توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شادمهر عقیلی | آهنگ دست من نیست منتشر شد ...
bisedaa
09-17-2017, 09:02 PM
جالب اینکه حمید عسکری تو مصاحبش میگفت آهنگ من (قسمت)بیشتر از آهنگ سبب شادمهر شنیده شد.
Gsshop
09-17-2017, 09:06 PM
با این نظر موافقم
اتفاقا به فربد هم همین را گفتم...مارکتی که الان هست این نوع کارهارو نمیپسنده
این کار دلی ساخته شده.
گرچه جنس صدای علی پهلوان را زیاد دوست ندارم ولی روی بعضی کارها مثل"گل گلدون" خیلی خوب میشینه و اگه هنوزم همچون کارهایی ارائه بده حتما هیت میشه.
دوست نداشتن جنس صدا دیگه سلیقه ایه
ولی ملودیای خوب گیتار قوی و تکنیکای قوی تو صداش داره
entehaa
09-17-2017, 09:25 PM
اهنگ جدید احمد سعیدی با تنظیم میلاد هاشمی
واقعا موزیک پاپ خالی از ایده و نواوری شده چند وقته ریتم همه اهنگها مث همین اهنگه شده
entehaa
09-17-2017, 10:01 PM
اون ک دموی تصویر بود
نه اونکه توش صدای پرنده میاد فک کنم تصویر باشه
masoud741
09-17-2017, 10:53 PM
نه اونکه توش صدای پرنده میاد فک کنم تصویر باشه
نه ویولونه تصویره
bijanariya
09-17-2017, 11:34 PM
سعید زمانی تنظیم کننده خوبیه ... اگه خودش تنظیم نمیکنه باید کارای احساسی شو بده اون تنظیم کنه ... میلا هاشمی فقط به درد ریتمیک میخوره ...
باز امیدی هست که کار قشنگی از اب دربیاد امیدوارم تو ذوقمون نخوره چون یه حسی میگه آهنگش همونیه که ما میخوایم البته امیدوارم...
آرزو بر جوانان عیب نیست...(sm51)(sm51)(sm51)
bijanariya
09-17-2017, 11:36 PM
هیچ وقت یادم نمیره دوم دبیرستان بودم که آهنگ سبب پخش شد.هرجا میرفتیم این اهنگ ملت با اشتیاق گوش میدادن.یادش بخیر.
یاد باااد....یاد گذشته شاااااد بااااااد(sm51)
ebihamed
09-18-2017, 11:20 AM
همونه که دموش اومده بود ویولن هم داشت.موزیک ایران اماده شوک بزرگ توسط سلطان
اون اعترافه ساخته ی وحید پویان
ebihamed
09-18-2017, 11:21 AM
خود شادمهرم پست گذاشه بود به همراه یه بیتش
entehaa
09-18-2017, 11:58 AM
اون اعترافه ساخته ی وحید پویان
اهنگسازه نقطه ضعف شادمهره توش ویولن هم زده مطمعن باش
ebihamed
09-18-2017, 12:56 PM
اهنگسازه نقطه ضعف شادمهره توش ویولن هم زده مطمعن باش
نقطه ضعفو نگفتم اون دمویی که شما گفتی توش ویولنه یه کلبه رو نشون میده گفتم
entehaa
09-18-2017, 05:23 PM
اعلام کرد اخرین البومشه
عزای عمومی برای موسیقی ایران
شادمهر زیر پست جدیدش زده
the last album :|
اگه بعدش تک اهنگ بده فقط، که اونم خودش بسازه، من راضیم
entehaa
09-18-2017, 05:35 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ترانه: ارش محرابی
تنظیم: میلاد هاشمی
اهنگ: شادمهر
کارگردان: سینارت
دوتا موزیک ویدیو هردو موزیکش از شادمهره
entehaa
09-18-2017, 05:36 PM
اگه بعدش تک اهنگ بده فقط، که اونم خودش بسازه، من راضیم
خدا کنه
اصلا حالم داغون شد
خدا کنه
اصلا حالم داغون شد
با این خبرش حتی واسه کسایی که کارای میلاد هاشمی و ... رو دوست دارن، زهرمار کرد آلبوم رو
مگه میشه گوش کرد دیگه؟ :|
نمیدونم فازش چیه اصن؟ سنی هم نداره
قبل تجربه کنم یه همچین حرفی زد البته، ملت ریختن اعتراض کردن،
اومد پس گرفت حرفش رو
شاید این دفه هم پس بگیره حرفش رو
یه احتمالی هم وجود داره اسم اهنگ "اخرین البوم" باشه
ولی این استوری علیرضا حقیقی خراب میکنه همه چیز رو2766327663
9NIMA1
09-18-2017, 06:06 PM
(sm81)(sm81) گریه کنید مسلموناااا....
entehaa
09-18-2017, 06:07 PM
خداحافظ البوم خداحافظ ذوق و شوق و شب بیداری...
9NIMA1
09-18-2017, 06:10 PM
آقا شاید منظور از last album جدیدترین آلبوم باشه!(sm148)
9NIMA1
09-18-2017, 06:12 PM
ترانه: ارش محرابی
تنظیم: میلاد هاشمی
اهنگ: شادمهر
کارگردان: سینارت
دوتا موزیک ویدیو هردو موزیکش از شادمهره
این اطلاعات پیج خودش گذاشته؟؟ چون من بلاکم نمیتونم ببینم :|
entehaa
09-18-2017, 06:49 PM
این اطلاعات پیج خودش گذاشته؟؟ چون من بلاکم نمیتونم ببینم :|
نه تگشون کرده
entehaa
09-18-2017, 06:50 PM
اقایون منتقد تحویل بگیرید! دیگه صداشم نمیتونیم بشنویم
masoud741
09-18-2017, 07:00 PM
منظور شادمهر از پستش آخرین آلبوم نیست منظورش آلبوم اخیره
RAHAM
09-18-2017, 07:43 PM
اعلام کرد اخرین البومشه
عزای عمومی برای موسیقی ایران
(sm74)
worldpic
09-18-2017, 08:26 PM
این آدم دوست داره با احساس هوادار بازی کنه...
bisedaa
09-18-2017, 08:41 PM
majid136
09-18-2017, 08:50 PM
میخواد آخرین آلبومشو رو با شعرای سطح پایین آرش محرابی بده بیرون(sm50)
nasernew
09-18-2017, 08:52 PM
این آدم اولین کسیه که به همراه مجیدرضازاده و سعیدپورسعید و امیرشاملو و.... موسیقی پاپ زیرزمینی در اون شرایط سخت ایران تو اوایل دهه هفتاد رو جا انداخت و به همراه دوستانش اینقدر جنگید تا تونست بعد سالها سلطنت موسیقی سنتی و سرودهای انقلابی و ... موسیقی پاپ رو هم جزو موسیقی های رسمی جمهوری اسلامی کنه .. و با آلبوم دهاتی اولین آلبوم شاد و شیش و هشت موزیک پاپ داخل ایران در دوران انقلاب منتشر کنه و حتی سعی کرد تو آلبوم آدم و حوا با همخوانی با خواننده خانم راه رو برای خوندن خانمها در ایران هموار کنه که موفق نشد ولی بازم جا نزد و از ایران خارج شد و در اونجا الگوی بسیاری از هنرمندای پاپ داخل ایران شد ...
نمیتونم ببینم آدمی که اینقدر قوی بود به این سرعت جا زده باشه ، شاید از بس جنگیده خسته شده ، با دولت ایران ، با تهیه کننده ها و کنسرت گذارای ی لس آنجلس، با دشمنایی که بهش میگفتن وطن فروش و با هوادارایی که سریع پشتشو خالی میکردن .. امیدوارم فقط یه سوءتفاهم باشه و بس .... ابی بعد از آلبوم شب نیلوفری همش میگفت آلبوم بعدیم آخرین آلبوم عمرمه و بازم یه آلبوم دیگه میداد و امیدوارم به خاطر همنشینی با ابی فقط داره شوخی میکنه ...
فقط خدا کنه اگه این آلبوم آخرین آلبومشه حداقل مثل بقیه هنرمندا تک آهنگ کار کنه و آخرین آثار هنریش نباشه یا اگه آخرین آثار هنریشه کلا میخواد خداحافظی کنه تو اوج خداحافظی کنه ..
فکر نکنم اگه تو پیج ها ازش بخوایم بمونه و بازم بخونه بلاکمون کنه .. پس بریم
majid136
09-18-2017, 08:53 PM
منظور شادمهر از پستش آخرین آلبوم نیست منظورش آلبوم اخیره
منم اولش همین فکرو کردم ولی دیدم نه احتمالا آخرین آلبومه چون این بشر هیچ کاریو بی دلیل انجام نمیده
دلیل نداشت اینو بنویسه
9NIMA1
09-18-2017, 09:01 PM
این آدم اولین کسیه که به همراه مجیدرضازاده و سعیدپورسعید و امیرشاملو و.... موسیقی پاپ زیرزمینی در اون شرایط سخت ایران تو اوایل دهه هفتاد رو جا انداخت و به همراه دوستانش اینقدر جنگید تا تونست بعد سالها سلطنت موسیقی سنتی و سرودهای انقلابی و ... موسیقی پاپ رو هم جزو موسیقی های رسمی جمهوری اسلامی کنه .. و با آلبوم دهاتی اولین آلبوم شاد و شیش و هشت موزیک پاپ داخل ایران در دوران انقلاب منتشر کنه و حتی سعی کرد تو آلبوم آدم و حوا با همخوانی با خواننده خانم راه رو برای خوندن خانمها در ایران هموار کنه که موفق نشد ولی بازم جا نزد و از ایران خارج شد و در اونجا الگوی بسیاری از هنرمندای پاپ داخل ایران شد ...
