PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : هــــــواداران منـــــصور | " آلبوم رادیـکـال " منتشر شد ...

صفحه ها : 1 [2]

Milik
10-25-2017, 09:13 PM
رادیکال ... (sm81)

sibiloo
10-25-2017, 09:33 PM
اسامی آهنگهای آلبوم رادیکال؛

۱. آی عشقم = ترانه : امیر شیرازی/ملودی : آرمین مکری/تنظیم : پوریا نیاکان
۲. رادیکال تنهای = ترانه : سعید معظمانی/ملودی : مرتضی لطفی /تنظیم : مهدی خیرخواهی
۳. ولش کن = ترانه : معصومه رضائی/ملودی : امیر عباس لطیفی/تنظیم : امیر عباس لطیفی
۴. نگفتی بر نمیگردم (سرزنش) = ترانه : پاکسیما/ملودی : منصور/تنظیم : فرد میرزا
۵. داری داری = ترانه : سعید معظمانی/ملودی : منصور/تنظیم : پوریا نیاکان
۶. تنها نمیزاری منو = ترانه : بابک روزبه/ملودی : شاهین خسرو آبادی/تنظیم : فرد میرزا
۷. خوشبختی = ترانه : کوروش سمیعی/ملودی : فرید زلاند/تنظیم : راشا تقی پور
۸. ممنون = ترانه : احسان رشیدی /ملودی : حامد حنیفی/تنظیم : فرد میرزا
۹. یادآور = ترانه : مریم اسدی/ملودی : سعید هاشمی/تنظیم : فرد میرزا
۱۰. عاشقتم = ترانه : پوریا متابعان/ملودی : حسین سالار مقدم/تنظیم : پیام شمس
۱۱. دلشوره ها = ترانه : مریم اسدی/ملودی : سعید هاشمی/تنظیم : فرد میرزا

چی میشه فرد میرزا همون فرد میرزای البوم فراری باشه
چی میشه بازم از همون تنظیما داشته باشه
هرچند بعید میدونم که ...

moein1367
10-25-2017, 10:25 PM
چی میشه فرد میرزا همون فرد میرزای البوم فراری باشه
چی میشه بازم از همون تنظیما داشته باشه
هرچند بعید میدونم که ...
با سلام .... مگه فرد میرزا تو کدوم البوم ضعیف بود (sm77)
مگه البون قشنگه و جنجالی و نولیمیت و همه کارا رو دادن فرد میرزا تنظیم کنه که میگین ؟
فرد هر کاری رو دادن برا تظیم بهترین و انجام داده تا امروز . اشتباه فکر میکنین . حتی تو نولیمیت سه تا کار قوی داشت فقط همون سه تا کارم کار فرد بود
نموندی ببینی - کلافه - عشق نمیخوابه

sibiloo
10-25-2017, 10:46 PM
با سلام .... مگه فرد میرزا تو کدوم البوم ضعیف بود (sm77)
مگه البون قشنگه و جنجالی و نولیمیت و همه کارا رو دادن فرد میرزا تنظیم کنه که میگین ؟
فرد هر کاری رو دادن برا تظیم بهترین و انجام داده تا امروز . اشتباه فکر میکنین . حتی تو نولیمیت سه تا کار قوی داشت فقط همون سه تا کارم کار فرد بود
نموندی ببینی - کلافه - عشق نمیخوابه

امیدوارم اینجور باشه که شما میگی چون بار البوم رو دوش فرد هست تو این البوم
اهنگ دلشوره ها که از این البوم منتشر شده رو نپسندیدم که همین فرد تنظیم کرده
حتی زولاند هم زولاند قبل نبود تو اهنگ خوشبختی که منتشر شده از همین البوم
به خاطر اینا یکم نا امیدم وگرنه شکی در خوب بودنشون نیست ...
ما که دلمون لک زده واسه منصورِ فراری و دیونه و قایق کاغذی و ...

