PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ♫♫ ابـراهیم ♫♫ آلبـوم جدید محسن چاوشی پرفروشترین آلبوم سال

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

!M?sbh؟!
08-13-2018, 06:47 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Gsshop
08-13-2018, 07:16 PM
گوجه و خیار شده کیلو 4 هزار تومن مردم مستضعف دیگه گوجه خیار هم نمیتونن بخورن

خسرو گلسرخی یه جمله داره که دقیقا حال و روز ماست میگه :

بسپاریم بر سر مزارمان تاریخ نزنند تا ایندگان نفهمند بی عرضگان این برهه از تاریخ ما بودیم

واقعا ما مردم بی عرضه ایی هستیم این همه اختلاس کردن این همه گرونی این همه سانسور این همه خفقان این همه زورگویی به قشر خانوم ها

تو مملکنت ما حتی حیوانات هم بدبختن اون از حیات وحشمون که یوزپلنگ ایرانی در حال انقراضه اینم از حیوانات شهری اهلیمون مثه سگ و گربه که تو باورهای گوزوژر ما ایرانیا نجس و کثیفن و بدترین شکنجه ها و گرسنگی و تشنگی رو توسط ما مردم و شهرداری های کثیف میکشن ...ما ایرانی ها توسط شهرداری ها میفتیم به جون سگ ها با امپول و تفنگ ساچمه ای و زنده گیری و رها سازی صدها سگ بدون ابو غذا در یه 4 دیواری تا مردن همه سگ ها توسط بی ابی و بی غذایی .... وقتی خصلت ما ایرانی ها ظلم و کشتار به طبیعت و حیوانات شهری باشه دیگه توقع داریم زندگیهامون گل و بلبل باشه ..مردم ما به خاطر کلمه مزخرف " آبرو" این حکومت هر بلاا و گشنگی سرشون بیاره باز تحمل میکنن چون نمیخوان ابروشون پیش در و همسایه بره که بعله ما پولمون نمیرسه شب دو کیلو گوجه خیار بخریم هرچی سر ایران و ایرانی بیاد حقشه جلو چشممون تو روز روشن دریای خزر رو دادن رفت صدای هیچکودوممون در نیومد

دقیقا به این فکر می کنم چرا اینجوری شدیم و پیدا کردن جوابش خیلی سخته

من هنوز جوونم تازه زندگیم شروع شده نمی دونم چر باید بین چنین مردمی بزرگ شم

asc
08-13-2018, 07:33 PM
دقیقا به این فکر می کنم چرا اینجوری شدیم و پیدا کردن جوابش خیلی سخته

من هنوز جوونم تازه زندگیم شروع شده نمی دونم چر باید بین چنین مردمی بزرگ شم

تک تک ما جز همین مردمیم فقط چون دستمون به جایی بند نیست اینطوری صحبت میکنیم و تز میدیم مطمئن باش پای منافع بیاد وسط ما هم چشممون و رو همه بلاهایی که سر این مردم داره میاد میبندیم و فقط پول بالا میکشیم

Gsshop
08-13-2018, 07:40 PM
تک تک ما جز همین مردمیم فقط چون دستمون به جایی بند نیست اینطوری صحبت میکنیم و تز میدیم مطمئن باش پای منافع بیاد وسط ما هم چشممون و رو همه بلاهایی که سر این مردم داره میاد میبندیم و فقط پول بالا میکشیم

اره بیاد می کشم چون جوونیم دیگه بر نمی گرده تو این مملکت پر از فساد

asc
08-13-2018, 07:47 PM
اره بیاد می کشم چون جوونیم دیگه بر نمی گرده تو این مملکت پر از فسادخب دیگه پس نباید به بقیه ایراد بگیریم چون همه مثل همیم و این شکلی بارمون آوردن تو این خراب شده تا تفکر مردم عوض نشه هیچ تغییری نمیکنه وضعمون

yaran
08-13-2018, 07:51 PM
اقا ی سوال درباره پاور کامپیوتر
کیس اسکلت معکوس هست
وقتی پاور رو میندم فن بد صدا میده..ولی برعکس که میکنم صداش کم میشه
راه چاره چیشت؟

*_*
08-13-2018, 08:20 PM
کیس اسکلت معکوس هست
راه چاره چیشت؟

تو یه ملتی رو تکی گ.اییدی به تنهایی کل مجمع رو گ..اییدی(sm81)

کی و کجا این سوالای کامپیوتری تو تموم میشه رفیق جان جانان(sm70)(sm70)(sm81)(sm2)(sm81)(sm81)

*_*
08-13-2018, 08:27 PM
خب دیگه پس نباید به بقیه ایراد بگیریم چون همه مثل همیم و این شکلی بارمون آوردن تو این خراب شده تا تفکر مردم عوض نشه هیچ تغییری نمیکنه وضعمون

اره بیاد می کشم چون جوونیم دیگه بر نمی گرده تو این مملکت پر از فساد

اگه قرار باشه ما هم اگه یه فرصتی گیرمون بیاد که مال مردم رو بالا بکشیم و گرگ صفت باشیم مطمئن باشید که شاید ما زندگی مرفحی داشته باشیم ولی قطعا و یقینا چند نفر رو زیر پاهامون له کردیم کلا این سبک زندگی سبک زندگی گرگ و گوسفنده نه انسان با انسان
به ما یاد دادند که یا باید گرگ باشی یا گوسفند در صورتی که اکثر ملت های اروپایی نظیر سوییس خیلی وقت پیش فهمیدند که میشه با انسان بودن هم زندگی خوب و مرفحی رو نه تنهایی بلکه در کنار همه احاد ملت داشت

ما نه اموزش پرورشمون درسته هدف گذاری و فعالیتش نه رفتار و منش سیاسی این ملاها که اصلا سیاست نمیفهمند و همشون اعتقاد دارند که زندگی باید مثه 1400 سال پیش باشه و صنعتی شدن و علم اموزی خانوم ها و کارکردن خانوم ها چه معنا داره و متاسفانه مردهای ما هم همین عقیده رو در مورد خانوم ها دارن .. اقتصادمونم که فاجعست ویه عده فرصت طلب یا به اصطلاح گرگ هم دارن ایران رو چپاول میکنن..ما اول باید یاد بگیریم که نه گرگیگ نه گوسفند ما ادمیزادیم و باید به هم کمک کنیم تا مثه انسان زندگی کنیم نه حیوان

AkbaR
08-13-2018, 08:38 PM
کیس اسکلت معکوس هست
راه چاره چیشت؟
(sm2)

AkbaR
08-13-2018, 08:41 PM
تو یه ملتی رو تکی گ.اییدی به تنهایی کل مجمع رو گ..اییدی(sm81)

کی و کجا این سوالای کامپیوتری تو تموم میشه رفیق جان جانان(sm70)(sm70)(sm81)(sm2)(sm81)(sm81)
(sm2)

*_*
08-13-2018, 08:52 PM
(sm2)

اکبر من خودم خیلی کم چک میکنم انجمن رو ولی هردفه اومدم این گل پسر سولای کامپیوتری داشته(sm74)

چکارش کنیم به نظرت ؟

یه گلریزون واسش بذاریم بیاییم یه دونه از این کامپیوترهای اپل و مایکروسافت که سی چهل میلیون قیمتشه واسش بخریم قال قضیه رو بکنیم(sm25)

بخدا من نگرانشم(sm81)

AMIR ALI 1368
08-13-2018, 08:54 PM
دوستان کسی فایل صوتی دمو رو اگه داره بزاره...

HASSAN
08-13-2018, 09:01 PM
کیس اسکلت معکوس هست
راه چاره چیشت؟
3 چیز پایان ندارد:
1- جهان
2- حماقت انسان
3- سوالهای کامپیوتری تو

آلبرت انیشتین

(sm2)

AkbaR
08-13-2018, 09:16 PM
اکبر من خودم خیلی کم چک میکنم انجمن رو ولی هردفه اومدم این گل پسر سولای کامپیوتری داشته(sm74)

چکارش کنیم به نظرت ؟

یه گلریزون واسش بذاریم بیاییم یه دونه از این کامپیوترهای اپل و مایکروسافت که سی چهل میلیون قیمتشه واسش بخریم قال قضیه رو بکنیم(sm25)

بخدا من نگرانشم(sm81)
میانگین روزی 4 تا سوال رو داره...بهترینم داشته باشه بازم سوال می کنه (sm2)
من خیلی وقتا فک می کنم سر کار گذاشته ملتو (sm2)

*_*
08-13-2018, 09:24 PM
بچه ها منم فایل صوتی دمو رو میخوام یکی لطف کنه بذاره

من میخوام فایل تصویری رو تبدیل به صوتی کنم نرم افزار ارور میده

Gsshop
08-13-2018, 09:33 PM
خب دیگه پس نباید به بقیه ایراد بگیریم چون همه مثل همیم و این شکلی بارمون آوردن تو این خراب شده تا تفکر مردم عوض نشه هیچ تغییری نمیکنه وضعمون

خب اگه برا تغییر تفکر مردم راه حلی داری ارائه بده

Gsshop
08-13-2018, 09:35 PM
اگه قرار باشه ما هم اگه یه فرصتی گیرمون بیاد که مال مردم رو بالا بکشیم و گرگ صفت باشیم مطمئن باشید که شاید ما زندگی مرفحی داشته باشیم ولی قطعا و یقینا چند نفر رو زیر پاهامون له کردیم کلا این سبک زندگی سبک زندگی گرگ و گوسفنده نه انسان با انسان
به ما یاد دادند که یا باید گرگ باشی یا گوسفند در صورتی که اکثر ملت های اروپایی نظیر سوییس خیلی وقت پیش فهمیدند که میشه با انسان بودن هم زندگی خوب و مرفحی رو نه تنهایی بلکه در کنار همه احاد ملت داشت

