توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>
صفحه ها :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Ghavam
08-14-2014, 09:33 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm59)
Ghavam
08-14-2014, 09:34 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm25)
Ghavam
08-14-2014, 09:36 PM
فصل گذشته نیز دلوفئو بصورت قرضی در باشگاه اورتون حضور داشت اما با آمدن لوئیس انریکه به بارسا ، این مربی درخواست داشت تا دلوفئو به بارسلونا بازگردد .
روز گذشته بود که وبسایت مونددپورتیوو خبری مبنی بر انتقال قرضی دلوفئو به تیمی دیگر را منتشر کرد و امروز از جانب باشگاه بارسلونا این خبر تایید شد. باشگاه سویا در حال مذاکراتی جدی با بارسلونا برای به خدمت گرفتن دلوفئو است و باشگاه کاتالانی قصد دارد تا بازیکن جوان خود را به این تیم بصورت قرضی منتقل کند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] فصل گذشته نیز دلوفئو بصورت قرضی در باشگاه اورتون حضور داشت اما با آمدن لوئیس انریکه به بارسا، این مربی درخواست داشت تا دلوفئو به بارسلونا بازگردد.
در بازی های دوستانه پیش فصل، با وجود اینکه انریکه از حضور مسی،نیمار و سوارس محروم بود؛ دقایق کمی از دلوفئو استفاده کرد و چندی پیش در محل تمرین بارسلونا از چند بازیکن و عملکرد ضعیفشان در این بازی ها انتقاد کرد. دلوفئو نیز جزو بازیکنانی بود که مورد انتقاد قرار گرفت.
به نظر می آید که رویای دلوفئو برای بازی کردن در بارسلونا بار دیگر ناتمام مانده و احتمالا فصل آینده شاهد حضور او در سویا خواهیم بود.
reza67
08-15-2014, 12:43 AM
رسمی :
جرارد دلوفوئه وینگر توانای 20 ساله بارسلونا با قرارداد قرضی یکساله به سویا پیوست (sm25)
سوارز که چند هفته نیس
چی کار میکنن اینا ؟ (sm25)
Ghavam
08-15-2014, 10:28 AM
بین سالهای 1997 تا 2000 مربیان فعلی تیمهای بارسلونا، بایرن مونیخ، منچستر یونایتد، چلسی، آژاکس، پی اس وی آیندهوون و ساوتهمپتون همگی در نیوکمپ بازی می کردند و یا مشغول به کار بودند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] _3842774212716116140_o.jpg
در سال 1997، لوئی فن خال وارد بارسلونا شد. در ابتدا از او خواسته شده بود مسئولیت تیم جوانان باشگاه را برعهده بگیرد، اما با عدم موفقیت تیم بابی رابسون در مسابقات لیگ - با وجود قهرمانی در هر دو جام حذفی و جام برندگان جام اروپا - از او خواسته شد که به عنوان سرمربی تیم فعالیت کند و بابی رابسون هم به عنوان مشاور او انتخاب شد؛ به این ترتیب، او که قرار بود گران ترین استعدادیاب دنیا باشد، بار دیگر به نیمکت یک تیم بزرگ راه پیدا کرد.
به توصیه رابسون، فن گال، ژوزه مورینیو را، که در آن موقع به مراتب چیزی بیش از یک مترجم جوان بود، به عنوان "دستیار سوم" خود انتخاب کرد. او خط میانی پپ گواردیولا و لوئیس انریکه را داشت. یک سال بعد، فیلیپ کوکو به خط میانی بارسا اضافه شد و رونالد کومن نیز به عنوان کمک مربی معرفی شد و یک سال بعد، آنها با فرانک دی بوئر قرار داد امضا کردند. یا به عبارت دیگر، در سال 1999-2000، مربیان فعلی تیم های بارسلونا، بایرن مونیخ، منچستر یونایتد، چلسی، آژاکس، پی اس وی آیندهوون و ساوتهمپتون همگی در نیو کمپ بازی می کردند و یا مشغول به کار بودند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
این داستان از زبان یک ورزشی نویس معتبر بریتانیا نقل شده است که فن گال را در یک مراسم شام دیده است. او که طرفدار پر و پا قرص فن خال بود، او را اینطور به همسرش معرفی کرد:" این مرد، یکی از بزرگترین مربیان در تمام دوران است. او فوتبال مدرن را اختراع کرده است."او احساس کرد که ممکن است کمی زیاده روی کرده باشد؛ پس با شرمساری به ون خال نگاه کرد و مربی هلندی هم فقط سرش را تکان داد.
شاید او فوتبال مدرن را اختراع نکرده باشد اما اهمیت او در شکل دادن به تعداد زیادی از مربیان مدرن را به سختی می توان انکار کرد. گواردیولا در این مورد گفته: " همان طور که خودش می گوید ، من مطمئن نیستم او بهترین مربی جهان باشد اما قطعا یکی از بهترین مربیان جهان است. من به همراه او چیزهای زیادی یاد گرفته ام. هر چند، که می خواهم از او بپرسم، که اگر او مجبور بود همه این کارها را دوباره انجام دهد، آنها را به همان شیوه که تا به حال انجام داده بود، تکرار می کرد؟ " ون خال در دو فصل اول حضور در بارسلونا فاتح لالیگا شد، اما در سومین فصل همه چیز تحت تاثیر درگیری هایش با ریوالدو قرار گرفت. سخت گیری های او منجر به رنجش و ناراحتی ستاره برزیلی شده؛ به طوری که ریوالدو در پایان این فصل از بارسا جدا شد.
البته پیوستن استعدادهای آن زمان آژاکس به نوکمپ، نتیجه طبیعی ارتباط بین بارسلونا و آژاکس بود. حتی رابسون نیز به این خط تولید متصل بود؛ در وست برومویچ آلبیون، او تحت هدایت ویک باکینگهام بازی می کرد؛ اولین مربی ای که در هر دو باشگاه مربیگری کرد. آماده سازی تیمهای پایه ای هر دو تیم هم توسط رینوس میشل انجام شده بود.
از زمان باکینگهام و میشل – این قضیه در زمان یوهان کرایف تقویت شد- بارسلونا تبدیل به خروجی مدرسه فوتبال هلند شد. یک آژاکس با منابع بهتر، تیمی که می تواند در مراحل بالاتری از لیگ قهرمانان به رقابت بپردازد. یک مجموعه از بازیکنان مستعد و متفکر فوتبال که در آژاکس معرفی می شدند، به طور خودکار جایی در بارسلونا پیدا می کردند؛ جایی که در آن پول بیشتری به دست آورده و یک سری بازیکنان با استاندارد بالاتر در اطراف خود داشتند؛ بازیکنانی که، به لطف کار کرایف در ایجاد لاماسیا، یک برند مشابه فوتبال آژاکس یعنی حفظ مالکیت توپ و پرس بالا را بازی می کردند.
هیچ ** بیشتر از گواردیولا ارائه کننده سبک لاماسیا نیست؛ که هم به عنوان یک بازیکن در آنجا شکل گرفت هم به عنوان یک مربی کارش را از آنجا آغاز کرد. او بیشتر فصل اول حضور فن خال را به علت آسیب دیدگی از دست داد؛ هر چند شایعاتی نیز در این بازه مطرح بود که او عمدا به دنبال این بود تا زیر نظر این مربی هلندی بازی نکند. در حقیقت به نظر می رسد که رسانه های محلی مشکلات خود را با فن گال از طریق این هافبک به تصویر می کشیدند. فن گال به "ژیلم بالاگوئه" در کتاب بیوگرافی گواردیولا گفت:" من گواردیولا را به عنوان کاپیتان انتخاب کردم. شما پس از آن می توانید ببینید که او یک بازیکن تاکتیکی بود. او می تواست مانند یک مربی در زمین صحبت کند، کاری که بسیاری از بازیکنان نمی توانند انجام دهند. بهترین پست برای گواردیولا به عنوان یک شماره 4 بود، که در مرکز خط میانی است، چرا که از آنجا او می توانست بازی را به طور کامل مشاهده کند و او این شخصیت را داشت تا برآن مسلط شود."
گواردیولا هم در این مورد گفت: " احترام متقابل بین ما وجود داشت، او در کنار خوانما لیو، مربی ای بود که بیش از همه با آنها صحبت می کردم؛ به ویژه در ابتدا؛ چرا که در پایان دوران حضور او، ارتباط مان چه از نظر کمیت و چه از محتوا، کاهش پیدا کرد."
گواردیولا تنها سخنگوی مربی تیم خود نبود، بلکه در حل کردن مشکلات تیم نیز به او کمک می کرد، به عنوان مثال، در یک فرصت، او برای هریستو استویچکوف، که برای عدم رعایت نظم و انضباط به تمرین با تیم ذخیره ها فرستاده شده بود، تقاضای بخشش کرد. (البته هنگامی که فن خال داستان را می گوید، سریعا به این نکته اشاره می کند که استویچکوف به زودی دوباره از خط خارج شد و پس از آن گواردیولا پذیرفت که کار فن خال درست بوده است).
این گونه نبود که گواردیولا یک کپی از فن خال باشد. او بیشتر گرایش داشت تا در استفاده از بال ها در بازی، دنبال روی کرایف باشد و به بازیکنان خود آزادی بیشتری برای نشان دادن خود بدهد. با این حال که تفاوت های نسبتا جزئی وجود دارد، شکی نیست که گواردیولا در شکل دادن به بایرن از ساختار پِرِسی که این مربی هلندی در باشگاه بین سال های 2009 تا 2011 ایجاد کرده است، بهره می برد؛ اصل اساسی این است که به مدت پنج ثانیه روی توپ فشار بیاورید و سپس به عقب برگردید.
هر دوی این مربیان با سیستم 3-3-4 کلاسیک آژاکس که در هنگام حمله به سیستم 3-4-3 با یک مدافع مرکزی در پشت تبدیل می شد، رشد کردند. گواردیولا آن را تا حدی تغییر داده است در حالی که منطق مرکزی این طرح را حفظ کرده است. فن خال، در هر دو تیم آلکمار و تیم ملی هلند، خود را قابل انعطاف نشان داده است. ایدئولوژی کرایف، با تغییر ناگهانی او برای تمایل با بازی بدون بال های کناری و پذیرش سیستم 2-1-4-3 که تفاوت بسیاری با سیستم قبلی داشت، توسط خود وی مورد نقد قرار گرفت. فن خال، در ماه مارس پس از تماشای بازی های فاینورد، شکل بازی های آنها را برای تیم ملی پذیرفت، فاینوردی که در آن زمان توسط کومن هدایت می شد. یک مربی که فن خال قبلا به او چندان توجهی نمی کرد. البته کومن یک بازیکن کلیدی در بارسلونای کرایف بود. او به عنوان بازیساز در قلب دفاع چهار نفره عمل می کرد که فلسفه اساسی تمام مدارس فوتبال بارسا-آژاکس (Barcajax) است.
در هرصورت شاید قابل درک باشد، نزدیکترین مربی که به مدل تیم آژاکس کلاسیک رسیده است، دی بوئراست و این امر طبیعی به نظر می رسد. با توجه به این نکته که او از آکادمی آژاکس بهره مند است و همچنین به این علت که او موقعیت خود را در این باشگاه به تغییرات نرمی که با الهام از کرایف شکل گرفته ، مدیون است.
در عین حال دورترین مربی از این فلسفه، مورینیو است و این امر با توجه به اینکه او در بارسا و یا آژاکس، مانند سایر این مربیان، شکل نگرفته است، بسیار قابل درک است. تحت تاثیر کار مورینیو در بازی منطقه ای (Positional Game)، فن خال به او اجازه داد تا در زمان استراحت بین دو نیمه به او مشاوره تاکتیکی بدهد و همین طور در دیدارهای دوستانه تیم را رهبری کند. همانطور که مورینیو به طور قابل توجهی اعتماد به نفسش رشد می یافت ، فن خال متوجه شد : "این مرد مغرور جوان، به قدرت و اختیارات من در تیم احترام نمی گذاشت، اما من هم مثل او بودم. او مطیع نبود، زمانی که او فکر می کرد من اشتباه می کنم، در مقابل من قرار می گرفت. در نهایت من تصمیم گرفتم آنچه را که او می خواست به من بگوید، بشنوم و به توجه کردن به او بیشتر از سایر دستیارانم پایان دادم."
از آنجا که این دو بارسلونا را در سال 2000 به ترک کردند، سبک مورینیو به شدت از مدل بارسا-آژاکس (Barcajax) فاصله دارد. فن خال به پاتریک بارکلی در بیوگرافی مورینیو این طور گفته است:" او اعتقاد بیشتری به دفاع نسبت به حمله دارد. فلسفه من این است که همیشه باید حمله کنیم، به این دلیل که معتقدم ما باید مردم را سرگرم کنیم. فلسفه او این است که باید ببرد، و این تفاوت ماست."
یک سوال جدی در جام جهانی، هنگامی که هلند تمایل به سبک بازی مبتنی بر ضد حمله در مقابل حریفان داشت، در خصوص سبک فن خال، مطرح شد؛ اما پس از آن، همان طور که فن خال در همان زمان اشاره کرد، تعریف دقیق حمله در فوتبال به همین راحتی نیست. حتی اگر این را بپذیریم، باید قبول کنیم او به مرحله جدیدی از زندگی حرفه ای خود وارد شده است. عمل گرایی باعث شده او نسبت به ایده آل های کرایفی فوتبال دور و دورتر شود، میراث اولین دوره حضور او در بارسلونا قابل فراموش شدن نیست.
فقط این هفت مربی نیستند که در باشگاه های سطح بالا فعالیت می کنند، مربی تیم اسپورتینگ خیخون، آبلاردو، و مربی تیم رکریتیوو ، سرخی بارخوان نیز در در فصل 2000-1999 در نوکمپ حاضر بوده اند. مطمئنا همه آنها از دوران حضور خود در آن بارسلونا آموخته اند. آن فصل، یک فصل دشوار و سخت بود اما شاید بزرگترین سمینار تاریخ مربیگری نیز به شمار می رفت.
