توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
bijanariya
03-11-2017, 04:03 AM
شادمهر اخیرا اهنگی به اسم تجربه کن خونده که خیلی رو من تاثیر گذاشته حسام قراره بخونه(اینو گفت)بابک سعیدی یه شادمهری درجه یکه هرسال چندین اهنگ از شادمهر میده به شرکت کنندهاش البته حسام حذف شد و تاحالا تو این چند سال تو اکادمی گوگوش و استیج هیچ کس حتی یه نفرم نتونسته اهنگهای شادمهرو خوب اجرا کنه!
شندین عشق پاخوری هم داره(sm51)اینم از معایب شادمهری بودنه دیگه(sm111)
severi
03-11-2017, 02:46 PM
چرا قلب ساعتی پخش نمیشه?
Hosein333
03-11-2017, 06:47 PM
چرا قلب ساعتی پخش نمیشه?
حالا که عید نشده (sm59)
bijanariya
03-11-2017, 11:13 PM
چرا قلب ساعتی پخش نمیشه?
آخه عوضی مرض داره(sm102)...میخواد دل مارو آب کنه(sm178)
entehaa
03-11-2017, 11:30 PM
موزیک ویدیوی روز سرد تا هفته اینده
Hosein333
03-12-2017, 10:09 PM
روز سرد بیکلام (sm127)
entehaa
03-12-2017, 11:55 PM
ویدیوی روز سرد با تنظیم جدید خواهد بود
امیدوارم اجرای شادمهرم جدید باشه
sibiloo
03-13-2017, 12:37 AM
دوستان کنسرت امشب گلاسکو شادمهر رو پیج afshoon تو اینستا لایو گفت میذاره
اگه دوس داشتید برید تو حال و هوای کنسرت زنده برید ببینید(sm128)
Hosein333
03-13-2017, 02:30 AM
جدی میگی
منبعت کجاست(sm10)
entehaa
03-13-2017, 09:40 AM
جدی میگی
منبعت کجاست(sm10)
اینستای سعید زمانی
Hosein333
03-13-2017, 02:26 PM
اینستای سعید زمانی
(sm174)
sibiloo
03-13-2017, 02:59 PM
دوستان کنسرت امشب گلاسکو شادمهر رو پیج afshoon تو اینستا لایو گفت میذاره
اگه دوس داشتید برید تو حال و هوای کنسرت زنده برید ببینید(sm128)
بجز این پیج که گفتم ، اون دختره تابان تو استیج هم گذاشت با کیفیت بهتر کنسرت رو لایو :)) خب این کنسرت لایو خیلی جالب بود برا من چون به تمام شک و شبهاتم پاسخ داد :))) درباره لایو خوندن و ساز زدنش . بجز قسمت اولیه اهنگ محال و یه قسمتایی از اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی ( که اینا هم شک دارم دقیق نمیدونم ) بقیه اهنگا رو لایو میخونه بدون هیچ شک و تردیدی . نفس کم اوردناش سر بعضی از اهنگا کاملا مشخص بود همینطور از ریتم خارج شدنش تو یکی دوتا اهنگ ( چند ثانیه ) و البته تحریرای جدید و فوق العاده زیباش :)) و ویلون هم لایو اجرا میشه چون یه جاهایی که نمیزد مشخص بود قشنگ یا یجا اشتباه زد فک کنم اهنگ پاپ کرن رو یه تیکه کامل معلوم بود . و تمام حرف و حدیثا برا من تموم شد با این کنسرتی که دیدم . درباره اینکه برمیگرده اولش موقع ویلون زدن هم دلیلش هماهنگی با درام هست . اولش رو با اون شروع میکنه بعد برمیگرده . اجرای عادت و همیشگی هم فوق العاده زیبا بود چه تحریرایی میداد سر همیشگی :))) و همینطور حس خوبیه که فوق العاده بود
ولی به نظرم همچنان میتونه کنسرتاش بهتر باشه . اون دو سه تا اهنگ خارجی واقعا حال نمیده و هرچی هم هی توضیح میده من درک نمیکنم چرا باید اونا رو بخونه :)) اهنگای خودشم که اجرا میکنه باز میتونه انتخابای بهتری داشته باشه . مثلا یکاری کن رو چرا نباید اجرا کنه اخه !! چرا از اهنگای داخل ایرانش فقط علامت سوال رو میخونه درحالی که این همه اهنگ تاپ و پرخاطره داره که میتونه بخونه . اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی رو چرا اجرا میکنه اخه :)) اگه قراره شاد کنه کنسرت رو اهنگای ریتمی بهتری داره که رقصی تر هم هستن میتونه اجرا کنه اونارو !! سبب رو هم اجرا نکرد دیشب که همیشه اجرا میکرد و فک کنم سبب هم دیگه اجرا نکنه . در کل جا واسه کار بسیار است هم تو سالنایی که کنسرت میذاره هم انتخاب اهنگاش و ... اما درباره لایو خوندن و ساز زدنش دیگه حرف و حدیثی نموند
بجز این پیج که گفتم ، اون دختره تابان تو استیج هم گذاشت با کیفیت بهتر کنسرت رو لایو :)) خب این کنسرت لایو خیلی جالب بود برا من چون به تمام شک و شبهاتم پاسخ داد :))) درباره لایو خوندن و ساز زدنش . بجز قسمت اولیه اهنگ محال و یه قسمتایی از اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی ( که اینا هم شک دارم دقیق نمیدونم ) بقیه اهنگا رو لایو میخونه بدون هیچ شک و تردیدی . نفس کم اوردناش سر بعضی از اهنگا کاملا مشخص بود همینطور از ریتم خارج شدنش تو یکی دوتا اهنگ ( چند ثانیه ) و البته تحریرای جدید و فوق العاده زیباش :)) و ویلون هم لایو اجرا میشه چون یه جاهایی که نمیزد مشخص بود قشنگ یا یجا اشتباه زد فک کنم اهنگ پاپ کرن رو یه تیکه کامل معلوم بود . و تمام حرف و حدیثا برا من تموم شد با این کنسرتی که دیدم . درباره اینکه برمیگرده اولش موقع ویلون زدن هم دلیلش هماهنگی با درام هست . اولش رو با اون شروع میکنه بعد برمیگرده . اجرای عادت و همیشگی هم فوق العاده زیبا بود چه تحریرایی میداد سر همیشگی :))) و همینطور حس خوبیه که فوق العاده بود
ولی به نظرم همچنان میتونه کنسرتاش بهتر باشه . اون دو سه تا اهنگ خارجی واقعا حال نمیده و هرچی هم هی توضیح میده من درک نمیکنم چرا باید اونا رو بخونه :)) اهنگای خودشم که اجرا میکنه باز میتونه انتخابای بهتری داشته باشه . مثلا یکاری کن رو چرا نباید اجرا کنه اخه !! چرا از اهنگای داخل ایرانش فقط علامت سوال رو میخونه درحالی که این همه اهنگ تاپ و پرخاطره داره که میتونه بخونه . اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی رو چرا اجرا میکنه اخه :)) اگه قراره شاد کنه کنسرت رو اهنگای ریتمی بهتری داره که رقصی تر هم هستن میتونه اجرا کنه اونارو !! سبب رو هم اجرا نکرد دیشب که همیشه اجرا میکرد و فک کنم سبب هم دیگه اجرا نکنه . در کل جا واسه کار بسیار است هم تو سالنایی که کنسرت میذاره هم انتخاب اهنگاش و ... اما درباره لایو خوندن و ساز زدنش دیگه حرف و حدیثی نموند
سبب خیلی وقته اینتروش شده، از اول دیدی کنسرت رو؟ معمولا با اون میاد رو استیج و فقط همون یه تیکه ترجیع بندش رو میخونه
چیزی که من دیدم اینه اگه کنسرت بزرگ باشه لایو اجرا میشه همه چی و بیشتر مایه میذاره، ولی واسه کنسرت های کوچیک بعضی از اهنگا پلی بکن و ویلون هم فقط ادا میاره تو این کنسرتا نمونهش کنسرت یکی دو سال پیش که سیم ویلون هم پاره شده بود ولی شادمهر هم چنان "ویلون میزد" ;-)
sibiloo
03-13-2017, 05:13 PM
سبب خیلی وقته اینتروش شده، از اول دیدی کنسرت رو؟ معمولا با اون میاد رو استیج و فقط همون یه تیکه ترجیع بندش رو میخونه
چیزی که من دیدم اینه اگه کنسرت بزرگ باشه لایو اجرا میشه همه چی و بیشتر مایه میذاره، ولی واسه کنسرت های کوچیک بعضی از اهنگا پلی بکن و ویلون هم فقط ادا میاره تو این کنسرتا نمونهش کنسرت یکی دو سال پیش که سیم ویلون هم پاره شده بود ولی شادمهر هم چنان "ویلون میزد" ;-)
اره سبب همیشه اینترو بود تو این چند سال ولی دیشب روز سرد رو بجاش اجرا کرد برا اولین اهنگ . اونم از قسمت ترجیع بندش فقط
اینی که شما میگی رو منم دقت کردم درباره لایو اینا و پاره شدن سیم ارشه و اینا و برا همین دیشب با هندزفری با دقت گوش میدادم
سیم ویلون پاره شد یا اون ارشه تو این ویدیویی که میگی ؟ اگه ارشه رو میگی به نظرم اتفاقا اون پاره شدن ارشه هم یکی از دلایلی هست که میگم میزنه واقعا . چون اگه پاره شه یعنی داره میزنه و وقتی هم بزنه بالاخره یه صدایی ازش در میاد و اون یکی دو ردیف اول حداقل صداش رو میشنون و قاطی میشه همه چی . باز دقیق نمیدونم چجوریه بچه هایی که ویلون زدن بهتر میتونن نظر بدن ولی من پسرعموم ویلون میزنه دیدم از نزدیک و اینجوری فکر میکنم :))) کنسرت هم ازش دارم که موقع ویلون زدن نوازنده ی گیتار بند شادمهر داره ازش فیلم میگیره رو سن موقع اجرای عادت . اگه نزنه دیگه اون نوازنده ی خودش میدونه دیگه و دیوونه نیس که فیلم بگیره ازش . حالا اگه شد اون تیکه رو میبرم اپ میکنم همینجا . بعدشم اخه به قول خودش اینا اهنگای سختی نیستن که بخواد فیلم بازی کنه اخه
ولی درکل همه چی لایو بود دیشب از نوازندگیش تا خوندن و ... فقط نفهمیدم تهش چرا اونجوری رفت نه یه تشکری کرد نه خداحافظی درست حسابی . یهو رفت خیلی سرد (sm98)
کنسرتشم اتفاقا فکر نکنم زیاد بزرگ بوده باشه تا جایی که من دیدم سالن اینارو ولی اینکه میگی درسته بیشتر مایه میذاره تو کنسرتای بزرگ و بند بزرگتری هم داره
Farbod-7
03-13-2017, 07:11 PM
این امیر فرشباف تا ریشه شادمهرو نزنه ول کن نیست
Hosein333
03-13-2017, 08:50 PM
(sm81)