ehsan1361
10-26-2017, 08:34 AM
فقط در مورد آلبوم شادمهره که امید وجود داره :))
زولاند که بزرگ نیست وحید پویان بزرگه :)) فرد میرزا که متخصص فضای سازی نیست فقط استاد هاشمی فضا سازی بلده :)) فرد میرزا ضعیفه نحیفه دوشش زیر آلبوم خم میشه ولی استاد سعید زمانی با دستمال قدرتی که استاد فرشباف براش پرت کرده تمام بارها را به دوش میکشه :))
بانو پاکسیما هم حتماً شاعر نیست فقط استاد محرابی ریتم بلده :))

ehsan1361
10-26-2017, 08:38 AM
ما که دلمون لک زده برای شادمهر خیالی نیست آدم فروش دهاتی آدم و حوا و ...
البته تجربه کن رو من بهتر از اینا میدونم :))

_Khashi_
10-26-2017, 02:17 PM
فقط در مورد آلبوم شادمهره که امید وجود داره :))
زولاند که بزرگ نیست وحید پویان بزرگه :)) فرد میرزا که متخصص فضای سازی نیست فقط استاد هاشمی فضا سازی بلده :)) فرد میرزا ضعیفه نحیفه دوشش زیر آلبوم خم میشه ولی استاد سعید زمانی با دستمال قدرتی که استاد فرشباف براش پرت کرده تمام بارها را به دوش میکشه :))
بانو پاکسیما هم حتماً شاعر نیست فقط استاد محرابی ریتم بلده :))

کامل و جامع بود اسی جان (sm2)

_Khashi_
10-26-2017, 02:20 PM
منصور - امروز با آلبوم فوق العاده و احساسی رادیکال ....

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

SaSan69
10-26-2017, 02:25 PM
امیدوارم زودتر ریلیز بشه و لذت ببری خشی جان(sm10)

Milik
10-26-2017, 02:27 PM
خشی از اینکه آلبوم منصور با آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی تقریبا تو یه محدوده ی زمانی منتشر میشه احساس غرور کن ...

_Khashi_
10-26-2017, 02:28 PM
امیدوارم زودتر ریلیز بشه و لذت ببری خشی جان(sm10)

ممنون ساسان عزی ایشالا همه حال کنن (sm19)

_Khashi_
10-26-2017, 02:29 PM
خشی از اینکه آلبوم منصور با آلبوم حضرت استاد رضا یزدانی تقریبا تو یه محدوده ی زمانی منتشر میشه احساس غرور کن ...

دوتا شاخ موسیقی هستن این دو نفر (sm59)

Milik
10-26-2017, 02:33 PM
دوتا شاخ موسیقی هستن این دو نفر (sm59)
اگه دوتا دیگه مثل خودمون اینجا دور و برمون داشتیم ، مسلما اینجا حکومت می کردیم ،
البته الان من خودم تنهایی هم دارم حکومت می کنم ...
ولی یه دست صدا نداره ...

(sm59)

_Khashi_
10-26-2017, 02:36 PM
اگه دوتا دیگه مثل خودمون اینجا دور و برمون داشتیم ، مسلما اینجا حکومت می کردیم ،
البته الان من خودم تنهایی هم دارم حکومت می کنم ...
ولی یه دست صدا نداره ...

(sm59)

برو باهاتم (sm2)

Milik
10-26-2017, 02:36 PM
احسنت ...