Ghavam
08-15-2014, 10:29 AM
دیروز حکم دادگاه تجدید نظر سوارس اعلام شد و مشخص شد که محرومیت 4 ماهه این بازیکن به قوت خود باقیست و این بازیکن تنها می تواند در تمرینات و بازی های دوستانه بارسا شرکت کند. سوارس باید تا روز 26 اکتبر صبر کند تا بتواند بارسا را در یک مسابقه رسمی همراهی کند. اما این بازیکن جنجالی اروگوئه ای چه بازی هایی را از دست خواهد داد ؟
سوارس بر این اساس 8 بازی لالیگا و سه بازی تیمش در لیگ قهرمانان را از دست می دهد.
مهاجم سابق لیورپول، بازی با تیم های الچه - ویارئال - اتلتیک بیلبائو - لوانته - مالاگا - گرانادا - رایووایکانو و ایبار را از دست خواهد داد و در صورتی که بازی ال کلاسیکو مقابل رئال، روز شنبه 25 اکتبر برگزار شود در این بازی نیز نمی تواند بارسا را همراهی کند.
Ghavam
08-15-2014, 10:30 AM
روزنامه ی ال پایس گزارش داد پدر بزرگ لوئیس سوارز مهاجم 27 ساله ی بارسلونا در سن 82 سالگی درگذشت . بنابر این گزارش سوارز طی چند روز آینده به کشورش باز میگردد .
درگذشت پدر بزرگ سوارز درست در روزی که نوه اش باید منتظر رای دادگاه داوری می ماند بی شک غیر منتظره بوده است . پدر بزرگ سوارز در 500 کیلومتری پایتخت اروگوئه ( مونته ویدئو ) زندگی میکرد .
Ghavam
08-15-2014, 10:34 AM
رسمی :
جرارد دلوفوئه وینگر توانای 20 ساله بارسلونا با قرارداد قرضی یکساله به سویا پیوست (sm25)
سوارز که چند هفته نیس
چی کار میکنن اینا ؟ (sm25)
لاپورتا(sm25)
Ghavam
08-15-2014, 11:02 AM
انتقال هافبک کلمبیای به بارسلونا روز به روز محتمل تر به نظر میرسد.
به گزارش فوتبال ایتالیا، خوان کوادرادو در ترکیب فیورنتیا برای بازی دوستانه برابر رئال مادرید حضور ندارد. این بازیکن مورد توجه یونایتد و بارسلونا است و در روز شنبه برای بازی برابر قهرمان اروپا حضور نخواهد داشت که به نظر میرسد نشان از رفتن وی از ایتالیا دارد. هفته گذشته مالک باشگاه فیورنتینا تایید کرد که اگر پیشنهاد خوبی باشد، کوادرادو به فروش میرسد.
Ghavam
08-15-2014, 02:15 PM
Ghavam
08-15-2014, 02:16 PM
ستاره تیم ملی کلمبیا در رقابت های جام جهانی 2014 با توجه به عدم حضورش در لیست تیم فوتبال فیورنتینا برای دیدار دوستانه برابر رئال مادرید، به نظر می رسد به درهای خروجی این باشکاه نزدیک شده است و به احتمال فراوان در فصل آینده به یکی از دو تیم بارسلونا و یا منچستریونایتد انگلستان خواهد پیوست.
Ghavam
08-15-2014, 02:16 PM
توافق اتلتیکو و دورتموند برای انتقال رویس: گزارش ها در اسپانیا مدعی شده اند که دورتموند پیشنهاد قهرمان لالیگا برای انتقال مارکو رویس را پذیرفته است.
گفته می شود که اتلتیکو به عنوان پیش پرداخت، 17 میلیون یورو هزینه خواهد کرد و 10 میلیون یورو دیگر نیز در ماه ژانویه پرداخت خواهد شد.
Ghavam
08-15-2014, 04:32 PM
(sm59)
Ghavam
08-15-2014, 09:29 PM
سانتا آنا دینوراه مدیر برنامه های دنی آلوز در بیانه ای که در پورتال تودومرکادو وب منتشر کرده است اطمینان داد که این مدافع , بارسلونا را این فصل ترک نمیکند .
سانتا آنا با تاکید بر این مساله که قرارداد دنی ژوئن سال 2015 پایان می یابد هرگونه انتقال این بازیکن در تابستان را رد کرد . او در پایان ذکر کرد که آلوز با اعتماد به نفس برای بارسلونا تا پایان مبارزه خواهد کرد .
Ghavam
08-15-2014, 09:29 PM
باید از اشتباهات درس گرفت. یک دروازه بان برای اینکه بتواند حداکثر بازدهی را داشته باشد؛ نیازمند آرامش ذهنی است.
"کلودیو براوو" دروازه بان تازه به خدمت گرفته شده بارسا، این روزها در تلاش برای پیدا کردن جایی ثابت در این تیم است. او بدین منظور رقابت سختی با "تراشتیگن " دروازه بان المانی بارسلونا خواهد داشت.
براوو امروز در مصاحبه با RAC 1 گفت : خیالم راحت است. می دانم که به انتخاب مستقیم لوئیس انریکه به بارسا آمده ام و اینکه باشگاه روی من حساب ویژه ای باز کرده است.با تراشتیگن روابط خوبی دارم و به خوبی باهم کنار آمده ایم.رقابت بسیار خوب و دوستانه ای با هم داریم و در هر تمرین به یکدیگر کمک می کنیم "
این دروازه بان 31 ساله در ادامه گفت : " ما سه دروازه بان در بارسا هستیم و دو نفری که بیرون می نشینند بطور حتم با جدیت بیشتری به تمرینات خود ادامه خواهند داد.کار کردن در این باشگاه بسیار هیجان انگیز است"
کاپیتان تیم ملی شیلی در مورد اشتباهی که در بازی با ناپولی مرتکب شد؛ عنوان داشت : " باید از اشتباهات درس گرفت. یک دروازه بان برای اینکه بتواند حداکثر بازدهی را داشته باشد؛ نیازمند آرامش ذهنی است.
بازیکنان دیگر هم مرتکب اشتباه می شوند اما غالبا اشتباهات آنها منجر به دریافت گل نمی شود. اولین اشتباه دروازه بان یعنی دریافت یک گل.اگر 15 ساله بودم به نزد روانشناس می رفتم اما دروازه بان باتجربه ای هستم و می دانم چگونه این روزها را مدیریت کنم. نباید روی این مساله به عنوان زنگ خطر یاد کرد "
Ghavam
08-15-2014, 09:30 PM
اسپورت امروز این کاریکاتور که اوضاع و احوال سانگ در بارسلونا را نشان میدهد , منتشر کرد .
در این تصویر دو پیراهن از سانگ به تصویر کشیده شده است . پیراهن سمت چپ اشاره به اولین فصل حضور سانگ در بارسلونا دارد و پیراهن سمت راست مربوط به آخرین فصل حضورش در بارسلونا است . سانگ نیز میگوید : " هیچ کسی مرا حتی به صورت رایگان هم نمیخواهد " .
اشاره ی این روزنامه به اوضاع الکس سانگ کامرونی در این روزهاست که لوئیز انریکه گفته است الکس سانگ جایی در تیمش ندارد . باشگاه نیز از این رو تصمیم به فروش سانگ گرفته است اما هنوز هیچ باشگاهی حاضر به خرید سانگ نشده است .
Ghavam
08-15-2014, 09:30 PM
دروازه بان آلمانی باشگاه بارسلونا با مصدومیت از ناحیه کمر رو به رو شده است به گزارش طرفداری باشگاه بارسلونا لحظاتی پیش با انتشار بیانیه ای رسمی از مصدومیت 2 تا 3 هفته ای مارک آندره تراشتگن دروازه بان جوان و آلمانی تیم خود خبر داد. بدین ترتیب وی دیدار جام خوان گامپر برابر لئون مکزیک و همچنین دیدار ابتدایی شاگردان لوئیز انریکه در هفته اول رقابت های لالیگا برابر الچه را به علت مصدومیت از ناحیه کمر از دست خواهد داد. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Ghavam
08-15-2014, 09:32 PM
فوق ستاره جدید باشگاه بارسلونا در صحبت هایی از علاقه اش برای حضور هر چه سریع تر در میادین فوتبال سخن گفت.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، لوئیز سوارز فوق ستاره جدید آبی اناری ها پس از انجام اولین جلسه تمرینی خود برای اولین بار پس از رقابت های جام جهانی 2014 برزیل، در مصاحبه ای کوتاه و اختصاصی با شبکه تلویزیون باشگاه بارسلونا شرکت کرد و از انگیزه بالایش برای درخشش در ترکیب شاگردان لوئیز انریکه سخن گفت.
"باید بگویم که برای چنین روزی مدت زیادی را صبر کرده بودم و از اینکه دوباره احساس یک فوتبالیست را دارم و توانستم با هم تیمی هایم تمرین کنم، فوق العاده خوشحالم.
شرایط من در چند وقت اخیر واقعا سخت و دشوار بود. من هزینه یک اشتباهی را که از آن پشیمانم و عذر خواهی نیز کردم، پرداختم اما به هر حال همه آن اتفاقات را پشت سرگذاشته ام و تنها بر روی آینده ام در بارسلونا تمرکز کرده ام و تمام تلاشم را خواهم کرد تا آمادگی خودم را در این مدت حفظ کنم زیرا که این باشگاهی است که بازی کردن با پیراهن آن همواره رویای من بوده است."
وی سپس پیرامون بازی دوشنبه شب آینده در جام خوان گامپر در استادیوم نیوکمپ نیز گفت:"بی صبرانه منتظرم تا برای بارسلونا بازی کنم و بتوانم هواداران این تیم را از نزدیک ببینم و در جو فوق العاده نیوکمپ فوتبال بازی کنم."
"در آخر می خواهم از باشگاه به خاطر تمام اعتماد و حمایتی که از من در این چند هفته داشت، تشکر کنم. آن ها در این مدت رفتار فوق العاده ای با من داشتند و اجازه دادند که من به رویایم که بازی برای بارسلونا بود، دست یابم."
گفتنی است سوارز می تواند برای اولین بار در بازی دوستانه دوشنبه شب بارسلونا در جام خوان گامپر با پیراهن این تیم به میدان برود و پس از آن نیز در روز سه شنبه با حضور در کنفرانسی مطبوعاتی و در حضور خبرنگاران، با انجام مراسم معارفه، قرارداد رسمی خود را با این باشگاه به امضا خواهد رساند.
Ghavam
08-15-2014, 10:12 PM
همسر لیونل مسی آنتونلا روکوزو دقایقی پیش این عکس را در اینستاگرامش منتشر کرد . همسر مسی در توضیح عکس نوشت که بعد اظهر است و باران می بارد و آنها در حال تماشای فیلم علاءالدین هستند .
HASSAN
08-16-2014, 12:46 AM
سانگ(sm25)(sm3)(sm39)(sm120)
Ghavam
08-17-2014, 09:41 AM
رام نشدنی!(sm25)
HASSAN
08-17-2014, 10:55 AM
(sm118)
موندو: بارسلونا اين هفته قرارداد كوادرادو را با 40 ميليون يورو نهايى ميكند
reza67
08-17-2014, 12:48 PM
اسپورت :
بارسلونا ازخرید کوادرادو به دلایل قوانین فیرپلی مالی منصرف می شود (sm25)
reza67
08-17-2014, 01:34 PM
انتقال داگلاس مدافع کناری سائوپائولو هفته آینده نهایی می شود .قرارداد 5 ساله به ارزش 6 میلیون یورو است .sport es
لوئیز انریکه اصرار برخرید کوادرادو دارد اما به نظر می رسد این انتقال غیر ممکن است . داگلاس گزینه دیگر باشگاه است .(sm25)
HASSAN
08-17-2014, 03:24 PM
(sm50)
reza67
08-17-2014, 06:23 PM
براساس گزارش الموندو پیش از پیوستن سوارز به بارسلونا مدیر برنامه های فالکائو این مهاجم کلمبیایی را به بارسلونا پیشنهاد داد .اما انریکه به مهاجمی با خصوصیات سوارز که بیشتر در جریان بازی شرکت می کند اعتقاد داشت و به این پیشنهاد جواب رد داد(sm50)
Ghavam
08-17-2014, 07:05 PM
امروز تولد71 سالگی رابرت دنیرو هستش تولدش موبارک رضایورت(sm66)
Ghavam
08-17-2014, 07:09 PM
رسانه های اسپانیایی با منتشر کردن تصاویر زیر از جلسه تمرینی امروز صبح شاگردان لوئیز انریکه، از قدرت فوق العاده آبی اناری ها در خط حمله تیم شان در سال جاری خبر داده اند.
reza67
08-17-2014, 07:20 PM
امروز تولد71 سالگی رابرت دنیرو هستش تولدش موبارک رضایورت(sm66)
آره امیر آقو
میخواستیم پست بذارم اما تاپیک اطلاعیه ها به چشمم خورد حالم گرفته شد (sm50)
Ghavam
08-17-2014, 08:12 PM
آره امیر آقو
میخواستیم پست بذارم اما تاپیک اطلاعیه ها به چشمم خورد حالم گرفته شد (sm50)
امیر(sm50)
Ghavam
08-18-2014, 03:02 PM
آلن هالیلویچ (متولد 1996 ) بازیکن کروات بارسای b . تابستان امسال با قراردادی 5 ساله به ارزش 2.2 میلیون از دیناموزاگرب به بارسلونا پیوست این بازیکن در پست هافبک تهاجمی بازی میکند و یکی از آینده دار ترین بازیکنان بارسلوناست .
دریبل زنی , دقت در پاسکاری و بازیسازی , از ویژگی های بارز این بازیکن جوان است .
او به مسی کرواسی معروف است .مجله اسپورت بیلد پس از منیر الحدادی , هالیلویچ را آینده دار ترین ستاره ی بارسلونا شناخت.
مصاحبه ی آلن هالیلویچ :
اولین روزهای حضورت در بارسلوناست ؟
40 روزی هست که اینجا هستم . شهر زیباییه و آب و هوای بسیار خوبی هم داره . شرایط جوی برای فوتبال بازی کردن مناسبه . در روزهای گذشته خانواده ام هم به اینجا اومدند و دیگه احساس دلتنگی نمیکنم .مردم اینجا مهربان اند و محبت زیادی دارند . هم تیمی هام خوبن و به من خیلی کمک میکنن .
