PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164

azamusic
07-25-2014, 01:27 AM
این فرقش با اون اینه که دلیل هم میتونی بنویسی....منم برات نوشتم دلیل(sm120)

(sm108) --- ستاد مبارزه با متعصبین کورکورانه باران (آنتی ماتادور) ---

Betty
07-25-2014, 01:28 AM
(sm101)--- چه رمان تیک ---

میبنی؟
اول میگه گل بعد میخواد جلو شماها شاخ بازی دریاره میکنه خر(sm74)

azamusic
07-25-2014, 01:28 AM
خاک تو سر بی ابروت(sm70)

رامین میگه یوزرشو باز کن

مگه هنوز تو باران بن شده و طرد شده داریم؟ ---

فکر کردم فرهنگ رشد کرده --- (sm111)

azamusic
07-25-2014, 01:29 AM
وحید البوم بیاد کاور نداشته باشه اسمم انتخاب نکرده باشن ادمین سایت براش کاور درس کنه یکی ترک ها هم بزار اسم البوم بعد رو همه سایتا هم بره حکمش چیه (sm25)

قضیه چیه؟ --- (sm14)

HO33E!N
(sm108) --- ستاد مبارزه با متعصبین کورکورانه باران (آنتی ماتادور) ---
(sm108)

cside
تفت نده (sm2)

cside
07-25-2014, 01:30 AM
حالا شد رامین کیه!!!!!!!!
شب بیا باغ

azamusic
07-25-2014, 01:31 AM
میبنی؟
اول میگه گل بعد میخواد جلو شماها شاخ بازی دریاره میکنه خر(sm74)

(sm36) ---

azamusic
07-25-2014, 01:32 AM
(sm108)

حیف شد جیمز --- (sm14)

--- نظرت چیه؟ ---

HO33E!N
07-25-2014, 01:33 AM
حیف شد جیمز --- (sm14)

--- نظرت چیه؟ ---

در حال حاضر آنخل ُ ترجیح میدم شاید پشیمون بشم ولی فروشش خریته...

خیلی زود و خیلی گرون به آرزوش رسید (sm14)

یه بازی کرد که بدجور گرفت براش(sm14)

Betty
07-25-2014, 01:33 AM
(sm36) ---

امتیاز دادم(sm74)

Betty
07-25-2014, 01:34 AM
مگه هنوز تو باران بن شده و طرد شده داریم؟ ---

فکر کردم فرهنگ رشد کرده --- (sm111)

بن نبود(sm70)

اومد خودش

cside
07-25-2014, 01:35 AM
نصف یوزرا باران که دست منو و میرزا بود مومن که
(sm132)

azamusic
07-25-2014, 01:35 AM
البوم پرواز همای رسید 5 صبح بعد کاور نداشت اسمم معلوم نبوذ کسی هم نبود فتوشاب خوب بلد باشه خودم دست به کار شدم (sm25)

کاور اصلی دومی هم کاوریه که من زدم اسم البوم هم بز و چوپان انتخاب کردم (sm2)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm108) ---

خیلی با حالی امیر ---

حتما با همون اسم انتخابی تو هم پخش شد؟ --- بز و چوپان --- (sm30)---

تو الان تو وقایع تاریخی سال های آینده تاثیر گذار بودی ---

دو سه سال دیگه برای جمع کردن آرشیو کارهاش --- سر در گم می شن ---

مثل اشتباهاتی که تو کارهای اول چاوشی بود --- (sm41)

HO33E!N
07-25-2014, 01:36 AM
(sm108) ---

خیلی با حالی امیر ---

حتما با همون اسم انتخابی تو هم پخش شد؟ --- بز و چوپان --- (sm30)---

تو الان تو وقایع تاریخی سال های آینده تاثیر گذار بودی ---

دو سه سال دیگه برای جمع کردن آرشیو کارهاش --- سر در گم می شن ---

مثل اشتباهاتی که تو کارهای اول چاوشی بود --- (sm41)

بزو چوپان اسم آهنگه؟(sm120)

HO33E!N
07-25-2014, 01:41 AM
تراک ساقیا خیلی خوب بود بقیه کاراش زده تو خط نامجو (sm19)

امیر الی کجاست؟(sm25)

azamusic
07-25-2014, 01:43 AM
امیر الی کجاست؟(sm25)

بعد از کار تازه محسن پیداش نیست --- اعتصاب کرده شاید ---

HO33E!N
07-25-2014, 01:44 AM
عادت مسخره ای داره هر 4 ماه یه بار میره مسافرتی جایی ولی نمیگه همی روزا باید سرو کلش پیدا بشه (sm70)

یادمه پارسال هم همین کارُ کرد(sm120)

HO33E!N
07-25-2014, 01:45 AM
بعد از کار تازه محسن پیداش نیست --- اعتصاب کرده شاید ---

رفته خلوت کنه....شاید محسن خودشه(sm120)

azamusic
07-25-2014, 01:46 AM
نه 6 روز قبلش رفت

ولی وقتی آهنگ اومد --- پست داشت --- (sm17)

HO33E!N
07-25-2014, 01:47 AM
ولی وقتی آهنگ اومد --- پست داشت --- (sm17)

چاووش داریم چاووشی داریم خیلی خر تو خره (sm120)

azamusic
07-25-2014, 01:51 AM
چاووش داریم چاووشی داریم خیلی خر تو خره (sm120)

الیاس چاوشه اون چاوشی یکی دیگه از بچه هاس

(sm41)--- حتما با همون اشتباه گرفتم ---

azamusic
07-25-2014, 04:50 PM
با سکوتی، لب من ---

بسته پیمان صبور ---

زیر خورشید نگاهی که از او می سوزم ---

و به نفرت بسته ست ---

شعله در شعله ی من ---

زیر این ابر فریب ---

که بدو دوخته چشم ---(sm111)

Betty
07-25-2014, 04:52 PM
دلبرم دلبرکم
دلبر بانمکم
چی آوردی سرکم و شکستی بال و پرکم(sm111)

Betty
07-25-2014, 04:53 PM
امتیاز بدین

شعر من بهتر بود یا وحید(sm111)

Parsa8
07-25-2014, 06:00 PM
«مجوزم را از مردم گرفته‌ام...»
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] آن چه می خوانید مصاحبه ای ست که "موسیقی ما" با من انجام داد و بخش تصویری آن روی سایت "تی.وی پلاس" قرار گرفت اما با فشارهای وزارت ارشاد و بعد از بیست و چهار ساعت هر دو سایت مجبور به برداشتن آن شدند. جالب توجه کسانی که به تدبیر این دولت و وزارت ارشادش امید داشتند و باور کرده بودند روزهایی که ارشاد مطالب را از رسانه ها پایین می کشید به سرآمده. از یاد نبرید که کلید هم به کار باز کردن قفل می آید، هم بستن آن. //
ی.گ
موسیقی ما – از تابستان های داغ کتاب فروشی یوسف آباد سالهای زیادی گذشته. پاتوق های گرم چند جوان جویای نام که حالا هر کدام برای خودشان کسی شده اند:‌«یغما گلرویی، شادمهر عقیلی،ناصر عبداللهی، سعید شهروز، رضا یزدانی، حسین پناهی و...»
بعدتر ها خسرو شکیبایی و پرویز پرستویی هم به این جمع اضافه شدند و وقتی کتابفروشی حوالی سینما گلریز تعطیل شد، هر کدام از این جمع به سمتی رفتند و حالا هر از گاهی با یک «یادش به خیر» درباره آن روزها حرف می زنند و خاطراتشان را مرور می کنند.
«یغما گلرویی» از همان سالها، با ترانه ها و کتاب های شعر و ترانه اش چهره شد. موج اش به سرعت همه گیر شد و آوازه اش حتی به خارج از مرزهای ایران نیز رسید. «لس آنجلسی ها» سراغ اش آمدند و به مرور جایگاه او به جایی رسید که جریان موسیقی روز ایرانی ها از نگاه و تفکرات یغما گلرویی آغاز می شد.
اغراق نیست که در شرایط کنونی، می توان از این چهره به عنوان نماد ترانه سراییِ معاصر ایران نام برد. ترانه سرایی که در شاخه های مختلف و ژانر های گوناگون حرف های زیادی برای گفتن داشته است. از ترانه های عاشقانه و مردمی، خاص پسند و پیچیده و در نهایت اعتراضی و اجتماعی که همین دو نمونه آخر باعث شد سالهای زیادی را زیر مهر «ممنوالکاری» نفس بکشد.
با او درباره همه این سالها و اتفاقات و حاشیه های مختلفی که داشته حرف زدیم. گفتگویی که به جرات می توان از آن به عنوان «صریح ترین» گفتگوی یغما گلرویی در همه این سالها نام برد...

*مدت خیلی زیادی از بایکوت تلویحی تو در حوزه موسیقی، شعر و ترجمه در کشور گذشته است. آخرین اثر رسمی که از تو منتشر شد را به یاد داری که چه زمانی بود؟
اگر منظورت از «رسمی» آلبوم‌هایی هست که با مجوز مرکز موسیقی منتشر می‌شوند باید بگویم نزدیک به شش سال هست که ممنوع‌الفعالیتم و در فضای مُجازِ موسیقی کار نمی‌کنم اما گاهی ترانه‌هایی که سال‌ها قبل واگذار کردم به شکل آلبوم منتشر می‌شوند. مثلا چند هفته پیش در یک **** مارکت آلبومی به اسم «میراث» دیدم که دو ترانه‌ام بدونِ نام در آن بود و خلاصه هر از گاهی کارهایی منتشر می‌شود اما زیاد در جریان انتشار کارهایم به شکل مجاز نیستم. در چند ماه اخیر برای فیلم «متروپل» مسعود کیمیایی ترانه‌ای نوشتم که با صدای رضا یزدانی اجرا شده و یک ترانه هم با نام «بیدارم کن» روی موسیقی «کارن همایونفر» نوشتم که در تیتراژِ یک سریال پخش می‌شود. آخرین مجموعه شعرم با عنوان «باران برای تو می‌بارد» توسط انتشارات «نگاه» پس از 5 سال سرگردانی در ارشاد و با حذف 30 شعر در سال نود و دو منتشر شد. در حال حاضر هم حدود هفت مجموعه در ارشاد دارم که دارند تقریبا تولد هشت، یا نه سالگی ممنوعیت خود را جشن می گیرند و هیچ جوابی درباره‌‌ی آن‌ها به من داده نشده.