نمیتونم ببینم آدمی که اینقدر قوی بود به این سرعت جا زده باشه ، شاید از بس جنگیده خسته شده ، با دولت ایران ، با تهیه کننده ها و کنسرت گذارای ی لس آنجلس، با دشمنایی که بهش میگفتن وطن فروش و با هوادارایی که سریع پشتشو خالی میکردن .. امیدوارم فقط یه سوءتفاهم باشه و بس .... ابی بعد از آلبوم شب نیلوفری همش میگفت آلبوم بعدیم آخرین آلبوم عمرمه و بازم یه آلبوم دیگه میداد و امیدوارم به خاطر همنشینی با ابی فقط داره شوخی میکنه ...
فقط خدا کنه اگه این آلبوم آخرین آلبومشه حداقل مثل بقیه هنرمندا تک آهنگ کار کنه و آخرین آثار هنریش نباشه یا اگه آخرین آثار هنریشه کلا میخواد خداحافظی کنه تو اوج خداحافظی کنه ..
من هم امیدوارم منظورش از این لفظ ،آلبوم اخیر بوده باشه!!!
یا اگر هم آخرین آلبوم هست حد اقل رو بیاره به تک آهنگ که احتمال خیلی زیاد همین قضیهاست...
RAHAM
09-18-2017, 09:03 PM
- من تا عمر دارم واسه هوادارا میخونم
- من تا 5 سال دیگه فقط میخونم
- این آخرین آلبومه
- ؟؟
RAHAM
09-18-2017, 09:05 PM
یه روز چشاتو وا کنی
میبینی من تموم شدم
میبینی جام چه خالیه
یا رفته ام پیِ خودم
اگه یه روز و روزگار
پیشِ خودت باز بشینی
تمومِ این روزا رو
جلو چشات باز میبینی
(sm74)
bisedaa
09-18-2017, 09:12 PM
من هیچ وقت دوس نداشتم برای شادمهر کسی موزیک بسازه وهیچ وقت این آلبوم آخرشو نتونستم هضم کنم ولی کاش به تصمیمش احترام میذاشتیم.خود من کم انتقاد نکردم و به اون طرف قضیه فکر نکردم که شادمهر هم شاید برای خودش دلایل خودش رو داره.به اینکه سنش بالا رفته.بچه دار شده و دوس داره بیشتر وقتش رو برای خانوادش بذاره.حالا بماند زمانی که تو ایران بود که با همه جنگید تا بتونه کار کنه.قضیه وقتی گریه دار میشه که حق رفتن به استدیو و ساز زدن رو هم نداره!!!!!!(تو هیچ جای دنیا همچین قضیه ای نیست)از دشمنای به ظاهر دوست(عرشیا)هم که بگذریم ما هیچ وقت به انتخاب های شادمهر احترام نذاشتیم.هر نوع آهنگی داد(چه خودش ساخت چه دیگران)به بدترین شکل نقدش کردیم و بعضا توهین....
شادمهر قصه ما هم در آخر و تو اوج استعداد و انگیزه کم آورد و خسته شد...
همه آهنگای شادمهر تو قلب من جا داره و خودش تو vip قلبم.
shadisl
09-18-2017, 09:12 PM
چرا اینجور میکنه شادمهر (sm81)
هنر و استعدادشو داری خب بخون (sm81)(sm81)
قبلمو شکست
RAHAM
09-18-2017, 09:19 PM
یه کاری کن که میتونی
یه خونه شو
تو ویرونی
از این بیشتر نپرس از عشق
نمیدونم
نمیدونی
(sm74)
RAHAM
09-18-2017, 09:23 PM
یه کاری کن از این بیشتر
نیفتم تو غمِ آخر
نذار شمعِ حضورِ من
یه شعله شه تو خاکستر
نگو دورِ
نگو دیره
نگو این قصه دلگیره
یه عمری رفته از دستم
نیای
عشقِ
تو
میمیره
(sm74)
bisedaa
09-18-2017, 09:23 PM
RAHAM
09-18-2017, 09:26 PM
ای همه ی وجودِ من
نبودِ تو
نبودِ من
(sm74)
RAHAM
09-18-2017, 09:32 PM
ای کوهِ پر غرورِ من
ای لحظه سازِ عاشقی
تو ماندگاری در دلم
منجیِ جاودانه شو
(sm74)
nasernew
09-18-2017, 09:33 PM
من هیچ وقت دوس نداشتم برای شادمهر کسی موزیک بسازه وهیچ وقت این آلبوم آخرشو نتونستم هضم کنم ولی کاش به تصمیمش احترام میذاشتیم.خود من کم انتقاد نکردم و به اون طرف قضیه فکر نکردم که شادمهر هم شاید برای خودش دلایل خودش رو داره.به اینکه سنش بالا رفته.بچه دار شده و دوس داره بیشتر وقتش رو برای خانوادش بذاره.حالا بماند زمانی که تو ایران بود که با همه جنگید تا بتونه کار کنه.قضیه وقتی گریه دار میشه که حق رفتن به استدیو و ساز زدن رو هم نداره!!!!!!(تو هیچ جای دنیا همچین قضیه ای نیست)از دشمنای به ظاهر دوست(عرشیا)هم که بگذریم ما هیچ وقت به انتخاب های شادمهر احترام نذاشتیم.هر نوع آهنگی داد(چه خودش ساخت چه دیگران)به بدترین شکل نقدش کردیم و بعضا توهین....
شادمهر قصه ما هم در آخر و تو اوج استعداد و انگیزه کم آورد و خسته شد...
همه آهنگای شادمهر تو قلب من جا داره و خودش تو vip قلبم.
انتقادامون از روی علاقه بوده و عشقی که بهش داریم ... شاید خودش فکر میکنه همش قصد داریم اذیتش کنیم ، کاش میفهمید کسایی که منتقدن از کسایی که الکی به به و چه چه میکنن بیشتر دوستش دارن و اونو لایق آهنگای بهتر میدونن ... ولی باهات موافقم ، هوادارا خیلی افراط و تفریط داشتن یا خیلی الکی تعریف میکردن یا خیلی بهش میتوپیدن ...
Gsshop
09-18-2017, 09:34 PM
آقا شاید منظور از last album جدیدترین آلبوم باشه!(sm148)
منظورش اخرین البوم ساخته شده هست نه اخریش
Gsshop
09-18-2017, 09:36 PM
بعدشم شادمهرم وسیقی رو بزار کنار از کجا میخواد نون بخوره
پس مطمئن باشید این کارو نمیکنه
nasernew
09-18-2017, 09:39 PM
منظورش اخرین البوم ساخته شده هست نه اخریش
امیدوارم .. این تا به الان بدترین خبر هنریه در سال 96 شنیدم و خبرش مثل خبر روزائیه که مهرزاد امیرخانی میگفت مرتضی پاشایی سلامتی کاملش به دست آورده ولی یهو میمیره و همه رو شوک زده میکنه
بهروز صفاریان بعد از آلبوم اسکناس گفت دیگه تا عمر دارم برای آهنگ رپ تنظیم نمیکنم تا پارسال که آهنگ آرمین 2afm و فریدون رو که بخشیش رپ بود تنظیم کرد و از این حرفا زیاد میزنن
RAHAM
09-18-2017, 09:43 PM
انتقادامون از روی علاقه بوده و عشقی که بهش داریم ... شاید خودش فکر میکنه همش قصد داریم اذیتش کنیم ، کاش میفهمید کسایی که منتقدن از کسایی که الکی به به و چه چه میکنن بیشتر دوستش دارن و اونو لایق آهنگای بهتر میدونن ... ولی باهات موافقم ، هوادارا خیلی افراط و تفریط داشتن یا خیلی الکی تعریف میکردن یا خیلی بهش میتوپیدن ...
