PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود نسخه فشرده بازی g.t.a iv:the complete edition برای pc

yaran
03-31-2017, 08:47 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

|GRAND THEFT AUTO IV: THE COMPLETE EDITION – V1.0.8.0/V1.1.3.0 – FitGirl Repacks |
|نسخه نهایی فشرده و کرک شده FitGirl Repacks با حجم ۱۳٫۷ گیگابایت|

بازی Grand Theft Auto IV Complete Edition معروف به GTA IV یک بازی اکشن جهان باز برای کامپیوتر است و در سال ۲۰۰۹ توسط استودیوی پر آوازه Rockstar Games برای پلتفورم های مختلف از جمله کامپیوتر عرضه شد.این نسخه شامل آخرین آپدیت بازی به شماره March 27, 2017v1.0.8.0 میباشد.برای مشاهده توضیحات بیشتر و لینک دانلود به ادامه مطلب مراجعه نمایید.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] تاریخ انتشار بازی: سه شنبه – ۸ فروردین ۱۳۹۶
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] پلتفرم : PC
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] حجم بازی : ۱۳٫۷ گیگابایت
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ژانر بازی :نسخه فشرده
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] نوع فایل: ISO
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] زبان بازی: English
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] منتشر کننده: FitGirl Repacks
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] قیمت بازی: ۲۹,۹۹ دلار آمریکا

.[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] حداقل سیستم مورد نیاز:

OS : Windows Vista – Service Pack 1 / Windows XP – Service Pack 3
Processor : Intel Core 2 Duo 1.8GHz, AMD Athlon X2 64 2.4GHz
Memory : 1.5GB XP / 1.5GB Vista
Graphics : 256MB Nvidia 7900 / 256MB ATI X1900
DirectX Version : DirectX 9.0c Compliant Card
Hard Drive : 32GB of Hard Disc Space
Sound Card : 5.1 Channel Audio Card

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ویژگی این نسخه : بازی از نسخه COMPLETE.Edition-PROPHET که باحجم ۲۱,۱ گیگابایت منتشر شده بود فشرده شده است.زمان نصب بازی بر روی هارد SSD به طور تقریبی ۱۵ دقیقه و بر روی هارد معمولی تا ۴۰ دقیقه خواهد بود.برای نصب بازی به ۳۲ گیگابایت فضا کافی احتیاج خواهید داشت.برای نصب بازی باید ۲ گیگابایت فضا رم سیستم بدون استفاده باشد. جهت تغییر زبان در بازی باید درون game settings اقدام نمایید..

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] تصاویری از محیط بازی:

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](3).jpg
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](4).jpg
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](5).jpg

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](1).jpg

لينک هاي دانلود

لینک مستقیم ایران

[*=right]پارت 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لینک مستقیم

[*=right]پارت 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 5 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 6 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]پارت 7 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

لینک غیر مستقیم (uploadboy)

[*=right]GIV-FIG.part1.rar - 2.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]GIV-FIG.part2.rar - 2.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]GIV-FIG.part3.rar - 2.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]GIV-FIG.part4.rar - 2.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]GIV-FIG.part5.rar - 2.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]GIV-FIG.part6.rar - 2.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[*=right]GIV-FIG.part7.rar - 1.7 G ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

Hosein333
03-31-2017, 07:22 PM
(sm10)

alirahmani136
04-01-2017, 09:05 PM
سلام این بازی رو سیستم من جواب میده

مادربرد ایسوز p5kpl se
سی پی یو اینتل e5500
گرافیک 1 Ati
رم 4
هارد 1 ترا
با تشکر(sm10)

alirahmani136
04-02-2017, 03:45 PM
وقت کردین جواب مارم بدین(sm10)

yaran
04-02-2017, 04:46 PM
سلام این بازی رو سیستم من جواب میده

مادربرد ایسوز p5kpl se
سی پی یو اینتل e5500
گرافیک 1 Ati
رم 4
هارد 1 ترا
با تشکر(sm10)
بله میکشه سیستمتون
اون بالا سیستم مورد نیاز نوشته شده بود

mosk
04-02-2017, 09:51 PM
سلام من این بازی چند سال پیش که نصب کردم فقط روی xp sp3 بدون لگ اجرا میکنه و روی بقیه ویندوزها مثل ویستا سون لگ داره حتی اپدیتش هم نصب کردم ولی باز جواب نداد.

haltamti
06-23-2017, 01:42 PM
سلام،ممنونم،رمز فایل چیه؟؟؟

haltamti
06-23-2017, 01:45 PM
رمز فایل رو محبت میکنید؟؟؟؟؟

TO FAN
06-23-2017, 02:22 PM
یاران بیا رمز فایل بده به اینا

haltamti
06-24-2017, 02:58 PM
الان این پیج تکلیفش چیه؟؟؟رمز فایل رو قرار میدین یا اینکه 14 گیگ حروم شد؟؟(sm77)

sadegh1
06-24-2017, 03:41 PM
الان این پیج تکلیفش چیه؟؟؟رمز فایل رو قرار میدین یا اینکه 14 گیگ حروم شد؟؟(sm77)

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] رمز فایل امتحان کن ببین درسته

haltamti
06-24-2017, 04:54 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) رمز فایل امتحان کن ببین درسته

ممنون از لطفت،بله درسته

Hercules
06-24-2017, 07:11 PM
ویندوز سون کار ن می کنه ؟ نصب کنم یا نه ؟ (sm77)

haltamti
06-24-2017, 07:46 PM
روش نصب خاصی داره؟؟؟ چون من نصب کردم اما آیکونی که روی دسکتاپ ایجاد شده رو میزنم ارور میده و باز نمیشه!!![فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

sadegh1
06-24-2017, 08:02 PM
روش نصب خاصی داره؟؟؟ چون من نصب کردم اما آیکونی که روی دسکتاپ ایجاد شده رو میزنم ارور میده و باز نمیشه!!![فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

داداش اینجا رو ببین امیدوارم مشکلت حل بشه: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

sadegh1
06-24-2017, 08:04 PM
ویندوز سون کار ن می کنه ؟ نصب کنم یا نه ؟ (sm77)

نباید مشکلی داشته باشه من این نسخه رو از اینجا نگرفتم ولی gta iv دارم روی ویندوز 7 نصب شد الان هم که ویندوز 10 نصبه بدون مشکل کار میکنه.

haltamti
06-24-2017, 08:35 PM
نباید مشکلی داشته باشه من این نسخه رو از اینجا نگرفتم ولی gta iv دارم روی ویندوز 7 نصب شد الان هم که ویندوز 10 نصبه بدون مشکل کار میکنه.
من مشکل قبلیم حل شد ولی الان که رو آیکون بازی کلیک میکنم بازی بالا میاد و بعدش گزینه استارت رو که میزنم رو صفحه تصویر بازیگرا میمونه و دیگه جلو نمیره! چیکار کنم؟هر کلیدی هم میزنم فایده نداره و مجبورم سیستم رو رستارت کنم!

sadegh1
06-25-2017, 02:49 PM
من مشکل قبلیم حل شد ولی الان که رو آیکون بازی کلیک میکنم بازی بالا میاد و بعدش گزینه استارت رو که میزنم رو صفحه تصویر بازیگرا میمونه و دیگه جلو نمیره! چیکار کنم؟هر کلیدی هم میزنم فایده نداره و مجبورم سیستم رو رستارت کنم!

داداش اینجا رو هم ببین شاید درست بشه: [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]