PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حداقل تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟

hossein007
04-05-2017, 12:14 PM
با سلام
دوستان با توجه به اینکه میدونم اکثر کاربران موزیک باران اهل دانلود هستند و از سرویس های نامحدود استفاده می کنند خواستم بپرسم اینکه در سرویس های نامحدود تمام شرکت ها درج شده حداقل تبادل ترافیک فلان گیگ در حقیقت به چه معناست چون به شرکت ها هم زنگ می زنی درست جواب نمیدن؟
با تشکر از همه دوستان

SaSan69
04-05-2017, 12:39 PM
اگه شاتل داری که باید بگم سیاست شرکت اینه که بستگی ب سرویس نامحودی که انتخاب می کنی در عین حال حداقل ی حجم مشخصی رو می تونی استفاده کنی و بازم دست و بالت بستس و نا محدودی

خودمو مثال بزنم که سرویس ارت5نامحدود دارم که حداقل تبادل 40گیگ هست اگه کمو زیاد داره ممکنه بیش از 40گیگ مصرف کنم و محدود بشم و سرعتم بیاد پایین و ممکنه روی 60-70گیگ مصرف محدودم کنن..

سوال بی جوابی هست که تابحال شرکت پاسخ روشنی نداده

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

hossein007
04-05-2017, 12:47 PM
اگه شاتل داری که باید بگم سیاست شرکت اینه که بستگی ب سرویس نامحودی که انتخاب می کنی در عین حال حداقل ی حجم مشخصی رو می تونی استفاده کنی و بازم دست و بالت بستس و نا محدودی

خودمو مثال بزنم که سرویس ارت5نامحدود دارم که حداقل تبادل 40گیگ هست اگه کمو زیاد داره ممکنه بیش از 40گیگ مصرف کنم و محدود بشم و سرعتم بیاد پایین و ممکنه روی 60-70گیگ مصرف محدودم کنن..

سوال بی جوابی هست که تابحال شرکت پاسخ روشنی نداده

ممنون به خاطر پاسخگویی من خودم حدود 20 روزی است که 256 شاتل گرفتم که زده 25 گیگ حداقل تبادل ترافیک تا الان حدود 55 گیگ استفاده کردم یعنی 30 گیگ بیشتر از حداقل تبادل ترافیک اما سرعتم همچنان بالاست. نگرانیم از اینه در آینده مشکلی رخ نده.

SaSan69
04-05-2017, 12:50 PM
خواهش می کنم

اگه ب دانلود و مصرف زیادت ادامه بدی محدود می شی تاچند روز دگه کمه کمش چند روزی دانلود نکن و مصرف رو بیار پایین ممکنه دیرتر محدود بشی اما خلاصه می شی!!!

hossein007
04-05-2017, 12:56 PM
خواهش می کنم

اگه ب دانلود و مصرف زیادت ادامه بدی محدود می شی تاچند روز دگه کمه کمش چند روزی دانلود نکن و مصرف رو بیار پایین ممکنه دیرتر محدود بشی اما خلاصه می شی!!!

واقعا این جوریه نمی دونستم فقط یه سوالی اینکه محدود میشم یعنی چی الان سرعت دانلود منجیرم بین 180 تا 260 هست یعنی میخوام بدونم چقدر سرعتم میاد پایین و اینکه بعد از یک ماه دوباره سرعتم خوب میشه اینها سوالاتی است که متاسفانه شرکت ها جواب درستی به آدم نمیدن باور کنین من به همه شرکت ها زنگ زدم هیچ کدوم جواب قابل فهمی به آدم نمیدن.

SaSan69
04-05-2017, 01:00 PM
چیز عجیبی نیس چون من 5ساله که شاتل هستم متوجه سیاست های کثیف و دزد بازی اینا نشدم(sm50)

اما سرعتت زمانی که محدود بشی میاد روی 60-70 و چند روز بعدش به 16کیلو بایت می رسه!!!!!!!!!