ما نه اموزش پرورشمون درسته هدف گذاری و فعالیتش نه رفتار و منش سیاسی این ملاها که اصلا سیاست نمیفهمند و همشون اعتقاد دارند که زندگی باید مثه 1400 سال پیش باشه و صنعتی شدن و علم اموزی خانوم ها و کارکردن خانوم ها چه معنا داره و متاسفانه مردهای ما هم همین عقیده رو در مورد خانوم ها دارن .. اقتصادمونم که فاجعست ویه عده فرصت طلب یا به اصطلاح گرگ هم دارن ایران رو چپاول میکنن..ما اول باید یاد بگیریم که نه گرگیگ نه گوسفند ما ادمیزادیم و باید به هم کمک کنیم تا مثه انسان زندگی کنیم نه حیوان

برا همین چیزایی که گفتی نیست ما هم مجبوریم راه غلط رو انتخاب کنیم

و گرنه منم دلم راضی نیست به اینجوری زندگی کردن

*_*
08-13-2018, 09:47 PM
Mohsen Chavoshi - Ebrahim Demo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

ما ملت شهید پرور عنقلابی خواهان اینیم که تو ای امیر مومنان در دولت بعدی وزیر فناوری و اطلاعات بشوی

AMIR ALI 1368
08-13-2018, 10:25 PM
Mohsen Chavoshi - Ebrahim Demo ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

آقا امیر ممنون

!M?sbh؟!
08-13-2018, 10:51 PM

!M?sbh؟!
08-13-2018, 10:53 PM

!M?sbh؟!
08-13-2018, 10:53 PM
جاکش عکس منو شیکا داره ..

!M?sbh؟!
08-13-2018, 10:54 PM

استوری سینا ولی الله

Gsshop
08-13-2018, 11:00 PM
ما ملت شهید پرور عنقلابی خواهان اینیم که تو ای امیر مومنان در دولت بعدی وزیر فناوری و اطلاعات بشوی

با همین جمله ها مسئولین رو گنده کردیم

HASSAN
08-13-2018, 11:44 PM
(sm2)

Milik
08-14-2018, 02:34 AM
کی اومده ... (sm81)

Milik
08-14-2018, 02:38 AM
میزنم کورونا خنک لاغر
خطارو دارم بگو کمک داور

بالام میخواد بره زیرم
همه رو لاین منن انگار برزیلم

خام میرم بالا بدون مزه
آره یدونه تو مغزه و یدونه لثه اصله

هی میگن نزن گرونه بسه
میزنم فکمم مثِ تهرون بلرزه

تو مهمونیام که یه صف در توالت
دندونا تیزه بدتر از سوارزه

نمیزارم حتی یکیشم تلف شه
شیمیایی شدیم فاز اکیپم حلبچه

عمو بدجوری رو فکه دیگه
مایکل کیه اینجا توپک سفیده

امشب برسه خدا به داد
به همه یه خط میدم مثِ مخابرات ... (sm172)

Changed
08-14-2018, 02:54 AM

استوری سینا ولی الله
(sm2)

Milik
08-14-2018, 02:57 AM
AkbaR

نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم ،
در این سرابِ فنا ، چشمه ی حیات منم ... ؟

(sm172)(sm176)

Milik
08-14-2018, 03:02 AM
آلبوم جدید رضا صادقی ،
اواسط پاییز منتشر خواهد شد ...

Milik
08-14-2018, 03:03 AM
طبق مزخرفاتی که علی اوج بیان کرد ، آلبوم رامتین غروی تا اواخر تابستان منتشر خواهد شد ...

Milik
08-14-2018, 03:20 AM
دگمه های کنده ،
اعتصاب خنده ،
یک شکنجه در کنج ،
ضربه ی کشنده ... (sm50)

Milik
08-14-2018, 03:29 AM
اشکِ بی نقاب ،
کو ... (sm50)

Milik
08-14-2018, 03:29 AM
حسن علیشیری ،
بهروز پایگان ،

؟

... (sm59)

Rmin
08-14-2018, 04:47 AM
طبق مزخرفاتی که علی اوج بیان کرد ، آلبوم رامتین غروی تا اواخر تابستان منتشر خواهد شد ...
(sm176)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 05:15 AM
علی اوجی تو لیست دنبال شوی موزنم هه ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 05:16 AM
احتمالا خرش کرده پاچه خواری نمیدیونم تبریکی تسلیتی شیزی گفته ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 05:22 AM

mr_black
08-14-2018, 09:13 AM
دو قطعه ممنوع آلبوم چاووشی لو رفت

روزنامه فرهیختگان: هفته پیش محسن چاوشی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش با اشاره به تلاش 9 ماهه تیم تولید «ابراهیم» برای دریافت مجوز این آلبوم نوشت: «بدیهی است که تا 20 مردادماه، مثل 9 ماه پیش منتظر می‌مانیم در غیراین صورت با احترام تقدیم خواهد شد. شایان ذکر است آلبوم دارای کپی رایت بین‌المللی است و قوانین حق و حقوق مولفان و مصنفان رعایت خواهد شد. من غریبم و غریب را کاروانسرا لایق است.»[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

بعد از تهدید چاوشی مبنی بر انتشار آلبوم «ابراهیم» در فضای مجازی، واکنش‌های زیادی در فضای رسانه‌ای کشور شکل گرفت و وزارت ارشاد پاسخ تندی به او داد. ابوالفضل صادقی‌نژاد، مدیر شورای ارزشیابی و نظارت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره این مساله و حواشی به‌وجود آمده، در گفت‌وگو با «مهر» عنوان کرد: «پس از ثبت آلبوم «ابراهیم» طبق روال اداری و قانونی روز ۱۸ مرداد این آثار را به شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی ارسال کردیم که پس از بررسی دو قطعه تایید و پنج قطعه نیز اصلاحیه خورد.»اما بار دیگر محسن چاوشی در متن دیگری با انتشار یک دقیقه از آلبوم «ابراهیم» نوشت: «این دوستانی که با یکدیگر جنگ می‌کنند و قطع مواصلت می‌کنند، ‌باید یکی حکم خاک گیرد و یکی به‌مثابه آب باشد و از غایت تواضع خوی آب گیرد. چون با هم آمیزش و اختلاط کنند و اتحاد ورزند، حق‌تعالی به برکت آن اتحاد و اجتماع، صدهزار ریاحین صلح و شادی و گلستان وفا و صفا پدید آورد.»این یک طرف داستان از سوی محسن چاوشی بود اما باید ببینیم طرف دیگر ماجرا چیست؟ شهریور 96 ترانه‌های آلبوم موسیقی «ابراهیم» به وزارت ارشاد تحویل داده می‌شود، دو روز بعد به محسن چاوشی و تهیه‌کننده آلبوم گفته می‌شود ترانه‌ها احتیاج به اصلاح دارد اما این اتفاق نمی‌افتد و قضیه همین‌طور در وزارت ارشاد مسکوت می‌ماند تا روز 17 مردادماه امسال که دقیقا یک سال از ارسال ترانه‌ها می‌گذرد و چاوشی وزارت ارشاد را تهدید می‌کند که اگر این اتفاق نیفتد خودش آلبوم را منتشر خواهد کرد.3 قطعه مجوز گرفت 2 قطعه مانده استروز گذشته بعد از تمامی حواشی پیش آمده روزهای اخیر، علی ترابی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی خبری گفت: «روز یکشنبه، نامه‌ای برای اولین‌بار به دست ما رسید که برای بازبینی اشعار این آلبوم درخواست کردند. این در حالی است که تاکنون هیچ موسیقی‌ای پیرامون این آلبوم به دست ما نرسیده است. البته ما در این مدت با آقای چاوشی نشست داشتیم و با هم بستنی هم خوردیم و در شرایطی دوستانه باهم حرف زدیم. من در این فضا براساس مسئولیتم سه قطعه‌ای را که اصلاحیه خورده مجوز دادم ولی دو قطعه دیگر نیز اصلاحاتی دارند که باید درباره آن اقدامات لازم انجام شود.»ترابی درباره انتشار کتابی که برخی از اشعار آلبوم «ابراهیم» در آن گنجانده شده، گفت: «فرض بر اینکه کتاب هم منتشر شده باشد اما این کتاب مبنی‌بر مجوز داشتن شعر برای موسیقی نیست. من فکر می‌کنم حساسیت‌ها در این زمینه بیش از حد شده است. البته تا روزی که در کشورمان برای تولید آلبوم و کنسرت موسیقی باید مجوز دریافت کنیم پس باید قوانین را هم بپذیریم. بخشی از این قوانین با تغییر مدیران سهل یا سخت می‌شود اما بخشی دیگر نیز مربوط به قوانین است که باید پابرجا بماند. البته در روزهای گذشته اشعار مورد مناقشه را به صورت خصوصی به برخی از دوستان ارائه داده‌ام و هیچ‌کدام تایید نکرده‌اند که باید وزارت ارشاد به این شعرها مجوز بدهد.»آلبوم ابراهیم شامل هفت قطعه است که پنج قطعه آن مجوز گرفته اما دو ترانه آن به علت اینکه متن مناسبی ندارد به گفته مسئولان وزارت ارشاد مجوز نخواهد گرفت. گفته می‌شود که این دو قطعه جنجالی، دو ترانه به نام‌های «تو در مسافت بارانی» و «ما بزرگ و نادانیم» هستند که از کتاب شعر «منجنیق» حسین صفا، انتخاب شده‌اند. دو ترانه‌ای که بیشتر متهم به ترانه‌های اروتیک هستند تا ترانه‌های اجتماعی و سیاسی.
تو در مسافت بارانی:
و غم درشکه‌ای از اشک است
و اشک شیهه کوتاهی
من و تو آخورمان مرگ است
از این درشکه بیا پایین
تو نیز شیهه بکش گاهی
زمین گرد چه می‌خواهد
به جز به گرد تو چرخیدن
سپس به سوی تو غلتیدن
سپس به پای تو افتادن
توان این همه در من نیست
مرا ببخش اگر ماهی
آهای بینی سربالا
از این درشکه بیا پایین
به من بچسب همین الان
مرا ببوس همین حالا
که زندگی دو سه نخ کام است
و عمر سرفه کوتاهی
همیشه هرگزم از نیلی
همیشه قرمزم از سیلی
و گاهی از همه قرمزتر
و گاهی از همه هرگزتر
مرا ببخش اگر هرگز
مرا ببخش اگر گاهی
منم که لک لک غمگینی
به روی دودکشت هستم
منم که ماهی دریا
بلند موی مشت هستم
منم که طعمه قلابم
مرا شکار کن ‌ای ماهی
منم شکار شکارم کن
سپس ببوس و بچرخانم
سپس بچرخ و ببوسانم
سپس چه کار، چه کارم کن
چه کار، هرچه تو می‌خواهی است
بخواه آن چه که می‌خواهی
من و تو اول مان آه است
اگر که آخرمان مرگ است
من و تو خواهرمان آه است
اگر برادرمان مرگ است
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناه‌ترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهر‌ترین چاهی
بتاز گله اکسیژن
و راه مالرویی چیزی
به سمت پنجره پیدا کن
هوای حبس نفس‌گیر است
بتاخت قفل مرا وا کن
بتاز‌ای که پر از راهی
منی که از تو نمی‌افتم
به اسب تشنگی‌ات گفتم
در این مسافت طولانی
تو در شفاعت بارانی
و غم درشکه‌ای از ابر است
و ابر شیهه کوتاهی
------------------------------------------------

