توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرور کامل آثار رسمی استاد شهرام ناظری | لیست آثار؛ دانلود آلبومها؛ دانلود کاورها
AfshinShadow
10-03-2016, 10:40 PM
سلام
لیست زیر، لیست تقریبا کاملی از آثار رسمی منتشر شده از استاد شهرام ناظری است.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
1- اکثر آلبومها در این انجمن یافت میشن؛ خواهشا درخواست دانلود آلبوم هایی که نیست رو بدین.
2- دوستانی که آلبومهای ناموجود لیست رو دارن، محبت کنن به اشتراک بزارن.
3- اگر دوستان مواردی را در لیست اشتباه دیدن، خواهشا با اطلاعات مثل کاور یا اطلاعات مستدل، پیشنهاد تصحیح بدن.
Muhammad
10-03-2016, 11:30 PM
موسی و شبان رو با چه کیفیتی دارین؟
devil1976
10-03-2016, 11:40 PM
شما زمستان رو به صورت سی دی دارید ؟
ebrahim
10-04-2016, 12:18 AM
لطفا آلبومهای زیر را با کیفیت بالا 320 قرار دهید
باد صبا می آید
مستان سلامت میکند *
شبهای پاییزی *
آب زنید راه را *
و آلبومهای چاووش 3 - 4 و 8
اونایی که ستاره دارن مطمئن نیستم که رسمی باشن
sadna
10-04-2016, 01:08 AM
فکر میکنم شبهای پاییزی در واقع cd اول آلبوم امیر کبیر باشه
AfshinShadow
10-04-2016, 01:15 AM
موسی و شبان رو با چه کیفیتی دارین؟
کیفیت کاست؛ اما امکان تبدیل فعلا برام میسر نیست؛ البته یه نسخه 128 اینترنتی دارم خواستین تقدیم کنم.
AfshinShadow
10-04-2016, 01:16 AM
شما زمستان رو به صورت سی دی دارید ؟
خیر؛ ولی پیگیرش هستم
AfshinShadow
10-04-2016, 01:22 AM
لطفا آلبومهای زیر را با کیفیت بالا 320 قرار دهید
باد صبا می آید
مستان سلامت میکند *
شبهای پاییزی *
آب زنید راه را *
و آلبومهای چاووش 3 - 4 و 8
اونایی که ستاره دارن مطمئن نیستم که رسمی باشن
باد صبا یه اجرای غیررسمی روی کاست بوده که مشخص نیست که اون سالها چه شرکت یا شخصی کاور کاست براش زده
مستان سلامت میکند؛ در واقع همون آلبوم سازنو آواز نو هستش
شبهای پاییزی هم سی دی اول امیرکبیر هستش
آب زنید راه را، تا اونجا که میدونم اجرای خصوصیه و آلبوم رسمی نیست و توی نت پیدا میشه
jahantotti63
10-04-2016, 03:19 AM
من شدیدا لنگ آلبوم زمستان هستم
AfshinShadow
10-04-2016, 03:53 AM
من شدیدا لنگ آلبوم زمستان هستم
کیفیت 128 رو دارم، اگه لازم میبینین تقدیم کنم.
jahantotti63
10-08-2016, 06:32 AM
کیفیت 128 رو دارم، اگه لازم میبینین تقدیم کنم.