همیشه خیلیا به زبان میارن که موسیقی سلیقه ای هست و شاید از یه آهنگ یکی خوشش میاد و یکی نمیاد
اما در عمل به این نکته توجهی نمیشه و هر کی دوست داره خواننده مورد علاقش فقط مطابق انتظارِ خودش بخونه و اصلا به سلایق دیگران اهمیتی نمیده
و جالبه اکثریت هم دنبال فقط کارهای شاهکار هستند
اگه واقعا هواداریم معنای هوادار بودن رو بدونیم و واقعا از خواننده مورد علاقمون حمایت کنیم
و اون به به ها رو پای بیسوادی یه عده نذاریم که هیچ چیزی از موسیقی نمیدونن
به شخصه دوست دارم از یه آهنگ لذت ببرم تا اینکه همش دنبالِ این باشم که آهنگش از کیه تنظیمش از کیه شاعرش کیه
هر کاری که مطابق سلیقم بوده شنیدم و کاری که دوست نداشتم رو به اونایی که دوستش داشتن احترام گذاشتم چرا که دلیل نمیشده چون مطابق سلیقه من نبوده پس خیلی بد بوده
امیدوارم شادمهر تا همیشه ماندگار باشه و برامون بخونه
RAHAM
09-18-2017, 09:46 PM
امیدوارم .. این تا به الان بدترین خبر هنریه در سال 96 شنیدم و خبرش مثل خبر روزائیه که مهرزاد امیرخانی میگفت مرتضی پاشایی سلامتی کاملش به دست آورده ولی یهو میمیره و همه رو شوک زده میکنه
بهروز صفاریان بعد از آلبوم اسکناس گفت دیگه تا عمر دارم برای آهنگ رپ تنظیم نمیکنم تا پارسال که آهنگ آرمین 2afm و فریدون رو که بخشیش رپ بود تنظیم کرد و از این حرفا زیاد میزنن
دقیقا این بدترین خبری بود که میتونستم بشنوم
خیلی ناراحتم
(sm74)
RAHAM
09-18-2017, 09:47 PM
نگو دورِ
نگو دیره
نگو این قصه دلگیره
(sm74)
masoud741
09-18-2017, 10:18 PM
آخرین آلبوم.... همین ی جمله کافیه ک کل وجود آدم ماتم بشه (sm81)
entehaa
09-18-2017, 10:24 PM
خیلی از خوانندها خداحافظی کردن ولی دوباره برگشتن نمونش سیاوش قمیشی که بعد البوم یادگاری گفت دیگه البوم نمیدم و فقط سینگل میدم ولی چند وقت دیگه البوم جدیدش میاد
ولی من با شناخت نسبتن کاملی که از شادمهر دارم و پیگیرهای این چند ساله بعضی وقتا زمزمه میکرد که خداحافظی کنه این یعنی این تصمیمش یهویی نیست پس غیر قابل تغییره. مخصوصا که تو کنسرت اخیرش گفت تا پنج سال فقط ادامه خواهد هرچقدر هم که هواداراش مخالف باشن!
خلاصه اینکه برنامش اینه این البوم رو بده چند سال هم تک ترک کار کنه
9NIMA1
09-18-2017, 10:32 PM
خیلی از خوانندها خداحافظی کردن ولی دوباره برگشتن نمونش سیاوش قمیشی که بعد البوم یادگاری گفت دیگه البوم نمیدم و فقط سینگل میدم ولی چند وقت دیگه البوم جدیدش میاد
ولی من با شناخت نسبتن کاملی که از شادمهر دارم و پیگیرهای این چند ساله بعضی وقتا زمزمه میکرد که خداحافظی کنه این یعنی این تصمیمش یهویی نیست پس غیر قابل تغییره. مخصوصا که تو کنسرت اخیرش گفت تا پنج سال فقط ادامه خواهد هرچقدر هم که هواداراش مخالف باشن!
خلاصه اینکه برنامش اینه این البوم رو بده چند سال هم تک ترک کار کنه
به نظر منم قراره دقیقا همین کارو بکنه! دیگه آلبوم نمیده و شروع میکنه به تک آهنگ دادن(sm132)
ولی یه چیزی بگم که در پیرو اینه که آلبوم تجربه کن در حد انتظار بعضیا نبود و اونم اینکه اول که اومد خیلی گل کرد و همه گوش میدادن پی در پی، مثل خود من!!
ولی امروز که اومدم آلبوم رو گوش کنم بعد از دو سه تا ترک دیگه نتونستم!!
سریع رفتم سراغ آهنگ تکرارم نکن... قشنگ میشد تفاوت فاحش بین این آهنگ که خود شادمهر ساخته و تنظیم کرده رو با سایر آهنگ ها فهمید!! از گوش کردنش اصلا خسته نشدم!
nasernew
09-18-2017, 11:15 PM
دقیقا این بدترین خبری بود که میتونستم بشنوم
خیلی ناراحتم
(sm74)
معلومه توام مثل من حالت خرابه ... منم اگه خواننده بودم میگفتم انگیزه ورود من به موسیقی شادمهره .. مثل 90 درصد هنرمندای جوون دیگه ... واقعا شادمهر دیدگاه موسیقیایی منو خیلی عوض کرد و شادمهر بیشتر به جای اینکه دیدگاهش عوض شه دیدگاههارو عوض کرده ... اتفاق خوبی برام بود و اگه دیگه نمیخواد بخونه هر جایی که هست و هر کار دیگه ای که میخواد بکنه ان شالله توش موفق باشه، براش ارزوی سلامتی دارم ... با آهنگاش عاشق شدم و کلی خاطره دارم و دعام همیشه بدرقه راهشه
Farbod-7
09-18-2017, 11:23 PM
اقایون منتقد تحویل بگیرید! دیگه صداشم نمیتونیم بشنویم
باید خدارو شکر کنید تو اوج خداحافظی کرده و این تیم مسخره بیشتر مثل خوره به جونش نیفتن
بعدم نگفته نمیخونم میگه آلبوم نمیدم
تا الانم به زور البوم میداد چون سودی براش نداره
الکی جوگیر نشید
Farbod-7
09-18-2017, 11:25 PM
همیشه خیلیا به زبان میارن که موسیقی سلیقه ای هست و شاید از یه آهنگ یکی خوشش میاد و یکی نمیاد
اما در عمل به این نکته توجهی نمیشه و هر کی دوست داره خواننده مورد علاقش فقط مطابق انتظارِ خودش بخونه و اصلا به سلایق دیگران اهمیتی نمیده
و جالبه اکثریت هم دنبال فقط کارهای شاهکار هستند
اگه واقعا هواداریم معنای هوادار بودن رو بدونیم و واقعا از خواننده مورد علاقمون حمایت کنیم
و اون به به ها رو پای بیسوادی یه عده نذاریم که هیچ چیزی از موسیقی نمیدونن
به شخصه دوست دارم از یه آهنگ لذت ببرم تا اینکه همش دنبالِ این باشم که آهنگش از کیه تنظیمش از کیه شاعرش کیه
هر کاری که مطابق سلیقم بوده شنیدم و کاری که دوست نداشتم رو به اونایی که دوستش داشتن احترام گذاشتم چرا که دلیل نمیشده چون مطابق سلیقه من نبوده پس خیلی بد بوده
امیدوارم شادمهر تا همیشه ماندگار باشه و برامون بخونه
این برای تو که فقط صداشو دوس داری
برای ما موزیکش کمتر از صداش نیست
masoud741
09-18-2017, 11:33 PM
امیدوارم از تصمیمش منصرف بشه
entehaa
09-18-2017, 11:48 PM
دوستان خبر تایید شده اینکه این البوم اخرین البومه ولی شادمهر قراره حالا حالاها بخونه البته بصورت تک اهنگ
nasernew
09-18-2017, 11:50 PM
باید خدارو شکر کنید تو اوج خداحافظی کرده و این تیم مسخره بیشتر مثل خوره به جونش نیفتن
بعدم نگفته نمیخونم میگه آلبوم نمیدم
تا الانم به زور البوم میداد چون سودی براش نداره
الکی جوگیر نشید
حتی نگفته آخرین آلبومشه و بیشتر بلاتکلیف گذاشته و این بدتره .. به نظرت آلبوم تجربه کن یا تصویر اوج شادمهره؟؟؟ خداحافظی تو اوج؟؟؟ اینو هر کسی جز تو میگفت برام قابل قبول تر بود چون سلایقت بهم نزدیکه و هیچ ملودی و تنظیمی مال خود شادمهر نمیشه و دقیقا آلبومای خداحافظیش توسط اشخاص دیگه ساخته شده ، و خود شادمهر اصلی نیست ..درسته آلبوم سودی براش نداشت اما ضرری هم براش نداشت چون یا عواملش رایگان کار کردن یا خودش بوده ..در ضمن فقط نمیشه که به سود و ضرر و زیان مالی فکر کرد ولی یه جورایی باهات موافقم انگار الان شادمهر به مسائل مالی بیشتر از اثر هنریش اهمیت میده(sm25)
nasernew
09-18-2017, 11:52 PM
دوستان خبر تایید شده اینکه این البوم اخرین البومه ولی شادمهر قراره حالا حالاها بخونه البته بصورت تک اهنگ
حالا حالاها منظورت همون 5 ساله؟ به همون 5 سالم راضی هستیم (sm127) اما خدا کنه تک آهنگایی بده که اگه واقعا خواست دیگه نخونه اون بالا بالاها خداحافظی کنه ...
Farbod-7
09-18-2017, 11:58 PM
خوشین باشید
دیگه خودش تک آهنگ درست میکنه بازم مو رو به تن آدم سیخ میکنه
entehaa
09-19-2017, 12:19 AM
حالا حالاها منظورت همون 5 ساله؟ به همون 5 سالم راضی هستیم (sm127) اما خدا کنه تک آهنگایی بده که اگه واقعا خواست دیگه نخونه اون بالا بالاها خداحافظی کنه ...