ما بزرگ و نادانیم:
مثل گاو می‌نوشیم
مرتعی سرابی را
قطعی است و می‌دانیم
گریه غرق خواهد کرد
اسب‌های آبی را
هم درشت و غمگینیم
هم سیاه و بدبینیم
هم برای آبادی
قطره‌ای نمی‌باریم
هم نگه نمی‌داریم
حرمت خرابی را
شب که می‌شود خوابیم
صبح و ظهر هم خوابیم
عصر هم که تا شب خواب
شب دوباره تا شب خواب
توی خواب می‌بینیم
روز آفتابی را
خوب... خوب و خوشبختیم
خشک و سفت و سرسختیم
ما در اوج تنهایی
چون زنان هرجایی
خوب خوب می‌دانیم
راه دوست‌یابی را
گاو اسب انسانیم
حافظان و عارفانیم
حامیان زن هستیم
بندگان تن هستیم
پاس پاس می‌داریم
عشق رختخوابی را
علم در نور دیده
ساختار پیچیده
جاهلان فهمیده
ما ربات‌ها روزی
درک می‌کنیم آیا؟
فهم اکتسابی را
مفلسیم در خوردن
ممسکیم در مردن
ما که از خسیسان
و جمله کاسه لیسانیم
ترک می‌کنیم آیا
این گدامآبی را
ما که‌ایم جنگلبان
ما چه‌ایم جنگلبان
کرم‌ها دورویی‌ها
قلب‌ها گلابی‌ها
کرم‌ها درو کردند
جنگل گلابی را
از اساس استادیم
در جناس استادیم
فاضلیم در دانش
فاضلیم در خوانش
ارج می‌نهیم اما
شعر فاضلابی را
رخت بخت پوشیدیم
مثل گاو نوشیدیم
مثل اسب کوشیدیم
مثل اشک جوشیدیم
گریه غرق کرد آنگاه
اسب‌های آبی را

eagles
08-14-2018, 10:01 AM

روزنامه فرهیختگان: هفته پیش محسن چاوشی با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش با اشاره به تلاش 9 ماهه تیم تولید «ابراهیم» برای دریافت مجوز این آلبوم نوشت: «بدیهی است که تا 20 مردادماه، مثل 9 ماه پیش منتظر می‌مانیم در غیراین صورت با احترام تقدیم خواهد شد. شایان ذکر است آلبوم دارای کپی رایت بین‌المللی است و قوانین حق و حقوق مولفان و مصنفان رعایت خواهد شد. من غریبم و غریب را کاروانسرا لایق است.»[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

بعد از تهدید چاوشی مبنی بر انتشار آلبوم «ابراهیم» در فضای مجازی، واکنش‌های زیادی در فضای رسانه‌ای کشور شکل گرفت و وزارت ارشاد پاسخ تندی به او داد. ابوالفضل صادقی‌نژاد، مدیر شورای ارزشیابی و نظارت دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره این مساله و حواشی به‌وجود آمده، در گفت‌وگو با «مهر» عنوان کرد: «پس از ثبت آلبوم «ابراهیم» طبق روال اداری و قانونی روز ۱۸ مرداد این آثار را به شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی ارسال کردیم که پس از بررسی دو قطعه تایید و پنج قطعه نیز اصلاحیه خورد.»اما بار دیگر محسن چاوشی در متن دیگری با انتشار یک دقیقه از آلبوم «ابراهیم» نوشت: «این دوستانی که با یکدیگر جنگ می‌کنند و قطع مواصلت می‌کنند، ‌باید یکی حکم خاک گیرد و یکی به‌مثابه آب باشد و از غایت تواضع خوی آب گیرد. چون با هم آمیزش و اختلاط کنند و اتحاد ورزند، حق‌تعالی به برکت آن اتحاد و اجتماع، صدهزار ریاحین صلح و شادی و گلستان وفا و صفا پدید آورد.»این یک طرف داستان از سوی محسن چاوشی بود اما باید ببینیم طرف دیگر ماجرا چیست؟ شهریور 96 ترانه‌های آلبوم موسیقی «ابراهیم» به وزارت ارشاد تحویل داده می‌شود، دو روز بعد به محسن چاوشی و تهیه‌کننده آلبوم گفته می‌شود ترانه‌ها احتیاج به اصلاح دارد اما این اتفاق نمی‌افتد و قضیه همین‌طور در وزارت ارشاد مسکوت می‌ماند تا روز 17 مردادماه امسال که دقیقا یک سال از ارسال ترانه‌ها می‌گذرد و چاوشی وزارت ارشاد را تهدید می‌کند که اگر این اتفاق نیفتد خودش آلبوم را منتشر خواهد کرد.3 قطعه مجوز گرفت 2 قطعه مانده استروز گذشته بعد از تمامی حواشی پیش آمده روزهای اخیر، علی ترابی، مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشستی خبری گفت: «روز یکشنبه، نامه‌ای برای اولین‌بار به دست ما رسید که برای بازبینی اشعار این آلبوم درخواست کردند. این در حالی است که تاکنون هیچ موسیقی‌ای پیرامون این آلبوم به دست ما نرسیده است. البته ما در این مدت با آقای چاوشی نشست داشتیم و با هم بستنی هم خوردیم و در شرایطی دوستانه باهم حرف زدیم. من در این فضا براساس مسئولیتم سه قطعه‌ای را که اصلاحیه خورده مجوز دادم ولی دو قطعه دیگر نیز اصلاحاتی دارند که باید درباره آن اقدامات لازم انجام شود.»ترابی درباره انتشار کتابی که برخی از اشعار آلبوم «ابراهیم» در آن گنجانده شده، گفت: «فرض بر اینکه کتاب هم منتشر شده باشد اما این کتاب مبنی‌بر مجوز داشتن شعر برای موسیقی نیست. من فکر می‌کنم حساسیت‌ها در این زمینه بیش از حد شده است. البته تا روزی که در کشورمان برای تولید آلبوم و کنسرت موسیقی باید مجوز دریافت کنیم پس باید قوانین را هم بپذیریم. بخشی از این قوانین با تغییر مدیران سهل یا سخت می‌شود اما بخشی دیگر نیز مربوط به قوانین است که باید پابرجا بماند. البته در روزهای گذشته اشعار مورد مناقشه را به صورت خصوصی به برخی از دوستان ارائه داده‌ام و هیچ‌کدام تایید نکرده‌اند که باید وزارت ارشاد به این شعرها مجوز بدهد.»آلبوم ابراهیم شامل هفت قطعه است که پنج قطعه آن مجوز گرفته اما دو ترانه آن به علت اینکه متن مناسبی ندارد به گفته مسئولان وزارت ارشاد مجوز نخواهد گرفت. گفته می‌شود که این دو قطعه جنجالی، دو ترانه به نام‌های «تو در مسافت بارانی» و «ما بزرگ و نادانیم» هستند که از کتاب شعر «منجنیق» حسین صفا، انتخاب شده‌اند. دو ترانه‌ای که بیشتر متهم به ترانه‌های اروتیک هستند تا ترانه‌های اجتماعی و سیاسی.
تو در مسافت بارانی:
و غم درشکه‌ای از اشک است
و اشک شیهه کوتاهی
من و تو آخورمان مرگ است
از این درشکه بیا پایین
تو نیز شیهه بکش گاهی
زمین گرد چه می‌خواهد
به جز به گرد تو چرخیدن
سپس به سوی تو غلتیدن
سپس به پای تو افتادن
توان این همه در من نیست
مرا ببخش اگر ماهی
آهای بینی سربالا
از این درشکه بیا پایین
به من بچسب همین الان
مرا ببوس همین حالا
و عمر سرفه کوتاهی
همیشه هرگزم از نیلی
همیشه قرمزم از سیلی
و گاهی از همه قرمزتر
و گاهی از همه هرگزتر
مرا ببخش اگر هرگز
مرا ببخش اگر گاهی
منم که لک لک غمگینی
به روی دودکشت هستم
منم که ماهی دریا
بلند موی مشت هستم
منم که طعمه قلابم
مرا شکار کن ‌ای ماهی
منم شکار شکارم کن
سپس ببوس و بچرخانم
سپس بچرخ و ببوسانم
سپس چه کار، چه کارم کن
بخواه آن چه که می‌خواهی
من و تو اول مان آه است
اگر که آخرمان مرگ است
من و تو خواهرمان آه است
اگر برادرمان مرگ است
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناه‌ترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهر‌ترین چاهی
بتاز گله اکسیژن
و راه مالرویی چیزی
به سمت پنجره پیدا کن
هوای حبس نفس‌گیر است
بتاخت قفل مرا وا کن
بتاز‌ای که پر از راهی
منی که از تو نمی‌افتم
به اسب تشنگی‌ات گفتم
در این مسافت طولانی
تو در شفاعت بارانی
و غم درشکه‌ای از ابر است
و ابر شیهه کوتاهی

