PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 📺📺 درهم برهم📺📺



TO FAN
04-11-2017, 05:17 PM
خودرو اسپورت، زیبا و الکتریکی Bentley

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]





بنتلی EXP 12 Speed 6e یک خودرو **** اسپورت کروکی است. آیا تاکنون در رابطه با خودرو الکتریکی بنتلی شنیده‌اید؟ درحالی که سایر بخش‌های نمایش ژنو به موضوع سرعت پرداخته‌اند، این شرکت انگلیسی اقدام به تولید خودرو دوستدار محیط زیست کرده است. این مدل یک خودرو دو صندلی کروکی است که ما را به یاد Aston Martin V8 Vantage Roadster می‌اندازد. مدل EXP 12 Speed 6e که ما از این پس آن را Speed 6e می نامیم، یک خودرو مفهومی است. ظاهر آن نشان می‌دهد که اگر خودرو مفهومی EXP 10 Speed 6 ساخت سال ۲۰۱۵ کروکی بود، چه ظاهری می‌داشت. اما فراتر از آن نشان می‌دهد که بنتلی الکتریکی چه شکلی خواهد بود. که البته به نظر می‌رسد تفاوت چندانی با بنتلی معمولی ۱۲ سیلندری بنزینی ندارد.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

آقای Gregory مدیر بخش طراحی خارجی بنتلی می‌گوید: “ما از برخی محدودیت‌های تکنیکی موتورهای احتراقی خلاص شدیم. دیگر نیازی به هواکش‌های بزرگ نداریم و می‌توان تا حدودی با مواردی از این قبلی بازی کرد. اما اگر ما هواکش را حذف کنیم، ماهیت بنتلی را حذف کرده‌ایم.” پس تمام مشخصه‌های بنتلی همچنان حضور دارند: هواکش بزرگ کندوی عسل مانند، چراغ‌های جلو دوقلوی گرد و B‌ های درحال پرواز. ولی همه چیز کمی در مدل Speed 6e الکتریکی تغییر کرده است. جزئیات مسی در هواکش و نماد بنتلی به کار رفته است که این الگو در داخل خودرو نیز مشاهده می‌شود. جزئیات خارق العاده‌ای در آن به کار رفته است که قطعا از نگاه ژنو رونده‌هایی که تنها ۲ دقیقه برای مشاهده داخل این خودرو وقت گذاشته‌اند به دور مانده است. بسیاری از سطوح توسط مس پوشیده شده‌اند و برخی دیگر به زیبایی کنگره‌دار شده‌اند. تزئینات طرح الماس درها، هر کدام تنها از یک تکه چوب تراشیده شده‌اند. و برای آنها چندین ساعت کار صرف شده است. حتی عادی‌ترین بازدید کنندگان نیز متوجه می‌شوند که نورهای داخلی خودرو برای راننده و سرنشینان مجزا هستند و توسط تراشکاری حالت خاصی گرفته‌اند. آقای Gregory می‌گوید: “ما می‌خواستیم که یک ماشین مفهومی درست کنیم و من فکر می‌کنم که این فرصت خوبیست که ما این ماشین سقف باز را درست کردیم”. دکمه‌ی راکت مسی آن برای تحریک انرژی الکتریکی به پیش‌ران آن است. البته در حال حاضر چنین کاری نمی‌کند. این خودرو مفهومی تنها انرژی الکتریکی کافی برای حرکت کردن و ایستادن آن را دارد و آن ترکیب فرضی از موتورها و باطری ها و مشخصهای نیرویی که بنتلی می‌گوید در آن وجود ندارد. یک خودرو چهار چرخ با بردار گشتاور هوشمند و توان تولیدی ۶۰۰ اسب بخار را تصور کنید.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
کلیه تیم طراحی تایید می‌کند که راننده و سرنشین بین باطری‌ها خواهند نشست، نه بر روی آنها. بنتلی می‌گوید شما خواهید توانست بین لندن تا پاریس را یکسره رانندگی کنید که این یک مقدار واقع گرایانه ۴۸۰ کیلومتری است. یک صفحه لمسی بزرگ راننده را از سرنشین جدا می‌کند که دارای یک تصویر هولوگرام از یک مرد در لباس رسمیست که نمایانگر هوش مصنوعی جهت ارتباط با خودرو است. لازم به ذکر است که دکمه لباس رسمی بر روی فرمان جهت احضار آن به کار می‌رود. به گفته طراحان بنتلی، خودرویی مثل Speed 6e متعلق به ۵ سال آینده است. ولی برخی پارمترهای طراحی Speed 6e این محصول را در زمانی نه چندان دور به یک خودرو تولیدی تبدیل می‌کند. مدیر طراحی بنتلی، Stefan Sielaff می‌گوید: جزئیات بسیاری بر روی خطوط و سطوح چیزیست که می‌خواهیم در زبان طراحی آینده خود به کار ببریم. و این چیزیست که در نسل بعدی Continental GT ها که در ماه سپتامبر نشان داده خواهد شد، خواهید دید.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Meysam Molaei
04-11-2017, 05:19 PM
مثل همیشه مقوا (sm59)

TO FAN
04-11-2017, 05:20 PM
وقتی همه دروغ می‌گویند؛ تا چه حد باید به ادعای شرکت ها در مورد شارژدهی لپتاپ‌ها اعتماد کنیم؟
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]