Mo$en
10-26-2017, 02:51 PM
انصافا برخی کاراتو دوست دارم

بعضی کارات خیلی حرف های برخی دیگر اماتور

انشالله موفق بشی خواننده دیوونه دیوونه

Mo$en
10-26-2017, 02:53 PM
بزن بریم به صرعت برق وباد
بزن بریم از اینجا

ehsan1361
10-26-2017, 03:30 PM
کامل و جامع بود اسی جان (sm2)
(sm59)

_Khashi_
10-26-2017, 08:22 PM
انصافا برخی کاراتو دوست دارم

بعضی کارات خیلی حرف های برخی دیگر اماتور

انشالله موفق بشی خواننده دیوونه دیوونه

منم دوست دارم (sm2)

Saber
10-26-2017, 08:34 PM
(sm50)

hosseingsp
10-26-2017, 09:00 PM
mansour – radical ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

سلام... مرسی امیر اقا. آیتونز یا wav هم میزارین؟

pangabi
10-26-2017, 09:53 PM
حیف این صدای قوی روی این موسیقی بد و ضعیف

Milik
10-26-2017, 10:08 PM
(sm50)

Milik
10-26-2017, 10:08 PM
(sm118)

andy777
10-26-2017, 10:15 PM
از روزی اولی که صدای منصور و شنیدم طرفدارش شدم
ولی الان داره خاطراته خوبه آهنگای قدیمی رو خراب میکنه
ای کاش دیگه نخونه
این چه آلبومیه واقعا
چون طرفدارشم اعصابم خورد شده از این آلبوم
وگرنه این همه آلبوم ضعیف میاد بیرون
ولی منصور حیفه .......

_Khashi_
10-27-2017, 01:04 AM
منصور (sm19)

Changed
10-27-2017, 01:48 AM
خدا رو شکر اومد بالاخره(sm19)

_Khashi_
10-27-2017, 02:21 AM
خدا رو شکر اومد بالاخره(sm19)

دوست داشتی عزیزم ؟ (sm19)

SaSan69
10-27-2017, 02:59 AM
آلبوم بدنبود و اول فکر می کردم نتونم تا اخر گوش بدم ب هرحال هرچی باشه منصوره و سگش شرف داره به این پاپ خونای ارشادی

همین که البوم داده تو این بازار کساد موسیقی لوس آنجلس قابل تقدیره

به هرحال از منصور و خیلی از خواننده های دگه انتظار نمی شه داشت که مث سابق باشن و شاهکار خلق کنن!!!

ehsan1361
10-27-2017, 09:31 AM
آلبوم بد نبود که بگیم فاجعه ... خوب هم نبود دیگه که بگیم شاهکار ... در حد موسیقی که الان در این بازار مکاره به خورد ملت داده میشه ...

ehsan1361
10-27-2017, 09:32 AM
(sm185)داری داری داری (sm47)(sm2)

ehsan1361
10-27-2017, 09:34 AM
خشی میگم اینجا یه تله موش مرگ موشی چیزی بریز میگن موش داره (sm2)

Changed
10-27-2017, 10:10 AM
دوست داشتی عزیزم ؟ (sm19)

دو نفره بودن آهنگا خیلی خوبه (sm19)

Mo$en
10-27-2017, 10:23 AM
آنالیز کلی آلبوم بزودی

لایک بزنید

Changed
10-27-2017, 10:44 AM
از البومای اخیرش که بهتره ...

شعرهاش معنی داره و حس خوبی رو القا میکنه ...

احساس هم به موزیکها هم تزریق شده ...

واس من یکی که عالیه(sm132)

Fcb1899
10-27-2017, 12:25 PM
البوم خوبی بود به خصوص تراک های سرزنش و تنها نمیذاری منو و عاشقتم

ehsan1361
10-27-2017, 02:35 PM
استغفرالله ربی واتوبوا الیه استغفرالله ربی و اتوبوا الیه
صلوات بفرستین جوونا
والکاظمین الغیظ آقا والکاظمین الغیظ

Changed
10-27-2017, 03:08 PM
این خونه تبدیل به معبد شد(sm50)

_Khashi_
10-28-2017, 12:54 AM
این خونه تبدیل به معبد شد(sm50)

عاشق این آهنگم (sm10)

_Khashi_
10-28-2017, 12:56 AM
خشی میگم اینجا یه تله موش مرگ موشی چیزی بریز میگن موش داره (sm2)

