرت بیکاره(sm120)
البوم حتما کارش تموم شده
peyman.2012
06-26-2015, 02:01 AM
(sm172)
peyman.2012
06-26-2015, 02:02 AM
از آلبومم خبر تازه ای نشد
Farbod-7
06-26-2015, 02:02 AM
احسان که میگه متوقف شده
Farbod-7
06-26-2015, 02:03 AM
فکر کنم یه سری تنظیما عوض شده اگه با ناهیدی به مشکل خورده البته حدسه
peyman.2012
06-26-2015, 02:07 AM
احسان که میگه متوقف شده
بعدش من ازش سوال کردم گفت که آونگ داره تلاش میکنه آلبوم را واسه پخش برسونه
خودشم امیدوار بود که همین تابستون آلبوم منتشر شه
تا چند روز دیگه احتمالا یه خبرایی بشه
موزیک ویدئو که بیاد میفهمیم آلبومی هم تو راه هست یا نه (sm118)
peyman.2012
06-26-2015, 02:09 AM
کلا شادمهر برای این آلبومش تا حالا چراغ خاموش حرکت کرده
قصد داره اساسی سورپرایز بشیم (sm120)
Farbod-7
06-26-2015, 02:10 AM
ببینیم بالاخره کی خبری میشه
peyman.2012
06-26-2015, 02:17 AM
سایت شیلتر شد (sm25)
peyman.2012
06-26-2015, 02:18 AM
ناهیدی هم یه مدت کوتاه یه خبرایی از شادمهر میداد ملت بی جنبه بازی درآوردن اونم بی خیال شد دیگه (sm3)
peyman.2012
06-26-2015, 02:39 AM
فرید پشت در موندی (sm9)
peyman.2012
06-26-2015, 02:53 AM
چه زود 11 جایگزین شد (sm128)
Farbod-7
06-26-2015, 03:06 AM
(sm25)
Farbod-7
06-26-2015, 03:09 AM
فرید پشت در موندی (sm9)
چشمام سو ندارن از کی فربد رو داری فرید مینویسی(sm25)
peyman.2012
06-26-2015, 03:13 AM
چشمام سو ندارن از کی فربد رو داری فرید مینویسی(sm25)
فرید دیگه
همیشه میگم فرید (sm77)
Farbod-7
06-26-2015, 03:16 AM
سایت هم رفت رو هوا
peyman.2012
06-26-2015, 03:37 AM
(sm178)
Farbod-7
06-26-2015, 03:40 AM
پیمان جان شب خوبی داشته باشی (sm10)
peyman.2012
06-26-2015, 03:50 AM
پیمان جان شب خوبی داشته باشی (sm10)
عه رفتی ...
امشب قسمت نشد درست حسابی حرف بزنیم
ایشالله برای فردا شب باز ..
peyman.2012
06-26-2015, 03:57 AM
شبت خوش عزیز (sm127)(sm111)
peyman.2012
06-26-2015, 07:16 AM
Mexico
peyman.2012
06-26-2015, 09:18 AM
در این پست به تحلیل و بررسی آهنگ کلاسیک-پاپ عادت می پردازیم ..
<<< تحلیل آهنگ عادت >>>
شاید اکثر افراد با شنیدن و مقایسه ی دو آهنگ عادت و تو بی نهایت شب ، این فکر در ذهنشان تداعی شود که این دو آهنگ شباهت های بسیاری دارند و حتی عادت نوعی تکرار برای تو بی نهایت شب باشد. اما اگر با دقت و کنجکاوانه به این دو آهنگ نگاه کنیم متوجه تفاوت های بسیاری میان آنها می شویم که به نسبت، بسیار بیشتر ازشباهت هایشان است.
آهنگ عادت نسبت به آهنگ تو بی نهایت شب بسیار فنی تر و تکنیکی تر ساخته شده و آهنگساز در آن بیشتر به جنبه های فنی کار پرداخته و کمتر خودش را درگیر عناصری مانند موزیکالیته کرده است. در حقیقت می توان گفت آهنگساز با توجه به درون مایه و محتوای شعر عادت ، تصمیم بر این گرفت که تولید حس در آهنگ به کمک عناصر موزیکالیته را فدای زیبایی های ملودی و پیوستگی آکوردها کند و حاصل کار نیز نشان می دهد که تصمیم آهنگساز در انتخاب این شکل از آهنگسازی برای این نوع شعر، کاملآ درست و به جا بوده است.
اجازه بدهید واژه ی "آکورد" و "هارمونی" را به صورت ساده و کلی برای شما تعریف کنم تا دقیق تر متوجه بحث بشوید:
آکورد : وقتی 3 یا بیش از 3 نت را به طور همزمان یا به صورت آرپژوار (یکی پس از دیگری و ...) اجرا می کنیم ، در واقع یک آکورد را اجرا کرده ایم که این نت ها از گام های خاصی با رعایت فواصل موسیقیایی خاصی کنار هم چیده می شوند و تشکیل یک آکورد را می دهند.( دو نت تشکیل "دوبل نت" را می دهند )
هارمونی : به دانش و اصول پیوند آکورد ها و ترکیب آنها (با یکدیگر/ با ملودی) برای ساختن یک آهنگ هارمونی گفته می شود.
از لحاظ موزیکالیته، آهنگ عادت به طور کلی تنها دارای دینامیک های شدت صدا است که کلآ به دو صورت قوی (forte) و ضعیف (piano) که از شدت صدای قوی برای قسمت های موزیک و از شدت صدای ضعیف برای قسمت های وکال و یا زمانی که کلارینت نواخته می شود، استفاده شده است.
اما از لحاظ فنی:
شروع آهنگ عادت، همانند شروع آهنگ تو بی نهایت شب ، با اجرای یک آکورد (این بار به صورت آپژوار) همراه است. در قسمت هایی که کلارینت نواخته می شود ، آهنگساز ترجیح داده که ذهن شنونده بیشتر درگیر صدای زیبای این ساز در هنگام اجرای ملودی شود و به همین دلیل آکوردهایی که با پیانو نواخته می شود با شدت صدای ضعیف همراه است.
نکته ای که باید در اینجا به آن اشاره کنم آن است که در این آثار، آنچه که مخاطب می شنود و حس می کند برای آهنگساز بسیار مهم بوده است و از این رو ، تلاش بسیار زیادی بر زیباسازی اثر و دقت در جزییات آن، نموده است.
در ثانیه ی 00:45 که صدای خواننده به قطعه اضافه می شود دیگر خبری از اجرای آکورد های مقطعی و شکسته نیست و آهگنساز بیشتر به اجرای پیوسته و آرپژوار آکورد ها روی آورده است. کاملآ پیداست که این سبک از آهنگسازی و اجرا نسبتآ زیباتر و دل نشین تر از اجرای آکورد ها به صورت مقطعی (مثل آهنگ تو بی نهایت شب) است. ( و همین می تواند یکی از دلایل بالاتر بودن آراء آهنگ عادت (از لحاظ علاقه مندی) در نظر سنجی آثار کلاسیک-پاپ همین سایت باشد! )
در دقیقه ی 1:36 یک پیوست قطعه ای داریم که فوق العاده زیرکانه است و یک حرکت خلاقانه توسط آهنگساز است. در این قسمت آهنگساز با اجرای چند نت به صورت قوی ( والبته همراه با آرپژهای ضعیف) آهنگ را از حالت و حس آرام و سرد آن وارد حالتی هیجان انگیز و گرم می کند (با اضافه شدن درام و ریتم های گیتار) که این امر مخاطب را شگفت زده و مجذوب می کند.در همین جا هم
می توان به میزان اهمیتی که آهنگساز بر آنچه حاصل کارش می شود ، پی برد.
ریتم های خاص گیتار که در دقیقه ی 2:06 اضافه می شوند فضای کار را popularity تر می کند.( بدین معنا که بیشتر به سمت سبک پاپ و بافت آن گرایش می دهد.)
نکته: آکورد های که توسط گیتار اجرا می شوند برگرفته از آکورد های پیانو است اما به دلیل تفاوت هایی که در هارمونی ِصدایی ِ گیتار و پیانو وجود دارد ، شاید چندان یک رنگ به نظر نیایند.
یک کار خلاقانه و تنوع طلبانه ی دیگر آهنگساز در این قطعه ، ایجاد یک تاخیر در میان مصرع های شعر و قرار دادن ملودی هایی ما بین آنهاست که در دقیقه ی 3:18 با اولین نمونه ی آنها مواجه می شویم. این کار باعث ایجاد تنوع برای شنونده می شود و قطعه را از حالت یکنواختی و تکرار خارج می کند. در حقیقت همین عوامل و نکات ریز است که در زیباتر شدن یک آهنگ و متفاوت تر بودن آن ، اثر دارد، که البته ذهن خلاق و مبتکر آهنگساز را می طلبد.