از کی به بارسا علاقمند شدی ؟
پدرم همیشه بارسلونا رو دوست داشت . از وقتی ما فوتبال رو شناختیم بارسا رو هم شناختیم دائما در مورد باشگاه و برخورد مردم فکر میکردم . اما وقتی به اینجا اومدم همه چیز فراتر از انتظارم بود . من عاشق اینجا شدم و تصمیمی گرفتم که هیچ وقت ازش پشیمون نمیشم .
با راکیتیچ رابطه ی خوبی داری ؟
طبیعتا بله . قبل از اومدنش به بارسا اونو میشناختم . هموطن من هست و از حضورش در اینجا خوشحالم .خیلی به من کمک میکنه . همه ی بازیکنا اینجا برخورد خوبی دارند و خوش شانسم که باهاشون هستم .
حضورت در بارسلونا را در یک جمله خلاصه کن ؟
من دارم در رویام زندگی میکنم .
اینجا با باشگاه سابقت متفاوته ؟
خیلی چیزها اینجا فرق داره .اینجا با بازیکنان بزرگ کار میکنی . من دینامو رو دوست دارم و همیشه در قلب من هست اما بارسلونا بهترین باشگاه جهانه . احساس اینکه شما بازیکن این باشگاه بزرگ هستید فوق العاده است .
برخورد مردم چطوره ؟
همیشه حمایت میکنند . موقع تمرین همیشه هستند و همیشه هم میخوان عکس بگیرن !
نیوکمپ ؟
هنوز ندیدمش . برای بازی روز دوشنبه خیلی هیجان زده ام و نمیتونم صبر کنم. همه ی دوستام بلیط خریدن و میخوان بیان .
بهترین بازیکن دنیا ؟
بدون شک مسی
وضعیت سوارز ؟
به نظرم حکم سخت گیرانه ای بود اما خوبه که اجازه داره با ما تمرین کنه و آماده بشه . آماده برای ال کلاسیکو .
مثلث نیمار و مسی و سوارز ؟
فکر کنم برای مدافعان وحشتناک باشه . نمیدونم که مدافع ها چطور میخوان روبروی اونها بازی کنن اما خوشحالم جای اون مدافع ها نیستم !
Ghavam
08-18-2014, 03:06 PM
به بهانه برگزاری 49امین دوره جام خوان گامپر مروری داشته ایم بر زندگی نامه این بازیکن، سرمایه گذار و ریاست جاودانه باشگاه بارسلونا. هانس مکس یا به قول اسپانیایی ها خوان گامپر بزرگترین پسر و سومین فرزند آقای آگوست گامپر و روزینه اما هائسیگ بود. مادرش را در 8 سالگی به علت سل از دست داد تا به همراه پدرش برای یافتن شغلی بهتر برای اداره خانواده 6 نفره خود از شهر کوچک وینتردر به بازل سوئیس مهاجرت کرد. در نوجوانی هانس بیشتر به دو و میدانی و دو چرخه سواری مشغول بود و آن طور که بعد ها در مصاحبه ای یه آن اذعان کرد به انجام هر ورزشی از راگبی گرفته تا تنیس و حتی گلف روی آورده بود، به غیر از فوتبال. اما داستان از آن جا آغاز شد که حضور او در شهر بازل با اندامی ورزیده و آماده همراه با پا گرفتن تیم فوتبال بازل همراه شد تا پسرک داستان ما شانس خود را در فوتبال نیز امتحان کند و اینجا بود که وی توانست با هوش و استعداد بالای خود خیلی زود به بازوبند کاپیتانی این تیم دست یابد و از طرفی با استفاده از دستمزد نه چندان بالایش، باشگاه اف سی زوریخ سوئیس را به همراه تنی چند از دوستانش پایه گذاری کند.
خوان گامپر جوان در سوئیس در سال 1898 خوان که برای انجام چند معامله و تجارت شکر به آفریقا سفر کرده بود، در بازگشت به خانه تصمیم گرفت تا به دیدار خاله اش در شهر بارسلونا برود و این سفر آغاز ماجراجویی او در این شهر تاریخی لقب گرفت. اتفاقی که بعد ها از آن به عنوان دست سرنوشت یاد کرد.وی پس از آمدن به بارسلونا تحت تاثیر فرهنگ و زبان مردمان این سرزمین قرار گرفت و تصمیم گرفت تا ادامه زندگی و تجارتش را در این شهر دنبال کند.در 22 اکتبر 1889 و پس از نزدیک به یک سال حضور در بارسلونا و در حالی که علاوه بر تجارت به عنوان خبرنگار اختصاصی برای روزنامه ای در سوئیس نیز مشغول به کار بود به ناگاه آگهی را در روزنامه لس دپورتیوو مشاهده کرد که در آن خبر از تاسیس یک باشگاه فوتبال در این شهر خبر داده بودند. وی در حالی که تنها 23 سال سن داشت و با توجه به تجربه موفق اش در تیم های بازل و زوریخ سوئیس در روز 29 نوامبر سال 1899 با گیمناسیو سوله موسس اولیه بارسلونا برای سرمایه گذاری در این تیم به توافق رسید تا یکی از پرافتخارترین باشگاه های دنیای فوتبال متولد شود.گامپر در اولین اقدام خود برای این باشگاه به علت علاقه به تیم سابقش بازل سوئیس پیراهن راه راه آبی و اناری را برای این تیم انتخاب کرد و به عنوان کاپیتان و سرمربی تیم با دعوت از هم بازیان سابقش در سوئیس تیم فوتبال بارسلونا را تشکیل داد. وی در حدفاصل سال های 1899 تا 1903 و در اوج دوران جوانی در 51 مسابقه برای بارسلونا به میدان رفت و توانست با به ثمر رساندن بیش از 100 گل اولین افتخار تاریخ این تیم را که قهرمانی در رقابت های کوپا ماکایا که تنها تورنمنت فوتبالی در ایالت اتالونیا به حساب می آمد و همچنین نایب قهرمانی اولین دوره رقابت های کوپا دل ری در سال 1902 برساند.
آگهی تاسیس باشگاه بارسلونا در روزنامه لس دپورتیوو گامپر در مجموع در 5 دوره مختلف و البته کوتاه ( 1908 تا 1909، 1910 تا 1913، 1917 تا 1919، 1921 تا 1923، 1924 تا 1925) ریاست باشگاه را در دست گرفت. در آن سال ها به وی همچون ناجی تیم نگاه می شد و هر بار که بارسا در هز زمینه ای چه از نظر فنی و چه از نظر اقتصادی داخل یا خارج از زمین به مشکل می خورد، همگان به یاد او می افتادند. وی در دوران حضورش به عنوان ریاست باشگاه توانست تا با توسعه زمین کارر اینداستریا اولین استادیوم تاریخ باشگاه بارسلونا را با ظرفیت 6 هزار نفر در سال 1909 برپا سازد و پس از آن نیز در سال 1922 اولین کانون هوادارای باشگاه را با نزدیک به 10 هزار نفر تشکیل داد و در نهایت استادیوم تاریخی و معروف لس کورتس را در همان سال با ظرفیت 20 هزار نفر بر پا ساخت. گفتنی است استادیوم لس کورتس که بعد ها ظرفیتش تا 60 هزار نفر نیز افزایش یافت، تا سال 1957 و قبل از منتقل شدن بازی های خانگی بارسلونا به نیوکمپ همچنان مورد استفاده قرار می گرفت.
استادیوم لس کورتس در بارسلونا او همچنین پائولینیو آلکانتارا مهاجم اسپانیایی - فیلیپینی آن دوران را که توانست با به ثمر رساندن 369 گل در 357 مسابقه( البته تا قبل از ظهور پدیده ای به نام لیونل مسی) بهترین گلزن تاریخ باشگاه را در سال 1917 به خدمت گرفت و توانست با درخشش او بارسلونا را سه بار به عنوان قهرمانی رقابت های کوپا دل ری، معتبرترین تورنمت آن روزهای فوتبال اسپانیا پیش از آغاز رقابت های لالیگا در سال 1929 برساند،اما با کسب همه این افتخارات سرانجام داستان زندگی پرزیدنت گامپر هرگز نشانی از دوران موفقیت آمیزش در مستطیل سبز نداشت.
پائولینیو آلکانتارا، برترین گلزن تاریه بارسلونا پس از لیونل مسی وی در نهایت و در 30 جولای 1930 در حالی که 53 سال بیشتر نداشت، پس از شکست خوردن تلاش هایش در راه استقلال کاتالونیا و افزایش شدید مشکلات باشگاه و بسته شدن 6 ماهه استادیوم لس کورتس پس از سپری کردن یک دوره افسردگی شدید، تصمیم گرفت تا با خاتمه دادن به زندگی خود و پس از یک خودکشی شبانه خانه اش را از نزدیکی ساختمان مرکزی باشگاه بارسلونا به قبرستان معروف مونتجوئیک در این شهر منتقل کند.
آخرین تصویر به جا مانده از خوان گامپر
در سال 1966 میلادی انریک یائودت ریاست آن زمان باشگاه بارسلونا تصمیم گرفت تا در دیداری نمادین و پیش از آغاز رقابت های فصل جدید، جامی را برای یادبود خوان گامپر برگزار کند. این جام در ابتدا با شرکت چهار تیم برگزار می شد، اما در این سال ها به علت فشردگی برنامه های پیش فصل تیم، تنها در یک مسابقه خلاصه شده است. هر چند که علاوه بر انجام این مسابقه، این جام که همواره اولین بازی فصل جدید بارسلونا در استادیوم نیوکمپ است شامل مراسم های دیگری از جمله معارفه بازیکنان جدید، یادبود ستارگان قدیمی و برگزاری آیین های سنتی کاتالونیا نیز می شود.تاکنون این جام برای 48 دوره برگزار شده است و علاوه بر بارسلونا تیم های سرشناس دیگری همچون بایرن مونیخ، اینتر و آث میلان، بوکاجونیورز و سانتوس نیز دعوت سران آبی اناری ها را برای حضور در این مسابقه پذیرفته اند و در روز دوشنبه، 18 آگوست 2014 نیز 49امین دوره این مسابقه با رونمایی از بارسلونای لوئیز انریکه با ستارگان جدید خود نظیر لوئیز سوارز و ایوان راکتیچ و برگزاری مراسم تقدیری از رافائل ارکز، کارلس پویول و ویکتور والدز ستارگان سابق آبی اناری ها برگزار خواهد شد.
جام خوان گامپر 2014 در دستان لوئیز سوارز
Ghavam
08-18-2014, 03:06 PM
این یک واقعیت است که بارسلونا مذاکرات زیادی برای خرید مدافع تیم سائو پائولو انجام داده است . علاقه ی بارسلونا به خرید داگلاس پریرا باعث شده است تا بسیاری متعجب شوند . اولین بار خبرنگار اسپورت در برزیل متوجه مذاکرات بارسلونا با داگلاس شد .
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] pg
در برزیل نیز مسئولان باشگاه و خیلی های دیگر شگفت زده شده اند و تصور نمیکردند باشگاهی مانند بارسلونا برای خرید این مدافع پا پیش بگذارد . واقعیت این است که بارسلونا مذاکرات زیادی با این بازیکن انجام داده است و به احتمال زیاد تا هفته ی آینده باید شاهد اعلام رسمی خبر پیوستن داگلاس به بارسلونا باشیم . بازیکنی که احتمالا با قراردادی شش میلیون یوروی راهی نیوکمپ خواهد شد .
اولین واکنش به خبر مذاکره ی بارسلونا با داگلاس توسط معاون رئیس باشگاه سائو پائولو بود که مسئولان اسپورت را دروغ گو خواند و گفت اسپورت خبرهایش را معلوم نیست از کجا می آورد . اما حالا دیگر جای شکی نیست که بارسلونا در حال مذاکره با داگلاس است
HASSAN
08-18-2014, 03:12 PM
كاش دلوفوئو نميرفت سويا(sm74)
نيمار مصدوم شه, جانشين واسش نداريم(sm54)
Ghavam
08-18-2014, 03:16 PM
كاش دلوفوئو نميرفت سويا(sm74)
نيمار مصدوم شه, جانشين واسش نداريم(sm54)
زبونتو گاز بگیر(sm25)
Milad
08-18-2014, 03:38 PM
زبونتو گاز بگیر(sm25)
سرشو بگیر (sm25)
Catman
08-18-2014, 03:45 PM
ای بابا چقدر ساکته اینجا یکم شلوغ کاری .. دعوا چیزی بکنید مشغول شیم (sm39)(sm137)
Ghavam
08-19-2014, 11:14 AM
سرشو بگیر (sm25)
بده دهنم(sm25)
Ghavam
08-19-2014, 11:15 AM
ای بابا چقدر ساکته اینجا یکم شلوغ کاری .. دعوا چیزی بکنید مشغول شیم (sm39)(sm137)
بزا بازیا شروع شه حتما میکنیم رعالیارو دعوا(sm59)
Ghavam
08-19-2014, 11:18 AM
لوییس سوارس که در مسابقات رسمی شانس همراهی بارسلونا را ندارد، در جام خوان گاامپر اولین بازیاش را برای این تیم انجام داد. تصویری از لحظات ورود او به زمین را میبینید.
Ghavam
08-19-2014, 11:18 AM
شاگردان لوئیز انریکه در تیم فوتبال بارسلونا در جام خوان گامپر که آخرین دیدار تدارکاتی آبی اناری ها برای فصل جدید است، موفق شدند درنهایت با دو گل از نیمار و مونیر الحدادی و گل های لیونل مسی و ساندرو حریف نه چندان قدرتمند خود را شکست دهند. ترکیب بارسلونا :
کلودیو براوو (60، جوردی ماسیپ) - جوردی آلبا (75، گریمالدو) - جرمی متئو (60، مارک بارترا) - خاویر ماسکرانو (45، جرارد پیکه) - دنی آلوز (60، مارتین مونتویا) - سرجیو بوسکتس (60، سرجی سمپر) - ایوان راکیتیچ( 90، سرجیو روبرتو) - آندرس اینیستا (60، ژاوی) - نیمار (45، مونیر الحدادی) -رافینیا (75، لوئیز سوارز) و لیونل مسی (60، ساندرو)
لحظات حساس بازی:
دقیقه 3: پاس در عمق مسی را نیمار با پاسی زیبا در آستانه دروازه به خود او برگرداند تا این فوق ستاره آرژانتینی تنها 3 دقیقه پس از اولین بازی خود برای بارسلونا در فصل جدید باز هم برای این تیم گلزنی کند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دقیقه 5: شوت از راه دور زیبای ایوان راکیتیچ با فاصله ناچیزی از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 10: همکاری زیبای نیمار، جوردی آلبا و لیونل مسی در پشت محوطه جریمه به راکیتیچ رسید، اما ضربه بغل پای این بازیکن را ویلیان دروازه بان امشب لئون مکزیک مهار کرد.
