توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آلبوم برگ و باد از محمدرضا هدایتی و آلبوم غریبه آشنا از برزو ارجمند
farshid-mort
07-19-2016, 01:56 PM
سلام . دوستان اگه کسی آلبوم برگ و باد از محمدرضا هدایتی و آلبوم غریبه آشنا از برزو ارجمند رو با کیفیت 320 داره بزاره خیلی ممنون میشم. خیلی وقته دنبالشم
farshe22
07-19-2016, 04:22 PM
با سلام و خسته نباشید میخواستم چندتا آلبوم ازتون درخواست کنم اگه امکانش هست برا دانلود با کیفیت خوب قراربدید....
راه عشق (فرمان فتحعلیان)....دلشوره(خشایار اعتمادی)....طعنه(خشایار اعتمادی)....بغض......قرمزته(قاس م افشار).....خواب گریه ها(قاسم افشار)......آلبوم های ساز بارون/کلبه/آرزوها/ از داریوش خواجه نوری.......آلبوم های تاهمیشه/جوونی/دوباره مهتاب از امیر کریمی......آلبوم زیرآسمان شب/زندگی از امیرتاجیک......آلبوم های شمارش /تردید/کجایی همه عشق از علی تفرشیآلبوم مشق عشق(حسین زمان).....آلبوم های دیباچه عشق/حریم عشق/قبیله عشق از حمید غلامعلی......آلبوم دورنگی از بهنام صفاریان......
mazyarahmadi20
07-26-2016, 11:07 PM
داداش امروز سی دی اورجینالشو خریدم فرصت کنم برات ریپ میکنم برات میذارم
farshid-mort
07-27-2016, 12:21 AM
داداش امروز سی دی اورجینالشو خریدم فرصت کنم برات ریپ میکنم برات میذارم
خیلی ممنون . فقط دستت درد نکنه هرچی زودتر بهتر
mazyarahmadi20
07-27-2016, 01:32 AM
خیلی ممنون . فقط دستت درد نکنه هرچی زودتر بهتر
عجله داری بیپ تونز هست
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
farshid-mort
07-28-2016, 02:22 AM
عجله داری بیپ تونز هست
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
نه داداش. شما ریپ کن بزار. دستت درست
mazyarahmadi20
07-28-2016, 02:42 AM
البوم پهلوون قصه ها از پسران افتاب رو بذار چشم
abdola9060
08-09-2016, 05:02 AM
با سلام و خسته نباشید میخواستم چندتا آلبوم ازتون درخواست کنم اگه امکانش هست برا دانلود با کیفیت خوب قراربدید....
راه عشق (فرمان فتحعلیان)....دلشوره(خشایار اعتمادی)....طعنه(خشایار اعتمادی)....بغض......قرمزته(قاس م افشار).....خواب گریه ها(قاسم افشار)......آلبوم های ساز بارون/کلبه/آرزوها/ از داریوش خواجه نوری.......آلبوم های تاهمیشه/جوونی/دوباره مهتاب از امیر کریمی......آلبوم زیرآسمان شب/زندگی از امیرتاجیک......آلبوم های شمارش /تردید/کجایی همه عشق از علی تفرشیآلبوم مشق عشق(حسین زمان).....آلبوم های دیباچه عشق/حریم عشق/قبیله عشق از حمید غلامعلی......آلبوم دورنگی از بهنام صفاریان......
تازه افتادی تو موزیک بازی منم یه زمانی اینا رو لیست کرده بودم حالا خوبه الان بیپ تونز هست کلی از البومها تو ایتونز و نت موجوده منه بدبخت باید از جنوب میرفتم تهران برا خریدشون که یه سری فقط کاست بودن یه مقدار ار البومهات پیش منه البته اگه 320 میخوای چون برنامه دارم ارسال کنم ولی اگه هدفت تکمیل ارشیوته رو نت هم همین البومها پیدا میشه که باید گردی
...
mazyarahmadi20
08-31-2016, 01:37 AM