توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
9NIMA1
09-04-2017, 12:55 AM
تجربه کن آلبوم نیست افتضاحی بیشتر نیست
شادمهر شده یکی در حد علیرضا طلیسچی و احمد سعیدی
الان پیش خودم میگم ای کاش قبلِ آلبوم هوادارا هجوم نمیبردن بهش که همه ی آهنگای آلبوم جدید باشه!! شاید اون موقع این وضع پیش نمیومد!
Hosein333
09-04-2017, 12:57 AM
تجربه کن آلبوم نیست افتضاحی بیشتر نیست
شادمهر شده یکی در حد علیرضا طلیسچی و احمد سعیدی
باورت میشه بعد از چند سال گذر زمان باز با اهنگ عادت بغضم گرفت
ولی حیف که اعتراف پخش نمیشه
تو کنسرتا اهنگی مثل اعتراف جواب نمیده شادمهرم که کنسرت باز
فرشباف هم که فقط به فکر پول
Hosein333
09-04-2017, 01:01 AM
الان پیش خودم میگم ای کاش قبلِ آلبوم هوادارا هجوم نمیبردن بهش که همه ی آهنگای آلبوم جدید باشه!! شاید اون موقع این وضع پیش نمیومد!
نه شادمهر خودش مسیرشو عوض کرده
masoud741
09-04-2017, 01:05 AM
تصویر همه را سورپرایز میکنه منتظر باشید
9NIMA1
09-04-2017, 03:02 AM
امیدوارم حداقل ملودی از خودش باشه که بعد مدت ها یه حال و امضای شادمهری توش ببینیم، هرچند ناچیز!
سورپرایزش مثل قلب من نباشه :|
ترس...
ترس...
ترسم از دست تو بوده
برای خواستن عشقم
نیاد اوووون
نیاد اون روزی که دیره
واسه داشتن عشقم
نیااااادد
چقد خوبه این آهنگ
Hosein333
09-04-2017, 03:21 PM
میخوام برم پا ندارم
میخوام نرم جا ندارم
گریه کنم دل ندارم
(sm127)
9NIMA1
09-04-2017, 05:06 PM
باید که آسمونمون همیشه آبی بمونه...
رو تن سبز لحظه ها، خاطره هامون بمونه...
masoud741
09-04-2017, 07:29 PM
چقدر این دختره تو ویدئو قلب من افتضاح و مصنوعی بازی میکنه(sm120)
Farbod-7
09-04-2017, 09:27 PM
باید که آسمونمون همیشه آبی بمونه...
رو تن سبز لحظه ها، خاطره هامون بمونه...
پل عاطفه شاهکار بهروز صفاریان(sm127)
Farbod-7
09-04-2017, 11:00 PM
آهنگ عارف این وسط چی شد؟
اصلا انگار شادمهر تو آهنگسازی طلسم شده
masoud741
09-04-2017, 11:01 PM
آهنگ عارف این وسط چی شد؟
پخش میشه..اگه کنسل شده بود خود عارف میگفت
Farbod-7
09-04-2017, 11:09 PM
پخش میشه..اگه کنسل شده بود خود عارف میگفت
6 ماه پیش گفت فیلمبرداری شد
این اصلا رو ویدئوها اینقد زمان نمیزاشت
Hosein333
09-05-2017, 01:06 AM
آهنگ عارف این وسط چی شد؟
زیر سر این فرشبافه
Farbod-7
09-05-2017, 10:55 PM
ترسم اینه دیر بفهمی
masoud741
09-06-2017, 12:02 AM
ترانه عارف کنسل نشده
من و تو اسیر دردیم
دلا پرخون ، گل زردیم
9NIMA1
09-06-2017, 01:07 AM
ترانه عارف کنسل نشده
جایی اطلاع دادن؟
masoud741
09-06-2017, 11:05 AM
جایی اطلاع دادن؟
نه ولی اطلاع هم ندادند کنسل شده نه شادمهر نه عارف
entehaa
09-06-2017, 12:58 PM
دیشب کنسرت استانبول پیج اونگ لایو گذاشت فرشباف هم پیش ارمین هاشمی که لایو میگرفت ایستاده بود مردم هم تو لایو که فرشبافو دیدن تو کامنتها شروع کردن به انتقاد ازش فرشبافم کامنتارو نگا میکرد پشت گوشیه ارمین هاشمی.کامنتارو که دید فرشباف گفت دیدی گفتم الان منو ببینن فحش میدن!
خخ
Farbod-7
09-06-2017, 01:00 PM
گناه من جز این چه بود که دل برات غصه میخورد
Farbod-7
09-06-2017, 01:00 PM
دیشب کنسرت استانبول پیج اونگ لایو گذاشت فرشباف هم پیش ارمین هاشمی که لایو میگرفت ایستاده بود مردم هم تو لایو که فرشبافو دیدن تو کامنتها شروع کردن به انتقاد ازش فرشبافم کامنتارو نگا میکرد پشت گوشیه ارمین هاشمی.کامنتارو که دید فرشباف گفت دیدی گفتم الان منو ببینن فحش میدن!
خخ
احسنت
Farbod-7
09-06-2017, 01:01 PM
حسین بچه ها رو جمع کن انتقادا رو از سر بگیریم
bijanariya
09-07-2017, 01:01 AM
خخ
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
Hosein333
09-07-2017, 05:30 PM
حسین بچه ها رو جمع کن انتقادا رو از سر بگیریم
بریم
Gsshop
09-07-2017, 06:08 PM
خب این نشون میده فرشباف گوشش از این حرفا پره و کار خودشو میکنه
masoud741
09-07-2017, 07:14 PM
این تصویر منه توی چشمای تو...
entehaa
09-08-2017, 02:14 AM
جالبه ببینید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
entehaa
09-08-2017, 02:14 AM
این تصویر منه توی چشمای تو...
فک نکنم این باشه
Farbod-7
09-08-2017, 10:41 AM
(sm172)
9NIMA1
09-08-2017, 12:34 PM
جالبه ببینید
خوشا به سعادتشون...(sm172) من اگه ببینمش فکر کنم اشکام بند نیاد!
masoud741
09-08-2017, 12:58 PM
تصویر بهترین ترک آلبوم (sm81)
9NIMA1
09-08-2017, 02:35 PM
masoud741
09-08-2017, 03:58 PM
تو این ویدئو ک گفته من تو آلبوم تصویر فقط میخونم و آهنگساز نیستم(sm74)(sm81)
Farbod-7
09-08-2017, 05:02 PM
تصویر بهترین ترک آلبوم (sm81)
الکی باز هی خودتو گول نزن
9NIMA1
09-08-2017, 05:24 PM
تو این ویدئو ک گفته من تو آلبوم تصویر فقط میخونم و آهنگساز نیستم(sm74)(sm81)
انگار خیلی هم از اینکه فقط میخونه خوشحاله!!!(sm30)
masoud741
09-08-2017, 06:47 PM
الکی باز هی خودتو گول نزن
من نگفتم عااالیه گفتم بهترین ترک آلبومه
Gsshop
09-08-2017, 07:55 PM
یراحی با ملودی وحید پویان تنظیم زمانی اهنگ داد
masoud741
09-08-2017, 08:03 PM
انگار خیلی هم از اینکه فقط میخونه خوشحاله!!!(sm30)
خخخخخ
masoud741
09-08-2017, 08:03 PM
یراحی با ملودی وحید پویان تنظیم ظمانی اهنگ داد
(sm120)
nasernew
09-08-2017, 08:33 PM
فرشباف ... بعد از شادمهر داره میره سراغ یه آهنگساز دیگه که برینه به کارای اون .. مهدی یراحی با تنظیمای بهروز صفاریان تو آلبوم بیخوابی سعید شهروز ترکوند .. اونوقت فرشباف میده آهنگاشو وحید پویان بسازه
nasernew
09-08-2017, 08:44 PM
شعر و آهنگ یراحی از اونی که به شادمهر دادن(قلب من) بهتره فقط تنظیم اون بهتر بود و متفاوت تره...
Farbod-7
09-08-2017, 08:45 PM
فرشباف ... بعد از شادمهر داره میره سراغ یه آهنگساز دیگه که برینه به کارای اون .. مهدی یراحی با تنظیمای بهروز صفاریان تو آلبوم بیخوابی سعید شهروز ترکوند .. اونوقت فرشباف میده آهنگاشو وحید پویان بسازه
موسیقی البوم بی خوابی حرف نداره
9NIMA1
09-08-2017, 08:55 PM
آهنگ بی نظیر "۲۱ روز بعد" کجا که کار امیرعلی بهادری و هومن نامداریه، این آهنگ جدید که کار پویانه کجا!!! واقعا بد بود...
9NIMA1
09-08-2017, 08:58 PM
اون آلبوم واقعا یه چیز عجیب غریب بود!! آهنگ ها، تنظیمها، ترانههای فوقالعادهی روزبه...(sm77)
Farbod-7
09-08-2017, 08:59 PM
اون آلبوم واقعا یه چیز عجیب غریب بود!! آهنگ ها، تنظیمها، ترانههای فوقالعادهی روزبه...(sm77)
ولی موسیقی البوم شبح هنوز بهتره منتها شعرا ضعیفتره
تو پیشرفت روزبه بمانی بهروز صفاریان نقش پر رنگی داشته
mojtabaa
09-08-2017, 09:20 PM
آهنگ بی نظیر "۲۱ روز بعد" کجا که کار امیرعلی بهادری و هومن نامداریه، این آهنگ جدید که کار پویانه کجا!!! واقعا بد بود...
هر خواننده ای که کنسرت میذاره مجبوره یه سری آهنگهایی بخونه که مجبوره
nasernew
09-08-2017, 09:28 PM
واقعا ..حیف شادمهر و یراحی .. خدا فرشباف را لعنت کند ..آمین
nasernew
09-08-2017, 09:29 PM
واقعا ..21 روز بعد خیلی بهتر بود .. نامداری هم تنظیم کننده خوبیه
nasernew
09-08-2017, 09:35 PM
ولی موسیقی البوم شبح هنوز بهتره منتها شعرا ضعیفتره
تو پیشرفت روزبه بمانی بهروز صفاریان نقش پر رنگی داشته
عاشق آلبوم شبح هستم .. تنظیماش زمان خودش با تنظیمای روز جهان برابری میکرد .. هنوزم تنظیماش با تنظیمای آلبومهای امروزی برابری میکنه .. کاملا مدرن و فکر شده ... صدای بهروز از داداشش خیلی بهتره و همخونی ای که تو آلبوم داشت باعث شد آلبوم بهتر بشه
Farbod-7
09-08-2017, 09:50 PM
واقعا ..حیف شادمهر و یراحی .. خدا فرشباف را لعنت کند ..آمین
بیزنس شده کارش
Farbod-7
09-08-2017, 09:52 PM
عاشق آلبوم شبح هستم .. تنظیماش زمان خودش با تنظیمای روز جهان برابری میکرد .. هنوزم تنظیماش با تنظیمای آلبومهای امروزی برابری میکنه .. کاملا مدرن و فکر شده ... صدای بهروز از داداشش خیلی بهتره و همخونی ای که تو آلبوم داشت باعث شد آلبوم بهتر بشه
دقیقا شادمهر و بهروز هر دو تنظیمای فکر شده ای دارن
اینقد موزیک ریزه کاری داره ادمو مجبور میکنه دقت کنی ببینی چی هست
Hosein333
09-09-2017, 12:45 AM
بهروز صفاریان(sm127)
bijanariya
09-09-2017, 01:05 AM
واقعا ..حیف شادمهر و یراحی .. خدا فرشباف را لعنت کند ..آمینفرشباف کارش تمومه
bijanariya
09-09-2017, 01:14 AM
واقعا ..21 روز بعد خیلی بهتر بود .. نامداری هم تنظیم کننده خوبیه
همون نامداری را از نزدیک میشناسم.
هم نوازنده خوبیه و هم جدیدا میتونم بگم تنظیم کننده خوبی هم میتونه باشه.