ما بزرگ و نادانیم:
مثل گاو می‌نوشیم
مرتعی سرابی را
قطعی است و می‌دانیم
گریه غرق خواهد کرد
اسب‌های آبی را
هم درشت و غمگینیم
هم سیاه و بدبینیم
هم برای آبادی
قطره‌ای نمی‌باریم
هم نگه نمی‌داریم
حرمت خرابی را
شب که می‌شود خوابیم
صبح و ظهر هم خوابیم
عصر هم که تا شب خواب
شب دوباره تا شب خواب
توی خواب می‌بینیم
روز آفتابی را
خوب... خوب و خوشبختیم
خشک و سفت و سرسختیم
ما در اوج تنهایی
چون زنان هرجایی
خوب خوب می‌دانیم
راه دوست‌یابی را
گاو اسب انسانیم
حافظان و عارفانیم
حامیان زن هستیم
بندگان تن هستیم
پاس پاس می‌داریم
عشق رختخوابی را
علم در نور دیده
ساختار پیچیده
جاهلان فهمیده
ما ربات‌ها روزی
درک می‌کنیم آیا؟
فهم اکتسابی را
مفلسیم در خوردن
ممسکیم در مردن
ما که از خسیسان
و جمله کاسه لیسانیم
ترک می‌کنیم آیا
این گدامآبی را
ما که‌ایم جنگلبان
ما چه‌ایم جنگلبان
کرم‌ها دورویی‌ها
قلب‌ها گلابی‌ها
کرم‌ها درو کردند
جنگل گلابی را
از اساس استادیم
در جناس استادیم
فاضلیم در دانش
فاضلیم در خوانش
ارج می‌نهیم اما
شعر فاضلابی را
رخت بخت پوشیدیم
مثل گاو نوشیدیم
مثل اسب کوشیدیم
مثل اشک جوشیدیم
گریه غرق کرد آنگاه
اسب‌های آبی را

cheghad ghashang bood shearash
khoda koneh bedoone mojjavez bede bebeinim chetoor khoondeh(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)(sm74)

R A S O O L
08-14-2018, 10:02 AM
هولی شت ..

(sm118)

R A S O O L
08-14-2018, 10:06 AM

تو در مسافت بارانی:
و غم درشکه‌ای از اشک است
و اشک شیهه کوتاهی
من و تو آخورمان مرگ است
از این درشکه بیا پایین
تو نیز شیهه بکش گاهی
زمین گرد چه می‌خواهد
به جز به گرد تو چرخیدن
سپس به سوی تو غلتیدن
سپس به پای تو افتادن
توان این همه در من نیست
مرا ببخش اگر ماهی
آهای بینی سربالا
از این درشکه بیا پایین
به من بچسب همین الان
مرا ببوس همین حالا
و عمر سرفه کوتاهی
همیشه هرگزم از نیلی
همیشه قرمزم از سیلی
و گاهی از همه قرمزتر
و گاهی از همه هرگزتر
مرا ببخش اگر هرگز
مرا ببخش اگر گاهی
منم که لک لک غمگینی
به روی دودکشت هستم
منم که ماهی دریا
بلند موی مشت هستم
منم که طعمه قلابم
مرا شکار کن ‌ای ماهی
منم شکار شکارم کن
سپس ببوس و بچرخانم
سپس بچرخ و ببوسانم
سپس چه کار، چه کارم کن
بخواه آن چه که می‌خواهی
من و تو اول مان آه است
اگر که آخرمان مرگ است
من و تو خواهرمان آه است
اگر برادرمان مرگ است
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناه‌ترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهر‌ترین چاهی
بتاز گله اکسیژن
و راه مالرویی چیزی
به سمت پنجره پیدا کن
هوای حبس نفس‌گیر است
بتاخت قفل مرا وا کن
بتاز‌ای که پر از راهی
منی که از تو نمی‌افتم
به اسب تشنگی‌ات گفتم
در این مسافت طولانی
تو در شفاعت بارانی
و غم درشکه‌ای از ابر است
و ابر شیهه کوتاهی

ما بزرگ و نادانیم:
مثل گاو می‌نوشیم
مرتعی سرابی را
قحطی است و می‌دانیم
گریه غرق خواهد کرد
اسب‌های آبی را
هم درشت و غمگینیم
هم سیاه و بدبینیم
هم برای آبادی
قطره‌ای نمی‌باریم
هم نگه نمی‌داریم
حرمت خرابی را
شب که می‌شود خوابیم
صبح و ظهر هم خوابیم
عصر هم که تا شب خواب
شب دوباره تا شب خواب
توی خواب می‌بینیم
روز آفتابی را
خوب... خوب و خوشبختیم
خشک و سفت و سرسختیم
ما در اوج تنهایی
چون زنان هرجایی
خوب خوب می‌دانیم
راه دوست‌یابی را
گاو اسب انسانیم
حافظان و عارفانیم
حامیان زن هستیم
بندگان تن هستیم
پاس پاس می‌داریم
عشق رختخوابی را
علم در نور دیده
ساختار پیچیده
جاهلان فهمیده
ما ربات‌ها روزی
درک می‌کنیم آیا؟
فهم اکتسابی را
مفلسیم در خوردن
ممسکیم در مردن
ما که از خسیسان
و جمله کاسه لیسانیم
ترک می‌کنیم آیا
این گدامآبی را
ما که‌ایم جنگلبان
ما چه‌ایم جنگلبان
کرم‌ها دورویی‌ها
قلب‌ها گلابی‌ها
کرم‌ها درو کردند
جنگل گلابی را
از اساس استادیم
در جناس استادیم
فاضلیم در دانش
فاضلیم در خوانش
ارج می‌نهیم اما
شعر فاضلابی را
رخت بخت پوشیدیم
مثل گاو نوشیدیم
مثل اسب کوشیدیم
مثل اشک جوشیدیم
گریه غرق کرد آنگاه
اسب‌های آبی را

قحطی درسته (sm176)

Changed
08-14-2018, 10:27 AM
(sm70)اوه اوه اوه

HASSAN
08-14-2018, 10:40 AM

AMIR ALI 1368
08-14-2018, 10:50 AM
چه شعرایی... خوراک صدا و لحن محسن...امیدوارم بدون اصلاحییه منتشر بشه...

mr_black
08-14-2018, 11:02 AM
قحطی درسته (sm176)

همون قطعی هست...تو عکس روزنامه هم قطعی هست....

HASSAN
08-14-2018, 11:09 AM
(sm2)

Gsshop
08-14-2018, 12:44 PM
ناب (sm50)

HASSAN
08-14-2018, 12:46 PM

MaMaTiR
08-14-2018, 02:07 PM
شعرش چه خفنه(sm120)
و بسیار پس زده خواهد شد... سنگین برا خیلیا(sm120)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:08 PM

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:09 PM
فیلم کامل صحبت های علی ترابی ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:13 PM

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:13 PM

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:27 PM

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:28 PM
گندشو در آوردن بابا بسه دیگه ..

Hadi
08-14-2018, 02:40 PM
گوشیم خراب شد امروز تو این بی پولی (sm74)

تاچ لمسیش دیه کار نمی کنه هر چی میزنم روش

خاموش روشنش می کنی 1 ثانیه کار می کنه فقط

Hadi
08-14-2018, 02:40 PM
این حروم زاده ها مگه گذاشتن ما بتونیم یه گوشی بگیریم .

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:45 PM
گوشی میخوای بوکونی تو کیونت چکار میخوای بکنی باش ..

Hadi
08-14-2018, 02:47 PM
گوشی میخوای بوکونی تو کیونت چکار میخوای بکنی باش ..

(sm30) مگه تو می کنی خودت

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:48 PM
به سینا سرلک هم مجوز ندادن حرف از مهاجرت زد .. :l

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:48 PM
(sm30) مگه تو می کنی خودت

من گوشی ندارم ..

Hadi
08-14-2018, 02:49 PM
به سینا سرلک هم مجوز ندادن حرف از مهاجرت زد .. :l

*** تو عینکت (sm2)

!M?sbh؟!
فوکی فوک بر تو یکی از بچه ها رو گفتم از تهرون آلبوم کیان رو بیگیره بیاره برام ..

Hadi
من گوشی ندارم ..

اره جان عمه ت نداری . نداری چجور عکس می گیری از خودت

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:50 PM
فتوشاپه ..

Hadi
فتوشاپه ..

تو خودتم فتوشاپی (sm2)

Hadi
یه گوشی خوب معرفی کن

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:51 PM
یه ژورایی ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:51 PM
گاوه زر نزن گوشی شیه شیه یه شی بیگی باش 2 تا جمله ول بدی به این و اون فقط کافیه ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:53 PM
حسین صفا .. (sm127)

Hadi
08-14-2018, 02:53 PM
گاوه زر نزن گوشی شیه شیه یه شی بیگی باش 2 تا جمله ول بدی به این و اون فقط کافیه ..

الان پول ندارم بگیرم ولی از ساده هم خوشم نمیاد

یه مدت گوشی نمی گیرم دستم .