*در همه این سال‌های بایکوتی که از سوی مسئولین فرهنگی در مورد تو بود، بی‌تفاوتی محضِ تو بیشتر به چشم می‌آمد. هیچ وقت هیچ واکنشی نشان ندادی و حتی سعی هم نکردی که این ماجرا تمام شود.
چون واقعا برای من اهمیتی ندارد. مجاز نبودن از لحاظ مشکلات مالی‌ای که با خودش داشته البته برایم اهمیت دارد ولی نه آن‌قدر که برای برطرف کردنش پیش ارشاد و مرکز موسیقی گردن کج کنم و تقاضای بخشودگی داشته باشم. من به کارم فکر می‌کنم و مجاز شمرده شدن یا نشدن از طرف ارشاد برایم اهمیت ندارد. مردم به من مجوز داده‌اند. من از مردم مجوز دارم نه مرکز موسیقی. مردمی که ترانه‌های مرا در این‌ سال‌ها زمزمه کرده‌اند و در تمام این سال‌های به حاشیه رانده شدن ام کنار من بودند. در همین مدتِ ممنوعیت بهترین کارهایم را نوشته‌ام. کارهایی که اغلب قابلیت اجرا در چهارچوب موسیقی مجاز را ندارند اما شک نکن نسل‌هایی که از پشت سر می‌آیند در آن‌ها درنگ خواهند کرد. دَه سال اولی که در چهارچوب مرکز موسیقی کار می‌کردم باور داشتم در این فضا هم می‌شود کار کرد و نوآور بود. شعرم را به شورای شعر مرکز موسیقی می‌بردم و همیشه یک سری آدم که هیچ اطلاع و سواد و صلاحیتی نداشتند در موردشان نظر می‌دانند. چند سطر راعوض می‌کردم به قیمتِ در این چرخه بودن. چون عروس هزار دامادِ موسیقی پاپ مجاز متاسفانه به شدت جذابیت دارد و آدم را - مخصوصن در سال‌های اولیه کار – سِحرِ خودش می‌کند. اما بعدها وقتی به کارهای آن دَه سال نگاه کردم دیدم خودم را – به عنوان نویسنده آن ترانه‌ها – نمی‌شناسم. مخاطب خبر از تغییراتی که در ترانه‌های مجاز منتشر شده‌ی من داده شده ندارد اما من می‌دانم چگونه اجازه دادم ترانه‌هایم را پیش چشمانم سلاخی کنند. بعد از ممنوعیت آخر (حدود شش سال پیش) تصمیم گرفتم که دیگر به این چرخه تن ندهم و تازه انتظار داشتی من چه تلاشی در این مورد بکنم؟ یک بار فردی از مرکز موسیقی تماس گرفت که فلان روز تشریف بیاورید دفتر موسیقی. پرسیدم از چه بابت؟ گفت می‌خواهیم مشکل ممنوعیت تان را حل کنیم. گفتم مگر زمانی که این مشکل را برای من درست کردید کسی تماس گرفت با من که الان برای حلش تماس گرفتید؟
احتمالا راه حل برطرف کردن مشکل برای آن‌ها مثل مدرسه‌ها گرفتن تعهد از این شاگرد بازیگوش بود ولی از آن‌‌جایی که کل این ممنوعیت را غیرقانونی و بی‌منطق می‌دانم و معتقدم جرمی مرتکب نشده‌ام که به خاطرش تعهد بدهم، نرفتم. همین سال‌هایی که گذاشتم به شعور و هنرم توهین شود کافی‌ست. آن‌ها با ممنوع کردن من فقط آبروی خودشان را برده‌اند.

*یک بار هم لقب خانه سالمندان را به شورای شعر دادی...
خب آن یادداشت کمی عصبیت با خود داشت اما واقعا هم سن افراد شورا بالا است و ای کاش سن‌ها بالا بود و با این افزایش سن، تجربه و آگاهی نسبت به شعر و ترانه هم در این افراد بیشتر می‌شد. ولی متاسفانه این‌گونه نیست. اگر من با شورا مشکل دارم این مشکل با فرد نیست. به عنوان مثال من با «محمدعلی بهمنی» سال‌ها دوست بودم اما وقتی وارد آن شورا شد این دوستی از طرف من به پایان رسید. ایشان در مصاحبه‌ای گفته بودند «ما ترانه‌هایی را رد می‌کنیم که برای اخلاق جامعه مناسب نیستند».
جالب این که خودشان سال‌ها پیش در ترانه‌ای که خواننده‌ی خانومی به اسم «دینامیک» یا همچین چیزی خوانده، گفته بودند: «لبت روی لبم تنگ شراب شد / برای بوسه‌هات دل من آب شد / نمکِ لبات چشامو بگیره / اگه عشق تو در دلم بمیره».
حالا این که کسی با چنین کاری در کارنامه‌اش بخواهد ادعای پالایش اخلاقِ جامعه را داشته باشد خنده‌آور است. به من حق بده که در چنین شرایطی دوستی و رفاقت را کنار بگذارم و برای دفاع از خودم و اثرم و صنفم به چنین شوراهایی نقد داشته باشم.

* فکر نمی کنی افراد شوراهای مختلف دفتر موسیقی فقط کننده‌ی کار هستند و اصلی‌ترین آدم‌ها نیستند؟
در این که کسان دیگری هم برای این شوراها تعیین تکلیف می‌کنند حرفی نیست اما آدم می‌تواند برای اینکه اسم خود را کثیف نکند با چنین شرایطی عضو این شوراها نشود. مگر به دیگران پیشنهاد عضویت در شوراها نشده؟ هشت، نُه سال پیش به من گفتند شما که منتقدِ شورایی بیا عضو شورا شو و درستش کن. فلان قدر حقوق می‌دهیم و هفته‌ای یک مرتبه راننده به دنبال شما می آید و به شورا می‌بردتان و جملات «خررنگ کنی» از این دست. مگر من نمی توانستم قبول کنم؟ می‌توانستم اما اگر یک کار در شورایی که من عضو آن می‌شدم حذف، یا سانسور می‌شد تا آخر عمرم نمی‌توانستم خودم را ببخشم. در تاریخ ترانه ما اسامی عجیب و غریبی عضو شورا بودند. «هوشنگ ابتهاج»، «یدالله رویایی»، «شهیار قنبری»، «سیمین بهبهانی»، «نادر نادرپور» و «فریدون مشیری»و... نمی‌توانیم بگوییم این افراد شاعرای بدی هستند اما اگر الان به آثار همان دوره نگاه کنید می‌بینید که روی صفحه‌ی چهل و پنج دورِ درخشان‌ترین آثار آن دوران هم نوشته: «پخش از رادیو و تلویزیون ملی ایران ممنوع است» یعنی همین شوراها هم آثار درخشان را قابل پخش از رسانه نمی‌دانستند ولی لااقل در آن دوران این آثار اجازه انتشار به صورت صفحه و کاست را داشت و فقط از پخش‌شان در رسانه‌ها جلوگیری می‌شد. ولی امروز آثار مجاز شمرده نشده به کل از سفره‌ی شنیداری مخاطب حذف می‌شوند. من بودنِ هر کسی در شوراهای ناظر بر هنر را خیانت به هنر می‌دانم و تازه ناآگاهی شوراهای امروزی ماجرا را مضحک‌تر هم می‌کند. همین الان من یک ترانه را به شما می دهم و ببرید به یکی از اعضای شورای ترانه بدهید و بگویید که بخوانند. اگر از روی کاغذ و بدون غلط توانستند یک ترانه محاوره را بخوانند من جایزه می‌دهم. چنین افرادی به دلیل بالا بودن سن و آشنایی نداشتن با اصطلاحات روز جامعه نمی‌توانند بخوانند و نهایتا می‌گویند که خودتان بخوانید. بعد چنین فردی می‌خواهد در مورد کار شما نظر بدهد؟ کلمات امروزی را نمی‌تواند بخواند حالا با بحث فنی و ادبی کاری نداریم!

*تو با مکانیسم این اتفاق مشکل داری؟
من می گویم کسی حق ندارد که ترانه شخص دیگری را حذف یا از انتشار آن جلوگیری کند. می توانند هیئتی بگذارند که کارها را درجه‌بندی کند و درجه A و B و C بدهند. همه جای دنیا این‌گونه است و جلوی کاری را نمی‌گیرند. آن کسی که موزیک درجه C خریده است می‌داند که نباید مثلا پیش یک کودک زیر 18 گوش کند زیرا امکان دارد که در آن فحش باشد اما نه اینکه پیشاپیش همه چیز حذف شود. البته اینجا اگر آن چرخه به وجود بیاید من مطمئن هستم که سی‌دی‌های درجه C از همه پرفروش‌تر می‌شود!
*بعد از روی کارآمدن دولت «تدبیر و امید» آیا در شرایط بایکوت تو تغییری ایجاد شده است ؟ اتفاق جدیدی برای تو رخ داده است؟
خیر. نمی‌دانم که چرا انتظار دارید با این دولت تغییری به وجود بیاید. مگر ما چه تغییری در چه شاخه‌ای از هنر دیده‌ایم. وقتی وزیری ارشاد هنوز در هر مصاحبه‌ای همچنان پُزِ باز کردن «خانه سینما» را می‌دهد و از گشایش «ارکستر ملی» حرف می‌زند یعنی این راه به ترکستان ختم خواهد شد. چون اولا «خانه سینما» باید اصلا بسته نمی‌شد و باز کردنش هنر نیست و همچنین لغوِ تعطیلی «ارکستر ملی». این تازه برگشتن به کفِ خواسته‌های فرهنگی‌ست. ما وزیری داریم که هر از گاهی حرف‌های خوب می‌زند، هر چند که فردایش یا تکذیب شان می‌کند و یا می‌چرخاندشان و تازه همان حرف‌ها هم عمل به همراه خود ندارند. حرف بی‌عمل هم دستِ کم برای من نه جالب است و نه خوشحال کننده. همه دوستان الان خوشحال هستند که آقای «علی مرادخانی» مجددا به معاونت هنری ارشاد بازگشته است. من هم می‌دانم ایشان از مدیران هشت سال قبل آگاهتر به فضای فرهنگ اند اما چرخه‌ای که موسیقی ما را به قهقرای کنونی کشانده است را امثال آقای «مرادخانی» درست کرده است و از طراحانش بوده‌اند. یعنی در شروع کار «مرکز موسیقی» شوراهای ناظر را راه انداختند و به خود حق نظارت به همه بخش‌های یک آلبوم را دادند. از ترانه و موزیک گرفته تا نوع طراحی جلد و عکس و مدل موی خواننده. امثال ایشان تصمیم گرفتند که بخش تهیه‌کنندگی موسیقی به آدم‌های ناآگاه و هنرنشناسِ خیابانِ «لاله‌زار» سپرده شود. اغلب آن افراد پخش‌کننده بودند و در عرض یک ماه به تهیه‌کننده تبدیل شدند و در مورد کارها و سبک و محتواشان نظر می‌دادند و همین است که موسیقی ما به این شرایط کنونی کشاند. یعنی سرمایه‌گذاری روی کارهای عمیق و جدی صورت نگرفت و تهیه‌کننده‌ی طماع فقط روی کارهای بازاری که مخاطب عام دارند سرمایه گذاشت و موسیقی جدی به دلیل مجوز نگرفتن و نبود سرمایه رفته رفته از چرخه بیرون رفت و همه چیز در یک سری کنسرت توخالی دروغین خلاصه شد که تازه در همان هم مدام چند نفر با چراغ در سالن می‌چرخند و به مردم می‌گویند که دست نزنید و تکان نخورید و... انگار مردم بلیط خریده‌اند بیایند مراسم عزاداری. این می‌شود کنسرت؟ این می‌شود موسیقی؟ دوستانی که به این سیرک قانع هستند باید از عوض شدن دولت خوشحال باشند. اگر حد موسیقی و خوانندگی را چنین چیزهایی می‌دانند می‌توانند برای دولت جدید سوت بلبلی بزنند اما به زعم من تغییرات زیادی اتفاق نیفتاده.