اره سبب همیشه اینترو بود تو این چند سال ولی دیشب روز سرد رو بجاش اجرا کرد برا اولین اهنگ . اونم از قسمت ترجیع بندش فقط
اینی که شما میگی رو منم دقت کردم درباره لایو اینا و پاره شدن سیم ارشه و اینا و برا همین دیشب با هندزفری با دقت گوش میدادم
سیم ویلون پاره شد یا اون ارشه تو این ویدیویی که میگی ؟ اگه ارشه رو میگی به نظرم اتفاقا اون پاره شدن ارشه هم یکی از دلایلی هست که میگم میزنه واقعا . چون اگه پاره شه یعنی داره میزنه و وقتی هم بزنه بالاخره یه صدایی ازش در میاد و اون یکی دو ردیف اول حداقل صداش رو میشنون و قاطی میشه همه چی . باز دقیق نمیدونم چجوریه بچه هایی که ویلون زدن بهتر میتونن نظر بدن ولی من پسرعموم ویلون میزنه دیدم از نزدیک و اینجوری فکر میکنم :))) کنسرت هم ازش دارم که موقع ویلون زدن نوازنده ی گیتار بند شادمهر داره ازش فیلم میگیره رو سن موقع اجرای عادت . اگه نزنه دیگه اون نوازنده ی خودش میدونه دیگه و دیوونه نیس که فیلم بگیره ازش . حالا اگه شد اون تیکه رو میبرم اپ میکنم همینجا . بعدشم اخه به قول خودش اینا اهنگای سختی نیستن که بخواد فیلم بازی کنه اخه
ولی درکل همه چی لایو بود دیشب از نوازندگیش تا خوندن و ... فقط نفهمیدم تهش چرا اونجوری رفت نه یه تشکری کرد نه خداحافظی درست حسابی . یهو رفت خیلی سرد (sm98)
کنسرتشم اتفاقا فکر نکنم زیاد بزرگ بوده باشه تا جایی که من دیدم سالن اینارو ولی اینکه میگی درسته بیشتر مایه میذاره تو کنسرتای بزرگ و بند بزرگتری هم داره
من هم نگفتم تو همه کنسرتاش پلی بکه ، گفت بعضی وقتا اینکار رو میکنه
bijanariya
03-14-2017, 01:49 AM
انصافا اینجا همه (sm70)آنتی فرشبافن هااا
bijanariya
03-14-2017, 01:50 AM
(sm10)(sm77)
bijanariya
03-14-2017, 09:11 PM
باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازه ت تنهات بذارم
دلتنگیامو یادم نیارم
تنهات بذارم
Hosein333
03-14-2017, 10:45 PM
پست جدید شادمهر تو اینستا بوی اهنگ جدید میده
(sm118)
bijanariya
03-14-2017, 11:12 PM
(sm118)اگه بوی شعر جدید (از مونا برزویی) هم بده دیگه معرکست.(sm111)
entehaa
03-15-2017, 01:59 AM
(sm118)
اونکه همون تنظیم جدیده روز سرده.ایوبی هم گفته عیدو قراره دوتا از کاراش پخش بشه احتمالا یکیش قلب ساعتی باشه
bijanariya
03-15-2017, 06:00 AM
اونکه همون تنظیم جدیده روز سرده.ایوبی هم گفته عیدو قراره دوتا از کاراش پخش احتمالا قلب ساعتی باشه
(sm118)
bijanariya
03-16-2017, 01:07 AM
من از وقتی گمت کردم تمام رویاهام گم شد
تو چی میدونی از اونی که قصش حرف مردم شد
bijanariya
03-16-2017, 01:14 AM
افشین یداللهی شاعر و ترانه سرای کشور بر اثر تصادف درگذشت.(sm77)(sm77)(sm77)
در مسیر بازگشت از هشتگرد به سمت تهران به دلیل برخورد شدید کامیون با خودرویش، به شدت مجروح شده و درگذشت.(sm81)(sm81)
Hosein333
03-16-2017, 03:06 AM
4
افشین یداللهی شاعر و ترانه سرای کشور بر اثر تصادف درگذشت.(sm77)(sm77)(sm77)
در مسیر بازگشت از هشتگرد به سمت تهران به دلیل برخورد شدید کامیون با خودرویش، به شدت مجروح شده و درگذشت.(sm81)(sm81)
خدا رحمتش کنه (sm74)
Betty
03-16-2017, 12:58 PM
(sm27)
Hosein333
03-17-2017, 01:19 AM
رو این اهنگ قلب ساعتی قفلم (sm127)
bijanariya
03-17-2017, 02:27 AM
4
خدا رحمتش کنه (sm74)
همینجوریش کمبود شاعر داشتیم دیگه با فوت این بنده خدا هم کمبودمون بیشتر شد.
ای کاش بجای این همه چیز که وارد میکنیم چندتا مدیر و شاعر هم وارد میکردیم.
Farbod-7
03-17-2017, 10:07 AM
همینجوریش کمبود شاعر داشتیم دیگه با فوت این بنده خدا هم کمبودمون بیشتر شد.
ای کاش بجای این همه چیز که وارد میکنیم چندتا مدیر و شاعر هم وارد میکردیم.
افسوس بخور که شادمهر به جای کار کردن با همچین آدمایی با یه مشت بچه کار میکنه
Farbod-7
03-17-2017, 02:53 PM
رو این اهنگ قلب ساعتی قفلم (sm127)
حسین شبح رو گوش دادی؟
حالا آلبوم دورنگی رو امیر گذاشته دانلود کن
ببین بهروز زمانی که کامپیوتری وجود نداشت به این صورت چه موزیکایی ساخته(sm127)
Hosein333
03-17-2017, 04:27 PM
حسین شبح رو گوش دادی؟
حالا آلبوم دورنگی رو امیر گذاشته دانلود کن
ببین بهروز زمانی که کامپیوتری وجود نداشت به این صورت چه موزیکایی ساخته(sm127)
سلام فربد جان
کدومه لینکشو بزار دان کنم
masoud741
03-17-2017, 04:34 PM
متاسفانه همینجور ک ی دوستان گفت احتمال زیاد با ی ویدئو ساده دیگه طرفیم ... احتمال زیاد شادمهر میخونه و چندتا زن فقط ساز میزنند...با اینکه از دل این ترانه میشد ی داستان قوی بیرون کشید..درست مثل ادامه میدمت ک میشد ی ویدئو با ی داستان خوب واسش ساخته ولی شادمهر ب ی ویدئو فوق ساده اکتفا کرد
Hosein333
03-17-2017, 05:15 PM
متاسفانه همینجور ک ی دوستان گفت احتمال زیاد با ی ویدئو ساده دیگه طرفیم ... احتمتل زیاد شادمهر میخونه و چندتا زن فقط ساز میزنند...با اینکه از دل این ترانه میشد ی داستان قوی بیرون کشید
اره
ولی ویدیو بیاد بهتر میتونیم نظر بدیم
بعضی ویدیوهای ساده خیلی حرفا دارن
masoud741
03-17-2017, 05:23 PM
اره
ولی ویدیو بیاد بهتر میتونیم نظر بدیم
بعضی ویدیوهای ساده خیلی حرفا دارن
حرفت کاملا درسته...ویدئو رابطه در عین سادگی پر از معنا و مفهوم بود چون داستان محور بود..ولی ادامه میدمت هیچ حرفی واسه گفتن نداشت ویدئوش. .انگار داده بودند 4تا بچه دبستانی این ویدئو را ساخته بودند... ویدئو روز سرد هم اگه داستان محور نباشه ب هیچ دردی نمیخوره
Hosein333
03-17-2017, 06:37 PM
حرفت کاملا درسته...ویدئو رابطه در عین سادگی پر از معنا و مفهوم بود چون داستان محور بود..ولی ادامه میدمت هیچ حرفی واسه گفتن نداشت ویدئوش. .انگار داده بودند 4تا بچه دبستانی این ویدئو را ساخته بودند... ویدئو روز سرد هم اگه داستان محور نباشه ب هیچ دردی نمیخوره
خبری نیست از ویدیو کی قراره پخش کنن
entehaa
03-17-2017, 06:49 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این پیج تو اینستا گفته فردا شب کنسرت شادمهر در کلن المان رو لایو قراره بزاره
masoud741
03-17-2017, 07:11 PM
عید100درصد پخش میشه..فقط روزش معلوم نیست
masoud741
03-17-2017, 07:12 PM
این پیج تو اینستا گفته فردا شب کنسرت شادمهر در کلن المان رو لایو قراره بزاره
(sm93)
masoud741
03-17-2017, 07:14 PM
من بیشتر منتظر پخش قلب ساعتیم
masoud741
03-17-2017, 07:15 PM
Parsa8 پارسا جان کجایی؟
کسی از پارساجان کسی خبر نداره؟ خیلی وقته خبریش نیست
masoud741
03-17-2017, 08:43 PM
Are you ready? (sm50)
Hosein333
03-17-2017, 09:01 PM
دموش که خوبه
باید ببینیم اهنگ چطوره
entehaa
03-17-2017, 09:40 PM
الک منتظر تنظیم جدید بود تا بخش داستانی ویدیو کار بشه.معلوم نیست واسه عید برسه یا نه.شایدم اصلن قلب ساعتی زودتر پخش شد.
masoud741
03-17-2017, 09:55 PM
الک منتظر تنظیم جدید بود تا بخش داستانی ویدیو کار بشه.معلوم نیست واسه عید برسه یا نه.شایدم اصلن قلب ساعتی زودتر پخش شد.
من فکر نکنم داستانی توکار باشه..از پشت صحنش مشخصه...خودشم زده بزودی پس احتمالا عید پخش میشه
bijanariya
03-17-2017, 11:44 PM
افسوس بخور که شادمهر به جای کار کردن با همچین آدمایی با یه مشت بچه کار میکنهشادمهرو که اگه گیرش بیارم خودم...(sm39)
Hosein333
03-18-2017, 02:46 AM
(sm50)
bijanariya
03-19-2017, 12:59 AM
(sm111)
biseda
03-19-2017, 01:29 AM
فردا شب باید منتظر قلب ساعتی باشیم یا ورژن جدید روز سرد به همراه ویدئو(sm98)(sm148)
masoud741
03-19-2017, 01:33 AM
فردا شب باید منتظر قلب ساعتی باشیم یا ورژن جدید روز سرد به همراه ویدئو(sm98)(sm148)
هیچکدوم(sm120)
masoud741
03-19-2017, 01:56 AM
واقعا فاز افشین چی بوده با این آلبوم دادنش(sm120)
Hosein333
03-19-2017, 04:49 AM
دوستان این اهنگ روز سرد مشکوک میزنه
من فکر میکنم واسه ژینا خونده یه جورایی
ژینا هم الان پشیمونه که چرا با شادمهر نموند
شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب
Hosein333
03-19-2017, 05:05 AM
(sm132)
masoud741
03-19-2017, 10:23 AM
دوستان این اهنگ روز سرد مشکوک میزنه
من فکر میکنم واسه ژینا خونده یه جورایی
ژینا هم الان پشیمونه که چرا با شادمهر نموند
شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب
(sm77)
worldpic
03-19-2017, 10:53 AM
سلام بر دوستان و اساتید عزیز
پیشاپیش عید رو تبریک میگم بهتون و امیدوارم سالی پر از برکت و سلامتی در پیش رو داشته باشین و البته سالی شادمهری داشته باشین.