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:54 PM
به تخمم هر گوهی میخوای بوخو پس ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:54 PM
حسین صفا .. (sm127)

Hadi
08-14-2018, 02:55 PM
به تخمم هر گوهی میخوای بوخو پس ..

اون که تخم نیست تخم افتابگردانه (sm2)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:58 PM
قیمت مرغ از ۱۱ هزارتومان گذشت

قیمت مرغ در مراکز خرده فروشی، ۱۱ هزار و ۱۰۰ تومان و قیمت عمده مرغ کشتار شمال ۹۷۰۰ تومان

!M?sbh؟!
08-14-2018, 02:58 PM
اون که تخم نیست تخم افتابگردانه (sm2)

تلگرام با همون فتوشاپ عکسشو برات فرستادم نیمرو بزن باهاش بوخور ..

Hadi
08-14-2018, 03:00 PM
تلگرام با همون فتوشاپ عکسشو برات فرستادم نیمرو بزن باهاش بوخور ..

آبم دهنت (sm50)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 03:00 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] (sm127)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 03:01 PM
چجوری میشه این 20 نرسیده باشه آخه ..

Hadi
08-14-2018, 03:04 PM
این زنشه ؟ (sm77)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 03:08 PM
خاک تو سرت لیلاعه تو سریال پدر خاک تو سرت سریالش عالیه بیبین ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 03:09 PM
بعد مدتها یه سریال از تی وی بود که من حال میکنم باش لامصب خیلی عالیه ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 03:09 PM
دختره متولد 77 بیبین شیحو میشه آخه .. (sm74)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 03:10 PM
مصادره پلی ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 05:18 PM

pirana
08-14-2018, 05:46 PM
این زنشه ؟ (sm77)
فوک سینجول تو پاچه ت مگه هرکی کنار دست هرکی وایساد عکس گرفت زنشه؟؟ (sm98)

.Peyman.
08-14-2018, 06:01 PM
چیشد این البوم پیرمون در اومد از انتظار این البوم

pirana
08-14-2018, 06:18 PM
اینستا اسپاکو دیدید؟!!

pirana
08-14-2018, 06:22 PM

!M?sbh؟!
08-14-2018, 07:22 PM
امیر جعفری ..

mojtabaa
08-14-2018, 07:30 PM
مثل گاو نوشیدیم
مثل اسب کوشیدیم
مثل اشک جوشیدیم
گریه غرق کرد آنگاه
اسب‌های آبی را(sm50)

ehsan1361
08-14-2018, 07:44 PM
از آلبوم خبری نشد ؟

ehsan1361
08-14-2018, 07:46 PM
راستش تا قبل از گوش دادن دمو فکر میکردیم قضیه ابراهیم خلیل الله باشه ولی ابراهیم رئیسی شد (sm2)

yaran
08-14-2018, 08:00 PM
(sm2)

darkmlu
08-14-2018, 08:01 PM
آلبوم ابراهیم شامل هفت قطعه است که پنج قطعه آن مجوز گرفته اما دو ترانه آن به علت اینکه متن مناسبی ندارد به گفته مسئولان وزارت ارشاد مجوز نخواهد گرفت. گفته می‌شود که این دو قطعه جنجالی، دو ترانه به نام‌های «تو در مسافت بارانی» و «ما بزرگ و نادانیم» هستند که از کتاب شعر «منجنیق» حسین صفا، انتخاب شده‌اند. دو ترانه‌ای که بیشتر متهم به ترانه‌های اروتیک هستند تا ترانه‌های اجتماعی و سیاسی.

تو در مسافت بارانی

و غم درشکه‌ای از اشک است
و اشک شیهه کوتاهی
من و تو آخورمان مرگ است
از این درشکه بیا پایین
تو نیز شیهه بکش گاهی
زمین گرد چه می‌خواهد
به جز به گرد تو چرخیدن
سپس به سوی تو غلتیدن
سپس به پای تو افتادن
توان این همه در من نیست
مرا ببخش اگر ماهی
آهای بینی سربالا
از این درشکه بیا پایین
به من بچسب همین الان
مرا ببوس همین حالا
و عمر سرفه کوتاهی
همیشه هرگزم از نیلی
همیشه قرمزم از سیلی
و گاهی از همه قرمزتر
و گاهی از همه هرگزتر
مرا ببخش اگر هرگز
مرا ببخش اگر گاهی
منم که لک لک غمگینی
به روی دودکشت هستم
منم که ماهی دریا
بلند موی مشت هستم
منم که طعمه قلابم
مرا شکار کن ‌ای ماهی
منم شکار شکارم کن
سپس ببوس و بچرخانم
سپس بچرخ و ببوسانم
سپس چه کار، چه کارم کن
بخواه آن چه که می‌خواهی
من و تو اول مان آه است
اگر که آخرمان مرگ است
من و تو خواهرمان آه است
اگر برادرمان مرگ است
عجول باش اگر مرگی
عمیق باش اگر آهی
رسول حرف زدن با من
برای مومن اندوهم
تو سرپناه‌ترین غاری
امام گوش به من دادن
برای راز نگهداری
تو سر به مهر‌ترین چاهی
بتاز گله اکسیژن
و راه مالرویی چیزی
به سمت پنجره پیدا کن
هوای حبس نفس‌گیر است
بتاخت قفل مرا وا کن
بتاز‌ای که پر از راهی
منی که از تو نمی‌افتم
به اسب تشنگی‌ات گفتم
در این مسافت طولانی
تو در شفاعت بارانی
و غم درشکه‌ای از ابر است
و ابر شیهه کوتاهی

ما بزرگ و نادانیم

مثل گاو می‌نوشیم
مرتعی سرابی را
قطعی است و می‌دانیم
گریه غرق خواهد کرد
اسب‌های آبی را
هم درشت و غمگینیم
هم سیاه و بدبینیم
هم برای آبادی
قطره‌ای نمی‌باریم
هم نگه نمی‌داریم
حرمت خرابی را
شب که می‌شود خوابیم
صبح و ظهر هم خوابیم
عصر هم که تا شب خواب
شب دوباره تا شب خواب
توی خواب می‌بینیم
روز آفتابی را
خوب... خوب و خوشبختیم
خشک و سفت و سرسختیم
ما در اوج تنهایی
چون زنان هرجایی
خوب خوب می‌دانیم
راه دوست‌یابی را
گاو اسب انسانیم
حافظان و عارفانیم
حامیان زن هستیم
بندگان تن هستیم
پاس پاس می‌داریم
عشق رختخوابی را
علم در نور دیده
ساختار پیچیده
جاهلان فهمیده
ما ربات‌ها روزی
درک می‌کنیم آیا؟
فهم اکتسابی را
مفلسیم در خوردن
ممسکیم در مردن
ما که از خسیسان
و جمله کاسه لیسانیم
ترک می‌کنیم آیا
این گدامآبی را
ما که‌ایم جنگلبان
ما چه‌ایم جنگلبان
کرم‌ها دورویی‌ها
قلب‌ها گلابی‌ها
کرم‌ها درو کردند
جنگل گلابی را
از اساس استادیم
در جناس استادیم
فاضلیم در دانش
فاضلیم در خوانش
ارج می‌نهیم اما
شعر فاضلابی را
رخت بخت پوشیدیم
مثل گاو نوشیدیم
مثل اسب کوشیدیم
مثل اشک جوشیدیم
گریه غرق کرد آنگاه
اسب‌های آبی را

yaran
08-14-2018, 08:03 PM

این کیه؟
بازیگره؟

ehsan1361
08-14-2018, 08:07 PM
دیتر نمیدونم اینستا رو داده دست کارینا یا یه سسخل دیگه زرت زرت پست میزاره همشم ویدیو هَلو هَلو میکنه (sm2)شایدم خودشه (sm2)

asc
08-14-2018, 08:14 PM
راستش تا قبل از گوش دادن دمو فکر میکردیم قضیه ابراهیم خلیل الله باشه ولی ابراهیم رئیسی شد (sm2)

(sm120) فک کنم منظور بت شکن بودنه

.Peyman.
08-14-2018, 08:22 PM
(sm132)

yaran
08-14-2018, 08:32 PM
زنشه

زن کی؟

MaMaTiR
08-14-2018, 08:49 PM
(sm2)

Hadi
08-14-2018, 09:25 PM
دیجی همه ی گوشی هارو زده ناموجود (sm138)

Hadi
08-14-2018, 09:26 PM
(sm74)

Hadi
08-14-2018, 09:27 PM
چه وضعیه (sm172)

Hadi
08-14-2018, 10:20 PM
تازه از خواب بیدار شدی

نه بیدارم خیلی وقته ولی تازه رفتم تو دیجی کالا

Gsshop
08-14-2018, 10:24 PM

سالن کنسرت هتل اسپیناس پلاس تهران

چارتار می خواد کنسرت بذاره انیجا ۱۲ شهریور

اونم با بلیط ۲۰۰ هزار تومنی :|

!M?sbh؟!
08-14-2018, 10:43 PM
صفحه این روزنامه نگار که شعرا رو از ارشاد گرفته و چاپ کرده چرا مورد عنایت قرار نمی دین

صبح دیدم تو سایتش گذاشتم pdf شو ..

شعرارو نمیخونم این سری مثه پارو ولش ..

این یه تیکه دیگه شعر از دموی موزن که داد ..

