yaran
09-16-2014, 08:12 PM
دانلود کنسرت بسیار زیبا و با شکوه Lord of the Dance به نام Feet of Flames
Lord of the Dance یکی از موفق گروه هنری در جهان که با رقص های
بی نظیرشون شناخته شده هستن ! که سبک اصلی شون هم Tap dance
(کفش های صدا دار تق تقی) هستش !! میتونم بگم کارهاشون واقعا حماسه ای و
معرکه است ! این کنسرتش رو هم خودم واقعا میپسندم و در واقع بهترین اجراشونه ! و داستان
زیبایی هم داره ، مبارزه بین خیر و شر ، موزیک استثانایی و دلنشین و تکنوازی های بی نظیر و ...
و همه ی این چیزا در همین کنسرته ، و با کفش های جادوییشون ، آهنگ و ریتم زیبایی میزنن !
ستاره ی اصلی هم Michael Flatley مشهور هستش ! 100 درصد پیشنهاد میکنم
که به هیچ عنوان از دستش ندین ، با کیفیت و حجم بسیار مناسب (بالاترین کیفیت)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Master
دانلود ويديو با کیفیت Master از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود ويديو پارت 2 از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک کمکی از سایت Experessleech ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) لینک کمکی از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم ويديو: 1 GB
Lord of the Dance یکی از موفق گروه هنری در جهان که با رقص های
بی نظیرشون شناخته شده هستن ! که سبک اصلی شون هم Tap dance
(کفش های صدا دار تق تقی) هستش !! میتونم بگم کارهاشون واقعا حماسه ای و
معرکه است ! این کنسرتش رو هم خودم واقعا میپسندم و در واقع بهترین اجراشونه ! و داستان
زیبایی هم داره ، مبارزه بین خیر و شر ، موزیک استثانایی و دلنشین و تکنوازی های بی نظیر و ...
و همه ی این چیزا در همین کنسرته ، و با کفش های جادوییشون ، آهنگ و ریتم زیبایی میزنن !
ستاره ی اصلی هم Michael Flatley مشهور هستش ! 100 درصد پیشنهاد میکنم
که به هیچ عنوان از دستش ندین ، با کیفیت و حجم بسیار مناسب (بالاترین کیفیت)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Master
دانلود ويديو با کیفیت Master از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
دانلود ويديو پارت 2 از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
لینک کمکی از سایت Experessleech ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) لینک کمکی از سایت Uploadbaz ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
حجم ويديو: 1 GB