البته از سرور خارجی فقط محدود می کنن وگرنه سرور داخلی همچنان سرعت بالا هست و دیر تر محدود می کنن رو داخلی!!!!!مث میهن دانلود سافت 98 و....

SaSan69
04-05-2017, 01:08 PM
البته می تونی وقتی محدود شدی درخواست ی سرویس بالاتر رو بدی و ما ب تفاوت قیمت رو پرداخت کنی و سرعت بیاد سرجاش

hossein007
04-05-2017, 01:11 PM
البته می تونی وقتی محدود شدی درخواست ی سرویس بالاتر رو بدی و ما ب تفاوت قیمت رو پرداخت کنی و سرعت بیاد سرجاش
ممنون از راهنماییات اما مگه سرعت از آغاز ماه بعدی دوباره به اول برنمی گرده و این محدودیت تا آغاز ماه بعد نیست پس چرا درخواست سرویس بالاتر بدم؟

SaSan69
04-05-2017, 01:18 PM
نه بعضی وقتا ممکنه سرعتت باتمدید دوره برنگرده و همچنان تو محدودیت باققی بمونی!

من درخواست ارتقا سرویس می دادم و ما ب تفاوت رو می دادم و سرماه که سرویسمو تمدید می کردم از دوباره برمی گشتن ب سرویس اولم فقط قبل پرداخت ی زنگ می زدم می گفتم ارت قبلیمو فاکتور بزن

hossein007
04-05-2017, 01:28 PM
نه بعضی وقتا ممکنه سرعتت باتمدید دوره برنگرده و همچنان تو محدودیت باققی بمونی!

من درخواست ارتقا سرویس می دادم و ما ب تفاوت رو می دادم و سرماه که سرویسمو تمدید می کردم از دوباره برمی گشتن ب سرویس اولم فقط قبل پرداخت ی زنگ می زدم می گفتم ارت قبلیمو فاکتور بزن
دمت گرم خیلی کمکم کردی

Only For You
04-05-2017, 02:46 PM
دوســتان من 5 سالـــه شاتـل هستـــــم ..
حد ترافیـک دانلود بیشتر باشه محدود میشی . بخاطر اینکـــه سرویس اشتراکی هستش یعنی بین چند نفر سرعـت پخش شده . ( اینجوری که خودشون گفـتن ) .
با اضافـه دانلود کردن شمـا بقیه کاربرا محدود میشن از استفاده امکاناتــــ . ( ب گفــته خودشونـــ ) .
بعد اگه زیاد دانلود کنی وارد لیسـت برنامه ای میشی که محدود شده ها هستـــن و شمــا باید 4 الا 5 روز دانلودتـون رو کم کنید تا برنامه شما رو از لیسـت حذفــ کنه .
از روزی که محدود شدین بستگی به خودتون داره . من همیشه 4 الا 5 روز برامــ محدود میشد و از لیست خارج میشدم .
موقـع محدود شدن سرعـت میاد روی 30 و 40 منی که ART3 هستـــم .
(sm176)

hossein007
04-05-2017, 03:15 PM
دوســتان من 5 سالـــه شاتـل هستـــــم ..
حد ترافیـک دانلود بیشتر باشه محدود میشی . بخاطر اینکـــه سرویس اشتراکی هستش یعنی بین چند نفر سرعـت پخش شده . ( اینجوری که خودشون گفـتن ) .
با اضافـه دانلود کردن شمـا بقیه کاربرا محدود میشن از استفاده امکاناتــــ . ( ب گفــته خودشونـــ ) .
بعد اگه زیاد دانلود کنی وارد لیسـت برنامه ای میشی که محدود شده ها هستـــن و شمــا باید 4 الا 5 روز دانلودتـون رو کم کنید تا برنامه شما رو از لیسـت حذفــ کنه .
از روزی که محدود شدین بستگی به خودتون داره . من همیشه 4 الا 5 روز برامــ محدود میشد و از لیست خارج میشدم .
موقـع محدود شدن سرعـت میاد روی 30 و 40 منی که ART3 هستـــم .
(sm176)