مادر مداد قرمز من کو؟
کو لقمه های نان و پنیرم
آخر چگونه بیست بگیرم
وقتی که دست های فقیرم
فردای درس ، آن همه باید
در جست و جوی کار بمیرند؟

Kamal
08-14-2018, 11:26 PM
(sm50)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:37 PM
این متنی که نوشتی مال یه شعرشه به نام مهر ربطی به اون دمو نداره

فوک بر تو اصلا به تو چه ربطی داره تو کار خواننده ما دخالت میکنی .. (sm3)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:37 PM
دو روز دیگه میاد پشت سرش حرف در میاره الان برا من متن شعراشو از حفظه فوکی ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:39 PM
طرفدارای موزن و شجریان اول افتنادن به ژون هم سر جشن حافظ الان واس هم لاو میفرستن .. ;l

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:44 PM
ترکیب این و شیر حاجی شـــــــــــــــــقد میپسبه آبم را افتاد ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:48 PM
فوک بر تو سر موزن با من کل میندازی آخه این کتابو همون موقع فوکیدمش ..

این شعرو هم من تایید نکردم یه ژا دیدم یارو میگف همینه گذاشتم ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:48 PM
من اصلا یه خط رو هم نخوندم از شعرا ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:50 PM
بعدشم بذا آلبوم بیاد بعد معلوم میشه از کتابش شنتاش توش هه ..

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:52 PM
بعدشم این شعراش ملودی روش سنگین میشینه احتمالا چندتا شعرو با هم ترکیب کرده برا هر ترک ..

AkbaR
08-14-2018, 11:53 PM
آواره بشُم مملکتُم دست تو باشه
هیهات اگر ارتش موهاتِ نبندی

(sm50)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:53 PM
من موهای طرف آبمو نیمیاره یه شی دیگه مثال بزن ..

AkbaR
08-14-2018, 11:54 PM
دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید
می‌ترسُم از اون لحظه که دیوونه نباشی

(sm50)

AkbaR
08-14-2018, 11:55 PM
من موهای طرف آبمو نیمیاره یه شی دیگه مثال بزن ..
می‌ترسُم از این حیف شدن، حیف اگر تو
حتا به منِ پاره شده چشم ندوزی

AkbaR
08-14-2018, 11:56 PM
@AkbaR ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

نگفتمت مرو آنجا که آشنات منم ،
در این سرابِ فنا ، چشمه ی حیات منم ... ؟

(sm172)(sm176)
(sm50)

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:57 PM
میگم یه شی دیگه مثال بزن نگفتم خودتو پاره کن یا جر بده که ..

AkbaR
داماهی - دیوانه
ترانه: احسان گودرزی

می‌ترسُم از این کشور خوسیده‌ی خوشبخت
بیدار بشُم این طرف مرز نباشی
تو خوُ زمین باشُم و بارونی و گندم
بیدار شُم اما تو کشاورز نباشی
می‌ترسُم از اینجا بری و خونه بُرُمبه
له شُم تو به معماری آوار بخندی
هی پست کنُم عمر عزیزُم در خونه‌ات
یک عمر کسی در بزنه خونه نباشی
ایجاد شدی در بدنُم مثل یه بحران
بحران شدُم از بوسه‌ی ایجاد شونده
پایان غم‌انگیز خودُم منتظرم هست
می‌ترسُم از این لحظه‌ی فرهاد شونده
افسار پریشونی من دست خودُم نیست
جن رفته در این شعر در این وزن عروضی

AkbaR
میگم یه شی دیگه مثال بزن نگفتم خودتو پاره کن یا جر بده که ..
فوک بر تو باد

!M?sbh؟!
08-14-2018, 11:58 PM
حتا تو دبی هه درسته یا حتی صحیحه !?؟!

!M?sbh؟!
08-15-2018, 12:02 AM
هی پست کنُم عمر عزیزُم در خونه‌ات ������

یک عمر کسی در بزنه خونه نباشی ������

!M?sbh؟!
08-15-2018, 12:02 AM
فوک بر برنامه نویس ادیتور تاپیک گوه توش یه ایموجی مثه آدم نیشون نیمیده ..

!M?sbh؟!
08-15-2018, 12:05 AM
اکبر احسنت آهنگش پلی شد راضیم ..

!M?sbh؟!
08-15-2018, 12:08 AM
مصادره شقد تخمی بود گوه توت موزن من که میدونم داشت داد میزد سر راقت با سرمایه گذار کار امامی رضایت داد بوخونه جیب رو پر کنه دیوس ..

yaran
08-15-2018, 12:22 AM
دیجی همه ی گوشی هارو زده ناموجود (sm138)

هر کی از دی جی خرید کنه خره (sm2)

Milik
08-15-2018, 02:05 AM
(sm172)

Mo$en
08-15-2018, 02:28 AM
یاران چشه بچه ها یجوریه این بشر

Milik
08-15-2018, 02:34 AM
شما ذهنِ مُشَوَش ات رو درگیر این برنامه ها نکن ...

Milik
08-15-2018, 02:37 AM
ولی افسوس نمی تونه ،
پریشون حالِ و خسته ... (sm50)

mohsen140
08-15-2018, 06:44 AM
آلبوم اگر بدون مجوز پخش بشه ، بصورت نسخه فیزیکی منتشر میشه ؟؟؟

R A S O O L
08-15-2018, 07:20 AM
آلبوم اگر بدون مجوز پخش بشه ، بصورت نسخه فیزیکی منتشر میشه ؟؟؟

نه فقط نسخه اینترنتی

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 08:09 AM
هر روز هر ده دقیقه یکبار می آیم تایپیک رو چک می کنیم که آلبوم کی میاد.....موزن اسکول کرده...حداقل کاش تاریخ نمیداد... چهار روز از بیستم هم گذشت...بعید میدونم اراده ای برای منتشر شدن وجود داشته باشه....فقط با پخش دمو گذاشتمون تو خماری...

R A S O O L
08-15-2018, 08:20 AM
هر روز هر ده دقیقه یکبار می آیم تایپیک رو چک می کنیم که آلبوم کی میاد.....موزن اسکول کرده...حداقل کاش تاریخ نمیداد... چهار روز از بیستم هم گذشت...بعید میدونم اراده ای برای منتشر شدن وجود داشته باشه....فقط با پخش دمو گذاشتمون تو خماری...

تهیه کننده دیروز گفت بدون مجوز میاد

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 08:26 AM
تهیه کننده دیروز گفت بدون مجوز میاد

با اینکه بدون مجوز شاید دهن موزن سرویس بشه ولی خیلی بهتره... کنسرت که نمیزاشت. دیگه باید قید تیتراژ و این جور کارها رو هم بزنه..که شاید از نظر مالی واسش سخت باشه...

ebihamed
08-15-2018, 08:59 AM
فکرکنم آخرشم با مجوز بیاد اونوقت چاوشی این همه هجمه راه انداخت آخرش همه میگن شلوغ کرد که مجوز بگیره فقط

pirana
08-15-2018, 09:15 AM

(sm50)
قشنگ معلومه خاطرات ارتش محاله یادت بره (sm120)

Changed
08-15-2018, 10:59 AM
(sm98) فک کنم عنوان تاپیک باس عوض شه

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 12:14 PM
بالاخره کافه سینما هم به گوه خوردن افتاد و یه مطلب تقریبا حمایتی از محسن رو منتشر کرد...

ebihamed
08-15-2018, 12:46 PM
(sm98) فک کنم عنوان تاپیک باس عوض شه
انتشار آلبوم ابراهیم در هاله ای از ابهام

pirana
08-15-2018, 01:03 PM
داماهی - دیوانه
ترانه: احسان گودرزی

می‌ترسُم از این کشور خوسیده‌ی خوشبخت
بیدار بشُم این طرف مرز نباشی
تو خوُ زمین باشُم و بارونی و گندم
بیدار شُم اما تو کشاورز نباشی
می‌ترسُم از اینجا بری و خونه بُرُمبه
له شُم تو به معماری آوار بخندی
ایجاد شدی در بدنُم مثل یه بحران
بحران شدُم از بوسه‌ی ایجاد شونده
پایان غم‌انگیز خودُم منتظرم هست
می‌ترسُم از این لحظه‌ی فرهاد شونده
افسار پریشونی من دست خودُم نیست
جن رفته در این شعر در این وزن عروضی
(sm127)

*_*
08-15-2018, 01:18 PM
با همین جمله ها مسئولین رو گنده کردیم
داداچ شوخی میکنم (sm70)(sm70)(sm81)

pirana
08-15-2018, 04:06 PM
داداچ شوخی میکنم (sm70)(sm70)(sm81)
مگه مو با تو شوخی دِروم یره (sm120) چطوری تــــــو (sm19)

AkbaR
08-15-2018, 04:36 PM
قشنگ معلومه خاطرات ارتش محاله یادت بره (sm120)

(sm127)
گوه توش(sm120)(sm127)

HASSAN
08-15-2018, 04:41 PM
آلبوم مجوز گرفت
(sm54)

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 04:42 PM
آلبوم مجوز گرفت

جدی میگید؟؟؟

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 04:42 PM
یعنی چی...یعنی اون دو تا اصلاح شدند یا همینجوری مجوز گرفته؟

*_*
08-15-2018, 05:38 PM
مگه مو با تو شوخی دِروم یره (sm120) چطوری تــــــو (sm19)

یره یره کجایی تو نیستی

سایت سنگین شده بِرار

*_*
08-15-2018, 05:39 PM
شعرها اصلاح شدند که مجوز گرفته

HASSAN
08-15-2018, 05:40 PM
نه فک نکنم(sm120)زمان اصلا برای اصلاح نبوده
مگر اینکه انتشار آلبوم موکول شه به بعد از محرم و صفر

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 06:56 PM
نه فک نکنم(sm120)زمان اصلا برای اصلاح نبوده
مگر اینکه انتشار آلبوم موکول شه به بعد از محرم و صفر

شایدم دو قطعه دیگه رو جایگزین کردند...

