توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ترجمه آلبوم هوش گلدین ماهسون قیرمیزیگول (همه آهنگهاش)
mahmudreza
01-08-2022, 03:32 AM
سلام دوستام عزیز
خواهشأ از رفقای ترک زبان که مسلط به استانبولی هستن و ترجمه کلمه به کلمه (نه ترجمه منظوری) میتونن انجام بدن درخواست داریم زحمت بکشن معانی آهنگای این آلبوم سنگین رو با همه به اشتراک بزارن همگی لذت ببریم
با تشکر
ehsan1361
01-08-2022, 10:26 AM
اکثر ترجمه هایی که شده ایراد و اشتباه زیاد داره ... حتی تلفظ هم اشتباهه! اینو تجربه کردم حدود 23 سال پیش دنبال متن آهنگ گری دون از سزن آکسو بودم چند تا آشنای ترک برام نوشتن و آخرش معلوم شد اشتباه داشته ضایع شدم ...
mahmudreza
01-09-2022, 02:47 AM
احسان جان سلام
آقا بلخره ازکجا پیدا کنیم ترجمه درستشو کیف کنیم؟
ehsan1361
01-09-2022, 09:52 AM
احسان جان سلام
آقا بلخره ازکجا پیدا کنیم ترجمه درستشو کیف کنیم؟
نمیدونم والا ...
کانال تلگرام و اینستا هست دایرکت بده ببین میشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
mahmudreza
01-10-2022, 03:52 AM
ممنون رفیق
boro2faaz
01-10-2022, 09:58 AM
با تشکّر از محمود رضا : از همه دوستان و کاربران وفادار انجمن و سایت موزیک باران اگر آلبوم تصویری این اثر را دارید با اجازه مدیریّت محترم در اینجا قرار دهید تا همه از این آلبوم و ویدئو ها لذّت ببریم . واقعأ ماهسون بعد 16 سال شاهکار ارائه کردند و حالا حالاها از یادها نخواهد رفت . درود بر ابراهیم عزیز مادر خوانندگان ترکیه و ماهسود و سیبل و ابرو و ... روح رفتگان هم شاد باشه بویژه ابراهیم ارکال عزیز که طرفداران بیشماری داشت
peyman.2012
01-12-2022, 11:13 PM