اونجاشو فک کنم فعلا خودشم دقیق نمیدونه که تا چند سال قراره بخونه
majid136
09-19-2017, 12:52 AM
اون که میشکنه تو چشمای تو تصویر منه
گم شدن تو این شب برهنه تقدیر منه
bijanariya
09-19-2017, 01:57 AM
شادمهر زیر پست جدیدش زده
the last album :|
این میتونه بار و معنای تبلیغاتی برای آلبوم داشته باشه.
یعنی در واقع از واژه "آخرین" با کاربرد پارادوکسش استفاده کرده و به معنای آخرین و جدید ترین آلبومشه.
بعید میدونم خواننده ای در حد و اندازه شادمهر بتونه دیگه آلبوم نده و به تک ترک کفایت کنه.
bijanariya
09-19-2017, 02:02 AM
این کارا و این حرف هارا بیشتر شگردهای تبلیغاتی مارکت موسیقی ایران میدونم...زیاد جای نگرانی نیست(sm10)
bijanariya
09-19-2017, 02:04 AM
منم اولش همین فکرو کردم ولی دیدم نه احتمالا آخرین آلبومه چون این بشر هیچ کاریو بی دلیل انجام نمیده
دلیل نداشت اینو بنویسه
بی دلیل انجام نشده...انتقاد شدید هوادارا باعث شد اون مشاورهای فلان فلان شدش بهش بگن این کارو کن تا از حجم انتقادات منتقدینی که طرفدارتن هستن کاسته بشه...بزار اونا به روزی فکر کنن که تو دیگه نمیخونی همین باعث میشه طرفدارایی که منتقدتن جلوی اراجیفات این جوجه تنظیم کننده های قرتی سر تسلیم فرود بیارن تا فقط تورو داشته باشن.
Hosein333
09-19-2017, 03:05 AM
دوستان عزیز ساده نباشید اینا سیاست های های شادمهره
شادمهر میخواد یه جورایی از دست این تیم خلاص بشه
گفته که اخرین البوم که اونا هم که مثل کنه چسبیدن بهش ولش کنن
ولی اینو بگم بازم مثل سالهای قبلی دیر به دیر البوم میده دیگه سالی دو تا البوم
قرار نیست بشنویم تو این پنج سال قراره چهار یا پنج اثر بشنویم و بعدش البوم رو گوش کنیم
Hosein333
09-19-2017, 03:07 AM
و بعد از پنج سال به همین عوامل هم میگه که من به عشق هوادارام باز البوم میدم ولی این دفعه با یه تیم جدید
شادمهر خوشبختانه فهمیده که این عوامل به دردش نمیخورن
وباید با سیاست و بدون دلخوری این گروه کنار گذاشته بشه
bijanariya
09-19-2017, 03:08 AM
دوستان عزیز ساده نباشید اینا سیاست های های شادمهره
ولی اینو بگم بازم مثل سالهای قبلی دیر به دیر البوم میده دیگه سالی دو تا البوم
قرار نیست بشنویم تو این پنج سال قراره چهار یا پنج اثر بشنویم و بعدش البوم رو گوش کنیم
من هم با این نظر موافقم.
Hosein333
09-19-2017, 03:10 AM
شادمهر حالا تازه دخترش بزرگ میشه باید برای دخترش بخونه برای دل خودش
برای هواداراش
من که فکر نمیکنم این خبر صحت داشته باشه
به نظر من سیاست شادمهریه برای کنار گذاشتن این عوامل بیخود
Hosein333
09-19-2017, 03:10 AM
من هم با این نظر موافقم.
(sm10)
mohammadho3in
09-19-2017, 03:11 AM
ای بابا آخرین آلبومشه (sm81)
RAHAM
09-19-2017, 07:41 AM
و بعد از پنج سال به همین عوامل هم میگه که من به عشق هوادارام باز البوم میدم ولی این دفعه با یه تیم جدید
شادمهر خوشبختانه فهمیده که این عوامل به دردش نمیخورن
وباید با سیاست و بدون دلخوری این گروه کنار گذاشته بشه
تحلیل جالبیه
در حال حاضر نمیتونه به این تیم بگه که دیگه باهاشون کار نمیکنه چون ممکنه مبادا ناراحت و دلخور بشن
اونوقت به خاطر چند نفر این همه هوادار رو دلخور و ناراحت میکنه تا مثلا سیاست به خرج بده و بعدا بگه به خاطر هوادارا مجددا میخونم
مگه باهاشون قرارداد مادام العمر بسته که نمیتونه دیگه باهاشون همکاری نکنه ؟
اینمهمه خواننده دارن آهنگ میدن یعنی همشون تا آخر عمر کاریشون فقط با یه تیم کار میکنن ؟
عوامل بدردش نمیخورن دیگه لازم به اینهمه ماجراجویی و جریان سازی نیست
حاضره هواداراشو از دست بده و دلخور کنه اما اونا رو نه
اینهمه هوادار به خاطر چند نفر
جالب بود
RAHAM
09-19-2017, 07:44 AM
بی دلیل انجام نشده...انتقاد شدید هوادارا باعث شد اون مشاورهای فلان فلان شدش بهش بگن این کارو کن تا از حجم انتقادات منتقدینی که طرفدارتن هستن کاسته بشه...بزار اونا به روزی فکر کنن که تو دیگه نمیخونی همین باعث میشه طرفدارایی که منتقدتن جلوی اراجیفات این جوجه تنظیم کننده های قرتی سر تسلیم فرود بیارن تا فقط تورو داشته باشن.
جالبه که چند نفر تموم تصمیم گیری هارو واسش انجام میدن و خودش فقط چشمش به حرف اوناست
اصلا به نظر خود شما این مطلبی که نوشتید منطقیه ؟
RAHAM
09-19-2017, 07:58 AM
معلومه توام مثل من حالت خرابه ... منم اگه خواننده بودم میگفتم انگیزه ورود من به موسیقی شادمهره .. مثل 90 درصد هنرمندای جوون دیگه ... واقعا شادمهر دیدگاه موسیقیایی منو خیلی عوض کرد و شادمهر بیشتر به جای اینکه دیدگاهش عوض شه دیدگاههارو عوض کرده ... اتفاق خوبی برام بود و اگه دیگه نمیخواد بخونه هر جایی که هست و هر کار دیگه ای که میخواد بکنه ان شالله توش موفق باشه، براش ارزوی سلامتی دارم ... با آهنگاش عاشق شدم و کلی خاطره دارم و دعام همیشه بدرقه راهشه
آره خیلی ناراحت شدم و هنوزم باور نکردم
(sm74)
Candle_ir
09-19-2017, 08:01 AM
من همیشه به تصمیم های شادمهر احترام گذاشتم حتی به خروجی های حالا بیا اینجا ، چشمای مثل گربه و ... شادمهر بزرگترین استعداد و هنرمند پاپیولار بعد از انقلاب هست و همیشه حتی در آخرین آثارش سعی داشته کارهای جدید انجام بده ولی باید قبول کرد تیم تجریه کن در حد و اندازه های شادمهر نبود (البته به جز سعید زمانی) هم از لحاظ ملودی هم تا حدودی از لحاظ ترانه هم تنظیم ... ، تنزل در کارهای آخر شادمهر مشهود هست و غیرقابل انکار... اینکه اعلام شده این آلبوم آخر شادمهر هست واقعا ناراحت کننده هست و مطمئننا بازخورد اعتراض های اخیر هست. از طرفی شادمهر یه موزیسین و ملودی سرا و تهیه کننده منحصر به فرد هست و امیدوارم به موسیقی به هر طریق که خودش صلاح میدونه ادامه بده چون ایران یکی از بزرگترین موزیسین هاشو از دست میده.
