توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه با کیفیت آهنگ "" تکیه گاه "" با صدای ستار
Shayesteh
06-04-2017, 11:06 AM
سلام دوستان
مدت زیادی هست که دنبال نسخه با کیفیت این اثر میگردم...
اگر با کیفیت بهتر در اختیار دارید, ممنون میشم به اشتراک بگذارید.
06-04-2017, 02:13 PM
با سلام به همگی
من این کیفیت رو تو آرشیو داشتم تقدیم میکنم بد نیست
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
به هر حال جناب harf درست توضیح دادن، و تنها حرفی که من دارم بگم هم اینه که لعنت به حادثه تلخی که بر تاریخ ایران گذشت و هنر و موسیقی ایران رو به فنای مطلق داد، وگرنه ما امروز چه موسیقی هایی رو با چه کیفیت بی نظیر و چه استانداردهایی میتونستیم گوش بدیم
حیف که گرفتن از ما
ali18
06-04-2017, 02:27 PM
بابک جان درست میفرمایند ، البته من خودم این نسخه رو گوش میکنم که در آلبوم ۴۰ آهنگ طلایی ستار هست ،
این نسخه توسط شرکت ترانه منتشر شد و بنظر من پرداخت بهتری روی اون صورت گرفته نسبت به نسخه ی کلتکس
موفق باشید (sm10)
Shayesteh
06-04-2017, 02:41 PM
سلام آقای شایسته
می خوام بگم حتا اگه پیدا هم بشه ورژن قدری روشن تری یقین داشته باش که خامِ اون صدا!
به این معنی که هیچ پرداختی رو صداهایی که حتا از روی ماستر تبدیل شدن صورت نمی گیره، اون ورژن هایی که به دست من و تو می رسه!
همونی که تو آلبوم شام آخر هست درسته که رنگ و روی سازها پریده اما استاندارد هست
و بزرگ ترین موضوع اینه که صداهایی که این روزها حتا از نوار ربع اینچ به دست ما می رسه محدوده ی داینامیک نداره!
یعنی فکر می کنی با ضبط صوت دستی این کارا ضبط شده!
یعنی صدا قوی نیست و به عبارت درست تر صدا حجم نداره!
یه مثال بزنم و تمام اگرچه پیش تر هم این مثال رو من زیاد زدم:
"طلایه دار" رو دوستان بابک بیات نازنین سال ها پیش منتشر کردن اما جنس صدا شوخیه!
می دونی چرا چون هیچ پرداختی روی کار با توجه به ترانه و تنظیم این کار انجام نشده!
من هنوز همون ورژنی که کلتکس منتشر کرده رو می شنوم، چرا؟ چون محدود ی صدا داینامیک هست صدا حجم داره حجم بالایی هم داره! اما فرکانس پایین و بی رنگ!
حتا اگر ماستر تکیه گاه دست کسی باشه نمی تونه از اون اندازه ی درستی دربیاره
مگر اینکه توی استودیو یی مجهز با افراد حرفه یی این کار صورت بگیره
تنها فایده یی که این صداهای خام شاید داشته باشه این هست، صدای قدری روشن تر وکال همین، تازه همون وکال هم صداش خامِ!
پیشنهاد من اینه با همین ورژنی که در اختیار داری حال کنی! عشق بازی و عشق...
سلام بابک جان
ممنون از توضیحاتی که دادی
کماکان باید با همون نسخه ای که تو آلبوم شام آخر هست, سر کرد و مستی کرد!
به امید اینکه ورژن اصلی و کار درست این اثر (مثل خیلی دیگه از کارها که نسخه های اورجینال و استانداردش توی آرشیوها خاک میخوره) توسط افراد اهل فن بصورت حرفه ای تبدیل و بدست دوستداران موزیک برسه...