در پایان قطعه هم ( دقیقه ی 4:02) یک دینامیک کاهش سرعت (rall) بر آرپژ های پایانی قرار داده شده ،که به عنوان حسن ختام اثر می باشد.(متداول در آثار کلاسیک) .
نکته ی بسیار مهم: این آهنگ در واقع مجموعه ای از آکورد های بهم پیوسته است ، که به شکلی استادانه با یکدیگر ترکیب شده اند و آنچنان دقیق بر ساختار آکوردهای آن کار شده است ، که حتی گوش های ورزیده ی چندین موزیسین هم توانایی تشخیص وجود یا عدم وجود فواصل ناخوشایند ما بین نت های آکوردهای آن را ندارد.
بد نیست بدانید ، طراحی این گونه ی آکوردها و ترکیب آنها بالاترین سطوح دانش هارمونی و درک موسیقیایی فوق العاده ای را می طلبد و حاصل تلاش و صرف وقت بسیاری می باشد تا حاصل کار بدین شکل زیبا و بی نقص برای ما تجلی پیدا کند.
ramram
06-26-2015, 12:15 PM
خاطرهبازی با مدیر یکی از قدیمیترین شرکتهای تهیه و توزیع آثار موسیقی
غلام علمشاهی: هرگز کسی نتوانست به رکورد «شادمهر» نزدیک شود
موسیقی ما – لالهزار، هنوز لالهزار بود... یکی از مهمترین مراکز فرهنگی پایتخت که به همهجای کشور خوراک فرهنگی میفرستاد. از سینماهای پرخاطره بگیر تا ردیف مغازههای فروش کاستهای موسیقی. مغازههایی که هر روز از صبح اول وقت مشتریهای خاص خودش را داشتند؛ از دوآتشههای طرفدار ناصر عبداللهی و شادمهر و عصار و اصفهانی و آریان بگیر تا علاقهمندان سعید شهروز و خشایار اعتمادی و خیلیهای دیگر.
بیشتر شهرستانیها برای خریدن کاستهای خواننده مورد علاقهشان فقط و فقط یک آدرس در دست داشتند که رویش نوشته بود: «تهران، خیابان لالهزار...» آن قدیمیترها که برای خریدن آلبومهای «شادمهر» در صف مغازههای لالهزار ایستادهاند، شاید تعریف دیگری از این خیابان داشته باشند.
لالهزار، لالهزاربود با ردیف مغازههایی که کاستهای موسیقی را پشت ویترینشان چیده بودند تا فصل مهمی از موسیقی پاپ ایران را ورق بزنند و در این بین چند نام مهم در رأس شرکتهای تولید و نشر موسیقی میدرخشید. غلام ترابی، غلام علمشاهی، صدرالدین حسینخانی، خاندان چمنآرا و اکبر سلطانی.
کات و با یک دور تند، بیست سال بعد... صدای من را از سال 94 میشنوید. لالهزار دیگر لالهزار نیست... ردیف فروشگاههای لوسترفروشی و لوازم برقی، جایگزین فروشگاههای محصولات فرهنگی شدهاند. چند فروشگاه کوچک موسیقی باقی مانده با ویترینهایی خاکخورده که تنها به یاد خاطرات روزهای پُرفروغ، صبحشان را به شب میرسانند.
خاطرهبازی با قدیمیهای صنعت موسیقی را چند وقتی هست که در سایت «موسیقی ما» شروع کردهایم و حالا نوبت یکی دیگر از بزرگان آن سالها رسیده.
به بهانه پرونده 100 قطعه هیت سایت موسیقی ما، با تهیهکنندگان باسابقه موسیقی خاطران دوران نه چندان دور را مرور میکنیم. پیشتر در این باره صدرالدین جسین خوانی (مدیر شرکت ایرانگام) صحبت کردیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])و این بار «غلامعلی علمشاهی» (مدیریت شرکت آوای نکیسا) به ما از آن سالها گفت تا با مرور خاطراتی هیجانانگیز، حالمان خوب شود. از شادمهر و بنیامین و محمد اصفهانی و خیلیهای دیگر. خاطراتی که هر کدام از آنها برگی از تاریخ موسیقی ایران است. موسیقیای که دیگر لالهزار ندارد و این اتفاق غم انگیزی برای ماست.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] آقای علمشاهی! شما جزو تهیهکنندگان قدیمی صنف موسیقی بودید و سالهای زیادی را به عنوان یک شرکت مهم و تأثیرگذار در بازار موسیقی کشور فعالیت میکردید. اما به یک باره کنار کشیدید و دیگر فعالیت چندانی ندارید. این کنار رفتن بی سر و صدا، نوعی اعتراض به شرایط حاکم بود یا دلیل دیگری داشت؟
موسیقی سالهاست دیگر خلاصه شده در اجراهای صحنهای و کنسرت و تولید و انتشار آلبوم و در این شرایط، حمایت از آلبومِ خوانندههای جدید هیچ توجیه اقتصادی ندارد. این موضوع سالهاست که در موسیقی به یک بحران تبدیل شده است. خوانندههایی هم که در حال فعالیت هستند و تعدادشان به تعداد انگشتان دست نمیرسد، دیگر سوپراستارهایی هستند که معروفیتشان را دارند و کنسرتشان را برگزار میکنند. من هم همیشه سعیام بر این بوده که بتوانم خوانندهای جدید کشف کنم که سبک و صدایی جدید داشته باشد. آنقدرها هم بیکار نیستم و کنار نکشیدهام. در پی صداهای جدید هستم برای معرفی به بازار.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] کمی به عقب برگردیم و درباره سالهای نخست فعالیتتان در لالهزار برای ما بگویید. اصلاً شما چطور وارد این بازار شدید؟ قصه ورود شما به این حوزه چه بود؟
من قبل از انقلاب در همین خیابان لالهزار فروشگاه نوار کاست داشتم و بعد از انقلاب هم با شروع جنگ تحمیلی، توزیع و تکثیر سرودهای انقلابی جزو مهمترین فعالیتهای ما بود. آن زمان آثار موسیقی خیلی کم منتشر میشد و مثلاً آقای آهنگران و کویتیپور بسیار محبوب بودند. یکی از شرکتها که زیرمجموعه بنیاد مستضعفان بود، آن زمان بیشتر آثار بزرگان موسیقی از قبیل «لاله بهار» با صدای استاد ناظری و آهنگسازی مرحوم مشکاتیان را تهیه و تولید میکرد و ما هم در بخش توزیع کمکشان میکردیم. ما شرکتمان را در سال 1361 به ثبت رساندیم و شرکت «آوای نکیسا» متولد شد. کمی کار کردیم ولی آن سالها موسیقی در سرودهای انقلابی خلاصه شده بود که صدا و سیما به عنوان همهگیرترین رسانه کشور، در پخش و ارائه این آثار حرف اول را میزد و همین باعث شده بود بازار رونق چندانی نداشته باشد. جنگ که تمام شد، حدود سال 76 شرکتمان دوباره فعالیتاش را از سر گرفت و موسیقی پاپ آرامآرام دوباره وارد مارکت موسیقی در کشور شد. به تدریج نخستین آثار ما تولید و ارائه شد و دوباره موسیقی در کشور جان گرفت.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] شما درباره نخستین سالهای شروع به کار موسیقی پاپ بعد از انقلاب صحبت میکنید. دورانی که به هر حال برای مخاطب آن نسل تازگی داشت و هیجان جالبی در جامعه به این موسیقی ابراز میشد. نخستین آلبوم شما در این دوره کدام اثر بود؟
آلبومهای آقای «محمد اصفهانی» بود. آلبوم «حسرت»، «فاصله» و «تنها ماندم». بعد آثاری از خوانندههایی چون «داود ناقور» و «فرهاد جواهرکلام» نیز توسط شرکت ما تولید شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] درباره فروش آثار موسیقی در آن سالها حرف و حدیثهای زیادی عنوان میشود. لطفاً درباره تیراژ آلبومها در آن سالها حرف بزنید. بیشترین میزان فروش آلبوم شما در آن سالها کدام آلبوم بود و رقم تیراژ واقعی این اثر چقدر بود؟
آلبوم «حسرت» آقای اصفهانی حدود یک میلیون و پانصد هزار کاست فروش رفت و حدود صد هزار نسخه هم CD این آلبوم فروش رفت. آن زمان هنوز CD به آن شکل باب نشده بود و بحران دانلودی هم که این روزها همهگیر شده، وجود نداشت.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] شما در صفحات اجتماعیتان بارها عکسهایی مشترک با «شادمهر عقیلی» منتشر کردهاید. خود شادمهر هم همیشه ارادتاش را به شما و شرکتتان اعلام کرده. مشخصاً رابطه دوستانه و صمیمانهای بین شما و شادمهر در آن سالها بود ولی هرگز هیچ اثری از او در شرکت شما منتشر نشد. چرا؟
شادمهر دوست خوب و یکی از الگوهای موسیقی در آن زمان بود و ما هم احترام خیلی زیادی به هم داشتیم و البته دوستی عمیقی هم بین ما وجود داشت. در بسیاری از آثار ما ساز زده و آهنگسازی کرده. به نظر من شادمهر هم آن زمان و هم الان در موسیقی پاپ، ده سال از همه جلوتر است. او الگوی خیلی از ستارههای حال حاضر موسیقی کشور بوده و هست و سبکهایی که اجرا میکند، همیشه توسط دیگر خوانندهها و ستارههای حال حاضر موسیقی ایران پیروی میشود. همیشه به پنجه هنرمند و رنگ صدای او علاقهمند بوده و هستم. او واقعاً شاهماهی موسیقی پاپ ایران است.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] پس دلیل عدم همکاری شما با شادمهر در تولید آثارش در ایران آن زمان چه بود؟
شادمهر آن زمان یک قرارداد 5 ساله سفت و سخت با یک شرکت دیگر داشت که هیچرقمه اجازه همکاری با شرکتهای دیگر را به او نمیداد. این موضوع را برای اولین بار به شما میگویم و بهتر است هواداران شادمهر هم بالاخره اصل موضوع را بدانند که اصلاً یکی از اصلیترین دلایل رفتن شادمهر از ایران، همان قرارداد 5 سالهای بود که با آن شرکت داشت. آن قرارداد دستوپای شادمهر را بسته بود و او هیچ کاری در ایران نمیتوانست انجام دهد. ما با شادمهر فوتبال و استخر و همهجا میرفتیم و دوستی عمیقی داشتیم ولی آن قرارداد اجازه نمیداد همکاری داشته باشیم. در خیلی از آلبومهای ما ساز زده و تنظیم هم کرده. اصلاً آن زمان معروف بود که خیلی از خوانندهها انتشار آلبومشان را عقب میانداختند تا شادمهر از سفر برگردد و موسیقیهایشان را تنظیم کند و بعد آلبومشان را روانه بازار میکردند!