دقیقه 12: پاس در عمق استثنایی آندرس اینیستا را نیمار با ضربه چیپ بی نقص خود به گل دوم آبی اناری ها تبدیل کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دقیقه 20: شوت از راه دور کاردناس را کلودیو براوو با واکنشی به موقع به کرنر فرستاد.
دقیقه 30: پاس در عمق لیونل مسی را را رافینیا در موقعیتی تک به تک به بیرون فرستاد.
دقیقه 43: این بار پاس در عمق لیونل مسی در موقعیتی تک به تک به نیمار رسید تا این ستاره برزیلی پس از پشت سر گذاشتن ویلیان، با ضربه پشت پای خود گل سوم بارسلونا را پیش از پایان نیمه اول مسابقه به ثمر برساند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دقیقه 51: رافائل مارکز مداقع مکزیکی و سابق باشگاه بارسلونا در میان تشویق شدید هواداران بارسا از زمین مسابقه خارج و جای خودش را به وندلی ده خسوس داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دقیقه 55: پاس در عمق عالی ایوان راکیتیچ را دنی آلوز در آستانه دروازه به مونیر الحدادی سپرد تا پدیده این فصل آبی اناری ها در ادامه پیش فصل موفقیت آمیزش در بارسا گل چهارم این تیم را به ثمر برساند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دقیقه 68: شوت زمینی ژاوی با اختلاف کمی از کنار دروازه به بیرون رفت.
دقیقه 71: پاس در عمق سرجیو روبرتو و ضربه مونیر الحدادی را دافعان لئون از روی خط دروازه به بیرون فرستادند.
دقیقه 75: سرانجام لوئیز سوارز در میان تشویق هواداران برای اولین بار با پیراهن بارسلونا در یک مسابقه به میدان آمد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] دقیقه 78: پاس در عرض ساندرو را مونیر الحدادی آماده با بغل پای دقیق خود به گل پنجم بارسلونا تبدیل کرد.
دقیقه 90: پاس زیبای سرجیو روبرتو را ساندرو با ضربه زمینی و آرام خود توانست به گل ششم بارسلونا را در این مسابقه به تبدیل کند.
Ghavam
08-19-2014, 11:21 AM
موقعیت کنونی سوارس بسیار شبیه به موقعیت "یوهان کرویف" در سال 1973 است.
لوئیس سوارس خرید جنجالی بارسا، به علت محرومیت از جانب فیفا، حداقل تا 26 اکتبر نمی تواند بارسلونا را در بازی های رسمی همراهی کند.
با این وجود او با کاهش محرومیتش، اجازه حضور در تمرینات و بازی های دوستانه بارسا را پیدا کرد و امشب در مقابل لئون در جام خوان گامپر نیز به میدان خواهد رفت.
اما موقعیت کنونی سوارس بسیار شبیه به موقعیت "یوهان کرویف" در سال 1973 است.کرویف اسطوره بارسا پس از کشمکش ها و مذاکراتی طولانی با آژاکس، در 23 آگوست(یک روز پس از جام خوان گامپر) سال 1973 به بارسلونا پیوست. با این وجود او نیز تا ماه اکتبر نتوانست برای بارسا به میدان برود.
اما علت بازی نکردن کرویف تفاوتی اساسی با سوارس داشت. فدراسیون فوتبال هلند بنا به دلایلی مجوز بازی این بازیکن را در بارسا صادر نمی کرد.
سرانجام با تلاش مسئولین بارسا، کرویف توانست در 28 اکتبر همان سال مقابل گرانادا اولین بازی خود برای کاتالانها را انجام دهد. مسابقه ای تاریخی که این ستاره هلندی 2 گل از 4 گل بارسا را به ثمر رساند.آن هم در اولین مسابقه رسمی خود برای این تیم.
کرویف نیز همچون سوارس پیش از اولین بازی رسمی اش، در بازی های دوستانه بارسا شرکت کرده بود. بارسلونا برای آماده نگاه داشتن کرویف در آن سال، در ماه های سپتامبر و اکتبر، بازی های دوستانه ای را ترتیب داد. با این وجود به نظر نمی رسد که در این دوران، بارسا بتواند حرکت مشابهی به نسبت سال 1973 برای آماده نگاه داشتن سوارس انجام دهد.
لازم به ذکر است که انتقال کرویف به بارسا (1میلیون دلار) در آن فصل، گران ترین خرید تاریخ باشگاه های اروپایی به حساب می آمد.
Ghavam
08-19-2014, 01:04 PM
هفته اول لالیگا : یکشنبه 24 آگوست ( 6 روز دیگر )
HASSAN
08-19-2014, 01:53 PM
(sm118)
Ghavam
08-19-2014, 03:31 PM
لوئیس سوارز مهاجم اروگوئه ای بارسلونا در توییترش پس از بازی با لئون نوشت : " این یک روز فراموش نشدنی است . با تشکر از همه ی شما برای حمایت و محبتتان " . اگر چه لوئیس سوارز تنها در حدود یک چهارم بازی در میدان حاضر شد اما شور و شوق او وصف ناشدنی بود .
Ghavam
08-19-2014, 03:32 PM
باشگاه سائوپائولو تایید کرد که آنها با بارسلونا بر سر انتقال داگلاس با 6 تا 8 میلیون یورو به توافق رسیده اند. دنی آلوس به درهای خروج باشگاه بسیار نزدیک است و بارسلونا قصد دارد جای خالی او را با این مدافع 24 ساله پر کند.
انتقال هنوز قطعی نشده ولی سائوپائولو تایید کرد که تا اواخر هفته داگلاس بازیکن بارسلونا خواهد بود.
آتایده گیل، نایب رئیس باشگاه گفت: " رقم قرارداد 6 میلیون یوروست که در صورت موفقیت داگلاس به 8 میلیون یورو خواهد رسید. مذاکرات در مرحله ی پایانی است. البته هنوز چیزی رسمی نشده است و دو طرف باید بر سر ارقام و جزئیات به توافق برسند. فکر میکنم تا 3 یا 4 روز دیگر مذاکرات به اتمام برسد. از بارسلونا خواستیم که داگلاس به صورت قرضی یک فصل دیگر در سائوپائولو بماند ولی هنوز با او به توافق نرسیدیم."
گزارشها حاکی از آن است که دنی آلوس قصد دارد به برزیل باز گردد و گیل در این رابطه گفت: " انتقال آلوس به سائوپائولو؟ اینها تنها شایعه هستند. حقوق او بسیار بالاست و ما قصد خریدش را نداریم."
Ghavam
08-20-2014, 02:59 PM
همان طور که اطلاع دارید روز گذشته هیئتی از نمایندگان باشگاه بارسلونا به زوریخ سوئیس سفر کردند تا با مسئولان فیفا صحبت کنند ( در مورد اتهاماتی که فیفا به خرید بازیکنان زیر سن قانونی به بارسلونا وارد کرده است ) . آندونی زوبی زارتا روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی سوارز گفت :
" مدل و شیوه ی خرید بازیکنان که توسط بارسلونا به کار گرفته میشود مثال زدنی است . اولین کار ما شکل دادن به شخصیت بازیکنان فوتبال است و ما در این کار زبان زد هستیم " .
Ghavam
08-20-2014, 02:59 PM
ستاره باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا، امیدوار است در فصل جاری بارسلونا ناکامی های فصل گذشته را جبران کند. آندرس اینیستا پس از پیروزی در دیدار دوستانه برابر لئون مکزیک، از بازی هم تیمی هایش رضایت دارد و به درخشش در فصل جاری امیدوار است.
او به Barca Tv می گوید: " شروع ما بسیار خوب بوده است و من احساس می کنم فصل خوبی را پیش رو داریم، ما تمرینات بسیار سازنده ای داشتیم و این مسئله در دیدار یک شنبه برابر الچه دیده خواهد شد."
ستاره بارسلونا از انریکه تمجید می کند و می گوید: " ما یک مدعی بزرگ برای به دست آوردن تمام عناوین هستیم. روش هر مربی متفاوت است اما سبک اصلی بازی ما همان چیزی است که قبلا بوده. مهم ترین نکته این است که ما سخت تلاش کنیم."
اینیستا گاهی اوقات به عنوان کاپیتان با بازیکنان جوان بارسلونا صحبت می کند، او در این مورد می گوید: " بسیار خوب است که ما شاهد بازیکنانی هستیم که از رده جوانان می آیند، گاهی اوقات نیاز است که ما با آن ها صحبت کنیم و مواردی را بگوییم. بارسلونا برای بازیکنان جوان یک مکان بسیار امن است."
Ghavam
08-20-2014, 03:01 PM
لیونل مسی، لوئیس سوارز و نیمار با یک هوادار کم توان این تیم که ظاهراً برای دیدن آن ها به پارکینگ ورزشگاه رفته بود عکس گرفتند.
Ghavam
08-20-2014, 03:02 PM
Ghavam
08-20-2014, 03:02 PM
18 سال پیش در چنین روزی رونالدو لوییز نازاریو د لیما ( رونالدوی برزیلی ) اولین بازی خود را برای بارسلونا مقابل سن لورنزو در سال 1996 انجام داد .
جادوگر
08-20-2014, 03:15 PM
18 سال پیش در چنین روزی رونالدو لوییز نازاریو د لیما ( رونالدوی برزیلی ) اولین بازی خود را برای بارسلونا مقابل سن لورنزو در سال 1996 انجام داد .
(sm120) یادش بخیر باهاش هم دوره بودم...(sm120)
یکم لباسش (sm59)بهش نمیخوره تو بارسا
reza67
08-20-2014, 03:23 PM
رسمی:
فیفا درخواست تجدید نظر بارسا در خصوص رفع ممنوعیت خرید بازیکن را رد کرد .بارسلونا از شرکت در دو نقل و انتقال زمستانی امسال و تابستان آینده محروم است (sm25)
hesamz
08-20-2014, 03:30 PM
رسمی:
فیفا درخواست تجدید نظر بارسا در خصوص رفع ممنوعیت خرید بازیکن را رد کرد .بارسلونا از شرکت در دو نقل و انتقال زمستانی امسال و تابستان آینده محروم است (sm25)
روحم شاد شد(sm70)
Ghavam
08-20-2014, 03:43 PM
(sm120) یادش بخیر باهاش هم دوره بودم...(sm120)
یکم لباسش (sm59)بهش نمیخوره تو بارسا
تنها لباسی که خیلی بهش میاد(sm59)
reza67
08-20-2014, 03:46 PM
روحم شاد شد(sm70)
خاک تو سرت (sm70)(sm25)
Ghavam
08-20-2014, 06:28 PM
به گزارش سایت گل بدنبال جریمه ى اعمال شده فیفا درمورد خرید و فروش بازیكنان زیر سن قانونى ، باشگاه فوتبال بارسلونا اعلام كرد مبارزه ى خود را براى مقابله با این مجازات را ادامه خواهد داد و در گام بعدى دفاعیات خود را روز چهارشنبه به دادگاه داورى ورزشى ( CAS ) ارائه خواهد داد .
Ghavam
08-20-2014, 06:31 PM
به طور حتم می توان گفت یکی از بهترین خریدهای بارسلونا در فصل نقل و انتقالات، ایوان راکیتیچ بازیکن کروات و سابق باشگاه سویا بوده است.
او همواره یک بازیکن کامل نشان داده، دقیقا اولین چیزی که به ذهن می رسد، همین موضوع است که او در وسط میدان همه کار می کند.
هنگامی که مالکیت توپ برای بارسلونا کلید می خورد، بازیکنی که در حال حاضر بیشترین نگاه به او می شود، ایوان راکیتیچ است. او به خوبی توپ را به گردش در می آورد، او ذاتا یک هافبک می باشد، یک هافبک مدرسه ای کامل که خیلی زیرکانه هدف های خود را انتخاب و توپ ها را برای آن ها ارسال می کند. ارسال پاس کوتاه و بلند، خیلی راحت و دقیق این کار را انجام می هد. بازی راکیتیچ کاملا با حرکات بوسکتس و اینیستا هم خوانی دارد، او به نوبه خود خیلی خوب از مسی حمایت می کند، زمانی که دنی آلوز از سمت راست نفوذ می کند، یک نفر را به عنوان پشتیبان، پشت سر خود می بیند و او راکیتیچ است.
راکیتیچ به علت کلاس بالای بازی که به شکل ذاتی از آن برخوردار است، خیلی راحت می تواند با بارسلونا هماهنگ شود. مورد مهم و کلیدی تری که لوئیز انریکه را مجاب کرد برای انتقال هافبک کروات، جنگده بودن بازیکن است.
راکیتیچ در تمام فصول گذشته یکی از بهترین هافبک های لالیگا بوده، هم چنین از سال 2009 تا به الان نام او همیشه درلیست بهترین هافبک های اروپا دیده شده است.
اگر بخواهیم راکیتیچ را به بازیکنی در تاریخ بارسلونا شبیه بدانیم، می توانیم شیوه بازی رونالد کومان یا برند شوستر را به یاد آوریم، بازیکنانی خلاق و در عین حال جنگنده و دونده.
در نهایت شاید مهم ترین خصوصیت ایوان، ارسال پاس های بلند و چندین متری او است، موردی که بارسلونا سخت به آن نیازمند است. او در سویا نشان داده که استاد پاس های بلند و چندین متری است، البته در دیدار برابر لئون مکزیک نیز ما این را شاهد بودیم، زمانی که از میانه میدان پاسی را برای دنی آلوز ارسال کرد، کاری که شاید ما در پلی استیشن نیز نتوانیم به خوبی آن را انجام دهیم، ارسال پاسی 40 متری که در نهایت منجر به گل شد.