سلام
مرسی از شما
ظاهرا این آلبوم فقط با همین کیفیت موجوده ممنون میشم ارائه بدید
AfshinShadow
10-08-2016, 08:06 AM
سلام
مرسی از شما
ظاهرا این آلبوم فقط با همین کیفیت موجوده ممنون میشم ارائه بدید
Shahram Nazeri - Zemestan ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
abdola9060
10-10-2016, 10:56 PM
البوم های ناموجود رو دارم ولی نه 320 البته با کاور اگه به نتیجه نرسیدید خبرم کنید البته چاووش سی دی نیست فقط کاسته که مجموعه بقیه هنرمندان ارثه سنتی هست که تبدیل کردم از روکاست با کیفیت خوب 192 میدونم که اگه 320 هم پیدا بشه شاید کیفتش از ماله من بهتر باشه ولی چک کنید چون هر کی گفت من سی دی اصل چاووش رو دارم دروغ گفته یا بهش چپوندن
AfshinShadow
10-11-2016, 12:37 AM
البوم های ناموجود رو دارم ولی نه 320 البته با کاور اگه به نتیجه نرسیدید خبرم کنید البته چاووش سی دی نیست فقط کاسته که مجموعه بقیه هنرمندان ارثه سنتی هست که تبدیل کردم از روکاست با کیفیت خوب 192 میدونم که اگه 320 هم پیدا بشه شاید کیفتش از ماله من بهتر باشه ولی چک کنید چون هر کی گفت من سی دی اصل چاووش رو دارم دروغ گفته یا بهش چپوندن
درود دوست عزیز
از این دو آلبوم
Shahram Nazeri And The Dastan Group - 2001
Shahram Nazeri Signs Shahnameh Kurdi - 2008
اگر هر کیفیتی دارین، مرحمت کنین آپلود کنین
در مورد کاست چاووشی که در اختیار دارین، درست متوجه نشدم کدوم چاووش رو فرمودین؛ شماره کاست چندم چاووش منظورتون بود.
اما اگر محبت کنین این کاست چاووشتون رو هم آپ کنین، قطعا خالی از لطف نیست؛ چون نسخه های باکیفیتی که از آلبوم های چاووش فعلا موجوده؛ آلبوم هایی ست که شرکت پرشیا رکورد منتشر کرده.
abdola9060
10-11-2016, 02:24 AM
درود دوست عزیز
از این دو آلبوم
Shahram Nazeri And The Dastan Group - 2001
Shahram Nazeri Signs Shahnameh Kurdi - 2008
اگر هر کیفیتی دارین، مرحمت کنین آپلود کنین
در مورد کاست چاووشی که در اختیار دارین، درست متوجه نشدم کدوم چاووش رو فرمودین؛ شماره کاست چندم چاووش منظورتون بود.
اما اگر محبت کنین این کاست چاووشتون رو هم آپ کنین، قطعا خالی از لطف نیست؛ چون نسخه های باکیفیتی که از آلبوم های چاووش فعلا موجوده؛ آلبوم هایی ست که شرکت پرشیا رکورد منتشر کرده.
پرشیا رکورد همه رو منتشر نکرده من مجموعه کاملش که مربوط به تمام خواننده ها میشه رو دارم شما کدوم رو میخوایی در ضمن پرشیا رکورد کارا رو پلایش میکنه که اگه یکم حوصله و علاقه باشه شما هم میتونی با یه نخسه کاست یا گرام این کار رو بکنی مثلا من اثار پری زنگنه و مینو جوان رو چون دوست داشتم به صورت گرام و کاست تهیه کردم و بعد رکورد استاندارد بعد پلایش کردم ...البته دوستی که کار مسترینگ میکنه بهم یاد داد شما میتونی با یه واکمن معمولی هم یه رکورد استاندارد خوب داشته باشی همه چی به کارت صدا بستگی داره
در مورد سفارشتون هم رو چشم در اولین فرصت
AfshinShadow
10-11-2016, 03:30 AM
پرشیا رکورد همه رو منتشر نکرده ...
اگر مجموعه کاست های چاووش رو با این کیفیتی که فرمودین و به صورت نوار کاست اورجینال در اختیار دارین، خب بسیار لطف بزرگی میکنین که مجموعه انتشار بدین؛ مخصوصا کاورهای با کیفیت از کاست ها که بسیار جالب میتونه باشه
اما در خصوص پرشیا رکورد: تا اونجا که از کاورهای منتشر شده این شرکت میشه برداشت کرد، مثل اینکه تمام ده آلبوم مجموعه رو منتشر کرده؛ کاورهاشون هم ایناست:
بعضی از آلبوم های پرشیا با کیفیت 192 در نت پیدا میشن
اما در خصوص چند تا شماره از مجموعه چاووش:
چاووش یک (بیاد عارف) - چاووش شش (سپیده) - چاووش نه (جان جان) که با صدای استاد شجریان هستند؛ موسسه شیدا هم منتشر کرده که در همین انجمن لینک با کیفیتشون هست.
