PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***دانلود سریال Game of Throne با دوبله فارسی Bluray x265 با کیفیتهای 1080p و 720p. آپدیت میشود***

hmi70
01-29-2017, 06:56 PM
دانلود سریال Game of Throne با دو کیفیت Bluray 1080p 720p HEVC x265 و دوبله فارسی

به همراه صوت دوبله ها

***دوبله فارسی کامل بدون حذفیات از شبکه ماهواره ای Yas***

فصلهای 5 و 6 به زودی قرار داده میشود

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

این مجموعه روایت کنندهٔ نسبی داستان‌های مجموعه رمان ترانه یخ و آتش است که داستان آن در قلمرو خیالی وستروس می‌گذرد. بازی تاج و تخت، راوی تاریخچهٔ نبرد خشونت‌بار بین

دودمان‌های اشرافی در آن سرزمین است که برای به دست آوردن تخت آهنین تلاش می‌کنند. با پیشرفت مجموعه مدعیان و تهدیدهای جدیدی در سرزمین‌های یخی شمالی و قارهٔ شرقی

وستروس پدیدار می‌شوند. این داستان‌ها در سه روند اصلی به‌صورت همزمان پیش می‌رود...

دانلود فصل اول تمامی قسمتها با دوبله فارسی از Trainbit

Session 01 All Episodes Bluray 1080p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bbed)

Session 01 All Episodes Bluray 720p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bed)

دانلود فصل دوم تمامی قسمتها با دوبله فارسی از Trainbit

Session 02 All Episodes Bluray 1080p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bbed)

Session 02 All Episodes Bluray 720p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bed)

دانلود فصل سوم تمامی قسمتها با دوبله فارسی از Trainbit

Session 03 All Episodes Bluray 1080p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bbed)

Session 03 All Episodes Bluray 720p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bed)

دانلود فصل چهارم تمامی قسمتها با دوبله فارسی از Trainbit

Session 04 All Episodes Bluray 1080p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bbed)

Session 04 All Episodes Bluray 720p HEVC x265 Farsi Dubbed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] bed)

****دانلود صوت دوبله ها به تنهایی****

صوت دوبله فصل اول ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صوت دوبله فصل دوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صوت دوبله فصل سوم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

صوت دوبله فصل چهارم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

sadegh1
01-29-2017, 07:29 PM
(sm93)

omidha
01-29-2017, 08:29 PM
یک سوال کاملا فنی . . .
من سال پیش دوبله 4 فصل رو دانلود کردم و نشستم به دیدن ، ولی وقتی به فصل 4 رسیدم ضد حال خوردم
دوبله فصل 4 خیلی مشکل داشت ، دوبلر نقش ها عوض شده بود - بعضی شخصیت ها اصلا دوبلر نداشت و خیلی از صحنه ها اصلا دوبله نشده بود
سوالم اینه ، این دوبله ای که گذاشتی همون دوبله هست یا خیر ؟
مطمئنی دوبله فصل 5 و 6 هم میاد ؟

hmi70
01-29-2017, 08:50 PM
یک سوال کاملا فنی . . .
من سال پیش دوبله 4 فصل رو دانلود کردم و نشستم به دیدن ، ولی وقتی به فصل 4 رسیدم ضد حال خوردم
دوبله فصل 4 خیلی مشکل داشت ، دوبلر نقش ها عوض شده بود - بعضی شخصیت ها اصلا دوبلر نداشت و خیلی از صحنه ها اصلا دوبله نشده بود
سوالم اینه ، این دوبله ای که گذاشتی همون دوبله هست یا خیر ؟
مطمئنی دوبله فصل 5 و 6 هم میاد ؟
چنتا نسخه دوبله داره این ک من آپ کردم جدیدترینشه بقیه رو خبر ندارم میخای فصل 4 یه قسمت از صداشو دانلود کن ببین همونه یا نه اگه نبود همشو دان کن در ضمن این دوبله عمرش هنوز ی سالم نیس فک کنم 8 یا 9 ماهه که این نسخه دوبله اومده ولی خب امتحان کن

Hosein333
01-30-2017, 02:22 AM
با زیرنویس بیشتر حال میده
زبان انگلیسی تون هم خوب میشه

hossgol
01-30-2017, 03:11 AM
تشکر.امیدوارم دوبله خوبی داشته باشه و به صدای شخصیت ها بخوره!! قبلا دوبله فصل اول رو از یه جای دیگه دانلود کردم نمیدنم دوبله کجا بود ولی اینقدر افتضاح بود دوبلش که حتی نتونستم قسمت 1 رو تا آخر با اون دوبله ببینم!!

ali646
01-30-2017, 10:47 AM
واقعا از شما متشكرم . بي صبرانه منتظر فصلهای 5 و 6 هستم .

hmi70
01-30-2017, 12:26 PM
خاهش

Only For You
01-31-2017, 12:42 PM
سَلام .
اسکرین شاتــ از کیفیـت ها میزاریــن .. ؟
(sm10)