* چه پیشنهادی داری؟
مگر این که مرکز موسیقی به کلی پوست بیندازد و روال صدور مجوز را عوض کنند و به همان درجه‌بندی کیفی که گفتم برسد. اصلا این مرکز بعد از عوض شدن دولت قدمی در راه ممنوع‌العرضه‌گیِ بخش عظیمی از ترانه‌سرایان و آهنگسازان و خوانندگان برداشته؟ اصلا پرسیده آن ترانه‌سرایانی که مانند من نزدیک به شش سال ممنوع بوده‌اند و به جرم ترانه بازداشت شده‌اند و همچنان منتظر روز دادگاهند چه وضعی دارند؟ ترانه‌سرایانی که بخش بزرگی از آبرومندترین سال‌های اخیر را تولید کرده‌اند و بهترین استعدادهای این دهه به حساب می‌آیند و این چنین به خاموشی کشانده شده‌اند. کسی از حالشان پرسیده؟ «مرکز موسیقی» فقط خود را موظف با دست بردن در کار کارورزان می‌داند نه احیانا حمایت از آن‌ها. به شخصه انتظاری ندارم که در این دولت تغییر خاصی رخ دهد. تا زمانی که یک سری آدم در آنجا هستند که شناختشان از موسیقی جهان به مثلا «فرانک سیناترا» ختم می‌شود و موسیقی روز دنیا را نمی‌شناسند و روی هر گونه نوآوری خطِ غیرمجاز می‌کشند آش و کاسه همین است.
خاطرم هست در آن دوره که زنده‌یاد «محمد نوری» هم بودند و با وجودی که ما دوست بودیم هم همچنین مشکلاتی داشتیم. من دو سال و نیم در مرکز موسیقی دنبال مجوز آلبوم «پرنده بی‌پرنده» رضا یزدانی بودم. آقای نوری مجوز نمی‌دادند و می‌گفتند که خواننده ویبراسیون ندارد. آخر کار من گفتم مگر کارخانه کنسرو است؟ اصلا این خواننده نمی‌خواهد ویبراسیون داشته باشد و مگر وحی آمده که همه خواننده‌ها باید ویبراسیون داشته باشند؟ خلاصه بعد از دو سال و نیم با دعوا و مرافعه مجوز را گرفتیم... می‌خواهم بگویم که شورای بخش موزیک هم همین شرایط را داشته از آغاز. من آن سال‌ها را «دوران بردگی» خود می‌دانم. دورانی که تن به این شرایط مضحک دادم و اجازه دادم برای آفرینشگری برایم متر و معیار گذاشته شود. حالا من که تمام این اتفاقات را دیده‌ام بیایم خوشحال باشم که به آن دوران بازگشته‌ایم؟ من خوشحال نیستم.

*می‌خواهم در مورد آن دوره ده ساله که از آن به عنوان دوره بردگی یاد کردی صحبت کنیم. دورانی که کتاب ها و مجموعه آثار و شعرهایی که با صدای رضا یزدانی منتشر می شد. من فکر می کنم موج «یغما گلرویی» در همان دوران آنقدر بالا گرفت که همگان به این تصور رسیدند که مثلث طلایی ترانه سراها شامل «شهریار قنبری»، «اردلان سرفراز» و «ایرج جنتی عطایی» با حضور تو به یک مربع طلایی تبدیل شده است. درباره دوران طلایی کار خودت صحبت کن که هنوز درگیر چنین مشکلاتی نشده بودی.
آن بزرگانی که ازشان نام بردی همه برای من محترمند اما به شخصه چنین دسته‌بندی‌ای را قبول ندارم و برایم اهمیتی ندارد ضلعی از مثلث و مربع و ذوزنقه‌ای به حساب بیایم یا نه. اتفاقا دوره‌ی طلایی خودم را همین پنج شش سال ممنوعیت می‌دانم. زیرا کارهایی که روی کاغذ آوردم را از کارهای آن دوره بیشتر می‌پسندم. شاید دوران طلایی تعداد زیاد آلبوم‌های منتشر شده بوده باشد اما کیفیت کارهای دوران ممنوعیت بالاتر است. من هنگام نوشتن در این شش سال اصلا به اجرای مجاز کارها فکر نمی‌کردم و همین رهایی باعث شد آثار بهتری بنویسم که البته تعداد اجراهاش کمتر از آن سال‌هاست اما به اعتقاد خودم ممنوعیت مرا شکوفا کرد. چون زیاد به اجرا – مخصوصا به شکل مجاز – فکر نمی‌کردم.

*نا امید شده بودی؟
ناامید؟ از آن منِ مجاز ناامید شده بودم نه منِ ممنوع. چون میلی به اجرای مجاز این کارها نداشتم. دیگر فکر نمی‌کردم که اگر فلان کلمه را بنویسم، شورای شعر رد می‌کند. به همین دلیل کارهای بهتری به وجود آمده است که خود به خود معلوم است که در فضای موسیقی مجاز قابل اجرا نیست. معدود کارهای اجرا شده از من در خارج از ایران سطح بالاتری نسبت به کارهای من در دوره اول کارم داشته است. البته این نظر خودم است و خوشبختانه کارها موجود هست و مخاطب خودش می‌تواند قضاوت کند.

*یک نوع لجبازی با مسئولین فرهنگی کشور را در حرف های تو می‌بینم که شاید به عنوان مهر و امضای تو در تاریخ کنونی موسیقی ایران بماند. اما فکر نمی کنی یک سری مخاطبانی را داشتی که الان بلاتکلیف هستند؟ به آن مخاطب ها فکر می کنی؟
بله. می‌دانم با دولا شدن پیش مرکز موسیقی می‌شود به بازار پولساز موسیقی مجاز برگشت و بیشتر جلوی دید بود و مخاطب جذب کرد ولی من به خاطر مخاطب بیشتر نمی‌توانم کار خودم را زیر سوال ببرم. ترجیح می‌دهم یک دهم آن دوران به اصطلاح طلایی که گفتی کار کنم و مخاطب داشته باشم ولی خودم باشم. مخاطب من همچنان مرا دنبال می‌کند و حتا در این سال‌های سخت، تنهایم نگذاشته و مطمئنم توقع ندارد برای پول یا هر چیز دیگری به او خیانت کنم.

*رسیدیم به دوره ای که یک سری از همکاران و دوستان تو لفظی را راه انداخته اند که یغما گلرویی از بابت ممنوع الکاری خوشحال است. هیچگاه به همکاران خودت به شکل خیلی واضح و صریح جواب این سوال را ندادی.
من جوابی به کسی نمی‌دهم. آن همکارانی که ازشان نام می‌بری به هر چیزی تن می‌دهند برای در صحنه بودن اما از این صحنه‌ی دروغین حالم به هم می‌خورد. دوست داشتم که این دوستان در تمامی بخش‌های ممنوعیت با من شریک بودند تا ببینند که چقدر خوشمزه است! نداری و مجبور شدن به کار یدی، وقتِ خود را پای کاری جز نوشتن هدر دادن برای امرار معاش، مستاجری و سال به سال کتابخانه به دوش گرفتن و اسباب‌کشی کردن تجربیاتی‌ست که امیدوارم این دوستان هرگز دچارش نشوند. این را هم اضافه کنم که وقتی یک شورایی بالای سر ترانه است که به این شکل آثار را قلع و قمع می‌کند، من خوشحالم که در این چرخه ممنوع‌الکار باشم. برای اینکه خودم را کثیف نکنم. زیرا به نظر من تمامی کسانی که به شکل مجاز در ایران کار می کنند بالاخره یک جایی وا داده‌اند. تمام این ترانه‌سراها و آهنگسازان و خوانندگان در خلوت از شرایط مرکز موسیقی و ارشاد گله‌مندند اما هیچکدام اعتراض رسمی نمی‌کنند چون به آن آب باریکه کنسرت احمقانه سالن میلاد راضی هستند. برای همین به مسئولین لب‌خندهای دروغین می‌زنند. من هرگز نمی‌توانم این‌گونه باشم. تنها ذات ترانه و هنر برایم اهمیت داشته و عواقب چنین طرز فکری را هم که در این شش سال دارید می‌بینید.

*در همه این سالها که کارکردن و اسم تو ممنوع بود واقعا زندگی خودت را از چه راهی می گذراندی؟ در این اواخر فکر می کنم که از همه چیز بایکوت شدی و از همه چیز برای تو ممانعت به عمل آمد. اگر دوست داری این سوال را جواب بده...
جواب این سوال یک مقدار شکل نوحه‌خوانی می‌شود و هیچ وقت دوست‌نداشته‌ام نقش طفلکی را برای دیگران بازی کنم. مهم این است که با هر شرایطی گذشته است. من شاید با ویراستاری کتاب و کار یدی‌ای که در لحظه به لحظه آن‌ها حس می کنی که عمر خودت را داری حرام می کنی زندگی را گذرانده‌ام. من از کار، عار ندارم و قبل از ورود به ترانه مثلا هفت سال کتاب فروشی کرده‌ام! کار کردن ایرادی ندارد تاسف من به این دلیل است که وقت‌هایی که می‌توانستم کارهای بیشتری تولید کنم را صرف کار برای امرار معاش کردم. این بخش برای خودم دردناک است.

*در همین شش سال گذشته چند بار دستگیر شدی و یک بار هم تو را با چاقو زدند و آن عکس بسیار تاسف بار بود. اما فکر می کنی اصلی ترین موضوع درباره تو که باعث شده این همه حساسیت به وجود بیاید چه دلیلی دارد؟
بله و هنوز با تعداد دیگری از دوستان ترانه‌سرا و آهنگساز در انتظار روز دادگاهیم. ماجرای آن چاقو خوردن را هم که خودت می‌دانی و تاسف‌آور است که عده‌ای در جامعه در جواب ترانه، از چاقو استفاده می‌کنند. من جلوی کسی نایستاده ام و فقط همیشه آنگونه که فکر می‌کنم حرف زده‌ام. این در جامعه‌ی ما برای خیلی‌ها سنگین است چون خیلی‌ها اینطور نیستند و بودن چنین کسی را در فضای فرهنگی دوست ندارند. من در این گود تنها هستم. حتی در کار خودم از خیلی اهالی قدیمی تر ادبیات انتظار داشتم که در مورد مسائل اجتماعی واکنش نشان دهند ولی چنین چیزی را ندیده‌ام. در این جامعه‌ی تک صدایی، هر کسی حرفی بر خلاف جریان جامعه بزند دشمن پیدا می‌کند.