Shayesteh
06-04-2017, 02:46 PM
با سلام به همگی
من این کیفیت رو تو آرشیو داشتم تقدیم میکنم بد نیست
به هر حال جناب harf درست توضیح دادن، و تنها حرفی که من دارم بگم هم اینه که لعنت به حادثه تلخی که بر تاریخ ایران گذشت و هنر و موسیقی ایران رو به فنای مطلق داد، وگرنه ما امروز چه موسیقی هایی رو با چه کیفیت بی نظیر و چه استانداردهایی میتونستیم گوش بدیم
حیف که گرفتن از ما
بابک جان درست میفرمایند ، البته من خودم این نسخه رو گوش میکنم که در آلبوم ۴۰ آهنگ طلایی ستار هست ،
این نسخه توسط شرکت ترانه منتشر شد و بنظر من پرداخت بهتری روی اون صورت گرفته نسبت به نسخه ی کلتکس
موفق باشید (sm10)
ممنون از دوستان
(sm93)
ali18
06-04-2017, 09:51 PM
بازم سلام شایسته جان
نسخه یی که علی جان گذاشته مناسب نیست اصلن و اینکه این کار رو فقط ترانه منتشر کرده نه کلتکس که علی جان اشتباه کرد
نسخه ی دیگه یی هم که دوستمون Sargardan گذاشتن به هیچ وجه مناسب نیست و وحشتناکه!
نویزش اصطلاحن گرفته شده! و این موضوع رو از همون لحظه یی که پلی می کنی متوجه می شی!
حال و هوای کار از بین رفته!
در نتیجه تا اینجا بهترین نسخه همونی هست که تو آلبوم شام آخره
من هر دو تراک رو بررسی کردم
موفق باشی شایسته جان(sm10)
آره ، آلبوم شام آخر هم توسط شرکت ترانه منتشر شده ، من فکر کردم کمپانی کلتکس منتشر کرده ، در مورد کیفیت با هدفون مقایسه نکردم ولی به طور عمومی یادمه قبلا که با کامپیوتر پلی کردم از نظر وکال این ورژن آهنگهای طلایی بهتر بود ، البته فرمایش شما متین هست بابک جان ، بنابراین پیشنهاد من هم همان نسخه ی آلبوم شام آخر هست.
Shayesteh
06-04-2017, 10:00 PM
بازم سلام شایسته جان
نسخه یی که علی جان گذاشته مناسب نیست اصلن و اینکه این کار رو فقط ترانه منتشر کرده نه کلتکس که علی جان اشتباه کرد
نسخه ی دیگه یی هم که دوستمون Sargardan گذاشتن به هیچ وجه مناسب نیست و وحشتناکه!
نویزش اصطلاحن گرفته شده! و این موضوع رو از همون لحظه یی که پلی می کنی متوجه می شی!
حال و هوای کار از بین رفته!
در نتیجه تا اینجا بهترین نسخه همونی هست که تو آلبوم شام آخره
من هر دو تراک رو بررسی کردم
موفق باشی شایسته جان(sm10)
سلام دوباره بابک جان
ممنون بابت راهنماییهات
لطف میکنی عزیز(sm10)
Shayesteh
06-05-2017, 11:00 AM
اهنگ تکیه گاه ستار
(sm10)
bahramr
06-05-2017, 12:02 PM
اهنگ تکیه گاه ستار با کیفیتی خیلی بهتر.این کیفیت را هم گوش کنید
Shayesteh
06-05-2017, 05:19 PM
دوستان سلام
دو آهنگ از زنده یاد مهستی و ابی عزیز اینجا آپلود میکنم
روی این آهنگها کار شده و مجدد ریمستر شدن (البته توسط یکی از دوستان عزیز)
دانلود کنید و نظرتون رو بگید.
harf بابک جان ممنون میشم این دو کار رو گوش کنی و نظرت رو اعلام کنی.
" گل واژه " از ساخته های استاد صادق نوجوکی:
Sargardan
06-05-2017, 08:18 PM
سلام شایسته جان
اول بگم که اون دوستمون که دو تراک از تکیه گاه گذاشته بود وضعیت صدا وحشتناک بود
این یکی دوستمون هم که گفته کیفیت خیلی بهتر! باز وحشتناک بود، یه پست قبل از خودت
همون موضوعی که قبلن هم گفتم تا پلی می کنی انگار صدا خفه شده! اصطلاحن نویزش گرفته شده!
فکر می کنن با این کار معجزه می شه! نه تنها معجزه نمی شه بلکه داری تنظیم عالی جناب اریک بزرگ رو هم به فنا میدی!
این از تکیه گاه شایسته جان که باید تا اینجا بهت ثابت شده باشه تنها ورژنی که می تونی بهش تکیه کنی! ورژن شرکت ترانه س!
اما برسیم به چراغ و گل واژه
در مورد گل واژه که اصلن حرفشم نزن که به گرد پای ورژن ترانه منتشر شده در آلبوم کوه یخ برسه!
