PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دوستان راهنمایی میخوام Internet Download Manager

shilaakbari
07-04-2017, 12:04 PM
درود دوستای گلم

من میخوام برنامه Internet Download Manager رو از سایت فارسیش به آدرس [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] خریداری کنم.

سوالم اینه : اگه این برنامرو کرک شده بخرم میتونم از یوتیوب دانلود کنم ( ایکون دانلود منیجر کنار ویدیو میاد برای دانلود؟)

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

Meysam Molaei
07-04-2017, 12:08 PM
دانلود منیجر را کرک هم بکنی هیچ ربطی به دانلود از یتویوب نداره پولت زیادی مگه بخری (sm120)
دانلود کن کرک کن خود از حالت 30 روز هم خارج بشه چند مرحله داره که اون پیغام اکنون بروز رسانی شود هم نیاد برات
دانلود از یتویوب هم چندین روش داره که بهترینش نصب افزونه خود فایرفاکس و روش ss قبل از آدرس هستش یعنی جلوی [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] و بعد آدرس و بعد اینتر

shilaakbari
07-04-2017, 12:12 PM
دانلود منیجر را کرک هم بکنی هیچ ربطی به دانلود از یتویوب نداره پولت زیادی مگه بخری (sm120)
دانلود کن کرک کن خود از حالت 30 روز هم خارج بشه چند مرحله داره که اون پیغام اکنون بروز رسانی شود هم نیاد برات
دانلود از یتویوب هم چندین روش داره که بهترینش نصب افزونه خود فایرفاکس و روش ss قبل از آدرس هستش یعنی جلوی [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) و بعد آدرس و بعد اینتر

سلام ممنون دوست عزیزم اما من بیشتر از این سایت دانلود میکنم[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] و افزونه فایر فاکس وسطش گیر میکنه

جادوگر
07-04-2017, 01:37 PM
این میثم مولایی فقط چرت میگه :/

دانلود منیجرم بخری با کرک شدش هیچ فرقی نداره فقط حلال هست و قانونی و همچنین راحت میتونی آپدیت کنی و اینا شاید آپدیت بشه راحت تر بشه از یوتیوبم دانلود کرد. فقط ببین شرایطش چجوریه؟ ویندوزت رو عوض کنی لایسنست معتبر میمونه؟ واسه دانلود از یوتیوب لینک رو بفرستید تو یک ربات تلگرامی زود دانلودش کنید، تلگرام دسکتاپ هم هست هم گوشی هم همه چیز! موفق باشی، سوالی داشتی بپرس.

جادوگر
07-04-2017, 01:41 PM
ولی باید بگم ss قبل آدرس روش خوبیه :) ولی پولت زیادی نکرده بخری، فقط شرایطش رو بپرس، موفق باشی.

آیدین
07-04-2017, 01:48 PM
salam aga age nazre man ro mikhahid nakharid, [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] in site hameye narmafzar haro dare va update mikone.

Meysam Molaei
07-04-2017, 02:09 PM
(sm2)(sm2)(sm2)

جادوگر
07-04-2017, 02:41 PM
بیا بخورش :)(sm128)

shilaakbari
07-04-2017, 05:09 PM
?

hell
07-04-2017, 06:45 PM
?
بانو چی شده سوالتون چیه؟ بگید بنده درخدمتم جواب میدم

shilaakbari
07-04-2017, 06:52 PM

سلام خوبید؟ ببخشید راهنمایی میخواستم

من از سایت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فیلم میخوام دانلود کنم هر کاری میکنم با idm نمیشه
چکار باید کنم؟

hell
07-04-2017, 07:01 PM
سلام خوبید؟ ببخشید راهنمایی میخواستم

من از سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
فیلم میخوام دانلود کنم هر کاری میکنم با idm نمیشه
چکار باید کنم؟

سلام عزززززززززززززیزم خوبم تو خوبی گلم؟؟؟؟؟؟؟ شما جون بخواه راهنمایی چیه درد و بلات بخوره تو سر اشترم
سایتش برام باز نشد فکر کنم فیلتره چه فیلمی میخوای دانلود کنی بگو من بهت لینک میدم

hell
07-04-2017, 07:26 PM
تمامی قسمت های خانه های رویایی با برادران اسکات با کیفیت خوب
ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععععععععععععععع ععععععععععععع
حالا همه قسمتاش چندتاست؟زبون اصلی میخوای؟

shilaakbari
07-04-2017, 07:29 PM
از قسمت 10 به بعد 26 قسمت نه دوبه من و تو

hell
07-04-2017, 07:33 PM
از قسمت 10 به بعد 26 قسمت نه دوبه من و تو
مممممممممممممممعععععععععع عععععععععععععععععععع

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

عزیزم تا جایی که من فهمیدم این برنامش خیلی جذاب نیست وقت با ارزشتو الکی حرومش نکن
همه قسمتای ماه عسلو دارم بدم ببینی خیلی عالی و عبرت اموزه

sadegh1
07-04-2017, 08:16 PM

فقط میتونم بگم حیا کن(sm2)

sadegh1
07-04-2017, 08:19 PM
سلام عزززززززززززززیزم خوبم تو خوبی گلم؟؟؟؟؟؟؟ شما جون بخواه راهنمایی چیه درد و بلات بخوره تو سر اشترم
سایتش برام باز نشد فکر کنم فیلتره چه فیلمی میخوای دانلود کنی بگو من بهت لینک میدم

ای لیسر بدبخت(sm2)

aminaminamin
07-04-2017, 08:55 PM
اگه کمکی هم از دست من بر میاد بگیدا

aminaminamin
07-04-2017, 08:56 PM
شما در نوع خودتون خوب دافی هستینا

Sargardan
07-04-2017, 11:50 PM
درود دوستای گلم

من میخوام برنامه Internet Download Manager رو از سایت فارسیش به آدرس [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] خریداری کنم.

سوالم اینه : اگه این برنامرو کرک شده بخرم میتونم از یوتیوب دانلود کنم ( ایکون دانلود منیجر کنار ویدیو میاد برای دانلود؟)

اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

سلام

اینکه دانلود منیجر کرک شده بخرین یا اینکه رایگان دانلودش کنین هیچ ربطی به قرار گرفتن آیکون دانلود منیجر در کنار ویدئو نداره، شما با همین دانلود منیجرهایی که در سایت ها بصورت رایگان هست هم میتونین از یوتیوب دانلود کنین چیزی که مهمه همگام سازی دانلود منیجر با مرورگر دستگاهتون هست و بهترین مرورگر برای این کار به نظر من Explorer هستش و بعد از اون هم گوگل کروم
و یک راه هم که یکی از اعضا گفتن قرار دادن دو تا SS در آدرس بار

امیدوارم به دردتون خورده باشه

جادوگر
07-05-2017, 03:32 AM
سایت هم فیلتره انگار، شاید پروکسیتون مشکل داره؟ شما idm رو چک کنید اول. بعدش هم یک پروکسی درست و درمون سایت رو باز کنید

جادوگر
07-05-2017, 03:37 AM
اصلا سایت شاید روش دانلود رو بسته

آیدین
07-05-2017, 08:40 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]آموزش_دانلود_فیلم_و_کلیپ_از_ فیسبوک_و_یوتیوب_بدون
in site ro negah konid komak mikone az youtube download konid bedune hich narmafzari

shilaakbari
07-05-2017, 12:17 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]آموزش_دانلود_فیلم_و_کلیپ_از_ فیسبوک_و_یوتیوب_بدون
in site ro negah konid komak mikone az youtube download konid bedune hich narmafzari
ممنون از لطفتون