توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : <<<<<<< تاپیک هواداران بارسلونا >>>>>>>
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
reza67
05-16-2014, 06:52 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] il%2Farticle%2Fthe-week-of-the-gamper-in-10-stories&ei=5x52U6XHIsGqO-KFgJAF&psig=AFQjCNG5FICUpeowXh8KfcyduzC9pHjBfQ&ust=1400336487668314)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 432549804.jpg ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] first-team%2Fdetail%2Farticle%2Fthe-new-barca-kit-for-the-2015-16-season&psig=AFQjCNEDMTTN1iONFJrnuHmH3N8lV2J-9w&ust=1442867952214253)
و هم چنان ما هستیم و یه تیمو یه عشق(sm19)
reza67
05-16-2014, 06:58 PM
کارلس پویول در مراسم خداحافظی با بارسلونا: هر چه داشتم برای بارسا گذاشتم؛ امیدوارم برای تاتا و تیتو قهرمان لالیگا شویم
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
کارلس پویول کاپیتان جاودانه باشگاه بارسلونا در مراسمی که امروز سران بارسلونا برای تقدیر و خداحافظی از او ترتیب داده بودند، شرکت کرد و ابراز امیدواری کرد که یارانش در بارسا بتوانند با قهرمانی در رقابت های لالیگا آن را به تاتا مارتینو و تیتو ویلانوا سرمربیان فعلی و سابق آبی اناری ها تقدیم کند.به گزارش AS، کاپیتان پویول در راسمی که از ساعت 13:30 دقیقه به وقت محلی و با حضور ریاست باشگاه براسلونا، آندونی زوبی زارتا، کادر فنی و بازیکنان تیم اصلی بارسلونا در سالن آدیتوری 1899 برگزار شد، پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
آینده: "اولین و مهم ترین هدف من در حال حاضر بازیابی و بهبود کامل زانویم است و پس از آن می خواهم که برای مدتی به خوبی به استراحت بپردازم و سپس با مشورت همسرم درباره آینده تصمیم گیری خواهم کرد. من می خواستم که در تیم باقی بمانم و به فوتبال اداه دهم اما شرایط زانویم این اجازه را به من نداد و من گمان نکنم که به مربیگری روی بیاور اما با باشگاه صحبت هایی برای حضور در پست هایی دیگر انجام داده ام."
نصیحت به فرزندانم: "از هر روز زندگی شان لذت ببرند و رویاهای شان را فراموش نکنند. من هنگامی که در محله خود با برادران و دوستانم فوتبال بازی می کردم هیچ گاه تصور رسیدن به چنین حایگاهی و زندگی در رویای میلیون ها کودک و نوجوان در سراسر جهان را نمی کردم. پدرم همواره به من می گفت اگر تو را از نیوکمپ بیرون انداختند سعی کن تمام تلاشت را کرده باشی تا احساس پشیمانی نکنی و برای همین من تا آخرین لحظه نیز برای حضور در تیم نهایت تلاشم را کردم."
بهترین لحظه حضور در دنیای فوتبال: "وقتی که در لندن آبیدال جام لیگ قهرمانان اروپا را بالای دستش برد. او لیاقت و شایستگی این کار را داشت بیشتر از هر کس دیگری."
لالیگا: "امیدوارم که قهرمان شویم و اطمینان دارم همه تلاش خود را برای رسیدن به آن به کار خواهیم بست زیرا امسال دلیل ویژه ای نیز برای قهرمانی شدن داری. من امیدورام که تیم بتواند با پیروزی برابر اتلتیکو قهرمان شود تا آن را به تاتا کسی که بسیار شایسته تر از کسب تنها یک قهرمانی است و اقعا برای من همانند یک الگو بود و همچنین به تیتو تقدیم کنیم. ما در ماه های اخیر نتایج خوبی را کسب نکردیم اما با این وجود باز هم شانس قهرمانی در لیگ را داریم. من در مسابقه شنبه برابر اتلتیکو بازی نخواهم کردو مربیان نیز این را می دانند که در نیمکت هم حضور نخواهم داشت زیرا تیم برای قهرمانی خواهد جنگید و از طرفی من هم به بهبودی کامل نرسیده ام."
سخنرانی برای هوادارن: "گمان نکنم قبل از بازی چنین اتفاقی بیفتد اما در صورت قهرمانی همانند هیشه به همراه همه بازیکنان این کار را خواهم کرد."
کاپیتان و رهبر آینده تیم: "بازیکنان زیادی بعد از من هستند که هم با تجربه اند و هم می توانند رهبری تیم را به دست گیرند، همانند ژاوی،و اینیستا. چیزی که مشخص است این است که بازوبند در فصل آینده بر دست فرد شایسته ای بسته خواهد شد."
ویکتور والدز: "دوران بازیگری او در فوتبال هنوز تمام نشده است اما با این حال از اتفاقی که این فصل برای او رخ داد واقعا ناراحت شدم. ویکتور یک دوست فوق العاده برای من بود و ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم از نظر من او همچنان بهترین دروازه بان چهان است."
لوئیز انریکه: "دوستان فوق العاده ای برای هم بودیم و هستیم. او در انگیزه دادن به اطرافیانش بی نظیر است اما چیز بیشتری در ورد نحوه کاری او به عنوان مربی نمی دانم زیرا با انریکه سرمربی کار نکرده ام."
تاتا مارتینو: "اگر بازیکنان این همه به او احترام می گذارند و از او به خوبی یاد می کنند به خطر این است که شایستگی و لیاقت ان را دارد. او در تمام طول فصل مرا به خوبی درک می کردو من از او سپاسگذارم. مربیگری در بارسا یک اصل ساده دارد: در تما مسابقات باید پیروز شوید و زیبا نیز بازی کنید اما رسیدن به آن بسیار دشوار است. در این فصل به خاطر دلایل زیادی اوضاع تیم خوب پیش نرفت اما ایدوارم که با پایانی خوش به اتمام برسد."
لوئیز فن خال: "از نظر تاکتیکی فوق العاده است او همواره برای شورت و کمک به شما آمده است و به تمام جوانان و تازه وارد ها فرصت درخشش را می دهد."
بازی در قطر: "همواره با رائول صحبت میکنم اما نه درباره این موضوع. زانویم برای بازی کردن جواب نمی دهد و نمی توانم که دیگر فوتبال بازی کنم."
ماندن در تاریخ باشگاه: "نه تنها من بلکه تمامی این بازیکنان در تاریخ بارسا ماندگار هستند."
منبع : طرفداری
Sajjad
05-16-2014, 07:00 PM
بارسلونا فراتر از یک باشگاه (sm19)
به امید قهرمانی فردا شب (sm18)
reza67
05-16-2014, 07:16 PM
گریه مهندس در مراسم خداحافظی پویول (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ehsan1361
05-17-2014, 10:58 AM
نیمار : 47 بازی ملی ، 30گل
رونالدو : 84 بازی ملی ، 30 گل
HASSAN
05-17-2014, 12:37 PM
قهرمان لاليگا جام قهرماني را نخواهد گرفت! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%D9%84%D9%8A%DA%AF%D8%A7_%D8%AC%D8%A7%D9%85_% D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A_%D8%B1%D 8%A7_%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF_%DA%AF%D 8%B1%D9%81%D8%AA!) (sm77)
یعنی اگه امشب قهرمان بشیم، فصل بعد جام میدن(sm54)
طبق ادعاي آنتِنا 3تي*وي در حالي که تقريباً تکليف تمامي ليگ*هاي معتبر اروپا مشخص شده و در برخي از آنها مانند ليگ برتر و بوندس*ليگا جام قهرماني به فاتح ليگ تقديم شده است و در برخي ديگر مانند سري A و لوشامپيونه در اين هفته که هفته پاياني است جشن قهرماني برپا مي*شود، قهرمان لاليگاي اسپانيا بايد تا فصل آينده منتظر بماند تا چنين مراسمي را به راه بيندازد.
Sajjad
05-17-2014, 12:40 PM
قهرمان لاليگا جام قهرماني را نخواهد گرفت! ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] D8%A7%D9%84%D9%8A%DA%AF%D8%A7_%D8%AC%D8%A7%D9%85_% D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A_%D8%B1%D 8%A7_%D9%86%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF_%DA%AF%D 8%B1%D9%81%D8%AA!) (sm77)
یعنی اگه امشب قهرمان بشیم، فصل بعد جام میدن(sm54)
طبق ادعاي آنتِنا 3تي*وي در حالي که تقريباً تکليف تمامي ليگ*هاي معتبر اروپا مشخص شده و در برخي از آنها مانند ليگ برتر و بوندس*ليگا جام قهرماني به فاتح ليگ تقديم شده است و در برخي ديگر مانند سري A و لوشامپيونه در اين هفته که هفته پاياني است جشن قهرماني برپا مي*شود، قهرمان لاليگاي اسپانيا بايد تا فصل آينده منتظر بماند تا چنين مراسمي را به راه بيندازد.
(sm29) به خاطر این اسکول (sm39)
HASSAN
05-17-2014, 12:42 PM
(sm29) به خاطر این اسکول (sm39)
اگه رئال هنوز هم شانس قهرمانی داشت، رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا مسافرت نمیرفت (sm3)
HASSAN
05-17-2014, 12:50 PM
بارسلونا و اتلتیکو مادرید تاکنون 106 بار به مصاف یکدیگر رفته اند که بارسا در 60 بازی به پیروزی رسیده است، 27 بازی مساوی شده و 19 بازی نیز با پیروزی اتلتیکو خاتمه یافته است.
در این فصل، اتلتیکو و بارسلونا پنج بار با هم بازی کرده اند که 4 بازی به تساوی کشیده شده و اتلتیکو نیز در یک بازی به پیروزی رسیده است.
چهار بازیکن بارسلونا در تمام پنج بازی این فصل به عنوان بازیکن ثابت در زمین حضور داشته اند که اسامی آنها به این شرح است: ژاوی، دنی آلوس، ماسکرانو و بوسکتس.
بارسلونا در شش بازی اخیر خود با اتلتیکو در نیوکمپ به پیروزی رسیده است؛ در فصل 2006/07 بارسلونا با نتیجه 1-1 با اتلتیکو ب تساوی رضایت داد. پس از آن در شش بازی به ترتیب با نتایج 3-0، 6-1، 5-2، 3-0 و 5-0، 4- 1 به پیروزی رسید.
آبی اناری ها در این فصل لالیگا 99 گل به ثمر رسانده اند، در حالیکه اتلتیکو 76 گل زده است. اگرچه اتلتیکو 25 گل در این فصل دریافت کرده اما، بارسلونا 32 گل خورده است.
در این بازی همچنین شاهد حضور دو گلزن برتر این لیگ یعنی مسی با 28 گل و دیگو کاستا با 27 گل در این فصل، خواهیم بود؛ این دو بازیکن در حال تعقیب رونالدو 31 گله در صدر جدول گلزنان لالیگا هستند.
بارسلونا در نیوکمپ به همراه تاتا مارتینو 16 پیروزی، 1 تساوی و 1 شکست را تجربه کرده است، در حالیکه آمار خارج از خانه اتلتیکو نیز به این شرح است: 13 برد، 1 تساوی و 4 شکست.
مارتینو در این بازی باید برابر هم وطن خود، دیگو سیمئونه قرار گیرد. این دو سرمربی آرژانتینی، پیش از این در زمین مسابقه زمانی که هر دو فوتبالیست بوده اند، برابر یکدیگر قرار گرفته اند.
در سال 1988، در بازی دو تیمی که سیمئونه و مارتینو در آنها بازی می کرده اند؛ مارتینو به خاطر یک تکل بر روی سیمئونه از زمین بازی اخراج شد. جالب توجه است که سیمئونه نیز به دلیل اعتراض به داور از زمین مسابقه بیرون رفت.
در فصل بعد، سیمئونه در اولین بازی فصل برای همان تیم گل پیروزی بخش (1-0) را به ثمر رساند و در بازی دوم فصل، تیم مارتینوبا گلزنی تاتا موفق شد بازی را به تساوی بکشد (2-2) و از شکست تیمش جلوگیری کند.
HASSAN
05-17-2014, 12:50 PM
reza67
05-17-2014, 07:12 PM
از عجایب فوتبال اسپانیا اینه که اگه امروز اتلتیکو یا بارسا قهرمان لالیگا بشن جام رو دریافت نمیکنن!!!
چرا؟ چون رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا در سفر تشریف دارند و سرشون با برنامه های دیگه گرمه،بخاطر همین امروز جامی در کار نخواهد بود!!!
حالا 3 تا سوال اینجا پیش میاد :
1.آیا واقعا سفر و کار آنخل ویار از رویداد امروز مهم تر بود؟ یا اینکه نمیتونست برنامش رو طوری تنظیم کنه که امروز در ورزشگاه حضور داشته باشه؟
2.آیا حتما باید رئیس فدراسیون جام رو تحویل بده؟ نایب رئیس نمیتونه این کارو بکنه؟
3.آیا اگه امروز جای بارسا و رئال عوض میشد باز هم آقای رئیس در سفر حضور داشت؟
تمام لذت قهرمانی به بالا بردن جام هستش.اینکه کاپیتان تیم جام رو بالا ببره و بازیکنا با جام عکس بگیرن و دور افتخار بزنن...منتها فدراسیون فوتبال اسپانیا با یه تصمیم بحث برانگیز نشون داد که دست کمی از فدراسیون فوتبال ایران نداره!
فرقی نیمکنه بارسا قهرمان بشه یا اتلتیکو،این کار فدراسیون توهین به تیم قهرمانه.هیچ کدوم از لیگ های تاپ دنیا همچین کاری رو نمیکنن.مثل اینکه قراره جام رو در شروع فصل بعد به تیم قهرمان بدن که این دیگه واقعا نوبره.
پیج هواداران بارسلونا
Sajjad
05-17-2014, 07:18 PM
ترکیب :
پينتو ، آلوس ، ماسکرانو ، پيکه ، آدريانو ، بوسکتس ، فابرگاس ، اينيستا ، مسي ، سانچس و پدرو
HASSAN
05-17-2014, 07:23 PM
ژاوی (sm1)
HASSAN
05-17-2014, 07:38 PM
ترکیب رسمی بارسا برای بازی امشب:Barcelona starting line up: Pinto; Alves, Bartra, Mascherano, Adriano; Busquets, Iniesta, Fàbregas; Sánchez, Pedro, Leo Messi ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ژاوی، پیکه ، نیمار ، آلبا روی نیمکت.
(sm29)
HASSAN
05-17-2014, 09:21 PM
(sm48)
Sajjad
05-17-2014, 09:22 PM
(sm58)
reza67
05-17-2014, 10:27 PM
(sm50)
ehsan1361
05-17-2014, 10:28 PM
مقصر اصلی این نتیجه تاتا بود
ehsan1361
05-17-2014, 10:29 PM
ژاوی و مسی واقعا افت کردن و تاتا هم با سیستم بازیش گند زد به تیم رفت
Sajjad
05-17-2014, 10:29 PM
(sm29)
reza67
05-17-2014, 10:36 PM
امیدوارم با اومدن انریکه تیم جون تازه ای بگیره(sm50)
ehsan1361
05-17-2014, 10:45 PM
امیدوارم با اومدن انریکه تیم جون تازه ای بگیره(sm50)
خوب اگه انریکه هم بیاد و بخواد سیستم این باشه که توپ رو ببرن دور محوطه جریمه بچرخونن فاییده نداره که
باید یک تغییر اساسی تو سیستم بدن و دو سه تا مدافع خوب بخرن
HASSAN
05-17-2014, 11:08 PM
reza67
05-18-2014, 01:13 AM
خوب اگه انریکه هم بیاد و بخواد سیستم این باشه که توپ رو ببرن دور محوطه جریمه بچرخونن فاییده نداره که
باید یک تغییر اساسی تو سیستم بدن و دو سه تا مدافع خوب بخرن
بارسا سال هاس که به این شیوه داره بازی میکنه نمیتونه یه باره بیاد کلا سیستمشو عوض کنه . اما باید یه تغییراتی تو بازیش به وجود بیاره . استفاده از یه مهاجم شماره 9 میتونه مفید باشه.
اما مهمترین نکته تو بازی های اخیر بارسا مشکلات ذهنی بود که به نظر من کسی مثل انریکه میتونه مفید باشه
به نظر من به دو دفاع میانی ( یکی شاخص و باتجربه یکیم یه خورده جوون تر ، یه دفاع راست که بتونه در مواقع مناسب جایگزین آلوز شه و یک مهاجم نوک نیاز داره . اگه پول دستشون بود یه هافبک هجومیم بیاد خوبه )
reza67
05-18-2014, 01:22 AM
تاتا رفت.....
کنفرانس مطبوعاتی تاتا مارتینو :
می خواهم اینجا اعلام کنم که با رضایت دو طرف قرارداد من به پایان رسیده است
بارسا تاریخ بزرگی هم از نظر هوادار و هم از نظر افتخارات دارد ، از انها عذر خواهی میکنم
حقیقتا دلیل تاخیر من برای کنفرانس این بود که خواستم با مدیران باشگاه در مورد پایان قراردادم صحبت کنم تا بتوانم الان اعلام کنم
میخواهم از همه تشکر کنم ، تیم ، هواداران و مدیران
باعث افتخار من بود که تیمی مانند بارسا را مربیگری کنم
از هواداران نهایت تشکر را دارم و از انها معذرت میخواهم
به اتلتیکو تبریک میگویم ، آنها خیلی خوب بودنند و مستحق این قهرمانی هستند
تاتا مارتینو کنفرانس را ترک میکند و حاضر به پاسخ به خبرنگاران نمیشود . . . . . . . . .
فصل خوبی نداشتیم . بی لیاقتی مسئولین بارسا باعث شد اینجوری بری. به خاطر همه چی ممنون(sm10)
Milad
05-18-2014, 01:29 AM
به نام خدا
بارسا(sm2)
reza67
05-18-2014, 01:39 AM
اولا دوست عزیز
نوشته تاپیک هواداران بارسا
جای کل کل نیست اینجا
ثانیا هر چی بودیم این فصل شما رو دبل کردیم . الانم شدیم فصل پیش شما . پس شما هم خیلی با این وضعیت غریبه نیستید.
Milad
05-18-2014, 02:03 AM
اولا که من حرفی نزدم مخاطب خاصم اون حسن ببعی ه (sm41)
دوما چون اینجا جای کل کل و جواب دادن نیست جوابتو نمیدم حتی اگه رئال رو فحش کش کنی
سوما والا تو تاپیک رئال همیشه بارسایی هاش بیشتر بودن
mohammad
05-18-2014, 10:41 AM
دوما چون اینجا جای کل کل و جواب دادن نیست جوابتو نمیدم حتی اگه رئال رو فحش کش کنی
میله ول کن باو
پارسال تو 5 روز دبل کردیم اونم با تیم دوم هیچی نگفتیم(sm2)
امسال ماینکو و فدراسیون اسپانیا خواستن از کورس عقب نمونن حالا افتخارم میکنن(sm2)
Shahin
05-18-2014, 11:58 AM
من هم رئال رو دوست دارم هم بارسا رو ولی انصافا امسال حق اتلتیکو بود قهرمان بشه
ehsan1361
05-18-2014, 03:07 PM
من هم رئال رو دوست دارم هم بارسا رو ولی انصافا امسال حق اتلتیکو بود قهرمان بشه
هم رئال هم بارسا (sm77)(sm77)
آره حق اتلتیکو بود قهرمانی
reza67
05-18-2014, 05:50 PM
میله ول کن باو
پارسال تو 5 روز دبل کردیم اونم با تیم دوم هیچی نگفتیم(sm2)
امسال ماینکو و فدراسیون اسپانیا خواستن از کورس عقب نمونن حالا افتخارم میکنن(sm2)
کاملا یادمه هیچی نگفتید !!!
reza67
05-18-2014, 05:53 PM
شمام اگه کسی از بارسایی ها اومد از اونجا بندازینشون بیرون (sm17)
reza67
05-18-2014, 05:57 PM
گلی که دیروز مسی به اتلتیکو زد و به گفته ی کارشناسان داوری به اشتباه آفساید اعلام شد.چون توپ به پای مدافع اتلتیکو خورده بود.
HASSAN
05-18-2014, 09:38 PM
(sm50)
HASSAN
05-18-2014, 09:44 PM
گلی که دیروز مسی به اتلتیکو زد و به گفته ی کارشناسان داوری به اشتباه آفساید اعلام شد.چون توپ به پای مدافع اتلتیکو خورده بود.
(sm1)
reza67
05-18-2014, 09:44 PM
هر چند که هنوز مشخص نشده است که لوئیس انریکه مربی بارسلونا میشود یا نه اما سایت گل تقریبا با اطمینان از این که انریکه مربی بارسلونا خواهد شد چالش های پیش روی این مربی را برشمرد .
1 - مدافع
فصل قبل زوبی زارتا پول زیادی را برای خرید نیمار خرج کرد تا تیم بتواند با مهارت های این بازیکن چالش نبود مدافع را جبران کند . مارتینو در نتیجه مجبور شد با بازیکنان قدیمی کار کند که ایده آل نبود .