آهنگ"21روز بعد" یراحی واقعا بی نظیره ولی این جدیده یه چیزی در مایه های "قلب من"(sm178)
bijanariya
09-09-2017, 01:17 AM
هر خواننده ای که کنسرت میذاره مجبوره یه سری آهنگهایی بخونه که مجبوره
تفاوتش اینکه که هر خواننده ای در هر آلبوم 1 الی 2 تا آهنگ به اصلاح کنسرتی داره ولی شادمهر عزیز دیگه چیزی نمونده چندتا فول آلبوم آهنگای کنسرتی بده(sm50)(sm81)
nasernew
09-09-2017, 01:20 AM
این کلمه ریزه کاری رو خوب اومدی...
کاملا باهات موافقم ... من حاضرم شادمهر فقط ملودی بسازه و تنظیم هاشو بهروز صفاریان انجام بده اما بازم با هم کار کنن چون باعث نمیشه شادمهر ضربه بخوره یا ضعیف شه ..حتی همفکریشون شاید کارو بهترم بکنه ... بهروز فقط تنظیم کننده الکترونیک و سینتی سایزر نیست مسلط به همه نوع تنظیمی هست ...آکوستیک ، سینتی سایزر ، غربی ، کانتری ، راک ... صداشم خوبه
nasernew
09-09-2017, 01:23 AM
همون نامداری را از نزدیک میشناسم.
هم نوازنده خوبیه و هم جدیدا میتونم بگم تنظیم کننده خوبی هم میتونه باشه.
آهنگ"21روز بعد" یراحی واقعا بی نظیره ولی این جدیده یه چیزی در مایه های "قلب من"(sm178)
جزو پدیده های جدید تنظیمه ... منو یاد تنظیمای سیروان میندازه .. سواد موسیقیشم بالاست . آینده خوبی براش میبینم ... اما تو زمینه آهنگهای ریتمیک و شاد و ترنس باید بیشتر تجربه کسب کنه .. البته سبکهای اسلو (پاپ و پاپ راک) و هووس رو خیلی قشنگ میزنه
bijanariya
09-09-2017, 01:32 AM
جزو پدیده های جدید تنظیمه ... منو یاد تنظیمای سیروان میندازه .. سواد موسیقیشم بالاست . آینده خوبی براش میبینم ... اما تو زمینه آهنگهای ریتمیک و شاد و ترنس باید بیشتر تجربه کسب کنه .. البته سبکهای اسلو (پاپ و پاپ راک) و هووس رو خیلی قشنگ میزنه
تجربه خوبی هم در زمینه سازهای بادی داره...حالا شاید کم کم رو کنه(sm111)
آقا یه سوال...شما آهنگای خارجی را از کجا دانلود میکنید؟؟؟ دنبال یه سایت خوب میگردم.
sibiloo
09-09-2017, 02:28 AM
در خوب بودن نامداری و بهادری شکی نیست ( حداقل تو همکاریاشون با یراحی )
ولی اخه فدات شم این چه مقایسه ای هست !!!!!!!!!
یه اهنگ ریتمی با یه اهنگ اروم چرا باید مقایسه شه اخه
این اهنگ جدید رو مثلا با اشوب همین یراحی مقایسه کن که اونم بهادری هست !!!
یه سر و گردن بالاتره این اهنگ جدید نسبت به اشوب
مث خواب میمونه این لحظه ها ...
از اینجا به بعدش رو گوش کن
خدایی منم تو اون تیم تجربه کن از پویان به شدت بدم میاد ولی ملودی و تنظیم دیگه الان باید چجوری میبود که قشنگ تر از این در بیاد برا این سبک اهنگ ؟!!!
چه تحریرایی ، چه صدایی ...
( از نظر من ) یراحی با اختلاف بهترین خواننده داخلیه ، با اختلاف زیاد :)))
کاش میشد با شادمهر همکاری میکرد
ما شادمهر رو میگیم دیگه انگیزه نداره و نفهمه و بیخیال شده و اهنگارو میده اینا بسازن ، دیگه یراحی که اهنگساز هم بوده از اول و اتفاقا اهنگ های خوبی هم داشته رو هم میشه بگیم که بی انگیزست و ... ؟ میشه اونم بندازیم گردن فرشباف ؟ تازه مدیر برنامه یراحی فکر کنم عبدی هست نه فرشباف که این همکاری های اینم میندازید گردن فرشباف !!!
یچیزم بگم
اون دوستمون چند صفحه قبل گفت شادمهر گفته تیم تجربه کن انگیزه ی من واسه خوندنن
من دیدم ویدیو اون کنسرت رو
گفت من اصلا علاقه ای به خوندن ندارم ولی به عشق شما هوادارا میخونم و قبلا هم گفتم خوندن رو دوست ندارم و فقط و فقط انگیزه من واسه خوندن شما مردم هستید
9NIMA1
09-09-2017, 02:54 AM
در مورد مقایسه باهات موافقم، درست نبود. نمیگم خوشم نیومد از آهنگ ولی به نظر شخصی من آشوب قشنگ تر هست!
من خودم شاید یراحی و شادمهر رو به یه اندازه دوس داشته باشم!! و از آلبوم اولش همیشه پیگیر کاراش هستم و حتی کنسرتش هم رفتم. چون یراحی از اون دسته هنرمنداس که به گوش مخاطبش احترام میگذاره همه جوره...
ولی در کل باید بگم این ملودی خیلی بهتر از قلب منی بود که پویان و رفقا واسه شادمهر ساخته بودن!
sibiloo
09-09-2017, 04:06 AM
در مورد مقایسه باهات موافقم، درست نبود. نمیگم خوشم نیومد از آهنگ ولی به نظر شخصی من آشوب قشنگ تر هست!
من خودم شاید یراحی و شادمهر رو به یه اندازه دوس داشته باشم!! و از آلبوم اولش همیشه پیگیر کاراش هستم و حتی کنسرتش هم رفتم. چون یراحی از اون دسته هنرمنداس که به گوش مخاطبش احترام میگذاره همه جوره...
ولی در کل باید بگم این ملودی خیلی بهتر از قلب منی بود که پویان و رفقا واسه شادمهر ساخته بودن!
اشوب هم خوب بود ولی هم ترانه و هم کلا پارت دوم اهنگ و نوع خوندن یراحی رو من خیلی بیشتر پسندیدم تو این اهنگ جدید که البته این دیگه برمیگرده به سلیقه
درباره یراحی هم باهات موافقم کاملا . از البوم اول به اینور همینجوری کامل تر میشه . 21 روز بعد که دیگه با این وضع داغون مارکت ایران باید پرستید اصن :))
چیزی که این اهنگو متمایز کرده از قلب من به نظرم ترانه بهتر و بیشترش هست . قلب من کلا سه بیت ( !!! ) هم نبود . بماند که قافیه و وزن و این چیزاش هم داغون بود :))
هم این اهنگ بهتر از قلب من بود تقریبا ، هم بی دفاع و مغلوب تو البوم یراحی از البوم تجربه کن بهتر بودن
یچیزی هم ک خیلی ضعیفه و فک کنم مربوط ب اهنگساز باشه این ترجیع بندای داغون هست . اصن کل البوم تجربه کن همه اهنگا یه ریتم خوبی دارن بعد ترجیع بند یهو مغز ادمو در میاره انقد که بده و هیجی نداره :)) جایی که باید نقطه قوت اهنگ باشه قشنگ نقطه ضعف شده . این اهنگ یراحی و قلب من ولی ترجیع بندا بد نبوده و شاید همین باعث شه یکم امیدوار تر بریم به استقبال البوم جدید شادمهر
Farbod-7
09-09-2017, 09:16 AM
این کلمه ریزه کاری رو خوب اومدی...
کاملا باهات موافقم ... من حاضرم شادمهر فقط ملودی بسازه و تنظیم هاشو بهروز صفاریان انجام بده اما بازم با هم کار کنن چون باعث نمیشه شادمهر ضربه بخوره یا ضعیف شه ..حتی همفکریشون شاید کارو بهترم بکنه ... بهروز فقط تنظیم کننده الکترونیک و سینتی سایزر نیست مسلط به همه نوع تنظیمی هست ...آکوستیک ، سینتی سایزر ، غربی ، کانتری ، راک ... صداشم خوبه
مراحل ساخت آهنگ دلخوشی به گفته صفاریان 2 ساعت بوده(sm77)
میگه شادمهر گفته ملودی که براش ساخته و به ظاهر شاد بود مجوز نگرفته تو مسیری که شادمهر میخواست بیاد پیش من ملودی کار رو ساختم وقتی شادمهر رسید با هم تنظیم کردیم فرداش رفتیم کارو ضبط کردیم
نمیگه تنظیم کردم میگه تنظیم کردیم چون واقعا با هم کار میکردن
R A S O O L
09-09-2017, 09:18 AM
در مورد ریزه کاری گفتی یاد آهنگ چنگیز چاوشی افتادم ... لامصب چ تنظیمی زده بهروز (sm50)
خوده این آهنگ به اندازه یه آلبوم وقت برده
Farbod-7
09-09-2017, 09:24 AM
در مورد ریزه کاری گفتی یاد آهنگ چنگیز چاوشی افتادم ... لامصب چ تنظیمی زده بهروز (sm50)
خوده این آهنگ به اندازه یه آلبوم وقت برده
این آهنگ اینقد پره اگه این جوجه تنظیم کننده ها پروژشو ببینن سرگیجه میگیرن
تنظیم چنگیز ورژن ارتقا یافته و کاملتر تصویر رویا داریوش و چند سال از امشب بگذره سعید شهروزه البته نه کپی بلکه همون تفکره ولی کاملتر
R A S O O L
09-09-2017, 09:27 AM
این آهنگ اینقد پره اگه این جوجه تنظیم کننده ها پروژشو ببینن سرگیجه میگیرن
تنظیم چنگیز ورژن ارتقا یافته و کاملتر تصویر رویا داریوش و چند سال از امشب بگذره سعید شهروزه البته نه کپی بلکه همون تفکره ولی کاملتر
دقیقا ... این تفکر قرار بود تو آلبوم پاروی بی قایق و توی آهنگ خواب هم باشه که نشد !
R A S O O L
09-09-2017, 09:29 AM
راستی بهروز شادمهر رو فالو کرده !
Farbod-7
09-09-2017, 09:31 AM
راستی بهروز شادمهر رو فالو کرده !
(sm127) بالاخره یه روز آشتی میکنن اگه قهر هم نیستن کار میکنن با هم
اون روزه که بساط این ارازل تجربه گران جمع میشه
masoud741
09-09-2017, 11:16 AM
اونجوری ک شادمهر از این تیم تو کنسرتش تعریف میکرد فکر کنم تا آخر عمر خوانندگیش با این تیم کار کنه(sm74)
entehaa
09-09-2017, 11:51 AM
سعید زمانی یجورایی در تنظیم دنباله رو علیرضا افکاریه و خودشم گفته که خودش رو مدیون علیرضا افکاری میدونه الانم افکاری اکثرا ملودیهاشو میده زمانی تنظیم میکنه بنظر منم زمانی یه تنظیم کننده تمام عیار نیست ولی استانداردهای خودش رو داره و قابل تایید بزرگان هست.
ارش محرابی بدون شک یک پدیدست چندتا ترانه شاهکار در البوم اخر یراحی.ادامه میدمت.تکرارم نکن.تجربه کن.روز سرد
ترانه های البوم تصویر اگه به همین زیبایی باشه از نظر ترانه من راضی ام
Farbod-7
09-09-2017, 11:53 AM
سعید زمانی یجورایی در تنظیم دنباله رو علیرضا افکاریه و خودشم گفته که خودش رو مدیون علیرضا افکاری میدونه الانم افکاری اکثرا ملودیهاشو میده زمانی تنظیم میکنه بنظر منم زمانی یه تنظیم کننده تمام عیار نیست ولی استانداردهای خودش رو داره و قابل تایید بزرگان هست.
