توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ((( درخواست آهنگ خارجی برای میکس فیلم عروسیم )))
sharif
08-27-2016, 04:45 PM
سلام دووووستان (sm10)
برای میکس فیلم عروسیم احتیاج به چنتا آهنگ خارجی تووووپ دارم. لطفاً پیشنهاد یا لینک بدین
ممنووووووون (sm127)(sm93)
مبارک باشه .
قدیمی باشه مشکلی نیست ولی معروف و قشنگ ؟! (sm120)
sharif
08-28-2016, 09:26 AM
مبارک باشه .
قدیمی باشه مشکلی نیست ولی معروف و قشنگ ؟! (sm120)
ممنونم
هم قدیمی (کیفیت 320(sm59)) و هم جدید
فقط خوب باشن
ممنونم
هم قدیمی (کیفیت 320(sm59)) و هم جدید
فقط خوب باشن
خواهش مکنم .. ولی من اصن اون خارجی رو ندیدم فک کردم منظورت آهنگ فارسیه (sm2)خارجی برا چته باو .. (sm2)
همون جونی جونوم لیلا فروهر یا شهرام شب پره خودش کلی ارزش داره (sm2)
sadegh1
08-29-2016, 12:03 AM
خواهش مکنم .. ولی من اصن اون خارجی رو ندیدم فک کردم منظورت آهنگ فارسیه (sm2)خارجی برا چته باو .. (sm2)
ک.یرم تو شب پره با کله اش انگار زلزله اومده تو سرش(sm2)
sharif
08-30-2016, 01:09 AM
آهنگای فارسی رو که خودمم اوستام (sm120)
دوستانٍ آهنگ خارجی شناس لطف کنن راهنمایی بنومایند
آهنگای فارسی رو که خودمم اوستام (sm120)
دوستانٍ آهنگ خارجی شناس لطف کنن راهنمایی بنومایند
خارجی به فیلم عروسی نمیخوره که .. (sm2)
Click4u
08-30-2016, 03:21 PM
باید خودت اون قسمت های خوبش رو کات کنی و بعدش با برنامه هایی همچون کول ادیت پرو به همدیگه بچسبونی
بیشتر آهنگ های ارش باحال از آب در میاد این Arash Ft Snoop Dogg - OMG (Mike Candy Remix) و تکون بده آرش رو دانلود کن قسمت هایی که خوشت میاد رو کات کن و یا اهنگ های سین پائول و Wisin حتی بعضی از اهنگ های INNA هم برا میکس جون میده ... بیشتر سلیقه ایه ، اما تو برنامه های خارجی میخوان یه چیزی رو نشون بدن بیشتر با موزیک های Rihanna همراهه! و تو بعضی هاشون هم Pitbull
در کل سلیقه ایه من خودم باشم موزیک بی کلام و یا یکی از کارهای یانی رو میذارم برا بک گراند (sm155)