راکیتیچ، نمونه ای از فوتبال خالص است که بارسلونا به آن نیازمند بوده و می توان گفت آمدن او به نیوکمپ کلیدی ترین انتقال و خرید باشگاه خواهد بود.
reza67
08-20-2014, 11:30 PM
به طور حتم می توان گفت یکی از بهترین خریدهای بارسلونا در فصل نقل و انتقالات، ایوان راکیتیچ بازیکن کروات و سابق باشگاه سویا بوده است.
او همواره یک بازیکن کامل نشان داده، دقیقا اولین چیزی که به ذهن می رسد، همین موضوع است که او در وسط میدان همه کار می کند.
هنگامی که مالکیت توپ برای بارسلونا کلید می خورد، بازیکنی که در حال حاضر بیشترین نگاه به او می شود، ایوان راکیتیچ است. او به خوبی توپ را به گردش در می آورد، او ذاتا یک هافبک می باشد، یک هافبک مدرسه ای کامل که خیلی زیرکانه هدف های خود را انتخاب و توپ ها را برای آن ها ارسال می کند. ارسال پاس کوتاه و بلند، خیلی راحت و دقیق این کار را انجام می هد. بازی راکیتیچ کاملا با حرکات بوسکتس و اینیستا هم خوانی دارد، او به نوبه خود خیلی خوب از مسی حمایت می کند، زمانی که دنی آلوز از سمت راست نفوذ می کند، یک نفر را به عنوان پشتیبان، پشت سر خود می بیند و او راکیتیچ است.
راکیتیچ به علت کلاس بالای بازی که به شکل ذاتی از آن برخوردار است، خیلی راحت می تواند با بارسلونا هماهنگ شود. مورد مهم و کلیدی تری که لوئیز انریکه را مجاب کرد برای انتقال هافبک کروات، جنگده بودن بازیکن است.
راکیتیچ در تمام فصول گذشته یکی از بهترین هافبک های لالیگا بوده، هم چنین از سال 2009 تا به الان نام او همیشه درلیست بهترین هافبک های اروپا دیده شده است.
اگر بخواهیم راکیتیچ را به بازیکنی در تاریخ بارسلونا شبیه بدانیم، می توانیم شیوه بازی رونالد کومان یا برند شوستر را به یاد آوریم، بازیکنانی خلاق و در عین حال جنگنده و دونده.
در نهایت شاید مهم ترین خصوصیت ایوان، ارسال پاس های بلند و چندین متری او است، موردی که بارسلونا سخت به آن نیازمند است. او در سویا نشان داده که استاد پاس های بلند و چندین متری است، البته در دیدار برابر لئون مکزیک نیز ما این را شاهد بودیم، زمانی که از میانه میدان پاسی را برای دنی آلوز ارسال کرد، کاری که شاید ما در پلی استیشن نیز نتوانیم به خوبی آن را انجام دهیم، ارسال پاسی 40 متری که در نهایت منجر به گل شد.
راکیتیچ، نمونه ای از فوتبال خالص است که بارسلونا به آن نیازمند بوده و می توان گفت آمدن او به نیوکمپ کلیدی ترین انتقال و خرید باشگاه خواهد بود.
عالیه این پسر(sm19)
لباس بارسا خیلی بهش میاد (sm19)
Ghavam
08-21-2014, 09:19 AM
عالیه این پسر(sm19)
لباس بارسا خیلی بهش میاد (sm19)
موافقم حتی از خرید سوارزم بهتره(sm132)
HASSAN
08-21-2014, 02:14 PM
(sm50)
حالا که فیفا درخواست تجدید نظر باشگاه بارسلونا مبنی بر لغو محرومیتش در نقل و انتقالات را رد کرده، باشگاه درخواستش را به کمیتته CAS ارائه خواهد کرد.
اما با این حال بارسلونا می خواهد در چند روز باقی مانده از فصل نقل و انتقالات امسال، تیمش را برای فصل 2015-16 نیز تقویت کند.
در حال حاضر یک نام است که مورد آن اورژانسی به نظر می رسد؛ مارکو رویس. تنها راه این است که بازیکنان مورد نظر را در حال حاضر خریداری کنند و سپس به تیم های خودشان قرض بدهند.
رویس فصل آینده قراردادش با دروتموند تمام می شود و مبلغ جدایی او 25 میلیون یورو می باشد. الموندو می گوید باشگاه بایرن مونیخ در یک قدمی خرید رویس قراردارد اما، بارسلونا نیز در مذاکرات پیشرفت داشته و دورتموند خوشحال می شود که ستاره اش را به جای بایرن مونیخ، به نیوکمپ بفرستد.
دورتموندی ها با این کار هم مبلغ بیشتری را به دست خواهند آورد هم این که بازیکنشان یک فصل دیگر در باشگاه خواهد ماند.
HASSAN
08-21-2014, 02:19 PM
دیلی میل: ونگر با مبلغ 10 میلیون یورو حاضر است الکس سانگ را بخرد
(sm79)(sm137)
Ghavam
08-21-2014, 02:26 PM
اخبار کوتاه :
الموندو : رویس ، حالا یا هیچ وقت! (sm25)
_ (به نقل از دیلی میل) : سانگ با پیشنهاد 10 میلیونی به آرسنال خواهد پیوست
_ در چند روز باقی مانده احتمال جذب کوادرادو همچنان وجود دارد
_ با توجه به شرایط سنی و قرارداد ژاوی شایعه خرید کوکه هم به گوش میرسه
_ بارسلونا از تصمیم سریع فیفا برای رد فرجام خواهی متعجب شده و اعضا باشگاه این حکم رو مشکوک توصیف کردند ، بارسا به دادگاه CAS شکایت خواهد کرد
اسپورت
_بارسا برای جذب کوکه تلاش خواهد کرد
_"مانل آرویو" سخنگوی باشگاه بارسلونا : حکم فیفا رو قبول نداریم ، به CAS شکایت خواهیم کرد
_ پدرو همچنان به دلیل مصدومیت جزئی دور از تمرینات
HASSAN
09-21-2014, 10:17 AM
(sm118)
HASSAN
09-21-2014, 10:18 AM
انریکه: اگر مسی افت کند، نیمکت نشین می شود (sm59) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HASSAN
09-21-2014, 10:19 AM
امیر (sm25) کجایی(sm50)
Milad
09-21-2014, 12:15 PM
انریکه: اگر مسی افت کند، نیمکت نشین می شود (sm59) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اگر مسی بمیرد هم نیمکت نشین نمیشود (sm59) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HASSAN
09-21-2014, 12:43 PM
اگر مسی بمیرد هم نیمکت نشین نمیشود (sm59) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
(sm2)
reza67
10-06-2014, 01:02 AM
رکورد دیگه ای که به زودی به دست کینگ میشکنه (sm127)
reza67
10-06-2014, 01:06 AM
ﻛﻠﻮﺩﻳﻮ ﺑﺮﺍﻭﻭ ﺗﻮﺍﻧﺴﺖ ﺭﻛﻮﺭﺩ ﺭﺍ ﺑﺸﻜﻨﺪ: ﺍﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﺩﺭﻭﺍﺯﻩ ﺑﺎﻧﻰ ﺩﺭ ﺗﺎﺭﻳﺦ ﻻﻟﻴﮕﺎﺳﺖ ﻛﻪ ﺩر 630 ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺍﺯ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﮔﻞ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
reza67
10-06-2014, 01:24 AM
(sm2)
HASSAN
10-06-2014, 01:48 AM
(sm59)
reza67
10-08-2014, 12:09 AM
لوییز سوارز در عربستان
تیم ملی اروگوئه و عربستان پس فردا یعنی 9 اکتبر طی یک بازی دوستانه در جده به مصاف یک دیگر خواهند رفت
سوارز که به تیم ملی اروگوئه دعوت شده بود ، مشکلی واسه بازی کردن ندارد و در این بازی می تواند از ابتدا به میدان برود
پ.ن : این مسابقه تدارکاتی خیلی خوبه از اون جهت که سوارز میتونه برای بازی تو الکلاسیکو اماده بشه
Tintin10
10-08-2014, 12:47 AM
(sm118) Viva Barca !
reza67
10-19-2014, 02:03 AM
رکورد زارا موند برا ال کلاسیکو (sm118)
reza67
10-19-2014, 02:04 AM
صحبت های لوییز انریکه بعد بازی با ایبار
لوییز انریکه:تیم حریف عملا با پنج دفاع بازی میکرد و این کار رو برای ما سخت کرده بود و دیدید که در نیمه اول فرصت زیادی به ما ندادند.. بازی کردن با تیمی که تعداد زیادی بازیکن در خط دفاعی خود قرار داده اصلا آسان نیست زیرا این احتمال گلزنی ما رو کاهش میده... .ما همه چیز را تجزیه و تحلیل میکنیم...تیم ما هنوز به وضعیت ایده آل خود نرسیده همه بازیکنان تمام سعی خود را میکنند که به بهترین سطح خود برسند آنها هنوز میخواهند که بهتر بشن
لوییز انریکه:استراحت دادن به مسی در این بازی؟انجام دادن این کار ممکن بود اما اگر به نتیجه نمیرسیدیم ممکن بود به هدف خود نرسیم.. لوییز انریکه:من تا قبل از این ماسکرانو رو فقط در خط دفاع بازی میدادم اما امروز با دیدن بازی او در خط هافبک متوجه شدم او در این نقطه هم میتواند کمک زیادی به ما بکند..لوییز انریکه:به نظر من دانی آلوس در حال حاظر یکی از بهترین بازیکنان در پست خودش است..او خیلی خوب توپ را به مناطق مختلف زمین ارسال میکند و تمرکز خوبی در بازی دارد..او بسیار خوب در حمله و دفاع به تیم کمک میکند
لوییز انریکه:وضعیت خوب ما در چهار بازی قبل از ال کلاسیکو؟وضعیت برای ما خوب میشد اگر رئال در بازی های قبل از ال کلاسیکو امتیازی نمیگرفت..شرایط این بازی با بقیه بازی ها فرق میکند و نمیتوان گفت که بازی های قبل به این بازی مربوط است..من افتخار میکنم که مربی چنین بازیکنانی هستم..
لوییز انریکه:ال کلاسیکو؟ما در هر بازی فقط به فکر سه امتیاز هستیم مانند سال های قبل...در حال حاظر مهمترین نکته این است که بازیکنان ریکاوری کنند و برای بازی بعدی آماده شوند..
لوییز انریکه:ما نباید به خاطر از دست دادن چیزی ذهن خود را درگیر کنیم و عصبی شویم..ما باید ذهنیت خود را فقط برای رفتن به جلو و رسدین به پیروزی آماده کنیم..این که ژاوی چه موقع بازی کند یا نکند مهم نیست مهم این است که او کمک زیادی به تیم میکند و این بسیار برای ما مهم و ارزشمند است..
لوییز انریکه:من شخصا خیلی دوست دارم که هواداران تیم ما رو تشویق کنند..همه هواداران هم میدانند که بعضی اوقات کار ما به مشکل میخوره اما با این حال میخواهم که به خاطر حمایتشون از اون ها تشکر کنم
ویوا بارسلونا
HASSAN
10-19-2014, 11:54 AM
رکورد زارا موند برا ال کلاسیکو (sm118)
(sm59) (sm118)
HASSAN
10-23-2014, 06:19 PM
تمرین امروز(sm2)
Milad
10-23-2014, 06:39 PM
میخوان کیونش بزارن ؟(sm120)
Gambler
10-23-2014, 06:42 PM
برگرفته از داستان شیث و نصرتی(sm120)
HASSAN
10-23-2014, 07:42 PM
میخوان کیونش بزارن ؟(sm120)
متئو داره کیون روبرتو میذاره(sm120)
HASSAN
10-23-2014, 08:11 PM
ویدیو؛ فضای جالب حاکم بر تمرینات بارسلونا پیش از ال کلاسیکو ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])(sm120)
Milad
10-23-2014, 10:03 PM
متئو داره کیون روبرتو میذاره(sm120)
reza67
10-29-2014, 08:03 PM
عکس رسمي بارسا 2014-2015(گزارش تصويري)
بازيکنان، کادر مربيگري و جوزپ بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا، امروز در مراسم عکس رسمي فصل 2014-2015 اين تيم در نوکمپ شرکت کردند.
به گزارش "ورزش سه"، بازیکنان یک بار با لباس رسمی و یک بار نیز با لباس ورزشی عکس گرفتند :
reza67
10-29-2014, 08:04 PM
دومنک: مورينيو فراموش نکند مترجم است
ريموند دومنک، سرمربي سابق تيم ملي فرانسه به انتقاد و تمسخر ژوزه مورينيو،سرمربي چلسي پرداخت.
به گزارش "ورزش سه"، او در کتابی به نام "دیکشنری احساسی فوتبالی من" به موضوعات مختلفی پرداخته است که یکی از آنها، ژوزه مورینیوست.
او در کتابش نوشته:" این مشکل مترجمهاست. زمانی میرسد که آنها فکر میکنند میتوانند خودشان به جای متن اصلی بنویسند."
منظور دومنک از مترجم، مورینیوست که در بارسا، مترجم سر بابی رابسون بوده است. مورینیو پس از مترجمی، سرمربی گری را در پورتو شروع کرد و افتخارات زیادی به دست آورد.
دومنک همچنین در ادامه ، به تمجید از تیری آنری و انتقاد از زیدان پرداخت. او درباره آنری نوشت: "تیری چهره ی خود را پس از به ثمر رساندن گل هند، قربانی کرد تا برای تیم حاشیه ایجاد نشود. زیدان، شانس تیم برای پیروزی در پنالتی ها را برای غرورش قربانی کرد."
reza67
11-07-2014, 09:36 PM
در نظرسنجی روزنامه ی به شدت مادریدی مارکا، لیونل مسی با اقتدار عنوان بهترین بازیکن تاریخ لقب گرفت و با پشت سر گذاشتن کریستیانو رونالدو باری دیگر بهترین بودنش به همه ثابت شد.
گرچه بیشتر رای آوردن رونالدو از مارادونا و پله کمی نظرسنجی رو زیر سوال میبره.