ارش محرابی بدون شک یک پدیدست چندتا ترانه شاهکار در البوم اخر یراحی.ادامه میدمت.تکرارم نکن.تجربه کن.روز سرد
خوب هستن هر دو در حد 2 ترک تو البوم نه فول
بیشتر از این مفت هم نمی ارزن
masoud741
09-09-2017, 12:27 PM
فعلا ک با ترانه قلب من رسما ریده آقای محرابی
masoud741
09-09-2017, 12:28 PM
خوب هستن هر دو در حد 2 ترک تو البوم نه فول
بیشتر از این مفت هم نمی ارزن
کاملا موافقم(sm10)
nasernew
09-09-2017, 01:03 PM
واقعا سعید زمانی مدیون علیرضا افکاریه ... اگه ملودی هاشو نمیداد سعید زمانی تنظیم کنه کسی اونو نمیشناخت ... تنظیمای افکاری خیلی خیلی بهتر از سعید زمانیه اما سعید زمانی تو تیم تجربه کن از همه استانداردتره ...
nasernew
09-09-2017, 01:05 PM
تجربه خوبی هم در زمینه سازهای بادی داره...حالا شاید کم کم رو کنه(sm111)
آقا یه سوال...شما آهنگای خارجی را از کجا دانلود میکنید؟؟؟ دنبال یه سایت خوب میگردم.
اگه اینجا بگم امیر منو میندازه بیرون (sm2)
پیغام خصوصی ...
nasernew
09-09-2017, 01:09 PM
خدایی منم تو اون تیم تجربه کن از پویان به شدت بدم میاد ولی ملودی و تنظیم دیگه الان باید چجوری میبود که قشنگ تر از این در بیاد برا این سبک اهنگ ؟!!!
چه تحریرایی ، چه صدایی ...
( از نظر من ) یراحی با اختلاف بهترین خواننده داخلیه ، با اختلاف زیاد :)))
کاش میشد با شادمهر همکاری میکرد
ما شادمهر رو میگیم دیگه انگیزه نداره و نفهمه و بیخیال شده و اهنگارو میده اینا بسازن ، دیگه یراحی که اهنگساز هم بوده از اول و اتفاقا اهنگ های خوبی هم داشته رو هم میشه بگیم که بی انگیزست و ... ؟ میشه اونم بندازیم گردن فرشباف ؟ تازه مدیر برنامه یراحی فکر کنم عبدی هست نه فرشباف که این همکاری های اینم میندازید گردن فرشباف !!!
یچیزم بگم
اون دوستمون چند صفحه قبل گفت شادمهر گفته تیم تجربه کن انگیزه ی من واسه خوندنن
من دیدم ویدیو اون کنسرت رو
گفت من اصلا علاقه ای به خوندن ندارم ولی به عشق شما هوادارا میخونم و قبلا هم گفتم خوندن رو دوست ندارم و فقط و فقط انگیزه من واسه خوندن شما مردم هستید
من خودم ترانه سراام و با فرشباف همکاری داشتم ... فرشباف رو از نزدیک میشناسم ... الان 3 سالیه با هم کار نکردیم و دیگه نمیدونم داره چه غلطی میکنه آدم مغروریه ... فرشباف واسه یراحی همون حکمی رو داره که واسه شادمهر داره و عبدی هم واسه یراحی همون حکمی رو داره که بهداد کاموری واسه شادمهر داره ...
entehaa
09-09-2017, 01:41 PM
فعلا ک با ترانه قلب من رسما ریده آقای محرابی
یادمه زمان حالم عوض میشه و اینده هم خیلیا از ترانه ایراد گرفتن ولی از نظر من ترانه هم مثل تنظیم و ملودی نیاز به نواوری و واژه های جدید داره تا کی از اغوش و عشق و چشمای ناز باید استفاده کرد همین جمله عشقای قبل از تو سوتفاهم بود اون زمون کلی ازش ایراد گرفتن ولی الان شده تیکه کلام تو فضای مجازی خوشبختانه شادمهرم میدونه ترانه باید تازه باشه
ترجیع بند قلب من بنظر من باتوجه به اینکه ارش محرابی رو ملودی نوشته و این کار اسونی نیست با توجه به فضای اهنگ عالیه
sibiloo
09-09-2017, 01:49 PM
من خودم ترانه سراام و با فرشباف همکاری داشتم ... فرشباف رو از نزدیک میشناسم ... الان 3 سالیه با هم کار نکردیم و دیگه نمیدونم داره چه غلطی میکنه آدم مغروریه ... فرشباف واسه یراحی همون حکمی رو داره که واسه شادمهر داره و عبدی هم واسه یراحی همون حکمی رو داره که بهداد کاموری واسه شادمهر داره ...
برات ارزوی موفقیت دارم عزیز (sm127)
فرشباف از کِی با شادمهر و یراحی همکاری میکنه ؟ میشه بگید چن ساله ؟
masoud741
09-09-2017, 02:26 PM
یادمه زمان حالم عوض میشه و اینده هم خیلیا از ترانه ایراد گرفتن ولی از نظر من ترانه هم مثل تنظیم و ملودی نیاز به نواوری و واژه های جدید داره تا کی از اغوش و عشق و چشمای ناز باید استفاده کرد همین جمله عشقای قبل از تو سوتفاهم بود اون زمون کلی ازش ایراد گرفتن ولی الان شده تیکه کلام تو فضای مجازی خوشبختانه شادمهرم میدونه ترانه باید تازه باشه
ترجیع بند قلب من بنظر من باتوجه به اینکه ارش محرابی رو ملودی نوشته و این کار اسونی نیست با توجه به فضای اهنگ عالیه
ترانه حالم عوض میشه فوق العادست..اصلا قابل مقایسه با قلب من نیست...تو 2بیت ترانه آبکی را با حالم عوض میشه مقایسه میکنی
nasernew
09-09-2017, 02:49 PM
برات ارزوی موفقیت دارم عزیز (sm127)
فرشباف از کِی با شادمهر و یراحی همکاری میکنه ؟ میشه بگید چن ساله ؟
سلامت باشی دوست عزیز(sm127)
درسته به شادمهر علاقه داشتم ولی نمیدونم چرا تا حالا در مورد شادمهر باهاش حرف نزدم با اقای رامین بصیرت نیا کار میکرد ... اونموقع آقای بصیرت نیا حم حسین خانی و رجب پور رو داشت و تهیه کننده گنده ای بود اما خیلی آلبومای مجوز گرفته رو میخوابوند و واسه انتشارشون لفت میداد ... منو به فرشباف معرفی کرد ... اونموقع شرکت تصویرگستر پاسارگاد اسمش تصویر دنیای هنر بود و از وقتی که پلپمپش کردن اسمشو عوض کرد که فکر کنم بازم مجوز گرفته و اینا همشون تهیه کننده های همون شرکت بودن ..
یه آلبوم بردم پیش فرشباف با تنظیم کننده های قدر ... مدیر برنامه هنریش خودم بودم ... میخواستم بفروشمش ... برگشت گفت تو باید پول بدی تو آلبومتو پخش کنیم ما پولی نمیدیم .. 20 میلیون میگرفت .. 5 سال پیش بود ... منم آلبومو زیرزمینی دادم مرتضی که اونموقع آدمین موزیک باران بود و سایتای دیگه پخش کردن ...
کلا تو بین تهیه کننده هایی که من میشناسم فرشباف هم پولکی تر بود و هم مغرور تر .. واسه همینم احساس میکنم که وحید پویان و محرابی نه تنها دستمزد نمیگیرن بلکه دارن پول میدن تا شادمهر اثرشونو بخونه و فرشبافم شادمهرو فدای پول میکنه
nasernew
09-09-2017, 02:53 PM
sibiloo ولی باهات موافقم که میگی نمیشه همه تقصیرارو گردن فرشباف انداخت .. شادمهر یا یراحی خودشون عقل دارن و میتونن مثل علی لهراسبی که اونم با فرشباف تو آلبوم تصمیم همکاری کرده بود ولی دیگه همکاریشو قطع کرده مسیرشونو با اون عوض کنن و همکاریشونو قطع کنن ... خود هنرمندا هم مقصرن شاید واسشون میصرفه
KamkarDel
09-09-2017, 03:42 PM
سلام.
تمام آلبوم های شادمهر عقیلی رو با کیفیت بالا Flac میخواستم.
امکانش هست دوستان قرار بدن؟؟؟
bijanariya
09-09-2017, 04:09 PM
sibiloo ولی باهات موافقم که میگی نمیشه همه تقصیرارو گردن فرشباف انداخت .. شادمهر یا یراحی خودشون عقل دارن و میتونن مثل علی لهراسبی که اونم با فرشباف تو آلبوم تصمیم همکاری کرده بود ولی دیگه همکاریشو قطع کرده مسیرشونو با اون عوض کنن و همکاریشونو قطع کنن ... خود هنرمندا هم مقصرن شاید واسشون میصرفه
سلام...بابت اون سایته که واسم فرستادی ممنون(sm10)
دارم ازش دانلود میکنم...فقط دانلود free چقدر دردسر داره(sm51)
nasernew
09-09-2017, 04:50 PM
سلام.
تمام آلبوم های شادمهر عقیلی رو با کیفیت بالا Flac میخواستم.
امکانش هست دوستان قرار بدن؟؟؟
تو انجمن هست ..بالاترین کیفیت
دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت Wav ,Flac ,iTunes ,MP3 آپدیت روزانه | Exclusive | ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
nasernew
09-09-2017, 04:51 PM
سلام...بابت اون سایته که واسم فرستادی ممنون(sm10)
دارم ازش دانلود میکنم...فقط دانلود free چقدر دردسر داره(sm51)
خواهش میکنم .. سایت ایرانی با لینک مستقیم برای آهنگهای خارجی زیاده اما زیادی تخصصی نیستن و سلیقه ای ان ..دانلود از این سایت سخته اما ارزشش رو داره
Farbod-7
09-09-2017, 04:53 PM
اینده صد سال دیگه هم همه میگن شعرش بد بود
اگه شعر قلب من نو آوری بود خاک تو سر هر چه نو آوریه
اگه نو آوری تو موزیک با وحید پویان درست میشه همون که سینجول میگه باید فوکید تو این نوآوری
nasernew
09-09-2017, 04:54 PM
قابل توجه دوستان شادمهری
شاید بعضی هاتون شنیدین .. واسه اونایی که نشنیدن دارم میزارم ..
حتما دانلود کنید
خواننده عماد نکویی
شعر محمدعلی شیرازی
آهنگساز و تنظیم کننده شادمهر عقیلی
میکس و مستر ناصر فرهودی
sibiloo
09-09-2017, 05:01 PM
سلامت باشی دوست عزیز(sm127)
درسته به شادمهر علاقه داشتم ولی نمیدونم چرا تا حالا در مورد شادمهر باهاش حرف نزدم با اقای رامین بصیرت نیا کار میکرد ... اونموقع آقای بصیرت نیا حم حسین خانی و رجب پور رو داشت و تهیه کننده گنده ای بود اما خیلی آلبومای مجوز گرفته رو میخوابوند و واسه انتشارشون لفت میداد ... منو به فرشباف معرفی کرد ... اونموقع شرکت تصویرگستر پاسارگاد اسمش تصویر دنیای هنر بود و از وقتی که پلپمپش کردن اسمشو عوض کرد که فکر کنم بازم مجوز گرفته و اینا همشون تهیه کننده های همون شرکت بودن ..
یه آلبوم بردم پیش فرشباف با تنظیم کننده های قدر ... مدیر برنامه هنریش خودم بودم ... میخواستم بفروشمش ... برگشت گفت تو باید پول بدی تو آلبومتو پخش کنیم ما پولی نمیدیم .. 20 میلیون میگرفت .. 5 سال پیش بود ... منم آلبومو زیرزمینی دادم مرتضی که اونموقع آدمین موزیک باران بود و سایتای دیگه پخش کردن ...
