PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرعت سرچ و وبگردی در حد بنز !!!

ehsan1361
11-15-2021, 11:02 AM
سلام
مدتی بود سرعت سرچ و وبگردی پایین اومده بود که با راهنمایی یکی از دوستان با نصب دو افزونه سرعت در حد زیادی بالا رفت ... گفتم اینجا هم بزارم شاید به کارتون بیاد البته اگه نمیدونستین ...

اول افزونه adblock plus رو اگه نصب کردین حذف کنین ... ( چون سنگینه برای رم )

برای فایرفاکس این دو تا رو add کنین ...

[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]

برای کروم ...

در ضمن اگه کنارش برای امنیت بیشتر این افزونه رو هم نصب کنین عالی میشه ...

aminfarmer
11-15-2021, 11:58 AM
خب داداش چجوری اد و نصب کنیم؟

sadegh1
11-16-2021, 12:01 AM
دمت گرم(sm93)

rafigh89
11-16-2021, 01:03 PM
دو تا افزونه uBlock و adguard با هم لازم نیست و سرعت سیستم رو کم می کنه می تونید فقط uBlock رو نصب کنید و از قسمت تنظیمات فیلترهای مربوط به adguard رو روشن کنید.برای افزونه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] everywhere هم خود فایرفاکس این گزینه رو داره که از قسمت Settings>Privacey & Security گزینه Enable [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mode in all windows رو فعال کنید.

MaMaTiR
11-16-2021, 01:08 PM
ادبلاک رو دارم اون دوتای اخر چه کاری انجام میده؟ امنیت چی؟

ehsan1361
11-16-2021, 02:56 PM
خب داداش چجوری اد و نصب کنیم؟
add رو کلیک کن خودش نصب میشه ...

ehsan1361
11-16-2021, 02:58 PM
دو تا افزونه uBlock و adguard با هم لازم نیست و سرعت سیستم رو کم می کنه می تونید فقط uBlock رو نصب کنید و از قسمت تنظیمات فیلترهای مربوط به adguard رو روشن کنید.برای افزونه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] everywhere هم خود فایرفاکس این گزینه رو داره که از قسمت Settings>Privacey & Security گزینه Enable [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] mode in all windows رو فعال کنید.
ublock بعضی از تبلیغات رو حذف نمیکنه ... adguard مکمل خیلی خوبه براش که از شر هر چی تبلیغ راحت شد بدون سنگینی برای رم ...
اون گزینه فایرفاکس که میگی باعث کندی میشه ...

ehsan1361
11-16-2021, 03:05 PM
ادبلاک رو دارم اون دوتای اخر چه کاری انجام میده؟ امنیت چی؟
ublock عالیه نصب کن از سنگینی کم میکنه سرعت بالا میره ... پرکاربردترین افزونه با پنج میلیون اد ... از موقعی نصب کردم تمام مشکلاتم حل شده ...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] هم خیلی خوبه همه سایتها رو پیش فرض میکنه ...

MaMaTiR
11-16-2021, 11:27 PM
نصب کنیم ببینیم چی میشه(sm120)