*در ادامه داستان دستگیری ها، وقتی که «روزبه بمانی» و «علیرضا افکاری» و «افشین مقدم» به دلایل مختلف دستگیر شدند تو یکی از کسانی بودی که به شکل انفرادی نامه منتشر کردی. صحبت هایی را هم عنوان کردی که برای خیلی ها خوشایند نبود. تنها شخصی بودی که به شکل واضح واکنش نشان دادی. با وجودی که درگیری های رسانه‌ای وحشتناکی با روزبه داشتی و هیچکس فکر نمی‌کرد که تو از هم صنف خودت دفاع کنی. در مورد آن زمان صحبت کن.
صد در صد روزبه و افشین دوستان من هستند. آن اختلاف سلیقه‌ها و انتقاداتی که در یک دوره من به روزبه داشتم و او به من داشت به کنار است. من به عنوان یک همصنف موظفم که از آن‌ها دفاع کنم. اگر ما یاد گرفته بودیم با اتفاقاتی نظیر آنچه که گفتی به شکل صنفی برخورد کنیم وضعمان الان خیلی بهتر بود. آن صنفی هم که در مورد آن صحبت می‌کنم یک صنف ترانه‌سرا است. از یازده، دوازده سال پیش که «خانه ترانه» راه افتاد با این نیت بود که ما بتوانیم یک صنف تشکیل بدهیم. کارت صادر کنیم و عضو داشته باشیم و به مرور دست کم دو سوم کارورزان ترانه در ایران عضو خانه ترانه بشوند و خود را قوی کنیم تا نهایتا ارشاد و مرکز موسیقی نتواند آثاری که مهرِ تاییدِ «خانه ترانه» را دارد رَد کند. این ماجرا هیچگاه به سرانجام نرسید و آن جلسات، به جلسات ترانه‌خوانی ختم شد که به خودی خود بد نیست اما با اهداف اولیه‌ی تشکیل اش خیلی فاصله دارد. هیچ وقت نمی‌گذارند صنف مستقل ترانه در ایران پا بگیرد. هم متولیان فرهنگی این اجازه را نمی‌دهند و هم اینکه خود اهالی ترانه چنین اعتقادی ندارند. همه به دنبال منافع شخصی خودشان هستند. اگر آن صنف بود دیگر نیازی نبود من به تنهایی از کسی دفاع کنم. البته پس از آن یادداشت من هم به پرونده همان دوستان پیوستم و حالا بعد از گذشت یک سال و نیم و چندبار بازپرسی با هم در انتظار روز دادگاه هستیم.

*در آن زمان خیلی از ترانه سراهای نامدار بزرگ در دسترس نبودند...
آن نامدارانی را که من پیدا کردم و در دسترس بودند هم می‌گفتند که این اتفاق واقعی نیست. می‌گفتند که بچه‌ها در شمال هستند و شایعه سازی شده و تو هم خودت را به دردسر نینداز. توجیحات جالب‌تری هم داشتند! می‌گفتند آن زمان که پول در می‌آوردند مگر حالی از ما می‌پرسیدند که حالا که بخواهیم ازشان حمایت کنیم؟ حسادت در مورد این ترانه‌سرایان باعث شد که همه یا سکوت کنند، یا به شکل زیرپوستی در کل منکر چنین اتفاقی بشوند. من خودم می‌دانم که چه کاری انجام داده‌ام و برایم اصلا اهمیت ندارد که تمام هم‌‌صنف‌های دیگرم به مدت یک ماه مُرده بودند. معتقدم وقتی این اتفاق‌ها رخ می‌دهد باید حامی و در کنار هم صنف خودم باشم. شاید فردا این اتفاق برای خودم بیفتد و کسی هم کاری نکند ولی من خیالم راحت است که به وظیفه‌ی صنفی و انسانی خودم در قبال دوستانم عمل کرده‌ام.

*بعد از آن اتفاق تا این لحظه با آن‌ها دیداری داشتی؟ صحبتی هم از این اتفاق به میان آمد؟
بله. چندین بار دیدار داشتیم و اختلافات را تا حدی برطرف کرده‌ایم. ببین. در یادداشت‌هایی که در آن دوره بین من و روزبه رد و بدل شد هر دو تا حد زیادی تند رفتیم. کمی هم جو مطبوعات و رسانه‌ای شدن ماجرا ما را به این سمت برد. هر دو همچنان به بخشی از نقدهای آن یادداشت‌ها معتقدیم اما این نقدها باعث قطع دوستی نشده است. شاید اگر آن روزها هم یک زنگ به هم زده بودیم نامه‌ها ادامه پیدا نمی‌کردند. به نظرم رسانه‌ای کردن آن ماجرا درست نبود.

*کمی هم به داستان مهاجرت های گاه و بی گاه ات از ایران بپردازیم. این اواخر ظاهرا جدی بوده اما تو دوباره به ایران بازگشتی.
با این قصد رفته بودم که در اروپا بمانم ولی پس از یک مدت دیدم نمی‌توانم. من با کلام فارسی سر و کار دارم و در آن‌جا نمی‌توانستم کار کنم. من اگر هفته‌ای یک بار در پیاده‌روهای دودگرفته مقابل دانشگاه تهران قدم نزنم نمی‌توانم بنویسم. ترانه نوشتن برای من با در میان این مردم بودن تعریف می‌شود. من موضفم به نوشتن از رنج‌ها و آرزوهای و رویاهای این مردم و رفتنم خیانت به خودم و کارم و مخاطبینم بود. مخاطبینی که در این‌سرزمینند و به زبان فارسی سخن می‌گویند. اگر مثلا نقاش بودم می توانستم در خارج از کشور نمایشگاه نقاشی برپا کنم و هرکسی هم که زبان من را نفهمد به قول «علی حاتمی» سواد دیدن دارد و می‌تواند با کارها ارتباط برقرار کند اما در مورد نوشتن شرایط آنجا – لااقل برای من - سخت بود و تصمیم گرفتم برگردم. می‌دانستم با آمدن در چه شرایطی قرار خواهم گرفت اما برگشتم.

*از آخرین توقعاتی که از مدیران فرهنگی دولت جدید داری صحبت می کنی؟
هیچ توقعی از کسی – مخصوصن متولی فرهنگی – ندارم. فقط تا آنجایی که می توانند از سر راه ارائه و انتشار آثار هنرمندان کنار بروند. در یکی از نامه‌هایم به «رییس جمهور» هم همین را نوشتم و به جریان دیوژن و اسکندر اشاره کردم که اسکندر به دیدن او که در یک بشکه زندگی می‌کرد می‌رود و می‌گوید «به چیزی احتیاج داری؟» و جواب می‌شنود: «بله. از جلوی آفتاب کنار برو تا بر من بتابد». توقع من از متولیان فرهنگی هم کنار رفتن و سد نشدن بر سر راهِ ارائه آثار ادبی و هنری به مخاطبین است.

*در سالهای اخیر دغدغه های اجتماعی یغما گلرویی به شکلی با صدای «شادمهر عقیلی» عجین شده است و بازتاب‌های مثبت و منفی زیادی داشته است. فکر می کنی اگر شادمهر عقیلی در ایران می‌ماند می‌توانست فضای موسیقی ایران را به سمت دیگری ببرد؟
چرا فکر می‌کنی که یک نفر به تنهایی می‌تواند فضای مسلط بر جامعه موسیقی را عوض کند؟ شادمهر با رفتنش توانست استعدادش را پروش بدهد و خود را از چهارچوب‌ها بیرون بیاورد و همانطور که می‌بینی موفق هم بوده. هیچ ** نمی‌تواند فضای موسیقی را عوض کند مگر ان‌که یک صنف قدرتمند از موزیسین و ترانه‌سرا و خواننده‌ها تشکیل شود. کسی از من بیشتر نقد درباره‌ی فضای موسیقی نوشته است؟ مگر اصلا برای کسی اهمیت دارد؟ شک نکن اگر شادمهر هم در ایران بود در این چرخه مجاز در همان حد آلبوم «دهاتی» باقی می‌ماند. ای کاش ما فضای فرهنگی درستی داشتیم و من می‌توانستم به تو بگویم شادمهر اشتباه کرد رفت و می توانست بماند و فضای موسیقی را عوض کند اما حقیقت این نیست.

*درباره علایق این روزهای فضای داخلی موسیقی خودت صحبت کن و اینکه آیا کاری بوده که واقعا تو را شگفت زده کند و واقعا از آن لذت ببری؟
موسیقی ایرانی زیاد گوش نمی‌دهم و وقتی هم که بخواهم موسیقی ایرانی گوش کنم سعی دارم که وقت خودم را تلف نکنم و به همین دلیل مجازها را گوش نمی‌دهم. برای همین نمی‌توانم نظری بدهم و شاید اگر همه را بشنوم کارهای خوب هم وجود داشته باشد. ولی آنقدر از فضای موسیقی مجاز ایران دور هستم که نمی توانم نظر بدهم. اما بعید می دانم اثری در چارچوب «مرکز موسیقی» منتشر شود و حرفی برای گفتن داشته باشد.

*دورترین تصویری که از یک اثر مجاز در ذهن یغما گلرویی مانده است و از آن لذت برده است و خاطرات خوبی از آن کار داشته است چه بود؟
اولین کاری که از من منتشر شد در آلبوم «دوستت دارم» ناصر عبداللهی بود. وقتی اولین کارهای تو اجرا می شوند، شوق و ذوق بیشتری داری و همیشه آن برای من یک حس دیگری دارد. شاید الان اگر نگاه کنم ایرادها به دلیل تجربه‌ای که پیدا کرده‌ام به چشم من بیاید اما در جواب این سوال می‌توانم از آلبوم دوستت دارم ناصر عبداللهی یاد کنم که دو کار در آن داشتم. بعدها کم کم انتشار آلبوم برای آدم عادی می‌شود. من گمان کنم در حدود شصت آلبوم مجاز ترانه داشته‌ام و طبیعی‌ست که رفته رفته جذابیت ماجرا برایم کم شود.
*خیلی ها معتقد هستند که ترکیب رضا یزدانی و یغما گلرویی در سالهای ابتدایی کارهای آنها ترکیب فوق العاده ای بود که به دلیل یک سری از حاشیه ها ادامه پیدا نکرد. آیا امیدی هست که دوباره این اتفاق رخ دهد و درباره آن سالهای خوب اول صحبت کن که این رویه چگونه گل کرد و مورد توجه قرار گرفت؟
وقتی من با رضا خیلی سال پیش شروع کردم هر دو با هم کنار می‌آمدیم. هم رضا در اینکه ترانه‌های خاص من اجرا شود نقش داشت و هم من در پرورش شخصیتی که اکنون از رضا یزدانی می‌شناسیم نقش داشتم. یعنی یک اتفاق دو طرفه برای ما بود. از یک جایی بود که رضا راه دیگری را انتخاب کرد و با آن دیدگاهی که من داشتم، و خودخواهانه دوست داشتم که رضا به گونه دیگری باقی بماند، تفاوت داشت. در آن دوره یک تنش هایی پیش آمد ولی اکنون دیگر به خود ماجرا آنطور نگاه نمی‌کنم. اینکه آیا ما دوباره می توانیم با هم کار کنیم یا نه به عوامل زیادی وابسته است. اگر رضا روزی بتواند اسم من را در آلبوم خودش بزند و کارهایی که من دوست دارم با صدای رضا اجرا شود از سوی مرکز موسیقی مجوز بگیرد - که این اتفاقات شبیه خواب و رویا است- ما با هم کار خواهیم کرد. ولی در این شرایط حرف زدن درباره این مسائل فایده‌ای نخواهد داشت چون دست هیچ‌کدام از ما نیست.

