توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : »»» معرفی و دانلود بهترین آثار موسیقی الکترونیک جهان «««
peyman.2012
09-21-2014, 08:32 PM
سلام به همه دوستان موزیک بارانی عزیز (sm111)
در این تاپیک همون طور که از اسمش به خوبی پیداست سعی میشه با مشارکت خودم و سایر دوستان آهنگ های موسیقی الکترونیک در انواع زیرشاخه های مختلفش از trance , house , techno گرفته تا Psychedelic trance , Chill-out , ambient و همین طور کارهای electropop و eurodance قرار داده بشه
از اینکه اینجا اسپم نمیزنید و در تاپیک همکاری می کنید از شما پیشاپیش بسیار ممنونیم .(sm128)
peyman.2012
09-21-2014, 08:54 PM
خب برای شروع میریم سراغ Scooter و آلبوم "No Time to Chill"
دو تا آهنگ با سبک تکنو از این آلبوم براتون میزارم به نام های How Much Is The Fish و Time And Space
هر دو کار فوق العاده زیبا و پرهیجان هستند (sm118)
امیدوارم خوشتون بیاد
Time And Space ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
How Much Is The Fish ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ehsan999
09-21-2014, 09:47 PM
با سلام -- اگه امكانش هست آثار رابرات مايلز رو به طور كامل قرار بديد
peyman.2012
09-21-2014, 10:29 PM
یه تک آهنگ از گروه Sash! میزارم تو سبک Euro house
با اینکه تایمش زیاد نیست اما خیلی قشنگه
Sash! Feat. Stunt– Raindrops ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بعد از این میرسیم به Yahel دی جی معروف اسرائیلی و دو کار در سبک Psychedelic trance از دو آلبوم AROUND THE WORLD و XPORT
Yahel - Kamasutra ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Yahel - Inti Zar ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2008)/02-yahel-inti_zar-iqr.mp3)
peyman.2012
09-21-2014, 11:28 PM
(sm174)
مرسی از لطفت امیر جان
به عنوان حسن ختام امشب دو تا آهنگ از گروه Aqua و یک آهنگ هم از Astrix براتون قرار میدم
این دو تا کار از آلبوم اول Aqua یعنی "Aquarium " انتخاب شده و در سبک پرطرفدار Eurodance میباشد
به هیچ عنوان از دست ندید
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
Aqua - Roses Are Red ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](mp3.com.ua).mp3)
Aqua - Lollipop (Candyman) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](1997)/08%20-%20Lollipop%20(Candyman).mp3)
یه کار هم به نام acid rocker از astrix مربوط به سرآلبومی آلبوم red means distortion-2010 این دی جی اسرائیلی که بسیار زیباست
در سبک psy trance
astrix - acid rocker ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2010)/01-astrix-acid_rocker.mp3)
شب خوش (sm50)
peyman.2012
09-24-2014, 01:18 AM
" Eiforya " آخرین کار منتشر شده از Armin Van buuren هستش که با همکاری دی جی اهل کشور مولداوی Andrew Rayel تولید شده است و مثل بیشتر آثار trance آرمین بسیار شنیدنی ست ...
Eiforya ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آهنگ بعدی اثری ست به نام behind از دی مشهور آلمانی ATB که از آلبوم Future Memories -2009 انتخاب کردم و ورژن ambient اش هستش . این آهنگ علاوه بر ambient در سبک ترنس نیز در همین آلبوم اجرا شده است
ATB presents Flanders - Behind ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
09-24-2014, 01:59 AM
یه کار دیگه از ATB امشب میزارم به اسم Apollo Road که به معنای واقعی کلمه بینظیره
این آهنگ فوق العاده در سبک Progressive Trance هه از آلبوم Distant Earth 2011 و با همکاری یکی از دی جی های خوشنام عرصه ترنس Dash berlin ساخته و اجرا شده است
ATB & Dash Berlin - Apollo Road ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Club_Version)_([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) .mp3)
Move Your Body یکی از آهنگهای معروف گروه Eiffel 65 هستش که به همراه آلبوم Europop در سال 1999 میلادی به بازار آمد و در سبک Eurodance ساخته شده است
Eiffel 65 - Move Your Body ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](mp3.com.ua).mp3)
و در آخر یکی از کارهای قشنگ گروه رومانیایی Play & Win را براتون میزارم
به اسم Slow Motion که سبک اون House هستش
Play & Win - Slow Motion ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
اینها را داشته باشید تا بعد ...(sm118)
peyman.2012
09-24-2014, 10:25 PM
استقبال از تاپیک اصلا جالب نیست (sm25)
انتظارم برای یک انجمن موسیقی خیلی بیشتر از اینها بود ...
special
09-24-2014, 10:52 PM
اقا قول العاده ببود هرچی بود دانلود شد ممنون بابت تاپیک خوبت(sm10)
peyman.2012
09-24-2014, 11:06 PM
اقا قول العاده ببود هرچی بود دانلود شد ممنون بابت تاپیک خوبت(sm10)
خواهش میکنم قابلی نداشت
خوشحالم که از آهنگها خوشتون اومده
امیدوارم باز هم فیدبک های بیشتری از عزیزان داشته باشیم تا ببینم چقدر تاپیک را دوست دارند
ممنون .
special
09-24-2014, 11:24 PM
خواهش میکنم قابلی نداشت
خوشحالم که از آهنگها خوشتون اومده
امیدوارم باز هم فیدبک های بیشتری از عزیزان داشته باشیم تا ببینم چقدر تاپیک را دوست دارند
ممنون .