کلا تو بین تهیه کننده هایی که من میشناسم فرشباف هم پولکی تر بود و هم مغرور تر .. واسه همینم احساس میکنم که وحید پویان و محرابی نه تنها دستمزد نمیگیرن بلکه دارن پول میدن تا شادمهر اثرشونو بخونه و فرشبافم شادمهرو فدای پول میکنه
همینه دیگه . سخت بشه دیگه تو این مارکت وارد شد به نظرم . یا همینی که شما میگیه که باید کلی پول بدی و هزینه کنی یا یه باجی یا یه قرارداد ترکمنچایی چیزی ببندی باهاشون . یه زمانی ایران موزیک و شبکه های اینجوری بودن روزی دوتا ویدیو میدادن امثال مهدی مقدم اینا تا بالاخره دیده شدن و یه اسمی در کردن ولی الان همونم سخته به نظرم . فرشباف هم یکی مثل بقیه دنبال منافع و جیب خودش . مشخصه هرجا براش بصرفه کار میکنه چه از نظر مالی چه از نظر اسم در کردن و این چیزا . بعیدم نیست اینی که شما میگی باشه و یه پولی هم بدن اینا تا شادمهر کارشون رو بخونه . پول خرج میکنن ولی از اونور برا یه خواننده سطح پایین تر بخوان کار کنن به خاطر سابقه همکاری با شادمهر چند برابره اون پول رو در میارن . ادم سر در نمیاره از کار این جماعت . حالا شما کارتون این هست ولی منی که یه شنونده معمولی هستم خیلی ذهنمو درگیر این چیزا نمیکنم . موسیقی هم مث بقیه چیزای مملکتمون کثافت کاری زیاد داره . مثلا همین رجب پور که خیلی چیزا میگن دربارش
دقیقا همینو میگم . اگه سقوطی در کار باشه خود خواننده ها از همه بیشتر مقصرن . مخصوصا یکی مثل شادمهر که از نظر مالی تامین هست دیگه
از یه طرف میگم فرشباف زمان تقدیر هم بوده ، زمان طرفدار هم بوده . قبل از اینا هم بوده . ادمی نیست که دو روزه اومده باشه و سوار شادمهر شده باشه
برا یراحی هم همینطور فک کنم از اولش با فرشباف بوده
اگه بد بود ، اگه سوار خواننده ها بوده اون موقع هم باید همینجوری میبود دیگه
لهراسبی هم به نظرم بعد از تصمیم کلا ترکید دیگه . البوم رباتش فاجعه بود از نظر من و این تک ترک های بعدش که خیلی ضعیفن . تا ببینیم البوم جدیدش چی بشه
من حرفم این نیست که اینا بهترینای ایرانن ولی به نظرم فاجعه هم نیستن که میکوبنشون
به قول دوستمون که گفت دو سه تا کار اگه توی یه البوم ازشون باشه خوبه منم موافق همینم
کاش در حد همین سه چارتا کار حضور داشته باشن تو البوم . یا از افکاری میشه استفاده کرد . افشین مقدم . نامداری و اینا هم کنار این تیم میتونن چنتا کار داشته باشن و پنج شیش تا اهنگ هم از خود شادمهر
این از نظر من بهترین حالت ممکن هست در حال حاضر برا جمع کردن البوم
nasernew
09-09-2017, 05:11 PM
sibiloo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) جان دقیقا درست میگی .. و کاملا باهات موافقم ...
خواننده ها میان پیشم میگن یه شعر و آهنگ و تنظیم آماده میخوام که یه روزه هیت شه .. کلی هم پول میدم ... نه هنری دارن و نه صدایی و این تهیه کننده ها هم ازشون سوءاستفاده میکنن .. موسیقی لس آنجلس رو هم همین تهیه کننده ها و مدیرای تی وی ها گند زدن .. کلی استاد آهنگساز تو لس آنجلس هست اونوقت اونا برای اینکه آهنگ رایگان گیرشون بیاد میدن سعید ساشا که با امیدجهان کار میکنه واسه لیلا فروهر آهنگ بسازه و در مورد بقیه هم همینطور ، حالا میگیم که لیلافرهور آهنگسازی بلد نیست و مجبوره اما امثال شادمهر چی؟؟ شادمهر راحت طلب شده وگرنه امثال فرشباف کی ان که بخوان بهش بگن چیکار کن یا نکن ... وضعیت موسیقیمون خوب نیست ... نباید این بلا رو سر بزرگای موسیقیمون بیارن ... و بزرگای موسیقیمونم باید اینقدر عاقل باشن که عقلشونو دست اونا ندن ..
entehaa
09-09-2017, 05:11 PM
اگه دقت کرده باشین شادمهر هیچوقت دنبال اسامی نیفتاده چه در بین ترانه سراها چه اهنگساز و تنظیم کننده واسه همینم شادمهر هیچوقت با امثال روزبه بمانی و علیرضا افکاری همکاری نمیکنه کسایی مثل مونا برزویی هم بعداز همکاری با شادمهر معروف شدن. حالا نمیدونم دلیلش چیه واسه این کار
nasernew
09-09-2017, 05:15 PM
اگه دقت کرده باشین شادمهر هیچوقت دنبال اسامی نیفتاده چه در بین ترانه سراها چه اهنگساز و تنظیم کننده واسه همینم شادمهر هیچوقت با امثال روزبه بمانی و علیرضا افکاری همکاری نمیکنه کسایی مثل مونا برزویی هم بعداز همکاری با شادمهر معروف شدن. حالا نمیدونم دلیلش چیه واسه این کار
موافقم
nasernew
09-09-2017, 05:16 PM
قابل توجه دوستان شادمهری
حتما دانلود کنید
خواننده عماد نکویی
شعر محمدعلی شیرازی
میکس و مستر ناصر فرهودی
(sm50)
Farbod-7
09-09-2017, 05:17 PM
قابل توجه دوستان شادمهری
حتما دانلود کنید
خواننده عماد نکویی
شعر محمدعلی شیرازی
میکس و مستر ناصر فرهودی
شعر از بامداد جویباری نیست؟
nasernew
09-09-2017, 05:20 PM
آفرین ... آره آره .. اشتباه نوشتم .. حواسم جای دیگه بود (sm128)
خوبه اصلاح کرد
nasernew
09-09-2017, 05:22 PM
البته تو آلبوم اسم شادمهرو نیاوردن .. چون اونموقع ممنوع الفعالیت بود .. اما تو مصاحبه ها خود عماد خیلی بهش اشاره کرده که این آهنگ پروژه اش کاملا مال شادمهر بود ..هنوز آلبوم مهستی منتشر نشده بود
Farbod-7
09-09-2017, 05:24 PM
البته تو آلبوم اسم شادمهرو نیاوردن .. چون اونموقع ممنوع الفعالیت بود .. اما تو مصاحبه ها خود عماد خیلی بهش اشاره کرده که این آهنگ پروژه اش کاملا مال شادمهر بود ..هنوز آلبوم مهستی منتشر نشده بود
تنظیم جدید چقد حرفه ای تر از اینه
البته صدای عماد داغونه(sm25)
nasernew
09-09-2017, 05:26 PM
عماد فقط موزیسینه .. اصلا خواننده نیست (sm70)
عماد آلبوم داد .. بهروز صفاریان با اون صدای خوبش هنوز آلبوم نداده
Farbod-7
09-09-2017, 05:27 PM
صدای بهروز هم تاپ نیست فقط قابل تحمله(sm59)
nasernew
09-09-2017, 05:29 PM
صدای بهروز هم تاپ نیست فقط قابل تحمله(sm59)
از بین تنظیم کننده ها مثال زدم ... هیچکدوم صداشون خوب نیست ...
همه که شادمهر نمیشن(sm59)
اکثر ملودی های آلبوم عماد نکویی رو شادمهر ساخته و تنظیما اکثرا با بهروز صفاریان و پدرام کشتکاره ...
فکر کنم رفاقتی باهاش کار کردن که آلبوم اینقدر پرستاره است .. وگرنه اصلا آلبومش شنیده نشد و عمادم صداش واقعا داغونه ... حیف این آلبوم ..
Farbod-7
09-09-2017, 05:40 PM
اکثر ملودی های آلبوم عماد نکویی رو شادمهر ساخته و تنظیما اکثرا با بهروز صفاریان و پدرام کشتکاره ...
فکر کنم رفاقتی باهاش کار کردن که آلبوم اینقدر پرستاره است .. وگرنه اصلا آلبومش شنیده نشد و عمادم صداش واقعا داغونه ... حیف این آلبوم ..
nasernew
09-09-2017, 05:45 PM
من اولین بار آلبوم سعید شهروز رو واسه این خریدم که تو لیبلش زده بود غزلک آهنگساز شادمهر عقیلی ....
خواننده خوش صدائیه و خوش اخلاق
واقعا چه روزایی بود ... یادش بخیر ..
nasernew
09-09-2017, 05:52 PM
آلبوم ناجی
آهنگ خالق عشق
خواننده مهدی زنگنه
ترانه مریم سلیمی
میکس و مستر نیما نورمحمدی
تو این آلبوم شادمهر یکی دو تا آهنگ داره... برای دوران ممنوع الفعالیتی شادمهره ..آهنگش خیلی قدیمیه اما شنیدنش خالی از لطف نیست
تو کاور نوشتن آهنگساز و تنظیم کننده ش.ع یاد ب.ز افتادم
nasernew
09-09-2017, 06:14 PM
با تو
مهرزاد اصفهانپور
آهنگساز شادمهر عقیلی
تنظیم کننده بهروز صفاریان
طلاطم
شعر نیلوفر لاری پور
آهنگساز شادمهر عقیلی
تنظیم بهروز صفاریان
این آلبوم قبل از آلبوم دهاتی منتشر شده بود .. وقتی این شاهکارا رو میشنوم میگنم چرا شادمهر با همچین ناخواننده هایی که ادای داریوش رو در میاورده همکاری میکرده و واقعا شاهکار کرده اما الان با خود داریوش همکاری نمیکنه
Farbod-7
09-09-2017, 06:33 PM
با تو
مهرزاد اصفهانپور
آهنگساز شادمهر عقیلی
تنظیم کننده بهروز صفاریان
طلاطم
شعر نیلوفر لاری پور
آهنگساز شادمهر عقیلی
تنظیم بهروز صفاریان
این آلبوم قبل از آلبوم دهاتی منتشر شده بود .. وقتی این شاهکارا رو میشنوم میگنم چرا شادمهر با همچین ناخواننده هایی که ادای داریوش رو در میاورده همکاری میکرده و واقعا شاهکار کرده اما الان با خود داریوش همکاری نمیکنه
این ملودی ها و ملودی های البوم بهونه عرشیا حرف ندارن
Gsshop
09-09-2017, 06:34 PM
میدونی مشکل ما اینکه که هرکسی که ما تازه اسمشو میشنویم فکر می کنیم هیچ چیز خاصی نیست و مسخرش میکنیم
همش دنبال اون کله گنده هاییم
این طرز فکر هم نشون میده که هیچ چیز از موسیقی نمیدونیم
Farbod-7
09-09-2017, 06:36 PM
میدونی مشکل ما اینکه که هرکسی که ما تازه اسمشو میشنویم فکر می کنیم هیچ چیز خاصی نیست و مسخرش میکنیم
همش دنبال اون کله گنده هاییم
این طرز فکر هم نشون میده که هیچ چیز از موسیقی نمیدونیم
اگه طرف عددی بود قبلا چیزی ازش بیرون میومد
چون هیچی نیست نه قبلا نه الان و نه بعدا هیچی نمیشه
Gsshop
09-09-2017, 06:45 PM
اگه طرف عددی بود قبلا چیزی ازش بیرون میومد
چون هیچی نیست نه قبلا نه الان و نه بعدا هیچی نمیشه
با این طرز تفکر کلا هیچی به چشم تو نمیاد (sm2)همه هیچی نیستن
Farbod-7
09-09-2017, 06:51 PM
با این طرز تفکر کلا هیچی به چشم تو نمیاد (sm2)همه هیچی نیستن
(sm77)
bijanariya
09-09-2017, 06:52 PM
خواهش میکنم .. سایت ایرانی با لینک مستقیم برای آهنگهای خارجی زیاده اما زیادی تخصصی نیستن و سلیقه ای ان ..دانلود از این سایت سخته اما ارزشش رو داره
دستت درد نکنه...سایتش خیلی خوبه و حرفه ای کار کرده(sm10)
bijanariya
09-09-2017, 06:54 PM
اینده صد سال دیگه هم همه میگن شعرش بد بود
اگه شعر قلب من نو آوری بود خاک تو سر هر چه نو آوریه
اگه نو آوری تو موزیک با وحید پویان درست میشه همون که سینجول میگه باید فوکید تو این نوآوری
سینجول(sm30)
Gsshop
09-09-2017, 06:54 PM
الان نسل جدید موسیقی داره شکل میگیره
یه اهنگی مثلا چنگیز چاوشی هزار تا لاین ساز و سنگین ترین شعرو تکنیکی ترین تنظیم رو هم داشته باشه درسته اهنگ تخصصی هست ولی بین مردن شنیده نشد با این همه تشکیلات
ولی یه اهنگی مثل قلب من شادمهر خیلی بیشتر شنیده میشه با یه تنظیم ساده و اهنگ سازی معمولی تر
به نظرم شادمهر داره راه درستی میره چون موفقیت تو بیشتر شنیده شدنه
ولی بیشتر افراد این انجمن دنبال اهنگ تخصص و سنگینی شعر هستند اخر سرم پشیمونن همیشه
Hosein333
09-09-2017, 06:57 PM
دستت درد نکنه...سایتش خیلی خوبه و حرفه ای کار کرده(sm10)
به منم معرفی کنید
bijanariya
09-09-2017, 07:00 PM
ولی به نظرم همین آهنگ را خیلی حرفه ای تر از خواننده های مطرح امروزی اجرا کرده
Farbod-7
09-09-2017, 07:01 PM
الان نسل جدید موسیقی داره شکل میگیره
یه اهنگی مثلا چنگیز چاوشی هزار تا لاین ساز و سنگین ترین شعرو تکنیکی ترین تنظیم رو هم داشته باشه درسته اهنگ تخصصی هست ولی بین مردن شنیده نشد با این همه تشکیلات
ولی یه اهنگی مثل قلب من شادمهر خیلی بیشتر شنیده میشه با یه تنظیم ساده و اهنگ سازی معمولی تر
به نظرم شادمهر داره راه درستی میره چون موفقیت تو بیشتر شنیده شدنه
ولی بیشتر افراد این انجمن دنبال اهنگ تخصص و سنگینی شعر هستند اخر سرم پشیمونن همیشه
از چی پشیمونیم؟
مگه خیلی ها نرفتن؟ این همه بند مزخرف اومده چرا گروه آریان که قدیمی ترین گروه بود رفته
همه این بندها میتونن یه آهنگ مثل ستاره یا پرواز آریان بدن بیرون بدون اینترنت اینقد معروف بشن؟
دقت کردی یکی رو یهو میبرن بالا همین جماعت مثل حامد همایون بعد یهو از همون بالا میندازن پایین میرن سراغ یکی دیگه
به نظرت باید دنبال رو همچین جماعتی باشی؟
bijanariya
09-09-2017, 07:04 PM
نمیدونم چقدر از نزدیک با بهروز صفاریان آشنایی داری...سال 87 و 88 با ایشون در ارتبط بودم.
