PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پنجمین آلبوم گروه آریان به نام خداحافظ منتشر خواهد شد + دمو یکی از قطعات آلبوم

Gsshop
08-29-2014, 10:06 AM
علی پهلوان در یک فایل صوتی خبر از انتشار اخرین البوم گروه آریان به نام خداحافظ بعد از محر و صفر خبر داد

این آلبوم آخرین البومی هست که از اریان می شنوید و آریان بعد از 16 سال فعالیت در موسیقی کشور فعالیت هاش به پایان میرسد

واعضای این گروه از این پس یه صورت انفرادی بدون نام آریان به ادامه فعالیت موسیقی خود می پردازند

طی هفته های اتی جزئیات رسمی انتشار البوم و یک سری مباحث دیگه از طرف اعضای گروه و محسن رجب پور منتشر خواهد شد

به پایان امد این دفتر حکایت همچنان باقی است (sm74)

در ادامه می توانید دمو یکی از قطعات البوم را بشنوید

دانلود قطعه دمو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

فایل صوتی مصاحبه علی پهلوان ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ehsan1361
08-29-2014, 10:16 AM
زدم کامینگ سون(sm120)

Gsshop
08-29-2014, 10:17 AM
ارین هم نابود کردی عمرا اینم بیاد (sm2)

(sm81)

Shahin
08-29-2014, 10:56 AM
آهنگاشون مثل قدیما خوب در نمیومد!
ولی حیف شد به هر حال

hesamz
08-29-2014, 11:12 AM
(sm2)(sm81)

azamusic
08-29-2014, 01:42 PM
رجب پور همیشه به دو تا مهره خودش علی پهلوان به عنوان رهبر گروه آریان و بنیامین مغرور بود و این ها را حاصل مدیریت خوب خودش می دونست ---

ولی با از دست دادن این ها --- شیر بی دندون شده ---

دخالت های بیش از حد رجب پور و پهلوان، مانع پیشرفت آریانی ها و تجزیه گروه شد --- موسیقی آریانی ها مدت هاست دلچسب نیست --- (از نظر من از همون اول هم نبود!) ---

ضمن اینکه کار گروهی در هنر همیشه تاریخ انقضا داره --- مخصوصا توی ایران ---

Gsshop
08-29-2014, 01:58 PM
ALI PAHLAVAN (The ARIAN BAND) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) شرایطی که ما رو به اینجا رسوند ترکیبیه از شرایط، تهیه کننده و خودمون. خیلی هم پیچیده تر از این حرفاست. من زندگیمو واسه آریان گذااشتم و تا کاملا مطمئن نشدم که ادامه اش برای نام آریان ضرر داره تسلیم نشدم. صبر کردم چون آریان یه بخشی از دل منه. الان هم اگر انفرادی کار کنم اینور دنیا فقط هزینه کردم که دلم خوش باشه وگرنه این همه هزینه برای یه تک آهنگ که قراره 99 درصد مجانی دانلودش کنن و یه درصد خارج از کشور شاید بخرن به کجا میرسه؟ شما نیستی پشت صحنه ببینیچی مارو به اینجا رسوند و من دوست دارم ذهنیت شما همون زیبایی حرکت قو روی آب باشه تا حرکات تند پاهاش زیر آب.

Gsshop
08-29-2014, 03:09 PM
لینک موسیقی ما
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]