HASSAN
11-07-2014, 10:54 PM
(sm132)
HASSAN
11-07-2014, 10:58 PM
1 گل تا رکورد زارا و 6 پاس گل تا رکورد خوک کثیف(sm120) بیشترین گل و بیشترین پاس گل در تاریخ لالیگا(sm120)
reza67
12-01-2014, 02:28 AM
واااااااای که چه حالی دااااااااد (sm118)
reza67
12-01-2014, 02:35 AM
از داوران محترم تقاضا میشه لباس رئال رو تنشون کنن (sm25)
HASSAN
12-01-2014, 03:27 AM
واااااااای که چه حالی دااااااااد (sm118)
(sm118)(sm50)
reza67
12-30-2014, 06:18 PM
رسمی و تایید شده : فرجام خواهی رد شد.تا ژانویه 2016 بارسلونا حق خرید هیچ بازیکنی رو نداره.(sm25)
alireza137
01-16-2015, 09:40 PM
(sm74)
catalanism
01-21-2015, 04:41 PM
بارسایی اش کجان؟؟؟؟(sm132)
reza67
01-21-2015, 05:21 PM
right here(sm132)
reza67
01-21-2015, 05:26 PM
بارسلونا _ اتلتیکو مادرید ساعت00.30 به وقت تهران
لیست بازیکنان دعوت شده :
دروازبانان : تراشگن ، ماسیپ
مدافعین : الوز،بارترا،ماسکرانو ، پیکه،آدریانو ، البا
هافبک ها : روبرتو ، راکیتیچ ، بوسکتس ، اینیستا ، رافینیا ، ژاویمهاجمین : نیمار ، مسی ، سوارز ، پدرو
ترکیب احتمالی : تراشتگن . پیکه . ماسکرانو . الوز . آلبا . بوسکتس . راکیتیچ . اینیستا . مسی . سوارز . نیمار
catalanism
01-21-2015, 10:34 PM
بهترین ترکیب(sm127)(sm118)
-----------------تراشتگن----------------
آلبا---------بارترا----------پیکه-------دنی آلوز
----------------ماسکرانو----------------
--------اینستا---------------ژاوی---------
---نیمار---------سواز--------مسی---
catalanism
01-21-2015, 10:38 PM
پیرلو: مسی بهترین بازیکن جهان است
آندره آ پیرلو هافبک خلاق تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس در مورد فوق ستاره آرژانتینی بارسا مصاحبه انجام داده است و از لئو مسی تعریف و تمجید های زیادی کرده است.
پیرلو: " لیونل مسی چیز های زیادی در فوتبال بدست آورده عناوینی که آرزوی هر شخصی است و هر کسی قادر به کسب این عنوان های با ارزش نیست،اما من مطمئنم لئو چیز های دیگری هم بدست خواهد آورد،او بهترین بازیکن جهان است".
(sm54) چرا انقد پایینه این تاپیک
پیش بازی الچه - بارسلونا؛ به ظاهر آسان پیش از نبرد ویسنته کالدرون ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
catalanism
01-24-2015, 01:22 PM
مثه اینکه میخواد به نیمار استراحت بده(sm98)
کاش میکند میرفت از بارسا (sm173) از استایل مربی گریش خوشم میاد ولی با بارسا جواب لازم رو نمیده (sm98)
بارسلونا امشب برای سومین بار در فصل 2015 در هفته ی 20 لالیگا به مصاف الچه خواهد رفت . روزنامه اسپورت گفت که انریکه می تواند به نوبه ی خود در دفاع از سیستم چرخشی هم استفاده بکند. این روزنامه گفت که بارترا می تواند با پیکه و ماسکرانو و آلبا و آدریانو از سیستم چرخشی استفاده کنند .
28 سالگیت مبارک (sm127)
reza67
01-24-2015, 05:42 PM
متاسفانه بازی پخش زنده نمیشه (sm25)
(sm25) شبکه ورزش رسما حکم بوق داره انگار
catalanism
01-24-2015, 06:34 PM
رئال با شلنگ آباد بازی داشته باشه پخش میشه ولی بارسا...(sm102)
واسه باز اتلتیکو ام جونمونو به لبمون رسوندن تا پخش کردن(sm3)
فران اسکريبا سرمربي الچه، در آستانه بازي امشب تيمش مقابل بارسا به تمجيد از ليونل مسي پرداخت.بارسا امشب اولین بازی خود در دور برگشت لالیگا را در زمین الچه باید برگزار کند. در زمین حریفی که دو هفته قبل، در دو بازی رفت و برگشت در کوپا دل ری، 9 گل از بارسا دریافت کرده بود. اسکریبا در نشست خبری روز گذشته خود، به ستایش از مسی پرداخت و گفت:" اگر مسی روز خوبش نباشد ممکن است بتوانید او را مهار کنید اما زمانیکه او روی فرم باشد، متوقف کردنش غیر ممکن است. از لحاظ تیمی هم برخی مواقع به سه نفر برای گرفتن توپ از او نیاز است و حتی ممکن است او از این سه نفر هم به راحتی عبور کند، اگر این اتفاق هم رخ ندهد او می تواند به دو بازیکن دیگر بارسا که یارگیری نشده اند و در فضای خالی خوبی قرار دارند پاس گل بدهد. در مجموع باید بگویم که در تمام عمرم، بازیکنی به خوبی مسی ندیده ام و به اعتقاد من، او بهترین بازیکن دنیاست."
تبریک تولد نیمار به سوارز
به گزارش وبسایت نود، نیمار در پیغامی برای سوارز نوشت:
"تولدت مبارک ستاره، در زندگی خوشبخت باشی.... برای من افتخار بزرگی است که در کنار تو در زمین باشم."
reza67
01-24-2015, 09:07 PM
سوارز رو نیمکته (sm50)
چقدر این پیکه رو دوز میدارم (sm120)
5 تا زرد واسه الچه تا الان (sm120) ببینم میتونن مصدوم کنن مارو یا نه (sm25)
چهارمی هم نیمار (sm127)(sm118)
پنجمی باز مسی (sm127)
گزارش لحظه ای رو در خدمت شما عزیزانم (sm120)
نیمار و مسی هر دو الان میتونن بزنن تو سر هتریک
اینم شیشمی و پدرو (sm127)
بارسا 6 - 0 الچه
گل ها : پیکه 1 / مسی 2 / نیمار 2 / پدرو 1 (sm127)
تبریک به خودمون (sm120)
جرارد پیکه مدافع به اوج بازگشته این روزهای آبی اناری ها در شب گلزنی خود توانست 200امین بازی خود را با پیراهن این تیم در رقابت های لالیگا و پس از اولین بازی خود
در سال 2006 برابر رئال ساراگوسا پیش از انتقال به باشگاه منچستریونایتد و بازگشتش به تیم در سال 2008 به انجام برساند
تولدت مبارک کاپیتان
وبسایت رسمی باشگاه بارسلونا تولدت ژاوی هرناندز را به این بازیکن تبریک گفت . ژاوی هرناندز تولد 35 سالگی خود را در روز یکشنبه
جشن می گیرد . این هافبک فصل اول خود را به عنوان کاپیتان اول تیم و یکی از وزنه های طرح های لوئیس انریکه است. ژاوی با
پیراهن بارسلونا 744 بازی انجام داده است و از فصل 1998-1999 عضوی از تیم اول بارسلونا است . او در این مدت 83 گل برای
آبی اناری ها به ثمر رسانده است .
زنندگان گلهای بارسا تا اینجای فصل:
31 گل مسی
19 گل نیمار
9 گل پدرو
5 گل سوارز
4 گل راکیتیچ - رامیرز - پیکه
2 گل اینیستا- روبرتو- ادریانو- البا
1 گل مونیر- ژاوی - بوسکتس- رافینیا- اداما- متئو
مسی (sm127)
عددها دروغ نمی گویند. فرقی ندارد که او در جناح راست باشد و در طول بازی بارها جایگاه خود را تغییر دهد یا اینکه در میانه میدان باشد
و حتی نزدیک به دروازه؛ مسی همیشه بهترین است. در 28 بازی امسال او 31 گل را به ثمر رسانده است و 14 پاس گل را داده است.در برابر الچه او یک رکورد تاریخی دیگر را نیز شکست. این ستاره آرژانتینی در این بازی برای بارسلونا 77 مین brace (زدن دو گل در یک بازی) انجام داد
و رکورد زارا که 76 brace بود را شکست. کریستیانو رونالدو نیز تا کنون 57 بار این کار را انجام داده است. گفتنی است مسی تا کنون 430 گل را در طول
دوران فوتبال خود به ثمر رسانده است و انتظار می رود در آینده ای نه چندان دور، بسیاری از رکوردهای دیگر را نیز بشکند.
بعد از گذشت 20 هفته از لالیگا، آمار لیونل مسی:
دومین گلزن برتر (21 گل)
بیشترین پاس گل (10)
بیشترین دریبل (88)
بیشترین پاس کلیدی (49)
روزنامه ی معروف اسپانیایی " اسپورت " در گزارشی اعلام کرد بارسلونا دو بار با پیوستن گریزمان این بازیکن به این باشگاه مخالفت کرده است .
این روزنامه مدعی شده است بارسلونا یک بار به دلیل ضعف بدنی مانع از پیوستن گریزمان به بارسلونا شده است . همچنین یک بار نیز در زمان پپ
گواردیولا قرار بود بارسلونا او را خریداری کند اما در نهایت باشگاه تصمیم گرفت به جای او الکسیس سانچز را به نیوکمپ بیاورد .
(sm120)
5 گزینه جانشینی لوئیز انریکه در بارسا
1. رونالد کومان شاید محتمالترین گزینه در حال حاضر کسی جز سرمربی موفق ساوتهمپتون نباشد. مرد هلندی که در حال پشتسر گذاشتن فصلی باشکوه در انگلستان است،
سرمربی تیمی است که هرچند در ابتدای فصل بسیاری از بازیکنان درجه یک خود را به فروش رساند اما با عملکردی درخشان در کورس کسب سهمیه لیگ قرمانان قرار گرفت.
در شرایط بسیار خوب این روزهای ساوتهمپتون نقش "رونالد کومان" بسیار پررنگ به نظر میرسد. کومان در زمان بازیگری هم دوران درخشانی در بارسلونا داشت و گزینه ایدهآل و محبوبی به حساب میآید.
2. فرانک دیبوئر یکی دیگر از بازیکنان سابق آبی و اناریها که این روزها در آژاکس مشغول مربیگری است. از "دیبوئر" به عنوان فردی جاهطلب نام برده میشود که در صورت
پیشنهاد هدایت بارسا، بعید است این موقعیت را به راحتی از دست دهد. هر چند یکی از انتقاداتی که به تیمهای تحت هدایت او وارد میشود، عدم نتیجهگیری خوب در مسابقات اروپایی مثل مسابقات داخلی است.
3. آندره ویلاسبواس شاید در نگاه اول او جزو افرادی نباشد که شانس بالایی برای نشستن روی نیمکت بارسلونا دارند اما تفکرات هجومی و علاقه او به ارائه فوتبال زیبا م
یتواند ویلاس بواس را همچنان در لیست مربیان مورد نظر باشگاه کاتالانی قرار دهد.
4. روبرتو مارتینز هرچند اورتون تحت هدایت مارتینز در حال سپری کردن فصل سختی است اما او همواره یک مربی تحسین شده در محافل فوتبال انگلستان بوده است.
سرمربی سابق ویگان همواره علاقهمند به ارائه فوتبالی کاملا هجومی با پرسینگ بالا است که میتواند بارسا را به او علاقهمند کند.
5. ژاوی شاید در حال حاضر بعیدترین انتخاب برای مربیگری بارسا، ژاوی باشد اما قطعا او در بین تمامی گزینهها از بیشترین حمایت بین هواداران برخوردار است. ب
ازیکنی که سابقه سالها حضور در تیم ملی اسپانیا و باشگاه بارسلونا قطعا حمایتی همه جانبه را از سوی بازیکنان تیم برایش در پی خواهد داشت. به نظر میرسد
روزی فرا برسد که ژاوی روی نیمکت بارسا بنشیند. "پپ گواردیولا" نیز در سال ۲۰۰۸ در مصاحبهای از ژاوی به عنوان فردی که میتواند در آینده تبدیل به مربی بزرگی شود، یاد کرد.
راه های کنترل مسی (sm59)
براوو همچنان برترین گلر حال لالیگا
3-2 نیمه اول برای بارسا (sm118)
خلاصه نیمه اول (sm120)
Gambler
01-29-2015, 02:21 AM
جر خوردن
بازی 3-2 به نفع بارسا به اتمام رسید
reza67
01-29-2015, 11:28 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] all%2F477440%2FCesc-Fabregas-edges-closer-to-Man-Utd-or-Arsenal-move-after-Luis-Enrique-appointment&ei=-tnJVIyyFM3yaoWvgbgM&psig=AFQjCNH-qTzra05YiZAD6uflKcJeU_joGg&ust=1422601082428272)
کنفرانس مطبوعاتی لوییز انریکه بعد از بازی مقابل اتلتیکو مادرید
پنالتی؟ حرفه داوری همیشه سخت و مشکل است ، بازی امروز پر از درگیری و بسیار فشرده بود نمیتوانیم آنها را مقصر بدانیم .
چه اتفاقی افتاده که تیم به این سرعت پیشرفت کرده ؟ همیشه نوسان وجود دارد و تیم به سطح خود باز میگردد اما در فوتبال هر شگفتی ممکن است رخ دهد .
آیا میخواهید همچنان از ترشتگن در جام های حذفی و از براوو در لیگ استفاده کنید ؟
هر چیزی ممکن است اتفاق بیافتد من همیشه بازیکنان مناسب را برای بازی ها انتخاب میکنم و راغب این هستم که استعداد همه را در تمام بازی ها ببینمما الان دوران واقعا خوبی رو سپری می کنیم ، نتایج و به نفع ماست و اعتماد به نفس خوبی داریم ولی در فوتبال همیشه شگفتی و اتفاقات ناگهانی ممکن است اتفاق بیوفتد .
سرعت انتقال توپ در بازی بسیار بالا بود خوشبختانه ما موفق شدیم و توانستیم بازی آنها را کنترل کنیم.
امروز همه چیز تیمم را دوست داشتم . حتی گل اول و اتفاقات عجیبی که افتاد
بعد از تساوی , تیم با وجود سختی ها بسیار خوب ظاهر شد .
ما امروز توانستیم به خوبی توپ را از دفاع به خط حمله انتقال دهیم و من بخاطر عملکرد تیم بسیار خوشحالم , در تیم ما همه به یک اندازه عالی بازی کردند .