پویول و پیکه مدافعان کهنه کار بارسلونا به دلیل مصدومیت در بازی های زیادی به میدان نرفتند و لزوم خرید مدافع احساس میشد . بنابراین لوئیس انریکه باید حداقل دو الی سه مدافع خوب خریداری کند . چرا که احتمال رفتن ماسچرانو و دنی آلوز نیز وجود دارد .
2 - افزایش بازیکنان
لوئیس انریکه با فلسفه ی بارسلونا به خوبی آشناست و نقش کلیدی آن را در برنامه های کاربردی را میداند . قدرت به سبک بازی بارسلونا بستگی دارد . ایده این است . حفظ توپ .
ژاوی نیز همچون پویول به پایان دوران حرفه ای خود نزدیک شده است . انریکه نیاز به بازیکنان جدید دارد . یکی از بازیکنان رافینیا است که سابقا در سلتاویگو تحت نظر همین مربی یک فصل کار کرده است و برادرش تیاگو در نقل و انتقالات تابستانی قبل به بایرن مونیخ پیوست .
3 - ایجاد انگیزه برای مسی
لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا بازیکنی است که میتواند سرنوشت قهرمانی ها را تغییر دهد .
مسی در بازی دیشب نیز گلی به ثمر رساند که توسط داور آفساید اعلام شد در صورتی که در تکرار تصاویر نیز مشخص است که گل مسی آفساید نبوده است .
4 - حل و فصل اوضاع دروازه
هنگامی که در اواخر ماه مارس ویکتور والدس دچار مصدومیت شدید شد بسیاری از هوادران نگران وضعیت تیم شدند چرا که در نبود والدس که یکی از بهترین دروازه بانان تاریخ باشگاه نیز به حساب می آید میبایست خوزه مانوئل پینتو 38 ساله در دروازه قرار بگیرد .
بناراین بارسلونا نیاز به خرید دو دروازه بان جدید دارد . یکی از آنها که از قبل انتقالش مشخص شده است اما انریکه یک دروازه بان جوان دیگر نیز باید به خدمت بگیرد .
5 - اتحاد باشگاه
مشکل بارسلونا در فصل 2013/2014 با استعفای ساندرو راسل آغاز شد . تعداد زیادی سوء ظن در مورد انتقال نیمار باشگاه را به لرزه در آورد . دیگر مساله تقابل چهره های قدیمی و بانفوذ باشگاه همچون خوان لاپورتا و یوهان کرایف بود .
منبع : بارسا نیوز
ehsan1361
05-18-2014, 09:54 PM
مشکل اصلی بارسا تو خط دفاعه
حداقل باید 3 مدافع جدید بگیره برا فصل بعد
ژاوی هم دیگه داره دوران فوتبالش تموم میشه و باید یه بازیساز بگیرن . با اوزیل مذاکره کردن اگه بیاد عالی میشه
فابرگاس هم تو سیستم تاتا اصلا جواب نمیداد و عجیب افت کرده
ehsan1361
05-18-2014, 10:02 PM
اگه بتونن تیاگو سیلوا ، داوید لوئیز ، دنیل اگر ، مسوت اوزیل رو بگیرن ، تمام ضعف های بارسا از بین میره
reza67
05-18-2014, 11:34 PM
اگه بتونن تیاگو سیلوا ، داوید لوئیز ، دنیل اگر ، مسوت اوزیل رو بگیرن ، تمام ضعف های بارسا از بین میره
مرد مومن چه خبره (sm17). اینا همه مهره هی اصلی تیمشون هست (تیاگو سیلوا ، داوید لوئیز ، دنیل اگر)
چون پستشون یکیه یکیشون باید بیرون بشینه
تازه پیکه و بارترا هم هستن .
به نظرم از بین سیلوا ، لوییز یا هوملز یکیشونو بخرن به علاوه یه دفاع جوون تر ( مثل لاپورته دفاع بیلبائو ) خوبه.
سمت راست نیاز به تقویت داره . احتمالش زیاده دنی رو بفروشن ( که امیدوارم اینجوری نشه ) اما اگه نفروشن هم یه دفاع راست نیازه ( غیر از کواردادو که فقط اسمشو شنیدم کسو یادم نمیاد تو این پست )
تو هافبک مطمئنا اوزیل نمیاد چون یه رئالیه اما اگه رویس بیاد عالیه ( که بعید میدونم بیاد ) . خلاصه آوردن یه هافبک هجومی هم باید مد نظر باشه .
به فوروارد نوک سرزن هم برا پلن b نیاز داریم که من یورنته رو با وجود جنبه های مختلفش می پسندم .
دفاع چپ مشکلی نداره . هافبک دفاعیم اگه ماسکرانو رو نفروشن و تو اون پست ازش بازی بگیرن فکر نکنم با وجود بوسکتس و یه دفاع مطمئن مشکلی داشته باشن
ehsan1361
05-19-2014, 07:45 AM
مرد مومن چه خبره (sm17). اینا همه مهره هی اصلی تیمشون هست (تیاگو سیلوا ، داوید لوئیز ، دنیل اگر)
چون پستشون یکیه یکیشون باید بیرون بشینه
تازه پیکه و بارترا هم هستن .
به نظرم از بین سیلوا ، لوییز یا هوملز یکیشونو بخرن به علاوه یه دفاع جوون تر ( مثل لاپورته دفاع بیلبائو ) خوبه.
سمت راست نیاز به تقویت داره . احتمالش زیاده دنی رو بفروشن ( که امیدوارم اینجوری نشه ) اما اگه نفروشن هم یه دفاع راست نیازه ( غیر از کواردادو که فقط اسمشو شنیدم کسو یادم نمیاد تو این پست )
تو هافبک مطمئنا اوزیل نمیاد چون یه رئالیه اما اگه رویس بیاد عالیه ( که بعید میدونم بیاد ) . خلاصه آوردن یه هافبک هجومی هم باید مد نظر باشه .
به فوروارد نوک سرزن هم برا پلن b نیاز داریم که من یورنته رو با وجود جنبه های مختلفش می پسندم .
دفاع چپ مشکلی نداره . هافبک دفاعیم اگه ماسکرانو رو نفروشن و تو اون پست ازش بازی بگیرن فکر نکنم با وجود بوسکتس و یه دفاع مطمئن مشکلی داشته باشن
دنیل اگر میتونه تو دفاع راست هست بازی کنه ، همینطور داوید لوئیز . واسه همین گفتم که از شر سانتر های الکیه دنی آلوز راحت بشیم
بارترا و پیکه سوتی زیاد میدن و اون وسط دفاع باید تیاگو سیلوا باشه که دفاع رو جمع کنه . حالا در کنارش پیکه هم باشه تو ترکیب
ماسکرانو هم خدای سوتیه و رفته تو فهرست فروش
سانتر فوروارد سر زن هم در سیستم بارسا نتیجه نمیده ، همینطور که قبلا زلاتان رو آوردن و نتیجه نداد
reza67
05-19-2014, 06:25 PM
دنیل اگر میتونه تو دفاع راست هست بازی کنه ، همینطور داوید لوئیز . واسه همین گفتم که از شر سانتر های الکیه دنی آلوز راحت بشیم
بارترا و پیکه سوتی زیاد میدن و اون وسط دفاع باید تیاگو سیلوا باشه که دفاع رو جمع کنه . حالا در کنارش پیکه هم باشه تو ترکیب
ماسکرانو هم خدای سوتیه و رفته تو فهرست فروش
سانتر فوروارد سر زن هم در سیستم بارسا نتیجه نمیده ، همینطور که قبلا زلاتان رو آوردن و نتیجه نداد
ماسکرانو تو دفاع سوتی میداد چون پستش دفاع نیست . تو هافبک دفاعی مطمئنم خیلی بهتر بازی می کنه
دنی این فصل خوب کار نکرد و اکثر گل هایی که بارسا خورد از اون سمت بود . البته فقط زمانی باید فروخته شه که جانشین داشته باشن براش
تو دفاع هم مطمئنا هیچ تیمی نمیاد 3 دفاع طراز اول با هم بخره چون پولش خیلی زیاد میشه و نمیتونه تو نقاط دیگه بازیکن بخره . نظر من هوملز ( یا سیلوا ) به علاوه لاپورته هست . پیکه و بارترا هم میتونن در مواقع لزوم بازی کنن.
تو هافبک هجومی من به رویس علاقه دارم . امیدوارم بتونن بیارنش.
این فصل بارسا باید یه مهاجم نوک کلاسیک بگیره چون قبلا اینجوری تیم ها 11 نفره جلوش دفاع نمیکردن و هروقت مثل چلسی بازی میکردن بارسا به مشکل برمیخورد . بارسا باید یکم تنوع حملاتشو به خصوص وقتی تیم ها فشرده بازی میکنن زیا کنه .
ehsan1361
05-19-2014, 06:34 PM
ماسکرانو تو دفاع سوتی میداد چون پستش دفاع نیست . تو هافبک دفاعی مطمئنم خیلی بهتر بازی می کنه
دنی این فصل خوب کار نکرد و اکثر گل هایی که بارسا خورد از اون سمت بود . البته فقط زمانی باید فروخته شه که جانشین داشته باشن براش
تو دفاع هم مطمئنا هیچ تیمی نمیاد 3 دفاع طراز اول با هم بخره چون پولش خیلی زیاد میشه و نمیتونه تو نقاط دیگه بازیکن بخره . نظر من هوملز ( یا سیلوا ) به علاوه لاپورته هست . پیکه و بارترا هم میتونن در مواقع لزوم بازی کنن.
تو هافبک هجومی من به رویس علاقه دارم . امیدوارم بتونن بیارنش.
این فصل بارسا باید یه مهاجم نوک کلاسیک بگیره چون قبلا اینجوری تیم ها 11 نفره جلوش دفاع نمیکردن و هروقت مثل چلسی بازی میکردن بارسا به مشکل برمیخورد . بارسا باید یکم تنوع حملاتشو به خصوص وقتی تیم ها فشرده بازی میکنن زیا کنه .
ماسکرانو خیلی افت کرده و دوران فوتبالش داره تموم میشه . هافبک دفاعی همون بوسکتس خوبه و بازی حریف رو خراب میکنه
بارسا باید حداقل یک دفاع وسط و دفاع راست بگیره . دنی آلوز به درد سیستم بارسا نمیخوره ، الکی نفوذ میکنه و سانتر میکنه و تو دفاع جا میمونه
مهاجم نوک کلاسیک رو فصل قبل ، مارتینو میخواست بگیره که نزاشتنش این کار رو بکنه . فلسفه فوتبال بارسا تو این چند سال اینطوری شده که مهاجم نوک معنی نداره . چند فصل قبل اتوئو بود که فروختنش، بعد زلاتان اومد و سریع فروختنش . فکر نکنم بزارن انریکه از مهاجم نوک استفاده کنه و روش بازی بارسا رو تغیر بده
reza67
05-20-2014, 01:02 AM
لوئيس انريکه سرمربي بارسلونا شد
سرمربي سابق سلتاويگو هدايت تيم بارسلونا را براي فصل آينده در دست گرفت.
لوئيس انريکه که با پايان يافتن اين فصل از رقابتهاي لاليگا با باشگاه سلتاويگو خداحافظي کرد، جانشين تاتا مارتينو در بارسلونا خواهد شد.
به نقل از فارس، مارتينو در يک فصل حضورش در باشگاه بارسلونا نتوانست به موفقيتي دست يابد و در آخرين هفته لاليگا با تساوي مقابل اتلتيکو مادريد در رسيدن به جام قهرماني ناکام ماند تا فهرست ناکاميهاي اين تيم تکميل شود.
مقامات باشگاه بارسلونا دو هفته مانده به پايان لاليگا به صورت مخفيانه با انريکه ملاقات کرده بودند.
قرارداد انريکه با بارسلونا دو ساله است.
reza67
05-20-2014, 01:03 AM
قرارداد جديد مسي با بارسلونا امضا شد
ليونل مسي قراردادش را با بارسلونا تمديد کرد تا به پردرآمدترين بازيکن فوتبال جهان تبديل شود.
باشگاه بارسلونا از تمديد قرارداد ليونل مسي، ستاره آرژانتيني خود تا سال 2018 خبر داد.
به نقل از ايسنا، ليونل مسي ساليانه بين 20 تا 22 ميليون يورو از بارسلونا دريافت خواهد کرد و باعث ميشود اين بازيکن بالاتر از کريستيانو رونالدو پردرآمدترين بازيکن فوتبال جهان باشد.
مهاجم آرژانتيني بارسلونا همچنين تاکيد کرد دوست دارد فوتبالش را در اروپا در بارسلونا به پايان برساند، اما امکان اين هست که در آرژانتين از فوتبال خداحافظي کند. مسي دربارهي اين مساله گفت: در فوتبال اروپا در باشگاهي غير از بارسلونا بازي نخواهم کرد. بارسلونا آخرين تيم من در فوتبال اروپا خواهد بود. اما امکان بازگشت به ليگ کشورم را رد نميکنم. دوست دارم در سالهاي پاياني دوران بازيگريام در ليگ کشورم بازي کنم.
ليونل مسي در 13 سالگي از روساريو سنترال به بارسلونا پيوست و در آکادمي اين باشگاه مشغول به بازي شد. او بارها اعلام کرده است که دوست دارد روزي در تيم روساريو بازي کند و در اين تيم کفشهايش را بياويزد.
reza67
05-20-2014, 01:03 AM
سه خبر رسمی دیگه :
مارک آندره تراشتگن رسما گلر فصل بعد بارسا هست.رافینیا آلکانترا و جرارد دلوفئو هم فصل بعد به بارسا برمیگردند.پینتو هم فصل آینده از تیم جدا میشه
ehsan1361
05-20-2014, 09:10 AM
آمار مسی در برابر 8 تیم برتر لالیگا
12 پاس گل در ال کلاسیکو ، اونم برای مهاجم فوق العادست ...
ehsan1361
05-20-2014, 10:51 AM
پيام خداحافظي مارتينو با بارساييها
سرمربي مستعفي تيم فوتبال بارسلونا در آخرين پيام خود براي شاگردانش به آنها نويد روزهاي خوش و پر از موفقيت را داد.
خراردو مارتينو، سرمربي آرژانتيني بارسلونا که شنبه شب پس از بازي خانگي برابر اتلتيکومادريد و در پايان فصلي بدون جام از سمت خود استعفا کرد، در آخرين ديداري که با بازيکنانش داشت روزهاي موفقي را براي آنها پيشبيني کرد.
مارتينو اظهار داشت: نگران نباشيد، چرا که شما دوباره به روزهاي موفق خود بازخواهيد گشت. از اينکه نتوانستم بارسلونا را به هيچ يک از اهدافي که در ابتداي فصل داشتيم برسانم، متأسفم.
با اتمام مأموريت بارسلونا در اين فصل، گروهي از بازيکنان اين تيم به تعطيلات رفتند و گروهي ديگر به کشورهاي خود برگشتند تا در اردوي تيمهاي مليشان حاضر شوند. نيمار جزو اولين بازيکنان بود که همراه با پدرش با يکي از اولين پروازها عازم برزيل شد تا خود را براي حضور در اردوي تيم ملي برزيل و شرکت در جام جهاني آماده کند.
طبق برنامه بازيکنان بارسلونا در اواسط ماه جولاي به تمرينات تيم بازي خواهند گشت تا اردوي آمادهسازي پيش فصل را آغاز کنند، البته آن دسته از بازيکناني که به همراه تيمهاي ملي کشورشان تا مراحل پاياني جام جهاني 2014 صعود کنند از اين قاعده مستثني هستند و در ابتداي ماه آگوست به اردوي بارسا ملحق خواهند شد.
ehsan1361
05-20-2014, 10:55 AM
وداع پينتو با آبياناريها
دروازهبان بارسلونا مشخص شد
دروازهبان بارسلونا در فصل آينده مشخص شد و کاتالانها دروازهبان جوان آلماني را به خدمت گرفتند.
مارک آندره تراشتگن دروازهبان آلماني سابق تيم مونشنگلادباخ به طور رسمي به بارسلونا پيوست.
به گزارش فارس، فصل گذشته ويکتور والدس درون دروازه کاتالانها قرار داشت و در نهايت قراردادد خود را با بارسا تمديد نکرد و به دليل مصدوميت پينتو در بازيهاي پاياني سنگربان آبياناريها بود.
از باشگاه بارسا خبر ميرسد که کاتالانها در بيانيهاي رسمي از حمات پينتو قدرداني کردند و با او خداحافظي کردهاند تا سنگربان جوان ژرمنها فصل آينده مسئوليت حفاظت دروازه کاتالانها را برعهده خواهد داشت.
تراشتگن متولد 30 آوريل 1992 است و در سال 2011 در حالي که تنها 18 سال داشت در بوندسليگا مسئوليت دروازه گلادباخ را برعهده گرفت.
در سه سال اخير و در فصل 12-2011 اين سنگربان به عنوان يکي از بهترين دروازهبانان آلمان انتخاب شده است.
ehsan1361
05-20-2014, 10:55 AM
دوري يک هفتهاي ژاوي از ميادين
باشگاه بارسلونا اعلام کرد ژاوي بازيکن بازيساز اين تيم و تيم ملي اسپانيا از درد ناحيه کمر رنج مي برد و به مدت يک هفته غايب است.
اين درحالي است که تنها هشت روز تا آغاز تمرينات تيم ملي فوتبال اسپانيا براي آماده سازي رقابت هاي جام جهاني 2014 برزيل زمان باقي است.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از بارسلونا ، اين باشگاه در بيانيه اي تصريح کرد :«هرناندز پس از ديدار روز شنبه از ناحيه پشت احساس درد دارد. زمان غيبت وي حدود يک هفته برآورد مي شود.»
ويسنته دل بوسکه مربي تيم ملي فوتبال اسپانيا قرار است روز يکشنبه فهرست بيست و سه بازيکن دعوت شده به اين تيم را براي رقابت هاي جام جهاني منتشر کند.
ژاوي 34 ساله بازيکن بازيساز تيم ملي اسپانيا که به همراه اين تيم يک عنوان قهرماني جهان و دو عنوان قهرماني اروپا کسب کرده است، قطعا يکي از افراد دعوت شده به تيم ملي است. با اين حال مصدوميت اين بازيکن باعث نگراني تيم ملي اسپانيا است که تلاش مي کند اولين کشور باشد که عنوان قهرماني خود را در رقابت ها جام جهاني حفظ مي کند.
ehsan1361
05-20-2014, 04:24 PM
مهاجم بارسلونا در رأس فهرست خريد يوونتوس
بانوي پير قصد دارد مهاجم شيليايي تيم فوتبال بارسلونا را به سري A برگرداند.
جوزپه ماروتا، مدير ورزشي باشگاه يوونتوس اعلام کرد که در صدد است مذاکراتي را با باشگاه بارسلونا براي جذب الکسيس سانچس، مهاجم شيليايي آبيواناريپوشان کاتالونيا انجام دهد.
به نقل از تسنيم، سانچس يکي از بازيکناني است که رسانههاي اسپانيايي چندي پيش او را جزو بازيکنان مازاد بارسلونا معرفي کردند و مدعي شدند که وي در تابستان نيوکمپ را ترک خواهد کرد. باشگاه بارسلونا تاکنون هيچ واکنشي مبني بر نادرست بودن اين خبر نشان نداده است و علاوه بر آن چند تيم از جمله يوونتوس هم نسبت به جذب سانچس ابراز علاقه کردهاند که اين موضوع احتمال خروج او از جمع آبيواناريپوشان را افزايش داده است.
جوزپه ماروتا در اين خصوص به شبکه اسکاي اسپورت ايتاليا گفت: ما الکسيس سانچس را ميخواهيم. او بازيکن تراز اولي است که در بارسلونا شايستگي و تواناييهايش را ثابت کرده است و مطمئناً تمام تيمهاي بزرگ از داشتن بازيکني مانند او خوشحال خواهند شد. من هم اين واقعيت را که يوونتوس به جذب او تمايل دارد، انکار نميکنم.
ماروتا درباره شانس يووه براي جذب سانچس که به واسطه دوران حضورش در اودينزه از فوتبال ايتاليا شناخت خوبي دارد، اظهار داشت: او فعلاً بازيکن بارسلوناست اما هر بازيکني قيمتي دارد. براي جابجا شدن يک بازيکن ميان دو تيم علاوه بر موافقت رؤساي تيم مبدا، خواست خود بازيکن هم بسيار مهم است.
تمايل يوونتوس به جذب سانچس در شرايطي است که او تا سال 2016 با بارسلونا قرارداد دارد.
ehsan1361
05-20-2014, 05:23 PM
پيکه با بارسلونا تمديد کرد
مدافع بارسلونا قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.
پس از آنکه بارسلونا روز گذشته لوييس انريکه را به عنوان سرمربي انتخاب کرد و با مارک آندره تر اشتگن آلماني قرارداد بست، اکنون با جرارد پيکه نيز قرارداد جديدي امضا کرده است.
به نقل از فارس، بر اساس اعلام سايت آس اسپانيا، سران بارسلونا با مدافع جوان خود بر سر قراردادي جديد و پنج ساله به توافق رسيدهاند.
