PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 [78] 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164

me16
02-19-2017, 08:31 PM
ماندگار هم خیلی خوبه
ای همه ی وجود من نبود تو نبود من
عالیه،حقش خورده شده تا حدودی، به نظرم اون ویدیوئه مسخره کشت آهنگ رو

masoud741
02-19-2017, 09:22 PM
عالیه،حقش خورده شده تا حدودی، به نظرم اون ویدیوئه مسخره کشت آهنگ رو

وقتی ک میگم ویدئو خیلی مهمه واسه آهنگ واسه همینه

Hosein333
02-19-2017, 11:31 PM
توی قلب کوچیکم (sm127) جاتو محکم میکنم(sm127)

masoud741
02-20-2017, 01:47 PM
بچه ها میگم شهرام آذر واسه چاووشی چی گفته؟؟

me16
02-20-2017, 01:51 PM
بچه ها میگم شهرام آذر واسه چاووشی چی گفته؟؟

گفته صدا خودش نیست و صداش ماشینیه و با کامپیوتر تغییرش میده

me16
02-20-2017, 01:52 PM
این هم متنی که تو ایسنتا و کانالش گذاشته
درود بر همه شما عزيزان ، همونطور كه همه شما مطلع هستيد ديروز بعد از اجراى حسام من نظرى را دادم كه كه باعث نشان دادن عكسل العمل بعضى از هموطنان عزيز شده . اول بايد عرض كنم كه بنده هيچ خصومت شخصى با جناب چاوشى ندارم ، و با تجربه كارى كه در استديو با ادوات و نرم افزار و سخت افزارهاى موسيقى دارم صداى ضبط شده ايشان در ترانه هاى را بيشتر يك فراورده ماشينى ميدانم تا يك صداى طبيعى . البته بعد از شنيدن اين مصاحبه كه بصورت كامل در كانال تلگرام بنده هستش متوجه شدم كه مراحل توليد صداى ايشان داراى دو قسمت هست كه قسمت اول مانند دوبلر ها انجام ميشه يا بهتر بگم كه خواننده بقول حامد نيك پى صدا سازى ميكنه يعنى ايشان براى خوندن صداشو از حالتى كه در حالت معمولى در مياره يك چيزى تو مايه كسانى كه تقليد صداى خوانندگان رو ميكنند مثل اقاى ريوندى ، مايكل و ....با اين تفاوت كه ايشان بجاى تقليد كسى صدايى رو كه خودش از تواناى حنجره خودش بدست أورده رو توليد ميكنه كه من اسم صداى هنرى رو براش انتخاب كردم . قسمت دوم استفاده از سخت افزارها و نرم افزار هاى و پراسسور و اديت صدا هست كه ايشان عمدتا از نرم افزار استفاده ميكنه و يك ستينگ خواص رو انتخاب كردن و از يك زمانى به بعد از شروع كاريشون از اونها استفاده كردن چون اگه به اولين اهنگهاى ايشون گوش كنيد با صداى الان فرق داره كه اون هم تا يك حدى پخته تر شدن صدا بالا وفتن سن و رد شدن از دوران نوجوانى و بعد هم رد شدن از مرحله پيدا كردن اون ستينگ دلخواه كه اول از همه صداشون رو كوك كنن كه اون رو همه ميكنن تا يك حد كم براى ريزه كاريهاى لازم و بعد صداشونو اون جلا و سيقل مخصوص رو ميده كه طرز تهيشو خودشون فقط ميدونن و تا اينجاى كار هم هيچ ايرادى نيست . من هم اعتراضى نكردم و فكر ميكردم مردم خودشون ايشون رو همينطورى قبول كردن مثل t-pain كه مردم ميدونن صداش پر ازauto tune هستش ولى قبولش دارن و خواننده هم كنسرت ميگذاره و مشكلى هم نيست . اما من امروز متوجه شدم كه خيلى از دوستان نه تنها به مسأله پى نبردن بلكه باور صد در صد دارن كه اين صدا كاملا طبيعى و صد در صد خواننده است كه بايد بگم متاسفم چون نهايتا ٢٠-٣٠ صداى اصلى ايشان در صداى هنرى ايشان ( صدايى كه در آهنگ ها هست ) تأثير گذاره و بعضى از افراد متاسفانه بدون هيچ دانشى در زمينه اهنگسازى ، خوانندگى و اشنايى با نرم افزارهاى تغيير صدا ضعيفترين راه كه راه فحاشى هستش رو انتخاب ميكنن كه اون هم به هيچ جا نميرسه و از خودشون سؤال نميكنن چرا خواننده مورد نظرمون تا به حال نه كنسرت داشته ونه در هيچ جشنى كه به مناسبتهاى ملى مذهبى داخل ايران برگزار ميشه اجراى زنده داشته مگر غير از اينه كه يك هنرمند همه سختى ها رو ميكشه و تلاشش رو ميكنه كه بخواد اجراى زنده داشته باشه كه نه تنها درامد داشته باشه بلكه اون انرژى واقعى رو كه از مخاطباش ميگره رو احساس كنه . ايشان نه تنها در برنامه هاى زنده تلوزيونى براى اجرا حتى بلكه براى مصاحبه نيمره چون يك مشكل بزرگ هستش اون هم اينكه خواننده ميتونه بياد تو تلوزيون لب خونى كنه اما به هر حال چند كلام هم بايد حرف بزنه و تفاوت صداى اصلى و صداى هنرى ايشون معلوم ميشه، هيچ فيلمى در اينترنت از حتى حرف زدن معمولى ايشون نيست هيچ مصاحبه ى تلويزيونى نيست ، هيچ تصويرى از خوندن ايشون تو استديو و حين ضبط حتى يك گفتگوى معمولى تو مكان عمومى ، ماشين با دوست يا آشنا به چشم نميخوره كه اين مساله رو حساس ميكنه . بجاى اينكه خودمون رو گول بزنيم با خودمون رو رأست باشيم و كنار بيايم كه اين صدا طبيعى نيست ولى ما طرفداراى محسن چاوشى از شنيدنش لذت ميبريم و كيف ميكنيم مثل نوشيدن سن كويك يا سن ايچ پرتقالى كه شايد از نوشيدن اب پرتقال واقعى بيشتر حال بده و به هر حال تويه تهيش تا يك حدى وجود پرتقال طبيعى لازم اما باز طبيعى حساب نميشه... من تا به امروزخيلى ساده بودم كه فكر ميكردم كه بسيارخوب همه شنونده هاى اهنگهاى ايشون حتما ميدونن ومن فقط خواستم به حسام كرديت داده باشم كه با صداى طبيعى اين آهنگ خوند، نه قصد تخريب داشتم ، نه قصد شفاف سازى نه پرده بردارى از راز نهفته از چيزى كه خيلى مشخص بود و نياز به گفتن من نداشت . من از اون عده كمى از طرفداران ايشون كه كوركورانه و تعصبى از ايشون حمايت ميكنن و از اون عده زياد طرفداراى محترم واقعشيون خواهش ميكنم به جاى جبهه گرفتن تقاضا كنيد كه نيم ساعت خوانندتون با شما باشه در فيسبوك لايو يا ايستاگرام لايو كه هم باهاتون گپ بزنه و يك آهنگ هم براتون بخونه بلكه عدو شود سبب خير و شما هم بالاخره به ارزوتون رسيدين از اين داستان ، بعدا اگر من و خيلى ديگر از همكاراى من چه در داخل و چه خارج ايران كه هم عقيده من هستن اشتباه كرده بوديم ميايم و از تك تك شما و ايشان رسما هم اينجا و هم جلوى دوربين عذر خواهى ميكنيم . در پايان قسمتى از مصاحبه جناب چاوشى رو كه شايد مال ١١-١٢ سال پيش هست و شايد تنهام صداى موجود ايشان در كل عالم اينترنت هست رو گذاشتم كه خودتون فرق بين صداى اصلى و صداى هنرى ايشان رو ببينيد و عقل خودتون رو قاضى كنيد . باز هم ميگم صدا سازى به نوبه خودش يك نو هنر اما در واحد دوبلاژ اگر هم در دنياى خوانندگى ازش استفاده شد تا جايى كه قصد فريب نباشه و شنونده از اون خبر دار باشه مشكلى نيست . با احترام به محسن چاوشى و طرفداران موسيقى واقعى و طرفداراى واقعى ايشون كه توهين نكردن و نقداشون رو محترمانه گفتن . جمعه خوشى در كنار عزيزانتان برايتان ارزو مندم

Hosein333
02-20-2017, 05:04 PM
این هم متنی که تو ا
یسنتا و کانالش گذاشته
درود بر همه شما عزيزان ، همونطور كه همه شما مطلع هستيد ديروز بعد از اجراى حسام من نظرى را دادم كه كه باعث نشان دادن عكسل العمل بعضى از هموطنان عزيز شده . اول بايد عرض كنم كه بنده هيچ خصومت شخصى با جناب چاوشى ندارم ، و با تجربه كارى كه در استديو با ادوات و نرم افزار و سخت افزارهاى موسيقى دارم صداى ضبط شده ايشان در ترانه هاى را بيشتر يك فراورده ماشينى ميدانم تا يك صداى طبيعى . البته بعد از شنيدن اين مصاحبه كه بصورت كامل در كانال تلگرام بنده هستش متوجه شدم كه مراحل توليد صداى ايشان داراى دو قسمت هست كه قسمت اول مانند دوبلر ها انجام ميشه يا بهتر بگم كه خواننده بقول حامد نيك پى صدا سازى ميكنه يعنى ايشان براى خوندن صداشو از حالتى كه در حالت معمولى در مياره يك چيزى تو مايه كسانى كه تقليد صداى خوانندگان رو ميكنند مثل اقاى ريوندى ، مايكل و ....با اين تفاوت كه ايشان بجاى تقليد كسى صدايى رو كه خودش از تواناى حنجره خودش بدست أورده رو توليد ميكنه كه من اسم صداى هنرى رو براش انتخاب كردم . قسمت دوم استفاده از سخت افزارها و نرم افزار هاى و پراسسور و اديت صدا هست كه ايشان عمدتا از نرم افزار استفاده ميكنه و يك ستينگ خواص رو انتخاب كردن و از يك زمانى به بعد از شروع كاريشون از اونها استفاده كردن چون اگه به اولين اهنگهاى ايشون گوش كنيد با صداى الان فرق داره كه اون هم تا يك حدى پخته تر شدن صدا بالا وفتن سن و رد شدن از دوران نوجوانى و بعد هم رد شدن از مرحله پيدا كردن اون ستينگ دلخواه كه اول از همه صداشون رو كوك كنن كه اون رو همه ميكنن تا يك حد كم براى ريزه كاريهاى لازم و بعد صداشونو اون جلا و سيقل مخصوص رو ميده كه طرز تهيشو خودشون فقط ميدونن و تا اينجاى كار هم هيچ ايرادى نيست . من هم اعتراضى نكردم و فكر ميكردم مردم خودشون ايشون رو همينطورى قبول كردن مثل t-pain كه مردم ميدونن صداش پر ازauto tune هستش ولى قبولش دارن و خواننده هم كنسرت ميگذاره و مشكلى هم نيست . اما من امروز متوجه شدم كه خيلى از دوستان نه تنها به مسأله پى نبردن بلكه باور صد در صد دارن كه اين صدا كاملا طبيعى و صد در صد خواننده است كه بايد بگم متاسفم چون نهايتا ٢٠-٣٠ صداى اصلى ايشان در صداى هنرى ايشان ( صدايى كه در آهنگ ها هست ) تأثير گذاره و بعضى از افراد متاسفانه بدون هيچ دانشى در زمينه اهنگسازى ، خوانندگى و اشنايى با نرم افزارهاى تغيير صدا ضعيفترين راه كه راه فحاشى هستش رو انتخاب ميكنن كه اون هم به هيچ جا نميرسه و از خودشون سؤال نميكنن چرا خواننده مورد نظرمون تا به حال نه كنسرت داشته ونه در هيچ جشنى كه به مناسبتهاى ملى مذهبى داخل ايران برگزار ميشه اجراى زنده داشته مگر غير از اينه كه يك هنرمند همه سختى ها رو ميكشه و تلاشش رو ميكنه كه بخواد اجراى زنده داشته باشه كه نه تنها درامد داشته باشه بلكه اون انرژى واقعى رو كه از مخاطباش ميگره رو احساس كنه . ايشان نه تنها در برنامه هاى زنده تلوزيونى براى اجرا حتى بلكه براى مصاحبه نيمره چون يك مشكل بزرگ هستش اون هم اينكه خواننده ميتونه بياد تو تلوزيون لب خونى كنه اما به هر حال چند كلام هم بايد حرف بزنه و تفاوت صداى اصلى و صداى هنرى ايشون معلوم ميشه، هيچ فيلمى در اينترنت از حتى حرف زدن معمولى ايشون نيست هيچ مصاحبه ى تلويزيونى نيست ، هيچ تصويرى از خوندن ايشون تو استديو و حين ضبط حتى يك گفتگوى معمولى تو مكان عمومى ، ماشين با دوست يا آشنا به چشم نميخوره كه اين مساله رو حساس ميكنه . بجاى اينكه خودمون رو گول بزنيم با خودمون رو رأست باشيم و كنار بيايم كه اين صدا طبيعى نيست ولى ما طرفداراى محسن چاوشى از شنيدنش لذت ميبريم و كيف ميكنيم مثل نوشيدن سن كويك يا سن ايچ پرتقالى كه شايد از نوشيدن اب پرتقال واقعى بيشتر حال بده و به هر حال تويه تهيش تا يك حدى وجود پرتقال طبيعى لازم اما باز طبيعى حساب نميشه... من تا به امروزخيلى ساده بودم كه فكر ميكردم كه بسيارخوب همه شنونده هاى اهنگهاى ايشون حتما ميدونن ومن فقط خواستم به حسام كرديت داده باشم كه با صداى طبيعى اين آهنگ خوند، نه قصد تخريب داشتم ، نه قصد شفاف سازى نه پرده بردارى از راز نهفته از چيزى كه خيلى مشخص بود و نياز به گفتن من نداشت . من از اون عده كمى از طرفداران ايشون كه كوركورانه و تعصبى از ايشون حمايت ميكنن و از اون عده زياد طرفداراى محترم واقعشيون خواهش ميكنم به جاى جبهه گرفتن تقاضا كنيد كه نيم ساعت خوانندتون با شما باشه در فيسبوك لايو يا ايستاگرام لايو كه هم باهاتون گپ بزنه و يك آهنگ هم براتون بخونه بلكه عدو شود سبب خير و شما هم بالاخره به ارزوتون رسيدين از اين داستان ، بعدا اگر من و خيلى ديگر از همكاراى من چه در داخل و چه خارج ايران كه هم عقيده من هستن اشتباه كرده بوديم ميايم و از تك تك شما و ايشان رسما هم اينجا و هم جلوى دوربين عذر خواهى ميكنيم . در پايان قسمتى از مصاحبه جناب چاوشى رو كه شايد مال ١١-١٢ سال پيش هست و شايد تنهام صداى موجود ايشان در كل عالم اينترنت هست رو گذاشتم كه خودتون فرق بين صداى اصلى و صداى هنرى ايشان رو ببينيد و عقل خودتون رو قاضى كنيد . باز هم ميگم صدا سازى به نوبه خودش يك نو هنر اما در واحد دوبلاژ اگر هم در دنياى خوانندگى ازش استفاده شد تا جايى كه قصد فريب نباشه و شنونده از اون خبر دار باشه مشكلى نيست . با احترام به محسن چاوشى و طرفداران موسيقى واقعى و طرفداراى واقعى ايشون كه توهين نكردن و نقداشون رو محترمانه گفتن . جمعه خوشى در كنار عزيزانتان برايتان ارزو مندم