HASSAN
08-15-2018, 07:03 PM

HASSAN
08-15-2018, 07:06 PM
بهمن ننه زاده نوشته آلبوم به شیوه ای جدید قرار است منتشر شود.
شیوه ای جدیذ دیگه چه صیغه ایه(sm120)

Fcb1899
08-15-2018, 07:08 PM
mohsenchavoshi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])سپاس فراوان از همه ی دوستانی که حمایتشان را دریغ نکردند و صد البته دوستانی که....بگذریم
بزودی تاریخ انتشار آلبوم “ابراهیم” را اعلام میکنم .. 🌹
از این درشکه بیا پایین تو نیز شیهه بکش گاهی ..

Fcb1899
08-15-2018, 07:10 PM
بهمن ننه زاده نوشته آلبوم به شیوه ای جدید قرار است منتشر شود.
شیوه ای جدیذ دیگه چه صیغه ایه(sm120)

شاید مثه فیلما درجه بندی سنی داره البوم (sm30)
رو البوم میزنن شنیدن این البوم برای افراد زیر 18 سال مناسب نیست

HASSAN
08-15-2018, 07:13 PM
محمدعلی بهمنی، رئیس شورای شعر و ترانه دفتر موسیقی، در گفت‌وگو با «ایرناپلاس» با بیان اینکه قطعات آلبوم «ابراهیم» حدود 6 ماه در انتظار گرفتن مجوز بوده است، گفت: به‌تازگی از رسانه‌ها شنیدم که سه قطعه آن مجوز گرفته است. این قطعات پیش از این مشکل داشتند که ظاهراً با آقای ترابی، مدیرکل موسیقی صحبت و برای مجوز آن موافقت شده است.بهمنی در پاسخ به این پرسش که مشکل ترانه‌های آلبوم «ابراهیم» چیست؟ گفت: چند واژه در این ترانه‌ها مشکل عریانی دارد، مانند «آغوش» که ممنوع است. از این کلمات در این ترانه‌ها وجود داشت، اما تا جایی که به‌خاطر دارم، کلمات سیاسی نبوده است.بهمنی با اعلام این که اعطای مجوز این آلبوم از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد کار خوبی نبوده است، عنوان کرد: گاهی اوقات کلام چیزی خلاف واجبش نیست، اما شورا در هرصورت آلبوم «ابراهیم» را رد کرده است. چون عدم حضور آن کلمات در شعر، از قوانین است. اما به دلیل اینکه وزارت فرهنگ و ارشاد این مجوز را صادر کرد، دیگر شورا مسئولیتی در قبال این اتفاق ندارد.

Fcb1899
08-15-2018, 07:30 PM
زمان انتشار : هفته اول شهریور

Fcb1899
08-15-2018, 07:38 PM
مدیر اجرایی این آلبوم دقایقی پیش از مجوز گرفتن آلبوم «ابراهیم» در گفت‌وگو با خبرنگار سایت «موسیقی ما» خبر داد و اعلام کرد که تاریخ انتشار این آلبوم به زودی در اختیار رسانه‌ها و دوستداران این خواننده قرار خواهد گرفت.

هادی حسینی (تهیه‌کننده آلبوم «ابراهیم») نیز در گفت‌وگو با «موسیقی ما» از جلسه‌ای برای تعیین نوع انتشار این آلبوم خبر داد و اینکه جزئیات انتشار این اثر که به گونه‌ای جدید خواهد بود، در حال تدوین و تصمیم‌گیری است.

f.sh
08-15-2018, 07:43 PM
تو مملکتی زندگی میکنیم که جنسیت معشوقت تو ترانه نباید مشخص شه .

pangabi
08-15-2018, 08:21 PM
مندلی بهمنی رو یغما خوب ضایعش میکنه مرتیکه پوفیوز

*_*
08-15-2018, 08:31 PM
یه چی بگم نمیدونم بخندیم یا گریه کنیم

تو سطح شهر مشهد که ما زندگی میکنیم یه دونه سگ نیست حتی یه دونه حالا چرا چون یه قای به نام حاج کریم مسروری کل سگ های خیابانی مشهد رو زنده گیری میکرده و اونا رو تبدیل به سوسیس میکرده فقط مسئولا در یک نقطه 2000 کیلو گوشت سگ پیدا کردند

نمیدونم به حال سگ ها گریه کنم یا به حال زن و بچه مردم که گوشت سگ مصرف میکردن

کارخونه سوسیسشم تقریبا نزدیک خونه ماست

Fcb1899
08-15-2018, 08:33 PM
بهمنی که میگه کلمه آغوش کلمه ممنوعه هست این اهنگو چی میگه ؟
آغوش اثری از: چارتار آلبوم: دریا کجاست چه کنم که به گوش من

نرسیده صدای تو؟

من و خلوتِ عاشقم

من و باده فدای تو

از من از عاشقت عزم رفتن نکن

تو که سینه‌ی لب به لب از ترانه داری

تو که در دل یخ زدن شعله می گذاری

تو که قلبِ حقیقتی در تنت می تپد

تو که عطرِ طراوتی عاشقانه داری

آغوشِ بی پناه مان

تو بگو چه می شود

به هوای آشیانِمان

به جز آهِ من چه می رود

تو که در دل یخ زدن شعله می گذاری

تو که قلبِ حقیقتی در تنت می تپد

تو که عطرِ طراوتی عاشقانه داری

کلمات سینه و لب و آغوش
این اهنگ پس مصداق بارز خانه فحشا هست (sm51)

mojtabaa
08-15-2018, 08:43 PM
(sm2)

Fcb1899
08-15-2018, 08:43 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

این چی میگه ؟ یعنی دو اهنگ مجوز نگرفته ؟!!

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:45 PM
مطمئن نیستم اون 2 قطعه هم مجوز گرفته باشه یا نه وای به حالت موزن ..

!M?sbh؟!
البته که ترابی تو مصاحبه گف 2 تاش نگرفته ..

!M?sbh؟!
موزن لاشی خاک تو سرت اگه قبول کرده باشی ..

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:46 PM
علی ترابی مدیرکل دفتر موسیقی ضمن تأیید خبر صدور مجوز آلبوم جدید چاوشی، گفت: این آلبوم امروز مجوز خود را دریافت کرد و برای ثبت به کتابخانه ملی ایران ارجاع داده شد.ترابی همچنین گفت: به غیر از دو قطعه، مجوز کلیه قطعات صادر شده است.

Fcb1899
08-15-2018, 08:46 PM
من شعر اون دو اهنگ دیدم . یعنی اگر بدون اونا البوم بیاد بیرون همون بهتر نیاد

Fcb1899
08-15-2018, 08:47 PM
زکی کلا 7 قطعه بود 5 قطعه شد البوم ep میخواد بده بیرون

Fcb1899
08-15-2018, 08:48 PM
شایدم با اهنگای شهرزاد میخواد پر کنه البوم زیاد شه (sm102)مسخره شد اصلا . غیرمجاز میدادی بیرون دیگه

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:49 PM
تو فک کردی موزن بیکار نشسته همون 7 تا ترک داره شونصدتا ترک داره تو آرشیو کار میکنه هر روز رو یه شیر این قطعات مال یه سال پیشن ..

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:50 PM
حذف دو قطعه!؟

HASSAN
08-15-2018, 08:52 PM
حذف دو قطعه!؟

سجاد(sm120)

Fcb1899
08-15-2018, 08:52 PM
تو فک کردی موزن بیکار نشسته همون 7 تا ترک داره شونصدتا ترک داره تو آرشیو کار میکنه هر روز رو یه شیر این قطعات مال یه سال پیشن ..

کسی نگفت بیکار نشسته و همه هم میدونن چاوشی تو استدیو نشسته و کلی قطعه پخش نشده داره تو ارشیوش . ولی وقتی 7 تراک رو برای مجوز گرفتن فرستاده یعنی بهترین قطعاتش فرستاده حالا دو تا از اونا که احتمالا همون دو قطعه ای هست که شعرش تو روزنامه فرهیختگان چاپ شده بود مجوز نگرفته به چه درد میخوره که حالا با 3-4 قطعه دیگه جایگزین شه ؟
عین این هست که تو البوم 7 تراکی مثلا اهنگ خوزستان و سنگ صبور بوده بعد بگن این دوتا مجوز نمیدیم چاوشی هم بره دو تا دیگه بذاره همگی شاد و خندان از مجوز گرفتن

Fcb1899
08-15-2018, 08:53 PM
ما رو باش گفتیم کامل مجوز گرفته نهایتا دو تا مصرع و کلمه حذف شده باشن
زاییدید با این مجوز دادن و گرفتن

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:55 PM
سجاد(sm120)

ها!?؟!

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:57 PM
کسی نگفت بیکار نشسته و همه هم میدونن چاوشی تو استدیو نشسته و کلی قطعه پخش نشده داره تو ارشیوش . ولی وقتی 7 تراک رو برای مجوز گرفتن فرستاده یعنی بهترین قطعاتش فرستاده حالا دو تا از اونا که احتمالا همون دو قطعه ای هست که شعرش تو روزنامه فرهیختگان چاپ شده بود مجوز نگرفته به چه درد میخوره که حالا با 3-4 قطعه دیگه جایگزین شه ؟
عین این هست که تو البوم 7 تراکی مثلا اهنگ خوزستان و سنگ صبور بوده بعد بگن این دوتا مجوز نمیدیم چاوشی هم بره دو تا دیگه بذاره همگی شاد و خندان از مجوز گرفتن

گفتم برای یکی دو سال پیشه ینی شی بهترین ترک فرستاده خب اتفاقا هر شی میریه ژولو تر ترکای بهتری میسازه ..

!M?sbh؟!
08-15-2018, 08:59 PM

AMIR ALI 1368
ای بابا کاممون رو تلخ کردند....امان از این خط قرمز های قرون وسطایی... محسن یکجورایی برنده ی بازی بود اما...

HASSAN
ها!?؟!
سجاد خوشگله(sm120) بخش موسیقی ایران آرت دستشه

!M?sbh؟!
08-15-2018, 09:00 PM

!M?sbh؟!