ممنون
شما دقیقا چقدر دانلود می کردین بعد برای اینکه از محدودیت دربیاین مصرف تون چقدر شد؟

Only For You
04-05-2017, 03:34 PM
ممنون
شما دقیقا چقدر دانلود می کردین بعد برای اینکه از محدودیت دربیاین مصرف تون چقدر شد؟
حد مجاز 25 گیگ بود فکر کنم من بالای 40 گیگ دانلود میکردمــ . (sm127)

از روزی که محدود میشدمــ . فقط لینک ها رو آماده میکردم (sm128) و دانلود نمیکردم اصلا .. ( با برنامه های تلگرام و واتساپــ . اینستا کار میکردم و دانلود زیاد نه ) .
فایل های حجم دار اصلا که بعد از 4 الا 5 روز از محدودیت در میومدم و دوباره میزدم دانلـود .. (sm59)

TO FAN
04-05-2017, 05:54 PM
های وب رو هم خواستید تست کنید

hossein007
04-06-2017, 10:04 AM
های وب رو هم خواستید تست کنید

های وب اصلا نامحدود نمیده

SaSan69
04-06-2017, 12:31 PM
اگه اهل دانلود زيادى مى تونى ى مودم فورجى بگيرى و دانلوداى شبانه رو بااون انجام بدى... البته اگه منطقت پوشش خوبى داشته...

sadegh1
04-06-2017, 05:33 PM
های وب اصلا نامحدود نمیده

اگه اهل دانلود زيادى مى تونى ى مودم فورجى بگيرى و دانلوداى شبانه رو بااون انجام بدى... البته اگه منطقت پوشش خوبى داشته...

بهترین راه همینیه که ساسان جان گفتن(sm72)

essi71
04-08-2017, 07:08 AM
با افتخار عرض میکنم ک من نت مخابرات هستم
شبا 3تا 9 هم 99 درصد رایگان(sm128)

H A M I D
04-08-2017, 08:53 AM
من اینترنتمو از پیشگامان گرفتم
شبا افت سرعت دارم یعنی سرعت برمی گرده به سرعت معمولی که میخری
من سرعت 8 مگابیت برثانیه خریدم و در طول روز سرعت بین 2 الی 4 مگابایت برثانیه می تونم دانلود کنم
ولی شبا محدودیت سرعت داره و نهایت سرعتم 1 مگابایت برثاینه هستش
راضی هستم شبی می تونم بین 15 الی 18 گیگ دانلود کنم
ساعت نامحدود شبانه ش از 2 الی 7 صبح هستش

essi71
04-08-2017, 09:33 AM
من پیشنهاد میکنم نت مخابرات استفاده کنید الکی ام پول ندین ب این شرکتا (البته بستگی ب استان و محل زندگی داره)
طرحاش رو توی سایت مخابرات استانتون ببینین
مخابرات خیلی به صرفه تره
من هر شب نزدیک 30 گیگ میتونم دانلود کنم سرعت عالیه (سرعت دانلود 1.5 مگ در ثانیه)
99 درصد رایگان ینی به ازای هر 1 گیگ ک دانلود کنم 1 مگ کم میشه (بین ساعت 3-9)
200 گیگ دانلود کردم تاحالا 2 گیگ کم شده

essi71
04-08-2017, 09:42 AM
یه راه حل دیگه برا اونایی ک مشکل دارن
نت همراه اول (که البته یکم گرونه ولی خب بنظرم می ارزه اگ مشکل adsl داشته باشین)
بسته یک ماهه 29 هزار تومان
شبا 1 تا 11 صبح کاملا رایگان
مشکلش اینه تو ساعات دیگ نت ندارین فقط 1 تا 11 رایگان(sm30)