کاملا باهاش موافقم
گفته هاش درسته
من خودم چاووشی دوست دارم
ولی این بشر بیراه نگفته
خیلی هم با ادب و متین حرفاشو گفته بدون تو هین به شخصی

me16
02-20-2017, 05:14 PM
کاملا باهاش موافقم
گفته هاش درسته
من خودم چاووشی دوست دارم
ولی این بشر بیراه نگفته
خیلی هم با ادب و متین حرفاشو گفته بدون تو هین به شخصی
آره منم نظرم به نظرت نزدیکه، ولی بهتره اینجا نمونیم، الان طرفدارش میان برامون (sm74)(sm74)

masoud741
02-20-2017, 05:50 PM

خب بنده خدا راست گفته مگه دروغ گفته...وقتی صدا کامپیوتری هست ک دیگه نباید آدم خودشو گول بزنه

masoud741
02-20-2017, 05:51 PM

خب بنده خدا راست گفته مگه دروغ گفته...وقتی صدا کامپیوتری هست ک دیگه نباید آدم خودشو گول بزنه

Farbod-7
02-20-2017, 11:29 PM
سندی یا صندلی کیه که بخواد راجع به چاوشی نظر بده یه اهنگ قطار چاوشی می ارزه به کل هیکل سندی اون بهتره بره همون چرت و پرتای خودشو بخونه برای سر زبونا افتادن هم یه اهنگ امشو دیگه بخونه

masoud741
02-20-2017, 11:48 PM
سندی یا صندلی کیه که بخواد راجع به چاوشی نظر بده یه اهنگ قطار چاوشی می ارزه به کل هیکل سندی اون بهتره بره همون چرت و پرتای خودشو بخونه برای سر زبونا افتادن هم یه اهنگ امشو دیگه بخونه

ما کاری نداریم سندی خوبه یا بده ما گفتیم واقعیتو گفته

Farbod-7
02-21-2017, 12:12 AM
ما کاری نداریم سندی خوبه یا بده ما گفتیم واقعیتو گفته

چیزی حالیش نیست که بلد باشه چیزی بگه حرفاشم همش دروغ و از حسادته

R A S O O L
02-21-2017, 12:41 AM
به توچه ربطی داره ! تو همه ی امور باید خودتو نخود هر .... کنی ؟؟ این تاپیک چه ربطی داره که اومدی زر زر کردی ؟؟ تو بشبن شادمهر تو گوش کن چیزی که به تو ربطی نداره بهتره دخالت نکنی بچه جون

entehaa
02-21-2017, 12:43 AM
حرفاشو سعی کرده منطقی و بدون توهین بگه فقط نمیدونم اون دوتا اجرای چاوشی که خودش پخش کرده بود رو هم دیده یا نه

masoud741
02-21-2017, 12:57 AM
به توچه ربطی داره ! تو همه ی امور باید خودتو نخود هر .... کنی ؟؟ این تاپیک چه ربطی داره که اومدی زر زر کردی ؟؟ تو بشبن شادمهر تو گوش کن چیزی که به تو ربطی نداره بهتره دخالت نکنی بچه جون

لطفا احترام خودتو نگهدار پدربزرک

R A S O O L
02-21-2017, 12:59 AM
لطفا احترام خودتو نگهدار پدربزرک
تو غار که زندگی نمی کنی یه سرچ بزن 3 تا اجرای زنده ی چاوشی هست ! ببین بعد بیا اظهار فضل کن

masoud741
02-21-2017, 01:14 AM
تو غار که زندگی نمی کنی یه سرچ بزن 3 تا اجرای زنده ی چاوشی هست ! ببین بعد بیا اظهار فضل کن

آره داداش اصلا چاووشی بهترین خواننده ایرانه(sm120)

Milik
02-21-2017, 01:14 AM
کلا میخاری
دست خودت نیست ...

masoud741
02-21-2017, 01:15 AM
کلا میخاری
دست خودت نیست ...

تو دوباره پیدات شد مقوا(sm120)

masoud741
02-21-2017, 01:15 AM
کلا میخاری
دست خودت نیست ...

Milik
02-21-2017, 01:19 AM
اینم نمونش

masoud741
02-21-2017, 01:20 AM
اینم نمونش

کسی واسه تو حرفی زد ک خودتو انداختی وسط

R A S O O L
02-21-2017, 01:21 AM
(sm98) کسی در مورد صدای چاوشی از تو سوالی پرسید که خودتو انداختی وسط؟

Milik
02-21-2017, 01:22 AM
دیگه وقتی تو همه چی دخالت میکنی
یکی هم مثل من میاد تو همه چیت دخالت میکنه

masoud741
02-21-2017, 01:23 AM
دیگه وقتی تو همه چی دخالت میکنی
یکی هم مثل من میاد تو همه چیت دخالت میکنه

خب برو دیگه بخواب(sm120)

me16
02-21-2017, 01:24 AM
مسعود جان داداش، هرکسی ارزش جواب دادن و وقت گذاشتن نداره

Milik
02-21-2017, 01:26 AM
خب برو دیگه بخواب(sm120)
هستم در خدمتت

masoud741
02-21-2017, 01:27 AM
(sm98) کسی در مورد صدای چاوشی از تو سوالی پرسید که خودتو انداختی وسط؟

من نطرمو دادم ب شما هم هیچ ربطی نداره

masoud741
02-21-2017, 01:54 AM
فقط واسم جالبه هرکی هرچی دلش میخواد میاد اینجا ب شادمهر میگه اونوقت اگه ما واسه خواننده هاشون نظر بدیم بهشون بر میخوره...نمونش طرفدارای چاووشی آخریشم این khashi تو تاپیک منصور...بهتره آدم ظرفیتش ببره بالا

Aghili
02-21-2017, 08:08 AM
یه عده روضه میخونن برا طرفدارایه شادمهر
که آی هوار تعصبی نباشید ظرفیت انتقاد و نظر دیگران رو داشته باشید

بعد یه کلام مسعود نظرشو داد بدون هیچ توهینی مثل مور و ملخ میریزن سرش
جالبه
خب خلق خدا شما که خودتون ظرفیت ندارید پ چتونه به بقیه میگید ظرفیت داشته باشید
خدا رسما شفا بده

masoud741
02-21-2017, 08:43 AM
یه عده روضه میخونن برا طرفدارایه شادمهر
که آی هوار تعصبی نباشید ظرفیت انتقاد و نظر دیگران رو داشته باشید

بعد یه کلام مسعود نظرشو داد بدون هیچ توهینی مثل مور و ملخ میریزن سرش
جالبه
خب خلق خدا شما که خودتون ظرفیت ندارید پ چتونه به بقیه میگید ظرفیت داشته باشید
خدا رسما شفا بده
دمت گرم داداش...من رفتم تو فروم منصور گفتم ترانش خوب نبوده و منصور منصور قدیم نبست طرف دراومده میگه میشه تو نظر ندی... خب داداش جنبه انتقاد نداری از کسی هم نظر نخواهد..فقط ما طرفدارای شادمهر نباید حرفی بزنیم .طرفدارای بقیه هرچی دوست دارند میگند

Farbod-7
02-21-2017, 08:57 AM
حرفاشو سعی کرده منطقی و بدون توهین بگه فقط نمیدونم اون دوتا اجرای چاوشی که خودش پخش کرده بود رو هم دیده یا نه

خوب دقت کنی تکبر و حسادت تو حرفاش زیاده فقط موندم چرا این باید داور باشه

masoud741
02-21-2017, 10:19 AM
مسعود جان داداش، هرکسی ارزش جواب دادن و وقت گذاشتن نداره

چشم داداش(sm127)

Hosein333
02-21-2017, 02:45 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Hosein333
02-21-2017, 02:46 PM

کدومشونو بیشتر دوست دارین

masoud741
02-21-2017, 04:06 PM

من اول مدل تقدیر بعدش مدل همیشگی بقیشون همشون عملی بودند(sm120)

masoud741
02-21-2017, 04:07 PM

من اول مدل تقدیر بعدش مدل همیشگی بقیشون همشون عملی بودند(sm120)

Soheil
02-21-2017, 04:08 PM
(sm59)

Hosein333
02-21-2017, 04:10 PM
مدل حس خوبیه هم خوبه

masoud741
02-22-2017, 12:00 AM
بچه ها این milk I کیه ک هی خودشو نخود هر آشی میکنه و بی تربیته،؟ من تو فروم منصور بدون هیچ توهینی گفتم جفت آهنگ ها ی منصور ضعیف بودند این یارو اومده میگه ب تو ربطی نداره..آخه چقدر ی آدم میتونه بی تربیته و عقده ای باشه

Hosein333
02-22-2017, 01:09 AM
مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا
دفتر خاطراتشو رو تاقچه جا گذاشت و رفت
عکسهای یادگاری شو برای ما گذاشت و رفت
دل که به جاده می سپرد کسی اونو صدا نکرد
نگاه عاشقونه ای برای او دعا نکرد
حالا دیگه تو غربتش ستاره سر نمی زنه
تو لحضه های بی کسیش پرنده پر نمی زنه
با کوله بار خستگی تو جاده های خاطره
مسافر خسته من یه عمره که مسافره

Hosein333
02-22-2017, 01:11 AM
مسافر(sm127)

Farbod-7
02-22-2017, 08:56 AM
حسین مسعود چرا اخراج شد یعنی منصور هم اینقد خواننده شده به خاطرش کاربر اخراج میشه؟

nasernew
02-22-2017, 08:28 PM
من نفهمیدم چرا 2 هفته پیش بن شده بودم (sm77)
یه اطلاع قبلی ای چیزی ....
من فقط تو تاپیک شادمهر فعالیت میکردم و نمیدونم تخلفم چی بوده ولی بیخیال شدم ...(sm50)

اگه روی انجمن کلیک کنید و بعدش روی بیشترین بازدید کلیک کنید میبینید تاپیک شادمهر جزو 10 تاپیک پر بازدید سایته البته با پرفعالیت بودنش کاری ندارم که اونموقع میشه جزو پنج تای اول انجمن ....
من هم طرفدار چاووشی ام هم شادمهر هم داریوش و .... و هر سه این خواننده ها رتبه دار بازدید مخصوص تاپیک خودشون هستن و دیگه نشونه ای از خواننده یا هنرمند دیگه ای نیست و یا تاپیک ندارن و یا بازدید کننده و فعال ....
نمیخوام سلیقه مو به رخ بکشم (sm51) و به همه هنرمندا احترام میزارم حتی طرفداراشون و مسعود با اینکه طرفدار شادمهره اما از مخالفای آلبوم تجربه کن هست یعنی تعصب بیجا نداره
در کل این نشان دهنده پر طرفدار بودن شادمهره و جزو 5 هنرمند اول لس آنجلسه که هنوز افت فن یا هوادار نداشته اونم تو دورانی که موسیقی داخل ایران یکه تاز شده و حتی هنرمداش به لس آنجلس نفوذ کردن و با وجود یکنواخت بودن آثارشون(همه رو نمیگما ) بازم گوی سبقت رو از ستاره ای ماندگار موسیقی ربودن
ولی شادمهر حتی اگه ضعیف کار کرده باشه ام بازم هواداراش پشتش بودن و بازم از هنرمندای داخل ایران جلوتره .... اگه به رای گیری باشه باید به بازدیدکننده ها و فعالای سایت احترام گذاشت همینا تاپیک رو سرپا نگه داشتن البته نمیشه از زحمات فراوان امیر آقا هم غافل شد .....