یکی از مواردی که شرکت ها در هنگام معرفی محصولات خود به آن تکیه می‌کنند شارژدهی دستگاه های تولیدی آنهاست. یکی از دستگاه هایی که این مورد در آن ها از بالاترین درجه اهمیت ها برخوردار است لپتاپ ها هستند. لپتاپ ها که اصولاً به عنوان یک رایانه قابل حمل شناخته می‌شوند باید بتوانند در همه جا و بدون نیاز به اتصال مستقیم به منبع برق شهری مورد استفاده قرار بگیرند. حالا در نظر داشته باشید که شما برای انجام کاری به محیطی رفته اید که به منبع برق شهری دسترسی ندارید و همچنین برای مدت زمان مشخصی روی شارژ باتری لپتاپ خود حساب کرده اید و ناگاه متوجه می‌شوید که لپتاپ شما خیلی زودتر از آنچه فکرش را می‌کردید در حال شارژ خالی کردن است. مسلماً در اینجا به این نتیجه می‌رسید که همه تعریف و تمجیدهایی که فروشنده با اتکا به تبلیغاتی که در مورد شارژدهی لپتاپ شما بیان کرده بود، ادعایی باطل بیش نبوده است و شما مانده اید و یک لپتاپ با باتری خالی در دل بیابان!
نتایج تحقیقاتی جدید نشان می‌دهد که بسیاری از شرکت های تولید کننده لپتاپ ها ادعاهایی را در هنگام معرفی محصولات خود بیان می‌کنند که نه تنها واقعیت ندارد، بلکه بسیار هم از آن دور است. در این تحقیقات تنها شرکتی که میزان شارژدهی باتری لپتاپ های تولیدی اش به ادعا های تبلیغاتی اش نزدیک بود کمپانی اپل است. این تحقیقات که توسط وبسایت معتبر و شناخته شده ?Which منتشر شده ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]?intcmp=HP.hero.large.2.wcutechnews.laptopbattery claims.mar31) با انجام بررسی های تخصصی روی 67 مدل لپتاپ مختلف از شرکت هایی مانند اسوس، اپل، ایسر، HP، دل، لنوو و توشیبا صورت گرفته است که بزرگترین تولید کننده های فعال در حوزه لپتاپ در سراسر دنیا هستند. لازم به ذکر است که در تست های ویچ 8 مدل لپتاپ از ایسر، 3 مدل از اپل، 8 مدل از اسوس، 10 مدل از دل، 12 مدل از HP، 20 مدل از لنوو و 6 مدل از توشیبا مورد آزمون قرار گرفته اند. همانطورکه می‌دانید هیچ گاه به صورت دقیق نمی‌توان گفت که چه لپتاپی به چه اندازه می‌تواند شارژدهی داشته باشد؛ زیرا این مورد به آیتم های بسیار زیادی وابسته است که در رأس آنها نحوه استفاده فرد از لپتاپش را دارد. ویچ در مقاله خود اعلام کرده است که مبنا و معیار اصلی تست های آنها کاربرد ترکیبی و استفاده از همه قابلیت های لپتاپ ها بوده است. ویچ در بررسی های خود سه هر لپتاپ را حداقل با سه نوع تست مورد بررسی قرار داده است که محور کلی تست ها بر سه اصل، نحوه دشارژ از ابتدا تا پایان ظرفیت، تکرار تست ها جهت کسب اطمینان و انجام امور مختلف بوده است تا دقیق ترین نتایج بدست آید. برای مثال یکی از تست ها نمایش ویدئو با سطح نور مشخص نمایشگر در حالت تکرار، تا دشارژ کامل باتری و در تست های دیگر عملیاتی مانند مرور صفحات وب با استفاده از اتصال Wi-Fi به صورت بدون وقفه بوده است. همانطور که گفتیم تست های این موسسه به صورتی طراحی شده است که با نتایج مختلف از تست های مختلفی که بدست می‌آید عملکرد عادی لپتاپ ها در استفاده روزمره کاربران مشخص شود. در این مقاله اینگونه اعلام شده است که تنها لپتاپ ساخت شرکت اپل بوده که با ادعای 10 ساعته شارژدهی باتری توانسته در تست ها نیز این عملکرد (و حتی کمی بهتر از آن) را نشان دهد و برای محصولاتی مانند Dell Inspiron 15 5000 در حالیکه شرکت 7 ساعت را برای شارژدهی باتری لپتاپ در عملکرد عادی بیان کرده است، بررسی های به عمل آمده زمانی کمتر از 4 ساعت شارژدهی را برای آن ثبت کرده اند. همین مورد در محصولات دیگر مانند نیز به نسبت های مشابه، تکرار شده است که چند نمونه از آنها را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید. Lenovo Yoga 510


مدت زمان ادعا شده توسط شرکت: 5 ساعت
نتایج آزمون عملی: 2 ساعت و 7 دقیقه



Apple MacBook Pro 13


مدت زمان ادعا شده توسط شرکت: 10 ساعت
نتایج آزمون عملی: 12 ساعت



HP Pavilion 14-al115na


مدت زمان ادعا شده توسط شرکت: 9 ساعت
نتایج آزمون عملی: 4 ساعت و 25 دقیقه



Dell Inspiron 15 5000


مدت زمان ادعا شده توسط شرکت: 7 ساعت
نتایج آزمون عملی: 3 ساعت و 58 دقیقه



Acer E15



مدت زمان ادعا شده توسط شرکت: 6 ساعت
نتایج آزمون عملی: 2 ساعت و 56 دقیقه




[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] با توجه به تفاوت فاحشی که در مقادیر اعلامی و نتایج بررسی ها به دست آمده، ویچ تلاش کرده است تا با تماس گرفتن با شرکت های سازنده دلیل این اختلافات را جویا شود. در این راستا شرکت دل دلیل این اختلاف را اینگونه اعلام کرده است:
این بسیار دشوار است که برای عملکرد باتری لپتاپ ها بتوان عدد دقیقی را بیان کرد زیرا این مورد وابستگی بسیار زیادی به نحوه و نوع مصرف کاربران از دستگاه شان دارد. دقیقاً مانند اینکه شما بگویید یک مدل خودرو توسط کاربران با مقادیر متوسط بنزین می‌تواند تا چه مسافتی را بپیماید! شرکت HP نیز اینگونه بیان کرده است که تست های باتری آنها در واقع شبیه سازی استفاده روزمره از لپتاپ ها و اجرای واقعی نرم افزارهایی مانند مجموعه مایکروسافت آفیس و امثالهم است و مقادیر دقیق ویژگی های سخت افزاری مانند رزولوشن تصویر نیز تأثیر بسیار زیادی در نتایج نهایی خواهند داشت. در ادامه شرکت های دل، اچ پی و توشیبا اعلام کرده اند که یکی از روشهای تست میزان شارژدهی باتری لپتاپ ها در مجموعه آنها استفاده از نرم افزار مستقلی به نام MobileMark است که به استخراج عملکرد نهایی آنها در شارژدهی لپتاپ ها کمک می‌کند. به هر حال شاید این توضیحات بتواند عده ای را قانع کند و گروهی دیگر را نه. در نهایت باید گفت اگر شما قصد دارید برای مدت نسبتاً طولانی از لپتاپ خود بدون اتصال به برق شهری استفاده کنید همواره باید از قبل دید کلی از عملکرد باتری آن داشته باشید تا در حین کار به مشکل برنخورید.

