PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***دانلود سه پک هک وایفای-adsl-نت و شارژایرانسل-لایک و فالوئر-شماره مجازی تلگرام و...***

hmi70
01-25-2017, 05:09 PM
سلام به دوستان بارانی ، سه تا پک هک داشتم که خودم قبلن استفاده میکردم امیدوارم به کارتون بیاد

دانلود و توضیحات پک شماره 1

دانلود پک شماره 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

1-تمام اموزش های هک تلگرام
2-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای هک تلگرام توسط گوشی
3-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای هک تلگرام توسط کامپیوتر (PC)
4-هک وای فای (WIFI) با نرم افزار و بدون نرم افزار
5-هک وای فای (WIFI) (بدون روت) با نرم افزار و اموزش
6-اموزش هک اینترنت ای دی اس ال

دانلود و توضیحات پک شماره 2

دانلود پک شماره 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

1-تمام اموزش های هک فیسبوک-واتس اپ و... به زبان فارسی
1-تمام اموزش های هک اینستاگرام به زبان فارسی
3-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای افزایش فالوور اینستاگرام
4-تمام نرم افزار های جدید مورد نیاز برای هک تلگرام (جدید)

5-آموزش های افزایش فالوور اینستاگرام کاملا واقعی و ایرانی (4 اموزش به زبان فارسی)
6-آموزش هک نشدن در تلگرام

دانلود و توضیحات پک شماره 3

دانلود پک شماره 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

1-تمام اموزش های هک اکانت لاین به زبان فارسی
2-تمام اموزش های هک پسورد وایرلس به زبان فارسی
3-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای افزایش فالوور اینستاگرام (جدید)
4-تمام نرم افزار های جدید مورد نیاز برای هک تلگرام (جدید)
5-آموزش های افزایش فالوور اینستاگرام کاملا واقعی و ایرانی (جدید)
6-آموزش هک کامپیوتر تنها با دانستن ایمیل طرف
7-آمــــوزش کـــامل پـــیــدا کــــــــــردن شـــــــماره در تـــــلگــــرام
8-تمام اموزش های دریافت شارژ رایگان ایرانسل به صورت نامحدود به زبان فارسی (3 اموزش)
9-تمام اموزش های رایگان کردن اینترنت ایرانسل به زبان فارسی
10-تمام اموزش ها و برنامه های ساخت شماره مجازی تلگرام به زبان فارسی و....

pardis
01-25-2017, 10:25 PM
ســــــــــــــــــــــــ ـپـــــــــــــــــــــــ ــاس بـــــیکــــــران(sm10)
(sm93)

Hosein333
01-26-2017, 03:23 AM
(sm174)

shirinfarali
01-26-2017, 10:14 AM
سلام
چرا دانلود نمیشه ؟

hmi70
01-26-2017, 12:17 PM
لینکا سالمن بررسی کردم مشکلی ندارن

Bahareh2016
01-26-2017, 01:44 PM
سلام همه نرم افزار ها بروز شده اس یا از قدیم جمع آوری کردی

hmi70
01-26-2017, 01:56 PM
سلام همه نرم افزار ها بروز شده اس یا از قدیم جمع آوری کردی

نود در صدش ب روزه

Hosein333
01-26-2017, 05:47 PM
چطور اینستا یه شخص رو هک کنیم قفلش رو باز کنیم (sm173)

hmi70
01-26-2017, 06:26 PM
چطور اینستا یه شخص رو هک کنیم قفلش رو باز کنیم (sm173)
عزیزم شما باید یه وی پی اس پرسرعت و یه کرکر اینستا با یه دیکشنری پسورد خوب داشته باشی به این سادگیا نیس ولی خب من خودم دو س بار انجام دادم ج گرفتم ولی پروسش خیلی زمان بره هر اکانتی شیش روز ی هفته طول میکشه ک پسشو پیدا کنی

جادوگر
01-26-2017, 11:52 PM
(sm120) جالبه :) یک هکر تو یک وبسایت پیدا شده :) اونم سایت موزیک چرا نمیری تو فروم های مرتبط افراد متخصص بهت پیام بدن :)

( hmi70 جان در نظر بگیر من نمیخواهم بهت چیز بدی گفته باشم یا یک چیزی که ناراحتت کنه :) )

موفق باشی ولی حتما تو سایت های مرتبط هم آپلودش کن موفق باشی

جادوگر
01-26-2017, 11:58 PM
موفق باشی :) (sm128) لطفا باهام در تماس باش (sm171) راستش اگر دوست داشتی بگو رشته دانشگاهیت چی بوده اگر دانشگاه رفتی ممنون

hossgol
01-27-2017, 03:24 AM
از کجا بفهمیم تلگراممون هک شده؟
اگه توی قسمت show all session بجز گوشی خودمون اسم گوشی دیگه ای نبود بازم امکانش هست هک شده باشیم؟

hmi70
01-27-2017, 11:10 AM
از کجا بفهمیم تلگراممون هک شده؟
اگه توی قسمت show all session بجز گوشی خودمون اسم گوشی دیگه ای نبود بازم امکانش هست هک شده باشیم؟
اگه هک شده باشی تو همون show all session میزنه

جادوگر
01-28-2017, 01:04 AM
(sm120)

Kharbar
01-28-2017, 04:15 PM
سلام به دوستان بارانی ، سه تا پک هک داشتم که خودم قبلن استفاده میکردم امیدوارم به کارتون بیاددانلود و توضیحات پک شماره 1دانلود پک شماره 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
1-تمام اموزش های هک تلگرام2-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای هک تلگرام توسط گوشی3-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای هک تلگرام توسط کامپیوتر (PC)4-هک وای فای (WIFI) با نرم افزار و بدون نرم افزار5-هک وای فای (WIFI) (بدون روت) با نرم افزار و اموزش6-اموزش هک اینترنت ای دی اس ال
دانلود و توضیحات پک شماره 2دانلود پک شماره 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
1-تمام اموزش های هک فیسبوک-واتس اپ و... به زبان فارسی1-تمام اموزش های هک اینستاگرام به زبان فارسی3-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای افزایش فالوور اینستاگرام4-تمام نرم افزار های جدید مورد نیاز برای هک تلگرام (جدید)
5-آموزش های افزایش فالوور اینستاگرام کاملا واقعی و ایرانی (4 اموزش به زبان فارسی)6-آموزش هک نشدن در تلگرامدانلود و توضیحات پک شماره 3دانلود پک شماره 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
1-تمام اموزش های هک اکانت لاین به زبان فارسی2-تمام اموزش های هک پسورد وایرلس به زبان فارسی3-تمام نرم افزار های مورد نیاز برای افزایش فالوور اینستاگرام (جدید)4-تمام نرم افزار های جدید مورد نیاز برای هک تلگرام (جدید)5-آموزش های افزایش فالوور اینستاگرام کاملا واقعی و ایرانی (جدید)6-آموزش هک کامپیوتر تنها با دانستن ایمیل طرف7-آمــــوزش کـــامل پـــیــدا کــــــــــردن شـــــــماره در تـــــلگــــرام8-تمام اموزش های دریافت شارژ رایگان ایرانسل به صورت نامحدود به زبان فارسی (3 اموزش)9-تمام اموزش های رایگان کردن اینترنت ایرانسل به زبان فارسی10-تمام اموزش ها و برنامه های ساخت شماره مجازی تلگرام به زبان فارسی و.... سلام .داداش دستت درد نکنه سر تا پا تو باید طلا گرفت .انگاری شارژ اعتباری ایرانسل مشکل داره اصلا باز نمیشه لازم دارم ممنون میشم اصلاحش کنی