RAHAM
09-19-2017, 08:02 AM
این برای تو که فقط صداشو دوس داری
برای ما موزیکش کمتر از صداش نیست
برای من هم فقط صداش دوست داشتنی نیست
شادمهر هنرمندی بی نظیر تو تموم زمینه های موسیقی (آهنگسازی، نوازندگی، خوانندگی و تنظیم) بوده و هست و خواهد بود
کیه که دوست نداشته باشه آهنگی ازش بشنوه که خالقش خودش باشه ؟
اما وقتی بهر دلیلی نمیخواد این کار رو بکنه چه میشه کرد ؟
شمایی که اینهمه انتقاد کردین نتیجه داد ؟
نظرش اینه که اینجوری کار کنه
تصمیم با خودشه
همونجوری که دیگه نمیخواد آلبوم بده و بعد یه مدت هم نمیخواد بخونه
نمیشه که به کاری مجبورش کرد
Farbod-7
09-19-2017, 01:22 PM
برای من هم فقط صداش دوست داشتنی نیست
شادمهر هنرمندی بی نظیر تو تموم زمینه های موسیقی (آهنگسازی، نوازندگی، خوانندگی و تنظیم) بوده و هست و خواهد بود
کیه که دوست نداشته باشه آهنگی ازش بشنوه که خالقش خودش باشه ؟
اما وقتی بهر دلیلی نمیخواد این کار رو بکنه چه میشه کرد ؟
شمایی که اینهمه انتقاد کردین نتیجه داد ؟
نظرش اینه که اینجوری کار کنه
تصمیم با خودشه
همونجوری که دیگه نمیخواد آلبوم بده و بعد یه مدت هم نمیخواد بخونه
نمیشه که به کاری مجبورش کرد
نتیجه داد آهنگ های بعدی آهنگسازش خودشه
9NIMA1
09-19-2017, 02:40 PM
خوب نوشته...(sm6)
27680
Hosein333
09-19-2017, 03:47 PM
تحلیل جالبیه
در حال حاضر نمیتونه به این تیم بگه که دیگه باهاشون کار نمیکنه چون ممکنه مبادا ناراحت و دلخور بشن
اونوقت به خاطر چند نفر این همه هوادار رو دلخور و ناراحت میکنه تا مثلا سیاست به خرج بده و بعدا بگه به خاطر هوادارا مجددا میخونم
مگه باهاشون قرارداد مادام العمر بسته که نمیتونه دیگه باهاشون همکاری نکنه ؟
اینمهمه خواننده دارن آهنگ میدن یعنی همشون تا آخر عمر کاریشون فقط با یه تیم کار میکنن ؟
عوامل بدردش نمیخورن دیگه لازم به اینهمه ماجراجویی و جریان سازی نیست
حاضره هواداراشو از دست بده و دلخور کنه اما اونا رو نه
اینهمه هوادار به خاطر چند نفر
جالب بود
منم مطمئن نیستم ولی شادمهر این اولین بارش نیست که میگه من دیگه نمیخونم
شاید میخواد از دست این گروه بدون اینکه دلخور بشن خلاص شه من که میگم خوانندگی رو ول نمیکنه
shadisl
09-19-2017, 04:33 PM
همه از رفتنت میگن ، خلافش رو تو ثابت کن (sm81)
nasernew
09-19-2017, 07:03 PM
خوشین باشید
دیگه خودش تک آهنگ درست میکنه بازم مو رو به تن آدم سیخ میکنه
درسته کمکار میشه اما من کمکار بودنشو به ضعیف بودنش ترجیح میدم .. ترجیح میدم تک آهنگی خودش میسازه بده اما دیگه آلبومی با این تیم کار نکنه
nasernew
09-19-2017, 07:08 PM
تحلیل جالبیه .. اما من با اینکه عاشق صداشم اما حاضرم برای ابی و داریوش و معین و .... آهنگ بسازه و دیگه هیچوقت نخونه اما آهنگای این تیم ضعیف رو با اون صدا و تحریرای استثناییش نخونه ..واقعا حیفه صداشه ...با اینکه خیلی خیلی دلم واسه صداش تنگ میشه اما یا باید برترین باقی بمونه یا کلا نمونه ...
nasernew
09-19-2017, 07:19 PM
خوب نوشته...(sm6)
حالا واقعا تصمیم شادمهر رو به انتقادات طرفدارا ربط دادن؟؟؟ (sm50) اولا ما که به هنر شادمهر ایرادی نگرفتیم که هیچ بلکه همش تعریف و تمجید بوده ما با انتقاداتمون بردیمش بالا یعنی گفتیم هیشکی نمیتونه مثل تو آهنگ بسازه و به نظر من بیشتر شبیهه تعریف و تمجیده تا انتقاد ، یعنی اگه میگفتیم خودت هیچی از آهنگسازی بارتنیست و همیشه بده اینا واست بسازن تعریف میشد؟؟ (sm77) ما فقط از تیمش انتقاد کردیم و از تصمیمیش برای تسلیم شدن مقابل این تیم که چرا مثلا قلب ساعتی رو به خاطر دستور این آقایون نخوندی ... من از وقتی که یادمه همش ازش انتقاد شده ، دیگه اینقدرام بی جنبه نیست وگرنه خیلی وقت پیش موسیقی رو میبوسی دو میذاشت کنار .... و احمقم نیست ..خودش میدونه که ما صلاحشو میخوایم
worldpic
09-19-2017, 08:00 PM
این شادمهر بخاطر موسیقی از کشور خودش رفت...
پس نمی تونه برای همین خداحافظی کنه...
میخوووونم بخدا می خونم از چشمای پاک....
masoud741
09-19-2017, 09:34 PM
من مطمئنم شادمهر از تصمیمش منصرف میشه
Farbod-7
09-19-2017, 09:40 PM
حالا واقعا تصمیم شادمهر رو به انتقادات طرفدارا ربط دادن؟؟؟ (sm50) اولا ما که به هنر شادمهر ایرادی نگرفتیم که هیچ بلکه همش تعریف و تمجید بوده ما با انتقاداتمون بردیمش بالا یعنی گفتیم هیشکی نمیتونه مثل تو آهنگ بسازه و به نظر من بیشتر شبیهه تعریف و تمجیده تا انتقاد ، یعنی اگه میگفتیم خودت هیچی از آهنگسازی بارتنیست و همیشه بده اینا واست بسازن تعریف میشد؟؟ (sm77) ما فقط از تیمش انتقاد کردیم و از تصمیمیش برای تسلیم شدن مقابل این تیم که چرا مثلا قلب ساعتی رو به خاطر دستور این آقایون نخوندی ... من از وقتی که یادمه همش ازش انتقاد شده ، دیگه اینقدرام بی جنبه نیست وگرنه خیلی وقت پیش موسیقی رو میبوسی دو میذاشت کنار .... و احمقم نیست ..خودش میدونه که ما صلاحشو میخوایم
خدا لعنت کنه اینستاگرام و تلگرام رو
تمام این بدبختیا از این دوتا میاد
entehaa
09-19-2017, 09:53 PM
چرا همیشه دوست دارین قضیه رو پیچیده کنین اقا جان خیلی سادست شادمهر چند ساله بیخیاله تنظیم و تقریبا اهنگسازی شده و داشت با بقیه کار میکرد الانم میبینه این کار هوادارارو زیاد راضی نمیکنه شاید ته دلش خودشم زیاد راضی نیست در نتیجه تصمیم گرفته دیگه البوم نده از یه طرفم سود البوم فقط در کنسرتهاست که با سالی یکی دوتا اهنگ هم واسه ادمی مثل شادمهر این درامد سرجاش هست
masoud741
09-19-2017, 10:47 PM
کاش لااقل سالی 3.4تا تک آهنگ بده نه دوسالی ی آهنگ
entehaa
09-20-2017, 01:05 AM
9NIMA1
09-20-2017, 05:00 PM
نگو دوره...
نگو دیره...
نگو این قصه دلگیره..(sm74)
Hosein333
09-20-2017, 05:25 PM
(sm50)
masoud741
09-20-2017, 08:10 PM
������پشت صحنه ی موزیک ویدیو جدید شادمهر
جز یه عشق که بین ما هست
هرچی دوس داری خراب کن
مثل هرشب سرنوشت
هر دومونو انتخاب کن
IMAGE (winter 2018)
The Last Album
Hosein333
09-20-2017, 08:45 PM
(sm74)
9NIMA1
09-20-2017, 09:01 PM
������پشت صحنه ی موزیک ویدیو جدید شادمهر
جز یه عشق که بین ما هست
هرچی دوس داری خراب کن
مثل هرشب سرنوشت
هر دومونو انتخاب کن
IMAGE (winter 2018)
The Last Album
به نظر کار جالبی باید باشه. (sm58) موزیکم از خودش باشه دیگه عالی...
masoud741
09-20-2017, 09:56 PM
به نظر کار جالبی باید باشه. (sm58) موزیکم از خودش باشه دیگه عالی...
موزیک متاسفانه از وحید پویانه(sm25)
9NIMA1
09-20-2017, 10:28 PM
موزیک متاسفانه از وحید پویانه(sm25)
تو پیج خودش تگ کرده؟ اگه تو پیج خودش تگ کرده باشه احتمالش هست
masoud741
09-20-2017, 11:35 PM
داستان ویدئو اینه ک زن شادمهر شادمهرو با دخترش ترک کرده و شادمهر ازش میخواد بخاطر دخترش نره
masoud741
09-21-2017, 12:00 AM
هی
bijanariya
09-21-2017, 12:18 AM
جالبه که چند نفر تموم تصمیم گیری هارو واسش انجام میدن و خودش فقط چشمش به حرف اوناست
اصلا به نظر خود شما این مطلبی که نوشتید منطقیه ؟
من چون با کار هنری بزرگ شدم و رشته تحصیلیمم هنر بوده، با اندک آشنایی که با چند نفر افراد مشهور هنری دارم به نظرم این چیزایی که گفتم منطقی هستش.(sm10)
البته نمیتونه همه علل همینها باشه ولی میتونه بخش قابل توجهی از عللی که الان میبینیم بوده باشه.
bijanariya
09-21-2017, 12:27 AM
تحلیل جالبیه .. اما من با اینکه عاشق صداشم اما حاضرم برای ابی و داریوش و معین و .... آهنگ بسازه و دیگه هیچوقت نخونه اما آهنگای این تیم ضعیف رو با اون صدا و تحریرای استثناییش نخونه ..واقعا حیفه صداشه ...با اینکه خیلی خیلی دلم واسه صداش تنگ میشه اما یا باید برترین باقی بمونه یا کلا نمونه ...
