PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیدا کردن آهنگ

sadegh1
06-12-2018, 02:38 AM
سلام دوستان یه آهنگی هست مال فیلم دیدار در استانبول، آهنگش هم میدونم مال فریبرز لاچینی قبلا زیاد گشتم ولی نتونستم کاملش پیدا کنم کسی میتونه کاملش رو پیدا کنه؟

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])

shahrokh-palang
07-19-2018, 01:49 AM
سلام
یک اهنگی بودکه اسم خوانندش رو یادم نیست ولی احتملا مهرشاد بود
این هم متن ترانه
باز یکی بود یکی نبود
میگذره دنیا مثل رود
همراه رود یا دیر یا زود
باید بریم هممون مسافریم
آدمای سرنوشت
همه رونده از بهشت
نمی دونن روزگار
چی تو فرداشون نوشت
یکی ایستاده رو اوج
یکی افتاده تو موج
یکی تو گل تا گلو
یکی خواب رو پر غو
یکی آزاد و رها
یکی میون می بنده
یکی گریه میکنه
یکی بهش می خنده
توی این روزای سخت
توی این قحطی بخت
سایه نفروشیم به خاک
مرد باشیم مثل درخت
ولی هر چی میگردم لینک دانلودش رو پیدا نمیکنم
لطفا اگه کسی این اهنگ رو داره اپلود کنه و لینکش رو بزاره
مرسی

salahsal
07-20-2018, 01:29 AM
سلام دوستان یه آهنگی هست مال فیلم دیدار در استانبول، آهنگش هم میدونم مال فریبرز لاچینی قبلا زیاد گشتم ولی نتونستم کاملش پیدا کنم کسی میتونه کاملش رو پیدا کنه؟[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) سلام آهنگ بسیار نایابیه توی اینترنت که نبود ولی من یادمه این آهنگو داشتم باید برم رو سیستمم جستجو کنم امیدوارم بتونم پیداش کنم خوراک زنگ موبایله عالیه

salahsal
07-20-2018, 02:34 AM
سلام بالاخره بعد از کلی گشتن پیداش کردم اورجینال و کامل خدمت شما [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84.mp3.htm l

nimakh
07-20-2018, 09:42 AM
سلام
یک آهنگی بود مال سال های 84 تا 86 حدوداً و هیچی ازش یادم نیست فقط یک قسمتش این بود "می خوام بیام یه گوشه ای یه جوری با یه بوسه ای بهت بگم دوستت دارم" ممکنه متنش هم دقیقاً همین نباشه واگه پیداش کنین خیلی ممنون میشم

slipknot
07-20-2018, 12:06 PM
سلام دوست عزیز این یه ورژن دیگشه لایت تره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

reza578490
07-20-2018, 01:53 PM
دوستان حالا که بحث پیدا کردن اهنگهای قدیمی شد یک اهنگ هم مال استاد بیژن خاوری مربوط به حدود سال 1373 که از تلویزیون پخش می شد و حدود چندین سال قبل هم تلویزیون یک دفعه مقداریش رو پخش کرد اگه کسی از دوستان داره ممنون میشم اپش کنه....... متنش یادمه براتون مینویسم.................................... .......(sm93)

مژده ای دل که دگر باد صبا باز امد....... هدهد خوش خبر از سمت صبا باز امد
مژده ای مرغ سحر نغمه داودی را..... که سلیمان گل از سمت صبا باز امد

شایان ذکر است که تعدادی از هنرمندان دیگه هم همین اهنگ رو اجرا کردند مثل مرحوم استاد گلچین وووووو

reza578490
07-20-2018, 01:55 PM
یک در خواست دیگه ام داشتم اهنگی هست از محمد امین الرعایا که در ابتدا و انتهای سریال یکی بود یکی نبود ساخته صدا و سیمای اصفهان پخش می شد اگه کسی از دوستان اون اهنگ رو هم دارند منت میزارند

sadegh1
07-20-2018, 02:46 PM
سلام بالاخره بعد از کلی گشتن پیداش کردم اورجینال و کامل خدمت شما [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] %D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%88%D9%84.mp3.htm l

داداش دمت گرم خیلی خیلی ازت ممنونم(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)

sadegh1
07-20-2018, 02:48 PM
سلام دوست عزیز این یه ورژن دیگشه لایت تره
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

از شما هم ممنونم دوستم(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)

Elegance
07-20-2018, 04:50 PM
این آهنگ‌های نسلِ جدیدِ ایرونی‌ را اصلاً نمیشناسم...(sm30)

meisammirkiaei35
07-24-2018, 01:07 AM
دوستان عزیز سلام یه آهنگ خارجی بود که تو دهه 80 گوش میکردم فقط یه کوچولوشو یادمه که توش صدای زنگ موبایل میومد میگفت OH MY HI OH MY HO ALO ALO اینو از دوستان پیدا کنه ممنونش میشم با تشکر(sm127)

shahrokh-palang
07-24-2018, 10:47 AM
سلام
یک اهنگی بودکه اسم خوانندش رو یادم نیست ولی احتملا مهرشاد بود
این هم متن ترانه
باز یکی بود یکی نبود
میگذره دنیا مثل رود
همراه رود یا دیر یا زود
باید بریم هممون مسافریم
آدمای سرنوشت
همه رونده از بهشت
نمی دونن روزگار