(sm19)
mrrko
09-24-2014, 11:43 PM
دمت گرم عزیزم...
من کلی حال کردم...
عالی بود...
با قدرت به کارت ادامه بده...
مطمئنم بچه ها هم لذت بردن اما حال کامنت گذاشتن ندارن...!!!
peyman.2012
09-24-2014, 11:48 PM
(sm19)
(sm93)(sm127)
میرسیم به گروه آلمانی Cascada و دو آهنگ از آلبوم های Everytime We Touch و Perfect Day که هر دو در سبک Euro house هستند
Cascada-Miracle ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Cascada - Who Do You Think You Are ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!.mp3)
کار بعدی را در سبک Psychedelic trance میزارم از Yahel که مربوط به آلبوم Super Set 2-2007 هستش
از اون آهنگ های به شدت پر انرژی و معرکست که حتما توصیه میکنم دانلودش کنید
Yahel Sherman - Free Falling ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
09-25-2014, 02:22 AM
دمت گرم عزیزم...
من کلی حال کردم...
عالی بود...
با قدرت به کارت ادامه بده...
مطمئنم بچه ها هم لذت بردن اما حال کامنت گذاشتن ندارن...!!!
خیلی ممنون لطف داری دوست عزیز
مرسی از دلگرمی و انرژی مثبتی که دادی (sm174)
میریم سراغ سبک ترنس و یکی از تک آهنگهای دی جی انگلیسی Solarstone با نام Falcons
آهنگ زیبا و دلنشینیه
Solarstone And Giuseppe Ottaviani - Falcons ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
یه کار هم از Adrian Sina خواننده و عضو بند رومانیایی akcent براتون میزارم
در سبک House اجرا شده و فضاسازی و تنظیم فوق العاده یی داره
Adrian Sina - Hold On ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
و همین طور آهنگی از دی جی نام آشنای جهان یعنی Tiesto به نام Young Lions
این کار هم در استایل Trance اجرا شده و اکیدا و شدیدا توصیه میکنم از دستش ندید که نصف عمرتون برفناست :دی
واقعا کم نظیره ..(sm88)
Tiesto - Young Lions ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).mp3)
حال کنید تا شبی دیگر (sm40)
بدرود
peyman.2012
09-26-2014, 10:39 PM
از یکی از موفق ترین هنرمندان عرصه موسیقی الکترونیک Schiller اثر زیبا و تاثیرگذاری را انتخاب کردم
از آلبوم Leben 2003 و در سبک Downtempo هستش
Schiller - Liebe (Mit Mila Mar) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Mit_Mila_Mar))
کاری را از گروه Scooter میزارم با عنوان Roll baby Roll که مثل بیشتر کارهای Scooter در سبک تکنو ساخته شده
از آلبوم The Stadium Techno Experience 2003
تنظیم جالب و شادی داره
Scooter - Roll Baby Roll ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 041ac6ec6adf1c980ab772636ba3a11061cfd85f4b83435faa 027b32d62204cd77cb/21a745ee67.mp3)
و همین طور یک آهنگ هم از دی جی هلندی Dash berlin میزارم که امیدوارم از شنیدنش لذت ببرید
در سبک Progressive Trance اجرا شده و در غالب تک آهنگ در سال 2009 منتشر شده است
Dash Berlin - Never Cry Again ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
داداش دمت گرم خیلی حال دادی ، ممنون از وقتی که گذاشتی
سپاس... (sm10)
peyman.2012
09-28-2014, 01:27 AM
داداش دمت گرم خیلی حال دادی ، ممنون از وقتی که گذاشتی
سپاس... (sm10)
قربان شما
خواهش میکنم قابلی نداشت دوست خوب من (sm93)
پست امشب را با آهنگ بسیار زیبایی شروع میکنم که در سبک Psychedelic trance ساخته شده است
از Astrix و از آلبوم One Step Ahead 2008
با روح آدم بازی میکنه انصافا
Astrix - Just In Time ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
میرسیم به یه کار از گروه رومانیایی Radio Killer با عنوان Calling You
سبک اون Euro house هه و صدای زیبای ووکالیست اون زیبایی کار را دوچندان کرده است
Radio Killer - Calling You ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
و آهنگ آخر امشب هم کاریه به اسم Thing Called Love از گروه Above & Beyond که با صدای ووکالیست خوش صدا Richard Bedford اجرا شده
سبک اون Progressive Trance هست و به همراه آلبوم Group Therapy در سال 2011 منتشر شده است
حرف نداره ..