چوطو ؟

_Khashi_
10-28-2017, 12:56 AM
آنالیز کلی آلبوم بزودی

لایک بزنید

منتظریم استاد

Mo$en
10-28-2017, 01:01 AM
چشم

بالقب استاد راحت نیستم
همون آنالیزور کافیه داداش

_Khashi_
10-28-2017, 02:06 AM
دوستان عزیزی که در داخل ایران زندگی میکنند و علاقمند به خريد آلبوم راديكال هستند، میتوانيد با پرداخت ١٠ دلار و يا هر مقدار که در توانتان هست به موسسه ( محک) از این عزیزان حمایت کنید. و تمام آهنگهاى آلبوم راديكال رو از طريق صفحه رسمى تلگرام من مجاناً دانلود كنيد.

‏tlgrm.me/OfficialMansour

لطفا پس از پرداخت وجه رسید پرداخت خود را با هشتگهاى #RadicalAlbum#MansourRadical در اینستاگرام قرار دهید.
با سپاس،
منصورMahak-Charity.org

AlirezaCh
10-28-2017, 08:04 PM
خیلی زیبا بود آلبوم (sm127)

Changed
10-31-2017, 02:20 PM
تورو دوس دارم و دوس داری منو (sm50)

Changed
11-09-2017, 06:36 PM
(sm118)

_Khashi_
11-10-2017, 01:12 AM
(sm118)

(sm19)

Saber
11-10-2017, 03:57 AM
تو یاد آور رویا های منی . . . (sm50)

Saber
11-10-2017, 03:57 AM
منو به روزای قدیم می بری . . . (sm50)

Saber
11-10-2017, 03:58 AM
صدای درام سِت . . . (sm228)

_Khashi_
11-21-2017, 06:13 PM
تو یاد آور رویا های منی . . . (sm50)

(sm19)

Wiley
11-22-2017, 12:59 AM
دارم عطر خوبیت رو حس میکنم برای من از هر کسی بهتری

Wiley
11-22-2017, 02:27 AM
.
خوب بریم سراغ آنالیز آلبوم

در مجموع میشه گفت که این آلبوم نسبت به دو سه آلبوم قبلی منصور خیلی بهتر بود. یکی از نکات مهم این آلبوم ضبط زنده بسیاری از سازها در موزیک هستش کاری که معمولا در موزیک های امروزی خیلی کمتر شده و متاسفانه خیلی از خواننده ها برای کاهش هزینه از سمپل های کامپیوتری استفاده میکنند ولی اکثر ترک های آلبوم میشه گفت که از سازهای زنده استفاده شده و هم چنین منصور از نوازندگان خیلی معروف و خوبی هم استفاده کرده، مثلا گیتار آلبوم رو Ramon Stagnaro زده که یکی از بهترین گیتاریست های دنیاست یا درام ست رو Ramy Anton زده که باز هم یکی از دامیست های بسیار خوب هستش.

یکی از مشکلاتی که اکثر آهنگ های اخیر منصور داشت، Back Vocal تکراری خود منصور بود که پشت صداش تکرار میشد و واقعا باعث میشد که صدای واقعی منصور رو نتونیم بشونیم و عملا کار رو خراب مبکرد. این نوع سبک بعد از آهنگ "دلم فقط تو رو میخواد" در آلبوم "دیوونه" به وفور در آهنگ های منصور تکرار شد ولی خوشبخانه در اکثر ترک های این آلبوم این مشکل رفع شده و صدای واقعی منصور رو میشه حس کرد.