بدين ترتيب قرارداد پيکه تا پايان فصل 19-2018 تمديد و اين بازيکن در نيوکمپ ماندني شد.
reza67
05-21-2014, 01:50 AM
مربی های بارسلونا ، بایرن مونیخ ، چلسی و منچستر
همیشه پای یک بارسایی در میان است (sm19)
totti
05-21-2014, 02:22 AM
انریکه یک فصل مربی ما (رم) بود.میخواست سبک بارسا به رم پیدا کنه نتونست
اواخر فصل اخراجش کردن
ولی خیلی جاه طلبه امیدوارم بارسا رو به جایگاه خوبی برسونه (sm10)
ehsan1361
05-21-2014, 09:34 AM
فصل بعد ...
ehsan1361
05-21-2014, 11:06 AM
مسي: تيم ملي داستاني متفاوت از بارساست
مهاجم بارسلونا گفت اميدوار است در جام جهاني برزيل عملکردي به مراتب بهتر از آنچه که در فصل اخير در ترکيب آبيواناريپوشان کاتالونيا به نمايش گذاشت، ارائه کند.
ليونل مسي اعلام کرد دنياي فوتبال ماه آينده در برزيل يک مسي متفاوت از مسي بارسلونا در فصل 14-2013 خواهد ديد.
به نقل از تسنيم، دارنده چهار توپ طلا که فصل اخير را بدون کسب حتي يک جام به پايان رساند، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اکنون در حالي خودم را براي پيوستن به تيم ملي آرژانتين آماده ميکنم که ميدانم جو اين تيم کاملاً متفاوت است. در گذشته بارها زماني که از آرژانتين به بارسلونا برميگشتم خوب بازي ميکردم. اين بار اميدوارم که عکس اين موضوع رخ دهد.
مسي 26 ساله که تاکنون به همراه تيم ملي آرژانتين موفق به کسب هيچ افتخاري نشده است و تنها عنوان ملياش قهرماني در المپيک 2008 پکن است، در جام جهاني قبلي در آفريقاي جنوبي نتوانست انتظارات را برآورده کند اما امسال او انگيزه فراواني براي شکست طلسم ناکاميهايش در رده ملي دارد.
او که دوشنبه هفته آينده به جمع شاگردان آلخاندرو سابيا در اردوي آمادهسازي تيم ملي آرژانتين ملحق ميشود، افزود: ميخواهم با تمام انرژيام تمرين کنم تا بتوانم بازي هميشگي خود را ارائه کنم. زماني که به آرژانتين برگردم و به همتيميها و دوستانم در تمرينات ملحق شوم، ذهنيتم را تغيير خواهم داد و آنجا داستاني ديگر خواهيم داشت.
کاپيتان حريف ايران در جام جهاني 2014 اعتراف کرد که او و ديگر همتيميهايش در بارسلونا در نتيجه فصل پرفشاري که گذارندهاند بيرمق هستند. او اظهار داشت: فصل گذشته از من و ديگر بازيکنان بارسلونا انرژي زيادي گرفت و قواي ما تحليل رفته است.
تيم ملي آرژانتين که در مرحله گروهي جام جهاني 2014 با تيمهاي بوسني و هرزگوين، نيجريه و ايران رقابت خواهد کرد، پيش از آغاز ماموريت خود در برزيل، 14 خرداد يک بازي دوستانه با تيم ملي ترينيدادوتوباگو انجام خواهد داد و سه روز بعد هم در يک ديدار تدارکاتي ديگر برابر اسلووني قرار ميگيرد
ehsan1361
05-21-2014, 05:21 PM
انريکه: به دنبال نتيجه مقطعي نيستم
سرمربي جديد بارسلونا در نشست خبري خود اعلام کرد ميخواهد در بارسلونا تيمي بسازد که سالها براي قهرماني تلاش کند.
باشگاه بارسلونا پس از قطع همکاري با خراردو مارتينو سرمربي آرژانتيني خود، لوئيس انريکه را به عنوان سرمربي جديد خود منصوب کرد. انريکه که سابقه هدايت تيم بارسلوناي B را در کارنامه خود دارد، پس از کار در تيم هاي آاس رم و سلتاويگو، هدايت آبي اناريها را بر عهده گرفت.
لوئيس انريکه سرمربي جديد بارسلونا در اولين نشست خبري خود به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.
انريکه در ابتدا گفت: در ابتدا ميخواهم از جوزپ ماريا بارتومئو رياست باشگاه تشکر کنم که اين فرصت را به من داد تا در تيم بارسلونا بتوانم مربيگري کنم. همچنين بايد از آندوني زوبيزارتا نيز تشکر کنم که در روزهاي گذشته صحبتهاي زيادي با من براي پيوستن به بارسلونا انجام داد و به خوبي از من حمايت کرد. مربيگري در بارسلونا براي من اتفاق ويژهاي محسوب ميشود و من ازاينکه هدايت اين تيم را بر عهده گرفتهام بسيار هيجان زده هستم.
انريکه در ادامه گفت: ميخواهم در تيم بارسلونا تيم جديدي بسازم. هدفم اين است که تيمي بسازم که سالها بتواند براي کسب قهرماني تلاش کند. به دنبال نتيجهگيري مقطعي در بارسلونا نيستم. من با شرايط مربيگري در بارسلونا کاملا آشنا هستم. وقتي بارسلوناي B را ترک کردم انتظار داشتم که به عنوان سرمربي تيم انتخاب شوم. اکنون انتخاب به عنوان سرمربي بارسلونا پاياني بر سالها انتظار من بود.
سرمربي جديد بارسلونا درباره حضور ليونل مسي در اين تيم نيز گفت: از حضور مسي در تيمم بياندازه خوشحال هستم. او بهترين بازيکن جهان است و خوشحالم که چنين بازيکن بزرگ و با کيفيتي در تيمم دارم. نه تنها من که همه اعضاي کادر فني از حضور مسي در تيم خوشحال هستيم.
ehsan1361
05-21-2014, 05:42 PM
رونمايي از لباس جديد بارسلونا (عکس)
شرکت نايک پيراهن جديد تيم فوتبال بارسلونا که شاگردان لوئيس انريکه آن را در فصل 15-2014 به تن خواهند کرد، رونمايي کرد.
شرکت توليد لوازم ورزشي نايکي، لباسهاي جديد تيم فوتبال بارسلونا را رونمايي کرد که در اين لباس تغييراتي جزئي نسبت به پيراهن قبلي کاتالانها ديده ميشود.
مهمترين تغيير اعمال شده در پيراهن جديد کاتالانها، عريضتر و پررنگتر شدن نوارهاي آبي و اناري رنگ آن است، ضمن اينکه در قسمت تحتاني يقه اين لباس هم شکاف V شکل ديده ميشود که در آن پرچم ايالت کاتالونيا نقش بسته است. اين اولين باري است که کاتالانها روي پيراهن خود از پرچم کاتالونيا استفاده ميکنند.
همچنين در قسمت داخلي پشت يقه اين لباس شعار معروف باشگاه بارسلونا «Més que un club» (چيزي فراتر از يک باشگاه) و عدد 1899 که سال تأسيس باشگاه است ديده ميشود.
در زير تصاوير پيراهن جديد تيم فوتبال بارسلونا را مشاهده ميکنيد:
Ghavam
05-21-2014, 08:08 PM
پرچم بالاست[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
ehsan1361
05-21-2014, 08:45 PM
(sm66)
reza67
05-22-2014, 01:18 AM
(sm19)
Ghavam
05-22-2014, 09:56 AM
(sm66)
(sm66)
(sm19)
(sm19)
Ghavam
05-22-2014, 11:37 PM
- امروز عصر مارک آندره ترشتگن آلمانی توسط باشگاه بارسلونا به رسانه ها معرفی شد.
ترشتگن 22 ساله با قراردادی 5 ساله و انتقالی 12 میلیون یورویی راهی بارسلونا شده است.ترشتگن در کنفرانس خبری معارفه اش شرکت کرد و به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] "فعلا زیاد اسپانیولی و کاتالونی بلد نیستم اما تلاش خواهم کرد که اسپانیولی یاد بگیرم چون خیلی مهم است."از همه برای خوش آمد گویی گرمشان تشکر می کنم. من از بودن در اینجا بسیار خوشحالم و امیدوارم در بارسا موفق باشم.
"بارسلونا از همان اول از اهیمتم در سیستم شان من را مطلع کرده بودند. بودن در بارسا برای من یک امتیاز و افتخار است و من خوشحالم که توانستم اعتماد بارسا را برای چند سال جلب کنم.
"بارسا باشگاهی بزرگ و فوق العاده است و من در آمدن به این هرگز دو دل نشدم. بارسا باشگاهی ویژه و قدیمی است.
"پیشنهادی این چنینی هر روز برای برای شما نخواهد آمد. بارسا یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است. این انتقال را برای خودم یک چالش شخصی می دانم. امیدوارم که بتوانیم فوتبالی چشم نواز و زیبا ارائه دهیم.
"حفاظت از دروازه بهترین چیز در زندگی من است. می خواهم هر چه زودتر خود را با محیط جدید وفق دهم و بازی های خوبی به نمایش بگذارم.
"هنگامی که من برای اولین بار از علاقه بارسا به خودم شنیدم نیشم تا بنا گوش باز شد! آمدن به اینجا رویای من بود، جایی بهتر از بارسا وجود ندارد.
"هر بازیکنی یک اسطوره و الگو دارد، الگوی من اولیور کان است و می خواهم مثل او باشم.
"والدز گلری فوق العاده بود و سال های زیادی را در باشگاه سپری کرد. او بسیار خوب کار کرد و قهرمانی های زیادی را کسب کرد. من سبک خاص خود را دارم و نمی خواهم با کسی مقایسه شوم و می خواهم خودم باشم.از توانایی های خود مطلعم و اینکه بارسا من را زیر نظر گرفت و انتخاب کرد مایه افتخار من است. کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.
"فردا می خواهم برای اولین بار با لوئیس انریکه ملاقات کنم و از این اتفاق بسیار خوشحال هستم. او بسیار باتجربه و حرفه ای است. او می تواند کمک های زیادی به تیم بکند و فردی ایده آل برای این کار است.
ترشتگن در آخر صحبت هایش درباره نحوه بازی بارسا و فلسفه حاکم بر باشگاه گفت: "تیم بسیار خوبی داریم. بازیکنان سطح بالایی اینجا حضور دارند.
"تعداد کمی از تیم ها چنین بازیکنان مهم و باشخصیتی در اختیار دارند. مسی بهترین بازیکن جهان است و فکر می کنم سمبل باشگاه محسوب می شود.
"بارسا فلسفه خود را در فوتبال نشان داده است و خوشحالم که می توانم بازی آن ها را ببینم.
"می خواهم با تمام وجود در اختیار تیم باشم. در آلمان بارسا به عنوان یکی از بزرگترین باشگاه های جهان مطرح است.
"حتی کسانی که به طور جدی فوتبال را دنبال نمی کنند می دانند که بارسا فوتبالی زیبا و دلپذیر ارائه می دهد. وقتی تیم روی دور باشد گرفتن توپ از آن ها بسیار سخت است. "
Ghavam
05-22-2014, 11:39 PM
لوییز انریکه کار سختی در پیش دارد، او با یک عالمه پیشنهاد و خواسته جدید برای بارسلونا بر روی نیمکت بارسا می نشیند. خیلی ها می گویند تیم بهتر شده، اما بازیکنان ضعیف تر بازی می کنند. بعضی دیگر می گویند بازیکنان بی انگیزه هستند و سختگیری ها کمتر شده و …
لوییز انریکه اعتقاد دارد برای تقویت تیم، بازیکنان جدیدی باید به خدمت گرفته شوند و اینکه تغییرات گسترده ای در بین بارسایی ها دیده خواهد شد:
“بازیکنان باید درک کنند که اگز در سطح قابل قبولی نباشند، تغییر و تحولات طبیعی خواهد بود. بازار نقل و انتقالات برای همین روزهاست و باید بتوانید مسائل بسیاری را مدیریت کنید. باشگاه کاملا از نیاز ضروری برای تقویت در بخش های متعدد، آگاه است و خواسته همگان هم همین است. بازیکنان هم انسان هستند. آنها را به عنوان یک هوادار و صاحب بلیط کل بازی های فصل، ارج خواهم نمود و به آنها کمک خواهم کرد. کار من این است که به آنها بیاموزم به عنوان یک تیم فکر کنند و تفکرات فردی را کنار بگذارند. نیازی به رویکرد تندرو و خشک نیست. باید با آنها ارتباطی روان و همکاری دسته جمعی ترتیب داد، ولی من کلا فرد سخت گیری هستم. مهم این است که بازیکنان از جلسات تمرینی و کاری که می کنند، لذت ببرند، چون شغلی دارند که به زودی، به انتهای راه می رسد.بعضی بازیکنان، تاثیر بیشتری نسبت به بقیه دارند، ولی هر کس صاحب نقشی مخصوص به خود است و وظیفه من مدیریت همه این هاست.” لوییز انریکه به دنبال رضایت همگانی است، او می خواهد به همه نظرات جواب مثبت بدهد، کاری که بسیاری پیش از او که ناموفق بوده اند انجام داده اند. باید دید چه سرنوشتی منتظر اوست.
Ghavam
05-22-2014, 11:50 PM
10 نکته كه درباره مارک اندره تراشتگن بايد بدانيد
نام:مارك اندره تراشتگن
تولد:٣٠/٤/١٩٩٢
محل تولد:مونشن گلادباخ(المان)
موقعيت:دروازبان
١)مارك اندره تراشتگن اولين بازى خود را در بوندسليگا در تاريخ ١٠ اوريل ٢٠١١ انجام داد در بازى با اف سى كلن كه توانست ٥به ١ پيروز شود
٢)او دروازبانى است كه در شش بازى پر قدرت و حساس بوندسليگا تنها ٣ گل دريافت كرده است
٣)در بازى هفتم و هشتم براى تيمش مسئوليتهاى سنگينى متحمل شد تيمش(بورسيا)براى بقا در بوندسليگا ميجنگيد كه در بازى اخر با نتيجه ٢به١بوخوم را شكست دادن و در ليگ باقى ماندند.
٤)در فصل ٢٠١١-٢٠١٢ او به عنوان دروازبان اول بورسيا بازى كرد و خيلى زود به عنوان بهترين دروازه بان در بوندسليگا شناخته شد
٥)در تاريخ ٦ژوئن ٢٠١٤ اقاى ماكس ابرل مدير ورزشى بورسيا مونشن گلادباخ اعلام كرد كه تراشتگن قرارداد خود را كه در تاريخ ٣٠ ژانویه ٢٠١٥به پايان ميرسد،تمديد نميكند
٦)در ٣٤ بازى خود در اين فصل توانست در ٩ بازى دروازه اش را بدون گل نگه دارد
٧)در بورسيا او با بازيكنان زيادى هم بازى بود كه بعد از ترك بورسيا به اسمهاى بزرگى تبديل شدن از جمله دانتى (بايرن ) ، ماركو رویس( دورتموند) الوارو دومينگز( اتلتيكو ) و خوان ارانگو (مايوركا)
٨)او ٤بار براى تيم ملى المان به ميدان رفت از جمله بازى مقابل لهستان اما براى جام جهانى دعوت نشد
٩)نام سوم او كه stegen است يك اسم مشترك در المان است و منشاء ان به نسب هلندى است
١٠)حضورش در شبكه هاى اجتماعى Facebook.commarcterstegen
Ghavam
05-22-2014, 11:52 PM
سرخط خبرها :
اسپورت : لوئیز انریکه میتواند مسی را به اوج برگرداند ؟ 90 % کاربران بله
موندو دیپورتیوو : گزينه هاى بارسا براى خط ميانى- گوستاوو ،پوگبا، كوكه . ويدال
تعداد بازیهای لوئیز انريكه به عنوان يك بازيكن : ٣٠٠ بازى با خيخون و رئال و بارسا و ١٠٩ گل زده
والدز در ٣٤ بازى ١٧ بار دروازه اش بسته ماند پینتو در ٢٦ بازى ٨ بار
bbc : منچستر از خرید تیاگو آلکانترا منصرف شد زیرا بر این باور بود که فابرگاس گزینه بهتری هست
دیلی استار : با اینکه بارسا مبلغ فروش سسک رو 54 میلیون اعلام کرده ولی منچستر حاضر به پرداخت این مبلغ هست
اتلتیکو مادرید وجود پیشنهادی از سوی بارسا برای میراندا رد کرده
لاگزيتا دل اسپورت : اگه دروگبا به يونتوس برود انها يورنته رو ميفروشند
مدیر برنامه های آدریانو : ما پیشنهادی از یووه نداشتیم . آدریانو با بارسا قرارداد بلند مدت دارد
نيمار : بهترينها را براى مسى در جام جهانى آرزو دارم اميدوارم به فينال جام جهانى برسد اما در فينال جلو ما ببازد(ميخندد)
ادوين وان درسار : والدز يكى از اسطوره هاى بارسلوناست در اوايل گلهای عجیب میخورد اما بعدش به بهترين دروازبان تبديل شد او مر ياد خودم ميندازد
تراشتگن : پنالتى رو كه مسى زد و من مهارش كردم ؟ من واقعا يادم نبود اما وقتى او را ديدم در اين موضوع باهاش حرف نميزنم
بارترا و دوس دخنرش تو مالدیو!
بارترا ماله من دوز دخترش ماله رضا(sm41)
reza67
05-23-2014, 01:17 AM
سرخط خبرها :
اسپورت : لوئیز انریکه میتواند مسی را به اوج برگرداند ؟ 90 % کاربران بله
موندو دیپورتیوو : گزينه هاى بارسا براى خط ميانى- گوستاوو ،پوگبا، كوكه . ويدال
تعداد بازیهای لوئیز انريكه به عنوان يك بازيكن : ٣٠٠ بازى با خيخون و رئال و بارسا و ١٠٩ گل زده
والدز در ٣٤ بازى ١٧ بار دروازه اش بسته ماند پینتو در ٢٦ بازى ٨ بار
bbc : منچستر از خرید تیاگو آلکانترا منصرف شد زیرا بر این باور بود که فابرگاس گزینه بهتری هست
دیلی استار : با اینکه بارسا مبلغ فروش سسک رو 54 میلیون اعلام کرده ولی منچستر حاضر به پرداخت این مبلغ هست
اتلتیکو مادرید وجود پیشنهادی از سوی بارسا برای میراندا رد کرده
لاگزيتا دل اسپورت : اگه دروگبا به يونتوس برود انها يورنته رو ميفروشند
مدیر برنامه های آدریانو : ما پیشنهادی از یووه نداشتیم . آدریانو با بارسا قرارداد بلند مدت دارد
نيمار : بهترينها را براى مسى در جام جهانى آرزو دارم اميدوارم به فينال جام جهانى برسد اما در فينال جلو ما ببازد(ميخندد)
ادوين وان درسار : والدز يكى از اسطوره هاى بارسلوناست در اوايل گلهای عجیب میخورد اما بعدش به بهترين دروازبان تبديل شد او مر ياد خودم ميندازد
تراشتگن : پنالتى رو كه مسى زد و من مهارش كردم ؟ من واقعا يادم نبود اما وقتى او را ديدم در اين موضوع باهاش حرف نميزنم
بارترا و دوس دخنرش تو مالدیو!
بارترا ماله من دوز دخترش ماله رضا(sm41)
دهنت (sm2)
ehsan1361
05-23-2014, 08:51 AM
عصر روز گذشته مسئولان بارسلونا دروازهبان آلمانی و 22 ساله خود مارک آندره تراشتگن را در ورزشگاه نیوکمپ معرفی کردند.
این دروازهبان آلمانی سابق مونشنگلادباخ قراردادی 5 ساله تا سال 2019 با بارسا منعقد کرده است.
ehsan1361
05-23-2014, 08:54 AM
در بازی دوستانه تیمهای ملی فوتبال آلمان و آرژانتین مارک آندره تراشتگن پس از ورود به زمین، درون دروازه ژرمنها قرار گرفت و این در شرایطی بود که یک ضربه پنالتی برای آرژانتینیها توسط داور گرفته شده بود.
لیونل مسی ستاره بارسلونا پشت این توپ قرار گرفت و دروازهبان جوان ژرمنها به خوبی این ضربه را مهار کرد تا از معدود دروازهبانانی باشد که ضربه دارنده چهار توپ طلای فوتبال جهان را مهار کرده باشد.
تراشتگن روز گذشته قرارداد 5 ساله خود را تا سال 2019 با بارسلونا به امضا رساند تا در کنار لیونل مسی مقابل حریفان فصل آینده بارسا قرار بگیرد.
دانلود :
ehsan1361
05-23-2014, 08:59 AM
انریکه : مورینیو فقط مترجم باشگاه بوده(sm2) لوییس انریکه که به تازگی هدایت بارسلونا را به دست گرفته به مدت چهار سال در ترکیب کاتالانها با ژوزه مورینیو کار کرده بود.
بین سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۰ و زمانی که بابی رابسون هدایت بارسلونا را به دست داشت، مورینیو به عنوان مترجم در این باشگاه کار میکرد.