Above & Beyond Feat Richard Be - Thing Called Love ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
vahid
09-28-2014, 01:31 AM
(sm93)
peyman.2012
09-30-2014, 12:08 AM
از گروه سوئدی Swedish House Mafia کار موفق و زیبایی را میزارم به اسم Don't You Worry Child
سبک آهنگ Progressive House هستش و به صورت تک آهنگ در سال 2012 ریلیز شده است (sm118)
Swedish House Mafia - Don't You Worry Child ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
آهنگ بعدی که براتون خواهم گذاشت I Believe نام داره که از خواننده باسابقه و محبوب DJ BOBO هستش
کار در سبک Euro House ساخته شده و به همراه آلبوم Visions در سال 2003 میلادی به بازار عرضه شده است
DJ BOBO - I Believe ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](mp3.com.ua).mp3)
و در نهایت میرم به سراغ گروه افسانه ای Modern Talking و آهنگی از آلبوم Alone 1999 به نام "Don't Let Me Go"
آهنگی فوق العاده شنیدنی و خاطره انگیز که احتمالا خیلی ها باهاش آشنایی دارند (sm127)
این کار هم در سبک Euro House اجرا شده است
Modern Talking - Don't Let Me Go ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
شاد باشید (sm27)
special
09-30-2014, 12:18 AM
(sm172)
special
09-30-2014, 02:03 AM
Swedish House Mafia - Don't You Worry Child (sm118)
ramin7273
09-30-2014, 03:06 AM
سلام و تشکر بابت تاپیک زیبا و باحالتون
امیدوارم بهتر و عالیتر ادامه بدین
لطفا لینک Scooter - Roll Baby Roll ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 041ac6ec6adf1c980ab772636ba3a11061cfd85f4b83435faa 027b32d62204cd77cb/21a745ee67.mp3) درست کنید چون هرکاری میکنم دانلود نمیشه
ممنون
peyman.2012
09-30-2014, 11:13 PM
سلام و تشکر بابت تاپیک زیبا و باحالتون
امیدوارم بهتر و عالیتر ادامه بدین
لطفا لینک Scooter - Roll Baby Roll ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 041ac6ec6adf1c980ab772636ba3a11061cfd85f4b83435faa 027b32d62204cd77cb/21a745ee67.mp3) درست کنید چون هرکاری میکنم دانلود نمیشه
ممنون
سلام
قابلی نداشت دوست من خواهش میکنم
ممنون از لطفی که دارید (sm93)
لینک جدید خدمت شما:
Scooter - Roll baby roll ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](mp3.com.ua).mp3)
arash68
10-01-2014, 02:24 AM
agha mamnoooooooooon az topick khooobet va tashakor babate ahangaaaa
peyman.2012
10-03-2014, 01:15 AM
agha mamnoooooooooon az topick khooobet va tashakor babate ahangaaaa
خیلی ممنونم از شما دوست عزیز
خواهش میشه
خب میرم به سراغ Dj Tiesto و ترنس
یکی از هیت ترین آهنگ های سالهای دورش را براتون انتخاب کردم
کاری با عنوان Love Comes Again که مربوط میشه به آلبوم Just Be 2004
DJ Tiësto - Love Comes Again ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بعد از این آهنگ کاری از گروه رومانیایی Akcent را میزارم در سبک Euro House
این آهنگ بسیار زیبا به صورت Single و در سال 2012 منتشر شده است
Akcent - My Passion ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
و یک آهنگ هم از Ferry Corsten دی جی هلندی براتون گلچین کردم که در سبک ترنس هستش
که همراه با آلبوم WKND 2012 منتشر شده است
آهنگ پرانرژی و قشنگیه ...
Ferry Corsten - Check It Out ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Radio_Edit)_([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]). mp3)
peyman.2012
10-05-2014, 01:08 AM
یک آهنگ از دی جی آلمانی Dennis Sheperd براتون میزارم به اسم Fallen Angel
تنظیم و فضاسازی کار حرف نداره و شدیدا برای دانلود پیشنهاد داده میشه
سبکش هم Progressive Trance هستش
Dennis Sheperd feat. Ana Criado & Blue & Cold - Fallen Ange ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] +Cold++Fallen+Angel)
کاری را از یک دی جی دانمارکی به نام Daniel Kandi براتون انتخاب کردم که کلا آثار زیبایی تو کارنامه خودش داره
سبک آهنگ Trance هست و به شکل تک آهنگ در سال 2012 منتشر شده است
Daniel Kandi - 3 Strikes UR In ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) .mp3)
و آهنگ سوم امشب هم از خواننده رومانیایی Morris هستش که با همراهی play & win اون را اجرا کردن
در سبک House هستش که امیدوارم از شنیدنش لذت لازم را ببرید
Morris Feat Play and Win - Desire ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
قربان همگی ...