*سوال من بیشتر به این دلیل بود که در یک دوره ای به دلیل حذف اسم تو از آلبوم رضا یزدانی در یک یادداشت پر سر و صدا او را به تندترین شکل ممکن مورد حمله قرار دادی. چون آن لحن را از تو دیده بودم احساس می کردم که این دوستی ها و رفاقت ها از بین رفته است.
الان که به لحن آن یادداشت نگاه می‌کنم شاید لحنش زیادی تند بود ولی هنوز هم فکر می‌کنم نقدم به آن اتفاق نقد درستی بود. جدا از مساله کار، رضا جزو معدود خواننده‌هایی است که من با او دوست بودم و صرفا کار نبود. تنش‌های پیش آمده خوشبختانه به آن دوستی لطمه ای وارد نکرد. با وجود آنکه هر دو هنوز آن انتقادات را تا حدودی به همدیگر داریم اما رضا راهی را رفته است که خودش می‌پسندید و صد در صد از لحاظ مالی و بیشتر دیده شدن تصمیم درستی بود. من ترجیح می‌دادم یک رضا یزدانی کم مخاطب‌تر و خاص‌تر داشته باشیم اما او مثلِ هر آدم عاقلی ترجیح داد که محتاطانه در چارچوب موسیقی مجاز حرکت کند و مجبوریم به انتخابش احترام بگذاریم.

*از حال و روز این روزهای خودت برای ما بگو که مشغول انجام چه کارهایی هستی؟
در حال جمع کردن یک مجموعه ترانه دیگر هستم که قاعدتا در ایران نمی توان آن را چاپ کرد. آخرین کار من هم با عنوان «رانندگی در مستی» در آلمان منتشر شد. احتمالا اسم این مجموعه جدید «O+» باشد و گزینه‌ای از ترانه‌های این سال‌ها است. دو مجموعه شعر هم دارم که احتمالا در انگلستان منتشر می‌شود. یک مجموعه از شعرهایم هم به زبان فرانسه ترجمه شده که تا چند ماه دیگر در آن کشور منتشر خواهد شد. هفت مجموعه در ارشاد دارم که دو مورد آنها را در این یک سال و نیم اخیر توسط ناشر برای بررسی فرستاده شده. یک گزینه ترانه از پنج کتاب ترانه مجاز من به ارشاد رفته که غیرمجاز تشخیص داده شده. یعنی گزیده پنج دفتری که همه در کتابفروشی‌ها موجودند را می‌گویند غیرمجاز است! این هم از باز شدنِ فضای فرهنگی! همچنان مشغول نوشتنم و این ساعت سرخ هنوز از تپیدن باز نمانده است. با اینکه مثل پنج سال گذشته اجرای کمتری خواهید شنید اما کارهایی هم هست که بیرون می‌آید و می‌شنوید.

*نسل جدیدی وارد فضای مجاز ترانه‌سرایی ایران شده اند و نسل جوانی هستند که گاهی اوقات کارهای خوبی از آنها می شنویم. در مورد فضای این روزهای ترانه سراهای جوان صحبت کن و چقدر فکر می کنی که دغدغه های اجتماعی و عاشقانه آنها شبیه تو و نسل تو است.
هر نسلی دغدغه خودش را دارد و اگر نسلی به وجود آمده که دغدغه‌های مشابه داشته نشان می‌دهد که محدودیت‌ها در این سال‌ها برطرف نشده‌اند. به نظر خودم نسل من نسبت به نسل های بعدی سختی بیشتری دیده است. در مورد ترانه‌های آلبوم‌های مجاز همانطور که گفتم به دلیل گوش ندادن نمی‌توانم قضاوتی داشته باشم اما خودم گاهی در وبلاگ و اینترنت و فیسبوک ترانه‌هایی می‌بینم که شگفت زده می شوم. ترانه‌سراهای مستعد در آنجا زیاد داریم اما شرایط به گونه‌ای قرار گرفته است که این افراد نمی‌توانند خواننده مورد نظر خود را پیدا کنند. آن خواننده هم قاعدتا باید غیرمجاز باشد. این کارها در حد همان فیسبوک و اینترنت باقی می ماند. چرخه به گونه‌ای قرار گرفته است که آن کارهای خاص و متفاوت هم حتا به شکل زیرزمینی منتشر نشوند. به شخصه حدود دو سال است که با «حسن علیشیری» اقدام به برگزاری «کارگاه ترانه» در تهران و خیلی از شهرستان‌ها می‌کنم و در بین هنرجویانی که در این کارگاه‌ها شرکت کرده‌اند هم ترانه‌سرایان بی‌نظیری هستند و قرار است تا چند وقت دیگر آثارشان را در یک مجموعه منتشر کنیم. ترانه‌ی پیشرو با هیچ محدودیتی خاموش نمی‌شود. تمام آثار غیرمجاز شمرده شده‌ی من یک روز منتشر خواهند شد. حکایت من هم حکایتِ دونده‌ی دوی گروهی استقامت است. با آن تکه چوب تا آخرین نفس در این میدان می‌دوم و شک ندارم نسل بعدی آن را از من خواهد گرفت...

mohammad68
07-25-2014, 09:56 PM
(sm132)

ehsan1361
07-25-2014, 10:41 PM
غیر رسمی ...
فردا شب ساعت 21

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Omid
07-25-2014, 11:02 PM
دلم یه آهنگ ۶.۸ از شادمهر میخواد (sm59)

Betty
07-27-2014, 10:06 PM
تو ماهی تو ماهی دشمن شب سیاهی

عزیزی اره عزیزی چقده اطوار میریزی(sm47)

Betty
07-27-2014, 10:09 PM
خیــلی از دخترا هم هستن کـه مــادی نیستن ...
و بــا بـــی پـــولــی هـم راحـــت کنـــار مـــیان ؛
امـــّــا ...
هیچ کدومشون نمیتونن با بی توجهی کنار بیان ...

دروغ میگه مث ....(sm2)
به من پول بدین محل سگ بم ندین اگه ناراحت شدم(sm2)

mohammad68
07-27-2014, 10:12 PM
از تو بعید نیست(sm2)

Betty
07-27-2014, 10:14 PM
از تو بعید نیست(sm2)

خو حرف الکی میزنه(sm2) من خیلی صادقم(sm2)

mohammad68
07-27-2014, 10:15 PM
خو حرف الکی میزنه(sm2) من خیلی صادقم(sm2)

با گوگل چروم میتونی کار کنی؟(sm59)یه حرکت بگم دیگه وی پی ان نمیخواد بگیری (sm2)

Betty
07-27-2014, 10:16 PM
با گوگل چروم میتونی کار کنی؟(sm59)یه حرکت بگم دیگه ******** نمیخواد بگیری (sm2)

میدونم خودم دیدم خبرشو تو فیز بوگ (sm59)

mohammad68
07-27-2014, 10:16 PM
میدونم خودم دیدم خبرشو تو فیز بوگ (sm59)

صاحابش ایرانی نیست؟(sm2)

mohammad68
07-27-2014, 10:17 PM
امید رو دیدی؟(sm2)

Betty
صاحابش ایرانی نیست؟(sm2)

بعید نیس(sm2)

Betty
کودون امید

Betty
07-27-2014, 10:18 PM
یکی لپ تاپمو بزنه به شارژ الان خاموش میشه تا پریز 2متر فاصلس(sm120)

mohammad68
07-27-2014, 10:19 PM

گویا سبزک خودمونه (sm2)

mohammad68
07-27-2014, 10:19 PM
یکی لپ تاپمو بزنه به شارژ الان خاموش میشه تا پریز 2متر فاصلس(sm120)

اینقدر؟؟؟؟؟؟(sm59)

Betty
07-27-2014, 10:20 PM
اینقدر؟؟؟؟؟؟(sm59)

2 مــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــتر
اوووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو(sm27)

Betty
07-27-2014, 10:20 PM
اگه دیگه پست ندادم بدون شارژش تموم شده(sm120)

Betty
07-27-2014, 10:21 PM

گویا سبزک خودمونه (sm2)

میدونستم (sm54)

mohammad68
07-27-2014, 10:21 PM
اگه دیگه پست ندادم بدون شارژش تموم شده(sm120)

زهر مار (sm70) آواتار چی شد؟(sm2)

Nima
07-27-2014, 10:22 PM
با گوگل چروم میتونی کار کنی؟(sm59)یه حرکت بگم دیگه وی پی ان نمیخواد بگیری (sm2)

به منم بگین اگه سرعتش خوبه (sm49)

Betty
07-27-2014, 10:22 PM
زهر مار (sm70) آواتار چی شد؟(sm2)

مرتیکه از کجا عکس از پشت پیدا کنم واسه تو؟
نمیشه رخ بنمایی؟یه عکس که قشنگ باشه ولی از پشت نباشه بدم نمیذاری؟؟غلط میکنی نذاری(sm120)

Betty
07-27-2014, 10:24 PM
بهش نگو(sm70)

mohammad68
07-27-2014, 10:25 PM
به منم بگین اگه سرعتش خوبه (sm49)

1- گوگل کروم را باز کنيد و سمت راست بالاي صفحه، روي سه خط موازي افقي براي تنظيمات کليک کنيد. يک منو باز مي شود.
2- در آن منو ( Settings ) را کليک کنيد . منوي جديدي در کل صفحه باز مي شود.
3- بالا سمت چپ، روي ( Extensions ) کليک کنيد. منوي ديگري باز مي شود .
4- در انتهاي منو ( Get more Extensions ) را کليک کنيد، يک منوي ديگر باز مي شود. بالا سمت چپ کلمه ( browsec ) را تايپ کنيد و کليد ( enter ) را فشار دهيد
5- بلافاصله سه برنامه براي شما پيدا مي کند
6- برنامهء اولي از آن بالا را بنام ( Browsec ) که سمت راست آن نوشته ( Free ) را با فشاردادن ( Free ) نصب کنيد

mohammad68
07-27-2014, 10:27 PM
مرتیکه از کجا عکس از پشت پیدا کنم واسه تو؟
نمیشه رخ بنمایی؟یه عکس که قشنگ باشه ولی از پشت نباشه بدم نمیذاری؟؟غلط میکنی نذاری(sm120)

تغییر چهره دادم آشناهائم دیگه نمیشناسن از دور ببینن (sm2)
خودم 300 تا عکس اونجوری دارم فردا یکیشو انتخاب میکنم (sm59)

mohammad68
07-27-2014, 10:28 PM
بهش نگو(sm70)

دیر گفتی (sm2)

mohammad68
07-27-2014, 10:30 PM
پریسا(sm54)

Nima
07-27-2014, 10:30 PM
1- گوگل کروم را باز کنيد و سمت راست بالاي صفحه، روي سه خط موازي افقي براي تنظيمات کليک کنيد. يک منو باز مي شود.
2- در آن منو ( Settings ) را کليک کنيد . منوي جديدي در کل صفحه باز مي شود.
3- بالا سمت چپ، روي ( Extensions ) کليک کنيد. منوي ديگري باز مي شود .
4- در انتهاي منو ( Get more Extensions ) را کليک کنيد، يک منوي ديگر باز مي شود. بالا سمت چپ کلمه ( browsec ) را تايپ کنيد و کليد ( enter ) را فشار دهيد
5- بلافاصله سه برنامه براي شما پيدا مي کند
6- برنامهء اولي از آن بالا را بنام ( Browsec ) که سمت راست آن نوشته ( Free ) را با فشاردادن ( Free ) نصب کنيد

مرسی (sm10) زدم ردیف شد (sm59)

Nima
07-27-2014, 10:31 PM
بهش نگو(sm70)

ممنون (sm14)

mohammad68
07-27-2014, 10:31 PM
مرسی (sm10) زدم ردیف شد (sm59)

(sm127)
چه سرعتی (sm59)

Dark Silence
07-27-2014, 11:27 PM
(sm50)

player
07-27-2014, 11:31 PM
(sm132)

Parsa8
07-30-2014, 11:39 AM
اگر کسی اورجینال البوم نازنین یا کویرو داره میخرم ازش(sm54)

Parsa8
07-30-2014, 11:40 AM
داشتم به صدات گوش میکردم حواسم به حرفات نبود . . .