سال ۲۰۰۹ و زمانی که انریکه هدایت بارسلونا B را به دست داشت و مورینیو هم سرمربی رئال مادرید بود، آقای خاص در یک کنفرانس خبری جوزپه گواردیولا را به چالش کشید. انریکه که رابطه خوبی با مورینیو داشت به حمایت از گواردیولا پرداخت و از مورینیو انتقاد کرد. وی در این زمینه گفت: به خاطر دارم زمانی که او در بارسلونا بود شخصیت بالایی داشت. اگر بخواهم صادق باشم، فکر میکردم مورینیو به یک مربی بزرگ و الگو بدل میشود اما اینطور نشد.
Ghavam
05-23-2014, 11:49 AM
انریکه : مورینیو فقط مترجم باشگاه بوده(sm2)
لوییس انریکه که به تازگی هدایت بارسلونا را به دست گرفته به مدت چهار سال در ترکیب کاتالانها با ژوزه مورینیو کار کرده بود.
بین سالهای ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۰ و زمانی که بابی رابسون هدایت بارسلونا را به دست داشت، مورینیو به عنوان مترجم در این باشگاه کار میکرد.
سال ۲۰۰۹ و زمانی که انریکه هدایت بارسلونا B را به دست داشت و مورینیو هم سرمربی رئال مادرید بود، آقای خاص در یک کنفرانس خبری جوزپه گواردیولا را به چالش کشید. انریکه که رابطه خوبی با مورینیو داشت به حمایت از گواردیولا پرداخت و از مورینیو انتقاد کرد. وی در این زمینه گفت: به خاطر دارم زمانی که او در بارسلونا بود شخصیت بالایی داشت. اگر بخواهم صادق باشم، فکر میکردم مورینیو به یک مربی بزرگ و الگو بدل میشود اما اینطور نشد.
(sm2)اخ اخ امسال فقط این انریکه مصاحبه کنه بسوزونه من حال کنم(sm58)
ehsan1361
05-23-2014, 04:31 PM
تراشتگن: پيوستنم به بارسا انتخاب درستي بود
دروازهبان پيشين بورسيا مونشنگلادباخ با ابراز رضايت از پيوستن به بارسلونا گفت: ميدانم وظيفهام چيست و از اينکه به اين تيم پيوستم خوشحالم.
مارکآندره تِراشتگن که اخيراً با قراردادي پنج ساله به بارسلونا پيوست، گفت: آرزويم محقق شد. ملحق شدن به بارسا انتخاب درستي براي من بود. اگر همه چيز طبق روال پيش برود ميتوانم چندين سال براي اين تيم بازي کنم. در حال حاضر مهمترين چيز براي من جا افتادن در بارسلوناست. از اينکه همتيميهاي جديدي پيدا کردم و در حال يادگيري زبان جديدي هستم، خوشحالم.
به گزارش تسنيم، سنگربان 22 ساله آبيواناري پوشان همچنين با تمجيد از والدس عنوان کرد: ويکتور والدس دروازهبان فوقالعادهاي است و کارهاي زيادي براي بارسلونا انجام داده است. او در مدتي که در اين تيم عضويت داشته عملکرد عالي از خود ارائه داده و چندين عناوين قهرماني هم با کاتالانها کسب کرده ولي او ديگر اينجا نيست و حالا من در نيوکمپ هستم. ميدانم وظيفهام در بارسلونا چيست و از اينکه به اين تيم پيوستم خوشحالم.
نام تِراشتگن در فهرست 30 نفرهاي که يوآخيم لو براي حضور در جام جهاني 2014 برزيل به فيفا ارسال کرده، نيست و وي شانس حضور در اين تورنمنت معتبر را ندارد.
آندوني سوبيسارتا، مدير ورزشي تيم فوتبال بارسلونا هم اظهار داشت: تِراشتگن کار دشواري در پيش دارد ولي او دروازهباني فوقالعادهاي است. حفاظت از دروازه بارسلونا يکي از بزرگترين چالشهاست اما از نظر ما مارکآندره ميتواند از عهده اين کار به خوبي برآيد. او دروازهباني چالاک و مطمئن است که روي هوا و موقعيتهاي تک به تک خيلي خوب کار ميکند. تِراشتگن هنوز جاي پيشرفت دارد و نه تنها او بلکه تمامي بازيکنان بارسا ميتوانند بهتر از اين باشند.
وي افزود: مارکآندره دروازهبان خيلي جواني است ولي تجربه کمي در بازي در يکي از تيمهاي قدرتمند بوندسليگا آلمان را دارد. عملي شدن اين انتقال زمان زيادي برد ولي او در اين مدت وفادارياش را به ما نشان داد چون به بورسيا مونشنگلادباخ متعهد بود.
Ghavam
05-23-2014, 04:48 PM
به نقل از روزنامه های اسپانیا , لوئیز انریکه آماده خوش آمدگویی و امضای قرارداد با ستاره فیورنتینا " خوان کوادرادو " می باشد.باشگاه بارسلونا نیز به نظر می رسد به این انتقال علاقه ویژه ای نشان دهد از این رو می توان به زودی شاهد این انتقال باشیم.
کوادرادو یکی از پدیده های این فصل سری آ بود و توانست برای فیورنتینا نیز 11 گل به ثمر برساند , گفته می شود این ملی پوش کلمبیایی گزینه مورد نظر تیم های " آرسنال - منچستر یونایتد - بایرن مونیخ - زنیت سنت پترزبورگ " برای تقویت خط دفاعی تیمشان می باشد که به نظر می رسد.
باتوجه علاقه قلبی این بازیکن به بارسا اولین خرید تابستانی آبی و اناری ها کوادرادو باشد. به گزارش روزنامه ال موندو لوئیز انریکه سرمربی فصل بعد بارسا با این انتقال موافقت کرده است و به باشگاه اجازه مذاکرات جدی با این ستاره کلمبیایی فیورنتینا داده است , هنوز جزئیاتی از رقم پیشنهادی بارسا منتشر نشده است.
این درحالیست که فیورنتینا با اودینزه به صورت مشترک مالکین این بازیکن کلمبیایی هستند و در صورتی که بارسا به کوادرادو رقمی پیشنهاد دهد و مورد توافق صورت گیرد این رقم توافقی به دو باشگاه فیورتینا و اودینزه خواهد رسید. اگر آرسنال و منچستر یونایتد کوادرادو را می خواهند به خدمت بگیرند باید بیشتر از قبل به تلاش خود ادامه دهند و سریعا" با او و یا باشگاه فعلی او به مذاکره بنشینند.
نام کامل : خوان گیلرمو کوادرادو
محل تولد : آنتیوکویا , کلمبیا
قد : 176
وزن : 66
پست اصلی بازی : هافبک - هافبک راست
آمار فصل گذشته سری آ : 43 بازی - 15 گل - 9 پاس گل - 15 کارت زرد - 1 کارت قرمز
به صورت قرضی در سال 2011 از اودینزه به لچه رفت و بعد از بازگشت از لچه به تیم فیورنتینا قرض داده شد
reza67
05-23-2014, 06:25 PM
به نقل از روزنامه های اسپانیا , لوئیز انریکه آماده خوش آمدگویی و امضای قرارداد با ستاره فیورنتینا " خوان کوادرادو " می باشد.باشگاه بارسلونا نیز به نظر می رسد به این انتقال علاقه ویژه ای نشان دهد از این رو می توان به زودی شاهد این انتقال باشیم.
کوادرادو یکی از پدیده های این فصل سری آ بود و توانست برای فیورنتینا نیز 11 گل به ثمر برساند , گفته می شود این ملی پوش کلمبیایی گزینه مورد نظر تیم های " آرسنال - منچستر یونایتد - بایرن مونیخ - زنیت سنت پترزبورگ " برای تقویت خط دفاعی تیمشان می باشد که به نظر می رسد.
باتوجه علاقه قلبی این بازیکن به بارسا اولین خرید تابستانی آبی و اناری ها کوادرادو باشد. به گزارش روزنامه ال موندو لوئیز انریکه سرمربی فصل بعد بارسا با این انتقال موافقت کرده است و به باشگاه اجازه مذاکرات جدی با این ستاره کلمبیایی فیورنتینا داده است , هنوز جزئیاتی از رقم پیشنهادی بارسا منتشر نشده است.
این درحالیست که فیورنتینا با اودینزه به صورت مشترک مالکین این بازیکن کلمبیایی هستند و در صورتی که بارسا به کوادرادو رقمی پیشنهاد دهد و مورد توافق صورت گیرد این رقم توافقی به دو باشگاه فیورتینا و اودینزه خواهد رسید. اگر آرسنال و منچستر یونایتد کوادرادو را می خواهند به خدمت بگیرند باید بیشتر از قبل به تلاش خود ادامه دهند و سریعا" با او و یا باشگاه فعلی او به مذاکره بنشینند.
نام کامل : خوان گیلرمو کوادرادو
محل تولد : آنتیوکویا , کلمبیا
قد : 176
وزن : 66
پست اصلی بازی : هافبک - هافبک راست
آمار فصل گذشته سری آ : 43 بازی - 15 گل - 9 پاس گل - 15 کارت زرد - 1 کارت قرمز
به صورت قرضی در سال 2011 از اودینزه به لچه رفت و بعد از بازگشت از لچه به تیم فیورنتینا قرض داده شد
امیرو بازی هاشو دیدی؟
چطوریه ؟
جای دنی میاد ؟
ehsan1361
05-23-2014, 07:14 PM
داوید لوئیز پرید
قرارداد با پارسن ژرمن با 49 ملیون یورو !!
گرانقیمت ترین مدافع جهان !!!!!!!!!!
reza67
05-23-2014, 08:23 PM
داوید لوئیز پرید
قرارداد با پارسن ژرمن با 49 ملیون یورو !!
گرانقیمت ترین مدافع جهان !!!!!!!!!!
هرچند زیاد از لوییز خوشم نمیومد
اما این پاریسی ها خیلی لاشین (sm8)
پارسالم بارسا میخواست مارکینیوس رو بخره بیشتر پول دادن خریدنش
آخه 49 میلیون واسه مدافع ؟؟(sm77)
بعد فیفا میاد بارسا رو به خاطر 4 تا بچه محروم میکنن.(sm21)
ehsan1361
05-23-2014, 08:49 PM
هرچند زیاد از لوییز خوشم نمیومد
اما این پاریسی ها خیلی لاشین (sm8)
پارسالم بارسا میخواست مارکینیوس رو بخره بیشتر پول دادن خریدنش
آخه 49 میلیون واسه مدافع ؟؟(sm77)
بعد فیفا میاد بارسا رو به خاطر 4 تا بچه محروم میکنن.(sm21)
عربای خر پولدار اومدن پاریسن ژرمن رو خریدن و پول خرج میکنن
فیفا هم از همین عربای خر داره پول میگیره دیگه
مگه میزبانی جام جهانی رو ندادن به قطر اونم با پول
تازه همین هواپیمایی قطر اومده داره از برند بارسا استفاده میکنه
reza67
05-24-2014, 10:26 AM
داوید لوییز با موفقیت تست های پزشکی پاریسی ها را گذراند و برای انتقال 50 میلیون پوندی با این باشگاه به توافق رسید.
50 میلیون پوند (sm21)
این جور که بوش میاد بعید نیست امسالم زوبی بگه خریدمون مارک بارترا تو دفاع همون طور که پارسال گفته بود خریدمون کارلس پویوله (sm21)
ehsan1361
05-24-2014, 10:36 AM
داوید لوییز با موفقیت تست های پزشکی پاریسی ها را گذراند و برای انتقال 50 میلیون پوندی با این باشگاه به توافق رسید.
50 میلیون پوند (sm21)
این جور که بوش میاد بعید نیست امسالم زوبی بگه خریدمون مارک بارترا تو دفاع همون طور که پارسال گفته بود خریدمون کارلس پویوله (sm21)
داوید لویز رو خریدن که بزارن کنر تیاگو سیوا
کاش تیاگو سیلوا میومد بارسا . سبک بازیش خیلی به بارسا میخوره
بارسا اگه دو تا مدافع خوب نگیره ، کارش تمومه
reza67
05-24-2014, 11:39 AM
داوید لویز رو خریدن که بزارن کنر تیاگو سیوا
کاش تیاگو سیلوا میومد بارسا . سبک بازیش خیلی به بارسا میخوره
بارسا اگه دو تا مدافع خوب نگیره ، کارش تمومه
اونا تازه داویدلوییزم گرفتن محاله سیلوا رو از دست بدن
کاش لاپورته و هوملز رو بگیرن
امیدوارم انریکه به مسئولین باشگاه فشار لازم برای خرید مدافع رو بیاره
Ghavam
05-24-2014, 03:23 PM
امیرو بازی هاشو دیدی؟
چطوریه ؟
جای دنی میاد ؟
هیچ اطلاعاتی ازش ندارم(sm14)
Ghavam
05-24-2014, 03:23 PM
امضام از خودم گنده تره(sm14)
ehsan1361
05-24-2014, 03:46 PM
ماسکرانو: مسي هيچوقت خاموش نميشود
ستاره با تجربه تيم ملي آرژانتين و بارسلونا از همتيمياش نزد «آلبيسلسته» و «کاتالانها» حمايت کرد.
پس از آنکه در چند وقت اخير انتقاداتي از ليونل مسي در رسانهها به عمل آمد، «خاوير ماسکرانو» که در تيم ملي آرژانتين (آلبي سلسته) و بارسلونا همتيمي و همبازي وي است، از دوستش جانبداري کرد.
به نقل از فارس، ماسکرانو اظهار داشت: خيلي خوششانس هستم که همه روزه با ليونل که در بهترين شرايط دوران ورزشياش قرار دارد، هستم. او هميشه تلاش خود را مي کند و هيچوقت خاموش نميشود و دست از کار برنميدارد. بايد در نظر داشت گاهي اوقات يکسري کارها نتيجه ميدهد و گاهي هم باوجودي که تلاش ميکنيد، نتيجهبخش نيست. تيم در چند سال گذشته در شرايط خوبي نبود. لازم است دنبال يکسري پاسخ بگرديم.
وي که همراه يارانش در مرحله گروهي جام جهاني مقابل ايران، بوسنيوهرزگوين و نيجريه به ميدان خواهد رفت، اظهار داشت: فرصتي خوب در پيش است. تيم ما که اشتباه و موفقيتهايي داشته است، نشان داده مي تواند در سطح بهترين تيمهاي جهان عمل کند. واقعا جام جهاني داستان متفاوتي با مسابقات ديگر دارد. ما نيز بازيکنان بزرگي داريم و ميتوانيم يکسري کارهاي مهم انجام دهيم.
Ghavam
05-24-2014, 04:44 PM
سرخط خبرها :
موندو دیپورتیوو : مارکو رویس مورد توجه زوبی زارتا . بعضى از رسانه ها اعلام كردن كه بارسا و مارکو رویس به توافق رسيدند
اسپورت : در صورت ترك بارسا تنها مقصد سسك ارسنال خواهد بود
آ اس : لوئیز انريكه بدنبال خوان ماتا است
موندو دیپورتیوو : زوبى زارتا و انريكه بر سركلاديو براوو،گلر سوسيداد به توافق رسيدند.انها ميخواهند به زودى پيشنهاد را تقديم باشگاهش بكنن
آ اس : هافبك بارسا رافينيا آلكانترا يه عمل جراحى بر روی بینیش انجام خواهد داد تا مشكل تنفسش برطرف شود،
ده لورنتس رئيس ناپولى : ماسكيرانو تا ٢ سال ديگر به سن ٣٢ سال ميرسد و قيمتش هم بالاست،
آ اس : ژاوى در فصل آينده هم تو بارسا باقى ميماند
اسپورت : بارسا با هر سه بازيكن كوكه ،ماثيو و براوو به توافق رسيده
در نظر سنجى روزنامه whoscored براى بهترين ١٠٠ بازيكن اين فصل از تيم بارسلونا مسى،نيمار،دنى،پيكه،بارترا و الكسیس حضور دارند..
ehsan1361
05-24-2014, 05:01 PM
زن باس انجوری باشه . بگه چون شوووهرم بارسایی ، بهترینه ...(sm14)
ehsan1361
05-24-2014, 05:05 PM
باز این کیوسخول ها شروع کردن . اینبار رفتن دنبال هافک هجومی و بازیساز
ریوس و کوکه عالی هستن ولی بارسا به دو تا مدافع خوب نیاز داره
reza67
05-24-2014, 06:04 PM
باز این کیوسخول ها شروع کردن . اینبار رفتن دنبال هافک هجومی و بازیساز
ریوس و کوکه عالی هستن ولی بارسا به دو تا مدافع خوب نیاز داره
اینا سیاستشون اینه توپ اصلا تو محوطه جریمه خودی نیاد(sm14)
بیاد صلوات نذر میکنن گل نشه (sm2)
Ghavam
05-24-2014, 07:33 PM
مهمترین اخبار بازار نقل و انتقالات فوتبال جهان در 24 ساعت گذشته
در روزهایی به سر می بریم که از مهمترین و داغ ترین مسائل فوتبال اروپا، اخبار و شایعات مربوط به نقل و انتقالات تابستانی است.
در ادامه نگاهی انداخته ایم به مهمترین اخباری که در 24 گذشته منابع مختلف خبری در مورد نقل و انتقالات منتشر کرده اند:
فابرگاس در صدر لیست خرید فن خال
لوئیز فن خال، سرمربی جدید منچستریونایتد، سسک فابرگاس را به عنوان گزینه اصلی برای خرید در فصل نقل و انتقالات در نظر گرفته است.
منع: دیلی میل
چلسی واران را جایگزین لوئیز می کند
با رفتن داوید لوئیز به پاری سن ژرمن، چلسی قصد دارد رافائل واران، مدافع رئال مادرید، را برای جایگزینی این بازیکن به استمفورد بریدج بیاورد.
منبع: گاردین
یوونتوس در یک قدمی خرید پریرا
یوونتوس برای خرید هافک اودینزه، روبرتو پریرا، اقدام کرده است و احتمال پیوستن این بازیکن به یوونتوس بسیار زیاد است.
منبع: کریرو دلو اسپورت
آبیدال در موناکو می ماند
اریک آبیدال که پیشنهاداتی از لیگ فوتبال آمریکا داشت ترجیح داده در موناکو بماند و تا سال 2015 با این باشگاه قرارداد امضا کرده است.
منبع: لا اکویپ
چلسی به دنبال پوگبا، کوکه و پائولینیو
چلسی امیدوار است که بتواند پائول پوگبا و کوکه یا پائولینیو را پس از فروش داوید لوئیز به خدمت بگیرد.
منبع: دیلی تلگراف
آرسنال، اکیدا را جایگزین سانیا می کند
آرسنال قصد دارد با خرید استوتو اکیدا، مدافع شالکه، این بازیکن را جایگزیم بارکری سانیا کند که برای فصل بعد در آرسنال حضور نخواهد داشت.
ژاوی گارسیا در منچسترسیتی می ماند
ژاوی گارسیا اعلام کرده است که از بودن در منچسترسیتی احساس رضایت می کند و قصد ندارد به باشگاه دیگری بپیوندد.
منبع: تالک اسپورت
منبع: دیلی میرور
پیشنهاد 12.3 میلیون یورویی لیورپول به امره کان
لیورپول در آستانه امضای قراردادی 12.3 میلیون یورویی(10 میلیون پوندی) با امره کان، بازیکن لورکوزن، است. لیورپول امیدوار است با نهایی کردن سریع قرارداد این بازیکن، از رفتن امره کان به بایرن مونیخ، که دنبال این بازیکن است، جلوگیری کند.
منبع: دیلی میرور
پیشنهاد بشیکتاش به روبینیو
بشیکتاش می خواهد در تابستان پیش رو مهاجم 30 برزیلی آ.ث میلان را جذب کند.
منبع:کالسیومرکاتو
فالکائو ممکن است به چلسی برود
رادامل فالکائو همچنان یکی از بازیکنانی است که علاقه ژوزه مورینیو را به خود جلب کرده است. احتمال دارد که چلسی بتواند با مبلغ 45 میلیون یورو این بازیکن را به استمفورد بریدج بیاورد.
منبع: لا اکویپ
بارسلونا به دنبال کلودیو براوو
آندونی زوبی زارتا، مدیر ورزشی بارسلونا، با کارگزار کلودیو براوو،دروازه بان سوسیه داد، ملاقات داشته است. بارسلونا در تلاش است تا دروازه بان رئال سوسیه داد را جذب کند. با رفتن والدس و پینتو، در حال حاضر، تنها دروازه بان بارسلونا، مارک آندره تر اشتاگن است که چندی پیش از مونشن گلادباخ به آبی اناری ها پیوست و بارسلونا برای فصل بعد به یک دروازه بان دیگر هم احتیاج دارد.
منبع: ووز پوپولی
Ghavam
05-24-2014, 07:33 PM
باشگاه فوتبال الجیش قطر در آستانه امضای قرارداد با هافبک کهنه کار بارسلونا قرار دارد.