یعنی از رو ماستر به این قشنگی کم پیش میاد که ریپ بزنن چه برسه کاست!
از امیر مدیر سایت این آلبوم رو با تمام کیفیت بگیر و گوش کن اون وقت متوجه می شی اگر نشد فقط تراک گل واژه رو ازش بگیر، اگه که کل آلبوم رو نمی خوایی
در مورد چراغ اونی که تو آلبوم هوای یار هست از کلتکس به کنار...
اما اونی که تو آلبوم بیگانه س کیفیت قابل قبولی داره
تراکی که تو گذاشتی فرکانس اکتیو تر، یعنی فعال تری داره از این بابت که به گوش انسان نزدیک تره اما صدای باس خیلی بد
این همون موضوعی هست که من خیلی تکرار می کنم اینکه توی خونه نمی شه معجزه کرد
یعنی حتا بتونی فرکانس درستی از آب در بیاری نمی تونی اونو ترمیم کنی با توجه به اینکه از روی کاست ریپ شده!
و همون محدوده ی داینامیک که گفتم...
من پیشنهاد می کنم که به ورژنی که تو آلبوم بیگانه اومده گوش بسپری که روی سایت هم قرار گرفته از امیر هم می تونی کمک بگیری برای تمام کیفیت "چراغ"
اما در نهایت شنیدن این "چراغ" به گوش های خودت بستگی داره!
ولی گل واژه و تکیه گاه به هیچ وجه از "شام آخر" و "کوه یخ" جدا نشو!
زنده باشی(sm10)
با سلام به همه دوستان عزیز و عرض ارادت خدمت جناب harf دوست داشتنی
شما به طور کلی با دستکاری کردن آهنگ ها یا همون چیزی که بهش میگن پالایش آهنگ مخالفین درسته؟ یعنی معتقدین نمیشه با پالایش آهنگ های قدیمی اونها رو شنیدنی تر کرد و از نظر کیفیت اونها رو ارتقا داد؟
Sargardan
06-05-2017, 08:32 PM
سلام عزیز
آخه تو خونه چجوری می شه این کارو کرد؟!
حتا کسی رو بذارن توی استودیوی ضبط صدا مجهز مجهز! اگه دانش نداشته باشه چجوری؟!
خیلی از کارایی که کمپانی های ما از رو کاست زدن و به درستی پالایش کردن و صداش قابل قبوله حاصل استودیو یی مجهز و به خصوص دانش افراد هست!
پس بدون استودیو ضبط صدای حرفه یی و دانش حرفه یی نه!
تمام!
کاملا درست و منطقی حالا یک مسئله
کاربر Ramin66 در تاپیک منتخب آهنگهای پاپ قدیمی _ خواننده های گمنام دهه ی 50 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) صفحه 73 پست شماره #726 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) آهنگ نفس با اجرای گوگوش رو آپلود کرده و گفته که این آهنگ رو پالایش کرده میشه لطفا شما این آهنگ رو بررسی کنین و نظرتون رو بگینراستش من بی نهایت از کیفیت این آهنگ لذت بردم می خوام نظر شما رو راجع به این کار بدونم می خوام بدونم شما این آهنگ رو از نظر کیفیت تایید می کنید ؟
با تشکر
Shayesteh
06-05-2017, 10:00 PM
سلام شایسته جان
همون موضوعی که قبلن هم گفتم تا پلی می کنی انگار صدا خفه شده! اصطلاحن نویزش گرفته شده!
فکر می کنن با این کار معجزه می شه! نه تنها معجزه نمی شه بلکه داری تنظیم عالی جناب اریک بزرگ رو هم به فنا میدی!
این از تکیه گاه شایسته جان که باید تا اینجا بهت ثابت شده باشه تنها ورژنی که می تونی بهش تکیه کنی! ورژن شرکت ترانه س!
در مورد گل واژه که اصلن حرفشم نزن که به گرد پای ورژن ترانه منتشر شده در آلبوم کوه یخ برسه!
از امیر مدیر سایت این آلبوم رو با تمام کیفیت بگیر و گوش کن اون وقت متوجه می شی اگر نشد فقط تراک گل واژه رو ازش بگیر، اگه که کل آلبوم رو نمی خوایی
تراکی که تو گذاشتی فرکانس اکتیو تر، یعنی فعال تری داره از این بابت که به گوش انسان نزدیک تره اما صدای باس خیلی بد
یعنی حتا بتونی فرکانس درستی از آب در بیاری نمی تونی اونو ترمیم کنی با توجه به اینکه از روی کاست ریپ شده!