شهاب حسینی

mistylove
07-30-2014, 09:15 PM
Khobe

hesamz
07-30-2014, 10:39 PM

Uploadbaz
برای دانلود کلیک کنید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Uploadboy
برای دانلود کلیک کنید ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Expreesleech

Nima
07-31-2014, 04:19 PM
(sm132)

Dark Silence
07-31-2014, 07:11 PM
(sm159)

Betty
07-31-2014, 08:39 PM
نگران منی به تو قرصه دلم
تو کنار منی نمیترسه دلم
بغلم کن ازم همه چیمو بگیر
بزا گریه کنم پیش تو دل سیر(sm111)

Betty
07-31-2014, 08:41 PM
دلم دیگه دلتنگیاش بی شماره
هنوزم به جز تو کسی رو نداره(sm111)

Betty
07-31-2014, 08:44 PM
(sm50)

Betty
07-31-2014, 08:46 PM
نکش پس(sm50)

Betty
07-31-2014, 08:48 PM
من 66 سالمه جوون(sm50)

تو به جای منم پر غصه شدی
نذا خسته بشم نگو خسته شدی(sm111)

Betty
07-31-2014, 08:51 PM
(sm27)

Dark Silence
07-31-2014, 10:29 PM
(sm2)

Parsa8
08-01-2014, 12:18 PM
حسین معدنی (sm54)

MIRLORD
08-01-2014, 12:58 PM
(sm74)

madrid_25
08-02-2014, 02:13 AM
(sm81)حسین معدنی

Gharibeashena
08-03-2014, 11:46 PM
سلام دوستان
شادمهر تو کنسرتاش یبار آهنگ ترس رو اجرا کرده بود که مصادف شده بود با وقایع انتخابات 88
یه تیپ سبز زده بود
کسی از شما ها تو آرشیوش داره این اجرای شادمهرو
خیلی قشنگ اجرا کرده تو کنسرت
اگه کسی داره لطف کنه بزاره
مرسی

azamusic
08-04-2014, 01:03 AM
اگر کسی اورجینال البوم نازنین یا کویرو داره میخرم ازش(sm54)

چند؟ --- (sm29) ---

special
08-04-2014, 02:37 AM
(sm127)

Parsa8
08-06-2014, 01:05 PM
عکس جدید ملینا

خبر امد خبری در راه است .... (sm118)(sm79)(sm137)

Parsa8
08-06-2014, 01:06 PM
چند؟ --- (sm29) ---

اینجور زیر خاکیا رو فروشنده قیمت میده خریدار هم به دیده منت میپذیره (sm128)

Parsa8
08-06-2014, 01:24 PM

Farbod-7
08-06-2014, 05:08 PM
عکس جدید ملینا

خبر امد خبری در راه است .... (sm118)(sm79)(sm137)

چه خبره پارسا؟ فعلا که خبرش تو راهه تا بشه کامینگ سون و به واقعیت بپیونده چقد طول میکشه؟

azamusic
08-06-2014, 06:27 PM
اینجور زیر خاکیا رو فروشنده قیمت میده خریدار هم به دیده منت میپذیره (sm128)

خیلی بالاست --- (sm87) --- معاوضه با ملک و آپارتمان --- (sm14)

azamusic
08-06-2014, 06:29 PM
کاشکی میرفتیم عزیزم ---

منو و تو یه گوشه با هم --- (sm111) ---

azamusic
08-06-2014, 06:50 PM
کاشکی می رفتیم عزیزم --- من و تو یه گوشه با هم --- (sm38)

تو یه کیف به روی دوشت --- من یه کوله روی پُشتم --- (sm85)

برای یه هفته یه کم --- با تو زندگی می کردم --- (sm163)

عزیزم بریزم همه زندگیمو --- (sm3)

توی کوله ی عشقمو با تو توی این هوا --- (sm19)

که هوای تو کرده دلم بی تو تنگه --- (sm158)

قشنگه برام که نگام --- (sm91)

که نگام با نگاه تو باشه و --- (sm136)

دست تو باشه کنارمو --- (sm64)

بردارمو همه دار و ندار دوسِت دارمو --- (sm107)

که می دونی اینو آره خوب بلدم --- (sm6)

آره خوب بلدم که قدم بزنم --- (sm164)

بزنم با تو اون همه حرفایی که ---(sm31)

ببرم تو رو تا نوک دریایی که --- (sm101)

جایی که واسه رفتن تن به تنه --- (sm141)

واسه رفتن تن به تنت با منه --- (sm99)

حالا ساعت عشق عاشق شدنت با منه --- (sm33)

که داره دل من با دلت --- می زنه به سرم --- (sm23)

که تو رو ببرم… --- (sm135)

.Peyman.
08-06-2014, 07:17 PM
کاشکی میرفتیم عزیزم ---

منو و تو یه گوشه با هم --- (sm111) ---وحیدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددد(sm127)

azamusic
08-06-2014, 07:19 PM
وحیدددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددددددد ددددد(sm127)

سلام پیمان ---

چطوری؟ --- کجائی؟ --- (sm111) ---

.Peyman.
08-06-2014, 07:20 PM
سلام پیمان ---

چطوری؟ --- کجائی؟ --- (sm111) ---زیر سایه شما (sm111)

مرسی خوبی وحید جان ؟ چه خبر ؟ قدم نو رسیده مبارک

.Peyman.
08-06-2014, 07:32 PM
بچه ها بیاید

.Peyman.
08-06-2014, 07:35 PM
وحید جان تو پروفایلت نمیتونم بنویسم فکر کنم باید درخاستی دوستیمو قبول کنی

Betty
08-06-2014, 09:28 PM
Don't say no no no no no

Just say yeah yeah yeah yeah yeah

(sm137)

Betty
08-06-2014, 09:29 PM
Who cares baby, I think I wanna marry you

(sm137)

ehsan1361
08-06-2014, 09:37 PM
(sm70)

Betty
08-06-2014, 09:38 PM
It's a beautiful night, we're looking for something dumb to do

(sm137)

Parsa8
08-09-2014, 04:17 PM
چه خبره پارسا؟ فعلا که خبرش تو راهه تا بشه کامینگ سون و به واقعیت بپیونده چقد طول میکشه؟

نه باو ادمین بیا2 میگفت بزودی خبرشو میزنیم

Parsa8
08-09-2014, 04:18 PM
خیلی بالاست --- (sm87) --- معاوضه با ملک و آپارتمان --- (sm14)

گرون فروش (sm70)

azamusic
08-09-2014, 09:30 PM
گرون فروش (sm70)

جان به خواهی تو، جان می فرستم ---

از محبت نشان می فرستم ---

ماه مهر دلم را به سویت ---

از ره آسمان می فرستم ---

با نسیم بهاری برایت ---
بوسه ای ارمغان می فرستم --- (sm111)

Betty
08-10-2014, 08:38 PM

mohammad68
08-10-2014, 08:42 PM
بپر پایین میگیرمت(sm59)

Betty
08-10-2014, 09:04 PM
بپر پایین میگیرمت(sm59)

عمرا(sm59)

ehsan1361
08-10-2014, 10:38 PM
آهنگ و ویدئوی جدید شادمهر عقیلی >> به زودی ...
کار تصویر برداری موزیک ویدئو جدید موکول شده به بعد از کنسرت آنتالیا و احتمالا همون آهنگ که مهران عباسی تنظیم کرده ، موزیک ویدئو میشه و تاریخ پخشش هم به احتمال زیاد کریسمس 2015 یا فوریه ( بهمن ماه ) هست

برای تهیه این خبر عملیات انتحاری و شهادت طلبانه صورت گرفته
اخبار تکمیلی >> به زودی ...

daniyal
08-10-2014, 11:38 PM
آهنگ و ویدئوی جدید شادمهر عقیلی >> به زودی ...
کار تصویر برداری موزیک ویدئو جدید موکول شده به بعد از کنسرت آنتالیا و احتمالا همون آهنگ که مهران عباسی تنظیم کرده ، موزیک ویدئو میشه و تاریخ پخشش هم به احتمال زیاد کریسمس 2015 یا فوریه ( بهمن ماه ) هست

برای تهیه این خبر عملیات انتحاری و شهادت طلبانه صورت گرفته
اخبار تکمیلی >> به زودی ...

اجرت با آقا امام زمان(sm91)

Mehran7
08-11-2014, 12:13 AM
خدا کنه اون آهنگ نباشه !

یه کار باشه تو استایل سبب ، تقدیر ، یه کاری کن...