چاووش 10 (یادواره طاهرزاده) با صدای صدیق تعریف رو هم موسسه شیدا منتشر کرده که لینکی 320 ازش در این انجمن نیست، اگر این مورد رو دوستان در اختیار دارن، خواهشا به اشتراک بذارن.
چاووش پنج با صدای خانم هنگامه اخوان رو هم یه نخسه تبدیلی از کاست استودیو خاطره موجوده که با بیت ریت 128 کیفیت مناسبی داره.
برای چاووش 2 - 3 - 4 - 7 هم اگر دوستان کیفیتی بهتر از پرشیا رکورد در دست دارن به اشتراک بذارن ممنون میشم.
اما چاووش 8 اگر حتی کیفیت پرشیا رکورد هم باشه بهتره از نخسه موجوده.
سپاس
abdola9060
10-12-2016, 10:49 PM
اخرین چاووش 11از مجید کیانی هست که هنوز نزده حتما رو چشمم یه تاپک به اسم چاووش با اخرین کیفیت ممکن بازم میکنیم... میدونید من تو ارشیو خودم البومها رو مخصوصا البومهای سنتی رو به ورژن کاست و سی دی جمع میکنیم چون بیشتر هم ترک لیست و هم کیفیت حتی در بعضی موارد تاریخ انتشار و اجرا فرق داره من البوم داشتم یه اسم بوده کاورها شبیه هم سال انتشار همه چی سی دی 15 ترکت بوده البوم 7تا اکثر البومهای مربوط به دهه شصت که این مشکلات رو دارن ...
alipopson
10-12-2016, 11:24 PM
دمی همدمی و همصحبتی در خلوت با « اقیانوس ناآرامِ » آواز
چه در هوای عاشقی از «حیرانیِ» روی ساقی بگویی ، چه با « مطرب مهتاب رو» مَحرَم شوی ، چه صدایی خوشتر از «صدای سخن عشق» به یادگار درگنبد دوار نبینی ، چه ازخجلتِ «گل صد برگ» پرده برداری ، چه از شعله هایِ تنورِ آوازت «آتشی در نیستان» افکنی ، چه «یادگار دوستِ» تو دردی باشد که به هزار درمان ندهی ، چه با «ساقینامه» حدیث مستی را روایت کنی و از تُهمت هستی وارَهی ،چه پیام آور «کیش مهر» گردی یا شب و روز «بیقرار» بخوانی ، چه در دشتهای فراخ و «در گلستانه» پِیِ نور و لبخندی بگردی ، چه مسیحایِ جوانمردی شوی تا در هوایِِ بس ناجوانمردانه سردِ «زمستان» در بگشایی ، و پاسخِ سلامِِ چاووشی خوانِ قوافلِ حسرت روزگار ما را داده باشی و چه «نجوا» کنی ، چه حکایت «بشنو از نی» را به میان آوری ، چه از داغ دلِ «لاله ی بهار»کفنِ خونین برآری ، ، چه به همراه یاران پر شور «شورانگیز» هنگامه ای بیافرینی ، چه از تنگیِ هفت فلک به تنگ آیی و بر بال آواز «سفر به دیگر سو» کنی ، چه «آواز اساطیرِ» سرزمینات را فریاد زنی ، چه آنگاه که توسنِ حماسیِ آواز را زین کرده و سِتَبر نشسته برآن بانگ برآوری : « زین دو هزاران من وما ای عجبا من چه منم/گوش بنه عربده را دست منه بر دهنم/چونکه من از دست شدم در ره من شیشه منه/ور بنهی پا بنهم هرچه بیابم شکنم » و چه «ناگفته» بگویی همه و همه همچون امواجی پُر خروش مرا با خود می بَرَد وکشتی وجودم را در شطِ شراب می اندازد و حال که مستانهترین مِی را «رقصانه» در جامم میکنی پایکوبان از دو عالم بگذرم !