Farbod-7
02-22-2017, 08:51 PM
کامنت های من کجا رفت؟(sm77)

me16
02-23-2017, 12:30 AM
اعتراف
شعر: آرش محرابی (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
آهنگ: وحید پویان (sm142)
تنظیم: میلاد هاشمی (sm25)(sm25)(sm25)

چرا همه چی با اون چیزی که فک میکردیم فرق میکنه؟!

مرسی گلیم باف که هستی :|

nasernew
02-23-2017, 12:39 AM
اعتراف

قراره منتشر بشه؟؟؟؟

me16
02-23-2017, 12:57 AM
قراره منتشر بشه؟؟؟؟

اره،پیج تجربه کن و کانال نسل شادمهر کامینگ سون زدن

severi
02-23-2017, 01:20 AM
قلب ساعتی چرا پخش نمیشه?

entehaa
02-23-2017, 01:43 AM
فک کنم همون کاری باشه که تو ماشین پخش میشد

Hosein333
02-23-2017, 02:57 AM
حسین مسعود چرا اخراج شد یعنی منصور هم اینقد خواننده شده به خاطرش کاربر اخراج میشه؟

نمیدونم مگه چیا گفته بود
کلا ادم باحالی بود
همیشه در صحنه حاضر بود

Hosein333
02-23-2017, 02:58 AM
به امید اهنگ جدید
میریم یه اهنگ توپ داشته باشیم البته مطمئن نیستم(sm30)

Hosein333
02-23-2017, 03:14 AM
(sm27)

Farbod-7
02-23-2017, 07:18 AM
اعتراف

خخخ
یعنی بهش نخ برسونی ماهانه چندین گلیم بهت تحویل میده (sm77)

Farbod-7
02-23-2017, 07:21 AM
قدرت منصور تو مجمع چقد زیاد شده(sm2)

me16
02-23-2017, 10:30 AM
خخخ
یعنی بهش نخ برسونی ماهانه چندین گلیم بهت تحویل میده (sm77)

شادمهر پست گذاشته که تا حالا هیچ دمویی از اعتراف پخش نشده، یعنی این اعتراف اونی که فک میکنیم نیست(sm77)

entehaa
02-23-2017, 10:58 AM
باز دم این گروهی که شادمهر واسه خودش ساخته گرم که باعث شدن اینقدر پر کار باشه شاید یه سری انتقاد هم باشه ولی پر کار شدنش باعث میشه ادم چیزی نگه

nasernew
02-23-2017, 12:45 PM
باز دم این گروهی که شادمهر واسه خودش ساخته گرم که باعث شدن اینقدر پر کار باشه شاید یه سری انتقاد هم باشه ولی پر کار شدنش باعث میشه ادم چیزی نگه

باز خداروشکر که ملودی هارو وحید پویان میسازه و میلاد باران و پازل باند و انوش تقوی و نیما علامه و ... نمیسازن...من وحید پویان رو قبل از اینکه با شادمهر کار کنه هم قبولش داشتم و مثل علیرضاافکاری هنرمند نوظهور با استعدادیه و 30 سال دیگه به اینا هم مثل الانه فرید زولاند و غیره میگن استاد و اسطوره و ......آهنگ شمال رو که واسه معین ساخت رو خیلی دوس داشتم و کلی آهنگ دیگه ... و شادمهر در گذشته از ملودی های بهروز صفاریان و پدرام کشتکار و محمدرضا چراغعلی و مجیدرضازاده هم استفاده کرده که اونا هم جزو برترین ها هستن ولی بازم هیچکدوم ملودی های خود شادمهر نمیشه و من حتی آهنگایی که برای بقیه ساخته رو دنبال میکردم و دوست داشتم، اما چاره چیه؟ یا باید هر 5 سال یه آهنگ از شادمهر بشنویم یا باید به اینا قانع باشیم ... اگه از شعروملودی بگذریم که تقریبا خوبن و میشه باهاشون کنار اومد ولی شادمهر باید تو تنظیم کننده تجدیدنظر کنه و اگه خودش تنظیم نمیکنه حداقل یه تنظیم کننده خوب که قابلیت تنظیم آکوستیک و ارکسترال رو داره انتخاب کنه ... به همین گلیم باف هم بگه واسش یکی پیدا میکنه (sm120)

nasernew
02-23-2017, 12:50 PM
شادمهر پست گذاشته که تا حالا هیچ دمویی از اعتراف پخش نشده، یعنی این اعتراف اونی که فک میکنیم نیست(sm77)

من باور نمیکنم تنظیم کننده این دمویی که از اعتراف پخش شده کار میلاد هاشمی باشه ...مگه میشه مگه داریم؟(sm77)

Aghili
02-23-2017, 01:19 PM
فک کنم همون کاری باشه که تو ماشین پخش میشد

به نظره منم همونه

entehaa
02-23-2017, 01:53 PM
من باور نمیکنم تنظیم کننده این دمویی که از اعتراف پخش شده کار میلاد هاشمی باشه ...مگه میشه مگه داریم؟(sm77)

اونکه میگی ترانش واسه مونا برزویی هست و تنظیم شادمهر که ظاهرا بیخیالش شده.این اعتراف فعلا هیچ دمویی نداره.در مورد تنظیم ها باهات موافقم نمیدونم چه گیری داده به میلاد هاشمی

Hosein333
02-23-2017, 02:54 PM
اونکه میگی ترانش واسه مونا برزویی هست و تنظیم شادمهر که ظاهرا بیخیالش شده.این اعتراف فعلا هیچ دمویی نداره.در مورد تنظیم ها باهات موافقم نمیدونم چه گیری داده به میلاد هاشمی

اون اعتراف که پخش کرد تو اینستا چی میشه
شاید اونو پاک کرده شادمهر از پیج ش
یا شادمهر اشتباهی پخش کرده از اینستا خودش
از پیج تجربه کن که پخش نشده

entehaa
02-23-2017, 03:07 PM
اون اعتراف که پخش کرد تو اینستا چی میشه
شاید اونو پاک کرده شادمهر از پیج ش
یا شادمهر اشتباهی پخش کرده از اینستا خودش
از پیج تجربه کن که پخش نشده
اون اصلا اسمش اعتراف نیست و معلوم نیست چی بشه

Farbod-7
02-23-2017, 04:39 PM

خسته نشه یه موقع از این کار سنگین

fdd
02-23-2017, 07:47 PM
آلبوم موفق و پر مخاطب بود ولی
منی که اول طرفداره شادمهر ِ موزیسین هستم و بعد شادمهر ِخواننده
دلم برای شنیدن موسیقی خودش تنگ شده (sm172)

Farbod-7
02-23-2017, 07:50 PM
آلبوم موفق و پر مخاطب بود ولی
منی که اول طرفداره شادمهر ِ موزیسین هستم و بعد شادمهر ِخواننده
دلم برای شنیدن موسیقی خودش تنگ شده (sm172)

فکر کنم به خاطره ها پیوست(sm25)

fdd
02-23-2017, 07:54 PM
فکر کنم به خاطره ها پیوست(sm25)

فربد تقصیر فرشباف و کاموری و... نیست
شادمهر خودش الان با این وضعیت داره حال میکنه

سلیقه و نظر شخص خودش الان اینه. چون بازتاب خوبی هم گرفته از البوم احتمالا مصمم تر هم شده..
تور کنسرتای تجربه کن همه ی شهراش داره سولد اوت میشه

Farbod-7
02-23-2017, 07:56 PM
فربد تقصیر فرشباف و کاموری و... نیست
شادمهر خودش الان با این وضعیت داره حال میکنه

سلیقه و نظر شخص خودش الان اینه. چون بازتاب خوبی هم گرفته از البوم احتمالا مصمم تر هم شده..
تور کنسرتای تجربه کن همه ی شهراش داره سولد اوت میشه

غیر ترک تجربه کن که شبیه تنظیمای شادمهر تنظیم شده بقیه هیچ حسی به ادم نمیده

fdd
02-23-2017, 07:59 PM
08-Gole Gandom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm74)(sm74)(sm74)

باور کردنی نیست یه بچه ی 24-25 ساله این کارو هم تنظیم کرده ، هم با این کیفیت گیتارش رو زده ، هم ویلون و هم کیبورد...
کاره 3 تا نوازنده ی درجه یک رو یه نفری انجام داده...

Farbod-7
02-23-2017, 08:03 PM
08-Gole Gandom ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm74)(sm74)(sm74)

باور کردنی نیست یه بچه ی 24-25 ساله این کارو هم تنظیم کرده ، هم با این کیفیت گیتارش رو زده ، هم ویلون و هم کیبورد...
کاره 3 تا نوازنده ی درجه یک رو یه نفری انجام داده...
(sm74)
فواد کلیک کن
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

severi
02-23-2017, 08:07 PM
چطور میشه از اهنگهایی مثل روز سرد و تنهاییام به این سادگی گذشت
همیشگی و تجربه کن هم جای خودشون
البوم خاطره انگیزیه و هنوزم برام تازگی داره

fdd
02-23-2017, 08:08 PM
غیر ترک تجربه کن که شبیه تنظیمای شادمهر تنظیم شده بقیه هیچ حسی به ادم نمیده

ولی خب به خوده شادمهر میده.. تراک های البوم رو یه بار موزیک خالی میزاره ، یه بار لایو میخونه میزاره ، یه بار ملودیشون رو با یه ساز میزنه میزاره.
مشخصه خودش خیلی داره حال میکنه

وحید پویان یه ایرادی که داره(البته با سلیقه ی من) همیشه تو آهنگاش یا ورس ها(اصطلاحا قسمتای پایین ملودی) رو خوب و جذاب میسازه یا ترجیع بند رو. بقیه ملودی باری به هر جهته و هیچ کشش خاصی نداره..

من اولین بار که آهنگ شمال معین رو گوش کردم به همین دلیل خوشم نیومد..

مثلا بی دفاع و مغلوب که برای یراحی ساخته شروع فوق العاده ای دارن اما در ادامه هیچی
همیشگی و تنهاییام همین طور

-
روزه سرد و تجربه کن بهترین ملودی هاشن به نظرم.. ادامه میدمت هم بد نیست.

روزه سرد شاید یکی از نزدیک ترین ملودی ها به شادمهری که ما دوست داریم باشه

fdd
02-23-2017, 08:19 PM
(sm74)
فواد کلیک کن
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm74) یادش به خیر.. دهنم سرویس شد سره پیدا کردنه اینا
البته بعدها فهمیدم این لیست ایرادات جزئی داره و البته کامل هم نیست
---

تراک 83 ، محمد خاکپور چرح و فلک
شادمهر غوغا کرده تو نوازندگی

آهنگ رو با صدای بلند پلی کن ، زیرصدای خواننده ببین داره چه کار میکنه این لعنتی (sm54)
اگر بخوای این جوری گیتار بزنی باید عمرت رو بذاری واسه گیتار
اگر بخوای این جوری ویلون بزنی هم همین طور

شادمهر هر دو ساز(و چندتا ساز دیگه رو) در این حد میزده + اینکه خوانندگی میکرده ، آهنگ میساخته و تنظیمم میکرده (sm172)

Farbod-7
02-23-2017, 08:23 PM
(sm74) یادش به خیر.. دهنم سرویس شد سره پیدا کردنه اینا
البته بعدها فهمیدم این لیست ایرادات جزئی داره و البته کامل هم نیست
---

تراک 83 ، محمد خاکپور چرح و فلک
شادمهر غوغا کرده تو نوازندگی

آهنگ رو با صدای بلند پلی کن ، زیرصدای خواننده ببین داره چه کار میکنه این لعنتی (sm54)
اگر بخوای این جوری گیتار بزنی باید عمرت رو بذاری واسه گیتار
اگر بخوای این جوری ویلون بزنی هم همین طور

شادمهر هر دو ساز(و چندتا ساز دیگه رو) در این حد میزده + اینکه خوانندگی میکرده ، آهنگ میساخته و تنظیمم میکرده (sm172)

البوم بهونه عرشیا(sm77)
چه ملودی و تنظیمایی(sm81)

fdd
02-23-2017, 08:25 PM
الان گیتار بیس رو خیلی خفن میزنه

خط ِ بیس ِ "عقل و عشق" (sm178)

fdd
02-23-2017, 08:27 PM
البوم بهونه عرشیا(sm77)
چه ملودی و تنظیمایی(sm81)

اون ملودی ها رو قطعا رفاقتی داده به این
وگرنه خیلی خیلی خیلی به سره عرشیا زیاده

آلبوم بهونه رو اگر همین الان تنظیم مجدد کنه خودش بخونه چی میشه (sm74)

fdd
02-23-2017, 08:31 PM

حدیث مهربونی...
اون وقت شادمهر تو کنسرتاش به جای این همه آهنگ خفنی که داره ، پاپکرن رو میخونه (sm25)

Farbod-7
02-23-2017, 08:42 PM
فکر کنم تنظیم قلب ساعتی عالی باشه اخر دمو گیتار الکتریک هم داره

severi
02-23-2017, 08:54 PM
فضای قلب ساعتی شبیه روز سرده
جذاب و گیرا

nasernew
02-23-2017, 10:35 PM
اون ملودی ها رو قطعا رفاقتی داده به این
وگرنه خیلی خیلی خیلی به سره عرشیا زیاده

آلبوم بهونه رو اگر همین الان تنظیم مجدد کنه خودش بخونه چی میشه (sm74)

تقریبا همچین اتفاقی افتاده ... همین آهنگای آلبوم بهانه عرشیا با صدای خود شادمهر تو آلبوم دوری و پشیمانی توسط عرشیا لو رفت ... اینارو اتود خونده بود ..کیفیت هم زیاد مطلوب نیست اما بسیار عالی اجرا کرده

اینم لینکش

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] i%20-%20Doori%20va%20Pashimani

Farbod-7
02-23-2017, 10:37 PM
تقریبا همچین اتفاقی افتاده ... همین آهنگای آلبوم بهانه عرشیا با صدای خود شادمهر تو آلبوم دوری و پشیمانی توسط عرشیا لو رفت ... اینارو اتود خونده بود ..کیفیت هم زیاد مطلوب نیست اما بسیار عالی اجرا کرده

اینم لینکش

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] i%20-%20Doori%20va%20Pashimani

فواد خودش از اساتید آرشیوه(sm120)
منظورش الان و با کیفیته

nasernew
02-23-2017, 10:41 PM
فواد خودش از اساتید آرشیوه(sm120)
منظورش الان و با کیفیته

آره واقعا ... میتونست این آلبوم رو مثل مسافر و دهاتی با صدای خودش منتشر کنه و کلی هم آلبوم موفقی میشد ...