TO FAN
04-11-2017, 05:22 PM
هشدار: حفره امنیتی موجود در Microsoft Word می‌تواند باعث دسترسی هکرها به کل سیستم کاربر شود
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]







نرم افزار Word برای بسیاری از ما تنها یک نرم افزار نگارش متن و بستری برای آماده کردن گزارش ها، مقالات و ... است اما باید این را بدانیم که Word با داشتن امکاناتی مانند ماکرو ها و استفاده از زبان برنامه نویسی VB مختص به خود می‌تواند برای امور پیشرفته تری که نیاز به نگارش کد های نرم افزار دارند، قابلیت های زیادی را به همراه داشته باشد که این افزونه ها به مانند هر برنامه و یا افزونه دیگری می‌توانند جهت نیل به اهداف مثبت و البته منفی، مورد استفاده قرار بگیرند. اما همواره باید به مسائل امنیتی نیز توجه کرد؛ زیرا هر کجا که کد های نرم افزاری وارد عمل می‌شوند می‌توان انتظار داشت که هکرها با استفاده از اهداف شوم خود وارد کار شوند و بتوانند با استفاده از حفره های امنیتی برنامه ها به قصد تخریب سیستم کاربر و یا سوء استفاده از آن اقدام به اضافه کردن کد های آلوده به برنامه ها کنند و بستر مناسب برای دستیابی به اهداف خود را ایجاد نمایند. اما به موضوع مورد بحث خود بازگردیم. آسیب پذیری که قصد صحبت در مورد آن را داریم اولین بار در روز جمعه گذشته و توسط مرکز تحقیقات شرکت امنیتی McAfee کشف شد ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) و نتیجه بررسی هایی بود که محققین این مرکز روی چند فایل Word آلوده ای که روز قبل آن به آنها مشکوک شده بودند دیده شده بود. در جریان این تحقیقات، مهندسین مک آفی به این نتیجه رسیدند که آسیب پذیری مذکور می‌تواند منجر به نفوذ به نرم افزار Word و آن هم در همه نسخه های آن (حتی آخرین نسخه نرم افزار یعنی Word 2016 که روی ویندوز 10 نصب و بروز شده است) شود. این آسیب پذیری مربوط به قابلیت Windows Object Linking and Embedding (به اختصار OLE) در مجموعه مایکروسافت آفیس مربوط می‌شود که به اسناد آفیس اجازه جاسازی (embed) کردن مرجع و یا لینک هایی به اسناد و یا object‌های دیگر می‌شود. اما از لحظه ای که فایل آلوده به این آسیب پذیری باز شود، به سرور خارجی متصل شده و یک نرم افزار HTML که با فرمت hta. مشخص می‌شود و محتوی کدهای VBScript آلوده است را دانلود می‌کند. فایل hta مذکور بعد از دانلود شدن خود را به فایل های معمولی RTF تبدیل نموده و پس از آن به صورت کامل اجرا می‌شود. در همین زمینه یکی از متخصصین مک‌آفی اینگونه توضیح می‌دهد:
این بدافزار به صورت هوشمندانه ای بعد از اجرا شدن خود را به صورت یک فایل ورد درآورده و به کاربر پاپ آپی را نشان می‌دهد که جعلی بوده و نمی‌توان آن را با یک فایل معمولی تمیز داد. در این حالت در زمینه، بدافزار مورد نظر خود را به صورت پنهانی بر روی سیستم کاربر نصب می‌کند تا آماده انجام عملیات خود شود. مک‌آفی با بررسی بیشتر بر روی اطلاعاتی که در این زمینه توانسته به آنها دست یابد مشخص کرده است که این بدافزار فعالیت خود را از اواخر ماه ژانویه آغاز کرده است و در حال حاضر در حدود 3 ماه است که به صورت آزادانه و بدون اینکه شناسایی شده باشد در فضای وب در حال فعالیت و آلوده سازی حجم بیشتری از نرم افزارهاست. به صورت موازی و همزمان با مک‌آفی، موسسه امنیتی FireEye نیز گزارشی را در خصوص این آسیب پذیری منتشر کرده و در آن اعلام نموده که بعد از شناسایی آسیب پذیری مراتب را به مایکروسافت نیز اطلاع داده است تا شرکت بتواند هر چه سریعتر پچ و بروزرسانی های امنیتی در خصوص رفع آن را ارائه نماید. بر اساس گزارشی که FireEye در این زمینه منتشر کرده است اسناد Word آلوده به بدافزار مذکور از طریق ایمیل در فضای وب منتشر می‌شوند. این موسسه مثالهایی از نوع ایمیل ها و نحوه انتشار آنها منتشر نکرده است اما با توجه به اینکه این بدافزار تا به امروز ناشناخته بوده است و آسیب پذیری از نوع Zero-day به حساب می‌آید باید بگوییم که به احتمال فراوان تا به امروز روی تعداد زیادی از سیستم ها در وب نصب نشده است و نباید چندان در مورد آن نگران باشیم.
هر دو منبع FireEye و McAfee اعلام کرده اند که به دلیل آنکه این بدافزار نوعی باگ نرم افزاری به حساب می‌آید با بررسی فضای اشغال شده در حافظه نیز نمی‌توان به وجود آن پی برد، زیرا می‌توان بسیاری از روشهای شناسایی کاهش حافظه در دسترس موجود در ویندوز را دور بزند. در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که مایکروسافت هنوز هیچ گونه واکنش رسمی به این آسیب پذیری نشان نداده است و بروزرسانی را منتشر نکرده است که آن را غیر فعال کند.