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] شرکتها و رسانههای مختلف درباره میزان فروش آثار شادمهر حرف و حدیثهای زیادی را عنوان میکنند و خیلیها اعتقاد دارند که آلبومهای شادمهر رکورددار فروش آثار موسیقی در کشور است. شما به عنوان یک فرد آگاه، میتوانید این ارقام و اعداد را تأیید کنید.
آلبوم «دهاتی» شادمهر قطعاً پرفروشترین آلبوم تاریخ موسیقی ایران است. هیچ شک و تردیدی در این موضوع نیست و رقم واقعی فروش این آلبوم هم بیش از دو میلیون و صدهزار نسخه کاست است.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] نفرات بعدی لیست پرفروشهای آثار موسیقی از نگاه «غلام علمشاهی» چه کسانی هستند؟
آقای اصفهانی و آلبوم «حسرت» و گروه آریان نفرات دوم و سوم این لیست هستند. در دهههای بعدی «بنیامین» هم وارد این لیست پرفروشها شد ولی اگر کلی نگاه کنیم، هرگز و در هیچ سالی هیچکس نتوانست حتی به رکورد شادمهر نزدیک هم شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] آلبوم «بنیامین 85» نخستین آلبوم این خواننده بود که از طریق کمپانی شما به بازار موسیقی کشور آمد. چرا این آلبوم تا این حد مورد توجه قرار گرفت؟
بنیامین سبک و سیاق جدیدی را به موسیقی پاپ ایران آورد. او دنبالهروی کسی نبود و پدیدهای بود که در دوره خودش توانست فضا را بشکند و قوانین جدید را در بازار بیاورد. تیم خوب و شاعر خوب و رنگ صدا و سبک بنیامین همه و همه باعث شدند که بتواند در بازار شنیده شود. قطعه «دنیا دیگه مث تو نداره» هم که دیگر به قدری همهگیر شده بود که مشخصاً موفقیت این آلبوم را تضمین میکرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] شما هم مثل پدر و مادری هستید که وقتی از آنها میپرسند کدام بچهتان را بیشتر دوست دارید، جواب میدهد «همه را»؟ واقعاً آلبومی بوده که بیشتر از بقیه دوستاش داشته باشید؟
پروسه تولید آلبوم پاپ واقعاً در آن دوره بسیار سخت و طاقتفرسا بود. من مثل آن پدر و مادر نمیتوانم بگویم همه را به یک اندازه دوست دارم. جواب من جور دیگری است. من برای تکتک آلبومهایی که منتشر کردهام، نفسام میرفت. هنوز هم برایشان شوق و ذوق دارم. برایشان زحمت کشیدهام و همهشان را با تمام وجود دوست دارم.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ولی به نظر میرسد شادمهر را یک جور دیگر دوست دارید، نه؟ هرچند آلبومی از او منتشر نکرده اید...
(خنده) این هم هست. شادمهر کسی بود که موسیقی پاپ به شدت به او مدیون است. هنوز هم دوست دارد برای دیدار با دوستانش به ایران برگردد و مدتهای زیادی هم علیرغم رفتناش با او ارتباط نزدیک داشتیم. ولی چند سالی هست که دیگر ارتباطمان کمتر شده. اما این کم شدن ارتباط هم دلیلی نمیشود که من از شدت تأثیرگذاری این هنرمند در موسیقی ایران و همچنین احساس شخصی و دوستانهام به او نگویم.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] آقای علمشاهی! لالهزار چرا مُرد؟ خیابانی که موسیقی پاپ ایران را باید به نوعی مدیون آن دانست...
این ماجرا دلایل زیادی داشت. خیلیها دیگر انگیزهای نداشتند و دانلود و نبود کپیرایت هم باعث شد برای خیلیها توجیهی برای ادامه کار باقی نماند. مرگ لالهزار بزرگترین داغ را بر پیکره موسیقی پاپ کشور زد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] بعد از آن دوره درخشان، شما میدان را در اختیار جوانان قرار دادهاید و شاید بتوانید بهترین تعریف را از فضای کنونی بازار داشته باشید.
موسیقی این روزها به بهرهوری مالی رسیده و آرام آرام در حال تبدیل شدن به صنعت است. قدیمیترها برای این موضوع خیلی زحمت کشیدند و حالا شاهد اتفاقات خوبی در بازار هستیم. از هنرمندان جدید هم اعتقاد دارم «محمد علیزاده» توانایی و قابلیت زیادی دارد و خوب خودش را نشان داده. من هم صدای ایشان را دوست دارم و فکر میکنم آینده خوبی را بشود برای ایشان متصور شد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] و سوال آخرم. قصد بازگشت به فعالیت در حوزه موسیقی کشور را ندارید؟
چرا در حال کار کردن روی چند صدای جدید هستیم و امیدوارم بتوانیم آثاری مقبول و همهگیر را دوباره به بازار بفرستیم. کمی زمان میبرد ولی قطعاً نتیجه خوبی را میتواند در پی داشته باشد.
peyman.2012
06-27-2015, 12:23 AM
در این پست به تحلیل و بررسی آهنگ کلاسیک-پاپ عادت می پردازیم ..
<<< تحلیل آهنگ عادت >>>
شاید اکثر افراد با شنیدن و مقایسه ی دو آهنگ عادت و تو بی نهایت شب ، این فکر در ذهنشان تداعی شود که این دو آهنگ شباهت های بسیاری دارند و حتی عادت نوعی تکرار برای تو بی نهایت شب باشد. اما اگر با دقت و کنجکاوانه به این دو آهنگ نگاه کنیم متوجه تفاوت های بسیاری میان آنها می شویم که به نسبت، بسیار بیشتر ازشباهت هایشان است.
آهنگ عادت نسبت به آهنگ تو بی نهایت شب بسیار فنی تر و تکنیکی تر ساخته شده و آهنگساز در آن بیشتر به جنبه های فنی کار پرداخته و کمتر خودش را درگیر عناصری مانند موزیکالیته کرده است. در حقیقت می توان گفت آهنگساز با توجه به درون مایه و محتوای شعر عادت ، تصمیم بر این گرفت که تولید حس در آهنگ به کمک عناصر موزیکالیته را فدای زیبایی های ملودی و پیوستگی آکوردها کند و حاصل کار نیز نشان می دهد که تصمیم آهنگساز در انتخاب این شکل از آهنگسازی برای این نوع شعر، کاملآ درست و به جا بوده است.