Farbod-7
02-23-2017, 10:47 PM
آره واقعا ... میتونست این آلبوم رو مثل مسافر و دهاتی با صدای خودش منتشر کنه و کلی هم آلبوم موفقی میشد ...

خیلی قوی هم شعر هم ملودی و تنظیم اگه خودش میخوند مثل بقیه البوم های داخلی یکی از بهترین ها بود

Farbod-7
02-23-2017, 10:49 PM
اگه دیگه آهنگ نسازه
آلبومی که برای مهستی ساخت برای یک عمر کفایت میکنه(sm50)

masoud741
02-24-2017, 12:35 PM
سلام صبح همگی بخیر

masoud741
02-24-2017, 12:36 PM
اگه دیگه آهنگ نسازه
آلبومی که برای مهستی ساخت برای یک عمر کفایت میکنه(sm50)

آی گفتی..حیف ک مهستی فوت کرد وگرنه خود مهستی گفت آلبوم بعدی هم میدم دست شادمهر

masoud741
02-24-2017, 12:39 PM
فزبد جان دمت گرم

Farbod-7
02-24-2017, 01:44 PM
فزبد جان دمت گرم

(sm10)

masoud741
02-24-2017, 02:19 PM
(sm10)

(sm174)

Hosein333
02-24-2017, 02:46 PM
سلام صبح همگی بخیر

ازاد شدی مسعود (sm30)

Farbod-7
02-24-2017, 02:55 PM
هیچ رازی نیست کسی که روبه روشی تو از اینجا مرد بازی نیست(sm172)
حسین آلبوم بی خوابی سعید شهروز رو 320 گوش بده ببین بهروز(sm127) چه هنرنمایی کرده تو موزیک

Hosein333
02-24-2017, 03:33 PM
هیچ رازی نیست کسی که روبه روشی تو از اینجا مرد بازی نیست(sm172)
حسین آلبوم بی خوابی سعید شهروز رو 320 گوش بده ببین بهروز(sm127) چه هنرنمایی کرده تو موزیک

باشه حتما(sm10)

masoud741
02-24-2017, 03:37 PM
ازاد شدی مسعود (sm30)

آره فعلا(sm120)

Hosein333
02-24-2017, 03:38 PM
آره فعلا(sm120)

(sm19)

masoud741
02-24-2017, 03:47 PM
(sm19)

(sm174)

masoud741
02-24-2017, 03:47 PM
من بدجور تو کف ویولون روز سردم(sm50)

Hosein333
02-24-2017, 03:53 PM
(sm174)
مسعود جواب اون کسایی که میگن شادمهر خوب نیست نده
با این حرفشون خودشون خودشونو میبرن زیر سوال نیازی نیست بهشون جواب بدیم
طرف میگه شادمهر استاد نیست (sm2)

Farbod-7
02-24-2017, 04:22 PM
مسعود یادت باشه مجمع در سیطره منصوره(sm2)

Hosein333
02-24-2017, 04:23 PM

(sm30)

masoud741
02-24-2017, 05:06 PM
مسعود جواب اون کسایی که میگن شادمهر خوب نیست نده
با این حرفشون خودشون خودشونو میبرن زیر سوال نیازی نیست بهشون جواب بدیم
طرف میگه شادمهر استاد نیست (sm2)

خخخهه..باشه داداش(sm127)

masoud741
02-24-2017, 05:06 PM

آره بقیه توهین کردند من اخراج شدم (sm120)

Aghili
02-24-2017, 05:37 PM
(sm176)

Hosein333
02-24-2017, 07:41 PM
خخخهه..باشه داداش(sm127)

(sm10)

Aghili
02-24-2017, 08:46 PM
من بدجور تو کف ویولون روز سردم(sm50)

خوش اومدی مسعود(sm111)(sm174)

biseda
02-24-2017, 08:54 PM
دلم ی آهنگ در حد سبب و تقدیر گمت کردم و معروف و محال میخواد(sm178)

masoud741
02-24-2017, 10:03 PM
خوش اومدی مسعود(sm111)(sm174)

ممنون عزیز(sm127)

masoud741
02-25-2017, 12:12 AM
انگار این طرفدارا منصور با خودشونم قهرند...صبح کامنت گذاشتم کی آلبوم منصور میاد هیچکس جوابمو نداد (sm120)

Hosein333
02-26-2017, 03:01 AM
دلم ی آهنگ در حد سبب و تقدیر گمت کردم و معروف و محال میخواد(sm178)

محال(sm127)

Hosein333
02-26-2017, 11:48 AM
دیگه دیدنم محاله دیگه برگشتم خیاله

masoud741
02-26-2017, 11:59 AM
(sm50)

me16
02-26-2017, 02:03 PM
دیگه دیدنم محاله دیگه برگشتم خیاله

(sm127)(sm127)(sm127)

Hosein333
02-26-2017, 02:41 PM
(sm127)(sm127)(sm127)

(sm127)(sm10)

entehaa
02-27-2017, 11:14 AM
(sm9)

masoud741
02-28-2017, 05:33 PM
پس کی موزیک ویدئو روز سرد پخش میشه(sm50)

me16
02-28-2017, 06:07 PM
پس کی موزیک ویدئو روز سرد پخش میشه(sm50)
در بهترین حالت عید

masoud741
02-28-2017, 08:34 PM
در بهترین حالت عید

من فکر کنم زودتر پخش بشه...عید احتمالا قلب ساعتی را بده بیرون یا اعتراف

me16
03-01-2017, 01:21 AM

به دلیل اینکه برای بعضی از شما عزیزان سوال بوجود اومده بود در مورد تراکهایی که در دست تولید هستن و قراره منتشر بشن باید بگیم که فقط دو تراک "اعتراف" و "قلب ساعتی" در دست تهیه هستن که بعد از قطعی و نهایی شدن زمان انتشارشون از صفحه "تجربه کن"اعلام میشه،همچنین زمان پخش موزیک ویدئوی "روز سرد" و کار دیگه ای فعلا نخواهد بود.بیشتر تمرکز رو روی اجراها پیش رو گذاشتیم تا بتونیم شبهای خاطره انگیزی رو در کنار شما بهترینها باهم در تور "تجربه کن" رقم بزنیم

Hosein333
03-01-2017, 03:17 AM

به دلیل اینکه برای بعضی از شما عزیزان سوال بوجود اومده بود در مورد تراکهایی که در دست تولید هستن و قراره منتشر بشن باید بگیم که فقط دو تراک "اعتراف" و "قلب ساعتی" در دست تهیه هستن که بعد از قطعی و نهایی شدن زمان انتشارشون از صفحه "تجربه کن"اعلام میشه،همچنین زمان پخش موزیک ویدئوی "روز سرد" و کار دیگه ای فعلا نخواهد بود.بیشتر تمرکز رو روی اجراها پیش رو گذاشتیم تا بتونیم شبهای خاطره انگیزی رو در کنار شما بهترینها باهم در تور "تجربه کن" رقم بزنیم

(sm10)

me16
03-01-2017, 12:29 PM
(sm10)
(sm19)

masoud741
03-01-2017, 06:38 PM
ی حسی بهم میگه روز سرد دو سه روز قبل عید پخش میشه

Hosein333
03-01-2017, 07:43 PM
ی حسی بهم میگه روز سرد دو سه روز قبل عید پخش میشه

چهارشنبه سوری پخش میشه

masoud741
03-01-2017, 08:18 PM
چهارشنبه سوری پخش میشه

شاید...

bijanariya
03-01-2017, 10:22 PM
خداکنه(sm10)

masoud741
03-01-2017, 11:39 PM
خداکنه(sm10)

اگه حرف نسل شادمهر درست باشه واسه عید صد در صد اعتراف میاد

me16
03-01-2017, 11:58 PM
اگه حرف نسل شادمهر درست باشه واسه عید صد در صد اعتراف میاد

کی کجا چی گفتن؟

masoud741
03-02-2017, 12:07 AM
کی کجا چی گفتن؟

نوشته:: New year plan

bijanariya
03-02-2017, 12:40 AM
اگه حرف نسل شادمهر درست باشه واسه عید صد در صد اعتراف میاددلم لک زده واسه شنیدن یه آهنگ درست حسابی.

entehaa
03-02-2017, 01:25 AM
نوشته:: New year plan
اینو پیج تجربه کن هم نوشته. از بیست روز دیگه تا یه سال میشه سال جدید پس نمیشه گفت حتما عید میاد

masoud741
03-02-2017, 01:41 AM
اینو پیج تجربه کن هم نوشته. از بیست روز دیگه تا یه سال میشه سال جدید پس نمیشه گفت حتما عید میاد

از نوع نوشتنش منظورش عید نوروز هستش

Hosein333
03-02-2017, 03:04 AM
این عید حتما اهنگ جدید پخش میشه شک نکنید
یا اعتراف یا قلب ساعتی بالاخره یکیش پخش میشه

masoud741
03-02-2017, 09:06 AM
این عید حتما اهنگ جدید پخش میشه شک نکنید
یا اعتراف یا قلب ساعتی بالاخره یکیش پخش میشه

صد در صد... چون پیج تجربه کن واسه اعتراف کامینگ سون زده

Farbod-7
03-02-2017, 10:01 AM
قلب ساعتی(sm118)
اعتراف چیز به درد بخوری نیست

severi
03-02-2017, 10:09 AM
قلب ساعتی(sm118)
اعتراف چیز به درد بخوری نیست
بیصبرانه منتظر شنیدن قلب ساعتی هستم
به صورت روزشمار

Farbod-7
03-02-2017, 10:13 AM
بیصبرانه منتظر شنیدن قلب ساعتی هستم
به صورت روزشمار

از اون آهنگ هاست که نوازندگی عالی براش انجام داده
تو دمو صدای دو سه مدل گیتار هست(sm118)

masoud741
03-02-2017, 11:18 AM
توی (sm127) کوچیکم جاتو محکم میکنم...(sm50)

masoud741
03-02-2017, 11:19 AM
منصور ک تر زد با این دوتا آهنگش(sm120)
کاش لااقل بقیه آهنگای آلبومش بهتر باشند

nasernew
03-02-2017, 12:35 PM
منصور ک تر زد با این دوتا آهنگش(sm120)
کاش لااقل بقیه آهنگای آلبومش بهتر باشند

من حتی آخرین آلبوم امید که امسال منتشر شد رو دوست نداشتم با اینکه امید رو یکی از تواناترین خواننده های ایرانی میدونم و از محمد علیزاده و مهدی یراحی انتظار بیشتری داشتم و سیامک عباسی و علیرضا طالسچی تو تک آهنگاشون بهتر از آلبوم رسمیشون کار میکردن و آلبوماشون امیدوار کننده نبود و فقط حامد همایون یه خرده موفق تر از سایرین ظهور کرد و شاید اگه آلبوم داریوش رسمی منتشر میشد یکی از موفقترین آلبومهای سال میشد ... در مورد منصورم باهات موافقم چون شروع فعالیت هنریش با آهنگسازی های استاد قمیشی کوبنده بود و همینطوری ضعیف تر شد تا به امروز که حتی فرید زولاندم نتونسته نجاتش بده ....بعد از چندتا آلبوم اولش فقط یه چند تا آهنگ فولکولوریک آذری مثل بری باخ موفق بودن و منصور باید تو انتخاباتش دقت بیشتری بکنه و هنوز همه آهنگاشو نشنیدیم و شاید آهنگای دیگه اش بهتر باشه که چشمم آب نمیخوره
کلا امسال آلبومای دیگه به خاطر اینکه اینقدر ضعیف بودن ، باعث شدن آلبوم تجربه کن بهترین آلبوم سال بشه و وقتی شادمهر میبینه آلبومش موفقترین آلبوم سال بوده به همین رویه یعنی همکاری با وحید پویان و میلاد هاشمی ادامه میده و فکر میکنه موفقیت آلبومش به خاطر زیبائیه خود آلبومه و نمیدونه که مردم از بی موزیکی دارن این آلبومو گوش میکنن و شادمهر همون شادمهری نیست که باید باشه چون شادمهر علاوه بر خواننده بودن یک هنرمنده که به تمامی رشته های موزیک مثل نوازندگی و تنظیم و صدابرداری و میکس و مستر و ..... مسلطه و انتظارها از شادمهر بیش از هنرمندای دیگه است و 80 درصد از خواننده های موفق داخل ایران دنباله روی شادمهرن و اون شادمهری که در موردش صحبت میکنم همون شادمهریه که موج شادمهریسم رو راه انداخت و اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد ( منو بارون و درخت با صدای خشایار اعتمادی) .... و اون شادمهر واقعا منو ناامید کرد و منتظرم بازم به خودش بیاد و بازم کولاکی به پا کنه .... البته من آلبوم تجربه کن رو خیلی دوست داشتم و هزار بار گوش کردم اما شادمهر همون شادمهر قدیمی نیست و انتظارم از خیلی بیشتره چون یک هنرمند کامله ....