TO FAN
04-11-2017, 05:23 PM
کارت‌گرافیک ZOTAC GeForce GTX 1080 Ti PGF هر گیمری را به وجد می‌آورد

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]








اگر به دنبال یک کارت گرافیک رده بالا حرفه ای هستید، ZOTAC می تواند نیاز شما را برآورده کند. این کمپانی دو کارت پرقدرت جدید از سری PGF را برای علاقمندان معرفی کرد. کارت های سری GeForce GTX 1080 Ti PGF از راهکار خنک سازی بسیار حجیم با اشغال سه شکاف توسعه بهره می برند. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

کارت GeForce GTX 1080 Ti PGF در دو مدل معمولی و شدیداً اورکلاک شده عرضه می شود که البته مدل معمولی نیز به صورت کارخانه ای اورکلاک شده اما فرکانس هایی پایین تری دارد. هر دو مدل مجهز به بک پلیت شفاف با نور زمینه مجهز هستند. مدل معمولی این کارت دارای توان حرارتی 280 وات با فرکانس پایه و بوست هسته به ترتیب 1569 و 1683 مگاهرتز است. مدل شدیداً اورکلاک شده با توان حرارتی 320 وات از فرکانس پایه هسته 1620 مگاهرتز، فرکانس بوست 1733 مگاهرتز و فرکانس موثر حافظه 11210 مگاهرتز برخوردار است. توان مورد نیاز هر دو کارت از طریق یک جفت کانکتور تغذیه 8 پینی تامین می شود. همراه این کارت ها یک پایه نگه دارنده به منظور تحمل بخشی از وزن کارت ارائه می شود. این کارت ها در دو مدل مجهز به بک پلیت با نور زمینه LED و همچنین مدل فافد بک پلیت LED عرضه می شود. متاسفانه قیمت این کارت ها تاکنون اعلام نشده اما انتظار می رود در در تعداد محدود و تنها در برخی بازارها عرضه شود.

TO FAN
04-11-2017, 05:26 PM
با هدست 14 دلاری Mi VR Play 2 شیائومی، فناوری واقعیت‌مجازی را تجربه کنید!
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]




شرکت شیائومی به عنوان یکی از بزرگ‌ترین سازندگان در بازار چین برای عرضه محصولات جدید خود با قیمت بسیار مناسب شناخته می‌شود و در ادامه همین روند، این سازنده به‌تازگی از هدست واقعیت‌مجازی جدید خود با نام Mi VR Play 2 رونمایی کرده است که تنها 14 دلار قیمت دارد.
در مقایسه هدست Mi VR Play 2 با نسل گذشته‌ خود یعنی Mi VR Play، تغییرات قابل‌توجه چندانی در این هدست واقعیت‌مجازی محور صورت نگرفته است اما شرکت شیائومی، پیشرفت‌های نسبی را برای نسل جدید هدست‌های واقعیت‌مجازی محور خود در نظر گرفته است که به مذاق کاربران خوش خواهد آمد. این پیشرفت‌ها و بهبودهایی که در هدست Mi VR Play 2 صورت گرفته است، بیشتر تجربه کاربران را از کار با این هدست در طولانی‌ مدت تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. بر همین اساس، جنس ماده به‌کار گرفته شده در تولید این هدست، بهبود یافته است و کاربر در استفاده طولانی مدت از هدست واقعیت‌مجازی محور جدید شیائومی، تجربه بهتری خواهد داشت. هم‌چنین، Mi VR Play 2 در مقایسه با نسل قبل، وزن کم‌تری دارد و منافذی برای خروجی بهتر حرارت در نظر گرفته است که در خنک‌ نگه‌داشتن هدست جدید شیائومی تاثیرگذار خواهد بود. هدست Mi VR Play 2 برای کاربرانی مناسب خواهد بود که تمایل به صرف هزینه قابل‌توجه برای تجربه محتوای واقعیت‌مجازی و ویدیوهای 360 نداشته باشند. شرکت شیائومی، فروش این هدست واقعیت‌مجازی محور را از 19 آوریل (30 فروردین) در بازار چین آغاز خواهد کرد و همان‎طور که در ابتدای مطلب گفته شد، این تبلت تنها 99 یوآن یا 14 دلار قیمت خواهد داشت.

TO FAN
04-11-2017, 05:28 PM
تبلت بزرگ 13 اینچی جدید سونی با کاغذ الکترونیکی به صورت رسمی معرفی شد



[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

براساس اطلاعات به‌دست آمده، مدل پایه گوشی پرچم‌دار جدید شیائومی می 6 با چهار گیگابایت رم و 64 گیگابایت حافظه‌داخلی، تنها 318 دلار قیمت خواهد داشت. نسخه رده‌بالای آن نیز با چهار گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه به قیمت 376 دلار عرضه می‌شود.علاوه‌بر نسخه استاندارد گوشی شیائومی می 6، شرکت شیائومی از مدل "پلاس" این گوشی نیز رونمایی خواهد کرد که به شش گیگابایت حافظه رم مجهز شده است و با 64 گیگابایت، 128 گیگابایت و 256 گیگابایت حافظه به ترتیب 390 دلار، 448 دلار و 535 دلار قیمت خواهد داشت.گمان می‌رود که تمامی مدل‌های گوشی پرچم‌دار جدید شیائومی به چیپ‌ست اسنپدراگون 835 کوالکام مجهز شده باشد و سیستم‌عامل اندروید نوقا 7.1.1 با پوسته MIUI نیز برای آن‌ها در نظر گرفته شده است. تفاوت بین مدل استاندارد و پلاس، تنها به مقدار حافظه رم خاتمه نمی‌یابد و همان‌طور که از نام‌گذاری آن‌ها پیداست، مدل پلاس به صفحه‌نمایش بزرگ‌تر 5.7 اینچی مجهز خواهد بود. در حالی‌که مدل استاندارد از یک نمایشگر 5.1 اینچی استفاده می‌کند.هیچ‌یک از گوشی‌های پرچم‌دار جدید شیائومی با نمایشگر لبه منحنی ارائه نمی‌شود و شاید تنها شاهد عرضه یک مدل از آن با یک صفحه‌نمایش با رزولوشن Quad HD باشیم. هم‌چنین، سنسور تشخیص اثرانگشت هم‌چنان در حاشیه پایین نمایشگر جای گرفته است که این موضوع، بدین معنی خواهد بود که شیائومی Mi 6 با طراحی مشابه با نسل قبلی خود به بازار عرضه خواهد شد و به نمایشگر بدون حاشیه مجهز نیست. هرچند، این احتمال وجود دارد که بخش کمی از حاشیه‌های اضافی اطراف صفحه‌نمایش کاهش یافته باشد.

TO FAN
04-11-2017, 05:31 PM
کارت گرافیک GTX 1060 3GB Phoenix ایسوس، کوچک و پرمدعا


[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ایسوس یک کارت گرافیک جدید از سری مقرون به صرفه Phoenix معرفی کرد. جدیدترین عضو این سری مدل 3 گیگابایتی GeForce GTX 1060 با طول تنها 18.3 سانتی متر است.