یه سری اخلاقیات جالب و خاصی داره.
اگر هنوز همون اخلاق سابق را داشته باشه(sm39) احساس نمیکنم به این راحتی ها بشه راضیش کرد که آلبوم بده
bijanariya
09-09-2017, 07:05 PM
شماعی زاده فراموش نشه(sm51)
bijanariya
09-09-2017, 07:10 PM
به منم معرفی کنید
21dlera.biz(sm51)
اگه الان سال 87 بود و موری بود شکی نکن بن میشدم(sm30)
bijanariya
09-09-2017, 07:12 PM
(sm127)ساعتی(sm50)
Gsshop
09-09-2017, 07:14 PM
از چی پشیمونیم؟
مگه خیلی ها نرفتن؟ این همه بند مزخرف اومده چرا گروه آریان که قدیمی ترین گروه بود رفته
همه این بندها میتونن یه آهنگ مثل ستاره یا پرواز آریان بدن بیرون بدون اینترنت اینقد معروف بشن؟
دقت کردی یکی رو یهو میبرن بالا همین جماعت مثل حامد همایون بعد یهو از همون بالا میندازن پایین میرن سراغ یکی دیگه
به نظرت باید دنبال رو همچین جماعتی باشی؟
پشیمونی از نظر اینکه هر دفته یه اهنگی رو تو ذهنتون تجسم میکنین ولی اخر سر با یه چیز دیگه مواجه میشین
من اصلا نظرم روی این بندای جدید که هی میان و میرن نیست ولی بازم سلیقه موسیقی مردم تغییر کرده از طرفی هم بد سلیقگی زیاد شده
لابی بازی و مافیا بازی زیاده موقعی که اریان بالا بود بنیامین دقیقا مثل همین حامد همایون بود ولی اریان یه فرقی داشت (با اون همه بد و بیراه که بهشون گفتن) با هم نسلای خودش ! ولی بازم بنیامین بیشتر می فروخت !
اریانو هم کشیدن پایین هم سه سال مجوز بهش ندادن هم دعوا انداختن بین اعضاش , و الا کارشون خوب بود با یه تنظیم کننده چهار تا البوم دادن هیچ کدوم مثل هم نبود !
ولی بازار عوض شده همینایی که یه سریارو کشیدن پایین مثل بنیامین و اریان که حامد همایون جاش بیاد
اینا گوش مردم رو بد عادت کردن تا بیشتر بفروشن
ولی راهی که الان داره شادمهر میده کاملا درسته و بر خلاف بد عادت کردن گوش مردمه !
اهنگا دارن به سمت سبک شدن میرن یه جورایی دیگه کسی دنبال شعر فاخر و کار سنگین نیست الان همه دنبال هیجان تو اهنگن ( منظورم رقص و اینا نیستا ) منظورم اهنگیه که برا گوش تازگی داره !
ارشم شخمی ترین ترانه هارو می خونه ولی صدر جدول اذربایجان و روسیه هست هر سال با همونا هم میره بالا همیشه هیت هم میشه
پس این نشون میده گوش مردم رو شناختن و می دونن مردم چی می خوان
نمیشه توقع داشت شادمهر همیشه سبب یا تقدیر بخونه
bijanariya
09-09-2017, 07:26 PM
پشیمونی از نظر اینکه هر دفته یه اهنگی رو تو ذهنتون تجسم میکنین ولی اخر سر با یه چیز دیگه مواجه میشین
من اصلا نظرم روی این بندای جدید که هی میان و میرن نیست ولی بازم سلیقه موسیقی مردم تغییر کرده از طرفی هم بد سلیقگی زیاد شده
لابی بازی و مافیا بازی زیاده موقعی که اریان بالا بود بنیامین دقیقا مثل همین حامد همایون بود ولی اریان یه فرقی داشت (با اون همه بد و بیراه که بهشون گفتن) با هم نسلای خودش ! ولی بازم بنیامین بیشتر می فروخت !
اریانو هم کشیدن پایین هم سه سال مجوز بهش ندادن هم دعوا انداختن بین اعضاش , و الا کارشون خوب بود با یه تنظیم کننده چهار تا البوم دادن هیچ کدوم مثل هم نبود !
ولی بازار عوض شده همینایی که یه سریارو کشیدن پایین مثل بنیامین و اریان که حامد همایون جاش بیاد
اینا گوش مردم رو بد عادت کردن تا بیشتر بفروشن
ولی راهی که الان داره شادمهر میده کاملا درسته و بر خلاف بد عادت کردن گوش مردمه !
اهنگا دارن به سمت سبک شدن میرن یه جورایی دیگه کسی دنبال شعر فاخر و کار سنگین نیست الان همه دنبال هیجان تو اهنگن ( منظورم رقص و اینا نیستا ) منظورم اهنگیه که برا گوش تازگی داره !
ارشم شخمی ترین ترانه هارو می خونه ولی صدر جدول اذربایجان و روسیه هست هر سال با همونا هم میره بالا همیشه هیت هم میشه
پس این نشون میده گوش مردم رو شناختن و می دونن مردم چی می خوان
نمیشه توقع داشت شادمهر همیشه سبب یا تقدیر بخونه
هنره هنرمند همراه کردن جامعه با خودشه نه اینکه خودش همراه جامعه بره
masoud741
09-09-2017, 07:31 PM
ب قول مونا برزویی شادمهر ی خواننده جریان سازه... ما هم همون شادمهر جریان ساز را میخوایم ک امیدوارم آهنگ تصویر ی درصد کوچیک از شادمهر واقعی را نشون بده
bijanariya
09-09-2017, 07:31 PM
بچه ها باورتون میشه که خودم به شخصه بیشتر از اینکه نگران از دست رفتن موزیک شادمهری باشم الان چندسالی هست نگران نابود شدن موزیک شاد هستم.
واقعا اگر اندی را فاکتور بگیریم چه در داخل و چه در خارج خواننده ای که بتونه کار شاد قوی و خوب ارائه بده نداریم.
masoud741
09-09-2017, 07:37 PM
بچه ها باورتون میشه که خودم به شخصه بیشتر از اینکه نگران از دست رفتن موزیک شادمهری باشم الان چندسالی هست نگران نابود شدن موزیک شاد هستم.
واقعا اگر اندی را فاکتور بگیریم چه در داخل و چه در خارج خواننده ای که بتونه کار شاد قوی و خوب ارائه بده نداریم.
آهنگ شاد انقدرخواننده پیدا میشه ک بخونه ولی آهنگ شادمهری مختص خود شادمهره و بس(sm50)
Gsshop
09-09-2017, 07:37 PM
هنره هنرمند همراه کردن جامعه با خودشه نه اینکه خودش همراه جامعه بره
شادمهرم دقیقا همین کارو دوباره میکنه
bijanariya
09-09-2017, 07:44 PM
آهنگ شاد انقدرخواننده پیدا میشه ک بخونه ولی آهنگ شادمهری مختص خود شادمهره و بس(sm50)
نه اینطور هم نیست...شادِ قوی خوندن کمتر از شادمهری خوندن نیست
الان جست و جو کن و ببین اگه تونستی یه خواننده شبیه اندی پیدا کنه.
یا حتی راحت تر از اون 10 تا آهنگ در حد و اندازه آهنگای اندی که در این 1 سال اخیر تولید شده باشه چه در داخل و چه در خارج...واقعا نیست.
Gsshop
09-09-2017, 07:46 PM
نه اینطور هم نیست...شادِ قوی خوندن کمتر از شادمهری خوندن نیست
الان جست و جو کن و ببین اگه تونستی یه خواننده شبیه اندی پیدا کنه.
یا حتی راحت تر از اون 10 تا آهنگ در حد و اندازه آهنگای اندی که در این 1 سال اخیر تولید شده باشه چه در داخل و چه در خارج...واقعا نیست.
شاد قوی مثل اهنگای عربی یراحی
تو بین الملل رو دست اهنگای شاد ارش نیست تو مارکت داخلی
گرچه دید مردم بین الملل از اهنگ خیلی متفاوته تا ما ایرانیا
ما کلا دنبال ترکوندنیم
bijanariya
09-09-2017, 07:52 PM
شادمهرم دقیقا همین کارو دوباره میکنه
این جمله را از دو جهت میشه بهش نگاه کرد
1.اینکه افرادی با سلیقه موسیقایی مثل ما بخوان همراه این نوع موزیک بشن تا حدی بعیده
2.اینکه شادمهر خودشو ریکاوری کنه و بخواد از این نوع خوندن سیر بشه و موزیکایی که مدنظر افرادی نظیر ما هست را بخونه، با توجه به افرادی که اطرافش هستن بعیده
بعضی وقتا فقط باید نظاره کرد تا دید دست روزگار آدمو به کجاها میبره.
bijanariya
09-09-2017, 07:54 PM
شاد قوی مثل اهنگای عربی یراحی
تو بین الملل رو دست اهنگای شاد ارش نیست تو مارکت داخلی
گرچه دید مردم بین الملل از اهنگ خیلی متفاوته تا ما ایرانیا
ما کلا دنبال ترکوندنیم
کار آرش را از لحاظ بین المللی قبول دارم.