essi71
04-08-2017, 09:54 AM
جواب سوالم بدم برم:
حداکثر تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟
این سیاست شرکتای ارائه دهنده نت هست
مثلا میان میگن که نت نامحدود و مشتری رو جذب میکنن
ولی در اصل نامحدود نیس مثلا سقف 200 گیگ گذاشتن برای دانلود تا بیشتر از اون دانلود نکنی
حداقل تبادل ترافیک در سرویس های نامحدود یعنی چه؟
وقتی که شما یک سرویس به صورت نامحدود میخرید!حداقل تبادل ترافیک را تقسیم بر 30 (تعداد روزهای ماه) کنید هر عددی که به دست بیاد شما در هر روز میتوانید مطابق آن عدد دانلود (با سرعت بالا) داشته باشید و بعد اینکه این مقدار تموم شد (در روز) سرویستون سوئیچ میشه و حداکثر سرعت دانلودی که در اختیار شما قرار میگیرد 10 تا 12 کیلوبایت است.
منم بخاطر همینه ک میگم نت مخابرات بهتره چون این حداقل و حداکثر رو نداره (لااقل طرح من ک اینجوریه خیلی ام راضی ام)
امیدوارم کمک کرده باشم

hossein007
04-08-2017, 10:24 AM
من اینترنتمو از پیشگامان گرفتم
شبا افت سرعت دارم یعنی سرعت برمی گرده به سرعت معمولی که میخری
من سرعت 8 مگابیت برثانیه خریدم و در طول روز سرعت بین 2 الی 4 مگابایت برثانیه می تونم دانلود کنم
ولی شبا محدودیت سرعت داره و نهایت سرعتم 1 مگابایت برثاینه هستش
راضی هستم شبی می تونم بین 15 الی 18 گیگ دانلود کنم
ساعت نامحدود شبانه ش از 2 الی 7 صبح هستش

اینی که میگی خیلی خوبه ولی هزینه اش چقدره فکر کنم به وسع ما نمی خوره.

hossein007
04-08-2017, 10:29 AM
من پیشنهاد میکنم نت مخابرات استفاده کنید الکی ام پول ندین ب این شرکتا (البته بستگی ب استان و محل زندگی داره)
طرحاش رو توی سایت مخابرات استانتون ببینین
مخابرات خیلی به صرفه تره
من هر شب نزدیک 30 گیگ میتونم دانلود کنم سرعت عالیه (سرعت دانلود 1.5 مگ در ثانیه)
99 درصد رایگان ینی به ازای هر 1 گیگ ک دانلود کنم 1 مگ کم میشه (بین ساعت 3-9)
200 گیگ دانلود کردم تاحالا 2 گیگ کم شده
تو مطمئنی من قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم تنها خوبیش این بود که سرعتش همیشه رو 60 بود یعنی سرعتش رو 60 کیلوبایت ثابت بود البته الان دیگه مخابرات طرح نامحدود رو برداشته ضمنا نگفتی شما چه سرویسی از مخابرات رو گرفتی هرچند فکر نکنم پس از پایان قرارداد دیگه با شما قرارداد بسته بشه چرا که قرار شده کسانی که مشتریان کنونی نامحدود مخابرات هستن در صورت پرمصرف بودن باهاشون لغو قرارداد بشه.

essi71
04-08-2017, 10:59 AM
تو مطمئنی من قبلا 512 نامحدود مخابرات داشتم تنها خوبیش این بود که سرعتش همیشه رو 60 بود یعنی سرعتش رو 60 کیلوبایت ثابت بود البته الان دیگه مخابرات طرح نامحدود رو برداشته ضمنا نگفتی شما چه سرویسی از مخابرات رو گرفتی هرچند فکر نکنم پس از پایان قرارداد دیگه با شما قرارداد بسته بشه چرا که قرار شده کسانی که مشتریان کنونی نامحدود مخابرات هستن در صورت پرمصرف بودن باهاشون لغو قرارداد بشه.
دوست عزیز من اصفهانم !من طرحم صد دانه یاقوته سرعت دانلودم همیشه 1.5 مگ در ثانیه چه شبا ک رایگانه چه ساعتای دیگه)
50 تومن دادم برای 6 ماه _40 گیگ نت روزانه بهم دادن و شبا هم 99 درصد رایگان
مخابرات طرحی ک 100 درصد رایگان باشه نداره ولی همین 99 درصد رایگانم عالیه بنظر من _2 گیگ از شارج در مقابل 200 گیگ دانلود حجم خیلی کمیه
این هم ک میگین لغو قرار داد میشه برا پر مصرفا اشتباهه
هیچگونه محدودیتی نداره انتخاب طرح (مگه اینکه خود مخابرات طرح رو برداره)
مثلا همین طرح صد دانه یاقت رو میشد تا پنجم این ماه خریداری کرد (الان دگ برداشتن)
ولی بازم طرحای 99 درصد رایگان داره (بستگی ب مخابرات استانتون داره)
در رابطه با سرعت هم بگم خود منم اول فک کردم قراره یه نت مزخرف بدن بهم!طرحم 2048 بود سرعتمم همونطور ک گفتم 1.5 مگ در ثانیه س