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ایسوس در ساخت این کارت از برد PCB بسیار کوتاه مبتنی بر طراحی اختصاصی بهره گرفته که توان مورد نیاز خود را از طریق یک کانکتور 6 پینی دریافت می کند. راهکار خنک سازی این کارت مبتنی بر یک حرارت گیر آلومینومی ساده با هسته مسی و یک فن است. هسته مسی حرارت گیر ضمن جذب حرارت از سطح پردازنده گرافیکی، آن را به تیغه های آلومینیومی منتقل می کند تا توسط گردش هوا ایجاد شده توسط فن 80 میلی متری دفع شود. فن بکار رفته دارای سیستم یاتاقان جفت بلبرینگ (موسوم به DBB) است که می بایست دوام بالایی داشته باشد.
فرکانس هسته این کارت درست مطابق مشخصات مرجع انویدیا با فرکانس پایه هسته 1506 مگاهرتز، فرکانس بوست هسته 1506 مگاهرتز و فرکانس موثر حافظه 8.00 گیگاهرتز است. همانطور که احتمالاً می دانید، مدل 3 گیگابایتی GTX 1060 دارای 1,152 هسته CUDA است. درگاه های خروجی تصویر این کارت متشکل از یک DisplayPort، یک HDMI و یک DVI است.
قیمت این کارت تاکنون اعلام نشده است اما انتظار می رود از دیگر کارت های 3 گیگابایتی GTX 1060 ایسوس ارزان تر باشد.

TO FAN
04-11-2017, 05:37 PM
بهترین تلفن هوشمند سونی با نمایشگر ۴K و پردازنده اسنپدراگون
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]



پرچمدار جدید سونی با نام Xperia XZ Premium که شب گذشته در برج خلیفه دوبی معرفی شد. خیلی‌ها در هر جای دنیا طرفدار دوآتیشه و وفادار سونی هستند؛ نه فقط به خاطر تلفن‌های هوشمندش بلکه به خاطر تلویزیون‌ها، نمایشگرها، پردازنده‌های تصویر و انواع حسگرهای دوربین. تلفن هوشمند و جدید سونی Xperia XZ Premium عصاره همه پیشرفت‌های سونی در همین زمینه‌هاست. این مدل جدید در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۷ پرده‌برداری شد.

طراحی و کیفیت ساخت
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] هر کسی که انتظار معجزه و تحول در طراحی را از Xperia XZ Premium سونی دارد قطعاً با دیدن این محصول ناامید می‌شود. البته، در مورد طراحی همیشه یک مخالف هم وجود دارد. سال‌هاست که طراحی گوشی‌های اکسپریای سونی با تغییرات ناچیز در جزییات عرضه می‌شوند و طرفداران وفادار سونی این نوع طراحی را در تلفن‌های هوشمند سونی به عنوان یک علامت تجاری برای این برند می‌دانند. سونی در Xperia XZ Premium جدید نیز بدون شک بر جزییات تمرکز بیشتری داشته است. طراحی OmniBalance حفظ شده و اسکنر اثر انگشت هنوز روی کلید پاور است. یک کلید فیزیکی هم برای شاتر دوربین اضافه شده که می‌توانید آن را در بالای سمت راست لبه در زمانی که گوشی را به شکل افقی نگه می‌داریم پیدا کنید. از آنجا که طراحی OmniBalance برای افراد غیرمتخصص و تازه‌واردهای برند سونی چندان جذابیتی ندارد، سونی نیاز به چیز جدیدی داشت که بتواند مردم را به این محصول جدید جذب کند. بنابراین، این گوشی هم درست مانند نسخه قبلی Z5 Premium، از رنگ جذاب و خیره‌کننده کروم برخوردار است. هر دو رنگ کروم و مشکی با شیشه Gorilla Glass 5 در عقب و جلو ضدخش هستند. شیشه Gorilla Glass 5 آسیب‌پذیری کمتری در مقایسه با نسل چهارم دارد و می‌تواند در برابر سقوط از ارتفاع بالاتری تاب بیاورد (۱٫۶ متر نسبت به یک متر).

نمایشگر
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] از نظر نمایشگر خوب است بدانید سونی خودش در این زمینه همه‌کاره است. این شرکت ژاپنی که هم اکنون سازنده نمایشگرهای مسطح است به میزان زیادی بر تولید وضوح ۴K و پشتیبانی از فناوری HDR تکیه دارد. رک و پوست کنده بگوییم قضیه این است که سونی می‌خواهد تولید محتوی HDR را با مصرف محتوای HDR همراستا کند. شرکت Sony Pictures معمولاً محتوا را با فرمت ۴K HDR می‌سازد و سپس رسانه‌های مربوط این فرمت را به شکل بهینه در دستگاه‌های خود مانند تلویزیون سونی و تلفن‌های هوشمند سونی ارائه می‌دهند. البته، نمایشگر HDR به محتوای HDR نیاز دارد. این همان چیزی است که یوتیوب، نت فلیکس و آمازون قرار است حتی برای گوشی‌های موبایل میسر کنند. بالاخره، دیر یا زود نمایشگرهای HDR با تعبیه شدن در تلفن‌های هوشمند وارد زندگی روزانه ما می‌شوند. ال‌جی G6 و سامسونگ Galaxy Note 7 هر دو قابلیت HDR دارند. وضوح و تراکم پیکسل XZ Premium معادل ۳۸۴۰×۲۱۶۰ پیکسل و ۸۰۱ پیکسل در اینچ است که به نمایشگر ۴K جان می‌دهد. اما خب، باید دید که آیا در زندگی روزمره و عادی هم عملکرد خوبی دارد یا نه. در مدل Z5 Premium قبلی، سونی این گونه توضیح داد که تنها زمانی که محتوای ۴K نمایش داده شود شما حقیقتاً می‌توانید از نمایشگر ۴K استفاده کنید. در وضعیت‌های عادی، مثلاً وقتی که از برنامه‌های کاربردی متداولی مانند فیس‌بوک، تلگرام، واتس اپ و غیره استفاده می‌کنید، نمایشگر به صورت Full HD محتوا را نمایش می‌دهد که همه برنامه‌های کاربردی این نوع فرمت را پشتیبانی می‌کنند. باید به ملزومات انرژی نمایشگرهای ۴K هم در زمینه پخش محتوا توجه کرد. این که تا چه حد وضوح بالاتر برای برنامه‌های کاربری واقعیت مجازی در آینده مفید و قابل استفاده است، متأسفانه چیزی است که اکنون نمی‌توانیم در مورد آن به نتیجه قطعی برسیم و نیاز به گذر زمان و پیشرفت فناوری دارد. از نظر تئوری، برنامه‌های کاربردی VR یا واقعیت مجازی می‌توانند از وضوح بالاتر بهره‌مند شوند. اما هنور مشخص نیست که آیا صنعت واقعیت مجازی می‌خواهد از این فناوری به سرعت بهره‌مند شود یا خیر.

