توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی - تغییر فرمت هارد به ntfs
guitar
03-27-2017, 03:25 AM
سلام دوستان. یک مشکلی داشتم در مورد تغییر فرمت هارد، ممنون میشم دوستانی که تخصص دارن کمکم کنن.
من دیروز کنسرت ابی رو که امیر عزیز در سایت گذاشته بودن رو دانلود کردم ولی زمانی که خواستم از روی لپ تاپ به هارد انتقال بدم ارور داد که حجم فایل بالاست. در صورتیکه 300 گیگ فضای خالی داره
امروز تو گوگل جستجو کردم و فهمیدم هاردم ntfs نیست
کسی میتونه راهنمایی کنه تا فرمت هارد رو به ntfs تغییر بدم
البته نمیخوام هیچکدوم از اطلاعات روی هاردم پاک بشه، چون اطلاعات و فایل های زیادی روی هارد دارم
ممنون
Only For You
03-27-2017, 03:41 AM
سَلام دوست عزیز ...
از لپ تـاب به هارد اکسترنـال منظورتونــــه .. ؟
اگه اره که باید محتوای هارد رو انتقـال بدی جایی و فرمـت هارد رو تغییر بدین ( همراه با حذفـ شدن محتوا ) جوره دیگه ای نمیشه .
خودتونــ فرمـت هارد عوض کردین چون فرمـت اولیه بیشتر هارد هـا NTFS هستشـــ .
(sm10)
guitar
03-27-2017, 04:00 AM
سَلام دوست عزیز ...
از لپ تـاب به هارد اکسترنـال منظورتونــــه .. ؟
اگه اره که باید محتوای هارد رو انتقـال بدی جایی و فرمـت هارد رو تغییر بدین ( همراه با حذفـ شدن محتوا ) جوره دیگه ای نمیشه .
خودتونــ فرمـت هارد عوض کردین چون فرمـت اولیه بیشتر هارد هـا ntfs هستشـــ .
(sm10)
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون
بله منظورم از لپ تاپ به هارداکسترناله
یعنی هیچ راهی نداره بدون پاک شدن اطلاغات و فایل ها فرمت رو به ntfs ا تعییر داد؟ اخه تو چندتا سایت خوندم که میشه. ممنون میشم اگر دوستان دیگه اطلاعات کاملتری دارن هم راهنمایی کنن
Bahareh2016
03-27-2017, 12:50 PM
سلام برای بهتر کمک کردن به شما بهتره حتما قطعات و نوع هارد و ظرفیتش و نوع ویندوز ذکر کنید تا تخصصی تر کمک کنم.
حالا بهترین روش و در عین حال ساده اطلاعات و جای دیگه انتقال دهید بعدش از خود ویندوز فرمت به ntfs تغییر بدید.(sm127)