توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست آلبوم سوگند 2 از پرویز رحمان پناه
poya68
11-06-2016, 11:50 AM
با سلام از دوستان عزیز اگر کسی آلبوم زیبای سوگند 2 را دارند لطفا قرار دهند.
با تشکر
Kharbar
11-06-2016, 09:00 PM
سلام.استاد رحمان پناه چنین آلبومی ندارند, فقط در داخل 2 آلبوم بنام های سوگند و سوگند عشق نشر شده است که گلچینی از بهترین های استاد گرد آوری شده است به زودی آلبوم Jadu از استاد رحمان پناه را با کیفیت WAV و FLAC به امیر آقا ارسال میکنم اگر در انجمن پاسخویی دریافت نکردید در نت جستجو کنید میتوانید سوگند و سوگند عشق را دانلود فرمایید -.-
poya68
11-07-2016, 12:06 PM
سلام.استاد رحمان پناه چنین آلبومی ندارند, فقط در داخل 2 آلبوم بنام های سوگند و سوگند عشق نشر شده است که گلچینی از بهترین های استاد گرد آوری شده است به زودی آلبوم Jadu از استاد رحمان پناه را با کیفیت WAV و FLAC به امیر آقا ارسال میکنم اگر در انجمن پاسخویی دریافت نکردید در نت جستجو کنید میتوانید سوگند و سوگند عشق را دانلود فرمایید -.-
باسلام
منظور من آلبومی هست که لینک آن را در زیر قرار دادم این آلبوم به نظر نایاب می باشد وهمچنین در این سایت ناقص گذاشته از هر تراکی چن دثانیه موجود هست. لطفا راهنمایی فرمایید.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
با تشکر
Kharbar
11-07-2016, 05:47 PM
بار دیگر سلام , شرمنده سوتفاهم شده بود بله من این کاست را دارم امروز گوش کردم نمی دانم چه طوری شده بود که تا حالا موفق نشده بودم گوش کنم, چشم در اسرع وقت تبدیل به mp3 می کنم و قرار میدهم -.-