!M?sbh؟!

!M?sbh؟!
08-15-2018, 09:02 PM
سجاد خوشگله(sm120) بخش موسیقی ایران آرت دستشه

اون جاکش کدوم گوریه باران نیمیاد بیبینمش فوش کش میکونم .. (sm120)

HASSAN
08-15-2018, 09:04 PM
اون جاکش کدوم گوریه باران نیمیاد بیبینمش فوش کش میکونم .. (sm120)
توی اینستا فعاله(sm120)

!M?sbh؟!
08-15-2018, 09:06 PM
الان دهن ددپولیم زده بیرون امکان داره فوش بدم بوگو بیاد تاپیک ..

!M?sbh؟!
08-15-2018, 09:08 PM

AMIR ALI 1368
08-15-2018, 09:14 PM
بریم با خیال راحت دمو رو گوش بدیم که یکی دوهفته دیگه کل آلبوم دستمونه...

asc
08-15-2018, 09:17 PM
میره بعد محرم و صفر ؟(sm98)

!M?sbh؟!
08-15-2018, 09:18 PM
نه دو هفته دیگه ..

*_*
08-15-2018, 09:39 PM

دمت گرم داداچ همینجوری بذار تو تاپیک کامت های مهم رو اینستاگرام ما ریده

*_*
08-15-2018, 09:41 PM
الان قضیه چی شد ؟

دو قطعه کلا حذف شد ؟

R A S O O L
08-15-2018, 10:08 PM
شعری که محسن گذاشت تو اینستا همون شعریه که مجوز نگرفته بود ! بعدشم خیلی بعیده دوتا قطعه حذف شده باشه و اینا انقدر خوشحال باشن ! اونجوری هم که رییس شورای شعر گفت ما مسئولیتی نسبت به مجوز ارشاد نداریم و ناراحت بود از قرار معلوم کامل مجوز گرفته

R A S O O L
08-15-2018, 10:11 PM
فرزاد فرزین 18 تا قطعه فرستاد ارشاد همش هم مجوز گرفت بعد اومده بود میگفت نمیدونم کدومارو بزارم تو آلبوم (sm2) بعد محسن 7 تا آهنگ فرستاده 5 تاش گیر مجوز بوده همین نشون میده آلبوم خفنی هست

R A S O O L
08-15-2018, 10:20 PM
فرض اینکه دوتاش مجوز نگرفته بازم نباید ناراحت باشید ! اگه بدون مجوز پخش میکرد باید کلا قید کار تو ایران رو میزد ! اونور هم درآمدش مثل اینجا نیست باید منطقی به قضیه نگاه کنیم

KamkarDel
08-15-2018, 10:36 PM
رسول منطقی بین (sm120)

Rmin
08-15-2018, 11:09 PM
با دمپایی اومد جامو تحویل گرفت (sm2)

Rmin
08-15-2018, 11:10 PM
رئال - اتلتیکو (sm132)

Rmin
08-15-2018, 11:32 PM
چه گلی زد کاستا

Gsshop
08-15-2018, 11:41 PM
اختصاصی «موسیقی ما»/ با همکاری وزارت ارشاد و دفتر موسیقی
🔹سرانجام #آلبوم_ابراهیم ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]آلبوم_ابراهیم/) محسن چاوشی مجوز گرفت

(sm50) بازار گرمی قبل البوم رو یادتونه که گفتم

!M?sbh؟!
08-15-2018, 11:46 PM
موافقم ..

Changed
08-16-2018, 12:27 AM
(sm98) 5 قطعه خیلی کمه

Rmin
08-16-2018, 01:39 AM
چه گلی زد سائول

KamkarDel
08-16-2018, 02:03 AM
باران ف.یلتر شد (sm172)

Milik
08-16-2018, 02:12 AM
چه کنم که به گوشِ من ،
نرسیده صدای تو ... (sm172)

Changed
08-16-2018, 02:14 AM
آلبوم جدید محسن چاوشی مجوز گرفت/ ۲ قطعه از «ابراهیم» باقی ماند ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]آلبوم-جدید-محسن-چاوشی-مجوز-گرفت-۲-قطعه-از-ابراهیم-باقی-ماند)(sm25)

mama
08-16-2018, 02:59 AM
تایپوی ابراهیم کپی هستش
(sm70)

salahsal
08-16-2018, 03:07 AM
باز هم ف ی ل تر شد انجمن. آدرس جدید دارید دوستان؟

!M?sbh؟!
08-16-2018, 03:30 AM
بذ آلبوم بیاد بیرون وای به حالش گند زده باشه ..

!M?sbh؟!
08-16-2018, 03:30 AM
الان نیمیتونم دقیق صوبت کنم باید گوش بدم ..

!M?sbh؟!
08-16-2018, 06:06 AM
اینستاگرام رو کی هک کرد باز ..

mortezi212
08-16-2018, 09:58 AM
دمو فقط همونیه که گذاشته رو اینستاش؟

KamkarDel
08-16-2018, 10:45 AM
باز هم ف ی ل تر شد انجمن. آدرس جدید دارید دوستان؟

Changed
08-16-2018, 12:27 PM
(sm50)

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:13 PM
انشاالله که عيد قربان ابراهیم رو میگوشیم...

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:14 PM
فقط امیدوارم اگر قطعاتی جایگزین شدند،قطعات خاص و چاوشیستی باشه...جوری باشه که اون دوتا نبودنشون اصلا به چشم نیاد..

Rasoulh111
08-16-2018, 01:24 PM
میگن الی همراه همشهریش رئیسی در حال غارت اموال مردم هست تا بیاد باز دیجی کالا استایل وسایل بخره و هی تبلیغ کنه

!M?sbh؟!
08-16-2018, 01:28 PM
گوه تو الی ..

!M?sbh؟!
08-16-2018, 01:32 PM
​[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

!M?sbh؟!
08-16-2018, 01:33 PM
برید حال کنید ..

R A S O O L
08-16-2018, 01:37 PM
فقط امیدوارم اگر قطعاتی جایگزین شدند،قطعات خاص و چاوشیستی باشه...جوری باشه که اون دوتا نبودنشون اصلا به چشم نیاد..

چیزی جایگزین نشده

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:39 PM
چیزی جایگزین نشده

یعنی آلبوم با 5 ترک منتشر میشه؟خیلی بعیده!

R A S O O L
08-16-2018, 01:39 PM
یعنی آلبوم با 5 ترک منتشر میشه؟خیلی بعیده!

نه مجوز گرفته همش

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:41 PM
نه مجوز گرفته همش

خدا وکیلی راست میگی...دمت گرم...خیلی مردی....خیلی خوشحالم کردی...خدایا شکرت...

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:42 PM
ای جانم چه آلبومی بشود ابراهیم

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:42 PM
فکر کنم بیشتر قطعات هم تایم بالا باشه...

R A S O O L
08-16-2018, 01:44 PM
خدا وکیلی راست میگی...دمت گرم...خیلی مردی....خیلی خوشحالم کردی...خدایا شکرت...

به دو دلیل اینو میگم : 1. تو خبرها گفته " پیرو صحبت های قبلی علی ترابی مبنی بر حذف دو قطعه " یعنی جدیدا حرفی نزده و مال قبله حرفاش
2. اگه دوتا حذف میشد محسن با خوشحالی نمیومد خبر مجوز گرفتن یه آلبوم ناقص رو بگه

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 01:46 PM
به دو دلیل اینو میگم : 1. تو خبرها گفته " پیرو صحبت های قبلی علی ترابی مبنی بر حذف دو قطعه " یعنی جدیدا حرفی نزده و مال قبله حرفاش
2. اگه دوتا حذف میشد محسن با خوشحالی نمیومد خبر مجوز گرفتن یه آلبوم ناقص رو بگه

آره درست میگی... چون شورای شعر هم فکر کنم گفت ما مسولیت مجوز دادن رو به عهده نمیگیریم و خود ارشاد مجوز رو داده..

AMIR ALI 1368
ولی باز باید منتظر موند تا لیست ترک ها منتشر بشه

R A S O O L
آره درست میگی... چون شورای شعر هم فکر کنم گفت ما مسولیت مجوز دادن رو به عهده نمیگیریم و خود ارشاد مجوز رو داده..

دقیقا

!M?sbh؟!
08-16-2018, 02:02 PM
زر نزن دیوس خبر نداری یه شی تف میدی الکی ..

R A S O O L
08-16-2018, 02:08 PM
مهبل نگو

Changed
08-16-2018, 04:14 PM
​[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

(sm19)

!M?sbh؟!
08-16-2018, 04:53 PM
*780#

پیش فروش آلبوم ابراهیم گذاشت ..

!M?sbh؟!
08-16-2018, 04:54 PM
شماره پشتیبانی ..

4780-021

!M?sbh؟!
08-16-2018, 04:55 PM
خب فوکی بیا روشن کن برنامه شیه آلبومو مرسه از بالا زودتر یا نه ..

!M?sbh؟!
08-16-2018, 04:56 PM
نوع نسخه :

1- دیجیتال
2- فیزیکی
3-دیجی پک
4-ویژه-VIP

!M?sbh؟!
08-16-2018, 04:56 PM
ویژه ش 50 هزار تومن .. :l

R A S O O L
08-16-2018, 05:25 PM
چی داره مگه؟؟؟ (sm54)

R A S O O L
08-16-2018, 05:27 PM
معمولیش 15 هزار تومنه (sm77)

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 05:49 PM
دیجیتال هفت تومنه...

AMIR ALI 1368
08-16-2018, 05:54 PM
غلط نکنم موزن امروز فرداست که تاریخ بده...

mojtabaa
08-16-2018, 06:20 PM
(sm50)

mojtabaa
08-16-2018, 06:27 PM
عجب پولی بزنه به جیب(sm50)