essi71
04-08-2017, 11:10 AM
دوست عزیز من اصفهانم !من طرحم صد دانه یاقوته سرعت دانلودم همیشه 1.5 مگ در ثانیه چه شبا ک رایگانه چه ساعتای دیگه)
50 تومن دادم برای 6 ماه _40 گیگ نت روزانه بهم دادن و شبا هم 99 درصد رایگان
مخابرات طرحی ک 100 درصد رایگان باشه نداره ولی همین 99 درصد رایگانم عالیه بنظر من _2 گیگ از شارج در مقابل 200 گیگ دانلود حجم خیلی کمیه
این هم ک میگین لغو قرار داد میشه برا پر مصرفا اشتباهه
هیچگونه محدودیتی نداره انتخاب طرح (مگه اینکه خود مخابرات طرح رو برداره)
مثلا همین طرح صد دانه یاقت رو میشد تا پنجم این ماه خریداری کرد (الان دگ برداشتن)
ولی بازم طرحای 99 درصد رایگان داره (بستگی ب مخابرات استانتون داره)
در رابطه با سرعت هم بگم خود منم اول فک کردم قراره یه نت مزخرف بدن بهم!طرحم 2048 بود سرعتمم همونطور ک گفتم 1.5 مگ در ثانیه س
اینم بگم 2048 باید سرعت دانلود 250کیلوبایت باشه در ثانیه ولی از اون نصاب مخابرات ک پرسیدم گفت اینترنتی ک داره ارائه میشه 10 مگ هست و برا همه ظرحاش سرعت یکیه!و سرعت بالا باشه ب نفع خود مخابراته
نمیدونم!شاید شانس من خیلی خوب بوده!
دوستامم یکی دو نفر گرفتن خیلی راضی بودن
در کل نه مخابرات مال بابامه(sm98)نه دارم کاسبی میکنم(sm59)
چیزی ک بود گفتم بقیه استفاده کنن(sm50)

mehrantelikani
04-08-2017, 11:44 AM
من خودم Art1 دارم اما ماهانه 40 گیگ مصرف دارم...یکی از نکاتی که باید رعایت کنید اینه که : نباید پشت سر هم دانلود کنید...ورگنه هیچ مشکلی پیش نمیاد..یکی از دوستانم تو شاتل اینو بهم گفته بود..منم تا الان مشکلی نداشتم...مثلا شما روز اول 3 گیگ فایل(یک فایل 3 گیگی) دانلود کنی و روز بعد 1گیگ و همین جوری روزانه این مدلی دانلود کنی سریع محدود میکنن و پروموشن ها رو از روی سرویستون برمیدارن...وقتی هم که محدود میکنن معلوم نیست کی به حالت عادی برمیگردید...پس اگه فایل سنگینی دارید که حجمش زیاده وسطش pause کنید و دوباره ادامه بدید...الان من تقریبا از این 40 گیگی که گفتم بیشتر مصرف شخصی ام هست نه دانلود!! واسه همین اصلا محدود نمیشم!! فقط یبار طی 3 روز 8 گیگ گرفتم که سریع محدودم کردن...تاگفته نماند این محدودیت برای سرورهای ایرانی نیست و از سایت های همچون soft98 و downlod و mihandownlod و بعضی از سایت های موزیکی که سروراشون روی اپلودسنترهای ایرانیه میتونید راحت مثل قبل دانلود کنید...