به نظرم کار Mix and Mastering ضعیف انجام شده. آلبوم های قدیم منصور رو یک آمریکایی که در زمینه Mix and Mastering بسیار حرفه ای بود انجام میداد ولی متاسفانه کارها و آلبوم های اخیر افتاده دست پوریا نیاکان و پیام شمس که تبحری در این کار ندارند و ای کاش منصور همانند سازها به این نکته هم توجه میکرد چون Mix and Mastering در ماندگاری اثر و تلطیف کردن اثر بسیار موثر هستش و یک از دلایل ماندگاری کارهای گذشته در کنار دیگر عوامل، این عامل هم میتونه باشه

شاعران هم به جز خانم پاکسیما و مریم اسدی که کار های خوبی رو به منصور دادن، بقیه خیلی شناخته شده نیستند و به نظرم لازم بود از بزرگانی چون شهیار قنبری و اردلان سرفراز و... عزیز هم منصور استفاده میکرد ولی در مجموع شعرها بد نیست. جدای از آهنگ و تنظیم خود آهنگ رادیکال، من شعر این آهنگ رو دوست داشتم چون متفاوت بود. برخلاف آهنگ "داری داری" از همین شاعر به نظرم قرار دادنش در این آلبوم یک اشتباه محض بود. شعر این آهنگ با الهام از آهنگ های خواننده آهنگ های دو هزاری "حامد همایونی" گرفته شده و احتمالا شاعر با توجه به فضای این آهنگ ها و تحت تاثیر این آهنگ ها اون رو سروده و آهنگش هم ضعیف هست و نباید چنین آهنگی رو منصور میخوند. تنظیمش هم از تنظیم کننده ی دو هزاری پوریا نیاکان هست (sm178). آهنگ " ممنونم"، "یادآور"، "سرزنش" و "تنها نمیزاری منو" به نظرم همه چیزشون عالی بود و می بایست جزو آهنگ های اول میبودن به جای آهنگی مثل "داری داری"(sm1).

حالا بریم سراغ کار آهنگسازی و تنظیم:

آهنگسازانی که منصور در این آلبوم استفاده کرده به جز استاد بزرگ، فرید زلاند بقیه همه از جوانان آهنگساز هستند و البته منصور در آلبوم به جز دو آهنگ نقش آهنگسازی رو نداره و این مورد هم میتونه از تفاوت های منصور در چندین آلبوم گذشته باشه. به نظرم هر چند که آهنگ خوشبختی که استاد زلاند در این آلبوم برای منصور ساخته همانند آثار بسیار بزرگی که در گذشته برای دیگر هنرمندان بزرگ خلق کرده نبوده ولی خوب در سبک خوش قشنگه و به نظرم منصور می بایست همکاری خودش رو با چنین بزرگانی حتما در آینده ادامه بده و کمتر به سمت کسانی که هنوز با آهنگسازی و سواد اون فاصله دارن کار کنه. واقعا خدا رحمت کند استاد بزرگ، عبدی یمینی عزیز رو که منصور رو با ساختن آهنگ های سنگین و وزین ساخت. شاهین خسرو آبادی (آهنگساز "تنها نمیزاری منو" هم کارهاش بد نیست و دها آهنگ عالی برای جهان خواننده زنده یاد درست کرده و کارهای خوبی ارائه کرده. به نظرم منصور اگر میخواد با آهنگسازان داخل کار کنه باید با علیرضا افکاری کار کنه که کارش واقعا درست هست و امتحانش رو دها بار پس داده.

در مورد تنظیم هم که خوشبختانه منصور به نظر طرفدارهاش احترام گذاشت و اکثر تنظیم ها رو یکی از استادان مسلم تنظیم، فرد میرزا سپرد که انصافا خیلی از کارها رو خوب نتظیم کرده. استاد فرد میرزا به دلیل این که واروژان بزرگ در خانه شون بزرگ شده زیر نظر ایشون بوده و میشه گفت جزو معدود افرادی هست که در زمینه آهنگ و تنظیم تجربیات واروژ رو هم داره، تنظیماش خوب و متفاوته. البته ای کاش منصور با نظیم کنندگان دیگری هم در این مجموعه همکاری میکرد مثل "اروین خاچیکیان" که واقعا کارهاش نمونه و منحصر به فرد هست مثل آهنگ "بی خوابی" که در گذشته برای منصور ساخت و البته در پرانتز بگم که استاد قمیشی عزیز چند آلبوم قبلی خودش رو با اروین عزیز کار کرده بود و واقعا شاهکارهای بی نظیری بودن و میتونید جای خالی اروین رو در آلبوم جدید قمیشی حس کنید.