والا من هم مثل خیلیا از زمانی که اون تک ترکای ضعیف قبل از آلبوم تجربه کن را داد شروع کردم به انتقاد کردن ازش و کاملا با این نظر موافقم که شادمهر یا باید برترین باقی بمونه یا باید کلا بکشه کنار(sm10)
Hosein333
09-21-2017, 02:36 AM
اشک من پیرهنتو تر کرده (sm74)
bijanariya
09-22-2017, 01:08 AM
(sm127)(sm111)
Hosein333
09-22-2017, 01:38 AM
اگه شادمهر نخونه کدوم خواننده رو جایگزین میکنین (sm51)
من دومین خواننده مورد علاقم چاووشی (sm127)
worldpic
09-22-2017, 12:50 PM
نایب شادمهر تو ایران
لهراسبیه البته اون هم مثل شادمهر قاطی کرده...
مرثیه لهراسبی رو گوش کنید...
یا آهنگ تصمیم (آهنگ خود شادمهر بود)
Hosein333
09-22-2017, 01:23 PM
این اهنگ شادمهرو کی شنیده
اسمش فکر کنم شب هستش
شب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9NIMA1
09-22-2017, 01:34 PM
یراحی و بعد چاوشی...
Hosein333
09-22-2017, 01:35 PM
یراحی و بعد چاوشی...
(sm10)
این اهنگ شادمهرو کی شنیده
اسمش فکر کنم شب هستش
شب ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اسمش شام غریبانه
منم یراحی و چاووشی
Hosein333
09-22-2017, 02:36 PM
منم یراحی و چاووشی
(sm10)
Hosein333
09-22-2017, 04:16 PM
اسمش شام غریبانه
اره درسته شام غریبان
masoud741
09-22-2017, 04:21 PM
شادمهر هیچ جایگزینی نداره و نخواهد داشت(sm50)
Hobbit
09-22-2017, 07:11 PM
حرفی واسه گفتن ندارم. تو این چند روز رفتم از اول تا آخر اهنگ های شادمهر رو گوش کردم. چقدر قشنگ قصه خودش رو روایت میکرد واسه ماها تو اهنگاش و من چقدر ساده بودم و نفهمیدم...
واقعا مرگ موسیقی و عزای عمومی واسه موسیقی اتفاق بیفته اگه دیگه نخواد ادامه بده....
امیدوارم تو نظرش تجدید کنه هر چند بعید میدونم و از شناختی که ازش دارم فکر کنم سالها فکر کرده و به این نتیجه رسیده.
امیدوارم اگه نخواد آلبوم بده لااقل با تک اهنگهاش سیرابمون کنه...
چه لذتی داشت بعد این همه مدت یهویی تمام اهنگ های شادمهر رو دوره کردم...
پیشنهاد میکنم فعلا به شادمهر فشار نیارین تو اینستا
بعید میدونم دیگه کلا نخواد ادامه بده...
masoud741
09-22-2017, 09:07 PM
پشت صحنه ویدئو جدید هم اومد..ب احتمال زیاد آلبوم جدید هم 4ویدئو داره
Hosein333
09-22-2017, 10:12 PM
شادمهر هیچ جایگزینی نداره و نخواهد داشت(sm50)
بله همه میدونیم ولی اگه نخونه چاره چیست
Hosein333
09-22-2017, 10:15 PM
حرفی واسه گفتن ندارم. تو این چند روز رفتم از اول تا آخر اهنگ های شادمهر رو گوش کردم. چقدر قشنگ قصه خودش رو روایت میکرد واسه ماها تو اهنگاش و من چقدر ساده بودم و نفهمیدم...
واقعا مرگ موسیقی و عزای عمومی واسه موسیقی اتفاق بیفته اگه دیگه نخواد ادامه بده....
امیدوارم تو نظرش تجدید کنه هر چند بعید میدونم و از شناختی که ازش دارم فکر کنم سالها فکر کرده و به این نتیجه رسیده.
امیدوارم اگه نخواد آلبوم بده لااقل با تک اهنگهاش سیرابمون کنه...
چه لذتی داشت بعد این همه مدت یهویی تمام اهنگ های شادمهر رو دوره کردم...
پیشنهاد میکنم فعلا به شادمهر فشار نیارین تو اینستا
بعید میدونم دیگه کلا نخواد ادامه بده...
دقیقا درد خودشو تو هر البومی هر سالی به مخاطباش انتقال میداد
با هر اهنگش یه خاطره میساخت
Hosein333
09-23-2017, 02:14 AM
(sm50)
bijanariya
09-23-2017, 02:35 AM
شادمهر جایگزین نداره.
در داخل کشور موزیک های هیچ خواننده ای مورد علاقم نیست، بهتره اینطور بگم " در یک ترک که موزیک خوبی داره متاسفانه خواننده خوب ملودی و ترانه و اجرا نکرده و در ترکی کخ خواننده ملودی و ترانه را خوب اجرا کرده از ملودی و تنظیم کار خوشم نمیاد...کمتر ترک داخلی هست که بتونم گوش بدم"
از خواننده های رون طرف هم که باز جایگزین شادمهر حساب نمیشن ولی بیشتر میرم سمت گوش دادن کارهای ابی،قمیشی،معین،گوگوش،25بان د.
bijanariya
09-23-2017, 02:36 AM
(sm127)
bijanariya
09-23-2017, 02:39 AM
(sm111)
Hosein333
09-23-2017, 04:13 PM
شادمهر جایگزین نداره.
در داخل کشور موزیک های هیچ خواننده ای مورد علاقم نیست، بهتره اینطور بگم " در یک ترک که موزیک خوبی داره متاسفانه خواننده خوب ملودی و ترانه و اجرا نکرده و در ترکی کخ خواننده ملودی و ترانه را خوب اجرا کرده از ملودی و تنظیم کار خوشم نمیاد...کمتر ترک داخلی هست که بتونم گوش بدم"
از خواننده های رون طرف هم که باز جایگزین شادمهر حساب نمیشن ولی بیشتر میرم سمت گوش دادن کارهای ابی،قمیشی،معین،گوگوش،25بان د.
(sm10)
masoud741
09-23-2017, 10:54 PM
آلبوم جدید با 8ترک و 4ویدئو
Hosein333
09-24-2017, 01:43 AM
البوم بهار من حالا هم بهترینه وای چقدر ادم کیف میکنه این البومو گوش میده
Hosein333
09-24-2017, 01:44 AM
چی میشه شادمهر باز فقط البوم بی کلام بده
Hosein333
09-24-2017, 01:46 AM
قیافش خرابم نمیشه
بریم اینستا بگیم دیگه نخونه
bijanariya
09-24-2017, 03:48 AM
آلبوم جدید با 8ترک و 4ویدئو
(sm74)(sm74)(sm74)
bijanariya
09-24-2017, 03:49 AM
البوم بهار من حالا هم بهترینه وای چقدر ادم کیف میکنه این البومو گوش میده
اتفاقا خیلی اتفاقی همین الان دارم گوشش میکنم(sm127)(sm127)(sm127)
Hosein333
09-24-2017, 12:11 PM
اتفاقا خیلی اتفاقی همین الان دارم گوشش میکنم(sm127)(sm127)(sm127)
منم گوش میدم خیلی عالیه این البوم
bijanariya
09-24-2017, 03:14 PM
(sm19)
masoud741
09-24-2017, 06:28 PM
نقطه ضعف ب زودی...
bijanariya
09-24-2017, 07:38 PM
نقطه ضعف ب زودی...
(sm74)(sm74)(sm74)
masoud741
09-24-2017, 08:15 PM
(sm74)(sm74)(sm74)
چته؟
bisedaa
09-24-2017, 09:21 PM
bisedaa
09-24-2017, 09:22 PM
shadisl
09-24-2017, 10:24 PM
نقطه ضعف ب زودی...
یعنی چقد زود ؟؟؟
9NIMA1
09-25-2017, 12:19 AM
این دمو مربوط به نقطه ضعف هست؟؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
9NIMA1
09-25-2017, 12:34 AM
خب، باتوجه به پست زیگورات آهنگساز نقطه ضعف قطعا شادمهره(sm118)
masoud741
09-25-2017, 01:05 AM
نقطه ضعف
آهنگساز شادمهر
تنظیم سعید زمانی
Hosein333
09-25-2017, 02:33 AM
نقطه ضعف ب زودی...