نرم‌افزار
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] سونی Xperia XZ Premium به اندروید ۷٫۰ نوقا و رابط کاربری Xperia مجهز است. سونی تقریباً از تمامی رابط کاربری اندروید بهره می‌برد و چیزهای کمی از خودش به آن اضافه می‌کند. از آنجا که این فقط یک بررسی اجمالی ساده است، هنوز باید تا بررسی قطعی و کار با نرم‌افزارهای گوناگون صبر پیشه کنید تا نتیجه نهایی را بعد از آزمون‌های گوناگون به شما ارائه دهیم.

عملکرد سونی Xperia XZ Premium با پردازنده اسنپدراگون ۸۳۵ نیرو می‌گیرد که جدیدترین ساخته کوالکوم است و احتمالاً درGalaxy S8 سامسونگ هم به کار خواهد رفت. این تلفن هوشمند ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی دارد که با کارت حافظه میکرو اس.دی تا ۲ ترابایت قابلیت ارتقا پیدا می‌کند.
تراشه جدید کوالکوم به مودم LTE قوی Snapdragon X16 مجهز است که باعث می‌شود XZ Premium سرعت دانلودی معادل یک گیگابایت در ثانیه داشته باشد. این مودم جدید سرعتی را ارائه می‌دهد که تا کنون به صورت بی‌سیم قابل دسترسی نبوده است. متأسفانه، در حال حاضر شبکه‌های موبایل چنین سرعتی را پشتیبانی نمی‌کنند. این ارزش افزوده فعلاً فقط از جنبه تئوری خوب و ارزشمند است نه در عمل. صدا سونی اهمیت زیادی به کیفیت صدا در XZ Premium داده است. این یکی از امکانات اصلی تلفن هوشمند جدید علاوه بر نمایشگر و دوربین است. سونی XZ Premium مجهز به بلندگوهای استریو است که در جلوی گوشی تعبیه شده. این تلفن هوشمند از فناوری LDAC پشتیبانی می‌کند؛ با استفاده از این فناوری افت کیفیت صدا در XZ Premium را در زمان اتصال بلندگوی بی‌سیم یا هدفون شاهد نخواهید بود. فناوری DSEE توسط خود سونی ابداع شده و برای ارائه صدای بهتر برای پخش فایل‌های MP3 به کار می‌رود. صداهایی که کیفیت و وضوح بالایی دارند نیز در XZ Premium پشتیبانی می‌شوند.

دوربین
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دوربین Xperia XZ Premium یک تولید کاملاً جدید است که در Xperia XZها نصب می‌شود. در قلب این دوربین حسگر جدید سه لایه از بخش تصویربرداری سونی (Sony Imaging) تعبیه شده است که در ۷ فوریه ۲۰۱۷ از آن پرده‌برداری شد. این لایه جدید افزوده‌شده در حسگر تصویر به عنوان یک بافر افزوده یا ذخیره‌کننده اطلاعات تصویر به کار می‌رود. به لطف وجود این بافر، می‌توان ویدئوهای حرکت آهسته با سرعت ۹۶۰ فریم در ثانیه با کیفیت Full HD را ضبط کرد. این حسگر تصویر جدید نه تنها امکان ضبط ویدئوی حرکت آهسته را می‌دهد، بلکه در خلال ضبط ویدئویی معمولی با فرمت Full HD امکان شروع ضبط زمان‌گریز با تندزمانی یا time-lapse را هم ممکن می‌کند. علاوه بر ضبط‌های ویدئویی حرکت آهسته، این دوربین حسگر تصویر ۱۹ مگاپیکسل دارد. هر پیکسل مجزا باید به اندازه کافی بزرگ باشد که حتی در شرایط نور کم نیز کیفیت تصویر خوبی را ایجاد کند. این که بزرگی پیکسل‌ها چقدر است، سؤالی است که متأسفانه بی‌پاسخ مانده. قابلیت دیگری که سونی در دوربین Xperia XZ و XZ Premium بر آن تأکید می‌کند قابلیت Predictive Shot است. این به کاربران تلفن‌های هوشمندXperia XZ و Xperia XZ Premium امکان می‌دهد که هرگز صحنه‌ای را از دست ندهند. مخلص کلام: به محض اینکه دوربین شروع به کار می‌کند تصاویر را ثبت می‌کند تا برخی از آنها به محض اینکه کلید شاتر را فشار می‌دهید ضبط شوند. در نهایت، شما می‌تواند بهترین تصویر را از میان تصاویری که مشاهده می‌کنید انتخاب نمایید. اما قابلیت‌های دوربین Xperia XZ Premium و دیگر XZها همین جا ختم نمی‌شود… این دوربین‌ها لرزشگیر یا حسگر تثبیت تصویر نیز دارند. به گفته سونی دوربین جدیدش مجهز به حسگر ۵ محوره تثبیت تصویر است اما اگر سونی را خوب بشناسید در نهایت به این نتیجه خواهید رسید که این شرکت ژاپنی از فناوری‌هایی استفاده می‌کند که حتماً قبلاً از آن در محصول دیگری استفاده کرده است. دوربین‌های مدرن سونی مانند دوربین‌های بزرگ A7 SII یا مدل Alpha 6500 APS-C لرزشگیر تصویر ۵ محوره دارند که به حسگر متصل است. با کمک حسگر ژیروسکوپ لرزش‌های دوربین جبران می‌شود. این قابلیت هم در تصاویر و هم ویدئوها باید مورد استفاده قرار گیرد.