sadegh1
12-08-2017, 05:37 PM
آلبوم عالي(sm127)

سلیم
12-26-2017, 10:47 PM
واقعاممنون مرسی تعریف داره تشکرفراوان

moein1367
12-27-2017, 02:50 PM
اگه علاقمند به نوار کاست هنوز هست یک نوار کاست البوم فراری موجوده خواستید اینجا اطلاع بدید یا میتونین کانال تلگرام ما پیام بزارید mansourFriends
(sm127)
(sm10)

moein1367
12-27-2017, 02:57 PM
فقط منصور و بسسسسسسس (sm127)(sm127)(sm127)

Changed
09-02-2019, 05:30 PM
_Khashi_
(sm25)جات خالی آلبوم جدید اومد اما اینجا رو آپدیت نکردی

sibiloo
02-03-2022, 09:26 PM
اهنگ « یادته » منصور چیه
چیه واقعا
این چه تنظیمیه پدرسگ
این چه فضا سازی‌ایه
چه شاهکاریه این
نزدیک هفتصد ساله همچین تنظیمی نشنیدم
خیلی دوست دارم بدونم تو چه تایمی همچین اهنگی رو ساخته فرد میرزا

اگه این آهنگه اینا که الان میاد چیه :)))))

ehsan1361
02-05-2022, 02:59 PM
اع آره خشی ... (sm120)
نمیدونم چهیه همه یهو غیبشون میزنه ... با بالا اومدن یه تاپیک تازه متوجه غیبت کبری این عزیزان میشیم ...

ehsan1361
02-05-2022, 03:03 PM
اهنگ « یادته » منصور چیه
چیه واقعا
این چه تنظیمیه پدرسگ
این چه فضا سازی‌ایه
چه شاهکاریه این
نزدیک هفتصد ساله همچین تنظیمی نشنیدم
خیلی دوست دارم بدونم تو چه تایمی همچین اهنگی رو ساخته فرد میرزا

اگه این آهنگه اینا که الان میاد چیه :)))))
ینی نگاه کن همین آهنگ نه ملودی داره نه ترانه خوبی ولی فرد میرزا میاد تو یه فضای ارکسترال طور شاهکار میکنه ...
منصور ظرف هفت هشت سال پنج تا آلبوم داد یکی از یکی بهتر ... به خصوص آلبوم های زندگی و دیوونه که حداقل ده سال از زمان خودش جلوتر بود ... واسه همین هر چی میخونه نمیتونه انتظارات رو برآورده کنه ...

sibiloo
02-06-2022, 05:04 PM
ینی نگاه کن همین آهنگ نه ملودی داره نه ترانه خوبی ولی فرد میرزا میاد تو یه فضای ارکسترال طور شاهکار میکنه ...
منصور ظرف هفت هشت سال پنج تا آلبوم داد یکی از یکی بهتر ... به خصوص آلبوم های زندگی و دیوونه که حداقل ده سال از زمان خودش جلوتر بود ... واسه همین هر چی میخونه نمیتونه انتظارات رو برآورده کنه ...