به نظرت کی پخش میشه مسعود
bijanariya
09-25-2017, 04:26 AM
چته؟
نگرانم که نکنه بازم...(sm25)
masoud741
09-25-2017, 12:36 PM
به نظرت کی پخش میشه مسعود
احتمالا بعد از محرم
masoud741
09-25-2017, 12:37 PM
نگرانم که نکنه بازم...(sm25)
نه این دیگه آهنگسازش خودشه
entehaa
09-25-2017, 07:05 PM
نقطه ضعف فرصت خوبی هست تا ملودی شادمهر رو با ملودی های وحید پویان مقایسه کنیم
farhan
09-25-2017, 07:19 PM
دوستان سرنوشت اهنگ نفس بکش شادمهر چی شد؟
entehaa
09-25-2017, 07:49 PM
دوستان سرنوشت اهنگ نفس بکش شادمهر چی شد؟
خیلی وقته که رفته تو کنسل شده ها
9NIMA1
09-25-2017, 10:55 PM
(sm2)(sm2)
masoud741
09-25-2017, 11:08 PM
شادمهر با این پست آخرش نشون داد ک تصمیمش واسه نخوندن حتمیه
Mohammadbitaraf
09-25-2017, 11:14 PM
ولی تک آهنگ و میده مطمانن
Hosein333
09-26-2017, 12:47 AM
چی گذاشته
Hosein333
09-26-2017, 12:48 AM
نقطه ضعف فرصت خوبی هست تا ملودی شادمهر رو با ملودی های وحید پویان مقایسه کنیم
من میگم اینم کار وحید پویانه میخوان مارو دور بزنن
9NIMA1
09-26-2017, 02:05 AM
غلط نگارشی هم داره!!(sm51)
9NIMA1
09-26-2017, 02:06 AM
من میگم اینم کار وحید پویانه میخوان مارو دور بزنن
والا بخدا چشم منم ترسیده(sm54)
bijanariya
09-26-2017, 02:16 AM
(sm111)
Hosein333
09-26-2017, 02:57 AM
عجب اهنگیه این اهنگ گل یاس شادمهر بی نظیره
Hosein333
09-26-2017, 03:00 AM
والا بخدا چشم منم ترسیده(sm54)
ولی اهنگ که بیاد معلوم میشه
اگه اهنگ شاخ بود کاره شادمهره اگه نبود معلومه که وحید پویانه
البته اگه اهنگو بعد چند ماه دیگه همگوش کنی بچسبه بهت معلومه که کار خوده شادمهر بوده
Hosein333
09-26-2017, 02:00 PM
(sm50)
masoud741
09-26-2017, 02:13 PM
قطعا آهنگساز خود شادمهره چون شادمهر از کسی ترس نداره ک بخواد اسم آهنگساز را عمدا عوض کنه
entehaa
09-26-2017, 04:44 PM
ولی اهنگ که بیاد معلوم میشه
اگه اهنگ شاخ بود کاره شادمهره اگه نبود معلومه که وحید پویانه
البته اگه اهنگو بعد چند ماه دیگه همگوش کنی بچسبه بهت معلومه که کار خوده شادمهر بوده
کلا تجزیه تحلیل های جالبی داری. خخ
bijanariya
09-26-2017, 04:55 PM
(sm127)(sm111)
mosipush
09-26-2017, 07:09 PM
احتمالا بعد از محرم
هفته دیگه پحش میشه وقتی به زودی میزنه نهایتا 10 روز بعد منتشر میشه
entehaa
09-26-2017, 07:25 PM
اهنگ حسرت محمد اصفهانی اهنگساز شادمهر. عجب ملودی داره از عمق وجودشه
9NIMA1
09-26-2017, 07:54 PM
احتمالا تا 2 هفته دیگه میاد
RAHAM
09-26-2017, 08:20 PM
عجب اهنگیه این اهنگ گل یاس شادمهر بی نظیره
چیزی فراتر از بی نظیره
خارق العاده ست
(sm127)
RAHAM
09-26-2017, 08:21 PM
اهنگ حسرت محمد اصفهانی اهنگساز شادمهر. عجب ملودی داره از عمق وجودشه
فوق العاده زیباست
masoud741
09-26-2017, 10:46 PM
تیزر جدید هم پخش شد...پس احتمال زیاد بعد از تاسوعا عاشورا پخش میشه
Gsshop
09-26-2017, 11:20 PM
شواهد و تجربیات نشون داده شادمهر همیشه ایام شب قدر و محرم اهنگ جدید منتشر میکنه
masoud741
09-26-2017, 11:31 PM
خب بکنه اشکالش چیه شما ناراحتی گوش نکن
Hosein333
09-27-2017, 02:20 AM
اره ممکنه پخش کنه
Hosein333
09-27-2017, 02:21 AM
فوق العاده زیباست
اهنگ حسرت هم خیلی خوبه
Hosein333
09-27-2017, 02:21 AM
چیزی فراتر از بی نظیره
خارق العاده ست
(sm127)
با صدای بلند گوش کنی خیلی میچسبه ادم از درون داغون میشه
Hosein333
09-27-2017, 02:23 AM
خب بکنه اشکالش چیه شما ناراحتی گوش نکن
مسعود جان بنده خدا چیزی نگفته که حمله کردی بهش گفته شواهد نشون میده
bijanariya
09-27-2017, 02:43 AM
(sm142)
entehaa
09-27-2017, 07:54 AM
الان دیگه کارا دست فرشباف هست و اونم اجازه پخش تو این روزارو باتوجه به جو حاکم نمیده
masoud741
09-27-2017, 10:40 AM
احتمال زیاد دوشنبه پخش میشه
Hosein333
09-27-2017, 10:49 AM
الان دیگه کارا دست فرشباف هست و اونم اجازه پخش تو این روزارو باتوجه به جو حاکم نمیده
منم با شما موافقم شاید چند روز بعد عاشورا پخشش کنن
masoud741
09-27-2017, 02:41 PM
احتمالا ویدئو دوشنبه پخش میشه اگه نشد هفته بعدش حتما پخش میشه
masoud741
09-27-2017, 02:41 PM
نقطه ضعف یکی از بهترینای آلبومه
9NIMA1
09-27-2017, 04:08 PM
فقط امیدوارم سعید زمانی یه تنظیم متفاوت زده باشه!(sm74) یه سری از کاراش شبیه هم هست ولی در کل خوبه. و خیلی بهتر از هاشمی
worldpic
09-27-2017, 08:36 PM
قرار نبود ایم ویدئو تا اومدن آلبوم پخش بشه
بخاطر انتقادهایی که از ویدئو قبلی شد شادمهر میخواد آس رو کنه...
masoud741
09-27-2017, 08:57 PM
قرار نبود ایم ویدئو تا اومدن آلبوم پخش بشه
بخاطر انتقادهایی که از ویدئو قبلی شد شادمهر میخواد آس رو کنه...
دقیقا. .. من شنیدم نقطه ضعف جزو کارای خوب آلبومه
9NIMA1
09-27-2017, 11:37 PM
باز هم باش و فداکاری کن....
آرزوهای مرا یاری کن...
چقدر خوبه!(sm178)
bijanariya
09-28-2017, 03:15 AM
(sm127)(sm111)
Hosein333
09-28-2017, 12:51 PM
(sm50)
masoud741
09-28-2017, 02:26 PM
?Are you ready
shadisl
09-28-2017, 03:06 PM
?Are you ready
yes yes . very ready(sm118)(sm118)
shadisl
09-28-2017, 03:06 PM
کاش تو این یکی دو هفته اتی پخش کنه
Hosein333
09-28-2017, 03:12 PM
کاش تو این یکی دو هفته اتی پخش کنه
همین موقع ها پخش میشه کامینگ سون زده
sibiloo
09-28-2017, 03:23 PM
همینجوری پیش بره فکر کنم البوم سه تا اهنگ جدید هم نداشته باشه
یه ویدیو ک اومد
اینم که داره میاد
دو تا ویدیو که سینارت داره میسازه
فک کنم دوتا ویدیو دیگه هم زیگورات داشته باشه بجز این نقطه ضعف . ویدیوی تصویر که تیزرش هم اولین بار پخش شد با خبره اومدن البوم و احتمالا اعتراف
شیش تا اهنگ شد اینجوری تا الان که اگه مثل ادم بخوان رفتار کنن قبل البوم باید بدن همشو بیرون وگرنه بعد البوم لذتی نداره ویدیو اومدن . ماهی دوتا ویدیو باید بیاد تا دی که البوم میاد :))
بجز اینا باید حداقل شیش تا هم اهنگ جدید تو البوم باشه تا من یکی راضی شم (sm128) ولی احتمالا با همون 9 ترک بسته شه البوم
masoud741
09-28-2017, 04:00 PM
یه ویدیو ک اومد
اینم که داره میاد
فک کنم دوتا ویدیو دیگه هم زیگورات داشته باشه بجز این نقطه ضعف . ویدیوی تصویر که تیزرش هم اولین بار پخش شد با خبره اومدن البوم و احتمالا اعتراف
شیش تا اهنگ شد اینجوری تا الان که اگه مثل ادم بخوان رفتار کنن قبل البوم باید بدن همشو بیرون وگرنه بعد البوم لذتی نداره ویدیو اومدن . ماهی دوتا ویدیو باید بیاد تا دی که البوم میاد :))
بجز اینا باید حداقل شیش تا هم اهنگ جدید تو البوم باشه تا من یکی راضی شم (sm128) ولی احتمالا با همون 9 ترک بسته شه البوم
آلبوم 8ترک و 4ویدئو داره
دوتا ویدئو قبل آلبوم و 2تا دیگه بعد آلبوم پخش میشه
worldpic
09-28-2017, 08:56 PM
یه ویدیو ک اومد
اینم که داره میاد
اشتباه آلبوم قبل رو تکرار نکنیم ای کاش....
همه قبل آلبوم چند تا آهنگ رو میدن بیرون یا 2 هفته قبل یا 2 ماه...