MaMaTiR
10-05-2014, 01:10 AM
خیلی ممنونم از شما دوست عزیز
خواهش میشه
خب میرم به سراغ Dj Tiesto و ترنس
یکی از هیت ترین آهنگ های سالهای دورش را براتون انتخاب کردم
کاری با عنوان Love Comes Again که مربوط میشه به آلبوم Just Be 2004
DJ Tiësto - Love Comes Again ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
بعد از این آهنگ کاری از گروه رومانیایی Akcent را میزارم در سبک Euro House
این آهنگ بسیار زیبا به صورت Single و در سال 2012 منتشر شده است
Akcent - My Passion ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] 3)
و یک آهنگ هم از Ferry Corsten دی جی هلندی براتون گلچین کردم که در سبک ترنس هستش
که همراه با آلبوم WKND 2012 منتشر شده است
آهنگ پرانرژی و قشنگیه ...
Ferry Corsten - Check It Out ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Radio_Edit)_([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]). mp3)
اکسنت رو بدون ف..تر نداری؟
peyman.2012
10-05-2014, 03:56 AM
اکسنت رو بدون ف..تر نداری؟
لینک جدید اضافه شد دوست عزیز
peyman.2012
10-06-2014, 11:51 PM
آهنگی را از خواننده خوش صدای انگلیسی Sophie Ellis Bextor انتخاب کردم با عنوان Can't Fight This Feeling که با دی جی فرانسوی Junior Caldera اجرا شده است
سبک اون Electro pop هست و به همراه آلبوم Make a scene در سال 2011 وارد بازار شده
Junior Caldera Feat Sophie Ellis Bextor - Can't Fight This Feeling ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] )
peyman.2012
10-07-2014, 12:11 AM
یه کار از دی جی روسی Alexander Popov براتون میزارم که در سبک Trance اجرا شده است
Alexander Popov هم کارهای قشنگی میسازه و این آهنگش هم بسیار زیباست
Alexander Popov - Elegia ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند] eetlife.mihanblog.com/18-alexander_popov_-_elegia.mp3)
peyman.2012
10-08-2014, 11:37 PM
کاری را از یک خواننده زن هلندی قرار میدم به اسم Susana
آهنگ قشنگیه و در سبک ترنس اجرا شده است
Susana -Home (Daniel Kandi Edit) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-09-2014, 12:05 AM
از آلبوم استثنائی Mirage آرمین ون بوورن کاری را میزارم به اسم Orbion
استایل آهنگ Trance هستش و در سال 2010 منتشر شده است
از شاهکار های آرمینه این آهنگ (sm81)
Armin Van Buuren - Orbion ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-09-2014, 12:46 AM
آهنگ شادی را از خواننده آمریکایی Kat Deluna براتون انتخاب کردم با عنوان Oh Yeah
سبک آهنگ Dance pop هستش و در سال 2010 به همراه آلبوم Inside Out منتشر شده است
تقدیم دوستان
Kat Deluna - Oh Yeah ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-10-2014, 01:10 AM
باز هم یه آهنگ شاد و ریتمیک را براتون انتخاب کردم از دی جی سوئیسی Remady که با همراهی Manu-L اجرا و ساخته شده است
سبک آهنگ Euro House هستش و به صورت تک آهنگ در سال 2012 ریلیز شده است
از دانلودش مطمئن باشید پشیمان نمیشوید
Remady & Manu-L feat. J-Son - Single Ladies ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-13-2014, 12:47 AM
یک آهنگ از دی جی انگلیسی Solarstone براتون تدارک دیدم به اسم Please
کار در سبک Trance اجرا شده و با آلبوم Pure در سال 2012 میلادی منتشر شده است
فضاسازی و موسیقیش جدا عالیه ..
Solarstone - Please ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-16-2014, 01:08 AM
یه کار از یک دی جی هلندی به اسم Richard Durand میزارم که با همراهی دی جی اهل آفریقای جنوبی Protoculture اجرا شده است
سبک این آهنگ Progressive Trance میباشد
Richard Durand & Protoculture - Pleasure ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](ARDI3237)-WEB-2012/DD/30-richard_durand_and_protoculture-pleasure.mp3)
special
10-16-2014, 01:18 AM
آقا پیمان دمت گرم (sm10)
peyman.2012
10-16-2014, 01:34 AM
آقا پیمان دمت گرم (sm10)
قربانت عزیز کاری نکردم (sm111)
بسیار ممنون (sm15)
با Adrian Sina که حتما آشنا هستید . آهنگ زیبایی را از این خواننده براتون انتخاب کردم به اسم Angel
سبک این کار House هستش
Adrian Sina Feat. Sandra N. - Angel ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-18-2014, 12:17 AM
آهنگی از گروه خاطره انگیز Sash! را براتون قرار میدم که احتمالا بسیاری از شما اون را شنیدید
Ganbareh نام اون هست و در سبک Eurodance اجرا شده است
این آهنگ در سال 2002 به همراه آلبوم S4! Sash! ریلیز شده است .