روزنامه الوطن چاپ دوحه نوشت ژاوی ارناندس هافبک 34 ساله و ستاره خط میانی بارسلونا در سال های قبل پیشنهاد رسمی را از باشگاه الجیش قطر دریافت کرده است و مذاکرات در این مورد ادامه دارد.
ژاوی که در تیم ملی اسپانیا عضویت دارد ، در فصل اخیر دچار نزول قابل ملاحظه ای شده بود و برخی یکی از دلایل نزول بارسا را افت این بازیکن می دانند.
در صورت جدایی ژاوی وی سومین بازیکن پس از ویکتور والدز ویکتور والدز و کارلس پویول خواهد بود که تیم رویایی بارسلونا را ترک می کند.
این در حالیست که چند تیم لیگ ام ال اس آمریکا ، بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن نیز برای به خدمت گرفتن او ابراز علاقه کرده اند.
آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم بارسلونا در مورد این اخبار اظهار بی اطلاعی کرد و گفت :« ما ژاوی را به خوبی می شناسیم و او تا کنون مطلبی در این مورد نگفته است.»
ژاوی با تیم بارسلونا 20 عنوان قهرمانی کسب کرده است و دستمزد سالانه او به 9.5 میلیون یورو می رسد.او قصد دارد تا ژوئن 2016 به فوتبال حرفه ای ادامه دهد.
reza67
05-25-2014, 01:44 PM
ehsan1361
05-26-2014, 11:13 AM
نيمار: تا پاي جان از مسي دفاع ميکنم
ستاره برزيلي بارسلونا انتقادات وارد شده به ليونل مسي به خاطر ناکاميهاي فصل اخير بارسلونا را نادرست دانست و گفت تا پاي جان از همتيمي 26 ساله خود دفاع ميکند.
نيمار در واکنش به انتقاد گستردهاي که از مسي به خاطر سپري کردن فصلي کم فروغ ميشود و اتهاماتي که به وي به خاطر بدون جام ماندن بارسلونا نسبت داده ميشود، اظهار داشت: به نظر خودم، مسي بهترين بازيکني است که تا کنون ديدهام. هرگز بازيکني نديدهام که مانند مسي حمله کند. تا پاي جانم از مسي دفاع ميکنم. او هميشه راه حلي براي مشکلات ما بوده و هرگز باعث دردسر ما نشده است.
نيمار که تيمش در فصل اخير هم در ليگ قهرمانان اروپا هم در لاليگا در نبرد با اتلتيکومادريد براي کسب عنوان قهرماني ناکام بود و در فينال جام حذفي اسپانيا هم مغلوب رئال مادريد شد، در ادامه از هيجان خود براي حضور در جام جهاني 2014 گفت.
وي تصريح کرد: از سه سالگي آرزويم بازي در جام جهاني بود. من با تماشاي بازيهاي روماريو و رونالدو بزرگ شدهام. بازي در جام جهاني يک روياست و فشاري که براي بازي در اين رقابتها وجود دارد، چيزي کاملاً طبيعي است. زماني که تصميم گرفتم فوتبال بازي کنم، در واقع تصميم گرفتم که از زندگيام لذت ببرم و اين همان برنامهاي است که من براي جام جهاني دارم.
ehsan1361
05-26-2014, 03:25 PM
رونالدو : ههههه هیکل رو ببینین عکس بگیرین !
ونگر : برو بابا عمو !! این هیکل منه تو 64 سالگی
ehsan1361
05-26-2014, 05:38 PM
پيکه رسماً قرارداد خود را تمديد کرد
مدافع مياني تيم فوتبال بارسلونا پاي برگه قرارداد جديدش با اين تيم را امضا و خود را براي پنج سال ديگر به کاتالانها متعهد کرد.
جرارد پيکه امروز (دوشنبه) در دفتر خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا حاضر شد و به طور رسمي پاي قراردادي که او را تا پايان فصل 19-2018 به کاتالانها متعهد ميکند، امضا کرد.
به نقل از تسنيم، پيکه پس از امضاي قراردادش به خبرنگاران گفت: ما همه آن چيزهايي که براي بازگشت به اوج لازم است را در اختيار داريم. داشتن اين حس که ميتوانم تا پايان دوران بازيگريام در بارسلونا حضور داشته باشم چيزي است که به من انگيزه فراواني ميدهد. اميدوارم که همچون سالهاي اخير، در سالهاي پيش رو هم بتوانم افتخارات فراواني را به همراه بارسلونا کسب کنم.
پيکه درباره سرمربي جديد تيمش هم تصريح کرد: من از ورود لوئيس انريکه به تيم بسيار خوشحالم. او در کنفرانس خبري مراسم معارفه خود نشان داد که ايدههاي بسيار روشني براي آينده تيم دارد. انريکه شناخت زيادي از بارسلونا و سبک بازي اين تيم دارد و فکر ميکنم ميتواند چيزهاي زيادي به بارسا ارائه کند.
مدافع تيم ملي اسپانيا افزود: بارسلونا بايد در اوج باشد، جام ببرد و در اروپا جزو ابرقدرتها شناخته شود. ما مربي و تيمي که از عهده اين کار برآيند را داريم، در واقع هر چيزي که براي بازگشت به اوج لازم باشد را در اختيار داريم.
Ghavam
05-26-2014, 05:48 PM
آلن هالیلوویچ هم 5 ساله بست..
Ghavam
05-26-2014, 05:52 PM
این اقدام جدا از بعد تبلیغاتی برای حفاظت از محیطزیست ، میتواند عذرخواهی ما از این بازیکن فوتبال به واسطه حرکتهای ناشایست صورت گرفته تلقی شود.
ایدهپرداز طرح یوز ایرانی روی لباس تیم ملی فوتبال ایران، از احتمال تقدیم توپی به لیونل مسی خبر داد که 32 گونه حیوانی در معرض خطر، روی آن طراحی شده است.
آرش نورآقایی درباره طرحهای پیشروی کارگروه یوز آسیایی در جامجهانی گفت: پس از قبول استفاده از تصویر یوز آسیایی روی لباس اعضای تیم ملی، کاتالوگ و دفترچهای را تهیه کردیم که چنانچه در مسابقات تیم ملی ایران گل زد و گفتوگویی با اعضای تیم انجام و در آن درباره طرح لباسشان پرسشی از سوی خبرنگاران مطرح شد، اطلاعات کافی در این باره داشته باشند.
وی همچنین از آماده کردن توپی خبر داد که در آن طرح گونههای در معرض خطر 32 کشور شرکتکننده در جامجهانی نقش بسته است. نورآقایی اهدای این توپ به لیونل مسی را از دیگر برنامههای عنوان شده ذکر و تصریح کرد: این اقدام جدا از بعد تبلیغاتی برای حفاظت از محیطزیست، میتواند عذرخواهی ما از این بازیکن فوتبال به واسطه حرکتهای ناشایست صورت گرفته تلقی شود و ایران را به عنوان رهبر جنبش حمایت از حیوانات در معرض انقراض نیز معرفی کند. وی برگزاری جشنواره «کودک، فوتبال و محیطزیست» که چندی پیش در برج میلاد برگزار شد را یک موفقیت دانست و افزود: در این جشنواره نزدیک به 114 نفر از مربیان کودک، راهنمایان تور و مسوولان شرکت کردند.
ehsan1361
05-26-2014, 10:03 PM
ژاوی با گلاه گیس در فیلم تبلیغاتی ! خیلی با حال شده قیافش(sm30)
reza67
05-26-2014, 10:57 PM
ژاوی با گلاه گیس در فیلم تبلیغاتی ! خیلی با حال شده قیافش(sm30)
آره خیلی بامزه شده . شبیه کمدین ها شده (sm14)
reza67
05-26-2014, 11:01 PM
آلن هالیلوویچ هم 5 ساله بست..
امیرو این از بارترا بهتره ها(sm14)
شبیه جاستین بیبره (sm14)
reza67
05-26-2014, 11:16 PM
میگن بارسا و پی اس جی به توافق رسیدن
دنی + پول = مارکینیوس
یعنی خاک تو سرت زوبی ( زمانی که دروازه بان بود خیلی دوستش داشتم اما الان(sm50) )
ایضا بارتومئو
ایضا راسل
Ghavam
05-29-2014, 10:20 PM
چرا پستا پاک شده؟؟!
Ghavam
05-29-2014, 10:21 PM
رسمى : تمرينات فصل جدید دقیقا 46 روز دیگه زير نظر لوئیز انريكه شروع ميشود که البته بازيكنان حاظر در جام جهانى شركت نخواهند كرد
اسپورت : انريكه هنوز به دنبال مهاجم شماره ٩ است،
اسپورت : ماركينيوس منتظر جواب پاريس است
اوير دروازبان سوم بارسا : هنوز هيچ اتفاقى به طور رسمى اعلام نشده اما خوشحال ميشم اگه به سوسيداد برم.
El esportiu: ابراهیم آفلاى به صورت بازيكن آزاد باشگاه را ترك ميكند با اينكه تا سال ٢٠١٥ قرارداد دارد
موندو : ماثيو از انريكه درخواست كرده كه بايد اول بارسا به والنسيا پيشنهاد دهد تا او بتواد با باشگاهش گفتگو كند.
موندو : باشگاه بارسلونا ميخواهد مبلغ ١٥ مليون يورو بابت هافبك ميانى اتلتيك بلبائو ( هیرو ) بپردازد،قيمت فسخ قراردادش ٣٦مليون يوروست
سايت فوتبال دايركت : بعد از به توافق سیتی با بن عطيه،سیتی موافقت خودشو با تمام خواسته هاى اث رم اعلام کرده
داوید دخیا : با فابرگاس صحبت میکنم تا او را به منچستر بیارم
بارسا رقابت سختى دارد با آرسنال وپاريس و موناكو و ليورپول براى بخدمت گرفتن ماركوس روخو مدافع تيم لیسبون آغاز کرده
موندو : بارسا دفاع سويا فدريكو فازيو را زير نظر دارد
زوبى زارتا :استعدادیابهای ما در باشگاه ١٧٣٤٠بازيكن رو زیر نظر دارن
آ اس : منچستر يونايتد خيلى نزديك شده به خريد مدافع اتلتيكو مادرید ميراندا به قيمت ٣٠ مليون يورو در حالى كه بارسا فقط ٢٠ مليون را بابت اين بازيكن ميدهد
Ghavam
05-29-2014, 10:22 PM
باران باز رید....نمیتونن یه سایتو نیگه دارن انرژی هسته ای هم میخوان(sm25)
Ghavam
05-30-2014, 11:01 AM
به گزارش یک منبع آگاه ایوان راکیتیچ بازیکن سویا هنوز قراردادش را تمدید نکرده است . راکیتیچ میداند که باشگاه های زیادی علاقه مند به او هستند . در صورتی که ایوان راکیتیچ قرارداد خود را تمدید نکند این بازیکن از ژانویه ی سال آینده بازیکن آزاد به حساب می آید
و خودش میتواند مستقیما با باشگاه مورد نظرش مذاکره کند . گفته میشود باشگاه سویا علاقه مند به کریستین تیو است و این احتمال وجود دارد که باشگاه بارسلونا در عوض گرفتن راکیتیچ از سویا , تیو را به این باشگاه بدهد
Ghavam
05-30-2014, 11:01 AM
شباهت یک هوادار رئال به لیونل مسی ، بازیکن آرژانتینی سوژه شبکه های اجتماعی شده است .
در حقیقت شخصی که شباهت زیادی به این بازیکن دارد ، با پیراهن در استادیوم لوز لیسبون در شنبه گذشته حضور یافت . این عکس بازخورد جالبی در شبکه های اجتماعی داشت .
ehsan1361
05-30-2014, 11:27 AM
به گزارش یک منبع آگاه ایوان راکیتیچ بازیکن سویا هنوز قراردادش را تمدید نکرده است . راکیتیچ میداند که باشگاه های زیادی علاقه مند به او هستند . در صورتی که ایوان راکیتیچ قرارداد خود را تمدید نکند این بازیکن از ژانویه ی سال آینده بازیکن آزاد به حساب می آید
و خودش میتواند مستقیما با باشگاه مورد نظرش مذاکره کند . گفته میشود باشگاه سویا علاقه مند به کریستین تیو است و این احتمال وجود دارد که باشگاه بارسلونا در عوض گرفتن راکیتیچ از سویا , تیو را به این باشگاه بدهد
اینم پرید
توافق ستاره سويا با اتلتيکو مادريد
روزنامهي مارکا از توافق ايوان راکيتيچ با آتلتيکو مادريد براي پيوستن به اين تيم خبر داد.
ايوان راکيتيچ اين فصل در تيم سويا عملکرد بسيار خوبي به نمايش گذاشت و موفق شد همراه اين تيم به قهرماني در ليگ اروپا برسد. عملکرد خوب او باعث شد تا اتحاديه فوتبال اسپانيا او را در تيم منتخب ليگا قرار دهد و تيم هاي بزرگ فوتبال جهان نيز تمايل خودشان را به جذب اين ستاره کروات اعلام کنند.
به گزارش ايسنا، روزنامهي مارکاي اسپانيا مدعي شد باشگاه آتلتيکومادريد با ايوان راکيتيچ به توافق رسيده است و اين بازيکن کروات فصل آينده را در تيم مادريدي سپري خواهد کرد.
خوزه کاسترو، رئيس باشگاه سويا، اعلام کرده است که باشگاه به راحتي اجازه جدايي به اين هافبک نخواهد داد.
باشگاه رئال مادريد نيز پيش از اين تمايل خودشان را به جذب اين بازيکن اعلام کردند.
ehsan1361
05-30-2014, 04:37 PM
تمايل رئيس بارسلونا به جذب کوکه
آبي و اناريپوشان کاتالونيا هافبک اسپانيايي اتلتيکو مادريد را زير نظر گرفتهاند و بعيد نيست که در آيندهاي نه چندان دور براي جذب وي به قهرمان جديد لاليگا پيشنهاد بدهند.
خوسپ ماريا بارتومئو، رئيس باشگاه بارسلونا با اعتراف به اينکه کوکه، هافبک 22 ساله تيم فوتبال اتلتيکو مادريد که در فصل اخير براي روخي بلانکو خوش درخشيد، توجه او و همکارانش را جلب کرده است، شايعات مطرح شده در خصوص جدايي ژاوي هرناندس و خاوير ماسچرانو از جمع کاتالانها را تکذيب کرد.
بارتومئو در گفتوگو با نشريه موندو دپورتيوو در خصوص کوکه که يکي از عوامل اصلي قهرماني اتلتيکو مادريد در فصل اخير لاليگا و همچنين فيناليست شدن اين تيم در ليگ قهرمانان اروپا بوده، اظهار داشت: کوکه قطعاً يک بازيکن جذاب با عملکردي تماشايي است. او فصل درخشاني را پشت سر گذاشت و از آن دسته بازيکناني است که هر تيمي ميخواهد نظيرش را داشته باشد با اين حال مطئنم که اتلتيکو او را پس از فصل فوقالعادهاي که پشت سر گذاشت به آساني از دست نخواهد داد.
علاقه بارتومئو به جذب کوکه در حالي است که اين هافبک اسپانيايي تا پايان فصل 2018-2017 با اتلتيکو مادريد قرارداد دارد.
بارتومئو در خصوص اخباري که درباره تمايل باشگاه بارسلونا براي فروش خاوير ماسچرانو و ژاوي وجود دارد نيز تصريح کرد: ماسچرانو جزو مهرههاي کليدي بارسلونا است و به حرفه خود در نيوکمپ ادامه خواهد داد. ژاوي هم تا سال 2016 با بارسا قرارداد دارد و اين بدان معناست که او 2 سال ديگر در کنار ما خواهد بود. علاوه بر اين سرمربي تيم (لوئيس انريکه) روي ژاوي حساب ميکند. او 16 سال است که در بارسلونا توپ ميزند.
در اين بين نشريه مارکا امروز با انتشار مطلبي خبر از پيشنهاد 60 ميليون يورويي بارسا براي جذب کوکه داد.
Ghavam
05-30-2014, 06:10 PM
رسمی
کارلس پویول به عنوان دستیار زوبی زارتا در باشگاه مشغول به کار میشود
Ghavam
05-30-2014, 06:19 PM
بر طبق گزارشات رسانه های خارجی آندرو فونتاس بازیکن آکادمی بارسلونا که در سال 2011 با حقوقی یک میلیون یوروی و قراردادی سه ساله به سلتاویگو رفت حال قصد بازگشتن به نیوکمپ را ندارد .
این درحالی است که قرارداد فونتاس با سلتا ویگو 30 می به پایان میرسد . این مدافع 24 ساله ی اسپانیایی فصل گذشته در سلتاویگو در 34 بازی به میدان رفت .
Ghavam
05-30-2014, 06:22 PM
باشگاه فوتبال بارسلونا قصد خرید مدافع آرژانتینی تیم سویا را دارد.(sm98)
به گزارش الکره ، روزنامه موندو دپورتیووی اسپانیا نوشت باشگاه بارسلونا که از خرید مارکینیوس مدافع برزیلی پاری سن ژرمن منصرف شده است به دنبال امضای قرارداد با فدریکو فازیو مدافع 27 ساله از سویا خواهد بود.
آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم بارسلونا قصد جلب رضایت باشگاه سویا را با پیشنهاد قابل توجه 10 میلیون یورو دارد.این در حالیست که مذاکرات وی با مسئولان پاری سن ژرمن در مورد مارکینیوس به علت درخواست مبلغ بالا از طرف پاریسی بی نتیجه ماند.
فازیو که زمستان گذشته به سویا پیوست ، تا ژوئن 2018 با این باشگاه قرارداد دارد.
Ghavam
05-30-2014, 08:21 PM
کوکه هافبک اتلتیکو مادرید افتخار می کند که بارسلونا به دنبال اوست اما می گوید که در تیمش خوشحال است.
به گزارش بخش انگلیسی سایت گل، این هافبک 21 سال یکی از بهترین بازیکن های تیم دیو سیمئونه بود و در رسیدن آن ها به فینال لیگ قهرمانان نقش فراوانی داشت.
جوزپ بارتمئو مدیر باشگاه بارسلونا مصاحبه کرده و گفته او یکی از طرفداران بازی کوکه است، این هافبک مدت هاست مورد نظر منچستر یونایتد هم می باشد، اما او گفته فعلا به فکر جام جهانی می باشد.او به مارکا می گوید: " من افتخار می کنم و بسیار خوشحالم که مورد توجه باشگاه های بزرگ قرار گرفته ام، اما من یک قرارداد بلند مدت دارم و در این تیم خوشحال هستم.
در حال حاضر من خودم را بازیکن اتلتیکو مادرید می دانم و فعلا به فکر جام جهانی و حال هستم، نه آینده.
من صبح امروز بلند شدم و چند تن از دوستانم با من تماس گرفتند و گفتند اسمت در لیست مربی برای تیم ملی می باشد، من فکر نمی کنم چیزی بهتر از این باشد.
ما یک فصل جذاب و دیدنی را پشت سر گذاشتیم و باشگاه های بزرگی به دنبال بازیکنان تیم آمده اند. میگل آنخل مدیر ورزشی تیم گفت در حال حاضر نیازی به فروش بازیکنان نداریم.
آن ها می خواهند این تیم را حفظ کنند و یک پروژه زیبا را بسازند."
Ghavam
05-30-2014, 08:22 PM
پس از پشت سر گذاشتن یک فصل بد و پر از ناکامی ، یک تابستان پرفشار در انتظار بازیکنان بارسلونا خواهد بود
بارسلونا یک فصل کابوس وار را پشت سر گذاشت. فصلی بدون جام که در 6 سال اخیر بی سابقه بود.
پس از رفتن تاتا مارتینو که به یک مربی آسان گیر معروف شده است و هنوز خاطرات ناهار های دسته جمعی و روزهای بدون تمرین وی از یادها نرفته ، حالا لوئیس انریکه با ایده های جدید به این تیم پای گذاشته است.
کارتونیست موندو دپورتیوو در کارتون امروز خود به این مساله طعنه زده است :
لوئیس انریکه می گوید : ماه جولای زمان شروع تمرینات بارسلونا برای فصل جدید است . اما این بار یک تمرین واقعی در انتظار بازیکنان است . واقعی واقعی !!
ehsan1361
05-31-2014, 10:07 AM
پويول دستيار مدير فني بارسلونا شد
کارلس پويول به عنوان دستيار مدير فني باشگاه بارسلونا انتخاب شد.
کارلس پويول، مدافع بارسلونا اين فصل با مصدوميت دست و پنجه نرم ميکرد و سرانجام از اين تيم خداحافظي کرد.
باشگاه بارسلونا کارلس پويول را به عنوان دستيار آندوني زوبي زارتا منصوب کرد تا اين مدافع سابق بارسلونا و تيم ملي اسپانيا از آغاز فصل جديد به عنوان دستيار مدير فني انجام وظيفه کند.
پويول پس از انتخاب به عنوان دستيار مدير فني باشگاه بارسلونا، گفت: از باشگاه تشکر ميکنم که اين شانس را به من داد تا بتوانم در مسئوليتي جديد با آنها همکاري داشته باشم. تمام تلاشم را خواهم کرد تا بتوانم مسئوليتم را به بهترين شکل انجام دهم. براي من فرقي ندارد که به عنوان بازيکن در تيم بارسلونا باشم و يا اين که در جايي ديگر مشغول به کار شوم، بلکه برايم مهم اين است که کارم را به بهترين شکل انجام دهم.