باتری سونی می‌داند تلفن هوشمندی که صفحه‌نمایش ۴K و دوربین با امکانات کامل دارد از نظر مصرف باتری بسیار قوی است. این توجه تا جایی است که برای حالت STAMINA دسته‌بندی جدیدی ایجاد کرده و آن را با نام Smart STAMINA می‌خواند. این حالت رفتارهای کاربر را تحلیل می‌کند و اطلاعات را به Xperia Actions ارسال می‌نماید. سپس، قابلیت جدید ذخیره انرژی به دستگاه پیشنهاد می‌کند که باتری ۳۲۳۰ میلی‌آمپر را دوام بیشتری ببخشد. ویژگی Xperia Actions نکاتی را بر اساس الگوهای رفتاری هر کاربر پیشنهاد می‌دهد؛ مانند خاموش کردن بلوتوث در زمان‌های خاص یا خاموش کردن قابلیت‌های خاص وقتی در زمان مشخصی در طول روز از آن استفاده نمی‌کنید. فناوری باتری Qnovo نیز، با وجود برخورداری از قابلیت شارژ سریع در این گوشی، برای بیشتر کردن عمر باتری ارائه شده است.

حرف آخر : نمی‌توان گفته خود سونی را مبنی بر اینکه Xperia XZ Premium “بهترین محصول سونی” است را انکار کرد. اما خیلی جالب است که یادآور شویم سونی یکی از شرکت‌هایی است که خیلی به فناوری واقعیت مجازی در تلفن‌های همراه توجه نکرده است (البته PS4 را نباید فراموش کرد). این شرکت تنها درXperia Touch بر روی واقعیت افزوده سرمایه‌گذاری کرد. اما به هر حال، سونی تلفن هوشمندی را قرار است وارد بازار کند که نیاز کسانی که می‌خواهند در بازار واقعیت افزوده سرمایه‌گذاری کنند را برآورده می‌کند. نگاه اول ما به این تلفن هوشمند جدید کاملاً مثبت بود. سونی قول‌هایی در مورد بهبود دوربین و افزوده شدن فناوری‌ها و امکانات جدید دیگر مانند نمایشگر ۴K HDR در زمان عرضه داده است که در نهایت از XZ Premium یک گوشی منحصربه‌فرد و استثنایی می‌سازد.

blac
04-11-2017, 05:40 PM
.مقوا همیشه قشنگه(sm93).

TO FAN
04-11-2017, 05:41 PM
دنیا هنوز برای گوشی‌های ماژولار آماده نیست



[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]






برای مدت کوتاهی همه دیوانه‌ی گوشی‌های ماژولار شده بودند. گوگل و ال‌جی درگوشی‌های ماژولار موفق نبودند و این موضوع برای لنووا به‌عنوان تنها باقی‌مانده‌ی این حوزه معنایی خواهد داشت؟ گوشی‌های دارای قطعات قابل تعویض، در حال تبدیل‌شدن به تحول عظیم بعدی صنعت بودند. گوگل پروژه Ara را به‌صورت دمو به نمایش گذاشت بود و ال‌جی نیز گل سرسبد خود G5 را که دارای بخش جداشونده‌ی قابل اتصال به سایر تجهیزات جانبی است را رونمایی کرد و همچنین لنووا گوشی‌های Motorola Moto Z را که دارای ماژول‌های بلندگو و پروژکتور تصویر از نوع اتصال مغناطیسی است را دارد. به‌طورکلی می‌توان گفت ماژولار بودن باعث می‌شود مردم از گوشی‌های خود زمان بیشتری استفاده کنند، آن‌ها را شخصی‌سازی کنند و از اتلاف انرژی الکتریکی بکاهد. درحالی‌که به نظر می‌رسید این فنّاوری توجه زیادی را جلب کرده است و رو به رشد است، ناگهان متوقف شد. گوگل Ara را متوقف کرد و فروش بد G5، ال‌جی را مجبور به بازگشت به سمت مسیر اصلی خود کرد؛ و اکنون لنووا به‌عنوان آخرین باقی‌مانده‌ی این میدان است و ما نمی‌دانیم که آیا این گوشی‌ها روزی دوباره حرکت خود را از سر خواهند گرفت یا خیر. بااینکه داشتن یک گوشی ماژولار بسیار مفید و جالب است، اما این موضوع به این زودی‌ها جا نخواهد افتاد. چراکه از موانع فنی گرفته تا مشکلات مربوط به میزان سادگی استفاده، باعث خواهند شد که سال‌ها یا حتی دهه‌ها طول بکشد تا قطعات قابل تعویض بادوام، مقرون‌به‌صرفه و قابل‌جابه‌جایی به‌صورت گسترده مورداستفاده قرار بگیرند.

چرا از ابتدا این موضوع تبدیل به یک موضوع مهم شد؟


[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
به اول داستان برویم. رویای گوشی‌های ماژولار از ابتدا وجود داشته است. مردم برای سال‌ها کامپیوترهای دسکتاپ خود را پیکربندی می‌کردند و اجرای چنین کاری برای تلفن‌های همراه گام بزرگی نخواهد بود. تحلیلگر و مدیر Emerging Device Strategies آقای Ken Hyers می‌گوید: مردم سرهم‌بندی کردن را دوست دارند. این‌که یک محصول را بگیرند و بهبود بدهند، بخشی از طبیعت انسان است. ایده مفهومی این کار در سال ۲۰۱۳ از Phonebloks گرفته‌شده است. این گوشی مفهومی که زاییده ذهن طراح آلمانی Dave Hakkens است، دارای قطعات سخت‌افزاری است که می‌توانند به‌صورت بلوک‌های مجازا، از یکدیگر جدا شوند. اجزا این گوشی مانند قطعات لوگو به یک برد اصلی متصل می‌شوند. پس‌ازآن Hakkens شروع به همکاری با موتورولا کرد و ازآنجاکه گوگل مالک موتورولا شد، شروع به کاربر روی یک گوشی با قطعات قابل تعویض به نام پروژه Ara کرد. بافاصله کمی، در سپتامبر سال ۲۰۱۶ شرکت ال‌جی G5 را در نمایشگاه سالانه Mobile World Congress در بارسلونا رونمایی کرد. این مدل دارای طراحی ماژولار مانند است که دارای یک بخش جداشونده برای امکانات جانبی است که ازجمله می‌توان به گیره دوربین و مبدل صوتی آنالوگ به دیجیتال آن اشاره کرد. چند ماه بعد لنووا Moto Z و Moto Z Force را رونمایی کرد. در آن زمان، لنووا دو سال در تلاش برای جذب برند Motorola Mobility از گوگل بود. به دلیل حضور سه شرکت بزرگ در حوضه موبایل‌های ماژولار، رشدی ظاهری در این رابطه ایجادشده بود؛ اما چند ماه بعد همه‌چیز از هم پاشید.