Farbod-7
03-02-2017, 01:47 PM
من حتی آخرین آلبوم امید که امسال منتشر شد رو دوست نداشتم با اینکه امید رو یکی از تواناترین خواننده های ایرانی میدونم و از محمد علیزاده و مهدی یراحی انتظار بیشتری داشتم و سیامک عباسی و علیرضا طالسچی تو تک آهنگاشون بهتر از آلبوم رسمیشون کار میکردن و آلبوماشون امیدوار کننده نبود و فقط حامد همایون یه خرده موفق تر از سایرین ظهور کرد و شاید اگه آلبوم داریوش رسمی منتشر میشد یکی از موفقترین آلبومهای سال میشد ... در مورد منصورم باهات موافقم چون شروع فعالیت هنریش با آهنگسازی های استاد قمیشی کوبنده بود و همینطوری ضعیف تر شد تا به امروز که حتی فرید زولاندم نتونسته نجاتش بده ....بعد از چندتا آلبوم اولش فقط یه چند تا آهنگ فولکولوریک آذری مثل بری باخ موفق بودن و منصور باید تو انتخاباتش دقت بیشتری بکنه و هنوز همه آهنگاشو نشنیدیم و شاید آهنگای دیگه اش بهتر باشه که چشمم آب نمیخوره
کلا امسال آلبومای دیگه به خاطر اینکه اینقدر ضعیف بودن ، باعث شدن آلبوم تجربه کن بهترین آلبوم سال بشه و وقتی شادمهر میبینه آلبومش موفقترین آلبوم سال بوده به همین رویه یعنی همکاری با وحید پویان و میلاد هاشمی ادامه میده و فکر میکنه موفقیت آلبومش به خاطر زیبائیه خود آلبومه و نمیدونه که مردم از بی موزیکی دارن این آلبومو گوش میکنن و شادمهر همون شادمهری نیست که باید باشه چون شادمهر علاوه بر خواننده بودن یک هنرمنده که به تمامی رشته های موزیک مثل نوازندگی و تنظیم و صدابرداری و میکس و مستر و ..... مسلطه و انتظارها از شادمهر بیش از هنرمندای دیگه است و 80 درصد از خواننده های موفق داخل ایران دنباله روی شادمهرن و اون شادمهری که در موردش صحبت میکنم همون شادمهریه که موج شادمهریسم رو راه انداخت و اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد ( منو بارون و درخت با صدای خشایار اعتمادی) .... و اون شادمهر واقعا منو ناامید کرد و منتظرم بازم به خودش بیاد و بازم کولاکی به پا کنه .... البته من آلبوم تجربه کن رو خیلی دوست داشتم و هزار بار گوش کردم اما شادمهر همون شادمهر قدیمی نیست و انتظارم از خیلی بیشتره چون یک هنرمند کامله ....

شادمهر دیگه شادمهری نیست دل به کار بده کسی که میگفت خواننده نیست به یه خواننده فقط تبدیل شده
های و هوی اینستاگرام و افرادی که از اب گل الود ماهی میگیرن مثل امیر فرشباف باعث شده شادمهر نیمی از طرفدارای قدیمیشو از خودش دور کنه
کو ملودی هایی که وقتی میشندیدی مو به تنت سیخ میشد؟
کو اون تنظیمایی که بعد 10 سال هنوز یه چیز تازه توشون پیدا میکردی؟
البوم اومد و رفت خوب یا بد دیگه ول کن تگ کردن این فرشباف لعنتی رو

masoud741
03-02-2017, 01:47 PM

با حرفات موافقم. ..انشالله قلب ساعتی شروعی دوباره واسه شادمهر باشه

entehaa
03-02-2017, 03:49 PM
واقعا واسم سواله یه سری از خوانندها چطور این اهنگهای ضعیف رو میخونن در حالی که یه سریشون گذشته درخشان هم دارن.یعنی واقعا موزیک روز گوش نمیدن تا ببینن چقدر با اونا فاصله دارن؟لااقل یه نگاه به گذشته خودشون بندازن منظورم خواننده خاصی نیست بطور کلی اکثر خوانندهای ایرانی رو میگم

nasernew
03-02-2017, 04:11 PM
شادمهر دیگه شادمهری نیست دل به کار بده کسی که میگفت خواننده نیست به یه خواننده فقط تبدیل شده
های و هوی اینستاگرام و افرادی که از اب گل الود ماهی میگیرن مثل امیر فرشباف باعث شده شادمهر نیمی از طرفدارای قدیمیشو از خودش دور کنه
کو ملودی هایی که وقتی میشندیدی مو به تنت سیخ میشد؟
کو اون تنظیمایی که بعد 10 سال هنوز یه چیز تازه توشون پیدا میکردی؟
البوم اومد و رفت خوب یا بد دیگه ول کن تگ کردن این فرشباف لعنتی رو

آهنگ نوازش رو که واسه ابی ساخت الگوی خیلی از آهنگای دیگه تو ملودی و به خصوص تنظیم شد و اکثر آهنگا تنظیمشون شبیه این آهنگه که برای مثال شروع آهنگ جدید معین با شروع آهنگ نوازش یکیه .... شادمهر اگه آهنگسازی رو نمیذاشت کنار میتونست یه آلبوم فول با ابی کار کنه و مثل آلبوم مهستی مدیریت کار رو دستش بگیره و یه آلبوم کامل با آهنگسازی ها و تنظیمای خودش واسه ابی بسازه و مطمئنن موفق میشد .. اندی تو شبکه طپش یگفت که خیلی دوست داره شادمهر واسش آهنگ بسازه (چون شادمهر هنرمندیه که تو هر سبکی میتونه کار کنه و دستخط خاصی نداره و مثلا آهنگ بگو از کجا آوردی یا ابرو کمونی خوشگله مصداقشه که سبکاشون به اندی میخوره) شادمهر موسیقی رو با آهنگسازی شروع کرد و کلی آلبوم بیکلام داره و آلبوم بهار من تو آسانسورها و کافی شاپهای بسیاری پخش میشه ، اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد نه خوانندگیش با اینکه میتونست اولین خواننده باشه ولی نخواست چون خودشو فقط آهنگساز میدونست و حتی مصاحبه تو مجله محک گفته بود من خواننده نیستم و خواننده یکی مثل محمد اصفهانیه که دوستش دارم و من موزیسین هستم....
اون شادمهر دیگه نیست و الان فقط فکر پول درآوردنه ... امیزفرشباف کاری کرد که مهدی یراحی که فقط شعرای روزبه بمانی رو میخوند و به غیر خودش فقط رو تنظیمهای بهروز صفاریان و سیروان خسروی میخوند با هر هنرمندی کار کنه ، مهدی یراحی آهنگساز فوق العاده ایه که حتی واسه داریوش تو آلبوم شطرنج با تنظیم بهروز صفاریان آهنگ ساخت و آلبوم بیخوابی سعید شهروز رو تکرار نشدنی کرد و کلی آهنگای موفق دیگه واسه سروش و .... ساخت... همین امیرفرشباف باعث شد دیگه مهدی یراحی هم مثل شادمهر آهنگ نسازه و فقط خواننده باشه ...کلا امیر فرشباف اومده که آهنگسازا رو خواننده کنه و جلوی آهنگسازیشونو بگیره

masoud741
03-02-2017, 05:31 PM
با عواملی ک تو آهنگ اعتراف کار کردند ب اعتراف امیدی نمیشه داشت ولی شاید قلب ساعتی ی کم از اون شادمهری ک همه انتظار داریم و داشته باشه

Farbod-7
03-02-2017, 08:27 PM
آهنگ نوازش رو که واسه ابی ساخت الگوی خیلی از آهنگای دیگه تو ملودی و به خصوص تنظیم شد و اکثر آهنگا تنظیمشون شبیه این آهنگه که برای مثال شروع آهنگ جدید معین با شروع آهنگ نوازش یکیه .... شادمهر اگه آهنگسازی رو نمیذاشت کنار میتونست یه آلبوم فول با ابی کار کنه و مثل آلبوم مهستی مدیریت کار رو دستش بگیره و یه آلبوم کامل با آهنگسازی ها و تنظیمای خودش واسه ابی بسازه و مطمئنن موفق میشد .. اندی تو شبکه طپش یگفت که خیلی دوست داره شادمهر واسش آهنگ بسازه (چون شادمهر هنرمندیه که تو هر سبکی میتونه کار کنه و دستخط خاصی نداره و مثلا آهنگ بگو از کجا آوردی یا ابرو کمونی خوشگله مصداقشه که سبکاشون به اندی میخوره) شادمهر موسیقی رو با آهنگسازی شروع کرد و کلی آلبوم بیکلام داره و آلبوم بهار من تو آسانسورها و کافی شاپهای بسیاری پخش میشه ، اولین موزیک پاپ مجاز بعد از انقلاب با آهنگسازی اون منتشر شد نه خوانندگیش با اینکه میتونست اولین خواننده باشه ولی نخواست چون خودشو فقط آهنگساز میدونست و حتی مصاحبه تو مجله محک گفته بود من خواننده نیستم و خواننده یکی مثل محمد اصفهانیه که دوستش دارم و من موزیسین هستم....
اون شادمهر دیگه نیست و الان فقط فکر پول درآوردنه ... امیزفرشباف کاری کرد که مهدی یراحی که فقط شعرای روزبه بمانی رو میخوند و به غیر خودش فقط رو تنظیمهای بهروز صفاریان و سیروان خسروی میخوند با هر هنرمندی کار کنه ، مهدی یراحی آهنگساز فوق العاده ایه که حتی واسه داریوش تو آلبوم شطرنج با تنظیم بهروز صفاریان آهنگ ساخت و آلبوم بیخوابی سعید شهروز رو تکرار نشدنی کرد و کلی آهنگای موفق دیگه واسه سروش و .... ساخت... همین امیرفرشباف باعث شد دیگه مهدی یراحی هم مثل شادمهر آهنگ نسازه و فقط خواننده باشه ...کلا امیر فرشباف اومده که آهنگسازا رو خواننده کنه و جلوی آهنگسازیشونو بگیره

دلیلش کاملا روشنه
اگه شادمهر خودش بسازه و تنظیم کنه دیگه نیازی به فرشباف نیست
اینا چسبیدن به شادمهر با دروغ به اسم مدرن و جدید بودن
وگرنه کسی مثل میلاد هاشمی چی داره
آهنگ ادامه میدمت عودش رو حذف کن ببین چی داره غیر یه تمپو
یعنی برای شادمهر سخت بود با احساس خودش تنظیمش کنه
نه اینا چسبیدن به شادمهر برای چسبیدن هم نیازه مثلا نقش مدیریت بازی کنن
برای بازی کردن نقش مدیریت هم لازمه یه کاری انجام بدن
اونم اینه که مثلا شعر و آهنگ جور کنن
شادمهری که خودش میتونه مدیریت هنری کامل البوم خودش و ابی و بقیه رو داشته باشه
شده خواننده ملودی های بقیه

Farbod-7
03-02-2017, 08:29 PM
با عواملی ک تو آهنگ اعتراف کار کردند ب اعتراف امیدی نمیشه داشت ولی شاید قلب ساعتی ی کم از اون شادمهری ک همه انتظار داریم و داشته باشه

در تعجبم از کار کردن با میلاد هاشمی حالا سعید زمانی یه حرفی برای گفتن داره
اما این میلاد هاشمی در حد احمد سعیدی و حمید طالب زاده بیشتر نیست
از تنظیم جدید چاوشی واقعا لذت بردم
حیف حیف شادمهر کارو ول کرده
دیگه باید توی آرزوی البومی مثل پاپ کرن و آدم فروش و تقدیر تا ابد بمونیم

Hosein333
03-02-2017, 09:34 PM

ادم فروش و پاپکرن بی نظیر بودن تقدیر هم خوب بود خدا کنه متوجه شه که چه اشتباهی کرده
متاسفانه تو اینستا هم از البوم خوب استقبال کردن میفهمه که کارش درست بوده

Farbod-7
03-02-2017, 09:38 PM
ادم فروش و پاپکرن بی نظیر بودن تقدیر هم خوب بود خدا کنه متوجه شه که چه اشتباهی کرده
متاسفانه تو اینستا هم از البوم خوب استقبال کردن میفهمه که کارش درست بوده

خودشم میساخت استقبال بیشتر بود

nasernew
03-02-2017, 09:54 PM

در مورد میلاد هاشمی و سعیدزمانی باهات موافقم و اگه سعید زمانی یه خرده بیشتر وقت بزاره و تجربش بیشتر شه میتونه جزو برترینها باشه اما میلاد هاشمی به درد آهنگای شیش و هشت و شاد و آهنگایی مث فقط با تو عشقم میخوره ... چاووشی هنرمند خیلی خوبیه که انتخابای شعرش عالیه و تو تنظیم هم پیشرفت خیلی خوبی داشته و صاحب سبک شده و تو انتخاب هنرمندایی که باهاش کار میکنن باهوشه ... این وحید پویان اگه واسه مهسا و معین و لیلا فروهر و آوا بهرام و پویا و خواننده های خوبی که آهنگسازی بلد نیستن کار کنه میتونه باعث هیت شدن کاراشون بشه و در کل آهنگساز خوبیه ولی اگه خود وحیدپویان خواننده بشه امیر فرشباف میده واسش یکی دیگه آهنگ بسازه و نمیزاره واسه خودش آهنگ بسازه (sm70) اما اینکه داره واسه یه آهنگساز توانا آهنگسازی میکنه کاراش اصلا به چشم نمیاد ( حداقل واسه ما شادمهری های اصیل که اصلا به چشم نمیاد (sm98)) و فقط داره مطرح میشه که واقعا بعد از تجربه کن مطرح شد و تجربه کن واسه هر کی بد شد اما واسه وحید پویان خوب شد و یه شبه ره صد ساله رفت

severi
03-02-2017, 10:31 PM
بی انصافیست راجع به البوم تجربه کن اینطور نظر دادن
تمامی این اهنگها از ذره بین شادمهر رد شده
من اهنگ تنهاییام و روز سرد و همیشگی و تجربه کن رو به شخصه واقعا دوست دارم
حس خوبیه آهنگ زیبایی بود