Dark Silence
08-11-2014, 12:55 AM
چقدر زود به زود سینگل میده شادی کریسمس 2015 (sm50)

آلبوم هم احتمالاً کریسمس 2016 میاد (sm100)

player
08-11-2014, 01:15 AM
(sm88)

daniyal
08-11-2014, 01:27 AM
پارسا عکسای جدیدم بی زحمت پست دوم اضافه کن دیده شه
بچه شادمهر بالاخره به دنیا آمد (عکس) :) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)-))

Betty
08-11-2014, 08:39 PM
(sm27)

Parsa8
08-11-2014, 10:41 PM
جان به خواهی تو، جان می فرستم ---

از محبت نشان می فرستم ---

ماه مهر دلم را به سویت ---

از ره آسمان می فرستم ---

با نسیم بهاری برایت ---
بوسه ای ارمغان می فرستم --- (sm111)

عشقی تو (sm127)(sm19)

Parsa8
08-11-2014, 10:42 PM
پارسا عکسای جدیدم بی زحمت پست دوم اضافه کن دیده شه
بچه شادمهر بالاخره به دنیا آمد (عکس) :) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)-))

اضافه شد مرسی (sm19)

ehsan1361
08-12-2014, 03:35 PM
عروسی دختر ابی

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Dark Silence
08-12-2014, 04:20 PM
عروسی دختر ابی

عکس عروس لدفن (sm2)

Betty
08-12-2014, 04:30 PM
(sm27)

ehsan1361
08-12-2014, 04:39 PM
عکس عروس لدفن (sm2)

(sm120)

Dark Silence
08-12-2014, 05:03 PM
(sm3)

tandis_m
08-12-2014, 06:08 PM
(sm21)

Parsa8
08-12-2014, 06:24 PM

Parsa8
08-12-2014, 06:31 PM
انتالیا 2014

FAEZ
08-12-2014, 06:50 PM
(sm10)(sm10)

Betty
08-14-2014, 09:09 PM
(sm50)

ehsan1361
08-14-2014, 10:53 PM
اگه فسیل بود ...(sm25)
شادمهر و فاز شیردهی(sm120)

shahkar
08-14-2014, 11:22 PM
امان از دسته مامانا (sm127)

215

Parsa8
08-15-2014, 11:33 AM
ورژن پیانو فوق العاده زیبای رابطه - شادمهر عقیلی

اثر استاد فریبرز لاچینی

Parsa8
08-15-2014, 11:47 AM
خط مشی جدید خیلیا تو راهه ... (sm70)

3fide
08-15-2014, 11:50 AM
پارسا(sm2)

Parsa8
08-15-2014, 11:58 AM
پارسا(sm2)

درد (sm70)

masoud741
08-15-2014, 12:00 PM
بچه ها خبری از آهنگ جدید نیست؟؟؟؟؟؟؟(sm142)

Parsa8
08-15-2014, 12:13 PM
""دشمن دانا ، به از نادان دوست....""
متاسفانه شخصی به اسم طرفداری از "شادمهر عقیلی" سایت رسمی "محسن یگانه" از خوانندگان خوب داخل کشور را هک و از دسترس خارج کرده است.
محسن یگانه ای که خودش یکی از طرفداران شادمهر عقیلی ست و طی این سال ها این علاقه را بارها ابراز کرده. اما متاسفانه به دلیل سو تفاهمی که سال ها پیش و با شیطنت یک مجله و تغییر صحبتهای محسن یگانه بوجود امد عده ای از طرفداران شادمهر از اون ناراحت شدند.
اما بارها محسن یگانه در صحبت هایش درباره ی آن قضیه شفاف سازی کرد که متاسفانه به گوش عده ای نرسید و یا نخواستند برسد!
به نظر عده ای که نه طرفدار شادمهر هستند و نه طرفدار محسن یگانه از این آب گل آلود راضی هستند!!

در هر حال جامعه هواداران شادمهر عقیلی این حرکت را محکوم می کند. شخص مورد نظر که اقدام به این عمل ناجوانمردانه کرده مطلقا جز طرفداران واقعی شادمهر نیست که اگر بود چنین حرکتی نمیکرد. شادمهری که حتی وقتی مستقیما هم دشمنانش قصد تخریبش را دارند سکوت می کند، مطمئنا راضی از این اتفاق برای "محسن یگانه" همکار و طرفدارش نیست.

(تصویر زیر مربوط به چند هفته قبل و کامنتی از محسن یگانه در اینستاگرام شخصی اش در رابطه با همین سو تفاهمات است)

شادمهر نیوز

Parsa8
08-15-2014, 12:14 PM
بچه ها خبری از آهنگ جدید نیست؟؟؟؟؟؟؟(sm142)

میگن بهمن ماه
اینم کامنت مدیر بیا2

Bia2.com ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) Amir Hosein Gharaee ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) aziz be shoma va sayer havadar ghol midim ke be mahze inke tarikhesh maloom beshe behetoon begim! bekhoda ahang ro vase khodemoon negah nadashtim be zoodi elam mikonim dooste aziz.
Like ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) · 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) · August 12 at 11:24am

ehsan1361
08-15-2014, 02:54 PM
بعد از کنسرت های تابستانی تصویربرداری موزیک ویدئو جدید شروع میشه ، احتمالا اواخر مهر تصویربرداری شروع میشه
شاید کریسمس 2015 یا اوایل دی ماه ، کار پخش بشه

Betty
08-16-2014, 08:53 PM
(sm27)

Betty
08-16-2014, 08:54 PM
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 1 مهمان ها)

Betty ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

همیشه اینجایی(sm10)

tandis_m
08-16-2014, 08:58 PM

همیشه اینجایی(sm10)

سلام با خودت خلوت كردي (sm134)

3fide
08-16-2014, 08:59 PM

همیشه اینجایی(sm10)
(sm127)

Betty
08-16-2014, 09:00 PM
سلام با خودت خلوت كردي (sm134)

سلام خوبی؟
(sm127)
هوم...خودم و مهمون همیشه حاضر

Betty
08-16-2014, 09:01 PM
(sm127)

توام همیشه اینجایی(sm120)

3fide
08-16-2014, 09:02 PM
توام همیشه اینجایی(sm120)
سایه به سایت(sm120)

Betty
08-16-2014, 09:03 PM
سایه به سایت(sm120)

بالاخره باید چنتا نمونه از دهه 60 اینجا داشته باشیم(sm120)

tandis_m
08-16-2014, 09:05 PM
سلام خوبی؟
(sm127)
هوم...خودم و مهمون همیشه حاضر

اي خدا حوصله م سر رفته (sm50)

tandis_m
08-16-2014, 09:05 PM
(sm127)

سلام خسته نباشي (sm19)

Betty
08-16-2014, 09:06 PM
اي خدا حوصله م سر رفته (sm50)

منم(sm74)

3fide
08-16-2014, 09:07 PM
بالاخره باید چنتا نمونه از دهه 60 اینجا داشته باشیم(sm120)
دقت کردی نیست حس بدی دارم(sm59)

3fide
08-16-2014, 09:07 PM
سلام خسته نباشي (sm19)
حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟(sm127)

tandis_m
08-16-2014, 09:08 PM
منم(sm74)

تاپيكا هم كه يا بحث فوتباله يا آپلودو دانلود آهنگ (sm21)

tandis_m
08-16-2014, 09:09 PM
حالتون چطوره؟؟؟؟؟؟(sm127)

فدات عزيزم خوبم تو چطوري خسته نباشي (sm19)

3fide
بخدا دوزار غیبت توش نیست بدرد نمیخوره(sm59)

Betty
دقت کردی نیست حس بدی دارم(sm59)

کی نیس(sm138)

برام سواله چرا نمیمیرم؟(sm29) به نظرم کلی عمر کردم خسته شدم (sm120)

3fide
فدات عزيزم خوبم تو چطوري خسته نباشي (sm19)
قربون یو(sm160)

ehsan1361
08-16-2014, 09:10 PM
(sm120)

3fide
کی نیس(sm138)

باز شعر گفتی تو (sm120)

Betty

از این مغز فندقیا انتظار بیشتر داری؟(sm70) کل عمرشونو رو کاناپه جلو تی وی در حال فوتبال دیدن گذروندن(sm70)

tandis_m
08-16-2014, 09:11 PM
بخدا دوزار غیبت توش نیست بدرد نمیخوره(sm59)

آخ گفتي (sm30)

3fide
از این مغز فندقیا انتظار بیشتر داری؟(sm70) کل عمرشونو رو کاناپه جلو تی وی در حال فوتبال دیدن گذروندن(sm70)
فوتبال که خوبه توش شکی نیست ولی با مغز فندیا موافقم(sm2)

tandis_m
کی نیس(sm138)

دور از جونت (sm102)

ehsan1361
08-16-2014, 09:12 PM
حموم زنونست ؟(sm30)

Betty
باز شعر گفتی تو (sm120)

جدی میگم(sm27) اوووووووووووووووو 24 ساااااااااااال

24 *365 *24 * 60 *60 ثانیه

زیاده خدایی(sm70)

tandis_m
قربون یو(sm160)

فدا مدا (sm127)

Betty
حموم زنونست ؟(sm30)

تو وسطش چیکار میکنی

Betty
08-16-2014, 09:13 PM
فوتبال که خوبه توش شکی نیست ولی با مغز فندیا موافقم(sm2)

من با جفتش موافقم

3fide
جدی میگم(sm27) اوووووووووووووووو 24 ساااااااااااال

24 *365 *24 * 60 *60 ثانیه

زیاده خدایی(sm70)
هنوز هزار تا کار نکرده داری(sm70)

ehsan1361
تو وسطش چیکار میکنی

رد میشدم(sm2)
گفتم بیام ببینم خبر آهنگ شادمهر با یاس صحت داره یا نه ؟

3fide
08-16-2014, 09:14 PM
تو وسطش چیکار میکنی
خاله زنکه دیگه(sm59)

tandis_m
حموم زنونست ؟(sm30)

چيه صداميپيچه؟ (sm30)

3fide
رد میشدم(sm2)
گفتم بیام ببینم خبر آهنگ شادمهر با یاس صحت داره یا نه ؟
از صاحب تاپیک بپرس(sm100)

Betty
دور از جونت (sm102)

جدی میگم خدایی آدم خسته میشه دیگه(sm85)

ehsan1361
چيه صداميپيچه؟ (sm30)

عایق کاری میخواد انجمن (sm120)

ehsan1361
08-16-2014, 09:15 PM
از صاحب تاپیک بپرس(sm100)

پارسا دیر دیر میاد انجمن

tandis_m
08-16-2014, 09:16 PM
جدی میگم خدایی آدم خسته میشه دیگه(sm85)

تازه اول راهي بابا (sm155)

ehsan1361
بتی بیا خودم میکشمت (sm2) با ماشین (sm2)(sm2)

Betty
هنوز هزار تا کار نکرده داری(sm70)

دیگه وقتی تو 24 سال انجام ندادم 100درصد ازاین به بعدم انجام نمیدم(sm70)

3fide
[QUOTE=ehsan1361;86879]پارسا دیر دیر میاد انجمن[/QUOT
دیگه دیگه شغل وزارت بهش اجازه نمیده(sm100)

3fide
08-16-2014, 09:17 PM
دیگه وقتی تو 24 سال انجام ندادم 100درصد ازاین به بعدم انجام نمیدم(sm70)
میخای بهش بگم همین پسره بیاد بگیرتت ماشینم داره کاچی بعض هیچیا(sm2)

ehsan1361
[QUOTE=ehsan1361;86879]پارسا دیر دیر میاد انجمن[/QUOT
دیگه دیگه شغل وزارت بهش اجازه نمیده(sm100)

بعد از 3 سال هنو یاد نگرفتی نقل بگیری (sm70)

tandis_m
عایق کاری میخواد انجمن (sm120)

بده كه اونوقت صدا نميره بيرون نميفهميد ما داريم غيبت ميكنيم(sm120)

Betty
بتی بیا خودم میکشمت (sm2) با ماشین (sm2)(sm2)

من مرگم باید نوستالوژیک باشه به دست تو به گند نمیکشمش(sm70)

ehsan1361
08-16-2014, 09:18 PM

پسر(sm2)
کاچی(sm2)

Betty
08-16-2014, 09:18 PM

این که با مرگ مساویه(sm2)

ehsan1361
08-16-2014, 09:19 PM
بده كه اونوقت صدا نميره بيرون نميفهميد ما داريم غيبت ميكنيم(sm120)

از این نظر بهش نگاه نکرده بودم(sm120)

3fide
08-16-2014, 09:19 PM
این که با مرگ مساویه(sm2)
خودکشی تدریجی دراماتیکه (sm2)

ehsan1361
08-16-2014, 09:20 PM
من مرگم باید نوستالوژیک باشه به دست تو به گند نمیکشمش(sm70)