دنبال آهنگ قدیمی از شادمهر هستم که چندین سال پیش شنیده بودن با کیفیت خیلی ناجور.
اسم آهنگ: غریبه یا مرثیه بود.
sibiloo
03-19-2017, 02:19 PM
اگه قرار باشه چیزی منتشر کنه برا روز اول عید به نظرم ورژن جدید اهنگ غرور رو منتشر میکنن که چند روز پیش هم پیج تجربه کن دمو ازش گذاشت
Hosein333
03-19-2017, 03:49 PM
سلام بر دوستان و اساتید عزیز
پیشاپیش عید رو تبریک میگم بهتون و امیدوارم سالی پر از برکت و سلامتی در پیش رو داشته باشین و البته سالی شادمهری داشته باشین.
دنبال آهنگ قدیمی از شادمهر هستم که چندین سال پیش شنیده بودن با کیفیت خیلی ناجور.
اسم آهنگ: غریبه یا مرثیه بود.
تکه ای از شعر یا اهنگش داری بزار تا اپ کنم
masoud741
03-19-2017, 05:04 PM
اگه قرار باشه چیزی منتشر کنه برا روز اول عید به نظرم ورژن جدید اهنگ غرور رو منتشر میکنن که چند روز پیش هم پیج تجربه کن دمو ازش گذاشت
برای روز اول عید چیزی پخش نمیشه..ولی درکل واسه عید 3تا آهنگ میتونه پخش کنه..یکی ویدئو روز سرده..دوم آهنگ قلب ساعتی..سوم آهنگ اعتراف..حالا کدومو پخش کنه معلوم نیست
Hosein333
03-19-2017, 05:30 PM
برای روز اول عید چیزی پخش نمیشه..ولی درکل واسه عید 3تا آهنگ میتونه پخش کنه..یکی ویدئو روز سرده..دوم آهنگ قلب ساعتی..سوم آهنگ اعتراف..حالا کدومو پخش کنه معلوم نیست
همشو پخش کنه خوبه
اول قلب ساعتی بعد اعتراف
masoud741
03-19-2017, 05:54 PM
کاش یکی بتونه شادمهرو گول بزنه و ی مصاحبه مفصل ازش بگیره...خیلی بده ک شادمهر از مصاحبه خوشش نمیاد
entehaa
03-20-2017, 12:34 AM
کانال رادیو جوان نظرسنجی بهترین اهنگ سال گذاشته خودتون و بقیه رو دعوت کنید بیان به تجربه کن رای بدن
9NIMA1
03-20-2017, 02:23 AM
کانال رادیو جوان نظرسنجی بهترین اهنگ سال گذاشته خودتون و بقیه رو دعوت کنید بیان به تجربه کن رای بدن
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
واقعا باید تاسف خورد که یکی مثل تتلو باید رأیش بیشتر باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sm98)
bijanariya
03-20-2017, 02:40 AM
واقعا باید تاسف خورد که یکی مثل تتلو باید رأیش بیشتر باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(sm98)
(sm30)
masoud741
03-20-2017, 02:50 AM
این رای گیریا هیچوقت ملاک برتر بودن ی آهنگ نیست..اینایی ک ب تتلو رای میدند اکثرا بچه مچه های امروزیند...وگرنه مثلا ی آدم 30.40 ساله هیچوقت نمیاد ب تتلو رای بده
masoud741
03-20-2017, 03:05 AM
متاسفانه نسل امروزی بیشتر آهنگ رپ گوش میدند...من نمیگم رپ بده..رپ خوب هم داریم مثل آهنگای یاس ولی اکثر رپای امروزی پر از فحش و جفنگیات... نمونش همین تتلو... من همین امروز تو برنامه نکس وان موزیک ی خواننده رپ ب اسم حصین آهنگ داده بود نظرات مخاطبشو ک خوندم فکر کردم طرف ی آهنگ خونده در حد تقدیر شادمهر! !ولی وقتی پلی کردم نتونستم 1دقیقشو گوش کنم..متاسفانه گوش جوونای امروزی پر شده از جفنگیات خواننده های درپیتی مثل تتلو و حصین و...
Hosein333
03-20-2017, 03:42 AM
سلام دوستان شادمهری من
امیدوارم سال 96 سال شاد و شادمهری داشته باشید
از خدا براتون تن سالم پول زیاد و آرامش میخوام (sm10)
entehaa
03-20-2017, 10:28 AM
دیشب کنسرت شادمهر در لندن رو بطور تقریبا کامل از اینستا لایو نگاه کردم یه حس تازه ی خوبی داشت برام.۵ تا اهنگ از البوم تجربه کن خوند.کنسرتش سولد اوت شده بود.بابک سعیدی و رضا شرکت کننده پارسالش همون مو بلنده هم بودن.شادمهر به رضا میگفت همیشه دوست داشتم موهام مثل تو بود بعد فک کن با اون موها تقدیرو میخوندم! خخخخ.به بابک سعیدی هم میگفت ببین منم اینجا جلو شما میخونم دست و پامو گم کردم.وسط اهنگهاش که صحبت میکرد میگفت من خوانندگی رو اصلا دوست ندارم فقط موسیقی رو دوست دارم واسه همین یه سری از اهنگهام مثل پاپ کرن شعر سطحی دارن و بخاطر موسیقیش اجراش میکنم.جالبترین حرفش این بود که میگفت منم تو زندگیم سختی های زیادی کشیدم و الان تو بهترین لحظه زندگیم هستم و همیشه ارزوی این روزها رو داشتم شایدم بخاطر اینه که ازدواج کردم.گفت دیشبم کنسرت بودم گلاسکو اصلن خوش نگذشت ولی مردم لندن ترکوندن.قبل کنسرت هم بابک پیشش بود و باهم کلی گپ زدن.چند روز پیش از بابک راجب شادمهر پرسیدم گفت شادمهر عشقه.حسین تهی ارسلان خواننده اخر بکل کتز بابک سعیدی رضا پهلوانی اینا مهمونای کنسرت لندن بودن .
masoud741
03-20-2017, 12:10 PM
سلام دوستان شادمهری من
امیدوارم سال 96 سال شاد و شادمهری داشته باشید
از خدا براتون تن سالم پول زیاد و آرامش میخوام (sm10)
سلام دوست عزیز...ممنون..همچنین برای شما
masoud741
03-20-2017, 12:14 PM
دیشب کنسرت شادمهر در لندن رو بطور تقریبا کامل از اینستا لایو نگاه کردم یه حس تازه ی خوبی داشت برام.۵ تا اهنگ از البوم تجربه کن خوند.کنسرتش سولد اوت شده بود.بابک سعیدی و رضا شرکت کننده پارسالش همون مو بلنده هم بودن.شادمهر به رضا میگفت همیشه دوست داشتم موهام مثل تو بود بعد فک کن با اون موها تقدیرو میخوندم! خخخخ.به بابک سعیدی هم میگفت ببین منم اینجا جلو شما میخونم دست و پامو گم کردم.وسط اهنگهاش که صحبت میکرد میگفت من خوانندگی رو اصلا دوست ندارم فقط موسیقی رو دوست دارم واسه همین یه سری از اهنگهام مثل پاپ کرن شعر سطحی دارن و بخاطر موسیقیش اجراش میکنم.جالبترین حرفش این بود که میگفت منم تو زندگیم سختی های زیادی کشیدم و الان تو بهترین لحظه زندگیم هستم و همیشه ارزوی این روزها رو داشتم شایدم بخاطر اینه که ازدواج کردم.گفت دیشبم کنسرت بودم گلاسکو اصلن خوش نگذشت ولی مردم لندن ترکوندن.قبل کنسرت هم بابک پیشش بود و باهم کلی گپ زدن.چند روز پیش از بابک راجب شادمهر پرسیدم گفت شادمهر عشقه.حسین تهی ارسلان خواننده اخر بکل کتز بابک سعیدی رضا پهلوانی اینا مهمونای کنسرت لندن بودن .
بابک سعیدی کارش خیلی درسته...تو استیج هرسال چندتا آهنگ از شادمهر میده ب خواننده هاش
RAHAM
03-20-2017, 12:19 PM
مثل هر رابطه ای
نه سیاه بود
نه سفید
RAHAM
03-20-2017, 12:24 PM
هزااااااااااااااااااااااا اااااااااار و یک شب من
پر از صدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااای تو بود
گریه ی هر شب من
فقط برااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااای تو بود
Gsshop
03-20-2017, 12:24 PM
(sm59) خودمو تو گل می پلکونوم
masoud741
03-20-2017, 12:25 PM
بچه ها منم سال نو را ب همتون تبریک میگم..انشاالله سال پر از سلامت و پربرکت داشته باشید...هرکسی هم از من بدی دیده ب بزرگی خودش ببخشه
Farbod-7
03-20-2017, 12:55 PM
تبریک به همگی امیدوارم دلتون خوش باشه(sm127)
masoud741
03-20-2017, 01:11 PM
(sm174)
9NIMA1
03-20-2017, 02:19 PM
منم سال نو رو به همه دوستان تبریک میگم(sm176)
امیدوارم سالی پر از شادمهر و موزیکای "خودش" باشه(sm58)
و سایه ی امثال فرشباف ها از سرش کم شه!(sm30)
masoud741
03-20-2017, 04:18 PM
entehaa انتها جان لطفا اگه تیکه هایی ک شادمهر با بابک شوخی میکنه را داری آپ کن
bijanariya
03-20-2017, 06:30 PM
درود بر همدلان موزیک بارانی.
نوروزتان خجسته باد(sm10)
entehaa
03-20-2017, 08:35 PM
entehaa انتها جان لطفا اگه تیکه هایی ک شادمهر با بابک شوخی میکنه را داری آپ کن
ندارم منم live story یه نفر که رفته بود کنسرت دیدم.میگفت همه میان اینستا فقط میگن عاشقتم و از این چیزا یکمم فحش بدین دیگه.خخخخ
entehaa
03-20-2017, 08:37 PM
اونگ امشب ساعت ۹ سورپرایز داره ببینیم اهنگ شادمهره ایا!
darkmlu
03-20-2017, 09:46 PM
Amir
امیرجان چرا موزیک ویدیو ها رو x265 نمیزاری حجمش کمتر بشه ورشکست شدیم
اونگ امشب ساعت ۹ سورپرایز داره ببینیم اهنگ شادمهره ایا!