مشکلات ماژولار بودن


[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
امکان جدا کردن اجزا از تلفن همراه و اتصال مجدد آن‌ها بسیار ساده به نظر می‌رسد، اما این کار پیچیدگی‌های مکانیکی و فنی بسیار عظیمی دارد. همه ماژول‌ها باید استانداردسازی شوند و بدون مصرف زیاد باطری، امکان ارتباط با یکدیگر را داشته باشند. هزینه تحقیق و توسعه در این موارد برای شرکت بسیار زیاد خواهد بود و هیچ شرکتی نیز نمی‌خواهد به خاطر اشکالات ماژول تولیدشده توسط اشخاص دیگر سرزنش شود. روند آزمودن و تائید این قطعات قابل تعویض، زمان‌بر، پیچیده و هزینه‌بر است. در بازار بسیار رقابتی امروز، فروشندگان مایل به تمرکز بر ایده‌هایی هستند که کشش سریعی را به خود جلب کنند. علاوه بر آن مکانیسم اتصال باید به‌اندازه کافی بادوام باشد تا قطعات از محل خود جدا نشوند. زمانی که Ara درراه بود، گوگل اعلام کرد که آزمون‌های مربوط به افتادن گوشی با شکست روبه‌رو شده است. هر بخشی که دارای اتصال ماژولی باشد، چه از نوع قفل مکانیکی باشد و چه از نوع مغناطیسی، سختی و یکپارچگی کلی گوشی را کاهش می‌دهد. و موضوع آخر قانع کردن مردم برای خریدن آن است. این موضوع برای هر تلفن همراه عادی که توسط شرکت‌هایی غیر از اپل و سامسونگ تولیدشده باشد نیز چالش بزرگی است. اگر محصول به‌اندازه کافی متقاعدکننده نباشد و یا کار با ماژول‌ها سخت باشد و یا بسیار گران باشد، خریداران به سمت آن نخواهند رفت. Neil Mawston آنالیز گر و مدیر اجرایی Global Wireless Practice می‌گوید: برای مشتریان حمل کردن بیش از یک گجت مشکل است. خیلی آزاردهنده است اگر منزل یا کار را بدون برداشتن یکی از ماژول‌های موردنیازتان ترک کنید. بعلاوه داشتن وسایل بیشتر برای حمل کردن به معنی وسایل بیشتر برای گم کردن است.

گوگل و ال‌جی فعلاً از این موضوع خارج‌شده‌اند


[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
مدیر فنّاوری شرکت ال‌جی Skott Ahn در مصاحبه ماه ژانویه خود گفت: این پروژه، آزمایش معناداری برایمان بود بااینکه هزینه زیادی را متقبل شدیم. منظور آقای Ahn از پروژه، بازی قماری بود که ال‌جی با G5 انجام داد. در دهه سوم سال ۲۰۱۶ این دستگاه فروش بسیار ضعیفی داشت و شرکت در بخش تلفن‌های همراه خود مبلغ ۳۸۱ میلیون دلار را از دست داد. به همین دلیل ال‌جی سریعاً این مفهوم را از طراحی G6 حذف کرد و جای آن را به چیزی مرسوم‌تر داد. همچنین پایان پروژه Ara برای دوستداران فنّاوری ناامیدی بزرگی بود. طراحی براق و انعطاف‌پذیر بودن آن، بهترین ایدآل برای گوشی‌های ماژولار به نظر می‌رسید؛ و همیشه این‌گونه به نظر می‌رسید که گوگل تنها چند هفته با رونمایی نسخه اولیه آن برای توسعه‌دهندگان فاصله دارد؛ اما Ara هیچ‌گاه به یک محصول تبدیل نشد. اگر شرکتی بتواند ماژولار بودن را به واقعیت تبدیل کند، آن شرکت گوگل بانفوذ جهانیش خواهد بود.

آخرین نفر


[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
اکنون‌که گوگل و ال‌جی خود را از این دور خارج کرده‌اند، لنووا تنها شرکت باقی‌مانده در این وادی است. از زمان رونمایی آن از جون تا نوامبر سال ۲۰۱۶ لنووا یک‌میلیون Moto Zs فروخته است و پیش‌بینی می‌کند که تا سال اول سه میلیون دستگاه بفروشد. این میزان فروش، میزانی خوبی برای شرکت حساب می‌شود، اما در مقام قیاس، لازم به ذکر است که اپل در یک‌چهارم آخر سال مشابه، ۷۴٫۵ میلیون آی‌فون فروخته است. بااین‌حال لنووا بزرگ‌ترین نام در حوضه ماژولارها است. بااینکه میزان فروش آن به‌اندازه سامسونگ یا اپل نیست، اما Moto Z چیز متفاوتی است. مدیر برنامه Moto Mods آقای John Touvannas گفت: ما در رابطه با مشتریان موفقیت بزرگی را می‌بینیم. او همچنین گفت: ما به‌کل پلتفرم متعهد هستیم و ما همچنان اینجا ایستاده‌ایم و باور شدیدی به چیزی که می‌سازیم داریم.

TO FAN
04-11-2017, 05:44 PM
سایت فارسی هواوی راه‌اندازی شد
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]


هواوی در ایران اقدام به راه‌اندازی نسخه فارسی وب‌سایت خود کرده است. با راه‌اندازی نسخه فارسی وب‌سایت هواوی، کاربران ایرانی امکان دسترسی به محصولات و سرویس‌ و خدمات پس از فروش این برند را خواهند داشت. این وب‌سایت شامل بخش «گوشی‌های تلفن‌ همراه»، «لپ‌تاپ و تبلت» و «گجت‌های پوشیدنی» است که کاربران می‌توانند از محصولات هواوی روی سایت دیدن کرده و گزینه‌ مورد نظرشان را انتخاب کنند و به ویژگی‌ها و قابلیت‌های آن و حتی مقایسه محصولات مختلف دسترسی داشته باشند. در این وب‌سایت همچنین امکان دسترسی به سرویس و خدمات پس از فروش وجود دارد و کاربران با مراجعه به بخش «پشتیبانی» سایت می‌توانند با وارد کردن شماره سریال یا مدل گوشی از سرویس و خدمات محصول مورد نظر برخوردار شوند.
دسترسی به سایت فارسی هواوی از طریق لینک Consumer.Huawei.com/fa ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) امکان‌پذیر است.

sadegh1
04-11-2017, 05:49 PM
(sm93)