Sash! - Ganbareh ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]!-ganbareh_(single_edit)_(basemp3.ru).mp)
peyman.2012
10-18-2014, 01:09 AM
کاری را از Daniel Kandi میزارم به اسم #Trancefamily
سبک آهنگ Trance هستش و به صورت Single در سال 2013 منتشر شده است
فضاسازی قشنگی داره , تنظیمش هم فوق العاده ست
Daniel Kandi - #Trancefamily ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Original%20Mix).mp3)
آقا مرسی فوق العاده است تاپیک
peyman.2012
10-20-2014, 01:30 AM
آقا مرسی فوق العاده است تاپیک
نظر لطف شماست دوست عزیز , خواهش میکنم (sm93)
یه کار توپ از دی جی Astrix براتون انتخاب کردم با عنوان Poison
مربوط میشه به سرآلبومی آلبوم Artcore که در سال 2004 انتشار یافته است
سبک اون هم Psychedelic trance هستش .
Astrix - Poison ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Gharibeashena
10-20-2014, 10:13 AM
پیمان واقعا خسته نباشی . ..دنبال یه موزیک ترنس میگردم هیچ مشخصاتی ازش ندارم فقط و فقط میدونم چند سال پیش رادیو جوان یه برنامه داشت ک. شبا پخش میکرد به اسم سه شنبه ههای خط خطی. .تو اون برنامه میذاشتنش آهنگش فوق العاده بود
اتفاقا منم دنبال یه آهنگ بی نام و نشونم (sm70) ولی اطلاعات من بیشتره میدونم که هی وسطش میگفت musica (sm30)
راستی ترنس بود و مال 4-5 سال پیش
peyman.2012
10-21-2014, 12:27 AM
پیمان واقعا خسته نباشی . ..دنبال یه موزیک ترنس میگردم هیچ مشخصاتی ازش ندارم فقط و فقط میدونم چند سال پیش رادیو جوان یه برنامه داشت ک. شبا پخش میکرد به اسم سه شنبه ههای خط خطی. .تو اون برنامه میذاشتنش آهنگش فوق العاده بود
مرسی از لطفت عزیز (sm10)
شرمنده که نمیتونم کمکتون بکنم . راستش برنامه های رادیو ورزش را زیاد دنبال میکردم اما رادیو جوان را متاسفانه خیر
اتفاقا منم دنبال یه آهنگ بی نام و نشونم (sm70) ولی اطلاعات من بیشتره میدونم که هی وسطش میگفت musica (sm30)
راستی ترنس بود و مال 4-5 سال پیش
همچنین شرمنده شما هم هستم
باید اطلاعات بیشتری ازش ارائه کنید
peyman.2012
10-21-2014, 01:50 AM
خب امشب هم دو تا کار از گروه اسرائیلی Exaile میزارم که در سبک Psychedelic trance اجرا شده اند
این آهنگها به همراه آلبوم Scream درسال 2008 منتشر شده اند
دوستانی که به کارای با ریتم تند علاقه دارند حتما دانلود کنند.
Exaile - Out Of Control ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Exaile - Vitality ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-23-2014, 12:54 AM
از دی جی اهل ایتالیا Giuseppe Ottaviani آهنگ بسیار زیبایی را انتخاب کردم که با همراهی Ferry Corsten اجرا شده است
سبک کار ترنس هست و در سال 2013 به شکل تک آهنگ منتشر شده است
Giuseppe Ottaviani with Ferry Corsten - Magenta (Extended Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-26-2014, 01:02 AM
امشب هم میرم سراغ سبک Trance و آهنگی را از Dennis Sheperd براتون میزارم که امیدوارم از شنیدنش حال کنید
اسم کار Two Worlds هستش و به صورت تک آهنگ در سال 2013 منتشر شده است .
Dennis Sheperd & Talla 2xlc - Two Worlds ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
10-31-2014, 01:57 AM
از ورژن Deluxe Edition آلبوم Mirage آرمین ون بوورن آهنگی را انتخاب کردم با عنوان Breathe In The Deep
وکال این کار توسط Fiora اجرا شده و سبک اون هم Trance هستش .
Armin Van Buuren Feat. Fiora - Breathe In The Deep ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](mp3.com.ua).mp3)
peyman.2012
10-31-2014, 02:28 AM
به سراغ Yahel میرم و کاری به اسم Going Up 2007 را براتون میزارم
سبک اون Psychedelic trance هستش و به همراه آلبوم Super Set II در سال 2007 میلادی در بازار منتشر شده است
از اون آهنگهای بی نظیره
Yahel - Going Up 2007 ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Mo$en
10-31-2014, 01:32 PM
کجاست گزینه هارد راک در گزینه ها.اضافه کنید
peyman.2012
11-02-2014, 12:17 AM
از آخرین آلبوم Markus Schulz آهنگ زیبایی را قرار میدم به اسم Blown Away
کار در سبک ترنس اجرا شده و در سال 2014 با آلبوم Scream 2 ریلیز شده است
Markus Schulz feat. Liz Primo - Blown Away ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
MrA_Chavoshi
11-02-2014, 12:50 AM
خیلی هم عالی..