خودتو دار بزن(sm2)

Ali13
منم داشتم رد میشدم این جمله منو به فکر فرو برد که جوابتو از طرف پسران مجمع بدم یا نه (sm70)

3fide
منم داشتم رد میشدم این جمله منو به فکر فرو برد که جوابتو از طرف پسران مجمع بدم یا نه (sm70)
از طرف خودت بده بقیه زبون دارن(sm2)

Betty
08-16-2014, 09:21 PM
تازه اول راهي بابا (sm155)

جان خودم آخرشم(sm70)

هی میچرخی واسه خودت یه هدف و یه انگیزه جدید پیدا میکنی یه مدتم سرت به تلاش کردن برا رسیدن به هدفت گرمه بعد که بهش میرسی دوباره احساس رخوت و پوچی و افسردگی...دوباره میگردی دنبال یه هدف جدید....زندگی تکرار همین چرخه اس...من که خوشم نمیاد (sm27)

Ali13
08-16-2014, 09:22 PM
از طرف خودت بده بقیه زبون دارن(sm2)
اونا خبر ندارن که دارین پشتشون حرف میزنی (sm102)(sm70)

Betty

فوتبالتو ببین(sm70)

ehsan1361
جان خودم آخرشم(sm70)

هی میچرخی واسه خودت یه هدف و یه انگیزه جدید پیدا میکنی یه مدتم سرت به تلاش کردن برا رسیدن به هدفت گرمه بعد که بهش میرسی دوباره احساس رخوت و پوچی و افسردگی...دوباره میگردی دنبال یه هدف جدید....زندگی تکرار همین چرخه اس...من که خوشم نمیاد (sm27)

افسردگیت در مرحله ی ما بین مزمن و حاد قرار گرفته
یه مشاوره برو

3fide
جان خودم آخرشم(sm70)

نگو اینارو شوهر کنی انگیزه پیدا میکنی سوژه خندت جور میشه(sm100)

ehsan1361
08-16-2014, 09:23 PM

(sm2)(sm2)(sm2)

3fide
اونا خبر ندارن که دارین پشتشون حرف میزنی (sm102)(sm70)
تو روشونم میگم غیبت قانون خودشو داره سنت شکنی نکن خواهشا(sm70)

Betty
افسردگیت در مرحله ی ما بین مزمن و حاد قرار گرفته
یه مشاوره برو

مشاورارو قبول ندارم به نظرم خودم بیشتر میفهمم

وقتی حرف میزنن فقظ با یه لبخند مزحک نگاشون میکنم(sm70)

3fide
(sm2)(sm2)(sm2)
سنگین باش میخام زنت بدم(sm102)(sm70)

Ali13
08-16-2014, 09:24 PM
فوتبالتو ببین(sm70)

مگه فوتبال میده؟(sm70)

Betty

ولمون کن سر جدت(sm70)

3fide

خودشیفتگیم پس داری(sm2)

ehsan1361

پس از اون افسرده های با هوشی
شوهر کن خوب میشی(sm2)

3fide
ولمون کن سر جدت(sm70)
پارسا خوبه ها تازه اکازیونم هست خدایش(sm2)

ehsan1361
08-16-2014, 09:25 PM
سنگین باش میخام زنت بدم(sm102)(sm70)

(sm2)

tandis_m
جان خودم آخرشم(sm70)

اي جونم با هدف به پوچي برسي خيليه ها (sm77)

Betty

خواهش میکنم از پسرای سایت پیشنهاد نده اینا همشون ماژورن(sm120)

3fide
بتی اینو ولش کن سر خوشه میخنده همش روانی میشی پارسا بهتره (sm2)

Ali13
08-16-2014, 09:26 PM
تو روشونم میگم غیبت قانون خودشو داره سنت شکنی نکن خواهشا(sm70)
یه دختر به پسر بگه مغز فندقی جالبه(sm2)

3fide
خواهش میکنم از پسرای سایت پیشنهاد نده اینا همشون ماژورن(sm120)
چند تا مورد دیگم هستن فامیلن خوبن خدایش (sm120)

Betty
بتی اینو ولش کن سر خوشه میخنده همش روانی میشی پارسا بهتره (sm2)

(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)خیلی خوب بود

tandis_m
08-16-2014, 09:27 PM

ببينم ميتوني يه سور و سات عروسي برپا كني از اين رخوت و بي حوصلگي در بيايم يا نه (sm79)

3fide
مغز فندقی(sm2)

ehsan1361
دخترای امروزی وقتی افسرده میشن یعنی شوهر میخوان(sm2)

mirza119
فوتبالتو ببین(sm70)

تو هنوز زنده ای گو(sm3)

Betty

البته حق داری دختر باهوش ندیدی به عمرت (sm70)

3fide
دخترای امروزی وقتی افسرده میشن یعنی شوهر میخوان(sm2)
اونم مرحله ی تازه ای از افسردگیه (sm2)

3fide
08-16-2014, 09:28 PM
تو هنوز زنده ای گو(sm3)
بتی با توه صدات کرد(sm120)

Ali13
مغز فندقی(sm2)
(sm2)دختر (sm2)

mirza119
هوی(sm3)

ehsan1361
08-16-2014, 09:29 PM
اونم مرحله ی تازه ای از افسردگیه (sm2)

مرحله نداره ، با شوهر همه نوع افسردگی از بین میره(sm2)

3fide
هوی(sm3)
خوبی تو(sm100)

Ali13
البته حق داری دختر باهوش ندیدی به عمرت (sm70)

نیست که (sm59)

3fide
08-16-2014, 09:30 PM
مرحله نداره ، با شوهر همه نوع افسردگی از بین میره(sm2)
میرسی یه جنون زنجیر پاره میکنی(sm2)

Betty
08-16-2014, 09:30 PM
اي جونم با هدف به پوچي برسي خيليه ها (sm77)

همیشه همه تلاشتو میکنی تا به هدفت برسی و فکر میکنی اون راضیت میکنه وقتی که رسیدی میبینی بازم راضی نیستی پس میگردی دنبال یه هدف بهتر و و و....انسان موجودیه که هیچ وقت راضی نمیشه با هیچ چی...هممون همینجوری هستیم بعضیامون متوجه نشدیم بعضیامون شدیم بعضیامونم متوجه شدیم ولی خودمونو زدیم به اون راه تا عمرمونو بگذرونیم چون چاره ی دیگه ای نداریم

Betty
08-16-2014, 09:31 PM
نیست که (sm59)

باشه(sm93)

ehsan1361
میرسی یه جنون زنجیر پاره میکنی(sm2)

اونوقت خودتو دار بزن خلاص(sm2)

Ali13
باشه(sm93)
آفرین(sm10).

Betty
تو هنوز زنده ای گو(sm3)

میرزووووووووووووو

عوضی(sm19)

mirza119
خوبی تو(sm100)

هاوو(sm3)هنوز زنده هستیم
خودت خوبی؟؟

3fide
08-16-2014, 09:32 PM
هاوو(sm3)هنوز زنده هستیم
خودت خوبی؟؟
خداروشکر ملالی نیست جز.......

mirza119
همیشه همه تلاشتو میکنی تا به هدفت برسی و فکر میکنی اون راضیت میکنه وقتی که رسیدی میبینی بازم راضی نیستی پس میگردی دنبال یه هدف بهتر و و و....انسان موجودیه که هیچ وقت راضی نمیشه با هیچ چی...هممون همینجوری هستیم بعضیامون متوجه نشدیم بعضیامون شدیم بعضیامونم متوجه شدیم ولی خودمونو زدیم به اون راه تا عمرمونو بگذرونیم چون چاره ی دیگه ای نداریم

دوران ما زر زر میکردی حالا جمله قصار تلاوت موکونی(sm3)

3fide
اونوقت خودتو دار بزن خلاص(sm2)
تنهایی حال نمیده که (sm2)

ehsan1361
08-16-2014, 09:33 PM

این نوع افسردگی با شوهر کردن حل میشه(sm2)

Betty
بتی با توه صدات کرد(sm120)

عاشق مدل احوال پرسیشم

tandis_m

درستشم همينه كه هدفت رو ارتقا بدي وگرنه دچار روزمرگي ميشي اين كه به هدفت ميرسي و يه هدف بالاتر رو دنبال ميكني كه خوبه خودش نشونه ي سلامت روح و جسمه عزيزم .بي هدفي بده

3fide
باز 4 تا کتاب فلسفه خوندی نفس بیخیال

Betty

باشه(sm2)

mirza119
میرزووووووووووووو

عوضی(sm19)
بتیوووووووووووووووو(sm3)خوب� � جونور؟

عن تو لیسانست گرفتیش یا نه؟؟

mirza119
08-16-2014, 09:34 PM
خداروشکر ملالی نیست جز.......

بی شوهری(sm3)

3fide
تو چرا انقدر خودتو میچسبونی گفت که نمیخادت ایشششششششششش(sm2)

3fide
بی شوهری(sm3)
نه بابا اونکه همیشه هست(sm59)

mirza119
08-16-2014, 09:35 PM
نه بابا اونکه همیشه هست(sm59)

اره تو اخبارم میگفت(sm3)

ehsan1361
تو چرا انقدر خودتو میچسبونی گفت که نمیخادت ایشششششششششش(sm2)

(sm2)

Betty
باز 4 تا کتاب فلسفه خوندی نفس بیخیال

چرا گند میزنی به تحقیقات ذهن بیمارم (sm120)

پشت این نظراتم کلی تجربه و افسردگی خوابیده

tandis_m

احسان چيه چشمت رو گرفته آستين بالا بزنم برات ؟(sm2)

3fide
08-16-2014, 09:36 PM

کتاب بده بیرون فیض ببریم(sm120)

ehsan1361

معتاد شو خوب میشی(sm2)

Betty
بتیوووووووووووووووو(sm3)خوب� � جونور؟

عن تو لیسانست گرفتیش یا نه؟؟

ها از بس عن زدی توش قهوه ای شده نمیتونم بزنم دیوار(sm120)

کجایی نیستی

Betty
کتاب بده بیرون فیض ببریم(sm120)

من و ذهن بیمارم

mirza119
08-16-2014, 09:37 PM
بهترین سریال درام از دیدگاه imdb ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ehsan1361

... در پیش (sm25)(sm120)

Betty

حالا گفتم میخوام بمیرم نه به این سرعت(sm27)

هنو وصیت نکردم

3fide
من و ذهن بیمارم
پس من کجاشم(sm59)

3fide
08-16-2014, 09:38 PM

هنو وصیت نکردم
چی داری بدی بمن (sm59)

ehsan1361

هنو وصیت نکردم

از همون مشد شوهر کن (sm2)

Betty
پس من کجاشم(sm59)

توی ذهن بیمارم

3fide
اره تو اخبارم میگفت(sm3)
ما قصدشو نداریم(sm3)

tandis_m

هنو وصیت نکردم

(sm30)(sm30)(sm30)(sm30) بده دارم تو رو به يكي از اهدافت نزديك ميكنم

Betty
08-16-2014, 09:39 PM
از همون مشد شوهر کن (sm2)

وای نگو دلمو شکستی(sm3)