PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آلبوم جدید Katy Perry با عنوان Witness با کیفیت بینظیر Hi-Res FLAC 24bit-44.1kHz ریلیز Qobuz.com

zianaseh
08-26-2017, 12:55 AM
طبق وعده ای که قبلاً تو تایپک بهترین آلبوم های خارجی (خدا رحمتش کنه) داده بودم نسخۀ 24bit این آلبوم ریلیز شده که تقدیم میشه به:
دوستان با معرفت (sm10)

Katy Perry - Witness - 2017

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Witness
Hey Hey Hey
Roulette
Swish Swish (feat. Nicki Minaj)
Déjà Vu
Power
Mind Maze
Miss You More
Chained to the Rhythm (feat. Skip Marley)
Tsunami
Bon Appétit (feat. Migos)
Bigger Than Me
Save as Draft
Pendulum
Into Me You See

Uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

بررسی اصالت آلبوم

457
08-26-2017, 03:25 AM
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm127)(sm127)(sm127 )(sm127)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)

zianaseh
08-31-2017, 08:28 AM
سلام دوست عزیز اگه برات امکان داره لیست آلبوم هایی که فرستادی بودی تو انجمن ((آلبوم هایی که توی تاپیک کیفیت flac بود)) رو برام بنویس ،،پیام خصوصی کن بفرست،،،،اگه هم نشد مهم نیست،ممنون
سلام دوست عزیز. در حال حاضر امکانش نیست چون سرم شلوغه ولی انشاءالله تو اولین فرصت که بتونم، این کارو انجام میدم البته تا جایی که حضور ذهن داشته باشم چون تعداد آلبوم ها کم نبودن.

zianaseh
08-31-2017, 04:36 PM
دانلود سینگل جدید Taylor Swift با عنوان Look What You Made Me Do با کیفیت WEB FLAC 16bit/44.1kHz

Uploadboy
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

FAAF
09-07-2017, 08:02 PM
با سلام خدمت zianaseh عزیز
من وظیفه خودم میدونم که از شما تشکر کنم بابت آلبومهایی که قرار میدین.
صمیمانه سپاسگذارم از شما با وجود هزینه های بالای تهیه آلبومها ، اونها رو رایگان در اختیار همه قرار میدین.
تشکر کردن کمترین کار هست دربرابر این همه معرفت..........(sm10)(sm10)(sm10)