توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود اهنگ جدید هایده
Hosein333
08-04-2016, 02:58 AM
سلام خدمت دوستان بارانی اهنگی با صدای خانم هایده منتشر شده که میگن دختر خانم هایده اونو منتشر کرده که میزارم برای دانلود تا از صدای ماندگار این بانو لذت ببرید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Hayedeh
Name Music : Sarab Ghalbam ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
kamran69
08-04-2016, 09:41 AM
نه حسین جان این آهنگ جدید نیست، باز یه سری آدم بیکار شایعه درست کردن واسه بالا بردن بازدید سایتشون، توو آرشیو خودم سرچ کردم این آهنگ بود، این آلبوم رو امیر جان گذاشته توو تاپیک آلبوم، نام آلبوم بهترین های هایده هست منتشر شده از شرکت کاسپین.
golabettruter
08-04-2016, 10:14 AM
نه حسین جان این آهنگ جدید نیست، باز یه سری آدم بیکار شایعه درست کردن واسه بالا بردن بازدید سایتشون، توو آرشیو خودم سرچ کردم این آهنگ بود، این آلبوم رو امیر جان گذاشته توو تاپیک آلبوم، نام آلبوم بهترین های هایده هست منتشر شده از شرکت کاسپین.
درود
من این اهنگ رو داخل ارشیو سایت پیدا نکردم
میشه لینک با کیفیتش رو اینجا بزارید
kamran69
08-04-2016, 10:58 AM
درود
من این اهنگ رو داخل ارشیو سایت پیدا نکردم
میشه لینک با کیفیتش رو اینجا بزارید
خدمت شما، آلبوم کامل
با تشکر از مدیریت سایت امیر عزیز
MP3 320
Uploadboy
Hayedeh - Best of Hayedeh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ebrahim
08-04-2016, 02:33 PM
آقا کامران لطفا پنج آلبوم بعدی رو هم از این مجموعه با کیفیت 320 با کمک و لطف مدیریت عزیز جناب امیر خان بذارید
ممنون
kamran69
08-04-2016, 02:53 PM
آقا کامران لطفا پنج آلبوم بعدی رو هم از این مجموعه با کیفیت 320 با کمک و لطف مدیریت عزیز جناب امیر خان بذارید
ممنون
آقا ابراهیم عزیز فعلا" امیر جان فقط سی دی 1 این مجموعه رو گذاشتن تاپیک آلبوم، انشا ا... به مرور باقی سی دی های این مجموعه رو میذارن.
شما از تاپیک زیر پیگیر باشید.
دانلود آلبوم ایرانی بالاترین کیفیت Wav ,Flac ,iTunes ,MP3 آپدیت روزانه | Exclusive | ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Hosein333
08-04-2016, 03:52 PM
ممنون از اطلاعاتی که در اختیار من و دوستان گذاشتی
SaberHZ
09-21-2016, 03:08 AM
سلام
آقا كامران گل ، آهنگ پاييزه پاييزه (گلريز) بانو هايده تو كدوم آلبومشه ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد
يا اينكه البومش رو محبت بفرماييد
با كمال تشكر از شما و مدير محترم ...
soheil-pc
09-24-2016, 02:36 AM
سلام آلبوم های هایده و مهستی رو هم بزارید.
Mo$en
09-25-2016, 02:22 AM
(sm30)
SaberHZ
09-28-2016, 02:19 AM
دستت درد نكنه
محبت كردي كاك كامران عزيز
قربون مرامت
.........
صابر از مهاباد- كردستان