هیچ خبری نشد چرا؟ فک کنم همون شادمهر بوده پشیمون شده یهو
Hosein333
03-20-2017, 11:46 PM
(sm50)
entehaa
03-21-2017, 01:09 AM
نه پادکست بود.نمیدونم از کی تاحالا پادکست سورپرایز شده
Hosein333
03-21-2017, 02:05 AM
سلام فربد جان
امیدوارم سال خوبی داشته باشی
بهترینها رو برات میخوام دوست خوب من (sm10)
bijanariya
03-21-2017, 02:33 AM
@Amir ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
امیرجان چرا موزیک ویدیو ها رو x265 نمیزاری حجمش کمتر بشه ورشکست شدیم
(sm51)
bijanariya
03-21-2017, 02:34 AM
(sm30)
masoud741
03-21-2017, 12:22 PM
روز اول عیده و خبری از شادمهر نشد(sm98)
Hosein333
03-21-2017, 11:09 PM
(sm50)
bijanariya
03-21-2017, 11:19 PM
روز اول عیده و خبری از شادمهر نشد(sm98)رفته شیطونی(sm51)
severi
03-22-2017, 12:02 AM
برو بچ شادمهری سال نو همگی مبارک
masoud741
03-22-2017, 01:54 PM
اینم از روز دوم(sm50)
masoud741
03-23-2017, 12:57 PM
اینم روز سوم(sm98)
اینم روز سوم(sm98)
تا روز آخر همین رو میگی(sm98)
masoud741
03-23-2017, 02:56 PM
تا روز آخر همین رو میگی(sm98)
آره(sm120)
masoud741
03-23-2017, 02:58 PM
من فکر کنم بقول انتها جان الک میخواد بخش داستانی ویدئو را بسازه واسه همین فعلا پخش نمیشه
من فکر کنم بقول انتها جان الک میخواد بخش داستانی ویدئو را بسازه واسه همین فعلا پخش نمیشه
کاش قلب ساعتی رو پخش میکرد :-(
Hosein333
03-24-2017, 01:32 AM
هیچ خبری نیست از اهنگ جدید
ما عیدی میخوایم شادمهر (sm25)
bijanariya
03-24-2017, 02:12 AM
هیچ خبری نیست از اهنگ جدید
ما عیدی میخوایم شادمهر (sm25)
این آقا خشگله تازگیا خیلی گستاخ شده(sm39)
باید با یه تیم از بچه های موزیک باران بریم حالشو بگیریم(sm102)
masoud741
03-24-2017, 10:14 AM
اینم از روز چهارم (sm50)
masoud741
03-24-2017, 12:47 PM
بچه ها تو کنسرت باکو چی شده ک ویولون شادمهر شکسته؟
severi
03-24-2017, 05:27 PM
ظاهرا درگیری بین افرادی که انتهای سالن بودن با افرادی که بلیط وی آی پی داشتن شکل گرفته
Rasoul7
03-24-2017, 06:54 PM
شادی خیلی بدی
من آهنگ میخوام...(sm81)
Farbod-7
03-24-2017, 08:58 PM
سلام فربد جان
امیدوارم سال خوبی داشته باشی
بهترینها رو برات میخوام دوست خوب من (sm10)
سلام حسین جان
ممنون
امیدوارم سال خیلی خوبی برات باشه(sm127)
Hosein333
03-24-2017, 11:36 PM
این آقا خشگله تازگیا خیلی گستاخ شده(sm39)
باید با یه تیم از بچه های موزیک باران بریم حالشو بگیریم(sm102)
دقیقا همین کارو باید بکنیم
Hosein333
03-24-2017, 11:37 PM
اینم از روز چهارم (sm50)
حالا داره میره عید دیدنی شادمهر وقت نداره
Hosein333
03-24-2017, 11:47 PM
سلام حسین جان
ممنون
امیدوارم سال خیلی خوبی برات باشه(sm127)
(sm19)
masoud741
03-25-2017, 01:20 AM
حالا میگیم ویدئو روز سرد آماده نیست ک پخش نمیکنه.قلب ساعتی ک آمادست چرا نمیده بیرون(sm88)
Rasoul7
03-26-2017, 06:28 PM
(sm98)
masoud741
03-27-2017, 09:22 AM
ی هفته گذشت و خبری نشد(sm50)
Hosein333
03-27-2017, 01:30 PM
(sm50)
پنجشنبه ویدیو روز سرد
خیلی ساده به نظر میاد :|
masoud741
03-27-2017, 05:11 PM
پنجشنبه ویدیو روز سرد
خیلی ساده به نظر میاد :|
آره متاسفانه اینجور بنظر میاد...همونجور ک گفتم احتمال زیاد شادمهر میخونه و فقط چندتا زن ساز میزنند...حیف این ترانه ..قشنگ میشد ی ویدئو با ی داستان قوی ازش ساخت
آره متاسفانه اینجور بنظر میاد...همونجور ک گفتم احتمال زیاد شادمهر میخونه و فقط چندتا زن ساز میزنند...حیف این ترانه ..قشنگ میشد ی ویدئو با ی داستان قوی ازش ساخت
چرا حس میکنم خود شادمهر دیگه نمیخواد زیاد خرج ویدیوهاش کنه، همینم باعث میشه ساده بشن
masoud741
03-27-2017, 07:04 PM
چرا حس میکنم خود شادمهر دیگه نمیخواد زیاد خرج ویدیوهاش کنه، همینم باعث میشه ساده بشن
شادمهر داره کمیت را فدای کیفیت میکنه...لازم نبود ادامه میدمت و روز سرد را آنقدر ساده ویدئو کنه
hamidjalab1
03-27-2017, 09:50 PM
چند وقت پیش گفتم کلیپ روز سرد ساده به نظر میاد
همون شد(sm81)
Hosein333
03-27-2017, 10:14 PM
مسخره بود تیزر
masoud741
03-27-2017, 11:17 PM
مسخره بود تیزر
آره همیشه شادمهر ویدئو هاش قشنگ بودند ولی از همیشگی ب اینور زده تو کار ویدئو ساده و ضعیف
masoud741
03-28-2017, 10:06 AM
اگه قرار ب این ویدئو ها بود شادمهر ادامه میدمت و روز سرد را ویدئو نمیکرد سنگینتر بود یا لااقل هزینه این دوتا ویدئو را میذاشت روهم ی ویدئو درست حسابی واسه روز سرد یا قلب ساعتی میساخت...البته هرچی میکشیم از دست کاربرای اینستاگرام میکشیم..دیشب زیر پست تیزر ویدئو روز سرد همه گفته بودند چ ویدئو خوب و قشنگی (sm88)
Hosein333
03-28-2017, 01:11 PM
اگه قرار ب این ویدئو ها بود شادمهر ادامه میدمت و روز سرد را ویدئو نمیکرد سنگینتر بود یا لااقل هزینه این دوتا ویدئو را میذاشت روهم ی ویدئو درست حسابی واسه روز سرد یا قلب ساعتی میساخت...البته هرچی میکشیم از دست کاربرای اینستاگرام میکشیم..دیشب زیر پست تیزر ویدئو روز سرد همه گفته بودند چ ویدئو خوب و قشنگی (sm88)
این اینستا دهن مارو سرویس کرده شادمهر اینستا نداشت خیلی خوب بود
خبر نداشتیم کی اهنگ پخش میکنه
تعریف های الکی میکنن
masoud741
03-28-2017, 01:46 PM
این اینستا دهن مارو سرویس کرده شادمهر اینستا نداشت خیلی خوب بود
خبر نداشتیم کی اهنگ پخش میکنه
تعریف های الکی میکنن
از الک این ویدئو بعید بود..البته 100درصد خود شادمهر ازش خواسته ویدئو ساده باشه
sibiloo
03-28-2017, 03:33 PM
چند ماه پیش چی بود پس یه ویدیو گذاشت که الک تو استدیو شادمهر بود داشتن درباره ویدیو بحث میکردن . همچین طراحی میکردن و نقاشی میکشیدن و ژست گرفته بودن که گفتم یا علی میزنه رو دست ویدیوی Out Of The Woods تیلور (sm30) اینو که کوجی در کمتر از ده دیقه میسازه و ادیت میکنه و منتشر میکنه(sm59)
masoud741
03-28-2017, 04:15 PM
چند ماه پیش چی بود پس یه ویدیو گذاشت که الک تو استدیو شادمهر بود داشتن درباره ویدیو بحث میکردن . همچین طراحی میکردن و نقاشی میکشیدن و ژست گرفته بودن که گفتم یا علی میزنه رو دست ویدیوی Out Of The Woods تیلور (sm30) اینو که کوجی در کمتر از ده دیقه میسازه و ادیت میکنه و منتشر میکنه(sm59)
شاید اون موقع تصمیم داشتند ی ویدئو خوب بسازند ولی بعدش منصرف شدند
Hosein333
03-28-2017, 04:31 PM
(sm30)
شاید اون موقع تصمیم داشتند ی ویدئو خوب بسازند ولی بعدش منصرف شدند
biseda
03-28-2017, 08:16 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _rzb_ir_.jpg
severi
03-28-2017, 08:22 PM
تکنیک های کارگردانی سینارت فوق العادست.
از همه کارگردانها یه پله بالاتره.
به نظر من ویدئو ادامه میدمت هم خیلی قشنگ بود.
سالها زمان میبره کارگردانی بتونه ویدئویی مثل گمت کردم رو بسازه
شاهکار بود
biseda
03-28-2017, 08:26 PM
حدودا سه ماه از پخش آلبوم میگذره ولی اصلا اون حس شادمهری به آدم منتقل نمیشه.یادمه زمان آلبوم طرفدار من سرباز بودم و آلبوم قرار بود یکشنبه پخش بشه تا پنجشنبه که قرار بود بیام خونه داشتم از بی تابی دیونه میشدم.تا مدتها قفلی زده بودم رو آلبوم.من نمیدونم برای شادمهر متاسف باشم برای امیر فرشباف...ولی امیر فرشباف واقعا گند زده تو کارای شادمهر.شادمهرم که دیگه نیاز به گفتن نیست.قشنگ خودشو سپره به این و اون.کارو میفرستن نیم ساعته وکال میگیره دوباره میفرسته به این و اون تا تنظیم کنن.واقعا دلم برای کاری مثل انتخاب،تقدیر،گمت کردم،معروف،محال،سبب تنگ شده.تقصیر ما چیه عاشق شادمهریم ولی اون اصلا نظر طرفدارای واقعیش براش مهم نیست.بعد کاشکی اینستا یا فیسبوکی وجود نداشت تا شادمهر تیکه ای از کاراش یا دمو کارو پخش نمیکرد.من حاضر بودم سه سال بیخبری بکشم ولی دمویی از کارای شادمهر نشنوم.شادمهر الان،فرشباف،و ی مشت طرفدار کوته فکر کمر به نابودی شادمهر بستن.
masoud741
03-28-2017, 08:59 PM
تکنیک های کارگردانی سینارت فوق العادست.
از همه کارگردانها یه پله بالاتره.
به نظر من ویدئو ادامه میدمت هم خیلی قشنگ بود.