Downtempo / Ambient / Chillout
peyman.2012
11-09-2014, 01:09 AM
خب بعد از چند شب یه آهنگ از Astrix براتون انتخاب کردم که آخرین کار منتشر شده از طرف این دی جی هستش
سبک کار Psy-trance هست و با همکاری دی جی انگلیسی Simon Patterson ساخته و اجرا شده است .
Astrix & Simon Patterson - Shadows (Original Mix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
11-09-2014, 01:29 AM
سری میزنیم به گروه Scooter و یکی از کارهای فوق العاده زیباش به اسم Devil Drums
سبک اون تکنو هستش و به همراه آلبوم We Bring The Noise! در سال 2001 میلادی منتشر شده است
Scooter - Devil Drums ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
jahantotti63
11-09-2014, 01:39 AM
ممنون میشم از ژان میشل ژار آلبوم پلاتینوم بزارید
از ساش ادلانته
از الکس فول آلبوم
همه طبق روال موزیک باران کیفیت اصلی ممنون میشم
peyman.2012
11-09-2014, 01:44 AM
ممنون میشم از ژان میشل ژار آلبوم پلاتینوم بزارید
از ساش ادلانته
از الکس فول آلبوم
همه طبق روال موزیک باران کیفیت اصلی ممنون میشم
دوست گرامی اینجا جاش نیست
باید برای درخواستتون تاپیک جداگانه بزنید تا دوستان زحمت بکشند براتون قرار بدن
ramin7273
11-13-2014, 02:38 AM
سلام
دوباره تشکر بابت این تاپیک عالیتون
ببخشید این سه تا لینک هرچی کلیک میکنم این سایت باز میشه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
{Markus Schulz feat. Liz Primo - Blown Away ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])}
{(Astrix & Simon Patterson - Shadows (Original Mix ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])}
{Scooter - Devil Drums ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])}
ممنون میشم درستشون کنین.
peyman.2012
11-13-2014, 02:54 AM
سلام
دوباره تشکر بابت این تاپیک عالیتون
ببخشید این سه تا لینک هرچی کلیک میکنم این سایت باز میشه [فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]
{Markus Schulz feat. Liz Primo - Blown Away ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])}
{(Astrix & Simon Patterson - Shadows (Original Mix ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])}
{Scooter - Devil Drums ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])}
ممنون میشم درستشون کنین.
سلام و شب به خیر
مرسی از لطفی که دارین (sm176)(sm10)
و ممنون از اینکه خبر دادید . هر 3 لینک اصلاح شدند
peyman.2012
11-14-2014, 01:55 AM
به سراغ Dash Berlin میروم و کاری را از آلبوم #musicislife براتون میزارم
سبک آهنگ Trance هست و با صدای یک ووکالیست خوش صدای زن به نام Sarah Howells اجرا و خوانده شده است
Dash Berlin feat. Sarah Howells - Go It Alone ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
11-14-2014, 02:19 AM
آهنگ فوق العاده زیبا و شنیدنی از Modern Talking براتون انتخاب کردم که امیدوارم از شنیدنش لذت ببرید
این آهنگ مربوط میشه به آلبوم آخر این گروه یعنی Universe و نامش هم Everybody Needs Somebody هست
همچنین در سبک Euro house اجرا شده است
Modern Talking - Everybody Needs Somebody ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
ramin7273
11-14-2014, 03:14 AM
سلام و شب به خیر
مرسی از لطفی که دارین (sm176)(sm10)
و ممنون از اینکه خبر دادید . هر 3 لینک اصلاح شدند
سلام
ممنون که محبت کردینو پاسخ دادین
ولی من هنوزم همین مشکلو دارم! فقط مستقیم به صفحه اصلی mp3 cofe میره!شایدم مشکل از طرفه منه.
ولی ترجیحا ممنون میشم اگه اینارو و همنیطور اهنگ بعدی که گذاشتین (یعنی Dash Berlin feat. Sarah Howells - Go It Alone ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) چون همین مشکلو داره) یه جای دیگه اپلود کنین. بازم ممنونم.
peyman.2012
11-14-2014, 05:35 AM
سلام
ولی من هنوزم همین مشکلو دارم! فقط مستقیم به صفحه اصلی mp3 cofe میره!شایدم مشکل از طرفه منه.
ولی ترجیحا ممنون میشم اگه اینارو و همنیطور اهنگ بعدی که گذاشتین (یعنی Dash Berlin feat. Sarah Howells - Go It Alone ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]) چون همین مشکلو داره) یه جای دیگه اپلود کنین. بازم ممنونم.