پويول در ادامه گفت: در حال حاضر نياز به استراحت دارم تا مصدوميت زانويم به طور کامل برطرف شود و سپس به طور کامل در خدمت باشگاه خواهم بود. از انتخاب به عنوان دستيار زوبي زارتا بي اندازه خوشحالم.
Ghavam
05-31-2014, 10:21 AM
Sport Mediaset همچنین گفته است که سانچس می تواند جانشین خوبی برای لوئیس سوارس باشد؛ سوارس پس از درخششی خیره کننده در فصل 14-2013 ممکن است آنفیلد را به مقصد برنابئو ترک کند.
بر اساس گزارش Sport Mediaset لیورپول قصد دارد با پیشنهادی وسوسه کننده، الکسیس سانچس را به آنفیلد بیاورد. گفته می شود قرمز پوشان آنفیلد 25 میلیون یورو برای خرید سانچس کنار گذشته اند.
سانچس شیلیایی از اودینزه به بارسا آمده بود.پیشتر هم Daily Star و Tuttosport از علاقه ی لیورپولی ها به سانچس گفته بودند.
امروز روزنامه ی شیلیایی El Mercurio صحبت های بارتومئو را که گفته بود سانچس فروشی نیست را منتشر کرده بودند که نشان می دهد بارسا به این سادگی ها مهاجم ارزشمندش را از دست نخواهد داد.
Sport Mediaset همچنین گفته است که سانچس می تواند جانشین خوبی برای لوئیس سوارس باشد؛ سوارس پس از درخششی خیره کننده در فصل 14-2013 ممکن است آنفیلد را به مقصد برنابئو ترک کند.
امروز الکسیس تصویری از خود را به همراه نامزدش با عنوان "لحظات ویژه" منتشر کرده است؛ این که لحظه ی ویژه دقیقا چه چیزی بوده و آیا مربوط به پیشنهاد لیورپول برای این بازیکن می شود، در روزهای آینده مشخص خواهد شد.
Ghavam
05-31-2014, 10:21 AM
- پیشنهاد 22 میلیون یورویی سیتی برای خرید مهدی بنعطیه توسط سران رم رد شد.
به نقل از گاتزتا دلو اسپورت، مهدی بنعطیه که از دستمزد پیشنهادی رمیها برای تمدید قراردادش راضی نیست و قصد جدایی از این تیم را دارد با پیشنهاد 22 میلیون یورویی سران منچسترسیتی مواجه شده اما رمیها خواستار 35 میلیون یورو برای سر گرفتن این انتقال شدهاند.
حال باید دید سیتیزنها که در این تابستان با محدودیت مالی نشات گرفته از حکم محرومیت یوفا دست و پنجه نرم میکنند، این رقم را میپذیرند یا خیر.
Ghavam
05-31-2014, 10:22 AM
لئونل دل کاستیو، پدر سرخیو آگوئرو به Esports COPE گفت که ستاره تیم ملی آرژانتین دوست دارد که به بارسلونا بپیوندد.
اشگاه کاتالانی اکنون قصد دارد برای جذب این مهاجم اقدام کند و استعداد بدیهی او می تواند به رابطه خوب وی با لئو مسی، هم تیمی او در تیم ملی آرژانتین اضافه شود.
با این وجود، پدر این بازیکن احساس می کند که جدایی پسرش از لیگ جزیره بعید است و به این برنامه گفت: "منچستر سیتی این اتفاق را غیر ممکن خواهد کرد."
آگوئرو تا سال 30 ژوئن 2017 با تیم انگلیسی قرارداد دارد و در برنامه های مانوئل پیگرینی به عنوان یکی از بازیکنان کلیدی محسوب می شود.
Ghavam
05-31-2014, 10:23 AM
نیمار بعد از دیدن جوان معلول در تمرینات برزیل به گریه کردن بی وقفه افتاد !
در تمرینات امروز برزیل اتفاق جالبی افتاد که جوانی معلول روی صندلی چرخدار به محل تمرینات برزیل وارد شد
و بازیکنان به طرف او رفتن و با او گپ زدن ، اتفاق جالب این ماجرا گریه کردن نیمار بود که بعد از دست دادن معلول با نیمار و خوش بش کردن با ستاره ی برزیلی بود که نیمار را مجبور کرد تا گریه کند
نیمار بعد از دیدن او بی وقفه به گریه کردن افتاد که بازیکنان برزیل هم نمی توانستن او را ارام کنن تا بالاخره تیاگو سیلوا نیمار را ارام کرد ...
نیمار پیراهن خود را به جوان معلول هدیه داد .
نیمار به اهداف خیرخواهانه بسیار حساس است و با این کارا به ارامش میرسد
ehsan1361
05-31-2014, 11:04 AM
فابرگاس و ماسکرانو فروشي نيستند
رئيس باشگاه بارسلونا تاکيد کرد که به هيچ وجه اجازه نخواهد داد فابرگاس و ماسکرانو اين تيم را ترک کنند و به فوتبال جزيره برگردند.
سسک فابرگاس زماني که در فوتبال انگليس بازي مي کرد يک فوق ستاره براي آرسنال بود و با وجود سن کم بازوبند کاپيتاني اين تيم را بر بازو مي بست. او پس از کش و قوس هاي زياد تويچي هاي لندن را به مقصد اسپانيا ترک کرد تا پيراهن بارسلونا تيم سابق خود را بر تن کند.
به نقل از ايسنا، فابرگاس هرچند در دو فصل اخير پاس گلهاي زيادي براي هم تيميهايش فراهم کرده، اما نتوانسته در بارسلونا نمايشي مشابه عملکردش در لندن داشته باشد. منچستر يونايتد با هدايت لوئيس فان خال از جدي ترين مشتريان فابرگاس به شمار مي آيد اما به نظر مي رسد بارسلونا دست بردار فابرگاس نيست.
جوزپ ماريا بارتومئو رئيس باشگاه بارسلونا تاکيد کرد که اجازه نخواهد داد فابرگاس از اين تيم جدا شود. اوگفت: مي خواهم به همه بگويم که هيچ تصميمي براي فروش فابرگاس نداريم. فابرگاس يکي از بازيکنان خوب ما است و اصلا نمي خواهيم او را به تيم ديگري بدهيم، چرا که خودمان به او نياز داريم. درباره ماسکرانو هم بايد بگويم که او را هم نمي خواهيم از دست بدهيم. ماسکرانو بازيکني کليدي براي ما به شمار مي آيد و بدون شک او در نيوکمپ باقي خواهد ماند.
يکي از بازيکناني که خبرهايي درباره علاقه باشگاه بارسلونا به جذب او به گوش مي رسد کوکه است. رئيس آبي-اناريها در اين باره گفت: کوکه بازيکن بسيار خوبي است و نشان داد به زودي به بازيکني سرنوشت ساز و توانا تبديل خواهد شد. او فصل بسيار خوبي را با اتلتيکو پشت سرگذاشت و همه تيم ها به دنبال جذب او هستند اما اتلتيکو با نمايش بسيار خوبي که داشت دوست ندارد ستارهاي خود را به راحتي از دست دهد.
پارتوميو در پايان سخنان خود درباره وضعيت ژاوي هرناندز کاپيتان بارسلونا گفت: ژاوي تا سال 2016 با ما قرارداد دارد. او از 16 سالگي در بارسلونا توپ مي زند و بدون شک تا پايان قرارداد خود با ما خواهد ماند. ژاوي بازيکني تاثيرگذار و کليدي براي ما به شمار مي آيد و اصلا نمي خواهيم به راحتي او را از دست بدهيم. همه ما دوست داريم ژاوي تا پايان دوران فوتبالي خود در بارسلونا باقي بماند.
Ghavam
05-31-2014, 01:13 PM
جوزپ ماریا بارمتئو رئیس باشگاه بارسلونا در برنامه ی تلویزیونی Al Primer Toque w Onda Cero شرکت و در مورد مسائل مختلف صحبت کرد .
خرید بازیکن : نقل و انتقالات در زمان خود انجام میشود . گاهی اوقات رقیبان سریع تر هستند . چه باشگاهی که قصد فروش دارد و چه باشگاهی که قصد خرید .
فروش بازیکنان : " امیدواریم بعضی از بازیکنان بمانند اما بعضی نیز میخواهند بروند اما ما نمیخواهیم کسی ناراضی باشد " .
مسی در آرژانتین : " ما خوشحال هستیم که قرارداد خود را با مسی بهبود بخشیدیم و ما امیدواریم مسی در جام جهانی بدرخشد " .
پویول : " یکی از بهترین مدافعان مرکزی ما را ترک کرد . حال او فعالیتی متفاوت خواهد داشت " .
انتخابات : " ما قبلا هم گفته ایم انتخاباتی پس از خروج راسل برگزار میشود . این مطابق با قانون است و همین خواهد شد . من درک میکنم که برخی از مردم انتخاب مرا قبول ندارند اما انتخاب من بر اساس قانون معتبر است " .
زوبی زارتا : " من به زوبی زارتا اعتقاد دارم . او یکی از افرادی است که بهترین کار را میکند . او تنها مسئول نقل و انتقالات نیست . مردم بیشتر او را شبیه به مربیان و مدیران میدانند .... هنگامی که کار درست انجام میشود همه سهیم هستند . هنگامی که کار با شکست مواجه میشود همه سهیم هستند " .
مارتینو : " او چند روز قبل از خروج فهمیده بود . ما با مارتینو ملاقات کرده بودیم . این یک تصمیم بسیار پخته بود . رابطه ی حرفه ای به پایان رسید اما دوستی ها ادامه می یابد . او در مورد انریکه میدانست بنابراین ما در اسرع وقت کار خود را آغاز کردیم " .
لوئیس انریکه : " این مربی در بارسلونا آموخت . هنگامی که او ما را ترک میکرد ما میدانستیم او را مجددا میبینیم . ما از دیدن او بسیار خوشحال شدیم " .
سختی : " در فصل گذشته اتفاقاتی رخ داد که هرگز در باشگاه دیده نشده است . محرومیت نقل و انتقالات فیفا , وضعیت مسی , نیمار و بالاتر از همه فوت تیتو ویلانووا . تیم بسیار قوی است " .
مسی : " او سال سختی را به دلیل آسیب دیدگی گذراند . مصدومیتی طولانی . حتی در زمان نبودن در اوج هم او بهترین در جهان است " .
آردا توران : " بازیکن بزرگی است " .
ژاوی : " قرارداد او هنوز دو سال دیگر معتبر است " .
HO33E!N
05-31-2014, 06:46 PM
اگر حال دارین پرش کنین(sm70)
reza67
05-31-2014, 11:26 PM
اگر حال دارین پرش کنین(sm70)
چی هست این ره ؟
reza67
06-01-2014, 09:50 AM
مونتولیوو جام جهانی رو از دست داد(sm74)
Ghavam
06-01-2014, 10:44 AM
اسطوره فوتبال هلند و بارسلونا از منتقدان هافبک ملیپوش بارسلونا انتقاد کرد و آنها را نادان خواند.
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
یوهان کرایف شنبه (امروز) در گفتوگویی، کسانی که از ژاوی بازیکن بازیساز و گرداننده تیم ملی اسپانیا و بارسلونا انتقاد میکند، ایراد گرفت.
وی گفت: کسانی که دلیل میآورند و از ثبات و پایداری هافبکی برجسته مثل ژاوی ایراد میگیرند، نادان هستند، هیچ اطلاعی از فوتبال ندارند. ژاوی در بارسلونا و حتی تیم ملی اسپانیا مغز متفکر طی چند سال گذشته بوده و بیشتر موفقیتها بر پایه حضور مؤثر وی شکل گرفته است.
کرایف ادامه داد: در بارسا و تیم اسپانیا او و بوسکتس بازیکنانی هستند که جانشین ندارند.
پیکارهای جام جهانی از 23 خرداد سال جاری با حضور 32 تیم در 8 گروه 4 تیمی آغاز خواهد شد.
Ghavam
06-01-2014, 10:45 AM
انتظار می رود که الکس سانگ در تابستان پیش رو از بارسلونا جدا شود و طبق شایعات، باشگاه های آرسنال، منچستر یونایتد و لیورپول به او علاقه دارند.
سانگ در سال 2012 از جمع توپچی ها جدا شد و به بارسلونا پیوست و 65 بار پیراهن آبی اناری ها را به تن کرد. اما Sport گزارش داده است که ملی پوش کامرونی در برنامه های لوئیس انریکه، مربی جدید بارسا جایی ندارد و بازگشت به لیگ برتر محتمل ترین گزینه است.
بازگشت به تیم سابق یکی از احتمالات است، در حالیکه قرمز های آنفیلد و شیاطین سرخ نیز وضعیت او را زیر نظر گرفته اند.
HO33E!N
06-01-2014, 11:34 AM
چی هست این ره ؟
فایل اکسل مسابقات جام جهانی
نتایج بازیا رو یزنی گروه ها رو آپدیت میکنه و تا فینال میری جلو(sm70)
چه بازی دوستانه گندی بود(sm81)
HO33E!N
06-01-2014, 11:36 AM
امیر به نظر من خود کرایوف از همه نادان تر شده
دلبوسکه اگر میخواد گند بزنه به جام باید ژاوی رو بازی بده
البته گاهی یه بازیکن تموم شده کاری میکنه که همه رو به حیرت وا میداره مثل زیدان(sm74)
reza67
06-01-2014, 11:46 AM
فایل اکسل مسابقات جام جهانی
نتایج بازیا رو یزنی گروه ها رو آپدیت میکنه و تا فینال میری جلو(sm70)
چه بازی دوستانه گندی بود(sm81)
مونتولیوو (sm74)
reza67
06-01-2014, 11:49 AM
البته گاهی یه بازیکن تموم شده کاری میکنه که همه رو به حیرت وا میداره مثل زیدان(sm74)
نگردو و یورنته و سولدادو رو دعوت نکرده تورسو دعوت کرده :|
امسال برزیل و آلمان و آرژانتین امیدهای اول قهرمانین
البته امیدوارم ایتالیا از اون پشت مشت ها یهو بیاد جلو (sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 11:59 AM
یورنته و سولدادو رو حالا یه چیزی نگردو جنازشم باید میبرد خدایی
کاستا رو ورداشته برده با اون شرایطش نگردو رو نمیبره
بی تعصب میگم کارواخال هیچی ولی ایسکو رو باید میبرد(sm14)
Ghavam
06-01-2014, 12:54 PM
به نظرم کرایوف درست میگه...جنازه ژاوی تو تیم ملی میرزه به باقی بازیکنا ....هرچند که از ته دل آرزو میکنم اسپانیا تو گروهی حزف شه(sm59)زیدان تکرار نمیشه(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 12:56 PM
داوش رضا واسه خاطر دله منم که شده تو پیش بینی هات اسمه هلندم بیار(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 01:02 PM
به نظرم کرایوف درست میگه...جنازه ژاوی تو تیم ملی میرزه به باقی بازیکنا ....هرچند که از ته دل آرزو میکنم اسپانیا تو گروهی حزف شه(sm59)زیدان تکرار نمیشه(sm25)
خود ژاوی میگه به جای من کوکه رو بیارین تو میگی جنازش بهتره(sm59)
Catman
06-01-2014, 01:35 PM
ب(sm14)
Ghavam
06-01-2014, 01:36 PM
خود ژاوی میگه به جای من کوکه رو بیارین تو میگی جنازش بهتره(sm59)
خودش غلد کرده با من(sm59)
Ghavam
06-01-2014, 01:37 PM
ب(sm14)
هرچی شوما بگین(sm14)عصن ت (sm14)
Ghavam
06-01-2014, 01:40 PM
باشگاه فوتبال بارسلونا قصد دارد مهاجم ایتالیایی را از تیم رم به خدمت بگیرد.
به گزارش الکره ، روزنامه اسپورت چاپ کاتالونیا نوشت مسئولان بارسا برای به خدمت گرفتن ماتیا دسترو 23 ساله آندونی زوبی زاره تا مدیرفنی تیم خود را روانه ایتالیا کردند.
این در حالیست که بارسا همچنان برای استخدام سرخیو آگوئرو مهاجم ملی پوش آرژانتینی از تیم منچسترسیتی تلاش می کند.
دسترو تابستان قبل نیز مورد توجه تیم بارسلونا قرار داشت.وی فصل قبل 13 گل برای رم به ثمر رساند و نقش مهمی در نایب قهرمانی این تیم در سری آ داشت.
باشگاه بارسلونا برای خرید دسترو 12 میلیون پوند کنار گذاشته است.
Ghavam
06-01-2014, 01:41 PM
مدافع رئال مادرید از اینکه در فهرست نهایی تیم ملی اسپانیا قرار نگرفت، ابراز تأسف کرد.(sm14) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ویسنته دلبوسکه امروز فهرست نهایی تیم ملی فوتبال اسپانیا را اعلام کرد و بازیکنان حاضر در اردوی این تیم با ارسال پیغامهایی در صفحه شخصی خود در توئیتر نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند.
واکنش برخی از بازیکنان تیم ملی اسپانیا به شرح زیر است: خوان ماتا: از این بهتر نمیشود. افتخار میکنم که در ترکیب تیم ملی اسپانیا قرار گرفتم. بیایید تلاش کنیم دوباره تاریخساز شویم.
دنی کارواخال: مایه تأسف است که در لیست نهایی تیم ملی جایی ندارم با این حال افتخار میکنم که در آستانه سفر به جام جهانی قرار داشتم. بهترین آرزوها را برای تیم ملی دارم.
کوکه: بسیار خوشحالم از اینکه در میان دعوتشدگان به برزیل قرار گرفتم. خوشحالم از اینکه در اولین حضورم در جام جهانی میتوانم به تیم ملی اسپانیا کمک کنم.
آزپلیکوئتا: به برزیل میروم تا شانس خودم را با تیم ملی فوتبال اسپانیا امتحان کنم. مسیر رسیدن به برزیل بسیار پرثمر بوده و کارهای بیشتری در پیش داریم.
فرناندو تورس: مانند اولین بار از حضور در جام جهانی 2014 برزیل خوشحالم.
Catman
06-01-2014, 01:45 PM
تیم فقط ارژانتین و فرانسه (sm14)
Catman
06-01-2014, 02:03 PM
لیست تیم ملی رو (sm77)(sm2)
Ghavam
06-01-2014, 03:01 PM
اخبار كوتاه !
١- در صورتيكه داويد ويا باشگاه اتلتيكو را ترك كند نظر به بند قرار داد او بارسلونا ٣ ميليون زيان خواهد كرد
٢- باشگاه هاي همچون لاتزيو، أنترميلان، شالكه علاقمند به جذب ابراهيم افلاي هستند كه تا ٢٠١٥ با بارسا قرار داد دارد
٣- تيم هاي نظير ارسنال، چلسي و يونايتد علاقمند به جذب الكس سانگ هستند گفتني است او در تابستان قطعا بارسا را ترك خواهد كرد
٤- ادريانو كوريا مدافع ٢٩ ساله برازيلي بارسلونا طي يك كنفرانس اعلام كرده دوست دارد دو ليگ ايتاليا بازي كند اين در حالي است كه انترميلان قصد خريد او را دارد
٥- طبق شايئعات منتشره از پيوستن بن عطيه به سيتي يا چلسي اين مدافع امروز اعلام كرد در روم خواهد ماند
٦- طبق گذارشات بارسلونا قصد دارد با كمك مسي آگيرو را به نيوكمپ بياورند اما سران سيتي أصلا موافق به فروش اين مهاجم خود نيستند
٧- احتمال ميره بويان كركيچ برخي از قرارداد كلاديو دروازبان سوسيداد شمار شود
٨- موندو مدعي شده است كه بارسلونا قصد پيشنهاد به ايگواين مهاجم ناپولي را دارد
٩- ماتيا دسترو مهاجم روم ايتاليا يكي از گزينه هاي خريد مهاجم بارسا به شما ميرود او ٢٣ سال سن دارد
١٠- الكسيس در ٦٣ بازي براي بارسا و چيلي در اين فصل ٢٨ گل و ٢٠ پاس گل را به ثمر رسانده است
Ghavam
06-01-2014, 03:04 PM
تیم بسکتبال بارسلونا با شکست کاخا لابورال توانست به مرحله ی نیمه نهایی بسکتبال قهرمانی باشگاه های اروپا - یورو لیگ راه یابد . تیم بسکتبال بارسلونا توانست تیم لابورال را با نتیجه ی 92 بر 87 شکست دهد و به نیمه نهایی این رقابت ها سعود کند .
HO33E!N
06-01-2014, 03:05 PM
Ghavam
06-01-2014, 03:10 PM
دهنش سرویس....یه جاهایی خیلی از خود راضیه .... ای کاش اخلاقش مثه رونالدینهو بود(sm50) هرچند تکنیکشم مثه اون نیست...
ehsan1361
06-01-2014, 03:18 PM
یه چیزی رو توجه کردین . تو فاصله ی بین دو فصل که میشه هوادارای بارسا و رئال چقدر حرص و جوش میخورن واسه خرید بازیکن . همه میان نظر میدن تو سایت های هواداری و ...