سالها زمان میبره کارگردانی بتونه ویدئویی مثل گمت کردم رو بسازه
شاهکار بود
گمت کردم فوق العاده بود ولی ادامه میدمت خیلی ضعیف بود
masoud741
03-28-2017, 09:01 PM
حدودا سه ماه از پخش آلبوم میگذره ولی اصلا اون حس شادمهری به آدم منتقل نمیشه.یادمه زمان آلبوم طرفدار من سرباز بودم و آلبوم قرار بود یکشنبه پخش بشه تا پنجشنبه که قرار بود بیام خونه داشتم از بی تابی دیونه میشدم.تا مدتها قفلی زده بودم رو آلبوم.من نمیدونم برای شادمهر متاسف باشم برای امیر فرشباف...ولی امیر فرشباف واقعا گند زده تو کارای شادمهر.شادمهرم که دیگه نیاز به گفتن نیست.قشنگ خودشو سپره به این و اون.کارو میفرستن نیم ساعته وکال میگیره دوباره میفرسته به این و اون تا تنظیم کنن.واقعا دلم برای کاری مثل انتخاب،تقدیر،گمت کردم،معروف،محال،سبب تنگ شده.تقصیر ما چیه عاشق شادمهریم ولی اون اصلا نظر طرفدارای واقعیش براش مهم نیست.بعد کاشکی اینستا یا فیسبوکی وجود نداشت تا شادمهر تیکه ای از کاراش یا دمو کارو پخش نمیکرد.من حاضر بودم سه سال بیخبری بکشم ولی دمویی از کارای شادمهر نشنوم.شادمهر الان،فرشباف،و ی مشت طرفدار کوته فکر کمر به نابودی شادمهر بستن.
شاید قلب ساعتی بتونه شروعی دوباره باشه
Farbod-7
03-28-2017, 09:07 PM
شاید قلب ساعتی بتونه شروعی دوباره باشه
قلب ساعتی شروع خوبیه شک نکن
اما خیلی زود با آهنگ ساده اعتراف با تنظیم بازاری میلاد هاشمی پایان میگیره
Gsshop
03-28-2017, 09:08 PM
(sm59)شادمهر خسته شده دیگه زده تو کار کنسرت فقط پول در بیاره
این البوم اخرشم تا چند سال دیگه براش درامد زایی میکنه بعدش دیگه چند تا ترک میده بیرون
Farbod-7
03-28-2017, 09:55 PM
Amir
امیر جان باقی آلبوم های شادمهر رو ویو نمیزاری؟
masoud741
03-29-2017, 12:36 AM
قلب ساعتی شروع خوبیه شک نکن
اما خیلی زود با آهنگ ساده اعتراف با تنظیم بازاری میلاد هاشمی پایان میگیره
دهنت سرویس (sm120)
Hosein333
03-29-2017, 01:20 AM
تنها ترکی که از چشمم نیافتاده ادامه میدمت هست از البوم جدید
masoud741
03-29-2017, 01:03 PM
شاید هرکدوم از ما میتونستیم یک داستان از این ترانه تو ذهن خودمون ساخته باشیم ولی چون قبلا در آلبوم تجربه کن شنیده شده بود ترجیحا کار به این شکل دوباره تنظیم و اجرا و ویدئوی اون هم بدون داستان و بیشتر به صورت اجرایی روی این تنظیم فیلمبرداری شد که امیدوارم دوست داشته باشید
@OfficialShadmehr
خب از همین الان مشخصه چ ویدئویی باید ببینیم(sm25)
entehaa
03-29-2017, 01:19 PM
الان شادمهر باید دقیقا به ساز کی برقصه!
masoud741
03-29-2017, 01:33 PM
الان شادمهر باید دقیقا به ساز کی برقصه!ب ساز هیچکس...ولی وقتی قراره ی آهنگ ویدئو بشه اونم بعد از پخش خود آهنگ یا اونو ویدئو نمیکنند یا ی ویدئو درست حسابی واسش میسازند...این ویدئو را عمه منم میتونست بسازه
Hobbit
03-29-2017, 01:58 PM
شادمهر همیشه باید تنهایی کار کنه. خودش تصمیم بگیره خودش برنامه بچینه خودش اهنگ بسازه و تنظیم کنه.
باید همون روال سابق رو پیش بگیره.چون فکر شادمهر هنر شادمهر با وجود این آدمهایی که تو این چند سال باهاش بودن نمیخوره. جناب فرشباف درسته از هوادارهای قدیمی شادمهر هستن ولی خط فکر شادمهر واسه ایشون جوابگو نیست و به نوعی به هم نمیخوره. باز هم میگم شادمهر باید خودش بگرده دنبال کسایی که به خط فکر هنریش میان.
چند سالیه که هیچ ترک قابل قبولی از شادمهر نشنیدم... و این جای تاسف داره
entehaa
03-29-2017, 04:27 PM
ب ساز هیچکس...ولی وقتی قراره ی آهنگ ویدئو بشه اونم بعد از پخش خود آهنگ یا اونو ویدئو نمیکنند یا ی ویدئو درست حسابی واسش میسازند...این ویدئو را عمه منم میتونست بسازه
یادم میاد خود تو جزو کسایی بودی که قبل البوم میگفتی ویدیوها بعد البوم بیان الان هم منطقی ترش از نظر شادمهر اینه که واسه اهنگ تکراری ویدیوی پرهزینه نسازه.مطمعنن قلب ساعتی و اعتراف ویدیوی بهتری خواهند داشت
Farbod-7
03-29-2017, 07:57 PM
شادمهر همیشه باید تنهایی کار کنه. خودش تصمیم بگیره خودش برنامه بچینه خودش اهنگ بسازه و تنظیم کنه.
باید همون روال سابق رو پیش بگیره.چون فکر شادمهر هنر شادمهر با وجود این آدمهایی که تو این چند سال باهاش بودن نمیخوره. جناب فرشباف درسته از هوادارهای قدیمی شادمهر هستن ولی خط فکر شادمهر واسه ایشون جوابگو نیست و به نوعی به هم نمیخوره. باز هم میگم شادمهر باید خودش بگرده دنبال کسایی که به خط فکر هنریش میان.
چند سالیه که هیچ ترک قابل قبولی از شادمهر نشنیدم... و این جای تاسف داره
جناب فرشباف فکر منافع خودشه چون اگه شادمهر خودش تنظیم کنه دیگه هیچ نیازی به جناب گلیم باف نیست
متاسفانه تا هوادارا هیچی نگن هی بدتر هم میشه
Farbod-7
03-29-2017, 08:03 PM
نه فعلا آلبوم تکراری نمیزارم تا همه آلبومایی که تا الان نزدم بزنم
زحمته برات ولی خوب اینم خیلی وقته منتظریم
خیلیا قبلا هم گفتن تو همین تاپیک
masoud741
03-29-2017, 09:11 PM
یادم میاد خود تو جزو کسایی بودی که قبل البوم میگفتی ویدیوها بعد البوم بیان الان هم منطقی ترش از نظر شادمهر اینه که واسه اهنگ تکراری ویدیوی پرهزینه نسازه.مطمعنن قلب ساعتی و اعتراف ویدیوی بهتری خواهند داشت
اتفاقا من همیشه گفتم ویدئو بعد از آلبوم بدرد نمیخوره
Hosein333
03-29-2017, 09:27 PM
جناب فرشباف فکر منافع خودشه چون اگه شادمهر خودش تنظیم کنه دیگه هیچ نیازی به جناب گلیم باف نیست
باید باز بریم اینستا
Farbod-7
03-29-2017, 09:33 PM
باید باز بریم اینستا
اره ولی فعال تر
فایده نداره یکی دونفر
sibiloo
03-29-2017, 10:19 PM
من عشق فرشباف نیستم و بود و نبودشم مهم نی برام ولی این حرفا هم منطقی نیست
فرشباف کسی نیست که یه روزه اومده باشه
خیلی ساله که از داخل ایران کارای شادمهر رو ردیف میکنه
همون البوم طرفدار هم بود قبلش هم بود
زمانی که شادمهر همه کاراش رو خودشم میکرد اون بود . زمان تقدیر هم بود
اینکه خودش دیگه کاراش رو نمیکنه ربطی به فرشباف نداره
اصلا امکان نداره و با عقل جور در نمیاد که خودش بخواد بسازه و به خاطر فرشباف یا حتی بهداد اون کار رو نکنه
باید خودش بیاد توضیح بده یبار که چی شده که حال و حوصله ساختن اهنگ رو نداره هرچند غیر مستقیم چندباری اشاره کرده بهش
Hosein333
03-29-2017, 10:33 PM
اره ولی فعال تر
فایده نداره یکی دونفر
از همینجا بچه های شادمهری رو جمع کنیم
و به وبلاگهای شادمهری هم پیام بدیم تا برن نظر بدن
Hosein333
03-29-2017, 10:35 PM
من عشق فرشباف نیستم و بود و نبودشم مهم نی برام ولی این حرفا هم منطقی نیست
فرشباف کسی نیست که یه روزه اومده باشه
خیلی ساله که از داخل ایران کارای شادمهر رو ردیف میکنه
همون البوم طرفدار هم بود قبلش هم بود
زمانی که شادمهر همه کاراش رو خودشم میکرد اون بود . زمان تقدیر هم بود
اینکه خودش دیگه کاراش رو نمیکنه ربطی به فرشباف نداره
اصلا امکان نداره و با عقل جور در نمیاد که خودش بخواد بسازه و به خاطر فرشباف یا حتی بهداد اون کار رو نکنه
باید خودش بیاد توضیح بده یبار که چی شده که حال و حوصله ساختن اهنگ رو نداره هرچند غیر مستقیم چندباری اشاره کرده بهش
اونموقع نخودی بود
الان شده همه کاره شادمهر
sibiloo
03-29-2017, 10:51 PM
اونموقع نخودی بود
الان شده همه کاره شادمهر
به نظر خودتون این حرف منطقیه ؟ رو کاور البوم طرفدار رو بخونید چه تشکر ویژه ای از فرشباف کرده
تا بوده همین بوده . ترانه و ملودی ها رو برای شادمهر میفرستاده . منتها اون موقع شادمهر خودش دوست داشته کار کنه الان از همون ملودی هایی که فرستاده خیلی خوشش اومده و استفاده کرده . ترانه تقدیر رو هم اگه اشتباه نکنم اون فرستاده برا شادمهر
اینکه شادمهر کاری رو خودش نمیسازه مطلقا ربطی به فرشباف نداره به نظرم . یعنی در اون اندازه ها نیست که بخواد تعیین تکلیف کنه برا شادمهر . بزرگتر از اونم نتونستن چیزی رو تحمیل کنن به شادمهر . اینکه از شادمهر بخواییم خودش کارای اهنگ رو انجام بده یه بحثه اینکه فکر کنیم مقصر این وضع فرشبافه هم یه بحث دیگه
Farbod-7
03-29-2017, 11:22 PM
به نظر خودتون این حرف منطقیه ؟ رو کاور البوم طرفدار رو بخونید چه تشکر ویژه ای از فرشباف کرده
تا بوده همین بوده . ترانه و ملودی ها رو برای شادمهر میفرستاده . منتها اون موقع شادمهر خودش دوست داشته کار کنه الان از همون ملودی هایی که فرستاده خیلی خوشش اومده و استفاده کرده . ترانه تقدیر رو هم اگه اشتباه نکنم اون فرستاده برا شادمهر
اینکه شادمهر کاری رو خودش نمیسازه مطلقا ربطی به فرشباف نداره به نظرم . یعنی در اون اندازه ها نیست که بخواد تعیین تکلیف کنه برا شادمهر . بزرگتر از اونم نتونستن چیزی رو تحمیل کنن به شادمهر . اینکه از شادمهر بخواییم خودش کارای اهنگ رو انجام بده یه بحثه اینکه فکر کنیم مقصر این وضع فرشبافه هم یه بحث دیگه
شک نکن بی تاثیر هم نیست
Hosein333
03-29-2017, 11:36 PM
نظر شما هم میتونه درست باشه
شاید شادمهر از تکرار خوشش نمیاد خواسته یه سری تعغیرات بده ولی قبل تر بهتر بوده
entehaa
03-30-2017, 01:18 AM
اتفاقا چند شب پیش فرشباف رفته بود انتالیا محمد فلاحی هم اونجا بود.شادمهرم گفت یه رفیق خیلی قدیمی امشب اینجاست و به کمک اون البوم تجربه کن با بچهای ایران اماده شد و با اینکه رابطمون فقط با اینترنت بود ولی فکرهامون با گروه البوم تجربه کن خیلی به هم نزدیک بود.