Farbod-7
03-02-2017, 10:37 PM
حس خوبیه آهنگ زیبایی بود

بی انصافی اونه که میتونه روز سرد رو با ویالون اینقد قشنگ تنظیم کنه بعد میده یکی دیگه

nasernew
03-02-2017, 11:04 PM
حس خوبیه آهنگ زیبایی بود

مگه من گفتم دوست نداشتم؟ اگه نظرات قبلیمو خونده باشی گفتم البومو دوس داشتم و شاید هزار بار گوش کردم و حتی به نظر من تجربه کن بهترین البوم ساله . اما ضعیف ترین آلبوم شادمهره .... امامن ناراحتم از اینکه دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه و ناراحتم از اینکه چرا وقتی یه آهنساز خوبه آهنگاشو میده یکی دیگه واسش میسازه ...
حتی ناراحتم از اینکه دیگه شماعی زاده واسه گوگوش آهنگ نمیسازه و یه آلبوم فول و کامل با هم کار نمیکنن چون بیشتر از اینکه خواننده باشه آهنگسازه ( صداشو شخصا نمیپسندم) و باعث شهرت گوگوش شده اما با اینحال حداقل آهنگایی که خودش میخونه رو نمیده کس دیگه ای واسش بسازه و این باور رو که یه آهنگسازه از دست نداده اما شادمهر نه تنها دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه بلکه دیگه آهنگایی که خودش میخونه ام میده یکی دیگه واسش میسازه ...

masoud741
03-03-2017, 12:37 AM

آره نمیدونم چرا شادمهر داره اینجوری میکنه(sm25)

farid007
03-03-2017, 01:22 AM
بعد از هزاران بار گوش دادن البوم به نظرم باز هم با اختلاف بهترین البوم ایران ترانه ها عالیه ملودی ها فوق العادس واقعا وحید پویان کارش درسته هر چند که شادمهر نقش داشته خوانندگی شادمهر در بهترین و تکنیکی ترین سظحیه که دیدم اما فقط یه چیز تنظیم... بدجوری میلنگه اینجای کار تنظیم ها خوبن بدون اشکالن ولی اونی که از شادمهر انتظاز میره نیست تکرارام نکن رو با بقیه ی تراک ها مقایسه میکنی کاملا متوجه این میشی که ده لول فرق تنظیم این تراک با بقیه ی تراک هاست...

entehaa
03-03-2017, 01:23 AM
در مورد البوم بیشتر تنظیم ها من رو هم راضی نکرد ولی انصافن انصافن اگه اسم وحید پویان در این البوم نبود شادمهر الکی میگفت اهنگها ماله منه هیچ کس کوچکترین ایرادی نمیگرفت.یکم به دور از تعصب منطقی باشین درسته شادمهر ملودی هایی مثل گل یاس و تقدیر و عادت و ...‌ساخته ولی ملودی هایی مثل معروف و گمت کردم رو هم ساخته که هرچند قشنگن ولی هیچ برتری نسبت به ملودی های این البوم ندارن صدرصد شادمهر هم اینو فهمیده که این اواخر نیاز بوده از ملودی های دیگران استفاده کنه.ولی در مورد تنظیم هم چیزی که مشخصه دیگه حوصله و انگیزه زیاد واسه این کار نداره و متاسفانه ما رو هم محروم کرده

Hosein333
03-03-2017, 01:29 AM
(sm50)

severi
03-03-2017, 01:32 AM
مگه من گفتم دوست نداشتم؟ اگه نظرات قبلیمو خونده باشی گفتم البومو دوس داشتم و شاید هزار بار گوش کردم و حتی به نظر من تجربه کن بهترین البوم ساله . اما ضعیف ترین آلبوم شادمهره .... امامن ناراحتم از اینکه دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه و ناراحتم از اینکه چرا وقتی یه آهنساز خوبه آهنگاشو میده یکی دیگه واسش میسازه ...
حتی ناراحتم از اینکه دیگه شماعی زاده واسه گوگوش آهنگ نمیسازه و یه آلبوم فول و کامل با هم کار نمیکنن چون بیشتر از اینکه خواننده باشه آهنگسازه ( صداشو شخصا نمیپسندم) و باعث شهرت گوگوش شده اما با اینحال حداقل آهنگایی که خودش میخونه رو نمیده کس دیگه ای واسش بسازه و این باور رو که یه آهنگسازه از دست نداده اما شادمهر نه تنها دیگه واسه کسی آهنگ نمیسازه بلکه دیگه آهنگایی که خودش میخونه ام میده یکی دیگه واسش میسازه ...

اگر کمی برگردیم به عقب و به حجمه نظرات مردم و حتی طرفداران شادمهر بعد از البوم آدم فروش و پاپ کرن توجه کنین میبینین که البوم تجربه کن بسیار همه پسندتر و فراگیرتر بوده.درسته تو البوم پاپ کرن جاودانه هایی همچون محال و بی تو و ماندگار بود ولی با انتقادات تند حتی بسیاری از هوادارهای شادمهر روبرو شد.ولی بعد از مدتی که از شنیده شدن البوم گذشت پی به درایت و شجاعت شادمهر در مورد این البوم برده شد.
البوم تجربه کن هم مطمئنا به زمان نیاز داره.
این روش کاری شادمهر هم مطمئنا به یه بازه زمانی نیازی داره

bijanariya
03-03-2017, 01:34 AM
گرچه خودت میدونی و بارها هم اینجا گفتم که -آلبوم شادمهر گرچه در بین کارهای خواننده ای ایرانی فوق العادست ولی در سطحی که ما از شادمهر انتظار داریم نیست-ولی فربد جان با همه این اوصاف کارهای معمولی شادمهر ارزش داره به تمام کسایی که فقط ادعای حرفه ای بودن را دارن.
این روزا گزارش های تصویری که از به اصلاح خواننده ها دیدم و تعریف و تمجیدایی که از خودشون میکنن داره حالمو بد میکنه.
این روزا موزیک پاپ ایران به شدت مریضه.

severi
03-03-2017, 01:37 AM
شاید اصلا شادمهر خواسته تفاوت هنرخودش رو با جوونترها نشون بده
که البته چیزی که از اخلاقیات شادمهر سراغ دارم فروتن تر از این حرفاست
البته با کمی چاشنی یکدندگی

bijanariya
03-03-2017, 01:38 AM
اگر کمی برگردیم به عقب و به حجمه نظرات مردم و حتی طرفداران شادمهر بعد از البوم آدم فروش و پاپ کرن توجه کنین میبینین که البوم تجربه کن بسیار همه پسندتر و فراگیرتر بوده.درسته تو البوم پاپ کرن جاودانه هایی همچون محال و بی تو و ماندگار بود ولی با انتقادات تند حتی بسیاری از هوادارهای شادمهر روبرو شد.ولی بعد از مدتی که از شنیده شدن البوم گذشت پی به درایت و شجاعت شادمهر در مورد این البوم برده شد.
این روش کاری شادمهر هم مطمئنا به یه بازه زمانی نیازی دارهاحساس میکنم همه پسند تر شدن آلبوم "تجربه کن" به دلیل شناخته تر شدن شادمهر عزیز، پیدا کردن راه و ثبات زندگیش در کشور جدیدش، و از همه مهم تر بزرگ تر شدن و در واقع رشد سنی متولدین دهه های هفتاد شمسی می باشد.

bijanariya
03-03-2017, 01:40 AM
شاید اصلا شادمهر خواسته تفاوت هنرخودش رو با جوونترها نشون بده
که البته چیزی که از اخلاقیات شادمهر سراغ دارم فروتن تر از این حرفاست
البته با کمی چاشنی یکدندگی
به کار و انتخاب و راه شادمهر احترام میزارم...فقط دلم میخواد سالی یک آهنگ هم برای راضی نگه داشتن مخاطبانی چون ما تولید کنه.

Hosein333
این روش کاری شادمهر هم مطمئنا به یه بازه زمانی نیازی داره

البوم تجربه کن بهترین البوم سال هستش تو این شکی نیست و هیچ البومی حتی نزدیکشم نیست
ولی منظور من و فربد و بعضی از دوستان اینه که اگه خودش ترانه روز سرد رو اهنگسازی میکرد
خیلی بهتر از قبل میشد نمونش یک ورژن تو اینستا خودش گذاشت با ویولن
بقیع کارهاشم همینطور اگه خودش این کارو انجام میداد بدون شک البوم تجربه کن با 6 ترک شاهکار
بهترین البوم تاریخ ایران میشد

severi
احساس میکنم همه پسند تر شدن آلبوم "تجربه کن" به دلیل شناخته تر شدن شادمهر عزیز، پیدا کردن راه و ثبات زندگیش در کشور جدیدش، و از همه مهم تر بزرگ تر شدن و در واقع رشد سنی متولدین دهه های هفتاد شمسی می باشد.

این هم میتونه یه تحلیل خوب از همه پسند شدن البوم باشه
ولی هیچکدومش قطع به یقین نیست

bijanariya
03-03-2017, 01:50 AM
این هم میتونه یه تحلیل خوب از همه پسند شدن البوم باشه
ولی هیچکدومش قطع به یقین نیست
میدونی از نظر من مشکلی که شادمهر داره چیه؟؟؟
مشکل اصلی بی رقیب بودن این عجوبست...وقتی در فضایی که کار میکنی سطح اختلافت با بقیه رقیبات خصوصا هم سن و سالا و حتی جوان ترا خیلی زیاد باشه این مشکلات خواه و ناخواه پدید میاد.
امیدوارم ستاره ای حتی در حد و اندازه مرتضی پاشایی عزیز دوباره در آسمان موسیقی پاپ ایران عزیزمان ظهور کنه تا شاهد بیرون آمدن هنرمندانمان از گرداب رکود باشیم.

masoud741
03-03-2017, 02:21 AM
به به چقدر بچه های شادمهری فعال شدند..ایول(sm93)

masoud741
03-03-2017, 02:23 AM
خواننده ها اکثرا زدند ب جاده خاکی..نمونه آخرش منصور(sm120)

حالا بازم ب شادمهر ک تو آهنگاش همیشه ی چیز جدید داره

severi
03-03-2017, 08:37 AM
خواننده ها اکثرا زدند ب جاده خاکی..نمونه آخرش منصور(sm120)

حالا بازم ب شادمهر ک تو آهنگاش همیشه ی چیز جدید داره

به قول شادمهر تو انکات ، اون خواننده هایی که یه زمانی بازار خوبی داشتن و کارای خوب بیرون میدادن دلیل اصلی که افت کردن اینه که خودشون شدن اهنگساز و تنظیم کننده کارهای خودشون
تا زمانی که منصور با فرخ آهی و فردمیرزا و غیره کار میکرد اهنگهایی مثل فرفره های بی باد و پرنده های بی وطن رو خلق میکرد
از وقتی امضای ملودیهای خودش خورد پای اهنگهاش
از وقتی تنظیم کننده کارهاش شدن کسانی مثل پوریا نیاکان و kc bondar منصور هم تموم شد عملا.
اشتباه بزرگیه که بخواهیم تردید داشته باشیم هنرمندی مثل شادمهر باشعور موسیقیایی بالا ، با انتخاب اهنگسازها و تنظیم کننده های جوان به بیراهه بره.
چون این وسط فیلتری به نام عقیلی بزرگ وجود داره و ما به وجودش افتخار میکنیم

Farbod-7
03-03-2017, 10:41 AM
به قول شادمهر تو انکات ، اون خواننده هایی که یه زمانی بازار خوبی داشتن و کارای خوب بیرون میدادن دلیل اصلی که افت کردن اینه که خودشون شدن اهنگساز و تنظیم کننده کارهای خودشون
تا زمانی که منصور با فرخ آهی و فردمیرزا و غیره کار میکرد اهنگهایی مثل فرفره های بی باد و پرنده های بی وطن رو خلق میکرد
از وقتی تنظیم کننده کارهاش شدن کسانی مثل پوریا نیاکان و kc bondar منصور هم تموم شد عملا.
اشتباه بزرگیه که بخواهیم تردید داشته باشیم هنرمندی مثل شادمهر باشعور موسیقیایی بالا ، با انتخاب اهنگسازها و تنظیم کننده های جوان به بیراهه بره.