من پیشنهاد می کنم که به ورژنی که تو آلبوم بیگانه اومده گوش بسپری که روی سایت هم قرار گرفته از امیر هم می تونی کمک بگیری برای تمام کیفیت "چراغ"
زنده باشی(sm10)
ممنون بابک جان
درسته, نسخه ی آلبوم بیگانه شنیدنی تر هست.
توی این اصل با شما صددرصد موافقم که بدون در اختیار داشتن نسخه اصلی و فقط از طریق نرم افزار نمیشه ترانه ای رو بازسازی و ویرایش کرد...
پس باید تکیه کرد به کوه یخ و در هنگامه شام آخر با چراغ شب افروز, گل واژه نوش کرد!
ashkan95
06-05-2017, 10:13 PM
اهنگ تکیه گاه ستار با کیفیتی خیلی بهتر.این کیفیت را هم گوش کنید
با سلام به دوستان
شایسته ی عزیز به نظر من این نسخه ای که این دوستمون گذاشتن کیفیت بازتر و بهتری نسبت به کیفیت شرکت ترانه داره
من بارها با هدفون های مختلف تست کردم و صدای خواننده رو در اینجا بازتر و صاف تر از نسخه ی ارجینال شنیدم البته با احترام به نظرات دوستان
و نسخه ی شرکت آونگ رو تو آرشیوم داشتم برات میذارم تا جستجو کامل بشه
ali18
06-05-2017, 10:19 PM
سلام شایسته جان
زنده باشی(sm10)
بابک جان !
شیفته ی ادبیات و توضیحات کامل و بی نقص ات هستم (sm10)
Shayesteh
06-05-2017, 10:22 PM
با سلام به دوستان
شایسته ی عزیز به نظر من این نسخه ای که این دوستمون گذاشتن کیفیت بازتر و بهتری نسبت به کیفیت شرکت ترانه داره
من بارها با هدفون های مختلف تست کردم و صدای خواننده رو در اینجا بازتر و صاف تر از نسخه ی ارجینال شنیدم البته با احترام به نظرات دوستان
و نسخه ی شرکت آونگ رو تو آرشیوم داشتم برات میذارم تا جستجو کامل بشه
ممنون اشکان عزیز
محبت کردی
برم تو کارش...
(sm10)
Shayesteh
06-05-2017, 10:30 PM
همین طوره شایسته جان
آخرین جمله ت زیبا بود شایسته ی شایسته!
...(sm10)
زنده باشی بابک جان
یه چیزی از دستم در رفت, نوشتم!
لذت میبرم از قلم شیرین ت و همینطور اطلاعات و راهکارهایی که تقدیم دوستان میکنی,
درسته که وقتت رو میگیرم ولی هر از گاهی سر بزن به امثال این تاپیک و شفاف سازی! کن, هر چند اختلاف نظرهایی هم هست که خب طبیعی ه...
سلامت باشی عزیز(sm10)
chiakav
06-06-2017, 12:20 AM
سلام ودرود ...من با اجازه دوستان موضوع این تاپیک راواسه استادستار شرح دادم وگفتن فکرکنم که نسخه بهتری ازآهنگ تکیه گاه داشته باشن وگفتن باید با نسخه شرکت ترانه مقایسه کنن وگوش بدن اگه کیفیت بهتری بود دراختیارما قرار بدن
Sargardan
06-06-2017, 01:43 AM
(sm128)(sm10)
Sargardan
06-06-2017, 09:53 PM
سلام
اول از همين جمله ت شروع مي کنم:
"من بي نهايت از کيفيت اين آهنگ لذت بردم" !
نبايد اصلن از حرف من ناراحت بشي، اين که مي خوام بگم تو ام مثل خيلي از کاربراي اينجا گوشات تو وضعيت خيلي بديه!
به اين معني که اصلن تربيت نشده درست!
که اگه شده بود "نفس" آلبوم های نیمه ی گم شده ی من، اگه بمونی، اگه نمونی و حرف (شناس نامه 2) رو درک می کردی!
به این خاطر میگم ناراحت نشو که من به خاطر حرف تو نشستم این تراک وحشتناک رو گوش کردم و تا به اینجا یک بار سیستم من از هوش رفته
با همین سیستم مزخرفی که دارم اومدم تا بهت ثابت کنم که در اشتباه بزرگی به سر می برن گوش های تو!
