PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : البوم جدید فرزاد فرزین به نام شانزلیزه

laver
03-13-2018, 11:45 AM
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

هفتمین «شینِ» آقای شومن در بازار
هفتمین آلبوم رسمی فرزاد فرزین در حالی از صبح امروز در بازار موسیقی کشور منتشر شد که این خواننده در جدیدترین کنسرت خود شامگاه بیستم اسفند برای نخستین بار قطعات آلبوم جدید خود را در کنسرت تهرانش اجرا کرد.

به گزارش «موسیقی ما»، فرزاد فرزین پس از انتشار آلبوم‌های: «شراره، شوک، شانس، شلیک، شخصی و شش»، صبح امروز هفتمین «شینِ» خود در قالب آلبوم را به نام «شانزلیزه» روانه بازار موسیقی کشور کرد تا دو سال بعد از انتشار آلبوم «6»، جدیدترین آلبومش را در اختیار دوستداران موسیقی قرار دهد.

فرزاد فرزین در روز انتشار جدیدترین آلبوم خود در گفتگو با سایت «موسیقی ما» درباره آلبوم جدیدش گفت: «خیلی سعی کردم که آلبوم جدید را مردم دوست داشته باشند. دوست دارم در آستانه نوروز همه آنرا بشنوند و خاطرات زیبایی در روزهای خوب نوروز برای مردم رقم بزند. همه نلاشم حفظ همه استانداردهای لازم برای یک اثر قابل قبول بوده که البته باید مردم بشنوند و درباره آن نظر بدهند.»

این آلبوم شامل ۱۳ قطعه به نام‌های «پرواز»، «قول بده»، «خنده های تو»، «یه خواهش»، «شمال»، «مگه چی داری»، «ای جان»، «دل من»، «بیمارشم»، «من به جهنم»، «شراب»، «کجا دنبالت بگردم» و «شانزلیزه» است که ترانه‌های آنرا: روزبه بمانی، آرش عدل پرور و پدرام شهرابی، آرمن، علی ایلیا، مهدی ابراهیمی نژاد، فرزاد فرزین، سمیه هدایت نژاد، حامد رجبی و مسعود محمدی سروده‌اند. فرزاد فرزین، آرش، آرمن، علیرضا افشار و مهدی ابراهیمی نژاد، در آهنگسازی قطعات این آلبوم نقش داشته‌اند.

تنظیم آثار نیز بر عهده مسعود جهانی، تایماز اطاعتی، سعید زمانی، بهروز علیاری، اشکان آبرون، مهدی ابراهیمی نژاد، مهرشاد خنج، مهران خالصی، آرتین زمانی، محمد شاکر و مهران خلیلی بوده است. در بخش میکس و مسترینگ مسعود جهانی، مهرشاد خنج، سعید زمانی، محمد فلاحی، آرش پاکزاد، محمد فلاحی، مهدی ابراهیمی نژاد، مهران خالصی، محمد فلاحی و حسین پور معصومی با این خواننده همکاری داشته‌اند.

جدیدترین آلبوم فرزاد فرزین تحت امتیاز موسسه «آوای دوران» روانه بازار موسیقی کشور شده است و رسول ترابی نیز تهیه کننده آن است.

rafee
03-13-2018, 11:50 AM
چرا نمیاد ؟ دیر نکرده ؟(sm142)

laver
03-13-2018, 11:51 AM
موسیقی ما زده که منتشر شده

rafee
03-13-2018, 12:05 PM
ایرانه اینجا چیزی بعید نیس(sm1)

rafee
03-13-2018, 12:08 PM
فاز موزیک زده در حال آپلود ...........