برای ما که موزیک خودشو میخوایم فیلترش به هیچ دردی نمیخوره

Farbod-7
03-03-2017, 11:05 AM
پی اسم تو میگشتم ته یه فنجون خالی
دنبال یه طرح تازه یه تبسم خیالی
فنجونای لب پریده قهوه های نمیه خورده
منو عشقی که واسه همیشه مرده

bijanariya
03-03-2017, 01:30 PM
به به چقدر بچه های شادمهری فعال شدند..ایول(sm93)
(sm118)

nasernew
03-03-2017, 02:21 PM

شادمهر میگفته که دلیل اصلی که افت کردن اینه که خودشون شدن اهنگساز و تنظیم کننده کارهای خودشون شدن .... یعنی خواننده ها آهنگساز شدن و در مورد خودش برعکس یعنی آهنگسازی که خواننده شده ... اونا اول خواننده بودن بعدا آهنگساز شدن ولی شادمهر اول آهنگساز بوده بعدا خواننده شده مثل سیاوش قمیشی و حسن شماعی زاده و ... و کلا مسئله فرق میکنه ... وقتی سیاوش قمیشی آلبوم ستاره های سربی رو واسه ابی ساخت یکی از بهترین و موفق ترین آلبومهای ایرانی شد اگه این هنرمند آهگایی که خودش میخونه رو بده یکی دیگه واسش بسازه که فاجعه میشه ....
در ثانی فیلتری که ازش صحبت میکنی زمانی صدق میکنه که از بین 10 تا هنرمند و ده ها آهنگ بیای و چند تاشون رو گلچین کنی اما شادمهر حق انتخاب نداشته که ***** کنه ... اگه میخواست بین میلاد هاشمی و بهروز صفاریان یا شهاب اکبری یکی رو انتخاب کنه قطعا اون انتخاب میلاد هاشمی نبود ، شادمهر مجبور بود از بین هنرمندای پیشنهادی مدیر برنامه اش بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنه

nasernew
03-03-2017, 03:59 PM
در مورد البوم بیشتر تنظیم ها من رو هم راضی نکرد ولی انصافن انصافن اگه اسم وحید پویان در این البوم نبود شادمهر الکی میگفت اهنگها ماله منه هیچ کس کوچکترین ایرادی نمیگرفت.یکم به دور از تعصب منطقی باشین درسته شادمهر ملودی هایی مثل گل یاس و تقدیر و عادت و ...‌ساخته ولی ملودی هایی مثل معروف و گمت کردم رو هم ساخته که هرچند قشنگن ولی هیچ برتری نسبت به ملودی های این البوم ندارن صدرصد شادمهر هم اینو فهمیده که این اواخر نیاز بوده از ملودی های دیگران استفاده کنه.ولی در مورد تنظیم هم چیزی که مشخصه دیگه حوصله و انگیزه زیاد واسه این کار نداره و متاسفانه ما رو هم محروم کرده

در مورد تنظیم بگم که تنظیم آکوستیک و ارکسترال به سبک شادمهر واقعا کار وقت گیر و حوصله بری هست و زمان زیادی میبره و خیلی از ملودی ساختن سخت تره ، مطمئنم دیگه شادمهر مثل گذشته حوصله تنظیم کردن رو نداره اما تنظیم های الکترونیک زیاد وقت گیر نیستن و شادمهر هم چون نمیخواسته وارد حیطه الکترونیک بشه کاراشو به کسای دیگه سپرده ... در مورد ملودی هم بگم که در آلبوم تجربه کن بالاترین لول بعد از خوانندگی شادمهر، آهنگسازی وحید پویان بوده و واقعا جوان بااستعداد و هنرمندیه و در کنار علیرضاافکاری از بهترینهای موزیک نسل جدید و جوان موسیقیه ایرانه ولی ملودی هاش تقلید از سبک ملودی های خود شادمهر بود ... و خود شادمهرم میگه به خاطر شباهت سبک آهنگسازی با سبک خودم اینارو اجرا کردم چون خیلی شبیه به هم ان ... اما همیشه اصل بهتر از کپیه و مطمئنن شادمهر بهتره

severi
03-03-2017, 04:03 PM
شادمهر میگفته که دلیل اصلی که افت کردن اینه که خودشون شدن اهنگساز و تنظیم کننده کارهای خودشون شدن .... یعنی خواننده ها آهنگساز شدن و در مورد خودش برعکس یعنی آهنگسازی که خواننده شده ... اونا اول خواننده بودن بعدا آهنگساز شدن ولی شادمهر اول آهنگساز بوده بعدا خواننده شده مثل سیاوش قمیشی و حسن شماعی زاده و ... و کلا مسئله فرق میکنه ... وقتی سیاوش قمیشی آلبوم ستاره های سربی رو واسه ابی ساخت یکی از بهترین و موفق ترین آلبومهای ایرانی شد اگه این هنرمند آهگایی که خودش میخونه رو بده یکی دیگه واسش بسازه که فاجعه میشه ....
در ثانی فیلتری که ازش صحبت میکنی زمانی صدق میکنه که از بین 10 تا هنرمند و ده ها آهنگ بیای و چند تاشون رو گلچین کنی اما شادمهر حق انتخاب نداشته که ***** کنه ... اگه میخواست بین میلاد هاشمی و بهروز صفاریان یا شهاب اکبری یکی رو انتخاب کنه قطعا اون انتخاب میلاد هاشمی نبود ، شادمهر مجبور بود از بین هنرمندای پیشنهادی مدیر برنامه اش بین بد و بدتر ، بد رو انتخاب کنه
حق با شماست کاملا
ولی از اخلاقی که من از شادمهر سراغ دارم اون مدیر برنامه فقط نقش یه کولبر رو بازی میکنه وبهداد و امثال اون فقط وسایل سفرش رو براش جابجا میکنن و هماهنگی بلیطهای سفرش رو انجام میدن
شادمهر اینقدر تو زمینه فعالیت هنریش تا الان بدون تعارف عمل کرده که فکر نمیکنم بخاطر پیشنهاد یک مدیربرنامه دست به این انتخاب زده باشه
مطمئنا روی اینکار فکر شده
شادمهری که بخاطر کوچکترین مسائل، قید پخش موزیک ویدئوهای اماده به پخش رو زده

9NIMA1
03-03-2017, 05:38 PM
همه نظراتو خوندم. نظرات خیلی خوبی بود، اکثراً هم درست میگن. به نظر منم ای کاش حداقل تنظیمای آلبومو خودش انجام میداد اینجوری سطح آلبوم خیلی خیلی خیلی از اینی که هست بالاترم میرفت(sm172)
فربد جان راست میگه، این فرشباف هم داره یراحی رو خراب میکنه هم شادمهرو! دقیقا همونایی که آلبوم شادمهر بودنو برده تو آلبوم یراحی(sm77)(sm120)

Farbod-7
03-03-2017, 05:57 PM
همه نظراتو خوندم. نظرات خیلی خوبی بود، اکثراً هم درست میگن. به نظر منم ای کاش حداقل تنظیمای آلبومو خودش انجام میداد اینجوری سطح آلبوم خیلی خیلی خیلی از اینی که هست بالاترم میرفت(sm172)
فربد جان راست میگه، این فرشباف هم داره یراحی رو خراب میکنه هم شادمهرو! دقیقا همونایی که آلبوم شادمهر بودنو برده تو آلبوم یراحی(sm77)(sm120)

والا خوبه همه بچه های خوب دوباره اینجا جمع شدن
قبلا هر نظری میدادی حمله میشد به آدم
ما هم نمیگیم آلبوم بده اتفاقا خود ترک تجربه کن فوق العاده قشنگه
اما اینکه برای شادمهر این یه رویه بشه که ملودی و تنظیم انجام نده در حد فاجعه بده
یه زمانی میگفتن موسیقی شادمهر یا آهنگ شادمهری اینا همش مربوط به موزیک بود نه خوانندگی

masoud741
03-03-2017, 06:31 PM
اما اینکه برای شادمهر این یه رویه بشه که ملودی و تنظیم انجام نده در حد فاجعه بده
یه زمانی میگفتن موسیقی شادمهر یا آهنگ شادمهری اینا همش مربوط به موزیک بود نه خوانندگی

کاملا حرفات درسته... تنها آهنگی ک قابل قبول بود آهنگسازی و تنظیمش همین تجربه کن..البته ب غیر از تکرارم نکن. ..روز سرد هم خوب بود چون خود شادمهر گیتارشو زده بود

9NIMA1
03-03-2017, 07:07 PM

الان که برمیگردیم آهنگای چند سال پیشو میشنویم تازه میفهمیم چی شده!
من هر موقع آلبوم از خدا خواسته ی مهستی رو گوش میدم واقعا یه جاهایی بغضم میگیره!(sm74) نمیدونم چجوری اون آهنگا رو ساخته که انقد آدمو منقلب میکنه!!! اما حالا...

nasernew
03-03-2017, 07:24 PM
حق با شماست کاملا
ولی از اخلاقی که من از شادمهر سراغ دارم اون مدیر برنامه فقط نقش یه کولبر رو بازی میکنه وبهداد و امثال اون فقط وسایل سفرش رو براش جابجا میکنن و هماهنگی بلیطهای سفرش رو انجام میدن
شادمهر اینقدر تو زمینه فعالیت هنریش تا الان بدون تعارف عمل کرده که فکر نمیکنم بخاطر پیشنهاد یک مدیربرنامه دست به این انتخاب زده باشه
مطمئنا روی اینکار فکر شده
شادمهری که بخاطر کوچکترین مسائل، قید پخش موزیک ویدئوهای اماده به پخش رو زده

امیر فرشباف داخل ایرانه و نمیتونه ساک های شادمهر رو جابجا کنه ولی نقشش بیشتر از بهداده و از همون اول مونابرزویی رو با شادمهر آشنا کرد و الانم اینا ... کلا تو آلبوم مهدی یراحی هم نقشش همین جور کردن آهنگ و تنظیم و اینا بود وگرنه تهیه کننده اصلی آلبوم یکی دیگه است اون شادمهری که تو در موردش صحبت میکنی که حتی قید پخش موزیک ویدیو رو میزد همون شادمهر موزیسینیه که من راجع بهش صحبت میکنم و این شادمهری که الان میبینیم نیست

entehaa
03-03-2017, 08:47 PM
چیزی که مشخصه باتوجه به صحبت هاش در کنسرته بعد از البوم جدیدش اینه که شادمهر از کسایی که دورش جمع کرده فعلا خیلی هم راضی هست و این رویه با اینا یا شاید افراد جدید فعلا ادامه خواهد داشت

Farbod-7
03-03-2017, 09:18 PM
چیزی که مشخصه باتوجه به صحبت هاش در کنسرته بعد از البوم جدیدش اینه که شادمهر از کسایی که دورش جمع کرده فعلا خیلی هم راضی هست و این رویه با اینا یا شاید افراد جدید فعلا ادامه خواهد داشت

خودش که متوجه هست ولی بالاخره متوجه تر هم میشه
الانم به این اعتراض هوادرا واکنش نشون داده با ویالون زدن و تکه تکه نوازندگی هاش

bijanariya
03-03-2017, 09:51 PM
چیزی که مشخصه باتوجه به صحبت هاش در کنسرته بعد از البوم جدیدش اینه که شادمهر از کسایی که دورش جمع کرده فعلا خیلی هم راضی هست و این رویه با اینا یا شاید افراد جدید فعلا ادامه خواهد داشتراضی هستیم به رضای شادمهر(sm51)

bijanariya
03-03-2017, 09:52 PM
میخوام صدسال سیاه اینجوری واکنش نشون نده(sm102)
منکه دلم فقط آهنگ میخواد...یه آهنگ کامل و درست حسابی(sm178)

nasernew
03-03-2017, 10:09 PM

باهات موافقم این احتمالی که میگی زیاده ... اما میتونست تنظیم قلب ساعتی رو به کس دیگه ای بده و با تنظیم این آهنگ میخواد هوادارای اصیل خودش رو هم راضی کنه ...من خیلی خیلی اصرار دارم خودش آهنگاشو بسازه و تو کامنتهای قبلیم خیلی بهش اشاره کردم و خودشم بهتر میدونه آهنگسازی و تنظیماش بهتر از این گروهیه که داره باهاشون کار میکنه اما چون حس و حال آهنگسازی و تنظیم رو نداره و برای اینکه یه وقت آهنگاش به نظر خودش ضعیف نشه و آهنگسازی محشر خودشو زیر سوال نبره و همینطوری تو اوج بمونه ترجیح داده این کار رو انجام نده یا کمتر انجام بده و با کسای دیگه ای کار کنه تا بیکار نمونه ... خودش تو یه پست عکس ویالون گذاشته بود و نوشته بود یه زمانی آرزوم بود یکی از اینا داشته باشم ولی الان که چند تا دارم یه دو سالیه تمرین نکردم نمیدونم چرا همچین فکری میکنه یا چرا دیگه حس و حالشو نداره و امثال من و فربد خیلی از این قضیه ناراحتیم اما به قول شما احتمال اینکه همین رویه آلبوم تجربه کن رو ادامه بده خیلی زیاده ، باز آرش محرابی و وحیدپویان خوبن ولی خدا کنه حداقل تو تنظیم کننده انتخاب بهتری داشته باشه و از امیر فرشباف بخواد یه تنظیم کننده بهتر از میلاد هاشمی بهش معرفی کنه باز جای شکرش باقیه با تنظیم آهنگ قلب ساعتی میخواد بگه که من هنوز موزیسینم و هوادارای اصیل و قدیمی شو راضی کنه و من هنوز امیدوارم که شادمهر بازم به همون حس و حال و انرژی برمیگرده .. راستی از حق نگذریم خوانندگیش تو تجربه کن واقعا فوق العاده بود

bijanariya
03-03-2017, 10:15 PM
باهات موافقم این احتمالی که میگی زیاده ... اما میتونست تنظیم قلب ساعتی رو به کس دیگه ای بده و با تنظیم این آهنگ میخواد هوادارای اصیل خودش رو هم راضی کنه ...من خیلی خیلی اصرار دارم خودش آهنگاشو بسازه و تو کامنتهای قبلیم خیلی بهش اشاره کردم و خودشم بهتر میدونه آهنگسازی و تنظیماش بهتر از این گروهیه که داره باهاشون کار میکنه اما چون حس و حال آهنگسازی و تنظیم رو نداره و برای اینکه یه وقت آهنگاش به نظر خودش ضعیف نشه و آهنگسازی محشر خودشو زیر سوال نبره و همینطوری تو اوج بمونه ترجیح داده این کار رو انجام نده یا کمتر انجام بده و با کسای دیگه ای کار کنه تا بیکار نمونه ... خودش تو یه پست عکس ویالون گذاشته بود و نوشته بود یه زمانی آرزوم بود یکی از اینا داشته باشم ولی الان که چند تا دارم یه دو سالیه تمرین نکردم نمیدونم چرا همچین فکری میکنه یا چرا دیگه حس و حالشو نداره و امثال من و فربد خیلی از این قضیه ناراحتیم اما به قول شما احتمال اینکه همین رویه آلبوم تجربه کن رو ادامه بده خیلی زیاده ، باز آرش محرابی و وحیدپویان خوبن ولی خدا کنه حداقل تو تنظیم کننده انتخاب بهتری داشته باشه و از امیر فرشباف بخواد یه تنظیم کننده بهتر از میلاد هاشمی بهش معرفی کنه باز جای شکرش باقیه با تنظیم آهنگ قلب ساعتی میخواد بگه که من هنوز موزیسینم و هوادارای اصیل و قدیمی شو راضی کنه و من هنوز امیدوارم که شادمهر بازم به همون حس و حال و انرژی برمیگرده .. راستی از حق نگذریم خوانندگیش تو تجربه کن واقعا فوق العاده بود
در خوب خواندن ترک ها توسط شادمهر که شکی نیست...اگه دایره نت را به شادمهر بدی و بگی بخون یه تحریرایی روش میزاره که آدم از شنیدن همون دو ر می فا سل لا سی هم لذت افزون میبره(sm127)