ولی کار شاد قوی مثل آهنگ های اندی دیگه نداریم.
Gsshop
09-09-2017, 07:55 PM
کار آرش را از لحاظ بین المللی قبول دارم.
ولی کار شاد قوی مثل آهنگ های اندی دیگه نداریم.
شماعی زاده
nasernew
09-09-2017, 08:34 PM
این ملودی ها و ملودی های البوم بهونه عرشیا حرف ندارن
ملودی های آلبوم عرشیا استثنایی بودن .. با صدای خود عرشیا دوستشون نداشتم تا اینکه این عرشیای اسکل آلبوم دوری و پشیمونی رو پخش کرد و با صدای خود شادمهر واقعا عاشق اون آهنگا شدم
KamkarDel
09-09-2017, 09:54 PM
تو انجمن هست ..بالاترین کیفیت
دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت Wav ,Flac ,iTunes ,MP3 آپدیت روزانه | Exclusive | ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
سپاس
Hosein333
09-10-2017, 01:16 AM
ملودی های آلبوم عرشیا استثنایی بودن .. با صدای خود عرشیا دوستشون نداشتم تا اینکه این عرشیای اسکل آلبوم دوری و پشیمونی رو پخش کرد و با صدای خود شادمهر واقعا عاشق اون آهنگا شدم
این البوم کیفیت خوب نداره
mohsen140
09-10-2017, 12:17 PM
سلام دوستان موزیک بارانی
کسی از دوستان موزیک ویدیو خیالی نیست و ادم فروش رو با کیفیت خوب دارن لطف میکنن قرار بدین
سپاس . . .
bijanariya
09-10-2017, 06:32 PM
(sm127)
entehaa
09-10-2017, 09:27 PM
اجرای اهنگ عادت درمقابل شادمهر
masoud741
09-10-2017, 10:22 PM
اجرای اهنگ عادت درمقابل شادمهر
عادت رو دستش دیگه نمیاد
bijanariya
09-11-2017, 12:00 AM
(sm111)
Hosein333
09-11-2017, 12:09 AM
(sm50)
no one
09-11-2017, 12:31 AM
دو هفته پیش کنسرت شادمهر توی تفلیس بودم
بلیط پلاتینیوم گرفتم برای عکس با شادمهر که متاسفانه مسوولان برگذاری با بی شرمی زدن زیر قول و قرارشون و به جز یه عده خاص بقیه هر کی پول بلیط پلاتینیوم داده بود سرش کلاه رفت..گفتن شادمهر عجله داره و فلان و بیصار
با این که از بچگی عاشق شادمهر بودم و هستم متاسفانه کنسرت کیفیت بالایی نداشت
از کیفیت پایین سیستم های پخش و نویزی که داشتن فاکتور بگیریم لب زدن های شادمهر خیلی توی ذوق میزد..خیلی خیلی هم توی ذوق میزد
no one
09-11-2017, 12:35 AM
شانسی که شادمهر و باقیه خواننده هایی که لب می زنن اینه که اکثریت مردم متوجه این موضوع نمیشن
ولی برای مایی که متوجه میشیم اصلا کنسرت به دل نمیشینه
..
masoud741
09-11-2017, 12:50 AM
شانسی که شادمهر و باقیه خواننده هایی که لب می زنن اینه که اکثریت مردم متوجه این موضوع نمیشن
ولی برای مایی که متوجه میشیم اصلا کنسرت به دل نمیشینه
..
همه کنسرتا شادمهر لب نمیزنه...
entehaa
09-11-2017, 01:14 AM
امشب تو انتالیا وقتی خواست اهنگهای البوم تجربه کن رو بخونه گفت امیدوارم مخالفا هم خوششون بیاد!
چه حال غریبی پیدا کردم وقتی امشب گفت به خودش قول داده فقط تا پنج سال دیگه بخونه چراکه فکر میکنه قیافش داغون میشه و بی فایدست گفت هرچقدرم هوادارا اصرار کنن دیگه بعد پنج سال نمیخونم
bijanariya
09-11-2017, 01:39 AM
دو هفته پیش کنسرت شادمهر توی تفلیس بودم
بلیط پلاتینیوم گرفتم برای عکس با شادمهر که متاسفانه مسوولان برگذاری با بی شرمی زدن زیر قول و قرارشون و به جز یه عده خاص بقیه هر کی پول بلیط پلاتینیوم داده بود سرش کلاه رفت..گفتن شادمهر عجله داره و فلان و بیصار
با این که از بچگی عاشق شادمهر بودم و هستم متاسفانه کنسرت کیفیت بالایی نداشت
از کیفیت پایین سیستم های پخش و نویزی که داشتن فاکتور بگیریم لب زدن های شادمهر خیلی توی ذوق میزد..خیلی خیلی هم توی ذوق میزد
شادمهر فقط برای کنسرت های بزرگ وقت میزاره و زنده اجرا میکنه.
البته دلایلی مثل سرماخوردگی و گرفتگی صدا و خسته بودن حنجره را هم باید در نظر داشت.
bijanariya
09-11-2017, 01:41 AM
امشب تو انتالیا وقتی خواست اهنگهای البوم تجربه کن رو بخونه گفت امیدوارم مخالفا هم خوششون بیاد!
چه حال غریبی پیدا کردم وقتی امشب گفت به خودش قول داده فقط تا پنج سال دیگه بخونه چراکه فکر میکنه قیافش داغون میشه و بی فایدست گفت هرچقدرم هوادارا اصرار کنن دیگه بعد پنج سال نمیخونم
بیجا کرده مرتیکه...مگه ما مسخریشیم(sm142)
اصلا باید بریم و یه حال درست حسابی بهش بدیم...(sm102)
این بچه سر مرش خورده به جایی داره چت میزنه(sm39)
worldpic
09-11-2017, 10:34 AM
از وقتی از ایران رفته میگه دیگه نمیخونم...
جدی نگیر
worldpic
09-11-2017, 10:39 AM
بعضی وقتا حس میکنم ما با شادمهر اینکار رو کردیم که آلبومش به دل ننشست...
حذف کردن آهنگایی مثل:
گمت کردم...
حس خوبیه...
وارث...
معروف...
رابطه...
مگه یک آلبوم چقدر آهنگ خوب باید داشته باشه؟
5 تا آهنگ ناب حذف شدن و بجاش آهنگایی که در آرشیو بودن اضافه شد...
شادمهر به خواسته ما احترام گذاشت و آلبومش اومد پایین...
9NIMA1
09-11-2017, 12:40 PM
حذف کردن آهنگایی مثل:
گمت کردم...
حس خوبیه...
وارث...
معروف...
رابطه...
دقیقا!! منم به همین موضوع اشاره کردم چند وقت پیش...
خود طرفدارا بودن که هی اصرار کردن همه آهنگا جدید باشه! اونم واسه همین این کارو کرد با وقتِ کم! واسه همین کیفیت اومد پایین
Farbod-7
09-11-2017, 02:43 PM
کاش قبل آلبوم تجربه کن کنار میکشید کاش هیچ وقت این البوم پخش نمیشد کاش هیچ وقت البوم تصویر پخش نشه
کاش همینطور با کارنامه خودش کارو کنار میزاشت یا سالی یک ترک میداد بیرون
Zaxmx
09-11-2017, 03:45 PM
متاسفانه کنسرت های شادمهر فقط دو سال اول که شروع کرد به کنسرت دادن فقط نسبتا خوب بود ...
الان که واقعا افتضاح است خیلی از بچه هایی که میرن کشورهای اطراف ایران کنسرت شادمهر با این وضعیت اقتصادی کلی هزینه میکنن
ولی آخرش اجرا پلی بک هست نوازنده ها هم که هیچی نگم بهتره ....
همیشه دوست داشتم شادمهر یه کنسرت به رهبری ارکستر بهروز صفاریان اجراء کنه اونوقت چی میشد اون کنسرت
بهروز بدون شک بهترین رهبر ارکستر کنسرت های پاپ هست
این کنسرت محمد اصفهانی که سال 80 در باغ غدیر اصفهان به رهبری بهروز اجراء شده را ببنید و لذت ببرید و مقایسه کنید با کنسرت های
الان شادمهر که فقط فقط بحث مالی واسش مهم هست و بس ... (sm74)
bijanariya
09-11-2017, 10:33 PM
حذف کردن آهنگایی مثل:
گمت کردم...
حس خوبیه...
وارث...
معروف...
رابطه...
مخالفم...دلایل دیگری در امر پایین آمدن وجهه کاری شادمهر دخیل می باشد...دلایل را باید در افرادی که اطرافش هستن جست و جو کرد.
شنیدین میگن "کمال همنشین درش اثر کرده!!!"؟؟؟
nasernew
09-11-2017, 11:28 PM
واقعا؟؟ خیلی ناراحت کننده است ... خودش گفت قیافم داغون میشه واسه همین نمیخونم؟؟؟ من ندیدم اون کنسرتشو ... امیدوارم یا پشیمون شه یا حداقل به عنوان یک آهنگساز و تنظیم کننده خبره موزیک رو ادامه بده و کلا بزنه تو خط موزیسینی ...
nasernew
09-11-2017, 11:34 PM
نمیدونم موسیقی سنتی دوس دارین یا نه ... ولی این آهنگ منو یاد آثار استاد انوشیروان روحانی میندازه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]-101893
entehaa
09-12-2017, 12:05 AM
واقعا؟؟ خیلی ناراحت کننده است ... خودش گفت قیافم داغون میشه واسه همین نمیخونم؟؟؟ من ندیدم اون کنسرتشو ... امیدوارم یا پشیمون شه یا حداقل به عنوان یک آهنگساز و تنظیم کننده خبره موزیک رو ادامه بده و کلا بزنه تو خط موزیسینی ...
اره من این تور اخری همه کنسرتهارو لایو نگاه میکردم تو همش میگفت تا ابد واستون میخونم و این حرفا دیشب ولی گفت تا پنج سال!
کلا نمیشه رو حرفایی که تو کنسرتاش میزنه حساب کرد
Farbod-7
09-12-2017, 12:28 AM
خوندن قیافه رو خراب میکنه؟ چطوری؟(sm138)
entehaa
09-12-2017, 01:20 AM
گفت چون دیگه از قیافه میفتم نمیخونم.
entehaa
09-12-2017, 02:01 AM
اینم از ویدیوش
Farbod-7
09-12-2017, 01:21 PM
گفت چون دیگه از قیافه میفتم نمیخونم.
آها اگه منظورش اینه که از چشم میفته بله درست فکر کرده با این اوضاع که داره
nasernew
09-12-2017, 11:08 PM
(sm2)
nasernew
09-12-2017, 11:11 PM
آها اگه منظورش اینه که از چشم میفته بله درست فکر کرده با این اوضاع که داره
قیافه مطرحه اما نه خیلی زیاد .. آهنگاشو درست کنه و همون شادمهر قدیمی بشه اما قیافش داغون باشه ..فدای سرش ...
bijanariya
09-13-2017, 12:35 AM
(sm111)
bijanariya
09-13-2017, 04:52 AM
(sm127)
hamidjalab1
09-13-2017, 12:28 PM
ملودی ترک تصویرم مال پویانه
البومی یه چیزی در حد تجربه کن میشه
شادمهر رو هر ملودی بخونه همون صداش کافیه واسه جذابیت اون ترکو موسیقی
ممکنه اولش خوشمون بیاد ولی عین تجربه کن میره تو ارشیو و دیگه رغبتی واسه پلی کردن نداریم!