اگرم محدود شدید زنگ بزنید و سرویستون یه لول بالا پایین ببرید تا اطلاعات سیستمی شما هم همراه با اون ریست بشه و از اول محدودیت ها برداشته بشه..

یه نکته هم واسه اونایی که میخوان ی فایل سریع دانلود کنن: زنگ بزنید به شاتل بگین میخوایم سرویس 8مگ بخریم اما میخوام ببینم خطم کشش داره یا نه!! اونا حدود 2 ساعت خط شمارو روی سرویس 8 مگ آپ میکنن تا ببین خط شما نویز داره یا نه!! بهتون میگنن از نت استفاده نکنید ولی بکنید D: وقتی که آپ کردن خطو شما دانلود شروع کنید و سرعتو تجربه کنید (sm128)(sm128)

البته یادتون باشه history شما تو سیستم میمونه و هر چند مدت این کارو کنید (sm178)

hossein007
04-08-2017, 12:08 PM
اینم بگم 2048 باید سرعت دانلود 250کیلوبایت باشه در ثانیه ولی از اون نصاب مخابرات ک پرسیدم گفت اینترنتی ک داره ارائه میشه 10 مگ هست و برا همه ظرحاش سرعت یکیه!و سرعت بالا باشه ب نفع خود مخابراته
نمیدونم!شاید شانس من خیلی خوب بوده!
دوستامم یکی دو نفر گرفتن خیلی راضی بودن
در کل نه مخابرات مال بابامه(sm98)نه دارم کاسبی میکنم(sm59)
چیزی ک بود گفتم بقیه استفاده کنن(sm50)

اینجا که زده دانلود شبانه رایگان فقط ماهانه تا 3 گیگ مجازه!!!

essi71
04-08-2017, 12:15 PM

اینجا که زده دانلود شبانه رایگان فقط ماهانه تا 3 گیگ مجازه!!!

خب گفتم که فرق میکنه طرح های هر استان
@esn101992
تلگرام اد کن تا طرح و سرعت رو نشونت بدم اگ خواسی
خواستم بگم برو سایت مخابرات اصفهان ببین دیدم طرح رو برداشتن

H A M I D
04-08-2017, 01:29 PM
اینی که میگی خیلی خوبه ولی هزینه اش چقدره فکر کنم به وسع ما نمی خوره.

شرکت پیشگامان
سرعت 8 مگابیت برثانیه
3 ماهه 85 هزار تومن
10 گیگ روزانه
دانلود رایگان شبانه از ساعت 2 الی 7 صبح

hossein007
04-26-2017, 03:50 PM
دوستان تو این چند روزه در مورد همه شرکت های ارایه دهنده اینترنت تحقیق کردم همه شون دزد هستند و قطعا تو هیچ جای دنیا همچین چیزی وجود نداره
شاتل، پارس آنلاین، آسیاتک، پیشگامان، های وب، مبین نت، صبانت و همه شون تو دزدی با هم رقابت دارند!!!!

sadegh1
05-01-2017, 03:00 PM
دوستان تو این چند روزه در مورد همه شرکت های ارایه دهنده اینترنت تحقیق کردم همه شون دزد هستند و قطعا تو هیچ جای دنیا همچین چیزی وجود نداره
شاتل، پارس آنلاین، آسیاتک، پیشگامان، های وب، مبین نت، صبانت و همه شون تو دزدی با هم رقابت دارند!!!!

(sm74)

AL222
05-20-2017, 03:44 PM
بچه های شرکنی هست طرح رایگان 4تا 10 صبح یا 6 تا 10 صبح داشته باشه؟
کلا نت رایگان شبانه اش بیشتر سمت صبح باشه