در مورد رابطه فرشباف و شادمهر به نظر من ماها نمیتونیم قضاوت کنیم از یه طرف شادمهر ادمی نیست که زیر حرف زور بره و بطور مثال امسال تو همه کنسرتاش میگه با اینکه اکثر کنسرتهام دوست ندارن اهنگ خارجی بخونم ولی میخونم! از یه طرفم یاد حرف مونا برزویی میفتم که وقتی حالم عوض میشه پخش شد گفت شادمهر با یه بخش هایی از ترانه ارتباط برقرار نمیکرد که به لطف اقای فرشباف راضی شد اجرا کنه!
ولی بازهم من شدیدا معتقدم تا خود شادمهر نخواد هیچ اتفاقی نمیفته
masoud741
03-30-2017, 01:40 AM
کاش قلب ساعتی را زودتر پخش کنه(sm50)
biseda
03-30-2017, 02:06 AM
بعد از گمت کردم دیگه هیچ آهنگی از شادمهر به دلم ننشسته.
شادمهر آهنگی میساخت که دوسال هروز گوشم کنی باز برات تازگی داره اما الان....(sm170)
biseda
03-30-2017, 02:07 AM
ولی فکر میکنم قلب ساعتی همونی باشه که منتظرشیم.
masoud741
03-30-2017, 10:13 AM
ولی فکر میکنم قلب ساعتی همونی باشه که منتظرشیم.
آره موافقم
Farbod-7
03-30-2017, 11:04 AM
اتفاقا چند شب پیش فرشباف رفته بود انتالیا محمد فلاحی هم اونجا بود.شادمهرم گفت یه رفیق خیلی قدیمی امشب اینجاست و به کمک اون البوم تجربه کن با بچهای ایران اماده شد و با اینکه رابطمون فقط با اینترنت بود ولی فکرهامون با گروه البوم تجربه کن خیلی به هم نزدیک بود.
در مورد رابطه فرشباف و شادمهر به نظر من ماها نمیتونیم قضاوت کنیم از یه طرف شادمهر ادمی نیست که زیر حرف زور بره و بطور مثال امسال تو همه کنسرتاش میگه با اینکه اکثر کنسرتهام دوست ندارن اهنگ خارجی بخونم ولی میخونم! از یه طرفم یاد حرف مونا برزویی میفتم که وقتی حالم عوض میشه پخش شد گفت شادمهر با یه بخش هایی از ترانه ارتباط برقرار نمیکرد که به لطف اقای فرشباف راضی شد اجرا کنه!
ولی بازهم من شدیدا معتقدم تا خود شادمهر نخواد هیچ اتفاقی نمیفته
این گلیم باف شیاد اگه پادر میون کن بود که کاری میکرد با ترانه سراهای بزرگ شادمهر کار کنه
تو تنظیم هم با کسی مثل صفاریان
نه این جوجه هایی که میخوان با نردبون شادمهر بالا برن با آهنگی مثل غرور یا عثل و عشق
صفاریان تو تلگرام گفته آهنگ دلخوشی رو تو 2 ساعت با نوازندگی شادمهر تنظیم کرده
همین یک ترک می ارزه به کل هیکل این عوامل البوم جدید
entehaa
03-30-2017, 12:03 PM
اهنگ جدید عارف کاری از شادمهر بزودی
اهنگ و تنظیم: شادمهر
ترانه: یغما گلرویی
masoud741
03-30-2017, 12:29 PM
بالاخره داره پخش میشه ..خیلی منتظر این آهنگ بودم...ی آهنگ از ی خواننده دیگه با آهنگ و تنظیم شادمهر
Farbod-7
03-30-2017, 01:50 PM
چه ویدئوی با حالی ساخته الک
(sm118)
masoud741
03-30-2017, 02:16 PM
چه ویدئوی با حالی ساخته الک
(sm118)
کجا؟؟ مگه پخش شد؟؟
Farbod-7
03-30-2017, 02:33 PM
کجا؟؟ مگه پخش شد؟؟
نه جریان همون رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
فضای خیلی زیبایی درست کرده با حرکت های زیبای دوربین
درسته داستان نداره ولی استایل شادمهر و بقیه منظره فوق العاده زیباست
ساده ولی زیبا
masoud741
03-30-2017, 02:36 PM
نه جریان همون رنگ رخساره خبر میدهد از سر درون
فضای خیلی زیبایی درست کرده با حرکت های زیبای دوربین
درسته داستان نداره ولی استایل شادمهر و بقیه منظره فوق العاده زیباست
ساده ولی زیبا
نمیدونم کاش همینجوری باشه ک میگی .حالا تا شب معلوم میشه
sibiloo
03-30-2017, 02:50 PM
بوی یه کار سیاسی - اجتماعی میاد متاسفانه (sm25)
معمولا خواننده ها برای کارای سیاسی یا اجتماعی میرن سراغ یغما
یکی دو ماه دیگه هم انتخاباته بعیدم نی اون موقع بیاد اگه کار سیاسی باشه
الان اصلا حس و حال اینجور اهنگا نیست
یه عاشقانه اروم با یه تنظیم خلوته شادمهری بدجوری میچسبه با صدای گرم عارف
و اینکه چقد خوبه هم اهنگ هم تنظیم از خود شادمهره
entehaa
03-30-2017, 03:05 PM
امیدوارم اجرای جدید روز سرد مو سیخ کن و پر از تحریرای تازه باشه
entehaa
03-30-2017, 03:06 PM
بعید میدونم عارف زیاد اهل این برنامه ها نیست کار عاشقانست
masoud741
03-30-2017, 04:39 PM
یغما کارای عاشقانه زیادی داره و مطمئن باش کار عاشقونست نه سیاسی
Hosein333
03-30-2017, 05:55 PM
این گلیم باف شیاد اگه پادر میون کن بود که کاری میکرد با ترانه سراهای بزرگ شادمهر کار کنه
تو تنظیم هم با کسی مثل صفاریان
نه این جوجه هایی که میخوان با نردبون شادمهر بالا برن با آهنگی مثل غرور یا عثل و عشق
صفاریان تو تلگرام گفته آهنگ دلخوشی رو تو 2 ساعت با نوازندگی شادمهر تنظیم کرده
همین یک ترک می ارزه به کل هیکل این عوامل البوم جدید
صفاریان(sm127)
Farbod-7
03-30-2017, 06:07 PM
صفاریان(sm127)
یادمه دلخوشی آخرین قطعه البوم دهاتی بود که یه ملودی دیگه شش و هشت براش ساخته شده بود که نتونست مجوز ارشاد رو بگیره و با توجه به فرصت بسیار کم، شادمهر از من خواست تا خیلی سریع و یکروزه یه کار دیگه روی همون شعر براش بسازم و فرداش بریم استودیو پاپ و با ناصر فرهودی کار رو ضبط کنیم!
تا مسیری که شادمهر میخواست به من برسه یک ملودی براش ساختم و بعد از اینکه شادمهر اومد باهم تنظیم کردیم و بعد هم به استودیو پاپ رفتیم، ضبط کردیم و میکس و مستر کردیم و به عنوان آخرین قطعه در آلبوم دهاتی قرار گرفت که کار جذاب و خاطره سازی شد!
masoud741
03-30-2017, 07:08 PM
یک ساعت دیگه تا پخش ویدئو روز سرد...(sm50)
entehaa
03-30-2017, 07:42 PM
یادمه دلخوشی آخرین قطعه البوم دهاتی بود که یه ملودی دیگه شش و هشت براش ساخته شده بود که نتونست مجوز ارشاد رو بگیره و با توجه به فرصت بسیار کم، شادمهر از من خواست تا خیلی سریع و یکروزه یه کار دیگه روی همون شعر براش بسازم و فرداش بریم استودیو پاپ و با ناصر فرهودی کار رو ضبط کنیم!
تا مسیری که شادمهر میخواست به من برسه یک ملودی براش ساختم و بعد از اینکه شادمهر اومد باهم تنظیم کردیم و بعد هم به استودیو پاپ رفتیم، ضبط کردیم و میکس و مستر کردیم و به عنوان آخرین قطعه در آلبوم دهاتی قرار گرفت که کار جذاب و خاطره سازی شد!
همیشه ملودی هایی که یهویی و دلی باشه هیت میشه.تقدیر هم شادمهر شب ترانه رو از مونا گرفته فرداش اهنگو داده مونا گوش داده
480
Shadmehr Aghili - Rooze Sard ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
عالیهههههههههههه
عاشقشمممم
استادممممممم
شادمهرممممم
Farbod-7
03-30-2017, 08:00 PM
دم الک گرم
masoud741
03-30-2017, 08:02 PM
بچه ها ویدئو و آهنگ چطوریه ؟ من نتم فعلا ضعیفه نمیتونم بگیرم
Farbod-7
03-30-2017, 08:04 PM
بچه ها ویدئو و آهنگ چطوریه ؟ من نتم فعلا ضعیفه نمیتونم بگیرم
اهنگ فرق چندانی نداره
تصاویر خیلی زیبا
hamidjalab1
03-30-2017, 08:36 PM
تیکه عاخرشو عین اجراهای زندش میخونه تحریر روز سرد(sm81)
sibiloo
03-30-2017, 08:36 PM
اونجا آخرش که موزیک قطع میشه نگاه دختره فوق العاده بود و بعدشم سرشو میندازه پایین :)) خیلی خیلی عالی
و بعدشم چنتا تحریر ناب شادمهری ...
بد نبود کلا
نه خیلی شاخ
نه خیلی بد
masoud741
03-30-2017, 08:39 PM
ب نظر من ورژن اصلی روز سرد خیلی بهتر از این ورژن بود
hamidjalab1
03-30-2017, 08:39 PM
در عین سادگی قشنگ بود کلا الک کارش درسته
اونجوری که مشخصه اعتراف هم موزیک ویدیو داره(sm70)
Mo$en
03-30-2017, 09:10 PM
تبریک به شما طرفداران عزیز
masoud741
03-30-2017, 09:18 PM
تبریک به شما طرفداران عزیز
فدات(sm93)
Mo$en
03-30-2017, 09:20 PM
فدات(sm93)
ممنوننم بابت پاسخت داداش
کاشکی همه ما جواب هم رو بدیم
Farbod-7
03-30-2017, 09:51 PM
کیفیت اصلی نیومده؟
masoud741
03-30-2017, 09:53 PM
ممنوننم بابت پاسخت داداش
کاشکی همه ما جواب هم رو بدیم
(sm174)
Farbod-7
03-30-2017, 10:11 PM
با کمال تاسف یه کار دیگه هم از این گروه گلیم باف تو راهه
masoud741
03-30-2017, 10:45 PM
کجا گفته؟؟
Farbod-7
03-30-2017, 11:03 PM
کجا گفته؟؟
andy777
03-30-2017, 11:24 PM
کیفیت 1080 فقط از رادیو جوان هست
آیا با کیفیت اصلی پخش میشه؟؟
یا فقط ورژن رادیو جوان هست
bijanariya
03-30-2017, 11:41 PM
معلوم هست امیر کجاست(sm142)
گرچه از ویدیئو خوشم نیومد (sm178) ولی هیچ دلیل نمیشه که دانلودش نکنم(sm127)
bijanariya
03-30-2017, 11:45 PM
امیر عزیز منتظرم 1080 یا حتی نسخه کارگردانشو(sm51) بزاری بعدا دانلودش کنم.