Hosein333
09-13-2017, 02:37 PM
احتمال داره
Farbod-7
09-13-2017, 03:50 PM
احتمال داره
عجیبا غریبا(sm77)
entehaa
09-13-2017, 09:49 PM
کارگردان ویدیوی بعدی زیگورات
ویدیو در یک خانه قدیمی تاریخی در ترکیه در حال فیلمبرداری
Farbod-7
09-13-2017, 10:02 PM
فکر کنم یواش یواش باید نا امید بشیم بریم پی زندگی
Hosein333
09-14-2017, 12:44 AM
فکر کنم ویدیوی تصویر باشه
entehaa
09-14-2017, 01:27 AM
متاسفانه اینجا تنها جایی هست که ناامیدی داره موج میزنه رو بقیه هم اثر گذاشته بقیه هوادارا هم قبول دارن شادمهر افت داشته ولی دلیل نمیشه ناامید شد یادمون نره شادمهر در البوم های ادم فروش و پاپ کرن هم بالا پایین زیاد داشت ولی بعدش تقدیرو خلق کرد به هر حال اینم یه بخشی از دوره هنریش هست که خواهد گذشت خودشم تو کنسرتاش گفت که میدونه این تیم مخالفانی داره
با این حال ترجیح داده فعلا این البوم رو هم باهاشون کار کنه من به شخصه بخاطر اطمینانی که به شادمهر دارم پیش داوری نمیکنم منتظر البوم می مونم
Hosein333
09-14-2017, 11:32 AM
متاسفانه اینجا تنها جایی هست که ناامیدی داره موج میزنه رو بقیه هم اثر گذاشته بقیه هوادارا هم قبول دارن شادمهر افت داشته ولی دلیل نمیشه ناامید شد یادمون نره شادمهر در البوم های ادم فروش و پاپ کرن هم بالا پایین زیاد داشت ولی بعدش تقدیرو خلق کرد به هر حال اینم یه بخشی از دوره هنریش هست که خواهد گذشت خودشم تو کنسرتاش گفت که میدونه این تیم مخالفانی داره
با این حال ترجیح داده فعلا این البوم رو هم باهاشون کار کنه من به شخصه بخاطر اطمینانی که به شادمهر دارم پیش داوری نمیکنم منتظر البوم می مونم
این بدترین دوره شادمهر هستش متاسفانه باید قبول کنیم
درمورد تجربه کن صحبت میکنم چون شنیدم البوم رو
ولی در مورد البوم تصویر فعلا نظری نمیدم
Farbod-7
09-14-2017, 02:04 PM
پیش داوری چی؟ مگه البوم تجربه کن رو نشنیدی? مگه آهنگ قلب من منتشر نشده؟
اطمینان به چی؟ به وحید پویان و میلاد خالتور؟
مگه بهروز صفاریان بهترین خاطراتو برامون نساخته تو مسافر و دهاتی و آدم و حوا ، حقش نیست کار کنه؟ میلاد خالتور عروس گرم کن باید تنظیم کنه؟
همه اونا که قبلا اومدن و رفتن کنه نبودن اما این گروه مسخره مثل کنه چسبیدن به شادمهر دارن خونشو میخورن
کنه خاصیتش اینه که ول نمیکنه مگه به زور بکنی بندازیش دور
entehaa
09-14-2017, 03:45 PM
مگه بهروز صفاریان بهترین خاطراتو برامون نساخته تو مسافر و دهاتی و آدم و حوا ، حقش نیست کار کنه؟ میلاد خالتور عروس گرم کن باید تنظیم کنه؟
همه اونا که قبلا اومدن و رفتن کنه نبودن اما این گروه مسخره مثل کنه چسبیدن به شادمهر دارن خونشو میخورن
ببین شادمهر در ایران و بهروز صفاریان و اینا دیگه تموم شدست نباید منتظر اون روزای طلایی موند
البوم های خارج از ایران خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن تو هر کدوم از اینا چندتا اهنگ بود که بین مردم شنیده شد؟ فوقش تو هر البوم سه تا.حالا بگذریم از خودمون که هواداریم و همه اهنگهای ساخت خود شادمهرو گوش میدیم.
اما اگه بدون تعصب نگاه کنیم( که میدونم تو نمیتونی خخ) این البوم تجربه کن بین شنوندهای معمولی ناموفق نبود و در واقع شادمهرو نه بالا برد نه پایین.ولی اگه وارد هوادارا بشیم همه این حرفا که میگی درسته تنظیمها اصلا قابل مقایسه با کارای خود شادمهر نیست و....
ولی شادمهر نگاهش به همه شنوندهاشه و از یه طرفم خودش فعلا نمیخاد بسازه وقتی میبینه میتونه با همینا اکثریت رو راضی نگه داره خودشو به زحمت نمیندازه.
Hosein333
09-14-2017, 06:10 PM
(sm77)
entehaa
09-14-2017, 06:15 PM
masoud741
09-14-2017, 06:57 PM
ی عکس هم از پشت صحنه ویدئو جدید شادمهر پخش شد
masoud741
09-14-2017, 06:57 PM
مهدی کساییان کدوم ترانه ها را واسه شادمهر گفته؟
Farbod-7
09-14-2017, 07:32 PM
ببین شادمهر در ایران و بهروز صفاریان و اینا دیگه تموم شدست نباید منتظر اون روزای طلایی موند
البوم های خارج از ایران خیالی نیست و ادم فروش و پاپ کرن تو هر کدوم از اینا چندتا اهنگ بود که بین مردم شنیده شد؟ فوقش تو هر البوم سه تا.حالا بگذریم از خودمون که هواداریم و همه اهنگهای ساخت خود شادمهرو گوش میدیم.
اما اگه بدون تعصب نگاه کنیم( که میدونم تو نمیتونی خخ) این البوم تجربه کن بین شنوندهای معمولی ناموفق نبود و در واقع شادمهرو نه بالا برد نه پایین.ولی اگه وارد هوادارا بشیم همه این حرفا که میگی درسته تنظیمها اصلا قابل مقایسه با کارای خود شادمهر نیست و....
ولی شادمهر نگاهش به همه شنوندهاشه و از یه طرفم خودش فعلا نمیخاد بسازه وقتی میبینه میتونه با همینا اکثریت رو راضی نگه داره خودشو به زحمت نمیندازه.
مهم نیست شنیده شه یا نه مهم اینه که کارنامه خودشو خراب نکنه
entehaa
09-14-2017, 10:29 PM
مهدی کساییان کدوم ترانه ها را واسه شادمهر گفته؟
میگه هفتاش تایید شده بود که کنسل شده
قبلا هم حس خوبیه
entehaa
09-14-2017, 10:31 PM
ی عکس هم از پشت صحنه ویدئو جدید شادمهر پخش شد
اره باز رفته بالا صخره خخ
bijanariya
09-15-2017, 12:47 AM
(sm178)(sm178)(sm178)
bijanariya
09-15-2017, 12:48 AM
(sm178)(sm178)(sm178)واقعا
bijanariya
09-15-2017, 12:48 AM
فکر کنم یواش یواش باید نا امید بشیم بریم پی زندگی
(sm74)
bijanariya
09-15-2017, 12:50 AM
ولی من پیش داوری میکنم و از همین الان میدونم که قراره چه چیزی بشنوم(sm178)(sm74)
bijanariya
09-15-2017, 12:51 AM
این بدترین دوره شادمهر هستش متاسفانه باید قبول کنیم
درمورد تجربه کن صحبت میکنم چون شنیدم البوم رو
ولی در مورد البوم تصویر فعلا نظری نمیدم
میشه بر اساس شناخت و رزومه کاری عوامل آلبوم تا حدودی درباره نتیجه نهایی انتظاراتی داشت.
bijanariya
09-15-2017, 12:52 AM
انصافا این چند خط نوشته هزارتا تشکر داره(sm10)(sm127)
bijanariya
09-15-2017, 12:55 AM
(ببخشید هاااا ولی بی رو دروایسی باید قبول کنیم که) بچمون گشاد کرده حسابی(sm178)(sm178)(sm178)
bijanariya
09-15-2017, 12:56 AM
مهم نیست شنیده شه یا نه مهم اینه که کارنامه خودشو خراب نکنه
که کرده...(sm74)
bijanariya
09-15-2017, 12:57 AM
اره باز رفته بالا صخره خخ
(sm30)(sm30)(sm30)
آخر از صخره می افته پایین و کار دستمون میده(sm51)
9NIMA1
09-15-2017, 03:14 AM
دوستان شما میتونید تو پیج اینستای شادمهر برید؟!!
من توی سرچ نمیتونم پیدا کنم! و روی اکانتش هم میزنم صفحه خالی میاره!
Farbod-7
09-15-2017, 08:18 AM
دوستان شما میتونید تو پیج اینستای شادمهر برید؟!!
من توی سرچ نمیتونم پیدا کنم! و روی اکانتش هم میزنم صفحه خالی میاره!
بلاکت کرده حتما
Hosein333
09-15-2017, 10:41 AM
(sm128)
9NIMA1
09-15-2017, 11:26 AM
بلاکت کرده حتما
به سلامتی! البته هیچ حرف بدی نزده بودم. خیلی محترمانه انتقاد کرده بودم!
ولی مال الان و یکی دو روز پیش نیست! واسه همون روز که آهنگ جدید اومد!
موندم چرا با انقدر دیلِی آخه!!(sm30)
مطمئناً خودش بلاک نمیکنه...زیر سر یکی دیگهاس.
کم کم داره یه کاری میکنه منم کلاً از زندگیم بلاکش کنم بذارم کنار
Gsshop
09-15-2017, 11:45 AM
(sm101)
play ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
masoud741
09-15-2017, 01:34 PM
ویدئو جدید ب نام نقطه ضعف ب کارگردانی زیگوارت
9NIMA1
09-15-2017, 02:04 PM
(sm101)
واقعا صداش آرامش بخشه این علی پهلوان(sm127)
Farbod-7
09-15-2017, 02:08 PM
(sm101)
همین تنظیم ساده و گیتاری خیلی قشنگه صدا هم که عالی
Farbod-7
09-15-2017, 02:11 PM
بلاکت کرده من از زمان انتشار آهنگ بالای 5 پیج بلاک شدم
nasernew
09-15-2017, 03:34 PM
آره منم بلاک شدم .. واسه تک تک عوامل آلبوم پیغام گذاشتم وقتی کم میارین چرا بلاک میکنین .. اول با آهنگاتون سعی کردین شادمهر و بکشین پایین الانم با بلاک کردناتون که تقصیر شادمهر میفته ... انتقادپذیر باشین ... اونجاها دیگه بلاکم نکردن(sm70)
9NIMA1
09-15-2017, 04:45 PM
آره منم بلاک شدم .. واسه تک تک عوامل آلبوم پیغام گذاشتم وقتی کم میارین چرا بلاک میکنین .. اول با آهنگاتون سعی کردین شادمهر و بکشین پایین الانم با بلاک کردناتون که تقصیر شادمهر میفته ... انتقادپذیر باشین ... اونجاها دیگه بلاکم نکردن(sm70)
خاک تو سر بی جنبه و عقدهایشون کنن(sm2)
اینا که هی دوس دارن ازشون تعریف شه و ملت براشون به به و چه چه کنن، حتما یه عقدهای از بچگی باهاشون هست!!(sm132)
آخه من فقط یه پیج دارم که اونم شخصیه! نه حوصله دارم و نه ارزش داره بخوام فقط واسه اینکه پیج شادمهرو ببینم یکی دیگه بسازم!