به نظرم بارسا و رئال باید بیان یکی دو تا از همین بچه های خودمونو ببرن واسه مشورت در خرید بازیکن . قول میدم هیچ مشکلی در فصل بعد نداشته باشن از نظر بازیکن(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 03:20 PM
سه گل زیبا از نیمار در تمرینات ...
Ghavam
06-01-2014, 03:20 PM
یه چیزی رو توجه کردین . تو فاصله ی بین دو فصل که میشه هوادارای بارسا و رئال چقدر حرص و جوش میخورن واسه خرید بازیکن . همه میان نظر میدن تو سایت های هواداری و ...
به نظرم بارسا و رئال باید بیان یکی دو تا از همین بچه های خودمونو ببرن واسه مشورت در خرید بازیکن . قول میدم هیچ مشکلی در فصل بعد نداشته باشن از نظر بازیکن(sm14)
لیاقتشو ندارن دیگه(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 03:22 PM
به نظرم بارسا و رئال باید بیان یکی دو تا از همین بچه های خودمونو ببرن واسه مشورت در خرید بازیکن . قول میدم هیچ مشکلی در فصل بعد نداشته باشن از نظر بازیکن(sm14)ما بازیکن نیاز نداریم فقط سوارز و پوگبا(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 03:24 PM
کلیپ تبلیغاتی جدید با حضور مسی ...
HD / 27 MB / 1.40 MIN
(barcavideo.ir)Leo Messi- ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
HO33E!N
06-01-2014, 03:25 PM
دختره طرفدار سمپدوریا رو دیدی اومده وسط زمین؟(sm70)
ندیدم کردنش وسط زمین؟(sm14)
قیافه مامور امنیتی رو نگا چه خوشحاله(sm2)
Ghavam
06-01-2014, 03:26 PM
یخده بچه های بارسایی از آقا حسین یاد بگیرن پست بزارن(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 03:27 PM
قیافه مامور امنیتی رو نگا چه خوشحاله(sm2)
آخ آخ آخ کونش از نیم رخ چه ویویی داره(sm25)اوووووف دلم *** هوس کرد(sm50)
HO33E!N
06-01-2014, 03:28 PM
آخ آخ آخ کونش از نیم رخ چه ویویی داره(sm25)اوووووف دلم *** هوس کرد(sm50)
*** هوس کردن داره؟(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 03:30 PM
*** هوس کردن داره؟(sm25)
نه پ *** هوس کردن داره(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 03:31 PM
نه پ *** هوس کردن داره(sm25)
خوشم نیومد از دیدگاهت(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 03:32 PM
خوشم نیومد از دیدگاهت(sm25)
به تخمم دیدگاهه شوما به این مسئله چه می باشد ؟(sm25)
HO33E!N
06-01-2014, 03:33 PM
به تخمم دیدگاهه شوما به این مسئله چه می باشد ؟(sm25)
من بی ادب نیستم ساحت آقا رضا حرمت داره بیاد ببینه بی ادبی کردیم تو ساحتش(sm25)
Ghavam
06-01-2014, 03:36 PM
من بی ادب نیستم ساحت آقا رضا حرمت داره بیاد ببینه بی ادبی کردیم تو ساحتش(sm25)
به این کارت میگن نرمش خایه قهرمانانه(sm25)
ehsan1361
06-01-2014, 03:41 PM
ما بازیکن نیاز نداریم فقط سوارز و پوگبا(sm14)
یک میلیارد دلار خرج کردین تو 13 سال ، بسه دیگه
اقتصاد اسپانیا نابود شد (sm14)
ehsan1361
06-01-2014, 04:12 PM
ویا چیه میگه این وسط (sm77)(sm54)
ويا همبازي لمپارد در نيويورکسيتي
داويد ويا با جدايي از آتلتيکو مادريد به نيويورک سيتي آمريکا پيوست تا همتيمي فرانک لمپارد در اين تيم شود.
داويد ويا که برترين گلزن تاريخ فوتبال اسپانيا محسوب ميشود فصل گذشته با آتلتيکو مادريد توانست به قهرماني در ليگا دست يابد.
به نقل از ايسنا، باشگاه نيويورک سيتي آمريکا اعلام کرد پس از جذب فرانک لمپارد، داويد ويا، مهاجم اسپانيايي آتلتيکو مادريد را نيز به خدمت گرفته است و اين بازيکن پس از پايان جام جهاني براي امضاي قرارداد به آمريکا سفر خواهد کرد.
reza67
06-01-2014, 07:48 PM
داوش رضا واسه خاطر دله منم که شده تو پیش بینی هات اسمه هلندم بیار(sm25)
نه شرمنده هلند بکشه خودشو میاد تا یک چهارم(sm59)
reza67
06-01-2014, 07:50 PM
کصافطا این تاپیک بارسلوناس یا تاپیک سوپره ؟(sm14)
HO33E!N
06-01-2014, 07:58 PM
HO33E!N
06-01-2014, 07:58 PM
(sm2)
HO33E!N
06-01-2014, 07:59 PM
Ghavam
06-02-2014, 10:20 AM
عوضی دیگه ادامه نده جونوب شدم(sm59)
Ghavam
06-02-2014, 10:22 AM
کصافطا این تاپیک بارسلوناس یا تاپیک سوپره ؟(sm14)
سر در تاپیکت بزن لطفا با کاندوم وارد شوید...یه وقت از این رئالیا ایدز میدز نگیریم(sm14)
reza67
06-02-2014, 12:25 PM
عوضی دیگه ادامه نده جونوب شدم(sm59)
امیرو ببین کدوم زن طرفدار رئاله عکساشو در بیاریم (sm59)
Ghavam
06-02-2014, 03:19 PM
امیرو ببین کدوم زن طرفدار رئاله عکساشو در بیاریم (sm59)
نوزماد کریسشون(sm59)خیلی کسه لامصب(sm59)
Ghavam
06-02-2014, 03:27 PM
شکیرا رو میزاره تو سینه کوچیکش(sm59)تصاویر کمی حجیم هستند لطفا صبور و شکیبا باشید(sm59)
reza67
06-02-2014, 05:50 PM
این نامزد کریسه ؟
HO33E!N
06-02-2014, 09:25 PM
HO33E!N
06-02-2014, 09:25 PM
خیلی بی تربیتی امیر(sm25)
HO33E!N
06-02-2014, 09:33 PM
فابی در یک قدمی چلسی(sm100)
reza67
06-02-2014, 11:01 PM
ناموس تیممون رو نشون دادید ناموس تیمتونو نشون میدیم (sm14)
reza67
06-02-2014, 11:02 PM
فابی در یک قدمی چلسی(sm100)
خیلی خرن اگه این کار رو بکنن .(sm102)
اولا فابی خیلی حیفه (sm74)
دوما لاشیا دو فصله یه داوید لوییز خواستیم ندادن (sm102)
لعنت به این زوبی گاو (sm50)
HO33E!N
06-03-2014, 12:17 AM
HO33E!N
06-03-2014, 12:18 AM
به عشق آقا رضا(sm70)
Ghavam
06-03-2014, 10:49 AM
این نامزد کریسه ؟
بله بله(sm25)
Ghavam
06-03-2014, 10:50 AM
(sm2)
reza67
06-03-2014, 10:50 AM
به عشق آقا رضا(sm70)
ایتااااالیاااااااااااااا(s m58)
Ghavam
06-03-2014, 10:51 AM
باشگاه یوونتوس، بر اساس تازه ترین گزارشات رسانه های معتبر کشور اسپانیا، نخستین پیشنهادش را برای به خدمت گرفتن سانچز شیلیایی رد شده دیده است.
بر همین اساس، روزنامه موندو دپورتیوو که نزدیک به باشگاه بارسلونا فعالیت میکند، مدعی شد که یوونتوس پیشنهادی 18 میلیون یورویی را برای انتقال سانچز بر روی میز مذاکره قرار داده که به سرعت توسط بارسلونا رد شده است.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] باشگاه بارسونا که نزدیک به سه فصل است سانچز را به خدمت گرفته است، حدوداً برای انتقال او 40 میلیون یورو هزینه کرده است.
گفتنی است باشگاه بارسلونا در صدد است تا مبلغی نزدیک به قرارداد اصلی این بازیکن را از یوونتوس دریافت کند.
از طرفی بر اساس گزارش موندو دپورتیوو، با توجه به تأکید آنتونیو کنته بر خرید سانچز، به نظر میرسد یوونتوس پیشنهاد خود را بالاتر ببرد و دوباره وارد مذاکره شود
Ghavam
06-03-2014, 10:52 AM
اخبار نقل و انتقالات تابستان.
* پی اس جی قصد دارد قبل از این که ایوانوویچ با چلسی قرارداد جدیدی امضا نماید با او مذاکره کند.
منبع:
Daily Mai
* با وجود این که آرسن ونگر اصلا قصد فروش آرون رمزی را ندارد اما بارسلونا هم چنان وی را در لیست بازیکنانی که علاقمند به آن ها می باشد حفظ کرده است.
منبع: Daily Mail
* کلاوس آلوفس تایید کرده که بسیار علاقمند است تا لوکاکو بلژیکی را به ولسفبورگ اضافه کند، گفته می شود قیمت این بازیکن 30 میلیون یورو است.
منبع: Wolfsburger Nachrichten
* سوانسی پیشنهاد کیو پی آر برای خرید اشلی ویلیامز را رد کرده است.
منبع: South Wales Evening Post
* گزارش ها نشان می دهد، باشگاه ساندرلند در آستانه قراردادی 10 میلیون یورویی برای خرید بانگا هافبک والنسیا می باشد.
منبع: Superdeporte
* منچستر سیتی اصرار دارد که حاضر به فروش سرجیو آگوئرو نیست، باشگاه های بزرگی نظیر چلسی و رئال وضعیت این مهاجم را زیر نظر دارند.
منبع: Daily Mirror
* پیتر لیم، صاحب جدید باشگاه والنسیا قصد دارد خاوی هرناندز را به خدمت بگیرد.
منبع: ESPN
* لیورپول قصد دارد تا چند ساعت آینده بعد از خرید ریکی لمبرت، آمدن مورنو مدافع سویا را نیز قطعی کند.
منبع: Marca
* اینتر علاقمند است تا ماریو سوارز، هافبک اتلتیکو مادرید را با قیمت 10 میلیون یورو به خدمت بگیرد.
منبع: Tuttosport
* منچستر یونایتد به دنبال این است که به منظور خرید انزو پرز، هافبک تیم بنفیکا از باشگاه والنسیا سبقت بگیرد و با پیشنهادی 30 میلیون یورویی که مبلغ ازاد کردن قرارداد این بازیکن است وی را به خدمت بگیرد.
منبع: O Jogo
* سسک فابرگاس تصمیم قطعی خود به منظور ترک بارسلونا را گرفته و می خواهد به لیگ برتر باز گردد.
منبع: Mundo Deportivo
* ایکر کاسیاس تصمیم دارد در رئال مادرید بماند.
منبع: Marca
من سیتی قرار است با مبلغ 15 میلیون یورو فرناندو، هافبک پورتو را به خدمت بگیرد.
منبع: Manchester Evening News
* منچستر سیتی می خواهد به فرانک لمپارد پیشنهاد دهد که به مدت 6 ماه برای این تیم بازی کند، سپس به آمریکا برود، مسابقات لیگ آمریکا ماه مارس آغاز می شود.
منبع: Daily Mirror
* چلسی در حال آماده سازی پیشنهادی 100 میلیون یورویی برای خرید سه بازیکن اتلیکو، گودین، لوئیز و کاستا می باشد.
منبع: AS
* آرسنال و آرسن ونگر ضعیت ماریو بالوتلی را زیر نظر گرفته اند.
منبع: Sunday Peopl
reza67
06-03-2014, 10:52 AM
سسک (sm74)
Ghavam
06-03-2014, 10:59 AM
سسک و ولش نوزماد کریسو بچسب(sm25)
Ghavam
06-03-2014, 11:01 AM
ehsan1361
06-03-2014, 11:09 AM
ساعتی پیش توییتر بارسا خبر از عقد قرارداد با آگرو داد ولی 10 دقیقه بعد این خبر پاک شد
ehsan1361
06-03-2014, 11:11 AM
این رونالدو هم آدم عجیبیه
خودشو نامزدش میرن عکس های آنچنانی میگیرن ، اونوقت خواهرش پارسال چند تا عکسش رو جلد مجله رفته بود ، آقا غیرتی شده بود و عصبانی !!!(sm14)
reza67
06-03-2014, 12:08 PM
نومزدش واسه من خودش واسه تو امیروو(sm41)
HO33E!N
06-03-2014, 01:16 PM
* گزارش ها نشان می دهد، باشگاه ساندرلند در آستانه قراردادی 10 میلیون یورویی برای خرید بانگا هافبک والنسیا می باشد.
اینم خط خورد از لیست آرژانتین(sm25)
فالکائو هم خط خورد از کلمبیا
reza67
06-03-2014, 01:20 PM
فالکائو - زلاتان - سمیر نصری - مونتولیوو - خلعتبری - علی کریمی - پیام صادقیان (sm41)
HO33E!N
06-03-2014, 01:29 PM
بزرگترین ستاره غایب مهدی رحمتی(sm74)
Catman
06-03-2014, 01:52 PM
joon (sm58)
reza67
06-03-2014, 01:56 PM
بزرگترین ستاره غایب مهدی رحمتی(sm74)
حقش بود
از این کار کیروش خوشم اومد (sm51)
اما کلا بازیکنای شاغل در لیگ رو یه مشت گاو فرض کرده که بازیکنی که حتی تو لیگ دسته 20 خارجیم بازی کنه به اونا ترجیح میده ( البته تا حدودی حق داره ها اما زیاده روی کرده )
Catman
06-03-2014, 02:04 PM
(sm77)
HO33E!N
06-03-2014, 02:08 PM
حقش بود
از این کار کیروش خوشم اومد (sm51)
اما کلا بازیکنای شاغل در لیگ رو یه مشت گاو فرض کرده که بازیکنی که حتی تو لیگ دسته 20 خارجیم بازی کنه به اونا ترجیح میده ( البته تا حدودی حق داره ها اما زیاده روی کرده )
اشتباهو همه میکنن ما تنبیه رو با نابودی اشتباه میگیریم(sm51)
لیست بیخودی داد مخصوصا تو دروازه بانا دروازه بان دوم و سوم ایران در حد لیگ 1 هم نیستن(sm25)
احمد آل نعمه چیه آخه؟خلعت صادقیان مسلمان امید ابراهیمی مهدی شریفی رحمتی عقیلی حنیف جای تامل بیشتری داشتن(sm25)
ehsan1361
06-03-2014, 03:47 PM
فالکائو - زلاتان - سمیر نصری - مونتولیوو - خلعتبری - علی کریمی - پیام صادقیان (sm41)
یاد فوتبال 99 پلی 1 افتادم
یه تیم فوتبال محرومان جام جهانی داشت
ایده خیلی خوبی بود از طرف کونامی که متاسفانه ادامه پیدا نکرد
تصور کن pes2015 بیاد توش یه تیم محرمان جام جهانی باشه !!!
واقعا حال میده
ehsan1361
06-03-2014, 03:52 PM
زوبی (sm39) بارتومئو (sm39) (sm89)
فصل بعد سوم هم نمیشیم تو لیگا
فابرگاس در يک قدمي چلسي
روزنامه "الموندو دپورتيو" از پيوستن سسک فابرگاس به چلسي قبل از جام جهاني 2014 خبر داد.
فرانک لمپارد، هافبک با سابقه چلسي پس از 13 فصل اين تيم را ترک کرد تا مسئولان اين باشگاه لندني به دنبال جذب جانشيني مطمئن براي او باشد.
روزنامه "الموندو دپورتيو" گزارش داد: فابرگاس که در حال حاضر در لندن به سر ميبرد با مسئولان باشگاه چلسي مذاکره داشته و توانسته به توافقات اوليه دست يابد.
اين روزنامه اعلام کرد قرارداد فابرگاس با چلسي پيش از جام جهاني امضا شود.
فابرگاس پيش از حضور در بارسلونا چند فصل در تيم آرسنال بازي کرد. او از تيمهاي منچسترسيتي ، آرسنال، چلسي و ليورپول براي فصل آينده پيشنهاد داشته است.
فابرگاس فصل گذشته دو بار پيشنهاد پيوستن به منچستريونايتد را رد کرد.
ehsan1361
06-03-2014, 04:29 PM
لیست بیخودی داد مخصوصا تو دروازه بانا دروازه بان دوم و سوم ایران در حد لیگ 1 هم نیستن(sm25)
احمد آل نعمه چیه آخه؟خلعت صادقیان مسلمان امید ابراهیمی مهدی شریفی رحمتی عقیلی حنیف جای تامل بیشتری داشتن(sm25)
اسم این احمد آل نعمه که میاد یاد گزارشگر خوزستان می افتم (sm2)
حالا آل نعمه نفوذ میکنه ، پاس به جنح راست ، دوباره خود آل نعمه ، آل نعمه ، موقعیت برای فولاد خوزستان . حالا خود احمد ، میره که دروازه باز بشه ، توی دروازه ، توی دوازه ، آل نعمه دروازه رو باز میکنه دقیقه 43 بازی (sm2)
Ghavam
06-03-2014, 05:12 PM
نومزدش واسه من خودش واسه تو امیروو(sm41)
من که راضیم(sm14)
اشتباهو همه میکنن ما تنبیه رو با نابودی اشتباه میگیریم(sm51)
هرچی حسین اقا بگن(sm29)
Ghavam
06-03-2014, 05:21 PM
ستاره آرژانتین جشن 26 سالگی خود را در اردوی آمادهسازی تیم ملی کشورش پیش از حضور در جامجهانی 2014 برزیل گرفت.
سرخیو آگوئرو مهاجم تیم ملی فوتبال آرژانتین که به همراه سایر بازیکنان در اردوی آمادهسازی پیش از جامجهانی 2014 برزیل حضور دارد، تولد خود را جشن گرفت و 26 ساله شد.
آرژانتینیها برای مهاجم ارزشمند خود یک کیک تولد کوچک سفارش داده بودند و جشنی را در اردوی این تیم برگزار کردند.
تصویر آگوئرو در کنار لیونل مسی و دیماریا دو ستاره دیگر آرژانتین در حالی که کیکی برای او تدارک دیده شده، منتشر شده است.
آرژانتین در جامجهانی 2014 برزیل در گروه ششم با تیم ملی فوتبال ایران، بوسنی و نیجریه همگروه است.
پ.ن:ولی مسی علاقه خاصی به آگوئرو داره!!! مشکوکه(sm14)
ehsan1361
06-04-2014, 09:17 AM
توپجمعکنی که تاریخ کاتالونیا را از نو نوشت!
آن پسر کوچولوی معصوم که تصویرش به صورت رنگی هایلایت شده،سالها بعد با دو قهرمانی در اروپا تاریخ بارسا را به قبل و بعد از خودش تقسیم کرد!
ehsan1361
06-04-2014, 09:34 AM
قیافه کریس رونالدو قبل از پولدار شدن !!
HO33E!N
06-04-2014, 11:23 AM
(sm70)
پشت سر بازیکن ما حرف نزنید(sm100)
reza67
06-04-2014, 11:50 AM
توپجمعکنی که تاریخ کاتالونیا را از نو نوشت!
آن پسر کوچولوی معصوم که تصویرش به صورت رنگی هایلایت شده،سالها بعد با دو قهرمانی در اروپا تاریخ بارسا را به قبل و بعد از خودش تقسیم کرد!
بارسا نیوز
Ghavam
06-04-2014, 10:27 PM
شایعه یا خبر موثقی که منابع زیادی تاییدش کردن و هنوزم در حال تایید شدن هست . مارکو رویس به بارسلونا میاد !!!!!!!
منابع تا الان : مارکا . یورو اسپورت و مهمتر از همه بارسا تی وی (sm25)
پ.ن : مارکو رویس رابطه خوبی با تراشتگن داره پس همین میتونه یکی از دلایلی باشه که بارسلونا رو انتخاب کنه
Ghavam
06-04-2014, 11:43 PM
آیمریک لاپورته اذعان کرد که لینک شدن با بارسلونا باعث خوشحالی اوست اما به این نکته هم اشاره کرد که او هنوز 2 سال دیگر با اتلتیک بیلبائو قرارداد دارد.
Sport گزارش داد که ملی پوش فرانسوی در گفتگو با L’Equipe عنوان کرده است که صحبت ها در مورد انتقال او به کمپ نو تقریباً او را بی صدا و خاموش کرده است.
این بازیکن 20 ساله گفت: "اینکه بارسلونا مرا تحت نظر گرفته، شگفت انگیز است. وقتی ما در مورد کارلس پویول صحبت می کنیم، در مورد یک اسطوره فوتبال صحبت می کنیم. و بارسا در سالهای اخیر با او عناوین قهرمانی زیادی به دست آورده است. این یک رؤیا خواهد بود.
