توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اگه میشه کمک کنید
biseda
10-08-2018, 12:30 AM
سلام به همه دوستان گل موزیک باران.مشکلی که من با اون مواجه شدم چند وقت پیش کامییوترم مشکلی براش ایجاد شد که باعث شد همه فایل های من اعم از عکس موزیک وفیلم هام پاک بشه.مخصوصا آرشیو آهنگ هام.با دانلود برنامه ریکاوری مای فایل هم کمک شایانی به من نتونست بکنه.خواستم بدونم کسی از دوستان برنامه قوی ای برای بازگرداندن فایل های من داره؟اگه داره لینک دانلود رو قرار بده.ممنونم از همه شما عزیزان.(sm10)
KamkarDel
10-08-2018, 01:43 AM
سلام دوست عزیز.
بنظرم برای گرفتن نتیجه ی خوب، به انجمن هایی مراجعه کنید که تخصصشون نرم افزار و سخت افزار هست.
چون اونجا افرادی هستند که به طور حتم میتونن شمارو به بهترین شکل ممکن راهنمایی کنن.
بازم منتظر نظر دوستان بمون...
موفق باشی...
Hosein333
10-08-2018, 06:34 AM
برنامه دارم ولی همه رو برنمیگردونه فقط یکسری ها رو بر میگردونه
باید اطلاعات مهم رو رایت کرد تو دی وی دی
منم همین موضوع برام اتفاق افتاد ولی بعدش فایلهارو رایت کردم مونده
sadegh1
10-08-2018, 11:53 AM
سلام من یه بار 150 گیگ از فیلمام اتفاقی حذف کردم پوشه بندی کرده بودم با زبان فارسی ولی با این نرم افزار به همون صورتی که بود ریکاوریش کرد خیلی باحاله.
Ontrack EasyRecovery Enterprise ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
البته اینم بگم در درایوی که فایلهات حذف شده چیزی کپی یا حذف نکن چون ممکنه درصد بازیابی اطلاعات قبلیت کمتر بشه.