اجازه بدهید واژه ی "آکورد" و "هارمونی" را به صورت ساده و کلی برای شما تعریف کنم تا دقیق تر متوجه بحث بشوید:
آکورد : وقتی 3 یا بیش از 3 نت را به طور همزمان یا به صورت آرپژوار (یکی پس از دیگری و ...) اجرا می کنیم ، در واقع یک آکورد را اجرا کرده ایم که این نت ها از گام های خاصی با رعایت فواصل موسیقیایی خاصی کنار هم چیده می شوند و تشکیل یک آکورد را می دهند.( دو نت تشکیل "دوبل نت" را می دهند )
هارمونی : به دانش و اصول پیوند آکورد ها و ترکیب آنها (با یکدیگر/ با ملودی) برای ساختن یک آهنگ هارمونی گفته می شود.
از لحاظ موزیکالیته، آهنگ عادت به طور کلی تنها دارای دینامیک های شدت صدا است که کلآ به دو صورت قوی (forte) و ضعیف (piano) که از شدت صدای قوی برای قسمت های موزیک و از شدت صدای ضعیف برای قسمت های وکال و یا زمانی که کلارینت نواخته می شود، استفاده شده است.
اما از لحاظ فنی:
شروع آهنگ عادت، همانند شروع آهنگ تو بی نهایت شب ، با اجرای یک آکورد (این بار به صورت آپژوار) همراه است. در قسمت هایی که کلارینت نواخته می شود ، آهنگساز ترجیح داده که ذهن شنونده بیشتر درگیر صدای زیبای این ساز در هنگام اجرای ملودی شود و به همین دلیل آکوردهایی که با پیانو نواخته می شود با شدت صدای ضعیف همراه است.
نکته ای که باید در اینجا به آن اشاره کنم آن است که در این آثار، آنچه که مخاطب می شنود و حس می کند برای آهنگساز بسیار مهم بوده است و از این رو ، تلاش بسیار زیادی بر زیباسازی اثر و دقت در جزییات آن، نموده است.
در ثانیه ی 00:45 که صدای خواننده به قطعه اضافه می شود دیگر خبری از اجرای آکورد های مقطعی و شکسته نیست و آهگنساز بیشتر به اجرای پیوسته و آرپژوار آکورد ها روی آورده است. کاملآ پیداست که این سبک از آهنگسازی و اجرا نسبتآ زیباتر و دل نشین تر از اجرای آکورد ها به صورت مقطعی (مثل آهنگ تو بی نهایت شب) است. ( و همین می تواند یکی از دلایل بالاتر بودن آراء آهنگ عادت (از لحاظ علاقه مندی) در نظر سنجی آثار کلاسیک-پاپ همین سایت باشد! )
در دقیقه ی 1:36 یک پیوست قطعه ای داریم که فوق العاده زیرکانه است و یک حرکت خلاقانه توسط آهنگساز است. در این قسمت آهنگساز با اجرای چند نت به صورت قوی ( والبته همراه با آرپژهای ضعیف) آهنگ را از حالت و حس آرام و سرد آن وارد حالتی هیجان انگیز و گرم می کند (با اضافه شدن درام و ریتم های گیتار) که این امر مخاطب را شگفت زده و مجذوب می کند.در همین جا هم
می توان به میزان اهمیتی که آهنگساز بر آنچه حاصل کارش می شود ، پی برد.
ریتم های خاص گیتار که در دقیقه ی 2:06 اضافه می شوند فضای کار را popularity تر می کند.( بدین معنا که بیشتر به سمت سبک پاپ و بافت آن گرایش می دهد.)
نکته: آکورد های که توسط گیتار اجرا می شوند برگرفته از آکورد های پیانو است اما به دلیل تفاوت هایی که در هارمونی ِصدایی ِ گیتار و پیانو وجود دارد ، شاید چندان یک رنگ به نظر نیایند.
یک کار خلاقانه و تنوع طلبانه ی دیگر آهنگساز در این قطعه ، ایجاد یک تاخیر در میان مصرع های شعر و قرار دادن ملودی هایی ما بین آنهاست که در دقیقه ی 3:18 با اولین نمونه ی آنها مواجه می شویم. این کار باعث ایجاد تنوع برای شنونده می شود و قطعه را از حالت یکنواختی و تکرار خارج می کند. در حقیقت همین عوامل و نکات ریز است که در زیباتر شدن یک آهنگ و متفاوت تر بودن آن ، اثر دارد، که البته ذهن خلاق و مبتکر آهنگساز را می طلبد.
در پایان قطعه هم ( دقیقه ی 4:02) یک دینامیک کاهش سرعت (rall) بر آرپژ های پایانی قرار داده شده ،که به عنوان حسن ختام اثر می باشد.(متداول در آثار کلاسیک) .
نکته ی بسیار مهم: این آهنگ در واقع مجموعه ای از آکورد های بهم پیوسته است ، که به شکلی استادانه با یکدیگر ترکیب شده اند و آنچنان دقیق بر ساختار آکوردهای آن کار شده است ، که حتی گوش های ورزیده ی چندین موزیسین هم توانایی تشخیص وجود یا عدم وجود فواصل ناخوشایند ما بین نت های آکوردهای آن را ندارد.
بد نیست بدانید ، طراحی این گونه ی آکوردها و ترکیب آنها بالاترین سطوح دانش هارمونی و درک موسیقیایی فوق العاده ای را می طلبد و حاصل تلاش و صرف وقت بسیاری می باشد تا حاصل کار بدین شکل زیبا و بی نقص برای ما تجلی پیدا کند.
(sm50)
Farbod-7
06-27-2015, 01:49 AM
(sm51)
peyman.2012
06-27-2015, 01:51 AM
سلام
احوالت فرید جان ؟ خوبی ؟
peyman.2012
06-27-2015, 01:52 AM
فکر کردم امشب نمیای
Farbod-7
06-27-2015, 02:00 AM
خونه نبودم چطوری؟
peyman.2012
06-27-2015, 02:02 AM
مرسی میگذره دیگه ...(sm42)
Farbod-7
06-27-2015, 02:06 AM
چه خبر پیمان درس میخونی سر کاری
peyman.2012
06-27-2015, 02:11 AM
چه خبر پیمان درس میخونی سر کاری
نه هنوز درسم تموم نشده
بی کارم فعلا ...(sm128)
تو چطور ؟ دانشگاه میری؟
Farbod-7
06-27-2015, 02:15 AM
اره ولی تابستون نه گرمه
peyman.2012
06-27-2015, 02:19 AM
اره ولی تابستون نه گرمه
آره تابوستونا که بیشتر جاها هوا غیرقابل تحمله نمیشه دانشگاه رفت
اهواز بودی دیگه درسته ؟
Farbod-7
06-27-2015, 02:19 AM
اره
peyman.2012
06-27-2015, 02:22 AM
وای اونجا که هوا وحشتناک گرمه (sm128)
peyman.2012
06-27-2015, 02:23 AM
امسالم که گرما زودتر از زمان معمول گرم تر شد
تو این چند ساله بی سابقه است
Farbod-7
06-27-2015, 02:25 AM
یه 10 روزی هست هوا خیلی خوبه یعنی نسبت به گرمای همیشگی و هر سال فعلا بهتره
peyman.2012
06-27-2015, 02:30 AM
یه 10 روزی هست هوا خیلی خوبه یعنی نسبت به گرمای همیشگی و هر سال فعلا بهتره
الان که پیش بینی هوا را دیدم از 2 روز دیگه گرم میشه میره بالای 47 (sm25)
مشهد هم دوشنبه 41 درجه زده بیچاره ایم (sm120)
Farbod-7
06-27-2015, 02:33 AM
(sm25)عیب نداره اهواز پر از کولر گازی های مختلف و رنگارنگه(sm120)
peyman.2012
06-27-2015, 02:34 AM
فرید یه آلبوم خیلی توپ دارم دان میکنم
تو هم خواستی بگیرش
لینکش را برات میزارم
James Blunt - back to bedlam 2004
Farbod-7
06-27-2015, 02:35 AM
کی هست؟
peyman.2012
06-27-2015, 02:36 AM
(sm25)عیب نداره اهواز پر از کولر گازی های مختلف و رنگارنگه(sm120)
خب برا شما تعرفه برق ارزون تره پول برقی که مصرف میشه کمتر میشه اما برای ما با اینکه تابستونا تا بالای 40 درجه هم دما میرسه ولی تعرفه اش عادی حساب میشه (sm74)
peyman.2012
06-27-2015, 02:37 AM
کی هست؟
Your're beautiful را ازش نشنیدی ؟
قطعه بسیار معروفیه ..