Aghili
03-03-2017, 10:25 PM
دوستان مرسی بابته نظراته خوبتون (sm127)

Aghili
03-03-2017, 10:37 PM
واقعا حق ما ویولن یا پیانو زدن شادمهر تو اینستاگرام نیست.(sm74)
بعد که موزیک جدید میخواد بیاد اسامی چهارتا جوونه تازه کار

masoud741
03-03-2017, 10:49 PM
(sm127) ساعتی(sm50)

Rasoul7
03-03-2017, 11:58 PM
آقا داشتم ژینا و باور روگوش میدادم
خیلی دلم گرفت....شادمهر خیلی با اون شادمهر
سابق فاصله گرفته(sm25)

entehaa
03-04-2017, 12:32 AM

شادمهر تو تنظیم دیگه هرکاری کرده هر بلایی سر هر سازی اورده! و الان دیگه انگیزه ی زیادی نداره و طبق معمول نیاز به یه تلنگر داره مث زمانی که با ابی همکاری کرد.البته یبارم تو یه پست اینستا خودشم گفت وقتی ملودی های پویان رسید دستم اینقد ذوق زده شدم همه رو خوندم و میخواستم زودتر پخش بشه اینم یجور تلنگر بود که باعث شد البوم بده.

entehaa
03-04-2017, 12:36 AM
نمیدونم کنسرت اخیرشو دیدی یا نه میگفت اینا کار میکنن و من نظارت میکنم.

masoud741
03-04-2017, 12:42 AM
واقعا حق ما ویولن یا پیانو زدن شادمهر تو اینستاگرام نیست.(sm74)
بعد که موزیک جدید میخواد بیاد اسامی چهارتا جوونه تازه کار

ناراحت نباش قلب ساعتی میتونه شروعی دوباره باشه

me16
03-04-2017, 12:57 AM
ناراحت نباش قلب ساعتی میتونه شروعی دوباره باشه

درسته تنظیمش با خودشه، ولی من شادمهری رو میخوام که خودش همه کار رو کرده باشه
شادمهر سبب و تقدیر و آغوش و محال و ...

شادمهر،....یکی کار کن که میتونی...

Candle_ir
03-04-2017, 09:18 AM
واقعیت این هست آلبوم تجربه کن با تمام موفقیت هایی که داشت، انتهای قابلیت های فنی و حسی تیمی بود که با شادمهر کار کرد اما در عین حال با توجه به پیشینه شادمهر یک آلبوم عادی برای شادمهر هست. بهتر هست شادمهر حتی اگر این روند برون سپاری آهنگ سازی و تنظیم مدنظرش هست با افراد باتجربه دیگه همکاری کنه. گروه تجربه کن بالاترین قابلیت های خودشُ ارائه داده و چیز جدیدی حداقل تا پیشرفت های بعدیشون نمیتونن ارائه بدن.
امیدوارم به زودی انگیزه خلق موسیقی در شادمهر به وجود بیاد ... حیفه شادمهر باشی، دو نسل از جوون ها رو عاشق موسیقی و ساز کرده باشی ولی به راحتی از فعالیت مستقیم صرفنظر کنی...

bijanariya
03-04-2017, 11:15 PM
تاپیک برو بالا(sm51)

masoud741
03-05-2017, 12:23 AM
چند روزه از شادمهر خبری نیست(sm98)

bijanariya
03-06-2017, 12:11 AM
چند روزه از شادمهر خبری نیست(sm98)
رفته خانم بازی(sm51)

me16
03-06-2017, 10:40 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (sm77)(sm77)

bijanariya
03-06-2017, 02:15 PM
(sm111)

9NIMA1
03-06-2017, 08:28 PM
20109

me16
03-06-2017, 08:39 PM
(sm127)(sm127)

پولیه که :|

N ! M A
03-06-2017, 08:41 PM
(sm127)(sm127)

شیرم تو آیتونز، کوشش پ؟

me16
03-06-2017, 08:43 PM

پیداش کردم، ممنون، ولی پولیه که :-(

N ! M A
03-06-2017, 08:44 PM
پیداش کردم، ممنون، ولی پولیه که :-(
من خريدمش ، سعي ميکنم آپلود کنم براتون

me16
03-06-2017, 08:47 PM
من خريدمش ، سعي ميکنم آپلود کنم براتون
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)

me16
03-06-2017, 08:55 PM
Shadmehr Aghili – Rooze Sard (Instrumental) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm10)(sm10)

Ramy
03-06-2017, 08:57 PM
Shadmehr Aghili – Rooze Sard (Instrumental) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

(sm10)(sm127)(sm176)

masoud741
03-06-2017, 09:09 PM
چ کرده شادمهر (sm50)

nasernew
03-06-2017, 09:10 PM

امیر جان ..تو بین سایتهای دانلود موزیک کار درست تر از تو ندیدم .... همیشه برای اولین بار و با بهترین کیفیت آهنگهارو در اختیارمون میزاری ....(sm127)

me16
03-06-2017, 09:34 PM
همین بی کلام به کل آلبوم می ارزه خدایی :-(

Gsshop
03-06-2017, 09:38 PM
فردا نصف ملت رو این می خونن (sm59)

به این فکر کنی (sm50)

blac
03-06-2017, 09:51 PM

.......(sm10)(sm10)(sm10).......

entehaa
03-06-2017, 10:06 PM
در مقابل هنر این ادم فقط باید سکوت کرد

Farbod-7
03-06-2017, 11:41 PM
امیر جان یه دنیا تشکر

Farbod-7
03-06-2017, 11:46 PM
بازم که تنظیم نکرده انگار(sm25)

Hosein333
03-07-2017, 12:58 AM
شاید یه روز سرد دلت بخواد بشه برگردی به عقب

Hosein333
03-07-2017, 12:58 AM
(sm50)

worldpic
03-07-2017, 01:50 AM
ویلن داره با آدم حرف میزنه...

Hosein333
03-07-2017, 03:24 AM
ویلن داره با آدم حرف میزنه...

دقیقا همینطوره

Aghili
03-07-2017, 06:50 AM
ویولن(sm74)

Candle_ir
03-07-2017, 08:17 AM
وقتی ساز میگیره دستش زندگی عوض میشه ... هنر جاودانه شادمهر ...

این تنظیم اصل و مختص شادمهر هست چون چیدمان ورژن اصلی حفظ شده به نام سعید زمانی زد ...

bijanariya
03-07-2017, 06:30 PM
(sm10)

bijanariya
03-07-2017, 11:10 PM
تنهاییات روی دوشم تنهاییام غمت نیست

بهترین تو بمونم امیدی به بودنت نیست

Hosein333
03-08-2017, 02:38 AM
دیگه یواش یواش باید موزیک ویدیو روز سرد پخش بشه

Hosein333
03-08-2017, 12:21 PM
بله درست حدس زدم موزیک ویدیوی روز سرد بزودی
عکسهای پشت صحنه موزیک ویدیو منتشر شد

Hosein333
03-08-2017, 12:22 PM
فکر کنم موزیک ویدیو سیاه سفید هستش

Hosein333
03-08-2017, 12:25 PM
مثل هر رابطه ایی نه سیاه بود نه سفید (sm51)

masoud741
03-08-2017, 02:15 PM
فکر کنم موزیک ویدیو سیاه سفید هستش

نه اینا عکسه.فکر نکنم سیاه سفید باشه

hamidjalab1
03-08-2017, 02:37 PM
به نظر کلیپ ساده ای هستش
مالی نیس(sm81)

masoud741
03-08-2017, 06:39 PM
به نظر کلیپ ساده ای هستش
مالی نیس(sm81)

ساده داریم تا ساده...ی ویدئو ساده داریم مثل رابطه ک انصافا عالی بود ی ساده هم داریم مثل ادامه میدمت ک واقعا افتضاح بود...امیدوارم روز سرد ویدئو خوبی باشه

bijanariya
03-08-2017, 10:22 PM
(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)

Aghili
03-08-2017, 11:32 PM
ویولن= شادمهر(sm74)
چقدر دوست دارم این موزیک بی کلامه روز سرد رو(sm74)

Hosein333
03-08-2017, 11:57 PM
ویولن= شادمهر(sm74)
چقدر دوست دارم این موزیک بی کلامه روز سرد رو(sm74)

اخرشه پسر منم خیلی باهاش حال کردم بیشتر از اهنگ روز سرد البوم

Hosein333
03-08-2017, 11:58 PM
نه اینا عکسه.فکر نکنم سیاه سفید باشه

خدا کنه

Hosein333
03-08-2017, 11:58 PM
باید اهنگ خالی روز سرد رو ویدیو کنه (sm51)

masoud741
03-09-2017, 11:17 PM
Coming Soon. ..(sm50)

masoud741
03-10-2017, 12:16 AM
بچه ها انصافا این خواننده گروه بابک سعیدی تجربه کن را خوب خوند بهش رای بدین... معلومه خود بابک هم ی شادمهریه

severi
03-10-2017, 12:27 AM
میشه لینک اجراش رو بذارین

masoud741
03-10-2017, 12:29 AM

باید از کانال تلگرام منوتو بگیری ک من ندارم

masoud741
03-10-2017, 12:46 AM
بچه ها بابک سعیدی قبل از اجرای آهنگ تجربه کن چی گفت؟؟ من متوجه نشدم

bijanariya
03-10-2017, 01:50 AM
باید اهنگ خالی روز سرد رو ویدیو کنه (sm51)
(sm51)(sm10)

masoud741
03-10-2017, 10:34 AM

تو تلگرام شادمهر نیوز هم گذاشته

Mo$en
03-10-2017, 11:28 AM
انصافا بهترین البوم سال به شما تعلق میگیرد.حال کردم

masoud741
03-10-2017, 01:40 PM

ممنون از لطف شما شنونده عاقل و با انصاف(sm93)

Hobbit
03-10-2017, 03:50 PM
ویلون زدن شادمهر یه احساسی داره توش که از خود شادمهر نشات گرفتس واسه همینه به دل هر کسی می شینه .واقعا منقلب شدم وقتی روز سرد رو شنیدمفقط افسوس و صد افسوس ....

masoud741
03-11-2017, 12:13 AM
بچه ها استیج کی حذف شد؟

Hosein333
03-11-2017, 12:32 AM
(sm51)(sm10)

(sm19)

entehaa
03-11-2017, 12:33 AM
بچه ها بابک سعیدی قبل از اجرای آهنگ تجربه کن چی گفت؟؟ من متوجه نشدم
شادمهر اخیرا اهنگی به اسم تجربه کن خونده که خیلی رو من تاثیر گذاشته حسام قراره بخونه(اینو گفت)بابک سعیدی یه شادمهری درجه یکه هرسال چندین اهنگ از شادمهر میده به شرکت کنندهاش البته حسام حذف شد و تاحالا تو این چند سال تو اکادمی گوگوش و استیج هیچ کس حتی یه نفرم نتونسته اهنگهای شادمهرو خوب اجرا کنه!

Hosein333
03-11-2017, 12:33 AM

(sm176)

Hosein333
03-11-2017, 12:34 AM
ویلون زدن شادمهر یه احساسی داره توش که از خود شادمهر نشات گرفتس واسه همینه به دل هر کسی می شینه .واقعا منقلب شدم وقتی روز سرد رو شنیدمفقط افسوس و صد افسوس ....
دقیقا

masoud741
03-11-2017, 01:07 AM
شادمهر اخیرا اهنگی به اسم تجربه کن خونده که خیلی رو من تاثیر گذاشته حسام قراره بخونه(اینو گفت)بابک سعیدی یه شادمهری درجه یکه هرسال چندین اهنگ از شادمهر میده به شرکت کنندهاش البته حسام حذف شد و تاحالا تو این چند سال تو اکادمی گوگوش و استیج هیچ کس حتی یه نفرم نتونسته اهنگهای شادمهرو خوب اجرا کنه!

حیف شد...چون آهنگ شادمهر را خوند و از گروه بابک سعیدی بود ک خودش ی شادمهری هست دوست نداشتم حذف بشه..باید شادمهریا بهش رای میدادند تا حذف نشه

me16
03-11-2017, 01:30 AM
خوب طبیعیه، آهنگای شادمهر سختن، ولی تو آکادمی، آوا "علامت سوال" رو عالی اجرا کرد