پس حرف تو مهم بوده واسه من
حالا از تراک مزخرفی که قرار گرفته خیلی خلاصه حرف بزنم و لینک صداهای غلط و درست رو برات بذارم
از همون اول که پلی می شه انگار صدا از غار میاد! به دلیل گرفتن نویز بیش از حد
در حقیقت دوستان نمی دونن که این نویز نیست، اتمسفر کاره که دارن از بین می برنش!
Treble بیش از حد و نادرست این تراک اعصاب منو به هم ریخت، صدایی نزدیک به حرف "سین"
یاد حرف شایسته جان میفتم که میگه بیشتر به امثال این تاپیک سر بزن واسه شفاف سازی!
من با تمام مشکلاتی که خودم دارم اگه چند بار دیگه هم از این تراک ها بررسی کنم حتمن سکته می کنم!
پس این آخرین هشدار منه که کارایی که شده آدیو سی دی رو از همون آلبوم مربوطه بشنوین
و هرکی این کارا رو گذاشت بدونید گوش هاش مریضه! و برای اینکه مبتلا نشید سمتش نرید! البته که گوش سالم مبتلا نمی شه هیچ وقت!
خب دیگه کنایه ی عاشقانه بسه!
لینک ها رو می ذارم
تراک اول واسه اینه که بفهمی اول کار با فاجعه شروع می شه! (سایلنت (سکوت) قرار داده شده تا من و ما های دیگر شاید نفهمیم!)
تراک دوم واسه درک زهی ها ی زیبای آندوی بزرگ که مصنوعی شده!
تراک سوم واسه اینه که ادای کلمه ی "دست" رو هم درستش و هم غلطش رو بشنوی! (Treble بیش از حد)
تراک ها رو در امتداد هم مقایسه کنید
پست من چند روزی می مونه اینجا فقط به دقت توجه کنید و دفعه ی بعد خودتون اعتراض کنید!
در آخر اینو بگم که نفس آندوی بزرگ بی نفس شده در این تراک مزخرف!
سلام
جناب harf عزیز و بزرگوار اولا که به هیچ وجه ناراحت نشدم و ناراحت نیستم و اتفاقا چقدر خوشحالم از اینکه به درستی تربیت نشدن گوشهای منو به من گوشزد کردین و متوجه شدم که چقدر مونده تا به تعبیر شهیار قنبری بزرگ "درست شنیدن" رو یاد بگیرم، دوما بی نهایت سپاسگزارم برای وقتی که گذاشتی میدونم که بسیار وقت گیر بوده برای شما این بررسی و چقدر مقایسه تراک هایی که قرار دادین برای من موضوع رو روشن کرد، از تعبیر شما استفاده میکنم وقتی که "
تراک ها رو در امتداد هم مقایسه کردم" فهیمدم از گوشهای من تا هنر درست شنیدن فاصله بسیاره
باز هم برای وقتی که گذاشتی و برای این روشنگری بی عیب و نقصت صمیمانه ازت سپاسگزارم
(sm10)(sm10)(sm10)
Shayesteh
06-06-2017, 10:19 PM
سلام ودرود ...من با اجازه دوستان موضوع این تاپیک راواسه استادستار شرح دادم وگفتن فکرکنم که نسخه بهتری ازآهنگ تکیه گاه داشته باشن وگفتن باید با نسخه شرکت ترانه مقایسه کنن وگوش بدن اگه کیفیت بهتری بود دراختیارما قرار بدن
سلام chiakav عزیز
خیلی هم کار خوب و بجاییی انجام دادی آقا.
با توجه به مشغله کاری ه آقای ستار, اگر این اتفاق بیوفته که خیلی عالی میشه...
یه هدیه ی ارزشمند برای دوستداران صدای ستار
خوش خبر باشی عزیز
Shayesteh
06-06-2017, 10:28 PM
سلام
یاد حرف شایسته جان میفتم که میگه بیشتر به امثال این تاپیک سر بزن واسه شفاف سازی!
من با تمام مشکلاتی که خودم دارم اگه چند بار دیگه هم از این تراک ها بررسی کنم حتمن سکته می کنم!
سلام بابک جان
به قول ابی:
الهی زنده باشی هزار سال!