Farbod-7
06-27-2015, 02:38 AM
خب برا شما تعرفه برق ارزون تره پول برقی که مصرف میشه کمتر میشه اما برای ما با اینکه تابستونا تا بالای 40 درجه هم دما میرسه ولی تعرفه اش عادی حساب میشه (sm74)
اره اینجا از اردیبهشت تا اخر تابستون روزای گرم حساب میشه کولری هم خاموش بشو نیست مگه برق بره
Farbod-7
06-27-2015, 02:39 AM
Your're beautiful را ازش نشنیدی ؟
قطعه بسیار معروفیه ..
نه اصلا یک ترک هم خارجی ندارم(sm25)
peyman.2012
06-27-2015, 02:40 AM
اره اینجا از اردیبهشت تا اخر تابستون روزای گرم حساب میشه کولری هم خاموش بشو نیست مگه برق بره
خدا به دادتون برسه البته عادت دارین به گرما
peyman.2012
06-27-2015, 02:42 AM
نه اصلا یک ترک هم خارجی ندارم(sm25)
عه خارجی گوش نمیکنی ؟
ولی این آلبومش حرف نداره یکی از بهترین آلبومای دهه قبل بود
شاهکار محسوب میشه من تضمینی بت پیشنهاد میکنم (sm59)
peyman.2012
06-27-2015, 02:45 AM
مشهد اختلاف دمای اوج تابستون و زمستونش 60 درجه ای میشه (sm81)
دهنمون همیشه سرویسه
هیجا این طوری نیست فقط اصفهان نسبتا آب و هواش شبیه اینجاست
Farbod-7
06-27-2015, 02:46 AM
حدودا چقدر پول برق میاد براتون
peyman.2012
06-27-2015, 02:48 AM
حدودا چقدر پول برق میاد براتون
الان حدود 80-90 تومن هر دوره اما قبلا کمتر بود
ما کولر گازی نداریم فن کویل استفاده میکنیم
Farbod-7
06-27-2015, 02:50 AM
ما هم هر دوره همین اندازه تقریبا ولی خب کولر 36 هزار شبانه روز روشنه
peyman.2012
06-27-2015, 02:55 AM
ما هم هر دوره همین اندازه تقریبا ولی خب کولر 36 هزار شبانه روز روشنه
ولی گفتم قبلنا کمتر میشد جدیدا تعرفه های برق افزایش پیدا کرده شیوه محاسبه شونم تصاعدیه رو همین حساب برا اونایی که پرمصرفن زیاد پول برق میاد
کولر گازیتون غولیه واسه خودش روشن میکنین طوفان به پا میکنه (sm51)
Farbod-7
06-27-2015, 02:56 AM
اهواز حتما باید موتور پیستونی باشه تا جواب بده از این موتور روتوری های سوسول جوابگو نیستن(sm120)
peyman.2012
06-27-2015, 02:57 AM
ولی خوشبحالتون دیگه تو زمستونا از سرما منجمد نمیشین
مشهد تابستونا از گرما هلاک میشیم زمستونا هم از سرما ...(sm3)
peyman.2012
06-27-2015, 02:58 AM
اهواز حتما باید موتور پیستونی باشه تا جواب بده از این موتور روتوری های سوسول جوابگو نیستن(sm120)
(sm120)
peyman.2012
06-27-2015, 02:59 AM
فرید ترکی یا عربی هم گوش نمیکنی ؟
Farbod-7
06-27-2015, 02:59 AM
فعلا هوا خوبه ولی روز هست که روغن بریز تو ماهیتابه تخم مرغ بریز توش بندازش بیرون 5 دقیقه بعد نیمرو تحویل بگیر(sm120)
peyman.2012
06-27-2015, 03:01 AM
فعلا هوا خوبه ولی روز هست که روغن بریز تو ماهیتابه تخم مرغ بریز توش بندازش بیرون 5 دقیقه بعد نیمرو تحویل بگیر(sm120)
خوبه دیگه عوضش تو مصرف گاز صرفه جویی میشه کلی
هوا یه نوع گاز پرتابل به حساب میاد (sm2)
Farbod-7
06-27-2015, 03:03 AM
(sm2)
peyman.2012
06-27-2015, 03:05 AM
خیلی ممنون سیاوش پلی شد (sm50)
Farbod-7
06-27-2015, 03:10 AM
سیاوش هم افت کرده نسبت به قبل(sm25)
peyman.2012
06-27-2015, 03:15 AM
سیاوش هم افت کرده نسبت به قبل(sm25)
موقعی که آلبوم یادگاری اومد یه عده برداشتن گفتن سیاوش افت کرده و آهنگاش مث قبل نیست
پس با این کارای جدیدش حالا دیگه چی باید گفت
بین چند تا آهنگ آخرش من فقط تردید را خوشم اومد
بقیقشونو حتی رو سیستمم ندارم پاکشون کردم واقعا اساسی افت کرده سیاوش (sm169)
Farbod-7
06-27-2015, 03:17 AM
موسیقی بدون کلام تاک(sm178)
peyman.2012
06-27-2015, 03:18 AM
سیاوش لااقل ترانه هاش قوی و قشنگ بود که اونم تو این چند تا کار آخر حسابی داغون بودن ترانه هاش (sm25)
مشکل تنظیمم که چند سالی هست گریبان گیرش هست
peyman.2012
06-27-2015, 03:20 AM
موسیقی بدون کلام تاک(sm178)
تاک ؟ گروهه ؟
Farbod-7
06-27-2015, 03:23 AM
تاک سیاوش
peyman.2012
06-27-2015, 03:25 AM
تاک سیاوش
اوپس من کارای خیلی قدیمی سیاوش را گوش نمیدم (sm121)
Farbod-7
06-27-2015, 03:28 AM
حتما اینو گوش بده تنظیمش استادانه س
peyman.2012
06-27-2015, 03:32 AM
حتما اینو گوش بده تنظیمش استادانه س
حالا که این طوره حتما... مال کدوم آلبومه ؟
راستش کارای اوایل خوندنش زیادی سنگینن با سلیقه من جور در نمیاد (sm120)
Farbod-7
06-27-2015, 03:36 AM
البوم تاک
Farbod-7
06-27-2015, 03:38 AM
peyman.2012
06-27-2015, 03:38 AM
البوم تاک
ممنون (sm10)
peyman.2012
06-27-2015, 03:41 AM
مرسی موزیک بارانم با کیفیت اورجینال گذاشته
خود اصلیشو بگیرم یا بدون کلامشو ؟ (sm148)
Farbod-7
06-27-2015, 03:46 AM
با کلام
peyman.2012
06-27-2015, 03:47 AM
تنظیم : دکتر ایمان فروتن (sm54)
Farbod-7
06-27-2015, 03:47 AM
بدون کلام دانلود کن
Farbod-7
06-27-2015, 03:48 AM
کل البوم شاهکاره(sm25)
peyman.2012
06-27-2015, 03:48 AM
بالاخره با کلام یا بی کلام ؟ (sm70)
Farbod-7
06-27-2015, 03:49 AM
بدون کلام
peyman.2012
06-27-2015, 03:52 AM
اوکی (sm59)
Farbod-7
06-27-2015, 03:52 AM
(sm51)
peyman.2012
06-27-2015, 03:53 AM
پلی رفت
peyman.2012
06-27-2015, 03:56 AM
بد نبود
کیبرد و سینتسایزر بود ولی همش (sm120)
Farbod-7
06-27-2015, 03:58 AM
به دقت تنظیم توجه کن و زیر صداهایی که گذاشته
peyman.2012
06-27-2015, 03:58 AM
بی کلام فقط بی کلامای شادمهر
با روان آدم بازی میکنه (sm88)
Farbod-7
06-27-2015, 04:01 AM
قبلنا بی کلام میزاشت تو البوما الان بیخیال شده تو البوم طرفدار میتونست بی کلام انتخاب رو بزاره زیر صدای ماندولین اصلا داره حرف میزنه خودش(sm25)
Farbod-7
06-27-2015, 04:01 AM
رفتم سحری بودی برمیگردم(sm120)
peyman.2012
06-27-2015, 04:03 AM
به دقت تنظیم توجه کن و زیر صداهایی که گذاشته
دوبار گوش دادم
ملودیش زیاد جذاب نیست آدمو نمیگیره (sm198)
peyman.2012
06-27-2015, 04:05 AM
قبلنا بی کلام میزاشت تو البوما الان بیخیال شده تو البوم طرفدار میتونست بی کلام انتخاب رو بزاره زیر صدای ماندولین اصلا داره حرف میزنه خودش(sm25)
آره روحیاتش دیگه به کل فرق کرده حیف ...