اینجا 4 داور وجود دارد ، کادر مربیگری تیم ها وظیفه دارند به داور احترام بگذارند تا جو از حالت مسابقه خارج شود .
امروز دیدیم متئو بعد از مصدومیتش خوب بود گرچه بعد از اخراج بازیکن حریف به میدان آمد .
نیمار قدرت و شجاعت بسیاری دارد علیرغم خطا هایی که روی او میشود و تداخلاتی که صورت میگیرد .
وقتی بازی روند خشن را در پیش گرفت تصمیم گرفتم که نیمار را بیرون بیاورم .
نیمار همیشه به یک شکل بازی میکند و ما او را دوست داریم
همه باید بدانند هم تیمی هایی که دارند بازی میکنند که به اندازه ای حرفه ای هستند و نه بیشتر !
ما میدانستیم امروز میتوانیم از روی ضربات بازگشتی ( ریباند ) به گل برسم لذا میخواستیم نهایت بهره را به بهترین شکل از این تاکتیک ببریم .
نیمار را برای حمایت از او بیرون آوردیم ( خطر مصدومیت احتمالاً یا درگیری های پیش آمده ) .
همه نتایج بدست آمده برای تیم نشانه پیروزی است اما آخر فصل وقت نهایی ارزیابی است .
ترجمه از ویوا بارسلونا
reza67
01-29-2015, 11:30 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 2530%2F%25D8%25B3%25D9%258A%25D9%2585%25D9%258A%25 D9%2588%25D9%2586%25D9%258A-%25D9%258A%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2581%25D8%25B9-%25D8%25B9%25D9%2586-%25D8%25B7%25D8%25B1%25D9%258A%25D9%2582%25D8%25A9-%25D9%2584%25D8%25B9%25D8%25A8-%25D8%25A3%25D8%25AA%25D9%2584%25D8%25AA%25D9%258A %25D9%2583%25D9%2588&ei=XdrJVIraGY20aaSdgdAG&bvm=bv.84607526,d.d2s&psig=AFQjCNHcJLhyEZgQtPWS3rqhptK753opTA&ust=1422601178759645)
سیمئونه: مسی به تنهایی از کریستیانو، بنزما و بیل در کنار هم خطرناکتره
سرعت (sm59)
نیمار بهترین بازیکن میدان شد
شب گذشته بارسلونا در ویسنته کالدرون موفق شد تا قرمز و سفید پوشان شهر مادرید را این بار در خانه شکست دهد و راهی نیمه نهایی شود . آنچه که در این دیدار کاملا به چشم می آمد درخشش
دو فوق ستاره آماده این روزهای بارسلونا بود . نیمار در نیمه اول این دیدار دو بار برای بارسلونا گلزنی کرد . البته او در این نیمه نیز می توانست یک هت تریک به نام خود ثبت کند اما اشتباه داوری مانع از هت تریک وی شد .
نیمار با عملکرد خوب خود در این دیدار بهترین بازیکن زمین انتخاب شد . او علاوه بر دو گلی که وارد دروازه میزبان کرد بارها با حرکات ویرانگر خود در سمت چپ بازیکنان اتلتیکو را کلافه کرده بود . لیونل مسی نیز به دلیل عملکرد
خوب خود در این دیدار نمره 8 را دریافت کرد . او نیز بارها با حرکات تکنیکی خود مدافعان حریف را وادار به خطا کرد و سرانجام ماریو سوارز در دقایق پایانی از بازی اخراج شد . مسی همچنین روی دو گل بارسلونا نقشی مهم ایفا کرد .
نمرات داده شده به بازیکنان از سوی سایت whoscored صورت گرفته است . سایر آمارهای بازی را نیز در زیر مشاهده می فرمایید که نکته بارز آن تعداد پاس های بازیکنان بارسلونا نسبت به اتلتیکو در صد تصاحب توپ و میدان می باشد .
در این دیدار بازیکنان بارسلونا در مجموع بیش از سه برابر بازیکنان اتلتیکو پاس دادند و مالکیت توپ را در اختیا داشتند .
نیمار اولین بازیکن تاریخ بارسلونا هستش،که موفق شده به اتلتیکو،در 4 رقابت مختلف،گل بزنه. (sm120)
Gambler
01-29-2015, 07:57 PM
(sm120)
(sm120)
(sm118)
Gambler
01-29-2015, 08:24 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ok=UKzVVOH4
نیمارو (sm2)
احتمال داره تا چند ماه حتی محروم شه
مدافع بارسلونا تایید کرده است که لیونل مسی و لوئیز انریکه در تمرین چند هفته پیش این تیم با هم بحث کرده اند .
جرمی متیو گفته است که مسی بعد بازگشت از تعطیلات سال نو با انریکه دعوا کرده و به همین دلیل در بازی با تیم سوسیداد
روی نیمکت حضور داشته است . متیو به رادیو اسپانیا گفته است :" وقتی بعد از تعطیلات سال نو به باشگاه بازگشتیم بین مسی
و مربی بحثی رخ داد . در حین تمرین خطایی روی مسی انجام شد ولی مربی سوت نزد و همین باعث شد مسی کنترل اعصابش
را از دست بدهد و بحث تندی بین این دو نفر شکل بگیرد . لوئیز انریکه بعد تمرین به صورت خصوصی در رختکن با مسی صحبت کرد
و همه چیز آنجا به اتمام رسید . از اینجور اتفاقات در همه باشگاه ها رخ می دهد ولی چون اینجا بارسلونا است رسانه ها آن را خیلی بزرگ می کنند . "
Brayden
01-29-2015, 11:07 PM
دیشب بازیکنای اتلتیکو مادرید عجب گل به خودی زدن (sm30)
میراندا بود(sm120)
قشنگ بغل پا زد تو گل (sm30)
reza67
01-31-2015, 01:06 AM
پسر دوم پيكه و شكيرا، ساشا، ديروز 29 ژانويه در بارسلونا متولد شد و به عضويت باشگاه بارسلونا هم درآمد
ترکیب منتخب بارسلونا و ویارئال از نگاه کاربران ولوبا
خدا کنه اینستا بازی نکنه امشب (sm25)
ژاوی و داکیتیج زوج مورد علاقمن (sm127)
بارترا هم که مصدومه (sm25)
امار مسی مقابل ویارئال
بارسلونا-ویارئال یکشنبه, ۱۲ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۰ زنده از شبکه ورزش (sm118)
Brayden
02-01-2015, 09:43 PM
lolitasorosh
02-01-2015, 10:01 PM
(sm128)
یه گل نیمار یکی مسی یکی سوارز بزنن امشب من راضیم (sm118)
سوارز حتما بزنه که عشق کنیم (sm127)
ساعاتی پیش در صفحه ی رسمی اینستاگرام باشگاه بارسلونا آماری جالب از نتایج بازی های بارسلونا و ویارئال ارائه شد .
بر این اساس , ویارئال در بارسلونا از 9 مارس سال 2008 برنده نشده است .
همچنین در 10 بازی اخیر میان دو تیم بارسلونا - ویارئال , 35 گل وارد دروازه ها شده است .
(sm120)
Gambler
02-01-2015, 11:33 PM
(sm118)
جادوگر
02-01-2015, 11:35 PM
(sm120) پرچم بالاس
ترکیب رسمی :
براوو - آلوز - ماسکرانو - پیکه -آلبا - رافینیا - بوسکتس - اینیستا - نیمار - مسی و سوارز
کاش ژاوی و رافینیا بود (sm172)
چه گل شخماتیکی خوردیم (sm178)
نیمه اول بازی 1-1
جبران شد خدارو شکر (sm118)
مسی و گل سوممممممممممممممممممممممم ممممم (sm127)
بازی که نچسبید اما بردیم (sm172)
reza67
02-02-2015, 02:24 AM
چه هیجانی داشت بازی(sm120)
چه هیجانی داشت بازی(sm120)
اراه اما توقع داشتم تو نیوکمپ بیشتر بزنیم (sm178)
بارسا 3 - 2 ویارئال
reza67
02-02-2015, 02:26 AM
اراه اما توقع داشتم تو نیوکمپ بیشتر بزنیم (sm178)
ویارئال نشون داد تیم خوبیه
خوب شد این بازیو کرد وگرنه تو جام حذفی دست کم میگرفتنش
پیکه بر خلاف چند بازی اخیرش ریده بود (sm25)
ویارئال نشون داد تیم خوبیه
خوب شد این بازیو کرد وگرنه تو جام حذفی دست کم میگرفتنش
پیکه بر خلاف چند بازی اخیرش ریده بود (sm25)
کصافطا دوتا موقعیت داشتن دوتا گل زدن (sm120)
گل دومو پیکه تقدیم کرد (sm120)
جام حذفیم که 90 درصد دیگه مال ماست اگه اتفاق عجیبی پیش نیاد (sm120)
بازی های اینده ی بارسلونا
reza67
02-02-2015, 11:57 PM
رسمی: خوان کوادرادو به چلسی پیوست
باشگاه چلسي اعلام کرد که خوان کوادرادو، ستاره کلمبيايي فيورنتينا را به خدمت گرفته است.
به گزارش "ورزش سه"، دو باشگاه بر سر انتقال کوادرادو مدت ها در حال مذاکره بودند و وینچنزو مونتلا، سرمربی فیورنتینا، روز جمعه اعلام کرد که با چلسی برای انتقال این بازیکن به توافق رسیده است. براساس توافق دو باشگاه، محمد صلاح، مهاجم مصری چلسی، راهی آرتمیو فرانکی خواهد شد.
این در حالی است که کوادرادو دیدار رفت لیورپول- چلسی در نیمه نهایی جام اتحادیه را از نزدیک تماشا کرده بود و از همان زمان شایعات در مورد پیوستن او به جمع آبی های لندن قوت گرفته بود.
در تابستان گذشته باشگاه های بارسلونا و منچستریونایتد هم سخت به دنبال به خدمت گرفتن کوادرادو بودند اما در آن زمان هیچ کدام از آن دو باشگاه موفق به خرید او نشدند.
کوادرادو در سال 2009 از ایندیپندینته مدلین به اودینزه پیوست و در سال 2012 هم به عضویت فیورنتینا درآمد.
(sm25)
حیف ما نمیتونیم بخریم (sm25)
اینم رفت (sm25)
بهترین پاسور :
بهترین گلزن :
نیمار و پیکه در دوحه (sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 12:41 AM
از همین تریبون اعلام میکنم هکتور بلرین کاملا یک توپچی میباشد و هیچ گونه DNA کاتالانی تو رگاش نیست (sm70)
قردا پس فردا نیاین یگین این تو اکادمی کاتلان اموزش دیده ها
HOSSEIN
02-05-2015, 12:57 AM
(sm120)
reza67
02-05-2015, 01:00 AM
از همین تریبون اعلام میکنم هکتور بلرین کاملا یک توپچی میباشد و هیچ گونه DNA کاتالانی تو رگاش نیست (sm70)
قردا پس فردا نیاین یگین این تو اکادمی کاتلان اموزش دیده ها
مال خودتون
باشه اونجا سالیان سال جام درو کنه با تیمتون (sm120)
reza67
02-05-2015, 01:04 AM
(sm120)
آمار جفتشون تو بارسا هم بد نبود
خروج سانچز هم به نفع خودش هم بارسا بود
سسکو دوست داشتم بمونه ولی نشد .
امیدوارم هر دوشون موفق باشن(sm50)
reza67
02-05-2015, 01:07 AM
(sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:11 AM
مال خودتون
باشه اونجا سالیان سال جام درو کنه با تیمتون (sm120)
میترسم مث سسک یهو دم از مکتب کاتلان بزنید (sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:13 AM
آمار جفتشون تو بارسا هم بد نبود
خروج سانچز هم به نفع خودش هم بارسا بود
سسکو دوست داشتم بمونه ولی نشد .
امیدوارم هر دوشون موفق باشن(sm50)
چگونه تیمی قدر گوهری مثل فابرگاس رو ندونست (sm50)
فقط از چنگ ما درش اوردین و همش حسرت (sm50)
ونگر : بعد از پلاتینی هیچ بازیکنی دید سسک رو تو زمین نداره (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:13 AM
اقا دست از سر بازیکن ما بر میداری یا نه؟؟(sm102)
سسک خونش ابیه (sm19)
reza67
02-05-2015, 01:16 AM
این فقط ما نبودیم دم از این مکتب میزدیم
خودشم هزار بار گفته بود و دلش میخواست برگرده به بارسلون(sm50)
4 نفر با هم تو تاپیکن (sm58)
Herzeleid
02-05-2015, 01:18 AM
نه ارسنال نه بارسا(sm70)
سسک خودش گفته تو چلسی داره بهترین دورانشُ سپری میکنه (sm59)
این بشر داشت تو براسا حروم میشد (sm9)
بهترین سال های فوتبالشُ ازش گرفتین (sm98)
خدا رُ شکر برگشت جایی که بهش تعلق داره یعنی پریمیر لیگ (sm111)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:19 AM
سسک خونش ابیه (sm19)
(sm50)
reza67
02-05-2015, 01:20 AM
چگونه تیمی قدر گوهری مثل فابرگاس رو ندونست (sm50)
فقط از چنگ ما درش اوردین و همش حسرت (sm50)
ونگر : بعد از پلاتینی هیچ بازیکنی دید سسک رو تو زمین نداره (sm50)
به ونگر بگو هر از گاهی بازی مسی و ژاوی رو نگاه کنه (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:20 AM
این فقط ما نبودیم دم از این مکتب میزدیم
خودشم هزار بار گفته بود و دلش میخواست برگرده به بارسلون(sm50)
هوم و لعنت به این غشق بچگی (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:21 AM
سسک خونش ابیه (sm19)
سسک خونش سازگار با محیطه (sm120)
Herzeleid
02-05-2015, 01:22 AM
(sm50)
2014 چی گفته؟؟ (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:23 AM
نه ارسنال نه بارسا(sm70)
از چه نظر میگی سسک بهترین دوران فوتبالیش رو تو جلسی میگذرونه (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:23 AM
هوم و لعنت به این غشق بچگی (sm50)
سسک تو آرسنال دوست داشتنی بود
امیدوار بودم تو بارسا جانشین ژاوی بشه ولی اوضاع نابسامان فصل پیش بارسا و مدیریت ضعیف نذاشت(sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:25 AM
به ونگر بگو هر از گاهی بازی مسی و ژاوی رو نگاه کنه (sm50)
پاس های پشت مهاجم هایی سسک رو هیچ کس نمی تونست بده زمانی که تو ارسنال بود (sm50)
تو بارسا یه مهره سوخته بود شما متوجه نشدی چه گوهریه
من 8 سال بهاش زندگی کردم میدونم (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:25 AM
نه ارسنال نه بارسا(sm70)
مصاحبش بعد بازی با من سیتیو یادم نمیره
نمیدونم چی به خورد این بچه دادن و چرا خر مخشو گاز گرفت و رفت چلسی (sm120)
امیدوارم یه روزی یا برگرده بارسا یا آرسنال
HOSSEIN
02-05-2015, 01:26 AM
سسک خونش سازگار با محیطه (sm120)
میخوست برگرده اینبار ارسنال نخواستش (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:26 AM
2014 چی گفته؟؟ (sm50)
خویمالی ونگر زیاد میکنه این اواخر (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:27 AM
از چه نظر میگی سسک بهترین دوران فوتبالیش رو تو جلسی میگذرونه (sm50)
از حرف خودش مستند تر؟؟ (sm50)
میگه تو چلسی جایی بازی میکنم که دوست دارم...راحت تر از قبلم ! دارم لذت میبرم و....