Hosein333
09-15-2017, 04:47 PM
نقطه ضعف(sm77)(sm77)
entehaa
09-15-2017, 07:35 PM
فقط باید یجوری به گوش شادمهر برسونیم به ادمینش بگه دست از بلاک کردن برداره
پست هایی که شادمهر خودش میزاره بلافاصله زیرش تگش کنید بهش بگین ادمینش منتقدارو بلاک نکنه.فک کنم تنها راهش اینه
nasernew
09-15-2017, 07:39 PM
فقط باید یجوری به گوش شادمهر برسونیم به ادمینش بگه دست از بلاک کردن برداره
پست هایی که شادمهر خودش میزاره بلافاصله زیرش تگش کنید بهش بگین ادمینش منتقدارو بلاک نکنه.فک کنم تنها راهش اینه
دیگه نمیشه مثل قدیما با شادمهر حرف زد .. واسطه داره ... کلاسش رفته بالا .. حتی دیگه نمیخواد وقت بزاره آدمین پیجهاش خودش باشه و جواب ملت رو بده ... چه برسه که آهنگم بسازه
bisedaa
09-15-2017, 08:46 PM
موزیک ویدئوی بعدی از آلبوم تصویر اسمش هست نقطه ضعف
bisedaa
09-15-2017, 08:48 PM
تو این پست آخر شادمهر فعلا عوامل رو تگ نکرده.ایشالله که کار خودش باشه
bisedaa
09-15-2017, 08:50 PM
Farbod-7
09-15-2017, 09:25 PM
تگ نکرده میدونه انتقادا زیاد میشه
Farbod-7
09-15-2017, 10:26 PM
ناهیدی یه تنظیم تمیز برای علی لهراسبی زد
Hosein333
09-15-2017, 11:16 PM
تگ نکرده میدونه انتقادا زیاد میشه
اره
مثل اینکه کار کار همون عوامل داغونه
bijanariya
09-16-2017, 12:41 AM
همین تنظیم ساده و گیتاری خیلی قشنگه صدا هم که عالی
خودم از جنس صدای علی پهلوان خوشم نمیاد
ولی تنظیم به نظرم به متن ترانه و ملودی می اومد ولی در کل اینگونه تنظیمات عمرشون سپری شده.
bijanariya
09-16-2017, 12:45 AM
دیگه نمیشه مثل قدیما با شادمهر حرف زد .. واسطه داره ... کلاسش رفته بالا .. حتی دیگه نمیخواد وقت بزاره آدمین پیجهاش خودش باشه و جواب ملت رو بده ... چه برسه که آهنگم بسازه
کلاسش رفته بالارو خوب اومدی(sm30)
bijanariya
09-16-2017, 12:46 AM
الکی دلتو خوش نکن...(sm74)
bijanariya
09-16-2017, 12:51 AM
منظورت آهنگ "بارون میزنه"هستش؟؟؟
به نظرم این کار از هر لحاظ یک کار معمولیه و فکر نکنم حتی در کنسرتی هم اجرا بشه.
Farbod-7
09-16-2017, 01:02 AM
منظورت آهنگ "بارون میزنه"هستش؟؟؟
به نظرم این کار از هر لحاظ یک کار معمولیه و فکر نکنم حتی در کنسرتی هم اجرا بشه.
تنظیم خیلی قشنگی زده دمش گرم
Farbod-7
09-16-2017, 01:03 AM
ولی تنظیم به نظرم به متن ترانه و ملودی می اومد ولی در کل اینگونه تنظیمات عمرشون سپری شده.
اصلا هم سپری نشده این حرفا همش الکیه کار باید زیبا باشه دورش رفته و اینا الکیه
bijanariya
09-16-2017, 01:11 AM
اصلا هم سپری نشده این حرفا همش الکیه کار باید زیبا باشه دورش رفته و اینا الکیه
فربد چی میگی...آین آهنگ علی پهلوان و نظیر اینگونه کارها نیومده به آرشیو هم نمیره و مستقیم فراموش میشه...چه برسه به شنیده شدن و ماندگار شدن.
مگر با یک ملودی فوق حرفه ای باشه که موندگار بشه...چیزی در حد و اندازه "علامت سوال" شادمهر.
entehaa
09-16-2017, 02:19 PM
تنظیمش یه سر و گردن بالاتر از ملودی
Farbod-7
09-16-2017, 02:34 PM
فربد چی میگی...آین آهنگ علی پهلوان و نظیر اینگونه کارها نیومده به آرشیو هم نمیره و مستقیم فراموش میشه...چه برسه به شنیده شدن و ماندگار شدن.
مگر با یک ملودی فوق حرفه ای باشه که موندگار بشه...چیزی در حد و اندازه "علامت سوال" شادمهر.
سلیقه توئه
به نظر من خیلی زیبا بود از خیلی کارهای الان هم بهتر
Farbod-7
09-16-2017, 03:18 PM
به عشقت زنده موندم کاش(sm178)
Farbod-7
09-16-2017, 03:58 PM
Amir
امیر هم البوم طرفدار رو زود گذاشتی هم البوم تجربه کن به نظرت دانلود کدوم بیشتر بود یا کلا هیاهوی بیشتری داشت؟
Hosein333
09-16-2017, 04:51 PM
پر پرواز منو ازم نگیر (sm127)
Hosein333
09-16-2017, 05:06 PM
Amir
امیر هم البوم طرفدار رو زود گذاشتی هم البوم تجربه کن به نظرت دانلود کدوم بیشتر بود یا کلا هیاهوی بیشتری داشت؟
فربد اگه بخوای دو تا اهنگ از البوم طرفدار انتخاب کنی کدومارو انتخاب میکنی که گوش کنی
و دو تا اهنگ از البوم تجربه کن
entehaa
09-16-2017, 06:34 PM
بنظر من البوم تقدیر بهترین البوم شادمهره
مگه میشه یه البوم اینقدر اهنگ های متنوعی داشته باشه و همه هیت بشه. اگه اهنگهای این البوم از قبل پخش نمیشد هیچ کسی تا هیچوقت این البوم رو فراموش نمیکرد. فکر کن برای اولین بار تقدیر و ترس و سبب و یکاری کن رو بشنوی مگه میشه این همه اهنگ خوب رو یه شبه حضم کرد!
اگه این البوم رو یه ادم خارجی گوش بده باورش نمیشه همه اهنگهاش ساخته ی یه نفره.
Hosein333
09-16-2017, 06:55 PM
بنظر من البوم تقدیر بهترین البوم شادمهره
مگه میشه یه البوم اینقدر اهنگ های متنوعی داشته باشه و همه هیت بشه. اگه اهنگهای این البوم از قبل پخش نمیشد هیچ کسی تا هیچوقت این البوم رو فراموش نمیکرد. فکر کن برای اولین بار تقدیر و ترس و سبب و یکاری کن رو بشنوی مگه میشه این همه اهنگ خوب رو یه شبه حضم کرد!
اگه این البوم رو یه ادم خارجی گوش بده باورش نمیشه همه اهنگهاش ساخته ی یه نفره.
به نظر من خیالی نیست بهترین البوم شادمهره باور میخوام برم ژینا خیالی نیست بی نظیرن و با اختلاف کم
بهترین البوم بعدی شادمهر پاپ کورن هست ماندگار که تو دله من ماندگار شد
masoud741
09-16-2017, 07:42 PM
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود
خدا این یکیو ب خیر کنه(sm25)
Gsshop
09-16-2017, 08:26 PM
این کارو بیشتر دلی خونده
برای بازار موسیقی الان ما ساخته نشده تقریبا
Gsshop
09-16-2017, 08:35 PM
این ویدیو جدید شادمهر به نظر چیز جالبی میاد شعرش
bisedaa
09-16-2017, 08:44 PM
shadisl
09-16-2017, 08:56 PM
بهم گاهی دروغ میگفت نخواست باور کنه کم بود
میدونست من دوسش دارم همینم نقطه ضعفم بود (sm50)
entehaa
09-16-2017, 10:16 PM
نقطه ضعف
تنظیم : سعید زمانی
ملودی: شادمهر( به احتمال زیاد )
Farbod-7
09-16-2017, 11:22 PM
فربد اگه بخوای دو تا اهنگ از البوم طرفدار انتخاب کنی کدومارو انتخاب میکنی که گوش کنی
و دو تا اهنگ از البوم تجربه کن
واقعا نصف البوم فوق العاده زیباست
انتخاب طرفدار حالم عوض میشه زود تموم میشه
اما آهنگ اسمم داره یادم میره چقد زیباست عجب ملودی دلنشینی رو یه ترک شاد گذاشته
کاش جای این آهنگ های شاد مسخره یه آهنگ اینطور درست میکرد
Farbod-7
09-16-2017, 11:25 PM
به نظر من خیالی نیست بهترین البوم شادمهره باور میخوام برم ژینا خیالی نیست بی نظیرن و با اختلاف کم
بهترین البوم بعدی شادمهر پاپ کورن هست ماندگار که تو دله من ماندگار شد
پاپ کرن تنظیم های فوق العاده ای داره
خود ترک پاپ کرن ترک ماندگار و اونه اونه
تمام آلبوم هایی که خودش کار کرده خیلی خوبن
masoud741
09-17-2017, 12:40 AM
آهنگساز ترانه نقطه ضعف خود شادمهره(sm118)
bijanariya
09-17-2017, 01:12 AM
این کارو بیشتر دلی خونده
برای بازار موسیقی الان ما ساخته نشده تقریبا
با این نظر موافقم
اتفاقا به فربد هم همین را گفتم...مارکتی که الان هست این نوع کارهارو نمیپسنده
این کار دلی ساخته شده.
گرچه جنس صدای علی پهلوان را زیاد دوست ندارم ولی روی بعضی کارها مثل"گل گلدون" خیلی خوب میشینه و اگه هنوزم همچون کارهایی ارائه بده حتما هیت میشه.
bijanariya
09-17-2017, 01:16 AM
نقطه ضعف
تنظیم : سعید زمانی
ملودی: شادمهر( به احتمال زیاد )
ملودی اگه از شادمهر باشه تنظیم را میشه یه جورایی باهاش کنار اومد.(sm118)
bijanariya
09-17-2017, 01:17 AM
آهنگساز ترانه نقطه ضعف خود شادمهره(sm118)
خدا کنه(sm74)
Hosein333
09-17-2017, 09:16 AM
پاپ کرن تنظیم های فوق العاده ای داره
خود ترک پاپ کرن ترک ماندگار و اونه اونه
تمام آلبوم هایی که خودش کار کرده خیلی خوبن
البوم پاپ کرن تو سالی که منتشر شد هیچ البومی حتی نزدیکشم نشد همه جا همه کس این البومو کوش میکردن
shadisl
09-17-2017, 09:17 AM
وحید پویان جز عوامل نیست ...یعنی اهنگسازخود شادمهر !؟!! عالی میشه (sm118)(sm118)(sm81)
entehaa
09-17-2017, 10:51 AM
همونه که دموش اومده بود ویولن هم داشت.موزیک ایران اماده شوک بزرگ توسط سلطان
معلوم نیست کی میاد؟
Farbod-7
09-17-2017, 12:16 PM
باز هم یه امیدی هست خوب باشه
mojtabaa
09-17-2017, 02:11 PM
سعید زمانی ..(sm118)
entehaa
09-17-2017, 04:14 PM
معلوم نیست کی میاد؟
به این زودیا نمیاد
bijanariya
09-17-2017, 06:03 PM
وحید پویان جز عوامل نیست ...یعنی اهنگسازخود شادمهر !؟!! عالی میشه (sm118)(sm118)(sm81)
(sm118)(sm118)(sm118)
bijanariya
09-17-2017, 06:03 PM
(sm74)(sm74)(sm74)
bijanariya
09-17-2017, 06:04 PM
احتمالا قبل محرم موزیکش بیاد
(sm127)(sm127)(sm127)
masoud741
09-17-2017, 06:29 PM
اون ک دموی تصویر بود
nasernew
09-17-2017, 07:02 PM
سعید زمانی تنظیم کننده خوبیه ... اگه خودش تنظیم نمیکنه باید کارای احساسی شو بده اون تنظیم کنه ... میلا هاشمی فقط به درد ریتمیک میخوره ...
باز امیدی هست که کار قشنگی از اب دربیاد امیدوارم تو ذوقمون نخوره چون یه حسی میگه آهنگش همونیه که ما میخوایم البته امیدوارم...
Hosein333
09-17-2017, 08:36 PM
(sm50)
bisedaa
09-17-2017, 08:55 PM
پشت صحنه موزیک ویدئو نقطه ضعف
bisedaa
09-17-2017, 09:00 PM
هیچ وقت یادم نمیره دوم دبیرستان بودم که آهنگ سبب پخش شد.هرجا میرفتیم این اهنگ ملت با اشتیاق گوش میدادن.یادش بخیر.