PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سریال دایی جان ناپلئون کیفیت 720p

Nice-Music
12-25-2018, 02:36 AM
35799

مجموعه تلویزیونی دایی‌جان ناپلئون (۱۳۵۵) نام یکی از ماندگارترین مجموعه‌های تلویزیونی ایرانی است که قبل از انقلاب ۱۳۵۷ در ایران ساخته و از تلویزیون ملی ایران پخش می‌شد. مجموعه تلویزیونی دایی‌جان ناپلئون بر اساس رمان دایی‌جان ناپلئون اثر نویسنده طنزپرداز معاصر ایرانی ایرج پزشکزاد تهیه و توسط ناصر تقوایی کارگردانی و تولید شد گفتنی است پس از انقلاب ایران (۱۳۵۷) سریال دایی‌جان ناپلئون جزو سریال‌های ممنوعه تشخیص داده شد و پس از انقلاب هیچ گاه از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش نگردید. محل تصویربرداری این مجموعه خانه امین السلطان بود که با وجود ثبت در آثار تاریخی ایران تخریب گردید

نویسنده : ایرج پزشکزاد ناصر تقوایی کارگردان ناصر تقوایی

ستارگان : غلامحسین نقشینه پرویز فنی‌زاده نصرت کریمی پرویز صیاد سعید کنگرانی

نقل کننده : هوشنگ لطیف پور

تولید تهیه‌کننده اجرایی : ناصر تقوایی محسن تقوایی

ویراستار : عباس گنجوی

مکان‌ها : خیابان لاله‌زار, تهران

فیلمبرداری : علیرضا زرین‌دست

پخش کننده : شبکه اصلی تلویزیون ملی ایران

اجرای اصلی : ۱۳۵۵ -- ۱۳۵۵

UploadBoy

Daei Jan Napelon 1.mp4 - 915.5 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 1.mp4.html)
Daei Jan Napelon 2.mp4 - 1.0 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 2.mp4.html)
Daei Jan Napelon 3.mp4 - 884.6 MB
Daei Jan Napelon 4.mp4 - 421.2 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 3.mp4.html)
Daei Jan Napelon 5.mp4 - 958.2 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 5.mp4.html)
Daei Jan Napelon 6.mp4 - 1.1 GB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 6.mp4.html)
Daei Jan Napelon 7.mp4 - 885.5 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 7.mp4.html)
Daei Jan Napelon 8.mp4 - 805.5 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 8.mp4.html)
Daei Jan Napelon 9.mp4 - 842.8 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 9.mp4.html)
Daei Jan Napelon 10.mp4 - 572.1 MB ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] Jan Napelon 10.mp4.html)

djcracker
12-25-2018, 08:03 AM
توی یه تاپیک دیگه این سریال رو 18 قسمتی گذاشتن جریان چیه؟؟

saeed81
12-26-2018, 05:48 AM
من قسمت اولو دانلود کردم کیفیتش فاجعس

Ashkan Zahedi
12-27-2018, 02:50 AM
من قسمت اولو دانلود کردم کیفیتش فاجعس

ممنون از اطلاع رسانیتون
اگه ممکنه بزرگواری کن و یه اسکرین شات بزار لطفا

ممنون

saeed81
12-28-2018, 03:15 PM
ممنون از اطلاع رسانیتون
اگه ممکنه بزرگواری کن و یه اسکرین شات بزار لطفا

ممنون

فورا پاکش کردم (sm178) خیلی کیفیتش بده.نسخه کم حجم ترش توی سایت هست کیفیتش خیلی خیلی بهتره