PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |◆| درخواست معرفی آهنگ بیس دار قوی |◆|

Click4u
09-01-2017, 04:59 PM
سلام

درخواستی داشتم مبنی بر اینکه آهنگی که معرفی میکنید دارای بیس نرم با عمق زیاد باشه خیلی شلوغ نباشه مثل Throw It Up پارت 2 نسخه ی ریمیکس و بیس دارش !!! با اینکه بیسش فوق العاده قویه اما خیلی شلوغ ـه دو دقیقه آدم گوش بده سردرد میگیره

مثلاً من بیس Dj zik ft. Rita Mojito - Boom Boom رو خیلی میپسندم ، واقعاً تو ماشین موقع بیس زدن همه جا رو میلرزونه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

بین کارای ایرانی هم نسخه ی میکس شده تکون بده آرش واقعاً بیس خفنی داره

راستی آهنگی که معرفی میکنید تو سبک ترنس و تکنو و Psychadelic و... نباشه بهترین های اکثر این سبک ها رو دارم
فقط اسمش رو بگید خودم پیدا و دانلود میکنم ، پیشاپیش هم ممنون [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Click4u
09-02-2017, 07:18 PM
یعنی از دیروز تا الان یه نفر پیدا نشد راهنمایی کنه ؟ [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

ehsan1361
09-03-2017, 08:09 AM
قدیمیه ببین به دردت میخوره ...

atc - im in heaven

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Rasoul7
09-03-2017, 07:25 PM
آهنگ Just A Little Bit از 50 Cent

Click4u
09-03-2017, 09:54 PM
قدیمیه ببین به دردت میخوره ...

atc - im in heaven

مرسی ، گوش دادم با احترام بیس ـش آنچنان تعریفی نداشت [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

آهنگ Just A Little Bit از 50 Cent

چندتا نسخه ازش دانلود کردم آخر سر اینو پیدا کردم Just A Lil Bit <bassboosted|n3cr0n>
واقعاً بیس ـش محشره [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
فقط موقع بیس زدن صدای رپر از یکنواختی در میاد! ؛ منظورم اینکه یکمی اُفت میکنه ، انواع و اقسام تنظیمات رو تست کردم تو همه شون این شکلی بود ، ولی بیسش خیلی عالیه ، مرسی [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

Rasoul7
09-04-2017, 07:21 AM

Rasoul7
09-04-2017, 06:06 PM
سلام

درخواستی داشتم مبنی بر اینکه آهنگی که معرفی میکنید دارای بیس نرم با عمق زیاد باشه خیلی شلوغ نباشه مثل Throw It Up پارت 2 نسخه ی ریمیکس و بیس دارش !!! با اینکه بیسش فوق العاده قویه اما خیلی شلوغ ـه دو دقیقه آدم گوش بده سردرد میگیره

مثلاً من بیس Dj zik ft. Rita Mojito - Boom Boom رو خیلی میپسندم ، واقعاً تو ماشین موقع بیس زدن همه جا رو میلرزونه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

بین کارای ایرانی هم نسخه ی میکس شده تکون بده آرش واقعاً بیس خفنی داره

راستی آهنگی که معرفی میکنید تو سبک ترنس و تکنو و Psychadelic و... نباشه بهترین های اکثر این سبک ها رو دارم
فقط اسمش رو بگید خودم پیدا و دانلود میکنم ، پیشاپیش هم ممنون [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

این آهنگا رو دانلود کن واسه ماشین عالیه
شاید این سبکی که میخوای نباشن
ولی حرف ندارن بیست بیستن

Ho3ein - Sobh Zohr Shab
Ali Owj - Jafang
Meraj & Mehrab Oon Dokhtareh
Meraj & Mehrab - Male Mani
Meraj & Mehrab - To Ajibi
Meraj & Mehrab - Esmet Chie

Rasoul7
09-04-2017, 06:24 PM
اگه عربی هم گوش میدی
Gamila - Blash Blash
محشره...

mahmudreza
09-05-2017, 08:31 AM
سلام دوستان
لطفا آهنگایی که پیشنهاد میکنید لینک دانلودشون روهم زحمت بکشید بزارید که بشه دانلودشون کنیم

Rasoul7
09-06-2017, 03:33 AM
سلام دوستان
لطفا آهنگایی که پیشنهاد میکنید لینک دانلودشون روهم زحمت بکشید بزارید که بشه دانلودشون کنیم

Ho3ein - Sobh Zohr Shab

Ali Owj - Jafang

Meraj & Mehrab - Oon Dokhtareh

Meraj & Mehrab - Male Mani

Meraj & Mehrab - To Ajibi

Meraj & Mehrab - Esmet Chie