انتخاب البته بوزوکی بود سازش (sm174)
peyman.2012
06-27-2015, 04:07 AM
رفتم سحری بودی برمیگردم(sm120)
منم دیگه برم یه مقدار کار دارم
تا یه روز دیگه ...
peyman.2012
06-27-2015, 04:08 AM
شبت به خیر فرید جان (sm4)
پاینده باشی ..(sm154)
Farbod-7
06-27-2015, 04:26 AM
شب بخیر(sm10)
Farbod-7
06-27-2015, 11:14 PM
(sm172)
peyman.2012
06-28-2015, 01:33 AM
(sm147)
Farbod-7
06-28-2015, 01:49 AM
چطوری؟
peyman.2012
06-28-2015, 01:50 AM
سلام
مرسی (sm176)
شما خوبی ؟
Farbod-7
06-28-2015, 01:51 AM
مرسی خوبم
peyman.2012
06-28-2015, 01:56 AM
خبر تازه ای از شادی نشده ؟
Farbod-7
06-28-2015, 01:58 AM
همه جا رو دور زدم خبری نیست
peyman.2012
06-28-2015, 02:01 AM
همه جا رو دور زدم خبری نیست
(sm172)
یعنی خبری میشه به نظرت ؟
Farbod-7
06-28-2015, 02:03 AM
اره احتمالا میشه
peyman.2012
06-28-2015, 02:06 AM
اره احتمالا میشه
یه خورده کلافه شدم
اگه بدونیم آلبوم حتما میاد انتظار کشیدن براش شیرین میشه ولی اینجوری که مبهم باشه نه ...(sm20)
Farbod-7
06-28-2015, 02:08 AM
اره بی خبری بده ولی همیشه همین بوده
peyman.2012
06-28-2015, 02:12 AM
اره بی خبری بده ولی همیشه همین بوده
بابا قبلنا یه خبری از سایتهای شادمهری داده میشد
الان که شادمهر اینقدر حلقه اطرافیانش را تنگ کرده هیچ خبری از دور و وریاش درز نمیکنه
اون کاموری هم که به درد جرز دیوار میخوره (sm3)
Farbod-7
06-28-2015, 02:26 AM
قبلا سایت هم زیاد بود الان نیست
peyman.2012
06-28-2015, 02:26 AM
Mustafa Ceceli - Husran پلی شد (sm172)
peyman.2012
06-28-2015, 02:28 AM
قبلا سایت هم زیاد بود الان نیست
همون 2 تا نسل شادمهر و شادمهر ماندگار بالاخره یه خبری میدادن (sm81)
peyman.2012
06-28-2015, 02:29 AM
راستی میخواستم بپرسم شب برهنه هنوزم هست ؟؟
Farbod-7
06-28-2015, 02:38 AM
فعلا باید منتظر بمونیم تا اخر تیر
Farbod-7
06-28-2015, 03:10 AM
راستی میخواستم بپرسم شب برهنه هنوزم هست ؟؟
نه هیچ کدوم از قدیمیا دیگه نیستن
peyman.2012
06-28-2015, 03:13 AM
نه هیچ کدوم از قدیمیا دیگه نیستن
ای بابا واقعا حیف شد
سایت خوبی بود (sm169)
Farbod-7
06-28-2015, 03:47 AM
شب بخیر پیمان جان(sm10)
peyman.2012
06-28-2015, 03:54 AM
شب بخیر پیمان جان(sm10)
قربانت داداش(sm176)
شب خوش (sm127)
peyman.2012
06-29-2015, 01:21 AM
(sm67)
Farbod-7
06-29-2015, 01:22 AM
چطوری پیمان خان؟
peyman.2012
06-29-2015, 01:25 AM
چطوری پیمان خان؟
ممنون خدا رو شکر بد نیستم (sm10)
شما خوبی ؟ همه چی خوب پیش میره ؟
Farbod-7
06-29-2015, 01:27 AM
خدا رو شکر
میگذره
peyman.2012
06-29-2015, 01:29 AM
فرصت شد آلبوم یراحی را گوش کنی ؟
Farbod-7
06-29-2015, 01:32 AM
هنوز نه امشب دانلود میکنم
Farbod-7
06-29-2015, 01:34 AM
از تنظیم های معین راهبر خوشم میاد
peyman.2012
06-29-2015, 01:38 AM
چون صداشو نمیپسندم طرفدارش نیستم
فقط چون اکثرا تعریف میکردن و اینکه ببینم آهنگا چجوریه ترکای شاخش رو یه دور گوش کردم
تنظیم ها معمولی بود فقط یه ترکش که آرون حسینی تنظیم کرده بود به نظرم خوب بود اونم خوب نه بیشتر
Farbod-7
06-29-2015, 01:40 AM
زیاد از تنظیم های ارون و عباسی و این مدل تنظیم کننده ها خوشم نمیاد
Farbod-7
06-29-2015, 01:43 AM
یه بخش از تنظیم ساختن ملودی مابین کلام هست هر تنظیمی این قسمتش خوب باشه خوشم میاد الان تو ایران فکر کنم تو این قسمت تنظیم های شادمهر بهترینه کار صفاریان هم تو این بخش عالیه
peyman.2012
06-29-2015, 01:43 AM
سعید زمانی و راهبر و نامداری کارشون تو آلبوم خواجه امیری بهتر بود
Farbod-7
06-29-2015, 01:47 AM
اهنگ بی کلام بی تابی رو پلی کن از دقیقه 1:11 تا 1:40 ببین چه ملودی برای زیر صدای خواننده ساخته با گیتار
peyman.2012
06-29-2015, 01:53 AM
یه بخش از تنظیم ساختن ملودی مابین کلام هست هر تنظیمی این قسمتش خوب باشه خوشم میاد الان تو ایران فکر کنم تو این قسمت تنظیم های شادمهر بهترینه کار صفاریان هم تو این بخش عالیه
شادمهر که نیاز به تعریف نداره
صفاریان استایل و سبک تنظیماش عوض شده
مث سابق آکوستیک تنظیم نمیکنه
تنظیمای جدیدش که تو آلبوم فریدونم کار کرده بود بیشتر الکترونیک بود
به نظر من خیلی خوب بود مخصوصا در مقایسه با تنظیم های بقیه ولی چیز خارق العاده ای هم نبود
Farbod-7
06-29-2015, 01:54 AM
یه اهنگ مشترک چند وقت پیش برای فریدون با ارمین تنظیم کرد واقعا عالیه یعنی دقیقا رگ خواب شنونده دستشه
peyman.2012
06-29-2015, 01:59 AM
اهنگ بی کلام بی تابی رو پلی کن از دقیقه 1:11 تا 1:40 ببین چه ملودی برای زیر صدای خواننده ساخته با گیتار
واقعا قشنگه
peyman.2012
06-29-2015, 02:01 AM
یه اهنگ مشترک چند وقت پیش برای فریدون با ارمین تنظیم کرد واقعا عالیه یعنی دقیقا رگ خواب شنونده دستشه
اونو من آنلاین گوش دادم دیدم وکال و شعر خیلی داغونه صفحه را بستم وسطش (sm25)
دیگه به موسیقیش دقت نکردم!