سلام ,خواهش میکنم وظیفه ست عزیز
بنده دوباره لینک ها را تعویض کردم . به نظر میاد آدرس لینکها روی سرور این سایت تغییر پیدا میکنه که این مشکل پیش میاد
من فردا چکشون میکنم اگر بازم مجدد این طوری شد حتما سعی میکنم لینک های جدید براتون بزارم و ضمنا دیگه از سایت mp3 cofe هم لینک قرار ندم
شرمنده که برای دانلودشون به زحمت افتادین (sm25)(sm176)
peyman.2012
11-16-2014, 12:24 AM
سلام
رامین جان لینک های مورد نظر را دوباره تعویضشون کردم
ببخشید که کمی دیر شد
از این به بعد از اون سایت دیگه لینک نمیدم
با تشکر .
peyman.2012
11-18-2014, 01:28 AM
کاری را از DJ Aligator برای شما انتخاب کردم به اسم Resurrection
این آهنگ مربوط میشه به آلبوم Next Level 2012 و سبک اون هم ترنس هستش
تنظیمش خیلی قشنگه
DJ Aligator Feat. Airbase - Resurrection ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]).mp3)
peyman.2012
11-18-2014, 01:59 AM
آهنگ بعدی کاریست از خواننده رومانیایی Inna و یکی از تک آهنگهای غیر رسمیش که با همراهی Play & Win اجرا و ساخته شده را براتون خواهم گذاشت
این آهنگ 2nite نام داره و در سبک House اجرا شده است .
Inna Feat. Play and Win - 2nite ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
11-23-2014, 01:46 AM
یه رمیکس توپ از یکی از آهنگ های گروه Play & win براتون قرار میدم به اسم Inside I Want You
سبک اون House هستش و در سال 2011 به صورت تک آهنگ ریلیز شده است
به شدت خوراک ماشینه ..(sm118)
Desperado feat. Play & Win - Inside I Want You (Náksi & Brunner Remix ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
11-25-2014, 01:18 AM
به سراغ یکی از هیت ترین آهنگ های اواخر دهه 90 میرم , کاری از DJ BoBo را براتون میزارم به اسم Together
این کار شنیدنی در سبک Euro house اجرا شده و در سال 1999 میلادی
به صورت تک آهنگ روانه بازار شده است .
DJ BoBo - Together ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
special
11-25-2014, 01:38 AM
مرسی پیمان کارت درسته برادر(sm127)
این اهنگات تو ماشین بهم خیلی کمک کرد...
peyman.2012
11-25-2014, 02:28 AM
مرسی پیمان کارت درسته برادر(sm127)
این اهنگات تو ماشین بهم خیلی کمک کرد...
خواهش میکنم دوست خوبم (sm19)(sm134)
خوشحالم که به آهنگ های پیشنهادی من گوش میدید و مثل همیشه لطف داری (sm176)
شاد باشی
خب میریم سروقت یه کار دونفره , آهنگی ساخته مشترک دو هلندی یعنی Ferry Corsten و Armin van Buuren
سبک کار ترنس هست و در سال 2012 به همراه آلبوم WKND 2012 از Ferry Corsten منتشر شده است
Ferry Corsten Vs Armin Van Buuren - Brute ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(96)/discogs-images/R-3177063-1319217378.jpeg.jpg
peyman.2012
12-06-2014, 02:40 AM
یکی از آخرین کارهای دی جی هلندی Jorn Van Deynhoven را براتون انتخاب کردم به نام New Horizon
سبک آهنگ ترنس هستش و در اوایل سال 2014 میلادی به صورت Single منتشر شده است .
فضاسازی خیلی قشنگی داره این کار ..
Jorn Van Deynhoven - New Horizon ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb()/discogs-images/R-5566405-1396723573-2541.jpeg.jpg
arash68
12-09-2014, 01:00 PM
dadash peyman daste golettttttttt dard nakone fadattt
mamnooon azin TOPIKi ke zadiii, man ke koli bahash haal mikonam
ahangatam eyne khodet number 1 hastan
mer333333333330
peyman.2012
12-29-2014, 02:56 AM
dadash peyman daste golettttttttt dard nakone fadattt
mamnooon azin TOPIKi ke zadiii, man ke koli bahash haal mikonam
ahangatam eyne khodet number 1 hastan
mer333333333330
قربانت دوست خوبم (sm10)
خواهش میکنم اصلا قابلی نداره
خیلی ممنونم از لطف زیادی که داری (sm174)
سری به آهنگ های قدیمی میزنیم . دو تا کار را براتون انتخاب کردم که ممکنه قبلا در تلویزیون اونها را شنیده باشید
اولین آهنگ از CJ Stone دی جی آلمانی هستش به نام Infinity که در سال 2000 میلادی منتشر شده است
دومین کار هم از Dj Dado دی جی اهل ایتالیاست که آهنگ بسیار زیبا و معروفیه به نام Dreamscape . این آهنگ در سال 1996 در بازار منتشر شده است
هر دو کار در سبک دریم ترنس ساخته و اجرا شده اند
CJ Stone –Infinity ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
Dj Dado – Dreamscape ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
12-29-2014, 03:27 AM
یکی از قشنگترین و بی نظیرترین کارهای گروه Play & Win را براتون میزارم به اسم Only
سبک این آهنگ House هستش و به صورت تک آهنگ در سال 2010 ریلیز شده است .