البته روی صحبتش 3 سال اخیر تو بارساست که خیلی اذیت شد!
واقعا حروم کردن این استعدادُ! من خیلی حسرت میخورم چطور 3 سال از اوج بازیش که میتونست بهترین باشه رُ تو اون تیم روی نمیکت و یا در یه پست مسخره تباه شد! (sm9)
سسک ارسنالم عالی بود...اقاقیی میکرد وسط زمین (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:28 AM
مصاحبش بعد بازی با من سیتیو یادم نمیره
نمیدونم چی به خورد این بچه دادن و چرا خر مخشو گاز گرفت و رفت چلسی (sm120)
امیدوارم یه روزی یا برگرده بارسا یا آرسنال
زن ذلیلی بیش نیست (sm120) بخاطر خانومش اومد لندن
اول میخواست برگرده ارسنال دید نمیشه رفت چلسی
Herzeleid
02-05-2015, 01:29 AM
خویمالی ونگر زیاد میکنه این اواخر (sm50)
هانری: مورینیو تنها مربیست که ارزو داشتم زیر دست او کار کنم (sm50)
reza67
میخوست برگرده اینبار ارسنال نخواستش (sm50)
پس هم خاک تو سر شما هم ما (sm120)
HOSSEIN
از حرف خودش مستند تر؟؟ (sm50)
میگه تو چلسی جایی بازی میکنم که دوست دارم...راحت تر از قبلم ! دارم لذت میبرم و....
البته روی صحبتش 3 سال اخیر تو بارساست که خیلی اذیت شد!
واقعا حروم کردن این استعدادُ! من خیلی حسرت میخورم چطور 3 سال از اوج بازیش که میتونست بهترین باشه رُ تو اون تیم روی نمیکت و یا در یه پست مسخره تباه شد! (sm9)
سسک ارسنالم عالی بود...اقاقیی میکرد وسط زمین (sm50)
همین (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:30 AM
هانری: مورینیو تنها مربیست که ارزو داشتم زیر دست او کار کنم (sm50)
که چه ؟ (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:30 AM
پس هم خاک تو سر شما هم ما (sm120)
تایید (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:31 AM
که چه ؟ (sm50)
یعنی سسک بهترین دورانشو داره تو چلسی میگذرونه (sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:32 AM
مارکو فن باستن :
آرسنال زيباترين باشگاه در انگلستان است ، سيتي و چلسي هرگز کلاس و سبک آنها را ندارند (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:33 AM
خودشونو دریدن با سخنان هانری (sm50)
خوب زیر نظر ونگر و گوردیوالا که کار کرده طرف (sm50)
اون روباه پیر میمونه و همین مورنیو (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:33 AM
زن ذلیلی بیش نیست (sm120) بخاطر خانومش اومد لندن
اول میخواست برگرده ارسنال دید نمیشه رفت چلسی
دنیلا (sm132)
دختر دومشم تو راهه!
Herzeleid
02-05-2015, 01:34 AM
که چه ؟ (sm50)
گفتی خویه مالی خواستم بگم کی این روزا خویه مالی میکنه (sm50)
هانری : دروگبا گل هایی به ثمر رسانده که برای من رویاست (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:35 AM
نه لابد تو بارسا گذروند؟؟ (sm120)
reza67
02-05-2015, 01:35 AM
دنیلا (sm132)
دختر دومشم تو راهه!
اونم مال ساشا پسر پیکس (sm120)
reza67
02-05-2015, 01:37 AM
نه لابد تو بارسا گذروند؟؟ (sm120)
سسک تو بدترین دوران فوتبالیشم یکی از بهترین پاسورای گل لیگ بود (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:39 AM
گفتی خویه مالی خواستم بگم کی این روزا خویه مالی میکنه (sm50)
هانری : دروگبا گل هایی به ثمر رسانده که برای من رویاست (sm50)
دروگبا : از پسرم پرسیدم بهترین فوتبالیستی که دیده ای کیه؟ انتظار داشتم بگه بابام ولی اون گفت تیری هانری (sm50)
حتی پسرش هم میدونه (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:40 AM
دروگبا : از پسرم پرسیدم بهترین فوتبالیستی که دیده ای کیه؟ انتظار داشتم بگه بابام ولی اون گفت تیری هانری (sm50)
یاد پسر کریس میفتم که دوید سمت مسی (sm120)
Herzeleid
02-05-2015, 01:40 AM
اونم مال ساشا پسر پیکس (sm120)
شرمنده ولی به بارسایی دختر نمیدیم (sm120)
خوشگل خانم (sm19)
Herzeleid
02-05-2015, 01:42 AM
هانری: شما فکر میکنید که میتونید چلسیو شکست بدین ولی در نهایت اونان که همیشه برندن (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:43 AM
هانری: شما فکر میکنید که میتونید چلسیو شکست بدین ولی در نهایت اونان که همیشه برندن (sm50)
اون زمانی که هانری آرسنال بازی میکرد مگه چلسی تیم شده بود ؟(sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:44 AM
احیانا اگاهی هانری کارشنال تلوزیون شده (sm50) اینجوری باشه گری نویل خوی مالی تمام تیم های انگلیس میکنه (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:45 AM
شرمنده ولی به بارسایی دختر نمیدیم (sm120)
خوشگل خانم (sm19)
یکیشو که گرفتیم
تیاگو و لیا (sm120)
دومیشم میگیریم (sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:46 AM
مورینیو 2004 : هانری متخصص گل زدن به تیم های کویچکه
بعد بازی
هانری : من متخصص گل زدن به تیم های کوچیکم امروز هم به همین تیم های کوچیک دو گل زدم (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:47 AM
همین اواخر فرمودن ... (sm120)
reza67
02-05-2015, 01:48 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 74'
بولتون
1 - 0
ليورپول
(sm25)
Herzeleid
02-05-2015, 01:49 AM
مورینیو 2004 : هانری متخصص گل زدن به تیم های کویچکه
بعد بازی
هانری : من متخصص گل زدن به تیم های کوچیکم امروز هم به همین تیم های کوچیک دو گل زدم (sm50)
حیف شد با اون گلا هم نشد یه برد واسه ونگر جلو مورینیو بیاره (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:50 AM
دورتمند بازم باخت (sm25)(sm77)
تیم اخر بوندس لیگا (sm50)
Herzeleid
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 74'
بولتون
1 - 0
ليورپول
(sm25)
حیف شد!
فینال اف ای روز تلود جرارد بود و احتمالا میشد اخرین بازیش واسه لیورپول!
لیورم اوت شه فقط میمونه ارسنال و من یو بقیه تیمای اسمی همه حدف شدن اکثرا تیمای چمپیونشیپ (sm25)
reza67
دورتموند هم باخت بازم (sm25)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:51 AM
حیف شد با اون گلا هم نشد یه برد واسه ونگر جلو مورینیو بیاره (sm50)
ولی به قول مورینیو ثابت شد تیم کوچیکی هستید (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:52 AM
حیف شد!
فینال اف ای روز تلود جرارد بود و احتمالا میشد اخرین بازیش واسه لیورپول!
لیورم اوت شه فقط میمونه ارسنال و من یو بقیه تیمای اسمی همه حدف شدن اکثرا تیمای چمپیونشیپ (sm25)
چطوری چهار تا خوردین واقعا (sm77)
reza67
کل کل لیگ جزیره (sm120)
HOSSEIN
لیورپول اینجا حذف نشه مرحله بعد تو خونه کریستال پلاس صدرصد اوته (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:53 AM
احیانا اگاهی هانری کارشنال تلوزیون شده (sm50) اینجوری باشه گری نویل خوی مالی تمام تیم های انگلیس میکنه (sm50)
به هر حال بعضی از طرفداراتون حرفای اسطورتون رُ قبول ندارن (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:53 AM
5 تا هم خوردن این فصل تازه (sm120)
Herzeleid
02-05-2015, 01:54 AM
کوچیک یا بزرگ 10 ساله زیر مایین (sm50)
آبروی لندن اونی که جام اروپایی اورده (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 01:56 AM
به هر حال بعضی از طرفداراتون حرفای اسطورتون رُ قبول ندارن (sm50)
به عنوان کارشنال تو برنامه حاظر میشه نه برای کل کل (sm50)
یکم چلسی فن ها باید به این نکته واقف باشن (sm50)
البته بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر در مورد یه تیم حرف بزنه بایدم اینهمه شوق کنن (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 01:57 AM
فدای بازی لیورپول شد! بیشترش اشتباه فردی بود گلا...(sm9)
البته بعد از این که 2 تا زدن وا دادن...کلا گند زدن اونم تو اسمفورد |:
البته این واتورد تیم خوبیه! دردسرساز میشه واسه بقیه کلا چمپیونشیپ خیلی خوبه تیماش
HOSSEIN
02-05-2015, 01:58 AM
کوچیک یا بزرگ 10 ساله زیر مایین (sm50)
آبروی لندن اونی که جام اروپایی اورده (sm50)
یه صد سالی زیرش بودین (sm50)
وقتی جام هاتون از تیم بانوان ارسنال بیشتر شد بیا در مورد ابرو حرف میزنیم (sm50)
reza67
02-05-2015, 01:59 AM
اوه اوه
حسین غیرتی میشود (sm120)
Herzeleid
02-05-2015, 02:00 AM
به عنوان کارشنال تو برنامه حاظر میشه نه برای کل کل (sm50)
یکم چلسی فن ها باید به این نکته واقف باشن (sm50)
البته بهترین بازیکن تاریخ لیگ برتر در مورد یه تیم حرف بزنه بایدم اینهمه شوق کنن (sm50)
هوادارای شما هم باید واقف باشن حرفی که میزنه تعارف با کسی نیست و حقیقت مثلا این که هازارد از الکسیس خیلی بهتره (sm50)
بهترین لیگ برتر؟؟ شوخی نکن با ما! باز مهاجم میگفتی یه چیزی....
لمپارد 175 گل هانری 174 گل (sm50)
HOSSEIN
ایجنت میختاریان تو مصاحبه با بیلد گفته که این بازیکن ترک میکنه تو تابستون دورتموند رو(sm50)
رویس - همولز هم صدرصد میرن (sm50)
حاالا بفهمین اداره کردن تیمی که هر سال بازیکناش میرن چقدر سخته (sm50)
ونگر مادر مرده هر سال تیمش دگرگون میشد (sm50)
reza67
بولتون
1 - 1
ليورپول
(sm118)
Herzeleid
02-05-2015, 02:01 AM
هر وقت جام اروپایی گرفتین اجازه دارین دم از ابروی لندن بزنین! (sm50)
تنها تیم انگلیسی هستیم تام جام های اروپایی رُ برده دقت کن تمام جام ها (sm50)
reza67
02-05-2015, 02:02 AM
ایجنت میختاریان تو مصاحبه با بیلد گفته که این بازیکن ترک میکنه تو تابستون دورتموند رو(sm50)
آرسنال تیم بازیکن سازیه
ولی اینطوری واسه طرفداراش خیلی سخته
هر سال به امید جام شروع میکنن آخرش 4ام میشن (sm120)
HOSSEIN
02-05-2015, 02:03 AM
هوادارای شما هم باید واقف باشن حرفی که میزنه تعارف با کسی نیست و حقیقت مثلا این که هازارد از الکسیس خیلی بهتره (sm50)
بهترین لیگ برتر؟؟ شوخی نکن با ما! باز مهاجم میگفتی یه چیزی....
لمپارد 175 گل هانری 174 گل (sm50)
سالیان سال حرف های کارشناسان تلوزیونی رو شنیدم و اینقدر ذوق نکردیم (sm50)
خیلی بهتره رو از خودتون در اوردین باو (sm50)
نکنه میخوای بگی لمپارد از هانری بهتره ؟ (sm50)
Herzeleid
02-05-2015, 02:03 AM
خودکرده را تدبیر نیست (sm50)
reza67
02-05-2015, 02:05 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 90'
بولتون
1 - 2
ليورپول
Herzeleid
02-05-2015, 02:07 AM
سالیان سال حرف های کارشناسان تلوزیونی رو شنیدم و اینقدر ذوق نکردیم (sm50)
خیلی بهتره رو از خودتون در اوردین باو (sm50)
نکنه میخوای بگی لمپارد از هانری بهتره ؟ (sm50)
نکنه شک داری؟؟ حالا لمپارد چون بازیکن ما بوده هیچی ولی اسم اسکولز میاد دیگه از بقیه اسم اوردن توهین (sm50)
reza67
02-05-2015, 02:08 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 90'
ناپولي
1 - 0
اينترميلان
اینترم ریده ها (sm50)
HOSSEIN
02-05-2015, 02:08 AM
هر وقت جام اروپایی گرفتین اجازه دارین دم از ابروی لندن بزنین! (sm50)
تنها تیم انگلیسی هستیم تام جام های اروپایی رُ برده دقت کن تمام جام ها (sm50)
اوالا دم از ابروی لندن شما میزنین نه ما (sm50)
معیار ابروی لندن فقط یه لیگ قهرمانان هست دیگه ؟!(sm50)