خیلی مخلصیم(sm10)
Sargardan
06-06-2017, 11:46 PM
با سلام به همه دوستان عزیز و گل
جناب harf عزیز یه سوال دیگه از شما بزرگوار درباره آهنگ بوی خوب گندم
1. نسخه موجود در آلبوم ندیم
2. نسخه موجود در آلبوم چشم من
3. نسخه موجود در 48Golden Songs Disc 04
4. سخه موجود در 40 Golden Hits
5. و نسخه هایی که دوستان در تاپیک بوی خوب گندم و تاپیکهای دیگه و کانالهای تلگرامی منتشر کردن (تبدیل نوار کاست، تبدیل صفحه گرام و ...)
من خودم نسخه آلبوم چشم من رو به بقیه ترجیح میدم
دوست دارم بدونم از بین همه این نسخه ها شما کدوم رو تایید میکنین و پیشنهاد میدین ؟
با تشکر
ali18
06-07-2017, 12:03 AM
با سلام به همه دوستان عزیز و گل
جناب harf عزیز یه سوال دیگه از شما بزرگوار درباره آهنگ بوی خوب گندم
1. نسخه موجود در آلبوم ندیم
2. نسخه موجود در آلبوم چشم من
3. نسخه موجود در 48Golden Songs Disc 04
4. سخه موجود در 40 Golden Hits
5. و نسخه هایی که دوستان در تاپیک بوی خوب گندم و تاپیکهای دیگه و کانالهای تلگرامی منتشر کردن (تبدیل نوار کاست، تبدیل صفحه گرام و ...)
من خودم نسخه آلبوم چشم من رو به بقیه ترجیح میدم
دوست دارم بدونم از بین همه این نسخه ها شما کدوم رو تایید میکنین و پیشنهاد میدین ؟
با تشکر
سلام دوست گرامی ،
با اجازه ی بابک جان
«ترانه ی بوی خوب گندم » ورژن آلبوم چشم من با ورژن آلبوم ندیم دو اجرای متفاوت هست
بستگی داره به میزان علاقه و زیبایی شناسی شما که کدوم اجرا رو بیشتر دوست داشته باشید ، من شخصا ورژن چشم من رو بیشتر میپسندم و بنظرم در نمونه های مشابه از این ورژن همین نسخه بهتر از بقیه است.
soheil_66
06-07-2017, 12:13 AM
دم همتون گرم ایشالا کیفیت عالی این آهنگ بی نظیر پیدا بشه و لذت دو چندان از این شاهکار ببریم
Sargardan
06-07-2017, 08:38 AM
سلام دوست گرامی ،
با اجازه ی بابک جان
«ترانه ی بوی خوب گندم » ورژن آلبوم چشم من با ورژن آلبوم ندیم دو اجرای متفاوت هست
بستگی داره به میزان علاقه و زیبایی شناسی شما که کدوم اجرا رو بیشتر دوست داشته باشید ، من شخصا ورژن چشم من رو بیشتر میپسندم و بنظرم در نمونه های مشابه از این ورژن همین نسخه بهتر از بقیه است.
سپاس از شما دوست عزیز (sm10)
Sargardan
06-07-2017, 08:39 AM
فقط نسخه ی آلبوم چشم من به اضافه ی نسخه ی آلبوم ندیم که اجرای متفاوت هست
غیر از این دو اجرای رسمی من هیچ نسخه یی رو واسه شنیدن پیشنهاد نمی کنم
مگر نسخه هایی که از بابت اجرا با اونی که تو آلبوم "چشم من" و "ندیم" اومده متفاوت باشه
به این معنی که اون نسخه ی خاص تبدیل به آدیو سی دی نشده باشه
باز هم میگم فقط اون دو نسخه ی رسمی رو پیشنهاد می کنم
موفق باشی(sm10)
همچنین شما، بی نهایت سپاس دوست عزیز (sm10)
Shayesteh
06-04-2018, 02:54 PM
دوست عزیز سلام
ما همچنان منتظر هستیم، خبر جدیدی ندارید؟
chiakav
06-06-2018, 06:39 AM
دوست عزیز سلام
ما همچنان منتظر هستیم، خبر جدیدی ندارید؟
درود...نه متاسفانه با اینکه چندین بار بعداز اون موضوع باهاشون درارتباط بودم من دیگه موضوع رایادآوری نکردم وایشان هم چیزی نگفتن شایدم فراموش کرده باشن