PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: پخش سریال "ابله"بعد از "شاهگوش"در شبکه نمایش خانگی،ساخته کمال تبریزی :::

daniyal
08-29-2014, 01:54 AM
با توزیع آخرین قسمت‌ از سریال «شاهگوش» - به کارگردانی داوود میرباقری‌ - شبکه‌ی نمایش خانگی پخش سریال جدیدی با عنوان «ابله» - به کارگردانی کمال تبریزی - را آغاز می‌کند.

به گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون و رادیو خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سریال طنز «شاهگوش» به پایان راه نزدیک شده است و شرکت «تصویر گستر پاسارگاد» طی مراسمی قرار است با عوامل سریال داوود میرباقری خداحافظی کرده و به سراغ «ابله» کمال تبریزی برود.
«ابله» عنوان جدیدترین سریال نمایش خانگی است که به‌زودی تصویربرداری‌اش آغاز خواهد شد.

مراسم خداحافظی با سریال «شاهگوش» و آغاز تولید سریال «ابله»، چهارشنبه هفته آینده‌ - پنجم شهریور ماه - در هتل پارسیان آزادی برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا‌، سریال «شاهگوش» در 28 قسمت ساخته شد و محسن تنابنده‌، فرهاد اصلانی‌، حمیدرضا آذرنگ‌، مرجانه گلچین‌، اکبر عبدی‌، حامد میرباقری‌، طناز طباطبایی‌، احمد مهران‌فر،‌ شهرام حقیقت‌دوست‌، هانیه توسلی‌، سیروس گرجستانی‌، رسول نجفیان و ... در این مجموعه ایفای نقش داشتند.

«شاهگوش» هر 10 روز یک بار در نوبت دوشنبه‌ها و چهارشنبه‌ها توزیع می‌شود. سید محمد امامی و مهران برومند از تهیه‌کنندگان سریال داوود میرباقری هستند.
همچنین «ابله» اولین سریال نمایش خانگی کمال تبریزی است که قرار است در ژانر کمدی در 26 قسمت ساخته شود.

تصویربرداری سریال «ابله» از اوایل شهریور ماه آغاز می‌شود و از مهر ماه امسال با پایان سریال «شاهگوش» در شبکه نمایش خانگی عرضه خواهد شد.
فاطمه معتمدآریا، مهران احمدی، احمد مهران‌فر، حمیدرضا آذرنگ، سیامک انصاری، شبنم مقدمی، بهادر مالکی و عیسی یوسفی‌پور از جمله بازیگرانی هستند که تاکنون حضورشان در «ابله» کمال تبریزی قطعی شده است.
پخش این مجموعه که قرار است 8 شهریور کلید بخورد بعد از «شاهگوش» در اواسط مهر ماه آغاز می‌شود.

دانلود تیزر:

تیزر شماره 1 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تیزر شماره 2 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تیزر شماره 3 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
تیزر شماره 4 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

senatoor0937
08-29-2014, 02:00 AM
شاهگوش رو که خیلی مزخرف تموم کردن!! حالم به هم خورد

YAS
08-29-2014, 03:22 AM
ممنون

شاهگوش رو که خیلی مزخرف تموم کردن!! حالم به هم خورد

خوب شد شاهگوشو ندیدم(sm59)

tandis_m
08-29-2014, 09:08 AM
من ديگه نميخرم شاهگوش كافي بود خاك برسرشون همچين چُسمال گوزمالش كردن رفت (sm89)حيف پول (sm25)

ehsan1361
08-29-2014, 09:33 AM
من ديگه نميخرم شاهگوش كافي بود خاك برسرشون همچين چُسمال گوزمالش كردن رفت (sm89)حيف پول (sm25)

خودتو کنترل کن (sm25) سریال ایرانی همیشه آخرش همینطوریه (sm120)

Shahin
08-29-2014, 11:00 AM
نه بابا؟؟؟ میخریدی؟؟؟
من که همه رو دان کردم
از وقتی که قهوه ی تلخ اونطوری شد دیگه سریال خانگی نمیخرم

tandis_m
08-29-2014, 12:54 PM
خودتو کنترل کن (sm25) سریال ایرانی همیشه آخرش همینطوریه (sm120)

اين ديگه اخرش بود (sm3)

نه بابا؟؟؟ میخریدی؟؟؟
من که همه رو دان کردم

منم تحريم كردم سريال ويلاي من رو نخريدم ولي دوباره سر شاهگوش ...(sm25)

ALIREZA.K
08-29-2014, 02:53 PM
آخرش چی جور بود ؟

tandis_m
08-29-2014, 02:58 PM
آخرش چی جور بود ؟

به قسمت آخرش كه رسيد آب قطع شد ظاهرا (sm70)

راننده رو نشون نداد فقط صداشو پخش ميكرد و كلا خيلي مسخره تمومش كرد انگار بهش گفته بودن اقا جمعش كن ديگه گند زدي به عملكرد نيروي انتظامي (sm59)

pirana
08-29-2014, 08:16 PM
نه بابا؟؟؟ میخریدی؟؟؟
من که همه رو دان کردم
دقیـــــــــقا (sm46) از تجربه تلخ قهوه تلخ (که واقعا دوسش داشتم) به بعد هیچی نخریدم... نه ویلای من... نه شوخی کردم... نه شاهگوش... هیچی دیگه هم نمیخرم... (sm138)

daniyal
08-30-2014, 01:12 AM
من تنها فیلمایی که خریدم هیس بوده کلاه قرمزی و بچه ننه و کلاه قرمزی و جام جهانی(sm59)

hesamz
08-30-2014, 01:15 AM
دقیـــــــــقا (sm46) از تجربه تلخ قهوه تلخ (که واقعا دوسش داشتم) به بعد هیچی نخریدم... نه ویلای من... نه شوخی کردم... نه شاهگوش... هیچی دیگه هم نمیخرم... (sm138)

شما چقدر ساده اید قهوه تلخ رو خریدید(sm2)

daniyal
08-30-2014, 11:29 AM
up (sm27)

Shahin
08-30-2014, 12:55 PM
شما چقدر ساده اید قهوه تلخ رو خریدید(sm2)
اون موقع پخش خانگی تقریبا نو ظهور بود و قهوه ی تلخ هم انصافا اولاش خوب بود!
ما هم جوان و خام وبیتجربه بودیم! شرمنده ایم