همه تلاش شادمهر راضی نگه داشتن هوادار هست برای همین داره اینکار رو میکنه
bijanariya
09-29-2017, 04:10 AM
خبر رسید خبری در راه است(sm51)
masoud741
09-29-2017, 11:02 AM
خبر رسید خبری در راه است(sm51)
چ خبری؟؟
Hosein333
09-29-2017, 04:32 PM
(sm51)
masoud741
09-29-2017, 06:35 PM
نقطه ضعف (sm50)
Hosein333
09-30-2017, 12:08 AM
البوم بهار من (sm127)
Hosein333
09-30-2017, 03:04 AM
بهترین مقلد شادمهر تو ایران کیه
از نظر من اول حمید عسگری بود ولی دیگه الان نیست
9NIMA1
09-30-2017, 04:25 AM
بهترین مقلد شادمهر تو ایران کیه
از نظر من اول حمید عسگری بود ولی دیگه الان نیست
به نظر من رامین بیباک(sm51)
masoud741
09-30-2017, 11:58 AM
نقطه ضعف هفته آینده
shadisl
09-30-2017, 12:11 PM
نقطه ضعف هفته آینده
میگم زیر دموی اخر ، وحید پویان تگ شده ...اهنگساز نقطه ضعفه یعنی ؟؟؟
masoud741
09-30-2017, 01:06 PM
نه آهنگساز خود شادمهره
Hosein333
09-30-2017, 03:02 PM
هیچی معلوم نیست شاید با این کار دارن دورمون میزنن
GreenWorld
09-30-2017, 09:58 PM
اگه «نقطه ضعف»آهنگساز خودش باشه که صد درصد آهنگش عالیه وزیباس حتی اگه قشنگ نباشه،اگرم آهنگسازش خودش نباشه که صد درصد اهنگش زشته وداغون حتی اگه عالی و فوق العاده باشه!!
bijanariya
09-30-2017, 09:59 PM
(sm111)
shadisl
09-30-2017, 10:59 PM
واقعا شادمهرو نمی فهمم !!!!!!!!!
طرف یه کلاس سواد نداره اسمشو میزنه اهنگساز یه البوم ، اونوقت شادمهر این همه استعدادو فدای چی و کی کرده نمیدونم ... ! (sm50)
bijanariya
10-01-2017, 12:12 AM
(sm127)(sm98)
Hosein333
10-01-2017, 03:30 AM
واقعا شادمهرو نمی فهمم !!!!!!!!!
طرف یه کلاس سواد نداره اسمشو میزنه اهنگساز یه البوم ، اونوقت شادمهر این همه استعدادو فدای چی و کی کرده نمیدونم ... ! (sm50)
فعلا داره با خانوادش حال میکنه حوصله نداره
masoud741
10-01-2017, 10:30 AM
نقطه ضعف هفته آینده صد در صد پخش میشه..
Hosein333
10-01-2017, 12:03 PM
(sm27)
bijanariya
10-01-2017, 05:15 PM
(sm111)
masoud741
10-01-2017, 05:40 PM
طبق اطلاعات بدست اومده ویدئو نقطه ضعف اوایل هفته آینده پخش میشه و آهنگسازی از خود شادمهره
bijanariya
10-02-2017, 02:22 AM
تاپیک گمشو بالا(sm142)
9NIMA1
10-02-2017, 02:43 AM
(sm27)
bijanariya
10-02-2017, 04:46 AM
(sm111)
Hosein333
10-02-2017, 06:40 PM
(sm50)
masoud741
10-02-2017, 08:24 PM
?Are you ready
9NIMA1
10-02-2017, 08:39 PM
(sm132)
masoud741
10-02-2017, 08:42 PM
موزیک ویدئو تصویر هم با کارگردانی سینارت کلید خورد
9NIMA1
10-02-2017, 09:06 PM
موزیک ویدئو تصویر هم با کارگردانی سینارت کلید خورد
مسعود یه کار هست شعرش اینه: جز یه عشق که بین ما هست/ هرچی دوس داری خراب کن... آهنگ تصویره؟؟
Farbod-7
10-02-2017, 10:24 PM
دینگ دینگی دیگر از سعید زمانی
Hosein333
10-02-2017, 11:00 PM
(sm2)
9NIMA1
10-02-2017, 11:12 PM
درسته از این لحاظ کاراش شبیهِ هم حس میشه. اونم به خاطر اینه تو اکثرشون از پیانو استفاده میکنه! ولی با این حال کارهای قشنگ و متفاوت هم داره. در کل خیلی خیلی بهتر از میلاد هاشمی هست.
علیرضا افکاری هم که به نظرم یکی از بهترین آهنگسازای حال حاضر هست بیشتر آهنگاشو میده زمانی تنظیم کنه...
masoud741
10-03-2017, 12:15 AM
مسعود یه کار هست شعرش اینه: جز یه عشق که بین ما هست/ هرچی دوس داری خراب کن... آهنگ تصویره؟؟
نه شعرش اینه..
هر دفه غریبه تر میبینمت
تو چجوری اینهمه عوض شدی!؟
با کی دارم اشتباه میگیرمت
bijanariya
10-03-2017, 03:10 AM
(sm111)
mortezi212
10-03-2017, 10:54 AM
اگه «نقطه ضعف»آهنگساز خودش باشه که صد درصد آهنگش عالیه وزیباس حتی اگه قشنگ نباشه،اگرم آهنگسازش خودش نباشه که صد درصد اهنگش زشته وداغون حتی اگه عالی و فوق العاده باشه!!
عجب منطقی (sm98)
masoud741
10-03-2017, 05:33 PM
بعد از ویدئو نقطه ضعف ویدئو تصویر پخش میشه و بعدش آلبوم میاد..بعد آلبوم هم مثل آلبوم تجربه کن دوتا ویدئو از آلبوم پخش میشه
Hosein333
10-03-2017, 07:14 PM
(sm27)
Farbod-7
10-03-2017, 08:32 PM
گروه گلیم باف تقدیم میکند
کامینگ سون...
masoud741
10-03-2017, 09:16 PM
گروه گلیم باف تقدیم میکند
کامینگ سون...
نقطه ضعف فکر کنم خوب از آب در بیاد
entehaa
10-03-2017, 09:37 PM
بعد از ویدئو نقطه ضعف ویدئو تصویر پخش میشه و بعدش آلبوم میاد..بعد آلبوم هم مثل آلبوم تجربه کن دوتا ویدئو از آلبوم پخش میشه
اینارو احسان میگه بهت؟
masoud741
10-03-2017, 09:50 PM
اینارو احسان میگه بهت؟
نه داداش
Farbod-7
10-03-2017, 10:04 PM
نقطه ضعف فکر کنم خوب از آب در بیاد
خوبی در کار نیست
از کی انتظار داری؟
اینا رو قبل قلب من هم گفتم
masoud741
10-03-2017, 10:09 PM
خوبی در کار نیست
از کی انتظار داری؟
اینا رو قبل قلب من هم گفتم
وقتی شادمهر آهنگسازش باشه باید امید داستث
9NIMA1
10-04-2017, 12:22 AM
این تیم یه کاری کرده، فربُد کلا خود شادمهرم دیگه قبول نداره!(sm30)
Milad_KurdishBoy
10-04-2017, 01:50 AM
آلبوم تصویر 11 دی ماه پخش میشه؟
bijanariya
10-04-2017, 02:22 AM
(sm30)(sm30)(sm30)
bijanariya
10-04-2017, 02:22 AM
(sm111)
Hosein333
10-04-2017, 03:57 AM
شادمهر اهنگ ژینا گل من(sm127) دیوانه کنندست
Hosein333
10-04-2017, 03:25 PM
البوم خیالی نیست به نظر من بهترین البوم شادمهره
Farbod-7
10-04-2017, 07:33 PM
تنظیم کننده کار استعداد اینو داره گند بزنه به ملودی
masoud741
10-04-2017, 08:04 PM
سعید زمانی ک بازم بهتر از این هاشمیه داغونه
Farbod-7
10-04-2017, 08:14 PM
سعید زمانی ک بازم بهتر از این هاشمیه داغونه
میلاد خالطور که برای عروسی ها باید ارگ بزنه
سعید هم دینگ دینگی بیشتر نیست تنها خوبیش اینه خالطور نیست
Farbod-7
10-04-2017, 08:49 PM
نگاه پنجره(sm178)
masoud741
10-04-2017, 08:50 PM
میلاد خالطور که برای عروسی ها باید ارگ بزنه
سعید هم دینگ دینگی بیشتر نیست تنها خوبیش اینه خالطور نیست
من امیدم ب نقطه ضعف زیاده چون ملودی از خودشه. . فقط ترسم از ترانست ک میترسم دوباره محرابی ی ترانه داغون و کوتاه دیگه داده باشه شادمهر
9NIMA1
10-04-2017, 11:28 PM
منم امیدوارم گند نزنه فقط تنظیمو.(sm74)
9NIMA1
10-04-2017, 11:29 PM
من امیدم ب نقطه ضعف زیاده چون ملودی از خودشه. . فقط ترسم از ترانست ک میترسم دوباره محرابی ی ترانه داغون و کوتاه دیگه داده باشه شادمهر
آره، مهرابی خیلی بد هم ترانه نمیگه فقط کوتاهه! :/ ایشالا این یکی بلند و عمیق تر باشه
Hosein333
10-05-2017, 02:46 AM
تاریخ پخش مشخص نشده
bijanariya
10-05-2017, 04:45 AM
(sm111)
تاریخ ریلیز البوم مشخص شده ولی
1 ژانویه 2018
(استوری علیزضا حقیقی)
Hosein333
10-05-2017, 04:49 PM
(sm50)