Farbod-7
06-29-2015, 02:01 AM
هزار و یک شب بدون کلام پلی کن دقیقه 2:9 همزمان با پاساژ دادن اون شروع گیتار رو گوش کن دیوانه کننده س(sm25)
peyman.2012
06-29-2015, 02:08 AM
هزار و یک شب بدون کلام پلی کن دقیقه 2:9 همزمان با پاساژ دادن اون شروع گیتار رو گوش کن دیوانه کننده س(sm25)
اوه اوه اینجا که شاهکاره به خدا (sm1)(sm1)
هزار و یک شب بدون اغراق و جدا از هرگونه تعصب تنظیمش از استثنائی ترین تنظیم های کل تمام دوران موسیقی ایرانه
بی نظیر بی نظیره رو دستش نیومده تا حالا و احتمالا هم نخواهد اومد (sm18)
Farbod-7
06-29-2015, 02:10 AM
واقعا تنظیم هزار و یک شب شاهکاره
Farbod-7
06-29-2015, 02:12 AM
تنظیم آهنگ ماندگار(sm178)
Farbod-7
06-29-2015, 02:13 AM
در حق ماندگار بد کرد(sm25) اینو باید همین الان هم ویدئو کنه(sm178)
peyman.2012
06-29-2015, 02:15 AM
واقعا تنظیم هزار و یک شب شاهکاره
ملودی پیانوش شاهکاره
من اینقدر هزار و یک شب را دوست دارم که حد نداره (sm49)
قطعا یکی از 10 تا آهنگ برتر شادمهر به حساب میاد
peyman.2012
06-29-2015, 02:19 AM
در حق ماندگار بد کرد(sm25) اینو باید همین الان هم ویدئو کنه(sm178)
آره مظلوم واقع شد یه جورایی
ویدئو که شده بود اما از همه شبکه ها پخش نمیشد (sm25)
peyman.2012
06-29-2015, 02:21 AM
ماندگار رو اون زمان که اومده بود برام یکم سنگین بود (sm198)
زیاد باهاش ارتباط برقرار نمیکردم
چند سال که گذشت تازه ازش خوشم اومد (sm120)
Farbod-7
06-29-2015, 02:21 AM
اون ویدئو به درد این اهنگ نمیخورد
اون سکوت دقیقه 1:4 و شروع اون ساز پر از غم(sm25)
peyman.2012
06-29-2015, 02:23 AM
اون ویدئو به درد این اهنگ نمیخورد
اون سکوت دقیقه 1:4 و شروع اون ساز پر از غم(sm25)
سازش چیه ؟
Farbod-7
06-29-2015, 02:24 AM
کیبورده فکر کنم
Farbod-7
06-29-2015, 02:24 AM
خودش میگه این اهنگ ادامه البوم مسافره با تنظیم و بگراند جدید
peyman.2012
06-29-2015, 02:25 AM
کیبورده فکر کنم
آره احتمالا با کیبورد زده
peyman.2012
06-29-2015, 02:29 AM
خودش میگه این اهنگ ادامه البوم مسافره با تنظیم و بگراند جدید
فکر کن اون موقع من از انگیزه و اونه اونه خوشم اومده بود اما از این نه (sm128)
peyman.2012
06-29-2015, 02:33 AM
فقط حیف که ماندگار تو آلبوم پاپ کرن کنار حالا بیا اینجه قرار گرفت (sm170)(sm41)
معلوم نیست شادمهر پیش خودش چی فکر کرده بود اینا را پیش هم گذاشته بود ..
Farbod-7
06-29-2015, 02:36 AM
یه چیز دیگه اونم زیر صدای خود شادمهر تو اهنگا
نمیدونم اسپیکرت چیه ماله من سیستم کارائوکه داره وقتی میزنم صدای خواننده برداشته میشه و زیر صدا هایی که شادمهر خونده تو یه لاین دیگه اونا مشخص میشه اینقدر قشنگه بعضی جاها فکر میکنی اهنگ جدیدیه
peyman.2012
06-29-2015, 02:38 AM
یه چیز دیگه اونم زیر صدای خود شادمهر تو اهنگا
نمیدونم اسپیکرت چیه ماله من سیستم کارائوکه داره وقتی میزنم صدای خواننده برداشته میشه و زیر صدا هایی که شادمهر خونده تو یه لاین دیگه اونا مشخص میشه اینقدر قشنگه بعضی جاها فکر میکنی اهنگ جدیدیه
چه جالب
اسپیکر من کارائوکه نداره
با نرم افزار تفکیک صدا این کارو میکنی ؟
Farbod-7
06-29-2015, 02:41 AM
اره حالا یه نرم افزار و روش کارشو بهت میگم یه سری اهنگها مثل خیالی نیست و کعبه عشق از ادم و حوا واقعا قشگ هستن
peyman.2012
06-29-2015, 02:44 AM
فرید فصل آشنایی را پلی کن
دقیقه 2:58 زیر صدا ملودی گیتار به شکل استادانه نواخته میشه (sm1)
تن من میلرزه هر وقت گوش میکنم (sm74)
peyman.2012
06-29-2015, 02:47 AM
دقیقه 3:22 دیگه لعنتی اشک درمیاره (sm81)
(sm81)چه قدر عالی زده این ملودی گیتارشو شادمهر
حرف نداره (sm178)
Farbod-7
06-29-2015, 02:48 AM
اینجا کلیک کن ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بعد با این روش حتما دل من تورو میخواد البوم ادم و حوا رو گوش کن
Farbod-7
06-29-2015, 02:48 AM
اره دقیقا اخر اهنگ شاهکاره نوازندگی
peyman.2012
06-29-2015, 02:51 AM
اینجا کلیک کن ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بعد با این روش حتما دل من تورو میخواد البوم ادم و حوا رو گوش کن
ممنون (sm176)
پس حتما باید وینمپ دانلود کنم ...
Farbod-7
06-29-2015, 02:52 AM
اره اگه نداری معمولا تو پکیج نرم افزارا هست
peyman.2012
06-29-2015, 02:53 AM
اره دقیقا اخر اهنگ شاهکاره نوازندگی
به جان خودم از شاهکارم اون ورتره (sm81)
peyman.2012
06-29-2015, 02:53 AM
اره اگه نداری معمولا تو پکیج نرم افزارا هست
میگیرم از نت و امتحان میکنم ...
Farbod-7
06-29-2015, 02:55 AM
تو باغ زندگی برعکس شد صفاریان ملودی ساخت شادمهر تنظیم کرد
peyman.2012
06-29-2015, 03:00 AM
تو باغ زندگی برعکس شد صفاریان ملودی ساخت شادمهر تنظیم کرد
اینم شادمهر تنظیم کرده
پلی شد
اوه دقیقه 2:29 ملودی پیانو و زیر صدای گیتار چی میگه ...(sm60)
Farbod-7
06-29-2015, 03:02 AM
اجرای شادمهر دقیقه 3:21(sm25)
peyman.2012
06-29-2015, 03:02 AM
معرکه ست (sm146)
Farbod-7
06-29-2015, 03:03 AM
تحریرا رو کلمه با هجومه (sm178)
peyman.2012
06-29-2015, 03:05 AM
تحریرا رو کلمه با هجومه (sm178)
من ورژن بی کلامشو دارم
با کلامشو که شادمهر نخونده (sm77)
Farbod-7
06-29-2015, 03:06 AM
چرا دیگه مشترکه با عصار
peyman.2012
06-29-2015, 03:07 AM
چرا دیگه مشترکه با عصار
آخ آخ من اونو رو هاردم ندارم
فکر کنم تا به حال اصن نشنیدم
(sm121)
Farbod-7
06-29-2015, 03:09 AM
الان برات اپ میکنم
peyman.2012
06-29-2015, 03:09 AM
این آلبوم فصل آشنایی لینک ازش گیر نمیاد
تو میتونی لینک با کیفیت ازش بهم بدی ؟
peyman.2012
06-29-2015, 03:10 AM
مرسی (sm54)
Farbod-7
06-29-2015, 03:13 AM
کیفیت 320
peyman.2012
06-29-2015, 03:17 AM
کیفیت 320
دمت گرم
خیلی لطف کردی (sm176)
Farbod-7
06-29-2015, 03:19 AM
خواهش میکنم(sm10)
peyman.2012
06-29-2015, 03:19 AM
این که موسیقیش یه چیز دیگه ست
چرا فرق داره با بیکلامش ؟
Farbod-7
06-29-2015, 03:20 AM
این اصلا بی کلام نداره او فکر کنم عطر و شبنمه که گوش میدی
Farbod-7
06-29-2015, 03:21 AM
نه بدون کلام داره با نوازندگی پیانو و گیتاره
peyman.2012
06-29-2015, 03:22 AM
این اصلا بی کلام نداره او فکر کنم عطر و شبنمه که گوش میدی
چرا تو آلبوم نغمه های مشرقی
تراک 3 هه
Farbod-7
06-29-2015, 03:23 AM
این جدید زده شده برای پیانو و گیتار
Farbod-7
06-29-2015, 03:24 AM
تو این البوم نغمه های مشرقی همه تنظیما به روزتر شده حتی فصل اشنایی
peyman.2012
06-29-2015, 03:25 AM
این جدید زده شده برای پیانو و گیتار
آره این پیانو داره ویولن نداره
با کلامش ویولن داره و کیبرد
تنظیم بی کلامش خیلی عالیه گفتم معرکست (sm1)
peyman.2012
06-29-2015, 03:28 AM
تو این البوم نغمه های مشرقی همه تنظیما به روزتر شده حتی فصل اشنایی
فصل آشنایی اما تو نغمه های مشرقی من نیست ..