اما من تا سال 2018 با اتلتیک قرارداد دارم. در حال حاضر هیچ چیز واقعی وجود ندارد. من در بیلبائو خوشحال هستم و رقم فسخ قراردادم 36 میلیون یورو است. اگر روزی زمان جدایی برسد در موردش فکر خواهم کرد اما در حال حاضر آرام هستم.
ماندن در اتلتیک باعث ناامیدی است؟ نه. در هر صورت من در تیم بزرگی هستم و در یکی از بهترین لیگ های دنیا بازی می کنم."
Ghavam
06-04-2014, 11:49 PM
فوق ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا با ضربه ایستگاهی تماشایی خود در جریان دیدار دوستانه تیم ملی برزیل برابر پاناما توانستن 200امین گل دوران فوتبال حرفه ای خود را به ثمر برساند. گفتنی است نیمار این گل ها را با پیراهن تیم های سانتوس، بارسلونا و تیم ملی برزیل به ثمر رسانده است. [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
reza67
06-05-2014, 01:41 AM
شایعه یا خبر موثقی که منابع زیادی تاییدش کردن و هنوزم در حال تایید شدن هست . مارکو رویس به بارسلونا میاد !!!!!!!
منابع تا الان : مارکا . یورو اسپورت و مهمتر از همه بارسا تی وی (sm25)
پ.ن : مارکو رویس رابطه خوبی با تراشتگن داره پس همین میتونه یکی از دلایلی باشه که بارسلونا رو انتخاب کنه
(sm58)
ehsan1361
06-05-2014, 09:03 AM
بازگشت رافینیا و دلوفئو
Ghavam
06-05-2014, 10:04 AM
سسک به چلسی می رود پیکه در کنفرانس مطبوعاتی چهارشنبه به دلبوسکه گفت که سسک با 33 میلیون تمام کرده! اما اشاره ای به اسم تیم نکرد. به گفته ی رادیو کاتالونیا فابرگاس به تیم چلسی خواهد پیوست و این انتقال تا هفته ی آینده نهایی و رسما اعلام خواهد شد.مبلغ نهایی این انتقال با بندهای اضافه بیش از 33 میلیون یورو خواهد بود.
Ghavam
06-05-2014, 10:07 AM
انتقاد پیکه از مسئولان باشگاه در حمایت از دوست صمیمی اش جرارد پیکه : "در بارسا قدر سسک را نمی دانند" دوست صمیمی سسک در بارسا در آخرین مصاحبه اش به حمایت از فابرگاس پرداخت : من سسک را خیلی دوست دارم و امیدوارم بارسا را ترک نکند.او در هر باشگاهی در دنیا میتواند یک نقش اساسی داشته باشد.میدانم که او وضعیت سختی دارد چون باشگاه به آن اندازه که سسک شایستگی اش را دارد برایش ارزش قائل نیست.
ehsan1361
06-05-2014, 10:13 AM
واقعا اینا کیوس خولن
آخه سسک میتونه تو چند پست بازی کنه
این زوبی و بارتومئو این فصل بارسا رو نابود میکنن
خبری هم از خرید مدافع نیست
(sm89)
Ghavam
06-05-2014, 10:15 AM
واقعا اینا کیوس خولن آخه سسک میتونه تو چند پست بازی کنه این زوبی و بارتومئو این فصل بارسا رو نابود میکنن خبری هم از خرید مدافع نیست (sm89) دقیقا....این رویس هم شایعس فقط سره هوادارارو گرم کنن :|
Ghavam
06-05-2014, 10:18 AM
زیاد زمان نمیبره که حسرته فابیو مثه توره بخوریم :|
ehsan1361
06-05-2014, 10:22 AM
دقیقا....این رویس هم شایعس فقط سره هوادارارو گرم کنن :|
آخه رویس هافبک نفوذیه و به درد سیستم بارسا نمیخوره
بیاد هم فقط میتونه جای اینیستا بازی کنه
reza67
06-05-2014, 12:21 PM
(sm74)
reza67
06-05-2014, 01:57 PM
تیتو،مسی را متقاعد به ماندن کرد!
موندو دپورتیوو به نقل از tv3 کاتالونیا امروز از یه رازی پرده برداشته که اگه تیتو نبود مسی بارسا رو ترک میکرد!
به گفته ی tv3 کاتالونیا مسی و پینتو و پپه کاستا،سر دفتر تیتو 6 روز قبل از مرگ تیتو به خونه تیتو میرن و مسی به تیتو میگه استاد،من میروم... و تیتو هم میگه کجا؟ ال پی اس جی؟
مسی میگه پول برام اصلا مهم نیست و چیزای دیگه مهم تره و تیتو میگه کجا میخوای بری بهتر از بارسا؟
این ملاقات بعد از حذف بارسا از لیگ قهرمانان و باخت در فینال کوپا صورت گرفته و مسی میترسیده که در بازی با بیلبائو هو بشه و هوادارا براش سوت بزنن.جالبه بدونید تیتو این اواخر بخاطر وضعیت وخیم جسمانیش نمیخواسته هیچ بازیکنی رو ببینه اما از بارتومئو درخواست میکنه که به مسی بگه میخواد باهاش صحبت کنه.این ملاقات حدود 2.5 ساعت طول میکشه و تیتو ویلانووا در آخرین روزهای زندگیش باز هم به بارسا کمک میکنه و مسی رو متقاعد به موندن میکنه.و اینجاست که باید درورد بفرستیم به روح بزرگ تیتو که تو اون وضعیت هم به فکر بارسا بوده.
پ.ن : وقتی اسطوره ی باشگاه تصمیم به ترک تیم میگیره بدونید تو باشگاه خیلی چیزا سر جای خودش نیست و اینجاست که باید برای چندمین بار لعنت بفرستیم به راسل و دار و دستش که بارسلونا رو تا مرز نابودی پیش بردند.شک ندارم رفتن سسک هم بخاطر پول نیست.ظاهرا هدف راسل همون هدف پرس بوده،یعنی نابودی بهترین تیم تاریخ فوتبال!
(sm50)
HO33E!N
06-05-2014, 05:49 PM
رسانه های اسپانیایی مدعی شده اند که ایوان راکیتیچ، کاپیتان تیم سویا در آستانه امضای قراردا با باشگاه بارسلونا است.Sport گزارش داده است که راکیتیچ علاقه خود به بارسلونا را ابراز کرده است و تنها موضوع باقی مانده توافق میان دو باشگاه است. پیش از این نیز گزارش شده بود که این بازیکن برای انتقال به اتلتیکو مادرید به توافق رسیده است.
بارسلونا به دنبال راکیتیچ است تا با خرید او تعادل خوبی از لحاظ فیزیکی و تکنیکی در خط میانی خود برقرار کند و بسیاری از مقامات باشگاه احساس می کنند که تیم در حال حاضر فاقد این خصیصه است.
ملی پوش کروات جانشین الکس سانگ و سسک فابرگاس خواهد شد، و انتظار می رود که هر دو بازیکن به لیگ برتر بازخواهند گشت.
بارسا از شایعات مبنی بر توافق راکیتیچ با اتلتیکو مادرید آگاه است اما معتقد است که صحت ندارد. رئال مادرید هم به این بازیکن 26 ساله علاقه مند بود اما بارسلونا انتظار ندارد که لوس بلانکوس علاقه خود به این بازیکن را علنی کند.
تنها موضوع باقی مانده توافق طرفین بر سر مبلغ انتقال است که گفته می شود پیش از شروع جام جهانی این انتقال با 20 میلیون یورو نهایی خواهد شد.
reza67
06-05-2014, 06:35 PM
رسانه های اسپانیایی مدعی شده اند که ایوان راکیتیچ، کاپیتان تیم سویا در آستانه امضای قراردا با باشگاه بارسلونا است.Sport گزارش داده است که راکیتیچ علاقه خود به بارسلونا را ابراز کرده است و تنها موضوع باقی مانده توافق میان دو باشگاه است. پیش از این نیز گزارش شده بود که این بازیکن برای انتقال به اتلتیکو مادرید به توافق رسیده است.
بارسلونا به دنبال راکیتیچ است تا با خرید او تعادل خوبی از لحاظ فیزیکی و تکنیکی در خط میانی خود برقرار کند و بسیاری از مقامات باشگاه احساس می کنند که تیم در حال حاضر فاقد این خصیصه است.
ملی پوش کروات جانشین الکس سانگ و سسک فابرگاس خواهد شد، و انتظار می رود که هر دو بازیکن به لیگ برتر بازخواهند گشت.
بارسا از شایعات مبنی بر توافق راکیتیچ با اتلتیکو مادرید آگاه است اما معتقد است که صحت ندارد. رئال مادرید هم به این بازیکن 26 ساله علاقه مند بود اما بارسلونا انتظار ندارد که لوس بلانکوس علاقه خود به این بازیکن را علنی کند.
تنها موضوع باقی مانده توافق طرفین بر سر مبلغ انتقال است که گفته می شود پیش از شروع جام جهانی این انتقال با 20 میلیون یورو نهایی خواهد شد.
ماشالا حسین اخبار 2 تیم رو پوشش میده(sm14)
HO33E!N
06-05-2014, 07:48 PM
بارسلونا به دنبال گوستاوو؛ هافبک سلسائو آبی اناری میشود؟ [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
HO33E!N
06-05-2014, 07:50 PM
ماشالا حسین اخبار 2 تیم رو پوشش میده(sm14)
داشتم رد میشدم گفتم یه چی هم اینجا ول بدم(sm14)
m0hSen
06-05-2014, 07:59 PM
داشتم رد میشدم گفتم یه چی هم اینجا ول بدم(sm14)
حسین خوبی تبریک میگم جام قهرمانی چمپیز بعد 12 سال
HO33E!N
06-05-2014, 08:37 PM
حسین خوبی تبریک میگم جام قهرمانی چمپیز بعد 12 سال
ممنونم ممنونم
کدوم محسنی؟(sm55)
m0hSen
06-05-2014, 08:47 PM
ممنونم ممنونم
کدوم محسنی؟(sm55)
چندتا محسن میشناسی
یبار باهم سر رئال بارسا باهم دعوا کردیم(sm14)
HO33E!N
06-05-2014, 09:53 PM
چندتا محسن میشناسی
یبار باهم سر رئال بارسا باهم دعوا کردیم(sm14)
همش یه بار؟(sm14)
چه طوری؟خوبی خوشی؟روبراهی؟رو به رشدی؟(sm14)
m0hSen
06-05-2014, 11:19 PM
همش یه بار؟(sm14)
چه طوری؟خوبی خوشی؟روبراهی؟رو به رشدی؟(sm14)
یه چند باری (sm70)خوبم بدک نیستم تو درس خوندنیم پوستمون کنده
از تو چه خبر ازدواج نکردی....؟(sm17)
Ghavam
06-06-2014, 10:57 AM
سرخط خبرهای مهم : روزنامه نويس رافائل هرناندز : قرارداد راكتيچ به اتمام رسيد و فردا بصورت رسمى اعلام خواهد شد سرمربى سويا خروج راكتيچ از تيم رو اعلام كرد دفاع پاريس الکس بصورت رسمى به ميلان پيوست و این روند انتقال ماركينيوس به بارسا رو سخت تر كرد فرناندو تورس:چلسى الان بازيكنى مثل سسك رو ندارد ما بشدت به او احتياج داريم او بهترين هافبك است و بخوبى به ليگ انگليس اشنايى دارد او ميتواند به زودى كاپيتان تيم شود راديو كادنا كوبه : بارتوميو و زوبى ميخواهند سسك رو بفروشن و بشدت اصرار دارن اما بعضى از اعضاى باشگاه مخالف فروشش هستند اگر سسك به چلسى يا هر تيم ديگرى پيوست نه الان و نه فردا و حتى قبل از جام جهانى اعلام نميشود پدرو : نميبايست اون همه توهين به سسك ميشد همه باعث اين فصل بد بودند نه تنها فابرگاس پدرو : الان تمام تمركزم روى جام جهانيست بعد از آن در مورد آينده ام با باشگاه حرف ميزنم راديو كاتالونيا : ژاوى يه پيشنهاد از قطر دارد و ميخواهد دربارش فکر کند انا جوركى : سسك به مقصد انگليس رفته و ژاوى در اندیشه فوتبال بازی کردن در خلیج فارس هست و راكیتيچ به سمت بارسلون اومده و ريوس قراداد اينده بارسا است اسكاى اسپورت و ببلد آلمان موثوقترين منابعی هستند که پیوستن راکیتیچ به بارسا رو تایید کردند راكتيچ ٧٨ موقعيت گل زدن را در ليگ اين فصل مهيا كرده بيشتر از هر بازيكنى در بارسا انا جوركى : لوئیز انريكه ميخواهد بعد از جام جهانى با سسك حرف بزند و او را متقاعد كند كه در تيم بماند اما بارتومئو و زوبى ميخواهند فروخته شود
HO33E!N
06-06-2014, 11:09 AM
یه چند باری (sm70)خوبم بدک نیستم تو درس خوندنیم پوستمون کنده
از تو چه خبر ازدواج نکردی....؟(sm17)
3 تا زن ویه بچه داریم فعلا(sm17)
HO33E!N
06-06-2014, 11:10 AM
دیلی استار فاش کرد که وین رونی اخیرا با دو زن رابطه جنسی داشته است.
به گزارش دیلی استار، حواشی تیم ملی انگلستان در آستانه جام جهانی ادامه دارد. این روزنامه خبر از رابطه جنسی ستاره منچستر یونایتد و انگلستان با دو زن را داده است. تیتر اصلی دیروز این روزنامه به این شرح بوده است: "عشق بازی سه نفره رونی در خانه BB "
تیتر دیروز روزنامه دیلی استار!
در متن خبر نیز آمده است که هلن وود در حالی از داشتن رابطه جنسی با وین رونی خبر می دهد که تنها یک هفته به آغاز جام جهانی باقی مانده است.
HO33E!N
06-06-2014, 11:11 AM
در حالی که در برنامه ورزش از نگاه دو دیشب، کارشناسان در حال تمجید از بازیکنان تیم ملی بودند و معتقد بودند میشود با آرژانتین روبرو شد، زمانی که برنامه قرار بود یک آیتم را پخش کند، میکروفون روشن مانده بود و کارشناسان کاملاً تغییر موضع دادند.
دانلود ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Ghavam
06-06-2014, 11:54 AM
(sm2)
reza67
06-06-2014, 12:33 PM
اینم برای امیییروووو(sm14)
Ghavam
06-06-2014, 12:39 PM
اینم برای امیییروووو(sm14)
مرسی این ماله خودت (sm14) از اون موقعیه که هالیلوویچ اومده این دیگه حال نمیده(sm14)
Ghavam
06-06-2014, 12:54 PM
HO33E!N
06-06-2014, 01:07 PM
(sm74)
reza67
06-06-2014, 01:13 PM
(sm74)
(sm74)
m0hSen
3 تا زن ویه بچه داریم فعلا(sm17)
توهم شدی رونی چقدر رابطه جنسی داری (sm14)
mohammad
راکیتیچ مبارکتون(sm70)
فقط من موندم تیمی که 4-5 ساله دفاع میخواد چرا فاز هجومیشو تقویت میکنه(sm2) همچنان دفاع(sm2)
اگه شما پرز رو دارین که برینه به تیممون ما زوبی زارتا رو داریم(sm2)
فک نکنم راکیتیچ به سبک بارسا بخوره اون تو تیمی بازی کرده که تو ضد حمله استاده(sm29)
باورم نمیشه فابرگاس و مورینیو با هم کار کنن(sm2)
Ghavam
06-06-2014, 01:29 PM
راکیتیچ مبارکتون(sm70)
فقط من موندم تیمی که 4-5 ساله دفاع میخواد چرا فاز هجومیشو تقویت میکنه(sm2) همچنان دفاع(sm2)
اگه شما پرز رو دارین که برینه به تیممون ما زوبی زارتا رو داریم(sm2)
فک نکنم راکیتیچ به سبک بارسا بخوره اون تو تیمی بازی کرده که تو ضد حمله استاده(sm29)
باورم نمیشه فابرگاس و مورینیو با هم کار کنن(sm2)
وقتی یه عده کوسخل بارسا رو دارن مدیریت میکنن از این بهتر نمیشه(sm25)این گندو فقط لاپورتا میتونه جمع کنه(sm29)
سسک و مورینیو(sm2)
Ghavam
06-06-2014, 01:32 PM
رونمایی لباس جدید رئال مادرید با رنگ صورتی(لباس خارج از خانه) در چند روز گذشته با واکنش های زیادی مواجه شده و بسیاری این لباس را نامناسب توصیف کرده اند.
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] پیش از این هواداران بارسلونا این لباس را "زشت" نامیده و مسخره کرده بودند اما اکنون خود طرفداران رئال مادرید هم به طراحی و رنگ این لباس واکنش نشان داده اند.
بسیاری از این افراد، از جمله نامزد کریستیانو رونالدو با منتشر کردن تصاویری در اینترنت، لباس جدید رئال را "خنده دار" توصیف کرده و آن را به سخره گرفته اند.
تعدادی از این تصاویر را مشاهده می نمایید:
Ghavam
06-06-2014, 01:34 PM
ولی من از رنگش خوشم میاد عصنم ضایع نیست(sm55)
HO33E!N
06-06-2014, 01:36 PM
(sm74)
چه قد پیر شدن(sm74)
HO33E!N
06-06-2014, 01:37 PM
ضایع کت و شلوار توپ توپی و گل گلیه(sm2)
Ghavam
06-06-2014, 01:41 PM
ضایع کت و شلوار توپ توپی و گل گلیه(sm2)
اون مد روزه الدنگ (sm14)
ولی جدی صورتی هم ضایع نیست....برا خوده بارسا هم صورتی بوده(sm14)
m0hSen
06-06-2014, 01:58 PM
رونمایی لباس جدید رئال مادرید با رنگ صورتی(لباس خارج از خانه) در چند روز گذشته با واکنش های زیادی مواجه شده و بسیاری این لباس را نامناسب توصیف کرده اند.
پیش از این هواداران بارسلونا این لباس را "زشت" نامیده و مسخره کرده بودند اما اکنون خود طرفداران رئال مادرید هم به طراحی و رنگ این لباس واکنش نشان داده اند.
بسیاری از این افراد، از جمله نامزد کریستیانو رونالدو با منتشر کردن تصاویری در اینترنت، لباس جدید رئال را "خنده دار" توصیف کرده و آن را به سخره گرفته اند.
تعدادی از این تصاویر را مشاهده می نمایید:
چقدر سک سی(sm41)
HO33E!N
06-06-2014, 02:00 PM
اون مد روزه الدنگ (sm14)
ولی جدی صورتی هم ضایع نیست....برا خوده بارسا هم صورتی بوده(sm14)
می خوان دوباره ملت برن بخرن وگرنه آدم کور هم میدونه اون مشکی و سرمه ایه چه قد خوب بود(sm14)
reza67
06-07-2014, 02:35 AM
رویس هم به فنا رفت که (sm50)
HO33E!N
06-07-2014, 09:05 AM
باید یه فکری به حال این قضیه بکنن(sm25)
می خوام به فیفا پیشنهاد بدم سال های جام جهانی لیگ یه بازی برگزار شه رفت و برگشت نباشه(sm55)
HO33E!N
06-07-2014, 09:09 AM
ehsan1361
06-07-2014, 09:34 AM
به خاطر اینه که اینا تو طول فصل هم بدنسازی سنگین انجام میدن
مثل تیمهای ایرانی نیست که اول فصل بدنسازی انجام بدن و بعدش بخور و بخواب باشه تو طول فصل
HO33E!N
06-07-2014, 09:48 AM
ادعای نشریه اکسپرس؛ توافق اولیه رویس با بارسا
مدیر ورزشی بارسا امروز رسما اعلام کرد که این باشگاه قصد به خدمت گرفتن سرخیو آگرو را ندارد و تمام توان خود را برای جذب رویس بکار خواهد گرفت
امروز نشریه بریتانیایی اکسپرس فاش ساخت که مارکو رویس ستاره 24 ساله تیم دورتموند برای پیوستن به بارسلونا با آندونی سوبی سارتا به توافق شفاهی رسیده است.
مدیر ورزشی بارسا امروز رسما اعلام کرد که این باشگاه قصد به خدمت گرفتن سرخیو آگرو را ندارد و تمام توان خود را برای جذب رویس بکار خواهد گرفت. بنا به ادعای اکسپرس رقم فسخ قرار داد رویس 34.5 میلیون یورو است با این وجود بارسلونا امیدوار است تا دورتموند برای فروش ستاره اش با بارسا بر سر میز مذاکره بنشیند و بدین ترتیب باشگاه کاتالانی بتواند از آلمانی ها تخفیف بگیرد.
در غیر این صورت بارسا حاضر است تا رقم فسخ قرارداد را بپردازد . اما بزرگترین مشکل بارسا این است که دورتموند پس از رفتن لواندفسکی در این فصل و گوتسه در فصل گذشته قصد ندارد تا یک ستاره ارزشمند دیگرش را نیز از دست بدهد . باید دید که بارسا این مانع بلند را چگونه پشت سر می گذارد.