اصلا خیلی تنظیم عجیبیه
خیلی همه چی درسته انگار
خیلی فکر شده روش انگار
منصور دقیقا همینه که میگی
آلبومای عجیبی داد
حتی البوم فراری هم حرف برا گفتن داشت
نمیدونم واقعا چیشد یهو بعد از دیونه و فراری کم کم رو به خاموشی رفت منصور
صدای خاصی هم داره، نه کپی نه زنونه نه خسته کننده
واقعا حیف شد
شایدم برا همینه که میگی. انقد خوب بود که دیگه نتونست بهتر از اون بسازه هیچوقت
تمام این خواننده قرتیای الان اندازه یه البوم قایق کاغذی منصور هم حرف برا گفتن ندارن ولی الان منصور کجاست اینا کجا...
ادم میسوزه خدایی

moein1367
10-31-2022, 04:38 PM
اجرای زنده منصور در بزرگترین گردهمایی ایرانیان

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ehsan1361
03-14-2023, 10:28 AM
از سمپل خاله شادونه استفاده شده سرعتی ... فضای اتوبان کرج ...
وسطش هم از صدای بازی هواپیما آتاری استفاده کرده .. زمانی که میرفت رو آیکون fuel ... قرارمون یادت نره ( صدای fuel ) دوست دارم یادت نره ...
دیگه این چیزا از منصور برام عادی شده ...(sm74)

ehsan1361
05-02-2023, 10:17 AM

بدون ذره ای شک و تردید یکی بود یکی نبود حداقل 15 سال از زمان خودش جلوتر بود ...! چرا ...؟! از اول بررسی کنیم با اجازه از اساتید خودم ...

اورتور رو ببینین ... به جای اینکه مثل آهنگای الان صدای اَ اِ اُ اوخ موخ دربیاره (که آدم فک میکنه نکنه چورنهاب باشه اشتباهی دانلود کردم ) میاد عین آهنگ قرارمون یادت نره یه فضای ساده متناسب با آهنگ ( بدون قر و قمپز اضافی و صداهای عجیب غریب ) درست میکنه که شنونده با ورود منصور به آهنگ جا نمیخوره که اع اورتور کجا صدای منصور کجا ...

ورس اول رو ببینین ... با اینکه آهنگ بر مبنای کروس ترجیع بند ساخته شده ( یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود ....) ولی هیچ عجله ای نیست مثل آهنگای الان که سریع رد شده برسه به ترجیع بند ... چون اینقد دلنشینه که آدم ورس اول رو با اینکه شبیه دکلمه شده بدون خستگی گوش میده و آخرش هم با فضای درامز شنونده آماده پرواز صدای منصور میشه چون قدرت صدای منصور رو میدونه ... شنونده اوج میگیره با صدای منصور ...( اینجاست که موهای تن سیخ میشه خبردار وا می ایسته ...)

حالا فضای بین ورس یک و دو رو ببینین ... ببین چقد عالی مستر شده ... از اوجی که بالای ابراست یهو میرسه سراغ گیتار ... چقد دلنشین ...

ورس 2 : عین ورس یک ... حالا شنونده دیگه وارد فضای تکراری ورس 1 شده و داره کم کم خسته میشه ... اینجاست که تویی مقصد واسه من تو منو صدا بزن نجات میده آهنگو ... عین یه خلبان که از برج مراقبت دستور تیک آف میگیره ...

حالا میرسیم به بریج یا بهتره بگیم پارت 3 یا ورس 3 ...! چون هیچی به بریج نمیخوره ... چنان اوجی میگیره که حتی ترجیع بند از یاد شنونده میره ... تو مثل حادثه ی شب دل سپردنی ... دیوانه کننده ... نداریم مثل این ...

بعدش میره خروج ... موقع شلوغکاریه ... دیگه شنونده ارضا شده ... موهای بدن وقتی میگه یکی بود نبود میگه زیر گند کبود ...

قطعاً این آهنگ از زمان خودش حداقل 15 سال جلوتره ... مقایسه کنین با آهنگای امروزی ...
قطعاً منصور یکی از بهترین خواننده های تاریخه ... بدون هیچ تعصب ...

soroosh_k
05-07-2023, 03:49 PM
درود!

با احترام به طرفدارن منصور عزیز، کسی آهنگ «بهار اومد» با صدای «محمد رودگر» رو با بهترین کیفیت داره؟