Farbod-7
06-29-2015, 03:30 AM
یعنی بدون کلام با گیتار نشنیدی؟
peyman.2012
06-29-2015, 03:31 AM
یعنی بدون کلام با گیتار نشنیدی؟
نه مگه داره ؟! (sm77)
تو نغمه های مشرقی که نیست :دی
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] i%20-%20Naghmehaye%20Mashreghi
Farbod-7
06-29-2015, 03:34 AM
چرا هست اسمشو گذاشتن قسمت اینجا
peyman.2012
06-29-2015, 03:35 AM
ایول فرید (sm78)
یه آهنگ جدید به آرشیو آهنگ های شادمهر تو هاردم اضافه شد (sm185)
peyman.2012
06-29-2015, 03:39 AM
چرا هست اسمشو گذاشتن قسمت اینجا
آها آره راست میگی توجه نکرده بودم
اینجا اسمش قسمت شده!
خیلی وقت بود بی کلامشو گوش نداده بودم (sm120)
Farbod-7
06-29-2015, 03:41 AM
بی کلام درخت و بارون هم خیلی عالیه
peyman.2012
06-29-2015, 03:42 AM
این باغ زندگی خیلی قشنگه
چه ملودی خوشگلی هم داره (sm80)
peyman.2012
06-29-2015, 03:44 AM
بی کلام درخت و بارون هم خیلی عالیه
اونم بی نظیره
اصن تمام این آلبوم نغمه های مشرقی عالیه (sm19)
Farbod-7
06-29-2015, 03:45 AM
اینم کاورش (sm120)
peyman.2012
06-29-2015, 03:50 AM
اینم کاورش (sm120)
ممنون کاورشو نداشتم
فکر میکردم ملودی فصل آشنایی با صفاریان بوده
منو تو درخت و بارونم فکر میکردم تنظیمشو صفاریان زده
کار فواد حجازی بوده پس (sm54)
peyman.2012
06-29-2015, 03:51 AM
چرا صفاریانو نوشته صفاریان زاده (sm51)
Farbod-7
06-29-2015, 03:52 AM
حتما داره ولی خودش نمیزنه(sm120)
peyman.2012
06-29-2015, 03:53 AM
حتما داره ولی خودش نمیزنه(sm120)
چی ؟
Farbod-7
06-29-2015, 03:54 AM
اسم فامیلشو که گفتی
peyman.2012
06-29-2015, 03:55 AM
اسم فامیلشو که گفتی
آهان (sm70) شاید :دی
Farbod-7
06-29-2015, 03:56 AM
خب پیمان جان برم سحری
peyman.2012
06-29-2015, 03:57 AM
خب پیمان جان برم سحری
خواهش میکنم برو نوش جان
تا بعد ..(sm62)
Farbod-7
06-29-2015, 03:58 AM
شب بخیر(sm10)
peyman.2012
06-29-2015, 03:59 AM
ممنون که امشبم اومدی (sm72)
شب به خیر (sm111)
peyman.2012
06-29-2015, 04:02 AM
بریم با باغ زندگی یکم حال کنیم (sm144)
majid136
06-29-2015, 07:10 PM
یه شب ...
شادمهر ...
یه آهنگ اسلو ...
شدیدا بهش نیاز دارم
همچنان منتظریم(sm50)
Farbod-7
06-30-2015, 12:43 AM
(sm98)
entehaa
06-30-2015, 01:15 AM
به نظر من البوم تقدیر پرمحتواترین البوم شادمهره تو این البوم همه چی میشه پیدا کرد شاید اگه اهنگاش همه قبل از البوم پخش نشده بود بیشتر به چشم میومد.تو البوم طرفدار یه جور بی حوصلگیه شادمهر به چشم میاد ملودی های کوتاه که از وسط اهنگ دوباره تکرار میشه و سپردن چند تنظیم به ناهیدی نشان از این بی حوصلگیه چیزی که تو البوم تقدیر شاهدش نبودیم البته البوم طرفدار فقط در مقایسه با تقدیر یکم ضعف داره و به تنهایی و در مقایسه با سایر البومهای خوانندگان کاملا قابل دفاع هست.فقط خواستم بگم البوم تقدیر سرشار از موسیقیه
peyman.2012
06-30-2015, 01:16 AM
(sm29)
peyman.2012
06-30-2015, 01:28 AM
به نظر من البوم تقدیر پرمحتواترین البوم شادمهره تو این البوم همه چی میشه پیدا کرد شاید اگه اهنگاش همه قبل از البوم پخش نشده بود بیشتر به چشم میومد.تو البوم طرفدار یه جور بی حوصلگیه شادمهر به چشم میاد ملودی های کوتاه که از وسط اهنگ دوباره تکرار میشه و سپردن چند تنظیم به ناهیدی نشان از این بی حوصلگیه چیزی که تو البوم تقدیر شاهدش نبودیم البته البوم طرفدار فقط در مقایسه با تقدیر یکم ضعف داره و به تنهایی و در مقایسه با سایر البومهای خوانندگان کاملا قابل دفاع هست.فقط خواستم بگم البوم تقدیر سرشار از موسیقیه
چیزی که منم نگران میکنه همین مساله ست
شادمهر بعد از ازدواجش هرچی جلوتر رفته حس و حال موسیقی کار کردنش کمتر شده
امیدوارم تو آلبوم جدید بدتر از این نشه و مثل سابق با انگیزه و پر نشاط شاهد آهنگسازی ها و تنظیماش باشیم ...(sm50)
entehaa
06-30-2015, 01:30 AM
تو انکات میگفت روزی دو ساعت ساز نمیزنه الان دیگه حتما کمتر شده
peyman.2012
06-30-2015, 01:33 AM
تو انکات میگفت روزی دو ساعت ساز نمیزنه الان دیگه حتما کمتر شده
خدا میدونه اصلا تمرین میکنه چیزی یا نه (sm25)
peyman.2012
06-30-2015, 01:55 AM
فرید جان ؟
Farbod-7
06-30-2015, 02:04 AM
سلام چطورین دوستان؟
peyman.2012
06-30-2015, 02:13 AM
سلام چطورین دوستان؟
سلام
ممنون خوبم (sm10)
شما چطوری ؟
Farbod-7
06-30-2015, 02:14 AM
شکر ...چه خبر
peyman.2012
06-30-2015, 02:18 AM
شکر ...چه خبر
سلامتی ...
داشتم آلبوم حمید غلامعلی را میگرفتم
دنبال آهنگ وسعت سبز بودم گفتم لابد این کیفیتش 320 هه باید خوب باشه ولی هیچ فرقی با اونی که تو سایتها هست نداشت
حالم گرفته شد (sm20)
Farbod-7
06-30-2015, 02:20 AM
خب قدیما زیاد فرقی نداره کیفیتشون
peyman.2012
06-30-2015, 02:23 AM
خب قدیما زیاد فرقی نداره کیفیتشون
نمیدونم این آهنگ چرا اینقدر کیفیتش داغونه(sm9)
کل آلبومش اصن همین طوره
32 هم نیست والله
آهنگهای ابی سال 40 و 50 از این با کیفیت ترن (sm168)
Farbod-7
06-30-2015, 02:26 AM
آهنگ های فانوس شکسته جاده و مذاب مسعود خادم هم کار شادمهره عالین
Farbod-7
06-30-2015, 02:28 AM
البته بگم تو همه سایت ها جای اهنگ جاده و درخیال عوض شده یعنی این چیزی که سایت ها میزارن به عنوان اهنگ جاده در اصل اهنگ درخیال هست و برعکس اهنگ جاده یه اهنگ گیتاری و تند هست
peyman.2012
06-30-2015, 02:28 AM
نشنیدم فقط میدونم شادمهر آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی کرده تو این ترکها
peyman.2012
06-30-2015, 02:29 AM
البته بگم تو همه سایت ها جای اهنگ جاده و درخیال عوض شده یعنی این چیزی که سایت ها میزارن به عنوان اهنگ جاده در اصل اهنگ درخیال هست و برعکس اهنگ جاده یه اهنگ گیتاری و تند هست
این آهنگای قدیمی از بس کیفیتشون پایینه آدم رغبت نمیکنه گوش بده (sm120)
Farbod-7
06-30-2015, 02:30 AM
نشنیدم فقط میدونم شادمهر آهنگسازی و تنظیم و نوازندگی کرده تو این ترکها
فانوس شکسته دقیقا شبیه البوم از خدا خواسته هست جاده یه اهنگ فوق العاده و مذاب هم یه اهنگ اسلو کاملا شادمهری و زیبا چیزی که خیلی وقته منتظرش هستیم
peyman.2012
06-30-2015, 02:31 AM
این وسعت سبز آخه اون دوران دهه 70 معروف بود
تلویزیون و رادیو هم اگه یادت مونده باشه زیاد پخشش میکرد
Farbod-7
06-30-2015, 02:33 AM
الان کیفیت اصلیشو بهت میدم