9NIMA1
03-31-2017, 12:49 AM
الان اینو میزاشت تو آلبوم اشکالش چی بود!(sm98)
به نظر من که از ورژن اصلش قشنگتر بود. ویدیو هم خیلی قشنگ بود تصویرها(sm127)
entehaa
03-31-2017, 12:59 AM
منظورش همون تنظیم جدید روز سرد هست
Hosein333
03-31-2017, 01:21 AM
در کل خوب بود
ویدیو هم خوب بود
Hosein333
03-31-2017, 01:22 AM
الان اینو میزاشت تو آلبوم اشکالش چی بود!(sm98)
به نظر من که از ورژن اصلش قشنگتر بود. ویدیو هم خیلی قشنگ بود تصویرها(sm127)
(sm10)
masoud741
03-31-2017, 01:46 AM
این مال تنظیم جدید روز سرده ولی خب اعتراف هم ساخته دست همین اساتیده (sm25)
navidr
03-31-2017, 02:15 AM
ویدئو رو چرا تو سایت نمی ذارن؟(sm50)(sm50)(sm50)(sm178)
Farbod-7
03-31-2017, 09:17 AM
این مال تنظیم جدید روز سرده ولی خب اعتراف هم ساخته دست همین اساتیده (sm25)
سعید زمانی تنظیم میکنه پس این وحید پویان با این گیتارش کذایی داره چیکار میکنه(sm25)
emadatr
03-31-2017, 09:23 AM
ویدئوهای جدید از جمله روز سرد بدون لوگوی یوتوب نیست که بزارید؟ نسخه کارگردان منتشر نشده؟
Farbod-7
03-31-2017, 09:26 AM
دلم لک زده حتی برای میکس و مسترهای خودش(sm81)
جاهایی که صداشو دوتایی میکرد(sm81)
bijanariya
03-31-2017, 04:31 PM
دلم لک زده حتی برای میکس و مسترهای خودش(sm81)
جاهایی که صداشو دوتایی میکرد(sm81)
(sm70)(sm70)(sm70) منم واسه وقتایی که آهنگایی مثل ؟ را میخوند(sm111)
Farbod-7
03-31-2017, 06:58 PM
ببین شادمهر تاپیکو به چه روزی انداخته
Hosein333
03-31-2017, 07:11 PM
(sm50)
bijanariya
03-31-2017, 11:29 PM
(sm111)
masoud741
04-01-2017, 01:05 PM
توی (sm127) کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm50)
این ترانه ی شروع دوباره واسه شادمهره(sm50)
Hosein333
04-01-2017, 02:10 PM
(sm98)
حالا چه ناراحت باشید چه نباشید
شادمهر یکی از موفق ترین دوره های کاریش رو داره میگذرونه
آلبومش توی مارکت موفق بود. ویدئو هاش پر بیننده بودن و کنسرت هاش هم پشت سره هم سولد اوت شد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
پرچم بالاست ، مثل همیشه (sm178)
روز سرد این قدر ترانه و ملودی گیرایی داره که هر جوری تنظیم بشه قشنگه
ولی من تنظیم ورژن آلبوم رو بیشتر دوست داشتم ، خشن تر بود (sm54)
اصلا نیازی به ورژن انپلاگد اونم با این فاصله ی زمانی کم نبود
ویدئو خیلی از اجراهای زنده ی تور تجربه کن رو دیدم شادمهر خیلی مسلط تر از قبل اجرا میکنه
هیچ صدای از پیش ضبط شده ای هم نبود ، خیلی واضح و زیبا لایو میخوند (sm127)
فقط خیلی احمقانه ست که این قدر اصرار داره روی اجرای نا محبوب ترین تراک آلبوم یعنی غرور (sm172)
و تراک هایی مثل پاپ کرن و اجراهای انگلیسی مزخرف ...!
bijanariya
04-01-2017, 05:12 PM
ویدئو خیلی از اجراهای زنده ی تور تجربه کن رو دیدم شادمهر خیلی مسلط تر از قبل اجرا میکنه
هیچ صدای از پیش ضبط شده ای هم نبود ، خیلی واضح و زیبا لایو میخوند (sm127)
فقط خیلی احمقانه ست که این قدر اصرار داره روی اجرای نا محبوب ترین تراک آلبوم یعنی غرور (sm172)
و تراک هایی مثل پاپ کرن و اجراهای انگلیسی مزخرف ...!
از اجرای انگلیسی شادمهر زیاد خوشم نمیاد ولی درباره مابقی تراک ها باید بگم که فضای کنسرت یک سری آهنگ هایی را میطلبه که اصلا مخصوص صحنه نوشته شدن.
پاپ کرن و غرور و... هم از این دسته هستند.
bijanariya
04-01-2017, 05:13 PM
توی (sm127) کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm50)
این ترانه ی شروع دوباره واسه شادمهره(sm50)
(sm118)(sm118)(sm118)
bijanariya
04-01-2017, 05:14 PM
ببین شادمهر تاپیکو به چه روزی انداخته
اینا همش تقصیر فرش بافه(sm2)
Hosein333
04-01-2017, 05:20 PM
(sm50)
bijanariya
04-01-2017, 09:49 PM
(sm111)
bijanariya
04-02-2017, 02:17 AM
مثل هر رابطه ای نه سیاه بود نه سفید
اما این علاقه رو چه جوری میشه ندید
bijanariya
04-02-2017, 12:52 PM
(sm111)
severi
04-02-2017, 05:56 PM
قلب ساعتی چی شد پس(sm88)
bijanariya
04-02-2017, 07:45 PM
قلب ساعتی چی شد پس(sm88)هنوز ساعتش نشده(sm30)ساعتش بشه منتشر میشه(sm70)
Hosein333
04-02-2017, 08:49 PM
(sm50)
masoud741
04-02-2017, 10:52 PM
قلب ساعتی چی شد پس(sm88)
تو راهه داره میاد
masoud741
04-02-2017, 10:54 PM
قلب ساعتی چی شد پس(sm88)
توراهه داره میاد(sm120)
majid136
04-02-2017, 11:33 PM
قلب ساعتی(sm127)
bijanariya
04-03-2017, 01:46 AM
(sm111)
worldpic
04-03-2017, 02:46 PM
پسر خوب تو که نمیخوای به این زودی ها آهنگ بدی بیرون چرا ذهن طرفدارات رو اینطوری به هم میزنی؟
Hosein333
04-03-2017, 04:14 PM
(sm98)
nasernew
04-03-2017, 05:09 PM
همه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده تا بیان بگن ضعیف بود ... دلشون واسه طعنه زدن به شادمهر تنگ شده ...باز جای شکرش هست که شادمهر اینهمه آهنگ امسال داده بیرون و میتونیم به اونا بگیم ضعیف تا حوصلمون سر نره و تاپیکم پر کنیم (sm51)(sm2)
حالا دور از شوخی با اینکه تو قلب ساعتی آهنگساز خودش نیست اما خوبه که شادمهر دیگه با عوامل البوم تجربه کن کار نکرده و با اینکه وحید پویان و سعید زمانی رو هنرمندای خوبی میدونم و حتی به اینده محرابی بسیار امیدوارم اما بعضی وقتها خوبه که شادمهر حالا که نمیخواد خودش آهنگ بسازه ، همکاراشو عوض کنه و تنوعی تو کاراش بده و فقط با اشخاص ثابت کار نکنه ... در ضمن خوشحالم که بازم داره واسه خواننده های دیگه آهنگ میسازه و شنیدم به غیر از عارف میخواد با اندی هم همکاری کنه و اینا خبرای خوبیه و همچنین امیدوارم همکاریش با ابی ادامه پیدا کنه
bijanariya
04-03-2017, 05:18 PM
همه منتظرن شادمهر آهنگ جدید بده تا بیان بگن ضعیف بود ... دلشون واسه طعنه زدن به شادمهر تنگ شده ...باز جای شکرش هست که شادمهر اینهمه آهنگ امسال داده بیرون و میتونیم به اونا بگیم ضعیف تا حوصلمون سر نره و تاپیکم پر کنیم (sm51)(sm2)
حالا دور از شوخی با اینکه تو قلب ساعتی آهنگساز خودش نیست اما خوبه که شادمهر دیگه با عوامل البوم تجربه کن کار نکرده و با اینکه وحید پویان و سعید زمانی رو هنرمندای خوبی میدونم و حتی به اینده محرابی بسیار امیدوارم اما بعضی وقتها خوبه که شادمهر حالا که نمیخواد خودش آهنگ بسازه ، همکاراشو عوض کنه و تنوعی تو کاراش بده و فقط با اشخاص ثابت کار نکنه ... در ضمن خوشحالم که بازم داره واسه خواننده های دیگه آهنگ میسازه و شنیدم به غیر از عارف میخواد با اندی هم همکاری کنه و اینا خبرای خوبیه و همچنین امیدوارم همکاریش با ابی ادامه پیدا کنه
طعم موزیک عارف را دوست ندارم ولی صداشو دوست دارم حالا درباره اندی این موضوع برام برعکسه...اکثر آهنگای اندی را دوست دارم ولی صدای اندی را زیاد دوست ندارم.
شاید اگه شادمهر براشون آهنگ بسازه بتونه همون کاری را کنه که با مهستی و ابی کرد.
یعنی (از نظر من) آهنگهای مهستی را متحول و در آهنگی که برای ابی ساخت جیغ های اضافی و تحریرهای الکی که عادت ابی شده بود را ازش گرفت.
البته این نظر شخصی بندست...شاید خیلی ها نظرشون اینطور نباشه.
bijanariya
04-03-2017, 05:20 PM
پسر خوب تو که نمیخوای به این زودی ها آهنگ بدی بیرون چرا ذهن طرفدارات رو اینطوری به هم میزنی؟
خوب مرض داره دیگه(sm51)به این کار هم میگن مرض شادمهری(sm30)خودش زیرشاخه تحریرای شادمهریه(sm70)
Only For You
04-03-2017, 06:54 PM
سَلام دوستـــان .
ویدئـو که تـگ YouTube نداشته باشه و اصلی کسی داره .. ؟
بیشتر ویدئـو هـا جوری شده که این تـگ رو دارنــ .
(sm25)
bijanariya
04-03-2017, 08:10 PM
سَلام دوستـــان .
ویدئـو که تـگ YouTube نداشته باشه و اصلی کسی داره .. ؟
بیشتر ویدئـو هـا جوری شده که این تـگ رو دارنــ .