alipopson
10-12-2016, 11:25 PM
mohammadadim
10-17-2016, 07:56 PM
این آلبوم من ندیدم تو لیست باشه[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Fanom
10-20-2016, 12:43 PM
تنها کمک که به این تاپیک میتونم بکنم تک اهنگ شهرام ناظری که آهنگساز اون حسین علیزاده و شاعرش امیر برغشی و عنوانش شهید که موسسه سروش داخل آلبوم پیک سروش ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) منتشر کرده و جالبه که عنوانش قبله شهادت گذاشته فکر نکنم کیفیت بالاتر از این موجود باشه
Shahram Nazeri - Shahid ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D9%85_%D9%86%D8%A7%D8%B8%D8%B1%DB%8C_320.mp3.html)
شهید، شهید، شهید، راه تو افتخار، نام تو ماندگار
عزتت پایدار، مرگ سرخت، خروش روزگار
ای غمت جاودان، در دل عاشقان
خون تو در جهان، میكند گلفشان
شهید از جمله آثار حسین علیزاده در بحبوحه انقلاب است. او كه در سال 56 با ساخت قطعه حصار و تقدیم آن به زندانیان سیاسی و با عنوان ایهامآلود قطعه خود (حصار) گرایش به آثار نو آورانه را در تعامل و پیوند با حركتهای اجتماعی سیاسی نشان داده بود، در فاصله شهریور 57 تا سال 59 چند اثر كه خود از آنها به عنوان سرودهای انقلابی تعبیر میكند، ساخته است.
شهید در فضایی سیال و مبتنی بر آواز دشتی و ماهور در دی ماه 1357 ساخته شده است. او در مورد مجموعه آثار خود میگوید: «مجموعه سرودها و تصنیفها از آثار با كلامی است كه از سال 57 بنا به ضرورت و شرایط اجتماعی و سیاسی خاصی به وجود آمدهاند.»
شهید دارای ضرباهنگ چهار ضربی است. یك مقدمهسازی و بدون كلام، فضاسازی لازم جهت ایجاد حس هیجان و شور و وجد انقلابی (در فضای آن سالها) را ایجاد میكند. بخش اول اجرای شعر در فضایی سیال و متغیر بافتها و اصوات كه متناوب تغییر میكند، اما بر پایه حس و بیان آواز دشتی ساخته و اجرا شده است. در میانه اثر یك بخش دیگر بدون كلام گنجانده شده و با تغییر فواصل و گردش ملودی در بخش انتهایی و بر سر جمله «تا فتح فردا» با تغییر به فضای دستگاه ماهور بیان حسی اثر را نیز تغییر میدهد. به عبارتی در بخشهای اولیه با توجه به مفهوم «شهید» و سخن گفتن از «غم»، «خون» و «نام او در هر بهار»، علیرغم فضای كلی اثر كه بار حماسی و مهیج دارد، با بهرهگیری از بیان احساسی در آواز دشتی، مضامین یاد شده مطرح میشوند، گویی كلیت اثر مبتنی بر غم، اما غمیشادیآور و روحیهبخش است.
اما در بخش انتهایی كه سخن از «فتح و سپیده اولین بهار» است، در فضای دستگاه ماهور حس هیجان و حماسهگری انقلابی كاملاً عیان و تثبیت میشود.
در میان مجموعه آثار علیزاده كه در مجموعه سرودهای انقلابی میگنجند، «شهید» از سادهترین آنها و با الگوهای ساده ریتمیك و ملودیك است.