Play & Win - Only ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Radio_Edit).mp3)
peyman.2012
01-04-2015, 03:29 AM
بریم سراغ ATB و یه کار فوق العاده زیبا را در سبک Chillout ازش بشنویم
اسم آهنگ Future Memories هستش و به همراه آلبومی به همین نام در سال 2009 میلادی در بازار عرضه شده است .
Atb - Future Memories ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
peyman.2012
01-04-2015, 03:52 AM
یه شاهکار میخوام براتون بزارم از رمیکس یکی از آهنگ های Solarstone به نام Touchstone که توسط گروه مصری Aly & Fila رمیکس شده
ورژن اصلی این کار در سبک Downtempo اجرا شده ولی این نسخه رمیکسی که براتون خواهم گذاشت در سبک Uplifting Trance هستش که فوق العاده بینظیر شده فضاسازیش و به جرات میشه گفت یکی از بهترین کارهای ترنس این چند ساله اخیر هستش
امیدوارم از شنیدنش حسابی لذت ببرید
Solarstone - Touchstone (Aly & Fila Remix) ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](Aly%20%26%20Fila%20Remix).mp3)
arash68
01-15-2015, 01:10 PM
dadash behtarin ahangaye har saal ro ham bezar bara Download
...yani masalan 10 ta ya 20 ta TRACKi ke on saal too nazar sanjia behtarin va aval shodan
mamnoon fadatttttt
khasteam nabashi
peyman.2012
01-30-2015, 02:44 AM
کار بسیار قشنگی را از آلبوم Do You Dream متعلق به Markus Schulz براتون انتخاب کردم
آهنگ در سبک ترنس هستش و به همراه آلبوم فوق در سال 2010 ریلیز شده است
Markus Schulz feat. Ana Criado – Surreal ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](mp3.com.ua).mp3)
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(96)/discogs-images/R-2338660-1278004530.jpeg.jpg
peyman.2012
01-30-2015, 03:07 AM
خب یادی از گذشته ها میکنم و آهنگ خاطره انگیزی از دی جی ترک DJ Quicksilver براتون میزارم به اسم Equinoxe 4 یا Clubfiles One
آهنگ در سبک ترنس اجرا شده و به همراه آلبوم Clubfiles در سال 2003 در بازار منتشر شده است .
Dj Quicksilver - Clubfiles One ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(96)/discogs-images/R-196096-1224707962.jpeg.jpg
peyman.2012
01-30-2015, 06:14 AM
dadash behtarin ahangaye har saal ro ham bezar bara Download
...yani masalan 10 ta ya 20 ta TRACKi ke on saal too nazar sanjia behtarin va aval shodan
mamnoon fadatttttt
khasteam nabashi
خواهش میکنم...عزیز این تاپیک را به درخواست شما زدم..توش 100 تا آهنگ برتر سال 2014 معرفی شده منتها چون خودم این آهنگ ها را جمع آوری نکردم ممکنه همه شون قشنگ نباشند و مورد پسند همه نباشه
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]【-دانلود-100-آهنگ-برتر-سال-2014-در-سبک-ترنس-】
ممنون .
---------------------------------
آهنگی را از Tiesto و از آلبوم Kiss From The Past براتون انتخاب کردم که تحت نام مستعار Allure در بازار منتشر شد .
این کار فوق العاده زیبا Show Me The Way نام داره و سبک اون هم مثل بیشتر آثار گذشته های نه چندان دور تیستو Trance هستش .
Allure feat. Jes - Show Me The Way ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند])
[فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند]():format(jpeg):mode_rgb():qualit y(96)/discogs-images/R-2908183-1306741699.jpeg.jpg
peyman.2012
01-31-2015, 04:47 AM
آهنگی که براتون میخوام بذارم در سبک Psychedelic و شاخه Goa Trance هستش
فضا و جو سنگینی داره این کار ...
اثری از یه دی جی اهل کرواسی به اسم Nova Fractal از آلبوم Fractal Landscape 2012
امیدوارم دوست داشته باشید.
Nova Fractal - Perplexed ([فقط کسانی که در سایت عضو هستند قادر به مشاهده لینک ها هستند](2012)/03.%20Nova%20Fractal%20-%20Perplexed.mp3)
merkam
02-05-2015, 06:05 AM
Novaspace - Don T Look Back
Alexandre Stan - Ting Ting
David Guetta & Nicky Romero - Metropolis
David Vendetta feat Rachael Starr-Bleeding Heart
Galena_ft_Costi_-_Chik_Chik_(Mnogo_mi_otivash
special
04-07-2015, 05:48 PM
(sm74)