(sm25)
من کلا موزیک ویدئوهامو از اینجا دانلود میکنم...فکر کنم بیشتر بچه هام همینطور باشن.
ولی به نظرم شما از امیر بپرس...شاید اون داشته باشه.
nasernew
04-03-2017, 08:19 PM
من کلا موزیک ویدئوهامو از اینجا دانلود میکنم...فکر کنم بیشتر بچه هام همینطور باشن.
ولی به نظرم شما از امیر بپرس...شاید اون داشته باشه.
اگه امیر داشت صد در صد تو سایت میذاشت ... فکر نکنم باشه یا اگر باشه هم فعلا تا این لحظه نیست و اینده رو نمیدونم ... یا اینکه از سایت pmc یا رادیوجوان بگیری که اونام با اینکه تگ یوتیوب رو ندارن اما تگ شبکه شون رو گوشه کلیپهای دانلودیشون میزارن و لوگوشون از ابتدای کلیپ تا آخرش هست ... باید تو فیس بوک یا اینستاگرام الک کارتیو ازش بپرسیم یا ازش بخوایم خودش نسخه بدون تگ 4k رو منتشر کنه ...
nasernew
04-03-2017, 08:32 PM
طعم موزیک عارف را دوست ندارم ولی صداشو دوست دارم حالا درباره اندی این موضوع برام برعکسه...اکثر آهنگای اندی را دوست دارم ولی صدای اندی را زیاد دوست ندارم.
شاید اگه شادمهر براشون آهنگ بسازه بتونه همون کاری را کنه که با مهستی و ابی کرد.
یعنی (از نظر من) آهنگهای مهستی را متحول و در آهنگی که برای ابی ساخت جیغ های اضافی و تحریرهای الکی که عادت ابی شده بود را ازش گرفت.
البته این نظر شخصی بندست...شاید خیلی ها نظرشون اینطور نباشه.
آهنگهای عارف کلاسیک و آکوستیک و ایرانیه اما آهنگهای اندی الکترونیک و مدرن ایرانیه و به نظر من سبک عارف به صداش میاد و اکثر آهنگاشم گرفته، اما این چند سال اخیر آهنگ خوب و هیت ازش منتشر نشده و انتظارات رو براورده نکرده و چون شادمهر آهنگسازیه که تو هر سبکی توانایی آهنگ ساختن رو داره و هم آکوستیک و ارکسترال و هم الکترونیک میتونه تنظیم کنه مطمئننا یه کار خوب بهش داده و هیت میشه ، اندی هم مثل عارف تو این سالهای اخیر آهنگ خوبی ازش منتشر نشده و اگه همکاریشون قطعی بشه مطمئنم یه آهنگ عالی منتشر میکنن
مهستی در گذشته آهنگهای زیبای فراوانی داشت که توسط استاد پازوکی و نوجوکی ساخت شده بودن اما تو البومهای اخیرش با همکاری آرون و .... کاراش افت کرده بود که تو البوم نهایی خودش به گذشته طلایی خودش برگشت و یه یادگاری ماندگار با همکاری شادمهر به جا گذاشت ... در مورد ابی هم باهات موافقم با اینکه در گذشته آهنگهای هیت فوق العاده ای داشت اما به قول شما جیغ های اضافی میکشید که بعد از همکاری با شادمهر برطرف شد ، الان ابی تقریبا با همه آهنگسازای قدیمی قهره آهنگسازایی مثل فرید زلاند و مهردادآسمانی و سیاوش قمیشی و غیره و حتی تو جدیدا با علیرضاافکاری و .... فقط تو قدیمیا با صادق نوجوکی و تو جدیدا با شوبرت و شادمهر آشتیه که تنها شادمهر میتونه شبیه به آهنگهای قدیمی و دستخط خود ابی واسش بسازه و امیدوارم یه آلبوم فول با هم همکاری کنن
bijanariya
04-04-2017, 03:32 AM
اگه امیر داشت صد در صد تو سایت میذاشت ... فکر نکنم باشه یا اگر باشه هم فعلا تا این لحظه نیست و اینده رو نمیدونم ... یا اینکه از سایت pmc یا رادیوجوان بگیری که اونام با اینکه تگ یوتیوب رو ندارن اما تگ شبکه شون رو گوشه کلیپهای دانلودیشون میزارن و لوگوشون از ابتدای کلیپ تا آخرش هست ... باید تو فیس بوک یا اینستاگرام الک کارتیو ازش بپرسیم یا ازش بخوایم خودش نسخه بدون تگ 4k رو منتشر کنه ...
میدونم اگه امیر داشت حتما میزاشت تو سایت(sm127) ولی خواستم چند نفرو بفرستم سراغش سیریش بشن تا شاید پیگیری کنه و بتونه پیدا کنه و واسه ماهم بزاره(sm51)(sm173)(sm184)
bijanariya
04-04-2017, 03:43 AM
آهنگهای عارف کلاسیک و آکوستیک و ایرانیه اما آهنگهای اندی الکترونیک و مدرن ایرانیه و به نظر من سبک عارف به صداش میاد و اکثر آهنگاشم گرفته، اما این چند سال اخیر آهنگ خوب و هیت ازش منتشر نشده و انتظارات رو براورده نکرده و چون شادمهر آهنگسازیه که تو هر سبکی توانایی آهنگ ساختن رو داره و هم آکوستیک و ارکسترال و هم الکترونیک میتونه تنظیم کنه مطمئننا یه کار خوب بهش داده و هیت میشه ، اندی هم مثل عارف تو این سالهای اخیر آهنگ خوبی ازش منتشر نشده و اگه همکاریشون قطعی بشه مطمئنم یه آهنگ عالی منتشر میکنن
مهستی در گذشته آهنگهای زیبای فراوانی داشت که توسط استاد پازوکی و نوجوکی ساخت شده بودن اما تو البومهای اخیرش با همکاری آرون و .... کاراش افت کرده بود که تو البوم نهایی خودش به گذشته طلایی خودش برگشت و یه یادگاری ماندگار با همکاری شادمهر به جا گذاشت ... در مورد ابی هم باهات موافقم با اینکه در گذشته آهنگهای هیت فوق العاده ای داشت اما به قول شما جیغ های اضافی میکشید که بعد از همکاری با شادمهر برطرف شد ، الان ابی تقریبا با همه آهنگسازای قدیمی قهره آهنگسازایی مثل فرید زلاند و مهردادآسمانی و سیاوش قمیشی و غیره و حتی تو جدیدا با علیرضاافکاری و .... فقط تو قدیمیا با صادق نوجوکی و تو جدیدا با شوبرت و شادمهر آشتیه که تنها شادمهر میتونه شبیه به آهنگهای قدیمی و دستخط خود ابی واسش بسازه و امیدوارم یه آلبوم فول با هم همکاری کنن
باحرفات کاملا موافقم.
درباره عارف هم با اینکه آهنگاش میاد به صداش میاد کاملا موافقم...فقط ازطعم موزیکش خوشم نمیاد.
یا اگر بخوام مثال دیگه ای برات بزنم...مثلا ویگن. صداشو دوست دارم ولی طعم آهنگاشو نه.
(منظورم از آهنگ ملودی ترانه نیست درواقع تنظیم کاره)
که فکر میکنم اگر شادمهر برای عارف آهنگی بسازه احتمالا طوری میسازه که اشخاصی با سلیقه موسیقایی مثل بنده هم از موزیک کار خوششون بیاد.
و درباره ابی فکر میکنم اگر کل آهنگ سازی یک آلبوم را به شادمهر بسپره احتمالا شادمهر وارد چالش بزرگی میشه.
البته نه از لحاظ فنی که همه ما میدونیم شادمهر از لحاظ فنی و حرفه ای اصلا چالش پذیر نیست بلکه از مسائل (به اصطلاح ایرونی خودمون)مافیایی و خرس خاله بازی و ماجراهای پشت پرده موزیک ایران.
البته این هم فقط در حد یک احساسه نه چیز بیشتر.
Hosein333
04-04-2017, 05:21 AM
(sm50)
masoud741
04-04-2017, 01:19 PM
شاید ی روز سرد...(sm101)
bijanariya
04-04-2017, 02:46 PM
شاید ی روز سرد...(sm101)
شاید ی نیمه شب...
(sm201)
شاید ی نیمه شب...
(sm201)
دلت بخواد بشه...(sm25)
bijanariya
04-04-2017, 04:02 PM
دلت بخواد بشه...(sm25)برنگردی به عقب(sm51)(sm30)
کاش اون اعترافی که "اعتراف" نیست رو پخش میکرد
اعتراف واسه من سخت تره از این مردن.... (sm178)(sm178)(sm178)
Hosein333
04-04-2017, 06:11 PM
(sm10)
bijanariya
04-04-2017, 06:13 PM
(sm127)(sm74)
Hosein333
04-04-2017, 06:17 PM
(sm232)
masoud741
04-04-2017, 06:21 PM
من فقط منتظر قلب ساعتیم(sm50)
Hosein333
04-04-2017, 06:23 PM
من فقط منتظر قلب ساعتیم(sm50)
من اعتراف (sm59)
masoud741
04-04-2017, 06:30 PM
من اعتراف (sm59)
عجله نکن 1سال وقت داریم(sm120)
Hosein333
04-04-2017, 06:32 PM
عجله نکن 1سال وقت داریم(sm120)
(sm128)
masoud741
04-04-2017, 07:00 PM
ویدئو روز سرد با اینکه خیلی سادست ولی فیلمبرداری حرفه ای داره
ویدئو روز سرد با اینکه خیلی سادست ولی فیلمبرداری حرفه ای داره
به نظرم از هردو کار سینارت تو این آلبوم بهتره
majid136
04-04-2017, 08:44 PM
میخوام برم پا ندارم
می خوام نرم جا ندارم
گریه کنم دل ندارم
داد بزنم نا ندارم
. . .(sm81)
navidr
04-04-2017, 09:04 PM
دیگه شادمهر نه حوصله ساز زدن داره نه اهنگسازی نه تنظیم حتی تو این تنظیم جدید روز سرد هم هیچ سازی نزد گیتار رو فرشید ادهمی زد ویولن رو احسان نی زن اگرچه هر 2 نوازنده های خیلی خوبین ولی من دوست داشتم حداقل شادمهر تو کار خودش آهنگسازی و تنظیم و خودش انجام بده حیف این همه هنر و استعداد که ازش استفاده نمی کنه اگه شادمهر 60 سالش بود بهش حق میدادم بده کاراشو کسی دیگه انجام بده ولی تو این سن دیگه دست به ساز نبری نهایت بخوای یکی 2تا آهنگ بسازی یا تنظیم کنی واسه من قابل قبول نیست... بااینکه آلبوم طرفدار 4یا 5 سال از این آلبوم عقب تره ولی از لحاظ آهنگ و تنوع کار خیلی از این آلبوم جلوتر بود... کاش آدمهایی مثل بهداد کاموری امیرفرشباف از کنار شادمهر دور شن دوبباره شادمهر با نیلوفر لاری پور یغما جواد شریف پور کار کنه خودشم آهنگسازی و تنظیم کاراشو انجام بده حیف این همه استعداد...